2. Antalya Havalimanı Yaratıcı Mecra Uygulamaları (Kısa Vadede)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2. Antalya Havalimanı Yaratıcı Mecra Uygulamaları (Kısa Vadede)"

Transkript

1 KAMPANYA KURGUSU 1. Denizli Tanıtım Günleri (Denizli yi merak etme) 2. Antalya Havalimanı Yaratıcı Mecra Uygulamaları (Kısa Vadede) 3. Dalaman Havalimanı, Kuşadası Yat Limanı, Marmaris Yat Limanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Moskova Vnukovo, Londra Heatrow Havalimanı (Uzun Vadede) 4. Denizli Tanıtım Stratejisi ve 1 Yıllık İletişim Planı (Denizli ye gelme, Denizli de hayal kırıklığına uğramama ve Denizli yi yerli turizmin bir öğesi olarak görme)

2 HEDEF KİTLE Turizm Odaklı Lansman Kampanyası Mesaj: Farklı Deneyimlerle Buluşan Yepyeni Hatıralar Vaad: Heyecan ve Keşfetmek Hedef Kitle: 20 + Kadın-Erkek Yerli ve Yabancı Turistler Mecralar: Havalimanları, Yat Limanları, Tur Otobüsleri, Oteller Bölgesi (Lara, Belek) Tatil Siteleri (booking.com, Expedia.com, tatilsepeti.com, butikoteller.com vs.) Özel Mecralar: Sektörel Yayınlar (TV, Dergi), Tatil Blogları (travelblog.org, lonelyplanet.com, wayn.com, familytravellogue.com vs.), Konum Bazlı Servisler (MMS, SMS gönderimi)

3 HEDEF KİTLE Yatırım & Sanayi Odaklı Lansman Kampanyası Mesaj: Çarklar Dönüyor, Denizli Üretiyor. Vaad: Güven, Sektörel Çeşitlilik, Yatırım Teşvikleri, Kamu Desteği Hedef Kitle: 30 + Yerli ve Yabancı İşadamları, Yatırım Grupları, Sermaye Kuruluşları, Ticaret ve Sanayi Odaları, Holding CEO, CTO, CFO ları. Mecralar: Sektörel Yayınlar (TV, Dergi), Sponsorluklar (Konferans, Seminer) Özel Mecralar: VIP Keşif Turları

4 HEDEFE KİLİTLENMEK

5 Hedefler ve 2020 de Denizli *Yerli ve yabancı markalar tarafından hizmete açılmış ve açılması planlanan otel projeleriyle turizmdeki yatak kapasitesinin her yıl %10 büyümeyle (min.) 40 binin üzerinde olması hedeflenmektedir. *Denizli ye gelen turist sayısının 2011 yılında ki mevcut %15.4 oranındaki büyüme hızında ilerlediğini düşünürsek 2020 yılında beklenen turist sayısı kişidir. Master plan içerisinde gerçekleştirilecek yurtiçi ve yurtdışı tanıtım faaliyetleri başta olmak üzere dönemsel turizmin kent içerisinde canlandırılmasıyla ziyaretçi rakamının 10 milyonu bulması hedeflenmektedir. *Turizmin çeşitlendirilmesiyle (Sağlık, Tarih, Doğa, İnanç) ziyaretçilerine görebileceklerinden çok daha fazlasını vaat eden Denizli, hizmete geçen otel yatırımları ile tur yapısını konaklamalı turizme geçirmeyi hedeflemektedir.

6 Hedefler ve 2020 de Denizli *Sadece Pamukkale nin değil Denizli nin tüm turizm değerlerinin kullanılarak dört mevsim boyunca istihdam ve ekonomik kaynak yaratacak bir turizm yapısı kurulması hedeflenmektedir. *Denizli, sanayi ve turizm başta olmak üzere artan teşvik ve yatırım projeleriyle Türkiye ekonomisinin en büyük ilk sekiz şehri sıralamasına girmeyi hedeflemektedir. *Mevcut %11.2 dolaylarında seyreden işsizlik oranları kentin 2.bölgeden teşvik almasıyla birlikte hızlanacak yatırımlarla tek haneli rakamlara düşmesi hedeflenmektedir. *Gelirinin %30 unu sanayi kollarından sağlayan Denizli nin ekonomik büyümeyle beraber sanayi gelirini %40 - %45 bandına çıkarması hedeflenmektedir.

7 Hedefler ve 2020 de Denizli *Sanayi kapasite kullanımının artan ihracat talepleri ve gerçekleştirilen yatırımlar neticesinde büyük bir ivme kazanmasıyla %12 büyüyerek elektrik, elektronik, kablo, mermer ve tekstilde %95 - %100 bandında olması hedeflenmektedir. *Denizli ürünlerinin tüm dünyaca bilinen marka özü olan üretim kalitesi, sanayicilerin modernizasyon yatırımları ile %14 oranında gelişerek %35 bandında olması hedeflenmektedir. *Tekstilde markalaşma yatırımlarının hızlandırılarak Denizli nin tekstil sektöründe markalar kenti olması hedeflenmektedir. *Türkiye nin kablo ihtiyacının %80 inini karşılayan Denizli nin yurtdışı piyasalarında daha etkin ihracat rakamlarına ulaşması hedeflenmektedir.

8 Hedefler ve 2020 de Denizli *Denizli deki orta ve küçük ölçekli üreticilerin (KOBİ) teşviklerle güçlendirilmesi, makine parkurlarının geliştirilmesi ve ürün kalitelerinin yükseltilmesi hedeflenmektedir. *İşsizlik rakamlarının artan teşvik ve yatırımlar ile turizm başta olmak üzere sanayi ve tarımda tek haneli rakamlara düşmesi hedeflenmektedir. *Tarım alt yapısının güçlendirilmesi, organik tarımın ve genetik bahçelerinin teşvik edilmesi ile 250 bin tonu bulan sebze üretim kapasitesi artırılarak daha verimli ve çeşitli türlere sahip bir ekolojik tarım sistemi kurulması hedeflenmektedir.

9 Hedefler ve 2020 de Denizli *Butik işletmeler tarafından üretilen yerel ürünlerin (Yatağan bıçakları, Yeşilyuva Ayakkabısı, Buldan Bezi) Sanayi Odası tarafından desteklenmesi; satış kanallarını genişletmesi, mevcut pazarlarını büyütmeleri hedeflenmektedir. *Kamu kurumları tarafından desteklenen eğitime yönelik sosyal sorumluluk projelerinin sağladığı imkanlar ve kent genelinde düzenlenecek eğitim teşvikleriyle okur yazar oranının %100 lere çıkarılması hedeflenmektedir.

10 Hedefler ve 2020 de Denizli *Meydanlar, rearkarnasyon alanları ve genel mimaride yapılacak projelendirme çalışmaları ile Denizli nin tamamında daha çağdaş bir mimari görünüm hedeflenmektedir. *Denizli nin tüm kamu kurum ve kuruşlarıyla birlikte oda, dernek ve halkı ile bütünleşmiş sosyal bir kent olması hedeflenmektedir. *Denizli nin yurt içi ve yurt dışı olmak üzere tanıtımına ağırlık verilmesi, önemli fuarların yanı sıra tanıtım şenlikleriyle adından sıkça söz ettiren bir kent haline gelmesi hedeflenmektedir.

11 Bir Cümle ile de Denizli Genci, yaşlısı, sanayicisi, emekçisi, emeklisi, öğrencisi, turisti, dernekleri, odası ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla; üreten, yetiştiren, geliştiren, büyüten, sosyal, paylaşımcı, ve yardımsever, gücüyle sanayide markalaşmış, üretim kalitesini artırmış, ihracat kapasitesini katlamış, turist sayısında hedef rakamları yakalamış, yatırımcısına güven halkına huzur veren tarihiyle bütünleşmiş, eşsiz doğasıyla uyumlu bambaşka bir Ege kentidir Denizli

12 KONSEPT METNİ

13 İÇ GÖRÜ/İHTİYAÇ NE? Denizli nin mevcut potansiyelinin gün yüzüne çıkarılmaya ihtiyacı var. Tanıtımda dinamo görevini üstlenmiş simgeler mevcut fakat çok daha fazlası varken dikkatleri yenilerin üzerine çekip algıları tazelemek beraberinde farkındalığı getirecektir.

14 NE YAPILIYOR? Yeni dönem ile birlikte tüm kamu kurumları, oda, dernek ve sosyal platformlar Denizli nin tanıtım sürecine ivme kazandırmak adına yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Kalkınma projeleri üretilip, sektörel hedefler konulmakta, yatırım teşvikleri ile kentsel dönüşüm desteklenmektedir.

15 NASIL YAPILIYOR? Valiliğin öncülüğünde gerçekleşen yatırımcı ve kurumlar arası diyalog ilişkisi uzman kadrolar aracılığıyla plan ve projelere kaynak yaratmaktadır. Kurulan sinerji sektörel kazanımların yanı sıra Denizli nin iller arası rekabette elini güçlendirmektedir.

16 GENEL VAAD Hedefler Büyük, Liderlik Kaçınılmaz!

17 İLETİŞİM TARZI VE TONU

18 NASIL YAPILIYOR? Denizli nin sahip olduğu niş zenginlikler vurgulanmalı. Hierapolis, Laodeikeia Antik Kenti, Tarihi Eserler, Yaylalar, Göller, Buldan Evleri ve Sokakları, Jeotermal Kaynaklar, Şifalı Havuzlar ve Kültürel Etkinlikler ile hedef kitleye beklediklerinden çok daha fazlasını söylemeliyiz. Davetkar bir ton yakalamak için sıcak ve samimi bir iletişim tonu benimsenmeli; Denizli nin görülmesi gereken heyecan dolu bir çok gizeminin yepyeni hatıralarla dolu bir maceraya eşlik edeceği anlatılmalı. Renk tonları canlı, detayların ön planda olduğu fotoğraflar kullanılmalı.

19 DESTEK KANIT- DENİZLİ Yİ ZİYARET EDEN TURİST SAYISI DENİZLİ ZİYARET SAYILARI 2009 yılında 1,905,000 kişi 2010 yılında 2,167,382 kişi 2011 yılında 2, kişi ÖREN YERLERİ ZİYARET SAYILARI 2009 yılında Yerli 291,35, Yabancı 1,032,604 Toplam: kişi 2010 yılında Yerli 337,809, Yabancı 1,157,237 Toplam: 1, kişi 2011 yılında 3 aylık dönemde Toplam: 213,000 kişi

20 ÖNERİ VE FİKİRLER TURİZM

21 TURİZM PLANLAMALARI Farklı lokasyonlarda, yeni pazar arayışına girmiş dünyaca ünlü otel zincirlerinin yetkililerine özel tanıtım turu düzenlenir. Sağlık, kültür, doğa turizminin seçkin lokasyonları üzerinden geziler planlanır. Gezi sonrası kısa bir Denizli de Turizmin Geleceği adlı sunum yapılır ve tüm bilgiler şık bir kit içerisinde sunulur. Konaklamalı turizmde halka eğitim ve kredi desteği sağlanmalı, kentsel dönüşüm projeleriyle etnografya turizmi ile bütünleşen butik otelcilik ve yatak kapasitesi oranı artırılmalıdır.

22 TURİZM PLANLAMALARI Denizli turizmine özel İngilizce, Rusça, Almanca, İspanyolca vb. çoklu dil seçeneğine sahip web sayfası tasarlanmalı. Kategori içeriği olarak; Sağlık Turizmi, Kültür-Tarih Turizmi, Doğa Turizmi, Gurme Turizmi, Kampçılık Turizmi, Fotoğrafçılık Turizmi gibi çok çeşitli bir yapı kurulmalıdır. Yerli ve yabancı turistlerin tatil boyunca yaşadıkları deneyim ve duygularını paylaşabilecekleri Yeni Hatıralarım başlıklı bir mesaj panosu hazırlanıp sosyal ağ destekli bir iletişim topluluğu oluşturulabilir.

23 TURİZM PLANLAMALARI Antalya daki anlaşmalı otellere Denizli nin turizm değerlerini anlatan tanıtım standları hazırlanmalı, gerçekleştirilecek turların ufak bir takvim kitapçığı ve bir kültür haritası hazırlanıp dağıtılmalı. Hazırlanmış reklam örnekleriyle Denizli nin turizm zenginliklerini anlatan İngilizce billboard çalışmaları hazırlanmalı. Mecra alanını genişletmek adına turistik beldelerdeki otobüs ve dolmuş gibi araçlara konsepte uygun fikirlerden derlenmiş giydirmeler yapılmalı.

24 TURİZM PLANLAMALARI Havalimanlarından Türkiye ye giriş yapan turistlerin cep telefonlarına konum bazlı MMS içerikleri yollanır. Denizli nin turizm zenginliklerini tanıtan bu görüntülü MMS köprü bir linkle ziyaretçiyi turizm web sitesine yönlendirmeli. Denizli nin tanıtım videoları turistlerin sıklıkla seyahat ettikleri havayollarının ekranlarda döndürülebilir. Ekranda beliren kodla indirimli turdan yararlanma şansı verilir.

25 TURİZM PLANLAMALARI Discovery Channel, World Travel Channel, Russian Travel Guide, History Channel, Discovery Travel & Living Channel gibi dünyanın birçok ülkesinde yayın yapan turizm temalı kanallarda TRT tarafından hazırlanacak belgesel mutlaka yayınlanmalıdır. Aynı zamanda alternatif mecra çeşitlemesi bakımından bu kanallarda popüler seyahat programı hazırlayan ekipler Denizli ye davet edilip kendi belgesellerini ve programlarını hazırlama imkanı tanınmalı.

26 TURİZM PLANLAMALARI Denizli Hayalet Sürücü 2 film ekibini ağırlamış, doğal platosuyla yerli ve yabancı yapımcıların dikkatini çekmiş Türkiye nin nadide kentlerinden birisidir. Bu maksatla ABD ve Avrupa daki büyük yapım şirketlerine özel bir tanıtım kiti hazırlanabilir. Kitin içeriğinde; Denizli deki doğal güzellikler, antik kentler, coğrafi yapı, tarih ve kültürel çeşitlilik anlatılır. Bunun yanında çok şık bir kutunun içinde Denizli de üretilen simgesel objelerin birer minyatürü eklenir. Dünyanın en prestijli turizm fuarlarından olan ITB Berlin Fuarında Denizli ili olarak çok şık bir stand ile temsil edilmeliyiz. Belki de sırf bu fuara özel 3 boyutlu çekilen bir Denizli belgeseli hazırlanıp stand ziyaretçilerine farklı bir görsel şölen yaratılabilir.

27

28 TURİZM PLANLAMALARI Rusya, Almanya, İngiltere, Arap yarımadası ve Çin gibi ülkelerin popüler TV yarışmalarına hem vakıf hem de oteller birliği ile sponsor olunarak katılımcılara Denizli de geçirebilecekleri muhteşem bir tatil hediye edilir. Anlaşmalı havayollarının dergilerine ilan ve üç kırımlı Denizli turizm broşürü hazırlanır. Broşürün bir kısmına kupon eklenip tur firmasından, anlaşmalı otellerden, turlardan %10-20 indirim uygulanabilir.

29 TURİZM PLANLAMALARI Üç ayda bir yayınlanan Denizli dergisinin dağıtım alanı yabancı havayolları, tur otobüsleri ve turizm acenteleri olmak üzere genişletilmelidir. Hem maliyeti düşük hem de çok sayıda üretilebilecek bardak altlığına antik havuzun görseli basılır. Yukardan bakıldığında bardağın içindeki sıvıyla beraber Antik Havuzun canlandırılacağı bu ücretsiz promosyon otellerin bar ve odalarına dağıtılır.

30 TURİZM PLANLAMALARI Dünyaca ünlü seyahat blogerlarına özel bir davet organize edilir. Bir hafta boyunca Denizli nin tüm turistik değerleri ünlü yazarlara tanıtılır ve sonrasında resimleriyle web sayfalarında paylaşacakları bir yazı dizisi hazırlamaları sağlanır. Bunun yanında sosyal ağların bilgi paylaşımındaki hızı ve etkisi göz önünde bulundurularak ünlü yazarların anlık olarak Twitter ve Facebook tan paylaşım yapmaları desteklenir. Bir Pamukkale (ve termal su) hikayesi üretilebilir. Tamamen kurgusal olacak bu hikaye, tarihi karakterleri, masalsı bir olay örgüsüyle bir araya getirebilir. Buluşma noktaları Pamukkale olan bu karakterler, Pamukkale nin (Denizli nin) tanıtımı için kullanılabilir. Kleopatra nın ayak izini takip edin, Pamukkale de buluşalım. Mantığında bir gizem yaratılabilir ve belirli bir tarihte düzenlenecek Hayallerin Gücü Adına fantastik filmler festivaliyle bütünleştirilebilir.

31 GELECEK TURİZM PLANLAMALARI Fotoğrafları Ara Güler tarafından çekilen Krallar Kenti isimli koleksiyon bir kitap hazırlanır. Denizli deki antik kentlerden derlenmiş efsaneler hikayeleştirilerek mistik bir konsept geliştirilir. Devlet adamları başta olmak üzere büyük yatırım şirketlerinin CEO ları ünlü yazarlar yurt dışı bağlantılı büyük tur operatörlerinin yöneticileri, Türkiye aşığı sanatçı ve siyasetçilere yollanır. Ayriyeten DR, İnkılap, İdefixe gibi yerli bookstore ların dışında yurtdışından Amazon gibi sitelerde kitabımızın satışı gerçekleştirilir.

32 GELECEK TURİZM PLANLAMALARI Özellikle toplumun gözü önünde yaşayan, yaptıkları takip edilen ve örnek alınan kişilerin değer verdiği objeler, toplum tarafından çok daha değerli olarak görülür. Bu doğrultuda Türkiye nin ünlü simalarından birisine Denizli ile ilgili bir tatil deneyimi, obje, ürün vs. kullanımı adapte edilebilir. Örn: Ayhan Sicimoğlu artık buldan bezinden bir fular takabilir, yemek programlarında yatağan bıçağı kullanabilir, Pamukkale ve Hierapolis gezilerinde keyifli anlatımıyla efsaneleri ekrana taşıyabilir.

33 GELECEK TURİZM PLANLAMALARI Moda dergileri turizm açısından çok etkili görsel referans oluşturur. Denizli için hazırlayacağımız tanıtım kitlerini ve çekimler için Denizli yi tercih etmeleri halinde her türlü desteğin sunulacağına dair bir davet mektubu Vogue, Cosmopolitan, Bazaar, FHM vs. gibi global dergi yayınlarının ülke temsilciliklerine yollanır. Kültür Bakanlığı ve Kalkınma Ajansları tarafından sunulan kredi olanaklarıyla Buldan ın tarihi ev ve sokakları orijinaline bağlı kalınarak restorasyon işlemleri hızlandırılmalı, burada yaşayan halk, turizm ve pansiyon işletmeciliği konularında eğitilip hem istihdam hem de etnografya turizm açısından Denizli turizmine kazandırılmalıdır.

34 GELECEK TURİZM PLANLAMALARI Denizli coğrafi konumu itibariyle dört mevsim turizme açık bir kenttir. Geliştirilecek turizm konseptlerinin yanında kış için Bozdağ kayak merkezinin hızlı bir şekilde alt yapı çalışmalarının tamamlanması gerekir. Konaklama yatırımları zamana yayılan projelendirmeyi gerektirdiğinden İzmir, Ankara, Antalya ve çevre illerden kayakçıların yakınlığından dolayı günübirlik olarak burayı tercih etme fırsatı kaçırılmamalıdır. Bunun yanında ilk baharda trekking, yazın ise yayla turizmi için yürüyüş patikaları, çevre düzenlemesi tamamlanmalıdır. Travel Leisure, Conde Nast Traveller dünyada en çok okunan turizm dergileridir. Hedef kitlesi A,A+ dır. Derginin manşetindeki turizm beldeleri ve oteller ciddi referans değeri taşır. Bu iki dergi ile irtibata geçilip yaz dizisi oluşturulması adına davet yapılır. Tamamen VIP bir tur planlaması ile Denizli nin tüm güzellikleri ziyaretçilere tanıtılır.

35 GELECEK TURİZM PLANLAMALARI Dr. Mehmet Öz ün Amerika da yayınlanan ve ilgiyle izlenen bir sağlık programı var. Kendisine VIP tanıtım kitleri yollanıp sağlık turizmi açısından zengin olan doğal kaynaklar tanıtılır. Ayrıca Antik Havuz da gerçekleştirilebilecek bir program için tüm olanakların sunulacağı belirtilip jeotermal suların sağlık için önemi üzerine zengin konular Dr. Öz vasıtasıyla ABD halkına anlatılabilir. Bu tarz Rusya, Almanya, Çin vs. ülkelerdeki ünlü ve güvenilir programcıları marka yüzü olarak kullanabilir, tatillerinde veya program çekimlerinde Denizli ye gelmelerini sağlayabiliriz. Sağlık Turizminin tüm dünyada yaygın bir tur paketi haline gelmesi için yabancı ülkelerin sosyal güvenlik kurumlarıyla irtibata geçilip tedavi amaçlı olarak halkını Denizli ye yollamaları sağlanabilir. (Japonya, İngiltere vb.)

36 GELECEK TURİZM PLANLAMALARI İnsanın korunma içgüdüsünden kaynaklı olarak kötü hatıraları canlı tutması belki de hayatı boyunca asla unutmayacağı bir tatil deneyiminin önüne geçebilir. Bu yüzden ören yeri, doğal platolar ve turistik gezi parkurlarına tam donanımlı acil müdahale ekipleri tedarik edilmelidir. Tedarik süreci için global markalarla sponsorluk görüşmeleri yapılabilir. Özel sağlık kuruluşlarının sponsorluğunda yapılabilir.

37 GELECEK TURİZM PLANLAMALARI Tur otobüslerinin yolcu indirme-bindirme trafiği ve alan içerisindeki park sorunu çözülmeli, otobüs bekleme noktalarına bölgenin dokusuna zarar vermeyecek gölgelik alanlar yapılmalıdır. Aynı anda farklı turlardan gelen çok sayıda ziyaretçiye giriş için verilen tekli bilet sistemi turnikelerde yığılmalara neden olmaktadır. Çözüm olarak her kokartlı rehberin ziyaretçi sayısı kadar önceden dolduracağı akbil sistemine sahip olması ile turnikelerde yaşanan karışıklıkların önüne geçilebilir, ziyaretçilerin güneşin altında beklemeden ören yerine geçiş yapmaları sağlanabilir. Arızalı turnike sistemleri mutlaka tamir edilmeli, eski sistemler yenilenmeli, uygun alanlar dahilinde turnike girişleri yığılmalara karışı çoğaltılmalıdır.

38 GELECEK TURİZM PLANLAMALARI Denizli Konaklamalı Tur Programları Ocak-Şubat-Mart *Bozdağ kayak merkezi günübirlik-konaklamalı turlar (Kent Merkezinden Hareketli) *Sağlık Turizmi *Dağcılık Turları (Honaz Dağı, Babadağ vs.) *Avcılık Turları (Olta Avcılığı- Buldan Süleymanlı Yayla Gölü) Nisan-Mayıs-Haziran *Trekking Turları *Sağlık Turizmi *Fotoğrafçılık Turları (Doğal Platolar Gezi Parkurları) *Tarih ve Kültürel Turlar Paketi (Antik Kentler Paket Program, Buldan Evleri) *İnanç Turları Paket (Meryem Ana & Saint Philip Anıt Mezarı & Pamukkale) *Pamukkale & Antik Havuz & Hierapolis Turları

39 GELECEK TURİZM PLANLAMALARI Denizli Konaklamalı Tur Programları Temmuz- Ağustos-Eylül *Sağlık Turizmi *Pamukkale & Antik Havuz & Hierapolis Turları *Tarih ve Kültürel Turlar Paketi (Antik Kentler Paket Program, Buldan Evleri) *İnanç Turları Paket (Meryem Ana & Saint Philip Anıt Mezarı & Pamukkale) Ekim-Kasım-Aralık *Fotoğrafçılık Turları (Doğal Platolar Gezi Parkurları) *Sağlık Turizmi *Tarih ve Kültürel Turlar Paketi (Antik Kentler Paket Program, Buldan Evleri) *Etnografya Turları (Çevre İlçelere Keşif Turları)

40 TURİZMİ CANLANDIRACAK FİKİRLER Otobüs bekleme noktalarına bölgenin dokusuyla uyumlu, turistlerin en yoğun şekilde ÖNERİ tercih ettiği VE bankaların FİKİRLER bankamatiği konulmalıdır. SANAYİ & ENERJİ & YATIRIM Ören ve gezi yerlerinin çoğu açık hava, güneşin yoğun bir şekilde etkisini gösterdiği, gölgeliklerin az hatta hiç olmadığı noktalardan oluşmaktadır. Bir tur otobüsünün sabah saat 11:00 dolaylarında gelmesiyle ziyaretçilerin güneşin ve sıcağın etkisinde kalmaları ise kaçınılmazdır. Çözüm olarak soğuk su buharı püskürten, bölgenin dokusuna zarar vermeyecek, geçmişine uygun replika sütun çalışmalarının içine gizlenmiş bir sistem geliştirilebilir. Aynı zamanda müsait alanlara peyzaj çalışmasıyla desteklenmiş güneşlikler yapılmalıdır. Kongre turizmi canlandırılmalı konsept olarak Pamukkale, sağlık ve arkeoloji turizmi ile harmanlanmalı.

41 YATIRIM PLANLAMALARI Denizli nin sanayi kapasitesini, üretim gücünü, sektörel çeşitliliğini, iş fırsatlarını, enerji kaynaklarını raporlayan özel bir tanıtım kiti hazırlanır. Daha sonra yerli ve yabancı iş adamlarına, yatırım gruplarına, sermaye kuruluşlarına, Ticaret ve Sanayi odalarına, TÜSİAD vb. özel derneklere ve holding yöneticilerine yollanır. Konferans ve seminerlere Valilik tarafından sponsor olunur. Burada kurulacak özel bir stand ile tanıtım kitlerimizin daha geniş kitlelere yayılmasını sağlarız. Açılış ve kapanış konuşmaları Sayın Valimiz tarafından davet metni özelliği taşıyan bir tonda yapılır. Yatırımcılara Denizli deki potansiyel iş fırsatlarını uygun arazi ve yatırım olanaklarını tanıtan VIP geziler düzenlenir.

42 YATIRIM PLANLAMALARI Sektörel yayınlarda görünürlüğümüzü artırırız. NTV, CNN, SKYTÜRK, AHaber, Bloomberg, vb. kanalların iş dünyası temalı programlarında Sayın Valimiz tarafından Denizli tanıtımı yapılır. Aynı şekilde yazılı basında yer alan sektörel dergilerde (İnfomag, Businessweek vb.) röportajlar ve bizim hazırlayacağımız Fırsatlar Şehri Denizli adlı potansiyel iş fırsatları tablosu yayınlanır. İş faaliyetleri, güncel üretim raporları, fırsatlar, istihdam potansiyeli, teşvikler, yatırım olanakları, markalar, röportajlar vs. gibi zengin bir içeriği sahip sadece Denizli nin üretim ve sanayi gücünün tanıtıldığı bir web sitesi hazırlanır.

43 YATIRIM PLANLAMALARI Denizli de uluslararası düzeyde gerçekleştirilebilecek profesyonel fuar organizasyonlarına imza atılmalıdır. Özellikle ana üretim kalemi olan mermer ve ev tekstili temalı fuar organizasyonları ilgi çekebilir. Biri Çin, diğeri Brezilya ve İtalya olmak üzere üç farklı ülkede gerçekleştirilen yakınlık bazında İtalya dan sonra Avrupa ve Ortadoğu kıtasında düzenlenecek ikinci büyük mermer fuarı olma özelliğini taşıyabilecek Denizli Mermer Fuarı oldukça yoğun bir katılıma sahne olabilir. Ev tekstilinde ise ulusal bazda sadece CNR ve TÜYAP tarafından düzenlenen iki fuar bulunmakta. Uluslararası boyutta bir katılım ile gerçekleştirilebilecek Otel & Ev Tekstili Fuarı genişletilmiş içeriğiyle Denizli de hayata geçirilebilir.

44 YATIRIM PLANLAMALARI Dünyaca ünlü enerji fuarlarına Denizli standı olarak katılım gerçekleştirmeli, jeotermal enerji kaynaklarının tanıtımı yapılmalı yatırımcılara kitler dağıtılmalıdır. Rusça, İngilizce, Almanca, Çince, Fransızca, İspanyolca dillerinde Denizli Sanayi kataloğu hazırlanmalı. Sarı rehberin bir benzeri gibi tasarlanacak çalışma, kategorilerine göre farklı renklerde seperatörlerle ayrılacak. Tekstil, Mermer, Bıçak, Bakır, Ayakkabı vs. gibi bu alanlarda üretim gerçekleştiren firmaların logosu kısa tanıtım metni, iletişim ve web adresleri olacak. Denizli Sanayi Kataloğunun ayrıca bir web versiyonu hazırlanmalı, Alibaba gibi dünyaca ünlü tedarik sitelerinde online katalog bannerları çıkılmalı.

45 YATIRIM PLANLAMALARI

46 YATIRIM PLANLAMALARI TÜSİAD, MÜSİAD vb. sanayi, ticaret ve iş adamları derneklerinin yıllık olağan toplantılarına ev sahipliği yapılması adına davet yollanır. Gezi ve termal turizm temalı bir konsept ile toplantılara yeni bir boyut katılarak Denizli iş dünyasında popüler bir hale getirilebilir. Uluslararası sanayi ve ticaret odalarına kongre, çalıştay ve toplantılarını Denizli de düzenlemeleri amacıyla davetiye mektubuyla tanıtıcı kitimizi yollarız. Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Denizlili sanayici ve işadamları ile birlikte ortak bir projeye imza atılır.

47 YATIRIM PLANLAMALARI Made By Denizli projesi geliştirilmeli yurtdışına ihraç edilen ürünlerin etiketlerinde, fatura ve antetli kağıtlarında logo olarak kullanılması teşvik edilmelidir. Ancak mevcut Made By Denizli logosu kullanım kolaylığı yaratacak şekilde revize edilmelidir. Denizli de üretim yapan ve kendi lojistik filosu olan firmaların tır kasalarına Denizli den çıktı yola, adresimiz tüm dünya sloganlı bir giydirme yapılabilir. Denizli Kaleiçi bölgesinde yerli ve yabancı turistlerin yerel ürünler satın alabileceği bir çarşı kurulmalıdır. Marka Konferansları için Mediacat, Marketing Türkiye gibi yayın gruplarıyla iletişime geçilir.

48 YATIRIM PLANLAMALARI MediaCat Forum Konuşmacı John Maeda Dünyaca Ünlü Tasarımcı Marka Konferansı 2010 Konuşmacı Eyüp Can Sağlık Radikal Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

49 DİĞER ÖNERİLER

50 ÇEVRİMİÇİ DENİZLİ Denizli ile ilgili açılmış kamu sitelerinin dışındaki tüm siteler tek bir yerde toplanır. Denizli nin coğrafyasından, mutfak kültürüne, tarihinden, sanata tüm içerik tek bir web sitesinden kolayca ulaşılabilir olmalıdır. Denizli siteleri (.com,.com.tr,.net,.biz,.info,.org) düzenlenmeli, birbirleriyle olan ilişkileri doğru kurulmalı. Ayrıca sosyal medyada Denizli yi tanıtan sayfalar artırılarak profesyonel bir ekip tarafından yönetilmeli.

51 ÇEVRİMİÇİ DENİZLİ Genel bir portal olmalı; kullanıcı için yola çıkış noktası (merkez) görevini üstlenmeli. Denizli nin sanayisi, Denizli deki iş hayatı anlatılmalı, tanıtılmalı. Üniversite öğrencileri ve gençlere yönelik, renkli bir içerikle hizmet vermeli. Ziyaretçiler için gerekli bilgiler sunulmalı, paylaşılmalı.

52 ÇEVRİMİÇİ DENİZLİ Denizli temasını işleyen bir tanıtım kiti yapılmalı ve içine Denizli de üretilen sembolik ürünlerin mini versiyonlarının bulunacağı şık bir paket tasarlanmalıdır. Fuarlarda, TV ve farklı mecra noktalarında yayınlanmak üzere profesyonel bir kurguya sahip Denizli tanıtım filmi çekilmelidir.

53 ÇEVRİMİÇİ DENİZLİ Denizli tanıtım günlerinin başta yurtdışı olmak üzere İstanbul, İzmir ve Antalya gibi metropollerde yaygınlaştırılması gerekmektedir. Amerika, Almanya, Fransa başta olmak üzere Türk Günü düzenlenen ülkelerde ayrıca Denizli nin tanıtımına ön ayak olabilecek yürüyen bir araç tasarımı yapılmalıdır. Yurtdışında gerçekleştirilen şehir fuarları takip edilmeli ve buralara katılımlar gerçekleştirilmelidir.

54 ORGANİZASYON ÖNERİLERİ

55 NE YAPSAK, NE YAPSAK? *Altın Horoz Kısa Film Festivali *Pamukkale Uluslararası Genç Yönetmenler Film Festivali *Denizli Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali *Pamukkale Uluslararası Bilim Kurgu Filmleri Festivali *Hierapolis Uluslararası Mimarlar Zirvesi *Pamukkale Uluslararası Genç Ressamlar Festivali *Tripolis Uluslararası Mizahçılar Kongresi ve Karikatür Sergisi *Karahayıt Uluslararası Alternatif Tıp Semineri

56 NE YAPSAK, NE YAPSAK? *Denizli Uluslararası Alternatif Sporlar Şenliği *Bozdağ Uluslararası Doğa Fotoğrafçılığı Festivali *Hierapolis Bisiklet Yarışı ve Fuarı *Pamukkale Uluslararası Yamaç Paraşütü Yarışları *Laodikya Türkçe Rock n Fest *Hierapolis Redbull Motocross Show *Denizli Tekstil Markaları Konferansı (Türkiye deki tüm üreticileri bir araya getiren toplantı)

57 NE YAPSAK, NE YAPSAK? *Tabea Uluslararası Mermer Fuarı *Yatağan Uluslararası Mutfak Araç & Gereç ve Gurme Lezzetler Fuarı *Denizli Horozu Ulusal Kuş Sevdalıları Konferansı *Denizli Uluslararası Dionysos Şarap Derecelendirme ve Tadım Kongresi *Buldan Ev Tekstili Fuarı *Pamukkale Çocuk Hikayeleri Festivali *Denizli Uluslararası Cam Festivali

58

DENİZLİ TANITIM STRATEJİSİ

DENİZLİ TANITIM STRATEJİSİ DENİZLİ TANITIM STRATEJİSİ DEBRIEF İLETİŞİMİN AMACI; Denizli nin iller arası rekabette farkındalığını ortaya çıkarmak; sağlık, doğa, tarih, kültür, sanayi, enerji ve tarım gibi mevcut üretim/hizmet çeşitliliğini

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi

18-21 Nisan 2019 İstanbul Kongre Merkezi TÜRKİYE'NİN PEYNİRİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR Tespit edilen 193 çeşit peynir üretimiyle adeta bir peynir cenneti olan Türkiye nin peynir çeşitliliğini ülkemizde ve dünyada tanıtılmasına vesile olarak, sektörün

Detaylı

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705

Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Tarih: 04.02.2014 Sayı: 1705 Konu: Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi & Samsun Sağlık Ekipmanları Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi İçin Ortak Tanıtım,

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI 3. ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK VE SAĞLIK FUARI 08-10 Aralık 2017 Kazablanka FAS O.F.E.C. l'office des Foires et Expositions de Casablanca 33 ülkeye ihracat yapıyoruz fuar sayesinde artık Fas ta da

Detaylı

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

VAN SHOPPING FEST ALIŞVERİŞ GÜNLERİ 1 VAN SHOPPİNG FEST İN AMACI İran ile sınırı olan Van ın bu konumunu değerlendirerek bölgede alışveriş merkezi olmasını sağlamak. Bunun için 15 Mart 5 Nisan 2015 tarihleri arasında Van da kurumların, tüccar

Detaylı

ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU

ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU ÇAVDARHİSAR KAYMAKAMLIĞI AİZANOİ ANTİK KENTİ TANITIM ÇALIŞMALARI RAPORU Ömer BİLGİN Çavdarhisar Kaymakamı 2011 AIZANOI Binlerce yıl öncesine dayanan tarihi, eşsiz mimari eserleri, dünyanın pek çok ilklerini

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU Tarih: 7 Ocak 2011 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 50 Katılımcı listesindeki Sayı: 46 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 5 Dağıtılan Belgeler:

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Eskişehir Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı. 10.04.2013 Anadolu Üniversitesi

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Eskişehir Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı. 10.04.2013 Anadolu Üniversitesi 2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Eskişehir Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı 10.04.2013 Anadolu Üniversitesi Küresel Turizm Sektörü Dünya daki turist sayısı 2011 yılında bir önceki yıla göre % 4,6 ve 2012

Detaylı

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK!

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! Sayın İlgili, ABD nin en eski ve köklü Türk-Amerikan derneklerinden biri olan Vaşington Türk Amerikan Derneği adına sizi, Eylül 2014 ayı boyunca

Detaylı

TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2013 Turizm Fuarı Sonuç Raporu

TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2013 Turizm Fuarı Sonuç Raporu TUROB Vakantiebeurs / Utrecht - HOLLANDA 2013 Turizm Fuarı Sonuç Raporu Fuar Tarihleri 08.01.2013 13.01.2013 2014 Yılı Fuar Tarihleri 07-12.01.2014 Fuarın Açık Olduğu saatler 08/09/10/12/13.01.2013 10:00-18:00

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI ULUSLAR ARASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE MARATONU TARİHİ GELİBOLU YARIMADASI 2015 100. YIL ÇANAKKALE ZAFERİ SPONSORLUK DOSYASI BARIŞ İÇİN KOŞUYORUM / I RUN 4 PEACE Çanakkale zaferinin 100.yılında

Detaylı

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE Hazırlayan: Nesrin SARIÇAY Şubat 2015 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013. Grand Central Terminal

GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013. Grand Central Terminal GRAND CENTRAL DA TÜRK KÜLTÜRÜ FESTİVALİ 14 MAYIS, 2013 & TÜRK GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ VE FESTİVALİ 18 MAYIS, 2013 Grand Central Terminal İKİ ETKİNLİKLE 500 BİN KİŞİYE ULAŞIN 57 yıllık tarihinde ilk kez Mayıs ayını

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti TELEVIDYON.COM Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

FAALİYET BİLGİ RAPORU

FAALİYET BİLGİ RAPORU FAALİYET BİLGİ RAPORU FUAR İLE İLGİLİ BİLGİLER Faaliyetin Adı Faaliyetin Konusu Düzenleyen Kurum/Kuruluş(lar) Faaliyet Yeri (Şehir/Ülke) ITB Berlin Turizm Borsası Fuarı Turizm Fuarı Messe Berlin GmbH Berlin-ALMANYA

Detaylı

Enerjide alternatif bir yaklaşım

Enerjide alternatif bir yaklaşım alternatifenerji.com temiz enerji, enerji verimliliği, eko binalar, yeşil ulaşım, enerji mevzuatı konularında çalışma yapan profesyoneller, yatırımcılar ve bu konularda bilgi sahibi olmak isteyen herkes

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Buruşuk Ömer Destanı. www.tersisler.org 0212 881 11 58 0212 883 16 86

Buruşuk Ömer Destanı. www.tersisler.org 0212 881 11 58 0212 883 16 86 Buruşuk Ömer Destanı 1900 yılları Türkiye sinden günümüze 100 yıllık süreci konu almaktadır. İstanbul da konakta yaşayan aile ilişkileri örgüsü; arka planında Türkiye de ve dünyada yaşanan toplumsal değişim

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017

MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ EKİM 2017 MAL İHRACATINA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ 1 UR-GE Desteği 2 Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi 3 Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği 4 Yurtdışı

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİ Türkiyenin döviz kazandırıcı hizmet gelirlerinin arttırılması ve film sektörünün uluslararası rekabet gücünü geliştirilmesi için, Türkiyede yerleşik, film sektöründe faaliyet gösteren şirketler (film yapımcısı

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bursa Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı 29.05.2013

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bursa Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı 29.05.2013 2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bursa Turizm İhtisas Komisyonu Toplantısı 29.05.2013 Küresel Turizm Sektörü Dünya daki turist sayısı 2011 yılında bir önceki yıla göre % 4,6 ve 2012 de %4 artışla 1,035 milyar

Detaylı

EKONOMİ BAKANLİĞ İ PAZAR ARAŞTİRMASİ VE PAZARA Ğİ Rİ Ş DESTEĞ İ

EKONOMİ BAKANLİĞ İ PAZAR ARAŞTİRMASİ VE PAZARA Ğİ Rİ Ş DESTEĞ İ EKONOMİ BAKANLİĞ İ PAZAR ARAŞTİRMASİ VE PAZARA Ğİ Rİ Ş DESTEĞ İ NEVŞEHİR YATIRIM DESTEK OFİSİ PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ Şirketlerimizin, kuruluşlarımızın yurt dışı pazarlara giriş stratejilerine

Detaylı

UR-GE PROJESİ NEDİR?

UR-GE PROJESİ NEDİR? UR-GE PROJESİ NEDİR? UR-GE NEDİR? KOBİ DÜZEYİNDE FİRMALAR UR-GE PROJESİ KAPSAMINDA FİRMALAR UR-GE NEDİR? ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ UR-GE NEDİR? Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

İnteraktif Tasarımlar

İnteraktif Tasarımlar www.resetotb.com İnteraktif Tasarımlar İnteraktif CD Video DVD Firma faaliyetlerinin tanıtımları ve sunumlarında kullanılmak amacıyla interaktif CD tasarım ve yazılım hizmetleri. Firma faaliyetlerini arşivleme,

Detaylı

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI

FUAR RAPORU Aralık 2017 Kazablanka FAS 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI 2. ULUSLARARASI GIDA İŞLEME, PAKETLEME VE MAKİNE FUARI 08-10 Aralık 2017 Kazablanka FAS O.F.E.C. l'office des Foires et Expositions de Casablanca Afrika pazarına açılmak için bu fuara katıldık,ilk katılımımız

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

SPONSORLUK ALANLARI ve

SPONSORLUK ALANLARI ve SPONSORLUK ALANLARI ve UYGULAMALARI TEKLİF DOSYASI Sabancı Kültür Merkezi KAFUM-KAHRAMANMARAŞ 22, 23, 24 Ekim 2014 www.tekstilzirvesi.com T.C Kahramanmaraş Valiliği T.C. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Kahramanmaraş

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU

Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Riyad Turizm Fuarı 2017 GÖREV DÖNÜŞ RAPORU 7-10 Nisan 2017 1 Konu: Riyad Turizm Fuarı 2017 Katılımı Görev Yeri : Riyad RAPOR ÖZETİ: Bölgemizin iş ve yatırım imkânlarının,

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ

TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM

Detaylı

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa Türkiye-Afrika İkinci Ekonomi ve İş Forumu, 10-11 Ekim tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilecek. Zirve T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı nın koordinasyonunda,

Detaylı

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır.

Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. TANITIM ÇALIŞMALARI Nasıl Tanıtılıyor? Birebir Tanıtım 81 ildeki 65 bin ve 93 ülkedeki 60 bin hedef kitleye birebir tanıtım yapılır. 1- Basılı doküman gönderimi (Gazete, Broşür, Bülten, Davetiye) 2- İnternet

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI 2. SPONSORLUK DOSYASI HAYDİ HEP BERABER GEÇMİȘTE DAHA FARKLI BİR YOLCULUĞA GİDELİM Festivalimizin amacı, her biri kültürel miras olarak değerlendirilmesi gereken, dönemlerine damgalarını vurmuș, günümüzün

Detaylı

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI www.tarsusturkey.com BAYRAK DIREKLERI FLAMALARI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı

İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ 5 Ekim - 6 Kasım / Taksim Meydanı 5 Ekim - 6 Kasım Taksim Meydanı İSTANBUL 8. MİNİ GOLF FESTİVALİ Türkiye artık yetiştirdiği sporcular ve düzenlediği spor organizasyonları

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Doğu Anadolu Turizm Geliştirme Projesi (DATUR)

Doğu Anadolu Turizm Geliştirme Projesi (DATUR) Doğu Anadolu Turizm Geliştirme Projesi (DATUR) 1. Dönem İlerlemesi ve 2. Dönem Önerileri Proje neyi hedefledi? Temel vurgu Çoruh vadisinde turizm aracılığıyla yerel ekonomik kalkınmanın sağlanması için

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

İstanbul Shopping Fest 2014

İstanbul Shopping Fest 2014 İstanbul Shopping Fest 2014 İSF, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel sektörün işbirliği ile İstanbul u dünyanın sayılı alışveriş merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefleyen alışveriş, eğlence

Detaylı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı ELMAS SPONSORLUK Üç (3) Premium Paket Mevcuttur Sponsorluk Paketleri Etkinlik boyunca maksimum sergileme imkanları sağlayan benzersiz bir premium

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI

Detaylı

İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI

İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI En avantajlı tatil fırsatları burada! www.erkenrezervasyonfuari.com İLK VE TEK ERKEN REZERVASYON FUARI "BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR"

Detaylı

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi 5-6 ARALIK 2013 Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Uluslararası İstanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Sponsorluk Paketleri ELMAS SPONSORLUK Iki (2) Premium Paket Mevcuttur

Detaylı

Sektör paydaşı seçkin bir davetli grubu ile gerçekleştirilen Çalıştayda, aşağıdaki soruların yanıtları aranmıştır:

Sektör paydaşı seçkin bir davetli grubu ile gerçekleştirilen Çalıştayda, aşağıdaki soruların yanıtları aranmıştır: Likya Yolunun Turizme Kazandırılması Projesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2015 Yılı Proje Teklif Çağrısı Alternatif Turizmin Desteklenmesi Mali Destek Programı kapsamında, TR61/15/TRZMK/0022 sözleşme

Detaylı

AYDIN TURİZM ÇALIŞTAYI RAPORU

AYDIN TURİZM ÇALIŞTAYI RAPORU AYDIN TURİZM ÇALIŞTAYI RAPORU 2 Mayıs 2013 tarihli Perşembe günü Kuşadası Korumar Otel de gerçekleştirilen çalıştay saat 10:00 da başlamıştır. Toplantıya Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ADÜ Turizm

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü 3-6 KASIM 2014 WTM LONDRA 2014 TURİZM FUARI

Detaylı

21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ?

21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ? 21/08/2006 FAALİYETLERİMİZE SPONSOR OLARAK PLASTİK SEKTÖRÜNE YÖNELİK FAALİYETLERİNİZİ ARTTIRMAYI İSTER MİSİNİZ? Sayın Yönetim Kurulu Başkanı ve / veya Sayın Genel Müdür Dikkatine, Türk Plastik Sanayicileri

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 IFM, Istanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay)

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay) KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ Faaliyet 3.1. KURUMSAL GELİŞİM VE YÖNETİM 3.1.1. Alt Faaliyetler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sorumlu Uygulama İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşmaya İlişkin Faaliyetler Uzman

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

DENİZLİ TANITIM STRATEJİSİ

DENİZLİ TANITIM STRATEJİSİ DENİZLİ TANITIM STRATEJİSİ DEBRIEF İLETİŞİMİN AMACI; Denizli nin iller arası rekabette farkındalığını ortaya çıkarmak; sağlık, doğa, tarih, kültür, sanayi, enerji ve tarım gibi mevcut üretim/hizmet çeşitliliğini

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

www.yerel.tv BOSS PRP GROUP kuruluşudur.

www.yerel.tv BOSS PRP GROUP kuruluşudur. Seyretmek için nedeniniz var www.yerel.tv bir BOSS PRP GROUP kuruluşudur. Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Gardenya 5 Plaza Kat: 5 Ataşehir İstanbul Tel.: +90 216 455 98 44 Faks : +90 216 548 19 72

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

TROIA BİR ANADOLU DESTANI

TROIA BİR ANADOLU DESTANI TROIA BİR ANADOLU DESTANI TROİA NEDEN ÖNEMLİ? İLYADA ve ODESA DESTANLARI TROİA NEDEN ÖNEMLİ? DÜNYA KÜLTÜRLERİNİ BİRLEŞTİREN EN ÇOK REFERANS VERİLEN KÜLTÜREL MİRAS ALANI TROİA NEDEN ÖNEMLİ? DOĞU ve BATI

Detaylı