BAHÇELİEVLER SPOR SALONU HİZMETE GİRDİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAHÇELİEVLER SPOR SALONU HİZMETE GİRDİ"

Transkript

1 YIL. ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ 39. Sayı TEMMUZ 2013 ÜCRETSİZDİR BAHÇELİEVLER SPOR SALONU HİZMETE GİRDİ S poru Tabana Yayma Projesi kapsamında önemli yatırımlara imza atan Üsküdar Belediyesi boğaz bölgesinin ilk spor salonunu Bahçelievler Mahallesi nde inşa etti. Açılış töreninde konuşan Başkan Mustafa Kara Ülkemize tarihinde ilk kez olimpiyatlarda altın madalya kazandıran sporculara sahip Üsküdar ımızda, yeni şampiyonlar yetiştirebilmek için fiziki imkânları iyileştirmemiz gerekiyor. Spor yapın demekle iş bitmiyor, teşvik edecek destekleyecek farklı imkanları gençlerin hizmetine sunacaksınız. Yeter ki gençlerimize güvenelim, yatırım yapalım, karşılığını fazlasıyla alacağımızdan şüphemiz olmasın dedi. 2. sayfa Dünyanın Okçuları Üsküdar daydı 04. sayfa Başbakanımız Nikah Şahidi Oldu 8. sayfa Mezuniyetiniz Gençlik Merkezi nden 16. sayfa Üsküdar ın sosyal paylaşım adresi: facebook.com/uskudarbld Başkan her an karşınızda: twitter.com/mustafakara

2 -2- SOSYAL BELEDİYECİLİK TEMMUZ 2013 Sağlıklı Nesil İçin B Protokol konuşmalarının ardından salon açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreninin ardından yaptırılan spor salonunda incelemeler yapıldı. Program okul bahçesinde çocuklara yönelik gerçekleştirilen eğlencenin ardından sona erdi. Ü sküdar ın en eski yerleşim birimlerinden birisi olan eski adıyla Sultanmurat Mahallesi, yeni adıyla Bahçelievler Mahallesi, 4. Murat ın av alanı olarak kullanıldığı rivayet edilen ve ismini de buradan alan 4. Murat İlköğretim Okulu Üsküdar Belediyesi nin katkılarıyla kapalı spor salonuna kavuştu. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen açılış törenine Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Bahçelievler, Çengelköy, Güzeltepe ve Küçüksu Mahallesi muhtarları, mahalle sakinleri ve Üsküdar yerel basın mensupları programa katıldı. Program okul müdürü Remzi Kılıç selamlama ve teşekkür konuşması ile başladı. Kılıç, Verdikleri sözü yerine getiren belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar dedi.

3 SOSYAL BELEDİYECİLİK TEMMUZ ir Spor Salonu Daha Siz Hazır Olunca Her şey Hazır Olur Y Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara burada yaptığı konuşmada, Siz hazır olunca her şey hazır olur... aptığımız spor oyunlarında, Üsküdar da gerçekleştirdiğimiz her etkinlikte bir baktık ki Sultanmurat İlkokulu... Bir baktık ki çok güzel dereceler var. Üsküdar ın enleri yarışmasında, bir çok etkinlikte bir salonları olmamasına rağmen başarı elde ediyorlar. Tabi bir yandan da arsanın müsait olması gerekiyordu. Ve bir ramazan etkinliğinde buraya geldiğimizde müdür bey dedi ki böyle bir alana ihtiyacımız var dedi ve dışarıya çıkıp yeri tespit ettik. Bürokrasi biraz bizi geride bıraktı. Sezonun başına veya ortasına yetişebilirdi. Allah a hamdolsun bugün kullanıyoruz. Protokol konuşmalarının ardından salon açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreninin ardından yaptırılan spor salonunda incelemeler yapıldı. Program okul bahçesinde çocuklara yönelik gerçekleştirilen eğlencenin ardından sona erdi.

4 -4- SOSYAL BELEDİYECİLİK TEMMUZ 2013 Oklar Bu Sefer Barış İçin Atıldı Türklerin ata sporu olan ve kültürümüzde önemli bir yer tutan okçuluk sporunun tanıtımı ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla Üsküdar Belediyesi tarafından Talimhane Okçuluk Grubu ile işbirliği halinde düzenlenen 2. Necmeddin Okyay Geleneksel Okçuluk Festivali Salacak sahilinde gerçekleştirildi. E tkinliğe AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler de katıldı. Okçuluk sporumuza gönül vermiş olan Hattat Kemankeşlerin son temsilcisi merhum Hezarfen Necmeddin Okyay adına düzenlenen festivale; Türkiye, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan, Kırgızistan, Yunanistan, Rusya ve Ukrayna gibi ülkelerden 300 e yakın sporcu katıldı. 2 gün süren festivalin ilk gününde, mehter takımı eşliğinde selamlama yürüyüşü ve mehteran konseri sonrası ülkelerinin geleneksel savaşçı kıyafetlerini giymiş okçular, önce oklarının üzerine kendi dillerinde barış ve hoşgörü mesajları yazdılar. Ardından üç yüze yakın okçu, ıslık çalan oklarını aynı anda Salacak sahilinden Kız Kulesi ne doğru fırlattılar. Ok yağmuru ( Tir-i baran, tunder arrow ) gösterisi vatandaşların büyük beğenisini topladı.

5 SOSYAL BELEDİYECİLİK TEMMUZ O k yağmuru gösterisinin ardından altın ödüllü yarışma düzenlendi. 3 ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışmaya yurtdışından ve yurdun çeşitli bölgelerinden gelen okçular ile vatandaşlar katıldılar. Yarışmaya katılanlar denizdeki platformun üzerinde yer alan devekuşu yumurtasını vurarak içindeki Cumhuriyet altınını kazanmak için büyük bir uğraş verdiler. E Altın ödüllü yarışmaya büyük ilgi Kara: Milletçe barış ve hoşgörüye ihtiyacımız var tkinlik sonrası bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, okun bir savaş aleti olmasına karşın kendilerinin özellikle şu günlerde milletçe çok ihtiyaç duyduğumuz barış ve hoşgörü mesajları vermek amacıyla kullandıklarını ifade etti. Necmettin Okyay ın Üsküdar ın yetiştirdiği ender bilim adamı ve el sanatları ustalarından biri olduğunu belirten Mustafa Kara, Osmanlı döneminde okçuluğa gönül vermiş ve 1950 li yıllara kadar okçuluğu yaşatmaya çalışmış bir şahsiyet olması nedeniyle de gerçekleştirdikleri etkinliğe kendisinin adını verdiklerinin altını çizdi.

