ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ"

Transkript

1 ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ Lisansüstü Programlar Online Ön Kayıt Kılavuzu Sevgili Öğrencimiz, Enstitümüze hoģ geldiniz eğitim-öğretim yılında Enstitümüze lisansüstü eğitim görmek üzere müracaat edecek öğrencilerimizin online kayıt iģlemleri bu kılavuzda belirtilen esaslara göre yapılacaktır. Kayıt iģlemlerinin hatasız ve süratle gerçekleģmesi için bu kılavuzu dikkatle inceleyerek istenilenleri eksiksiz yapmanız gerekmektedir. Üniversitemizde lisansüstü eğitim görme tercihinizden dolayı sizleri kutluyor baģarılı ve mutlu bir lisansüstü program öğrenciliği geçirmenizi diliyoruz. ENSTĠTÜ MÜDÜRLÜĞÜ I. ONLINE KAYIT ĠġLEMLERĠ eğitim-öğretim yılında lisansüstü programlarda eğitim görmek üzere Enstitümüze müracaat edecek öğrencilerimizin kayıt iģlemleri bu kılavuzda belirtilen esaslara göre yapılacaktır. Enstitümüze lisansüstü programlar için alınacak olan ön kayıtlar ile müracaatlar sonrasında yerleģtirme iģlemlerine bağlı olarak yapılacak olan kesin kayıt iģlemleri aģağıda belirtilen takvime göre internet üzerinden online olarak yapılacaktır.

2 Enstitü Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Önkayıt ve BaĢvuru Kabul Tarihleri YerleĢtirme Ġlanı ve Kesin Kayıt Tarihleri Yedek YerleĢtirme Ġlanı ve Kesin Kayıt Tarihleri Ağustos Ağustos Ağustos Ağustos Ağustos Ağustos 2010 Lisansüstü programlara internet üzerinden müracaat eden öğrencilerin, ön kayıtlarının geçerli olabilmesi için müracaat tarihleri arasında enstitü müdürlüğüne istenilen evraklar ile birlikte baģvurarak ön kayıt kabul iģlemini yaptırmaları gerekmektedir. Lisansüstü programlara tercih iģlemleri, ön kayıt kabul iģlemi yaptırıldıktan sonra gerçekleģeceğinden öğrencilerin tercih iģlemlerini yapabilmeleri için enstitü yetkilisine mutlaka ön kayıt kabul iģlemini yaptırmaları gerekmektedir. Ön kayıt kabul iģlemini yaptırmayan öğrencilerin müracaatları değerlendirmeye alınmayacaktır. Ön kayıt kabul iģlemleri sırasında istenilen belgelerin Ģahsen veya baģka birisi aracılığı ile ilgili enstitü müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Posta yoluyla gönderilen belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır. II. ONLINE KAYIT ÖNCESĠ YAPILMASI GEREKEN ĠġLEMLER Sosyal Bilimler Enstitüsüne ön kayıt yaptıracak öğrencilerin Atatürk Üniversitesi Üniversite Hizmetlerini Destekleme ve GeliĢtirme Derneği nin Vakıfbank Üniversite ġubesi ndeki numaralı hesabına yatırdıkları (50 (elli) TL.) dekontu baģvuru sırasında enstitüye teslim edeceklerdir. Sağlık Bilimleri Enstitüsüne ön kayıt yaptıracak öğrencilerin Atatürk Üniversitesi Üniversite Hizmetlerini Destekleme ve GeliĢtirme Derneği nin Vakıfbank Üniversite ġubesi ndeki numaralı hesabına yatırdıkları (50 (elli) TL.) dekontu baģvuru sırasında enstitüye teslim edeceklerdir. III. ONLĠNE KAYIT YAPILMAYACAK LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLAR Sosyal Bilimler Enstitüsü; Eğitim Fakültesinin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü ile Güzel Sanatlar Fakültesinin ilgili anabilim dallarına yapılacak müracaatlar, Yabancı Uyruklu öğrencilerin müracaatları, Dost ve Akraba Toplulukları öğrencilerinin müracaatları müdürlüklerine bizzat müracaat edilerek yapılacaktır. ilgili enstitü

3 IV. ONLINE KAYIT ĠġLEMLERĠ Internet tarayıcısı kullanılarak adresinde Duyurular ve Etkinlikler bölümünde yer alan Lisansüstü Program BaĢvuruları sayfasına girilecektir. Bu sayfaya enstitü müdürlüklerinin web sayfaları üzerinden de eriģilebilecektir. Bu linke tıklandığında karģınıza gelecek ekran aģağıya çıkartılmıģtır. (Sayfayı tam ekran görebilmek için klavyenizdeki F11 tuģuna basmanız yeterli olacaktır.) 1. Adım (Sisteme GiriĢ) Bu bölümden Yükseklisans / Doktora Programları Ön BaĢvuru Kayıt ĠĢlemleri linkini kullanarak sisteme giriģ yaparak iģlemlerinize baģlayabilirsiniz. Yükseklisans / Doktora Programları Ön BaĢvuru Kayıt ĠĢlemleri linkini tıkladığınızda karģınıza aģağıdaki ekran gelecektir.

4 Bu ekranda ön kayıtla ilgili olarak dikkat etmeniz gereken bilgiler bulunacaktır. Bu bilgileri not ettikten sonra Devam sekmesine tıklayarak ön kayıt iģleminize devam edebilirsiniz. Devam butonunu tıkladığınızda açılacak olan sayfada ön kayıt için gerekli olan, kimlik, iletiģim, lisans, yükseklisans, sınav puan bilgilerinizi yazabileceğiniz ve baģvuru yapmak istediğiniz enstitüyü seçebileceğiniz bir form sayfa açılacaktır. Bu sayfada yer alan bilgilerin eksiksiz, tam ve doğru olarak girilmesi yapacağınız lisansüstü tercihler için büyük önem taģımaktadır. Dolayısıyla bu bilgilerin tarafınızdan tam ve eksiksiz olarak doğru bir Ģekilde girilmesi sorumluluğu tamamen size aittir. Sizden istenilen bilgilerden (*) ile belirtilen bilgiler girilmesi zorunlu bilgilerdir. Bu bilgiler girilmeden sistem kaydınızı kabul etmeyecektir.

5 2. Adım (Kimlik ve ĠletiĢim Bilgilerini GiriĢ) Burada istenilen bilgileri nüfus cüzdanınızdaki bilgilere göre tam ve doğru olarak doldurmanız gerekmektedir. Daha sonra burada yer alan veriler MERNĠS Projesi kapsamında Üniversitemiz tarafından bilgi doğrulama iģlemine tabi tutulacaktır. 3. Adım (Mezuniyet Bilgilerini GiriĢ) Ekranın üst kısmında yer alan kimlik ve iletiģim bilgilerini girdikten sonra mezuniyet bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Mezuniyet bilgileri girilirken, a) Lisans programı mezunu olarak lisansüstü (yükseklisans veya doğrudan doktora) programa müracaat etmek isteyenler yalnızca lisans bilgileri ile ilgili kısmı dolduracaklardır. Bu bilgiler doldurulurken; Mezuniyet ortalaması 100 lük sisteme göre girilecektir. (Örneğin; 85.65) Öğrencilerin 4 lük sistemden 100 lük sisteme çeviriminde Yükseköğretim Kurulunun çevirim tablosu dikkate alınacaktır. (YÖK Çevirim Tablosu Ġçin Tıklayınız)

6 Mezun olduğu birim arama sekmesi ile bulunur. Arama sekmesine tıklandığında açılan ekranda; programın ismi veya isminin birkaç harfi yazılarak program bulunur. Bu sayfada bulunan mezuniyet programına tıklandığında mezuniyet programı sistem tarafından otomatik olarak online ön kayıt ekranına kaydedilir. Bulunan mezuniyet programı sistem tarafından otomatik olarak Mezun Olduğu Birim kısmına eklenir. b) Yükseklisans mezunu olarak lisansüstü (doktora) programa müracaat etmek isteyenler lisans mezuniyet bilgileri ile yükseklisans mezuniyet bilgilerini doldurmak zorundadırlar. Yükseklisans mezuniyet bilgileri girilirken Yükseklisans Programına BaĢlama Tarihi girilecektir. Diğer bilgilerin giriģi lisans mezuniyet bilgileri kısmında anlatıldığı Ģekilde yapılacaktır.

7 Mezuniyet bilgilerinin giriģ iģlemleri bu Ģekilde tamamlandıktan sonra Sınav / Puan Bilgileri giriģ iģlemlerine geçilir. 4. Adım (Sınav / Puan Bilgilerinin GiriĢi) Bu adımda öğrencinin yapacağı tercih iģlemleri sonucunda yerleģtirilmesine esas olacak yerleģtirme puanına etki edecek ALES puan bilgileri girilecektir. Bu bilgiler girilirken ALES'de alınan puanlar türlerinin tümü formatında yazılmasına özellikle dikkat edilecektir. (Örneğin; gibi) Lisans ve Yükseklisans mezunu olup doktora programlarına müracaat edecek olan öğrenciler ALES puanlarına ilaveten ÜDS/KPDS puanlarını ve bu sınavların tarihlerini de sisteme gireceklerdir. Sağlık Bilimleri Enstitüsüne müracaat edecek olan öğrenciler TUS sınav sonucu ile müracaat edeceklerse, girmiģ oldukları TUS puanı ve TUS tarihini de sisteme gireceklerdir.

8 5. Adım (BaĢvuru Yapılacak Enstitü Seçimi ĠĢlemi) Bu adımda ön kayıt baģvurusu yapılmak istenilen enstitü seçimi yapılacaktır. 6. Adım (Önkayıt kaydet ĠĢlemi) Online önkayıt ekranında sizden zorunlu olarak istenilen bilgileri tam ve doğru bir Ģekilde girdiğinizden emin olduktan sonra ekranın sağ alt kısmında bulunan kaydet butonunu tıklayarak önkayıt iģleminizi tamamlamanız gerekmektedir. Bilgi) 7. Adım (Kullanıcı Adı ve Kullanıcı ġifresi Alma / Ön Kayıt Kabul ĠĢlemleri Ġçin Önkayıt iģlemini kaydetme iģleminizle birlikte sistem size otomatik olarak bir kullanıcı adı ve kullanıcı Ģifresi tanımlayacaktır. Bu kullanıcı adı ve Ģifrenizi dikkatlice not almanız bundan sonraki iģlemlerin sağlıklı ve sorunsuz bir Ģekilde yapılabilmesi için önem taģımaktadır. V- BĠLGĠ GÜNCELLEME

9 Sisteme girmiģ olduğunuz bilgilerin güncellenmesi gerekiyorsa bu klavuzun VII.Online Tercih ĠĢlemleri baģlığı altında verilen bilgiler doğrultusunda sisteme girilip değiģtirmek istediğiniz bilgiler üzerinde gerekli düzenlemeleri yaparak bilgilerinizi güncelleģtirilebilirsiniz. Bilgi güncelleme iģlemleri ön kayıt kabul iģlemleri yaptırılıncaya kadar gerçekleģtirilebilir. Ön kayıt kabul iģlemi yaptırıldıktan sonra tercih bilgileri dıģındaki bilgiler üzerinde güncelleģtirme iģlemleri yapılamaz. Güncellenmek istediğiniz bilgi üzerinde gerekli değiģiklikleri yaptıktan sonra güncelle butonunu tıklamanız bilgi güncelleme iģlemi için yeterli olacaktır. VI- ÖN KAYIT KABUL ĠġLEMLERĠ Lisansüstü programlar için online kayıt formunu dolduran öğrenciler ilgili enstitüye bizzat müracaat ederek ön kayıt için istenilen evraklarla birlikte ön kayıt kabul iģlemini yaptırmak zorundadırlar. Ġlgili Enstitü Müdürlüğüne Ön kayıt Kabul ĠĢlemini yaptırmayan öğrenciler tercih iģlemlerini yapamayacaklardır. VII- ONLĠNE TERCĠH ĠġLEMLERĠ

10 Ġlgili Enstitü Müdürlüğüne ön kayıt kabul iģlemi yaptırıldıktan sonra Online Tercih ĠĢlemleri yapılacaktır. Internet tarayıcısı kullanılarak adresinde Duyurular ve Etkinlikler bölümünde yer alan Lisansüstü Program BaĢvuruları sayfasına girilecektir. Bu sayfaya enstitü müdürlüklerinin web sayfaları üzerinden de eriģilebilecektir. Girilen bu bölümde açılan sayfada; 1. Adım (Kullanıcı Adı ve Kullanıcı ġifresi Ġle Sisteme GiriĢ) Ekranın sol tarafında bulunan Kullanıcı adı kısmına T.C. Kimlik Numarası, Ģifre kısmına ise sistem tarafından verilen Ģifre yi girerek GĠRĠġ butonuna basınız. Sisteme ilk giriģten sonra Ģifre değiģtirme iģlemi yapılacaktır. Eski Ģifre bölümüne Sisteme giriģ yapılan Ģifre, Yeni Ģifre ve Yeni ġifre Tekrar bölümüne değiģtirmek istediğiniz yeni Ģifre yazılacaktır. KAYDET butonuna tıklayarak yeni Ģifre oluģturma iģlemi tamamlayınız. Yeni Ģifre oluģturan öğrencinin karģısına aģağıdaki ekran çıkacaktır. OluĢturduğunuz yeni Ģifre ve kullanıcı adını girerek bir sonraki ekrana geçebilirsiniz. Bu bilgileri girdiğinizde açılacak olan sayfa aģağıya çıkartılmıģtır.

11 Bu sayfada mezuniyet alanınıza ve ilgili enstitünün tanımladığı lisansüstü programlara göre tercih yapabileceğiniz programlar gelecektir. Tercih yapabilmek için ekranda Tercih yazısının yanında bulunan (+) ikonunu tıklayınız. Açılan sayfada karģınıza tercih yapabileceğiniz ve tercihlerinizi sıralayabileceğiniz bir ekran gelecektir.

12 Bu sayfada siz tercihlerinizi istediğiniz Ģekilde numaralandırabilirsiniz. Sistem tercihlerinizi otomatik olarak sıralandıracaktır. Tercihlerinizi yaptıktan sonra tercihlerinizi yaptığınız sayfanın altında bulunan kaydet sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Lisansüstü eğitim için yapmıģ olduğunuz tercihler tercih sıranıza göre sistem tarafından sıralanacaktır. YapmıĢ olduğunuz tercihler üzerinde herhangi bir değiģiklik yapmak istemiyorsanız ekranın sağ üst köģesinde bulunan çıkıģ ikonuna tıklayarak sistemden çıkmanız gerekmektedir.

13 Daha sonra tercihleriniz üzerinde güncelleme (tercihlerin sırasını değiģtirme, tercihleri silip farklı tercihte bulunma gibi) iģlemi yapmak istediğinizde sisteme kullanıcı adı ve Ģifresi ile girip bu güncellemeleri istediğiniz Ģekilde yapabilirsiniz. VIII- ULAġIM Üniversitemiz yerleģkesi Ģehrin batı giriģinde olup, enstitülerimiz Üniversitemiz yerleģkesi içerisinde yer almaktadır. ġehir merkezinden Üniversitemiz yerleģkesine Ģehir içi toplu taģım araçları mevcuttur. Kayıtlarla ilgili her türlü soru ve sorunlarınız için Enstitü Kayıt Merkezlerini arayabilirsiniz. BaĢarılı ve mutlu bir üniversite öğrenciliği geçirmenizi diliyoruz. ENSTĠTÜ KAYIT MERKEZLERĠ Sağlık Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Enstitüsü

ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ

ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlar Online Ön Kayıt Kılavuzu Sevgili Öğrencimiz, Enstitülerimize hoģ geldiniz. 2009-2010 eğitim-öğretim yılında bahar yarıyılında Enstitümüze

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Lisansüstü Programlar İçin Başvuru ve Online Kayıt Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Lisansüstü Programlar İçin Başvuru ve Online Kayıt Kılavuzu İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Lisansüstü Programlar İçin Başvuru ve Online Kayıt Kılavuzu Sevgili Adaylar 2009 2010 eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında Üniversitemiz Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü,

Detaylı

Sevgili Adaylar. Üniversitemizde lisansüstü eğitim görme tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, baģarılarınızın devamını diliyoruz.

Sevgili Adaylar. Üniversitemizde lisansüstü eğitim görme tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, baģarılarınızın devamını diliyoruz. Sevgili Adaylar 2011 2012 eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılında Üniversitemiz Adli Tıp Enstitüsü, Atatürk Ġlkeleri ve Ġnkılap Tarihi Enstitüsü, Deniz Bilimleri ve ĠĢletmeciliği Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü,

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu Sevgili Öğrencimiz, Üniversitemize hoş geldiniz. 2010 2011 Eğitim-Öğretim yılında HEMŞİRELİK LİSANS TAMAMLAMA (HELİTAM)

Detaylı

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız.

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız. Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzu nu MUTLAKA OKUYUNUZ! I. ONLINE BAŞVURU AŞAMLARI İnternet tarayıcısı kullanılarak http://www.istanbul.edu.tr adresinde Duyurular ve Öğrenci

Detaylı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ. Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Hemşirelik Lisans Tamamlama (HELİTAM) Programı Kesin Kayıt Kılavuzu Sevgili Öğrencimiz, Üniversitemize hoş geldiniz. 2009 2010 Eğitim-Öğretim yılında HEMŞİRELİK LİSANS TAMAMLAMA (HELİTAM)

Detaylı

Sevgili Adaylar. Üniversitemizde lisansüstü eğitim görme tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

Sevgili Adaylar. Üniversitemizde lisansüstü eğitim görme tercihinizden dolayı sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz. Sevgili Adaylar 2011 2012 eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü

Detaylı

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız.

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız. Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzu MUTLAKA OKUYUNUZ! I. ONLINE BAŞVURU İŞLEMLERİ İnternet tarayıcısı kullanılarak http://www.istanbul.edu.tr adresinde Duyurular ve Öğrenci

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ AÇIK VE UZAKTAN EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ ĠNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU

T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ AÇIK VE UZAKTAN EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ ĠNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU T.C. ĠSTANBUL ÜNĠVERSĠTESĠ AÇIK VE UZAKTAN EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ ĠNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: SĠSTEME GĠRĠġ http://nokta.istanbul.edu.tr adresinden Ġstanbul Üniversitesi Öğrenci Otomasyon Sistemi ne

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ONLINE SINAV SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ONLINE SINAV SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ONLINE SINAV SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. KAYIT OLMA VE GĠRĠġ... 2 1.1 KAYIT FORMUNUN DOLDURULMASI... 2 1.2 SĠSTEME GĠRĠġ... 3 1.3 ġġfre HATIRLATMA... 3 2. BAġVURU

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI

T.C. ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI T.C. ADIYAMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCĠ ALIM ĠLANI 2016-2017 Akademik Yılı BAHAR yarıyılında, Enstitümüz lisansüstü programlarına öğrenci alınacaktır. Ġlgili

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Değerli Lisansüstü Öğrenci Adayları; Bu kılavuz, CÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Programlarına aday öğrencilerin başvurularında dikkat etmeleri gereken

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemizde lisansüstü

Detaylı

SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ ONLĠNE BAġVURU KLAVUZU

SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ ONLĠNE BAġVURU KLAVUZU SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ ONLĠNE BAġVURU KLAVUZU Başvuru adresi: https://obs.ankara.edu.tr/ogrenci/yonetim/enstitubasvuru.aspx Türk adaylar TC Kimlik Numaraları ile giriş yapmalıdır. Yabancı uyruklu adaylar

Detaylı

YAZ OKULU BAŞVURU İŞLEMLERİ YAZ OKULU BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

YAZ OKULU BAŞVURU İŞLEMLERİ YAZ OKULU BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER YAZ OKULU BAŞVURU İŞLEMLERİ YAZ OKULU BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER Yaz okulu kesin kayıt işlemleri yaz okulu takviminde belirtilen tarihler arasında, http://ebys.ege.edu.tr/sayfası üzerinden

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Hazırlayanlar Mahmut ÖZDEMĠR Sezgin SERPEN Yönetim Paneli Kullanımı Sistemin yönetim paneline giriģ

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ SAYFASINA GİRİŞ İnternet tarayıcısı kullanarak http://www.istanbul.edu.tr

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: SİSTEME GİRİŞ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: SİSTEME GİRİŞ T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR İÇİN İNTERNETTEN ÖNKAYIT KILAVUZU 1. ADIM: SİSTEME GİRİŞ İnternet tarayıcısı kullanarak http://www.istanbul.edu.tr internet sayfasında ÖĞRENCİ

Detaylı

T.C ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ

T.C ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ T.C ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ 010-011 Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Eğitimine BaĢvuru, Kesin Kayıt KoĢulları ve Öğrenci Kontenjanları ÖNEMLĠ TARĠHLER Başvuru Başlama Tarihi Son

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZDÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ 1) KULLANICI OLUŞTURMA ADIMLARI: İstanbul Üniversitesi online başvuru işlemleri http://basvuru.istanbul.edu.tr

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler 1. SİSTEME GİRİŞ... 2 2. KİMLİK BİLGİLERİ, EĞİTİM BİLGİLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİNİN SİSTEME

Detaylı

ĠLAN AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ĠLAN AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN ĠLAN AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı Bahar yarıyılı için aģağıda belirtilen sayıda Anabilim Dallarına ve Doktora

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BĠR DÜNYA ÜNĠVERSĠTESĠ YAZ OKULU ÖN KAYIT KILAVUZU SON GÜNCELLEME: 07.06.2018 / 12:00 İÇİNDEKİLER A. GENEL BİLGİLER... 3 B. ÖN KAYIT ve ÜCRET ÖDEME İŞLEMLERİ...

Detaylı

BAġVURU, KAYITLAR VE SINAVLARLA ĠLGĠLĠ AÇIKLAMALAR:

BAġVURU, KAYITLAR VE SINAVLARLA ĠLGĠLĠ AÇIKLAMALAR: T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Doktora Programlarının aģağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler 1. SİSTEME GİRİŞ... 2 2. KİMLİK BİLGİLERİ, İLETİŞİM BİLGİLERİ VE KULLANICI BİLGİLERİNİN

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ.. 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü...

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2016/2016 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2016/2016 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2016/2016 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler 1- Online yatay Geçiş Başvuru İşlemleri (1) 2- Kişisel bilgi giriş ekranı (1) 3- Eğitim gördüğünüz kurum

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 C) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ. 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve

Detaylı

KAMU MEVZUATI TAKĠP DERNEĞĠ DÖNER SERMAYE EK ÖDEME OTOMASYON PROĞRAMI KULLANIM KLAVUZU

KAMU MEVZUATI TAKĠP DERNEĞĠ DÖNER SERMAYE EK ÖDEME OTOMASYON PROĞRAMI KULLANIM KLAVUZU Kamu Mevzuatı Takip Derneği İktisadi İşletmesi KAMU MEVZUATI TAKĠP DERNEĞĠ DÖNER SERMAYE EK ÖDEME OTOMASYON PROĞRAMI KULLANIM KLAVUZU 2011NİSAN 1 KAMU MEVZUATI TAKİP DERNEĞİ DÖNER SERMAYE EK ÖDEME OTOMASYON

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

II. BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ BĠLGĠLER, DEĞERLENDĠRME VE KABUL ġartlari

II. BAġVURU ĠÇĠN GEREKLĠ BĠLGĠLER, DEĞERLENDĠRME VE KABUL ġartlari ULUDAĞ ÜNĠVERSĠTESĠ EĞĠTĠM BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ LĠSANSÜSTÜ PROGRAM KONTENJANLARI VE BAġVURU KOġULLARI (2016-2017 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI BAHAR YARIYILI) Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Bahar

Detaylı

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Güz Yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara Başvuru

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN SİSTEME GİRİŞ...2 B) DİĞER ADAYLAR İÇİN SİSTEME GİRİŞ...3 C) LİSANSÜSTÜ

Detaylı

BAġVURU, KAYITLAR VE SINAVLARLA ĠLGĠLĠ AÇIKLAMALAR:

BAġVURU, KAYITLAR VE SINAVLARLA ĠLGĠLĠ AÇIKLAMALAR: T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans Programlarının aģağıda belirtilen Anabilim Dallarına 201-2019

Detaylı

YAZ OKULU BAŞVURU İŞLEMLERİ YAZ OKULU BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

YAZ OKULU BAŞVURU İŞLEMLERİ YAZ OKULU BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER YAZ OKULU BAŞVURU İŞLEMLERİ YAZ OKULU BAŞVURUSU İÇİN YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER Yaz okulu kesin kayıt işlemleri yaz okulu takviminde belirtilen tarihler arasında, kimlik.ege.edu.tr sayfasında EBYS modülünden

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır. Öğrenci başvurularına ilişkin,

Detaylı

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA PROGRAM ĠLANI

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ YÜKSEK LĠSANS VE DOKTORA PROGRAM ĠLANI HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ VE PROGRAM ĠLANI 2014 2015 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILINDA AġAĞIDA BELĠRTĠLEN PROGRAMLARA VE ÖĞRENCĠSĠ ALINACAKTIR BAġVURU TARĠHLERĠ BAġVURU YERĠ MÜLAKAT

Detaylı

I. GĠRĠġ 4. II. ONLINE KAYIT ĠġLEMLERĠ 4. III. ONLINE KAYIT ÖNCESĠ YAPILMASI GEREKEN ĠġLEMLER IV. KAYIT EVRAKI 11. a) Kayıt Dosyası 11

I. GĠRĠġ 4. II. ONLINE KAYIT ĠġLEMLERĠ 4. III. ONLINE KAYIT ÖNCESĠ YAPILMASI GEREKEN ĠġLEMLER IV. KAYIT EVRAKI 11. a) Kayıt Dosyası 11 Uludağ Üniversitesi ĠÇĠNDEKĠLER Sayfa I. GĠRĠġ 4 II. ONLINE KAYIT ĠġLEMLERĠ 4 III. ONLINE KAYIT ÖNCESĠ YAPILMASI GEREKEN ĠġLEMLER 4 IV. KAYIT EVRAKI 11 a) Kayıt Dosyası 11 b) Kayıt Ġçin Gerekli Belgeler

Detaylı

ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU

ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU Enstitüye kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin kayıt işlemlerini yapabilecekleri link aşağıdadır. İnternet sitenizde öğrencilere online kayıt yapabilecekleri linkin duyurusunu yapmanız

Detaylı

Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzunu MUTLAKA OKUYUNUZ!

Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzunu MUTLAKA OKUYUNUZ! Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzunu MUTLAKA OKUYUNUZ! İçindekiler ÖZEL YETENEK ONLINE BAŞVURU İŞLEMLERİ... 1 1. Sisteme Giriş... 1 2. Kimlik Bilgileri, Eğitim Bilgileri

Detaylı

A. BAŞVURU İLE İLGİLİ SORULAR

A. BAŞVURU İLE İLGİLİ SORULAR A. BAŞVURU İLE İLGİLİ SORULAR Soru: Lisansüstü eğitim programlarına başvuru kriterleri nelerdir? Cevap: Üniversitelerimiz Enstitülerine bağlı Anabilim Dallarının yüksek lisans(tezli/tezsiz/uzaktan eğitim

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İLANI Eğitim Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü öğretimi için 2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz döneminde

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim güz yarıyılında

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü T.C. NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Tezli Yüksek Lisans Programlarının aģağıda belirtilen Anabilim Dallarına 2018-2019

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN Lisansüstü Programlarımıza 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Programlara Kabul Şartları, Kontenjanlar ve başvuru

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

Bu adrese girdiğinizde açılan sayfanın sol kısmında sisteme giriş ekranı gelecektir.

Bu adrese girdiğinizde açılan sayfanın sol kısmında sisteme giriş ekranı gelecektir. NASIL ÖNKAYIT YAPARIM SİSTEME GİRİŞ EKRANI Öğrenci bilgi sistemine girebilmek için http://obisis.erciyes.edu.tr adresini web tarayıcınızın adres kısmına yazınız veya Erciyes Üniversitesi ana sayfasına

Detaylı

TIBBI MALZEME REÇETELERİ

TIBBI MALZEME REÇETELERİ SISOFT HEALTHCARE INFORMATION SYSTEMS SĠSOFT SAĞLIK BĠLGĠ SĠSTEMLERĠ TIBBI MALZEME REÇETELERİ Sayfa No : 2 / 15 DEĞİŞİKLİK N0 TARİH YAYIN VE DEĞİŞİKLİK İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN 0 05.10.2018 Yürürlüğe

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: Uyarılar: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası süresince

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.!

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! ADAY BAŞVURU SÜRECİ 1 1.ÖSYM ÖN KAYIT BAŞVURU BİLGİLERİNİN ADIM ADIM GİRİLMESİ 2 1.1.KİMLİK BİLGİLERİ 3 1.2.AİLE BİLGİLERİ 4 1.3. İŞ BİLGİLERİ 6 1.4. ADRES BİLGİLERİ 7 1.5. İLETİŞİM BİLGİLERİ 8 1.6.EĞİTİM

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT Sİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE PROGRAM İLANI 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE Sİ ALINACAKTIR 10-14 Ağustos 2015 BAŞVURU

Detaylı

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2012-2013 GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR

KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2012-2013 GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR KTÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ 2012-2013 GÜZ YARIYILI KONTENJANLAR ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS DOKTORA Lisans Lisanstan Tezli Y.L. Tezsiz Y.L. Yabancı Uyruklu Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği

Detaylı

BEZMĠALEM ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRENCĠ ĠġLERĠ OTOMASYONU ÖĞRENCĠ DERS ALMA / KAYIT YENĠLEME KILAVUZU

BEZMĠALEM ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRENCĠ ĠġLERĠ OTOMASYONU ÖĞRENCĠ DERS ALMA / KAYIT YENĠLEME KILAVUZU BEZMĠALEM ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRENCĠ ĠġLERĠ OTOMASYONU ÖĞRENCĠ DERS ALMA / KAYIT YENĠLEME KILAVUZU Sevgili Öğrencilerimiz, 2011 2012 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ders alma / kayıt yenileme işleminiz 19-23

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ Mevlâna AraĢtırmaları Enstitüsü Müdürlüğü SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN

T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ Mevlâna AraĢtırmaları Enstitüsü Müdürlüğü SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN T.C. SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ Mevlâna AraĢtırmaları Enstitüsü Müdürlüğü SELÇUK ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında Üniversitemiz Mevlâna Araştırmaları Enstitüsü Mevlâna

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 DGS EK YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2016 ÖSYM

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜMÜDÜRLÜĞÜ 2011-2012Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda belirtilen Bilim/Sanat Dallarına Tezli Yüksek Lisans ile Doktora öğrencisi alınacaktır. LİSANSÜSTÜ

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2010 2011 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Kontenjanları, Başvuru Şartları, Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Ve Akademik Takvimi 1. Kontenjanlar

Detaylı

2018/2019 ÖYS Başvuru Kılavuzu 1

2018/2019 ÖYS Başvuru Kılavuzu 1 2018/2019 ÖYS Başvuru Kılavuzu 1 Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı 2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Başvuru Kılavuzu

Detaylı

ÇANKAYA ÜNĠVERSĠTESĠ

ÇANKAYA ÜNĠVERSĠTESĠ ÜNİVERSİTEMİZ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNCE 00-0 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA AŞAĞIDA İSİMLERİ YAZILI PROGRAMLARA SINAVLA YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİSİ ALINACAKTIR. Anabilim Dalı ALES Puan Türü(*) KoĢullar

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN üstü Programlarımıza 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenci alınacaktır. Programlara kabul şartları, kontenjanlar ve başvuru ile

Detaylı

4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Adımları

4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Adımları 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Adımları ADIM 1: Ana Sayfadayken, sol sekmede bulunan Başvuru sekmesine tıklayınız. Başvuru işlemine başlamak için, karşınıza çıkan ekranda (Şekil 1) bulunan

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası süresince

Detaylı

mail adresinizi doğru yazdığınızdan emin olunuz.

mail adresinizi doğru yazdığınızdan emin olunuz. DİKKAT! Birden çok bölüme başvuruda bulunacaksanız her bir bölüm için ayrı bir Başvuru Formu doldurmanız ve belgelerinizi tekrar yüklemeniz gerekmektedir. * Her aday; farklı Enstitüler de dahil olmak üzere

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU ŞARTLARI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURU ŞARTLARI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü ne 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Tezli Yüksek Lisans, Doktora, Tezsiz Yüksek Lisans (İkinci Öğretim ) Programlarına

Detaylı

T.C. GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ

T.C. GÜMÜġHANE ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BĠLĠMLER ENSTĠTÜSÜ 2014 2015 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI GÜZ YARIYILI Kontenjanları, BaĢvuru ġartları, BaĢvuruya Esas TeĢkil Eden Lisans Programları Lisansüstü Programlara BaĢvuru Tarihleri : 04-08 Ağustos 2014 I. Kontenjanlar

Detaylı

TAŞRA TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI

TAŞRA TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI TAŞRA TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI 1. Sınav Kaydının Açılması: İşlemler Şubesi tarafından sınav başvuru tarihleri belirlenerek e-içişleri sistemi

Detaylı

ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU. /ogrenci/yonetim/enstitubasvuru.aspx

ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU. /ogrenci/yonetim/enstitubasvuru.aspx ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU /ogrenci/yonetim/enstitubasvuru.aspx Enstitüye kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin kayıt işlemlerini yapabilecekleri link aşağıdadır. İnternet sitenizde öğrencilere online kayıt

Detaylı

SANAYİ SİCİL BİLGİ SİSTEMİNDE KULLANICI ADI İLE SİSTEME GİRİŞ

SANAYİ SİCİL BİLGİ SİSTEMİNDE KULLANICI ADI İLE SİSTEME GİRİŞ SANAYİ SİCİL BİLGİ SİSTEMİNDE KULLANICI ADI İLE SİSTEME GİRİŞ Kırmızı yazı ile belirtilmiģ olan Kullanıcı Adı ve Parola alanları doldurulup GiriĢ yazısına basarak sisteme giriģ yapabilirsiniz. ġekil 1

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ADAY ÖĞRENCİ ONLINE BAŞVURU KILAVUZU Bu kılavuz, online başvuru sistemini kullanarak ön başvurunuzu nasıl yapacağınızı açıklamaktadır. Lisansüstü ön başvurunuzu: Uyarılar: İnternet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan, Başvuru haftası

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA Sİ ALINACAKTIR

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2017-2018 GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME TARİHLERİ Ders Seçme İşlemleri Başlangıç

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız.

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ. Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız. T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Açıklamaları dikkatle okuduktan sonra müracaatınızı yapınız. LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA 2013-2014 BAHAR YARIYILI İÇİN ÖĞRENCİ ALIM İLANI VE BAŞVURU

Detaylı

BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI

BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI 1. Sınav Kaydının Açılması: İşlemler Şubesi tarafından sınav başvuru tarihleri belirlenerek e-içişleri

Detaylı

T.C. NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVġEHĠR HACI BEKTAġ VELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ FEN BĠLĠMLERĠ ENSTĠTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz Lisansüstü programlarına 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri alınacaktır.

Detaylı

T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ YURT DIġINDAN GELEN ÖĞRENCĠ BAġVURU SAYFASI BĠLGĠ DOKÜMANI

T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ YURT DIġINDAN GELEN ÖĞRENCĠ BAġVURU SAYFASI BĠLGĠ DOKÜMANI T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ YURT DIġINDAN GELEN ÖĞRENCĠ BAġVURU SAYFASI BĠLGĠ DOKÜMANI Haziran 2017-1 - 30.06.2017 İçindekiler 1. Yurt Dışından Gelen Öğrenci Başvuru Sayfasına Giriş... 3 2.

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Lisansüstü Programlara Başvuru Koşulları ve Kontenjanları TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI BAŞVURU VE KABUL

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 27-31 Ağustos 2018 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI Kontenjanları, Başvuru Şartları ve Başvuruya Esas Teşkil Eden Lisans Programları Lisansüstü

Detaylı

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları 4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları ADIM 1: Ana Sayfadayken sol sekmede bulunan Başvuru sekmesine tıklayınız. Projelerinizi ve Sonuç Bilgilerinizi girmek için karşınıza çıkan

Detaylı

Lisansüstü BaĢvuru Bilgi Rehberi

Lisansüstü BaĢvuru Bilgi Rehberi T.C. IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü 2018-2019 üstü Eğitim- Akademik Bahar Yarıyılı üstü BaĢvuru Bilgi Rehberi Online Başvuru Aşağıdaki Linkten Yapılacaktır. http://www.igdir.edu.tr/lisansustu-online-basvuru

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI

UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI Sınıf Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı (Uzaktan Öğretim) UZAKTAN ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ ALIM İLANI 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında, Amasya Üniversitesi Sosyal Bilimler

Detaylı

BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR GENEL ŞARTLAR 1. Adayların yüksek lisans programına başvurabilmek için bir lisans derecesine sahip olmaları veya o dönem sonunda mezun olabilecek durumda olmaları gerekir. Ancak aday kesin kaydını yaptırabilmesi

Detaylı

ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRENCĠ ĠġLERĠ OTOMASYONU ÖĞRENCĠ ĠġLERĠ DAĠRE BAġKANLIĞI PERSONELĠ KULLANIM KILAVUZU (01.01.2010)

ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRENCĠ ĠġLERĠ OTOMASYONU ÖĞRENCĠ ĠġLERĠ DAĠRE BAġKANLIĞI PERSONELĠ KULLANIM KILAVUZU (01.01.2010) ATATÜRK ÜNĠVERSĠTESĠ ÖĞRENCĠ ĠġLERĠ OTOMASYONU ÖĞRENCĠ ĠġLERĠ DAĠRE BAġKANLIĞI PERSONELĠ KULLANIM KILAVUZU (01.01.2010) Üniversitemizin yeni Öğrenci İşleri Otomasyon sistemi, eğitim-öğretim faaliyetleri,

Detaylı

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

T.C. NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Enstitümüz lisansüstü öğretim programlarına 2014 2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için öğrenci alınacaktır. alınacak programlar,

Detaylı

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN e-başvuru KILAVUZUNU SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ

BAŞVURULARDA HATA YAPILMAMASI İÇİN e-başvuru KILAVUZUNU SON SAYFAYA KADAR LÜTFEN DİKKATLİCE İNCELEYİNİZ T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ e-başvuru KILAVUZU ESOGÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ e-başvuru Sistemi 23.01.2017 tarihinde açılıp, 27.01.2017 saat 17:00 de kapanacaktır.

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI ÖĞRENCİ ALIM İLANI BAŞVURU TARİHLERİ 14-20 Ocak 2019 BAŞVURU YERİ SINAVA/MÜLAKATA

Detaylı

NCTS UYGULAMASI YÜKÜMLÜ KULLANICI KILAVUZU RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

NCTS UYGULAMASI YÜKÜMLÜ KULLANICI KILAVUZU RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2011 NCTS UYGULAMASI YÜKÜMLÜ KULLANICI KILAVUZU RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELEKTRONİK GÜMRÜK İŞLEMLERİ DAİRESİ HAREKET GÜMRÜK İDARESİNDE YÜKÜMLÜ TARAFINDAN TRANSİT BEYANNAMESİ DOLDURULMASI

Detaylı

Başvuru Tarihi Başlangıcı 20 Temmuz 2015. Başvuru Tarihi Sonu 31 Temmuz 2015. Sonuçların İlan Tarihi 10 Ağustos 2015

Başvuru Tarihi Başlangıcı 20 Temmuz 2015. Başvuru Tarihi Sonu 31 Temmuz 2015. Sonuçların İlan Tarihi 10 Ağustos 2015 İLAN AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İLE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ/SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ARASINDA ORTAKLAŞA AÇILAN ORTAK YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA 2015-2016

Detaylı

A- TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU ve KABUL KOŞULLARI:

A- TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA BAŞVURU ve KABUL KOŞULLARI: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü öğretim programlarına 2012-2013 eğitim-öğretim yılı Güz yarıyılında öğrenci alınacaktır. A- TEZLİ

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI

TEZLİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURU VE KABUL KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YÜKSEK LİSANS KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI TC YABANCI YATAY ALES PUAN ANABİLİM DALI UYRUKLU UYRUKLU GEÇİŞ TÜRÜ TIBBİ GENETİK ALAN

Detaylı

Sonuçların İlan Tarihi 13 Ağustos 2015. Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar İçin Yerleştirme Tarihleri 14-19 Ağustos 2015

Sonuçların İlan Tarihi 13 Ağustos 2015. Kesin Kayıt Hakkı Kazananlar İçin Yerleştirme Tarihleri 14-19 Ağustos 2015 T.C. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ALINACAK ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU TARİHLERİ, KONTENJANLARI VE KABUL KOŞULLARI İlgili Tarihler Başvuru Tarihi

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Lisansüstü Başvuru Tarihleri: Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri: İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne 2018-2019

Detaylı