Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz."

Transkript

1

2 VARTAŞ Vartaş ın İstanbul daki inşaat ve gayrimenkul faaliyetleri 2003 yılında çeşitli şirketler ile başlamış ve bugüne kadar Sarissa, Güven Konakları, Nezih Konakları, Nezih Towers gibi pek çok özgün projeye imza atılmıştır. Grubun şirketleri Nisan 2011 de bir ortak çatı altında toplanarak Vartaş sektörün önemli bir aktörü haline gelmiştir. İnşaat sektörünün ruhuna uygun olarak ekmeğini taştan çıkarmak tabirini ismine taşıyan Vartaş, bugün Kadıköy Dönüşüm Projesi kapsamında 3 adada konut ve 2 adada da m 2 toplamında ticari alanlar ile bölgenin en büyük projesini üstlenmiştir. Öncelikle İstanbul da ve bunu takiben Türkiye nin her köşesinde nitelikli, bölgesine değer katan ve doğaya saygılı projeler inşa etme hedefiyle yola çıkan Vartaş, ilk beş yılda, inşaat firmaları arasında ilk 10 da yer almayı hedeflemektedir yılında Alman Stern Immobilien AG ile %50 ortaklığa imza atmıştır. Vartaş, bu ortaklık neticesinde hem firmanın finansal gücünü ve pazar değerini yükseltmiş, hem de kazandığı global kimlik ile gücüne güç katmıştır.

3 Ömer Faruk Barata Vartaş olarak inşaat sektörüne yeni bir soluk getirdik. Firmamıza tecrübeli profesyoneller katarak oluşturduğumuz dinamik ekibimizle dünyanın en güzel şehri İstanbul a yakışacak projeler geliştirmek için yola çıktık. Sizlere her zaman kazanç sağlayacak projelerimiz ile hayatınıza dokunuyor, sizlerin en güzeline layık olduğunuzu biliyoruz. Vartaş ailesi olarak çevreci yeşil binalarımız ve doğaya saygı politikamızla her zaman sizlerin yanınızda olacağız. Saygı ve sevgilerimle. Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı

4 STERN İLE BAŞARIYA ULAŞTIRAN DEV ORTAKLIK Stern Immobillen AG Almanya da kurulmuş olan bir gayrimenkul yatırım firmasıdır. Almanya emlak sektörünün önde gelen firmalarından Stern yatırımlarının odağı Almanya, Türkiye ve Avusturya da yoğunlaşmıştır. Münih, İstanbul ve Kitzbühel gibi dünya emlak sektörünün en önemli ve en dinamik şehirlerinde farklı gayrimenkuller bulundurmakta olan Alman firmanın geliştirici olarak yürüttüğü çeşitli projeler yatırımcılarını heyecanlandırmakta ve hızla ilerlemektedir. Tecrübeli yönetici kadrosuyla kurulduğu günden bu yana yaklaşık 1 milyar Euro luk işlem hacmini başarıyla yönetmiş olan firma Frankurt ve Münih borsalarında işlem görmektedir. Mevcut portföyünü lokasyon ve tür bazında çeşitlendirmeyi kendine hedef edinmiştir. Hem konut hem de ticari gayrimenkulleri portföyünde bulunduran Stern, nitelikli ve prestijli gayrimenkullerinden elde ettiği istikrarlı kira gelirlerinin yanı sıra geliştirici sıfatıyla da gerçekleştirdiği projelerle portföyünü büyütmeye ve gelirlerini arttırmaya devam etmektedir. Aktif olarak yaklaşık 250 Milyon Euro değerinde gayrimenkul hacmini yönetmektedir. Gelecekte de pay sahiplerine maksimum katma değeri sağlayacak yatırım olanaklarının takipçisi olacaktır.

5 Hans Kilger Hızla büyüyen genç Türkiye nin dinamik yapısının bir parçası olmak bize güç katıyor. Stern olarak tecrübelerimizi paylaşmak ve perçinlemek adına çok doğru bir ortak edindiğimize inanıyorum. Hedefimiz, elele verip kalitemizi yeni yasam merkezlerine taşımak olacaktır. Doğaya saygıyı gözeterek ve en yeni dünya teknolojilerini sahiplenerek her anlamda yaratıcı ve yenilikçi projeler üretmek önceliğimizdir. Kısa vadede tüketicinin güvenini ve kalbini kazanacağımızdan eminim. Stern in yıldızı Vartaş la parlayacak. En güzel başarılarımız paylaştıklarımız, en heyecan verici maceramız geleceği inşa etmek olacaktır. Saygılarımla. Stern Immobilen AG Denetim Kurulu Başkanı

6 VİZYONUMUZ Gayrimenkul sektöründe, Kentsel Dönüşüm felsefesini de özümsemiş, yatırımcılara sürdürülebilir kazanç sağlama konusunda Türkiye nin lider proje geliştirme kuruluşu olmak. MİSYONUMUZ Doğru proje alanlarında, önceliği doğanın korunmasına veren bir anlayışla uzman tasarımcılar tarafından ve fonksiyonellik öne çıkartılarak planlanmış, çağdaş ve güvenli yapım teknikleri kullanılarak inşa edilen, yapım maliyetleri yerine kullanım ekonomisinin ön plana çıkarıldığı ve tüm bu nitelikleri nedeniyle sürekli değer kazanan projeler geliştirmek.

7

8 Tamamlanan Projeler SARİSSA KONUTLARI GÜVEN KONAKLARI NEZİH KONAKLARI NEZİH TOWERS

9

10

11 SARİSSA KONUTLARI 49 metrekare ile 259 metrekare aralığındaki dairelerden oluşan ve 5 blok olarak tasarlanan Sarissa Konutları nda toplam 417 adet konut bulunmaktadır. Proje 14 bin metrekare alana sahiptir. Konut büyüklükleri; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmıştır. Sarissa Konutları rahatın ve huzurun adresi olarak müşterilerine sunulmuştur.

12 GÜVEN KONAKLARI Konut projelerimizin önemli bir ayağı olan Güven Konakları, 1500 metrekare alan üzerine inşa edilen bir şehir güzelliğindedir. 27 üniteden oluşan proje, yılları arasında hayata geçirilmiştir. Proje, müşterilerine her türlü konforun sunulduğu, müşterilerin pek çok sosyal faaliyetlerine imkan sağlayacak bir biçimde tasarlanmıştır.

13

14

15 NEZİH KONAKLARI 2010 yılında teslim edilen ve 35 bin metrekare inşaat alanı üzerine konumlandırılan proje; 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Toplamda 190 adet daire ve 3 ticari birime yer verilmiştir. Vartaş her projede olduğu gibi Nezih Konakları projesinde de sadece binalar inşa etmekle kalmayıp, her türlü imkanı içerisinde barındıran bir yaşam alanı oluşturmuştur.

16 NEZİH TOWERS Ataşehir in merkezinde 15 veya 17 katlı 2 blok şeklinde inşa edilen Nezih Towers, toplam 185 adet daireden meydana gelmiştir. Projede yer alan daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır.şehir merkezinin tam ortasında bulunan proje; çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu, katlı otopark, güvenlik hizmetleri, fitness center, bisiklet yolu ve açık yüzme havuzunu içerisinde barındıran çok yönlü hizmet anlayışı ile hayata geçirilmiştir.

17

18 DEVAM EDEN PROJELER RENOVIA İSTANBUL KADIKÖY TİCARİ / OFİS PROJESİ

19

20 RENOVIA İSTANBUL İstanbul un kalbinde İstanbul u yaşamak isteyenler için yükselen Renovia; sahip olduğu modern yaşam alanlarıyla Kadıköy ün yeni Avrupalısı olacak. Toplamda metrekare alana sahip Renovia İstanbul; metrekare inşaat alanında konut ve metrekarelik ticari alandan oluşuyor ve 2016 yılları arasında tamamlanacak. İstanbul Kadıköy-Merkez ile E-5 (D-100) otoyolu arasında Kadıköy, Dumlupınar, Merdivenköy ve Eğitim mahallelerinin fiziksel, sosyal çevre ve yaşam standartlarını yükseltecek, bölgeye yepyeni bir soluk getirecek.

21

22

23

24

25 KADIKÖY TİCARİ / OFİS PROJESİ Proje Tipi: Ticari Proje Arsa Alanı: 38,500 m² İnşaat Alanı: 270,000 m² Ticari Alan Sayısı: 924 Adet Kadıköy Ticari ve Ofis Projesi A+ ofis katları ve cadde hayatının nabzını tutacak kafe, restoran ve perakendeye yönelik dükkanlarıyla şehrin yeni buluşma noktası olacak. Kadıköy de 38,500 metrekare olan iki ticari yapı adası üzerinde, toplam inşaat alanı metrekare olarak yılları arasında tamamlanacak araçlık kapalı otopark alanıyla da otopark sorununu ortadan kaldıracak.

26

27 DOĞA VE VARTAŞ Yapılan araştırmalarda, elektriğin yaklaşık %60 ı, kullanılan içme suyunun yaklaşık %15 i binalarda tüketilmekte olup, binalardan kaynaklanan sera gazı üretimi ise yaklaşık %30 oranında gerçekleşmektedir. Bu açıdan bakıldığında binaların tüketim miktarları önemli rakamlara ulaşmaktadır. Küresel ısınma ve çevre kirliliği arttıkça, doğanın bize sağlamış olduğu doğa ürünü kaynaklar da hızla azalarak canlıların sıkıntı yaşamasına neden olmaktadır. Gün geçtikçe her alanda yaşanan bu sıkıntıların önüne geçebilmek için konut sektöründe de çevrecilik fikri önem kazanmıştır. Bu gözle bakan yatırımcılar veya daha doğal ortamda yaşamını sürdürmek isteyen çevreci bireyler %30-35 oranında daha az su tüketen, atık maliyetlerini %50-90 oranında azaltan evreci binaların ortaya çıkmasını sağlamışlardır. Vartaş da kaynakların doğru kullanılması amacıyla çevre dostu binaların yapılması fikrini benimsemiş ve bu yönde önemli yatırımlar gerçekleştirerek çevreci ve yeşil binalarıyla tüketicilerin karşısına çıkmaya başlamıştır.

28 Örnek Mahallesi Fehmi Tokay Sokak No:18/A Ataşehir - İSTANBUL T F info@vartas.com.tr

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya

da kente ve şehrimize estetik, yaşama huzur ve kalite katmaya AAB Yapı İnşaat 1994-2014 yılları arasında grup şirketi olarak inşaat sektörüne başlamıştır. 2014 yılında AAB Yapı İnşaat Anonim Şirketi olarak yoluna devam etmektedir. AAB bugüne kadar pek çok projeye

Detaylı

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın!

Alırken Kazanın Satarken Kar Edin Kazançlı Kiralayın İşinize Değer Katın! EMLAK KONUT GYO A.Ş. 1953 yılında bir ülkenin kentleşme çalışmalarına öncülük edecek, insanların yaşam kalitesini yükseltecek anlayış hayat buldu. İnşaat alanının köklü markası Emlak Konut un, başarılarla

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL GÜZELLER GÜZELİ GÜZELTEPE Gökyüzünün mavisiyle toprağın yeşilinin buluştuğu, yeşili ayrı yeşil, havası ayrı hava olan Güzeltepe, İstanbul un merkezinde şehrin

Detaylı

www.sarphanfinanspark.com SARP GROUP 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren Sarp Group, Türkiye nin bir çok şehrinde hayata geçirdiği başarılı projelerle adından söz ettirmiş, güvenilir çözüm ortaklarıyla

Detaylı

anorama Hayata, yeniden merhaba demek

anorama Hayata, yeniden merhaba demek Hayata, yeniden merhaba demek 01 Güne, güzel uyanmak isteyenler için... Panorama Pendik, 4.750 m² alan üzerinde, 18 adet 1+1, 57 adet 2+1, 54 adet 3+1 toplam 129 daireden oluşmaktadır. Proje, açık havuz,

Detaylı

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL

YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL YENİKÖY KONAKLARI NDA YEPYENİ BİR İSTANBUL BURADA YAŞAM HER HALİYLE GÜZEL... Gök mavisiyle toprak yeşilinin buluştuğu, yeşili ayrı yeşil, havası ayrı hava olan Yeniköy Konakları, İstanbul un merkezinde

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor...

hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor... hayatınızın koordinatları yeniden belirleniyor... E mlak Konut GYO güvencesiyle Türkiye nin önemli inşaat firmalarından biri olan YP İnşaat; Ankara nın nezih semtleri arasında sayılan Ümitköy de yaşamak

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor.

Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor. Emlak Konut GYO A.Ş. 65 yıllık birikim ve güveniyle yüksek standartlardaki karma yaşam projelerinden birine imza atıyor. Yeni yaşamınız yeni standartlarınız 349 daire ve 16 mağazadan oluşan, merkezi lokasyona

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

ONE ORTAKÖY KİRALIK OFİS

ONE ORTAKÖY KİRALIK OFİS GENEL ÖZELLİKLER İstanbul un Ortaköy semtinde yamaca konumlandırılan One Ortaköy projesi, ikonik tasarımıyla Mimar Gökhan Avcıoğlu imzasını taşımaktadır. Farklı bir tasarım çizgisi taşıyan One Ortaköy,

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER Biz Alman Yapı olarak hem bugün hemde gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa ediyoruz ve projelerimizin altına imzamızı atmaktan

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Ankara da. Emlak Konut. Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Emlak Konut Ankara da Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen

Detaylı

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum.

Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Merhaba; Size Meydan Ardıçlı Projesi ve Özyurtlar AŞ & Bahaş Holding Gelişim Ortaklığı hakkında detaylı bilgi sahibi olmanız için bu sunumu gönderiyorum. Özyurtlar yaklaşık 25 yıldır bu bölgede birçok

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

30 bin konutluk referansın, benzersiz prestiji.

30 bin konutluk referansın, benzersiz prestiji. 30 bin konutluk referansın, benzersiz prestiji. Bazı sorular vardır, çok büyük başarıların kanıtı olarak, gururla cevaplanan.. 34 yıldır, rant için değil, halk için kim konut üreten.. 4 5 İzmir de ürettiği

Detaylı

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın...

Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... Ev parası için hayatınızı harcamayın, hayatınızın evinde yaşayın... İstanbul un tadını daha kaliteli ve ayrıcalıklı çıkarmak isterseniz, yeni ve ekonomik bir seçenek size iyi gelecek! İlkeler İnsan odaklı,

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam...

Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam... Doğaya tutkun, şehir ile iç içe bir yaşam... Ayrıcalıklı bir yaşamın standartları Ankara da yeniden tanımlanıyor! Başkent Ankara nın Kalbinde Çankaya Oran da Eşsiz bir yaşam ve yatırım fırsatı Bu özel

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası

Dubai Life. Huzur ve Konforun Buluşma Noktası Dubai Life Huzur ve Konforun Buluşma Noktası B BLOK A BLOK Biz dubai inşaat olarak yolumuza, hem bugünü, hem de geleceği modern tasarlanmış yüksek kaliteli kente kimlik katan yaşam alanları inşa ederek

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... İzmir in URLA başta olmak üzere birçok birbirinden güzel ilçelerinde modern,sıcak ve kaliteli yeni yaşam alanları inşa etmek üzere 2007 yılında fiili çalışmalarına

Detaylı

Hayatın dolu biryaşam

Hayatın dolu biryaşam Hayatın dolu biryaşam Bizim başarımızın sırrı güçlü aile bağlarımız. Biz hangi iş veya faaliyet için olursa olsun hep bir aile duygusuyla bir araya geldik. İş dünyasına ilk adım attığımız zamanlarda

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası!

Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Eskişehir Yolu na Emlak Konut imzası! Ankara nın hızla gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde, Batı Kapısı na 100 metre mesafede, Başkent Üniversitesi Kampüsü yanı başında inşa edilen Sofa Loca, Emlak

Detaylı

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve

65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve 65 yıllık tecrübe ve Emlak Konut güvencesiyle Kuzey Yakası nda ofisler, alışveriş merkezleri, okullar, spor alanları, otel, hayvanat bahçesi ve Millet Bahçesi yle yaşamınıza değer katacak, metro hatlarına

Detaylı

Biz Kocaman bir Aileyiz...

Biz Kocaman bir Aileyiz... Biz Kocaman bir Aileyiz... Kurumsal Yapımız? Konya da çok kısa zamanda birçok başarılı projeye imzasını atmış Abdullah Koca İnşaat, Yön.Kurulu Başkanı Abdullah Koca ve deneyimli kadrosu ile profesyonel,

Detaylı

w w w. b u s i n i s t. c o m

w w w. b u s i n i s t. c o m www.businist.com www.selimoglugroup.com.tr www.vartas.com.tr www.rochel.com.tr Zirve, onu gerçekten isteyenlerin olacaktır. İş hayatında zirveye ulaşmanın temel koşulu yaptığınız iş kadar o işi nerede

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL

C5-A A2 C5-B C4-B 622 ADA 1 PARSEL C4-A C3-A C2-A C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B C1-B D1 D5 C8-A C9-A C8-B C7-B C6-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL A3 B C5-A C4-B 622 ADA 1 PARSEL A2 C5-B C4-A C3-A C2-A C1-B C3-B D6 C2-B A1 C1-A C9-B D1 D5 D3 C7-B C6-A C9-A C8-B D4 D2 C8-A C7-A C6-B 616 ADA 15 PARSEL Mahalle kültürü geleceğe taşınıyor! Mahalle geleneğini

Detaylı

WWW.KAYNASLİKONAKLARİ.COM PROJE HAKKINDA Şaheser Grup Güvencesiyle inşaa edilen Kaynaşlı konakları Bölgenin Turizm cenneti yakın Karadeniz Kaynaşlı sloganıyla çıtayı her geçen gün yükselen Düzce kaynaşlıda

Detaylı

20 YILLIK TECRÜBE VE İSTİKRAR İLE

20 YILLIK TECRÜBE VE İSTİKRAR İLE Kurumsal Katalog 20 YILLIK TECRÜBE VE İSTİKRAR İLE Gökçe Yapı Türkiye de inşaat ve gayrimenkul yatırım geliştirme alanlarında geçekleştirdiği ikon projeler ile öncü, yeni nesil yaşam alanları ve kurumsal

Detaylı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Ankara nın yeni gözdesi Yaşamkent te alışılmadık bir mimari anlayışla yükselen YaşamKule, konsepti, yaşama alanları, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla başkente

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks...

Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks... Ofis, İş Yeri ve Otel den oluşan dev bir kompleks... HM COMMERCE CENTER HM Commerce Center; ayrıcalıklı iş yerleri, ofisleri, restoranları ve yıldızlı oteli ile uzun süredir bölgede konuşulan prestijli

Detaylı

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha...

Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Yenilenen Fikirtepe ye bir Pana Yapı imzası daha... Fikirtepe lokasyonunda en seçkin markalı konut projelerini hayata geçiren, Brooklyn konseptinin geliştiricisi ve yatırımcısı Pana Yapı; bu serinin 3.

Detaylı

Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT

Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT Özel bir yaşamın eseri TAN EVLERİ BALAT Balat ta ayrıcalıklı bir yaşam Balat`ta yükselen proje seçkin ve sınırlı sayıda ev sahibine mutlu bir gelecek vaat ediyor. Tamamı 4 blokta toplam 36 daireden oluşan

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1966 yılında, Koç Topluluğu, ilk Türk yapımı otomobil Anadol u Otosan A.Ş. fabrikalarında üretti. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve üretildiği yıllar

Detaylı

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar.

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar. TANITIM SUNUMU HAKKIMIZDA Piyamer Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi 2015 yılında kurulmuş olup, KOBİLER başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalara Yönetim Sistemleri ve Dış Ticaret konularında

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU www.abdurrahmanatas.com.tr ATAŞLAR GRUP KURUMSAL HAKKIMIZDA Ataşlar gurubun temelleri 30 yıl önce Kurucumuz Sayın Abdurrahman ATAŞ tarafından atılmış o günden bu güne, sektördeki

Detaylı

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit www.gortasmermergranit.com HAKKIMIZDA Görtaş Mermer Granit; uzun yıllar İnşaat sektöründe faaliyet göstermiş olan Abdurrahman ÇİMEN tarafından 1986 yılında kurulmuştur. 30 yıllık tecrube ve birikim ile

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Royal (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat:2 34396 Maslak, Şişli-İSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul

Detaylı

Çağdaş yaşamlar kurar.

Çağdaş yaşamlar kurar. Çağdaş yaşamlar kurar. Hayata bakışınızı değiştiren fikirler... Günümüz insanının ihtiyaçları da zevkleri de artık çok daha farklı. Bütün bu beklentilere cevap veren tasarımları hayata geçirmek ise günümüzde

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK

DOLCE VITA KAT KAT MUTLULUK DOLCE VITA HAKKIMIZDA 1991 yılında Ankara da kurulan Kafkas İnşaat karayollarına, köy hizmetlerine vb. devlet kurumlarına taahhüt işi yapmak ve ayrıca yap-sat diye adlandırılan konut müteahhitliği yapmak

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak

yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak yeni türkiye yeni esenler Esenler, Emlak Konut la yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Kentsel dönüşümün en güzel örneklerinden biri; Esenler Emlak Konutları hayata geçiyor. Çağdaş ve konforlu bir yaşamın tüm

Detaylı

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com

BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA. www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ KAYI PLAZA www.kayiplaza.com BİLECİKTE YATIRIMIN DOĞRU ADRESİ www.kayiplaza.com BURÇEV İnşaat Bilecik te yatırımınıza değer katıyor... Bilecik te Bilecik marka şehir oluyor,

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR

HAYELLERİNİZDEKİ ŞEKİLLENİYOR 444 94 91 INFO@ONA9.COM HAYELLERİNİZDEKİ WWW.ONA9.COM YAŞAM DRAGOS DA ŞEKİLLENİYOR EN GROUP Kuruluşu 1974 yılına dayanan firmamız modern teknolojiyi kullanarak yüksek standartta hizmet vermeyi kendine

Detaylı

Şehrin Yeni Değeri. kumruankara.com

Şehrin Yeni Değeri. kumruankara.com Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. kumruankara.com

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam..

Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. Ayt Elegance, konumunuzu ve zarafetinizi yükselten bir yasam.. HAKKIMIZDA 2004 YILINDA BAŞLANAN BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ AYT GROUP ileri teknoloji odaklı yönetim anlayışı ve güçlü mühendislik altyapısıyla 1O

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Saygılarımı Sunarım. Ali BEYAZ Yönetim Kurulu Başkanı

Saygılarımı Sunarım. Ali BEYAZ Yönetim Kurulu Başkanı Yepyeni yaşamlar 42 yıllık deneyimi ile inşaat sektörünün öncü firmalarındanız. Kurulduğu günden bu yana binlerce kişinin mutluluğu için dünya standartlarında kaliteli ve modern yaşam alanları oluşturmaya

Detaylı

İster YATIRIM!.. İster OTURUN!..

İster YATIRIM!.. İster OTURUN!.. Nest Menemen: Cumhuriyet Mah. 7508/1 Sok. No: 1 Koyundere Mevkii Menemen- İZMİR e-posta :info@nestyap.com 0 530 108 86 49 0 530 108 81 86 /nestyap www.nestyap.com İster YATIRIM!.. İster OTURUN!.. Nest

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

İTO Başkanı İbrahim Çağlar: İstanbul yerli ve yabancı yatırımcıya muazzam fırsatlar sunuyor

İTO Başkanı İbrahim Çağlar: İstanbul yerli ve yabancı yatırımcıya muazzam fırsatlar sunuyor İstanbul görkemli maketi ve inşaat firmalarıyla MIPIM Fuarı nda İTO Başkanı İbrahim Çağlar: İstanbul yerli ve yabancı yatırımcıya muazzam fırsatlar sunuyor "Nasıl ki Nuri Bilge, Cannes film festivalinin

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

H+Bredgatan H+ BREDGATAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ. Erik Giudice Architects sunar. Helsingborg, İsveç

H+Bredgatan H+ BREDGATAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ. Erik Giudice Architects sunar. Helsingborg, İsveç Görseller: EGA H+ BREDGATAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ Helsingborg, İsveç İsveç in en iddialı planlama ve kentsel dönüşüm projelerinden biri olan H+ projesi, Helsingborg kentinin güney kısımlarının mavi-yeşil

Detaylı

www.goldnstate.com.tr

www.goldnstate.com.tr yaşamla iç içe, sıcak ve samimi ticaret anlayışına yeniden hayat veriyoruz. 05 Gold N State Çayyolu nda ticaretin baş köşesinde 07 N iyisi için değerini sizinle paylaşır. 09 N sıkı dostluklara, N iyi pazarlıklara,

Detaylı

kazandıran bakış açısı

kazandıran bakış açısı kazandıran bakış açısı kazandıran bakış açısı Her projeye özgün bir pencereden bakıyor ve yaşamın bir uzantısı olarak değişken dinamiklere uyumlu yeni mimari alanlar yaratıyoruz. Yeryüzünü yenilerken

Detaylı

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım...

Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... Geleceğe yapılan en huzurlu yatırım... BAŞARININ ANAHTARI, DÜNYADA OLUP BİTENLERİ ALGILAYIP GÜNÜN İHTİYAÇLARINA UYGUN ÜRÜNLERİ SUNMAKTIR. Pieter C. Vink Sizlerden aldığımız güç ve güvenle, köklü ticaret

Detaylı