6 -6- SOSYAL BELEDİYECİLİK TEMMUZ 2013 Gençler 2. Robot Teknolojileri Zirvesinde Buluştu Üsküdar Belediyesi, robot ve teknoloji araştırmaları konusuna meraklı gençleri ve uzman akademisyenleri Üsküdar Robot ve Teknoloji Araştırmaları Merkezi (ÜROTAM) tarafından gerçekleştirilen 2. Robot Teknoloji Zirvesi nde bir araya getirdi. B ağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikler, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdür İlyas Tekin ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı. Robot teknolojileri alanında yurt dışında ve ülkemizde üstün başarı gösteren akademisyenlerden İTÜ Kontrol Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Hakan Temeltaş, ABD North Caroline Üniversitesinden Doç. Dr. Alper Bozkurt, ABD Madison Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Bilge Mutlu, NASA Arves Research Center dan Dr. Yıldıray Yıldız, Aselsan Proje Yöneticisi Alper Erdener gibi isimler sıra dışı sunumlarıyla katılımcıları adeta büyüledi. Zirve süresince ziyarete açık olan robot fuarı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Bomba imha robotundan yangın söndürme robotuna, insansız hava araçlarından, simülasyon cihazlarına kadar birçok robotun sergilendiği fuarı çok sayıda katılımcı ziyaret etti. Zirvenin önemli bir etkinliği de sponsor firmalar tarafından gerçekleştirilen Workshoplarda verilen robot programlama eğitimleri oldu.

7 SOSYAL BELEDİYECİLİK TEMMUZ Türkçe Olimpiyatları Rüzgarı Üsküdar da da Esti Türkçe Olimpiyatları için Türkiye ye gelen öğrencilerden bir grup Üsküdar Belediyesi ni ziyaret etti. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara tarafından karşılanan ekip kendi ülkeleri hakkında Başkan Kara ya bilgiler verdi. Olimpiyatlarda söyleyecekleri şarkıları seslendiren öğrenciler büyük beğeni topladı. Ziyaret sonunda Kara öğrencileri tebrik ederek hediyeler verdi.

8 -8- SOSYAL BELEDİYECİLİK TEMMUZ 2013 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar da bir çiftin nikah törenine katıldı. Başbakanımız Üsküdarlıların Mutluluğuna Ortak Oldu A kbulut ve Yenişehirlioğlu ailelerinin nikahına katılan Başbakan ve Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç çiftin mutluluğuna şahitlik ettiler. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara nın kıydığı nikahta başbakan en az üç çocuk isteğini yineledi. Neyir Yenişehirlioğlu ve Necip Akbulut un şahitliğini yapan Erdoğan ve Arınç çifte mutluluklar diledi.

9 SOSYAL BELEDİYECİLİK TEMMUZ Olimpiyat Ateşini Özel Sporcular Yakıyor 2020 Olimpiyatlarının bir numaralı adaylarından olan Türkiye, Avrupa nın en büyük spor oyunlarından birisine daha ev sahipliği yaptı. A vrupa nın en büyük spor organizasyonlarından Özel Olimpiyatlar Avrupa Basketbol ve Karma Voleybol Şampiyonası, Uluslararası Özel Olimpiyatlar Organizasyonunun yurdumuzdaki akredite ve resmi tek temsilcisi konumunda bulunan Türkiye Özel Sporcular Derneği nin ev sahipliği ile Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul da gerçekleşti. 20 ülkeden 250 zihinsel engelli sporcunun katılımı ile gerçekleşecek büyük organizasyonun basın toplantısı, Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapıldı. Toplantıya Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, TÖSSED Onursal Başkanı Dilek Sabancı, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy ve Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen katıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara yaptığı konuşmada; Özel sporcularımız bugüne kadar uluslararası arenada kazandıkları madalyalardan daha da önemlisi, engelli çocuklarımızın spor yoluyla engellerini aşmaları, hayata daha büyük bir coşkuyla sarılmaları ve dâhil olmalarıdır. Sizlerle paylaşmak isterim ki, şehrimizde özel sporcuların çok ayrı bir yeri var. 5 yıl önce amatör bir ruhla başlayan Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri, bu yıl itibariyle uluslararası bir düzeye geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla büyüyen ve gelişen organizasyonu, son 2 yıldır uluslararası düzeyde ve bini aşkın sporcunun katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Sizlerle paylaşmakta olduğumuz Özel Sporcular Olimpiyatları nın, 2020 Olimpiyatlarının ülkemizde, İstanbul umuzda gerçekleşmesi noktasında önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum dedi. TÖSSED Onursal Başkanı Dilek Sabancı yapmış olduğu konuşmada; Ülkemizde 2,5 milyon zihinsel engelli vatandaşımızın olduğunu biliyoruz. Rakamın boyutu bizim görevimizin zorluğunu ve uzunluğunu ifade ediyor. Bizler bugüne kadar 15 bin üzerinde çocuğa ulaşarak spor yoluyla hayata bağladık. Bunun çok daha büyüğünü yapabilmek, bu rakamın çok daha üzerine çıkabilmek için pek çok kuruluşun desteğine ihtiyacımız var dedi.

10 FEN İŞLERİ -10- TEMMUZ 2013 Çamlıca Spor Salonu Murat Reis Aile Sağlığı Mrk Çengelköy Lekeci Nuri Sok. İcadiye Davutoğlu Sk Üsküdar ın Sokakları S Üsküdar Belediyesi Üsküdar ın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Yapılan çalışmalarla Üsküdar da yenilenmeyen cadde ve sokak kalmayacak. Bordür tretuar, duvar, parke kaplama, asfalt yapımı gibi birçok işle Üsküdar adeta bir tabloya dönüştürülüyor. BİTEN ÇALIŞMALAR FERAH MAH. İSTEK SK PARKE KAPLAMA+DUVAR FERAH MAH. GÜLEN SK PARKE KAPLAMA+DUVAR FERAH MAH. A. GÖLPINARLI CAD YAĞMURSUYU KANALI FERAH MAH. GÖKHAN SK YAĞMURSUYU KANALI YAVUZTÜRK MAH SİNAN SK PARKE KAPLAMA+DUVAR YAVUZTÜRK MAH. ULUHAN SK PARKE KAPLAMA+DUVAR YAVUZTÜRK MAH. ORTAKLAR SK PARKE KAPLAMA YAVUZTÜRK MAH. EGEMENLİ SK PARKE KAPLAMA+DUVAR YAVUZTÜRK MAH. ALTUNCU SK PARKE KAPLAMA+DUVAR YAVUZTÜRK MAH. ERZİNCANLI SK PARKE KAPLAMA+DUVAR YAVUZTÜRK MAH. FUNDALAR SK PARKE KAPLAMA+DUVAR YAVUZTÜRK MAH. SÜTÇÜYOLU SK TRETUAR + DUVAR GÜZELTEPE MAH. CAMİ KARŞISI SK PARKE KAPLAMA+DUVAR M.AKİF ERSOY MAH. ÇİMENLİ SK PARKE+MERDİVEN+DUVAR+Y.SUYU KANALI ÇENGELKÖY MAH. LEKECİ NURİ SK PARKE KAPLAMA + DUVAR ÇENGELKÖY MAH. BEYAZ KÖŞKLER PARKE KAPLAMA + DUVAR ÇENGELKÖY MAH. PELESENK SK PARKE KAPLAMA + DUVAR ÇENGELKÖY MAH. LEKECİ NURİ ÇIK PARKE KAPLAMA + DUVAR ÇENGELKÖY MAH. BAHÇELER ÇIK PARKE KAPLAMA + DUVAR KISIKLI MAH. YILDIRAN SK PARKE KAPLAMA + DUVAR KISIKLI MAH. DEREİÇİ SK YAĞMUR SUYU KANALI KISIKLI MAH. ABDİPAŞA YAĞMUR SUYU KANALI KISIKLI MAH. ZERAFET YAĞMUR SUYU KANALI KISIKLI MAH. YUSUF KEMAL YAĞMUR SUYU KANALI KISIKLI MAH. KEREM SK YAĞMUR SUYU KANALI KISIKLI MAH. DERE SK YAĞMUR SUYU KANALI KISIKLI MAH. HACI ARİFBEY CAD YAĞMUR SUYU KANALI BULGURLU MAH. HACILAR SK BORDÜR TRETUAR BULGURLU MAH. KISACIK SK BORDÜR TRETUAR BULGURLU MAH. AYDIN SK BORDÜR TRETUAR BURHANİYE MAH. AKŞEMSETTİN SK TRETUAR+PARKE KAPLAMA BURHANİYE MAH. YILDIRIM BEYAZIT SK TRETUAR+PARKE KAPLAMA BURHANİYE MAH. SÜLEYMAN ÇELEBİ SK TRETUAR+PARKE KAPLAMA BURHANİYE MAH. OSMAN GAZİ SK TRETUAR+PARKE KAPLAMA K. ÇAMLICA MAH. ŞEKER MASLAK SK ASFALT YAMA KÜPLÜCE MAH. VEFA SK PARKE KAPLAMA VALİDE- ATİK MAH. MİROĞLU SK TRETUAR YAPIMI VALİDE- ATİK MAH. PAZARBAŞI SK PARKE KAPLAMA ZEYNEP KAMİL MAH. DİVİTÇİLER SK PARKE KAPLAMA ZEYNEP KAMİL MAH. HASANBEY SK PARKE KAPLAMA ZEYNEP KAMİL MAH. NALÇACI HASAN SK PARKE KAPLAMA ZEYNEP KAMİL MAH.HÜNNAP SK PARKE KAPLAMA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR FERAH MAH. ÇEŞME SK PARKE KAPLAMA+DUVAR FERAH MAH. GİRGİN SK TRETUAR + DUVAR KÜÇÜKSU MAH. MİLLET CAD TRETUAR + DUVAR KÜÇÜKSU MAH. ÇINARLIDERE SK TRETUAR + DUVAR KÜÇÜKSU MAH. YEŞİM SK PARKE KAPLAMA+DUVAR KÜÇÜKSU MAH. KORKUT SK PARKE KAPLAMA+DUVAR KÜÇÜKSU MAH. İHLAS SK TRETUAR + DUVAR KÜÇÜKSU MAH. ÖZTÜRK SK TRETUAR + DUVAR VALİDE- ATİK MAH. TAŞLI MAHMUT SK PARKE KAPLAMA ACIBADEM MAH. YAPRAK SK PARKE KAPLAMA ACIBADEM MAH. İLKBAHAR SK PARKE KAPLAMA İCADİYE MAH. DAVUTOĞLU SK PARKE KAPLAMA ACIBADEM MAH. BAYIR SK PARKE KAPLAMA ACIBADEM MAH. ÇINAR SK PARKE KAPLAMA ACIBADEM MAH. GENÇ SK PARKE KAPLAMA SULTANTEPE MAH. KARGA ZARİFE SK PARKE KAPLAMA SULTANTEPE MAH. YEDEKÇİ ÇIK PARKE KAPLAMA SULTANTEPE MAH. ELMASÇI SK PARKE KAPLAMA YAVUZTÜRK MAH. TARİH CAD ASFALT KAPLAMA BULGURLU MAH. EGE SK ASFALT KAPLAMA BULGURLU MAH. YERLİOĞLU SK ASFALT KAPLAMA BULGURLU MAH. ÇAKIRLAR SK ASFALT KAPLAMA BULGURLU MAH. ŞURA SK ASFALT KAPLAMA BULGURLU MAH. YAVUZ SK ASFALT KAPLAMA BULGURLU MAH. MARMARA SK ASFALT KAPLAMA M.AKİF ERSOY MAH. ANTALYA SK PERDE +TAŞ DUVAR M.AKİF ERSOY MAH. ÇAVUŞ OĞLU SK PERDE +TAŞ DUVAR M.AKİF ERSOY MAH. KÜLTÜR SK TAŞ +BLOK TUĞLA DUVAR M.AKİF ERSOY MAH. SAĞLIK SK TAŞ DUVAR M.AKİF ERSOY MAH. ABİDE SK TAŞ DUVAR BURHANİYE MAH. ÇAMLICA CAD BORDÜR TRETUAR KÜPLÜCE MAH. ATLAS ÇİÇEĞİ SK BORDÜR TRETUAR BURHANİYE MAH. ŞENLER SK BORDÜR TRETUAR KİRAZLITEPE MAH. NERGİS SK PARKE KAPLAMA KİRAZLITEPE MAH. YAHYA KEMAL SK PARKE KAPLAMA KİRAZLITEPE MAH. MAÇKA SK PARKE KAPLAMA GÜZELTEPE MAH. M.KEMALPAŞA CAD PERDE +TAŞ DUVAR

11 FEN İŞLERİ TEMMUZ ESKİ YENİ Çengelköy Beyaz Köşk ESKİ YENİ Güzeltepe Çimenli Sok anat Eserine Dönüşüyor ESKİ Yavuztürk Altuncu Sok ESKİ Yavuztürk Mah. Egemenli Sok ESKİ Yavuztürk Uluhan Sok YENİ YENİ YENİ İkbal Sok Küplüce Vefa Sok.

12 M TEMİZLİK&GERİ DÖNÜŞÜM -12- TEMMUZ 2013 Daha Modern ve Temiz Üsküdar İçin Üsküdar Belediyesi 30 adet yer altı çöp konteynırını hizmete sunmak amacıyla 15 noktada sürdürülen kazı çalışmalarını tamamladı ve atma bacaları yerleştirildi. B u sistemle hem modern ve çağdaş bir görüntü elde edildi hem de görüntü kirliliğinin önüne geçildi. Proje çöplerin yer altında toplanması ile vatandaşların, sokak toplayıcılarının ve toplama işçilerinin çöple teması kesileceği için çevre ve insan sağlığı açısından oldukça önem taşıyor. Elektronik Atıkları Topla, Çevreyi Koru, Okulun Kazansın Üsküdar Belediyesi Üsküdar genelindeki 41 ilkokul ve ortaokulda toplam 3341 öğrenciye tüm geri dönüştürülebilen atıklarla ilgili eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yaptı. E ğitim gününde ve saatinde okullara elektronik atık toplama kutusunun 1 hafta sürece bırakıldığı anonsla duyurularak tüm vatandaşların bu atıklarını biriktirerek geri kazanım sistemine dahil edebilecekleri bildirildi. Mayıs ayı sonunda tamamlanan yarışmanın sonuçları değerlendirildi ve en çok elektronik atık toplayan okullar Hilmi Çelikoğlu ve Nezahat Ahmet Keleşoğlu İlkokulu oldu. Ayrıca taşınması mümkün olmayan büyüklükteki ve ağırlıktaki elektronik atıklar içinde Alo Atık Hattı aranarak hanelerden de toplama yapılıyor.

13 TEMİZLİK&GERİ DÖNÜŞÜM TEMMUZ Atık Pil Toplama Yarışması Sonuçlandı Üsküdar genelindeki ilkokullar arasında geleneksel olarak her yıl düzenlenen Atık Pil Yarışması sonuçlandı. Değerlendirme sonucunda tüm ilkokullar arasındaki sıralamaya göre 100 kg ile en çok atık pil toplayan ilkokul Nezahat Ahmet Keleşoğlu İlkokulu oldu. B ulgurlu Mahallesi nde Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara tarafından başlatılan 5. Bahar Temizliği Kampanyası süresince Üsküdar daki 33 mahallede sokaklar ve caddeler özel ekipler tarafından dezenfekte edildi ve gül suyu ile yıkandı. Tüm mahallelerdeki yabani otlar temizlendi, bordür taşları boyandı, çöp konteynırları buharlı suyla yıkanıp, dezenfekte edilip boyandı. Vatandaşlara temizlik ve geri dönüşüm konularında bilgilendirme yapmak ve vatandaşların talep, önerileri ve şikayetlerine çözüm getirebilmek amacıyla bilgilendirme standı kuruldu ve süper hizmet masası çalışmaları yapıldı. İlçe Kaymakamı Mustafa Güler bahar temizliği standını ziyaret etti. obil ekiplerimiz tarafından yabanı otlar temizlendi. Üsküdar ı ziyarete gelen turistler bahar temizliği standını ziyaret etti Mahallelerdeki tüm sokaklar ve caddeler sabunlu su ile yıkanıp temizlendi Standımıza gelen ilçemizdeki öğrencilere ambalaj atıkları, atık yağlar, atık piller ve elektronik atıklar hakkında bilgilendirme yapıldı. Genel Koordinatör Hasan EKMEN Üsküdar Belediye Başkanlığı adına İmtiyaz Sahibi Belediye Başkanı İletişim: 0(216) ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ Mustafa KARA Sorumlu Yazıişleri Müdürü İsmihan ŞİMŞEK TEMMUZ / 2013 ÜCRETSİZDİR Grafik-Tasarım: Hatice ÇEVİK Baskı: İhlas Gazetecilik A.Ş. Merkez Mah. 29 Ekim Cd. İhlas Plaza No: 11 A/41 Yenibosna-Bahçelievler/İSTANBUL Tel: (212) Fotoğraflar İsa TERLİ - Kenan KOCA Birol KAVDIR Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yaptırılmıştır Sayı

14 PARK VE BAHÇELER -14- TEMMUZ 2013 Ünalan Parkı Kauçuk Yenileme Sultantepe Dağ,Tepe,Yol Yeşil Olsun Ü sküdar da yeşil alanlar çoğalmaya devam ediyor. Yapılan parklar ve ağaçlandırma, çiçeklendirme çalışmalarıyla canlanan Üsküdar da yeşillendirme çalışmaları devam edecek. ÇALIŞMA YAPILAN ALANLAR Selamiali Mah. Kültür Merkezi Bahçesi Zeynep Kamil Mah. -Cahit Zarifoğlu Parkı Cumhuriyet Mah. -Manolya Parkı Cumhuriyet Mah. -Sedef Çiçeği Parkı Murat Reis Mah. -Gülsev Parkı İcadiye Mah. -İmam Galip Parkı Çengelköy Mah. -Fatma Adeviye Dergahı Ferah Mah. -Taşlıbayır Parkı Kısıklı Mah. -Alemdağ Parkı Sultantepe Parkı Küçüksu Alparslan Sokak Refüj

15 PARK VE BAHÇELER TEMMUZ Selimiye Netaş Sitesi Refüj Kısıklı Alemdağ Caddesi Süs Havuzu Çiçekliği Mehmet Akif Ersoy Parkı Bosna Bulvarı Refüj Hükümet Konağı Cumhuriyet Refüj Çamlıca S.zaim Kültür Merkezi Bahçesi

16 -16- ÜSKÜDAR GENÇLİK TEMMUZ 2013 Mezuniyet Törenlerinde Üsküdar Gençlik Merkezi İmzası Üsküdar Gençlik Merkezi bu yıl Üsküdardaki liselere şahane mezuniyet törenleri Hediye etti. Kurulduğu günden bugüne kadar başta Üsküdar da bulunan lise öğrencilerine sunduğu sosyal-kültürel ve sportif faaliyetlerin ardından Üsküdar Gençlik Merkezi bu kez mezuniyet programlarıyla gençlerin gönlünü fethetti. 25 okulun idarecileri ile birebir görüşülerek hazırlanılan mezuniyet törenlerini birbirinden renkli anlara neden oldu. Üsküdar Gençlik Merkezi Orkestrasının konser verdiği ve her okula özel olarak hazırlanan videolarla öğrencilerin keyifli vakitler geçirdiği törenlere veliler de katıldılar. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara nın da öğrencileri bu mutlu gününde yalnız bırakmadığı törenlerde öğrenciler eğlencenin ardından kep attılar.

17 ÜSKÜDAR GENÇLİK TEMMUZ Bu Yıl da Gençliğin Kalbi Burada Attı! 2 Üsküdar Gençlik Merkezi Orkestrası nın sahne aldığı programda öğrenciler atölye sertifikalarını aldılar. Nostaljik perde önünde hatıra fotoğrafı da çektiren öğrenciler yıl sonu pikniğinde buluşmak üzere ayrıldılar sezonuna hızlı bir giriş yapan Üsküdar Gençlik Merkezi Bahar Dönemi Atölye kapanış programı ile sezonu kapattı. Atölye ve etkinliklerine yenilikler ekleyen merkez sanattan spora, bilişimden çeşitli eğitimlere birçok alanda gençlerin kalbini fethetti. Her atölyenin öğrencileri sahnede performanslarını sergiledi. Programın sürprizi ise sanatçı Murat Göğebakan ın konseri oldu. Göğebakan şarklarıyla gençleri coşturdu.

18 -18- BİLGİ EVLERİ TEMMUZ 2013 Yaz Okulu Dolu Dizgin B Üsküdar Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri Yaz Okulu programı neşe içinde başladı. Yaz okuluna kayıt olan öğrenciler eğlenerek öğrenmenin tadını çıkartıyor. Bilgi Evleri ve Çocuk Akademilerinde devam edecek olan programda etkinlikler iç ve dış olmak üzere iki aşamadan oluşuyor. ilgi Evleri ve Çocuk Akademileri bünyesinde gerçekleştirilen iç etkinliklerde öğrenciler, kitap okuma saatleri, bilişim dersleri, iletişim ve yaşam becerileri dersleri, değerler eğitimi, eğlenceli İngilizce, spor ve oyun saatleri etkinlikleriyle sosyal ve fiziksel yönlerini geliştiriken; akıl oyunları, bulmaca saatleri, maharetli eller saati, satranç ve mangala saati gibi etkinliklerle de yeteneklerini geliştirme imkânı elde ediyorlar. Dış etkinlikler bünyesinde gerçekleştirilecek olan yüzme, at biniciliği, bisiklet turları gibi eğlenceli aktivitelerle yazın tadını çıkartacak olan çocuklar kültür gezileri ile yaşadıkları ilçeyi ve şehri yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

19 BİLGİ EVLERİ TEMMUZ Üsküdarlı 100 Çocuk Kitap Okudu Etkinliğe, Bilgi Evi ve Çocuk Akademisi öğrencisi 100 çocuk en sevdikleri kitapları okuyarak katıldı. Etkinliğe katılan tüm çocuklara, kitap ayracı, kalem, şapka ve Üsküdar Çocuk Dergisi hediye edidi. Ü sküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri ile Düşün Taşın Derneği nin ortaklaşa düzenlediği 100. Kitap Okuma Günü etkinliğinde, Bilgi Evi ve Çocuk Akademisi öğrencisi olan 100 çocuk Büyük Çamlıca Tepesi nde kitap okudu. Düşün Taşın Derneği, kitap okuma etkinliklerinin 100 üncüsünü 100 farklı mekânda gerçekleştirdi. Farkı ülke ve şehirlerde kurulan stantlarda eş zamanlı olarak kitap okuyan kitap dostları arasında Üsküdar Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri de yerini aldı. Voleybolun Şampiyonu Kısıklı Cevdet Çetindoğan Çocuk Akademisi Oldu Turnuva sonucunda galip olan Cevdet Çetindoğan Çocuk Akademisi kız voleybol takımı öğrencileri birincilik kupası ve madalyalarının yanında öğretmenleriyle birlikte katılacakları muhteşem bir Ada gezisi ile ödüllendirildi. Ü sküdar Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri arasında düzenlenen 1. Kızlar Voleybol Turnuvası nın final maçı oynandı. Eleme turları sonucunda finale yükselen iki takım, Cevdet Çetindoğan Çocuk Akademisi ve Şair Nabi Bilgi Evi arasında gülen taraf Cevdet Çetin Doğan Çocuk Akademisi oldu. 6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerinden oluşan takımlarıyla kıyasıya mücadele eden Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri, izleyenleri için de harika bir final karşılaşmasına imza attı.

20 -20- KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ TEMMUZ 2013 Vakti Kuşanan Ad Modern hayatın bütün saldırılarına rağmen zerre miskal eğilip bükülmeyen olanca izzet ve vakarıyla dimdik ayakta duran Atasoy Müftüoğlu nun hayatı belgesel oldu. V akti Kuşanan Adam: Atasoy Müftüoğlu adlı 45 dakikalık belgeselin gala gösterimi dün akşam İstanbul Üsküdar da Bağlarbaşı Kültür Merkezi nde gerçekleştirildi. Üsküdar Belediyesi ve Mavera Gençlik Hareketi nin ortaklaşa düzenledikleri geceye ilgi yoğundu. 2,5 aylık çalışmanın ürünü olan belgeselin çekimleri İstanbul, Ankara, Bursa ve Eskişehir de yapıldı ve çalışmanın arka planında yaklaşık 15 kişilik bir ekip yer aldı. Gala gösterimi sonrasında Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara yaptığı konuşmada belgesel çalışmalarına Üsküdar Belediyesi adına destek verdikleri için çok mutlu olduğunu söyledi. Atasoy Müftüoğlu nun tedrisatından geçmenin bir ayrıcalık olduğunu belirten Kara, Müftüoğlu nun örnek alınacak bir yaşamın sahibi olduğunu söyledi. Üsküdar ı Geziyoruz Üsküdar Belediyesi yerli ve yabancı turistlere, Üsküdar halkına bir kültürel hizmette daha bulunuyor. stü açık Ü otobüslerle talep eden herkesi Üsküdar ı gezdiren belediye vatandaşların keyifli anlar yaşamsına neden oluyor. Üsküdar ın tarihi ve turistik yerlerine yapılan turlar rehber eşliğinde gerçekleşiyor.

21 KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ TEMMUZ am Belgesel Oldu Üsküdar da Açık Hava Sinema Günleri Üsküdar Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle ilçedeki mahallelere yönelik Açık Hava Sinema Günleri ne yeniden başladı. S inema Günleri kapsamında 8 Haziran 4 Temmuz tarihleri arasında 22 ayrı mahallede eş zamanlı olarak 2 ayrı noktada ve biri çocuk biri yetişkin sineması olmak üzere toplam 44 gösterim yapıldı. Mustafa Kutlu nun yazdığı ve Osman Sınav ın yönetmenliğini yaptığı Uzun Hikâye yetişkinler için perdeye yansırken, Mark A.AZ. Dippe nin yönetmenliğini yaptığı Cesur Balık 2 (The Reef 2) çocuklara hitap etti. İzleyicilere patlamış mısırın da ikram edildiği gösterimlere ilgi yoğun oldu.

22 -22- TEMMUZ Temmuz Salı AÇILIŞ PROGRAMI RADYO 7 GÜNLERİ Ahmet Selim,Barış Cem, KayaVenhar Sağıroğlu Saat: Temmuz Çarşamba GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21.15 GRUP KEWSER Bosna İlahi Grubu Saat:23:00 11 Temmuz Perşembe GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 SEÇKİN HAFIZLARDAN KURAN-I KERİM TİLAVETİ Saat:23:15 12 Temmuz Cuma GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 MEHMET BİTMEZ İKİ SES BİR NEFES İstanbul Sazkar Topluluğu - İstanbul Hafızları - Halil necipoğlu - Yunus Balcıoğlu Saat:23:15 13 Temmuz Cumartesi GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 SAMİ SAVNİ ÖZER Tasavvuf Müziği Konseri Saat:23:00 14 Temmuz Pazar GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 İRFAN MECLİSİ Tasavvuf Müziği Konseri Saat:23:00 15 Temmuz Pazartesi GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 SEÇKİN HAFIZLARDAN KURAN-I KERİM TİLAVETİ Saat:23:00 16 Temmuz Salı HÜSEYİN GONCAGÜL İLE ÇOCUKÇA RAMAZAN Saat:21:10 RADYO 7 GÜNLERİ Saat:23:00 17 Temmuz Çarşamba GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 KERKÜK İLAHİ GRUBU Arapça İlahiler Saat:23:00 18 Temmuz Perşembe GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 SEÇKİN HAFIZLARDAN KURAN-I KERİM TİLAVETİ Saat:23:00 19 Temmuz Cuma GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 TEMCİD-İ ŞERİF KONSERİ Saat:23:00 20 Temmuz Cumartesi GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 ENDER DOĞAN & DAVUT GÖKSU İlahi Nefesler Saat:23:00 21 Temmuz Pazar GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:00 GRUP DERGAH İlahi Konseri Saat:23:00 22 Temmuz Pazartesi GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 SEÇKİN HAFIZLARDAN KURAN-I KERİM TİLAVETİ Saat:23:00 Üsküdar da Fasl-ı Yer: Şemsipaşa Meydanı - Nikah Dairesi Yanı

23 TEMMUZ Ramazan Başlıyor 23 Temmuz Salı ÜMİT BAĞCI İLE ÇOCUKÇA RAMAZAN Saat:21:30 RADYO 7 GÜNLERİ Saat:23:00 24 Temmuz Çarşamba GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 GRUP TİLLO Kürtce İlahiler Saat:23:00 25 Temmuz Perşembe GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 SEÇKİN HAFIZLARDAN KURAN-I KERİM TİLAVETİ Saat:23:00 26 Temmuz Cuma GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 DURSUN ALİ ERZİNCANLI Şiirlerle Siyer-i Nebi Saat:23:00 27 Temmuz Cumartesi GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 GRUP YANSIMALAR Saat:23:00 28 Temmuz Pazar GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 MEHMET KEMİKSİZ Enderun İlahileri Saat:23:00 29 Temmuz Pazartesi GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 SEÇKİN HAFIZLARDAN KURAN-I KERİM TİLAVETİ Saat:23:00 30 Temmuz Salı EROL ÇAM İLE ÇOCUKÇA RAMAZAN Saat:21:15 RADYO 7 GÜNLERİ Saat:23:00 31 Temmuz Çarşamba GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz &Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 ZEYD ŞATO 4 Dilde İlahiler Saat:23:00 01 Ağustos Perşembe GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz &Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:10 SEÇKİN HAFIZLARDAN KURAN-I KERİM TİLAVETİ Saat:23:00 02 Ağustos Cuma GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 SERDAR TUNCER Şiir Dinletisi Saat:23:00 04 Ağustos Pazar GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 VEYSEL DALSALDI Tasavvuf Müziği Konseri Saat:23:00 05 Ağustos Pazartesi GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 SEÇKİN HAFIZLARDAN KURAN-I KERİM TİLAVETİ Saat:23:00 06 Ağustos Salı GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU Karagöz & Hacivat Orta Oyunu Meddah Gösterisi Saat:21:15 RADYO 7 GÜNLERİ Saat:23:00

24

Sevimli Bulut. Prensesin Rüyası. Hoş geldin Öğretmenim. Yaramaz Geyikler. Tiyatro Bizbize. Özüm Çocuk Tiyatrosu. Koza Tiyatrosu

Sevimli Bulut. Prensesin Rüyası. Hoş geldin Öğretmenim. Yaramaz Geyikler. Tiyatro Bizbize. Özüm Çocuk Tiyatrosu. Koza Tiyatrosu ÇOCUK TİYATROLARI Prensesin Rüyası Özüm Çocuk Tiyatrosu 03 HAZİRAN PAZARTESİ / 11.00-14.00 Sevimli Bulut Tiyatro Bizbize 03 HAZİRAN PAZARTESİ / 11.00-14.00 BURHANİYE MÜNEVVER AYAŞLI KÜLTÜR MERKEZİ 04 HAZİRAN

Detaylı

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ - YENİKAPI SAHNE ETKİNLİKLERİ (28 HAZİRAN - 27 TEMMUZ 2014)

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ - YENİKAPI SAHNE ETKİNLİKLERİ (28 HAZİRAN - 27 TEMMUZ 2014) RAMAZAN ETKİNLİKLERİ - YENİKAPI SAHNE ETKİNLİKLERİ (28 HAZİRAN - 27 TEMMUZ 2014) Tarih: 27 Haziran 2014 Cuma Teravih Saati 22.40 22.40 Nizamettin Sevil Nuri Osmaniye Camii İmamı Tarih: 28 Haziran 2014

Detaylı

ÇINARALTI SOHBETLERİ. Dursun GÜRLEK. Hattat Hasan ÇELEBİ İslam Sanatları 19 HAZİRAN CUMA 20 HAZİRAN CUMARTESİ

ÇINARALTI SOHBETLERİ. Dursun GÜRLEK. Hattat Hasan ÇELEBİ İslam Sanatları 19 HAZİRAN CUMA 20 HAZİRAN CUMARTESİ 1 Aziz Üsküdarlılar; Hayatımızda müstesna bir yeri olan mübarek Şehr-i Ramazan a bir kere daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Ramazan, gönüllerin ilahi bir hikmetle inceldiği, manevi his, duygu, düşüncelerin

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

MERKEZ/İÇ BİRİMLER MİSAFİRHANELER/SOSYAL TESİSLER ÖZEL EĞİTİM OKULLARI. ÜSKÜDAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodu: 75287629 Adresi:

MERKEZ/İÇ BİRİMLER MİSAFİRHANELER/SOSYAL TESİSLER ÖZEL EĞİTİM OKULLARI. ÜSKÜDAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodu: 75287629 Adresi: ÜSKÜDAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodu: 75287629 Adresi: İnternet Adresi: Telefonu: eposta Adresi: Faksı: MERKEZ/İÇ BİRİMLER 15005995 - HUKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 26557737 - İNŞAAT EMLAK

Detaylı

2 RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ

2 RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ RAMAZAN SOKAĞI ETKİNLİKLERİ Kıymetli hemşehrilerim, Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri güzelliğiyle, bereketiyle rahmet olan 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif e bir kez daha nail olmak kısmet oldu. Siz değerli hemşehrilerimizin

Detaylı

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ YIL. ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ 38. Sayı ÜCRETSİZDİR Ü sküdar ın nüfus bakımından en büyük mahallesi olan Yavuztürk te yaşanan okul sıkıntısına Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara el koydu.

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu 10.30 Açılış - Protokol Konuşmaları - Halk Oyunu Gösterisi Yer: Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Önü Takı Tasarımı, Ebru ve Rölyef Sergisi (2 Gün) Yer: Merkez Kütüphane Sergi Salonu 9 MAYIS 2016 PAZARTESİ

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR

56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 56. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 5 TEMMUZ 2014 PAZAR 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.30 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı

İÇİNDEKİLER. Gençlik te İlköğretim Haftası. 1. Sınıf Okula Uyum Haftası. 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı İÇİNDEKİLER Gençlik te İlköğretim Haftası 1. Sınıf Okula Uyum Haftası 5. Sınıf Okula Uyum Haftası Gençlik te Veli Toplantısı Sosyal Etkinlik Tanıtım Programı Şehit ve Gazilere Vefa Ziyareti İngilizce Etkinliğimiz

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara. t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43. www.kesifyapim.com

Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara. t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43. www.kesifyapim.com Gazi Mahallesi Şenol Caddesi No: 3 (Karagözlü Ev) Yenimahalle-Ankara t. 0 312 433 46 00 f. 0 312 433 41 43 www.kesifyapim.com /kesif.yapim @KesifYapim Festival, Şenlik Özel Gün Programları Tiyatro Turneleri

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Cemil Meriç Yılı Muhteşem Bir T örenle Tamamlandı

Cemil Meriç Yılı Muhteşem Bir T örenle Tamamlandı Cemil Meriç Yılı Muhteşem Bir T örenle Tamamlandı Mustafa Kemal Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 2012-2013 Cemil Meriç Yılı etkinlikleri kapanış töreni Hatay Kültür Merkezi nde geniş

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 16 ( 30 Mayıs 15 Haziran 2016 ) Sayfa 1 SPORCU ÖDÜL TÖRENİ 09 Haziran Perşembe günü, tüm okulun katılımı ile Sporcu Ödül Törenimizi coşku ile gerçekleştirdik. Atletizm, basketbol, eskrim, binicilik,

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI

GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI GENÇLİK HAFTASI PROGRAMI 15 MAYIS 2015 Gençlik Haftası Çelenk Sunma Töreni ve Valilik Makamını Ziyaret: Yer : Cumhuriyet Meydanı Saat : 10.00 (Çelenk Sunumu) Saat : 10.15 (Valilik Makamını Ziyaret), İl

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI

GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS 2015 ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MAYIS ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTALIK ETKİNLİK PROGRAMI S. N. ETKİNLİĞİN TARİHİ ETKİNLİĞİN SAATİ YAPILACAK ETKİNLİĞİN ADI 1 22.05. 19.00 TİYATRO GÖSTERİMİ 2 25.05. 10.00

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri

4 MAYIS PAZARTESİ. Bahar Şenliği Etkinlikleri 4 MAYIS PAZARTESİ 10.30 Açılış Yer: KMYO Önü Protokol Konuşmaları Halk Oyunları Gösterisi Geleneksel Türk Sanatları Sergisi - Yer: Mavi Salon Girişi 11.15 Türk Halk Müziği Konseri Yer: Mavi Salon 13.35

Detaylı

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi 10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Katip Çelebi'nin Rektörü Prof. Galip Akhan İzmir'in en genç devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI

55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 55. ULUSLARARASI AKŞEHİR NASREDDİN HOCA ANMA VE MİZAH GÜNLERİ PROGRAMI 4 TEMMUZ 2014 CUMA 10.00 Geleneksel Dellal ın Halkı Etkinliğe Daveti Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri 12.00 Kur an-ı Kerim Ziyafeti

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI PROGRAMI Tarih 23 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 10.00 Anıt Meydanı *Mehteran Bölüğü Gösterisi *Ahilik Haftası Açılış Töreni Saat: 10.45 Ahi Evran-ı Veli Külliyesi *Ahi Evran-ı Veli

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN

OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN OCAK 2017 AYLIK BÜLTEN 02.01.2017 Öğrencimiz Alparslan Dinç Palmiye Satranç Turnuvası 13 yaş altı kategorisinde beşinci oldu. 03.01.2017 SERVİS ŞOFÖRLERİMİZE EĞİTİM Trafik Denetleme Şube Müdürü görevlilerinden

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

berekettir Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile

berekettir Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile GAZİOSMANPAŞA DA BU RAMAZAN ÇOK ÖZEL Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı nda Ramazan Özel Etkinlikleri ve Mahalle İftarları ile Ramazan ın coşkusunu, heyecanını ve sevincini birlikte yaşayalım. Ramazan

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

sular vadisi kültüretkinlikleri3 Sular Vadisi Başakşehir Katkılarıyla

sular vadisi kültüretkinlikleri3 Sular Vadisi Başakşehir Katkılarıyla sular vadisi kültüretkinlikleri3 2011 Katkılarıyla 1 HAZİRAN 8 2 6 HAZİRAN Başakşehir sular vadisi kültüretkinlikleri2011 18 Haziran Cumartesi / 20:30 Kur an Ziyafeti-Konser Kur an Tilaveti - KonserTaner

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

Türkiye Yarı Finallerindeyiz

Türkiye Yarı Finallerindeyiz Türkiye Yarı Finallerindeyiz Erzincan da düzenlenen Genç A Erkekler Bölge Grup Müsabakaları nda okulumuz Artvin Fen Lisesi ni 68-35, Tokat Anadolu Lisesi ni 49-27, Elazığ Ahmet Kabaklı Anadolu Lisesi ni

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi TSM Koromuzdan Yaza Merhaba Konseri Meslek Odaları Futbol Turnuvası nda Genç Takımımız 2. oldu SDÜ lü Makine Mühendisi Adaylarına Baretli Mezuniyet e-bülten 1-15 Mayıs 2018 / Sayı 3 1 Mayıs ta Meydanlardaydık

Detaylı

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY

KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 1 KÜLTÜR VE TURĐZM BAKANI Ertuğrul GÜNAY 28 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında kutlanacak olan 47. KÜTÜPHANE HAFTASI'nın açılış törenini onurlandırmanızı diler. Tarih: 28 Mart 2011 Saat: 14:00 : Antik

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA

TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA TED KAYSERİ KOLEJİ ULUSAL MEDYADA 15 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirdiğimiz 13. bilim şenliğine yerel basının yanında ulusal basınımızda ilgi gösterdi.bilim şenliğine gelen TRT ekibi sergide projeleri

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

Günlük Kent Gazetesi Kuran-ı Kerim Dinletisi, Şiir Dinletisi (Uğur Arslan), Veda

Günlük Kent Gazetesi Kuran-ı Kerim Dinletisi, Şiir Dinletisi (Uğur Arslan), Veda 26 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler MKM de kutlandı kentlisi ve İstanbullular Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Mustafa Kemal Merkezi'nde bir araya geldi. Ertem Şener'in sunduğu

Detaylı

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa

Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Fabrika Haberleri Çimentaş tan masa tenisi turnuvası Çimentaş Trakya Çimento Fabrikası çalışanlarının motivasyonunu arttırmak için düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası nın üçüncüsü gerçekleştirilmiş, zorlu

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı. 3 Mayıs 2015. Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı

21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı. 3 Mayıs 2015. Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı 21. Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Açılış Programı 3 Mayıs 2015 Saat 21:00-22:00 Meşalelerle davul zurna eşliğinde yürüyüş Emniyet Kapı Saat 22.15 Halk Oyunları Toplu Halay Gösterisi Prof. Dr. Arif

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 10 ( 27 Mart -17 Nisan 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 11-12 Nisan günlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı nda İstanbul Ortaokullar Arası Puanlı Atletizm Yarışları yapıldı. Yarışmalara katılan öğrencilerimiz,

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası E-BİKO 2009 ANİMASYON ALANINDA DÜNYA 4.'SÜ OLDUK Bu yıl 5.'sinin gerçekleştirildiği E-BİKO Uluslar Arası Bilişim Olimpiyatına Okulumuz İki Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Projesi Başvurmuştur. Okulumuzun

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM

31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 31.ULUSLARARASI ÇORUM HİTİT FUAR VE FESTİVALİ PROGRAM 6 TEMMUZ 2011 ÇARŞAMBA Toplu Sabah Kahvaltısı-İNCİ PARK Tüm Katılımcı Konuklar Festival Açılış Yürüyüşü Belediye Önünden Anıta 14:20 Açılış Töreni-ANIT

Detaylı

Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Dayanışma Gecesi Aşşrom'da Yapıldı

Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Dayanışma Gecesi Aşşrom'da Yapıldı Kars-Ardahan-Iğdır Derneği Dayanışma Gecesi Aşşrom'da Yapıldı 1 / 36 Kars, Ardahan, Yemeği, Kavacık Iğdır Aşşrom İlleri Yardımlaşma Restaurant'ta ve gerçekleşti. Kültür Derneği'nin gerçekleştirdiği, Dayanışma

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ

4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ 4. BİLİM - KÜLTÜR - SANAT VE SPOR GÜNLERİ 15-20 MAYIS 2012 ETKİNLİK REHBERİ Değerli Tuzlalılar; Bilim, Kültür, Sanat ve Spor günlerinin dördüncüsünde yeniden bir aradayız. Üretmenin gururunu, paylaşmanın

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN 17.04.2011 YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN ŞAMPİYONLARIN FESTİVALİ KOÇ FEST İN 2012 MARATONU BAŞLIYOR KOÇ HOLDİNG DIŞ İLİŞKİLER VE KURUMSAL

Detaylı