ENJOYGüvenliğin. the KEYFİNİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ENJOYGüvenliğin. the KEYFİNİ"

Transkript

1 ENJOYGüvenliğin the KEYFİNİ Safety Sürün

2 sismak ürünlerimiz mühendislik kalite üretim satış-pazarlama

3 sismak

4 sismak Türkiye Otomotiv Yedek Parça Sanayisinin köklü kurumlarından sismak'ın temel motivasyonu; çalışanından tedarikçisine, 30 yılı aşkın bir süre boyunca istikrarlı büyümesini sürdüren sismak ailesi her geçen gün ülke ekonomisine katkısını arttırıyor. müşterisinden bayisine kadar ilişki içinde bulunduğu her kesim için değer yaratmaktır.

5 sismak'ın öyküsü 1980 yılında küçük bir atölyede üretime başlayan sismak bugün tüm lojistik ve altyapı imkanlarıyla avantajlar sağlayan, Türkiye'nin ikinci büyük ihracat limanına sahip, üçüncü büyük kenti İzmir'de 6500 m 2 'si kapalı m 2 alanda faaliyetlerini sürdürmektedir m 2 'si kapalı m 2 alanda

6 dönüm noktaları 1980 Kuruluş yılı 1981 Takım tezgahları için yedek parça üretimi 1983 Rotmili üretimine başlandı 1985 Kremayer Dişli üretimine başlandı 1989 Kremayerli direksiyon kutusu üretimine başlandı 1991 Yurt dışı satış firmamız Sispa nın kuruluş yılı 1993 Bayilik sistemi ile satışa geçildi 1994 İlk CNC Üretim tezgahları yatırımı yapıldı 1995 Fabrikamız İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ne taşındı 1996 ISO 9002:1994 Kalite Yönetim Sistem belgesi alındı 1997 CAD ve CAM programları üretimde kullanılmaya başlandı 2000 Kapasite artırımı için CNC tezgah yatırımı yapılmaya devam edildi 2002 ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistem Belgesi alındı 2003 Şirket yapısı Anonim Şirkete dönüştürüldü 2004 Bilgi güvenliği için donanım ve yazılım yatırımı yapıldı

7 dönüm noktaları 2005 Metalografik Malzeme Muayene ve Kontrol Ekipman Yatırımı yapıldı 2006 Ürün Performans ve Dayanıklılık Test Bankoları üretilerek kullanıma alındı 2006 SEAZ komple direksiyon üretimi ile OEM üretici statüsü alındı 2007 Çevre Yönetim ve İş Sağlığı Güvenliği mevzuatlarına tam uyum sağlandı 2007 LES marka yenilenmiş ürün lansmanı yapıldı 2007 ISO/TS 16949:2002 Kalite Yönetim Sistem belgesi alındı 2008 sismak, DHB Brezilya firması tarafından 2007 yılının en başarılı tedarikçisi ödülüne layık görüldü 2009 Think için hidrolik direksiyon üretimi yapıldı 2010 Ürün geliştirme kapsamında SANTEZ Projesi gerçekleştirildi 2010 CMM ve Kontur Ölçüm Ekipmanları yatırımı yapıldı 2011 Yeni teknoloji CNC Tezgah yatırımı yapıldı 2011 EPS li araçlar için kremayerli direksiyon üretimine başlandı 2012 APRA (Otomotiv Parça Yenilemecileri Derneği) üyelik kaydı yapıldı 2013 Kalite Kontrol laboratuar çalışma alanı yenilendi 2014 Üretim alanı yerleşimi yenilendi

8 firma profili sismak yenileme pazarı ve orijinal yedek parça piyasası için yüksek kalitede direksiyon kutusu ve rot mili setler üretmektedir.

9 sayılarla sismak dünya yollarında dolaşan MARKA MODEL ÜRÜN sismak direksiyon kutusu bulunuyor sismak dünyaca ünlü 21 otomativ markasının 223 farklı modeli için 360 çeşit ürün üretmektedir.

10 ekibimiz Optimum üretimin uyumlu bir ekip çalışmasıyla sağlanabileceğinin bilincinde olarak sismak, artan piyasa talebini karşılamak amacıyla operasyonunu gün geçtikçe büyütmektedir. Nitelikli insan kaynağının oluşturulması için işe alım süreçleri uluslararası normlarda gerçekleştirilirken, kurum içi ve dışı eğitimlerle çalışanların kişisel ve mesleki gelişimlerini sürdürmeleri hedeflenir. 115 sismak 115 çalışanımızla güçlü bir takımız. üretim, yönetim, kalite, mühendislik ve satış / pazarlama kadrolarında görev yapan kurumsal aidiyet kavramına sahip, nitelikli bir personel profiline sahiptir.

11 hedefler sismak stratejisini yıllık, 3 yıllık ve 5 yıllık dönemlerle planlamaktadır. Piyasa şartlarına karşı esnek reaksiyonlar gösterebilme yeteneğinin yanı sıra, piyasa verilerini doğru analiz ederek üretim programını yürütmektedir. sismak bugün m2 olan sismak bugün 30 ülkede kapalı üretim alanını beş yıl sürdürdüğü pazarlama faali- içinde m2 ye yetlerini 50 ülkeye yaymayı çıkarmayı hedeflemektedir. hedeflemektedir. sismak bugün yıllık sismak bugün 115 olan çalışan sismak bugün 21/360 olan adet olan kapasitesini beş yıl sayısını 250 ye çıkarmayı marka model sayısını 25/500 içinde adete çıkar- hedeflemektedir. çıkarmayı hedeflemektedir. mayı hedeflemektedir. Amacımız; ülkemiz, sektörümüz ve çalışanlarımız için yarattığımız katma değeri her geçen gün arttırmaktır.

12 ürünlerimiz

13 ürünlerimiz DİREKSİYON KUTUSU Yerli yabancı bir çok marka için üretilen eps, hidrolik ve mekanik direksiyonlar sismak güvencesiyle tüm dünyada kullanılıyor. Uluslararası kalite standartlarına sahip direksiyonlar doğru ürün, kusursuz üretim, yüksek performans ve % 100 uyum kriterleriyle üretilmektedir. Tüm marka ve modellere uygun direksiyon üretebilen sismak 2014 ile beraber yeni ürün direksiyon programı hedefini daha da büyüttü. EPS Direksiyon Hidrolik Direksiyon Mekanik Direksiyon Çevreye duyarlıyız. Ürünlerimiz %92 geri dönüşümlü malzemeden üretilmektedir.

14 Rot Mili ürünlerimiz 01 ROT MİLİ SET sismak rot mili, rot başı ve direksiyon körüğünü bir araya getirerek servis ve kullanıcıların parça-araç uyum sorununu ortadan kaldırmıştır. Böylece zamandan ve maliyetten sağlanan kazancın yanı sıra, yanlış ürün seçim olasılığıda tamamen ortadan kalkmıştır. Kullanıcılar sismak güvencesiyle ihtiyaçları olan parçalara kolayca ulaşabildikleri gibi bu parçaları ayrı ayrı almayı da sürdürebileceklerdir. 02 Rot Başı Direksiyon Körüğü Rot Mili 03 Rot Başı Direksiyon Körüğü Rot Mili Set 04 Çevreye duyarlıyız. Ürünlerimiz %92 geri dönüşümlü malzemeden üretilmektedir.

15 ürünlerimiz LES LES yenileme sistemi ile yenilenmiş bir ürün yeni bir ürün ile tamamen eşdeğerdir ve fonksiyonel olarak birbirinden ayırt edilemezler. Yeni olarak tanımlanmasını engellemek amacıyla görsel ayırt edici özellikler taşır. sismak tarafından yenileme kriterlerine uygun olarak seçilen hidrolik direksiyon kutuları,fabrika ortamında sismak tecrübesinin garantisi ile yenilenip daha ekonomik fiyatlarla tüketiciye sunulmaktadır. Ekolojik sistemimize ciddi zararları dokunabilecek ürünleri tekrar kullanıma kazandırması yönüyle çevre dostudur. Çevreye duyarlıyız. Ürünlerimiz %92 geri dönüşümlü malzemeden üretilmektedir.

16 ürün kesit

17 mühendislik

18 mühendislik 01 Müşteri Talebinin Belirlenmesi APQP Takvimi Ürün Fonksiyon Testi Ölçüm & Değerlendirme MSA/SPC 10 İyileştirme FMEA PPAP 03 Tasarım Doğrulama PSW Onayı Müşteri Geribildirimi Bu süreçlerden sonra seri üretim, üretim departmanlarının görev alanına geçmektedir.

19 kalite

20 sismak, kullanıcı emniyeti ve sürüş konforu üst düzeyde hedeflenmiş yüksek performanslı direksiyon sistemleri üretmek üzere kontrol muayene ve testlerini sürekli gerçekleştirmektedir.

21 sismak'ta kalite kontrol, giriş, üretim ve final aşamalarında, boyutsal, kimyasal, fiziksel ve performans kriterleri göz önünde bulundurularak yapılmaktadır.

22 Tüm test ve kontroller uluslararası standartlar ve müşteri istekleri dikkate alınarak, sismak'ın 30 yılı aşkın bilgi birikimi ve geniş üretim deneyimi ile sürdürülmektedir.

23 CMM Boyutsal Kontroller

24 Kontür Boyutsal Kontroller

25 Kimyasal Mikro Yapı Analizi Isıl İşlem Kontrolleri (HRC, HV ve İç Yapı) Isıl İşlem Kontrolleri (HRC, HV ve İç Yapı)

26 Fiziksel Yüzey Pürüzlülük Yüzey

27 Fiziksel Kaplama (Kalınlık, Yapışma) Kuvvet ve Yük Kontrolü

28 Performans Final Test - Kayma Yükü Kontrolü - Strok kontrol

29 Performans Performan 1 - Pinyon Tork Testi - Tork Değişim Testi - Boşluk Testi

30 Performans Dayanıklılık Testleri - Aşınma Testi ( çevrim)

31 üretim

32 Üretim Planlama Tedarik Planlama Üretim ERP yazılımı ile kurum kaynakları en verimle şekilde kullanılarak, kalite politikasından ödün vermeden, montaj ve üretim tezgahlarının zaman planlaması müşteri taleplerini eksiksiz karşılayacak şekilde gerçekleştirilir. Tedarik Zinciri Prensibiyle, Üretim Planlama sonucu ortaya çıkan MRP raporuna göre ürün kalitesini garanti eden malzeme kabul şartnamelerine uygun, satın alma faaliyetleri onaylı tedarikçilerden gerçekleştirilir. Uygunluğu garanti altına alınmış üretim ve montaj proseslerinde donanımlı operatörlerimizle, sismak teknik dokümantasyonlarımıza ve uluslararası olarak standartlara uygun üretim, kontrol ve testler gerçekleştirilmektedir.

33

34 satış-pazarlama

35 KALİTE, GÜVEN, İSTİKRAR Şirketimizin 32 yıldır sismak markası ile üretim ve satış faaliyetlerini sürdürmektedir. Uzun yıllardır uluslararası fuarlar, basılı medya ve internet mecraları üzerinden yürütülen marka çalışmaları 2010 yılından bu yana bütünleşik bir kurumsal iletişim programı çerçevesinde ilerlemektedir. Marka yurt içi ve yurtdışı aftermarket piyasalarında güven, kalite ve istikrar kavramlarıyla özdeşleşmiştir. KALİTE, GÜVEN, İSTİKRAR

36 SÜREKLİ MÜŞTERİ SÜREKLİ MÜŞTERİ YÖNETİMİ İLİŞKİSİ YÖNETİMİ Sismak mevcut ve yeni müşterilerle sürekli ve açık bir iletişim kurmayı hedeflemektedir. Tüm ürün listesini, veri tabanında barındıran ve 9 dilde yayın yapan güncel web sitesi, sektörün önemli dergilerinde periyodik olarak yayınlanan dergi ilanları, düzenli olarak sürdürülen bülten çalışmaları, ulusal ve uluslararası fuar katılımları ve bire bir müşteri ziyaretleri ile müşterilerle doğrudan temas sağlanmaktadır.

37 sismak üretimini direksiyon kutuları, rot mili setler ve LES marka yenilenmiş ürünler olmak üzere üç başlıkta konumlandırmaktadır. Yurt içinde ürünlerini 17 ana dağıtıcı üzerinden 'e yakın tali bayi aracılığı ile 81 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne ulaştırırken 1991 yılından bu yana yurt dışı satış faaliyetlerini 4 kıtada 30'a aşkın ülkede gerçekleştirmektedir. 81 İLDE İLDE NOKTADA, NOKTADA, 4 KITADA 30 ÜLKEDE 4 KITADA 30 ÜLKEDE

38 sismak bütünleşik üretim anlayışı ve birikimi ile uluslararası standartlarda üretilen ürünlerini en uygun maliyetlerle müşterilerine sunabilmektedir. Siparişin alınmasından, ürünün müşteri deposuna teslimine kadar tüm süreç, sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için sektörde ortalama 15 yıl deneyime sahip satış yöneticileri tarafından takip edilir. SORUNSUZ SORUNSUZ SATIŞ OPERASYONU OPERASYONU

39

40 BÜYÜYEN BÜYÜYEN ENDÜSTRİNİN sismak geçtiğimiz yirmi yılda üretimini gerçekleştirdiği DİNAMİK OYUNCUSU adet direksiyon kutusunun 'i ni son 10 yılda, adedini ise son 5 yılda satmıştır. Ortalama yıllık % 10 olan büyüme hedefi sismak'ı Türkiye Otomotiv Yedek Parça endüstrisinin lokomotif kuruluşlarından biri haline getirmektedir. DİNAMİK OYUNCUSU

41 SATIŞ sismak, lojistik satışı ASLA gerçekleşen ürünler müşteri memnuniyeti göz SATIŞ ASLA SATIŞLA BİTMEZ önünde bulundurularak paketlenir ve sevk edilir. Ürünlerin zamanında ve eksiksiz ulaştırılması sürecinde de aktif rol alan satış ekibi, yurt dışı sevkiyatlarda müşterilerine gümrükleme ve taşıma konularında ücretsiz danışmanlık hizmeti vermektedir. 6 aylık periyotlarda gerçekleştirilen müşteri memnuniyeti anketi, iş SATIŞLA BİTMEZ ortaklarının taleplerini en üst düzeyde karşılayabilinmesine olanak tanımaktadır. sismak lojistik olarak bölgesinin en avantajlı liman kenti olan İzmir'de faaliyet göstermekte, deniz, kara, hava ve demiryolları ile sevkiyat yapabilmektedir.

42 teşekkürler Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sokak No: Çigli - İZMİR / TÜRKIYE Tel: +90 (232) pbx Fax: +90 (232) info@sismak.com

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL MAKİNA ; yenilikçi, istihdam ve gelir arttırıcı projeleri ile kuruluşların rekabet güçlerini

Detaylı

NİSAN. Gelişimin En Önemli Parçasıdır!

NİSAN. Gelişimin En Önemli Parçasıdır! 2016 NİSAN Değişim Gelişimin En Önemli Parçasıdır! 35 yıl önce üretime bașlayan Sismak, bugün tüm lojistik ve altyapı imkanlarıyla avantajlar sağlayan, Türkiye nin ikinci büyük ihracaat limanına sahip,

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Hakkımızda. Yönetim Sistemi Lojistik. Yönetim Sistemi IAS ERP» Sertifikalarımız ISO 9001-2008» AQAP 2110»

Hakkımızda. Yönetim Sistemi Lojistik. Yönetim Sistemi IAS ERP» Sertifikalarımız ISO 9001-2008» AQAP 2110» 2 3 Hakkımızda 3E Elektro Optik Sistemler, 3E EOS, savunma sanayinde belirlediği hedefler doğrultusunda, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yurtdışı kaynaklı ana ürün ve alt malzemeleri yurt içinde üretmek ve geliştirmek

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı.

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi

Detaylı

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ dan, Röportaj Konumuz Olan 2014 Yılı Değerlendirmeleri ve 2015 Yılı Hedefleriyle İlgili Bilgiler Aldık. Firmanız

Detaylı

APQP/PPAP. Prof. Dr. Ali ŞEN

APQP/PPAP. Prof. Dr. Ali ŞEN APQP/PPAP Prof. Dr. Ali ŞEN Ürün Kalite Planlama Döngüsü Geri besleme Değerlendirmesi ve Düzeltici Faaliyetler Planla ve Tanımla Ürün ve Prosesin Geçerli Kılınması Ürün Tasarımı ve Geliştirmesi Proses

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

BTB Proje Yönetimi ve Mühendislik Ltd. Şti.

BTB Proje Yönetimi ve Mühendislik Ltd. Şti. ŞİRKET SUNUMU SUNUM PLANI Hakkımızda BTB Ekibi ve Çözüm Ortakları Kalite Anlayışımız Faaliyet Alanlarımız Hizmetlerimiz Altyapılarımız Geliştirilen Birim ve Sistem Örnekleri İletişim Hakkımızda 2013 yılında

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

Türkiye nin parlayan yıldızı...

Türkiye nin parlayan yıldızı... Türkiye nin parlayan yıldızı... Serüven Eski Sanayide alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. 1980 1982 İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1983 Gömlek fabrikamızda

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 5.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek

İleri Teknoloji - Profesyonel Destek İleri Teknoloji - Profesyonel Destek 2004 YILINDA KURULAN AKIŞ KONTROL ENDÜSTRİYEL TESİSLERE YÖNELİK; MALZEME TEMİNİ MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK TAAHHÜT KONULARINDA HİZMET VERMEKTEDİR. Uzman ve dinamik şirket

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 4.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

MOTOR PARÇALARI GÜC.

MOTOR PARÇALARI GÜC. MOTOR PARÇALARI GÜC. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

Başarının adı: Uygun pazar, doğru strateji ve kaliteli ürün HEDEFİMİZ, RAPRO İSMİNİ EN ÇOK ARANAN VE GÜVENİLEN MARKA HALİNE GETİRMEK.

Başarının adı: Uygun pazar, doğru strateji ve kaliteli ürün HEDEFİMİZ, RAPRO İSMİNİ EN ÇOK ARANAN VE GÜVENİLEN MARKA HALİNE GETİRMEK. HEDEFİMİZ, RAPRO İSMİNİ EN ÇOK ARANAN VE GÜVENİLEN MARKA HALİNE GETİRMEK. Rapro Kimya, teknolojinin olanaklarından en üst düzeyde yararlanarak üretim yapan bir firma. Firmanın hizmet anlayışı ise en kaliteli

Detaylı

Torna Hattı Üretim Verimliliğinin Arttırılması Kaizen Sunumu

Torna Hattı Üretim Verimliliğinin Arttırılması Kaizen Sunumu Torna Hattı Üretim Verimliliğinin Arttırılması Kaizen Sunumu Hema Endüstri, yıllık sipariş adedi paretolarından hareketle ve kayıplara odaklı iyileştirme metodolojisi ile kaizen projelerini tetiklemektedir.

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ zzet երանգ aku Saveur APORE Bкус SMAK γεύση aroma γεύση вкус Lezzet स व द smag Flavor geschmack SAPORE Saveur երանգ hangi dilde olursa olsun lezzet ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

LOKASYONLARIMIZ

LOKASYONLARIMIZ LOKASYONLARIMIZ Çorlu Lojistik Merkezimiz 32 mavi yakalı, 7 beyaz yakalı olmak üzere toplam 39 personelimiz mevcuttur. 16 mavi yakalı, 14 beyaz yakalı olmak üzere toplam 30 personelimiz mevcuttur. Toplam

Detaylı

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ

TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ TEK KAYNAKTAN TÜM HAREKET VE KONTROL TEKNOLOJİLERİ 2 Hidropar Ankara A.Ş. Hidropar Ankara A.Ş. 3 ENDÜSTRİYEL HİDROLİK MOBİL HİDROLİK Hidroliğin her alanında maksimum hız, kuvvet ve kontrol Üstün performans

Detaylı

teknolojinin yeni adresi

teknolojinin yeni adresi teknolojinin yeni adresi ÜRÜN ve HİZMETLERİMİZ Her türlü döküm, dövme, mekanik hassas ve kaba talaşlı imalat veya kaynak ile imal edilebilecek parçaların üretilmesi, ürettirilmesi, eğer var ise ısıl işlem,

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK;

HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK; HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK; ilgili şartname veya teknik resimlere göre muhtelif imalat tezgahları, test ve ölçüm cihazlarından oluşan üre

Detaylı

PROJE KATALOĞU

PROJE KATALOĞU PROJE KATALOĞU www.promesmuhendislik.com.tr promes@promesmuhendislik.com.tr 0 212 222 0 333 Hakkımızda Promes Mühendislik, Türkiye ve Yurt dışında, elektrik taahhüt ve projelendirme konusunda, en yaygın

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

LOJİSTİK ve TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ

LOJİSTİK ve TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ LOJİSTİK ve TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Mehmet TANYAŞ İTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Lojistik Derneği (LODER) Başkanı ORACLE Applications Day 14.03.2006, İSTANBUL SUNUM PLANI Lojistik Yönetimi

Detaylı

BUMESH TECHNICS. Otomotiv.

BUMESH TECHNICS. Otomotiv. BUMESH TECHNICS Otomotiv BUMESH TECHNICS OTOMOTİV BUMESH TECHNICS Otomotiv endüstrisinde sac, alüminyum ve iç trim parçaları ile ilgili olarak hem kalıp hem de seri parça tedariği alanında hizmet vermek

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI

TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI www.ufcotomotive.com www.ufcotomotive.com UFC DEBRİYAJ U.F.C., 2005 yılında Türkiye nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Bursa da kurulmuştur. Faaliyetine otomotiv yan sanayi

Detaylı

1. Kalite kontrolde pazar lideri

1. Kalite kontrolde pazar lideri 1. Kalite kontrolde pazar lideri Güçlü Yönlerimiz kalite kontrolde 11 yıllık deneyim kalite kontrol alanında pazar lideri alanında uzman, tecrübeli yönetim ekibi hizmet kapsamını sürekli genişleten ve

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

High Precision Parts Manufacturing

High Precision Parts Manufacturing Hakkımızda Yenilikçi ve çağdaş bir yapıyla müşteri memnuniyetini ilke edinen Artekmak, 1984 yılında İzmir de faaliyete geçmiştir. Yaklaşık 30 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesi ile Otomotiv, Medikal, Havacılık,

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2015 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Kısa Bilgi - 1.200 tonun üzerinde yıllık kapasite - 25 yıldan fazla üretim tecrübesi - 10.000 m 2 lik üretim tesisi - 100 çalışan

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

TUĞÇELĠK HALKA ARZ BĠLGĠLENDĠRME NOTU 6 Haziran 2014

TUĞÇELĠK HALKA ARZ BĠLGĠLENDĠRME NOTU 6 Haziran 2014 HALKA ARZ KÜNYESĠ: TUĞÇELĠK HALKA ARZ BĠLGĠLENDĠRME NOTU 6 Haziran 2014 Ġhraççı ġirket Yetkili KuruluĢ BĠST Kodu Kayıtlı Sermaye Tavanı Halka Arz Öncesi Sermaye Halka Arz Sonrası Sermaye Halka Arz Edilecek

Detaylı

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ

MACHINNO HELEZON KONVEYÖR MACHINNO HELEZON YAPRAK ÖZELLİKLERİ MACHINNO HELEZON KONVEYÖR» Sonsuz Şekillendirilen Helezon Sacları» Komple Helezonlar» Yassı ve Yuvarlak Malzemeden Üretilmiş» Virbülatörler/Türbülatörler» Aşınmaya Karşı Yüksek Dayanımlı Kaplama» Hazır

Detaylı

ELİF İMALAT SANAYİ VE TİCARET Tuzla Mahallesi 1275. Sokak No:44 Adapazarı/SAKARYA +90 264 275 59 59 +90 264 276 89 89 www.elifimalat.com info@elifimalat.com HAKKIMIZDA Firmamız Ekim 2013 de Sakarya Beşköprü

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik

OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik Uluslararası Kara Yolu Taşımacılığı HİZMETLERİMİZ Uluslararası Deniz Yolu Taşımacılığı Uluslararası Hava Yolu Taşımacılığı Tren Yolu Taşımacılığı Depolama Hizmetleri

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Tanıtım. Tesisimiz 10 MW/yıl Kapasiteye sahiptir.

Tanıtım. Tesisimiz 10 MW/yıl Kapasiteye sahiptir. Tanıtım ATSCO SOLAR PANEL bir Solar Teknoloji firması olarak İngiltere ve Türkiye de Türk-İngiliz ortaklığı ile Şubat 2011 tarihinde kurulmuştur. Şirket olarak hedefimiz global müşterilerimize yüksek kaliteli

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO TERBAY 1954 yılında İzmir de soğuk demir atölyesi olarak kuruldu. Türkiye nin sanayi ve ekonomik büyümesine paralel olarak şirketin faaliyetleri genişledi. Firmamız 1972 yılından beri mevcut yerinde faaliyet

Detaylı

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com

Aseptik. aseptikdir. ambalajdır. doğa dostudur. www.posetsan.com Aseptik ambalajdır aseptikdir doğa dostudur Aseptik Müşterilerimiz için; Aseptik dolum sistemlerine teknik servis ve yedek parça hizmeti vermekteyiz. Bu hizmeti, alanında uzman mühendis ve teknisyenlerden

Detaylı

Yönetim Sistemleri Eğitimleri

Yönetim Sistemleri Eğitimleri Yönetim Sistemleri Eğitimleri ISO 9001-2008 /2015 EĞİTİMİ Kuruluşlarında kalite yönetim sistemi kuracak, geliştirecek ve/veya uygulayacak katılımcılara kalitenin tanımlarını ve kalite yönetim prensiplerini

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ.

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ. SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ. İSKENDERUN TİCARET VE SANAYİ ODASI NO: 011581 Organize Sanayi Bölgesi İş Merkezi No:13-14

Detaylı

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI Ürünler ve Hizmetler Sistemsel Altyapı Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Rekabetçi Üretim Yönetimi

Rekabetçi Üretim Yönetimi Rekabetçi Üretim Yönetimi Kayseri Nisan 09, 2009 Dr. Adem Göleç Katılımcılar: Sanayi Kuruluşları Öğretim Üyeleri Öğrenciler Önümüzdeki bir saat Bir Üretim Sistemi Kurum Stratejisi Rekabet Öncelikleri Đmalat

Detaylı

Hakkımızda / About us

Hakkımızda / About us Hakkımızda / About us 2003 yılında imalata başlayan Neksan ticari taşıma araçları üst yapı ekipmanları imalatı yaparak 300 çeşit ürün yelpazesi ile 2015 yılına kadar sektörde hızla büyüme katetmiştir.

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu

TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu TÜBİSAD Bilişim Çözümleri Platformu Bilgi ve iletişim teknolojilerinde yaşanan hızlı gelişmeler sektörde üretilen mal ve hizmetlerin hedef kitleye yeterli düzeyde ulaşmasını da zorlaştırıyor. Artık sadece

Detaylı

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY

İSTANBUL ANTALYA İZMİR KONYA ANKARA GAZİANTEP STUTTGART ROME ATHENS M AG GERMANY M AG GERMANY simkan.net simkanteknoloji.com mag-germany.com gbpservice.com mk-parts.com Dünyanın önde gelen markalarına a t ürünler n thalat, hracat, loj st k ve satış sonrası h zmetler n müşter ler m

Detaylı

Pencere & Kapı Sistemleri

Pencere & Kapı Sistemleri Pencere & Kapı Sistemleri Bazı deneyimler nesiller boyunca aktarılmaz YASANIR!!! wwwakipencomtr Çünkü Biz Büyük Bir Aileyiz! Akipen Sirket Profili Yıllardır Pvc Kapı ve Pencere sektörü içerisinde bulunan

Detaylı

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ERPA İLETİŞİM ELEKTRONİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KURUMSAL ŞİRKET SUNUMU Şirket Profili Misyonumuz / Vizyonumuz Kalite Politikamız Faaliyet Alanlarımız Projelerimiz ERPA, TEKNOLOJİYE DEĞER KATAR ERPA, Yüksek

Detaylı

Kara Yolu. KITA, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve BDT ülkeleriyle karşılık olarak çalışmaktadır.

Kara Yolu. KITA, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve BDT ülkeleriyle karşılık olarak çalışmaktadır. TANITIM Kıta Ulaştırma Hizmetleri A.Ş. 1995 te kurulmuş bir lojistik hizmet firmasıdır. Kıta, verdiği taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef almış, kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

ÖLÇÜM KALİBRASYON ve EĞİTİM MERKEZİ

ÖLÇÜM KALİBRASYON ve EĞİTİM MERKEZİ ÖLÇÜM KALİBRASYON ve EĞİTİM MERKEZİ Kalibrasyon Laboratuvarımız TÜRKAK onayımızı için AKREDİTASYON aldık www.bilginoglu-endustri.com.tr HİZMETLERİMİZ KALİBRASYON HİZMETLERİ BOYUTSAL ÖLÇÜM CİHAZLARI KALİBRASYONU

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

herkesin i herkesin i www.bi. 0850 7 400 500 HAKKIMIZDA 20 yılı aşkın süredir, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren EFT ailesinin ürünü bi. ; Türkiye de 2.el oto alım / satım sırasındaki ilişkiyi kurumsal

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı

BASIN BÜLTENİ. ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı BASIN BÜLTENİ ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı İstanbul,23.12.2010; Ana faaliyet konusu Kesintisiz Güç kaynakları olan ESİS Enerji Elektronik A.Ş 10.kuruluş yılını 22 Aralık 2010 tarihinde düzenlediği etkinlikle

Detaylı

SAĞLAMLAR AĞIR SANAYİ A.Ş. SAGLAMLAR INDUSTRY CORP.

SAĞLAMLAR AĞIR SANAYİ A.Ş. SAGLAMLAR INDUSTRY CORP. SAĞLAMLAR AĞIR SANAYİ A.Ş. SAGLAMLAR INDUSTRY CORP. 2015 Vizyonumuz Araç ürün ve hizmetlerinde Türkiye'nin lider tüketici odaklı şirketi olmak. Misyonumuz Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine en uygun araç

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kazananlar Konferansı 26 Şubat 2015 Seyhun Araz Üretim Müdürü Coca-Cola İçecek Bursa Fabrika Coca-Cola İçecek Coca-Cola Sistemi içinde en büyük 6. şişeleyici Faaliyet

Detaylı

2011 EĞİTİM TAKVİMİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ

2011 EĞİTİM TAKVİMİ KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ 2011 EĞİTİM TAKVİMİ Seminer Kodu Seminer Adı Süre Ocak Subat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ CI/QMS-01 CI/QMS-02 CI/QMS-03 ISO 9001:2008

Detaylı

Hava Süspansiyon Körükleri ve AR-GE

Hava Süspansiyon Körükleri ve AR-GE Hava Süspansiyon Körükleri ve AR-GE Ender AKAR / AR-GE Takım Lideri IAA Country Focus 4. IAA-Turkey Day 2012 Aktaş Hava Süspansiyon Sistemleri Aktaş 1938 yılından beri kauçuk sektöründe faaliyet gösteren,

Detaylı

Yüksek kaliteli Aluminyum kaynak telleri

Yüksek kaliteli Aluminyum kaynak telleri Yüksek kaliteli Aluminyum kaynak telleri Aluminyum alaşımlarının kaynağı için yüksek yüzey kalitesine sahip, alaşımı hassas bir şekilde kontrol edilen kaynak telleri başarılı bir kaynak dikişi elde etmek

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

Otomotiv sektörü için internet teknolojileri üreten bir firmayız.

Otomotiv sektörü için internet teknolojileri üreten bir firmayız. Otomotiv sektörü için internet teknolojileri üreten bir firmayız. Otoworks'ün varoluş sebebi; Otomotiv Dünyası aktörlerinin birbirleriyle daha etkin çalışmasını sağlamaktır. www.otoworks.com Biz Kimiz?

Detaylı

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var

NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor. Kalitemizin Temelinde Ar-Ge Var NRM Makina Teknolojisiyle Endüstriye Değer Katıyor NRM Makina, imalat sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalar için robotik otomasyon sistemleri üreten bir teknoloji şirketidir. Türkiye deki ve dünyadaki

Detaylı

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR

MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER 2014 MAYIS.2014 İZMİR MTMD STRATEJİK HEDEFLER VE EYLEMLER MAYIS. STRATEJİK HEDEFLER ÇALIŞTAYI NEDEN BURDAYIZ? AMACIMIZ, DERNEĞİN AMAÇLARINA ULAŞMASI İÇİN UZUN VADELİ, ORGANİZE, PLANLI VE ORTAK DAVRANIŞLARLA SİSTEMATİK BİR GÜÇ

Detaylı

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT

BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT TURQUALITY PROGRAMI 2 BİZ KİMİZ? ANADOLU PATENT ; 1976 yılında kurucusu Mustafa YÜCEEL tarafından fiilen faaliyete başlamış olup 1986 yılında ANADOLU MÜŞAVİRLİK çatısı altında Ankara'da faaliyet göstermeye

Detaylı

KENTİÇİ RAYLI SİSTEMLER ve YERLİLEŞTİRME

KENTİÇİ RAYLI SİSTEMLER ve YERLİLEŞTİRME KENTİÇİ RAYLI SİSTEMLER ve YERLİLEŞTİRME 07.09.2016-3.ULUSLARARASI DEMİRYOLU ENDÜSTRİSİ VE TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI 07.09.2016-3.ULUSLARARASI DEMİRYOLU ENDÜSTRİSİ VE TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI 1/19 SUNUM

Detaylı

1 ÜRETİM VE ÜRETİM YÖNETİMİ

1 ÜRETİM VE ÜRETİM YÖNETİMİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ III Bölüm 1 ÜRETİM VE ÜRETİM YÖNETİMİ 13 1.1. Üretim, Üretim Yönetimi Kavramları ve Önemi 14 1.2. Üretim Yönetiminin Tarihisel Gelişimi 18 1.3. Üretim Yönetiminin Amaçları ve Fonksiyonları

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

Aslında, benim perakende sektöründeki kariyerim bir anlamda 12 yaşında sahibi olduğumuz süpemarkette yaz tatillerinde çalışmamla başladı.

Aslında, benim perakende sektöründeki kariyerim bir anlamda 12 yaşında sahibi olduğumuz süpemarkette yaz tatillerinde çalışmamla başladı. Değerli Basın Mensupları, Kıymetli Konuklar, İstanbul, 14 Temmuz 2008 Öncelikle Real Hipermarketleri Türkiye Genel Müdürü olarak gerçekleştirdiğimiz ilk basın toplantımıza katılımınız için çok teşekkür

Detaylı

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI * SATIŞ VE TEMSİLCİLİK * 2. EL SATIŞ-TAKAS * 2. EL ARACILIK-EKSPERTİZ * TEKNİK SERVİS * YEDEK PARÇA * MODERNİZASYON - RETROFİTTİNG * İMALAT İmalatçının Yol Arkadaşı

Detaylı

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ ENF456 LOJİSTİK ENFORMASYON SİSTEMLERİ ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ ENF456 LOJİSTİK ENFORMASYON SİSTEMLERİ ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ ENF456 LOJİSTİK ENFORMASYON SİSTEMLERİ ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA Müşteri Ne İster? uürünü uistediği yerde uistediği zamanda uistediği kalitede uiyi ve doğru kurgulanmış tedarik

Detaylı

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program

Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Marmara Üniversitesi Lojistik & Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Logistics & Supply Chain Management Certificate Program Amaç Değişen ve gelişen müşteri isteklerinin en verimli

Detaylı

ĐSTĐKRARIN VE GELĐŞĐMĐN HĐKAYESĐ

ĐSTĐKRARIN VE GELĐŞĐMĐN HĐKAYESĐ ĐSTĐKRARIN VE GELĐŞĐMĐN HĐKAYESĐ 1978: Ankara da küçük bir atölye olarak kuruldu. 1979: Zirai traktörlere monte edilmek üzere kazıcı ve yükleyici ataşmanları imalatı yaparak işe başladı. 1986: Ankara da

Detaylı

ETG Danışmanlık. Şirkete Genel Bakış. Technology Evaluation Centers

ETG Danışmanlık. Şirkete Genel Bakış. Technology Evaluation Centers WWW.TECHNOLOGYEVALUATION.COM Şirkete Genel Bakış ETG kendini, danışmanlık hizmetleri, en iyi endüstri uygulamaları, endüstri şablonları ve yazılım dahil olmak üzere endüstriye özgü çözümlerle müşterilerinin

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı