2013/1 KURUM İDARİ KURULU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2013/1 KURUM İDARİ KURULU"

Transkript

1 2013/1 KURUM İDARİ KURULU 1- Teşebbüsümüz işyerlerinde gece çalışmaları hakkında kurulan ve çalışmaları tarihinde tamamlanan Komisyonun, teşkilata sayılı emirle duyurduğu gece çalışmaları ile ilgili raporun Bölgelere tekrar sorularak gece çalışmasına ihtiyaç duyulan yerlerin yeniden tespit edilmesi, (Gece çalışmasında işçi personel yerine memur personele görev verilmek zorunda kalınmakta, bu sebeple işçi personelin yapması gereken görevleri memur personel yapmakta veya iş yapılamamaktadır.) (VIII Bşk., II Bşk.) - Cer Dairesi Başkanlığı nın 16/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; 2 li vardiya sistemine göre çalışılan işyerleri liste halinde belirtilmiştir. - Konu hakkında kurulan Komisyon tarafından Daire ve Bölgelerden tekrar görüş sorularak gece çalışmasına ihtiyaç duyulan işyerlerinin belirlenmesi hususunda yeniden çalışma yapılacaktır. 2- İşyerlerimizde, iş güvenliği açısından eksikliklerin tespit edilmesi ile çalışanlara daha güvenli bir çalışma ortamı yaratılmasına imkân sağlanması, (İşyerinde iş güvenliği olmadığına dair örnek olarak bir işyeri üzerinde çalışmamız da mevcuttur.) (VIII Bşk.) sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, çalışanlarımıza güvenli çalışma ortamı oluşturulması amacıyla İş Güvenliği Uzmanlarının görevlendirilmesi için Teşkilata emir yayınlanmış; ayrıca kişisel koruyucu donanımların Kanun ve standartlar çerçevesinde yenilenmesi amacıyla; Daire Başkanlığı Uzmanlarının katılımıyla Komisyon oluşturulmuş olup, Bölgelerimizde de İş Sağlığı ve Güvenliği ortamının daha uygun hale getirilmesi için risk Değerlendirmesi çalışmaları devam etmektedir. 3- Bölgelerde görev yapan Baş makinist unvanlı personel, tren turneleri ve denetim yapmaktadır. Bunun yanı sıra personelin çalışmaları, trenlerin ısı, ışık temizlik ve seyrüseferle ilgili tüm kontrol işlerinin yanında gördükleri takdirde diğer servislere ait aksaklıkları da rapor etmektedirler. Bu personel turne raporlarını Cer Müdürlüklerine vermekte olup, diğer servisler hakkında tespit ettikleri aksaklıklar ile ilgili sıkıntıların giderilmesine yönelik Cer Dairesi Başkanlığınca çalışma yapılması, (II Bşk.) - Cer Dairesi Başkanlığı nın 16/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; konu hakkındaki esas sorunun, Başmakinistlerin raporlarını nereye verecekleri değil, Cer Dairesine bağlı olmaları nedeniyle bazı aksaklıklarla ilgili işlem yapamamalarından kaynaklanmaktadır denilerek sorunun çözüme kavuşması yönünde gereğinin yapılacağı bildirilmiştir.

2 4- Toplu sözleşmede Ulaştırma Hizmet koluna ilişkin mali ve sosyal haklarla ilgili toplantı tutanağının 2.maddesinde; tarihinden geçerli olmak üzere bu hizmet kolu kapsamında bulunan kurum ve kuruluşlarda zehirleyici, boğucu ve insan sağlığını tehdit eden görevlerde bilfiil çalışan personele çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı, sağlık bakanlığı ve yetkili sendikanın görüşleri dikkate alınarak kurum ve kuruluşlarca tespit edilen koruyucu gıda maddeleri, işyerlerinde tüketilmesi kaydıyla gıda yardımı olarak verilir. Gıda yardımının cinsi, miktarı ve hangi görevleri yürütenlere verileceğine ilişkin usul ve esaslar ilgili kurum ve kuruluşlar ile yetkili sendika ile birlikte belirlenir. denilmesine karşın, bugüne kadar Çalışanlara gıda yardımı verilmesi hususunda çalışma yapılmadığından, konu hakkında gerekli işlemlerin sendikamızca birlikte başlatılması, (VIII Bşk.) Çalışanlara gıda yardımı ile ilgili olarak iş güvenliği uzmanları tarafından çalışma başlatılmış olup hangi unvanlar ve hangi işyerleri bu kapsama giriyor, araştırılmaya başlanmış,çalışmalar sürmektedir. 5- TCDD de 1.45 TL Fazla çalışma mesai ücretlerinin yönetim kurulu tarafından arttırılması hususunda çalışma yapılması, arttırılamıyorsa nedenlerini belirtir bir açıklamanın yazılı olarak tarafımıza sunulması, (IV Bşk.) - Mali İşler Dairesi Başkanlığı nın 31/07/2013 Tarih ve sayılı yazısında; 2013 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununun K Cetveli nde, 399 sayılı KHK ya tabi sözleşmeli personele 2013 yılında fazla çalışma ücretinin ödenmesine ilişkin bir hüküm yer almadığından ilgili makamlar nezdinde girişimlerde bulunularak Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile sözleşmeli personele de 2013 Mali Yılı Bütçe Kanununda belirlenen 1,45 TL fazla çalışma saat ücreti ödenmesinin karar altına alındığı, 2013 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanununda fazla mesai ücretlerinin Yönetim Kurulunca belirlenmesi hükmüne yer verilmediği belirtilmiştir; ayrıca yetki verildiği yıllarda Yönetim Kurulumuzun, sözleşmeli personele ödenecek fazla çalışma saat ücretlerini Bütçe Kanununda belirlenen en üst limit üzerinden belirlediğinden, bunun üzerinde artış yapma yetkisinin bulunmadığı bildirilmektedir. Bu konu sendikamızca kamu personeli danışma kurulu ve gerekli makamlar dahil olmak üzere mesai saati ücretinin artması yönünde talep ve çalışmalarımız sürmektedir.

3 6- Bölgeler arasında disiplin suçları sonucu verilen cezalar farklıdır. Bölgelerde kurulan disiplin kurulları arasında bir bölgeden diğer bölgeye oranla farklı uygulamalar bulunmaktadır. Bölgeler arasında aynı suça farklı cezalar verilmektedir. İşçi ve Memur birlikte kaza yaptıklarında ortak bir disiplin uygulaması yapılmamaktadır. Örnek verecek olursak 4.bölgede işçi ve memur makinistin karıştıkları kazada memur makinist suspantü olurken işçi makinistin suspantüsü kaldırılarak işine iade edilmektedir. Bu durum iş huzurunu ve barışını bozmakta olup, bu tip hadiseler olduğunda ortak bir disiplin kararı verilmesi için gerekli çalışmanın başlatılması, (VIII Bşk., 1-7 Bölge) - 2. Bölge Müdürlüğü nün 02/09/2013 Tarih ve sayılı yazısında; disiplin cezalarının halen yürürlükte bulunan Personel Yönetmeliği nin ilgili maddeleri gereğince verildiği, İşçi ve Memur personelin birlikte işledikleri disiplin cezalarında Memur personele, Personel Yönetmeliği nin; İşçi Personele ise Toplu İş Sözleşmesinin ilgili hükümleri gereğince ceza verildiği bildirilmektedir Bölge Müdürlüğü nün 23/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Bölge Disiplin Kurulu toplantılarında İşçi Memur ayrımı gözetilmeden objektif hareket edilerek dosyaların görüşüldüğü ve gerekirse disiplin cezası verildiği Konu hakkında; İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından emir yayınlanması çalışmaları sürdürülmektedir. 7- Trafik Kumanda merkezlerinin, trafiğin daha akıcı ve seri yönetilebilmesi için Trafik Dairesi Başkanlığına bağlanması, (XXVII Bşk., ) - Trafik Dairesi Başkanlığı nın 02/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Trafik Kumanda Merkezlerinin Bölge Trafik Müdürlükleri yerine doğrudan Trafik Dairesi Başkanlığı na bağlanmasının hiyerarşik yapıyı bozabileceği gerekçesiyle uygun görülmediği Trafik Dairesi tarafından İlerleyen yıllar içerisinde trafiğin tek merkezden yürütülmesi yönünde bir planlama ve merkez oluşturma projelerinin olduğu bildirilmiştir. 8- Trafik kontrolörlerinin teşebbüsümüzde görev yapan diğer kontrolörlerle eşit seviyede ücret almalarının sağlanması, (XXVII Bşk., VIII Bşk.) - Trafik Dairesi Başkanlığı nın 02/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; konunun İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı nca değerlendirilmesinin uygun olacağı bildirilmektedir.

