BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR."

Transkript

1 V60

2

3 BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay ya da daha konforlu hale getirmek için ne yapabiliriz? Otomobillerimizi tasarlarken hep bu felsefeyi kullandık. Bu nedenle, diğer otomobil üreticileri teknolojiyle başlayıp insanları da bunun içine katmaya çalışırken, biz otomobillerimizi sizden ilham alarak, size göre tasarlıyoruz. Neye ihtiyaç duyduğunuzu soruyoruz ve sonra da hayatınızı daha kolay, daha iyi, daha güvenli ve daha güzel hale getirmek için teknik yeteneklerimizi kullanıyoruz. Görünümü belirleyen fonksiyonudur ve bir otomobili insanları düşünerek tasarladığınızda doğal bir şekilde güzel görünüyor. Otomobillerimize baktığınızda ve etkileşimde bulunduğunuzda kendinizi harika hissetmeniz gerektiğini düşünüyoruz, her gün. İnsanlardan ilham alarak otomobil tasarlamak 86 yıllık tarihimizde birçok yeniliğe neden oldu. Örneğin, şu anki otomobilinizde bulunan üç noktadan bağlantılı emniyet kemeri. Bu, 1959 da yaptığımız bir buluştu. Bir kaç çevre sorununu da çözdük; 1976 da Lambda Sond adı verilen ve egzoz gazlarını izleyen bir algılayıcı geliştirdik; egzoz gazı atıklarının azaltılmasına, performansın yükseltilmesine ve yakıt tüketiminin düşürülmesine yardım ediyor. Şu anda hala dünyadaki bütün benzinli motora sahip araçların bir parçası.

4 İSVEÇ TE HARİKA TASARIM LÜKS BİR ŞEY DEĞİL, BİR YAŞAM BİÇİMİ.

5 MERHABA 3 Yenilikçilik Volvo nun özünde yer alıyor. Belki de nereli olduğumuzla ilgisi vardır. Bu kadar küçük bir ülkeye göre çok sayıda yaratıcı yetenek çıkardık. Çünkü gerçekten yaratıcı olabilmek için kendinize inanmanız ve başkaları ne yaparsa yapsın doğru olduğuna inandığınız yöntemle yapmanız gerektiğini biliyoruz. Örneğin, koltuklarımızı ele alalım ların başlarında, Göteborg daki Chalmers Teknoloji Üniversitesi nden bir grup ortopedik cerrah ile görüşmeler yaptık. Neden bir grup otomobil tasarımcısının kendileriyle görüşmek istediğini merak etmişlerdi. Bir otomobil koltuğu tasarlarken daha önce hiç kimse bir ortopedik cerrahın önerilerini almayı düşünmemişti. Ama bunun sonucunda geliştirdiğimiz ergonomik koltuk tasarımları otomobillerimizin uzun yoldaki üstün konforuyla dünya çapında ün kazanmasını sağladı. Bütün İskandinav zanaatkarları gibi, biz de işimizde sadece en iyi malzemeleri kullanıyoruz, örneğin güvenlik kafeslerimizdeki ultra güçlü bor çeliği gibi. Otomobillerimizin içinde doğal, özgün malzemeleri, bu sezonda moda oldukları için değil, dokunduğunuzda size hoş bir duygu sağladıkları ve sağlığınız açısından daha iyi oldukları için kullanıyoruz. Sizin için güzel bir deneyim yaratmak bizim için doğal bir şey. Çünkü, İsveç te harika tasarım, lüks bir şey değil, bir yaşam biçimi.

6 BİR ŞEYLER TAŞIMANIZ GEREKİYOR DİYE NEDEN SÜRÜŞ HEYECANINDAN VAZGEÇECEKSİNİZ Kİ? YENİ OTOMOBİLİNİZ VOLVO V60 4 Yeni Volvo V60 ne yapıyorsanız yapın hayatınıza uymak için tasarlandı. Bir station'ın çok yönlülüğüne ihtiyaç duyan ama modern bir spor otomobilin gelişmiş kullanım özelliklerini de isteyenler için. İşte bu nedenle ona sportswagon diyoruz. Böylece, bir Volvo station'dan beklediğiniz bütün konfor ve alanı sunarken, bir yandan da gerçek bir sürücü otomobili; günün sonunda yüzünüzde bir gülümseme oluşturmak için işten eve giderken uzun yoldan gitmeyi tercih edenlerdenseniz, ne demek istediğimizi anlayacaksınız için otomobilin kullanımını, tasarımını ve kontrollerini kapsamlı yeniliklerle daha da geliştirdik ve bunlar da direksiyon başına geçmek için bahaneler üretmenize neden olacak. Otomobili kullanmadığınızda bile, V60 yüzünüze bir gülümseme getirecek; tasarımcılarımız yola yapışan duruşunu vurguladılar ve yüzünü biraz daha sert ve daha kendinden emin hale getirdiler ama V60'ı pazara sunulduğu andan itibaren çok başarılı hale getiren sade, modern İskandinav tasarımını da korudular. V60 R-Design'ımızın sert şasisi ve direkt direksiyonunun tadını çıkarmanın en iyi yolu test sürüşüne çıkmaktır. EN YAKIN YETKİLİ SATICIYI VOLVOCARS.COM.TR'DE BULABİLİRSİNİZ

7

8 BU, SIRADAN BİR STATION DEĞİL. Herşey nasıl kullandığınıza bağlı; Four-C şasi ile üç farklı kullanım ayarından birini seçebiliyorsunuz. Comfort ve Sport adından da anlaşılıyor; Advanced, otomobilinizin yol tutuşunu en üst düzeye çıkarıyor. İstediğiniz zaman bir düğmeye dokunarak ayarları değiştirebiliyorsunuz. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN VOLVOCARS.COM.TR

