MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31"

Transkript

1 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Kullan ld sektör METAL BOYA SANAY Maddenin Kullan m / Haz rlanmas METAL BOYA SANAY Güvenlik Veri Dosyas n Veren Hakk nda Ayr nt lar Üretici / Teslimat yapan: BETEK BOYA VE K MYA SAN. A. NÖNÜ MAHALLES GÜZELLER MEVK GEBZE ORGAN ZE SANAY BÖLGES GEBZE KOCAEL TEL: FAX: Güvenlik hakk nda bilgiler veren kesim: AR-GE BÖLÜMÜ Acil durum Telefon numaras : Muhtemel tehlikeler Madde veya kar m n s n fland rmas Düzenlemeye göre s n fland rma (EC) No 1272/2008 GHS02 Alev Flam. Liq. 2 H225 Çok yan c s v veya buhar. GHS09 Çevre Aquatic Chronic 2 H411 Su hayat için uzun süre kal c etkileri olan zehirli. GHS07 Ünlem i areti Skin Irrit. 2 H315 Deri thri ine sebep olur. Eye Irrit. 2 H319 Ciddi göz tahri ine sebep olur. Skin Sens. 1 H317 Allerjik deri reaksiyonuna sebep olabilir. Directif 67/548/EEC veya Directif 1999/45/EC'ye göre s n fland rma R10: Tutu abilir. nsan ve çevre için özel tehlike uyar lar : Üründe en son yay mlanm "Avrupa Birli inde Haz rlama Malzemeleri Genel S raland rma Talimatnamesinin" Hesaplama Yöntemine ba l olarak tan t c etiket olmas zorunludur. Klasifikasyon sistemi: S n fland rma güncel Avrupa Toplulu u listelerine uygun olup, ihtisas literatüründen al nan ve firmalarca verilen bilgilerle takviye edilmi tir. Etiket elemanlar (içeri i) AET direktiflerine göre i aretlendirme: Ürün AT - yönergelerine/tehlikeli madde yönetmeli ine göre s n fland r lm Riziko uyar lar : 10 Tutu abilir ve i aretlenmi tir. Güvenlik uyar lar : 43 Söndürmek için kum, karbon diyoksit ya da toz söndürücü kullan n z, su kullanmay n z 60 Bu madde ve kab tehlikeli at k olarak tasfiye edilmelidir Di er tehlikeler PBT ve vpvb de erlendirmesi sonuçlar PBT: Uygulanamaz. (Devam sayfa 2 'da)

2 Sayfa: 2/6 vpvb: Uygulanamaz. (Sayfa 1 'n n devam ) 3 Bile im / Bile enleri hakk nda bilgiler Kimyevi tan mlama: Kar mlar Tarifi: Mixture of substances listed below with nonhazardous additions. htiva etti i tehlikeli maddeler: kalkm t r Ek uyar lar: belirtilmi olan tehlike i aretlerinin metnini Bölüm 16'dan al n z 4 lk yard m önlemleri lk Yard m Önlemlerinin Tan m Teneffüs ettikten sonra: Temiz hava almas sa lanmal, sikâyetler halinde doktora gitmelidir. Cilde temas ettikten sonra: Ürün, genelde cildi tahri etmez. Gözlere temas ettikten sonra: Gözleri, gözkapaklar aç k bir ekilde birkaç dakika süreyle akan suyun alt na tutunuz. Yuttuktan sonra: ikâyetlerin devam halinde doktora ba vurunuz. 5 Yang n söndürme önlemleri Söndürme ortam Elveri li söndürücü maddeler: CO2, kum, söndürme tozu. Su kullanmay n z. Güvenlik aç s ndan elveri li olmayan söndürücü maddeler: S kma su Yang nla mücadele edenler için tavsiyeler Özel koruyucu teçhizat: Özel önlemlerin al nmas gerekmez. 6 stenmeden çözülerek yay lmalarda al nacak önlemler Ki isel önlemler, koruyucu donan mlar ve acil durum prosedürleri Koruyucu teçhizat tak n z. Korunmam ah slar yakla t rmay n z. Çevresel önlemler: Kanalizasyona/Yüzeysel suya/yeralt suyuna kar mas n önleyiniz. Toplama ve temizleme önlemleri ve malzemeleri: S v ba lay c malzemeyle (Kum, diyatomit, asit ba lay c, genel ba lay c, un halinde testere tala ) ile eminiz. Su ya da sulu temizlik maddeleriyle y kamay n z. Di er bölümlere gönderiler Güvenli kullan m ile ilgili bilgileri 7. bölümden al n z. Ki isel koruyucu teçhizat ile ilgili bilgileri 8. bölümden al n z. Tasfiye ile ilgili bilgileri 13. bölümden al n z. 7 Kullan m ve depolama Kullan m: Güvenli elleçleme önlemleri Çal lan yerin iyi havalanmas n /havan n iyi emilmesini sa lay n z Yang n ve patlamadan korunmak için uyar lar: Tutu turucu cisimlerden uzak tutunuz - sigara içmeyiniz. Elektrostatik dolmaya kar önlemler al n z. Uyumsuzluklar dahil, güvenli depolama ko ullar Depolama: Depolarda ve kaplarda aranan özellikler: Belirli artlar aranmaz. (Devam sayfa 3 'da)