4 İnsan kaynakları dairesi de temel ücret planlamaları yapılacağı zaman konunun değerlendireceğini beyan etmiştir. 9- Özellikle 4.Bölgede, diğer Bölgelerin de bazı istasyonlarında, Hareket Memurlarına uygulanan ikili nöbet sisteminden, sakıncaları ve her an kaza ihtimalini arttırması sebebiyle vazgeçilmesi, (Örnek:3.Bölgede Çukurhüseyin, Soğucak, Yeniköy, Savaştepe, Kırkağaç, Emirâlem, 4.Bölgede, Erzincan Sivas hat kesimi, Divriği Kangal hat kesimi ) (XXVII Bşk., 1 7 Bölge) - Trafik Dairesi Başkanlığı nın 02/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Hareket Memurlarının çalışma sisteminin faal personelin çalışma saatlerini düzenleyen ilgili mevzuat ve konu hakkında yayınlanmış Genel Müdürlük Emirlerinde belirtilen hususlara göre düzenlenmesi konularının 3. ve 4. Bölge Müdürlüklerine yazılı olarak bildirildiği - 2. Bölge Müdürlüğü nün 02/09/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Bölge genelinde 12/12 biçiminde uygulanan ikili nöbet sisteminin olmadığı - 3. Bölge Müdürlüğü nün 28/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Hareket Memurlarının ikili çalıştırılmaları hususunda Bölge Müdürlüğünce yayınlanan emre göre çalışma yapılması için Trafik Denetim ve Koordinasyon Müdürlüklerinin bilgilendirildiği bildirilmektedir Bölge Müdürlüğü nün 22/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Bazı işyerlerinde kadro durumlarının elverişli olmaması, kadroları uygun olan işyerlerinde ise personelin gaybubeti nedeniyle Hareket Memurlarının ikili sistemle çalıştırılmasının söz konusu olduğu - 7. Bölge Müdürlüğü nün 23/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Bölge genelinde 67 adet Gar İstasyon bulunduğu, bu işyerlerinin 11 inin 843 nolu tamim ve Genel Müdürlük Emri gereği kapalı; 23 ünün Hareket Memur ile açık; 6 sının Tren Teşkil Görevlisi ile açık; 27 sinin ise Hareket Memuru ve Tren Teşkil Görevlisi ile bölmeli açık olarak çalıştırıldığı, personel dinlenmelerinin vekalet personel gönderilerek sağlandığı belirtilmekte, Hareket Memuru ve Tren Teşkil Görevlisi atamalarının tamamlanması sonrasında 3 lü nöbet sistemine dönülebileceği bildirilmektedir. Yapılan planlamalar sonucunda Hareket Memuru açığının giderilmesi ve nöbet sistemlerinin normale döndürülmesi yönünde çalışmalar sürmektedir 10- Balıkesir Tavşanlı arasında yolcu trenlerinin çalışmaması nedeniyle istasyonlarda yeterli lojman ve barınma imkânı olmadığından burada göreve giden personel için servis tahsis edilmesi veya yol giderlerinin karşılanması, (Örneğin: Nusrat istasyonunda çalışan ve Balıkesir de ikamet eden bir personelin geliş gidiş yol masrafı 20.TL dir. Nusrat, Balıkesir arası 30 km. dir. İstasyonda bir adet lojman bulunmakta en yakın köy 1 km olup kiralık ev imkânı da bulunmamaktadır.) (7 Bölge) - 7. Bölge Müdürlüğü nün 23/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Balıkesir Tavşanlı arasında Nusrat Gökçedağ 110 Km yol yenileme çalışması nedeniyle vekaleten görevlendirilen personele otobüs onayı verilerek,mağdur edilmedikleri

5 11- İş Güvenliği Uzmanlarının, Teşebbüsümüz işyerlerinde bir an önce görevlendirilmesi ve görev yapacakları saate göre almaları gereken ücretlerin (ek ödemeleri v.b.) ödenmesi. Ayrıca tam zamanlı görevlendirilecek İş Güvenliği Uzmanlarına işyerlerinde başka bir görev verilmemesi, ( VIII Bşk.) - Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde 4857 sayılı Kanuna tabi olarak 50 ve üzeri çalışanı olan işyerlerimizde, İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi görevlendirilmesinin yapılarak Çalışma ve sosyal Güvenlik Bakanlığı na bildiriminin İSG Kâtip Programı üzerinden yapılması yönünde emir yayınlanmıştır.çalışmalar başlatılmıştır. 12- Koruma ve güvenlik personeli, hırsızlık yaralama, tartışma v.b. gibi bir olay olduğunda, yakaladıkları 3. şahısları bulundukları il ve ilçelerde emniyet yetkililerine teslim etmektedirler. Emniyet yetkililerince davacının kendilerinin olması istendiğinden personelimiz zor durumda kalmaktadır. Bu durumda TCDD nin avukat tayin ederek davacı pozisyonunda davayı üstlenmesi gerekmektedir. ( Hukuk Müşavirliği) - Hukuk Müşavirliği nin Tarih ve sayılı yazısında; 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunu ile Devlet Memurlarının Şikayet ve Müracaatları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre konusu suç teşkil eden durumların kolluk kuvvetlerine bildirilmesinin Koruma ve Güvenlik Personelinin yetkileri arasında olduğunu, Koruma Güvenlik personeli tarafından yapılan ihbarlardan sonra mahkemedeki işlemlerin ise İdare avukatları tarafından yürütüldüğünü bu konuda sıkıntı olmadığını,olay vukuu bulduktan sonra Güvenlik görevlisinin tutulan tutanakları işyeri amirine verdikten sonra kurum avukatı tarafından işlemlerin takip edileceği bildirilmiştir Teşebbüsümüzde, lojmanların kullandırılması konusunda personele eşit davranılması, belirli unvanlar dışında görev tahsis uygulanmasının sınırlandırılması ve standart olarak tüm personelin lojman hakkından faydalanması ile ilgili bir çalışma yapılması, ( VIII Bşk., 1 7 Bölge) - 2. Bölge Müdürlüğü nün 02/09/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Bölge genelinde lojman tahsislerinin TCDD Kamu Konutları Yönergesi hükümlerine göre yapıldığı bildirilmektedir Bölge Müdürlüğü nün 21/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; KKY sisteminde yaşanabilecek aksaklık ve sıkıntılara müdahale edilmesinin en kolay ve hızlı biçimde sağlanması için lojman tahsisinde personelin unvanının ve arızalara müdahale durumunun göz alınması gerektiği - 7. Bölge Müdürlüğü nün 23/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; lojman tahsislerinde mevcut yönetmeliğe göre hareket edildiği, faal personelin lojman taleplerinin de bu kapsamda değerlendirildiği bildirilmektedir. İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığınca,kuruluşumuzda lojmanların kullanımı ve tahsisi hususlarında İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı na iletilmiş herhangi bir şikayet bulunmadığı bildirilmiştir.

6 14- Teşebbüsümüzde görev yapan Memur ve İşçilere verilen ayakkabılar işyerinde kullanmaya müsait değildir. Çalışanlar işyerinde kullanmak için ayrıca ayakkabı almak zorunda kalmaktadırlar. Atölyelerde çalışan herkese çelik burunlu, kaymaz tabanlı iş güvenliği ayakkabısı yıllık olarak dağıtılmalıdır. Yeni çıkan 6331 sayılı İş Güvenliği yasasına göre İSG çalışmalarının tamamı memurlar için de geçerli olduğundan makinistlere, manevracılara,hareket memuru ve Revizörlere (Faal Personelin tümü dahil edilmek üzere ) yönelik çalışma başlatılması ile kişisel koruyucu donanım verilmesi ve bu konuda gerekli düzenlemelerin yapılması, (IX Bşk.) - Malzeme Dairesi Başkanlığı nın 12/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; madde de belirtilen konu hakkında yürürlükteki Yönergede değişiklik yapılması. Gerektiği ve bu konu ile ilgili çalışılacağı belirtilmektedir - 6. Bölge Müdürlüğü nün 21/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Malzeme alımları ile ilgili Servis Müdürlüklerinin talebi halinde Malzeme Müdürlüğünce kişisel koruyucu malzemelerin memur personel için de temin edildiği bu konuda sıkıntıya mahal verilmediği bildirilmektedir. 15- Teşebbüsümüz Gişe Memuru kadrolarında fazlalık olup, bu konuda belirsizlikler devam etmektedir. Unvan değiştiren personelin mesleği unvanı okulu vs. gibi kriterlerin değerlendirilerek uygun unvanlara atanması için çalışma yapılmasını talep etmekteyiz.. (VIII Bşk.) - Limanlar Dairesi Başkanlığı nın 28/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; işyerlerinde fazla bulunan Gişe Memurlarının, Teftiş Kurulu Başkanlığı nın sayılı Raportesinin Liman Hizmet Alımları başlıklı 3. Maddesinde Limanların Liman Puantörü ihtiyacının "... Gişe Memurluğu kadrosuna atanan ihtiyaç fazlası personelin, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Sağlık ve Psiko teknik Yönergesinde belirtilen şartları taşımaları halinde Liman Puantörü olarak değerlendirilmesi" yönünde görüş belirtildiği; ancak Liman Puantörü olarak görev yapan personelin mesleki birikim, yeterlilik ve sorumlulukları bakımından, sorun oluşturmaması açısından, emeklilik süresini doldurmayan Gişe Memurlarının öncelikle limanlarda ihtiyaç duyulan Memur unvanına atanmasının uygun olacağı - İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından teşebbüsümüzde kadro fazlası olan Gişe Memuru unvanlı personelin, istekleri doğrultusunda, atanma şartlarını taşıdıkları mevcut olan kadrolara atamaları yapıldığı belirtilmiştir. 16- İstasyon Şefliğinden Gar Şefliğine Geçiş, tarihli Görevde Yükselme Yönetmeliği değişikliği ile engellenmiştir. İstasyon Şeflerinden başkası Gar Şefi olamamaktadır. Sınav hem maddi külfet, hem zaman kaybına sebep olmaktadır. İstasyon şefliğinden gar şefliğine geçişler için çalışma yapılarak bu iki unvan arasında görevde yükselme sınavının kaldırılması, (VIII Bşk.) - İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığınca,Gar Şefliği Unvanının Görevde Yükselme Sınavına tabi bir unvan olduğu, söz konusu unvana sınavsız geçiş hususunda şu an yapılabilecek herhangi bir çalışma bulunmadığı bildirilmiştir.

7 17- Koruma ve güvenlik personelinin nöbet yerleri, Depo nezaret odaları ve Gar Personel dinlenme odaları bakımsız durumdadır.bakım onarım,teçhizat ve malzemelerin eksik ve yetersiz olması konularında gerekli çalışmanın yapılması, (Merkez Koruma ve Güvenlik Md., 1 7 Bölge) - Merkez Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü nün 16/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Bakımsız Teçhizat ve Malzemeler, Nöbet yerleri, nezaret ve personelin dinlenme odalarının temizliği konularında gerekli çalışmaların yapılmakta olduğu ve personelin 3 ayda bir yapılan rutin toplantılarla görüş, şikayet ve önerilerine başvurulduğu bildirilmektedir Bölge Müdürlüğü nün 02/09/2013 Tarih ve sayılı yazısında; söz konusu nöbet yerleri, nezaret odaları ve dinlenme odalarının bakımlarının 2013 yılı işletme bütçesine dahil edildiği ve iş planlamasına alınarak bakımlarının yapılmasının sağlandığı, güvenlik personelinin teçhizat ve demirbaş büro malzemelerinin ise alımının yapılarak ilgili firmalar tarafından teslim edilmesinin beklendiği - 3. Bölge Müdürlüğü nün 28/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; söz konusu nöbet yerleri, nezaret odaları ve dinlenme odalarının iyileştirilmesi için 2013 yılı başında yapılan çalışma sonucu bazı oda ve işyerlerinin iyileştirildiği, 2013 yılı sonuna kadar tüm iyileştirme işlemlerinin tamamlanmasının planlandığı bildirilmektedir Bölge Müdürlüğü nün 22/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Sivas merkezde bulunan nöbet yerlerinin tadilat, bakım ve onarım işlerinin yapıldığı; Sivas dışında bulunan nöbet yerlerinin ise kısmi tadilatlarının ve tespit edilen noksanlıklar hakkında da gerekli yazışmaların yapıldığı - 6. Bölge Müdürlüğü nün 21/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; söz konusu nöbet yerleri, nezaret odaları ve dinlenme odalarının bakım ve onarımlarının yapılması hakkında ilgili birimlerden talep edilmesi halinde ivedilikle gereğinin yapılacağı bildirilmektedir Bölge Müdürlüğü nün Tarih ve sayılı yazısında; Koruma ve Güvenlik personelinin nöbet yerleri, nezaret odaları ve dinlenme odalarının bakımı, teçhizat ve malzemelerinin bakım ve onarımlarının yapılmakta olduğu 18- Trafik Kontrolörlerinin çalışma ortamının, bağımsız kuruluşlar ( TCDD ve Sendikamızca ortak bir komisyonla belirlenecek) tarafından periyodik olarak sağlık, ısıtma, manyetik alan, radyoaktivite vb. olumsuz koşullar açısından iş sağlığı ve güvenliği kapsamında değerlendirilmesi, (VIII Bşk., XXVII Bşk.) - Trafik Dairesi Başkanlığı nın 02/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; konunun İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı nca değerlendirilmesinin uygun olacağı bildirilmektedir. İnsan Kaynakları dairesi tarafından da bu çalışmaların yapılması hususunda çalışmaların başladığı belirtilmiştir.

8 19- Görevde Yükselme Yönetmeliğinde "Servis Müdür Yardımcısı" unvanı diğer Müdür Yardımcısı unvanları ile birlikte sayılmıştır. (Yönetim grubu 4. sırada) Servis Müdür Yardımcısı birçok Müdür unvanının amiridir. (Örneğin. Depo Müdürü, Lojistik Müdürü, Gar Müdürü vb.) Servis Müdür Yardımcısı ile Merkez Mali İşler Müdür Yardımcısı unvanının Müdür olarak değiştirilerek Görevde Yükselme Yönetmeliğinde Yönetim grubunun 3. sırada yer alması, (VIII Bşk.) - İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından konu hakkında Devlet Personel Başkanlığı nezdinde girişimlerin sürdürüldüğü belirtilmiştir. 20- Makinist ve Revizörlerin, Depo Şefi, Depo Müdürü, Vagon Bakım Onarım Atölye Müdür Yardımcısı veya Vagon Bakım Onarım Atölye Müdürü olabilmelerine imkân sağlayan Cer Orta Kademe Hazırlama ve Tamamlama kurslarına katılmalarına yönelik Eğitim ve Öğretim Dairesi ve Cer Dairesince bir komisyon kurularak çalışma yapılmasını talep etmekteyiz. (II Bşk., XV Bşk.) - Cer Dairesi Başkanlığı nın 16/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Cer Orta Kademe Kurslarına Makinist ve Revizör unvanlı personelin katılabilmesi için istenen komisyonun kurulması ile ilgili olarak Eğitim ve Öğretim Dairesi Başkanlığına sayılı yazının yazıldığı - Konu ile ilgili Revizör ve Makinistlerin bundan sonra planlanarak açılacak kurslara katılmalarına imkan sağlanacağı. - Eğitim ve Öğretim Dairesi Başkanlığı nın 20/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; konu hakkında komisyon kurma çalışmalarına başlanıldığı Makinist ve Revizörlerin kursa katılmalarını engelleyecek bir durumun kalmadığı belirtilmiştir. 21- Personele verilen elbiselerin TCDD nin vizyonu gereği kalitesinin arttırılması bakımından, çalışmaların Malzeme Dairesi Başkanlığınca sendika ile birlikte yürütülmesi, (IX Bşk.) - Malzeme Dairesi Başkanlığı nın 12/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; konu hakkındaki Daire görüşünün 14/05/2013 tarih ve sayılı yazı ile İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı na bildirildiği sendika ile birlikte,elbiselerin vizyona uygun olacak şekilde kalitesinin arttırılması yönünde çalışma yapılacağını - 6. Bölge Müdürlüğü nün 21/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; personele verilen elbiselerin Malzeme Dairesi Başkanlığı nca temin edildiği ve dağıtımının Malzeme Dairesi Başkanlığı nca yapıldığı bildirilmektedir.

9 22- Zırhlı lokomotif, furgon ve vagon açığının giderilmesi, furgon ve vagonların camlarının kırılmaz camlarla değiştirilmesi işleminin başlatılması ve bu konularda yetkili sendikanın da görüşlerinin alınması, (Önceki KİK toplantılarında gündeme gelmesine rağmen sorun devam etmektedir. Kırılmaz camlardan yapılmış loko ve furgonların 6.bölge müdürlüğü Gaziantep-Nusaybin arasında çalışmak üzere gönderimi halen sağlanmadı.) (II Bşk., 6. Bölge) - 6. Bölge Müdürlüğü nün 21/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Mardin ve Nusaybin Garlarına giden trenlerin taşlanmasından dolayı, Makine ve Furgonda görev yapan personelin zarar görmemesi için lokomotif ve furgonun zırhlandırılması hakkında Bölge Müdürlüğü ne tahsisli 10 adet DE 24000, 3 adet lokomotife, kırılmaz markiz camın takılması için Cer Dairesi Başkanlığı na 11/01/2013 tarih ve sayılı yazının yazıldığı ve çalışmaların sürdüğü,kısa zamanda tamamlanarak hizmete verilmesinin planlandığı 23- Temsil gücü çok fazla olan memur sendikalarına, resmi tören ve protokollerde işçi sendikaları gibi yerleri gözden geçirilerek protokolde yer verilmesi, (Önceki KİK toplantılarında gündeme gelmesine rağmen sorun devam etmektedir.) (BYHİ Müşavirliği) - Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği nin tarih ve sayılı yazısında; gerçekleşecek olan tören ve organizasyonlarda Memur Sendikalarının Temsilcilerine Genel Başkan ve Şube Başkanı seviyesinde protokolde yer tahsisi yapılacağı bildirilmiştir. 24- Derince ve H.Paşa Limanlarının özelleşmesi gündem oluşturmaya başlamıştır.kurumun buradaki personel hakkında bir ön çalışma yapması ve çalışanların diğer limanlara gitme mecburiyetleri hususu önlerine sunulmamalıdır. Bu konu ile ilgili bugünden başlanarak bir politika belirlenmesi ve çalışanların belirsizlik durumu içinde olmalarının önlenmesi gerekir. (XI Bşk., VIII Bşk.) - Limanlar Dairesi Başkanlığı nın 28/08/2013 Tarih ve sayılı yazısında; Liman İşletme Müdürlüklerinde son dönemde emeklilik, ölüm, nakil, unvan değişimi ve istifa gibi sebeplerle personel azalmaları nedeniyle, liman sahasında görev yapan memur statüsündeki Liman Puantörü, Başpuantör, Ambar Şefi, Liman Şefi ve Liman Servis Şefi unvanlı personel ile operasyon hizmetlerinde görev yapan İşçi personelin hizmetlerine ihtiyaç duyulduğu belirtilmekte; Limanların özelleştirilmesi durumunda oluşturulacak personel politikasının bu esaslar dahilinde belirlenmesinin gerektiğini bildirmiştir.

10 25- Elektrik ve Mekanik Revizörlüğü unvanlarının görev tanımlarının tekrar belirlenmesi için 207 Nolu Genel Emrin güncellenmesi ve buna ilişkin gelişmelerden Sendikaya bilgi verilmesi, (II Bşk.) 207 nolu genel emrin güncellenmesi Cer Dairesi başkanlığınca yapılacaktır. TEMENNİ: Hizmetin yürütülmesine yönelik oluşturulan kurul ve komisyonlarda yetkili sendikanın yer almasının sağlanması. Yukarıda saydığımız taleplerin; sendikamızla aylık periyodik toplantılar yapılarak çözümleri konusunda takibinin yapılması. Hususlarında çalışma yapılması konusunda TCDD ile Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası (UÇMS) arasında mutabakata varılmıştır.

11

KİK Toplantısı Gündem maddeleri:

KİK Toplantısı Gündem maddeleri: KİK Toplantısı Gündem maddeleri: 16.07.2013 1-Genel Müdürlüğün işyerlerinde gece çalışmaları hakkında kurduğu komisyon çalışmalarını 28.12.2012 tarihinde tamamlayarak teşkilata 89245 sayılı emirle duyurduğu

Detaylı

Kurum İdari Kurul a Gidecek Talepler

Kurum İdari Kurul a Gidecek Talepler Kurum İdari Kurul a Gidecek Talepler 1-Yirmi dört saat faal olarak çalışan tüm personellerimizin çalışma koşulları ağırdır. Personel yetersizliği nedeniyle bu personel daha fazla çalışmak zorunda kalmaktadırlar.

Detaylı

28/4/2014 TARİHİNDE YAPILAN KURUM İDARİ KURULU TOPLANTISINA DAİR GÖRÜŞ RAPORU

28/4/2014 TARİHİNDE YAPILAN KURUM İDARİ KURULU TOPLANTISINA DAİR GÖRÜŞ RAPORU 28/4/2014 TARİHİNDE YAPILAN KURUM İDARİ KURULU TOPLANTISINA DAİR GÖRÜŞ RAPORU Konu 1-31/8/2013 tarihli ve 28-751 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan değişiklik yönetmeliğiyle Kamu Kurum ve Kuruluşlarında

Detaylı

30/4/2013 TARİHİNDE YAPILAN KURUM İDARİ KURULU TOPLANTISINA DAİR GÖRÜŞ RAPORU

30/4/2013 TARİHİNDE YAPILAN KURUM İDARİ KURULU TOPLANTISINA DAİR GÖRÜŞ RAPORU 30/4/2013 TARİHİNDE YAPILAN KURUM İDARİ KURULU TOPLANTISINA DAİR GÖRÜŞ RAPORU Konu 1- Nöbetçi memurlar ile vardiyalı çalışan personelin Kurum servislerinden faydalandırılması için nöbet ve vardiya değişim

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımı ve İş Akış Şeması Sayfa No İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 1. GENEL GÖREV TANIMLARI... 1 1.1. Enstitü Müdürü Görev Tanımı...

Detaylı

TUTAN AKTIR. Recep Ali ER İşveren Vekili Genel Müdür Yardımcısı Kurum İdari Kurulu Başkanı. Firuzan KARACAOGLU İşveren Vekili 1.

TUTAN AKTIR. Recep Ali ER İşveren Vekili Genel Müdür Yardımcısı Kurum İdari Kurulu Başkanı. Firuzan KARACAOGLU İşveren Vekili 1. TUTAN AKTIR 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkartılan Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Yapılma Usul ve Esasları ile Kamu Görevlileri Hakem Kurulu,

Detaylı

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI DAİRE BAŞKANLIĞI ATAMA VE AYRILMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI DAİRE BAŞKANLIĞI ATAMA VE AYRILMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 1 / 5 Sayı : 21832280-903.02.01/E.216937 13.04.2016 Konu : Yer Değişimleri DAĞITIM YERLERİNE İlgi : 15.12.2014 tarih 21832280-903.02-86685 sayılı Genel Müdürlük emri. Engelli, eski hükümlü ve Terörle Mücadele

Detaylı

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUM İDARİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI EKİM 2014

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUM İDARİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI EKİM 2014 ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUM İDARİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI EKİM 2014 TOPLANTI TARİHİ : 14.10.2014 TOPLANTI SAATİ : 10.00 TOPLANTI YERİ : Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Et ve Süt Kurumu Genel

Detaylı

TCDD SÖZLEŞMELİ PERSONEL TEMEL ÜCRET SKALASI

TCDD SÖZLEŞMELİ PERSONEL TEMEL ÜCRET SKALASI AMBAR MEMURU Lise 2.429,41 AMBAR MÜDÜR YRD. Orta-Lise 1.986,24 AMBAR SAYMANI 4 yıl ve üzeri Y.O. 2.093,03 Orta- AMBAR ŞEFİ 2-3 Yıllık Y.O. 2.477,46 ANA İKMAL MRK. MD. YRD. 4 yıl ve üzeri Y.O. 2.509,50

Detaylı

KIRGIZTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA HİZMETLERİ YÖNERGESİ

KIRGIZTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA HİZMETLERİ YÖNERGESİ KIRGIZTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ ULAŞTIRMA HİZMETLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM KURULUŞ VE KAPSAM Amaç ve Kapsam; Madde 1. Bu yönergenin amacı Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ulaştırma işlemlerinde

Detaylı

TUTAN AKTIR. Recep Ali ER İşveren Vekili Genel Müdür Yardımcısı Kurum İdari Kurulu Başkanı. İşveren Vekili 1.Hukuk Müşaviri Üye

TUTAN AKTIR. Recep Ali ER İşveren Vekili Genel Müdür Yardımcısı Kurum İdari Kurulu Başkanı. İşveren Vekili 1.Hukuk Müşaviri Üye * TUTAN AKTIR 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkartılan Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Yapılma Usul ve Esasları ile Kamu Görevlileri Hakem Kurulu,

Detaylı

Sivil Savunma Uzmanı. Sıra No

Sivil Savunma Uzmanı. Sıra No MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI AKARYAKIT İKMAL VE NATOPOL TESİSLERİ İŞLETME BAŞKANLIĞI PERSONELİ 2016 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVI SINAV KONULARI VE SORU DAĞILIMI ÇİZELGESİ Şube Müdürü 1 T.C. Anayasası 6 2 Atatürk

Detaylı

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUM İDARİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI NİSAN 2015

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUM İDARİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI NİSAN 2015 ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUM İDARİ KURULU TOPLANTI TUTANAĞI NİSAN 2015 TOPLANTI TARİHİ : 17/04/2015 TOPLANTI SAATİ : 14.30 TOPLANTI YERİ : Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Et ve Süt Kurumu Genel

Detaylı

İTFAİYE BAKIM ONARIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ I. KISIM GENEL ESASLAR

İTFAİYE BAKIM ONARIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ I. KISIM GENEL ESASLAR İTFAİYE BAKIM ONARIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ I. KISIM GENEL ESASLAR Amaç Madde 1 Belediye İtfaiye Yönetmeliği kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı her türlü araç, makine ve ekipmanın bakım onarımını planlamak,

Detaylı

Katılımcılar Nüfusu 25bin ve Üstü Belediyelerin İlgili Personeli. 10.30-11.15 İnsan Kaynakları Yönetimi. 09.15-09.30 Açılış 09.30 10.

Katılımcılar Nüfusu 25bin ve Üstü Belediyelerin İlgili Personeli. 10.30-11.15 İnsan Kaynakları Yönetimi. 09.15-09.30 Açılış 09.30 10. T.C. TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ Belediye Akademisi İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Katılımcılar Nüfusu 25bin ve Üstü Belediyelerin İlgili Personeli Konu İnsan Kaynakları Yönetimi Tarih

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1)

Detaylı

KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER

KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Kaş Belediye Başkanlığı Yazı

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ 2015 Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, makam hizmetine tahsis edilen taşıtların dışında Batman Üniversitesinin sahip olduğu veya

Detaylı

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 -

Detaylı

PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE 1 HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

TCDD SÖZLEŞMELİ PERSONEL TEMEL ÜCRET SKALASI TCDD UNVAN ADI DURUMU Orta-Lise AMBAR MEMURU

TCDD SÖZLEŞMELİ PERSONEL TEMEL ÜCRET SKALASI TCDD UNVAN ADI DURUMU Orta-Lise AMBAR MEMURU AMBAR MEMURU AMBAR MÜDÜR YRD. 4 yıl ve üzeri Y.O. 2.350 2.444 Orta-Lise 1.860 1.934 AMBAR SAYMANI 4 yıl ve üzeri Y.O. 1.960 2.038 Orta- AMBAR ŞEFİ ANA İKMAL MRK. MD. YRD. 4 yıl ve üzeri Y.O. 2.350 2.444

Detaylı

TUŞBA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

TUŞBA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ TUŞBA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ MADDE 1- AMAÇ VE KAPSAM Bu yönetmelik Tuşba Belediye Başkanlığı İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün görevleri ile personelinin

Detaylı

1- YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI

1- YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI 1- YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ GÖREV TANIMI BEÜ SAĞLIK HİZMETLERİ GÖREV TANIMLAR GÖREV ADI: MÜDÜR EĞİTİM VE ÖĞRETİM VE AKADEMİK HİZMETLERİN EN ÜST DÜZEYDE YAPILMASINI VE YÜRÜTÜLMESİ SAĞLAMAK. MALİ HİZMETLER VE HARCAMALARIN

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KALİTE YÖNETİM VE AR-GE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu

Detaylı

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI I.İHALE ÖNCESİ

T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI I.İHALE ÖNCESİ T.C. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE BİRİMİ İŞ AKIŞ ŞEMASI I. İHALE ÖNCESİ II. İHALE AŞAMASI III. İHALE SONRASI I.İHALE ÖNCESİ A. TALEPLERİN ALINMASI VE İHTİYACIN BELİRLENMESİ

Detaylı

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KURUM İDARİ KURULU GÖRÜŞME TUTANAĞI

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KURUM İDARİ KURULU GÖRÜŞME TUTANAĞI KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI KURUM İDARİ KURULU GÖRÜŞME TUTANAĞI Kurum İdari Kurul toplantısı 30/10/2013 tarihinde saat 14:30 da Müsteşar Yardımcısı Nihat Gül'ün makamında yapılmıştır. Söz konusu toplantıya

Detaylı

Av. Ece KAVAKLI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü Hukuk Birimi

Av. Ece KAVAKLI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü Hukuk Birimi Av. Ece KAVAKLI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü Hukuk Birimi 02.11.2011 tarihli ve 28103 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname

Detaylı

SİVİL HAVACILIK DAİRESİ MÜDÜR MUAVİNİ KADROSU HİZMET ŞEMASI

SİVİL HAVACILIK DAİRESİ MÜDÜR MUAVİNİ KADROSU HİZMET ŞEMASI MÜDÜR MUAVİNİ KADROSU : Müdür Muavini : Yöneticilik Hizmetleri Sınıfı (Üst Kademe Yöneticisi Sayılmayan Diğer Yöneticiler) : II (İlk Atanma ve Yükselme Yeri) Maaşı : Barem 17 A (1) Hava liman ve meydanlar

Detaylı

BAŞ HEMŞİRE 4 yıl ve üzeri Y.O. 2.032 2.105

BAŞ HEMŞİRE 4 yıl ve üzeri Y.O. 2.032 2.105 AMBAR ŞEFİ ANA İKMAL MERKEZİ MÜDÜR YARDIMCISI APLİKASYON ŞEFİ AŞÇI 21.07.2010 Tarih ve 2010/T-28 sayılı YPK kararının 6. maddesi ile verilen sınırlı yetki çerçevesinde; AMBAR MEMURU AMBAR MÜDÜR YARDIMCISI

Detaylı

11.12.2012. Karşıyaka 1.Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 07.12.2012 tarihli 27149 gelen evrak sayılı,h. O. Ş.'ye vasi atanması istemli yazısı.

11.12.2012. Karşıyaka 1.Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 07.12.2012 tarihli 27149 gelen evrak sayılı,h. O. Ş.'ye vasi atanması istemli yazısı. 11.12.2012 Karşıyaka 1.Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 07.12.2012 tarihli 27149 gelen evrak sayılı,h. O. Ş.'ye vasi atanması istemli Yazı okundu, listede sırada bulunan Av. G. Ç.'nin vasi olarak atanabileceğinin

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI MAAŞ TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde

Detaylı

KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN

KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5952 Kabul Tarihi : 17/2/2010 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 4/3/2010 Sayı : 27511 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Tanımlar

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı;

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü SAĞLIK MESLEK LİSELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNERGESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü SAĞLIK MESLEK LİSELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNERGESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü SAĞLIK MESLEK LİSELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNERGESİ SAĞLIK MESLEK LİSELERİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÖNERGESİ 1. BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

Detaylı

TESİSLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI İÇ YÖNETMELİK TESİSLER DAİRESİ BAŞKANI

TESİSLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI İÇ YÖNETMELİK TESİSLER DAİRESİ BAŞKANI TESİSLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI İÇ YÖNETMELİK KAPSAM: MADDE 1-Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 20.11.1981 tarih ve 2560 sayılı Kanuna 3305 sayılı Kanunla eklenen EK-4. Madde ve Bakanlar Kurulunun

Detaylı

Danıştayın yürütmesini durduğu konular: 1. Mesai dışı çalışma,

Danıştayın yürütmesini durduğu konular: 1. Mesai dışı çalışma, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumuna Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik Hakkında Danıştay 11.Daire nin Esas No 2013/1812 Sayılı Kararı ve Yürütmeyi Durdurma Kararına

Detaylı

KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULU KARARI. B. HAKKINDA İNCELEME YAPILAN KAMU GÖREVLİSİ - Belediye Başkanlığı Genel Müdürü C. RAPORTÖR

KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULU KARARI. B. HAKKINDA İNCELEME YAPILAN KAMU GÖREVLİSİ - Belediye Başkanlığı Genel Müdürü C. RAPORTÖR KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULU KARARI Dosya Numarası : 2017/76 Başvuru Tarihi : 16/08/2017 Karar Tarihi : 07/03/2018 Karar Numarası : 2018/62 A. BAŞVURAN B. HAKKINDA İNCELEME YAPILAN KAMU GÖREVLİSİ - Belediye

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 841.02.00.00 65.01.00-D Bütçe nin Gerçekleştiril mesi ve Kaydedilmesi Ödenek Talebi, Aktarma, Serbest Bırakma, Talebinin oluşturulması Kontrol Kanunu (Madde 20,21,39,40,60) 2-Yılı Bütçe Kanunu 3-2547

Detaylı

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONEL GÖREV DAĞILIM ÇİZELGESİ AD SOYAD KADRO UNVANI GÖREVLERİ Hasan ASLAN Daire Başkanı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevini yerine getirmek. Üniversitemiz Rektörlük ve bağlı birimlerinin, hizmetlerini en iyi şekilde yürütebilmeleri

Detaylı

PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ALT BİRİMLERİN GÖREVLERİ

PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ALT BİRİMLERİN GÖREVLERİ PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ALT BİRİMLERİN GÖREVLERİ ONBİRİNCİ BÖLÜM Personel Genel Müdürlüğü Yönetici ve Merkez Atama Daire Başkanlığı MADDE 65 - (1) Yönetici ve Merkez Atama Daire Başkanlığının

Detaylı

HABERLER KAMU GÖREVLİLERİNİN 2009 YILINA İLİŞKİN ÖZLÜK HAKLARINDA MUTABAKAT SAĞLANDI

HABERLER KAMU GÖREVLİLERİNİN 2009 YILINA İLİŞKİN ÖZLÜK HAKLARINDA MUTABAKAT SAĞLANDI TÜHÝS Ýþ Hukuku ve Ýktisat Dergisi Cilt: 21, Sayý: 5-6 HABERLER KAMU GÖREVLİLERİNİN 2009 YILINA İLİŞKİN ÖZLÜK HAKLARINDA MUTABAKAT SAĞLANDI Kamu görevlilerinin 2009 yılı özlük haklarının görüşüldüğü toplu

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. HENDEK BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE 1 : Bu yönetmeliğin amacı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün kuruluş, görev,

Detaylı

KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU TÜZEL KİŞİLER İÇİN ŞİKÂYET BAŞVURU FORMU

KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU TÜZEL KİŞİLER İÇİN ŞİKÂYET BAŞVURU FORMU KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU TÜZEL KİŞİLER İÇİN ŞİKÂYET BAŞVURU FORMU EK-2 Şikâyetçinin Unvanı TÜRK EĞİTİM-SEN Adresi Talatpaşa Bulvarı No:160 Kat:6 Cebeci-ANKARA Telefon No 0 312 424 09 60-64 Faks No 0 312

Detaylı

T.C. UŞAK VALİLİĞİ 2015 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI

T.C. UŞAK VALİLİĞİ 2015 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI T.C. UŞAK VALİLİĞİ 2015 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV İLANI Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında boş bulunan unvanlı kadrolar için Bakanlığımız ile MEB arasında imzalanan protokol

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ GÖREV TANIMLARI. Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ GÖREV TANIMLARI. Bartın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Akademik Tayin Şube Müdürlüğü veriler ışığında personel politikasını belirlemek personel sisteminin geliştirilmesi ile ilgili önerilerde bulunmak, personelin atama, özlük ve emeklilik işleri ile ilgili

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı GENEL MÜDÜRLÜK MAKAMINA

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı GENEL MÜDÜRLÜK MAKAMINA T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI Tapu ve Kadastro lüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Sayı : 26608920-010.06/ 263 09/01/2014 Konu: 2011/4 Sayılı Genelgedeki Revizyon. GENEL MÜDÜRLÜK MAKAMINA Tapu

Detaylı

KONYA DEFTERDARLIĞI İMZA VE YETKİ İÇ GENELGE

KONYA DEFTERDARLIĞI İMZA VE YETKİ İÇ GENELGE T.C. KONYA VALİLİĞİ KONYA DEFTERDARLIĞI İMZA VE YETKİ İÇ GENELGE 0 İÇİNDEKİLER BİRİNCİ BÖLÜM SAYFA I- AMAÇ 1 II- KAPSAM 1 İKİNCİ BÖLÜM I- GENEL ESASLAR VE UYGULAMA ESASLARI 1 A) GENEL ESASLAR 1 B) UYGULAMA

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI. : Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI. : Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV TANIMLARI 1.1. DAİRE BAŞKANI GÖREV TANIMI 1.1Birimi : Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı 1.2 Görevin Adı : Kütüphane

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI FORMU Doküman No: 1 BAĞLI BİRİMİ : Genel Sekreterlik UNVANI : Personel ADI SOYADI : 124 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Gereğince; Üniversitemizin insan gücü planlaması ve personel politikasıyla ilgili çalışmalar

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI BİRİM: BAĞLI OLDUĞU BİRİM: İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETERLİK GÖREVİN KISA TANIMI: Üniversitemiz birimlerinin hizmetlerini en iyi şekilde

Detaylı

DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ. Kullanılan Bölüm. Yayın tarihi

DIŞ KAYNAKLI DOKÜMAN LİSTESİ. Kullanılan Bölüm. Yayın tarihi Kod:YÖN.LS.O1 : Nisan 2010 Kullanılan Bölüm 1 Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Tüm Bölümler 2 Tababet ve Şuabatı Sanatlarının İcrasına Dair Kanun Tüm Bölümler 3 Kaliteyi Geliştirme ve Performans Değerlendirme

Detaylı

MEVLÂNA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukukî Dayanak, Tanımlar

MEVLÂNA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukukî Dayanak, Tanımlar MEVLÂNA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukukî Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Mevlâna Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin

Detaylı

ç) Birim Sekreteri: Bünyesinde 2886 sayılı Kanun kapsamında kiraya verilen taşınmaz

ç) Birim Sekreteri: Bünyesinde 2886 sayılı Kanun kapsamında kiraya verilen taşınmaz MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ TAŞINMAZLARA AİT KİRALAMA, İŞLETİM VE DENETİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönerge nin amacı; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi

Detaylı

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı 2014 Yılı Faaliyet Raporu 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 1) DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN TANITIMI 06/12/2012

Detaylı

İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler

İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç Madde 1. (1) Bu yönetmeliğin amacı, Sındırgı Belediye Başkanlığı İşletme Müdürlüğünün kuruluş, görev, yetki ve sorumluluklarının

Detaylı

TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımları

TÜTÜN EKSPERLİĞİ YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımları 1 / 13 1.1. Yüksekokul Müdürü Görev Tanımı 1.2 Görevin Adı : Yüksekokul Müdürü 1.3 Bağlı Bulunduğu Unvan : Rektör Yönetimi altında bulunan Yüksekokulda verilen eğitim öğretim hizmetlerinin en üst düzeyde

Detaylı

8 Ocak 2012 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28167 YÖNETMELİK

8 Ocak 2012 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28167 YÖNETMELİK 8 Ocak 2012 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28167 YÖNETMELİK Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünden: TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE BAĞLI

Detaylı

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK GENEL HÜKÜMLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

TUTAN AKTIR. 'GIN İşveren Vekili 1.Hukuk Müşaviri Üye

TUTAN AKTIR. 'GIN İşveren Vekili 1.Hukuk Müşaviri Üye TUTAN AKTIR 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkartılan Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Yapılma Usul ve Esaslan ile Kamu Görevlileri Hakem Kurulu,

Detaylı

Taşeron işçilere kadro çalışması hakkında her şey

Taşeron işçilere kadro çalışması hakkında her şey On5yirmi5.com Taşeron işçilere kadro çalışması hakkında her şey Taşeron işçilere kadro müjdesinin ardından, konuyla ilgili merak edilen sorulara AK Parti Ekonomi işleri Başkanlığı, Ekonomi Bülteni'nde

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEMİZLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEMİZLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEMİZLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde-1: Bu Yönetmeliğin amacı; Mersin

Detaylı

TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİRİM HABERLEŞME KODLARI TABLOSU (1 Ocak 2013 tarihinde yürürlüğe girmiştir.)

TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİRİM HABERLEŞME KODLARI TABLOSU (1 Ocak 2013 tarihinde yürürlüğe girmiştir.) 15922579 DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TCDD) B112DDY000000000000000 56722281 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ B112DDY001000000000000 31773162 GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI B112DDY002000000000000 94956891

Detaylı

İTÜ MADEN FAKÜLTESİ İş Sağlığı ve Güvenliği İç Yönergesi

İTÜ MADEN FAKÜLTESİ İş Sağlığı ve Güvenliği İç Yönergesi İTÜ MADEN FAKÜLTESİ İş Sağlığı ve Güvenliği İç Yönergesi Aralık, 2017 1 İTÜ MADEN FAKÜLTESİ İş Sağlığı ve Güvenliği İç Yönergesi Hazırlayanlar: Neslihan OCAKOĞLU GÖKAŞAN, Doç. Dr. Esin İNAL, Uzman Dr.

Detaylı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-Yedi Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı

Detaylı

T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı : / /09/2017

T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı : / /09/2017 T.C. ETİMESGUT KAYMAKAMLIĞI Etimesgut Şehit Salih Helvacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Sayı : 15637725-903/14806965 25/09/2017 Konu: Görevleriniz. Sayın, MAKBULE YILMAZ Müdür Yardımcısı Okulumuzdaki

Detaylı

Vergi İncelemesinde Rapor Değerlendirme Komisyonları

Vergi İncelemesinde Rapor Değerlendirme Komisyonları Vergi İncelemesinde Rapor Değerlendirme Komisyonları Dr. Fazıl AYDIN Gelirler Başkontrolörü I. Giriş 6009 sayılı Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına

Detaylı

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Konya Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi: 18/04/2008 Kabul Sayısı: 183 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi:

Detaylı

Doç. Dr. Halit ÇİÇEK Müdür GÖREV DETAYI

Doç. Dr. Halit ÇİÇEK Müdür GÖREV DETAYI Doç. Dr. Halit ÇİÇEK Müdür 1. Merkezi temsil etmek, 2. Yönetim kuruluna başkanlık etmek, 3. Yönetim kurulunun hazırladığı çalışma programlarını ve alınan kararları uygulamak, 4. Kurs programların başarılı

Detaylı

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK GENEL HÜKÜMLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı, nün teşkilat yapısını, hukukî statüsünü, görev,

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Personel Daire Başkanlığı/Kadro-İstatistik Birimi. Genel İdare Hizmetleri. Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Personel Daire Başkanlığı/Kadro-İstatistik Birimi. Genel İdare Hizmetleri. Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör GÖREV/İŞ TANIMI FORMU KADRO VEYA POZİSYONUN BİRİMİ/ALT BİRİMİ Personel Daire Başkanlığı/Kadro-İstatistik Birimi STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL UNVANI GÖREVİ SINIFI ŞUBE MÜDÜRÜ ŞUBE MÜDÜRÜ

Detaylı

MESLEKÎ YETERLİLİK KURUMU İLE İLGİLİ BAZI DÜZENLEMELER HAKKINDA KANUN (1)

MESLEKÎ YETERLİLİK KURUMU İLE İLGİLİ BAZI DÜZENLEMELER HAKKINDA KANUN (1) 9947 MESLEKÎ YETERLİLİK KURUMU İLE İLGİLİ BAZI DÜZENLEMELER HAKKINDA KANUN (1) Kanun Numarası : 5544 Kabul Tarihi : 21/9/2006 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 7/10/2006 Sayı : 26312 Yayımlandığı Düstur

Detaylı

SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat

SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Su Şebeke ve Arıtma

Detaylı

LĐMANLAR DAĐRESĐ RIHTIM AMĐRĐ HĐZMET ŞEMASI

LĐMANLAR DAĐRESĐ RIHTIM AMĐRĐ HĐZMET ŞEMASI Kadro Adı : Rıhtım Amiri Derecesi : I (Yükselme Yeri) Kadro Sayısı : 2 Maaşı : Barem 14-15 LĐMANLAR DAĐRESĐ RIHTIM AMĐRĐ (1) Üstlerinin yönergeleri uyarınca yürürlükteki mevzuat çerçevesinde günlük iş

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI

EĞİTİM FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik personelin görevlendirilmesi 1-İlgiliden dilekçe 2-Davet yazısı 3-7 güne kadar Dekan /Müdür onayı,15 güne kadar Rektör onayı ve gündelikli yolluklu ise ilgili Yönetim Kurulu kararı Rektör onayı

Detaylı

MİLLİ GÜVENLİK KURULU VE MİLLİ GÜVENLİK KURULU GENEL SEKRETERLİĞİ KANUNU

MİLLİ GÜVENLİK KURULU VE MİLLİ GÜVENLİK KURULU GENEL SEKRETERLİĞİ KANUNU 6219 MİLLİ GÜVENLİK KURULU VE MİLLİ GÜVENLİK KURULU GENEL SEKRETERLİĞİ KANUNU Kanun Numarası : 2945 Kabul Tarihi : 9/11/1983 Yayımlandığı R. Gazete : Tarih : 11/11/1983 Sayı : 18218 Yayımlandığı Düstur

Detaylı

DENİZLİ VALİLİĞİ DENİZLİ 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

DENİZLİ VALİLİĞİ DENİZLİ 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 1. HİZMETİN AMACI: Bu Yönergenin amacı, il genelinde tüm acil çağrıların etkin bir şekilde tek bir merkezden karşılanarak, kurum/kuruluşlara ait acil ekiplerin

Detaylı

M Said CEYHAN Statüsü. 657 Sayılı DMK Kadro Unvanı Daire Başkanı V. Fiili Görev Unvanı. Dr. Öğr.Üyesi Kurumu. Bartın Üniversitesi Birimi

M Said CEYHAN Statüsü. 657 Sayılı DMK Kadro Unvanı Daire Başkanı V. Fiili Görev Unvanı. Dr. Öğr.Üyesi Kurumu. Bartın Üniversitesi Birimi VE Adı Soyadı M Said CEYHAN 7 Sayılı DMK Daire Başkanı V. Dr. Öğr.Üyesi Kurumu Bartın Üniversitesi Birimi Personel Daire Başkanlığı İlk Amiri Genel Sekreter Üniversitenin insan gücü planlamasında en iyi

Detaylı

KOMİSYON ÜYELERİ. (İmza) (İmza) (İmza) Komisyon Raporu üzerinde meclisçe yapılan müzakerelerden sonra;

KOMİSYON ÜYELERİ. (İmza) (İmza) (İmza) Komisyon Raporu üzerinde meclisçe yapılan müzakerelerden sonra; T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ :ŞUBAT 2016 BİRLEŞİM :4 OTURUM :1 TOPLANTI TARİHİ :05.02.2016 GÜNDEM MADDE NO :2 KARAR NO :29 ÖZÜ :ANTAKYA BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NDA GÖREV YAPAN ŞEFLERİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU ÇALIŞMA RAPORU

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NDA GÖREV YAPAN ŞEFLERİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU ÇALIŞMA RAPORU SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NDA GÖREV YAPAN ŞEFLERİN SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ KONULU ÇALIŞMA RAPORU Ankara - 2016 GİRİŞ Derneğimiz, Sosyal Güvenlik Kurumunda kadrosunda çalışanların yaşadığı sorunlar ile

Detaylı

ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN DİĞER KAMU KURULUŞLARINA NAKLEN GEÇMEK İSTEYEN İDARİ PERSONELE MUVAFAKAT VERİLMESİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1-657 sayılı

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

2.2.1 Yolcu Sayısı Kriteri İstasyon tesislerini kullanan yolcu sayısına göre sınıflandırmaya esas puanlama şu şekilde yapılmıştır.

2.2.1 Yolcu Sayısı Kriteri İstasyon tesislerini kullanan yolcu sayısına göre sınıflandırmaya esas puanlama şu şekilde yapılmıştır. Ek-6.3.2 Hizmet Tesislerinden Yararlanma Tarifesi 1 Genel Bilgi Demiryolu Altyapı Erişim ve Kapasite Tahsis Yönetmeliği Ek-2.2 de belirtilen ve kendisinin kullanımında olan hizmet tesislerindeki hizmetler,

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

SINOP ÜNIVERSITESI REKTÖRLÜĞÜ KURUM IDARI KURULU TOPLANTI VE KARAR TUTANAĞI

SINOP ÜNIVERSITESI REKTÖRLÜĞÜ KURUM IDARI KURULU TOPLANTI VE KARAR TUTANAĞI SINOP ÜNIVERSITESI REKTÖRLÜĞÜ KURUM IDARI KURULU TOPLANTI VE KARAR TUTANAĞI 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu ve 09.11.2001 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Kurum Idari Kurulları, Yüksek

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1)

Detaylı

DSİ İSG UYGULAMALARI

DSİ İSG UYGULAMALARI T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DSİ İSG UYGULAMALARI Şahin KUMBAROĞLU Personel ve Eğitim Dairesi Başkan Yardımcısı A Sınıfı iş Güvenliği Uzmanı Devlet Su İşleri Genel

Detaylı

Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği

Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmelik Konya Büyükşehir Belediyesi,

Detaylı

İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler İZMİR BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam MADDE 1 - (1) İşbu Yönergenin amacı, hizmet alım sözleşmesine istinaden, şoför olarak çalışan veya kadrolu

Detaylı

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1- İlgiliden Dilekçe 2- Davet Yazısı

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ. Emekli Baş İş Müfettişi A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı İnşaat Mühendisi Şenel ŞEN

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ. Emekli Baş İş Müfettişi A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı İnşaat Mühendisi Şenel ŞEN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ Emekli Baş İş Müfettişi A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı İnşaat Mühendisi Şenel ŞEN Sıra No / Konu Konunun genel amacı Öğrenme hedefleri 9 / İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri

Detaylı

6645 SAYILI SON TORBA KANUN İLE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ALANINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER

6645 SAYILI SON TORBA KANUN İLE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ALANINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER 6645 SAYILI SON TORBA KANUN İLE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ALANINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER Bekir AKTÜRK* 52 1. GİRİŞ Türkiye Büyük Millet Meclisinin 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25 inci dönem milletvekili

Detaylı

EĞİTİM, ÖĞRETİM VE BİLİM HİZMET KOLUNA İLİŞKİN TOPLU SÖZLEŞME. Akademik jüri ücreti

EĞİTİM, ÖĞRETİM VE BİLİM HİZMET KOLUNA İLİŞKİN TOPLU SÖZLEŞME. Akademik jüri ücreti EĞİTİM, ÖĞRETİM VE BİLİM HİZMET KOLUNA İLİŞKİN TOPLU SÖZLEŞME Akademik jüri ücreti Madde 1- (1) 4/11/1981 tarihli ve 2547 sayılı Kanunun 24 üncü maddesi uyarınca yapılan doçentlik sınavlarında jüri üyesi

Detaylı

1) İş ve Meslek Danışmanlarının Çalışma Usul ve Esaslarının mevcut durum analizi

1) İş ve Meslek Danışmanlarının Çalışma Usul ve Esaslarının mevcut durum analizi 1) İş ve Meslek Danışmanlarının Çalışma Usul ve Esaslarının mevcut durum analizi Türkiye İş Kurumu nun taşra teşkilatında çalışmakta olan İş ve Meslek Danışmanlarının çalışma usul ve esasları İş ve Meslek

Detaylı

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Personel Daire Başkanlığı/Akademik Personel Birimi. Genel İdare Hizmetleri. Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör

GÖREV/İŞ TANIMI FORMU. Personel Daire Başkanlığı/Akademik Personel Birimi. Genel İdare Hizmetleri. Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör GÖREV/İŞ TANIMI FORMU KADRO VEYA POZİSYONUN BİRİMİ/ALT BİRİMİ Personel Daire Başkanlığı/Akademik Personel Birimi STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL UNVANI GÖREVİ SINIFI ŞUBE MÜDÜRÜ ŞUBE MÜDÜRÜ

Detaylı

İÇİNDEKİLER KANUN, KHK VE BAKANLAR KURULU KARARLARI

İÇİNDEKİLER KANUN, KHK VE BAKANLAR KURULU KARARLARI İÇİNDEKİLER KANUN, KHK VE BAKANLAR KURULU KARARLARI > 2547 - Yükseköğretim Kanunu 1 > 2809 - Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanunu 132 > 2914 - Yükseköğretim Personel Kanunu 287 > 3843 - Yükseköğretim

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO ADI TANIMI SUNUM SÜRECİNDE ELEKTRONİK 1 Satınalma Talep ve Değerlendirme in ihtiyaç duydukları mal ve

Detaylı

POLİS ÖRGÜTÜ YURTDIŞI GÖREVLENDİRME TÜZÜĞÜ

POLİS ÖRGÜTÜ YURTDIŞI GÖREVLENDİRME TÜZÜĞÜ POLİS ÖRGÜTÜ YURTDIŞI GÖREVLENDİRME TÜZÜĞÜ (30.3.2015 R.G.50 EK III A.E.239 Sayılı Tüzük) YURTDIŞINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN KADROLARI VE DIŞ GÖREV ÖDENEKLERİ YASASI (55/2002, 48/2003, 7/2007, 4/2009,

Detaylı

Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör Eğitim-Sicil-Arşiv Birimine bağlı personel

Daire Başkanı, Genel Sekreter ve Rektör Eğitim-Sicil-Arşiv Birimine bağlı personel GÖREV/İŞ TANIMI FORMU KADRO VEYA POZİSYONUN BİRİMİ/ALT BİRİMİ Personel Daire Başkanlığı/Eğitim-Sicil-Arşiv Birimi STATÜSÜ [ X ] MEMUR [ ] SÖZLEŞMELİ PERSONEL UNVANI ŞUBE MÜDÜRÜ GÖREVİ ŞUBE MÜDÜRÜ SINIFI

Detaylı

6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 8 OCAK 2013 ÖNDER KAHVECİ

6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 8 OCAK 2013 ÖNDER KAHVECİ 6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KANUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 8 OCAK 2013 ÖNDER KAHVECİ T Ü R K İ Y E K A M U - S E N G E N E L S E K R E T E R İ T Ü R K S A Ğ L I K - S E N G E N E L B A Ş K A N

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERS İTES İ Alt - Meslek Yüksekokul Sekreteri Temel Görev ve S orumluk lar 1. Meslek Yüksekokul Kurulu, Meslek Yüksekokul Yönetim Kurulu, Meslek Yüksekokul Disiplin Kurulu gündemlerini

Detaylı