9 MÜKEMMEL BİR KOMBİNASYON VOLVO V60 7 V60'ımızın çok yönlülüğünü ve yük taşıma yeteneğini doğal sürüş dinamikleriyle birleştirmek için çok çalıştık ve böylece, kardeşi S60 sedan gibi, o da isteklerinize tam olarak tepki veriyor. Örneğin, dar bir virajdan çıkışta hızlandığınızda, V60'ınız seçtiğiniz çizgiyi neredeyse telepatik bir hassaslıkla izleyecek. İyi bir şasi bunun temelini oluşturur ve tercih ettiğiniz sürüş biçimine göre dört şasi ayarından birini seçebilirsiniz: Touring, Dynamic, Four-C ve R-Design Spor şasi. Bu arada, V60'ın çok yönlülüğünün temelinde akıllı koltuklar yatıyor. Arka koltuklar 40/20/40 bölünmüş parçalar halinde kolayca yatırılarak arkadaki 430 litrelik yük alanı genişletilebiliyor. Anne babalar da çocuklar için iki aşamalı entegre yükseltici minderleri sevecek: arka koltukların içinden çıkan bu minderler, çocuk koltuklarına sığmayacak kadar büyüyen çocukların emniyet kemerinin etkili bir şekilde çalışabilmesi için doğru yükseklikte olmasını sağlıyor.

10

11 GÜZEL BİR STATION'I NASIL OLUŞTURURSUNUZ? TASARIMLA. TASARIM VİZYONUMUZ VOLVO V60 9 Yeni Volvo V60'ın görünümü bu otomobilin çok yönlülük ile performansın güzel bir kombinasyonu olduğunu söylüyor. Özellikle de tasarımcılarımız tavanın aşağı doğru bir çizgiye sahip olmasını ve camların da arkaya doğru küçülmesini sağladılar ve böylece genel olarak bir coupe etkisi yaratıyor. Bu arada motor kapağındaki çıkıntılar da klasik Volvo V şeklini vurguluyor ve ön farlara kadar uzanan belirgin bir çizgi var. Otomobil, modern İskandinav tasarımlarının çoğunda olduğu gibi, kökleri doğal dünyaya dayanan bir güzelliğe sahip. Kıdemli dış tasarımcımız Peter Reuterberg, Bu sade yüzeyler ve konturlar tam bir İskandinav hissi yaratıyor diyor. Yüzeylerin oluşumu ve sonra da aldığı şekil İsveç'te taşrada görülen kar yığınlarından ilham alıyor; yumuşak şekillerle keskin kenarların bir bileşimi. İskandinav tasarımı aynı zamanda insanlara öncelik verilmesi anlamına geliyor ki bu da bizim harika iç bölümümüzün ardındaki felsefe. Koltuklar buna güzel bir örnek. Koltuk tasarımı her zaman Volvo'nun güçlü yönlerinden biri olmuştur ve Yeni Volvo V60 ile her zamanki yüksek konfor düzeyini, gerçek bir sürücü otomobiline uygun biçimde daha da sportif yapıya sahip koltuklarla birleştiriyoruz. İskandinav tasarımı ayrıntıya gösterilen önem ve işçilik kalitesi demektir: Yeni Volvo V60'ınızı güzel bir şekilde işlenmiş entegre egzoz çıkışlarıyla sipariş edebilirsiniz. İçinde, spor koltuklarımız uyluklarınızdan omuzlarınıza kadar harika bir yan destek sağlıyor ve virajları hızlı aldığınızda bile sizi sıkı bir şekilde yerinizde tutuyor. V60'IN HARİKA TASARIM ÖZELLİKLERİYLE İLGİLİ DAHA FAZLA BİLGİYİ VOLVOCARS.COM.TR'DE BULABİLİRSİNİZ

12

13 VOLVO SENSUS. KONTROL SİZDE, DOĞAL OLARAK. SİZİN ALANINIZ 11 Evet, Yeni Volvo V60 güzel bir şekilde biçimlendirilmiş bir dış tasarıma sahip. Ama neden bütün zevk gelip geçenlerin olsun? Zamanınızın çoğunu sürücü koltuğunda geçireceğiniz için, sizin etrafınızda harika bir alan tasarladık. Bütün göstergeleri ve kontrolleri mümkün olduğunca kolayca kullanılacak ve anlaşılır olacak şekilde tasarladık. Sizi ve otomobilinizi etrafınızdaki dünyayla birleştirmek için kullanılan bu yaklaşıma Sensus adını veriyoruz. Güzel yeni Adaptif Dijital Göstergemiz bu felsefenin en son ifadesi. Sizi aşırı bilgiye boğmadan ihtiyacınız olan bütün bilgileri sunmakla kalmıyor, ayrıca üç ayrı ayar seçeneği sunuyor; Elegance, Eco ve Performance. Ön paneldeki Sensus ekranı ile birlikte, sürüşünüzün kontrolünü çok kolay bir deneyim haline getiriyor. Sensus Connected Touch ile de 7 inçlik Sensus ekranı bağlantılı bir multimedya merkezi haline geliyor ve size entegre bağlantılı navigasyon, başka cihazdan müzik yayını ve internet bağlantısı sağlıyor. Ama fonksiyonel güzellik sağlayan sadece ekranlarımız ve uygulamalarımız değil. Aynı düzeyde özeni direksiyon simidine ve ayrıca bize özel mannekin klima düğmelerine sahip havada asılı orta konsola da gösterdik. FULL MÜZİK DENEYİMİ Volvo olarak en iyi müzik deneyimini yaşamanız gerektiğine inanıyoruz. İşte bu nedenle en gelişmiş teknolojili Premium Sound Multi Media Sistemimizi Audyssey Laboratories ile birlikte tasarladık. On iki hi-fi hoparlör ve MultEQ ses işlemcisi teknolojisini kullanan bu 5x130 W sistem, her yolcu için benzersiz bir işitsel deneyim sunuyor ve dış medya çalar cihazlara kolayca bağlanıyor. DAHA FAZLA BİLGİYİ VOLVOCARS.COM.TR DE BULABİLİRSİNİZ 7 Güzel bir şekilde tasarlanmış, yüksek çözünürlükteki renkli ekranımız üç farklı sürüş ayarından birini seçmenize olanak tanıyor: Elegance, Eco ve Performance.

14 Radarımızı görebiliyor musunuz? V60 ın ızgarasında gizli ama sizi ve dışarıdaki insanları güvende tutmak için çok çalışıyor. Buna biz Otomatik Frenlemeli Çarpışma Uyarısı ve Yaya Algılama diyoruz, sizse güvenlikte devrim diyeceksiniz. GÜVENLİKTEN BAHSETMİŞ MİYDİK? SİZE ÖNEM VERİYORUZ 'de kurucularımız Assar Gabrielsson ve Gustaf Larson zorlu taşra yollarıyla baş edebilecek gerçekten güçlü otomobiller üretmeye karar verdi. Ama güçlü olmak tek başına yeterli değildi. Ayrıca bir vizyonları vardı: Otomobiller insanlar tarafından kullanılıyor demişlerdi, bu nedenle Volvo'da yaptığımız herşeyde bize kılavuzluk eden ana prensip güvenliktir ve hep böyle kalmalıdır. Şu anda hedefimiz, 2020'ye kadar hiç kimsenin yeni bir Volvo'da ağır bir şekilde yaralanmayacağı ya da ölmeyeceği bir düzeye ulaşmak. Kurucularımız hayatta olsa bunu çok beğenirdi. Bu amacımıza ulaşmamıza yardım etme ve hayatınızı kolaylaştırma felsefemize uygun olarak, V60'ınızın içinde komple sezgisel güvenlik teknolojileri bulunuyor. Bu özellikler günlük sürüşünüzü desteklemek için var ve bir kaza durumunda sizi koruyor ve hatta çarpışmaları önlüyor. Buna IntelliSafe adını veriyoruz. V60 sahiplerinin otomobil kullanmayı sevdiğini biliyoruz, ama gittikçe daha kalabalık hale gelen yollarda sürekli olarak diğer insanların hatalarına maruz kalıyoruz. Hep Volvo'ların bir kaza durumunda güvenli olmasını beklediniz, ama IntelliSafe bunun ötesine geçiyor. Bizim güvenliğe olan komple yaklaşımımızı oluşturuyor ve City Safety/Şehirde Güvenlik Sistemive Otomatik Frenlemeli Çarpışma Uyarısı, Yaya Algılama ve Bisikletli Algılama gibi akıllı teknolojileri içeriyor. Otomobil kullanmayı çok sevdiğiniz için, V60'ınızın sadece sizi korumakla kalmadığını, aynı zamanda aktif olarak sizi desteklediğini bilmek çok güzel. Örneğin, Aktif Uzun Farları ele alalım. Bu sistemle farlarınız her zaman uzunlardadır. Başka bir otomobil size doğru geldiğinde, sistem ışığın sadece gerektiği kadarını kapatarak diğer sürücünün gözlerinin kamaşmamasını sağlıyor, ne eksik ne fazla. Dinamik Denge ve Çekiş Kontrolümüz (DSTC) de başka bir IntelliSafe teknolojisi. V60'ınızın dengesini kaybetme riski varsa, DSTC tam gereken oranda fren gücü uyguluyor ve motor gücünü gereken miktarda azaltıyor ve yana doğru kaymayı önlüyor. Siz büyük ihtimalle hiçbir şey hissetmeyeceksiniz. Ama bu önemli değil, biz sadece işimizi yapıyoruz.

15 City Safety/Şehirde Güvenlik Sistemi, şehir içinde öndeki otomobil aniden durduğunda sizi çarpışmadan korumak için tasarlandı. Bu gelişmiş IntelliSafe sistemi 50 km/s ye kadar hızlarda çalışıyor, başka bir otomobille çarpışmak üzere olup olmadığınızı algılıyor ve gerekirse fren yapıyor. Kör Nokta Bilgi Sistemimizi (BLIS) daha da geliştirdik. Artık kör noktanıza giren araçlarla ilgili sizi uyarmak için radar teknolojisi kullanıyor. Ayrıca, dar park yerlerinden geri çıkarken göremediğiniz araçlarla ilgili sizi uyaran Yan Trafik Uyarısı var. Size olduğu kadar diğer yol kullanıcılarına da önem verdiğimiz için, Otomatik Frenlemeli Yaya Algılama önünüze çıkan insanları izliyor ve zamanında tepki gösteremezseniz fren yapıyor. DAHA FAZLA BİLGİYİ VOLVOCARS.COM.TR DE BULABİLİRSİNİZ

16 SÜRDÜRÜLEBİLİR SÜRÜŞÜN EĞLENCELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ. SİZ DE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNECEKSİNİZ.

17 MOTOR SEÇENEĞİNİZ 15 Drive-E ürettiğimiz her Volvo nun özünde yer alıyor. Sürdürülebilir yolculuk kavramına herşeyi dahil eden bu yaklaşımımız; size daha fazla verimlilik ve daha düşük kullanım maliyeti sağlayan ama zevkli sürüşten taviz vermeyen çeşitli teknolojilerin ardındaki yenilikçi düşünce biçimimiz. Drive-E teknolojik ilerlemelerimiz arasında motorlarımızdaki sürtünmenin azaltılması ve hem motor hem de araca koyduğunuz yakıttan en yüksek faydayı görmeniz için çeşitli aerodinamik iyileştirmeler yer alıyor. Start/Stop teknolojisini, enerji geri kazanma sistemlerini kullanıyoruz ve her zaman üretim süreçlerini daha sürdürülebilir hale getirmeye çalışıyoruz; İsveç teki fabrikamızın bütün elektriği temiz, hidroelektrik santrallarından geliyor. Ne de olsa, çevre bilincine sahip yolculuk kavramı bizim akıllı, düşünceli lüks kavramımızın temelini oluşturuyor. Bu çerçevede V60 için güçlü, verimli motorlar sunuluyor ve son derece verimli, sadece 48 gr/km karbondioksit (CO 2 ) atığına sahip D6 dizel plug-in hibrid'den, 3.0 litre hacminde 304 beygir gücündeki T6 altı silindirli motora kadar çeşitli seçenekler bulunuyor.

18 V60 Dizel Plug-In Hybrid'i evinizdeki elektrik prizine takın ve yedi buçuk saat içinde tam olarak şarj oluyor. Aracı kullanırken, bulunduğunuz yere ve ruh halinize göre üç ayardan (PURE, HYBRID ve POWER) birini seçebiliyorsunuz. V60 PLUG-IN HYBRID HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN VOLVOCARS.COM.TR'Yİ ZİYARET EDİN

19 AKILLI İNSANLAR İÇİN ZEKİCE DÜŞÜNÜLMÜŞ GÜÇ. VOLVO V60 DİZEL PLUG-IN HYBRID VOLVO V60 17 Çevre dostu olmanın sürüş heyecanını kaybetmek anlamına geldiğini düşünmüyoruz. V60 Dizel Plug-In Hybrid'imizin km/s hızlanma süresi 6.1 saniye ama sadece 48 gr/km CO 2 atığına sahip. Üç sürüş ayarına sahip: Pure ayarında sadece elektrikli motoru kullanıyor, sıfır CO 2 atığına sahip; Hybrid ayarında dizel ve elektrikli motor birlikte kullanılıyor ve size 1.8 litre/100 km yakıt tüketimi sağlıyor; Power ayarı ise her iki motoru tam kapasiteyle kullanmanıza olanak tanıyor ve oldukça etkileyici 283 beygirlik güç sunuyor ve tabi dört tekerlekten çekiş (dizel motor öndeki tekerleklere güç sağlarken elektrik motoru da arka tekerleklere güç aktarıyor).

20 R-DESIGN VOLVO V60 18 BANA MI BAKIYORSUNUZ? GÜZEL. V60'ınızın dinamik özelliklerini daha da güçlendirmek ister misiniz? O zaman, Volvo'nuza sportif, benzersiz bir profil kazandıracak özellikleri içeren R-Design sizin için. Ama R-Design kozmetik bir alıştırmadan çok daha fazlasını sunuyor; en iyi İskandinav tasarımlarında olduğu gibi, fonksiyon görünümü belirliyor. Böylece, opsiyon olarak sunulan, virajları daha da iyi alması için alçaltılan ve sertleştirilen R-Design spor şasi; V60'ınızı kullanmanın heyecanını daha da fazla çıkarabilmeniz anlamına geliyor.

21 Daha da özel, sportif bir görünüme sahip bir dış tasarım için R-Design'da harika tasarımlı alaşım jantlar ve İpeksi Metal kaplamalı özel yan ayna kapakları sunuluyor. Arka bölümde, yarış tipi bir difüzör otomobilinizin dinamik görünümünü güçlendiriyor ve R-Design'ın kromdan çift egzoz ucu da V60'ınızın dış tasarımına mükemmel bir son dokunuş sağlıyor. R-Design öyküsü iç bölümde özel R-Design logosuna sahip destekleyici spor koltuklarla başlıyor. Ayrıca özel bir R-Design direksiyon simidi ve spor pedallar yer alıyor. Otomatik şanzımanlar için aydınlatmalı yumuşak bir vites kolu topuzu, benzersiz mavi dijital gösterge panelimiz ve kişiselleştirilebilir LED iç aydınlatma R-Design deneyimine katkıda bulunuyor.

22 HANGİ V60 SİZSİNİZ? KENDİNİZİ İFADE EDİN VOLVO V60 20 Tebrikler, Yeni Volvo V60 ı seçtiniz. Hatta tercih ettiğiniz motoru da seçtiniz. Şimdi yapmanız gereken tek şey sizin için uygun olan donanımları ve aksesuarları seçmek. İç ve dış tasarımda klasik ve zarif görünümden sportif görünüme kadar beğeneceğiniz herşey var. V60 Standart donanım: Bütün koltuklarda 3 noktadan bağlantılı emniyet kemeri ve kemer uyarısı 40/20/40 bölünmüş arka koltuk Hava yastığı, sürücü ve yolcu AUX girişi Kömür dekor kaplamalar City Safety/Şehirde Güvenlik Viraj Çekiş Kontrolü (CTC) İki bardak tutucu, önde Dinamik Denge ve Çekiş Kontrolü (DSTC) Elektrikli el freni Elektronik Klima (ECC), B sütunlarında havalandırma çıkışlı Ön koltukta 12V elektrik çıkışı Ön far yükseklik ayarı Aydınlatmalı makyaj aynası, yolcu tarafı Yan Perde Hava Yastıkları (IC) ISOFIX, arkada LED DRL (Gündüz Farları) Bagaj örtüsü Mellbystrand tekstil döşeme Dış sıcaklık göstergesi Uzaktan kumandalı merkezi kilit 16 inç çelik jantlar Sensus bilgi ve eğlence sistemi, orta konsolda 5 inç (13 cm) renkli ekranlı ve CD çalarlı Performance müzik sistemi Ön koltuklara entegre edilmiş yan hava yastıkları Yol bilgisayarı Lastik tamir seti Ön koltuklarda entegre boyun zedelenmesi koruma sistemi (WHIPS)

23 + PREMIUM Standart donanıma ek olarak: Elektrikli sürücü koltuğu + hafıza (koltuk ve yan aynalar Yan camlarda parlak dekor çıtalar, üst + alt Katlanır yan aynalar Yer aydınlatması Arka park yardımcısı Yağmur sensörü, 2. Nesil High Performance / AUX / USB / Bluetooth USB ve ipod fonksiyonu, IAM Bluetooth araç kiti ve müzik yayını + ADVANCE Premium'a ek olarak: R-DESIGN Standart donanıma ek olarak. 3 kollu R-Design amblemli deri direksiyon simidi 18" inç Ixion alüminyum jantlar R-Design temalı Adaptif Dijital Gösterge Görünür egzoz çıkışlarına sahip R-Design çift egzoz borusu Inscription kömür tavan kaplaması LED gündüz farları (R-Design) R-Design amblemli ızgara Deri kaplı vites kolu topuzu Nubuk tekstil/deri döşeme, ön koltuklarda R-Design logosu R-Design iç dekor kaplama İpeksi metal kaplamalı yan ayna kapakları Spor şasi R-Design spor paspaslar (4 parça) R-Design spor pedallar R-Design spor koltuklar R-Design logolu paslanmaz çelik eşik plakaları Özel R-Design ön tasarım Özel R-Design arka tampon difüzör Deri direksiyon simidi, dekor kaplamalı, 3 kollu Dijital kombi göstergeler Parlar ön dekor, ön spoyler, sol ve sağ taraf Aktif Xenon Far Ön far yıkama sistemi, düşük akışlı Tekli DVD oynatıcı, MP3 7 inç ekran

24 V60'INIZ EVİNİZDEN UZAKTAKİ EVİNİZDİR. KENDİ İMZANIZI ATIN. İÇ BÖLÜMÜ KENDİNİZE ÖZEL HALE GETİRİN V60'ı seçtiğinizde, zarif bir şekilde tasarlanmış bir kabin standart olarak sunulur ve nereye bakarsanız bakın üstün bir kalite görürsünüz; hava çıkışlarımızdaki ipeksi metal kaplamadan kapı direklerindeki yüksek kaliteli kumaş yüzeylere kadar her yerde. En son Konfor koltuklarımız tekstil, Tylösand T-Tec/Tekstil ya da deri döşemeyle alınabilirken, yeni Spor koltuklar size efsanevi Volvo konforunu sağlıyor ve o hızlı virajlarda sizi sıkı bir şekilde yerinizde tutuyor. Daha da fazla kontrol için vites değiştirme kollarımız parmaklarınızın küçük bir hareketiyle vites değiştirmeye olanak tanıyor

25 VOLVO V60 23 ve böylece aracı kullanırken hiçbir zaman ellerinizi direksiyondan çekmek zorunda kalmayacaksınız. Daha da fazla kontrol sağlayan harika bir özellik. Isıtmalı direksiyonumuzu seçerek bir adım daha öteye gidebilirsiniz; soğuk kış sabahlarında ellerinizi ısıtmanıza olanak tanıyor. Isıtmalı ön camımız sayesinde de artık dondurucu soğukta dışarıda durup buzu camdan temizlemek zorunda kalmayacaksınız. Sürücü koltuğuna oturduğunuzda yeni, rahat okunan Analog Gösterge Tablosunu ya da tercih ederseniz, yeni Adaptif Dijital Göstergemizi takdir edeceksiniz.

26 ÖŞEMELER SPOR DERİ Spor deri, K361 Siyah, Antrasit Siyah iç bölüm, Inscription Kömür tavan kaplaması Spor deri, K301 Siyah, Antrasit Siyah iç bölüm, Quartz tavan kaplaması Spor deri, K363 Beechwood Kahverengi/Siyah, Antrasit Siyah iç bölüm, Inscription Kömür tavan kaplaması Spor deri, K303 Beechwood Kahverengi/Siyah, Antrasit Siyah iç bölüm, Quartz tavan kaplaması Spor deri, K36R Çelik Gri/Siyah, Antrasit Siyah iç bölüm, Inscription Kömür tavan kaplaması Spor deri, K30R Çelik Gri/Siyah, Antrasit Siyah iç bölüm, Quartz tavan kaplaması Spor deri, K36P Açık Bej, Antrasit Siyah iç bölüm, Inscription Kömür tavan kaplaması Spor deri, K30P Açık Bej, Antrasit Siyah iç bölüm, Açık Bej tavan kaplaması Spor deri, K312 Açık Bej, Kumtaşı Bej iç bölüm, Açık Bej tavan kaplaması KAPLAMALAR Arctic Night Ahşap (Sadece Hybrid'de) Urbane Ahşap Fırçalanmış Alüminyum Parlak Grafit alüminyum Kömür

27 DÖŞEMELER DERİ VOLVO V60 25 Deri, K161 Siyah, Antrasit Siyah iç bölüm, Inscription Kömür tavan kaplaması Deri, K16P Açık Bej, Antrasit Siyah iç bölüm, Inscription Kömür tavan kaplaması Deri, K101 Siyah, Antrasit Siyah iç bölüm, Quartz tavan kaplaması Deri, K10P Açık Bej Konfor Deri, Antrasit Siyah iç bölüm, Açık Bej tavan kaplaması Deri, K112 Açık Bej, Kumtaşı Bej iç bölüm, Açık Bej tavan kaplaması DÖŞEMELER TYLÖSAND T-TEC/TEKSTİL Tylösand T-Tec/tekstil, K601 Kömür/Siyah, Antrasit Siyah iç bölüm, Quartz tavan kaplaması Tylösand T-Tec/tekstil, K661 Kömür/Siyah, Antrasit Siyah iç bölüm, Inscription Kömür tavan kaplaması DÖŞEMELER MELLBYSTRAND TEKSTİL Melbystrand tekstil, K001 Kömür, Antrasit Siyah iç bölüm, Quartz tavan kaplaması

28 Titania, 8x18 inç, Elmas Kesim/Parlak Siyah

29 ALÜMİNYUM JANTLAR VOLVO V60 27 Artio, 8x19 inç Elmas Kesim/Mat Tech Siyah Inscription Bor, 8x19 inç Elmas Kesim/Mat Iron Stone Inscription Bor, 8x19 inç Elmas Kesim/Parlak Tech Siyah Freja, 8x18 inç Elmas Kesim/Mat Koyu Gri Freja, 8x18 inç Elmas Kesim/Açık Gri Modin, 8x18 inç Elmas Kesim/Parlak Siyah Modin, 8x18 inç Elmas Kesim/Mat Iron Stone Modin, 8x18 inç Elmas Kesim/Mat Terra Bronz Sleipner, 8x18 inç Siyah Krom Ymir, 8x18 inç Açık Gri Sadia, 8x17 inç Gümüş Thia, 8x17 inç Parlak Gümüş (Sadece V60 Hybrid için) Pandora, 7x17 inç Gümüş Rex, 7x17 inç Parlak Gümüş Oden, 7x16 inç Gümüş

30 V60 I HAYATINIZA UYUMLU HALE GETİRİN. AKSESUARLAR VOLVO V60 28 Yeni bir Volvo satın almanın en zevkli bölümü kendi kişisel damganızı vurmanızdır. Kendi zevkinizi yansıtan ve yaşam biçiminize uygun aksesuarlar seçerek bunu yapabilirsiniz. Örneğin, ailenizle birlikte uzun tatil yolculukları yapıyorsanız, Arka Koltuk Eğlence sistemimizi seveceksiniz. İki adet 8 inçlik dokunmatik ekrana ve DVD oynatıcılara sahip olduğu ve MP3 çalarlar ile SD kartlarıyla uyumlu olduğu için, bu yıl yapacağınız en iyi yatırımlardan biri olabilir. DAHA FAZLA AKSESUAR İÇİN VOLVOCARS.COM.TR'Yİ ZİYARET EDİN

31 SİZİN OTOMOBİLİNİZ, SİZİN TARZINIZ V60'ınıza daha da özel bir profil kazandırmak için, dinamik duruşunu güçlendiren Dış Tasarım Aksesuarları geliştirdik. Bunlar mat Terra Bronz, mat Gümüş ve mat Iron Stone (Demir Taşı) kaplamalı olarak sunuluyor. ÇARPICI BİR GÖRÜNÜM OLUŞTURUN Yukarıdan, bir mat Gümüş ön koruma levhası ve yan koruma levhaları seçin, entegre egzoz borulu Iron Stone arka difüzör seçin ya da mat Terra Bronz ön koruma levhası ve yan koruma levhalarıyla birlikte uyumlu elmas kesim jantları seçin. Bir fincan kahve mi istiyorsunuz? Ya da hemen bir buket çiçek almak? Sensus Connected Touch sayesinde, görsel ve sesli talimatlara sahip İnternet bağlantılı navigasyon sistemimiz igo ya bağlanmadan önce, Google ı kullanarak gideceğiniz yeri aramak çok kolay. Sensus Connected Touch sesli kontrole sahip Spotify ı içeriyor. Belli bir türde müzik ya da belli bin sanatçıyı dinlemek istiyorsanız, sadece adını söylemeniz yeterli. Sistem ayrıca müzik sistemine bağlı UBS bellekleri, tabletleri ve akıllı telefonlarda da arama yapıyor. Bütün dünyadan istasyonları dinleyebileceğiniz İnternet radyosu da her zaman elinizin altında Volvo'nuz Facebook, ve Twitter yoluyla aileniz ve arkadaşlarınızla iletişimde kalmanızı sağlayabiliyor. Daha da iyisi, bir USB 3G/4G cihazını kullanarak Volvo'nuzu bir Wi-Fi erişim noktasına çevirebilirsiniz. Akıllı telefonunuzu Sensus Connected Touch'a bağladığınızda kablosuz bir internet bağlantısı oluşturmuş olacaksınız ve sonra da bunu, örneğin bir tablet gibi başka cihazlar için kullanabileceksiniz.

32 OTOMOBİL SAHİBİ OLMANIN KEYİFLİ YOLU.

33 VOLVO DENEYİMİ VOLVO V60 31 Siz mutlu olduğunuzda biz de mutlu oluruz. Bir Volvo satın aldığınızda, otomobil sahibi olmanın en kolay yolunu seçmiş olursunuz. Finansman, sigorta, servis hizmetleri, lastik değişimi, temizlik, yani araç sahibi olmanın ilgi çekmeyen tüm yönlerini sizin için daha kolay, daha hızlı ve daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. İşte bu nedenle Volvo yetkili satıcınız her zaman sizden ilham alarak tasarlanmış hizmetler sunacak ve size mümkün olduğunca keyifli bir otomobil sahipliği sağlayacak. SATIN ALMA VE KULLANIM Volvo OtoGaranti Volvo OtoFinans Volvo OtoKasko SERVİS VE BAKIM Volvo Servis 2.0 Yazılım güncellemeleri Kişisel Servis Yetkilisi Volvo Profesyonel Araç Bakımı Lastik hizmetleri İHTİYAÇ DURUMUNDA Volvo OtoLine Yol Yardımı Onarımlar Volvo Cam Hizmeti Volvo Mini Onarım Klima Bakım Hizmeti DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN VOLVOCARS.COM.TR

34 BİLGİLER T6 AWD T5 Motor tipi: L sıralı 6 silindirli benzinli çift turbo 2.0L sıralı 4 silindirli benzinli turbo Şanzıman: Altı vitesli Geartronic Altı vitesli Powershift Yakıt tüketimi, litre/100 km, ortalama, man/auto.: CO 2 gr/km, man/auto.: Maks. güç, kw (hp), d/d: 224 (304) (240) Moks. tork, Nm, d/d: 440/ / Hızlanma, km/s, sn., man/auto.: Son hız, km/s, man/auto.: Yakıt deposu, litre: Çevre sınıflandırması: Euro 5 (2011) Euro T4 Motor tipi: 1.6L sıralı 4 silindirli benzinli turbo Şanzıman: Altı vitesli Powershift Yakıt tüketimi, litre/100 km, ortalama, man/auto.: 7.2 CO 2 gr/km, man/auto.: 167 Maks. güç, kw (hp), d/d: 132 (180) 5700 Moks. tork, Nm, d/d: 240/ Hızlanma, km/s, sn., man/auto.: 9.2 Son hız, km/s, man/auto.: 220 Yakıt deposu, litre: 67.5 Çevre sınıflandırması: Euro 5 (2011) DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN VOLVOCARS.COM.TR

35 D5 AWD D4 Motor tipi: 2.4L sıralı 5 silindirli common-rail çift turbolu dizel 2.0L sıralı 5 silindirli common-rail çift turbolu diesel Şanzıman: Altı vitesli Geartronic Altı vitesli Geartronic Yakıt tüketimi, litre/100 km, ortalama, man/auto.: 6,4 6.0 CO 2 gr/km, man/auto.: Maks. güç, kw (hp), d/d: 158 (215) (163) 3500 Moks. tork, Nm, d/d: 440 auto/ auto 400/ Hızlanma, km/s, sn., man/auto.: 7,7 9.4 Son hız, km/s, man/auto.: Yakıt deposu, litre: Çevre sınıflandırması: Euro 5 (2011) Euro 5 (2011) Motor tipi: 1.6L sıralı 4 silindirli common-rail turbodizel Şanzıman: Altı vitesli Powershift Yakıt tüketimi, litre/100 km, ortalama, man/auto.: 4.2 CO 2 gr/km, man/auto.: 110 Maks. güç, kw (hp), d/d: 84 (115) 3600 Moks. tork, Nm, d/d: 270/ Hızlanma, km/s, sn., man/auto.: 12.7 Son hız, km/s, man/auto.: 185 Yakıt deposu, litre: 67.5 Çevre sınıflandırması: Euro 5 (2011) D2 Bütün teknik bilgiler değişiklik gösterebilir. En son bilgiler için lütfen Volvo yetkili satıcınıza başvurunuz. V60 ınızın performansını bir Polestar yazılımıyla geliştirin. Polestar Performance yazılım yarış dünyasında işbirliği yaptığımız ortaklarımız tarafından geliştirildi. Ortaklarımızın pistteki uzmanlığını sürekli olarak motorlarımızın verimliliğini ve performansını geliştirmekte kullanıyoruz. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN: POLESTAR.COM Lütfen dikkat: Bu broşürdeki bilgilerin bazıları, ürün özelliklerinde baskıdan sonradan olabilecek değişiklikler nedeniyle doğru olmayabilir. Açıklanan ya da gösterilen bazı donanımlar şu anda ek ücret karşılığında sunuluyor olabilir. Sipariş etmeden önce lütfen en son bilgiler için Volvo yetkili satıcınıza başvurun. Üretici firma herhangi bir zamanda ve önceden haber vermeksizin, fiyatlarda, renklerde, malzemelerde, özelliklerde ve modellerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

36 019 Siyah 452 Siyah Safir metalik R-Design da da sunuluyor 477 Inscription Parlak Gümüş Gri metalik R-Design da da sunuluyor 484 Denizkabuğu Gri metalik 487 Inscription Kor Siyah metalik 492 Asil Gri metalik R-Design da da sunuluyor 498 Hazar Mavisi metalik

37 612 Kırmızı R-Design da da sunuluyor 614 Buz Beyazı R-Design da da sunuluyor 619 Rebel Mavi R-Design da da sunuluyor 702 Flamenko Kırmızı metalik 707 Inscription Kristal Beyazı metalik R-Design da da sunuluyor 711 Açık Gümüş Gri metalik 713 Performans Mavisi metalik R-Design da da sunuluyor

38 VOLVOCARS.COM.TR SP_00063_ Turkish. Printed in Sweden. VOLVO V60

BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. S60 BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay

Detaylı

BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. XC60 BİZ VOLVO'YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay

Detaylı

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. CROSS COUNTRY BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha

Detaylı

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. S80 BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay ya da

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR.

BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. XC70 BİZ VOLVO YUZ. BİZİM İÇİN ÖNCE İNSAN GELİR. MERHABA 1 Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her zaman o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay

Detaylı

N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR

N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR MERHABA YENİ OTOMOBİLİNİZ SAYFA 01 SAYFA 04 OTOMOBİLİNİZİN İÇİNDE ŞASI VE KULLANIM SAYFA 10 SAYFA 08 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION SAYFA 12 SAYFA 14 SAYFA 16 SAYFA

Detaylı

Ürünlerdeki değişiklikler nedeniyle bu pdf'teki bazı bilgiler doğru olmayabilir...

Ürünlerdeki değişiklikler nedeniyle bu pdf'teki bazı bilgiler doğru olmayabilir... Oluşturduğunuz PDF VOLVO XC90 Dış Tasarım Renk Jantlar 614 Buz Beyaz Opak Alaşım 19 inç + 235/55 ''Momentum'' İç Tasarım Kaplama Vites kolu Direksiyon simidi Döşeme Çapraz Fırçalanmış Alüminyum dekor kaplamalar

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR

N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR N 2 KASIM 2014 VOLVOCARS.COM.TR MERHABA YENİ OTOMOBİLİN OTOMOBİLİNİN İÇİNDE SENSUS SAYFA 01 SAYFA 04 SAYFA 08 SAYFA 12 INTELLISAFE DRIVE-E R-DESIGN VOLVO OCEAN RACE SAYFA 14 SAYFA 16 SAYFA 18 SAYFA 20

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

BİZ VOLVO OTOMOBİLİZ.

BİZ VOLVO OTOMOBİLİZ. BİZ VOLVO OTOMOBİLİZ. Bizim için önce insan gelir. Biz İsveçliyiz. İskandinav tasarımcılar her za-man o nesneyi kullanacak insanla başlar ve şunu sorar, Bu kişinin hayatını daha iyi, daha kolay ya da daha

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Yeni Amarok Aventura

Yeni Amarok Aventura Yeni Amarok Aventura Her koşula karşı tam donanımlı. Şehirde macerayı sevenler Yeni Amarok Aventura yı çok sevecek. Şehrin en sakin semtinde bile heyecan, Yeni Amarok Aventura nın peşinden gelir. Hissettirdiği

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

Opel Insignia 1.6 T Cosmo

Opel Insignia 1.6 T Cosmo İlan no: 287222 Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sahibinden Opel İnsignia Cosmo, 43.670 km'de, 2009 Model, Gerçek 5 kapı 58.000 TL İlan tarihi: 25 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ

YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YENİ CRAFTER PREMIUM SEÇKİN KONUKLARIN SEÇİMİ YOLCULARINIZ ÖZELSE, ARACINIZ DA ÖZEL OLMALI. Benzersiz özellikleriyle özel yolcu taşımacılığı için tasarlanan, herkesin ilk tercihi olacak. TÜM ÖZEL İHTİYAÇLAR

Detaylı

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Perakende Fiyat Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 98.900 94.900 Corsa 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 105.900 101.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic

Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic İlan no: 332195 Audi Q7 3.0 TDI quattro tiptronic Sahibinden S-LİNE 2012 YENİ- GÖRÜNÜM-BOSE OTM BAGAJ-7 KİŞİLİK HASAR KAYI 118.900 TL İlan tarihi: 7 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Gaziantep,

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

FIAT 500 - DONANIM ÖZELLİKLERİ

FIAT 500 - DONANIM ÖZELLİKLERİ FIAT 500 - DONANIM ÖZELLİKLERİ TAARIM VE TİL POP LOUNGE Gövde rengi tamponlar Krom dış kapı kolları Deri direksiyon simidi BMP Elektrik ayarlı buğu çözücülü gövde rengi dış dikiz aynaları ve dış sıcaklık

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34. PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ 107 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.450 TL 208 GTi 208 GTi 1.6 THP 200 hp 59.900 TL 59.900 TL 208 208 ACCESS 1.0 VTi 68 hp 30.900 TL 30.900 TL 208 ACCESS 1.2

Detaylı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M İlan no: 185582 Toyota Yaris 1.33 99 HP Terra Sporty M/M Sahibinden 33.000 km'de 2010 model toyota yaris 31.000 TL İlan tarihi: 29 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl Hatay Model yılı Ocak 2010

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition

Volvo XC D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition Volvo XC 90 2.4 D D5 AWD (7 Koltuk) Adventure Edition İlan no: 241793 İlan detayları Sahibinden 72.500 TL 07 Oca 2016 72.500 TL 06 Oca 2016 74.800 TL 18 Ara 2015 79.400 TL 12 Ağu 2015 82.500 TL Teknolojinin

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu.

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. YENİ Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. www.fiat.com.tr Kendinize en uygun ortam sıcaklığını otomatik havalandırmayla ayarlayın! Fiat

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

2016 MART AYI FİYATLARI

2016 MART AYI FİYATLARI 2016 MART AYI FİYATLARI 208 Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 49.950 TL 47.950 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 54.450 TL 50.700 TL 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 57.450 TL 53.700

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı