TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞI EK KURALLAR"

Transkript

1 TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞI EK KURALLAR KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EKİM 2015 ORGANİZATÖR: ASN NO: 2015/0110-TKŞ.06 ASN ONAY TARİHİ: 06 Ekim 2015

2 1 ) PROGRAM Ek KurallarınTOSFED e ulaģması Ek Kurallar onayı Ek Kuralların yayınlanması Kayıtların açılması 06 Ekim 2015 Salı 06 Eylül 2015 Salı 07 Ekim 2015 ÇarĢamba 12 Ekim 2015 Pazartesi Kayıtların Kapanması 15 Ekim 2015 PerĢembe 18:00 2) ORGANĠZASYON Türkiye Karting ġampiyonası 6ncı Ayak YarıĢı Körfez Karting Pisti nde TOSFED Kurallarına uygun olarak ve bu ek kurallar dâhilinde Ġstanbul Karting ve Otomobil Kulübü (ĠKOK) tarafından Ekim 2015 tarihlerinde organize edilmektedir. 2.1 ORGANĠZASYON KOMĠTESĠ Organizasyon Komitesi BaĢkanı : Osman Aydemir YarıĢma Direktörü YarıĢma Güvenlik Sorumlusu YarıĢma Genel Sekreteri : Zafer ESKĠ : Fatih Kalkan : Serkan Turan Organizasyon Komitesi yarıģma esnasında yarıģmacıların, sürücülerin ve servis elemanlarının uğrayabilecekleri kazalar ve hasarlardan dolayı, yarıģmanın gerektirdiği tüm emniyet tedbirlerinin alınmıģ olunması koģulu ile maddi manevi hiçbir sorumluluk yüklenmezler. YarıĢmacı ve sürücüler kayıt formunu imzalamamıģ olsalar dahi yarıģmaya kayıt yaptırmakla bu ek kurallar ve dayandığı ilgili tüm kuralları okumuģ, anlamıģ ve uygulayacaklarını kabul etmiģ sayılırlar. 2.2 YARIġMA GÖREVLĠLERĠ TOSFED Gözlemcisi : Zafer Vatansever (TOSFED) Spor Komiserleri BaĢkanı : Mustafa ġentürk (TOSFED) Spor Komiseri : Levent Çulhacı (TOSFED) Spor Komiseri : Ali Ertuğrul Ersin (ĠKOK) Spor Komiserleri Sekreteri : Serkan Turan

3 YarıĢma Direktörü YarıĢma Direktör Yard. YarıĢma Direktör Yard. Güvenlik Sorumlusu YarıĢma Genel Sekreteri : Zafer ESKĠ : Melike AYTAġ : Tamer Türkyılmaz : Fatih Kalkan : Serkan Turan Teknik Kontrol Sorumlusu : Cevat Cesuroğlu (TOSFED) YarıĢmacılarla ĠliĢkiler Sorumlusu: Fatih Kalkan Neticeler Sorumlusu YarıĢma Doktoru Gözetmen : Burç Sümer : MobilLife : Kocaeli Bölgesi (24 kiģi) 2.3 ADRES VE RESMĠ ĠLAN YERLERĠ Körfez YarıĢ Pisti, Güney Mahallesi Fener Sokak No:10 Körfez-Kocaeli ĠKOK, Altıntepe Mah. Ġstasyon Yolu Sokak No:3 Maltepe-Ġstanbul Telefon: (0216) Fax:(0216) E-posta:prokart@ikok.org.tr Ġnternet sitesi: 3) GENEL HÜKÜMLER 3.1 YARIġMANIN TARĠFĠ, GEÇERLĠLĠĞĠ VE YERĠ: Ġstanbul Karting ve Otomobil Kulübü (ĠKOK) tarafından, Körfez YarıĢ Pisti nin, Karting YarıĢ Pisti bölümünde TOSFED 2015 Ulusal Karting Kurallarına uygun olarak organize edilecek bu yarıģ; Türkiye Karting ġampiyonası na 1 katsayı üzerinden puan verecektir. Körfez YarıĢ Pisti nin 930 metre uzunluğundaki Karting YarıĢ Pisti nde; kategorilere göre; Formula Senior Formula Master Formula Junior Mini : 24 TUR -3 YARIġ TOPLAM 72 TUR, : 24 TUR -3 YARIġ TOPLAM 72 TUR, : 20 TUR -3 YARIġ TOPLAM 60 TUR, : 15 TUR -3 YARIġ TOPLAM 45 TUR. olarak gerçekleģtirilecektir.

4 3.2 YARIġMAYA KATILABĠLĠR KARTLAR Türkiye Karting ġampiyonası 6ncı Ayak YarıĢı Formula Senior Master - Junior ve Mini olmak üzere TOSFED 2015 Ulusal Karting Kuralları na uygun olarak 4 grupta yapılacaktır. 3.3 YarıĢmalara Katılabilir YarıĢmacılar, Sürücüler ve Garajlar YarıĢmalara katılabilmek için TOSFED ten 2015 yılı için Karting YarıĢmacı Lisansı ve Karting Sürücü Lisansı alınması mecburidir. YarıĢmalarda mekanik hizmet verecek garajların TOSFED den 2015 yılı Garaj Lisansı almaları mecburidir. 3.4 MÜRACAAT FORMU VE KAYITLAR YarıĢmalara katılmak isteyen ve ilgili sezon için geçerli TOSFED yarıģmacı ve sürücü ihtisas lisansına sahip yarıģmacılar, Kayıt Formu nu tam olarak doldurarak en geç 15 Ekim 2015 PerĢembe günü saat 18:00 e kadar banka ödeme dekontuyla birlikte YarıĢma Sekretaryasına ulaģtırmalıdırlar. Bu tarihten sonra yapılacak kayıt müracaatları hiçbir Ģekilde kabul edilmeyecektir. Formda istenilen tüm bilgilerin eksiksiz olarak doldurulması zorunludur. Eksik formlar kabul edilmeyecektir. 3.5 KAYIT ÜCRETĠ VE SĠGORTA ** Ulusal Ferdi Reklamlı: 400,00 + Sigorta: 50,00 ** Ulusal Tüzel Reklamlı: 400,00 + Sigorta: 50,00 BANKA BĠLGĠLERĠ Hesap Adı Banka /ġube IBAN NO :ĠSTANBUL KARTĠNG VE OTOMOBĠL KULÜBÜ DERNEĞĠ :GARANTĠ BANKASI KALAMIġ ġubesġ :TR Kayıt bedeli banka yolu ile ödenmelidir. (Kayıt bedelinin ödendiğini gösteren banka dekontu Kayıt Formu ile birlikte ibraz edilecektir.) ** Kayıt bedelini ödemeyen yarıģmacılara start verilmez. **Sigorta bedeli, kayıt bedeli dıģındadır.

5 SĠGORTA Ġstanbul Karting ve Otomobil Kulübü (ĠKOK) tarafından yaptırılacak olan sigorta, sadece yarıģmacıların üçüncü Ģahıslara ve üçüncü Ģahıslara ait mallara verecekleri hasarları TOSFED in sezon baģında açıkladığı limitler dâhilinde kapsar. Ġstanbul Karting ve Otomobil Kulübü (ĠKOK) tarafından yaptırılacak olan sigortanın geçerliliği yarıģmanın startında baģlar, yarıģmanın sonunda veya ekibin yarıģmayı terk etmesi, ihraç edilmesi durumunda sona erer. YarıĢmanın resmi antrenman içerdiği durumlarda resmi antrenman süreci sigorta kapsamı dâhilindedir. Servis araçları ve ekipleri organizatör tarafından verilen plakaları veya kartları taģısalar dahi sigorta kapsamı dıģındadırlar. 3.6 REKLAMLAR Ulusal Kanun ve Uluslararası Karting Kurallarına uygun olmayan, suç oluģturabilecek Ģekilde olan, politik veya dini temellere dayanan reklamlara izin verilmez. Reklamlarla ilgili detaylar için TOSFED YarıĢma Genel Kurallarına bakınız. 3.7 ĠDARĠ VE TEKNĠK KONTROL Teknik Kontrol Yeri :Padok alanı Ġdari Kontrol Yeri :Sekretarya Tüm yarıģmacılar, araçlarının teknik kontrolünü, YarıĢma Ek Kuralları nın program bölümünde belirtilen yer ve zamanda yaptırmakla yükümlüdürler. Tüm garajlar YarıĢma Ek Kuralları nın program bölümünde belirtilen yer ve zamanda Ġdari Kontrol yaptırmakla ve tüm personellerinin isimlerini (Mekaniker Kayıt Formu nda belirtilen) kaydettirmekle yükümlüdürler. Spor Komiserleri nce geçerli kabul edilmeyen sebeplerle Teknik Kontrol e geç getirilen kartlar yarıģmaya alınmazlar. YarıĢmacı Temsilcisi nin yazılı Yetki Belgesi ne sahip olması mecburidir. Aksi takdirde yapılan itirazlar ve yorumlar dikkate alınmayacaktır. Tüm sürücüler araçlarına ait orijinal CIK- FIA Homologasyon fiģlerini istendiğinde Teknik Kontrolde ibraz etmek zorundadırlar. Ġnternetten indirilen fiģler geçerlidir.

6 Homologasyon fiģlerini ibraz edemeyen sürücüler araçları ile ilgili bir itiraza maruz kaldıkları takdirde hak iddia edemezler. Teknik Kontrol esnasında aģağıda belirtilen ekipman yarıģma esnasında her an tespit yapılabilecek Ģekilde iģaretlenecek veya kaydedilecektir. En fazla 2 adet motor (aynı marka olma Ģartı aranmaz, ikinci motor baģka bir sürücü ile ortak) deklare edilebilir. En fazla 2 adet Ģasi (aynı marka olma Ģartı aranmaz) deklare edilebilir. Bir takım kuru zemin lastiği deklare edilebilir. Ġki takım ıslak zemin lastiği deklare edilebilir. Bu malzemelerin dıģında deklare edilmemiģ malzemelerin kullanılması yasaktır. YarıĢma esnasında hasar gören bir ön ve/veya bir arka lastik YarıĢma Direktörü veya Yardımcısı nı bilgilendirmek sureti ile değiģtirilebilir. Ortak deklare edilen ikinci motor haricinde yarıģma esnasında sürücüler arasında Ģasi, motor veya lastik alıģveriģi yasaktır. Bu kurala uymayan yarıģmacılar yarıģmadan ihraç edilir. YarıĢ gününde her kategori için yapılan 3 yarıģma arasında motor revizyonu ancak Teknik Kontrol Görevlisi nin izni ile yapılabilir. Pit sahası dâhilinde görevliler takdirinde olmak üzere süratli kart kullanan sürücüler para cezası ile cezalandırılırlar. Teknik Kontrol Görevlileri araçlara kontrol amaçlı cihaz takabilir ve bu cihazlardan teknik veri alabilir. 3.8 ANTRENMAN VE SIRALAMA TURLARI TOSFED 2015 Ulusal Karting Kuralları na göre yapılır. Tüm kategorilerdeki sıralama seanslarının sonunda tüm sürücüler tartıya çıkmak zorundadır. Tartıya çıkmadan garajına giden sürücünün o sıralama seansındaki tur dereceleri iptal edilir. Sıralama turları için piste giren bir sürücünün yardımcılar tarafından itilmesi veya sürücüye yardım edilmesi yasaktır. Pistlere göre oluģabilecek değiģikliklerde, Direktör tarafından Brifing esnasında yapılacak Pist GiriĢ/ÇıkıĢ tarifleri geçerli olacaktır.

7 Burada değinilmemiģ konularda TOSFED 2015 Ulusal Karting Kuralları ilgili maddeleri geçerlidir. 3.9 YARIġ YarıĢlar için TOSFED 2015 Ulusal Karting Kuralları ilgili maddeleri geçerlidir EK KURALLARIN YORUMU VE UYGULANMASI Bu yarıģma ek kurallarına esas TOSFED 2015 Ulusal Karting Kurallarıdır. Ulusal Karting Kuralları üzerindeki değiģiklikler sadece TOSFED tarafından yapılabilir. YarıĢmanın programı görevliler veya parkur değiģiklikleri ile ilgili bültenler, tarih ve numaralı olarak resmi ilan yerlerine asılmak ve YarıĢma Komiserleri tarafından onaylanmak sureti ile geçerli olacaktır CEZALAR Her yarıģ sonrasında tüm sürücülerin doğrudan tartıya girmeleri zorunludur. Aksi durumda Komiserler Kurulu tarafından ihraca varan cezalar verilebilir. Tartı iģleminde ağırlığın Ulusal Karting Kurallarında belirtilen minimum değerlerden düģük çıkması ihraç sebebidir. Spor Komiserlerince kabul edilmeyen nedenlerle Ġdari Kontrol de lisans ibraz edemeyen yarıģmacı ve/veya sürücüler, Komiserler Kurulunun kararlaģtıracağı para cezasını ödemekle yükümlüdürler. Pit Sahası içerisinde sigara içmek yasaktır. Bu yasağa uymayanlar 200,00 para cezası ödemekle yükümlüdürler. Ayrıca bu ek kurallarda yazılmayan cezalar için TOSFED 2015 Ulusal Karting Kuralları hükümleri geçerlidir. 4. ÖDÜLLER VE ÖDÜL TÖRENĠ Mini Kategorisi nin Ġlk üç derecesine kupa, Formula Junior Kategorisi nin Formula Senior Kategorisi nin Formula Master Kategorisi nin Ġlk üç derecesine kupa, Ġlk üç derecesine kupa, Ġlk üç derecesine kupa verilecektir.

8 5. YARIġMA PROGRAMI 17 EKĠM 2015 CUMARTESĠ Serbest Antrenman 09:00-09:50 (10dk x 4) Serbest Antrenman Formula Master / Senior 09:00 09:10 Serbest Antrenman Mini 09:12 09:22 Serbest Antrenman Formula Junior 09:24 09:34 Serbest Antrenman RMC DD2 09:36 09:46 İdari ve Teknik Kontrol 10:00 11:00 Resmi Antrenman 12:40-13:30 (10dk x 4) Resmi Antrenman Formula Master / Senior 12:40 12:50 Resmi Antrenman Mini 12:52 13:02 Resmi Antrenman Formula Junior 13:04 13:14 Resmi Antrenman RMC DD2 13:16 13:26 Sıralama Turları 15:35-16:30 (10dk x 4) Sıralama Formula Master / Senior 15:35 15:45 Sıralama Mini 15:50 16:00 Sıralama Formula Junior 16:05 16:15 Sıralama RMC DD2 16:20 16:30 18 EKĠM 2015 PAZAR 09:00-09:10 Resmi Antrenman RMC DD2 (10 dk.) 09:12-09:22 Resmi Antrenman Mini (10 dk.) 09:24-09:34 Resmi Antrenman Formula Junior (10 dk.) 09:36-09:46 Resmi Antrenman Formula Master / Senior (10 dk.) 09:50-10:10 RMC Yarış 1 RMC DD2 (24 Tur) 10:15-10:35 TKŞ Yarış 1 Mini (15 Tur) 10:40-11:00 TKŞ Yarış 1 Formula Junior (20 Tur) 11:05-11:25 TKŞ Yarış 1 Formula Master / Senior (24 Tur) 10:30-11:30 V1 Challenge Yarışmacılarla Brifing 11:30 12:00 V1 Challenge Fotoğraf Çekimi 12:00 12:20 V1 Challenge Antrenman ( 10 dk. 2x11 Grup) 12:20-12:40 RMC Yarış 2 RMC DD2 (24 Tur) 12:45-13:05 TKŞ Yarış 2 Mini (15 Tur) 13:10-13:30 TKŞ Yarış 2 Formula Junior (20 Tur) 13:30 13:50 V1 Challenge Sıralama ( 10 dk. 2x11 Grup) 13:55-14:15 TKŞ Yarış 2 Formula Master / Senior (24 Tur)

9 14:20 14:40 RMC Yarış 3 RMC DD2 (24 Tur) 15:00 15:15 V1 Challenge 1. Yarış 12 Tur 15:20-15:40 TKŞ Yarış 3 Mini (15 Tur) 15:40-16:00 TKŞ Yarış 3 Formula Junior (20 Tur) 16:00-16:20 TKŞ Yarış 3 Formula Master / Senior (24 Tur) 16:30 Geçici Neticelerin İlanı 16:30-16:45 V1 Challenge Yarış 2 Canlı Yayın (12 Tur) 16:35 16:50 TKŞ Komiserler Kurulu Toplantısı 16:45 TKŞ Kesin Neticelerin İlanı 16:50 V1 Challenge Geçici Neticelerin ilanı ve Ödül töreni 17:00 TKŞ Ödül Töreni

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ 03 EKİM 2014 ORGANİZATÖR: ASN NO: 2015/2909-TKŞ.05 ASN ONAY TARİHİ: 30 Eylül 2015 1 ) PROGRAM Ek KurallarınTOSFED e ulaģması

Detaylı

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED)

TOSFED Gözlemcisi : Gökhan ELBİR (TOSFED) Şampiyona Direktörü : Yalçın YILMAZ (TOSFED) ASN Onay No : 2016/2005-TKS.3 ASN Onay Tarihi : 20/05/2016 1 1 ) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların açılması 16 Mayıs 2016 Pazartesi 09:00 Kayıtların Kapanması

Detaylı

Türkiye Karting Şampiyonası. 6. Yarışı EKİM 2017 EK KURALLAR. ASN Onay No: ASN Onay Tarihi:

Türkiye Karting Şampiyonası. 6. Yarışı EKİM 2017 EK KURALLAR. ASN Onay No: ASN Onay Tarihi: Türkiye Karting Şampiyonası 6. Yarışı 07-08 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN Onay No ASN Onay Tarihi 1 1) PROGRAM Ek Kuralların yayınlanması 29 Eylül 2017 Cuma 0900 Kayıtların açılması 29 Eylül 2017 Cuma 0900

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.AYAK EK KURALLARI 23 Haziran 2018 ORGANİZATÖR KULÜP: KOCAELİ KARTİNG KULÜBÜ ASN Onay No: 03TKŞ/07062018 ASN Onay Tarihi: 07/06/2018 1) ORGANİZASYON Türkiye Karting Şampiyonası

Detaylı

Türkiye Karting Şampiyonası

Türkiye Karting Şampiyonası Türkiye Karting Şampiyonası 2. Yarışı 27-28 Mayıs 2017 EK KURALLAR ASN Onay No: 2017/2205 TKŞ2 1) PROGRAM ASN Onay Tarihi: 22/05/2017 Ek Kuralların yayınlanması Kayıtların açılması Kayıtların Kapanması

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 7.AYAK EK KURALLARI Kasım 2018 ORGANİZATÖR : TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 7.AYAK EK KURALLARI Kasım 2018 ORGANİZATÖR : TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 7.AYAK EK KURALLARI 10 11 Kasım 2018 ORGANİZATÖR : TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN Onay No: 07TKŞ/311018 ASN Onay Tarihi: 31/10/2018 1) ORGANİZASYON Türkiye Karting

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ 24-25 MAYIS 2104 ORGANİZATÖR: ASN NO: 2014/2005-TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ: 20 Mayıs 2014 1 ) PROGRAM Yönetmeliğin TOSFED e ulaşması

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK İZMİR YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK İZMİR YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK İZMİR YARIŞI EK KURALLAR Tarih: 9-10 MAYIS 2015 Cmt - Pzr Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2015/2704-TKŞ.02 ASN ONAY TARİHİ:29 NİSAN 2015 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 2-ORGANİZASYON

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 4. AYAK YARIŞI EK KURALLAR SAKARYA AKYAZI PİSTİ 30-31 AĞUSTOS 2104 ASN NO : 2014/2208-TKŞ.4 ASN ONAY TARİHİ : 22.08.2014 1 ) PROGRAM Yönetmeliğin TOSFED e ulaşması 14 Temmuz

Detaylı

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 8. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 06 Kasım 2010 İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO: 2010/0111 - TKŞ.8 ASN ONAY TARİHİ: 01 Kasım 2010

Detaylı

TOSFED TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TOSFED TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU 2012 KÖRFEZ KARTİNG KUPASI 1. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 25-26 ŞUBAT 2012 KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ TOSFED TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO: 2012 / 2401 - KKK.1 ASN ONAY TARİHİ: 24 OCAK 2012

Detaylı

TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU

TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 19-20 Mayıs 2012 KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO : 2012 / 0805 TKŞ.2 ASN ONAY TARİHİ : 14 MAYIS

Detaylı

2016 ZEKA ÖZTEKNİK KARTİNG CUP 2.YARIŞ

2016 ZEKA ÖZTEKNİK KARTİNG CUP 2.YARIŞ 2016 ZEKA ÖZTEKNİK KARTİNG CUP 2.YARIŞ EK KURALLAR CEMSA KARTİNG PİSTİ 29 Mayıs 2016 KUZEY KIBRIS OTOMOBİL KULÜBÜ 1 İÇERİK Sayfa 1.Program 3 2.Organizasyon 3 2.1 Organizasyon Komitesi 2.2 Yarışma Görevlileri

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 23-24 MART 2013 C.tesi-Pazar Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/1203-TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ: 12 MART 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 23-24 MART 2013 C.tesi-Pazar Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/1203-TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ: 12 MART 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM

Detaylı

2017 KKTC KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ

2017 KKTC KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ 2017 KKTC KARTİNG ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ EK KURALLAR CEMSA KARTİNG PİSTİ 13 AĞUSTOS 2017 KUZEY KIBRIS OTOMOBİL KULÜBÜ 1 İÇERİK Sayfa 1.Program 3 2.Organizasyon 3 2.1 Organizasyon Komitesi 2.2 Yarışma Görevlileri

Detaylı

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ

İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 21-22 Nisan 2012 İZMİR ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ TOSFED TURKIYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ASN ONAY NO : 2012 / 1104 - TKŞ.1 ASN ONAY TARİHİ : 11

Detaylı

TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE HISTORIC PİST ŞAMPİYONASI 2. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 01 02 Haziran 2013 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ ASN NO : ASN ONAY TARİHİ : ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI KULÜBÜ 1 ) PROGRAM

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 2. AYAK YARIŞMASI TARİH: 09 AĞUSTOS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015 / 2207 İKDBMY.2 ASN Onay Tarihi: 04 / 08 /2015

Detaylı

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2.AYAK İZMİR YARIŞI

TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2.AYAK İZMİR YARIŞI TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 2.AYAK İZMİR YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 21-22 HAZİRAN 2014 C.tesi-Pazar Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: ASN ONAY TARİHİ: İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 2-ORGANİZASYON 3-GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR

TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 20 EYLÜL 2015 PAZAR YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015 /0209 İKDBMY.04 ASN Onay Tarihi: 14 / 09 /2015

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 12-13-14 NİSAN 2013 YER: İZMİR ÜLKÜ YARIŞ PİSTİ ASN NO ; 2013/0204-TPŞ.1 ASN ONAY TARİHİ : 02/ 04 / 2013 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 20-22 TEMMUZ 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 20-22 TEMMUZ 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 20-22 TEMMUZ 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 / 1607 RMC.4 ASN Onay Tarihi: 16 / 07 /2012 ORGANİZATÖR: (İKOK) 1 1. YARIŞMA

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 4. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 4. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 4. AYAK YARIŞMALARI EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 31 AĞUSTOS 01 EYLÜL 2013 YER: İSTANBULPARK ASN NO 2013 / 2907-TPS.4 ASN ONAY TARİHİ 29 Temmuz 2013 ORGANİZASYON

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH: 24 MAYIS 2015 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2015/0605-İKDBMY.01 ASN Onay Tarihi: 15/ 05 /2015 ORGANİZATÖR:

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2. AYAK YARIŞMASI TARİH : 19-20 MAYIS 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 /1405 RMC2 ASN Onay Tarihi: 14 / 05 /2012 ORGANİZATÖR: 1 1. YARIŞMA PROGRAMI

Detaylı

KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EOSK EGE OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ

KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EOSK EGE OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMA EK YÖNETMELİĞİ 14 15 EYLÜL 2013 KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EOSK EGE OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ ASN ONAY NO : 2013 / 0509 TKŞ.6 ASN ONAY TARİHİ : 05 Eylül 2013 1.PROGRAM

Detaylı

İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR. Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar. Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01

İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR. Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar. Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01 İZMİR PARK MAHALLİ PİST YARIŞI 1. AYAK EK KURALLAR Tarih: 28 Aralık 2014 Pazar Yer: İzmir Park - İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014/2412-ÜİMPY-01 ASN ONAY TARİHİ: 28 Aralık 2014 İÇİNDEKİLER 1- PROGRAM

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 9. ve 10. AYAK YARIŞMASI TARİH : 01-02 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 9. ve 10. AYAK YARIŞMASI TARİH : 01-02 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 9. ve 10. AYAK YARIŞMASI TARİH : 01-02 EYLÜL 2012 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2012 / 1408 RMC.5 ASN Onay Tarihi: 14 / 08 /2012 ORGANİZATÖR: (İKOK) 1

Detaylı

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: 04 Mayıs 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: 04 Mayıs 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR Tarih: 04 Mayıs 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2014/ 2504/ -TPK.02 ASN ONAY TARİHİ :25 Nisan 2014 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi

Detaylı

KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ

KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ KÖRFEZ PİST KUPASI 2.AYAK EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 18 ŞUBAT 2012 YER: KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ ASN NO 2012 / 2401 KPK.2 ASN ONAY TARİHİ 24 OCAK 2012 ORGANİZASYON TOSFED 1 1 ) PROGRAM Kayıtların açılması : 06 Şubat

Detaylı

TOSFED PİST KUPASI 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: O5- Nisan 2014 C.tesi Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

TOSFED PİST KUPASI 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih: O5- Nisan 2014 C.tesi Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti TOSFED PİST KUPASI 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR Tarih: O5- Nisan 2014 C.tesi Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2014 / 1703 TPK.01 ASN ONAY TARİHİ :21 Mart 2014 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi

Detaylı

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/0110-İBK1. ASN ONAY TARİHİ: 01 Ekim 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi 2-ORGANİZASYON

Detaylı

SAYGILI RULMAN KIŞ KUPASI 3.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 19 Ocak 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

SAYGILI RULMAN KIŞ KUPASI 3.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 19 Ocak 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti SAYGILI RULMAN KIŞ KUPASI 3.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 19 Ocak 2014 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2014 / 1401 İKP.1 ASN ONAY TARİHİ: 16 OCAK 2014 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa

Detaylı

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti

İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ. Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti İZMİR KIŞ KUPASI 1.YARIŞI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 06 Ekim 2013 Pazar Yer: İzmir Park İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013/0110-İBK1. ASN ONAY TARİHİ: 01 Ekim 2013 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1Kupa Takvimi 2-ORGANİZASYON

Detaylı

2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 5. YARIŞ BEYOFF 30 EYLÜL - 01 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN ONAY TARİHİ : İÇİNDEKİLER 1

2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 5. YARIŞ BEYOFF 30 EYLÜL - 01 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN ONAY TARİHİ : İÇİNDEKİLER 1 2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 5. YARIŞ BEYOFF 30 EYLÜL - 01 EKİM 2017 EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2017/1808-TTRŞ.05 ASN ONAY TARİHİ : 18.08.2017 İÇİNDEKİLER 1 1) PROGRAM 2) ORGANİZASYON 2.1 ORGANİZASYON

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek?

ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek? BİLGİLENDİRME ROTAX MAX CHALLENGE TÜRKİYE 2017 BAŞLIYOR. Grand Final e kim gidecek? Rotax Max Challenge 2017 sezonunda ilk kez bağımsız bir şampiyona olarak yapılacak. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye Karting

Detaylı

TOSFED TRIAL KUPASI 1.YARIŞI

TOSFED TRIAL KUPASI 1.YARIŞI TOSFED TRIAL KUPASI 1.YARIŞI 08-09 MART 2014 ASN Onay No : 2014 / 0403 TTKBS.1 ASN ONAY TARİHİ : 04.03.2014 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR Tarih: 05-06 Nisan 2014 Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO:2014 / 1703 TPŞ.01 ASN ONAY TARİHİ :21 Mart 2014 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

BURSA TRIAL KUPASI 15 ARALIK 2013. ASN Onay No:13-971

BURSA TRIAL KUPASI 15 ARALIK 2013. ASN Onay No:13-971 BURSA TRIAL KUPASI 15 ARALIK 2013 ASN Onay No:13-971 ASN ONAY TARİHİ: 05 Aralık 2013 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

ROTAX MAX CHALLENGE 2014 SPORTİF YÖNETMELİK

ROTAX MAX CHALLENGE 2014 SPORTİF YÖNETMELİK ROTAX MAX CHALLENGE 2014 SPORTİF YÖNETMELİK 1. GENEL BİLGİLER ROTAX MAX CHALLENGE (RMC), ROTAX ve yetkili distribütörleri tarafından organize edilmektedir. İlgili tüm taraflar (FIA, CIK-FIA, ASN, Organizatörler,

Detaylı

ASN 13 / 709 ASN ONAY TARİHİ:

ASN 13 / 709 ASN ONAY TARİHİ: EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 13 / 709 ASN ONAY TARİHİ: 01.10.2013 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL HÜKÜMLER 3.1 GEÇERLİLİK 3.2 TANIM 3.3 KATILABİLİR

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 3. AYAK YARIŞMALARI EK KURALLARI

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 3. AYAK YARIŞMALARI EK KURALLARI TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 3. AYAK YARIŞMALARI EK KURALLARI TARİH: 05-06 TEMMUZ 2014 YER: İSTANBULPARK ASN NO 2014 / 2706 TPŞ.03 ASN ONAY TARİHİ 27.06.2014 ORGANİZASYON TOSFED 1 1

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMASI EK YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMASI EK YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 6. AYAK YARIŞMASI EK YÖNETMELİĞİ Tarih: 09 10 Kasım 2013 Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti ASN NO: 2013 / 0511 TPŞ.6 ASN ONAY TARİHİ: 08 Kasım 2013 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI 1. AYAK YARIŞMASI EK KURALLAR Tarih: 18-19 Nisan 2015 Yer: İzmir Ülkü Yarış Pisti TOSFED ONAY NO:2015/1004-TPŞ.01 TOSFED ONAY TARİHİ:14 NİSAN 2015 ORGANİZASYON İZMİR ÜLKÜ MOTORSPORLARI

Detaylı

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 2, Ayak Bursa Yarışı Ek Kuralları Mayıs 2017

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 2, Ayak Bursa Yarışı Ek Kuralları Mayıs 2017 2017 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 2.YARIŞ NİLÜFER/BURSA 20-21 MAYIS 2017 EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2017/2704-TTRŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 27.04.2017 İÇİNDEKİLER 1 1) PROGRAM 2) ORGANİZASYON 2.1 ORGANİZASYON

Detaylı

2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TARİH : 13-14 Ağustos 2016 YER : Körfez Yarış Pisti ASN NO : 2016 / 0107-TPŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 01.07.2016 ORGANİZASYON KOSDER Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü 1. PROGRAM Kayıtların

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 6. AYAK YARIŞMASI TARİH: 11 EKİM 2014 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 6. AYAK YARIŞMASI TARİH: 11 EKİM 2014 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 6. AYAK YARIŞMASI TARİH: 11 EKİM 2014 YER: KENAN SOFUOĞLU PİSTİ, AKYAZI-SAKARYA EK KURALLAR ASN Onay No: 2014 / 0810 İKDB.6 ASN Onay Tarihi: 09 / 10 /2014 ORGANİZATÖR:

Detaylı

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TÜRKİYE PİST ŞAMPİYONASI INTERCITY İSTANBUL PARK 5. AYAK YARIŞI EK KURALLAR TARİH: 01-02 KASIM 2014 YER: İSTANBUL PARK ASN NO : 2014 / 1010 TPŞ.05 ASN ONAY TARİHİ : 10.10.2014 ORGANİZASYON TOSFED TÜRKİYE

Detaylı

TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2009 BOZHANE TIRMANMA YARIŞI İSTANBUL OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ EK YÖNETMELİK ASN ONAY NO : 2009/3107 - TTġ.7 ASN ONAY TARĠHĠ : 31.07.2009-1 - 1.PROGRAM YÖNETMELĠĞĠN YAYINLANMASI

Detaylı

ASN Onay no: 2011/1008-TOŞ4

ASN Onay no: 2011/1008-TOŞ4 ASN Onay no: 2011/1008-TOŞ4 ASN Onay atarihi: 12.08.2011 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANiZASYON 2.1 TARiF 2.2 ORGANiZASYON KOMiTESi 2.3 YARIŞMA GÖREVLiLERi 3. GENEL HÜKÜMLER 3.1 GEÇERLiLiK 3.2 TANIM 3.3

Detaylı

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih : 04 TEMMUZ 2015 : Körfez Yarış Pisti

TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR. Tarih : 04 TEMMUZ 2015 : Körfez Yarış Pisti TOSFED PİST KUPASI 2. AYAK YARIŞI EK KURALLAR Tarih : 04 TEMMUZ 2015 Yer : Körfez Yarış Pisti TOSFED ONAY NO : 2015 /2005-TPK.02 TOSFED ONAY TARİHİ : 15.06.2015 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 1.1 Kupa Takvimi 2-ORGANİZASYON

Detaylı

SOĞUKPINAR TIRMANMA YARIŞI

SOĞUKPINAR TIRMANMA YARIŞI İÇİNDEKİLER 2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ SOĞUKPINAR TIRMANMA YARIŞI 3. GENEL HÜKÜMLER 3.1 GEÇERLİLİK 3.2 TANIM

Detaylı

2015 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI DOSOD 18-19 NİSAN 2015

2015 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI DOSOD 18-19 NİSAN 2015 2015 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI DOSOD 18-19 NİSAN 2015 ASN Onay No : 2015/3103 TTRLŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 02/NİSAN/2015 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ

Detaylı

2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI

2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI 2014 ANTALYA SLALOM YARIŞI 23.11.2014 ASN Onay No : 2014/1411-AMSY.1 Onay Tarihi :14.11.2014 Antalya Slalom Yarışı www.amk.org.tr Sayfa 1 EK KURALLAR 1. PROGRAM Kayıtların Açılması : 17/11/2014 Pazar :

Detaylı

2013 Türkiye Tırmanma Şampiyonası GÜRSU TIRMANMA YARIŞI

2013 Türkiye Tırmanma Şampiyonası GÜRSU TIRMANMA YARIŞI İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 2013 Türkiye Tırmanma Şampiyonası GÜRSU TIRMANMA YARIŞI 21 Nisan 2013 EK YÖNETMELİK 3. GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

2018 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. YARIŞ BOLU EYLÜL 2018 EK KURALLAR

2018 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. YARIŞ BOLU EYLÜL 2018 EK KURALLAR 2018 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. YARIŞ BOLU 22-23 EYLÜL 2018 EK KURALLAR TOSFED SPORTİF ONAY NO : 04TTRŞ/050918 TOSFED SPORTİF ONAY TARİHİ : 05.09.2018 1 İÇİNDEKİLER 1. ORGANİZASYON 1.1. Program 1.2.

Detaylı

2018 TÜRKĠYE OFFROAD ġampġyonasi 4. YARIġ ĠSTANBUL PARK Temmuz 2018 EK KURALLAR

2018 TÜRKĠYE OFFROAD ġampġyonasi 4. YARIġ ĠSTANBUL PARK Temmuz 2018 EK KURALLAR 2018 TÜRKĠYE OFFROAD ġampġyonasi 4. YARIġ ĠSTANBUL PARK 28-29 Temmuz 2018 EK KURALLAR TOSFED SPORTĠF ONAY NO : 04TOŞ/110718 TOSFED SPORTĠF ONAY TARĠHĠ : 11.07.2018 1 ĠÇĠNDEKĠLER 1. ORGANĠZASYON 1.1. Program

Detaylı

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Bursa Yarışı Ek Kuralları AĞUSTOS 2018

Bursa Alternatif Sporlar Kulübü Türkiye Trial Şampiyonası 3. Ayak Bursa Yarışı Ek Kuralları AĞUSTOS 2018 TÜRKİYE TRIAL ŞAMPİYONASI 3.YARIŞ 11-12 Ağustos 2018 EK KURALLAR TOSFED Sportif Onay No : 03TTRŞ/100718 TOSFED Sportif Onay Tarihi : 10.07.2018 1 İÇİNDEKİLER 1. ORGANİZASYON 1.1. Program 1.2. Organizasyon

Detaylı

GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) 2. YARIŞ

GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) 2. YARIŞ GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) 2. YARIŞ GÜNEY DOĞU AVRUPA BÖLGE KUPASI ŞAMPİYONASI (SEEKZ) MINI 60 - KF3 KF2 and KZ2 sınıflarının 2009 daki 2. yarışı. EK YÖNETMELİK Madde 1 Yarışmanın

Detaylı

SOSDER Pamukova T ırmanma Yar ışı Haziran 2010

SOSDER Pamukova T ırmanma Yar ışı Haziran 2010 İÇİNDEKİLER Türkiye Tırmanma Şampiyonası SOSDER SOSDER Pamukova T ırmanma Yar ışı 26 27 Haziran 2010 YÖNETMELİK 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3.

Detaylı

2014 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI

2014 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2014 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI AYDIN TIRMANMA YARIŞI 31 MAYIS / 1 HAZİRAN 2014 EK KURALLAR TOSFED onay numarası : 2014 / 1405 TTŞ.03 TOSFED onay Tarihi : 14 Mayıs 2014 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1

Detaylı

2011 TÜRKİYE OFF-ROAD

2011 TÜRKİYE OFF-ROAD 2011 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 2.YARIŞI 16-17 NİSAN 2011 SAKARYA EK YÖNETMELİK ASN Onay No : 2011/1003-TOŞ.2 ASN Onay Tarihi :21-03-2011 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANiZASYON 2.1 TARiF 2.2 ORGANiZASYON

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH : 24-25 MAYIS 2013 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH : 24-25 MAYIS 2013 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 1. AYAK YARIŞMASI TARİH : 24-25 MAYIS 2013 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2014 / 2005 İKDB.1 ASN Onay Tarihi: 20 / 05 /2014 ORGANİZATÖR:

Detaylı

2. 3. Ve 4. Ayak Yarışları EK KURALLAR. TARİH : Ekim 2018 YER : Körfez Yarış Pisti. ORGANİZASYON TOSFED Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu

2. 3. Ve 4. Ayak Yarışları EK KURALLAR. TARİH : Ekim 2018 YER : Körfez Yarış Pisti. ORGANİZASYON TOSFED Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 2. 3. Ve 4. Ayak Yarışları EK KURALLAR TARİH : 27-28 Ekim 2018 YER : Körfez Yarış Pisti ORGANİZASYON TOSFED Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 1. PROGRAM TOSFED YILDIZINI ARIYOR Final Yarışları 27 Ekim

Detaylı

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ORGANİZATÖR EĞİTİMİ 2012

TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ORGANİZATÖR EĞİTİMİ 2012 TÜRKİYE OTOMOBİL SPORLARI FEDERASYONU ORGANİZATÖR EĞİTİMİ 2012 2012 OTOMOBĠL SPORLARI ORGANĠZATÖR TALĠMATLARINDAKĠ DEĞĠġĠKLĠKLER 2012 FARKLILIKLARI Genel Müdürlük: Genel Müdür: Gençlik ve Spor Bakanlığı

Detaylı

TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. AYAK EK KURALLAR

TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. AYAK EK KURALLAR TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4. AYAK EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2015/0110-TTRLŞ.04 ASN ONAY TARI HI : 06 Ekim 2015 1. PROGRAM 2. ORGANI ZASYON 2.1 TARI F 2.2 ORGANI ZASYON KOMI TESI 2.3 YARIS MA GÖREVLI LERI

Detaylı

2014 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2.AYAK

2014 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2.AYAK 2014 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2.AYAK MAPFRE GENEL SİGORTA İSOK TIRMANMA YARIŞI EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2014/2504- TTŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 30.04.2014 1 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 2-ORGANİZASYON 2.1 Tarif

Detaylı

2019 AKDENİZ OFFROAD KUPASI 1.YARIŞ KADOFF MART 2019 EK KURALLAR

2019 AKDENİZ OFFROAD KUPASI 1.YARIŞ KADOFF MART 2019 EK KURALLAR 2019 AKDENİZ OFFROAD KUPASI 1.YARIŞ KADOFF 09-10 MART 2019 EK KURALLAR TOSFED SPORTİF ONAY NO : 01AOK/270219 TOSFED SPORTİF ONAY TARİHİ : 27 Şubat 2019 1 İÇİNDEKİLER 1. ORGANİZASYON 1.1. Program 1.2. Zaman

Detaylı

2017 KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI 2. AYAK DÜZCE YARIŞI AĞUSTOS 2017 EK KURALLAR

2017 KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI 2. AYAK DÜZCE YARIŞI AĞUSTOS 2017 EK KURALLAR 2017 KARADENİZ MAHALLİ OFFROAD KUPASI 2. AYAK DÜZCE YARIŞI 05-06 AĞUSTOS 2017 EK KURALLAR TOSFED ONAY NO : 2017/3107-KAMOK.02 TOSFED ONAY TARİHİ : 31.07.2017 1 İÇİNDEKİLER 1. A) PROGRAM B) ZAMAN ÇİZELGESİ

Detaylı

2013 ŞIRLAN TIRMANMA YARIŞI MAYIS 2013 MAHALLİ EK YÖNETMELİK

2013 ŞIRLAN TIRMANMA YARIŞI MAYIS 2013 MAHALLİ EK YÖNETMELİK 2013 ŞIRLAN TIRMANMA YARIŞI 25-26 MAYIS 2013 MAHALLİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2013 / 0605 TTŞ.5 ASN Onay Tarihi: 13 Mayıs 2013 İÇİNDEKİLER 1-Program 2-Organizasyon 2.1 Tarif 2.2 Adresler, Resmi İlan

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞI ve ROTAX MAX CHALLENGE 4. AYAK YARIŞI TARİH: 14 EYLÜL 2014 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ, KOCAELİ

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞI ve ROTAX MAX CHALLENGE 4. AYAK YARIŞI TARİH: 14 EYLÜL 2014 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ, KOCAELİ İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 5. AYAK YARIŞI ve ROTAX MAX CHALLENGE 4. AYAK YARIŞI TARİH: 14 EYLÜL 2014 YER: KÖRFEZ KARTİNG PİSTİ, KOCAELİ EK KURALLAR ASN Onay No: 2014 / 0809 İKDB.5 ASN Onay

Detaylı

1. GECE RALLİSİ YÖNETMELİK

1. GECE RALLİSİ YÖNETMELİK 1. GECE RALLİSİ by 1. Yarış : 18 Temmuz 2009 YÖNETMELİK ASN Onay No. : 2009 / 0707 GRŞ. 1 Türkiye' nin Lezzet Büyüğü İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1.YARIŞMANIN TARİFİ 2.2. ŞEREF KOMİTESİ 2.3.

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ

İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL HÜKÜMLER 3.1 GEÇERLİLİK 3.2 TANIM 3.3 KATILABİLİR ARAÇLAR 3.4 KATILABİLİR YARIŞMACI ve SÜRÜCÜLER

Detaylı

2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 1. YARIŞ SİNOFF

2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 1. YARIŞ SİNOFF 2017 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI 1. YARIŞ SİNOFF 29-30 NİSAN 2017 1 EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2017/0804-TOŞ.01 ASN ONAY TARİHİ : 08.04.2017 İÇİNDEKİLER I. A) PROGRAM B) ZAMAN ÇİZELGESİ II. ORGANİZASYON

Detaylı

KÖRFEZ PİST KUPASI 1.AYAK EK YÖNETMELİĞİ

KÖRFEZ PİST KUPASI 1.AYAK EK YÖNETMELİĞİ KÖRFEZ PİST KUPASI 1.AYAK EK YÖNETMELİĞİ TARİH: 10 ARALIK 2011 YER: KÖRFEZ YARIŞ PİSTİ ASN NO 2011 / 2511 KPK.1 ASN ONAY TARİHİ 25 KASIM 2011 ORGANİZASYON TOSFED 1 1 ) PROGRAM Kayıtların açılması : 28

Detaylı

2010 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 6.YARIŞI 27-28 KASIM 2010 ŞİLE - İSTANBUL

2010 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 6.YARIŞI 27-28 KASIM 2010 ŞİLE - İSTANBUL İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANiZASYON 2.1 TARiF 2010 TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI 6.YARIŞI 27-28 KASIM 2010 ŞİLE - İSTANBUL ASN Onay No : 2010/0111.TOŞ.6 ASN Onay Tarihi : 01 KASIM 2010 2.2 ORGANiZASYON

Detaylı

2011 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI

2011 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2011 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI ŞIRLAN TIRMANMA YARIŞI 02 03 NİSAN 2011 EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2011 /0703 TTŞ.1 ASN Onay Tarihi: 07 Mart 2011 İÇİNDEKİLER 1-Program 2-Organizasyon 2.1 Tarif 2.2 Adresler,

Detaylı

2018 KOMOSK MAHALLİ OTO DRAG KUPASI PRODRAG OTO DRAG YARIŞI KONYA OTOMOBİL VE MOTOR SPOR KULÜBÜ MAYIS 2018 EK YÖNETMELİK

2018 KOMOSK MAHALLİ OTO DRAG KUPASI PRODRAG OTO DRAG YARIŞI KONYA OTOMOBİL VE MOTOR SPOR KULÜBÜ MAYIS 2018 EK YÖNETMELİK 2018 KOMOSK MAHALLİ OTO DRAG KUPASI PRODRAG OTO DRAG YARIŞI KONYA OTOMOBİL VE MOTOR SPOR KULÜBÜ 12-13 MAYIS 2018 EK YÖNETMELİK TOSFED Onay No : 2018/0305/DRAG.01 TOSFED Onay Tarihi : 03.05.2018 1/7 1.

Detaylı

2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası

2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 2015 Türkiye Tırmanma Şampiyonası ASN ONAY No : 2015 / 1303 - TRTŞ.1 ASN Onay Tarihi : 13 / 03 / 2015 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ

Detaylı

2012 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI

2012 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2012 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI 2012 DAVRAZ TIRMANMA YARIŞI 21-22 NİSAN 2012 ANTALYA MOTORSPORLARI KULÜBÜ EK YÖNETMELİK ASN ONAY NO : 2012/2203-TTŞ.2 ASN ONAY TARİHİ : 22.03.2012 1 İÇİNDEKİLER 1-Program

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 19-20 TEMMUZ 2014 YER: İZMİR PARK PİSTİ, İZMİR

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 19-20 TEMMUZ 2014 YER: İZMİR PARK PİSTİ, İZMİR İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH: 19-20 TEMMUZ 2014 YER: İZMİR PARK PİSTİ, İZMİR EK KURALLAR ASN Onay No: 2014 / 1407 İKDB.4 ASN Onay Tarihi: 16 / 07 /2014 ORGANİZATÖR:

Detaylı

2017 DENİZLİ MAHALLİ OFF-ROAD YARIŞI

2017 DENİZLİ MAHALLİ OFF-ROAD YARIŞI 2017 DENİZLİ MAHALLİ OFF-ROAD YARIŞI 06-07 MAYIS 2017 EK KURALLAR SPORTİF ONAY NO : 2017/2604-DMOY.01 SPORTİF ONAY TARİHİ : 26.04.2017 1 İÇİNDEKİLER I. A) PROGRAM B) ZAMAN ÇİZELGESİ II. ORGANİZASYON 2.1

Detaylı

OVGOROZ RALLİSİ 07 ARALIK 2014

OVGOROZ RALLİSİ 07 ARALIK 2014 OVGOROZ RALLİSİ 07 ARALIK 2014 ~ 1 ~ İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.3 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL HÜKÜMLER 3.1 GEÇERLİLİK 3.2 TANIM 3.3 KATILABİLİR ARAÇLAR

Detaylı

MERSİNLİK TIRMANMA RALLİSİ

MERSİNLİK TIRMANMA RALLİSİ MERSİNLİK TIRMANMA RALLİSİ KUZEY KIBRIS TURING VE OTOMOBİL KURUMU EK KURALLAR 06 ARALIK 2015 2015 YILDIRAY DEBRELİ TIRMANMA ŞAMPİYONASI 5. AYAK MERSİNLİK EK KURALLAR ASN Onay No : 2015 /0112-YDTŞ.05 ASN

Detaylı

2018 İSOFF CHALLENGE KUPASI. 1. YARIŞ 10 HAZİRAN 2018 İstanbul EK KURALLAR

2018 İSOFF CHALLENGE KUPASI. 1. YARIŞ 10 HAZİRAN 2018 İstanbul EK KURALLAR 2018 İSOFF CHALLENGE KUPASI 1. YARIŞ 10 HAZİRAN 2018 İstanbul EK KURALLAR TOSFED SPORTİF ONAY NO : 01İSCH/050618 TOSFED SPORTİF ONAY TARİHİ : 05.06.2018 1 1. ORGANİZASYON 1.1 Program 1.2 Organizasyon Tanımı

Detaylı

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 12 EKİM 2013 YER: İZMİR PARK ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ

İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 12 EKİM 2013 YER: İZMİR PARK ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ İSTANBUL KARTİNG DAYANIKLILIK BİRİNCİLİĞİ 4. AYAK YARIŞMASI TARİH : 12 EKİM 2013 YER: İZMİR PARK ÜLKÜ KARTİNG PİSTİ EK YÖNETMELİK ASN Onay No: 2013 / 0710 İKDB.4 ASN Onay Tarihi: 07 / 09 /2013 ORGANİZATÖR:

Detaylı

Türkiye Tırmanma Şampiyonası 6.Yarışı. Kemer Akpınar Tırmanma Yarışı 6-7 Eylül 2014. ASN Onay Tarihi :25/08/2014

Türkiye Tırmanma Şampiyonası 6.Yarışı. Kemer Akpınar Tırmanma Yarışı 6-7 Eylül 2014. ASN Onay Tarihi :25/08/2014 2014 Türkiye Tırmanma Şampiyonası 6.Yarışı Kemer Akpınar Tırmanma Yarışı 6-7 Eylül 2014 ASN Onay No :2014 / 2508-TTŞ.6 ASN Onay Tarihi :25/08/2014 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ŞEREF

Detaylı

2016 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4.YARIŞI BOLOFF AĞUSTOS ASN Onay No : ASN ONAY TARİHİ :

2016 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4.YARIŞI BOLOFF AĞUSTOS ASN Onay No : ASN ONAY TARİHİ : 2016 TÜRKİYE TRİAL ŞAMPİYONASI 4.YARIŞI BOLOFF 20-21 AĞUSTOS 2016 ASN Onay No : ASN ONAY TARİHİ : 1 İÇİNDEKİLER I. A) PROGRAM II. ORGANİZASYON 2.1 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.2 ADRESLER, RESMİ İLAN YERİ VE

Detaylı

EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2014/1509-İMTY.01

EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2014/1509-İMTY.01 Mahalli İzmir Tırmanma Yarışı EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2014/1509-İMTY.01 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ŞEREF KOMİTESİ 2.3 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.4 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL

Detaylı

2017 ANKARA OFFROAD KUPASI 3. AYAK YARIŞI MÜHYE

2017 ANKARA OFFROAD KUPASI 3. AYAK YARIŞI MÜHYE 2017 ANKARA OFFROAD KUPASI 3. AYAK YARIŞI MÜHYE 09-10 ARALIK 2017 EK KURALLAR SPORTİF ONAY NO : 2017/0112-AOK.03 SPORTİF ONAY TARİHİ : 01.12.2017 1 İÇİNDEKİLER I. A) PROGRAM B) ZAMAN ÇİZELGESİ II. ORGANİZASYON

Detaylı

2015 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI MAPFRE GENEL SİGORTA TIRMANMA YARIŞI 2.AYAK / 9MAYIS 2015 EK KURALLAR

2015 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI MAPFRE GENEL SİGORTA TIRMANMA YARIŞI 2.AYAK / 9MAYIS 2015 EK KURALLAR 2015 TÜRKİYE TIRMANMA ŞAMPİYONASI MAPFRE GENEL SİGORTA TIRMANMA YARIŞI 2.AYAK / 9MAYIS 2015 EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2015/2404- TRTŞ.02 ASN ONAY TARİHİ : 27.04.2015 1 İÇİNDEKİLER 1-PROGRAM 2-ORGANİZASYON

Detaylı

2017 İSOFF CHALLENGE 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR

2017 İSOFF CHALLENGE 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR 2017 İSOFF CHALLENGE 1. AYAK YARIŞI EK KURALLAR 23 NİSAN 2017 ASN Onay No : 2017/1104-İSCH.01 ASN ONAY TARİHİ : 11.04.2017 1 1 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 3. 2.1 TARİF 2.2 ORGANİZASYON KOMİTESİ

Detaylı

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI ) Bir yıl içinde en az adet üretim şartı aranır.

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI ) Bir yıl içinde en az adet üretim şartı aranır. 2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 02.02.2015 İş bu kurallar TOSFED tarafından hazırlanmış olup, 01 Ocak 2015-31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Bu kurallar, Ulusal Pist Kurallar Kitabı göz önünde

Detaylı

2013 İSABEYLİ MAHALLİ OTO KROS YARIŞI Ek Yönetmelik 26 Ekim 2013

2013 İSABEYLİ MAHALLİ OTO KROS YARIŞI Ek Yönetmelik 26 Ekim 2013 2013 İSABEYLİ MAHALLİ OTO KROS YARIŞI Ek Yönetmelik 26 Ekim 2013 TOSFED Onay numarası: 2013/0910-İMOK.1 TOSFED Onay Tarihi: 09 Ekim 2013 1.PROGRAM 2.ORGANİZASYON 2.1 Tarif 2.2 Adresler ve resmi ilan yerleri

Detaylı

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 03.03.2015

2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 03.03.2015 2015 TOSFED PİST KUPASI KURALLARI 03.03.2015 İşbu kurallar TOSFED tarafından hazırlanmış olup, 01 Ocak 2015-31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Bu kurallar, Ulusal Pist Kurallar Kitabı göz önünde

Detaylı

2017 AKZİRVE CHALLENGE MAHALLİ OFF-ROAD KUPASI 1.AYAK YARIŞI EK KURALLAR 17 EYLÜL 2017

2017 AKZİRVE CHALLENGE MAHALLİ OFF-ROAD KUPASI 1.AYAK YARIŞI EK KURALLAR 17 EYLÜL 2017 2017 AKZİRVE CHALLENGE MAHALLİ OFF-ROAD KUPASI 1.AYAK YARIŞI EK KURALLAR 17 EYLÜL 2017 ASN ONAY NO : 2017/2808-ACMOK.01 ASN ONAY TARİHİ : 28.09.2017 1 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2

Detaylı

Mahalli ERCİYES CUMHURİYET RALLİSİ EK KURALLAR

Mahalli ERCİYES CUMHURİYET RALLİSİ EK KURALLAR Mahalli ERCİYES CUMHURİYET RALLİSİ EK KURALLAR ASN ONAY NO : 2014/1710 MECR.1 İÇİNDEKİLER 1. PROGRAM 2. ORGANİZASYON 2.1 TARİF 2.2 ONUR KOMİTESİ 2.3 ORGANİZASYON KOMİTESİ 2.4 YARIŞMA GÖREVLİLERİ 3. GENEL

Detaylı

2012 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 11.04.2012

2012 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 11.04.2012 2012 YARIŞMA EK DÜZENLEMELERİ 11.04.2012 İşbu Yarışma Ek Düzenlemeleri, TOSFED Yarışma Genel Kuralları, Ulusal Yarışma Talimatları ve diğer Talimatlara uygun olarak, 1 Ocak 2012-31 Aralık 2012 tarihleri

Detaylı

Intercity İstanbul Park

Intercity İstanbul Park 2017 INTERCITY MAHALLİ BAJA KUPASI 3.AYAK YARIŞI Intercity İstanbul Park 02 ARALIK 2017 EK KURALLAR TOSFED ONAY NO : 2017/1411-IMBK.03 TOSFED ONAY TARİHİ : 14.11.2017 1 I. A) PROGRAM KAYITLARIN AÇILMASI

Detaylı