3 Sayfa: 3/6 Birarada depolama ile ilgili uyar lar: Gerekli de il. Depolama artlar ile ilgili di er bilgiler: Kab s zd rmayacak ekilde kapal tutunuz. (Sayfa 2 'n n devam ) 8 Kimyevi madde buharlar tesiri alt nda kal nmas n n s n rland r lmas ve ki isel koruyucu teçhizat Teknik tesisatlar n ekillendirilmesi ile ilgili ek bilgiler: Ba ka bilgi yoktur, madde 7 'den bak n z. Kontrol parametreleri Çal ma yeri ile ilgili, kontrol edilmesi gereken s n r de erleri olan bile enler: Ürün, çal lan mahal ile ilgili ve kontrol edilmesi gereken s n r de erleri olan maddeleri önemli miktarda ihtiva etmemektedir. Ek uyar lar: Düzenlendi i tarihte geçerli listeler esas al nm t r. Maruz kalma kontrolü Ki isel koruyucu teçhizat: Genel koruyucu ve s hhi önlemler: Molalardan önce ve mesai sonunda ellerinizi y kay n z. Nefes koruyucu önlemler: Gerekli de ildir. Elleri koruyucu: Eldiven malzemesi ürün / malzeme / haz rlanan madde ile ilgili olarak geçirmez ve dayan kl olmal d r. Testlerin yap lmam olmas nedeni ile ürün / haz rlanm madde / kimyasal kar m için lâz m olan eldiven imalat nda kullan lmas gereken malzeme ile ilgili herhangi bir tavsiye yap lamamaktad r. Eldiven imalat için kullan lan malzemelerin seçiminde delinme sürelerinin, geçirgenlik oranlar n n ve bozulman n göz önüne al nmas gereklidir. Eldiven malzemesi Uygun eldivenin seçiminde yaln z imalat malzemesi de il, ayn zamanda di er kalite özellikleri de dikkate al nmal d r ve bunlar imalatç dan imalatç ya de i iklik göstermektedir. Her ürün birçok malzemenin birle iminden meydana geldi i için eldivenlerin dayan kl l önceden hesaplanamamaktad r ve dolay s ile her eldiven kullan lmadan önce kontrole tabi tutulmal d r. Eldiven malzemesine nüfuz etme süresi Kesin delinme (a nma) süresi eldiven imalatç s ndan ö renilmeli ve bu sürelere riayet edilmelidir. Gözleri koruyucu: Kenarlar tam kapatan koruyucu gözlük 9 Fiziksel ve kimyevi özellikler Temel fiziksel ve kimyasal özellikleri hakk nda bilgiler Genel bilgiler Görünü : Biçim: S v ekilde Renk: Ürün ad na göre Koku: Karakteristik Durum de i ikli i Erime s s / Erime s alan : Belirlenmemi tir. Kaynama s s / Kaynama s alan : 137 C Alev alma s s : < 23 C Tutu ma s s : 500,0 C (Devam sayfa 4 'da)

4 Sayfa: 4/6 Kendili inden tutu abilme özelli i: Ürün kendili inden tutu maz niteliktedir. (Sayfa 3 'n n devam ) Patlama tehlikesi: Ürünün patlama tehlikesi yoktur, ancak patlama tehlikesi olan Buhar/ Hava kar mlar n n olu mas mümkündür. Patlama s n rlar : Alt: 1,1 Vol % Üst: 7,0 Vol % Buhar bas nc 20 C'de: 6,7 hpa Yo unluk: Belirlenmemi tir. Çözülme kabiliyeti / kar ma kabiliyeti suyla: Tamamen kar t r labilir niteliktedir. Çözücü madde oran : Organik çözücü madde: %0,0 VOC (CE) 0,00 % 10 Stabilite ve reaktivite Reaktivite Kimyasal stabilite (kararl l k) Termik ayr ma / kaç n lmas gereken artlar: Usulüne uygun ekilde kullan ld nda ayr ma olmaz. Tehlikeli tepki olas l klar Tehlikeli reaksiyonlar duyulmam t r. Tehlikeli bozunma ürünleri: Ayr mda olu an tehlikeli ürünler duyulmam t r. 11 Toksikoloji ile ilgili bilgiler Toksikolojik etkileri hakk nda bilgiler Akut toksisite: Asli tahri edici etkisi: ciltte: Uyar c tesiri yoktur gözde: Tahri edici tesiri yoktur. Duyarl l k yaratma: Duyarl l artt r c tesiri duyulmam t r. 12 PBT-özellikleri Toksisite Su toksisitesi: Daha ba ka önemli bilgi mevcut de ildir. Di er ökolojik uyar lar: Genel uyar lar: Suyu tehdit s n f 2 (): suyu tehdit edicidir Yeralt suyuna, duran ve akan sulara ve kanalizasyona ula mas n önleyiniz. Cüzi miktarlar n bile yeralt na akmas halinde içme suyunu tehdit eder. PBT ve vpvb de erlendirmesi sonuçlar PBT: Uygulanamaz. vpvb: Uygulanamaz. (Devam sayfa 5 'da)

5 Sayfa: 5/6 (Sayfa 4 'n n devam ) 13 Tasfiyesi ile ilgili uyar lar At k ar tma yöntemleri Tavsiye: Ev çöpüyle beraber tasfiye edilmesi yasakt r. Kanalizasyona ula mas n önleyiniz. Temizlenmemi ambalajlar: Tavsiye: Tasfiyesi resmi makamlar n yönetmeliklerine göre yap l r. 14 Nakliye ile ilgili bilgiler Karada nakliye ADR/RID (tehlikeli maddelerin yollarda ve trenle ta nmas ile ilgili uluslararas anla ma - s n r ötesi / yurtiçi): ADR/RID - s n f : 3 (F1) Tutu abilir s v maddeler Kemler (tehlike) say s : 33 BM - numaras : 1263 Ambalaj gurubu: II Tehlike pusulas : 3 Etiketleme özel: Sembol (balik ve a aç) UN uygun sevkiyat ad : PAINT Denizde gemi nakliyat MDG: MDG - s n f : 3 BM - numaras : 1263 Label 3 Ambalaj gurubu: II EMS - numaras : F-E,S-E Marine pollutant: Hay r Do ru teknik ismi: PAINT Hava nakliyat CAO-T ve ATA-DGR: CAO/ ATA - s n f : 3 BM/ID numaras : 1263 Label 3 Ambalaj gurubu: II Do ru teknik ismi: PAINT UN "Model Düzenleme": UN1263; PAINT; 3; II Kullan c için özel önlemler Uyar : Tutu abilir s v maddeler (Devam sayfa 6 'da)

6 Sayfa: 6/6 (Sayfa 5 'n n devam ) 15 Hükümler Kimyasal güvenlik de erlendirmesi: Bir Kimyasal güvenlik de erlendirmesi yap lmam t r. 16 Di er bilgiler Veriler bugünkü bilgi durumumuza istinat etmektedir, ancak ürün özellikleri ile ilgili teminat te kil etmezler ve akdî bir hukuki ili ki tesis etmezler. Bilgi formunu düzenleyen bölüm: AR-GE BÖLÜMÜ Ba vurulacak ki i ya da yer: AR-GE BÖLÜMÜ K saltmalar ve: ADR: Accord européen sur le transport des marchandises dangereuses par Route (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) RID: Règlement international concernant le transport des marchandises dangereuses par chemin de fer (Regulations Concerning the International Transport of Dangerous Goods by Rail) IMDG: International Maritime Code for Dangerous Goods IATA: International Air Transport Association IATA-DGR: Dangerous Goods Regulations by the "International Air Transport Association" (IATA) ICAO: International Civil Aviation Organization ICAO-TI: Technical Instructions by the "International Civil Aviation Organization" (ICAO) GHS: Globally Harmonized System of Classification and Labelling of Chemicals VOC: Volatile Organic Compounds (USA, EU)

7 This document was created with Win2PDF available at The unregistered version of Win2PDF is for evaluation or non-commercial use only. This page will not be added after purchasing Win2PDF.

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas METAL BOYA SANAY Güvenlik Veri

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Su bazl boya renklendirme sistemi.

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Su bazl iç cephe boyas. Güvenlik

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Çimento esaslı son kat

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Her tür ah ab kaplama, yap t

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün hakkında bilgiler Maddenin Kullanımı / Hazırlanması LAMINASYON TUTKALI Üretici / Teslimatı yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş. İnönü Mahallesi Güzeller Mevkii

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 91/155/AET uyar nca

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 91/155/AET uyar nca Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas PVA Bazl genel amaçl tutkal Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.. nönü Mahallesi Güzeller

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Likit membran su yalıtım

Detaylı

MALZEME K LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME K LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Madde veya kar m n s n fland rmas Düzenlemeye göre s n fland rma (EC) No 1272/2008 Ürün CLP yönetmeli ine göre s n fland r lmam t r. Directif 67/548/EEC veya Directif 1999/45/EC'ye göre s n fland rma Kalkm

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Su bazl dispersiyon boya. Üretici / Teslimat yapan: Aksio Boya Sanayi ve Renk Tasar m A.. Hüseyin Çelik Sokak

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Betapol BPA-2520, kumas s rt kaplamada, elyaf baglamada, floklamada,

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Betapol BVA-5129, kumas s rt kaplamas nda, banyo hal s üretiminde,

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri D cephe ah ap boyas olarak. Maddenin Kullan m / Haz rlanmas

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Su Bazl Boya Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.. nönü Mahallesi Güzeller Mevkii G.O.S.B.

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Montaj ve tamir i lerinde yap ma, doldurma ve su izolasyonu amac ile kullan l r. Üretici / Teslimat yapan: Betek

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Bölüm 1 MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Ürün/ Firma tanımı Ürün ismi SOLVENTSZ EPOKS ASTAR Maddenin Kullanımı METAL BOYA SANAYİ Firma ismi Adres Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi 32.sokak no:51 Kazan/ANKARA

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Yosun, bakteri ve küf olu umuna kar temizleyici biyolojik solüsyon. Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün hakkında bilgiler Maddenin Kullanımı / Hazırlanması METAL BOYA SANAYİ Üretici / Teslimatı yapan: BETEK BOYA VE KİMYA SAN. A.Ş İNÖNÜ MAHALLESİ GÜZELLER MEVKİİ

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Sentetik Boya Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.. G.O.S.B. Tembelova Alan 3200 Sokak No:3206

Detaylı

Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi 32.sokak no:51 Kazan/ANKARA Telefon 0312 815 30 40 (pbx) Fax: 0312 815 30 48

Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi 32.sokak no:51 Kazan/ANKARA Telefon 0312 815 30 40 (pbx) Fax: 0312 815 30 48 MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Bölüm 1 Ürün/ Firma tanımı Ürün ismi EPOKSİ ASTAR Maddenin Kullanımı METAL BOYA SANAYİ Firma ismi Adres Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi 32.sokak no:51 Kazan/ANKARA Telefon

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Solvent bazl siloksan esasl yüzey emprenye malzemesidir. Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi

Detaylı

Güvenlik veri pusulası 91/155/AET uyarınca. Baskı tarihi: 26.07.2007 V - 3 Yeniden düzenleme tarihi: 26.07.2007

Güvenlik veri pusulası 91/155/AET uyarınca. Baskı tarihi: 26.07.2007 V - 3 Yeniden düzenleme tarihi: 26.07.2007 Sayfa: 1/6 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün hakkında bilgiler Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Kahve makinelerinden kahve kalıntılarını gideren özel tabletler. Üretici / Teslimatı yapan: KAMARETA

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Epoksi reçine esasl astar boya. Üretici / Teslimat yapan: Makro Boya ve Kimya San.Tic.Ltd.Sti. Istanbul Anadolu

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Takstil laminasyon sektöründe

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/8 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas METAL SANAY Güvenlik Veri Dosyas

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Taş yünü Güvenlik Veri

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas METAL SANAY Güvenlik Veri Dosyas

Detaylı

2 Muhtemel tehlikeler

2 Muhtemel tehlikeler Sayfa: 1/6 * 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Deterjan Güvenlik

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün hakkında bilgiler Maddenin Kullanımı / Hazırlanması METAL BOYA SANAYİ Üretici / Teslimatı yapan: BETEK BOYA VE KİMYA SAN. A.Ş İNÖNÜ MAHALLESİ GÜZELLER MEVKİİ

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri - Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Isı yalıtım yapıştırıcısı

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Boya sökücü. Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.. nönü Mahallesi Güzeller Mevkii G.O.S.B.

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Güvenlik hakk nda bilgiler veren kesim: AR-GE BÖLÜMÜ Acil hallerde dan ma: +90 216 593 19 00 Sayfa: 1/8 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas MOB LYA SANAY Üretici

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/8 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas METAL BOYA SANAY Güvenlik Veri

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Su Bazl D Cephe Boyas Güvenlik

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/8 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas MOB LYA SANAY Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.. G.O.S.B. Tembelova Alan 3200 Sokak No:3206

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Bölüm 1 MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Ürün/ Firma tanımı Ürün ismi AKRİLİK SONKAT BOYA Maddenin Kullanımı METAL BOYA SANAYİ Firma ismi Adres Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi 32.sokak no:51 Kazan/ANKARA

Detaylı

MONOPROPYLENE GLYCOL. 57-55-6 PROPYLENE GLYCOL WEEL (USA) 10 mg/m³

MONOPROPYLENE GLYCOL. 57-55-6 PROPYLENE GLYCOL WEEL (USA) 10 mg/m³ 5. Yangınla Mücadele Uygun Söndürücü Koruyucu giysi Ek bilgiler : Yangın söndürme önlemlerini çevreye uydurunuz. : Bağımsız bir solunum aparatı kullanın. : Kirlenmiş söndürme suyu yasal düzenlemelere uygun

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/8 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Ticari ad : MBSDIA MANTE EPOKSİ BOYA Maddenin Kullan m / Haz rlanmas METAL BOYA SANAY Üretici / Teslimat yapan: ÜMÜT BOYA OTOM. PEOL ÜRÜNL.

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Su Bazl Boya Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.. nönü Mahallesi Güzeller Mevkii G.O.S.B.

Detaylı

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün tanılayıcı CAS - numarası: 112-27-6 EĐNECS - numarası: 203-953-2 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/9 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas METAL SANAY Güvenlik Veri Dosyas

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Akrilik Isı Yalıtım sıvası

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/8 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Köpük dolgu ve yal t m malzemesi

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün hakkında bilgiler Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Akrilik esaslı, kullanıma hazır dispersiyon tipi yapıştırıcı. Üretici / Teslimatı yapan: Betek Boya ve Kimya

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Tek komponentli, modifiye üretan alkid esasl, parlak iç yüzey parke verni i. Üretici / Teslimat yapan: Betek

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Sentetik Boya Üretici / Teslimat yapan: Makro Boya ve Kimya San.Tic.Ltd.Sti. Istanbul Anadolu Yakas Org.SanBölgesi

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Ticari ad : FAWOR TAVAN EXA Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Akrilik kopolimer emülsiyon esasl, dekoratif iç yüzey beyaz tavan astar boyas d

Detaylı

1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 Ürün tanılayıcı Mal numarası: AK07401 CAS - numarası: 107-21-1 EINECS - numarası: 203-473-3 AT - numarası: 603-027-00-1 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Ticari ad : CAPAROL IMAXX SENTETIK ANTIPAS Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Sentetik Boya Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 * 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Harç katkı malzemesi.

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Çimento esaslı fayans

Detaylı

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 * 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün tanılayıcı Mal numarası: SAK8725 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Akrilik kopolimer emülsiyon

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Alkid ba lay c esasl, dekoratif ve koruyucu amaçl kullan lan sonkat ah ap vernik. Üretici / Teslimat yapan:

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Çimento esaslı, son kat

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu. 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31. Baskı tarihi: 27.05.2015 Yeniden düzenleme tarihi: 25.05.2015

Güvenlik Bilgi Formu. 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31. Baskı tarihi: 27.05.2015 Yeniden düzenleme tarihi: 25.05.2015 Sayfa: 1/5 * 1: Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanitimi 1.1 Ürün tanılayıcı CAS - numarası: 65997-17-3 EC Numarası: 266-046-0 1.2 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/8 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas MOB LYA SANAY Üretici / Teslimat yapan: BETEK BOYA VE K MYA SAN. A.. NÖNÜ MAH. GÜZELLER MEVK ORGAN ZE SANAY

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Su Bazlı Boya Güvenlik

Detaylı

weber.floor 4650 Ürün Güvenlik Bilgi Formu

weber.floor 4650 Ürün Güvenlik Bilgi Formu Sayfa no. 1 / 5 weber.floor 4650 Ürün Güvenlik Bilgi Formu 1. Madde veya müstahzar ve şirket/iş sahibinin tanıtıcı bilgileri 1.1. Ürünü tanıtıcı bilgiler Kod:... Unvanı WEBER.FLOOR 4650 1.2. Madde veya

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/8 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas MOB LYA SANAY Üretici / Teslimat yapan: BETEK BOYA VE K MYA SAN. A.. NÖNÜ MAH. GÜZELLER MEVK ORGAN ZE SANAY

Detaylı

Malzeme Güvenlik Bilgi Formu 91/155/AET uyarınca

Malzeme Güvenlik Bilgi Formu 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/5 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün hakkında bilgiler Mal numarası: 075 Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Dişçilikte kullanılan dolgu maddesi Üretici: Kuraray Europe GmbH Building F821, Hoechst

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 * 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Genleştirilmiş polistiren

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Üretici / Teslimat yapan: Makro Boya ve Kimya San.Tic.Ltd.Sti. Istanbul Anadolu Yakas Org.SanBölgesi 9.Sokak No:4 Tuzla /Istanbul / Türkiye Tel: 00 90 216 593 19 00 Fax: 00 90 216 593 19 07 bilgi@makroboya.com

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün hakkında bilgiler Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Kıvamlaştırıcı Üretici / Teslimatı yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş. İnönü Mahallesi Güzeller Mevkii

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Su Bazlı Boya Güvenlik

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün hakkında bilgiler Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Laminant yüzey tutkalı. Üretici / Teslimatı yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş. İnönü Mahallesi Güzeller

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Ticari adı: FAWORI EXA MASİF TUTKAL Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Ticari ad : CAPAROL IMAXX IPEKSI MAT SENTETIK BOYA Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Sentetik Boya Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Alçılı yüzeyler için

Detaylı

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1: Madde / hazırlık ve firma adı 1.1 Ürün tanılayıcı Mal numarası: SAK4532 1.2 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Daha başka önemli bilgi

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Su Yalıtım Malzemesi

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Teak a ac emprenyesi. Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.. nönü Mahallesi Güzeller Mevkii

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Su Bazlı Boya Güvenlik

Detaylı

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün tanılayıcı Mal numarası: AK10701 CAS - numarası: 64-17-5 EĐNECS - numarası: 200-578-6 AT - numarası: 603-002-00-5 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Termoplastik reçine esaslı,

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Bölüm 1 MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Ürün/ Firma tanımı Ürün ismi SİLİKON ESASLI DIŞ CEPHE ASTARI Maddenin Kullanımı SU BAZLI SİLİKONLU DIŞ CEPHE ASTARI Firma ismi Adres Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün hakkında bilgiler Maddenin Kullanımı / Hazırlanması METAL BOYA SANAYİ Üretici / Teslimatı yapan: BETEK BOYA VE KİMYA SANAYİ A.Ş. İnönü Mahallesi Güzeller Mevkii

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Güvenlik hakk nda bilgiler veren kesim: AR-GE BÖLÜMÜ Acil hallerde dan ma: +90 216 593 19 00 Sayfa: 1/8 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas MOB LYA SANAY Üretici

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/5 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün hakkında bilgiler Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, dış cephe dolgu ve yüzey düzeltme macunudur. Üretici / Teslimatı yapan:

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Bölüm 1 Ürün/ Firma tanımı Ürün ismi COALTAR BOYA Maddenin Kullanımı METAL BOYA SANAYİ Firma ismi Adres Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi 32.sokak no:51 Kazan/ANKARA Telefon

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Su bazlı boya. Güvenlik

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/8 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün hakk nda bilgiler Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Sentetik Boya Üretici / Teslimat yapan: Betek Boya ve Kimya Sanayi A.. nönü Mahallesi Güzeller Mevkii G.O.S.B.

Detaylı

Baskı tarihi: 04.06.2014 Yeniden düzenleme tarihi: 04.06.2014. L-079IE Tohum kaplama

Baskı tarihi: 04.06.2014 Yeniden düzenleme tarihi: 04.06.2014. L-079IE Tohum kaplama Sayfa: 1/5 1 Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanitimi Ürün tanılayıcı Mal numarası: Maddenin Kullanımı / Hazırlanması L-079IE Tohum kaplama Güvenlik Veri Dosyasını Veren Hakkında Ayrıntılar

Detaylı

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün tanılayıcı CAS - numarası: 112-50-5 EĐNECS - numarası: 203-978-9 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım biçimleri

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/5 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/8 * 1: Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanitimi. 1.1 Ürün tanılayıcı.. Mal numarası: 124010, 124011. 1.2 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanım

Detaylı

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik veri pusulası 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/6 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün tanılayıcı Mal numarası: AK00901 CAS - numarası: 123-86-4 EĐNECS - numarası: 204-658-1 AT - numarası: 607-025-00-1 Madde veya karışımın tanılanan ilgili

Detaylı

Güvenlik veri pusulası 91/155/AET uyarınca

Güvenlik veri pusulası 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/5 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün hakkında bilgiler Mal numarası: 2130 Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Şablon kimyasal maddeleri Üretici / Teslimatı yapan: FOTEC AG Eigenheimstrasse 22

Detaylı

Malzeme Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Malzeme Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün tanılayıcı Mal numarası: 043 Kayıt numarası uygulanamaz Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Çürük teşhis cihazı Güvenlik Veri Dosyasını Veren Hakkında Ayrıntılar

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU 91/155/AET uyarınca Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün hakkında bilgiler Maddenin Kullanımı / Hazırlanması METAL BOYA SANAYİ Üretici / Teslimatı yapan: BETEK BOYA VE KİMYA SANAYİ A.Ş İnönü Mahallesi Güzeller Mevki

Detaylı

Malzeme Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Malzeme Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün tanılayıcı Mal numarası: 070-B Kayıt numarası uygulanamaz Maddenin Kullanımı / Hazırlanması Diş yüzey muamelesi için dental materyal Güvenlik Veri Dosyasını

Detaylı

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU

ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Sayfa 1/6 ÜRÜN GÜVENLĐK BĐLGĐ FORMU Düzenlenme tarihi: 26.09.2007 1 Ürün ve firma tanıtımı Ürün adı: DONA TOZ TOPAKLAYICI Ürünün uygulama alanı: Havuz Kimyasalı Üretici/Tedarikçi:UKM Uğur Kimya Makina

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/7 1 Ürün ve firma tanımlaması Ürün tanılayıcı CAS - numarası: 64742-48-9 EİNECS - numarası: 265-150-3 AT - numarası: 649-327-00-6 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları ve tavsiye

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU

MALZEME GÜVENLİK BİLGİ FORMU Sayfa: 1/6 1: Ürün ve firma tanımlaması 1.1 Madde/Karışım kimliği 1.2 Madde veya karışımın belirlenmiş kullanımları ve tavsiye edilmeyen kullanımları Daha başka önemli bilgi mevcut değildir. Maddenin Kullanımı

Detaylı

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31

MALZEME GÜVENL K B LG FORMU 1907/2006/AT uyar nca, Madde 31 Sayfa: 1/9 1 Ürün ve firma tan mlamas Ürün tan lay c Madde veya kar m n tan lanan ilgili kullan mlar ve tavsiye edilmeyen kullan m biçimleri Maddenin Kullan m / Haz rlanmas Silikon emülsiyon esasl, fotokatalitik

Detaylı

Güvenlik veri pusulası 91/155/AET uyarınca

Güvenlik veri pusulası 91/155/AET uyarınca 1 Madde / hazırlık ve firma adı Ürün hakkında bilgileri: Etil Alkol Ticari adı : Etil Alkol Teslimatı yapan :Alkoman Kimya Ltd Güvenlik hakkında bilgiler veren kesim : Tel :0216 479 12 60 : 2 Bileşim /

Detaylı

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31

Güvenlik Bilgi Formu 1907/2006/AT uyarınca, Madde 31 Sayfa: 1/5 * 1: Madde / Müstahzar ve Şirket / İş Sahibinin Tanitimi 1.1 Ürün tanılayıcı Mal numarası: 4217 CAS - numarası: 7732-18-5 EC Numarası: 231-791-2 1.2 Madde veya karışımın tanılanan ilgili kullanımları

Detaylı