istanbul TiCARET ODASI YAYlN NO.: BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI KASIM 2003

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "istanbul TiCARET ODASI YAYlN NO.: 2003-45 BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI KASIM 2003"

Transkript

1 istanbul TiCARET ODASI YAYlN NO.: BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2002 KASIM 2003

2 Bu eserin tüm hakları istanbul Ticaret Odası'na (ito) aittir. ito'nun ve yazarının ismi kaydedilmek koşuluyla yayından alıntı yapmak mümkündür. Ancak, ito'nun yazılı izni olmadan yayının tamamı veya bir bölümü, kopyalanamaz, çoğaltılamaz, ticari amaçlarla kullanılamaz. Kasım istanbul ISBN ito yayınları için ayrıntılı bilgi Etüt ve Araştırma Şubesi Ticari Dokümantasyon Servisi'nden edinilebilir. Tel. Faks. E. Posta : +90 (212) : +90 (212) : dokumantasyon@ito.org.tr BASKI Kore Şehitleri Caddesi No: Zincirlikuyu- istanbul Tel: O (pbx)

3 ÖN SÖZ Tüm gelişmekte olan ülkelerde olduğu gibi, ülkemiz ekonomisinde de yapısal sorunların temel kaynağı yüksek bütçe açıklarıdır. Son dönemde düşüşe geçmekle beraber yaklaşık 30 yıldır ekonomimize musallat olan yüksek enflasyonun, yüksek reel faizler ve son yıllarda yaşanılan krizierin önemli nedenlerinden biri de kamu gelir-gider dengesizliğidir. Bu sorunun köklü ve kalıcı çözümü devlet harcamalarının kontrol altına alınmasının yanında vergi gelirlerinin de artırılması ve düzenli bir şekilde toplanmasıdır. Ülkemiz ekonomik faaliyetlerinde, ağırlığı her geçen gün artan özel sektörün, vergilerini düzenli olarak ödemesinin devlet gelirlerini artırarak, bütçe açıklarının giderilmesine, enflasyon, işsizlik, gelir dağılımı ve sosyal güvenlik gibi ekonomik sorunların çözümlenmesine sağlayacağı katkı bilinen bir gerçektir. Bu arada yalnız kayıtlı mükelleflerden vergi alınmasının haksızlık olduğunu hatırlatarak, kayıtdışı ekonominin kontrol altına alınması çağrımızı bir kez daha önemle vurgulamak isterim. Odamız bu anlayış içerisinde, hem yüksek düzeyde vergi veren üyelerini ödüllendirmek, hem de daha fazla vergi verilmesini teşvik amacıyla 1977 yılından beri yüksek düzeyde vergi ödeyen üyelerini ödüllendirmektedir. Başvuru esasına göre yapılan ödüllendirme çalışmalarımız her yıl Mart ayında başlayıp bir sonraki yılın Mart ayına kadar devam etmekte olup ödül alan üyelerimizin isimlerinin kalıcı olması amacıyla da bu katalog yayınlanmaktadır. Üyelerimizin ödül almaya hak kazanabilmeleri için her yıl yeniden belirlenerek artırılan limitler bu defa, 2001 yılında yaşadığımız krizin etkileri göz önüne alınarak, bir önceki yıl uygulanan limitlerle aynı tutulmuş hatta Gelir Vergisi için alt limit daha da aşağıya çekilmiştir. Ödül için başvuracak üyelerimizin her yıl olduğu gibi başvuru formunu eksiksiz daldurarak vergi tahsil makbuzu ve tahakkuk fişi ile birlikte Odamız'a iletmiş olmaları şartı aranmıştır. 26 yıldır düzenlediğimiz geleneksel ödüllendirmemizde yüksek düzeyde vergi ödeyerek değerlendirmeye giren ve ülkemizin kalkınmasında katkıda bulunan değerli üyelerimize takdirlerimizi sunar, bu yayını hazırlayan Etüt ve Araştırma Şubesi Araştırma Raportörü Necmi Uysal'a teşekkür ederim. Dr. Cengiz Ersun Genel Sekreter

4

5 içindekiler YILI GELiRLERi ÜZERiNDEN EN ÇOK KURUMLAR VERGiSi Sayfa No ÖDEYEN MÜKELLEFLER A TL ve yukarısı (AL TlN PLAKET) 9 B TL arası (ALTIN MADALYA) 16 C TL arası (GÜMÜŞ MADALYA) 21 D TL arası (BRONZ MADALYA) 26 E TL arası (TAKDiRNAME) 33 ll YILI GELiRLERi ÜZERiNDEN EN ÇOK GELiR VERGiSi ÖDEYEN MÜKELLEFLER A TL ve yukarısı (AL TlN PLAKET) 45 B TL arası (ALTIN MADALYA) 46 C TL arası (GÜMÜŞ MADALYA) 47 D TL arası (BRONZ MADALYA) 50 E TL arası (TAKDiRNAME) 51 lll-alfabetik FiHRiST 55

6

7 KURUMLAR VERGISI MUKELLEFLERI

8

9 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** AL TlN PLAKET ***** AKBANK TÜRK ANONiM ŞiRKETi SABANCI CENTER 4.LEVENT / BANKACillK TL. ÇOLAKOGLU METALURJi ANONiM ŞiRKETi KEMERAL Tl CAD.KARAKÖY TiCARET MERKEZi N0.24 KAT.6 KARAKÖY / DEMiR ÇELiK TL. ANADOLU ANONiM TÜRK SiGORTA ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD.iŞ KULELERi KULE 2 KAT LEVENT / SiGORTACillK TL.. TAKASBANK istanbul MENKUL KlYMETLER BORSASI TAKAS VE SAKLAMA BANKASI ANONiM ŞiRKETi ABiDE-i HÜRRiYET CAD. KAPLANCAll iş MERKEZi N0.286 ŞiŞLi / BANKACillK (YATIRIM BANKASI) TL. BRiSA BRiDGESTONE SABANCI LASTiK SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi SABANCI CENTER KULE 2 KAT.3 4.LEVENT / LASTiK imali VE SATIŞI TL. ANADOLU HAYAT EMEKLiLiK ANONiM ŞiRKETi iş KULELERi KULE 2 KAT LEVENT / SiGORTAClLlK TL. TÜRK EKONOMi BANKASI ANONiM ŞiRKETi MECLiS-i MEBUSAN CAD.N0.35 FINDIKll / BANKACillK TL. MiLLi REASÜRANS TÜRK ANONiM ŞiRKETi TEŞViKiYE CAD.N0.43/57 TEŞViKiYE / SiGORTA ŞiRKETLERi VE ACENTELERi TL.

10 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER *****AL TlN PLAKET ***** HÜRRiYET GAZETECiLiK VE MATBAACILJK ANONiM ŞiRKETi HÜRRiYET MEDYA TOWERS GÜNEŞLi / GAZETE VE MATBAACILIK TL. VERGi MiKT ARI SELÇUK ECZA DEPOSU TiCARET VE SANA Yi ANONiM ŞiRKETi AL TUNiZADE MAHiR iz CAD. N0:43 ÜSKÜDAR / /8 TOPTAN ilaç TiCARETi TL. BNP-AK DRESDNER BANK ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD.1.LEVENT PLAZA A BLOK N0.173 KAT ŞiŞLi / BANKACillK TL. FAALİYET KONUSU VERGi MiKT ARI AK SiGORTA ANONiM ŞiRKETi MECLiSi MEBUSAN YOKUŞU N0.147 BEYOGLU SiGORTACillK TL. AK ENERJi ELEKTRiK ÜRETiMi OTOPRODÜKTÖR GRUBU ANONiM ŞiRKETi NiSPETiYE CAD.AK MERKEZ TiC. MERKEZi E-3 BLOK KAT ETiLER / ELEKTRiK ENERJiSi VE BUHAR ÜRETiMi TL. FAALİYET KONUSU VERGi MiKT ARI UÇAK SERViSi ANONiM ŞiRKETi ATATÜRK HAVA LiMANI USAŞ GENEL MÜDÜRLÜK BiNASI YEŞiLKÖY ikram VE RESTAURANT HiZMETLERi TL. DEUTSCHE BANK ANONiM ŞiRKETi ipek SOK.NO. 1 BEBEK / YATIRIM BANKACILlGI TL. ENKA inşaat VE SANAYi ANONiM ŞiRKETi BALMUMCU,BESTEKAR ŞEVKiBEY SOK.ENKA BiNASI BEŞiKTAŞ inşaat TL.

11 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER *****ALTIN PLAKET ***** JTI TÜTÜN ÜRÜNLERi PAZARLAMA ANONiM ŞiRKETi YILDIRIM OGUZ GÖKER CAD. MAYA PLAZA K: AKATLAR / PAZARLAMA VE DAGITIM TL. ÇELEBi HAVA SERViSi ANONiM ŞiRKETi ATATÜRK HAVALiMANI YEŞiLKÖY / YER HiZMETLERi TL. KOÇ-ALLIANZ HAYAT VE EMEKLiLiK ANONiM ŞiRKETi BAGLARBAŞI,KISIKLI CAD.NO. 11 AL TU NiZADE / HAYAT SiGORTACILlGI TL YAPI KREDi EMEKLiLiK ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD. YAPI KREDi PLAZA A BLOK LEVENT / SiGORTACillK TL. ALARKO CARRiER SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi MUALLiM NACi CAD.N0.69 ORTAKÖY / ISITMA, SOGUTMA, KLiMA CiHAZLARI imalat VE TiCARETi TL. MiGROS TÜRK TiCARET ANONiM ŞiRKETi CAFERAGA,DAMGA SOK.N0.23/25 KADlKÖY / PERAKENDE VE TOPTAN GIDA VE ihtiyaç MADDELERi TiCARETi TL. YAPI KREDi YATIRIM MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD.YAPI KREDi PLAZA A.BLOK KAT.11 LEVENT / ARACIKURUM TL. ÜMRAN ÇELiK BORU SANAYii ANONiM ŞiRKETi MECLiSi MEBUSAN CAD.ORYA HAN N0.85 KAT.5 SALI PAZARI / ÇELiK BORU imalati TL.

12 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** AL TlN PLAKET ***** KAPiTAL FACTORiNG HiZMETLERi ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD.USO CENTER iş MERKEZi N0.61 KAT.8 MASLAK / FACTORiNG HiZMETLERi TL HAVAALANLARI YER HiZMETLERi ANONiM ŞiRKETi PROF. NURETTiN ÖKTEM SOK.N0.2 ŞiŞLi / HAVAALANLARI YER HiZMETi TL. iş YATIRIM MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi iş KULELERi KULE 2 KAT.12 4.LEVENT / ARACIKURUM TL. GiSAD DIŞ TiCARET ANONiM ŞiRKETi FATiH CAD. KASIM SOK. N0.29/3 MERTER / DIŞTiCARET TL. BAŞAK SiGORTA ANONiM ŞiRKETi HALASKARGAZi CAD.NO. 15 HARBiYE / SiGORTACillK TL. TEKSTiL FACTORiNG HiZMETLERi ANONiM ŞiRKETi LEVENT CAD.N LEVENT / FACTORiNG HiZMETLERi TL. ASTEL KAGITÇILIK SANA Yi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi MERKEZ MAH. ASENA SOKAK N0:2 YENiBOSNA / KAGIT VE KAGIT BENZERi ÜRÜNLER (ÇOCUK BEZi.HiJ.PED.) TL. IBM (international BUSINESS MACHINES) TÜRK LiMITED ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD LEVENT ithalat. ihracat, TiCARET TL.

13 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER *****ALTIN PLAKET ***** GÜNEŞ SiGORTA ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD. GÜNEŞ PlAZA NO. 11 O ESENTEPE / SiGORTACillK TL. TORUNLAR GIDA SANAYii VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi KAVACIK.RÜZGARLIBAHÇE 95.SOK. N0.6 BEYKOZ / TOPTAN GIDA MADDELERi ithalat-ihracat TL. NUH ÇiMENTO SANAYi ANONiM ŞiRKETi AKYAR MEVKii HEREKE-KOCAELi ÇiMENTO, BEYAZ TUGLA, ENERJi ÜRETiMi VE SATIŞI TL. TOYOTASA TOYOTA-SABANCI PAZARLAMA VE SATIŞ ANONiM ŞiRKETi GÜLSUYU MEVKi i ANKARA AS FAL Tl MAL TEPE / OTOMOTiV TL. TOROS GÜBRE VE KiMYA ENDÜSTRiSi ANONiM ŞiRKETi TOROS BiNASI AKATLAR / KiMYEVi GÜBRE ÜRETiMi TL. BiLiM ilaç SANA Yi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi A YAZAGA KÖY YOLU MASLAK / BEŞERi ilaç imali TL. TÜRK PiRELLI LASTiKLERi ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD.N0.117 GAYRETTEPE / TEKERLEK LASTiGi imal VE SATIŞI TL. CAM ELYAF SANAYii ANONiM ŞiRKETi BAYRAMOGLU SAPAGI PK ÇAYIROVA GEBZE CAM ELYAFI VE POLYESTER ÜRETiMi VE SATIŞI TL.

