A Five-Star-Service. Dream City Istanbul; Rüya Şehir İstanbul;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A Five-Star-Service. Dream City Istanbul; Rüya Şehir İstanbul;"

Transkript

1

2

3

4

5 A Five-Star-Service Rüya Şehir İstanbul; tarihi ve doğal güzellikleri ile Asya ve Avrupa nın birleştiği yerde bir şehir. Surların içinde korunmuş büyük bir miras. Holiday Inn Istanbul City; bu güzel şehrin tam kalbinde, Atatürk Havalimanı na 12 km, Topkapı Sarayı ve Kapalı Çarşı gibi önemli tarihi mekanlara 3 km uzaklıktadır. Ayrıca şehrin geniş ulaşım ağına sahip tramvay ve otobüs durakları ise otelimizin hemen önünde bulunmaktadır. Istanbul City Ayrıcalıkları; Suit Oda: m 2 büyüklüğünde King ya da Twin yataklı geniş ve konforlu odalar, 40 LCD televizyon, PAY TV (ücretli), mini bar (ücretli), dijital kasa, erken giriş ve geç çıkış imkanı, yüksek hızda internet erişimi, oturma odası ve jakuzi. Twin Oda: Standartlara göre dekore edilmiş geniş ve konforlu odalar. Yüksek hızda internet erişimi. 28 inch LCD televizyon, PAY TV(ücretli), mini bar(ücretli), dijital kasa, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi. Standart Oda: m 2 arası standartlara göre dekore edilmiş konforlu odalar, 28 inch LCD televizyon, kablosuz Internet, PAY TV (ücretli), mini bar (ücretli), dijital kasa, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi. Engelli Odası: 28 m 2 büyüklüğünde 2 adet engelli odamız bulunmaktadır. Odalarımız geniş yataklıdır. Dream City Istanbul; A city bounding Asia and Europe with cultural, historical and natural beauty. A big heritage preserved inside city walls. Holiday Inn Istanbul City; is at the very center of the city and 12 km to Ataturk Airport and 3 km to important historical places like Topkapı Palace and Grand Bazaar. Besides, tram and bus stops having the wide transport net of the city are right in front of our hotel. Istanbul City Privileges; Suite Room: m2 sized wide and comfortable rooms with King or Twin bed, 40 LCD TV, PAY TV (with fee), mini bar (with fee), digital safe, early check-in and late check-out possibility, high speed internet access, lounge and Jacuzzi. Twin Room: Wide and comfortable rooms decorated according to standards. High speed internet access, 28 inch LCD TV, PAY TV (with fee), mini bar (with fee), digital safe, central heating and cooling system. Standard Room: Comfortable rooms decorated to m2 standards, 28 inch LCD TV, wireless internet, PAY TV (with fee), mini bar (with fee), digital safe, central heating and cooling system. Disabled Room: We have 2 disabled rooms with 28m2 sized. Our rooms are queen room type.

6

7 konum / Location

8 Onemlidir nerede oldugun / Where you are is important İstanbul, tarihi ve doğal güzellikleri ile Asya ve Avrupa nın birleştiği yerde rüya bir şehir. Surların içinde korunmuş büyük bir miras Bounding Asia and Europe with cultural, historical and natural beauty. A big heritage preserved inside city walls. Otelimiz, tarihi surların içine kurulmuş, Atatürk Havalimanı na 12 km, Topkapı Sarayı ve Kapalı Çarşı gibi önemli tarihi mekanlara 3 km uzaklıktadır. Ayrıca şehrin geniş ulaşım ağına sahip tramvay ve otobüs durakları ise otelimizin hemen önünde bulunmaktadır. Our hotel built in the slope of historical city walls and is 12 km to Ataturk Airport and 3 km to important historical places like Topkapı Palace and Grand Bazaar. Besides, tram and bus stops having the wide transport net of the city are right in front of our hotel.

9 lobi ve cay salonu / Lobby & Tea Lounge

10 Onemlidir nerede keyiflendigin / Holiday Inn Istanbul City ayrıcalığıyla lobimizde uluslararası kokteyllerden ve kendi imalatımız olan çikolata, pasta ve kurabiyelerimizden tadarken, günün tüm stresini atabilir, güleryüzlü elemanlarımız tarafından ağırlanırsınız. With Holiday Inn Istanbul City privileges, you can taste international cocktails, home made cookies and cakes and enjoy friendly service at our Tea Lounge. Güne tatlı bir mola vermek için yerli ve yabancı çay, kahve çeşitleri ev yapımı kekler ve tatlılar lobide sizleri bekliyor. Where you cheer up is important To have a sweet break during the day, large variety of tea selections, home-made cakes and desserts are waiting for you at our tea lounge.

11 suite oda / Suite Rooms

12 Onemlidir Holiday Inn Istanbul City ; konfor dan vazgeçemeyenler için tasarlanan her türlü lüksün düşünüldüğü 21 adet suit odası ile sizleri bekliyor. Holiday Inn Istanbul City is waiting for you with its 21 suites where all kind of luxury is thought and designed for your comfort. / Where you are hosted is important

13 standart oda / Standard Room

14 Onemlidir Holiday Inn Istanbul City ; Yüksek standart lüksü ile donatılmış 203 odası ve uzman personeliyle, beş yıldızlı konforu bir arada yaşamanızı sağlıyor. / Where you stay is important Holiday Inn Istanbul City ; with 203 rooms decorated with high luxury standards and professional staff providing exceptional service provides you utmost comfort.

15 oda ozellikleri / Room Features

16 Holiday Inn Istanbul City ayrıcalıklarıyla Çay-Kahve Yüksek Hızda İnternet Erişimi Yastık Menüsü Minibar Klima Işıklı Çalışma Masası Güneşlik Saç Kurutma Makinası Elektronik Kasa Direkt Telefon ve Telesekreter Masa ve Telefonda Bilgi Servisi Interaktif TV / Film Kanalları Elektronik Kartlı Kapı Kilit Sistemleri Alarm Saati Radyo 110 / 220 Tıraş Makinesi Prizi Ses Geçirmezlik Modem Bağlantısı Yorgan Duman Dedektörü ve Sprinkler Sistemi İsteğe bağlı Sigara İçilmeyen Odalar, Bağlantılı Odalar Mevcut With Holiday Inn Istanbul City privileges; In our all rooms Tea-Coffee High Speed Internet Access Pillow Menu Minibar Air Conditioner Desk with desk light Sunshade Hair Dryer Electronic Safe Direct Phone and Answering phone Information Service on the phone. Interactive TV/Movie Channels Door Lock System with Electronic Card Alarm Clock Radio 110/220 Razor Socket Soundproofing Modem Connection Quilt Smoke Detector and Sprinkler System Optional Non-Smoking Rooms and Connect ing Rooms are available in our all rooms.

17 Naar Restaurant / Naar Restaurant

18 Onemlidir / Where you taste is important Holiday Inn Istanbul City de sıcak bir gülümseme ile servis edilmiş iyi bir kahvaltıdan başka yeni güne başlamak için daha ideal ne olabilir ki. What is more ideal to start the day beyond a good-served breakfast with a cordial smile at Holiday Inn Istanbul City. İtalyan mutfağının seçme pizza ve makarnaları ile birlikte Türk ve Dünya mutfağından seçkin lezzetler sunulmaktadır. Selective specialities of Turkish and World cuisine and Italian cuisine pizza and pasta varieties are available.

19 / Meetings & Conventions

20 Onemlidir / Where you meet is important Holiday Inn Istanbul City de son teknoloji cihazlarla donatılmış toplantı salonlarıyla toplantı ve konferanslarınızın mükemmel geçeceğini garanti ediyoruz. Holiday Inn Istanbul City guarantees you to have excellent Meetings and Conventions with its latest technology equipments and first class service.

21 konferans ve kongre / Convention and Congress

22 Teknik ekipmanlar Yüksek hız kablosuz internet Klima Ses ve multimedya sistemi (TV,Video,DVD) Projeksiyon Slayt cihazı İsteğe göre simultane tercüme sistemi Beyaz tahta ve kalemi Kürsü Technical Equipments High Speed Wireless Internet Air Conditioner Sound and Multimedia System (TV, Video, DVD) Projection Slide Device Optional Simultaneous Translation Equipment White Board and Marker Stand Elektrik Prizi Electric Plug Balo Salonu Ball Room Fuaye Foyer Delta Omega Beta Alfa Telefon Prizi Phone Plug Televizyon Anteni TV Antena Internet ISDN Hareketli Duvarlar Moving Walls

23 dugun ve ziyafet / Weddings and Banquets

24 Onemlidir / Where you celebrate is important Holiday Inn Istanbul City de düğün ve nişanlarınız, balo salonu veya havuz başında davetlerinizi unutulmaz kılabilirsiniz. Your weddings and engagement ceremonies can be organized by the pool or ballroom with every detail and turn out to be an unforgettable moment for you.

25 banket ve ikram / Banquet & Catering

26 dugun paketi Pasta Balayı suiti ve odada kahvaltı Menü seçenekleri Canlı veya DJ müzik Gelin ve Damat için şampanya Giriş seremonisi Dekore edilmiş nikah masası Süslenmiş masa ve sandalyeler Gece boyunca video çekimi Daha detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın. Wedding Package Pastry Honeymoon Suite and Room Breakfast Menu Alternatives Live or Dj Music Champagne for Bride and Groom Entrance Ceremony Decorated Bride Desk Decorated tables and chairs Video Shoot during the night If you need any further information please contact us

27 green apple wellness center / Green Apple Wellness Center

28 Onemlidir / Where you freshen up is important Holiday Inn Istanbul City de son teknoloji fitness ekipmanları, uzman spor hocalarımız tarafından size özel hazırlanan programlar, farklı vücut bakım ve masaj seçenekleri günün yorgunluğunu atmanıza yardımcı olurken spinning, yoga, zumba gibi özel dersler formunuzu korumanıza yardımcı oluyor. Spa services at Holiday Inn Istanbul City are supported with several massage options applied by professional therapists. Spinning, yoga and zumba lessons help you to stay fit.

29 green apple wellness center / Green Apple Wellness Center

30 Onemlidir / Where you are purified is important Holiday Inn İstanbul City de kültürümüzün değerli bir parçası olan Türk Hamamı keyfini, Osmanlı dokularını yansıtan mimarimizle yaşıyabilirsiniz. You can experience our Turkish Bath which is a precious part of our culture and reflects Ottoman architecture.

31

32 Onemlidir nerede eglendigin / Where you have fun is important Seyahatte olmanız formunuzu korumanıza engel olmasın. Havuz kenarında rahatlayın ve favori içeceğiniz ile birlikte hafif bir öğle yemeğinin keyfini çıkarın. Stay fit during your trip! You can relax by the pool and enjoy a light lunch with your favourite drink.

33 kisisel ve is servisleri / Personal and Business Services

34 Onemlidir nerede ozellestigin / Where you feel special is important İhtiyacınız olan herşeyi bulabileceğiniz kişisel ve iş servisleri hizmeti ile özel olduğunuzu hissedin. You can feel special with our personal and business services and find everything you need.

35 / airport Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanına ücretli transfer hizmeti Transfer Service is available at a cost from/to Atatürk and Sabiha Gökçen Airports Otopark ve vale hizmeti / parking and valet parking on site is available Otel misafirlerine ücretsiz açık otopark vale hizmeti. Complimentary on-site parking and valet service for hotel guests. odullu konaklama / award winning accommodation Priority Club Rewards Holiday Inn misafirlerine, ücretsiz otel konaklama, havayolları milleri ve çok daha fazlasını içeren geniş bir puan yelpazesi kazanma şansı tanıyor. Priority Club Rewards gives Holiday Inn guests a chance to win complimentary hotel accommodation, airline miles and a wide range of points which include much more.. / earn as you spend Otelimizde konferans, toplantı veya konaklama harcamaları için ödediğiniz her Avro size Business Club puanı kazandırıyor. Every Euro you spent for conference, meeting or accommodations in our hotel makes you earn Business Club points. detaylı bilgi için; / For detailed information;

36

37

38

39

On-line Contact Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, Ankara

On-line   Contact Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, Ankara On-line Contact info@hotelmidas.com +90 312 424 01 10 Address Kavaklıdere Mh., Tunus Caddesi No:20, 06680 Ankara MİDAS HOTEL, Ankara Tunus caddesi`nde bulunan, kusursuz hizmetiyle yüzünüzü gülümsetecek

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

Business & Accommodation

Business & Accommodation www.cityhotelankara.com Business & Accommodation www.cityhotelankara.com www.cityhotelankara.com Business & Accommodation Başkentde merkezi bir konumda olan City Hotel, Cumhurbaşkanlığı Köşküne, iş ve

Detaylı

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE Otel Adı Adres Grand Kartal Otel Kartalkaya Mevkii P.K. 50 14200 BOLU, TÜRKİYE Telefon +90 374 234 50 50 Faks +90 374 234 50 47 Web Sitesi E-posta www.grandkartal.com info@grandkartal.com Açılış Tarihi

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Tesis Alaçatı merkeze 2, Çeşme Merkeze 7, İzmir Merkeze yaklaşık 80 km mesafededir. Otelin plajımıza mesafesi (MADEO - KUM BEACH) yaklaşık 1 km dir. (Otel misafirlerine %50 indirimli kullanım) Otelimizin

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz!

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! İstanbul un yoğun şehir trafiğinden uzak olan Retaj Royale İstanbul Hotel imiz Atatürk Havalimanı'na, CNR Fuar alanına araç ile 5 dakika mesafededir. Mall

Detaylı

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 RIXOS PERA ISTANBUL BEKLENTİLERİNİZİ EN ÜST SEVİYEDE KARŞILIYORUZ İstanbul daki Küçük Avrupa diye adlandırılan tarihi bölgede bulunan otelimiz, zengin

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

İzmir in İlk Business Class Oteli

İzmir in İlk Business Class Oteli Konaklama Hizmetler Bar & Restoranlar Toplantı & Seminer Düğün & Ziyafet Rezervasyon & İletişim Shuttle Service Kaya Group Konaklama Misafirlerimizin yaşam standartları ve beklentileri göz önüne alınarak,

Detaylı

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ HOTEL HOTEL TASARLANAN HOTEL PROJESİ VE ÖZELLİKLERİ 260 ODALI ve 5 YILDIZLI HOTEL & REZİDANCE ARSA ALANI

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2 2015 FACT SHEET BİLGİLERİMİZ Açılış tarihi : 2007 Kategori : 5* Bodrum Havalimanı: Bodrum Merkez: 38 Km 5 Km Toplam Alan: 8.500 m2 En Yakın Merkez: Bodrum Posta Adresi: 1410. Sokak Gündönümü Mevkii, Bitez,

Detaylı

HAYATIN KALBİNDE, KONFORUN ZİRVESİNDE

HAYATIN KALBİNDE, KONFORUN ZİRVESİNDE 16 17 1516 TAV İstanbul Atatürk Havalimanı... İkitelli Organize Sanayi Bölgesi... CNREXPO... Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi... Mall of İstanbul AVM... Mahmutbey Metro Durağı... 10 km. 6 km. 11 km. 27 km.

Detaylı

W O W I S T A N B U L H O T E L FACT SHEET

W O W I S T A N B U L H O T E L FACT SHEET WO W I S TA N B U L H OT E L Adres : WOW İstanbul Hotel Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi 34149 No: 15-17-19 Bakırköy / İstanbul Tel : 00 90 212 468 50 00 Faks : 00 90 212 468 50 40 Web Adresi E-mail

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

SOLUTIONS SILENCE TO MEET EXPERT GOOD SERVICE PROJECTIONS THE PLACE EQUIPMENT STAGE SPACIOUS FOYER SEMINARS NEEDSHIGH-CAPACITY NEEDS TEAM WORK

SOLUTIONS SILENCE TO MEET EXPERT GOOD SERVICE PROJECTIONS THE PLACE EQUIPMENT STAGE SPACIOUS FOYER SEMINARS NEEDSHIGH-CAPACITY NEEDS TEAM WORK THE PLACE TO MEET EQUIPMENT FOYER GOOD TASTE CITY CENTER SILENCE EXCELLENT CONFERENCES THE IDEA OF A HIGH STANDARD COMFORTABLE OPTIONS ANALYSIS COMFORT BUSINESS GOOD PARTNER PRECISION PARTNER ORGANIZATION

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

WOW AIRPORT HOTEL FACT SHEET

WOW AIRPORT HOTEL FACT SHEET WOW AIRPORT HOTEL Adres : WOW Airport Hotel Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi 34149 No: 15-17-19 Bakırköy / İstanbul Tel : 00 90 212 468 30 00 Faks : 00 90 212 468 30 40 Web Adresi E-mail : www.wowhotelsistanbul.com

Detaylı

FACT SHEET

FACT SHEET FACT SHEET 2018 LOKASYON Açılış Tarihi 2005 Son Yenilenme 2014 E-posta Web Sitesi info@grandhotelkonya.com Kategori Şehir Oteli Konya Havalimanı 13 km (15 dk) Toplam Alan 100 Bin m 2 Posta adresi Akademi

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI CEVAHİR HOTEL İSTANBUL ASIA, İSTANBUL KADAR GÜZEL, İSTANBUL KADAR ÖZEL.. İstanbul Anadolu yakasına pozitif değer sağlamaya hazırlanan Cevahir

Detaylı

Limak Internatıonal Hotels & Resorts

Limak Internatıonal Hotels & Resorts Limak Internatıonal Hotels & Resorts Şehrin Kalbi Heart of the Cıty Dünyamızın Yıldızlarına... Andy Warhol Bir gün herkes 15 dakikalığına star olacak demişti, Limak Ambassadore ise markasını bu iddiaya

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

B O D R U M HOTEL & CONVENTION CENTER

B O D R U M HOTEL & CONVENTION CENTER B O D R U M B O D R U M Adres İçmeler P.K. 357 48400 Bodrum / MUĞLA / TÜRKİYE Tel +90 252 3168980 313 73 00 Faks +90 252 313 73 01 Web Adresi E-mail Kategori www.ersan.com.tr booking@ersan.com.tr 5 Star

Detaylı

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş.

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş. Otel Bilgisi Mukarnas Spa Resort İsmini bir bezeme deseni türünden alan ve mimarisine de bunu yansıtan Mukarnas Spa Resort, sizin için bir otelden daha fazlası... Mimarisini Selçuklu döneminden esinlenen,

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB

JACARANDA BEACH LUXURY CLUB GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : 2014 JACARANDA BEACH LUXURY CLUB Fact Sheet / Yaz 2015 : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 225 Kredi Kartı : Visa, Master Card

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

OTEL BİLGİ KİTAPÇIĞI

OTEL BİLGİ KİTAPÇIĞI OTEL BİLGİ KİTAPÇIĞI İkbal Thermal Hotel & SPA; termal, kültür, iş, spor ve alışveriş seyahatlerinizi rahat, huzur ve konfor ile buluştururken, diğer taraftan da sizi Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin

Detaylı

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 FACT SHEET PGS ROSE RESIDENCE BEACH HOTEL 5* HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 Adres: Atatürk Bulvarı, Yenimahalle 07980 Kemer - Antalya / TÜRKİYE Tel: (+90)242 814 56 00 Fax: (+90)242 814 55 52 E-Mail: Web: info@rosehotels.com.tr

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG ULUDAĞ ZONE Alkoçlar Zone Otel Uludağ 2.Gelişim Bölgesi Alkoçlar Zone Otel Bursa t. +90 224 285 22 88 f. +90 224 285 22 40 2013-2014 KIŞ E-KATALOG Alkoçlar Merkez Sıraselviler Caddesi No:17 Taksim, İstanbul

Detaylı

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT thermal spa convention much more than on airport hotel dalamanairportlykiaresorthotel.com dlminfo@argrup.org Dalaman Havaalanı yolu 3. Km. 48770 DALAMAN - TÜRKİYE T +90 252

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

KIŞ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER

KIŞ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER 2018-2019 KIŞ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER Şirket Kaya Holding A.Ş. Sezon 12 ay Kategori 5 * Toplam kapalı alan 35.000 m 2 Pansiyon durumu Tam Pansiyon Plus Toplam açık alan

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ FACT SHEET Otel Adı :GRAND ASYA OTEL Adres :17 Eylül Mah. Atatürk Cad. No:86 Bandırma / BALIKESİR Telefon :0266 715 22 15 Fax :0266 715 22 77 Kategori :5 YILDIZ Faaliyet :12 AY AÇIK Mesafeler :LİMAN 1

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y İLK BAKIŞTA... UZAKLIK Şehir Merkezi: 10 km Atatürk Havalimanı: 10 km CNR Expo: 10 km Tarihi yarımada: 9 km HİZMETLER Marmara Denizi manzaralı 133

Detaylı

THE PLAZA HOTEL İSTANBUL Alışveriş merkezlerinin kalbinde ve iş dünyasının plazalarına eşit uzaklıkta olan otelimizde rahatınız için tasarlanmış, boğaza hakim manzarası ile, solstike, ayrıcalıklı ve yenilikçi

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Venosa beach resort & spa 2013 TESİS ÖZELLİKLERİ VE HERŞEY DAHİL KONSEPTİ Katagori : 5 Yıldız Yapım Yılı : 2011 Mesafeler : Şehir merkezi 5km., İzmir 140km., Bodrum 80km. Adres : Altınkum Mah. İnonu Bulvarı

Detaylı

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir.

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir. Adı : Montana Pine Resort Açılış Tarihi : 1993 Kategori Pansiyon Adres Havaalanı Ölüdeniz : 4 Yıldız : Yarım Pansiyon : Hisarönü, Ölüdeniz, 49304 Fethiye-Muğla, Turkey : 65 km (Dalaman Havalimanı) : 2,5

Detaylı

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE GENEL BİLGİ Oda Sayısı: 515 Yatak Kapasitesi: 1276 293 Standart Rooms (24 m 2 ) (6 oda Engelli Misafirler içindir) 79 Junior Suites (35 m 2 ) 24 Suites (42 m 2 ) 1 King Suite (170 m 2 ) 72 Gloria Family

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa

Konum ve Çevre. 45 km 280 km. 90 km 5 km. 130 km 9 km. 10 km. Kategori. Konsept BB - HB - FB. 5* Thermal Hotel. Firma. Akrones Thermal Spa Factsheet Kategori 5* Thermal Hotel BB - HB - FB Konsept Firma Akrones Thermal Spa İzmir Karayolu 10. km İletişim Adresi Yatırımcı Özgür Yapı El. Mer. Mad. San. Tic. A.Ş. Afyonkarahisar Şehir Genel Müdür

Detaylı

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE GENEL BİLGİ Oda Sayısı: 515 Yatak Kapasitesi: 1276 293 Standart Rooms (24 m 2 ) (6 oda Engelli Misafirler içindir) 79 Junior Suites (35 m 2 ) 24 Suites (42 m 2 ) 1 King Suite (170 m 2 ) 72 Gloria Family

Detaylı

MERİT GRAND MOSTA HOTEL & CASINO

MERİT GRAND MOSTA HOTEL & CASINO MERİT GRAND MOSTA HOTEL & CASINO Merit International Casinos, Hotel & Casino konseptini ilk kez Bulgaristan a taşıdı. İstanbul a sadece iki saat uzaklıktaki 5 yıldızlı Merit Grand Mosta Hotel & Casino,

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT UZAKLIK TESİSİN AÇILIŞ YILI 01.05.2002 KONUM KONYAALTI RENOVASYON HAVALİMANINA UZAKLIK 20 KM SINIF ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIK 6 KM SEZON ADRES Akdeniz Bulv.1.Sokak

Detaylı

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GECENİZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Rüya gecesi yalnızca birkaç saat sürer ama ardında günler hatta aylar süren bir hazırlık dönemi vardır. Swissôtel The Bosphorus,

Detaylı

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US www.lionehotel.com.tr Böyle Özel Bir Güne, Böyle Bir Atmosfer Yakışır! A Great Atmosphere For A Special Day! Heyecanı

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

Toplantı Planlama Rehberi Meeting Planner Guide

Toplantı Planlama Rehberi Meeting Planner Guide Toplantı Planlama Rehberi Meeting Planner Guide JW MARRIOTT ANKARA Kat Planları / Floor Plans 2. Kat / 2 nd Floor Smyrna II Smyrna I Kaysarea Karesi Trapezus Aden II Service Service 3. Kat / 3 th Floor

Detaylı

Evinizden uzaktaki eviniz

Evinizden uzaktaki eviniz ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com KATEGORİ : ŞEHİR OTELİ AÇILIŞ

Detaylı

OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017

OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017 TESİS ADI ADRES OTEL TANITIM BİLGİLERİ YAZ SEZONU 2017 TELEFON FAX : +90 242 777 00 01 KATEGORİ : 5 * AÇILIŞ : HAZİRAN - 2011 PANSİYON TİPİ WEB E-MAIL : SEAMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA : EVREN MAHALLESİ

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

ERDOBA ELEGANCE HOTEL & CONVENTION CENTER

ERDOBA ELEGANCE HOTEL & CONVENTION CENTER OTEL BĠLGĠLERĠ OTEL ADI : ERDOBA ELEGANCE HOTEL & CONVENTION CENTER SINIFI : Hotel KATEGORĠSĠ : 5 Yıldız ADRES : Midyat Yolu 3. Km 47100 MARDİN TELEFON : +90 482 212 15 00 FAX : +90 482 212 15 10 WEB :

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 FACT SHEET İÇERİK SAYFA Otel Bilgileri 1 Tipleri ve Özellikleri 2-3 Aktiviteler/Hizmetler 4 Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 Otel Adı : Julian Club Hotel Sınıf : 4 * Adres : M.Fevzi Cakmak

Detaylı

MARMAOTELİSTANBUL. Marmara Eğitim Köyü 34857 Maltepe İstanbul Tel: (0 216) 626 12 00 Fax: (0 216) 626 11 68

MARMAOTELİSTANBUL. Marmara Eğitim Köyü 34857 Maltepe İstanbul Tel: (0 216) 626 12 00 Fax: (0 216) 626 11 68 Marmara Eğitim Köyü 34857 Maltepe İstanbul TOPLANTI SALONLARI MEETINGS AND CONVENTIONS TOPLANTILAR VE KONGRELER En son teknoloji kullanılarak donatılmış, zengin yiyecek içecek sunumları ve ihtiyaçlarınıza

Detaylı

2015-2016 KIŞ OTEL BİLGİLERİ & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ

2015-2016 KIŞ OTEL BİLGİLERİ & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ STANDART ODA SUPERIOR STANDART ODA DELUXE SUPERIOR JUNIOUR SUITE GRAND SUIT SPA SUIT STANDART ODA DUBLEKS SUITE 015-016 KIŞ OTEL BİLGİLERİ & ULTRA HERŞEY DAHİL KONSEPTİ GENEL BİLGİLER Şirket : Kaya Holding

Detaylı

Shine Like The Whole Universe Is Yours

Shine Like The Whole Universe Is Yours www.lionehotel.com.tr Shine Like The Whole Universe Is Yours Rumi Misafirlerimizin Mutlu Bakışları İstanbul Evrenin parlak yıldızlarının belki de birincisi On bin yıllık tarihinde hep ihtişamlı, hep baştan

Detaylı

HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 2018

HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 2018 HOTEL BİLGİ FORMU YAZ 208 TUR OPERATÖRÜ : OTELİN ADI OTELİN KATEGORİSİ (YILDIZ) PANSİYON OTELİN AÇILIŞ TARİHİ SON RENOVASYON TARİHİ TESİSİN KURULDUĞU ALAN TELEFON NUMARASI FAKS NUMARASI E-MAIL ADRESI WEB

Detaylı

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK

LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KONSEPT 2012 YAZ LETOONIA GOLF RESORT / BELEK KATEGORİ : Letoonia Golf Resort / 5 Yıldızlı Hotel & 1. Sınıf Tatil Köyü KONSEPT : Superior All Inclusive ADRES : İleribaşı Mevkii 07500 Belek - Antalya /

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

AKYILDIZ GRUP.

AKYILDIZ GRUP. Choice Hotelleri dünyanın en büyük ve en başarılı konaklama zincirlerinden birisidir. Dünyanın çeşitli bölgelerindeki 35'ten fazla ülkede, Franchising Sistemiyle 6.300 otel 500.000 'den fazla odasıyla;

Detaylı

Güral Afyon Wellness & Convention Fact Sheet

Güral Afyon Wellness & Convention Fact Sheet Güral Afyon Wellness & Convention Fact Sheet Konum ve Çevre: Güral Afyon Wellness & Convention, Tüm destinasyonların ortak kesişim noktası olan AFYON da 428 oda 9.500 m² SPA merkezi biri 1271 kişi kapasiteli

Detaylı

2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER

2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER 2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER Şirket Kaya Holding A.Ş. Sezon 12 ay Kategori 5 * Toplam kapalı alan 35.000 m 2 Pansiyon durumu Tam Pansiyon Plus Toplam açık alan 30.000

Detaylı

FACT SHEET - KONSEPT

FACT SHEET - KONSEPT FACT SHEET - KONSEPT GENEL BİLGİLER Kategori :3* Toplam Alan :3.000 m2 Plaj Uzunluğu :30 m. Kapasite :86 ODA Kat Sayısı :5 kat Kredi Kartı :Visa - Mastercard Hizmet dönemi :6 AY Konsept :Herşey Dahil Adres

Detaylı

2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER

2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER 2018 YAZ OTEL BİLGİLERİ ve TAM PANSİYON PLUS KONSEPTİ GENEL BİLGİLER Şirket Kaya Holding A.Ş. Sezon 12 ay Kategori 5 * Toplam kapalı alan 35.000 m 2 Pansiyon durumu Tam Pansiyon Plus Toplam açık alan 30.000

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı