Kadıköy Belediyesi YARIYIL ŞENLİĞİ 25 OCAK 09 ŞUBAT 2014

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kadıköy Belediyesi YARIYIL ŞENLİĞİ 25 OCAK 09 ŞUBAT 2014"

Transkript

1 Kadıköy Belediyesi YARIYIL ŞENLİĞİ 25 OCAK 09 ŞUBAT 2014

2 25 Ocak Saat: ve KKM BALERİN PRENSESLER Altınok Tiyatrosu Yazan ve Yöneten: Murat Altınok En küçük kardeş prenses Minüet in yaş gününde hediye olarak gelen kitaplar, büyük bir sırrın da anahtarı olur. Dileklerin gerçeğe dönüştüğü şaşırtıcı ve sihirli bir dünyanın kapılarını açacak gizemi keşfeden sarayın uşağı papyon ve balerin prensesler, büyük bir sürpriz ile karşılaşırlar. Bu sürpriz aslında yeni bir başlangıç olacaktır. Prenses rollerinde gerçek Balerinler. Kaçırılmayacak Bir Bale Şöleni NOTLAR *ÇOCUK SANAT MERKEZİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI KATILIM KOŞULLARI: Etkinliklerde yaş sınırı vardır. Her bir atölye çalışması tanıtım bölümlerinde belirtilen kontenjanla sınırlıdır. Öğrencilerin çalışmalara eşofman, tişört gibi rahat kıyafetlerle katılması tavsiye edilir. Bale ve dans atölye çalışmaları için esnemeye imkân sağlayan bir kıyafet ve pisi pisi veya benzeri bir malzeme ile katılmalarını ailelerinden rica ederiz. Aktivitelere katılacak öğrencilerin en az 10 dakika önce aktivitenin yapılacağı kat ve salonda hazır olmaları gerekmektedir. Atölye çalışmaları süresince ebeveyinler içeri alınmayacaktır. Şenlikler kapsamında eğitimlerimiz ücretsiz, oyunlarımız indirimlidir. ** lı görülen etkinlikler ücretsizdir. 25 Ocak Saat: CKM A Salonu 26 Ocak Saat: KKM 29 Ocak Saat: HKKM 05 Şubat Saat: BMKM 09 Şubat Saat: HKKM AĞUSTOS BÖCEĞİ ile KARINCA İstanbul Çocuk Sanat Masal: La Fontaine Uyarlayan ve Yöneten: Tevfik Tunga Oyunumuzda bu güne kadar yanlış anlaşılmış olan Ağustos Böceği gerçek kimliğiyle ve sanatçı kimliğiyle anlatılıyor. Ağustos Böceği, aslında bir müzisyendir ve gerçek bir sanatçıdır. Yine oyunumuzda Karıncanın, durmaksızın çalıştığı için biraz dinlenmeye ve sosyalleşmeye ihtiyacı olduğu anlatılır. Ağustos Böceği ile Karınca nın tatlı çekişmesi komik bir dille anlatılmaktadır. Oyunumuz müzikli çocuk oyunu olup 1 saat sürmektedir.

3 25 Ocak Saat: HKKM 08 Şubat Saat: KKM HEİDİ Tiyatro Mie Yazan ve Yöneten: Salim Dörtcan Kırlarda büyük dedesi ile kalmaya başlayan Heidi kır hayatının ne kadar eğlenceli ve güzel olduğunu keşfeder. Peter ve Heidi arkadaş olurlar. Peter kırlarda yaşam hakkında bütün bildiklerini öğretir. Çocuklar Heidi ve Peter le birlikte kırları doğayı özgürlüğü keşfetmeye başlayacaklar. 25 Ocak Saat: HKKM PİNOKYO Tiyatro Mie Uyarlayan ve Yöneten: Salim Dörtcan Gepetto iyi bir kuklacıdır. Bir gün kukla yaparken kuklanın konuştuğunu fark eder. Bu olaya çok şaşırır ve sevinçle ona Pinokyo adını verir. Pinokyo komiklikler yapar insanlar gibi konuşur, dans eder. Pinokyo, bir gün diğer çocuklar gibi olmak ister ve Gepetto yu dinlemez sorumluluklarını yerine getirmez, bahaneler bulur. Gerçeği söylemediği zaman burnu uzar. Yolda iyi kalpli periyle tanışırlar. Peri onu kötü kalpli tilki ve kediden korur; eve dönmesi için yardım eder. Ancak, kötü kalpli tilki ve kedi Gepetto ya tuzaklar kurarlar. Gepetto kurtulacak mı? Pinokyo gerçek insan olabilecek mi? Bunları hep birlikte öğreneceğiz. 25 Ocak Saat: BMKM 29 Ocak Saat: KKM 01 ve 08 Şubat Saat: HKKM 06 Şubat Saat: BMKM PİNOKYO Tiyatro Alkış Yazan: Oktay Şenol Gebetto Usta ağaçtan çok güzel bir çocuk kuklası yapar. Adını Pinokyo koyar. O gece uyurken keşke gerçek bir çocuk olsaydın, bana baba diyebilseydin diye bir dilek tutar. O gece yıldızların arasındaki Canperi si bu dileği duyar ve Gebetto nun evine girer. Pinokyo ile konuşur, Gebetto nun dileğinden çok etkilendiğini söyler, iyi ve doğru olmak şartıyla Pinokyo ya can verir. 26 Ocak Saat: KKM 29 Ocak Saat: HKKM 05 Şubat Saat: BMKM HANSEL ve GRETEL İstanbul Çocuk Sanat Tiyatrosu Yazan: Grimm Kardeşler Uyarlayan ve Yöneten: Tevfik Tunga Grimm Kardeşlerin Hansel ve Geretel adlı masalından uyarladığımız oyunda iki kardeşin ormandaki macerası komik bir dille anlatılmaktadır.

4 26 Ocak Saat: HKKM 08 Şubat Saat: KKM ALİS HARİKALAR DİYARINDA Tiyatro Mie Uyarlayan ve Yöneten: Salim Dörtcan Alis, zeki, şirin ve oyun oynamayı çok seven bir çocuktur. Bir gün ablası ile piknik yapmaya giderler. Ablası piknik sepetini unuttuklarını fark eder, Alis e beklemesini söyler ve orada bırakır. Alis, ablasını beklerken yerde bir elma görür ve yer, sonra, konuşan bir tavşan görür, meraklı Alis, tavşanın peşinden gider ve Alis Harikalar Diyarına geçer. 26 Ocak Saat: BMKM DİNOZOR DANİ KAMPTA Tiyatro Alkış Bir dinozorunuz olsa ve doğum günü gelse nasıl kutlarsınız? Cem ve ailesi doğum gününü kutlamak için ormanda kamp yapmaya karar verirler. Ama orman da onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Dinozor avcısı Fosforita ve yardımcısı Tırsık. Cem ve arkadaşı Zeynep ne yaparsa yapsın Dinozor Dani Fosforita nın eline geçer. Onu kurtarmak için ellerinden geleni yaparlar. Ne yazık ki başaramazlar. Ama Dinozor Dani onların sandığından daha zekidir ve bir plan yapar. 26 Ocak Saat: **.CKM B Salonu MEHMET ERBİL ile KUKLA ATÖLYESİ - YARATICI ELLER Hayalbaz Oyun Atölyesi Yaş: 6+ Kukla tasarımcısı Memo ile çocukların el becerilerini geliştirecekleri ve hayallerindeki kuklayı tasarlamanın yollarını öğrenecekleri, eğlenceli bir atölye. 26 Ocak Saat: CKM A Salonu BİR DOSTLUK HİKÂYESİ Tiyatro Kare Yaş: 7+ Yazan ve Yöneten: Nedim Saban Aylin teyze ve Kaan ın güzel köpeği Goody bir gün parka giderler ve Goody orada bir sokak kedisiyle karşılaşır. İlk başta pek anlaşamasalar da daha sonra çok iyi bir dost olurlar. Kedi ve köpeğinin maceralarını anlatan bir oyun. 26 Ocak Saat: HKKM SİHİRLİ FASULYELER Tiyatro Mie Oyunlaştıran ve Yöneten: Salim Dörtcan Annesi ve kız kardeşi ile birlikte yaşayan Jack sorumluluklarını yerine getirmediği için sürekli ikaz edilir. Bir gün annesi Jack e önemli bir görev verir ve büyüyen ineklerini pazara götürüp ona yeni bir sahip bulmasını ister. Pazara giderken Jack ve ineğinin başına türlü türlü maceralar gelir. En sonunda karşısına tuhaf ve komik biri çıkar ve ineğini ona satar. Tuhaf biri ona karşılığında fasulye verir. Bu fasulyeler sihirli fasulyelerdir. Sihirli fasulyeler gökyüzüne kadar büyür ve Jack gökyüzüne tırmanır. Onu macera dolu, eğlenceli bir hayat bekler.

5 27 Ocak Saat: ve HKKM KORKUSUZ LUPİ Kuzguncuk Sanat Tiyatrosu Yazan ve Yöneten: Gizem Duman Adada yaşayan onlarca civcivin en akıllısı ve en hızlısıdır Lupi. Bir gün evlerinin yolunu kaybetmiş olan Çiçek ve Barış ile karşılaşır. Onlara birçok konuda yardımcı olur Lupi ve arkadaşları. Bu keyifli karşılaşma dostluk, sevgi, paylaşım, hoşgörü ve arkadaşlığın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatır. Çiçek ve Barış ın eve döndükleri zaman yeni dostları ve öğrendikleri dersleri vardır. 27 Ocak Saat: **.CKM B Salonu LEVENT ÜZÜMCÜ NÜN ANLATIMIYLA KÜÇÜK KARA BALIK Yaş: 4+ Küçük kara balık biliyordu dünyanın sadece yaşadığı gölden ibaret olmadığını. Denizlerin, okyanusların olduğunu biliyordu ve görmek istiyordu yeni balıklar, yeni yerler görmek istiyordu. Ama ailesi ve çevresi öyle değildi. Onlar yaşamı sadece o gölden ibaret sanıyorlardı. Onların dünyasında başkaları olamaz, farklılıklar olmazdı. Küçük kara balık onlara inat doğrularına, aklına ve kalbine uydu kamasına aldı yanına ve yola çıktı. Pelikana, kılıç balığına inat gördü denizi, okyanusu Aşmayı bildi engelleri Samet Bahrengi nin ünlü esere Levent Üzümcü ile yeniden can buluyor. 27 Ocak Saat: **.CKM Büyük Salon ŞEVKİ KARAYEL ile PİYANO ATÖLYESİ Yaş: 4+ Şevki Karayel Piyano Akademisi, bu atölye çalışmasıyla öğrencilere klasik müziği farklı bir bakış açısıyla tanıtarak, onların bu müzik türüne karşı ilgi duymalarını amaçlıyor. 27 Ocak Saat: KKM 30 Ocak Saat: HKKM YALNIZ ASLAN LİYUVA Tiyatro Lir Yaş: 4+ Yazan ve Yöneten: Sanem Gençalp Yasak avlanma sonucunda ailesinden ayrılmak zorunda kalan minik aslan Liyuva yıllarca tek başına hayatta kalmayı başarır. Tek başına eşsiz maceralar yaşar. Sonra bir gün yaşadığı ovaya iki belgeselci gelir ve Liyuva nın hayatı hiç ummadığı bir şekilde değişir. Yalnız aslan Liyuva yalnızlıktan kurtulabilecek midir? 27 Ocak Saat: KKM 30 Ocak Saat: HKKM 05 Şubat Saat: CKM A Salonu ŞOKOLA PRENSES Tiyatro Lir Yaş: 4-9 yaş Yazan ve Yöneten: Sanem Gençalp Çino ve Çilek Prenses Şokola abur cuburlarını çok seven ve sürekli televizyonda Şokola oyunu oynayan iki arkadaştır. Bir gün yine oyun oynarlarken son bölümü geçerler ve kendilerini Abur Cubur Ülkesi nde bulurlar. Acaba bu ülke hayallerindeki gibi olacak mıdır?

6 28 ve 29 Ocak Saat: ve **.ÇSM 1. Kat 1. Bale Sınıfı 30 Ocak Saat: **.CKM A Salonu HAYALİM BALE* Yaş: 6-10 yaş Eğitmenler: Ayşegül Uçanoğlu Tansu, Umut Karaelmas Atkın Bir balerin gibi zarif dönüşler yapmaya, görkemli kostüm ve salonlarını görüp en güzel bale müzikleri eşliğinde doyasıya dans etmeye ne dersiniz? Haydi, gelin bu tatilde bu eşsiz ve pırıltılı dünyanın kapısından bir adım atalım beraber. Kendini müziğin ritmine bırak, içindeki balerin can bulsun. 20 kişiyle sınırlı olup, 60 dakikadır. 28 ve 29 Ocak Saat: ve **.ÇSM 1. Kat 2. Bale Sınıfı HAYDİ DANS EDELİM* Yaş: yaş Eğitmenler: Serkan Polat, Ayhan İnanlı, Irmak Altınbulak İnanlı Dans, ritim ve müziğin büyüsü sana bambaşka duygular tattırıyorsa, yarıyıl tatilinde bu hayalin gerçekleşiyor. Anadolu nun dans adımlarını ve koreografilerini modern dansla bir arada görmek ve öğrenmek isteyen herkese tek söz! Tatilde hayatına ve ayaklarına neşe kat..! 20 kişiyle sınırlı olup, 60 dakikadır. 28 ve 29 Ocak Saat: **.ÇSM 2. Kat Drama Sınıfı 30 Ocak Saat: **.CKM B Salonu BEN BİR KUKLAYIM* Yaş: 8-12 yaş Eğitmenler: Serap Özcan, Ali Yılmaz, Duygu Güler, Çilem Aydın, Merve İmamoğulları Haydi çocuklar! Bedeninizi, sesinizi ve mimiklerinizi özgürce kullanın. Özgürce hareket ettiğiniz sürece yaratıcılığınız gelişir. Hoşgörü ve sabırla düşünce gücünüzü, ritim duygunuzu, estetik ve görsel yetinizi geliştirin. Duygularınızı bedeninize yansıtarak eğlenin, öğrenin, oyunlar oynayıp coşun Gelin sizde katılın bize! Hayal gücümüzü bedenimize yansıtmak için yola çıktık; artık bedeniniz ve zihniniz bir bütün. Hep beraber Ben bir kuklayım diyelim. Zihnimizdeki ve bedenimizdeki kuklaları ortaya çıkaralım ve oynatalım 16 kişiyle sınırlı olup, 90 dakikadır. 28 ve 29 Ocak Saat: **.ÇSM 5. Kat Performans Salonu OYUNLARLA ÇALGILAR* Yaş: 7-10 yaş Eğitmenler: Emre Çikot, İsmail Kaya, Hilmi Duruoğlu, Oğuzhan Atar, Ömer Tokatlı, Özgür Altan, Sinem Öner Çikot yaş arası çocuklarla Oyunlarla Çalgılar atölyesi. Gitar, bağlama, flüt, piyano, klarnet, keman, çello... Amacımız oyunlar oynayıp, beden perküsyonu yaparak enstrümanları tanıtmak... Ara tatilde bizler Çocuk Sanat Merkezi ndeyiz ve sizleri de aramıza bekleriz kişiyle sınırlı olup, 60 dakikadır. 28 ve 29 Ocak Saat: **.ÇSM 5. Kat Performans Salonu VUR PATLASIN!* Yaş: yaş Eğitmen: Pınar Dursun Haydi hep birlikte davul çalalım!!! Birlikte davul çalmaya ne dersin? Bütün davulları eğlenceli bir şekilde öğrenip çalacağımız bu etkinlikte, istediğimiz kadar gürültü yapabileceğiz. Hem vurmalı çalgıları öğreneceğiz, hem çalacağız, hem şarkılar söyleyeceğiz. Müziğin ve ritmin eğlenceli dünyasına hep birlikte yolculuk yapacağız. 10 kişiyle sınırlı olup, 60 dakikadır.

7 28 ve 29 Ocak Saat: **.ÇSM 5. Kat Performans Salonu KEMAN-GİTAR KARDEŞLİĞİ* Yaş: yaş Eğitmenler: Ergin Tosun, Hilmi Duruoğlu, Mehmet Bilget, Kübra Koçak, Ömer Tokatlı, Can Tavukçular, Ebru Altıntaş Bütün çalgılar arkadaştır ve birlikte olduklarında her zaman çok daha güzel sesler elde ederler. Ne de olsa her birinin ses rengi, tınısı ve biçimi farklıdır. Ama bir araya gelmeye görsünler; işte o zaman dünyanın en güzel melodisi evreni kaplamaya başlar. Bizim bu çalışmadaki kahramanlarımız ise keman ve gitar Bu iki çalgının dünyasını tanımak ve bir arada nasıl tınladıklarına şahit olmak isteyen tüm çocukları bekliyoruz. 15 kişiyle sınırlı olup, 90 dakikadır. 28 Ocak Saat: HKKM 29 Ocak Saat: KKM 06 Şubat Saat: BMKM PAMUK PRENSES ve YEDİ CÜCELER Tiyatro Alkış Oyunlaştıran ve Yöneten: Oktay Şenol Grimm kardeşlerin (Jacob Grimm ve Wilhelm Grimm ) en bilinen eseri olan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, 18. yüzyılda yazılmasının vermiş olduğu pedagojik hatalardan ayıklanmış ve Oktay Şenol tarafından günümüze uyarlanmıştır. Dünyaca ünlü bu muhteşem masalı şimdi Tiyatro Alkış farkıyla izleyeceksiniz. Çocuğunuza defalarca okuduğunuz bu masalı yakından görmek istemez misiniz? Güzeller güzeli Pamuk Prenses i, sevimli yedi cüceleri, yakışıklı prensi, kötü kalpli cadıyı ve tabii ki şaşırtıcı sihirli aynayı Çocuklarınızın psikolojisine göre uyarlanmış bu oyun, sizleri hem eğlenceye hem de masalların gizemli dünyasına çağırıyor. Kaçırmayın! 28 Ocak Saat: ve KKM 02 Şubat Saat: CKM A Salonu KÜÇÜK PRENS ve ÇİÇEK Tiyatro Yeniden Masal: Saint Exupéry Uyarlayan ve Yöneten: Dersu Yavuz Altun Küçük Prens gezegeninde tek başına yaşamaktadır. Biri sönmüş ikisi hala lavlar püskürten üç tane yanardağı, ayrıca hiçbir gezegende bulunmayan eşsiz güzellikte bir tek çiçeği vardır. Çiçeğine küsen Küçük Prens gezegeninden ayrılıp farklı gezegenlere yolculuk yapar. Bu gezegenlerde birbirinden ilginç-eğlenceli kahramanlarla karşılaşır ama aklı hep gezegeninde ve çok sevdiği çiçeğindedir. Dünyada karşılaştığı Tilki O na, çiçeğinin biricik olduğunu, sevgiyi değerli kılan şeyin emek vermek olduğunu öğretir.

8 28 Ocak Saat: HKKM BEN ÇÖP DEĞİLİM Tiyatro Alkış Yazan ve Yöneten: Oktay Şenol Kuklalar, canlı orkestra, komedi, birbirinden yetenekli değerli oyuncular, danslar ve şarkılar. Çocukların oyun boyunca interaktif bir şekilde katıldıkları bu oyun senelerce unutulmayacak. Kutu kola, pet şişe, plastik poşet ve gazete. Her gün görmeye alıştığımız bu çöpler Çöp Tenekesi, kargaların en komiği Kara Karga ve çocukların sayesinde bir daha yerlere asla atmayacaklar. Her birinin birbirinden güzel eşyalara dönüştüğünü hayretlerle izleyeceksiniz. Bu oyunu izleyen çocuklar artık yere çöp atmayacak. 29 Ocak Saat: CKM B Salonu 06 Şubat Saat: ve KKM OTURAN BOĞA Tiyatro Kumpanyası Yaş: 4+ Yazan ve Yöneten: Kemal Kocatürk Müzik: Mertol Şalt Koreografi: Salima Sökmen Çocuklar arasında kaba gücün önemli olduğuna dair olan görüşü yıkmak, asıl gücün akıl gücü olduğunu aşılamak. Şiddetin şiddeti doğuracağını, sevginin şiddet dahil tüm kaba güce dayalı aşağılamaları yenebileceğini, çocuklara, en güçlü ve en güreşçi olan boğalar üzerinden anlatmaya çalışmak. Bu sayede, kavgacılığı seçmeyenin pısırık korkak değil de iyi yürekli ve şiddet karşıtı olduğunun gösterilmesini sağlamak. 29 Ocak Saat: ve BMKM 01 Şubat Saat: ve KKM 03 Şubat Saat: ve KKM 05 Şubat Saat: ve HKKM KORSAN ANA ve GEVEZE PAPAĞAN İstanbul Kumpanyası Yazan: Neşe Karataş Erdil Yöneten: Binnur Şerbetçioğlu, Yavuz Topoyan Çalışmadan kolay yoldan zengin olmak isteyen Korsan Ana Sadece yan gelip yatmak isteyen Miço Konuşmayı çok seven Geveze Papağan. Doğa dostu Mavi ve Yeşil kardeşlerden en büyük zenginliği birlikte üretip paylaşmak olduğunu öğrenirler. Neşeli kıpır kıpır bir macera! 30 Ocak Saat: ve BMKM KORKULUK ve KARGA İstanbul Kumpanyası Yazan ve Yöneten: Tarık Şerbetçioğlu Korkuluk ve Karga 3-6 yaş arası çocuklar için çalgılı-şarkılı oyun. Tarlasında ekinlerini beklemekte olan sevimli korkuluk, peynirini tilkiye kaptırmış mutsuz karga ile karşılaşır. Karga o kadar mutsuzdur ki şarkı söylediğine bin pişman adeta hayata küsmüştür. Korkuluk O na hayatı bir şarkı tadında yaşaması gerektiği öğüdünü verir. Hayatı şarkı tadında yaş yaşamak!

9 30 Ocak Saat: KKM KÜÇÜK DENİZKIZI Sarıyer Sanat Tiyatrosu Yazan ve Yöneten: Sebahattin Mutluer İnsanların dünyasını merak eden Küçük Denizkızı büyücü İksambo dan yardım ister. Bir insana yardım etmesiyle büyücü tarafından sesi kesilir ve macera başlar. 30 Ocak Saat: KKM 06 Şubat Saat: HKKM 07 Şubat Saat: BMKM ALİ BABA NIN ÇİFTLİĞİ Sarıyer Sanat Tiyatrosu Yazan ve Yöneten: Sebahattin Mutluer Çocuklar bu müzikalde Bremen mızıkacılarından da tanıdığımız, kahramanlarımızın şarkılarıyla coşacaklar. Dostluğun, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin değerini kolayca kavrayabilecekler. Hayvanlara iyi davranan, onlara çok iyi bakan Ali Baba nın Çiftliği zalim baron tarafından ele geçirilmek istenmektedir. Evlerinden ayrılıp yolları Adalet Ormanı nda kesişen ve Bremen Mızıkacılarından da tanıdığımız kahramanlarımız Köpek Bastır, Eşek Fret, Kedi Guendill in ve Horoz Tortoli ni ise Arı Maya nın liderliğinde Ali Baba nın Çiftliğini barondan kurtarmak için bir maceraya atılırlar. 30 Ocak Saat: **.CKM Büyük Salon ŞARKILARLA MASALLAR* Eğitmenler: Çocuk Sanat Merkezi Pop Orkestrası Öğretmen ve Öğrencileri Bir gün Nasreddin Hocadan komşusu sirkesini ister, sirkesinden vermek istemeyen Nasreddin Hoca Karagöz ile Hacivat a seslenirken, Hırsız Karga peynirini çalar. Bunu gören Keloğlan keleş oğlan, rüyasında miyavlayan aslandan ürküp tepesinde dönen arının vızıltısına uyanır Yeni güne kuş sesleri ile merhaba der. Haydi çocuklar! Sizler için yapılmış bu güzel şarkıları büyük bir pop orkestrası eşliğinde, eğlenceli bir şekilde neşeyle hep beraber söylemeye ne dersiniz? Tüm çocuklarımızı bekliyoruz 90 dakikadır. 31 Ocak Saat: **.CKM Büyük Salon BALE ATÖLYESİ/ M.S.G.S.Ü. Devlet Konsv. Bale Ana Sanat Dalı Yaş: 5+ Çeşitli balelerden sololar, düetler ve okulumuzun öğrencileriyle vücut kondisyon dersi yapılacaktır. Sonrasında da seyirci katılımıyla interaktif bir program sergilenecektir.

10 31 Ocak Saat: HKKM BÜYÜLÜ ŞEHİR Tiyatro Akkaş Yazan ve Yöneten: Serhat Akkaş Doroti, büyük bir fırtına ile Kaf ülkesine gelir. Köyüne geri dönebilmesi için büyük ve iyi bilicinin yardımına ihtiyacı vardır. İyi bilicinin yaşadığı büyülü şehre giderken yolda teneke insan ve korkulukla tanışır. Yola birlikte devam ederler. Büyük biliciye isteklerini söylerler ancak iyi bilicinin verdiği cevap onları çok şaşırtır. Çocuk Oyunu 31 Ocak Saat: ve BMKM KAPLUMBAĞA ile TAVŞAN İstanbul Kumpanyası Yazan: Tarık Şerbetçioğlu Yöneten: Ömer Gecü Müzik: Deniz Noyan Hayatta sadece hızlı olmak yetmez bazen. Önemli olan başlamak değil bitirmektir. İstanbul Kumpanyası ndan çok eğlenceli, müzikli bir çocuk oyunu daha. 31 Ocak Saat: KKM 07 Şubat Saat: CKM A Salonu ZAMAN MAKİNESİ (ALEXANDER GRAHAM BELL) Tiyatro 34 Yaş: 5+ Yazan ve Yöneten: Altan Tezel Okul proje ödevleri için Zaman Makinesi tasarlayan iki kafadar, babaannenin bilmeden yardım etmesiyle kendilerini, tam da telefonu icat ettiği sırada Graham Bell in laboratuvarında bulurlar. 31 Ocak Saat: **.CKM A Salonu DANS ATÖLYESİ/ M.S.G.S.Ü Devlet Konsv. Bale Ana Sanat Dalı Yaş: 7+ Katılımcıların oluşturacağı gruplara (7-11 yaş arası) bedenin dansa hazır hale getirilmesi çalışmaları yapılacaktır. (Eşofmanla gelinilmesi gerekmektedir.) 31 Ocak Saat: KKM KELOĞLAN (GİZEMLİ EV) Tiyatro 34 Yazan: Öney Olcaytu Yöneten: Altan Tezel Keloğlan tembelliği yüzünden okula gitmek istemiyor. Annesi Keloğlan a hayat dersi vermek için onu işe sokuyor. Mahalledeki çocukların gizemli dedikleri evin sırrını çözmek ise yine Keloğlan a düşüyor. 31 Ocak Saat: HKKM KELOĞLAN ve UZAYLI Tiyatro Akkaş Yazan ve Yöneten: Serhat Akkaş Kaptan Napar, Atlantis gezegeninde yaşayan bir uzaylıdır. Görevi evrendeki güzellikleri araştırmak ve korumaktır. Bu amaçla çıktığı son yolculuğunda Lambrent gezegenine gitmeye çalışırken, uzay gemisi bozulur. Dünyaya acil iniş yapar ve macera başlar. Çocuk Oyunu

11 01 ve 02 Şubat Saat: BMKM KAYIP OYUNLAR PARKI Derme Tiyatro Yazan ve Yöneten: Derya Sağlam Tek isteği bir monitör ve klavye olan bir çocuk Su nun hayallerinin bu denli küçük olması masumiyetini mi gösteriyor yoksa yalnızlığını mı? Kaybolmuş oyunların parkında oturan Dede için yalnızlığını gösteriyor. Ailesiyse çocuklarının bu küçük isteğini yerine getirmeyi sorumlulukları dâhilinde görüyor. Ve Su bilgisayarına kavuşuyor. Artık hayatı pencere yerine monitörden izlemeye başlıyor. Artık kaldırım taşları yerine klavyenin tuşları, parktaki çocukların şen kahkahaları yerine bilgisayar oyunundaki sanal gülüşleri duyuluyor. Ve Su kablolarıyla bağlanıp mahkûm olduğu bu dünyada gerçeğe dair tüm bilincini yitiriyor. Peki ya dedesi ne yapmalı bu durumda? Ya annesi? Ya babası? 01 Şubat Saat: HKKM 07 Şubat Saat: KKM MERAKLI PENGUENLER İstanbul Çocuk Sanat Yazan ve Yöneten: Tevfik Tunga Buz dağlarında kaybolan arkadaşlarını arayan penguenlerin öyküsü komik bir dille anlatılmaktadır. Oyunda doğal dengenin korunması ve çevre bilincinin geliştirilmesi ana mesajlar olarak verilmektedir. Çocuk Oyunu a 01 Şubat Saat: CKM A Salonu KIRMIZI BURNUN YOLCULUĞU Hayalbaz Oyun Atölyesi Yaş: 4+ Yazan ve Yöneten: Mehmet Erbil Müzik: Melih Serhat Soyyiğit Bir palyaçonun, kayıp olan kırmızı burnunu ararken kendini bir anda tiyatro salonunda, seyirci karşısında bulmasıyla düştüğü zor ve komik anları anlatmaktadır. Canlı müziğin ve özel kuklaların eşlik ettiği bu gösteride, tamamen çocukların hayal gücünden esinlenerek, onların yaratıcılıklarının gelişmesine yardımcı olmak, sözün dışında bedensel özelliklerini de kullanarak, nasıl evrensel bir dil oluşturabileceklerinin tarifini sunmaktadır. 02 Şubat Saat: KKM RAPUNZEL Tiyatro Mie Yazan ve Yöneten: Salim Dörtcan Güzeller güzeli Rapunzel, öyle güzel öyle iyi yüreklidir ki, onu büyüten Cadı, kimseler görmesin diye erişilmez kuleye hapseder. Bir gün ülkenin Prens i ormanda yürüyüş yaparken, altın sarısı uzun saçlarıyla kulede ki Rapunzel i görür, göz kamaştıran güzelliği karşısında büyülenir. Cadı, olan biteni öğrendiğinde çok sinirlenir ve kötü planlar yapar. Acaba güzel Rapunzel Cadı nın hapsettiği kuleden kurtulup özgürlüğüne kavuşabilecek midir?

12 02 Şubat Saat: HKKM 03 Şubat Saat: CKM B Salonu 09 Şubat Saat: KKM SEVİMLİ PERİLER Tiyatro Alkış Yazan: Oktay Şenol Dünyanın bilinmeyen bir yerinde, bilinmeyen bir ormanda, bilinmeyen sevimli yaratıklar yaşarmış. Bu bir masal hem de okudukça yaşayan bir masal. Masalın ismi de Sevimli Periler. Masal okuyucusu Maskot bu masalı okudukça okudukları sahnede hayat buluyor. Ve sahneye Simsi ve Mimsi adında iki sevimli peri giriyor. Bu iki peri büyülü bir kolye buluyor ve bu kolye onlara insan olmanın yolunu gösteriyor. Tabi insan olmak isteyen sadece onlar değil. Bir de Cadıcaz var. Orman Postacısı Kapo, Alis ve Bilge Ağaç gibi birçok renkli karakter bu yolculukta karşınıza çıkacak. Bu büyülü yolculuğu kaçırmayın. 02 Şubat Saat: CKM B Salonu AĞLAYAN ELMA ile GÜLEN ELMA Fabrika Sanat Dede Korkut tan nefis bir masal. Ağlayan Elma ile Gülen Elma nın sevdasına tutulan genç şehzadenin peşinde, Türk Masallarının büyülü atmosferi içinde hep beraber bir yolculuğa çıkıyoruz. 02 Şubat Saat: HKKM KURBAĞA PRENS İstanbul Çocuk Sanat Tiyatrosu Oyunlaştıran ve Yöneten: Tevfik Tunga Sürekli yalan söyleyip herkese kötü davranan kendini beğenmiş güzel prenses, kendisine büyük bir iyilik yapan kurbağaya da kötülük yapar ve kalbini kırar. Daha sonra kötü kalpli büyücünün elinden de iyi kalpli kurbağanın yardımı ile kurtulur. Prenses yaptığı hatayı anlar, pişman olur. Kurbağadan özür diler, bir daha kimseye kötü davranmayacağına söz verir. Tekrar prens olan kurbağa ile mutlu bir yaşam sürerler. 02 Şubat Saat: KKM KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ Tiyatro Mie Yazan ve Yöneten: Salim Dörtcan Kırmızı Başlıklı Kız arkadaşı Sincap la oynarken annesi gelir ve elindeki kek dolu sepeti Büyükannesine götürmesini ister. Kırmızı Başlıklı Kız ve Sincap yola koyulurlar. Ormanda dolaşan Kurt kekin kokusunu alır ve peşlerine düşer. Ormanda arkadaşlarıyla karşılaşan Kırmızı Başlıklı Kız, onların yardımı ile yoluna devam eder. Yolculuklarında sürprizlerle karşılaşıp Konuşan Orman la tanışırlar. 03 Şubat Saat: HKKM ARI MAYA Tiyatro Akkaş Oyunlaştıran ve Yöneten: Serhat Akkaş Hikâyemiz bir ormanda geçer. Bu ormanda her şey çok güzeldir. Güzel olmayan tek şey Aslan ın güçlü olduğu için kendi kendini başkan seçmesi ve diğer hayvanlara kötü davranmasıdır. Aslanın bu tutumundan hoşlanmayan arı maya, aslanı seçime ikna eder ve kendisinin de aday olacağını açıklar. Çalışkan arı seçimleri kazanır ormana huzur gelir. Aslan da yaptıklarının ne kadar kötü olduğunu anlar ve herkesten özür diler.

13 03 Şubat Saat: HKKM KAPLUMBAĞA ile TAVŞAN Tiyatro Akkaş Yazan ve Yöneten: Serhat Akkaş Kaplumbağa ile tavşan yarışmaya karar verirler. Tavşan, hızına güvendiği için yarışa ara verir ve başka şeylerle ilgilenir. Kaplumbağa ise, görevine sadık, emin adımlarla yavaş da olsa yarışa devam eder. Bu sırada; tavşan bir avcı ile tanışır. Birlikte çalışmadan zengin olabilmenin planlarını kurarlar. Bunu fark eden kaplumbağa, hem yarışa devam eder hem de tiyatrocu arkadaşlarından yardım ister. Tavşan ve avcıya bir oyun oynarlar ve onlara iyi bir ders verirler. 04 Şubat Saat: KKM PAMUK PRENSES MİKROPLAR ÜLKESİNDE Uygur Çocuk Tiyatrosu Yazan: Gülen İpek Abalı Yöneten: Birol Engeler Annesinin temizlik kavramını bir türlü öğretemediği, tembel, pasaklı, hijyene önem vermeyen Pamuk, bir gün okul ödevini yaparken uyuyakalır. Rüyasında; Saat Efendi, Cüce, Prens, Sabun Adam, İkizler, Mikroplar Kraliçesi ve Mikroplarla karşılaşır. Rüyasında karşılaştığı herkesin, pis olmasını eleştirdiği Pamuk, uyandığında hasta olmuştur. Annesi onu doktora götürmeye çalışırken, o çoktan temiz olmaya karar vermiştir bile Şubat Saat: HKKM BİR YOL HİKAYESİ Tiyatro Yeni Çizgi Yazan ve Yöneten: Serhat Kurtay Kahramanımız Kofi küçük bir köyde yaşamaktadır. Köydeki diğer insanlar köyün dışına çıkmaktan çok da hoşlanmazlar, Kofi de onlardan çok farklı değildir. O da diğer insanlar gibi bencil, rahatına düşkün ve tembeldir. Günün birinde büyükbabasının yazdığı bir mektup bulur ve bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır. 04 Şubat Saat: CKM A Salonu ÇİZMELİ KEDİ Sarıyer Sanat Tiyatrosu Konuşan ve Çizme giyen kedi sahibi Riki ile prensesle tanışmanın yollarını arar ve bulur. Ama işler hiç kolay değildir. Kont Zorak ın engellemelerinin üstesinden gelebilecekler mi acaba?

14 04 Şubat Saat: KKM GÜNEŞE YOLCULUK Uygur Çocuk Tiyatrosu Yazan: Serhat Kahveci Yöneten: Birol Engeler Gen. San. Yön: Suha Uygur Dünya giderek kirlenmektedir. Güneş bu kirlenmeye daha fazla dayanamaz, Dünya ya ve bu kirliliğe sebep olan tüm insanoğluna küser. İnsanoğlu çok pişmandır, Güneş in, çocukları çok sevdiğini bilen insanlar, uzaya içi çocuklarla dolu bir uzay gemisi yollamaya karar verirler. 05 Şubat Saat: KKM ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI Altınok Tiyatrosu Uyarlayan ve Yöneten: Murat Altınok Mucizeler Mağarasında bulduğu sihirli lamba Alaaddin in hayatını değiştirir. Ancak kötü kalpli Cafer ve papağanı yagu lambanın gizli güçlerinin peşindedir. Aladdin ve maymunu Abu, Lamba Cini ile birlikte, güzel prenses Yasemin i kötü yürekli Caferden kurtarmak ve kendisiyle evlenebilmek için uçan halıları bayan halıyı da yanlarına alarak saraya gelirler. 04 Şubat Saat: HKKM YAŞASIN DÜNYA FARELERİ Tiyatro Yeni Çizgi Yazan: John Summons Çeviren ve Yöneten: Serhat Kurtay John Summons ın Rats adlı oyununu Yaşasın dünya fareleri adıyla dilimize çevirmek ve çocuklarımızla paylaşmak istedik. Oyunumuz, bir okul laboratuarındaki denek farelerin kafesinde geçer. Beyaz fare ailesi hayatları boyunca bu küçük kafeste yaşamışlardır ve kendilerince okuldaki öğrenciler ve öğretmenler onlara çok iyi bakmaktadırlar ve bundan da memnundurlar. Ta ki bir gün asi fare kafese gelene kadar. 05 Şubat Saat: KKM OZ ÜLKESİ Altınok Tiyatrosu Yazan ve Yöneten: Murat Altınok Dorothy evinin bahçesinde vakit geçirirken, renkli bir ülkenin hayalini kurmaktadır. Tam bu sırada çıkan fırtınanın ardından kendini renkli, büyülü bir ülkede bulur. Burayı çok beğenmesine rağmen evine dönmek isteyen Dorothy nin Oz u bulması gerekir.

15 06 Şubat Saat: HKKM 80 GÜNDE DEVR-İ ALEMİ Sarıyer Sanat Tiyatrosu Oyunlaştıran ve Yöneten: Sebahattin Mutluer Kahramanlarımız Mr. Fogg ve yardımcısı Paspartu çevreyi kirleterek dünyayı ele geçirmeye çalışan konseye engel olabilmek amacıyla 80 günlük bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculuğa çıkmalarının nedeni sırayla birçok ülkeye gidip, dünyanın yok olma tehlikesine karşı insanları uyarmaktır. Fakat kahramanlarımızın karşısında sakar ajan Mr. Fiks vardır. Mr. Fiks her seferinde görevini eline yüzüne bulaştırır ve kahramanlarımıza bir türlü engel olamaz. 07 Şubat Saat: KKM 08 Şubat Saat: HKKM ŞİRİN AT TİTİ İstanbul Çocuk Sanat Yazan ve Yöneten: Tevfik Tunga Şirin At Titi arkadaşları köpekçik ve peksimet ile kraliçenin sarayında mutlu bir yaşam sürmektedir. Bir gün iki hırsız Şirin At Titi yi gizlice kaçırırlar. Ağır işlerde çalıştırıp ona kötü davranırlar. Kraliçe atını her yerde aratır. Peksimet ve köpekçik onu her yerde ararlar. Şirin At Titi ve arkadaşlarının hırsızlara karşı mücadelesi komik bir dille anlatılmaktadır. Oyunumuzda yalan söylemenin büyük felaketlere yol açacağı anlatılmaktadır. Arkadaşlık duygusunun önemi vurgulamaktadır. Ayrıca çalışarak başarmanın önemi anlatılmaktadır. Çocuk Oyunu 07 Şubat Saat: ve HKKM MUTLULUK ÇİÇEĞİ İstanbul Kumpanyası Yazan: Binnur Şerbetçioğlu, Tarık Şerbetçioğlu Yöneten: Binnur Şerbetçioğlu Oyunumuza, dans, müzik, neşe, umut, merak, biraz öğreti, bolca sevgi katarak, sadece sahne üzerini paylaşanların değil, seyirci olanlarında katılımını hedefleyerek,mutluluk Çiçeği ni demete dönüştürmek tüm dileğimiz. 07 Şubat Saat: BMKM UYUYAN GÜZEL KOMEDİSİ Sarıyer Sanat Tiyatrosu Mutlu, mesut bir yaşam süren kral ve kraliçenin tek derdi, ülkelerini işgal eden kötü kalpli kralın oğlu ile evlendirebilecek bir kızlarının olmamasıdır. Anka kuşunun Kral ve Kraliçe nin; çocukları olması için yaptığı sihir sonucunda prenses doğar. Ama onlar prensesin onbeşinci doğum gününe kötü peri Melefis i davet etmemişlerdir. Duruma çok sinirlenen Melefis güzel prensese büyü yapar ve onu uyutur. Bakalım iki aile prensesi bu sonsuz uykudan uyandırabilmek için nasıl bir macera yaşayacak

16 08 Şubat Saat: BMKM MUTLULUK PEŞİNDE Derme Tiyatro Yazan ve Yöneten: Derya Sağlam Benim tek dostum var o da Pırtlak, beni tek seven ve anlayan o. İşte böyle düşünüyordu henüz yaşamın başında olan karakterimiz Ege. Neydi onu bu kadar yalnızlığa iten? Kimimizin; kuşak farkı, kimimizin; ebeveynler gereğinden fazla koruyucu dediği sebeplerdi, onu bu yalnızlığa sürükleyen. Bir yanda da Ege nin çocukça inadı boy gösteriyordu. 08 Şubat Saat: **.CKM A Salonu NİLBANU ENGİNDENİZ ile DRAMA ATÖLYESİ Yaş: 5+ Yaratıcı drama oyunları ile 5-12 yaş arasındaki çocukların kendilerini ifade etmelerini ve ortak bir çalışma ile dil ve bedensel gelişimlerine tiyatronun etmenlerini de kullanarak katkıda bulunmak. Hoşça vakit geçirerek farkındalıklarını ve ortak bir yaratı sürecinin ayırdına vardırmak 09 Şubat Saat: **.CKM A Salonu ÇAĞLA CANEN ile FLÜT ATÖLYESİ Yaş: 5+ Flüt nedir? Nasıl nefes alınır? Flüt çalarken nelere dikkat edilmelidir. 09 Şubat Saat: BMKM DÜŞLERİNİ KAYBEDEN PALYAÇO Derme Tiyatro Yazan ve Yöneten: Derya Sağlam Palyaçolar hep mutludur ve insanların gülmeleri için onları görmeleri yeterlidir. Bizlere öyle öğretilmiştir. Teoride doğru olan bu olay bizim palyaçomuz için pratikte geçerliliğini yitirmiştir. Çünkü onun mutlu ettiği insanlar onu düşlerinden koparmıştır. Olması mümkün olmayan düşler değildir bunlar; biraz temiz hava, masmavi bir deniz, sokaklarında güvenle adım atabileceği ve oynayabileceği Hasta olur muyum? sorusunu aklına düşürmeyen bir yerdi tüm istediği. 09 Şubat Saat: KKM SEVİMLİ DİNAZOR Tiyatro Alkış Yazan: Oktay Şenol Bir gün eve geldiğinizde saklambaç oynayan kocaman bir dinozor yavrusuyla karşılaşsanız herhalde çok şaşırırdınız. Peki bu dinozor sevimli mi sevimli, akıllı mı akıllı ve birde çocuğunuzun en iyi dostu olsa ne yapardınız? Unutmayın birde sevimli dinozoru ele geçirmek isteyen kotu bir bilim adamı var. Eğlence ve heyecanın bir arada olduğu bu oyun şimdiye kadar izlediklerinizden çok ama çok farklı. 09 Şubat Saat: HKKM OYUNCAKLAR Tiyatro Alkış Yazan ve Yöneten: Oktay Şenol Küçücük tozlu bir rafa koskoca bir dünya sığar mı? Bozuk oyuncaklar rafına atılmış, unutulmuş, oynanmayan oyuncakların hayatı bir uğur böceğinin gelmesiyle değişir. Çünkü bu Noktalı Böcek tamir etmeyi biliyordur.

17 09 Şubat Saat: CKM B Salonu GÖKKUŞAĞININ ALTINDA Yaş: 5+ Gökkuşağı Kumpanyası nda çalışmakta olan Palyaço, Sihirbaz, Balerin ve Müzisyen, kendi alanlarında yetenekli oldukları halde çekememezlik sonucu birbirlerine yaptıkları şakalar yüzünden hemen her gösteride rezil olurlar. Notlar: YARIYIL ŞENLİĞİ KRONOLOJİ Tarih Etkinlik Saat Yaş Yer 25 Ocak Cumartesi Balerin Prensesler KKM 25 Ocak Cumartesi Ağustos Böceği ile Karınca CKM A Salonu 25 Ocak Cumartesi Heidi HKKM 25 Ocak Cumartesi Pinokyo BMKM 25 Ocak Cumartesi Balerin Prensesler KKM 25 Ocak Cumartesi Pinokyo HKKM 26 Ocak Pazar Hansel ve Gretel KKM 26 Ocak Pazar Alis Harikalar Diyarında HKKM 26 Ocak Pazar Dinozor Dani Kampta BMKM 26 Ocak Pazar Mehmet Erbil ile Kukla CKM B Salonu 26 Ocak Pazar Ağustos Böceği ve Karınca KKM 26 Ocak Pazar Bir Dostluk Hikayesi CKM A Salonu 26 Ocak Pazar Sihirli Fasulyeler HKKM 27 Ocak Pazartesi Korkusuz Lupi HKKM 27 Ocak Pazartesi Şevki Karayel ile Piyano CKM Büyük Salon 27 Ocak Pazartesi Yalnız Aslan Liyuva KKM 27 Ocak Pazartesi Korkusuz Lupi HKKM 27 Ocak Pazartesi Levent Üzümcü nün Anlatımıyla CKM B Salonu 27 Ocak Pazartesi Şokola Prenses KKM 28 Ocak Salı Hayalim Bale ÇSM 1. Kat 28 Ocak Salı Haydi Dans Edelim ÇSM 1. Kat 28 Ocak Salı Oyunlarla Çalgılar ÇSM 5. Kat 28 Ocak Salı Ben Bir Kuklayım ÇSM 2. Kat 28 Ocak Salı Vur Patlasın ÇSM 5. Kat 28 Ocak Salı Keman-Gitar Kardeşliği ÇSM 5. Kat 28 Ocak Salı Hayalim Bale ÇSM 1. Kat 28 Ocak Salı Haydi Dans Edelim ÇSM 1. Kat 28 Ocak Salı Küçük Prens ve Çiçek KKM 28 Ocak Salı Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler HKKM 28 Ocak Salı Ben Çöp Değilim HKKM 28 Ocak Salı Küçük Prens ve Çiçek KKM 29 Ocak Çarşamba Hayalim Bale ÇSM 1. Kat 29 Ocak Çarşamba Haydi Dans Edelim ÇSM 1. Kat 29 Ocak Çarşamba Oyunlarla Çalgılar ÇSM 5. Kat 29 Ocak Çarşamba Ben Bir Kuklayım ÇSM 2. Kat 29 Ocak Çarşamba Vur Patlasın ÇSM 5. Kat 29 Ocak Çarşamba Keman-Gitar Kardeşliği ÇSM 5. Kat 29 Ocak Çarşamba Hayalim Bale ÇSM 1. Kat 29 Ocak Çarşamba Haydi Dans Edelim ÇSM 1. Kat 29 Ocak Çarşamba Korsan Ana ve Geveze Papağan BMKM 29 Ocak Çarşamba Ağustos Böceği Karınca HKKM 29 Ocak Çarşamba Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler KKM 29 Ocak Çarşamba Korsan Ana ve Geveze Papağan BMKM 29 Ocak Çarşamba Oturan Boğa CKM B Salonu 29 Ocak Çarşamba Hansel ve Gretel HKKM

18 Tarih Etkinlik Saat Yaş Yer 29 Ocak Çarşamba Pinokyo KKM 30 Ocak Perşembe Ben Bir Kuklayım CKM B Salonu 30 Ocak Perşembe Hayalim Bale CKM A Salonu 30 Ocak Perşembe Korkuluk ve Karga BMKM 30 Ocak Perşembe Küçük Deniz Kızı KKM 30 Ocak Perşembe Şarkılarla Masallar CKM Büyük Salon 30 Ocak Perşembe Şokola Prenses HKKM 30 Ocak Perşembe Ali Baba nın Çiftliği KKM 30 Ocak Perşembe Korkuluk ve Karga BMKM 30 Ocak Perşembe Yalnız Aslan Liyuva HKKM 31 Ocak Cuma Kaplumbağa ile Tavşan BMKM 31 Ocak Cuma Bale Atölyesi CKM Büyük Salon 31 Ocak Cuma Büyülü Şehir HKKM 31 Ocak Cuma Zaman Makinesi KKM 31 Ocak Cuma Kaplumbağa ile Tavşan BMKM 31 Ocak Cuma Dans Atölyesi CKM A Salonu 31 Ocak Cuma Keloğlan ve Uzaylı HKKM 31 Ocak Cuma Keloğlan (Gizemli Ev) KKM 01 Şubat Cumartesi Korsan Ana ve Geveze Papağan KKM 01 Şubat Cumartesi Kayıp Oyunlar Parkı BMKM 01 Şubat Cumartesi Pinokyo HKKM 01 Şubat Cumartesi Korsan Ana ve Geveze Papağan KKM 01 Şubat Cumartesi Kırmızı Burnun Yolculuğu CKM A Salonu 01 Şubat Cumartesi Meraklı Penguenler HKKM 02 Şubat Pazar Rapunzel KKM 02 Şubat Pazar Kayıp Oyunlar Parkı BMKM 02 Şubat Pazar Küçük Prens ve Çiçek CKM A Salonu 02 Şubat Pazar Sevimli Periler HKKM 02 Şubat Pazar Kırmızı Başlıklı Kız KKM 02 Şubat Pazar Ağlayan Elma ile Gülen Elma CKM B Salonu 02 Şubat Pazar Kurbağa Prens HKKM 03 Şubat Pazartesi Arı Maya HKKM 03 Şubat Pazartesi Korsan Ana ve Geveze Papağan KKM 03 Şubat Pazartesi Kaplumbağa ile Tavşan HKKM 03 Şubat Pazartesi Korsan Ana ve Geveze Papağan KKM 03 Şubat Pazartesi Sevimli Periler CKM B Salonu 04 Şubat Salı Bir Yol Hikayesi HKKM 04 Şubat Salı Pamuk Prenses Mikroplar KKM 04 Şubat Salı Çizmeli Kedi CKM A Salonu 04 Şubat Salı Güneşe Yolculuk KKM 04 Şubat Salı Yaşasın Dünya Fareleri HKKM 05 Şubat Çarşamba Alaaddin in Sihirli Lambası KKM 05 Şubat Çarşamba Ağustos Böceği İle Karınca BMKM 05 Şubat Çarşamba Hansel ve Gretel BMKM 05 Şubat Çarşamba Korsan Ana ve Geveze Papağan HKKM 05 Şubat Çarşamba Korsan Ana ve Geveze Papağan HKKM Tarih Etkinlik Saat Yaş Yer 05 Şubat Çarşamba Oz Ülkesi KKM 05 Şubat Çarşamba Şokola Prenses CKM A Salonu 06 Şubat Perşembe Ali Babanın Çiftliği HKKM 06 Şubat Perşembe Oturan Boğa KKM 06 Şubat Perşembe Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler BMKM 06 Şubat Perşembe Pinokyo BMKM 06 Şubat Perşembe Oturan Boğa KKM 06 Şubat Perşembe 80 Günde Devr-i Alem HKKM 07 Şubat Cuma Mutluluk Çiçeği HKKM 07 Şubat Cuma Şirin At Titi KKM 07 Şubat Cuma Uyuyan Güzel Komedisi BMKM 07 Şubat Cuma Ali Baba nın Çiftliği BMKM 07 Şubat Cuma Meraklı Penguenler KKM 07 Şubat Cuma Mutluluk Çiçeği HKKM 07 Şubat Cuma Zaman Makinesi CKM A Salonu 08 Şubat Cumartesi Alis Harikalar Diyarında KKM 08 Şubat Cumartesi Mutluluğun Peşinde BMKM 08 Şubat Cumartesi Nilbanu Engindeniz ile Drama CKM A Salonu 08 Şubat Cumartesi Pinokyo HKKM 08 Şubat Cumartesi Heidi KKM 08 Şubat Cumartesi Şirin At Titi HKKM 09 Şubat Pazar Sevimli Dinazor KKM 09 Şubat Pazar Çağla Canen ile Flüt Atölyesi CKM A Salonu 09 Şubat Pazar Düşlerini Kaybeden Palyaço BMKM 09 Şubat Pazar Oyuncaklar HKKM 09 Şubat Pazar Sevimli Periler KKM 09 Şubat Pazar Ağustos Böceği ile Karınca HKKM 09 Şubat Pazar Gökkuşağının Altında CKM B Salonu

19 Caferağa Mah. Moda Cad. Nail Bey Sok. No:37 Kadıköy-İstanbul Tel: Bilet Gişesi: Bağdat Caddesi Haldun Taner Sok. No: 11 Caddebostan, Kadıköy-İstanbul Tel: Bilet Gişesi: Fahrettin Kerim Gökay Cad. No: 128 Göztepe-Kadıköy Tel: Merdivenköy Mahallesi Ressam Salih Ermez Cad. No: 46 Kadıköy-İstanbul Bilet Gişesi: Bayar Caddesi Buket Sokak No: 16 Kozyatağı-İstanbul Tel: Bilet Gişesi: facebook.com/kadikoybelediye twitter.com/kadikoybelediye youtube.com/kadikoybelediye

5 Nisan/Cumartesi UÇ HAZERFAN UÇ AKILLI DOKTOR ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI BİR PRENS MASALI. Çocuk Oyunu Tiyatro Yansıma Atakent Kültür Merkezi

5 Nisan/Cumartesi UÇ HAZERFAN UÇ AKILLI DOKTOR ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI BİR PRENS MASALI. Çocuk Oyunu Tiyatro Yansıma Atakent Kültür Merkezi ÇOCUK OYUNLARI 67 UÇ HAZERFAN UÇ Tiyatro Yansıma Atakent Kültür Merkezi AKILLI DOKTOR İsmail Yeşilbağ Tiyatrosu Bahçelievler Kültür Merkezi ALAADDİN İN SİHİRLİ LAMBASI Tiyatro Yeniden Cem Karaca Kültür

Detaylı

23 NİSAN ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZDİR

23 NİSAN ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZDİR 23 NİSAN ÇOCUK TİYATROLARI ŞENLİĞİ TÜM ETKİNLİKLER ÜCRETSİZDİR Sevgili çocuklar, 23 Nisan Çocuk Bayramı için sizlerden gelen önerilerle dolu dolu bir program hazırladık. Bu programın bir bölümünü de tiyatroya

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 03.12.2012/05 ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 001 MASAL HAZİNESİ 9789756080603.... 35,00 004 365 DİZİSİ.. 02 İlginç Yönleriyle Hayvanlar 9789756059241 010 DÜNYA DİZİSİ 25,00 03 Çiftlik

Detaylı

1 Mart/Cumartesi GÜNEŞE YOLCULUK HACİVAT KARAGÖZ GÖLGE OYUNU HAYVANLAR VE ÇOCUKLAR HOŞGELDİN ESİN PERİSİ

1 Mart/Cumartesi GÜNEŞE YOLCULUK HACİVAT KARAGÖZ GÖLGE OYUNU HAYVANLAR VE ÇOCUKLAR HOŞGELDİN ESİN PERİSİ ÇOCUK OYUNLARI 65 GÜNEŞE YOLCULUK Uygur Çocuk Tiyatrosu Ali Emiri Efendi HACİVAT KARAGÖZ GÖLGE OYUNU Ünver Oral İdris Güllüce HAYVANLAR VE ÇOCUKLAR Mavi Uçurtma Komedi Tiyatrosu Sultanbeyli HOŞGELDİN ESİN

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ 21.10.2013/05 P.S.F (kdv dahil) YTL 010 DÜNYA DİZİSİ 02 Dünya Masalları 9789756059050 04 Dinozorlar Ansiklopedisi 9786054504985 03 Çiftlik ve Kırda Hayat 9789944220613 25,00 012 BEBEĞİM DİZİSİ. 33,00 01

Detaylı

02 Kasım RENKLER CUMHURİYETİ MİKROFONDA SEN VARSIN TENEKE ŞÖVALYELER KIRMIZII PABUÇLAR. Çocuk Oyunu Tiyatro Çisenti. Çocuk Oyunu Sezgin Maden

02 Kasım RENKLER CUMHURİYETİ MİKROFONDA SEN VARSIN TENEKE ŞÖVALYELER KIRMIZII PABUÇLAR. Çocuk Oyunu Tiyatro Çisenti. Çocuk Oyunu Sezgin Maden ÇOCUK OYUNLARI 02 Kasım RENKLER CUMHURİYETİ Tiyatro Çisenti Ali Emiri Efendi MİKROFONDA SEN VARSIN Sezgin Maden Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi TENEKE ŞÖVALYELER 5 Taş Çocuk Tiyatrosu Atakent KIRMIZII

Detaylı

EĞİTİME KISA BİR MOLA! OCAK ŞUBAT BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ

EĞİTİME KISA BİR MOLA! OCAK ŞUBAT BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ EĞİTİME KISA BİR MOLA! 26-27-28-29 OCAK 1-2-3-4 ŞUBAT 11:00-15:00 ARASI BEYLİKDÜZÜ KÜLTÜR MERKEZİ GÜRPINAR AŞIK VEYSEL SAHNESİ TİYATRO SİNEMA YÜZ BOYAMA PALYAÇO İKRAMLAR ATÖLYELER beylikduzu.bel.tr beylikduzubelediyesi.tv

Detaylı

KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF

KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF KİM OLDUĞUMUZ TEMASI BİLGİ OKURYAZARLIĞI KAZANIMLARI 1.SINIF 1. Bir hikaye veya masalda geçen karakterleri öğrenir. 2.Tahminde bulunur. 3.Dinleme alışkanlığı kazanır. 4.Dinlediği hikaye/masalın özelliklerini

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? 2013-20142014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİKLERİMİZ KURBAĞALAR KİTAP ATÖLYESİ YAZAR ETKİNLİĞİMİZ OKUMA YAZMA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ GEZİLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

*Şenlikler kapsamında atölyelerimiz ücretsiz, oyunlarımız indirimlidir. *Etkinliklerde yaş sınırı vardır.

*Şenlikler kapsamında atölyelerimiz ücretsiz, oyunlarımız indirimlidir. *Etkinliklerde yaş sınırı vardır. Ö N E M L İ B İ L G İ L E R *Şenlikler kapsamında atölyelerimiz ücretsiz, oyunlarımız indirimlidir. *Etkinliklerde yaş sınırı vardır. *Etkinlik başladıktan sonra salonlara seyirci alınmaz, geç kalanlar

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

Adım-Soyadım:... Oku ve renklendir.

Adım-Soyadım:... Oku ve renklendir. Adım-Soyadım:... Oku ve renklendir. Gemiyle bir yolculuğa çıkmaya hazır mısın? O zaman geminin üzerindeki çiçeklerden 2 tanesini yeşile, bir tanesini pembe renge boyamalısın. Geminin pencereleri açık mavi

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Paylaşalım bunları adlı hikâyemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 Eğitici Oyuncak Dr. Özlem ALKAN ERSOY Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında Öğretim Üyesi Eğitici oyuncak, çocuk için hem oyuncak hem de oyun anlamına gelmektedir. Çocuk, oyuncağı

Detaylı

DENEYLERLE BÜYÜYORUZ

DENEYLERLE BÜYÜYORUZ BU AY HANGİ KAVRAMLARI ÖĞRENECEĞİZ? Hızlı-Yavaş Ön-Arka Sağ- Sol BEYİN FIRTINASI YAPALIM Büyüdüğünde hangi mesleği seçeceksin ve nasıl bir yerde yaşayacaksın? Bir gemi olsaydın nerelere giderdin? Neler

Detaylı

Battal İLGEZDİ Ataşehir Belediye Başkanı

Battal İLGEZDİ Ataşehir Belediye Başkanı Değerli Ataşehirliler, Bu yıl Uluslararası Ataşehir Çocuk Tiyatroları Festivali nin 5 incisini gerçekleştiriyoruz. 3 hafta boyunca 11 çocuk tiyatro oyunu yalnız Ataşehir den değil, İstanbul un dört bir

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanlar hakkında neler bildiğimizi ifade ettik. Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara

Detaylı

YARATICI OKUMA DOSYASI. En sevdiğiniz tatil kitabını anlatan bir resim çiziniz.

YARATICI OKUMA DOSYASI. En sevdiğiniz tatil kitabını anlatan bir resim çiziniz. YARATICI OKUMA DOSYASI En sevdiğiniz tatil kitabını anlatan bir resim çiziniz. MAVİŞ Mavişe göre Dünya nın ¾ nün suyla kaplı olmasının nedeni nedir?...... Maviş in gözünün maviden başka renk görmemesinin

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Yardımlaşalım adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI BALIK DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Balıkları tanıdık. Balıkları gözlemledik. Balık türlerini isimlendirdik. Balıkların

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? 2013-20142014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİKLERİMİZ ARILAR KİTAP ATÖLYESİ YAZAR ETKİNLİĞİMİZ GEZİLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SAHNE PROVALARIMIZ YILSONU GÖSTERİ

Detaylı

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların

NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanların KELEBEK VE UĞUR BÖCEĞİ GRUPLARI NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara örnek verdik. Çiftlik hayvanlarını

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl, kuş, kelebek tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİL BÜLTENİ

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİL BÜLTENİ GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz; Yoğun geçen bir dönemi daha geride bıraktık. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak

Detaylı

İSTEK ÖZEL KEMAL ATATÜRK ANAOKULU MARTILAR SINIFI. İnsanlar Duygularını İfade Etmek İçin Geçmişten Günümüze Müzikten ve Danstan Yararlanmışlardır.

İSTEK ÖZEL KEMAL ATATÜRK ANAOKULU MARTILAR SINIFI. İnsanlar Duygularını İfade Etmek İçin Geçmişten Günümüze Müzikten ve Danstan Yararlanmışlardır. İSTEK ÖZEL KEMAL ATATÜRK ANAOKULU MARTILAR SINIFI İnsanlar Duygularını İfade Etmek İçin Geçmişten Günümüze Müzikten ve Danstan Yararlanmışlardır. Anafikri İle İlgili Neler Biliyoruz? Zeynep A. : Biz dans

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ ENGLISH DAY ETKİNLİĞİMİZ SORGULAMA ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKOKUL ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI

MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI 2017 Önemli Bilgiler *www.barismanco.kadikoy.bel.tr *Barış Manço Evi, Pazartesi günleri dışında her gün 09.00-17.00 saatlerinde açıktır. *Giriş Ücreti: Tam 6 TL, İndirimli

Detaylı

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş?

Adı-Soyadı: Deniz kampa kimlerle birlikte gitmiş? 2- Kamp malzemelerini nerede taşımışlar? 3- Çadırı kim kurmuş? ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok Benim adım Deniz. 7 yaşındayım. Bu hafta sonu annem ve babamla birlikte kampa gittik. Kampa

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler: Vücudumuz, dünyamız tekerlemerini

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18 25 Salı

Detaylı

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı bitkilerin bakımını üstlendik.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Yardımlaşalım adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler: şeker,

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU

KUKLA ÇOCUK TİYATROSU KUKLA ÇOCUK TİYATROSU +3 yaş çocuklara yönelik "Guguklu Saat isimli kukla tiyatro oyunumuzla buluşalım... Kelebek Kukla Hediyemiz! EKİM AYI OYUNLARI HEDİYELİ! Guguklu Saat isimli oyunumuzu sergilediğimiz

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ ENGLISH DAY ETKİNLİĞİMİZ GEMS ETKİNLİKLERİMİZ UĞURBÖCEKLERİ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKOKUL ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ

Detaylı

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR ġubat 2017 BÜLTENĠ 30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESĠ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIġMALAR Büyük küçük 1 2 3 sayıları bulalım. CD den hikaye dinleyelim Sevimli dostlarımız OKULA GETĠRECEKLERĠMĠZ

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? 2013-20142014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİKLERİMİZ ARILAR KİTAP ATÖLYESİ YAZAR ETKİNLİĞİMİZ GEZİLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SAHNE PROVALARIMIZ YILSONU GÖSTERİ

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ

Detaylı

ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI. Betül Tarıman. Öykü GÖKYÜZÜ PRENSİ PO İLE KÜÇÜK KIZ. 2. basım. Resimleyen: Uğur Altun

ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI. Betül Tarıman. Öykü GÖKYÜZÜ PRENSİ PO İLE KÜÇÜK KIZ. 2. basım. Resimleyen: Uğur Altun Resimleyen: Uğur Altun Betül Tarıman GÖKYÜZÜ PRENSİ PO İLE KÜÇÜK KIZ ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI Öykü 2. basım Betül Tarıman GÖKYÜZÜ PRENSİ PO İLE KÜÇÜK KIZ Resimleyen: Uğur Altun Yayın Koordinatörü: İpek Şoran

Detaylı

Veli Mektupları MyLittle Island 1

Veli Mektupları MyLittle Island 1 Veli Mektupları MyLittle Island Unit My Little Island ın ilk ünitesine hoş geldiniz. Bu ünite çocuğunuzu programla tanıştırır. Bu Hoş geldin ünitesinde çocuklar ada macerasıyla ve kitabın ana karakterleri

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

Küçük Grup Sınıflarımızla; Orta Grup Sınıflarımızla; Büyük Grup Sınıflarımızla;

Küçük Grup Sınıflarımızla; Orta Grup Sınıflarımızla; Büyük Grup Sınıflarımızla; 2010-2011 Ekim Ayından herkese Merhaba Okulumuzun açılmasıyla heyecan ve sevinci bir arada yaşadığımız Eylül ayını geride bıraktık. Öğretmenlerimizle, arkadaşlarımızla tanıştık. Okulumuzu gezdik ve bölümlerini

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

HAZIRLIK GRUPLARI EKİM AYI BÜLTENİ

HAZIRLIK GRUPLARI EKİM AYI BÜLTENİ HAZIRLIK GRUPLARI EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ EVİMİZ-AİLEMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Ev nedir? Evin bölümlerini söyleme Ev adresini öğrenme Evimizde kimler

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİKLERİMİZ KİTAP ATÖLYESİ YAZAR ETKİNLİĞİMİZ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ İLKÖĞRETİM ORYANTASYON ÇALIŞMALARIMIZ TİYATRO ve SİNEMA GÜNLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ. 24 Kasım Öğretmenler Günü: Öğretmenler Günüyle ilgili etkinlikler yapıyoruz, Baş Öğretmen Atatürk le ilgili sohbet ediyoruz.

ETKİNLİKLERİMİZ. 24 Kasım Öğretmenler Günü: Öğretmenler Günüyle ilgili etkinlikler yapıyoruz, Baş Öğretmen Atatürk le ilgili sohbet ediyoruz. SAYI:2 ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ 10 Kasım ve Atatürk :Atatürk kimdir?, Ailesinde kimler vardır?, Atatürk ün hayatı, neler yaptığı, Atatürk ün kişisel özellikleri ve 10 Kasım Atatürk ü anma günü ile

Detaylı

Derleyen: Halide Karaarslan / Uzman Pedagog Görsel Tasarım: Semra Bolat / Sanat Dersleri Zümre Başkanı

Derleyen: Halide Karaarslan / Uzman Pedagog Görsel Tasarım: Semra Bolat / Sanat Dersleri Zümre Başkanı Derleyen: Halide Karaarslan / Uzman Pedagog Görsel Tasarım: Semra Bolat / Sanat Dersleri Zümre Başkanı DAMLA BÖRTÜCEN Zeytin, rüyasında benekli faresini kaybetti. Cadıya sordu, cadı biz fare yemeyiz ama

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

ÖZEL NİLÜFER ÇOCUK EVİ

ÖZEL NİLÜFER ÇOCUK EVİ ÖZEL NİLÜFER ÇOCUK EVİ KUZUCUKLAR SINIFI OCAK AYI BÜLTENİ ŞEYMA ŞENGÜL BEYZA KAYAN TEKERLEME Portakalı soydum Başucuma koydum Ben bir yalan uydurdum Duma duma dummm Kırmızı mum Dedemin sakalı upuzun Zuma

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini oluşturduk ve inceledik.

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT

KASIM 18 KÜLTÜR SANAT 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi 18 KÜLTÜR SANAT ETKiNLiK TAKViMi Değerli Çekmeköylüler Yeni kültür-sanat sezonunun başlamasıyla birlikte sizleri sanatın her alanıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Birbirinden

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Aile nedir? *Ailemizi tanıyalım. *Ailemizdeki büyüklerin isimlerini öğrenelim. *Akraba ne demek öğrenelim. *Arkadaşlık nedir?

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU 2013-2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

Hazırlayan: Tuğba Can Resimleyen: Pınar Büyükgüral Grafik Tasarım: Ayşegül Doğan Bircan

Hazırlayan: Tuğba Can Resimleyen: Pınar Büyükgüral Grafik Tasarım: Ayşegül Doğan Bircan Hazırlayan: Tuğba Can Resimleyen: Pınar Büyükgüral Grafik Tasarım: Ayşegül Doğan Bircan Mart 2009 Kendi Yaşam Öykünüzü Yazın Diyelim ki edebiyatla uğraşmak, yazı yazmak, bir yazar olmak istiyorsunuz. Bu

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

Çocuğunuzun uyumu, öğrenimi ve gelişimi

Çocuğunuzun uyumu, öğrenimi ve gelişimi Çocukları çocuk bakım evi yolunda olan ebeveynlere Århus Kommune Børn og Unge Çocuğunuzun uyumu, öğrenimi ve gelişimi Tyrkisk, Türkçe 2-3 yaşındaki çocuk hakkında durum ve gelişim görüşmesi Çocuk bakım

Detaylı

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa.

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 te GÖRSEL SANATLAR sayfa sayfa 13 de 19 da İNGİLİZCE PDR ŞUBAT AYINDA NELER YAPTIK? İkinci döneme Şubat ayı ile heyecanlı bir başlangıç

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ 2.PORTFOLYO SUNUMLARIMIZ SORGULAMA ÜNİTEMİZ OKUMA YAZMA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ GEZİLERİMİZ SAHNE PROVALARIMIZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012

ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT. ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 ARNAVUTKÖY KÜLTÜR-SANAT ETKiNLiKLERi ŞUBAT 2012 Sanat, hayatın estetik yönlerini farklı algılama, farklı bir bakış ile gizli kalmış olan güzellikleri keşf etme, görme ve gösterme isteğinin en değerli somut

Detaylı

Minti Monti. Tilki Tilki Baksana. Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri TİLKİ OKULU

Minti Monti. Tilki Tilki Baksana. Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri TİLKİ OKULU Minti Monti Çocuklar için eğlenceli poster dergi Ücretsizdir Sonbahar 2012 Sayı:7 ISNN: 2146-281X Tilki Tilki Baksana Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri

Detaylı

Küçük Grup Sınıflarımızla; Orta Grup Sınıflarımızla; Büyük Grup Sınıflarımızla;

Küçük Grup Sınıflarımızla; Orta Grup Sınıflarımızla; Büyük Grup Sınıflarımızla; 2010-2011 Kış mevsiminin iyice kendini hissettirdiği Aralık Ayı ndan herkese Merhaba Bu ayda da yine keyifli, eğlenceli aktiviteler yapmaya devam edeceğiz ama önce Kasım Ayı nda neler yaptık bir hatırlayalım;

Detaylı

Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni

Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni 27 Mart -5 Nisan 2015 TİYATRO GÖSTERİM PROGRAMI Büyük Salon Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni 27 Mart 2015

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ Sayı : 1 Yaş Grubu : 5-6 EYLÜL 2014 İÇİNDEKİLER Merhaba, KGP etkinlikleri YGP Etkinlikleri Düşünme Becerileri Etkinlikleri 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı

Detaylı

27 MART. Dünya Tiyatro Günü. Etkinlik Programı 2014. Etkinliklerimiz Ücretsizdir!

27 MART. Dünya Tiyatro Günü. Etkinlik Programı 2014. Etkinliklerimiz Ücretsizdir! 27 MART Dünya Tiyatro Günü Etkinlik Programı 2014 Etkinliklerimiz Ücretsizdir! ETKİNLİK PROGRAMI 24-29 MART 2014 24 Mart Pazartesi PİNOKYO / KOZYATAĞI KÜLTÜR MERKEZİ 25 Mart Salı ŞOKOLA PRENSES / HALİS

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

2016 Tudem Edebiyat Ödülleri Öykü Yarýþmasý Mansiyon Ödülü

2016 Tudem Edebiyat Ödülleri Öykü Yarýþmasý Mansiyon Ödülü 2016 Tudem Edebiyat Ödülleri Öykü Yarýþmasý Mansiyon Ödülü BAMBAŞKA BİR DÜNYA 2018, Tudem Eğitim Hizmetleri San. Tic. A.Ş. 1476/1 Sok. No:10/51 Alsancak-Konak/İZMİR YAZAR: Koray Avcı Çakman RESİMLER: Lütfü

Detaylı

ÇİÇEK VE KUŞ GRUBU 2015-2016 EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK VE KUŞ GRUBU 2015-2016 EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK VE KUŞ GRUBU 2015-2016 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ÇOCUK HAKLARI EFDAL DE ARKADAŞLIK HAFTASI ATATÜRK ÜN HAYATINI ÖĞRENME

Detaylı

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ Eski yılda neler yaptık? Yeni yılda neler yapacağız? Zaman bildiren araçlar (Saat-takvim) Zaman

Detaylı

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir.

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. MAYIS 2017 BÜLTENİ 01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. SALI Çiftçi çukurda oyunu oynuyoruz. Çamurlara

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *İşbirliği yapmayı öğreniyorum. *Arkadaşlarımla işbirliği yapıyorum. *Çevremle iş birliği yapıyorum. *Yardımlaşmayı öğreniyorum.

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı. OKUL ÖNCESİ HAM HAM ve ARKADAŞI ALİ EĞİTİM SETİ TAM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı. OKUL ÖNCESİ HAM HAM ve ARKADAŞI ALİ EĞİTİM SETİ TAM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ HAM HAM ve ARKADAŞI ALİ EĞİTİM SETİ TAM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4

Detaylı

Aytül Akal dan miniklere iki ayrı fil hikayesi...

Aytül Akal dan miniklere iki ayrı fil hikayesi... SEMESTR TATİLİ İÇİN MEDYATEKTE YENİLİKLER.. Çocuklar semestr tatilini iyi değerlendirmeniz için kütüphanede sizin için yepyeni kitaplar var...haydi bir göz atalım... MİNİKLERE MİNİ MİNNACIK HİKAYELER...

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum"

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile piti piti, iğne battı ve portakalı soydum FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU MART AYI 3. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU MART AYI 3. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU MART AYI 3. HAFTASINDA NELER YAPTIK? SERBEST ZAMAN Çocuklara sporun önemi anlattık ve her sabah spor yaptık. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmenenimizin rehberliğinde serbest oyun

Detaylı

Tarih İçindekiler Sayfa

Tarih İçindekiler Sayfa Tarih İçindekiler Sayfa 03 şubat Cuma 04 şubat Cumartesi 05 şubat Pazar Tiyatro İki Efendinin Uşağı AKSM - Saat:20.00 10 Tiyatro Bersisa-DT CKSM - Saat:20.00 11 Tiyatro Çevrimdışı Aile SKSM - Saat:20.00

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ UZAY GERİ DÖNÜŞÜM YENİ YIL TUTUM VE YATIRIM HAFTASI İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI Tutumlu olmak nedir? Nasıl tutumlu olabiliriz? Elektrik,su

Detaylı