14 TL ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER AL TlN PLAKET BEKO TiCARET ANONiM ŞiRKETi istiklal CAD.349 BEYOGLU / HER NEVi EMTiA TiCARETi TL. VERGi MiKT ARI ALARKO HOLDiNG ANONiM ŞiRKETi MUALLiM NA Ci CAD N0.69 ORTAKÖY / PORTFÖY YÖNETiMi TL. C.P.STANDART GIDA SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi DiKiLiTAŞ MAH. BÜYÜKDERE CAD. AKlNCI BAYIRI SOK. NO. 6 MECiDiYEKÖY / YEM VE PiLiÇ ÜRETiMi SATIŞI TL. VA KKO TEKSTiL VE HAZlR GiYiM SANA Yi işletmeleri ANONiM ŞiRKETi ABDURRAHMAN NA FiZ GÜRHAN MAH. ALi RlZA GÜRCAN CD.N0.27 GÜNGÖREN HAZlR GiYiM EŞYALARI ÜRETMEK VE SATMAK TL. BAŞAK EMEKLiLiK ANONiM ŞiRKETi HALASKARGAZi CAD.N0.33 HARBiYE / SiGORTAClLlK TL. KOÇ ALLiANZ SiGORTA ANONiM ŞiRKETi BAGLARBAŞI KISIKLI CAD. NO: 11 ALTUNiZADE / SiGORTAClLlK TL. AMERiCAN LiFE HAYAT SiGORTA ANONiM ŞiRKETi ESKi BÜYÜKDERE CAD.PARK PLAZA N0.22 KAT.2 MASLAK / SiGORTAClLlK TL. BORUSAN OTOMOTiV ithalat VE DAGITIM ANONiM ŞiRKETi ÜNiVERSiTE MAH.FiRUZKÖY YOLU N0.21 KAT.3 AVCILAR / OTOMOBiL VE Y. PARÇA ithalati VE TOPTAN TL.

15 TL ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** AL TlN PLAKET ***** HSBC YATIRIM MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD.NO. 122 B BLOK KAT.406 ESENTEPE / ARACIKURUM TL. ABDi ibrahim ilaç SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi KOREŞEHiTLERi CAD.NO. 19 ŞiŞLi / BEŞERi ilaç imal VE SATIŞI TL. SOYAK TOPLU KONUT ANONiM ŞiRKETi LiBADiYE CAD. SOYAK GÖZTEPE SiTESi 77. BLOK K. ÇAMLICA / KONUTYAPIMI TL. ELGiNKAN HOLDiNG ANONiM ŞiRKETi KEMERALTI CAD.UMMEHAN NO. 71/5 KARAKÖY / YATIRIM FiNANSMAN TL. A YTEMiZ AKARYAKIT DAGITIM VE PAZARLAMA ANONiM ŞiRKETi SÖGÜTLÜÇEŞME CAD.N0.87/1 KADlKÖY / AKARYAKIT SATIŞI TL.

16 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** AL TlN MADALYA ***** FİRMAADI SİCİLNO FAALİYET KONUSU VERGi MİKTARI ŞENPiLiÇ GIDA SANA Yi ANONiM ŞiRKETi AL TlNTEPE MAH. GALiPBEY CAD. N0.1 MAL TEPE / PiLiÇ ETi ÜRETiM VE PAZARLAMA TL. FİRMA ADI FAALİYET KONUSU VAKlF EMEKLiLiK ANONiM ŞiRKETi ABDi İPEKÇi CAD.N0.57 MAÇKA / SiGORTAClLlK TL. FAALİYET KONUSU ARAP TÜRK BANKASI ANONiM ŞiRKETi VALiKONAGI CAD.NO. 10 NİŞANTAŞI / BANKAClLlK TL. VERGi MİKTARI BÜYÜK istanbul OTOBÜS işletmeleri ANONiM ŞiRKETi BÜYÜK istanbul OTOGARI DERNEK BiNASI KAT:2 BAYRAMPAŞA / OTOGAR işletmeciligi TL. JTI TÜTÜN ÜRÜNLERi SANAYi ANONiM ŞiRKETi YILDIRIM OGUZ GÖKER CAD.MAYA PLAZA AKATLAR / SiGARA imalati TL. AK YATIRIM MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi GÜMÜŞSUYU, İNÖNÜ CAD.NO. 80 TAKSiM / MENKUL KIYMET ALIM SATIMA ARAClLlK TL. TACiRLER MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi NiSPETiYE CAD.AKMERKEZ B3 BLOK KAT. 9 ETiLER / BORSA ARACI KURUMU TL. VERGİ MİKTARI istanbul ASFALT FABRiKALARI SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi TIBBiYE CAD.ATÖL YELER SOK. NO: 6 SELiMiYE ÜSKÜDAR ASFALT ÜRETiMi VE SATIŞI : TL.

17 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** AL TlN MADALYA ***** EBC ECZACIBAŞI-BEiERSDORF KOZMETiK ÜRÜNLER SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD. ECZA SOK SAFTER HAN NO. 6 KAT 2 LEVENT / KOZMETiK ÜRÜNLER ithalat VE PAZARLAMA TL. TNT INTERNATiONAL EKPRESS TAŞlMACillK TiCARET LiMiTED ŞiRKETi ERTÖRK SOK.UZKA iş MERKEZi NO. 9 KAVACIK / ULUSLARARASI KARGO VE KURYE TAŞlMACillGI TL. SiNPAŞ YAPI ENDÜSTRiSi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi ORTAKLAR CAD MECiDiYEKÖY / inşaat VE TAAHHÜT TL. PHARMAViSiON SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi DAVUTPAŞA CAD.NO. 145 TOPKAPI / ANA SÖZLEŞMEDE YAZILI işler TL. MAGNESiT ANONiM ŞiRKETi inönü CAD. N0.26/9 TAKSiM / MADENCiLiK VE ihracat TL. GSD YATIRIM BANKASI ANONiM ŞiRKETi AYDINEYLER MAH.iNÖNÜ CAD.GÖKÇE SOK.GSD BiNASI N0.14 KÜÇÜKYALI / YATIRIM BANKACILlGI TL. SARKUYSAN ELEKTROLiTiK BAKlR SANA Yi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi OKÇUMUSA CAD.N0.1 SARKUYSAN iş MERKEZi N0.24 BEYOGLU / ELEKTROLiTiK BAKlR MAMULLERi TL. ATAKÖY TURiZM TESiSLERi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi SAHiLYOLU GALLERiA KAT 4 ATAKÖY / ALlŞVERiŞ MERKEZi işletmek KiRAYA VERMEK TL.

18 TL ARASINDA KURUMLARVERGiSi ÖDEYENLER ALTIN MADALYA OYTAŞ iç VE DIŞ TİCARET ANONiM ŞİRKETİ KEMERAL Tl CAD. NO. 28 KARAKÖY / İÇ VE DIŞ TİCARET TL. VERGi MiKT ARI RAY SİGORTA ANONiM ŞiRKETi KEFELİKÖY CAD.N0.35 TARASYA / SiGORTACillK TL. FİRMAADI AS ECZA DEPOSU TİCARET ANONiM ŞİRKETİ MAHMUTBEY MERKEZ HAH. CUMHURİYET CAD. N0:60 A BLOK BAGCILAR / TOPTAN İLAÇ TL. GARANTi PORTFÖY YÖNETİMİ ANONiM ŞİRKETİ NİSPETİYE MAH.AYTAR CAD.N0.2 LEVENT / PORTFÖY YÖNETiCiLiG i TL. BANK MELLAT MERKEZi TAHRAN-İSTANBUL TÜRKiYE MERKEZ ŞUBESi BÜYÜKDERE CAD. BiNBiRÇiÇEK SOK. NO. 1 LEVENT / BANKACillK TL. PARK ENERJi EKiPMANLARI MADENCiLiK SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi ŞEHiT MUHTAR CAD. N0.56/3 BEYOGLU / MADENCiLiK TL. ERAK GiYiM SANAYii VE TİCARET LiMiTED ŞİRKETİ GÜMÜŞSUYU CAD.FATiH ŞEHiTLERi SOK.N0.3 TOPKAPI / HER TÜRLÜ DIŞ GiYSi iml-ith-ihr. VE DAHiLi TİC TL. AK EMEKLiLiK ANONiM ŞiRKETi MECLiSi MEBUSAN CAD.NO. 147 FINDIKLI : / : BiREYSEL EMEKLiLiK VE HAYAT SiGORTALARI : TL.

19 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** AL TlN MA DAL YA ***** : ADEL KALEMCiLiK TiCARET VE SANA Yi ANONiM ŞiRKETi : ESENTEPE MAH. ANADOLU CAD. NO. 7 KART AL : / : HER NEVi KALEM imali TL. BiLNAM işletmecilik VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi BOSTANCI MAH. BAClDAT CAD. HALİKARNAS APT N0.534/1 KADlKÖY : / : 25579/8 : TRANSiT DENiZ TAŞ. TRANSiT AKARYAKIT PAZ. VE SERViS TL MAKRO TEKSTiL SANA Yi VE DIŞ TiCARET ANONiM ŞiRKETi MERKEZ MAH.YALÇIN KOREŞ CAD. ARiFAGA SOK.N0.25 BAHÇELiEVLER : / : : TEKSTiL imalat ihracat : TL. : ABDi isaahim ilaç PAZARLAMA ANONiM ŞiRKETi : KORE ŞEHiTLERi CAD.N0.19 ZiNCiRLİKUYU : / : : BEŞERi ilaç ALIM SATIMI TL. BiRLiK SiGORTA ANONiM ŞiRKETi : ANKARA CAD.NO. 12/8 SiRKECi : / : : SiGORTAClLlK TL. GiRiŞiM PAZARLAMA ANONiM ŞiRKETi : MEHMETÇiK CAD. N0:63 FULYA MECiDiYEKÖY BEŞiKTAŞ : / DA YANIKSIZ TÜKETiM ÜRÜNLERi ALlŞ VE SATIŞ TL. GSD DIŞ TiCARET ANONiM ŞiRKETi : AYDINEVLER MAH.iNÖNÜ CAD. GÖKÇE SOK.GSD BiNASI N0.14 KÜÇÜKYALI : / : ithalat ihracat TL BASlN ilan KURUMU BiNBiRDiREK MAH. IŞIK SOK. N0.12/14 SULTANAHMET : / : REKLAMClLlK : TL.

20 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ALTIN MADALYA SIEMENS BUSINESS SERVICES SiSTEM HiZMETLERi ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD. NORAMiN iş MERKEZi KAT. 2 AYAZAGA / HER TÜRLÜ ELEKTROTEKNiK VE ELEKTRONiK MAMUL ith. ihr TL. : TEKFEN inşaat VETESiSAT ANONiM ŞiRKETi : ULUS MAH.TEKFEN SiTESi B BLOK ETiLER : / inşaat TAAHHÜT TL.

21 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER *****GÜMÜŞ MADALYA***** KOÇAK ilaç ANONiM ŞiRKETi BAGLARBAŞI GAZi CAD. NO. 64/66 ÜSKÜDAR / ilaç VE ilaç HAMMADDELERi imal VE SATIŞI TL. COCA-COLA SATIŞ VE DAGITIM ANONiM ŞiRKETi DEREiÇi DEGiRMEN BAHÇE CAD. ASENA SOK.N0.30 YENiBOSNA / ALKOLSÜZ içecek DAGITIMI TL. iş PORTFÖY YÖNETiMi ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD. iş KULELERi KULE 2 KAT.8 4.LEVENT / SERMAYE PiYASASI FAALiYETLERi TL. INTERTEK TEST HiZMETLERi ANONiM ŞiRKETi FATiH CAD.DEREBOYU SOK.N0.4 KAT.2 HALKALl / TEKSTiL TEST GÖZETiM SOSYAL UYGUNLUK DENETiM HiZ TL. ALSiM ALARKO SANAYi TESiSLERi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi MUALLiM NACi CAD.NO. 69 ORTAKÖY / TAAHHÜT inşaat TL. MAVi GiYiM SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi MERKEZEFENDi MAH.FATiH ŞEHiTLERi SOK.N0.3/2 TOPKAPI / HAZlR GiYiM VE KONFEKSiYON TL. EKSPO FAKTORiNG ANONiM ŞiRKETi MASLAK MEYDAN SK. SPRiNG GiZ PLAZA B BLOK ŞiŞLi / FAKTORiNG TL. AKIN TEKSTiL ANONiM ŞiRKETi ÇIRPICI VELiEFENDi YOLU N0.49 BAKlRKÖY / HER NEVi MENSUCAT imalat VE SATIŞ TL.

22 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER GÜMÜŞ MADALYA MiLANGAZ LPG DAGITIM TiCARET VE SANAYi ANONiM ŞiRKETi ŞiŞHANE YOKUŞ U DEMiRÖREN HAN N0.2 AZAPKAPI / TEVZii VE STOKLAMA işi TL. VERGi MiKT ARI AKBEN TEKSTiL SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi FiRUZKÖY YOLU, BAGLARiCi MEVKii N0.26 AVCILAR / TEKSTiL TURiZM TL. SAKARYA TELEKOMÜNiKASYON SiSTEMLERi SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi HARMANCI SOK.HARMANCI GiZ PLAZA N0.5 D.5-6,33-34 LEVENT / TELEKOMÜNiKASYON TL. TURAN HAZiNEDAROGLU inşaat TiCARET ANONiM ŞiRKETi OYA ÇlKMAZ! EREN SK. HAZiNEDAROGLU işhani N0.8 K.2 GAYRETTEPE / inşaat-taahhüt TL. TEB YATIRIM MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi ESKi BÜYÜKDERE CAD.PARK PLAZA N0.22 KAT.4-5 MASLAK / ARACIKURUM TL. BAYTUR inşaattaahhüt ANONiM ŞiRKETi 19 MAYIS CAD.N0.34 ŞiŞLi / inşaat TAAHHÜT TL. BORŞEN BORU SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi YUKARI DUDULLU.DES SAN.SiT. 107.SK.B 14 BLOK N ÜMRANiYE BORU ithalati VE TiCARETi TL. VERGi MiKT ARI FLAMiNGO TURiZM YATIRIMLARI VE işletmeleri ANONiM ŞiRKETi SAHiL YOLU,GALLERiA KAT.3 ATAKÖY / TURiSTiK OTEL işletmeciligi TL.

23 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER GÜMÜŞ MADALYA KORAY YAPI ENDÜSTRiSi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD. YAPI KREDi PLAZA C BLOK KAT LEVENT / inşaat TAAHHÜT TL. TORUN PAZARLAMA ANONiM ŞiRKETi HARAMiDER E. BAKSAY SANAYi SiTESi MENEKŞE CAD. NO. 14 KAT. 1 BÜYÜKÇEKMECE / /4 TOPTAN GIDA MADDELERi TiCARETi TL. ATA inşaat SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi DiKiLiTAŞ, EMiRHAN CAD. NO. 145 A. BLOK BEŞiKTAŞ / inşaat TAAHHÜT TL. sicilno HÜSNÜ ARSAN ilaçlari ANONiM ŞiRKETi A YAZAGA KÖY YOLU MASLAK / ilaç SATIŞI TL. sicilno GÖZEN HAVAClLlK VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi HALKALl CAD. AVCILAR SOK. NO. 56 FLORYA / HAVAClLlK TL. sicilno BiRLiK HAYAT SiGORTA ANONiM ŞiRKETi ANKARACAD.126/BKAT.4SiRKECi / HAYAT SiGORTACILlGI TL sicilno BORUSAN OTO SERViS VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi FiRUZKÖY YOLU NO. 21 AVCILAR / OTOMOBiL VE Y. PARÇA PERAKENDE SATIŞI TL. sicilno EiP ECZAClBAŞI ilaç PAZARLAMA ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD. ALi KAYA SOK. NO. 7 LEVENT ilaç VE VETERiNER ilaçlari TiCARETi TL.

24 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGİSİ ÖDEYENLER *****GÜMÜŞ MADALYA***** FİRMAADI SİCİL NO FAALİYET KONUSU VERGİ MİKTARI ÇEBİTAŞ DEMİR ÇELİK ENDÜSTRiSi ANONiM ŞİRKETİ RIHTIM CAD. ÇELİK İŞHANI KAT. 5 NO. 60 KADlKÖY / DEMİR ÇELİK ANA SANAYi, imalat, ithalat, ihracat TL. FİRMAADI SİCİLNO FAALİYET KONUSU VERGİ MİKTARI ÜNSPED PAKET SERViSi VE TİCARET ANONiM ŞİRKETİ AMBARLAR CAD. 6/A BLOK ZEYTİNBURNU / ULUSLARARASI HlZLI KARGO TAŞlMAClLlGI TL FİRMAADI SİCİLNO FAALİYET KONUSU VERGİ MİKTARI BURLA MAKİNA TiCARETi VE YATIRIMANONiM ŞİRKETİ VOYVODA CAD. NO. 61/65 KARAKÖY / ithalat-mümessillik TL FİRMAADI SİCİLNO FAALİYET KONUSU VERGiMi<TARI BENDER MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi MECLiSi MEBUSAN CAD.EKEMEN HAN NO.! KAT. 5 KABATAŞ ARACIKURUM TL sicilno FAALİYET KONUSU VERGİ MİKTARI ERDOGAN TEKSTiL SANAYİ VE TİCARET LiMiTED ŞİRKETİ HOCAHANI SOK.DEMiRAY HAN NO. 8/ EMiNÖNÜ TOPLAM iplik ALIM SATIMI TL. sicilno FAALİYET KONUSU VERGİMİKTARI ANMAK HOLDİNG ANONiM ŞİRKETİ MUALLİM NACİ CAD. NO. 69 ORTAKÖY / İŞTİRAK YÖNETİMİ TL SİCİLNO FAALİYET KONUSU VERGi MİKTARI PNS PENDiK NiŞASTA SANAYi ANONiM ŞİRKETİ MALTEPE, DAVUTPAŞA CAD. NO. 10TOPKAPI / NİŞASTA VB TÜREVLERi İMALATI VE SATIŞI TL SİCİLNO FAALİYET KONUSU VERGİ MİKTARI HONEYWELLOTOMASYON VE KONTROLSiSTEMLERi SANAYi VE TİCARET ANONiM ŞİRKETİ ÇAYIRYOLU SOK. (HAL YOLU) NO. 7 ÜÇGEN PLAZA KAT İÇERENKÖY / OTOMASYON KONTROL VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ TL

25 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER GÜMÜŞ MADALYA KALE KiLiT VE KALlP SANA Yi ANONiM ŞiRKETi ATATÜRK CAD. BAŞAKLI SOK. NO. 24 GÜNGÖREN / KiLiT VE ispanyolet imalati TL. SERVUS BiLGiSAYAR ANONiM ŞiRKETi GÜLTEPE BÜYÜKDERE CAD. ECZA SOK.N0.6 LEVENT / BiLGiSAYAR TiCARETi TL. VET YAPI ENDÜSTRi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi MEŞELi SOK.NO LEVENT / inşaat TL. GÜVEN SiGORTA TÜRK ANONiM ŞiRKETi BANKALAR CAD.N0.81 KARAKÖY / SiGORTAClLlK TL. AKEL TEKSTiL SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi GARANTi MAH.TOPRAKKALE SOK. N0.20 ETiLER / ithalat ihracat TL. AK-TAŞ DIŞ TiCARET ANONiM ŞiRKETi ERTUGRUL MAH.PAZAR SOK. YÜKSEL APT.N0.12 KAT.5 D.9 BEŞiKTAŞ / ithalat ihracat DAHiLi TiC TL. TURANLAR YAPI VE MALZEMELERi TiCARET ANONiM ŞiRKETi HALKALl CAD. NO. 170 SEFAKÖY / TATiL KÖYÜ işletmeciligi TL.

26 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** BRONZ MA DAL YA ***** VERGi MiKTMl NETCELL iletişim HiZMETLERi TiCARET ANONiM ŞiRKETi EGiTiM MAH. POYRAZ SOK. SADIKOGLU iş MERKEZi NO. 9 KADlKÖY / HER TÜRLÜ CEP TELEFONU, ARAÇ TELEFONU, FOTOKOPi VS TL. EKO-FiNANS FACTORiNG HiZMETLERi ANONiM ŞiRKETi ABiDE-i HÜRRiYET CAD.N0.182 KAT.5 ŞiŞLi / FACTORiNG HiZMETLERi TL. FAALiKET KONUSU ER-OS ÇAMAŞlRLARI ANONiM ŞiRKETi MERKEZ MAH.ÇINAR CAD.KAVAK SK. N0.39 YENiBOSNA / TEKSTiL KONFEKSiYON TL. ZF TÜRK SANAYii VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi ADiL MAH.DEMOKRASi CAD. NO. 17 SULTANBEYLi / OTOMOTiV YAN SANA Yi TL. VERGi MiKT ARI GEMONT ENDÜSTRi TESiSLERi imalat VE MONTAJ ANONiM ŞiRKETi FlRAT BULVARI ATAŞEHiR GARDENYA 3 K KADlKÖY / MÜTEAHHiTLiK TL. ALBAYRAK TURiZM SEYAHAT inşaat TiCARET ANONiM ŞiRKETi MALTEPE,ÇAYHANE SOK.NO.I TOPKAPI / inşaat, TAŞlMA. ARAÇ KiRALAMA TL. ATAKÖY OTELCiLiK ANONiM ŞiRKETi SAHiLYOLU ÜZERi ATAKÖY / OTEL YATIRIM VE işletmesi TL. HASKOiNŞAAT SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi LAMARTiN CAD.HASKO APT.N0.34 KAT.8 TAKSiM inşaat TAAHHÜT TiCARET TURiZM TL.

27 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER *****BRONZ MADALYA***** TEKPOL TEKNiK POLiÜRETAN SANAYii VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi ŞEYH Li, ESKi ANKARA CAD. NO. 54 PENDiK / /8 KiMYASAL MADDE TiCARETi TL. RÖNESANS TURiZM YATIRIMLARI VE işletmeleri ANONiM ŞiRKETi SAHiLYOLU.GALLERiA KAT.3ATAKÖY TURiSTiK OTEL YATIRIMLARI TL. REVTEK TÜTÜN SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi YILDIRIM OGUZ GÖKER CAD.MA YA PLAZA K: AKATLAR / TÜTÜN ALIM SATIMI VE EKiMi TL. DOMiNO TEKSTiL ÜRÜNLERi SANAYi VE DIŞ TiCARET ANONiM ŞiRKETi DEGiRMENBAHÇE CAD. inci işhani KAT.3 YENiBOSNA HAZlR GiYiM imalati ihracati TL. PARTAŞ TEKSTiL-iNŞAAT SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi AŞiREFENDi CAD.FAAL HAN N0.89 KAT.5 SULTANHAMAM / TOPTAN PAMUK VE PAMUK ipligi TiCARETi TL. CENTER OPTiK SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi MUHSiR SOK. ATABAY MERKEZ işhani N0.406 SiRKECi / OPTiK TOPTAN ALIM SATlM TL. BEYBi PLASTiK FABRiKASISANAYi ANONiM ŞiRKETi YUKARI DUDULLU,ORGANiZE SANAYi BÖLGESi 1. CADDE N0:27 ÜMRANiYE / LATEX MAMULLERiNDEN ELD. imalati TL. KALE YAPI VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi ATATÜRK CAD.BAŞAKLI SOK.N0.24 GÜNGÖREN / GAYRiMENKUL ALIM SATIMI VE inşaat işleri TL.

28 TL ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** BRONZ MA DAL YA ***** FİRMA ADI YiGiTOGLU GIDA VE KiMYEVi MADDELER SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi NiSPETiYE CAD. BiRLiK SOK. NEViN ARICAN PLAZA NO. 8 K.4/51. LEVENT / GIDA VE KiMYEVi MADDE PAZARLAMA TL. FİRMA ADI FAALİYET KONUSU RAYMONO JAMES YATIRIM MENKUL KlYMETLER ANONiM ŞiRKETi N is PETiYE CAD. A.NAiL GÖNEN Li SOK.NO. 6 ETiLER / ARAClLlK HiZMETLERi TL. FİRMA ADI VERGi MİKTARI ORJiN DERi KONFEKSiYON SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi EVREN MAH.GÜLBAHAR CAD.N0.33 BAGCILAR / DERi KONFEKSiYON imalati TL. VERGİ MİKTARI TURKISH YATIRIM ANONiM ŞiRKETi CUMHURiYET CAD.N0.295 K1 HARBiYE / ARACIKURUM TL. FİRMAADI PAŞABAHÇE MAGAZALARI ANONiM ŞiRKETi ANKARA ASFAL Tl ÜZERi içmeler MEVKi i TUZLA / CAM, PORSELEN, SERAMiK VE ÇEŞiTLi EV EŞYASI SATIŞI TL. S info FOTOGRAFÇILIK VE SiNEMACillK ANONiM ŞiRKETi DEREBOYU CAD.N0.39 HALKALl / FOTOGRAF MALZEMELERi TOPTAN SATIŞI TL. MÜNiR ŞAHiN ilaç SANAYii VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi ÇAVUSOGLU MAH SANAYi CAD.N0.22 KARTAL / BEŞERi ilaç ÜRETiM SATIŞI TL. FAALİYET KONUSU ODÖKSAN OSMANELi DÖKÜM SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi KORE ŞEHiTLERi CAD.N0.40 ZiNCiRLiKUYU / PiK DÖKÜM KÜVET RADYATÖR VE PARÇA DÖKÜM imalati TL.

29 TL ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** BRONZ MADALYA **** TUNÇ PETROL TURiZM inşaat VE TiCARET VE SANAYi ANONiM ŞiRKETi BEŞYOL TELSiZLER CAD. NO. 6 SEFAKÖY / AKARYAKIT ALIM SATIMI TL. TRAKYA DÖKÜM SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD.SOYAK BiNASI N0.38/2 MECİDİYEKÖY / DÖKÜMDEN PARÇA imalati TL. GÜNÖZTEKSTiL VE KiMYA işletmeleri SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi SAN BiR BUL V ARI N0:45 BÜYÜKÇEKMECE / TEKSTiL KiMYA iplik BOBiN BOYAMA BOYALl iplik SATIŞI TL. FİRMAADI FAALİYET KONUSU GÜNEŞ TURiZM SEYAHAT SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi MALTEPE,ÇAYHANE SOK.NO.I TOPKAPI / SERViS, ARAÇ KiRALAMA, TEMiZLiK işleri TL. TAT TOHUMCULUK ANONiM ŞiRKETi istiklal CAD.NURU ZiYA SOK. N0.3 KAT.I BEYOGLU / HER TÜRLÜ TOHUM ÜRETiMi ithalat ihracat SATIŞ TL. ÖZDEN AKARYAKIT VE MADENi YAG SANAYi TiCARET ANONiM ŞiRKETi RAMi KIŞLA CAD.N0.154 GAZiOSMANPAŞA / AKARYAKIT ÜRÜNLERi ALIM SATIMI TL. VERGİ MiKTARl TEKEL ÇALIŞANLARI DAYANIŞMA VAKFI TiCARi işletmesi ATATÜRK BUL V ARI N0.27 UNKAPANI / AKARYAKIT BAYii TL. FAALİYET KONUSU VERGİ MİKTARI BAHARATLI TEKSTiL KONFEKSiYON SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi UGUR MUMCU MAH. ATATÜRK BUL V ARI NO. 38 GAZiOSMANPAŞA / TEKSTiL TL.

30 TL. ARASIMDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** BRONZ MA DAL YA ***** FİRMAADI VERGi MİKTARI BOYNER SANAYi MENSUCAT FABRiKASI ANONiM ŞiRKETi MENEKŞELi SOK. NO. 51.LEVENT / TOPS VE KAMGARN iplik imalati TL. FAALİYET KONUSU VERGi MİKTARI FiNANS YATIRIM MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi NiSPETiYE CAD.AKMERKEZ B KULESi KAT.2/3 ETiLER / ARACIKURUM TL. ELMOR TESiSAT MALZEMESi TiCARET ANONiM ŞiRKETi KEMERALTI CAD.NO. 71/2 KARAKÖY / SIHHi TESiSAT MALZEMELERi TOPTAN SATIŞI TL. BAŞER FAKTORiNG ANONiM ŞiRKETi ÖMER AVNi MAH. inebolu SOK. EKEMEN HAN NO: 18 KABATAŞ / FAKTORiNG HiZMETLERi TL. FAALİYET KONUSU ERTAŞ METAL SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi KOÇMAN CAD.NO. 15 GÜNEŞLi / PiRiNÇ ÇUBUK PROFiL BORU BAKlR BORU imalati TL. GEMAD GENÇ MADENCiLER KÖMÜR işletmeciligi TiCARET VE SANAYi ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD.YONCA B BLOK N0.151 KAT.4 D.25 ZiNCiRLiKUYU / MADENCiLiK TL. TERTEKS TEKSTiL ithalat ihracat VE PAZARLAMA ANONiM ŞiRKETi FUL YA MAH.MEHMETÇiK CAD.66/3 MECiDiYEKÖY / ithalat VE DAHiLi TiCARET TL.

31 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER BRONZ MA DAL YA TOROS iç VE DIŞ TiCARET LiMiTED ŞiRKETi BAHARiYE CAD. DR DiLEMRE iş MERKEZi N0.80 D KADlKÖY / HER TÜRLÜ BiTKiSEL YAG VE YAGLI TOHUMLARlN ithalati TL. PELiT ARSLAN KONTRPLAK FABRiKASI ANONiM ŞiRKETi HALKALl YOLU N0.170 SEFAKÖY / AGAÇ VE ORMAN ÜRÜNLERi TL. VARAN KONAKLAMA TESiSLERi ANONiM ŞiRKETi MERKEZ MAH.ÇINAR CAD. VARAN TESiSLERi YENiBOSNA / KONAKLAMA TESiSLERi işletmeciligi TL. EKO iletişim inşaat TURiZM VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi MERDiVENKÖY MAH. ŞAiR ARŞi CAD. N0.6 GÖZTEPE-KADlKÖY ELEKTRiKLi ALETLER VE Ci HAZLAR TL. KOLSUZLAR KiMYA SANA Yi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi ATATÜRK CAD.N0.82 AKAT.? D.22 KADlKÖY / TOPTAN KiMYEVi MADDE ithalat VE ihracat TL. ABN AMRO YATIRIM MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi TAMBURi ALi EFENDi SOK.NO. 13 ETiLER / SERMAYE PiYASASI ARACillK TL. EMAS MAKiNA SANAYi ANONiM ŞiRKETi SANAYi BÖLGESi SANAYi CAD NO. 15 ŞEYHLi-PENDiK / ISI GRUBU MAMULLERi ÜRETiM VE SATIŞ TL. POLO GiYiM SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi TALATPAŞA CAD.ATOM HARMANCI SOK.TOZAN işhani N0.3/1-2 GÜLTEPE / TEKSTiL TL.

32 TL ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** BRONZ MA DAL YA ***** VERGiMiKTARl ONKO ECZA SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi KOŞUYOLU CAD.SO. 102 KADlKÖY ilaç ithalati VE PAZARLAMASI TL info MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi HALASKARGAZi CAD. KIPMAN APT. H KAT.8 ŞiŞLi / BORSA ARAClLlK FAALiYETLERi TL SPOR ER PAZARLAMA VE MÜMESSiLLiK ANONiM ŞiRKETi HALKALl CAD.N0.263 HALKALl SPOR MALZEMELERi PAZARLAMA TL. TAYEKS DIŞ TiCARET VE TEKSTiL SANAYi ANONiM ŞiRKETi KERESTECiLER SiTESi,NAR SOK. N0.18 MERTER / TEKSTiL TL. VERGi MiKT ARI NORM TURiZM YATIRIMLARI VE işletmecilik ANONiM ŞiRKETi MEBUSAN YOKUŞ U NO. 9/ FINDIKLI TURiZM TL. KOPAŞ KOZMETiK PAZARLAMA VE SANAYi ANONiM ŞiRKETi AYAZAGA MAH.ESKi BÜYÜKDERE CAD N0.15 MASLAK / KOZMETiK imalat SATIŞI TL. KALKlNMA YATIRIM MENKUL DEGERLER ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD.RAŞiT RlZA SOK. N0.3 MECiDiYEKÖY / SERMAYE PiYASASI işlemleri TL.

33 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER TAKDiRNAME sicilno CEMNA BASlM AMBALAJ SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi LiTROS YOLU 2. MATBAACILAR SiT. B BLOK 2 NORMAL KAT N0.29 TOPKAPI / MATBAACILIK TL. sicilno VERGiMiKTARl PEKERTEKSTiL TiCARET VE SANAYi ANONiM ŞiRKETi MEHMET AKiF CAD. DENGE iş MERKEZi NO. 22 KAT. 1-2 MERTER / TEKSTiL L sicilno BATI TEKSTiL KONFEKSiYON SANA Yi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi CiHANGiR MAH. PETROL OFiSi DOLU M TESiSi YOLU AVCILAR / TEKSTiL imalat ihracat TL. sicilno KAYALAR KiMYA SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi YAN YOL SENEM SK.NO. 7 KART AL / KiMYEVi MADDELER (BOYA- VERNiK-TiNER) TL sicilno HEY TEKSTiL SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi BEŞYOL MAH. KARADENiZ SOK. NO. 10 ZEMiN VE I.K. KÜÇÜKÇEKMECE / TEKSTiL imalat ihracat TL. sicilno AYTEMiZ PETROL SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi SÖGÜTLÜÇEŞME CAD. NO KADlKÖY / AKARYAKIT SATIŞI TL. sicilno M ERiT TEKSTiL GiYiM SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi KAVACIK, ONARIMLI ÇIKMAZI SOK. ARAN KONUTLARI NO. 6 BEYKOZ / KONFEKSiYON TL. sicilno FiBERFLON TEKNiK TEKSTiL SANA Yi LiMiTED ŞiRKETi PER PA TiCARET MERKEZiKAT 8 NO: 876 OKMEYDANI / TEFLON KAPLI KUMAŞTAN KONVEYOR BANTLAR FILTRASYON KUMAŞ TL.

34 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** TAKDiRNAME ***** OMSAN LOJiSTiK ANONiM ŞiRKETi TUGAY YOLU N0.10 CEViZLi LOJiSTiK TL. BARMA DIŞ TiCARET ANONiM ŞiRKETi PiYALE PAŞA BULVARI.A.KÖPRÜ SK KASTEL işmrk.d BLOK K.4 BEYOGLU / TEKSTiL TiC(iTHALATÇI) TL. ÖNER MENKUL KlYMETLER ANONiM ŞiRKETi CUMHURiYET CAD.N0.249/1 HARBiYE / ARAClLlK FAALiYETi TL. VERGi MiKT ARI ALP PLASTiK SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi AHi EVRAN CAD.POLARiS PLAZA \'JO.I KAT.6/32 MASLAK / BEYAZ EŞYA AKSAM! VE MUHT. ENJEKSiYON ÜRÜNLERi imali TL. FENiŞ ALÜMiNYUM SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi istanbul ŞUBESi BÜYÜKDERE CD.NO. 85 ŞiŞLi / ALÜMiNYUM PROFiL imalati VE SATIŞI TL. LiKiDGAZ TEVZi VE ÜRETiM SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi ŞiŞHANE YOKUŞU DEMiRÖREN HAN N0.2 AZAPKAPI / LPG TEVZii VE STOKLAMA işi TL. SARDA DAGITIM VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi OKÇUMUSA CAD. NO.I ŞiŞHANE / HER TÜRLÜ ELEKTROLiTiK BAKlR MAMULLERi ALIM-SATIM PAZ TL. ONURTAŞ TiCARET VE DEMiR SANAYi ANONiM ŞiRKETi ESENTEPE MAHALLESi MiLANGAZ CAD.N0.73 KART AL / o TOPTAN DEMiR TiCARETi TL.

35 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** TAKDiRNAME ***** YAPI KREDi FAKTORiNG ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD. N0.161 ZiNCiRLiKUYU / FACTORiNG FiNANSMAN TL TAM PETROL PETROL ÜRÜNLERi ALIM SATlM LiMiTED ŞiRKETi CUMHURiYET CAD. NO. 271/6 HARBiYE AKARYAKIT TiCARETi TL TMST TlBBi SiSTEMLER PAZARLAMA TiCARET VE SERViS ANONiM ŞiRKETi ALEMDAG CAD. NO. 46 MASALDAN işmerkezi E BLOK D. 10 ÇAMLICA TlBBi CiHAZ ithalat SATIŞ SERViS TL SiciLNO PULATHANELiLER GIDA ÜRETiM PAZARLAMA SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi CEBECi CAD SOK. NO. 85 KÜÇÜKKÖY / GIDA MADDELERi TOPTAN ALIM VE SATIMI TL SiciLNO TEB FACTORiNG ANONiM ŞiRKETi SETÜSTÜ, HAKTAN iş MERKEZi NO. 45 KAT. 3 KABATAŞ / FACTORiNG TL. SiciLNO ÖZGÜR METAL SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi BAYAR CAD.GÜLBAHAR SOK NO. 17 KAT. 6.64KOZVATAGI / inşaatdemiri TicARETi TL SiciLNO OTOKOÇ OTOMOTivTicARET VE SANA Yi ANONiM ŞiRKETi BALASANDERE MEVKi i istinye MOTORLU V ASrr A TiCARETi, YEDEK PARÇA, SERviS ist TL SiciLNO VERGI MiKTARl YAPI PROJE MERKEZi TiCARET VE SANAYi ANONiM ŞiRKETi SELAHATTiN PlNAR CAD. DERE SOK NO. 4 MECiDiYEKÖY / inşaattaahhüt TL

36 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** TAKDiRNAME SiciLNO D AF TIRSAN OT01v10TiV SANAYi VE TicARET ANONiM ŞiRKETi SAMANDIRA, OSMANGAZi MAH. YANYOL YILDIZHAN CAD. KART AL / AGlR TiCARi VASrfA TiCARETi, SERviS VE YEDEK PARÇA TL SiciLNO SiNEGRAF FİLM YAPIM YÖNETiM LiMiTED ŞiRKETi KOŞUYOLU MAH.SALiH OMURTAK CAD.N0.80 KADlKÖY FiLMCiLiK-REKLAMCILIK TL SiciLNO CEPA CELEBCOOLU ithalat VE MÜMESSiWKANONiM ŞiRKETi MiLANGAZ CAD. N0.50 KART AL 2163J ı8 DEMiR ÇELiK ithalati J.OOO.OOO.-TL SiciLNO ELEKTROMAK BÜRO MAKiNELERi SANA Yİ VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi BÜYÜKDERE CAD. N0.54 KAT.8 MECiDiYEKÖY / BÜRO MAK ithalati VE PAZARLAMASI TL EKiNMADEN TiCARET VE SANAYi ANONiM ŞiRKETi AYAZAGA MAH.BÜYÜKDERE CAD. NORAMiN iş MERKEZi K 300&309 MASLAK / MADENiTHALAT ihracat VE PAZARLAMA TL. MiLANGAZ TiCARET VE SANAYi ANONiM ŞiRKETi ŞiŞHANE YOKUŞU DEMiRÖREN HAN N0.2 AZAPKAPI LPG TEVZii VE STOKLAMA TL. ÜÇGEN BOYA VE KiMYEVi MADDELER TiCARET VE SANAYi LiMiTED ŞiRKETi GÜMÜŞSUYU CAD.N0.66 ULUG işmerkezi K.2 D.26 TOPKAPI MAL TEPE / PiGMENTLER VE POLİMER KATKILARI TL. VERGI MiKTARl PAY SiGORTA ARACILlGI LiMiTED ŞiRKETi BARBAROS BULVARI isa BLOKLARI N0.8/1-2 BEŞiKTAŞ / SiGORTA ARACillK HiZMETLERi TL.

37 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** TAKDiRNAME ***** KAGITSAN KAGIT ÜRÜNLERi SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi YÜZYIL MATBAACILAR SiTESi 3. CAD. N0.209 BAGCILAR / KAGIT ithalati TL. UGUR HIRDAVATÇILIK ÜRETiM VE PAZARLAMA ANONiM ŞiRKETi istoç 15.ADA NO BAGCILAR / HIRDAVAT MALZ. ith TL. GLOB DIŞ TiCARET LiMiTED ŞiRKETi YENi MAH. G-10 HOLÜ SOK. MALTEPE / OTOMOTiV YEDEK PARÇA ihracati TL. HEPKON FiNANS FACTORiNG HiZMETLERi ANONiM ŞiRKETi ASMALIMESCiT MAH.SÜNBÜL TÜMEL MEYDAN! B BLOK NO. 116 BEYOGLU / FACTORiNG HiZMETLERi TL. TEKNOTEKS EMPRiME TEKSTiL SANA Yi TiCARET ANONiM ŞiRKETi CiHANGiR M.DOLUM TES.YOL.ŞEHiT KOMANDO ONBAŞI UGUR HANGI SOK. AVCILAR / EMPRiME BASKI TL. RiMAKS TEKSTiL ÜRÜNLERi SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi ESKi EDiRNE ASFALT! N0.50 GAZiOSMANPAŞA / KONFEKSiYON TL. EMNiYET GIDA SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi YENiDOGAN.MERVE MAH.OSMANGAZi CAD.N0.34 ÜMRANiYE /8 TOPTAN GIDA PAZARLAMA TL. NEGiŞ GiYiM imalat VE ihracat ANONiM ŞiRKETi 4.SAN BiR BULVARI8.CAD.NO. 148-B BÜYÜKÇEKMECE ÇOCUK GiYiM imalati TL.

38 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** TAKDiRNAME ***** AKTAŞ TEKSTiL TiCARET VE SANAYi ANONiM ŞiRKETi AŞiREFENDi CAD.FAAL HAN KAT.3 N0:89 SULTANHAMAM / TEKSTiL TiCARETi YAPI YAPMAK KiRALAMAK TL. ASTAŞ ENDÜSTRi TEKSTiL MAKiNALARI SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi KOÇMAN CAD.N0.45 GÜNEŞLi / TEKSTiL MAKiNALARI ALIM SATlM TL. ER-EL DERi SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi ORGANiZE DERi SANAYi BÖLGESi M-4 PARSEL TUZLA / KÜRK SÜET DERi imalat VE SATIŞI TL. PARK SiGORTA ARAClLlK HiZMETLERi LiMiTED ŞiRKETi ŞEHiTMUHTAR CAD.N0.56/2 TAKSiM SiGORTA ACENTASI TL. DORUK UNA DEGER KATMA GIDA SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi YUKARI DUDULLU.TÜRKER CAD. N0.41 (SEViNDiK iş MERKEZi) ÜMRANiYE / UN VE UNDAN MAMULGIDA VE KATKIMADDELERi TL. FRESENiUS KABi ilaç SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi BESTEKAR ŞEVKiBEY SOK.N0.54 BALMUMCU ilaç ithala Tl TL. KI SlK BALIK MALZEMELERi SANA Yi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi ikitelli, istoç SANAYi SiTESi 2.ADA N0.155 MAHMUTBEY / BALIK MLZ. ALIM SATlM ithalat VE ihracat TL. ÜÇSAN PLASTiK VE KALlP SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi BAGLAR MAH.YALÇIN KOREŞ CAD. FiDAN SOK.N0.7 GÜNEŞLi / PLASTiK MUTFAK, SAKSI imalati VE TOPTAN SATIŞI TL.

39 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER TAKDiRNAME VERGi MiKT ARI NURTEKS ÖRME SANA Yi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi FERAHEVLER.YENiŞiŞLi YOLU CAD. N0.83 TARASYA / TEKSTiL imalati VE ihracati TL. TEKNOTEL ENERJi TELEKOMÜNiKASYON inşaat SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi SANiYE ERMUTLU SOK.N0.10 KOZYATAGI / TELEKOMÜNiKASYON. inşaat, TAAHHÜT işleri TL. ENGiN METAL TiCARET VE SANAYi LiMiTED ŞiRKETi DEMiRCiLER SiTESi 5. YOL NO: 52 ZEYTiNBURNU / PASLANMAl ÇELiK ithalati TL. KiMTEKS KiMYA TEKSTiL ÜRÜNLERi TiCARET ANONiM ŞiRKETi HARMAN CAD.ALi KAYA SOK.POLAT PLAZA B BLOK N0.2 KAT 11 LEVENT / ithalat DAHiLi TiCARET TL. PERA BiLGi işlem ÜRÜNLERi TiCARET ANONiM ŞiRKETi PiYALE PAŞA BUL V ARI FAMAS PLAZA B BLOK K: OKMEYDANI / BÜRO MALZ. KULL. VE SATIŞ TL. CAN TÜKETiM GIDA MADDELERi PAZARLAMA SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi HADlMKÖY YOLU SAN-BiR 4.BÖLGE 9.CAD.1152 NOLU PARS.Ç.MEVKii BÜYÜKÇEKMECE / TOPTAN GIDA MADDELERi PAZARLAMA TL. MARMARA ENDÜSTRiYEL KiMYEVi MADDELER SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi 19 MAYIS MAH.SiMKO SiTESi M 1 BLOK B GiRiŞi D.37 KOZYATAGI / KiMYEVi MADDE ith. VE TiCARETi TL. AK-KUR BAKlR METAL SANAYi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi NURETTiN SÖZEN CAD. BAKlR SOK. N0:2 HADlMKÖY / BAKlR TEL imali TL.

40 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** TAKDiRNAME ***** METALSAC TiCARET VE SANAYi LiMiTED ŞiRKETi BAYAR CAD.GÜLBAHAR SOK. PERDEMSAÇ PLAZA N0.17 K.8 D.86 KOZYATAGI / METAL TiCARETi TL. SARDUNYA HAZlR YEMEK ÜRETiM VE HiZMET ANONiM ŞiRKETi YILDIZ POSTA CAD.VEFABEY SOK. N0.5/1-2 ESENTEPE o TABLDOT YEMEK ÜRETiM VE SERViS HiZ TL ÜSTÜNDAG LASTiK ithalat VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi CEMAL ULUSOY CAD. NO. 15 YENiBOSNA / OTO LASTiK TiCARETi TL. GÜNEY ithalat VE PAZARLAMA ANONiM ŞiRKETi ABDi ipekçi CAD.N0.195 BAYRAMPAŞA / KÜÇÜK ELEKTRiKLi EV ALETLERi SATIŞI TL. VERGi ıvıi<tari GÜLSAN PROFiL BORU VE CAM işleme SANAYi TiCARET LiMiTED ŞiRKETi istanbul CAD.ERDEM SOK.N0.6/A BÜYÜKÇEKMECE / PROFiL imalati VE CAM işleme TL YILMAZ KiMYA SANA Yi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi KOREŞEHiTLERi CAD.YONCA APT.A BLOK NO. 1/10 ŞiŞLi / /8 KiMYEVi MADDE TOPTAN TiC TL. BARUT ilaç SANAYi VE TiCARET ANONiM ŞiRKETi KORE ŞEHiTLERi CAD.NO. 19 ZiNCiRLiKUYU / BEŞERi ilaç imal VE SATIŞI TL. SÜMER FAKTORiNG HiZMETLERi ANONiM ŞiRKETi MAYA AKAR CENTER B BLOK KAT.20 N0.76 ESENTEPE / FAKTORiNG işlemleri TL.

41 TL. ARASINDA KURUMLAR VERGiSi ÖDEYENLER ***** TAKDiRNAME ***** ODAK PAZARLAMA ihracat ithalat MÜMESSiLLiK ANONiM ŞiRKETi MERKEZEFENDi MH.TAKKECi MEYDAN SOK.ALBAYRAK iş MERKEZi NO.I TOPKAPI OPEL YETKiLi BAYii TL. A YDlN BORU ENDÜSTRiSi ANONiM ŞiRKETi NECATiBEY CAD.MUTUK iş HANI N0.88/2 KARAKÖY / ÇELiK ÇEKME BORU TOPTAN SATIŞI TL. BAYKON KONFEKSiYON SANA Yi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi EVREN MAH.GÜLBAHAR CAD.KESKiN SOK.NO. 18 BAGCILAR / TEKSTiL TL. BAHÇECiK KUAFÖRLÜK HiZMETLERi VE TiCARET LiMiTED ŞiRKETi A.ADNAN SA YGUN CAD. DOSTLAR SiTESi B BLOK 511 ULUS / KUAFÖRLÜK HiZMETLERi TL. AYTAÇ GIDA TiCARET ANONiM ŞiRKETi RAGIP GÜMÜŞPALA CAD.N0.69 EMiNÖNÜ TOPTAN GIDA TiCARETi TL. ARZUM DIŞ TiCARET VE PAZARLAMA ANONiM ŞiRKETi ABDi ipekçi CAD.N0.195 BAYRAMPAŞA / KÜÇÜK ELEKTRiKLi EV ALETLERi SATIŞI TL.

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2010 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar BANKACILIK ve SİGORTACILIK SEKTÖRÜ I. Bankacılık Sektörü TÜRKİYE GARANTİ

Detaylı

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri

Büro Ziyaretleri. Büro Ziyaretleri Büro Ziyaretleri 8 Büro Ziyaretleri 279 2011 YILI Faaliyet Raporu 280 2011 DÖNEMİ BÜRO ZİYARETLERİ TARİH GÜN İLÇE 16/03/2011 17/03/2011 18/03/2011 25/03/2011 28/03/2011 29/03/2011 30/03/2011 31/03/2011

Detaylı

ILKODU ILADI ILCEADI Semt Bölge 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ LEVENT 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ ULUS 1

ILKODU ILADI ILCEADI Semt Bölge 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ LEVENT 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ ULUS 1 ILKODU ILADI ILCEADI Semt Bölge 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ 1.LEVENT 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ 2.LEVENT 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ 2.ULUS 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ 3.LEVENT 1 34 İSTANBUL BEŞİKTAŞ AKARETLER 1 34 İSTANBUL

Detaylı

İŞLETMENİN ADI ADRESİ İŞLETME TEL Yönlendirilen Öğrenciler Kesin Sözleşme Yapan Öğrenciler KABAALİ HUKUK BÜROSU VATAN CAD. N;8D:23 K:6 ÇAĞLAYAN

İŞLETMENİN ADI ADRESİ İŞLETME TEL Yönlendirilen Öğrenciler Kesin Sözleşme Yapan Öğrenciler KABAALİ HUKUK BÜROSU VATAN CAD. N;8D:23 K:6 ÇAĞLAYAN SIRA NO MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK TİCARET MESLEK LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜRO YÖTETİMİ VE SEKRETERLİK ALANI İŞLETMENİN ADI ADRESİ İŞLETME TEL Yönlendirilen Öğrenciler Kesin Sözleşme Yapan Öğrenciler

Detaylı

Banche d'investimento statali Denominazione Indirizzo N. di Telefono N. di FAX

Banche d'investimento statali Denominazione Indirizzo N. di Telefono N. di FAX Elenco delle Banche presenti in Turchia Aggiornamento al 30 Novembre 2016 Banche d'investimento statali 1 İLLER BANKASI KIZILIRMAK MAHALLESİ (312) 508 70 00 (312) 508 73 99 UFUK ÜNİVERSİTESİ CADDESİ NO:12

Detaylı

BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2006

BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2006 BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2006 Copyright İTO Tüm haklar saklıdır. Bu yayının hiç bir bölümü, yazarın ve İTO'nun önceden yazılı izni olmaksızın mekanik olarak, fotokopi yoluyla veya başka herhangi bir

Detaylı

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 10. Mükelleflerimizden 2014 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar I. Bankalar TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 1.315.635.211 İŞ BANKASI A.Ş.

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2013 yılı faaliyet sonuçları ile 2013 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2003

BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2003 BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2003 ÖN SÖZ Gelişmekte olan bütün ülkelerde olduğu gibi, ülkemiz ekonomisinde de yapısal sorunların ana kaynağı yüksek bütçe açıkları olmaktadır. Sürmekte olan bütçe ve ticaret

Detaylı

http://acilkepenktamircisi.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:50:31 AM Document generated by https://siteoid.com/

http://acilkepenktamircisi.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:50:31 AM Document generated by https://siteoid.com/ Anasayfa Hizmetlerimiz İletişim İstanbul Acil Kepenk olarak kepenk arızası durumunda en kısa sürede adresinize ulaşmaktayız. Telefon: 0532 742 08 07 Telefon: 0530 877 61 28 HİZMETLERİMİZ Acil Kepenk Tüm

Detaylı

YER HİZMETİ KURULUŞLARI İŞLETMENİN ADI RUHSAT KAPSAMI İLETİŞİM BİLGİLERİ

YER HİZMETİ KURULUŞLARI İŞLETMENİN ADI RUHSAT KAPSAMI İLETİŞİM BİLGİLERİ TGS YER HİZMETLERİ HAVAALANLARI YER HİZMETLERİ (HAVAŞ) ÇELEBİ HAVA SERVİSİ TGS Genel Müdürlüğü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A3 Blok Kat 6 Yeşilköy- Bakırköy/İstanbul Tel: 0212 463 36 36 Faks : 0212 465

Detaylı

SERVİS ARAÇLARININ GÜZERGAHLARI (2012)

SERVİS ARAÇLARININ GÜZERGAHLARI (2012) ADI 1 TUZLA YENİ BALGAT CD. YENİ BALGAT CADDESİ-TUZLA ŞİFA MAH-PENDİK- KURTKÖY-TEM- Y. BALGAT CD STAD-PENDİK MOSTAR KÖPRÜSÜ- PENDİK HİLAL KONUTLARI-TUZLA ŞİFA MAHALLESİ-KURTKÖY 2 MALTEPE MALTEPE İSTASYONU

Detaylı

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410 DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com TRİA ENERJİ 1992 DEN BERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN DİNAMİK BİR MÜHENDİSLİK ŞİRKETİDİR. VİZYONUMUZ Müşterilerimize verdiğimiz danışmanlık ve taahhüt işlerinde

Detaylı

10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 10. Mükelleflerimizden 2013 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar I. Bankalar TÜRKİYE GARANTİ BANKASI A.Ş. 540.282.173 AKBANK T.A.Ş. 373.083.895

Detaylı

BA ARILIV Gl MU ELLEFLERI 2009

BA ARILIV Gl MU ELLEFLERI 2009 BA ARILIV Gl QHil G MU ELLEFLERI 2009 YAYlN NO: 2010 ~ 102 İstanbulı 2011 Copyright İTO (İstanbul Ticaret Odası) 1 Tüm haklar saklıdır. Bu yayının hiçbir bölümü, yazarın ve İTO'nun önceden yazılı izni

Detaylı

BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2004

BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2004 BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2004 Bu eserin tüm telif hakları Istanbul Ticaret Odası'na (ITO) aittir. Eser üzerinde 5846 sayılı FSEK tarafından sağlanan tüm haklar saklıdır. ito'nun ve yazarın adı belirtilmek

Detaylı

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar

8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar 8. Mükelleflerimizden 2011 Yılı Hesap Dönemi Tahakkuk Eden Kurumlar Vergisi İtibariyle Her Bir Sektörde İlk Beş Sırada Yer Alanlar (Beş Mükelleften Az Olan Sektörlerde Kalan Mükelleflerin Tahakkuk Miktarı

Detaylı

BAŞARILI VERGİ MUKELLEFLERI

BAŞARILI VERGİ MUKELLEFLERI İSTANBUL TİCARET ODASI BAŞARILI VERGİ MUKELLEFLERI 2008 YAYlN NO: 2009-53 İstanbul,2009 Copyright İTO Tüm haklar saklıdır. Bu yayının hiç bir bölümü, yazarın ve İTO'nun önceden yazılı izni olmaksızın mekanik

Detaylı

http://istanbulkepenktamir.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:44:47 AM Document generated by https://siteoid.com/

http://istanbulkepenktamir.com/ Sunday 2nd of November 2014 07:44:47 AM Document generated by https://siteoid.com/ Anasayfa Hakkımızda Hizmetlerimiz İletişim Kepenk; dükkan, mağaza, depo, garaj vs.. gibi yerlerin hem emniyetini sağlayan hemde kullanılan kepenk'in şekline bağlı olarak gece leri mağaza ve showroom larınızda

Detaylı

Pasaport Büro Adresleri

Pasaport Büro Adresleri Pasaport Büro Adresleri İlçe Adı Pasaport Büro Ve Pasaport Harcının Yatırılabileceği Mali Veznelerinin Adres ve Telefonları Adalar Pas. Br. Büyükada Nala Hatun Cd. N-2 ADALAR Tel:0216 382 50 10-14 Adalar

Detaylı

İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu

İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu İşte sanayinin devleri İSO'nun En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesi açıklandı. Tüpraş 'Türkiye'nin en büyüğü tahtını' korudu İSTANBUL - İstanbul Sanayi Odası (İSO) En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesini

Detaylı

Tescil No Ünvanı Şirket Adres LPG FİRMALARI Telefonu Faks e-posta

Tescil No Ünvanı Şirket Adres LPG FİRMALARI Telefonu Faks e-posta 10144 ÜÇEL OTO SERVİSİ - MURAT LAFÇI KADOSAN OTO SANAYİ SİTESİ P BLOK NO:7 ÜMRANİYE İSTANBUL 2164668933 2163149678 muratlafci@hotmail.com CANDAN MÜHENDİSLİK OTO GAZ MONTAJ 10206 SERVİSİ - YILMAZ CANDAN

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2015 yılı faaliyet sonuçları ile 2015 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ

BÜYÜK MÜKELLEFLER VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYETLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİ Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı nın 2014 yılı faaliyet sonuçları ile 2014 yılı hesap dönemine ait Kurumlar Vergisi beyanlarına ilişkin ayrıntılar kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Saygılarımızla.

Detaylı

Istanbul Ticaret Odası'nın haber ve bil~i portalı

Istanbul Ticaret Odası'nın haber ve bil~i portalı 1 Istanbul Ticaret Odası'nın haber ve bil~i portalı istanbul Ticaret Odas ı ' nın Aralık ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Muharrem Keçeli başkanlığında yapıldı. Aylık ekonomik konutann ete atındığı

Detaylı

QUIKSILVER Mağazaları

QUIKSILVER Mağazaları QUIKSILVER Mağazaları Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Bilek İş Merkezi 29/3, 4. Levent Türkiye Telefon: 02163606393 QUIKSILVER, Quiksilver Mağazaları Quiksilver, bir Amerikan markası olmakla birlikte,

Detaylı

Kahve Dünyas??ubeleri

Kahve Dünyas??ubeleri Kahve Dünyas??ubeleri Kahve Dünyas? Gayrettepe Metro Büyükdere Cad.?i?li -?stanbul T: 0212 216 88 68-69 Kahve Dünyas? 4. Levent MetroBüyükdere Cad. 4. Levent -?stanbul T: 0212 283 39 74-75 Kahve Dünyas?

Detaylı

MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU ADI SULTAN TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 1 YAŞ SEBZE MEYVE GRUBU GURUBU 4,141,082.

MESLEK GRUBU MESLEK GRUBU ADI SULTAN TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 1 YAŞ SEBZE MEYVE GRUBU GURUBU 4,141,082. 648261 Takdirname SULTAN TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 1 YAŞ SEBZE MEYVE GURUBU 4,141,082.57 CUMHURİYET BULV. NO:118 ELÇİN APT. KAT:2 DAİRE:4 PASAPORT 1170841 Takdirname AGMEFRUTTA

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 429237/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan DEMSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi Şube Adresi Telefon No Faks Web Sayfası Odaya

Detaylı

LEVENT BÜYÜKDERE CADDESİ, KANYON AVM KARŞISI

LEVENT BÜYÜKDERE CADDESİ, KANYON AVM KARŞISI İSTANBUL LEVENT BÜYÜKDERE CADDESİ, KANYON AVM KARŞISI AÇIKLAMA Kullanıma müsai=r. Dıştan aydınlatmalı mesh giydirme, iskele. 22.20 m (h) x 16.90 m (w), Ön cephe 22.20 m (h) x 22.00 m (w), Yan cephe AÇIKLAMA

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor Haftalık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Haftalık Rapor 2016-25. Haftalık Bildirim Özet Bilgi 24.06.2016 tarihli Haftalık Rapor ektedir. Teknik arıza nedeniyle 27.06.2016 tarihinde

Detaylı

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI EM AİR HAVACILIK VE TİC. SANCAK HAVAYOLLARI THK GÖKÇEN HAVACILIK İKTİSADİ İŞLETMESİ TR AT 001 TR AT 002 TR AT 003 GENEL HAVACILIK TR AT 008 SETAİR HAVA TAŞIMACILIĞI VE HİZMETLERİ BONAİR HAVACILIK TİC.

Detaylı

İSTATİSTİKİ VERİLER 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ. 2.1. Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri

İSTATİSTİKİ VERİLER 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ. 2.1. Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ İSTATİSTİKİ VERİLER 1.1. Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri 1.2. 2009-2010 Yılları Türkiye ve İstanbul Bütçe Gelirleri 1.3.Aylar İtibariyle İstanbul Bütçe Gelirleri 1.4.Aylar

Detaylı

İSTATİSTİKİ VERİLER 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ. 2.1. Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri

İSTATİSTİKİ VERİLER 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ. 2.1. Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ İSTATİSTİKİ VERİLER 1.1. Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri 1.2. 2010-2011 Yılları Türkiye ve İstanbul Bütçe Gelirleri 1.3.Aylar İtibariyle İstanbul Bütçe Gelirleri 1.4.Aylar

Detaylı

İSTATİSTİKİ VERİLER 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ. 2.1. Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri

İSTATİSTİKİ VERİLER 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ. 2.1. Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ İSTATİSTİKİ VERİLER 1.1. Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri 1.2. 2010-2011 Yılları Türkiye ve İstanbul Bütçe Gelirleri 1.3.Aylar İtibariyle İstanbul Bütçe Gelirleri 1.4.Aylar

Detaylı

GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR

GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR GERÇEK KİŞİLER İÇİN SU ÜRÜNLERİ RUHSAT TEZKERESİ DÜZENLENMESİ İLÇE MÜDÜRLÜKLERİMİZ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR 1380 sayılı Su Ürünleri Kanununun 3. Maddesi gereği Gerçek Kişiler İçin Su Ürünleri Ruhsat Tezkerelerinin

Detaylı

Tiyatro Salonları Adresleri

Tiyatro Salonları Adresleri On5yirmi5.com Tiyatro Salonları Adresleri Yurt genelinde perde açan sahneler... Türkiye'nin pek çok yerinde bir tiyatro sahnesi var. Bu listeyi görmeden yola çıkmayın! Yayın Tarihi : 19 Eylül 2009 Cumartesi

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 199575/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan BERNARDO PAZARLAMA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ GÜNTAY ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ VE DAYANIKLI TÜKETİM

Detaylı

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI

ATAKUM KAYMAKAMLIĞI İLÇE TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI 1 2015/15422 AKBANK T.A.Ş. ÇAYIROVA / KOCAELİ 4290001886123 2 2015/15423 AKBANK T.A.Ş. ÇAYIROVA / KOCAELİ 4290001886130 3 2015/15424 AKBANK T.A.Ş. ÇAYIROVA / KOCAELİ 4290001886147 4 2015/15425 T.GARANTİ

Detaylı

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİM LİSTESİ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 000196 564 İMDAT KILAVUZ 01.04.1995 Bozüyük V.D. SEÇME+SEÇİLME Ş.NAİL-29.08.1953-5490012484 000432 891 SAKA-SAN TAAHHÜT İMALAT SANAYİ İNŞAAT VE TİCARET

Detaylı

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI EM AİR HAVACILIK VE TİC. SANCAK HAVAYOLLARI THK GÖKÇEN HAVACILIK İKTİSADİ İŞLETMESİ TR AT 001 TR AT 002 TR AT 003 GENEL HAVACILIK TR AT 008 SANTAY HAVACILIK TİCARET SETAİR HAVA TAŞIMACILIĞI VE HİZMETLERİ

Detaylı

ÜRETİM FAALİYETİNDE BULUNAN KATILIMCILAR

ÜRETİM FAALİYETİNDE BULUNAN KATILIMCILAR ÜRETİM FAALİYETİNDE BULUNAN KATILIMCILAR No FİRMA ÜNVANI ADRES 1 Akıntek Tekstil Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi 2 Aksakal Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Kırklareli Organize

Detaylı

2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ

2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL EKONOMİSİ 2008/2009 MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI FİNANSMAN MÜDÜRLÜĞÜ CARİ FİYATLARLA GSMH YILLAR TÜRKİYE MİLYAR $ İSTANBUL MİLYAR $ İSTANBUL PAYI % 2000 265.4 58.7 22.1 2001 196.7 41.9 21.3

Detaylı

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI

BOLVADİN TİCARET VE SANAYİ ODASI NACE KODLARINA GÖRE ÜYE SAYILARI KISIM A: TARIM, ORMANCILIK VE HAYVANCILIK 01: BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM İLE AVCILIK VE İLGİLİ HİZMET FAALİYETLERİ 01.1 Tek yıllık (uzun ömürlü olmayan) bitkisel ürünlerin yetiştirilmesi 5 01.4 Hayvansal

Detaylı

ESENTEPE MAH. ANADOLU CAD. NO:5 34870 KARTAL İSTANBUL 216 3064180 216 3539720 fatih.uslu@antor.com.tr

ESENTEPE MAH. ANADOLU CAD. NO:5 34870 KARTAL İSTANBUL 216 3064180 216 3539720 fatih.uslu@antor.com.tr Tescil Ünvanı Şirket Adres Telefo Telefonu Faks Faks e-posta KAYIŞDAĞI CAD.KARAMAN ÇİFTLİK PEUGEOT OTOMOTİV PAZARLAMA YOLU KAR PLAZA E BLOK NO:45 34752 1030 ANONİM ŞİRKETİ İÇERENKÖY İSTANBUL 216 5799400

Detaylı

solar 1997 DEN BUGÜNE 2.500.000 M² İNŞAAT ALANI İŞVEREN : Maya & Yılsan Adi Ortaklığı YER : KARTAL - İSTANBUL İŞİN TANIMI : 250.000 m² İnşaat alanına sahip AVM IKEA ve KULE PROJESİ İŞVEREN : YILMAZ

Detaylı

Aşağıdaki listede İstanbul'darapor alabileceğiniz Hastaneler ve diğer sağlık kurumların adres ve telefonlarını bulabileceksiniz.

Aşağıdaki listede İstanbul'darapor alabileceğiniz Hastaneler ve diğer sağlık kurumların adres ve telefonlarını bulabileceksiniz. Aşağıdaki listede İstanbul'darapor alabileceğiniz Hastaneler ve diğer sağlık kurumların adres ve telefonlarını bulabileceksiniz. Sağlık Raporu Alabileceğiniz Hastaneler (İSTANBUL) Sağlık Bakanlığı Haydarpaşa

Detaylı

Bahçelievler Final Araç Bakım ve Uygulama Sistemleri Adres: Bahçelievler Mah. M.Ş. Ömür Plaza Şair Orhan Veli Sk. 22/3 Ömür Plaza. Tel: 0212 504 30 03

Bahçelievler Final Araç Bakım ve Uygulama Sistemleri Adres: Bahçelievler Mah. M.Ş. Ömür Plaza Şair Orhan Veli Sk. 22/3 Ömür Plaza. Tel: 0212 504 30 03 AVRUPA YAKASI OTOVINN NOKTALARI 14/10/2015 Ataköy Oto Koruma Sistemleri Adres: Ataköy 1.Kısım Mah. Sahilyolu Galeria Avm. Tel: 0212 559 87 27 Avcılar Auto Club Autojoy Adres: Firuzköy Mah. Firuzköy Bulvarı

Detaylı

2010 ANADOLU LİSELERİ YERLEŞTİRME BİLGİLERİ

2010 ANADOLU LİSELERİ YERLEŞTİRME BİLGİLERİ Boş Öğr. Sayısı Boş Sayısı 21596 BEYOĞLU Galatasaray Fra. 1 + 4 100 493.438 91 9 0.05 11 495.061 493.085 0.05 100 89 11 95 5 7311 FATİH İstanbul Alm. 1 + 4 180 491.749 173 7 0.09 14 497.881 491.647 0.09

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Uzun süreli işbirlikleri, inşaat ve mimari uygulama hizmetleri! ECEM İNŞAAT ve MİMARLIK 1992 yılında Türker Dönmez ve eşi Y. Mimar Yasemin Dönmez tarafından kuruldu. Kurulduğu günden bu yana işverenlerine

Detaylı

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014

Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014 ARAŞTIRMA BÖLÜMÜ 07 Temmuz 2014 ULUSLARARASI YATIRIMCI İŞLEMLERİ HARUN DERELİ hdereli@ziraatyatirim.com.tr Uluslararası Yatırımcı İşlemleri Analizi-Haziran 2014 Borsa İstanbul tarafından açıklanan uluslararası

Detaylı

BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI

BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI İSTANBUL TİCARET ODASI BAŞARILI VERGI MUKELLEFLERI 2007 YAYlN NO: 2008-75 İstantul, 2008 Copyright İTO Tüm haklar saklıdır. Bu yayının hiç- bir bölümü, yazarın ve İTO'nun önceden yazılı izni olmaksızın

Detaylı

Denizhan Sokak Lale Han No: 5/5 80290, Mecidiyeköy. Turnacıbaşı Sokak No:32, 80047 Beyoğlu. Halaskargazi Caddesi No: 113/2 Harbiye

Denizhan Sokak Lale Han No: 5/5 80290, Mecidiyeköy. Turnacıbaşı Sokak No:32, 80047 Beyoğlu. Halaskargazi Caddesi No: 113/2 Harbiye Zaire Fahri Konsolosluğu Adres Denizhan Sokak Lale Han No 5/5 80290, Mecidiyeköy +90-(212) 212 84 26 Faks +90-(212) 212 27 88 Yunanistan Konsolosluğu Adres Turnacıbaşı Sokak No32, 80047 Beyoğlu +90-(212)

Detaylı

Eston Kirazlı Evler. Bahçelievler Yayla Apartmanı Merter Emre Apartmanı. Bahçelievler Airport Hill

Eston Kirazlı Evler. Bahçelievler Yayla Apartmanı Merter Emre Apartmanı. Bahçelievler Airport Hill BAĞCILAR Eston Kirazlı Evler Kirazlı Park Evleri Kirazlı Park Evleri Eston Kirazlı Evler BAHÇELİEVLER Bahçelievler Airport Hill Bahçelievler Koza 26 Bahçelievler Yayla Apartmanı Merter Emre Apartmanı Bahçelievler

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 375749/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan MANGO T.R TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi Şube Adresi Telefon No Faks Web Sayfası

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 397585/0 Firmanın dosyasında REHİN bulunmaktadır! Ünvan HOROZ LOJİSTİK KARGO HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi Şube Adresi

Detaylı

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü

Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Antalya Ticaret Sicili Müdürlüğü Münfesih olmalarına ve sayılmalarına rağmen Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca Müdürlüğümüz tarafından kendilerine yapılan ihtar ve 06/01/2014 tarihli

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 633824/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan CAFFE NERO GIDA ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi Şube Adresi Telefon No Faks Web Sayfası

Detaylı

Tel : 0 216 418 88 18 Adres : Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü, Zirvebey Caddesi, Kuyubaşı İSTANBUL

Tel : 0 216 418 88 18 Adres : Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü, Zirvebey Caddesi, Kuyubaşı İSTANBUL Marmara Üniversitesi Konukevi Tel : 0 216 418 88 18 Adres : Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü, Zirvebey Caddesi, Kuyubaşı İSTANBUL Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Tesisleri Tel : 0 212 358 15 00 Adres

Detaylı

İSTATİSTİKİ VERİLER 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri

İSTATİSTİKİ VERİLER 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri 1.BRÜT BÜTÇE GELİRLERİ İSTATİSTİKİ VERİLER 1.1. Aylar İtibariyle Türkiye Bütçe Gelirleri 1.2. 2010-2011 Yılları Türkiye ve İstanbul Bütçe Gelirleri 1.3.Aylar İtibariyle İstanbul Bütçe Gelirleri 1.4.Aylar

Detaylı

İstanbul'da trafiğe kapalı yolları ve alternatifleri

İstanbul'da trafiğe kapalı yolları ve alternatifleri On5yirmi5.com İstanbul'da trafiğe kapalı yolları ve alternatifleri 37. Vodafone İstanbul Maratonu nedeniyle İstanbul'da bir çok yol kapalı. peki bu kapalı yolların alternatifleri neler.... Yayın Tarihi

Detaylı

MECLİS TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı

MECLİS TOPLANTISI. Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı MECLİS TOPLANTISI Ender YORGANCILAR Yönetim Kurulu Başkanı 24 Haziran 2013 ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ! İHTİYACIMIZ OLAN BARIŞ, HOŞGÖRÜ, SEVGİ DEMOKRASİ ENDEKSİ SIRALAMASI 86 2006 2008 2010 2011 2012

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sorumluluk Beyanı (Haziran 2016 öncesi) ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Faaliyet Raporu (Haziran 2016 öncesi)

ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sorumluluk Beyanı (Haziran 2016 öncesi) ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Faaliyet Raporu (Haziran 2016 öncesi) ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sorumluluk Beyanı (Haziran 2016 öncesi) İmzasız Görüntüle ECZACIBAŞI YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / ECBYO, 2013/Yıllık [] 28.02.2014 18:06:15 Sorumluluk Beyanı 1 ONUR DOĞUSAN

Detaylı

KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ BUGÜNE KADAR ÖDÜL ALAN FİRMALARIN LİSTESİ

KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ BUGÜNE KADAR ÖDÜL ALAN FİRMALARIN LİSTESİ KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ BUGÜNE KADAR ÖDÜL ALAN FİRMALARIN LİSTESİ 1995 Yılı ATIKSU ARITMA TESİSİ ÖDÜLÜ DUSA ENDÜSTRİYEL İPLİK SAN. VE TİC. A.Ş. BELDESAN A.Ş. GAZAL A.Ş. CAM İŞLEME SANAYİ

Detaylı

TİCARET DAİRESİ AYLIK DIŞ TİCARET RAPORU ( 2014 YILI OCAK - MART DÖNEMİ ) ( Rakamlar Geçicidir ) YTL U.S.$.

TİCARET DAİRESİ AYLIK DIŞ TİCARET RAPORU ( 2014 YILI OCAK - MART DÖNEMİ ) ( Rakamlar Geçicidir ) YTL U.S.$. TİCARET DAİRESİ AYLIK DIŞ TİCARET RAPORU ( 2014 YILI OCAK - MART DÖNEMİ ) ( Rakamlar Geçicidir ) A-İTHALAT I- Yıllar İtibarıyle İthalat YILLAR MART OCAK- MART MART OCAK- MART 2013 214.838.980 666.294.172

Detaylı

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. REFERANSLARIMIZ Metrocity Kompleksi (İstanbul / Türkiye) ALT TAŞERONLUK İstanbul un finans ve ticaret merkezi olan Zincirlikuyu Maslak hattı üzerinde bulunan Metrocıty Kompleksi toplam 215.000 m2 kapalı

Detaylı

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI

TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI TARİH BÖLGE ŞUBE KODU SALI Her Salı ÇUKUROVA 51 ATATÜRK CADDESİ Her Salı İSTANBUL-AVRUPA1 401 LEVENT Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 150 ERENKÖY Her Salı İSTANBUL-ANADOLU1 88 KADIKÖY Her Salı İSTANBUL-AVRUPA4

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 568850/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan TCHİBO KAHVE MAMÜLLERİ DAĞITIM VE PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Eski Ünvan İş Adresi Şube Adresi

Detaylı

Bayi Ticari Ünvani Bayi Sınıfı Bayi Türü - ANKARA - 22504-DR ANKARA CEPA DOĞAN MÜZİK KİTAP MAĞ.PAZ.A.Ş. TALİ BAYİ D&R

Bayi Ticari Ünvani Bayi Sınıfı Bayi Türü - ANKARA - 22504-DR ANKARA CEPA DOĞAN MÜZİK KİTAP MAĞ.PAZ.A.Ş. TALİ BAYİ D&R Bayi Ticari Ünvani Bayi Sınıfı Bayi Türü ANKARA 22504DR ANKARA CEPA DOĞAN MÜZİK KİTAP MAĞ.PAZ.A.Ş. TALİ BAYİ D&R 22508DR PANORA(ORAN) TALİ BAYİ D&R ESKİŞEHİR 22505ESKİŞEHİR ESPARKDOĞAN MÜZİK KİTAP MAĞAZA

Detaylı

Yurtiçindeki Yabancı Kültür Ataşelikleri. Almanya Kültür Ataşeliği (0 212) 2515404. Amerikan Kültür Ataşeliği (0 212) 2512589 2513600

Yurtiçindeki Yabancı Kültür Ataşelikleri. Almanya Kültür Ataşeliği (0 212) 2515404. Amerikan Kültür Ataşeliği (0 212) 2512589 2513600 Yurtiçindeki Yabancı Kültür Ataşelikleri Almanya Kültür Ataşeliği (0 212) 2515404 Amerikan Kültür Ataşeliği (0 212) 2512589 2513600 Avusturya Kültür Ataşeliği (0 212) 2237843/ 2 hat Belçika Kültür Ataşeliği

Detaylı

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ

ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ S A Y I : 1 0 M A Y I S 2 0 1 4 KURULAN ŞİRKET İSTATİSTİKLERİ İÇİNDEKİLER Kurulan Şirket İstatistikleri 1 En Çok Şirket Kuruluşu Gerçekleşen Sektörler 2 En Çok Şirket Kuruluşu

Detaylı

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI

2015 YILI 3.ÇEYREK NET DÖNEM KARLARI MCT Danışmanlık 226-236 a.d. 711-852 a.d. 141 13 977 344-48 -414 133 25.191 44 10,0 59,6 Kiler Gıda -20.915-21.630 a.d. -134.455-40.330 a.d. -43.752 375 a.d. -69.788-7.380 15.336 6.594 658.292 169-124,5

Detaylı

İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAĞCILAR GÜNGÖREN SAN.SİT.22.BLOK NO:4 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL 2126714545 2126713939

İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAĞCILAR GÜNGÖREN SAN.SİT.22.BLOK NO:4 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL 2126714545 2126713939 ÖZÇAĞLAR OTOGAZ-HASAN AKBABA İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAĞCILAR GÜNGÖREN SAN.SİT.22.BLOK NO:4 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL 2126714545 2126713939 hasanakbaba36@hotmail.co m ERKİN İPEK - ŞAH OTOGAZ MÜHENDİSLİK

Detaylı

<< Google-buzz.de - Reports >>

<< Google-buzz.de - Reports >> www.istanbulotoanahtar.com - İstanbul Oto Anahtar Araç Çilingir Araba Anahtarcı Oto Anahtarı İstanbul Oto Anahtar Araç Çilingir Araba Anahtarcı Oto Anahtarı İstanbul Oto çilingir 724 araba anahtarcı çilingirci

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ- 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 KIZILAY

Detaylı

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık Borsa ve Finans Dış Ticaret Dış Ticaret ve Avrupa Birliği e-ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI TEMMUZ 2015

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI TEMMUZ 2015 Türkiye-Kahramanmaraş Açılan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Kapanan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Yatırım Teşvikleri Türkiye-Kahramanmaraş Yıllar İtibariyle İhracat ve İthalatı Türkiye-Kahramanmaraş

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI HAZİRAN 2015

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI HAZİRAN 2015 Türkiye-Kahramanmaraş Açılan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Kapanan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Yatırım Teşvikleri Türkiye-Kahramanmaraş Yıllar İtibariyle İhracat ve İthalatı Türkiye-Kahramanmaraş

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI EKİM 2015

KAHRAMANMARAŞ TİCARET VE SANAYİ ODASI EKİM 2015 Türkiye-Kahramanmaraş Açılan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Kapanan Şirketler Türkiye-Kahramanmaraş Yatırım Teşvikleri Türkiye-Kahramanmaraş Yıllar İtibariyle İhracat ve İthalatı Türkiye-Kahramanmaraş

Detaylı

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU TABLO: A- İTHALAT I- Yıllar İtibarıyle İthalat YILLAR TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU ( 2016 YILI OCAK- AĞUSTOS DÖNEMİ ) TL U.S.$. AĞUSTOS OCAK - AĞUSTOS AĞUSTOS OCAK - AĞUSTOS 2015 307.801.642

Detaylı

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası TEŞVİK BELGELİ LAR Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2017 Yılı Haziran Ayı Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Sabit Yatırım Belge Adedi Cinsi (Milyon TL) İstihdam

Detaylı

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU ( 2016 YILI OCAK- EYLÜL DÖNEMİ ) TABLO: A- İTHALAT I- Yıllar İtibarıyle İthalat TL U.S.$. YILLAR EYLÜL OCAK - EYLÜL EYLÜL OCAK - EYLÜL 2015 292.478.851 2.719.285.208 97.138.158 1.022.326.394 2016 285.236.982

Detaylı

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU TABLO: A- İTHALAT I- Yıllar İtibarıyle İthalat YILLAR MAYIS OCAK-MAYIS MAYIS OCAK-MAYIS 2016 373.710.524 1.700.146.727 127.426.906 582.798.285 2017 494.686.922 2.365.734.606 138.576.184 646.668.021 132

Detaylı

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU ( 2016 YILI OCAK- MART DÖNEMİ ) TABLO: A- İTHALAT I- Yıllar İtibarıyle İthalat TL U.S.$. YILLAR MART OCAK - MART MART OCAK - MART 2015 331.188.309 815.701.486 127.851.561 330.386.817 2016 346.165.094 917.469.044

Detaylı

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU TABLO: A- İTHALAT I- Yıllar İtibarıyle İthalat YILLAR TİCARET DAİRESİ ( 2016 YILI OCAK- KASIM DÖNEMİ ) TL U.S.$. KASIM OCAK - KASIM KASIM OCAK - KASIM 2015 335.440.622 3.399.379.114 116.608.459 1.256.497.744

Detaylı

NAKLİYAT ve DEPOLAMA

NAKLİYAT ve DEPOLAMA NAKLİYAT ve DEPOLAMA TEL : 0212 4 18-4 64 12 FAKS : 0212 438 E-MAİL : info@mnntasimacilik.com.tr WEB : www.mnntasimacilik.com.tr GSM : 07 8 97 67-07 4 94 Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara

Detaylı

2009 YILI HESAPLARI İTİBARİYLE TBMM KİT KOMİSYONU DENETİMİ KAPSAMINDAKİ KURULUŞLAR

2009 YILI HESAPLARI İTİBARİYLE TBMM KİT KOMİSYONU DENETİMİ KAPSAMINDAKİ KURULUŞLAR 2009 YILI HESAPLARI İTİBARİYLE TBMM KİT KOMİSYONU DENETİMİ KAPSAMINDAKİ KURULUŞLAR BANKACILIK VE FİNANS SEKTÖRÜ 1. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 2. ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 3. ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 300095/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan Eski Ünvan AKYİĞİT MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ EKREM AKYİĞİT TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Detaylı

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU ( 2015 YILI OCAK- EYLÜL DÖNEMİ ) TABLO: A- İTHALAT I- Yıllar İtibarıyle İthalat TL U.S.$. YILLAR EYLÜL OCAK-EYLÜL EYLÜL OCAK-EYLÜL 2014 365.319.053 2.710.202.371 165.114.132 1.251.999.448 2015 302.024.826

Detaylı

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU ( 2018 YILI OCAK- NİSAN DÖNEMİ ) TABLO: A- İTHALAT I- Yıllar İtibarıyle İthalat TL U.S.$. YILLAR NİSAN OCAK - NİSAN NİSAN OCAK - NİSAN 2017 476.704.521 1.836.831.339 130.362.215 498.830.118 2018 622.745.174

Detaylı

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU

TİCARET DAİRESİ İTHALAT İSTATİSTİK RAPORU TABLO: A- İTHALAT I- Yıllar İtibarıyle İthalat YILLAR TİCARET DAİRESİ ( 2015 YILI OCAK- ARALIK DÖNEMİ ) TL U.S.$. ARALIK OCAK-ARALIK ARALIK OCAK-ARALIK 2014 359.176.370 3.906.864.197 156.662.514 1.784.268.243

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Tasfiyesiz İnfisah Suretiyle Kaydı Kapalı! Karar Tarihi: 22/12/2014 Sicil No 398165/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan UNİTİM MARKA MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ

Detaylı

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI EM AİR HAVACILIK VE TİC. SANCAK HAVAYOLLARI THK GÖKÇEN HAVACILIK İKTİSADİ İŞLETMESİ TR AT 001 TR AT 002 TR AT 003 GENEL HAVACILIK TR AT 008 SETAİR HAVA TAŞIMACILIĞI VE HİZMETLERİ BONAİR HAVACILIK TİC.

Detaylı

ÜYELER ARASI İNDİRİM BÜLTENİ

ÜYELER ARASI İNDİRİM BÜLTENİ ÜYELER ARASI İNDİRİM BÜLTENİ YIL :1 SAYI : 2 MAYIS 2014 Bu Bülten MÜSAİD Üye İlişkileri Komisyonu tarafından üyelerimiz arasında alış verişin artırılması amacıyla hazırlanmıştır. Reklamların içeriği reklam

Detaylı

plastik sanayi İLK 500 FİRMA İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ

plastik sanayi İLK 500 FİRMA İSO SIRALAMASINDA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ plastik sanayi 2016 İSO SIRALAMASINDA İLK 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK VE KAUÇUK FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ Selçuk MUTLU PLASFED Genel Sekreteri V. Murat İNKÜN PAGDER Genel Sekreter Yrd. Rapor, İSO -

Detaylı

TİCARET DAİRESİ AYLIK DIŞ TİCARET RAPORU ( 2014 YILI OCAK - HAZİRAN DÖNEMİ ) ( Rakamlar Geçicidir ) YTL U.S.$.

TİCARET DAİRESİ AYLIK DIŞ TİCARET RAPORU ( 2014 YILI OCAK - HAZİRAN DÖNEMİ ) ( Rakamlar Geçicidir ) YTL U.S.$. TİCARET DAİRESİ AYLIK DIŞ TİCARET RAPORU ( 2014 YILI OCAK - HAZİRAN DÖNEMİ ) ( Rakamlar Geçicidir ) A-İTHALAT I- Yıllar İtibarıyle İthalat YILLAR HAZİRAN OCAK - HAZİRAN HAZİRAN OCAK - HAZİRAN 2013 217.747.583

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 369858/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan Eski Ünvan HAYAT TIBBİ ALETLER VE OLUKLU MUKAVVA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ HAYAT TIBBİ

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI Sicil No 209666/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan DERİDEN DERİ MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ DERİDEN DERİ MAMULLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ KONTENJANLARI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ KONTENJANLARI Adı ları 2107 İlahiyat 105110084 İlahiyat Fakültesi İlahiyat Fakültesi Türkçe YGS-4 13 254,52324 9262 İlahiyat - Sosyal Bilimler 105130088 İlahiyat Fakültesi (İÖ) İlahiyat Fakültesi (İÖ) Türkçe YGS-4 13

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı