Beispiel: H Intra Medikal Gereçler Paz.Ltd. Şti. Koreşehitleri Cad., Deniz İşhanı, No : , Zincirlikuyu - Istanbul

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Beispiel: H084450611. Intra Medikal Gereçler Paz.Ltd. Şti. Koreşehitleri Cad., Deniz İşhanı, No : 50 34360, Zincirlikuyu - Istanbul"

Transkript

1 Diğer gelişmiş ürünler

2 HYPERGEL in faydaları normlgel İN FAYDALARI 20% sodium chloride in hydrogel form Kuru nekrozları yumuşatır ve çözer Doğal madde Hidrojel formda %0.9 sodyum klorid Hassas ve iyileşme sürecindeki yarayı korur. Nemli bir ortam sağlar Kullanımı kolay Kuru dokuyu yumuşatır HYPERGEL NASIL ÇALIŞIR? Hypergel i nekrotik dokuya, çevresine taşırmadan uygulayın. Yüksek yoğunluktaki sodyum klorid jel yarayı etkili bir şekilde nemlendirir ve nekrotik dokunun doğal debridmanını sağlar.nekrotik doku kaldırıldığında yara iyileşimi için gerekli ortam sağlanmış olur. Kullanım alanı Hypergel kuru nekrozun yumuşaması ve kaldırılması için tavsiye edilir. NORMLGEL NASIL ÇALIŞIR? Normlgel yara çevresine taşırılmadan yaraya uygulanmalıdır. Normlgel yarayı nemlendirir ve böylece iyileşme süreci için faydalı olan nemli çevreyi sağlar. Nemli çevre yeni oluşmakta olan dokuları koruyarak otolitik debridman sağlar. Kullanım alanı Normlgel kuru yüzeyli ve granülüze yaralarda kullanılabilir: Bası ülserleri Bacak ülserleri Hypergel - %20 sodyum kloridli hidrojel ile debride eder. Normlgel - %0.9 sodyum kloridli hidrojel Diabetik ayak ülserleri Yüzeysel yanıklar Cerrahi yaralar Yüksek sodyum klorid yoğunluğu ile etkin şekilde nemlendirir ve Yoğun sodyum klorid yarayı etkin bir şekilde sulandırır ve nekrotik dokunun doğal bir şekilde debride olmasını sağlar. nemlendirir. Hypergel sterildir ve tüp formundadır. Normlgel sterildir ve tüp formundadır. Art. No Quantity/ Pcs/shelf Pcs/transp. Size cont. cont. Kod No Adet/ Adet/İç Adet/Dış Ebat g g g g Siyah kuru nekrotik yaralar Kuru sarı fibrin

3 mesalt İN FAYDALARI Melgisorb İN FAYDALARI Absorbent nonvowen impregnated with sodium chloride Debridman sürecini başlatır Bakteri miktarını azaltır. Kolay kullanım Soft alginate fibres formed into a nonvowen material Yüksek emme kapasitesi Nemli yara yatağına yapışmaz Kaviteli yaralara uygundur Mesalt nasıl çalışır Melgisorb nasıl çalışır? Örtüdeki Sodyum Klorid yara akıntısı ile birleşerek örtüden kaldırılır.mesalt inflamasyon safhasındaki yaralarda eksudayı, bakteri ve nekrotik maddeleri yaradan emerek çıkartır ve etkili bir temizlik sağlar ve böylece doğal iyileşme sürecini kolaylaştırır. Melgisorb fazla miktarda eksudayı emer. Melgisorb yara akıntısını emerken, yumuşak nemli jel formundaki alginate fibriller yara iyileşmesine yardımcı nemli ortam sağlar. Jel, salin solüsyon ile ıslatılarak kolayca çıkartılabilir. Mesalt, inflamasyon safhasındaki ağır akıntılı ve akıntılı enfekte yaraların tedavisi için tavsiye edilir: Bası ülserleri Cerrahi yaralar Melgisorb orta ve ağır eksudalı, farklı çaptaki yaralarda kullanılabilir: Bası ülserleri Bacak ülserleri Diabetik ayak ülserleri Donör sahalar Cerrahi yaralar Mesalt - Sodyum kloridli Melgisorb - Emici alginate örtü temizleyici örtü Mesalt ağır akıntılı ve akıntılı enfekte yaraların temizliğini etkin bir şekilde sağlar. Melgisorb, yüzeysel ve kaviteli yaralar için, yüksek emicilikte bir örtüdür. Mesalt şerit (Kavite formu) Melgisorb kavite. Mesalt steril tekli paketler halindedir. Çeşitler Art. No Size Pcs/shelf Pcs/transp. cont. cont. Kod No Ebat cm Adet/İç Adet/Dış Mesalt x 5 cm ,5 x 7,5 cm x 10 cm Mesalt şerit x 100 cm Flat x x x Cavity Eksudalı granülüze yara. Eksudalı granülüze yara.

4 Yara bakım ürünleri Molnlycke Health Care dünyadaki en büyük yara bakım şirketlerinden biridir ve geleneksel yara bakım ürünleri ağımız Mepore, Tubifast, Alldress ve Steripod gibi lider ürünleri içerir.

5 Faydaları Alldress Az yapışkanlı yara temas tabakası yaradaki rahatsızlığı minimuma indirir. Koruma ve güvenlik içim virüs ve bakteri geçirmez film. Sıvıya dayanıklı bariyer yarayı kontaminasyondan ve yara akıntısının sızıntısından korur. Yaraya yapışma riskini minimuma indiren az yapışkanlı yara kontağı. Nemli bir yara iyileşme ortamı sağlar. Maserasyon riskini en aza indirir. Duş alırken kullanılabilir. Yarayı su ve dış ortam kontaminasyonundan korur. Virüs ve bakteri geçirmeyen film. Aseptik uygulamaya izin veren ve kolay çıkartılabilen koruyucu kağıt. Skin-friendly, water-based adhesive Cilde dost, su bazlı yapışkan. Open the package and remove the dressing. Yapışkan yüzeyi ortaya çıkarmak için koruyucu kağıtlardan birisini kaldırın ve örtünün ilk fiksasyonunu sağlayın. Nefes alabilen film nemli bir yara çevresi sağlar. Mükemmel eksüda yönetimi için üksek emicilikte yara pedi. Hassas ve güvenli fiksasyon için cilde dost poliakrilat yapışkan. Alldress nasıl çalışır? Alldress az yapışkanlı yara temas tabakasına sahiptir.emici ped eksudayı emer ve yara çevresindeki maserasyon riskini en aza indirir. Emici buhar geçirgen yapışkan örtü Hassas su bazlı yapışkan, örtüyü güvenli bir şekilde yerinde tutar. Alldress az ve orta eksüdalı yaralar için ideal,kendinden yapışkanlı bir örtü olup birincil veya ikincil örtü olarak kullanılabilir. Film tabaka yarayı sudan ve kontaminasyondan korur ve nemli bir yara çevresi sağlar. Yarı geçirgen film virüs ve bakteri geçirmez olup, nemli bir iyileşme ortamı sağlar. Film, etrafa sıvı sızmasını engeller. Alldress e cilt üzerinde pozisyon verin ve yavaşça ikinci koruma kağıdını kaldırın. Doğru yapışması için yapışkan kenarların tam yapışmasını sağlayın. Uygulama sırasında örtüyü germeyin. Alldress tekli steril paketlerde bulunur Kullanım alanı Alldress az ve orta eksudalı pek çok yarada kullanılabilir: Yumuşak yüzey yatak çarşaflarından ve kıyafetlerden dolayı meydana gelecek olan sürtünmeyi ortadan kaldırır. Kod No Ebat Ebat Yara pedi Adet/ Adet/ cm inç cm ölçüsü İç Dış inç x 10 4 x 4 5 x 5 2 x x 15 6 x 6 10 x 10 4 x x 20 6 x 8 10 x 15 4 x Yüzeysel yanıklar,yırtılmalar,cerrahi insizyonlar,bası ülserleri,venöz ülserler ve diabetik ülserler gibi açık ve kapalı yaralarda birincil örtü olarak kullanılabilir. İkincil örtü olarak,açık yaralarda şu ürünler ile beraber: - Jeller (Hypergel ve Normlgel ), - (Mesalt ) ve - alginatlar(melgisorb )

6 Faydaları Celltork Emici Islakken bile güçlü materyal Celltork tezgah ve benzer yüzeylerin silinmesi, kurulanması ve temizliği için tavsiye edilmektedir. Celltork, temizleme maddeleri ile cildin temizlenmesinde de kullanılabilir, örneğin kan testinden önce. Faydaları DryTips Mükemmel tükürük emilimi ve kontrolü. Yarıklı korumasından dolayı polietilen filmle parotid deliğini ve tüm ağız mukozasını tamamen kaplar. Hassas,güvenilir ve irritasyona neden olmadan parotid deliği ve ağız mukozasına yapışan ve kolaylıkla kaldırılabilen yapışkan. Oral boşluğun gerisindeki çalışmaları. Ağızda iplik ve diğer kalıntıları bırakmaz. Esnek, çene hareketlerine uyumludur. Dokunmuş kağıt tampon The Ultimate Saliva Control DryTips, yüksek tükürük emme kapasiteli, tükürük kontrolü ve kuruluk gerektiren diş tedavilerinde parotid delik ve ağız mukozası kapsamında tavsiye edilen üç katlı tükürük emici sızdırmaz peddir. Celltork iç kutularda nonsteril olarak paketlenmiştir. Kod Ebat Ebat Adet/İç Adet/Dış cm inç x 5 2 x x 10 4 x DryTips tükürük kontrolü için geliştirilmiş ilk ürün olup yaklaşık 20 sene önce piyasaya sunulmuştur.diş doktorları ve hijyenistler tarafından pazardaki en önemli ürünlerden biri olarak tanımlanmaktadır. DryTips in sıradan pamuk rulolara kıyasla daha ekonomik olması ve hasta için daha memnuniyet verici olması gibi pekçok avantajı ve faydası vardır. DryTips nonsteril olarak iç kutularda paketlenmiştir. Kod No Ebat Adet/İç Adet/Dış Kutu Kutu Small Large

7 Faydaları Ete Yaraya yapışmayı en aza indirir. Maserasyonu sınırlandırmak amacıyla, eksudanın yara dışına yayılmasını engelleyen kare dikişli örtü. Maserasyon riskini sınırlar. Tamponlama yapılmasına izin verir ve bundan dolayı hassas ciltlerin korunmasında kullanılabilir. Yeni oluşan dokuların zarar görme riskini sınırlar. Yumuşak ve vücut hatları ile uyumludur. İstenilen ölçülerde ve şekillerde kesilebilir. Open the package and remove the dressing. Örtüye suni ipek kumaş kısmı yaranın üzerine gelecek şekilde pozisyon verin. Ete, yara yatağının etrafını en az 2 cm taşacak şekilde yerleştirilmelidir. Ete nasıl çalışır? Yaraya yapışmayı minimuma indirerek hasta konforu sağlayan suni ipek kumaş Emici, az yapışkanlı örtü Absorbsiyon ve tamponlama için emici pedli suni ipek kumaştan tampon Ete uygulaması kolay bir üründür. Yara ile temas eden tabaka yapışmayı en aza indirger ve yaradaki eksudayı emici tabakaya geçirir. Kareli dikilmiş örtü tampon etkisi yaratarak emişi arttırır ve yara sekresyonunun yara dışına yayılmasını sınırlar, böylece de yara çevresindeki derinin maserasyon ve iritasyonunu önler. Ete, granülasyon sürecindeki yaralarda absorbsiyon ve koruma amaçlı tasarlanmış, yumuşak bir örtüdür. Ete eşsiz tasarımı ile granülüze yaralar için uygundur. Yara ile temas halindeki suni ipek tabaka, eksudanın suni ipek tampondaki emici kısma geçişini sağlarken yaraya yapışma riskini de en aza indirir. Ete yumuşak ve nefes aldırır bir örtü olup iyi bir koruyucu tampondur. Ete yi güvenli bir şekilde sabitlemek için hafif bir bandaj veya farklı bir örtüleme methodu kullanınız (Örneğin: Tubifast, Tubigrip, Mefix, veya Mepore Film). Ete, tekli steril paketlerdedir. Kod No Ebat Ebat Adet/ Adet/ cm inç İç Dış x 10 2 x x 10 4 x x 20 4 x x 20 6 x x x Ete, granülasyon safhasındaki yaraların absorbsiyonu ve korunması için tasarlanmış, az yapışkan steril bir örtüdür (bacak ülserleri,bası ülserleri ve minor yanıklar).

8 Steril tamponlar Kod No Ebat Çap Pcs/ Pcs/ Pcs/ cm Steril Paket İç Dış x x x x x x x x x x x x x x Nonsteril tamponlar Art. No Ebat Çap Adet/ Adet/ cm İç Dış x x x x x x x x Steril olmayan Mölnlycke gazlı bezleri ve tamponları havayolu ile kontaminasyonu engelleyen temiz kutulardadır. MÖLNLYCKE GAZLI BEZ VE TAMPONLARI Molnlycke gazlı bez ve tamponları faklı ölçülerde ve paketlerde tedarik edilebilir. Kalitenin, Avrupa kodeksine uygunluğu sürekli denetlenmektedir. Molnlycke gazlı bezleri ve tamponları farklı boyutlarda, steril ve steril olmayan şekillerde mevcuttur. Steril tamponlar Kod No Ebat Çap Adet/ Adet/ Adet/ mm Steril Paket İç Dış x 30 Düz tampon Nonsteril tamponlar Kod No Ebat Çap Adet/ Adet/ cm mm İç Dış x 25 Düz tampon x 30 Düz tampon Tüm tamponlar lateks içermemektedir. Kullanım alanı Mölnlycke gazlı bez ve tamponlarının geniş bir kullanım alanı vardır. Absorbsiyon, yara temizleme, koruma, dezenfekte etme ve tamponlamada kullanılabilir.

9 LATEKS PUDRASIZ MUAYENE ELDİVENLERİ Lateks muayene eldiveni,tıbbi muayene,teşhis ve tedavi prosedürleri için tasarlanmış üst düzey, pudrasız, tek kullanımlık, en iyi kalite doğal kauçuk lateksten imal edilmiş tek kullanımlık bir eldivendir.lateks muayene eldivenleri elden bakteri geçişini engelleyerek hasta ve kullanıcının karşılıklı kontaminasyondan korunmasını sağlar. Steril Glads Lateks Nonsteri Glads Lateks GLADS LATEKS MUAYENE ELDİVENLERİNİN FAYDALARI Mükemmel koruma özelliği Yüksek gerilme kuvveti Yüksek elastikiyet Uluslararası ve ulusal standartları karşılar - EN 455, bölüm EN ISO CE belgeli Hasta ve kullanıcı kişiden karşılıklı kontaminasyonu engellemek için maksimum koruma. Çok iyi nemli ve kuru kavrama. Kolay kullanım. Dayanıklılık, uyum ve konforun mükemmel uyumu. Anatomik dizayn, yuvarlatılmış manşet ve parmak ucundan bileğe kadar komple aynı yapı. Steril lateks muayene eldivenleri, yara pansumanı esnasında karşılıklı kontaminasyonun engellenmesinde, örtü değişimlerinde, kateterizasyonda, kan transfüzyonunda, kan alımında ve kan tahlillerinde koruma için tavsiye edilmektedir. Steril olmayan lateks muayene eldivenleri, enfeksiyon riski taşıyan ürünlerin, aletlerin ve diğer maddelerin teması halinde karşılıklı kontaminasyondan korunmak için tavsiye edilir. STERİL OLMAYAN PUDRASIZ MUAYENE ELDİVENLERİ Vinyl muayene eldivenleri polyvinyl chloride ve diaoctyl phtalate den imal edilmiş,tıbbi muayene,teşhis ve tedavi prosedürleri için tasarlanmış, nonsteril, pudrasız,transparan, üst düzey, tek kullanımlık eldivenlerdir. GLADS VINYL MUAYENE ELDİVENLERİNİN FAYDALARI İyi koruma özelliği Yüksek gerilme kuvveti Elastikiyet Doğal kauçuk lateks içermez Uluslararası ve ulusal standartları karşılar veya aşar - EN 455, bölüm EN ISO CE belgeli Steril olmayan Vinyl muayene eldivenleri, enfeksiyon riski taşıyan ürünlerin, aletlerin ve diğer maddelerin teması halinde karşılıklı kontaminasyondan korunmak için tavsiye edilmektedir. Kod No Ebat Adet / Adet / Adet / cm Steril paket İç Dış Art No Ebat Adet / Adet / İç Dış Kutu Kutu Vinyl muayene eldivenleri ellerin teması yoluyla geçişi engelleyerek hasta ve kullanıcıyı karşılıklı kontaminasyondan korur Small Small Medium Medium Large Large Ekstra small Small Medium Large Glads Vinyl muayene eldivenleri, steril olmayan iç kutularda paketlenmiştir. Kod No Ebat Adet/İç Kutu Adet/Dış Kutu Small Medium Large

10 MEFIX IN FAYDALARI Cilde dost, su bazlı, çözülmeyen Uygun ölçüm ve kesim için ölçeklendirilmiş koruma kağıdı Güvenli ve hassas fiksasyon için,cilde dost, su bazlı, çözülmeyen poliakrilat yapışkan yapışkan. Ölçekli koruyucu kağıt, ölçüm ve kesim için uygundur. Vücut hatlarına uyumludur. Hava geçirir, maserasyonu engeller ve konforludur. Buhar ve EO metodu ile sterilize edilebilir. MEFIX NASIL ÇALIŞIR? Nonwoven kumaşın gözenekli Uygun ölçüde kesin Koruyucu kağıdın iki kenarını hafifçe çekerek ve Mefix in arka kısmını bükerek ayırın.ensiz olan kısmını kaldırın. yapısı hava ve su buharı geçirgenliği sağlar. Kumaş esnektir, vücut hatlarına uyumludur ve yapıştırıldığında vücut hareketlerini kısıtlamaz. Kumaş emici değildir, Kolay tutuş için koruyucu kağıt üzerinde delikli bölme Hasta konforu için yumuşak, elastik, emici olmayan, nonwoven kan ve sıvı sızıntısını engeller. Su bazlı poliakrilat yapışkan, cilde hassas tasarlanmıştır ve aynı zamanda güvenli yapışma sağlar. Çıkarılması kolay koruyucu kağıt 10 cm lik aralıklarla ölçeklendirilmiştir. KENDİNDEN YAPIŞKANLI KUMAŞ Delikli bölmeleri kolay çıkarma ve uygulama sağlar.mefix, kolaylıkla Mefix, örtüler, tamponlar, kataterler ve tüpler için ideal fiksasyon sağlar. Güvenli fiksasyon sağlar ve cilde hassastır. istenilen şekil ve ölçüde kesilebilir. Yüzeyi yapışkanlı kısmı cilde gelecek şekilde uygulayın. Kalan koruyucu kağıdı çıkarın. Düzgün yapışması için Mefix in üzerini hafifçe düzeltin. Mefix i uygularken germeyin. Mefix steril olmayan 10 ve 2.5 m. lik rulolar halinde dispanser kutularda mevcuttur. Kod No En Kutu/ cm Dış Kutu Mefix, örtülerin, tamponların, kataterlerin ve tüplerin fiksasyonu gibi fiksasyon gerektiren pek çok durumda kullanılabilir. 10 meter m lik rulolar m lik rulolar

11 Kolay kullanım için çıkarılması kolay koruyucu kağıt SHasta konforu için, yumuşak,nefes alabilen elastik nonwoven MEPORE UN FAYDALARI Cilde dost, su bazlı yapışkan. Az yapışkanlı yara temas tabakası yaraya yapışma riskini mimimuma indirir. Esnek, sıvı savıcı arka yüzey. Çıkarılması kolay koruyucu kağıt rahat ve aseptik uygulama sağlar. Hava geçirgendir, maserasyonu engeller ve daha iyi konfor sağlar. Güvenli yapışma için yuvarlatılmış kenarlar (9x15 cm e kadar bütün ölçüler). Paketi açınız ve örtüyü çıkarınız. Koruyucu kağıtları çekerek örtünün yapışkan yüzeyinin cilde yapışmasını sağlayınız. MEPORE NASIL ÇALIŞIR? Nonwoven kumaşın gözenekli Cilde dost, su bazlı, hassas ve güvenli yapışma için çözülmeyen yapışkan Hasta konforu ve uzun süreli kullanım için, az yapışkanlı yara temas yüzeyine sahip emici yara pedi KENDİNDEN YAPIŞKANLI EMİCİ ÖRTÜ Mepore, az ve orta seviyede eksudalı yaralar için uygun, hava geçirgen, kendinden yapışkanlı bir örtüdür. Cilde dost, su bazlı, çözülmeyen poliakrilat yapışkanlı yapısı hassas ve güvenli fiksasyon sağlar. yapısı hava ve su buharı geçirgenliği sağlar. Kumaş esnektir, vücut hatlarına uyumludur ve yapıştırıldığında vücut hareketlerini kısıtlamaz. Kumaş emici değildir. Kan ve sıvı sızıntısını engeller. Poliakrilat yapışkan cilde hassas tasarlanmıştır ve aynı zamanda da güvenli yapışma sağlar. Yara pedi, makul ölçüde yara sıvısını emer ve az yapışkanlı yara temas tabakası yaraya yapışma riskini azaltır. Çıkarılması kolay koruyucu kağıt steril uygulama ile birlikte ürünün kolay uygulanmasını da sağlar. Örtüyü germeden cilt üzerinde pozisyon verin ve yavaşça açma kağıtlarının diğer kısımlarını da kaldırın. Mükemmel yapışma sağlamak için yapışkan kenarların üzerinden geçin. Uygulama esnasında örtüyü germeyin. Mepore, steril tekli paketlerdedir. Kod No Ebat Ebat Yara pedi Pcs/ Pcs/ cm inç cm İç Dış Mepore, steril olmayan 5 ve 2 m. lik rulolar halinde dispanser kutularda da bulunmaktadır. Kod No En En Ped eni Kutu/Dış Kutu cm inç cm Mepore,cerrahi yaralar,minör yanıklar ve kesikler gibi, az ve orta seviyede eksudalı yaraların geniş bir kısmında kullanılabilir x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x m. lik rulolar m. lik rulolar

12 Kullanım kolaylığı için kolay çıkartılabilir koruyucu kağıtlar Hasta konforu ve uzun süreli kullanım için, az yapışkanlı yara temas tabakasına sahip emici yara pedi Daha iyi hasta konforu için yumuşak, elastik nonwoven MEPORE PRO NUN FAYDALARI Duş alırken kullanılabilir. Az yapışkanlı yara temas tabakası yaraya yapışma riskini minimuma indirir. Yarayı su ve kontaminasyondan korur. Virüs ve bakteri geçirmeyen destek film. Etkili absorpsiyon kapasitesi. Kolay çıkarılabilir koruyucu kağıtlar uygun ve aseptik uygulama sağlar. Hava aldıran film. Elbise ve yatak çarşaflarına sürtünmeyi azaltır. Cilde dost su bazlı yapışkan. Paketi açınız ve örtüyü çıkarınız Koruyucu kağıtları çekerek örtünün yapışkan yüzeyin cilde yapışmasını sağlayınız. Hassas ve güvenli fiksasyon için cilde dost, su bazlı,çözülmeyen yapışkan Yarayı dış ortam kontaminasyonundan korumak için, virüs ve bakteri geçirmeyen destek film Hasta konforu ve daha uzun süreli kullanım için nefes aldıran ve duşta kullanılabilen film Güvenli yapışma için yuvarlatılmış kenarlar (9x15 cm e kadar olan bütün ölçüler için). MEPORE PRO NASIL ÇALIŞIR? SU GEÇİRMEYEEN, KENDİNDEN YAPIŞKANLI EMİCİ ÖRTÜ Mepore Pro,yarayı su ve kontaminasyondan koruyan destek filmi ile kendinden yapışkanlı, emici ve nefes aldıran bir örtüdür. Cilde dost, su bazlı çözülmeyen yapışkanı hassas ve güvenli yapışma sağlar. Arka tabakadaki film duş yapma olanağı tanır ve yarayı su ve kontaminasyondan korur. Aynı zamanda elbise ve yatak çarşaflarını da kan ve eksuda sızıntısından korur. Yüksek emicilikteki ped ve yüksek buhar geçirgenliğindeki arka tabaka filmi sayesinde örtü yüksek sıvı tutuşu sağlar. Poliakrilat yapışkan ürünün cilde hassas bir şekilde yapışması ve aynı zamanda güvenli fiksasyon sağlaması için tasarlanmıştır. Çıkartılması kolay koruyucu kağıt steril uygulama kadar örtünün kolay uygulanmasını da sağlar. Kumaş /film tabakanın dayanıklılığı uygulama kolaylığı da sağlamakatadır. Örtüyü germeden cilt üzerinde pozisyon verin ve yavaşça koruyucu kağıtların diğer kısımlarını da açın. Mükemmel yapışma sağlamak için yapışkan alanın üzerinden geçin. Uygulama esnasında örtüyü germeyin. Mepore Pro, tek kullanımlık steril paketlerdedir. Kod No Ebat Yara pedi ebatı Adet/ Adet/ cm cm İç Dış x 7 3 x x x x x x x x x x x Mepore, cerrahi yaralar,minör yanıklar ve kesikler gibi az ve orta eksudalı yaraların geniş bir kısmında kullanılabilir.

13 Ekstra dayanıklılık gerektiren durumlar için nonwoven takviye Hasta konforu için nefes aldıran, elastik poliüretan film Faydaları Mepore IV Güvenli fiksasyon Cilde dost yapışma Ekstra güç için nonwoven takviye Nefes aldırır Giriş kısmının gözlemlenebilmesi için transparan yapı Vücut hatlarına kolaylıkla uyum sağlar Bakteri ve virüs geçirmez film Sıvı geçirmez Paketi açın ve örtüyü çıkartın. Örtüyü kenarındaki kağıt çıkıntıdan tutun ve koruyucu kağıdı çıkartın Uygulamadan önce cildin temiz ve kuru olduğundan emin olun. Örtüye kataterin üzerinde pozisyon verin. Giriş kısmının transparan film ile örtülmesine dikkat edin. Kolay uygulama için koruyucu folyo ve kağıt çerçeve desteği Eldiven kullanırken dahi kolay uygulama TRANSPARAN, NEFES ALDIRAN IV FİLM ÖRTÜ Güvenlik ve koruma için virüs, bakteri ve sıvı geçirmeyen film Katater takılan kısmın transparan olması sayesinde örtü çıkarılmadan gözlemleme imkanı Mepore IV, IV katater ve diğer damar içi kataterler gibi ürünlerin fiksasyonu için uygun,transparan, kendinden yapışkanlı IV Kanül sabitleme örtüsüdür. Mepore IV nin uygulama sistemi kolay kullanım için tasarlanmıştır. MEPORE IV NASIL ÇALIŞIR? Mepore IV, damar içi aletlerin güvenli ve esnek olarak yerleştirilmesini sağlar. Virüs ve bakteri geçirmeyen transparan film, sızıntı ve dış ortam kontaminasyonuna karşı engel oluşturur. Mepore IV, yüksek buhar geçirgenliğinden dolayı, ciltteki fazla nemin dışarı çıkmasını sağlar. Nonwoven destek, güvenli fiksasyon sağlar. Kağıt çerçeveyi çıkartın. Kusursuz yapışması için örtünün üzerini hafifçe düzeltin ve kenardaki kağıt çıkıntıyı çıkartın. Örtüyü germeden yapıştırın. Mepore IV steril tek kullanımlık paketlerdedir. Kod No Ebat Adet/ Adet/ cm İç Dış x x x Mepore IV damar içi kateterlerin fiksasyonu için tavsiye edilmektedir: IV kataterler Periferik kataterler Central Kataterler Pediatrik kataterler

14 Hasta konforu ve mükemmel yara iyileşme ortamı için transparan, nefes aldıran, elastik poliüretan film Kullanım kolaylığını destekleyen koruyucu folyo ve kağıt çerçeve. MEPORE FILM IN FAYDALARI Yüksek nefes alınabilirlik. Eldiven ile dahi kolay uygulama. Yeni oluşan dokuların zarar görme riskini azaltır. Vücut hatlarına kolayca uyum sağlar. Cilde dost yapışkan. Güvenli fiksasyon. Nemli yara çevresi sağlar. Virüs ve bakteri geçirmez,sızıntılara karşı bariyer görevi yapar Sıvı geçirmez Sadece 10x25 ve 15x20 cm ebatlı ürünlerde: merkezdeki kesim kağıdını çıkarıp atın. Yapışkan kısmı ortaya çıkartmak için Mepore yazan koruyucu folyoyu kaldırın. MEPORE FILM NASIL ÇALIŞIR? Hassas ve güvenli fiksasyon için cilde dost poliakrilik yapışkan Güvenlik ve koruma için sıvı geçirmeyen,virüs ve bakterilere dayanıklı film Mepore Film, esnek transparan yapısı ile yaraya koruma sağlarken, düzenli olmayan yüzeylere ve vücut hatlarına uyum sağlar. Örtü, sıvı sızıntısına engel oluşturur ve virüs, bakteri kontaminasyonunu önler. Nefes aldıran, transparan, kendinden yapışkanlı film örtü Mepore Film,temiz yaraların pekçoğunda birincil örtü olarak kullanılabilen aynı zamanda ikincil fiksasyon için de ideal olan transparan kendinden yapışkanlı film örtüdür.mepore Film in uygulama sistemi kolay kullanım için tasarlanmıştır. Mepore Film yarada nemli bir ortam sağlar. Yüksek buhar geçirgenliği sayesinde, Mepore Film fazla nemin yara ve çevresinden uzaklaşmasını sağlar. Örtüye cilt üzerinde pozisyon vererek hafifçe cildin üzerine yapıştırın. Kağıt çerçeveyi çıkartın. İki kenarda bulunan kağıt parçalarını çıkartın.uygulama sırasında örtüyü germeyin. Mepore film,steril tek kullanımlık paketlerdedir. Kod No Ebat Adet/ Adet/ cm İç Dış x x x x x x Mepore Film, birincil örtüleri (örneğin: hidrojel, alginate ve köpük örtüler) konforlu bir şekilde sabitlemek için kullanılabilir. Mepore Film,aynı zamanda granülasyon aşamasındaki yaraların pekçoğunda kullanılmak üzere tasarlanmıştır: Yüzeysel yanıklar IV sahalar Aşınmalar Yırtılmalar Donör sahalar Yüzeysel bası ülserleri Kapanmış cerrahi yaralar Deri bozulmasını önlemek amacıyla

15 MESOFT UN FAYDALARI Yüksek absorpsiyon kapasitesi. Gazlı beze oranla %50 daha fazla Mesoft tampon 4 katlı,steril 40 gr Mesoft swabs, unsterile 40 gr Düşük seviyede ipliklenme Mükemmel absorpsiyon sıvı ve eksuda emer. Yumuşak materyal Mesoft u cilde daha hassas hale getirmektedir. Geleneksel gazlı beze kıyasla önemli ölçüde daha az ipliklenme. Mükemmel temizleme performansı sağlayan lifli yapı. Mesoft tampon ve spançlar ıslakken bile şekillerini korurlar. Kod No Ebat cm Adet/ Adet/İç Adet/Dış Steril Paket x x x x x x x x x x x x x x Kod No Adet/ Adet/İç Adet/Dış Ebat x ** x *** x ** x ** x * x ** x * x ** 1250 *Kağıt paket** Karton Kutu ürünün kolay tutulmasını sağlayan paket tasarımı. Mesoft, yüksek absorpsiyon Nonsteril Mesoft tampon, 30 gr kapasitesi ve rekabetçi fiyatlandırması ile geleneksel gazlı beze oranla uygun maliyetli Kod No Adet/ Adet/İç Adet/Dış Ebat Etkin maliyet Bağlayıcı ajanlar yoktur NONWOVEN TAMPON VE SPANÇLAR bir altenatiftir. Mesoft tampon ve spançları nın geniş bir uygulama alanı mevcuttur. Absorpsiyon, yara temizleme, koruma, Mesoft yarıklı tampon steril 4 katlı, 40 gr Kod No Size cm Adet/ Adet/İç Adet/Dış envelope x x x * x x * x x * x Temizkutu hava yolu ile kontaminasyondan korunmayı sağlamaktadır. Diğer bütün ürünler kağıt paketlerde mevcuttur. Mesoft,tampon ve spançları, geleneksel gazlı beze göre uygun maliyetli bir alternatiftir. dezenfektasyon veya tamponlama için kullanılabilir. En önemli özellikleri mükemmel absorpsiyon kapasitesi, yumuşaklık ve az ipliklenmesidir. Mesoft tampon, steril 30 gr süngerler. Mesoft tampon,nonsteril 30 gr Mesoft tampon ve spançlar, farklı ölçülerde steril ve nonsteril olarak mevcuttur. Kod No Ebat Çap Adet/ Adet/İç Adet/Dış mm Steril Paket Small Medium Large Kod No Ebat cm Adet/ Adet/İç Adet/Dış Steril Paket Small Medium Large

16 Faydaları Mesorb Hasta konforu için nefes aldıran arka tabaka Mükemmel eksuda yönetimi için yüksek emicilikte dolgu Yüksek absorpsiyon kapasitesi Koruyucu tamponlama Nefes aldıran yapı Uygun maliyet E siz eksuda sızdırmayan yapısı, örtü değişim sıklığını azaltarak, kıyafet ve yatak örtülerinin lekelenmesini engeller. Mesorb nasıl çalışır? Yara temas tabakası ve yayılma tabakası ile yaradaki eksuda emilir ve Mesorb a geçirilir. Yüksek emicilikteki dolgu eksudayı emerken aynı zamanda da koruyucu ve havalandıran yara tamponu görevi görür. Paketi açın ve örtüyü çıkarın Mesorb u yara üzerine veya birincil örtünün üzerine, cilt çevresine en az 1cm taşacak şekilde uygulayın. Hasta konforu için az yapışkan yara temas tabakası Kenar sızıntılarını önlemek için kenarları kapatan arka tabaka Sızıntıyı ve kontaminasyonu önlemek için sıvıyı uzaklaştıran sıvı savıcı bariyer Sıvıyı uzaklaştıran arka tabaka harici kontaminasyonu engeller, kıyafet ve yatak örtülerini eksuda sızıntısından korur. Arka tabaka örtünün yanlarını kapatırken aynı zamanda kenarlardaki sızıntıyı da önler. Eksüdaya karşı bariyer sağlayan emici örtü. Mesorb, fazla miktarda yara eksudasını tutabilen yüksek emicilikte yumuşak örtüdür. Sıvı dirençli bariyer özelliği giysileri ve yatak örtülerini, kan ve eksuda sızıntısına karşı korur. Uygun bir fiksasyon malzemesi ile sabitleyin (örneğin: Mefix, Mepore Film, veya Tubifast) Mesorb, steril tekli paketlerdedir. Kod No Ebat Ebat Adet/ Adet/ cm inch İç Dış Mesorb, orta ve yoğun eksudalı yaralar için tavsiye edilmektedir x 10 4 x x 10 4 x x 15 4 x x 15 4 x x 20 4 x x 20 4 x x 20 6 x x 20 6 x x 25 8 x x 25 8 x x 30 8 x x 30 8 x Mesorb, birincil örtü olarak (direk yaranın üzerine) veya yüksek emicilik gerektiren durumlarda ikincil örtü olarak (Mepitel veya Mepilex Transfer ile birlikte) kullanılabilir.

17 Tiftiklenmeyen yapısı ile az yapışkanlı emici yara pedi mükemmel sıvı yönetimi sağlar ve güvenlidir. Su bazlı, hassas,tahriş etmeyen poliakrilat yapışkan güvenli fiksasyon sağlar. Nefes aldıran nonwoven film, sıvı sızdırmaz, konfor ve koruma sağlar. Faydaları Mestopore S Pansuman sürecinde minimum acı ve doku hasarı. Tahriş etmez. Vücut hatlarına uyum sağlar. Duş alınabilir. Kalıntı bırakmaz.. Kolay kullanım. MESTOPORE S NASIL ÇALIŞIR? Breathable nonwoven film, impermable to fluids for comfort and protection Safetac Yumuşak silikon yapışma teknolojisi kuru cilde hassas bir şekilde yapışarak acı ve travmayı azaltır. Mestopore S kontinent stoma lar (ÜROSTOMİ) için kendinden yapışkanlı emici stoma örtüsüdür. Yapışmayan yara temas tabakası stomanın zarar görmesini engeller. Stoma sekresyonu, yüksek emicilikteki lifler tarafından emilir ve tutulur. Kendinden yapışkanlı kenarlar sık örtü değişimlerinde bile tahriş etmez ve örtüyü sızıntıdan korur. Mikro gözenekli arka tabaka materyali ten rengindedir ve cilde nefes aldırır. Mestopore S in üst yarısındaki koruyucu filmi kaldırın. Örtüyü nazikçe stoma üzerine uygulayın. Yumuşak silikon yapışkanlı emici kontinent stoma (ÜROSTOMİ) örtüsü Mestopore S, kontinent stoma (ÜROSTOMİ) için yumuşak silikonlu kendinden yapışkanlı emici bir örtüdür. Mestopore S, örtü değişimlerinde, cilt çevresine daha az travma ve hastaya daha az acı verir. Örtüyü kaldırmak için, örtüyü hafifçe yukarıya kaldırın ve sıyırın. Mestopore, steril olmayan koruyucu iç kutularda sunulmaktadır. Kod No Ebat cm Ped ebatı cm Adet/İç Adet/Dış (inç) (inç) Mestopore S kontinent stomalı (ÜROSTOMİ)hastalarda kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiştir x 10 5 x (3.5 x 4) (2 x 2.2)

18 MESTOPORE UN FAYDALARI Cilde dost yapışkan. Güvenli ve mükemmel sıvı yönetimi için tiftiklenmeyen az yapışkanlı ped. Güvenli ve nazik fiksasyon için,su bazlı, tahriş etmeyen yapışkan. Tahriş etmez. me mestopore me Vücut hatlarına uyumludur. Duş alınabilir. Kalıntı bırakmaz. opore mestopore Kolay kullanım. MESTOPORE NASIL ÇALIŞIR? mestopore mestopore Mestopore, kontinent stomalı (ÜROSTOMİ)hastalar için kendinden yapışkanlı, emici bir örtüdür. Mestopore un üst yarısındaki koruyucu filmi. Örtüyü nazikçe stoma üzerine uygulayın. Stoma dokusu, hasarlardan yapışmayan bir temas tabakası ile korunur. Stoma sekresyonu, yüksek emicilikte şişen matriks doku tarafından emilir ve tutulur. Konfor ve koruma için nefes aldıran,sıvı geçirmez nonwoven film. Daha iyi konfor için yapışmayan polyamid ağ. Kendinden yapışkanlı kenarlar sık örtü değişimlerinde bile tahriş etmez ve örtüyü sızıntıdan korur. Mikro gözenekli arka tabaka materyali ten rengindedir ve cilde nefes aldırır. Emici,kontinent stoma (ÜROSTOMİ)örtüsü Örtüyü kaldırmak için, örtüyü hafifçe yukarıya kaldırın ve sıyırın. Mestopore, kontinent stomalar (ÜROSTOMİ) için kendinden yapışkanlı emici bir örtüdür. Mestopore, steril olmayan koruyucu iç kutularda sunulmaktadır. Kod No Ebat cm Ped ebatı cm Adet/İç Adet/Dış (inç) (inç) x 10 5 x (3.5 x 4) (2 x 2.2) Mestopore kontinent stomalı (ÜROSTOMİ)hastalarda kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiştir.

19 Hafif elastikiyeti hastalara hareket özgürlüğü sağlar. Küçük kollardan büyük yetişkin bedenlerine kadar herşeye uyum sağlar, renk kodlaması kolay ve hızlı ürün seçimine imkan verir. Kompresyon ve büzülmeye neden olmayarak pansumanları güvenli bir şekilde tutar. TUBIFAST BANDAJLARIN FAYDALARI Hızlı ve kullanımı kolaydır, istenilen ölçüye göre kesilebilir, büzülmeyen formda olup düzgün olarak pansumanın üzerine gerilebilir Çabuk ve kolay kullanım:.ölçüye göre kesin pansuman üzerinde ürünü büzmeden gerin. Küçük kollardan büyük yetişkin bedenlerine kadar uyum sağlaması için, çeşitli ölçülerde bulunur.farklı ölçüler farklı renk kodları ile tanımlanmış olup renk kodları ürünün kolay Tubular sunum,iğne veya bant gerektirmez. ve hızlı seçilebilmesini sağlar. Tubifast, kompresyon ve Ele göre kesilen Tubifast bandajları. Tubifast Bandajları. Çeşitli uzunlukları mevcut olup fireyi en aza indirgeyerek maliyet avantajı sağlar. büzülmeye neden olmayarak pansumanları güvenli bir şekilde tutar. Hafif elastikiyeti hastalara hareket özgürlüğü sağlar. Tubifast Bandajları Sipariş Bilgisi Ürün Ebat Kod No KIRMIZI ÇİZGİ 3.5cm x 1m 2480 Small Kol 3.5cm x 10m 2434 Tubifast-pansumanların sabitlenmesi için kullanılır Tubular sunum,iğne veya bant gerektirmez. Çeşitli uzunlukları mevcut olup fireyi en aza indirgeyerek maliyet avantajı sağlar. YEŞİL ÇİZGİ 5cm x 1m 2481 Small/ Medium Kol 5cm x 5m cm x 10m 2436 MAVİ ÇİZGİ 7.5cm x 1m 2482 Large Kol 7.5cm x 5m cm x 10m 2438 Tubifast, vücudun herhangi bir bölümünün örtülmesi ve bir örtünün sabitlenmesi için kullanılabilir.ek sargı yaparken ve alçı altı stokinet olarak da kullanılabilir. Tubular yapısı dolayısıyla Tubifast, özellikle ampute hastalarda uzvun geri kalan kısmının pansumanının sabitlenmesi gibi zor alanlardaki uygulamalar için uygundur. Tubifast, elastikiyet sağlaması için kaliteli elastik iplerden örülmüş viskozdan üretilmiştir. Tubifast, büzülme ve kompresyona neden olmaksızın örtüyü güvenle tutar. İğne ve bant gerektirmez. Elastikiyeti hastalara hareket özgürlüğü sağlar. Tubifast, vücudun her bölgesinde kullanılabilmesi için altı farklı ölçüde tasarlanmıştır. Her ölçü, bandaja işlenmiş farklı bir renkle belirtilir. Kullanımı kolay ve çabuktur: Ölçüye göre kesin ve pansuman üzerinde ürünü büzmeden gerin. SARI ÇİZGİ 10.75cm x 1m 2483 X-Large Kol Kafa 10.75cm x 5m 3557 Çocuk Bedeni 10.75cm x 10m 2440 BEJ ÇİZGİ 17.5cm x 1m 2484 Yetişkin Bedeni 17.5cm x 10m 2442 MOR ÇİZGİ 25cm x 1m 2479 Large Yetişkin 25cm x 5m 355 Beden 25cm x 10m

20 notes Faydaları steripod Bükülen baş kısım açma işlemini çabuk ve kolay hale getirir. Taşınabilir, hastalar için pratik ve konforludur. Hastalar için pratik ve konforludur, taşınabilir. Steril, ve tek kullanımlıktır. Direk yıkama için iyice sıkın, damla damla ilaçlama için hafifçe sıkın. Steril ve tek kullanımlıktır. İsrafı en aza indirir ve kontaminasyon riskini ortadan kaldırır. İsrafı en aza indirir ve kontaminasyon riskini ortadan kaldırır. Hassas alanlarda bile güvenli ve etkin yıkama. Şırınga,pipet,tampon gibi ek ürün kullanımına gerek olamdığı için maliyeti azaltır. Bükülen baş kısım açma işlemini çabuk ve kolay hale getirir. Hastane, sağlık merkezi ve evde bakımlarda kullanıma uygundur. İyileşme sürecinin bütün safhalarında ve çok hassas 0.9% sodyum kloridli steril solüsyon Ph. Eur.Saf Suda. Kolay ayrılır. alanlarda bile, güvenli ve etkin bir yıkama sağlar. Direk yıkama için iyice sıkın, damla damla yıkama için hafifçe sıkın. Şırınga,pipet,tampon gibi Steripod - salin (tuzlu) yara ek ürün kullanımına gerek olamdığı için maliyeti azaltır. yıkama sistemi Sıkılabilir kapsül, dokulara zarar vermeden, kolay ve etkin bir yıkama için gerekli olan esnekliği sağlar. Hastane, sağlık merkezi ve evde bakımlarda kullanıma uygundur. Yara yıkama standartlarına Steripod, izotonik yapısı sayesinde hücrelere zarar vermez. Bütün kapsüller steril ve tek kullanımlık oldukları için, israf miktarı ve kontaminasyon riski en aza indirgenmiştir. uygunluk ve steril olmayan ev ortamında hijyen sağlanmasına yardımcıdır. Farklı çeşit bazı normal salin solüsyonlar ile karşılaştırıldığ ında,karşılıklı kontaminasyon STERIPOD Sipariş Bilgisi Kod No Ebat cm Adet ml 25 riskini azaltmaya yardımcı olduğu görülmüştür.

21 Mepilex Ag nin kullanımı ANTİMİKROBİYAL YUMUŞAK SİLİKON KÖPÜK ÖRTÜ Etkin antimikrobiyal Yara ve yara çevresinde travma yaratmaz Mükemmel eksuda kontrolü Yarayı salin solüsyon veya klinik standarlara uygun su ile temizleyiniz. Yara çevresini tamamen kurulayınız. Mepilex Ag nasıl çalışır Mepilex Ag nemli yara çevresi sağlayan ve eksüdayı absorbe eden antimikrobiyal yumuşak silikon yara örtüsüdür. Mepilex Ag yara ile ilgili patojenleri 30 dakika içerisinde etkisiz hale getirir ve etkisini 7 güne kadar sürdürür.mepilex Ag mikroorganizmaların sayısını azaltarak yarada ki kötü kokuyuda azaltır. Koruyucu film tabakaları kaldırınız ve örtüyü yapışkan kısmı yaraya gelecek şekilde uygulayınız.örtüyü germeyiniz. En iyi sonucu almak için, Mepilex Ag yara çevresini en az 2 cm aşmalı ve kuru cilde oturmalıdır. Mepilex Ag çeşitli yara şekillerine ve konumlarına uygun olarak kesilebilir. Eğer gerekir ise Mepilex Ag yi bir bandaj veya diğer bir fiksasyon ile sabitleyin. Süratli ve devam eden antimikrobiyal aktivite Kullanım alanı Mepilex Ag,bacak ve ayak ülserleri,bası ülserleri ve kısmi yanıklar gibi eksüda seviyesi az veya orta olan yaraların tedavisi için dizayn edilmiştir. Mepilex Ag bandaj baskısı altında kullanılabilir. Önlemler Gümüş e karşı hassasiyeti bilinen hastalarda kullanılmamalıdır. Eksudayı emer Vücut hatlarına uyumludur Yara ve yara çevresinde travma yaratmaz Minimises the risk of maceration Mepilex Ag radyasyon tedavisi veya muayenesi esnasında kullanılmaz.(x-ray,ultrason,diatermyveya manyetik rezonans görüntüleme v.b) Mepilex Ag,hipoklorit solüsyon veya hidrojen peroksit gibi oksidasyon ajanları ile birlikte kullanılmamalıdır. Mepilex Ag çeşitleri Kod No Ebat cm Ebat/İç Ebat/Dış Kutu Kutu x 8, ,5 x 12, x ,5 x 17, Safetac teknolojisi. Minimum travma. Minimum acı. TM Safetac, patentli bir yumuşak silikon yapışma teknolojisidir. Safetac teknolojisi örtüleme ve örtü çıkarılması sırasında travma yaratmaz. Bu örtüler, yara ve yara çevresinde travmayı minimize ederek hastanın acısını en aza indirir. Ayrıca yara çevresinin soyularak maserasyona uğramasını da engeller. STERİL PAKETLERDEDİR Bilgi için adresini ziyaret ediniz. Safetac cilt soyulmasına neden olmaz Geleneksel yapışkanlar cilt soyulmasına neden The symbol and the word mark are both registered trademarks or trademark pendings of Mölnlycke Health Care.

BÖLÜM 3. Bandaj Ürünleri. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 3 SAYFA 95

BÖLÜM 3. Bandaj Ürünleri. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 3 SAYFA 95 BÖLÜM 3 Bandaj Ürünleri MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 3 SAYFA 95 VET-FLEX Bandaj Yüksek kalitede esnek yapışkan bandaj. Güçlü, konforlu ve rahat kullanım sağlar. Kutu ambalaj:10 Adet Boyut

Detaylı

KAPAMA SÜNGERĐ (Yara Örtüsü)

KAPAMA SÜNGERĐ (Yara Örtüsü) KAPAMA SÜNGERĐ (Yara Örtüsü) - Gözenekli yapısı sayesinde; yoğun eksudalı, infekte, kaviteli, bozuk şekilli, tünelleşmiş yara bölgelerine endikedir. -Yüksek emme kuvvetine sahiptir. - Yüksek basınca dayanıklıdır.

Detaylı

Uygulama alanları. Kılavuz Kronik Yara Tedavisi. Web sitemizi ziyaret edin: www.hartmann.info

Uygulama alanları. Kılavuz Kronik Yara Tedavisi. Web sitemizi ziyaret edin: www.hartmann.info Uygulama alanları Önsöz Atrauman Ag PermaFoam PermaFoam comfort PermaFoam sacral Sorbalgon Sorbalgon T Hydrotul Hydrocoll Hydrocoll sacral Hydrocoll concave Hydrocoll thin Kronik ve iyileşme süreci uzun

Detaylı

için uygundur. Hipoalerjeniktir.

için uygundur. Hipoalerjeniktir. Medikal Ürünler ataloğu 205 Bez Plaster Bez Plaster Bez Plaster Tıbbi malzemelerin cilt Tıbbi üzerine malzemelerin sabitlenmesinde Tıbbi cilt malzemelerin üzerine kullanılır. sabitlenmesinde cilt üzerine

Detaylı

Eldivenler ve Kıyafetler

Eldivenler ve Kıyafetler BÖLÜM 7 Eldivenler ve Kıyafetler MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 7 SAYFA 225 Omuz Korumalı Rektal Muayene Eldivenleri Omuz bölgesini saran yapıda özel bir dizayna sahiptir. KRUTEX Omuz Korumalı

Detaylı

Yanık örtüleri. Dr. Sedat Koçak NEÜ Meram Tıp Fakültesi Acil Tıp AD

Yanık örtüleri. Dr. Sedat Koçak NEÜ Meram Tıp Fakültesi Acil Tıp AD Yanık örtüleri Dr. Sedat Koçak NEÜ Meram Tıp Fakültesi Acil Tıp AD Neden yanık pansumanı? Hızlı ve kozmetik açıdan kabul edilebilir bir iyileşme sağlamak, Ağrıyı azaltmak, Enfeksiyondan koruma veya mücadele,

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

activ eurogel Plus Yara izlerinizi gözle görünür bir şekilde tedavi edin

activ eurogel Plus Yara izlerinizi gözle görünür bir şekilde tedavi edin eurogel Plus Yara izlerinizi gözle görünür bir şekilde tedavi edin Yara izlerinin kızarıklığını gidermek, esnekliğini arttırmak ve rahatsızlığını gidermek için Silikonun, yara izlerinin tedavisindeki üstünlükleri

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

Teknik özellikleri: Ped 2 kısımdan oluşmaktadır. a-pedin gövdesi (Emici kısmı) b-takip ipi

Teknik özellikleri: Ped 2 kısımdan oluşmaktadır. a-pedin gövdesi (Emici kısmı) b-takip ipi ÜRÜN TANITIM KARTI Soft Plus Thincot Laminat Soft Ultra Soft Cotton Soft Pure Cotton Pure Cotton Soft Pure Cotton Medium Pure Cotton Tick Adı: Tanımı: Nöroşirurji Cerrahi Pedi Kullanıldığı alanlar: Merkezi

Detaylı

VEZİKOSTOMİ BAKIMI. MALZEMELER - Gazlı bez - Antiseptik solüsyon - Sabitleyici - Eldiven - Koruyucu örtü - Atık torbası - İdrar torbası

VEZİKOSTOMİ BAKIMI. MALZEMELER - Gazlı bez - Antiseptik solüsyon - Sabitleyici - Eldiven - Koruyucu örtü - Atık torbası - İdrar torbası VEZİKOSTOMİ BAKIMI Vezikostomi, infravezikal basıncın yüksek olduğu ve üretranın boşaltmayı yapamadığı durumlarda dekompresyonu sağlamak için mesanenin geçici olarak cilde ağızlaştırılmasıdır. Mesanenin

Detaylı

NEFROSTOMİ BAKIMI. - Mikroorganizmaların çevreye temasını önler.

NEFROSTOMİ BAKIMI. - Mikroorganizmaların çevreye temasını önler. NEFROSTOMİ BAKIMI Nefrostomi, karın arka yan duvarından böbrek pelvisine idrar drenajı için kateter yerleştirilmesidir. Perkütan yada açık cerrahi ile yapılır. Nefrostomi tüpü için Maloket kateterler veya

Detaylı

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex. prorange TM. Ultimate TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate Hava geçirgen bir eldiven olarak tasarlanıp geliştirilen MaxiFlex Ultimate kuru ortamlarda hassas işleme için ölçüt haline gelmiştir. 7 boy ve 4 kaplama çizgisine sahip MaxiFlex

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

KANAMA DURDURUCU TIBBİ CİHAZ

KANAMA DURDURUCU TIBBİ CİHAZ TM KANAMA DURDURUCU TIBBİ CİHAZ KULLANMA TALİMATI Türkiye Yetkili Satış ve Dağıtıcısı Eko-Zon Halk Sağlığı ve Çevre Danışmanlığı www.eko-zon.com.tr TM AÇIKLAMA: itclamp TM cerrahi müdahale yapılıncaya

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20151475 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/03/2015 TARİHİ,

Detaylı

Registration Nr: 3008044603 0197 ŞEFFAF BANDAJ SABİTLEYİCİLER (IV KANÜL SABİTLEYİCİ VS)

Registration Nr: 3008044603 0197 ŞEFFAF BANDAJ SABİTLEYİCİLER (IV KANÜL SABİTLEYİCİ VS) İÇİNDEKİLER 8 8 8 8 8 8 TEL: 0312. 3 0 142 FAKS: 0312. 3 0 153 e-mail: biosepqt@biosept.com.tr ŞEFFAF BANDAJ SABİTLEYİCİLER (IV KANÜL SABİTLEYİCİ VS) İlave kayıtlar, kullanıcı isminin kaydı için uygunluk,

Detaylı

Çekim gücünüze güvenin.

Çekim gücünüze güvenin. Çekim gücünüze güvenin. Rosidal YENİ TCS Basit iki bileşenli sistem Safe-Loc sistemi sayesinde kullanımı çok daha kolay. Rosidal TCS iki bileşen, son derece kolay 1 2 Bir bakışta avantajları Rosidal TCS

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

GELECEK BURADA. Siyanoakrilat Doku yapıştırıcıda SON TEKNOLOJİ...

GELECEK BURADA. Siyanoakrilat Doku yapıştırıcıda SON TEKNOLOJİ... GELECEK BURADA Siyanoakrilat Doku yapıştırıcıda SON TEKNOLOJİ... YENİ NESİL YENİ JENERASYON Muadillerinin arasında En iyi doku yapıştırıcısı INDERMIL flexifuze doktorlar ve tıp teknisyenlerinin kullanımında

Detaylı

STOMA BAKIMI ve TORBA DEĞİŞİMİ

STOMA BAKIMI ve TORBA DEĞİŞİMİ STOMA BAKM ve TORBA DEĞİŞİMİ Şim d i sîzle rle sto m a bakım ı ve to rb a d e ğ işim ini inceleyelim. Önce birkaç önemli hatırlatma yapalım!!!! STOMA: Küçük delik anlamına gelir. KOLOSTOMİ: Kalın barsakların

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

Roll Pratik Pansuman Ürünleri

Roll Pratik Pansuman Ürünleri Roll Pratik Pansuman Ürünleri KURTSAN MEDĐKAL FABRĐKASI / BANDIRMA Flasterler Yara Pansuman Pedleri Göz bantları Yarabantları Kuruluş : 1988 Yakı Yarabakım ürünleri (Lohmann&Rauscher) Türkiye tek distribütörü

Detaylı

mölnlycke health care

mölnlycke health care mölnlycke health care Mölnlycke Health Care, merkezi İsveç te bulunan dünya çapında bir medikal gereçler şirketidir. Şirket, Cerrahi Bölüm ve Yara Bakım Bölümü olarak ikiye ayrılmıştır. Barrier ve Biogel,

Detaylı

Experienced & Confidence FARKINI YAŞAYARAK HİSSEDİN..

Experienced & Confidence FARKINI YAŞAYARAK HİSSEDİN.. Experienced & Confidence FARKINI YAŞAYARAK HİSSEDİN.. Confort tek parçalı kolostomi ve ileostomi torbalarının hidrokololloid yapısı yüksek düzeyde yapışkanlığa ve esnekliğe sahip olması hastaların kendilerini

Detaylı

prorange TM MaxiCut CutTech teknoloji platformu

prorange TM MaxiCut CutTech teknoloji platformu Hava geçirgen ve kesiklere karşı dirençli eldiven olarak tasarlanıp geliştirilen kuru ortamlarda kesiklere karşı korumayı; konfor, esneklik ve hünerle birleştirir. 6 boy, 2 kaplama çizgisi ve 4 kesme seviyesi

Detaylı

Negatif Basınç Yara Tedavisi

Negatif Basınç Yara Tedavisi Negatif Basınç Yara Tedavisi A.Z.M. Medikal ve Mühendislik sektörlerinde 1998 yılından beri deneyimli kadrosu ile hizmet vermektedir. Medikal sektörde uzmanlaşmış; medikal ürün geliştirme ve klinik uygulama

Detaylı

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite En hafif, tümüyle hava geçirgen kaplamalı eldiven olmak üzere tasarlanıp geliştirilen MaxiFlex Elite kuralları tümüyle baştan yazıyor. Geleneksel köpük nitrilli eldivenlere göre

Detaylı

BEÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ENFEKSİYON KONTROL KOMİTESİ

BEÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ENFEKSİYON KONTROL KOMİTESİ BEÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ENFEKSİYON KONTROL KOMİTESİ 24 Mart 2015 Sürveyans HIV önlenmesi Uygun antibiyotik kullanımı Hastane temizliği Dezenfeksiyon uygulamaları Enfeksiyon kontrolü İzolasyon

Detaylı

KORUYUCU EKİPMAN KULLANMA TALİMATI

KORUYUCU EKİPMAN KULLANMA TALİMATI YÖN.TL.26 28.05.2013 14.01.2014 01 1/6 1.0 AMAÇ: sağlık hizmetleri ile ilişkili enfeksiyonların ve çapraz bulaşların önlenmesi amacıyla sağlık personeli,hasta,hasta refakatçileri ve ziyaretçiler için uygun

Detaylı

hasta EĞİTİMİ Bel fıtığını anlamak ve Anüler Kapama için Barricaid Protezi

hasta EĞİTİMİ Bel fıtığını anlamak ve Anüler Kapama için Barricaid Protezi hasta EĞİTİMİ Bel fıtığını anlamak ve Anüler Kapama için Barricaid Protezi İçindekiler Bel fıtığı nedir? 4 Bel fıtığı teşhisi nasıl yapılır? 6 Bel fıtığı tedavisi nasıl yapılır? 7 Barricaid için bir aday

Detaylı

Uygulama alanları. Kılavuz Kronik Yara Tedavisi PAUL HARTMANN TIBBİ VE HİJYENİK ÜRÜNLER İTH. İHR. LTD. ŞTİ.

Uygulama alanları. Kılavuz Kronik Yara Tedavisi PAUL HARTMANN TIBBİ VE HİJYENİK ÜRÜNLER İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Uygulama alanları Atrauman Ag comfort sacral concave T Kronik ve iyileşme süreci uzun olan yaralarda aktif yara temizliği için. Derin yaraların veya cep oluşturan yaraların kapatılması için uygundur. İnfeksiyon

Detaylı

DİYABETİK AYAK YARA BAKIMI ve HEMŞİRELİK YAKLAŞIMLARI SEMA İNCE DİYABETİK AYAK YARA BAKIM HEMŞİRESİ Ç.Ü.T.F. ENDOKRİN VE METABOLİZMA BD

DİYABETİK AYAK YARA BAKIMI ve HEMŞİRELİK YAKLAŞIMLARI SEMA İNCE DİYABETİK AYAK YARA BAKIM HEMŞİRESİ Ç.Ü.T.F. ENDOKRİN VE METABOLİZMA BD DİYABETİK AYAK YARA BAKIMI ve HEMŞİRELİK YAKLAŞIMLARI SEMA İNCE DİYABETİK AYAK YARA BAKIM HEMŞİRESİ Ç.Ü.T.F. ENDOKRİN VE METABOLİZMA BD SUNUM İÇERİĞİ Diyabetik ayak Diyabetik ayak yara nedenleri Etiyopatogenezi

Detaylı

smith&nephew çalışanları hergün dünyanın herhangi bir yerinde bir kişinin yaşam kalitesinin arttırılmasına yardımcı olur.

smith&nephew çalışanları hergün dünyanın herhangi bir yerinde bir kişinin yaşam kalitesinin arttırılmasına yardımcı olur. İleri Yara Bakım Ürün Kataloğu 2011-2012 smith&nephew çalışanları hergün dünyanın herhangi bir yerinde bir kişinin yaşam kalitesinin arttırılmasına yardımcı olur. HOŞGELDİNİZ Smith & Nephew Ortopedi,

Detaylı

101 laboratuvarürünleri. PENSLER - g e n e l k u l l a n ı m. PENSLER- d is e k s iy o n. PENSLER - A B S - te k k u lla n ım lık

101 laboratuvarürünleri. PENSLER - g e n e l k u l l a n ı m. PENSLER- d is e k s iy o n. PENSLER - A B S - te k k u lla n ım lık 2016 PENSLER 101 laboratuvarürünleri PENSLER - g e n e l k u l l a n ı m > AISI 304 kalitede paslanmaz çelikten üretilirler. > Tek parçadan oluşan gövde uzun yıllar kullanıma uygundur. Parlatılmış dış

Detaylı

HİJYENİK SARF MALZEMELER

HİJYENİK SARF MALZEMELER AYG-04-7500 MASKE Nonwoven-spunbond kumaş. 2 ve 3 katlı. Filitreli. Beyaz, mavi ve yeşil renklerde. Hijyenik, anti-allerjik, allerjik, hava geçirgenli, burun teli ile yüze tam uyum sağlama. AYG-04-7501

Detaylı

ÜRİNER STOMALARDA BAKIM HEMŞİRE ÖZLEM BEKTEŞ

ÜRİNER STOMALARDA BAKIM HEMŞİRE ÖZLEM BEKTEŞ ÜRİNER STOMALARDA BAKIM HEMŞİRE ÖZLEM BEKTEŞ ÜRİNER DİVERSİYON TÜRLERİ - kutanöz vezikostomi - kutanöz pyelostomi - kutanöz üreterostomi - jejunal konduit - kolonik konduit - ileal konduit ÜROSTOMİLİ

Detaylı

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi

EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi EVSEL ATıK TORBASı SiYAH KÜÇÜK BOY (40*50) TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Torbanın yüzeyi düz.parlak görünümlü olmalı.pütürlü olmamalıdır.. 2. Kolay yırtılmamalı ve delinmemelidir. 3.. Sızdırmaz ve taşınmaya dayanıklı,kaynak

Detaylı

Cerrahi Aspirasyon CERRAHİ ASPİRASYON

Cerrahi Aspirasyon CERRAHİ ASPİRASYON Cerrahi Aspirasyon CERRAHİ ASPİRASYON OP-Flex Aspirasyon Handle ve Setleri OP-Flex Aspirasyon Handle ve Setleri, cerrahların ameliyat sırasında aspirasyon işlemini konforlu ve kontrollü olarak gerçekleştirebilmesi

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

nr gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F ECULLY CEDEX tarafından onaylanmıştır.

nr gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F ECULLY CEDEX tarafından onaylanmıştır. KATEGORĐ II SERTĐFĐKASI STC321E - REV 8 21.06.05 HARPON 321-325 CE-Sınıfı Đnceleme Sertifikaları HARPON 321 : 0072/014/162/09/94/0014 HARPON 325 : 0072/014/162/09/94/0014/EX 05 03 95 nr. 0072 gövde numarası

Detaylı

EL HİJYENİ VE ELDİVEN KULLANIMI TALİMATI

EL HİJYENİ VE ELDİVEN KULLANIMI TALİMATI AMAÇ Sağlık hizmetiyle ilişkili enfeksiyonların ve çapraz bulaşmaların önlenmesi amacıyla sağlık personeli, hasta, hasta refakatçileri ve ziyaretçiler için, uygun el temizliği ve eldiven kullanma yöntemlerini

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

TEKSTİL ÜRÜNLERİ ANTİBAKTERİYEL HİJYEN UYGULAMASI

TEKSTİL ÜRÜNLERİ ANTİBAKTERİYEL HİJYEN UYGULAMASI TEKSTİL ÜRÜNLERİ ANTİBAKTERİYEL HİJYEN UYGULAMASI Oh hijyende ile TEKSTİL ÜRÜNLERİNE ANTİBAKTERİYEL UYGULAMA TEKSTİLDE HİJYENİN ÖNEMİ Kullanıcıyı korumak; Patojen (hastalık yapıcı) veya kötü koku oluşturan

Detaylı

Yara Bakımı. Yoğun Bakım Dergisi 2007;7(3):347-356. Ali KONAN*

Yara Bakımı. Yoğun Bakım Dergisi 2007;7(3):347-356. Ali KONAN* Yara Bakımı Ali KONAN* * Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı, ANKARA Yara, dokunun normal yapı ve işlevinin bozulmasıdır. Yara iyileşmesi ise travma ile başlayan ileri derecede

Detaylı

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT

KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT KATI YALITIM MALZEMELERİ KALSİYUM SİLİKAT Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi KALSİYUM SİLİKAT Yüksek mukavemetli,

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı

LevaFiber TEKNOLOJİSİ İLE OLUŞTURULMUŞ TEK SIVI İLETKEN FİBER YARA BAKIM ÖRTÜSÜ

LevaFiber TEKNOLOJİSİ İLE OLUŞTURULMUŞ TEK SIVI İLETKEN FİBER YARA BAKIM ÖRTÜSÜ LevaFiber TEKNOLOJİSİ İLE OLUŞTURULMUŞ TEK SIVI İLETKEN FİBER YARA BAKIM ÖRTÜSÜ Drawtex NEDİR? Drawtex LevaFiber Teknolojisi ile üretilmiş tek sıvı iletken yara bakım örtüsüdür. Drawtex nemli bir ortam

Detaylı

İyileş menize yardım eden ü rü nler... İnkontinans, yara bakımı, risk önleme, kompresyon tedavisi, fiksasyon malzemeleri, yara bantları,

İyileş menize yardım eden ü rü nler... İnkontinans, yara bakımı, risk önleme, kompresyon tedavisi, fiksasyon malzemeleri, yara bantları, İyileş menize yardım eden ü rü nler... İnkontinans, yara bakımı, risk önleme, kompresyon tedavisi, fiksasyon malzemeleri, yara bantları, diagnostik... İNKONTİNANS ÜRÜNLERİ S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. MoliCare

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut Hava geçirgen ve kesiklere karşı dirençli eldiven olarak tasarlanıp geliştirilen kuru ortamlarda kesiklere karşı korumayı; konfor, esneklik ve hünerle birleştirir. 6 boy, 2 kaplama çizgisi ve 4 kesme seviyesi

Detaylı

\ SPİRAL ŞEKİLDE VAKUM YARDIMLI KÜÇÜK KAPAMA SETİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

\ SPİRAL ŞEKİLDE VAKUM YARDIMLI KÜÇÜK KAPAMA SETİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ \ \ SPİRAL ŞEKİLDE VAKUM YARDIMLI KÜÇÜK KAPAMA SETİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1. Spiral şekilde vakum yardımlı küçük kapama seti ile sistemde kullanılacak diğer sarf malzemelerve vakum yardımlı yara kapama ünitesi

Detaylı

Emilebilir, Mikro gözenekli Doğal Epitelyum Eşdeğeri Sentetik Yanık ve Yara Tedavi Ürünü GEÇİCİ DERİ EŞDEĞERİ

Emilebilir, Mikro gözenekli Doğal Epitelyum Eşdeğeri Sentetik Yanık ve Yara Tedavi Ürünü GEÇİCİ DERİ EŞDEĞERİ Emilebilir, Mikro gözenekli Doğal Epitelyum Eşdeğeri Sentetik Yanık ve Yara Tedavi Ürünü UYGULAMA VİDEOSU LİTERATÜR GEÇİCİ DERİ EŞDEĞERİ SUPRATHEL Geçici Deri Eşdeğeri İle Yenilikçi Yanık ve Yara Tedavisi

Detaylı

INDUSTRIAL KATEGORĐ III SERTĐFĐKASI. STC298E - Rev

INDUSTRIAL KATEGORĐ III SERTĐFĐKASI. STC298E - Rev STC298E - Rev 3-20.12.05 KATEGORĐ III SERTĐFĐKASI 0334 INDUSTRIAL 297-298 CE-Sınıfı Đnceleme Sertifikaları INDUSTRIAL 298 : 0072/014/162/12/96/0671 INDUSTRIAL 297 : 0072/014/162/12/96/0671/Ex01 12 96 nr.

Detaylı

EN ÇOK KULLANDIĞIMIZ TIBBİ ALET

EN ÇOK KULLANDIĞIMIZ TIBBİ ALET EL HİJYENİ EN ÇOK KULLANDIĞIMIZ TIBBİ ALET GÜNÜMÜZDE NOZOKOMĐAL ENFEKSĐYONLARIN ÖNLENMESĐNDE EN ÖNEMLĐ TEK PROSEDÜR EL YIKAMADIR* EL YIKAMA El Florasi Kalici flora (koagülaz negatif stafilokok, difteroid,

Detaylı

Kalıcı Yara Kapatma Yöntemleri KALICI YARA KAPATMA YÖNTEMLERİ : 10.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği

Kalıcı Yara Kapatma Yöntemleri KALICI YARA KAPATMA YÖNTEMLERİ : 10.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği Kalıcı Yara Kapatma Yöntemleri 10.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği 5.Hafta (13-17 / 10 / 2014) 1.KALICI YARA KAPATMA YÖNTEMLERİ 2.)YARA KAPATMADA GEÇİCİ ÖRTÜLER 3.)DESTEK SAĞLAYAN YÖNTEMLER Slayt No: 7

Detaylı

ZIEL TEKNOLOJİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER Perpa Tic. Merk. B Blok Kat:13 No:2418 34384 Şişli/İstanbul Tel : +90 212 210 63 23 Fax: +90 212 210 63 24

ZIEL TEKNOLOJİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER Perpa Tic. Merk. B Blok Kat:13 No:2418 34384 Şişli/İstanbul Tel : +90 212 210 63 23 Fax: +90 212 210 63 24 ZIEL TEKNOLOJİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER Perpa Tic. Merk. B Blok Kat:13 No:2418 34384 Şişli/İstanbul Tel : +90 212 210 63 23 Fax: +90 212 210 63 24 info@ www. Özel Başlık Dizaynı ULTITEC ÖZEL DİZAYNI ultitec-protection.com

Detaylı

BASI YARALARINI ONLEME TALIMATI

BASI YARALARINI ONLEME TALIMATI Sayfa: 1/6 Revizyon Açıklaması Madde No - Revize edildi - 2.2 KAPSAM: Klinikler ve Yoğun Bakımlar Hazırlayan /Kontrol Eden Gülay YABA Kalite Yönetim Birimi Onay Gülsemin ACIOĞLU Hastane Müdürü Onay Yrd.

Detaylı

*Vücudun yaralı, travmaya uğramış veya ameliyat edilmiş bölgelerini kapatmak,

*Vücudun yaralı, travmaya uğramış veya ameliyat edilmiş bölgelerini kapatmak, 14. Hafta PANSUMAN MALZEMESİ *Vücudun yaralı, travmaya uğramış veya ameliyat edilmiş bölgelerini kapatmak, *İlacın bu bölgeler üzerinde kalmasını sağlamak, *Yarayı toz, mikroorganizma veya sürtünme gibi

Detaylı

1948 siaflex. Her bir uygulama alanı için esneklik

1948 siaflex. Her bir uygulama alanı için esneklik 1948 siaflex Her bir uygulama alanı için esneklik 1948 siaflex Her bir uygulama alanı için esneklik 1948 siaflex farklı özellikleriyle ön plana çıkmaktadır. Esnek lateks tabanı sayesinde birçok form özelliği

Detaylı

Pudrasız Steril Olmayan Muayene Eldiveni

Pudrasız Steril Olmayan Muayene Eldiveni 330 Lateks içermez, latekse alerjisi olanlar kullanabilir. Bulaşıcı olabilecek ya da enfeksiyon yapabilecek maddelere karşı korur. NIT 330 Pudrasız Nitril Mavi 3,3 gr 0,06 mm 24 cm S,M,L,XL 1000 adet/koli

Detaylı

Konuşmacı değişikliği. X işaretleri VRE kültür pozitif olarak saptanan alanları belirtmektedir. Enfeksiyon kontrolü ellerimizdedir

Konuşmacı değişikliği. X işaretleri VRE kültür pozitif olarak saptanan alanları belirtmektedir. Enfeksiyon kontrolü ellerimizdedir Konuşmacı değişikliği X işaretleri VRE kültür pozitif olarak saptanan alanları belirtmektedir Enfeksiyon kontrolü ellerimizdedir defibrilatör mavi kod arabası komidin 2 Masa 4 Tarihçe-1847 masa 5 TARĐHÇE

Detaylı

estetik kanül yenilikleri

estetik kanül yenilikleri Silkann. Dermal dolgu enjeksiyonu ve diğer estetik prosedürler için Sterimedix tek kullanımlık iğneler ve esnek kanüllerden oluşan tam bir ürün aralığı. estetik kanül yenilikleri Sterimedix'ten estetik

Detaylı

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Hemşirelik Protokolleri Hazırlama Komitesi Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörü 1/5

Detaylı

Suprasorb Modern Yara Tedavisinde Profesyonel Çözüm

Suprasorb Modern Yara Tedavisinde Profesyonel Çözüm Suprasorb Modern Yara Tedavisinde Profesyonel Çözüm Lohmann&Rauscher GmbH Kurtsan Medikal, 1998 yılından beri sağlık ürünleri alanında dünya çapında söz sahibi uluslar arası bir firma olan L&R in Türkiye

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

STOMA BAKIMI ve TORBA DEĞİŞİMİ

STOMA BAKIMI ve TORBA DEĞİŞİMİ STOMA BAKIMI ve TORBA DEĞİŞİMİ Şimdi sizlerle stoma bakımı ve torba değişimini inceleyelim. Önce birkaç önemli hatırlatma yapalım!!!! STOMA: Küçük delik anlamına gelir. KOLOSTOMİ: Kalın barsakların geçici

Detaylı

Iridium & Novastar. Performansınız bir sonraki seviyeye çıkartın

Iridium & Novastar. Performansınız bir sonraki seviyeye çıkartın Iridium & Novastar Performansınız bir sonraki seviyeye çıkartın Iridium Hızlı kesim. Tozu iter. Keskin kalır. Temel Özellikler Hızlı zımparalama ile ince bir yüzey finisajı size zaman ve para tasarrufu

Detaylı

MICROPORT TEK KULLANIMLIK PROPHECY ÖZEL YAPIM ALETLERİNİN KULLANIMI 150807-0

MICROPORT TEK KULLANIMLIK PROPHECY ÖZEL YAPIM ALETLERİNİN KULLANIMI 150807-0 TR MICROPORT TEK KULLANIMLIK PROPHECY ÖZEL YAPIM ALETLERİNİN KULLANIMI 150807-0 Bu pakette aşağıda belirtilen diller mevcuttur: English (en) Deutsch (de) Nederlands (nl) Français (fr) Español (es) Italiano

Detaylı

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE

T.C. VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM. ... MÜESSESESiNE T.C. Adana Valiliği Sayı Konu : ~..r(, : Yaklaşık Maliyet Halk Sağlığı Müdürlüğü ADANA ı$. /Ç}~ / 2012 VAKLAŞıK MALİvETE ESAS FORM... MÜESSESESiNE Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan aşağıda cinsi, miktarı ve

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir.

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir. Sayfa : 1 2000433 HEMOVAC ÇİFTLİ NORMAL BOY 2.000,00 ADET : 23769 HEMOVAC DREN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Hemovac dren seti cerrahi girişimlerden sonra biriken sıvıların düşük negatif basınç ile drenajını sağlamalıdır.

Detaylı

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA

ODE R-FLEX PRM/STD LEVHA (HVAC) 4 ODE RFLEX PRM/STD LEVHA ELASTOMERİK KAUÇUK KÖPÜĞÜ YALITIM LEVHALARI Isı İletkenlik Katsayısı (λ λ) (W/mK) (0 C) Yangın Sınıfı (TS EN 11) Yangın Sınıfı (BS 47) Sıcaklık Dayanımı ( C) Kimyasallara

Detaylı

TRIDENT 285. Bu eldivenler mekanik risklere, kimyasallar ve mikro-organizmalara karşı koruma için 89/686/EEC direktiflerine uygundur.

TRIDENT 285. Bu eldivenler mekanik risklere, kimyasallar ve mikro-organizmalara karşı koruma için 89/686/EEC direktiflerine uygundur. STC332E - Rev 3 02.09.05 KATEGORĐ III SERTĐFĐKASI 0334 TRIDENT 285 CE-Sınıfı Đnceleme Sertifikaları 0072/014/162/02/98/0041 nr. 0072 gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F-69134 ECULLY CEDEX

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite

MaxiFlex. prorange TM. Elite TM. MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite En hafif, tümüyle hava geçirgen kaplamalı eldiven olmak üzere tasarlanıp geliştirilen MaxiFlex Elite kuralları tümüyle baştan yazıyor. Geleneksel köpük nitrilli eldivenlere göre

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018649 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

İZOLASYON ÖNLEMLERİ. Hazırlayan: Esin Aydın Acıbadem Bodrum Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi

İZOLASYON ÖNLEMLERİ. Hazırlayan: Esin Aydın Acıbadem Bodrum Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi İZOLASYON ÖNLEMLERİ Hazırlayan: Esin Aydın Acıbadem Bodrum Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi İZOLASYON HEDEFLERİ Hastene enfeksiyonlarında başarı olmanın temel stratejisi olan Standart Önlemleri kapsamalıdır.

Detaylı

21.09.2012 HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN STERİL ÖRTÜLERİ ÖRTMENİN AMACI CERRAHİ ÖRTÜLERİN SEÇİMİ ÖRTÜLER NEREDE KULLANILIR

21.09.2012 HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN STERİL ÖRTÜLERİ ÖRTMENİN AMACI CERRAHİ ÖRTÜLERİN SEÇİMİ ÖRTÜLER NEREDE KULLANILIR HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN Özel Sekiz Eylül Hastanesi Başhemşire ikocan81@yahoo.com Hastaların maruz kaldığı riskler arasında da infeksiyonlar sıralamada önemli yer alır. Sağlık çalışanları,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri

Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Bina Bakım ve Temizlik Gereçleri Versa Plus Sistem Temizlik Gereçleri Versa Plus Mop Aparatı Versa Plus özel mop sistemi (sap dahil) Çapraz bulaşmayı engelleyen, hijyenik bir temizleme sistemi Farklı alanlar

Detaylı

İhtiyacınız olduğunda AQUACEL Foam örtülerine güvenebilirsiniz

İhtiyacınız olduğunda AQUACEL Foam örtülerine güvenebilirsiniz POWERED BY İhtiyacınız olduğunda AQUACEL Foam örtülerine güvenebilirsiniz Korunma. Savunma. Besleme. Köpük örtünüzden Yaranın ilk hali POWERED BY Korunma Yara çevresindeki cilt soyulmalarının önüne geçer.

Detaylı

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur!

Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! Epoksi dispersion: Bağlayıcı madde ve astar Bununla zeminler güzel olur! HADALAN EBG 13E Hadalan TR HADALAN EBG 13E 6S.indd 3 HADALAN EBG 13E Bununla zeminler güzel olur! Değişik mekanik ve kimyasal aşınmalar

Detaylı

SAĞLIK PERSONELİ KORUYUCU EKİPMANLARI (SPKE) ENFEKSİYON KONTROL KOMİTESİ

SAĞLIK PERSONELİ KORUYUCU EKİPMANLARI (SPKE) ENFEKSİYON KONTROL KOMİTESİ SAĞLIK PERSONELİ KORUYUCU EKİPMANLARI (SPKE) ENFEKSİYON KONTROL KOMİTESİ Hastalara sağlık hizmeti ve bakım veren sağlık çalışanlarının, başta kırım kongo kanamalı ateşi, insan immün yetmezlik virüsü (HIV),

Detaylı

İNKONTİNANS ÜRÜNLERİ

İNKONTİNANS ÜRÜNLERİ İNKONTİNANS ÜRÜNLERİ MOLICARE PREMIUM SOFT - 3 katmanlı, TEKSTİL dış yüzeyli, hasta bezleri (Bağlamalı) Bel ölçüleri: X-Small: 40-60 cm, Small: 60-90 cm, Medium: 90-120 cm, Large: 120-150 cm, X-Large:

Detaylı

SUDAKİ BİR BALIK GİBİ! SHOWA 708 HİBRİT İLE GÜVENLİK VE RAHATLIK BİR ARADA SHOWA ÜSTÜN BALIK PULU KAVRAMASI

SUDAKİ BİR BALIK GİBİ! SHOWA 708 HİBRİT İLE GÜVENLİK VE RAHATLIK BİR ARADA SHOWA ÜSTÜN BALIK PULU KAVRAMASI SUDAKİ BİR BALIK GİBİ! SHOWA 708 HİBRİT İLE GÜVENLİK VE RAHATLIK BİR ARADA SHOWA 708 ÜSTÜN BALIK PULU KAVRAMASI SHOWA 708 GIDA MADDELERİ İÇİN GÜVENLİ, HER İKİ ELDE DE KULLANILABİLEN NİTRİL ELDİVENLER FOOD-SAFE

Detaylı

Dräger Porta Control 3000 Test Ekipmanları

Dräger Porta Control 3000 Test Ekipmanları Dräger Porta Control 3000 Test Ekipmanları D-2238-2015 Kimyasal koruyucu giysiyle çalışırken daha fazla güvenlik: Portatif Dräger Porta Control 3000 test ünitesiyle, giysi ve valfler kullanımdan önce kaçak

Detaylı

Yapı Endüstrisi ve Dekorasyon için Mirka Çözümleri

Yapı Endüstrisi ve Dekorasyon için Mirka Çözümleri Yapı Endüstrisi ve Dekorasyon için Mirka Çözümleri YAPI ENDÜSTRİSİ VE DEKORASYON Yapı Endüstrisi ve Dekorasyon için Mirka Ürünleri Toz içermeyen yepyeni bir zımparalama dünyasına hoş geldiniz. Mirka çözümü

Detaylı

Santral kateter ilişkili kan dolaşımı enfeksiyonları önlenebilir mi? Hemato-Onkoloji Hastalarımızdaki tecrübelerimiz Doç.Dr.

Santral kateter ilişkili kan dolaşımı enfeksiyonları önlenebilir mi? Hemato-Onkoloji Hastalarımızdaki tecrübelerimiz Doç.Dr. Santral kateter ilişkili kan dolaşımı enfeksiyonları önlenebilir mi? Hemato-Onkoloji Hastalarımızdaki tecrübelerimiz Doç.Dr.İlker DEVRİM UHESA verilerine göre: Türkiye de Yoğun Bakım Üniteleri Tiplerine

Detaylı

UCUZ TEDAVİ, KOLAY KULLANIM, AĞRISIZ, HIZLI, ETKİN YARA BAKIMI

UCUZ TEDAVİ, KOLAY KULLANIM, AĞRISIZ, HIZLI, ETKİN YARA BAKIMI Nitelikleri ve kombinasyonel tedavi bileşenleri, NPWT mekanizmalarının yara iyileştirici etkileri ile optimize eylem yaparken; UCUZ TEDAVİ, KOLAY KULLANIM, AĞRISIZ, HIZLI, ETKİN YARA BAKIMI BASINÇLA YARA

Detaylı

107 laboratuvarürünleri. T I P A L A R - k a u ç u k "

107 laboratuvarürünleri. T I P A L A R - k a u ç u k 2016 TIPALAR 107 laboratuvarürünleri T I P A L A R - k a u ç u k " > DİN 12871 standardına uygun olarak 40A sertlik derecesinde en iyi kalite saf, esnek ve doğal kauçuktan > -25 C ile +70 C arasındaki

Detaylı

INDUSTRIAL 299 KATEGORĐ III SERTĐFĐKASI. STC299E - Rev

INDUSTRIAL 299 KATEGORĐ III SERTĐFĐKASI. STC299E - Rev STC299E - Rev 4-21.12.05 KATEGORĐ III SERTĐFĐKASI 0334 INDUSTRIAL 299 CE-Sınıfı Đnceleme Sertifikaları 0072/014/162/12/96/0668/Ex011296 nr. 0072 gövde numarası I.F.T.H. Av. Guy de Collongue - F-69134 ECULLY

Detaylı

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ

DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ Yeşil çatılar için ideal sistem! DELTA -FLORAXX YEŞİL ÇATI SİSTEMİ DELTA -FLORAXX Yeşil Çatı Sistemi, DELTA -FLORAXX TOP KEÇE filtrasyon jeotekstil tabaka, DELTA -FLORAXX drenaj levhası, DELTA -FLORAXX

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

UYGULAMA TALİMATLARI 1/5

UYGULAMA TALİMATLARI 1/5 UYGULAMA TALİMATLARI 1/5 Sevgili Müşterimiz, Par-ky zemini seçtiğiniz için teşekkür ediyoruz. Uygulamaya başlamadan önce, bu talimatları dikkatlice okumanız gerekmektedir. UYGULAMA MALZEMELERİ (resim 1)

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

ÜRÜN TANITIM KARTI. Adı: Mittmed. Tanımı: Parmak Kontrol ve Terapi Eldivenleri

ÜRÜN TANITIM KARTI. Adı: Mittmed. Tanımı: Parmak Kontrol ve Terapi Eldivenleri ÜRÜN TANITIM KARTI Adı: Mittmed Tanımı: Parmak Kontrol ve Terapi Eldivenleri Kullanıldığı alanlar: Yoğun Bakım ve Yaşlı Bakım servisleri için geliştirilmişlerdir. Eline takılı IV kanulü çıkarmaya çalışan

Detaylı

www.zaferkimya.com info@zaferkimya.com TEL: 0216 417 59 49(PBX) FAX: 0216 417 84 74

www.zaferkimya.com info@zaferkimya.com TEL: 0216 417 59 49(PBX) FAX: 0216 417 84 74 www.zaferkimya.com info@zaferkimya.com TEL: 0216 417 59 49(PBX) FAX: 0216 417 84 74 DİKKAT Meyve ve sebzelerinizi tüketmeden önce dezenfekte edeceğinizi biliyor musunuz? Sadece YIKAMAK zararlı bakterileri

Detaylı