Fethiye ye gelen Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu Seki beldesine yapılacak Seki Sulama Barajı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Fethiye ye gelen Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu Seki beldesine yapılacak Seki Sulama Barajı"

Transkript

1 AĞUSTOS SAYI SAaYI:31 32 ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI VEYSEL EROĞLU YÖRÜK FESTİVALİNDE Fethiye ye gelen Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu Seki beldesine yapılacak Seki Sulama Barajı ile birlikte Boğalar Köyüne yaptırılan mesire yerinin açılış törenine katıldı.muğla da Toplam 65 milyon TL ye mal olacak 11 adet tesisin temel atma töreni ile 8 adet tesisin toplu açılış töreni yapıldı. Bakan Eroğlu na Muğla Milletvekilleri Ali Boğa,Yüksel Özden, Muğla ve Burdur Valileri, DSİ Genel Müdürleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, çevre illerdeki milletvekilleri ile kamu ve sivil toplum örgütleri başkan ve müdürleri de eşlik etti. Bakan Veysel Eroğlu ile Ak Parti Muğla Milletvekilleri Ali Boğa, Yüksel Özden, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, DSİ Genel Müdür Vekili Ali Rıza Deniz ile birlikte Dalaman dan Orman Genel Müdürlüğüne ait helikopter ile Boğalar köyüne yatırımların bulunduğu yerleri havadan gezerek geldi. Boğalar köyünde bu yıl 17 cisi yapılan Beşkaza Yaylaları Geleneksel Yörük Kültür Şöleni için Fethiye Boğalar Köyü mesire alanına gelen Bakan Veysel Eroğlu halkın büyük ilgisi ile karşılandı. Fethiye Belediyesi Mehteran Takımının marşları eşliğinde karşılanan ve yörük çadırlarındaki Yörük Eşyaları Sergisini gezen Bakan Eroğlu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın kurmuş olduğu çadırı da ziyaret etti. Boğalar köyü Muhtarı Bahri Boğa Bakan Eroğlu na Yörük Şapkası yla Yörük Yağlığı taktı. Bakan temsili olarak atlar ve develerle yörük göçü yapan göçerlerle sohbet etti. Törende DSİ Genel Müdür Vekili Ali Rıza Deniz dev yatırımlar ile Muğla nın çehresinin değiştiğini Muğla ya 94 milyon TL lik yatırım sağlandığı söyledi. Muğla Milletvekilli Ali Boğa Seki Beldesinin 50 yıllık hayalinin gerçekleşmekte olduğunu belirterek bu baraj tamamlandığında 20 milyon TL lik gelirin 2 yıl içinde geriye döneceğini belirtip Muğla ya yaptığı bu yatırımlar için Bakan Eroğlu na teşekkür etti. Muğla Milletvekillerinden Yüksel Özden de tamamlanan ve temeli atılan tesislerin hayırlı olmasını diledi. Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ise Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu na Muğla halkı adına teşekkür ederek Bu değerli hediyeleriniz, yatırımlarınız Muğla ya bereket getirecektir dedi. Yapılan konuşmaların ardından sinevizyon gösterisi eşliğinde toplu açılış ve temel atma işlemi gerçekleştirildi.

2 FTSO YÖRÜK KÜLTÜR ŞÖLENİNDE Boğalar Köyü Beşkaza Yayları Geleneksel 17. Yörük Kültür Şöleni 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü Boğalar Köyü nde gerçekleşti. Boğalar Köyü Beşkaza Yaylaları Yörük Şenliğine Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası oda faaliyetlerini tanıtmak ve bölgedeki kültürel etkinlere katkı vermek amacıyla stant açarak FTSO yayınlarını dağıttı. Boğalar Yörük Şenliği için kurulan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası çadırı ilgi gördü. Kurulan FTSO çadırında Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla Milletvekilleri Ali Boğa VE Yüksel Özden, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık, Muğla Orman İşletme Odun Dışı Ürünler Şube Müdürü Yüksel Yanmadık ve Kemer Orman İşletme Müdür Yardımcısı Önder Mutlu ve bölge halkı ziyaret etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ı FTSO çadıruında ağırladı. Kaymakan Ekrem Çalık Akif Arıcan dan oda faaliyetleri hakkında bilgi alıp sohbet etti. Yörük efelerinin FTSO çadırında sipsi çalıp bölge oyunlarını oynaması izleyenler tarafından beğenildi. SelectUSA 2013 Yatırım Zİrvesİ ABD Ticaret Temsilciliği tarafından 31 Ekim-1 Kasım 2013 tarihlerinde, dünyanın dört bir yanından yatırımcıları buluşturmayı hedefleyen, SelectUSA 2013 Yatırım Zirvesi Washington D.C de Marriott Wardman Park Otel de düzenlenecektir. Dünyanın çeşitli ülkelerinden yatırımcılar, ABD ekonomik kalkınma örgütleri, Beyaz Saray üst düzey yetkilileri, iş dünyası liderleri, profesyonel hizmet sağlayıcıları, teknik uzmanlar ve sektör liderlerinin katılacağı Zirve ye siz değerli üyelerimizin de ilgi göstereceği kanısındayız. Geniş iş geliştirme olanakları sunacak olan Zirve de, networking ve ikili görüşme fırsatlarının yanı sıra; sektörel analizlere yönelik paneller, yatırım fırsatları ve programları hakkında oturumlar da yer alacaktır. Zirve hakkında detaylı bilgiye web sitemizdeki ilgili duyuruda dokümanlar aracılığıyla ulaşılabilmektedir. Söz konusu Zirve ye katılmak isteyen üyelerimizin ABD Ticaret Temsilciliği ( trade.gov, Tel: ) ile irtibata geçmeleri rica olunur.

3 FTSO MECLİSİ 4. OLAĞAN TOPLANTISI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı 15 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşti. Her ayın üçüncü perşembe günü yapılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantılarının seçimlerden sonra dördüncüsü yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Mehmet Sezgin tarafından sunulan 2013 Temmuz Ayı bütçesi incelemesi ile başladı. Toplantıda Umuma Açık Mahallerde Müzik Yayınlarına İlişkin Telif Hakları konusunda Genel Sekreter Füsun Şahin Meclis Üyelerine bilgi verdi. Konunun önemine ve yaptırımlara dikkat çeken Füsun ŞAHİN ilgili meslek kuruluşları ile sözleşme yapılması gerektiğini, yapılmaması durumunda karşılaşılacak hukuki ve cezai yaptırımlardan bahsetti Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sonra bir önceki toplantıdan bugüne kadar yapılan yönetim kurulu faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan Meclis Üyelerine açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı. Son olarak dilek ve temenniler bölümünde meclis üyeleri söz alarak çeşitli konular hakkında görüşlerini açıkladılar. ELAMAN MI ARIYORSUNUZ?

4 VALİ GÜVENÇER VE FETHİYE`DEKİ SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİ FETHİYE SORUNLARINI TARTIştı ilçesinden karşılanmasını bu amaçla da Melsa Şirketinin işlettiği alanların önemli birer kaynak yarattığını, bu kaynağın Fethiye ilçesine sağlık meslek lisesi ve benzeri yollarla aktarıldığını gözlemlediklerini fakat Fethiye de üretilen bu gelirin tamamının Fethiye de kalmasını arzuladıklarını belirtti. 16 Ağustos 2013 tarihinde Vali Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında saat 11:00 da Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Fethiye Sorunları konu başlıklı toplantı yapıldı. Toplantıya oda başkanları ve sivil toplum temsilcileri ile Muğla İli Milletvekillerinden Yüksel Özden ve Ali Boğa da katıldı. Toplantının ana konusu Fethiye ilçesinin sorunları olmakla birlikte Ölüdeniz de Muğla Valiliğine bağlı Melsa şirketi tarafından işletilen Ölüdeniz beldesindeki işletmeler de gündemde yerini aldı. 11:00 da toplantıyı açan Fethiye Valisi Güvençer toplantının serbest konuşma şeklinde Fethiye nin sorunlarının tartışıldığı bir toplantı şeklinde geçeceğini, ana başlığın Valiliğe bağlı Melsa şirketi işletmeleri olmasından dolayı Melsa Şirketi Genel Koordinatörünü yanında getirdiğini fakat bu toplantının bir hesap verme, hüküm verme şeklinde olmasından çok bilgi edinme, tartışma toplantısı olacağını açıkladı. Vali Güvençer bu aşamada daha rahat bir tartışma ortamı yaratmak için basın mensuplarını toplantı dışına davet ederek, toplantıyı basına kapalı olarak devam ettirdi. Saat 13:00 a kadar süren toplantı sonrası gazetecilere açıklama yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan toplantının tarihi önemde bir toplantı olduğunu ve Fethiye için çok önemli adımlar atılacağını söyledi. Bu toplantının her 2 ay veya 3 ayda bir yapılması yönünde görüştüklerinden bahsetti. Arıcan toplantıda asıl konuşulan konunun Kumburnu plajı işletmesi olduğunu, Odaların hukuki olarak bu işletmeyi alamayacaklarını fakat bu amaçla kurulan FETAB ( Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği ) ın işletmeyi devralması konusunda fikir birliği oluştuğunu belirtti. Toplantıda Valimiz ve Milletvekillerimize bunun gerekçelerini de açıkladık diyen Arıcan Edindiğimiz izlenim önerimize yeşil ışık yakıldığı yönündedir diyerek sözlerini bitirdi. Fethiye ilçesinde yaşayanlar olarak ilk söz alan Sehir Planlamacısı Ercan Çınaroğlu kendisini tanıtarak Fethiye ilçesinin Muğla ilinin nüfus ve yüzölçümü olarak dörtte birine denk geldiğini bu anlamda sorunlarının da Muğla ili sorunlarının dörtte birlik yerini işgal ettiğini belirterek sözlerine başladı. Sorunların çözümü için gerekli kaynakların Fethiye

5 SİGORTACILARA BEKLENTİ ANKETİ ODAMIZ TARAFINDAN YAPILDI Odamızda kayıtlı ve faal olarak bulunan 72 adet sigortacılık faaliyetini yürüten üyemiz bulunmaktadır. Bu 72 adet sigorta acentemizin 59 adedi levhaya kayıtlı, kalanlar ise bu acentelerin şubeleridir. Odamız tarafından 59 acenteden 27 tane acente ile Sigorta Beklenti Anketi gerçekleştirilmiştir. İçeriğinde meslekte geçirilen yılların yanı sıra sigortacılık mesleğine duyulan güvene kadar birçok sorun yer almaktadır. Komite üyelerinin çalışmalarına da yön verecek bu anket sonuçları aslında sektörün hangi alanlarında sıkıntıların yaşandığı ve yine hangi alanların gelişimine ışık tuttuğunu göstermektedir. Anket sonuçlarına için web sitemizdeki ilgili haberdeki ek dosyadan ulaşabilirsiniz. İLGİNÇ HABER!!! İspanya nın Benidorm şehrinde konut olarak yapılan Avrupa nın en büyük kulelerinden birisi olacak InTempo Kuleleri ne asansör yapılması unutuldu. Yaklaşık 200 metre yüksekliğindeki kulelerin tamamlanmasına birkaç ay kala asansör yapmanın unutulduğu ortaya çıktı. El Pais gazetesinin haberine göre 47 katlı kulelerin orijinal projesi 20 katlıydı. Ancak daha sonra müteahhitler, kulelere 27 kat daha ekledi. Ancak gözden kaçan bir durum vardı. İlk 20 katın projesinde asansör çizilmişti ancak sonraki 27 katta asansör yapmak gelmedi, sadece merdiven yapıldı. İşin daha da vahimi bu son 27 kata asansör yapılacak yer de kalmamış durumda. İlk 23 katın inşaatı bitirilene kadar servis asansörü de yoktu, işçiler çalışırken u 23 katı yürüyerek inip çıkmak zorunda kaldı. Servis asansörünün yapılması, yokluğundan beter bir durum ortaya çıkardı. Temmuz 2011 yılında servis asansörü çöktü 13 işçi yaralandı. Maliyetleri düşürmek için bölge araç trafiğine kapatılmayınca olay yerine ambulans da gelemedi. Yaşanan olumsuzluklar bununla da sınırlı kalmadı. Sadece birkaç hafta önce bir grup proje mühendisi istifa etti; son sekiz kat şu an yarım kaldı.

6 RUSYA FEDERASYONU Tatarİstan Tİcaret ve Müteahhİtlİk Heyetİ Ekonomi Bakanı Sayın Zafer ÇAĞLAYAN ın başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonda ve TİM organizasyonuyla, 4-5 Eylül 2013 tarihlerinde Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti ne yönelik olarak bir Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti programı düzenlenecektir. Girişimcilerimize potansiyel iş fırsatları sunan Rusya Federasyonu Tataristan da pazar payımızın artırılması ve anılan ülkeye yönelik yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek söz konusu heyete tarım ve gıda ürünleri, tekstil ve hazır giyim, otomotiv ve yan sanayi, kimyevi maddeler, medikal ürünler, plastik ve plastikten mamul eşya, madencilik, makine ve ekipmanları, inşaat malzemeleri, mobilya ve müteahhitlik sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımız iştirak edebilecektir. Söz konusu Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programı kapsamında, Türkiye den ve anılan ülkeden üst düzey yetkililerin katılımıyla düzenlenecek iş forumunun yanı sıra, Türk ve söz konusu ülkedeki girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede, bahse konu program, gerek anılan pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturmaktadır. Rusya Federasyonu Tataristan Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programına katılmak isteyen üyelerimiz tarafından 23 Ağustos 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar linki üzerinden online başvuruların yapılması ve avans tutarının ödendiğini gösterir dekontun (0224) numaralı faksa veya mail adresine gönderilmesi gerekmektedir. Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (UİB): Alpay ÖZTÜRK Tel: /1902 E-Posta: RF Tataristan pazarı hakkında detaylı bilgi için: Ayşe Oya BENLİ ÖZBAŞ - Rusya Federasyonu Ülke Masası Uzmanı E-Posta: benlio@ekonomi.gov.tr Arda OCAK - Rusya Federasyonu Ülke Masası Uzmanı E-Posta: ocaka@ekonomi.gov.tr

7 Türk-Macar İş Forumu ve İKİlİ Görüşmeler Avrupa İşletmeler Ağı İstanbul Merkezi ve DEİK/Türk-Macar İş Konseyi işbirliği ile 5 Eylül 2013 Perşembe günü 10:30-17:00 saatleri arasında İSO Odakule Taksim Salonu nda Türk-Macar İş Forumu ve Firmalar arası ikili görüşmeler düzenlenecektir. Macaristan ile ticaret hacmimiz son yıllarda hızla artarak geçtiğimiz yılın sonu itibariyle 2 milyar Dolara yaklaşmıştır. Macaristan ile ticaretimizin %90 ını sanayi ürünleri oluşturmakta olup makine ve aksamları, elektronik ekipmanı, motorlu taşıtlar önde gelen ürünler arasında yer almaktadır. Orta Avrupa da bölgesel bir merkez konumunda bulunan Macaristan, Almanya gibi ikili ticaretimizin yüksek olduğu büyük pazarlara yakınlığı ile öne çıkmaktadır. Aşağıda yer alan link üzerinden Macaristan daki iş ve yatırım ortamı ile çeşitli sektörel raporlara erişim sağlanabilir. Toplantı taslak programı ve Macar heyet listesi web sitemizde ilgili duyuruda ilişikte bilgilerinize sunulmakta olup heyet kapsamında enerji, inşaat ve mimarlık, bilgi ve iletişim teknolojileri, elektronik, gıda ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren önemli Macar firmaların temsilcileri yer almaktadır. Toplantıya katılmayı arzu eden firma temsilcilerinin ekte yer alan başvuru formunu doldurarak 3 Eylül 2013 Salı gününe kadar İSO ya (Ezgi Arslan; Tel: , earslan@iso.org.tr) iletmeleri rica olunur. BİLİYOR MUYDUNUZ??? A ntalya İhracatçılar Birliğinden alınan bilgilere göre Fethiye Gümrük Müdürlüğünden 2012 yılında 78bin ton ihracat yapılmıştır. ihracatın değeri USD dir. İhracatın %23.15 i Fethiye li ihracatçıların %76.85 i Antalya İhracatçılar Birliğine kayıtlı olan ihracatçıların yaptığı ihracattır.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001676 21/05/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/146 Sayın Üyemiz, 1. Türk-Sudan İş Forumu

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 000290 28/01/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 41 Sayın Üyemiz, 1. GİK 45.Dönem Toplantısı

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004341 24/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 469 Sayın Üyemiz, 1. Gabon, Senegal Ticaret

Detaylı

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267

Tarih Sayı Konu. İlgi: Dış Ticaret Müsteşarlığından alınan 16.04.2010 tarih veb.02.1.dtm.5.16.01.13/03267 / r "1 ÇARŞAMBA TİCARET VE SANAYİ ODASI İms TOBB GENEL SEKRETERLİĞİNE ÇAY MAHALLESİ KÜÇÜK HAMAM SOK. NO:6/A ÇARŞAMBA / SAMSUN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ J Tarih Sayı Konu ^704/2010 0411-M loî.

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz

Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz TEMMUZ 2014 SAYI 27 FETHİYE MESLEK KURULUŞLARI GÜÇBİRLİĞİ KRUVAZİYER LİMANI İÇİN BİRARAYA GELDİ Her ayın ilk Perşembe günü düzenli olarak yapılan Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği, temmuz ayı toplantısında

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004296 20/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 462 Sayın Üyemiz, 1. Lisansız yazılım

Detaylı

Antalya Ticaret Borsası nın ev sahipliğinde, geçtiğimiz yıl üçüncü düzenlenen ve kamuoyu tarafından

Antalya Ticaret Borsası nın ev sahipliğinde, geçtiğimiz yıl üçüncü düzenlenen ve kamuoyu tarafından AĞUSTOS 2013 2013 SAYI SAaYI:31 4. YÖREX 2013 - Yöresel Ürünler Fuarı Antalya Ticaret Borsası nın ev sahipliğinde, geçtiğimiz yıl üçüncü düzenlenen ve kamuoyu tarafından yoğun ilgi gören YÖREX Yöresel

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ

FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ MART 2014 SAYI 13 FTSO BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI ZİYARET ETTİ Mart 2014 Pazar Günü Belediye Başkanlığı 30 Seçimi öncesinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Fethiye Milliyetçi Hareket Partisi(MHP),Cumhuriyet

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE ULUDAĞ ÜYELERİ NE Sayın Üyemiz; GENEL KONULAR 1. Mali Cumhuriyeti Yatırım Teşvik Politikası 2. Seramik Ürünleri Akredite Laboratuvarlar / Malezya 3. BAİB / Anfaş Food Product Hotel Equipment 2018 Fuarı

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

1) TÜRKİYE IRAK İŞ VE YATIRIM FORUMU KAPSAMINDA İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLENECEKTİR (ÖNEMLİ ) 2) TÜRKİYE-ÜRDÜN OKK II. TOPLANTISI ( ÖNEMLİ SÜRELİ )

1) TÜRKİYE IRAK İŞ VE YATIRIM FORUMU KAPSAMINDA İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLENECEKTİR (ÖNEMLİ ) 2) TÜRKİYE-ÜRDÜN OKK II. TOPLANTISI ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) 1) TÜRKİYE IRAK İŞ VE YATIRIM FORUMU KAPSAMINDA İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLENECEKTİR (ÖNEMLİ ) Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda, Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği ve DEİK/ Türkiye Irak İş Konseyi

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE ULUDAĞ ÜYELERİ NE Sayın Üyemiz; GENEL KONULAR 1. İİB / World Food Moscow 2018 Milli Katılım Organizasyonu 2. 4. Hindistan Avrupa 29 İş Forumu 3. Türkiye - Filipinler İş Konseyi Manila Ziyareti 4. Türkiye

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 000844 11/03/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/85 Sayın Üyemiz, 1. ABD Ticaret Heyeti 2.

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004220 13/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 455 Sayın Üyemiz, 1. 2012 Yılı 2.Dönem

Detaylı

Özcan KOLBAŞI Genel Sekreter V.

Özcan KOLBAŞI Genel Sekreter V. Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİNE GENEL KONULAR 1. HANJIN SHIPPING CO FİRMASININ İFLASI HK. 2. AMBALAJ TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ HK. 3. CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI HK. 4. ATC TAİK 35.ORTAK YILLIK KONFERANSI

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 580 22/02/2013 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013 / 63 Sayın Üyemiz, 1. Macaristan 7. Tarım

Detaylı

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası. www.fto.org.tr

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası. www.fto.org.tr NİSAN 2014 SAYI 16 2023 FETHİYE TURİZM STRATEJİSİ ÇALIŞTAYI Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Kaymakamlığı ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde organize edilen 2023 Fethiye Turizm

Detaylı

Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi)

Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi) Muğla 15 Mart 18 Adet Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi (9 adedi sulama, 1 adedi içmesuyu, 8 adedi taşkın koruma tesisi) Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Müsteşarım, Değerli

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM AĞUSTOS 2014 SAYI 33

İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM AĞUSTOS 2014 SAYI 33 AĞUSTOS 2014 SAYI 33 KRUVAZİYER LİMANA ADIM ADIM İlçemize kruvaziyer liman yapılması amacıyla çalışmalarını sürdüren Meslek Kuruluşları Güçbirliği üyeleri ziyaret ettikleri Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.07.2017-24.08.2017) Oda Meclisimizin 24 Ağustos 2017 tarih ve 54 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.07.2017-24.08.2017

Detaylı

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014

FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 47 Tarih: 08.12.2014 SEYDİKEMER ESNAF ODASINDAN FTSO YA ZİYARET Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır ve ekibi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI

01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI 01.02.2014 AKSARAY TİCARET VE SANAYİ ODASI ALIŞVERİŞ GÜNLERİ YAKINDA BAŞLIYOR SAYFA 1 EĞİTİM İÇİN AKSARAY'A GELDİLER SAYFA 2 ATSO SENDİKA ZİYARETLERİ SAYFA 3 ATSO'DAN ALMANYA'YA ÇIKARMA SAYFA 4 KOÇAŞ AYKAŞ'I

Detaylı

http://www.cankiri.gov.tr

http://www.cankiri.gov.tr http://www.cankiri.gov.tr Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Ilgaz Kadınçayırı Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi nde yer alan, inşaatı %95 oranında tamamlanan Resmi Kurum Binasında 5 Şubat

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

Emre ÇOĞULU Genel Sekreter Vekili

Emre ÇOĞULU Genel Sekreter Vekili Sayı Konu : : TİM.EİB.GSK.08.1/8847 Moskova/R.Federasyonu/ Mobilya, Kağıt, Ahşap Eşya ve Orman Ürünleri STH İzmir, 20/08/2014 E-posta Sayın Üyemiz, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri nden alınan yazıda,

Detaylı

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti 1 Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ Isparta ve Burdur da Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimine İştirak Etti Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Isparta ve Burdur da açılış ve temel

Detaylı

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi 19 Temmuz tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki olan Babadağ Teleferik Projesi yapımı

Detaylı

1) BİRLİĞİMİZ 2017 YILI SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI (ÖNEMLİ SÜRELİ )

1) BİRLİĞİMİZ 2017 YILI SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI (ÖNEMLİ SÜRELİ ) 1) BİRLİĞİMİZ 2017 YILI SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI (ÖNEMLİ SÜRELİ ) Birliğimizin 2017 Yılı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantıları ekte belirtilen tarih, yer ve saatte yapılacaktır. Genel Kurula

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry HAZİRAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MAYIS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ULUDAĞ ÜYELERİNE Sayın Üyemiz; GENEL KONULAR 1. HOLLANDA BAŞKONSOLOSLUĞU HASTANE İNŞAATI SEMİNERİ HK. 2. AZERBAYCAN BAZI ÜRÜNLERİN GÜMRÜK VERGİLERİNDE DEĞİŞİKLİK HK. 3. ZİMBABWE TİCARET FİHRİSTİ HK. 4.

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 12 Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 15-17 Mayıs 2017 tarihleri

Detaylı

Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00

Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00 Bolu 6 Adet Tesisin Açılış ve Temel Atma Merasimi 20 Temmuz 2014, Pazar 19:00 Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Belediye Başkanım, Genel Müdürlerim, değerli konuklar, hanımefendiler,

Detaylı

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR

TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR ARALIK 2013 SAYI 48 TARIM TİCARETİNİN DESTEĞE İHTİYACI VAR Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerinin sorunlarının öğrenilip çözümü için çaba sarf edilmesi amacıyla düzenlenen 2013 yılı bölgesel

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (31.03.2017-27.04.2017) Oda Meclisimizin 27 Nisan 2017 tarih ve 50 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 31.03.2017-27.04.2017 tarihleri arasındaki

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI

FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI FETHİYE, İZMİR TURİZM FUARINDA TANITILDI Turizm sektörünün en önemli fuarı olan Travel Turkey, 8 inci kez 4-7 Aralık tarihlerinde İzmir de gerçekleştirildi. Fuara katılım 30 ülke ile rekor düzeyde gerçekleşti.

Detaylı

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü Şube Günlüğü Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos 2011 1. 1 Mayıs 2011 tarihinde, İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan basın açıklaması ve etkinliklerine Şubemizce 2. 02 Mayıs 2011

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

1 2 Eylül 2018, Bişkek

1 2 Eylül 2018, Bişkek T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın Kırgızistan a Resmi Ziyareti Vesilesiyle Özel Sektör Heyet Programı ve 1 2 Eylül 2018, Bişkek 2 T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın 1 2 Eylül

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 001030 29/03/2013 Konu :Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/93 Sayın Üyemiz, 1. Kırgızistan-Moğolistan

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.İDARİ.2017/1153-13260 Ankara, 21/06/2017 Konu: DEİK / Türkiye-Macaristan İş Forumu Hk. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2017) Dış

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİ NE ULUDAĞ ÜYELERİ NE Sayın Üyemiz; GENEL KONULAR 1. MOZAMBİK HK. 2. FUAR DUYURUSU HK. 3. İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DUYURUSU HK. 4. KONTEYNER VE LİMAN TAKİP SİSTEMİ HK. 5. AVRUPA BİRLİĞİ / GÖZETİM UYGULAMASI HK.

Detaylı

1) MOĞALİSTAN İŞ KONSEYİ 2.FORUMU

1) MOĞALİSTAN İŞ KONSEYİ 2.FORUMU 1) MOĞALİSTAN İŞ KONSEYİ 2.FORUMU Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü nün yazısına istinaden Türkiye İhracatçılar Meclisi nden alınan yazıda; 19-20 Haziran 2017 tarihlerinde Moğolistan İş Konseyi

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI STRATEJİK PLA (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLAI Faaliyet OCAK ŞUBAT MART İSA MAYIS Zaman ve Stres Yönetimi Eğitimi Müşteri/ ve İletişim Teknikleri Office ve oda programları eğitimi Performans değerlendirme

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/99-1567 Ankara, 26/01/2015 Konu: Türkiye-Finlandiya İş Forumu 04 Şubat 2015 Ankara SİRKÜLER (G-2015) Sayın Üyemiz, Türkiye

Detaylı

FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI FTSO Haftalık Haber Bülteni sayı: 46 Tarih: 01.12.2014 FTSO ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Güneşli Köy Okulu öğretmenleri ile kutladı. Fethiye Ticaret

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/171-2896 Ankara, 13/02/2015 Konu: Kazakistan Ticaret ve Yatırım Heyeti SİRKÜLER (G/2015) Sayın Üyemiz, 25 27 Şubat

Detaylı

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU

ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 TEMMUZ 2017 24 AĞUSTOS 2017 FAALİYET RAPORU 27 TEMMUZ 2017 TARİHİNDEN BUGÜNE ODAMIZA, 77 ADET FİRMA KAYIT OLMUŞ,28 ADET FİRMA KAYDINI KAPATMIŞTIR. 77 ADET FİRMANIN; 3 ADETİ

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz, İSRAİL SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından 29 Mart - 2 Nisan 2015 tarihleri arasında Tel Aviv-Hayfa-Kudüs/İsrail e yönelik Ağaç

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK

2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK 2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK GÜNDEM 1 2 3 4 5 Açılış ve Yoklama 2014 Yılı Ajans Ara Faaliyet Raporunun Görüşülmesi Bölge İllerinin Turizm Potansiyellerinin Değerlendirilmesi ve Kurul

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİ NE GENEL KONULAR 1. GUATEMALA YATIRIM FORUMU HK. 2. HONG KONG İHALE DUYURUSU HK. 3. TANZANYA ENERJİ YATIRIMLARI HK. 4. GOCA 2017 KONFERANSI / MALEZYA HK. 5. İSTANBUL 2016 PPP

Detaylı

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ

ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ ORTA ANADOLU HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR İHRACATÇI BİRLİKLERİ Sayı: 79316202-TİM.OAİB.06.ORG.2015/950-14276 Ankara, 03/08/2015 Konu: Çin Sektörel Ticaret Heyeti hk. SİRKÜLER (H/2015) Sayın Üyemiz,

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz.

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ. Haberin ayrıntıları ve odamızla ilgili tüm haberler için lütfen web sitemzi ziyaret ediniz. AĞUSTOS 2014 SAYI 32 MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ Tayin olması nedeniyle veda ziyaretine geldiği FTSO da oldukça sıcak karşılanan Muğla Vergi Dairesi Müdürü Zafer Evci, FTSO ile oldukça

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ

MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ Mayıs 2013 Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü AB ve Uluslararası Organizasyonlar Masası 1. GENEL BİLGİLER Resmi adı : Macaristan Cumhuriyeti Başkenti

Detaylı

1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ )

1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ ) 1) KİMYASALLARIN KAYDI, DEĞERLENDİRMESİ, İZNİ VE KISITLANMASI HAKKINDA TASLAK YÖNETMELİĞİ TASLAĞI ( ÖNEMLİ / SÜRELİ ) Türkiye İhracatçılar Meclisi nden (TİM) alınan bir yazıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

SEÇİM DUYURULARI OY PUSULLARI İLE İLGİLİ DUYURU

SEÇİM DUYURULARI OY PUSULLARI İLE İLGİLİ DUYURU MAYIS 2013 SAYI:17 SEÇİM DUYURULARI OY PUSULLARI İLE İLGİLİ DUYURU 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü, Fatih Anadolu Lisesi nde yapılacak olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde kullanılacak oy pusulaları

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ ÜYELERİNE Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİNE GENEL KONULAR 1. D-8 TTA BANGLADEŞ'İN ONAY SÜRECİ HK. 2. AB TARIM MEVZUATI DEĞİŞİKLİKLERİ HK. 3. GÜMRÜK VERGİSİ ORANLARI HK. 4. SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU İŞBİRLİĞİ TALEBİ HK.

Detaylı

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Karadeniz bölgesinde gerçekleştirdiği resmi açılış töreninin bir etabını da Artvin de yaptı. Valilik Meydanı

Detaylı

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (A-2011 / 15 )

ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (A-2011 / 15 ) OAİB ORTA ANADOLU AĞAÇ MAMULLERİ VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı : TİM.OAİB.GSK.ARGE.2011/01-14222 13 Eylül 2011 Konu : Azerbaycan Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (A-2011 /

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.OAİB.GSK.ORG.2015/20-372 Ankara, 09/01/2015 Konu: LEIPZIG ALMANYA MAKINE SEKTOREL TICARET HEYETI Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (2014/M) Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001195 10/04/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/105 Sayın Üyemiz, 1. St. Petersburg Yaş Meyve

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70540318-TİM.BAİB.GSK.ARGE.2016/2561 Antalya, 05/09/2016 Konu: Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri Sayın Üyemiz, BATI AKDENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ

NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ NUSAYBİN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 OCAK AYI BÜLTENİ Sayı 01 DİLUCU GÜMRÜK KAPISINDA İNCELEME Dilucu gümrük kapısında, 21-23 Ocak 2015 tarihlerinde yapılan incelemede Yönetim Kurulu başkanı ve Dilucu

Detaylı

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001258 17/04/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/110 Sayın Üyemiz, 1. Yönetmelik Taslağı 2.

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İlçemiz Kaymakamı sayın Ali SIRMALI odamızı ziyaret e. Ziyaret sırasında kurumların ortak düzenlediği faaliyetler değerlendirilerek,edremit Güç Ortaklığı (EGO) pla

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

1) TSE STANDART TASARILARI HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) 2) DTÖ'NÜN E-PİNG SİTESİ

1) TSE STANDART TASARILARI HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) 2) DTÖ'NÜN E-PİNG SİTESİ 1) TSE STANDART TASARILARI HAKKINDA ( ÖNEMLİ SÜRELİ ) Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü nden alınan bir yazıda; Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan bir örneği ekte yer alan

Detaylı