Okuma - Yazma Ön Hazırlık derslerinde öğrencilerimiz; Ee sesi ile ninni söyleyerek tanıştılar. Sınıflarında ismi E harfi ile başlayan arkadaşlarını

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Okuma - Yazma Ön Hazırlık derslerinde öğrencilerimiz; Ee sesi ile ninni söyleyerek tanıştılar. Sınıflarında ismi E harfi ile başlayan arkadaşlarını"

Transkript

1

2 Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü teması altında Rutinler ünitesinin 6. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında aşağıdaki etkinlikleri uyguladılar. Hayat Bilgisi derslerinde Diş Krallığı videosunu izleyip, diş sağlığı ile ilgili düşüncelerini ifade ettiler. Evde yaptıkları rutinlerden birini seçip resimleyerek sınıflarının grafiğini oluşturdular. Eşlerine neden bu rutini seçtiklerini ifade ettiler. Matematik derslerinde öğrencilerimiz; 1.Ara değerlendirmelerini, günlük yaşantılarındaki sayıları kullandıkları örnek durumları ifade ederek gerçekleştirdiler. 3 rakamının kum üzerinde izini sürerek ve oyun hamurlarını kullanarak oluşturdular.

3 Okuma - Yazma Ön Hazırlık derslerinde öğrencilerimiz; Ee sesi ile ninni söyleyerek tanıştılar. Sınıflarında ismi E harfi ile başlayan arkadaşlarını düşünüp buldular. Ee sesi ile başlayan meyve, hayvan ve nesne isimlerini araştırarak, arkadaşlarına çalışmalarını sundular. Alara nın Bir Günü öyküsüne ait resimler ile olay sıralama çalışması yaptılar.

4 Satranç dersinde öğrencilerimiz; Satranç Ülkesi masalını izlediler. Masalda kahramanların yaşadığı çatışmada Siz olsaydınız ne yapardınız? sorusuna, düşünme ve problem çözme becerilerini kullanarak çözüm yolları aradılar. Buldukları çözümleri resimleyerek masaldaki sonuca ulaştılar. We are working on the letters C, K and D. We practised writing and made cats, dinosaurs and ducks. We are continuing with routines and have learned lots of songs. We are learning our shapes and have focused on triangles.

5

6 Okul Öncesi 2 öğrencilerimiz bu hafta dokunma duyu organımız olan derimizi incelediler. Deri duyu organımız ile ilgili sunum izlediler. Sunum sırasında ağırlığımızın 5kg nin deri olduğunu, derinin 3 bölümden oluştuğu gibi ilginç bilgileri öğrenme fırsatı buldular. İzledikleri sunum sonrasında öğrendiklerini çalışma kağıtlarına not ettiler. Öğrencilerimiz nişasta deneyi yapmak için gerekli olan nişastaya önce kuru olarak dokundular, sonra nişastaya su eklediklerinde nişastada gerçekleşen değişimi gözlemlediler. Nişastanın katıdan sıvıya dönüşümünü dokunarak hissetmek, öğrencilerimiz için eğlenceli bir deneyim oldu.

7 Kek yapımı sırasında öğrencilerimiz çok keyifli vakit geçirdiler. Kek yapmak için hangi malzemelere ihtiyaçları olduğunu ve hangi ölçüde malzeme koymak gerektiğini tahmin ettiler. Öğrencilerimiz dokunma duyu organlarını kullanarak kek için gerekli olan malzemeleri işbirliği ile bir kapta birleştirdiler. Keki çırpıcı ile karıştırırken çıkan sesi dinlediler süreyi ölçtüler. Kek yapımını tamamladıktan sonra sıcaklığı belirlediler, fırına yerleştirdiler ve kekte gerçekleşen değişiklikleri gözlemlediler. Son olarak kendi yaptıkları kekin mis gibi kokusunu alarak tadına bakmak öğrencilerimizi oldukça mutlu etti. Öğrencilerimiz farklı dokulardaki malzemeleri inceleyerek, aynı dokuda olan nesneleri eşleştirme oyunu oynadılar. Eşleştirdikleri malzemeleri kullanarak kendilerine dokun-hisset panosu oluşturdular. Panoyu sık sık ziyaret ederek farklı dokuda bulunan malzemeleri dokunarak hissetme fırsatı buldular.

8 Okuma Yazmaya Hazırlık dersinde öğrencilerimiz; Aa sesini interaktif oyunlar oynayarak tanıdılar. Öğrendikleri sesleri tekrar etmek için sözcük avına çıktılar. Aa sesi ile ilgili sorulan bilmecelere yanıt aradılar ve öğrendikleri ses ile ilgili tekerlemeler söylediler. Beden Eğitimi dersinde öğrencilerimiz; Uzak-yakın, ileri-geri, düz, dairesel, dörtgen düzlemlerde hareket etmeyi, hızlı-yavaş, ritmik, eş zamanlı ardı sıra hareketleri ve nesnenin altında, üstünde, içinde, dışında olma gibi kavramları öğrendikleri taş yuvarlama oyununu oynadılar.

9 Öğrencilerimiz bu hafta satranç dersinde; Satranç Ülkesi masalını izleyip dinlediler. Masalda kahramanlarımızın yaşadığı çatışmada Siz olsaydınız ne yapardınız? Sorusuna düşünme ve problem çözme becerilerini kullanarak çözüm yolları aradılar. Buldukları çözümleri resimleyerek masaldaki sonuca ulaştılar. We are reviewing the names of 2D shapes, sorting materials by colour and object, types of weather and name writing. In literacy lessons we talked about the letters I and P and made crafts related to those letters. We also talked about taste, healthy and unhealthy foods, touch and how to describe how things feel.

10

11 1.Sınıflar bu hafta Okulun Yaşamımıza Etkisini tartışmaya başladılar. Önce Yavaş Yavaş isimli hikâye kitabını okudular, üzerinde konuştular. Hikâyeden hareket ederek bir iş başarmak konusunda hedef belirlemenin önemini fark ettiler ve kendileriyle ilgili küçük bir hedef belirlediler. İki hafta sonunda bu hedeflerine ne kadar ulaştıklarını tekrar gözden geçirecekler. Bir günlerini nasıl geçirdiklerini anlatan görsel düzenleyiciler hazırladılar. Bu görsel düzenleyicileri sınıf galerisi yürüyüşüyle incelediler. Hep birlikte benzerlik ve farlılıkları inceleyerek tartıştılar. Pamuk ile Tekir hikâye kitabının beş görseli ile hazırlanan yapbozları tamamlayıp tahminlerde bulundular. Gerçek hikâye okunduktan sonra, ilgili hikâye kahramanının deneyiminin kendi yaşamlarında nasıl yararlı olabileceğini tartıştılar. Pamuk ile Tekir hikâyesi ile yaptıkları çalışmadan sonra kaybolan eşyaların resimlerini grupça çizdiler.

12 Türkçe dersinde; Tt sesi üzerinde çalıştılar. Küçük Kurbi kitabını okuyarak okuma-anlama çalışması yaptılar. Anladıklarını paylaştılar. Hikayede geçen hayvanların resimlerini yaparak isimlerini yazdılar. Matematik dersinde; ileri-geri ritmik saymalar yaptılar.

13 Rakamları kuralına uygun yazmaya çalıştılar. dinlediler. Sabah toplantısında kahvaltının yaşamımızdaki önemini okul hemşiremizden Görsel Sanatlar dersinde; sanatın elemanları ile entegreli yürüttüğümüz Hayalimizdeki Okul çalışmalarını tamamladılar. Sınırsız hayal gücümüz ile keyifli çalışmalara imza attılar. Sergimizi sınıf kat koridorlarında bu hafta itibari ile izleyebilirsiniz.

14 This week we had a lot of fun in English lessons! After reading the book Egg Drop we did an egg drop experiment to learn teamwork. Each group had one egg and some materials (string, tape, paper, plastic bags, cotton, and straws) to protect their egg from the fall. By working together to save the egg, they learned to share their ideas, listen to each other, and help each other. After the experiment we reflected by discussing what we had learned. We started English stations this week, where students have the chance to learn English with hands-on activities such as making shapes with play-dough and Magnetiles.

15 At English stations students also develop independence by completing writing and reading activities. Each week there will be a reading station as well as three others that change each week. Öğrencilerimiz bu hafta satranç dersinde; Satranç Ülkesi masalını izleyip dinlediler. Masalda kahramanlarımızın yaşadığı çatışmada Siz olsaydınız ne yapardınız? Sorusuna düşünme ve problem çözme becerilerini kullanarak çözüm yolları aradılar. Buldukları çözümleri canlandırıp resimleyerek masaldaki sonuca ulaştılar.

16

17 2. sınıf öğrencilerimiz Sağlıklı Yaşam ünitesi ile ilgili olarak sağlıklı yaşam için bedenine saygının önemini tartıştılar. Bu kapsamda yoga etkinliğine katıldılar. Bildikleri hastalıkları listelediler. Listelerinde nelerin hastalık olarak tanımlanabileceğini tartıştılar. Hastalıkların nedenlerini araştırdılar ve hastalıklardan korunmak için neler yapmaları gerektiğini grup arkadaşları ile listelediler.

18 Öğrencilerimizin ön bilgileri harekete geçirilerek toplama işlemine giriş yapıldı. Modellemeler yoluyla basamak değeri bilgisinden de yararlanarak toplama işlemleri yaptılar. Öğrenciler, Ankara nın başkent oluşu ile ilgili şiirler yazıp resimlediler. Sınıf kütüphanesi oluşturmak için alınan kitapları incelediler. Kitapların dışı ve iç kapaklarında hangi bilgilerin yer aldığını tartıştılar. Öğretmenlerinin yardımıyla da kitapları kapladılar. Düzenli olarak sınıf kütüphanesinden bu kitaplardan alıp okuyabilecekler.

19 doctors. We started to learn about illnesses and did a role play about visiting the We brainstormed the ways in which we can stay healthy and made flip books about it. Then we made books of advice for people with illnesses. We are continuing with our stations activities and this week all students had the opportunity to develop their speaking skills one on one with the teacher.

20

21 3.Sınıf öğrencilerimiz bu hafta İnanç ve Değerlerin Davranış Biçimlerine Etkisi sorgulama hattı kapsamında, dünyamıza karşı sorumluluklarını sorguladılar. Toplum yararına çalışan uluslar arası kurum ve kuruluşları galeri çalışmasıyla tanıttılar ve birbirlerinin çalışmalarını değerlendirdiler. Çevrelerinde gözlemledikleri ve önemli olduğunu düşündükleri bir sorunun çözümüne yönelik çalışmak üzere kendi kuruluşlarını kurdular. Kuruluşlarını tanıtan afiş, broşür, kitapçıklar hazırladılar. Matematik dersinde; doğal sayıları en yakın oldukları onluğa yuvarlama konusunu çeşitli etkinlikler ile öğrendiler. 3 Basamaklı doğal sayıları karşılaştırma ve sembol kullanarak sıralama çalışmaları yaptılar. Sorgulama ünitesi kapsamında gerçekleştirdikleri anket sonuçlarından elde ettikleri verileri sütun grafiği ile ifade ettiler. Saati okuma çalışmaları yaptılar.

22 Türkçe dersinde; Yaprakta Sevgi Büyütmek kitabı ile ilgili etkinlik kitapçığını yaptılar. Noktalama işaretleri ve trafik işaretleri arasında ilişkilendirme yaparak hazırladıkları panoyu koridorda ve sınıflarda sergilediler. tekrar edilerek pekiştirildi. Tüm hafta yapılan çalışmalar ile öğrenilen konular Third Grade English To build our vocabulary knowledge we fed Bobo his word; ask-asking-asked. To practise our writing skills and the use of past tense, we wrote our Weekend Newsletter. Each week 4 or 5 students tell the class about their weekend and we write in our notebooks. To become more knowledgeable about telling the time we did some activities on the board and had a quiz. We listened to the teacher and drew the time on the clock and wrote it digitally. To understand the difference between should and must we made posters with a partner about the expectations and rules at home. We practised being effective communicators whilst completing our work and were open-minded about our classmates rules/expectations at home.

23 We read a story from our Big English books; we dramatized the story and wrote about what happens next. We were reflective as we wrote in our Reflection Journals on Friday. We wrote about what we learned, what we liked and what we need to practise.

24

25 4. Sınıflar Yaşayan Makine ünitesi kapsamındaki son sistem olan Dolaşım Sistemi ni oluşturan yapı ve organları incelediler. Organları belirli sorulara yanıt bulmaya çalışarak inceleyen öğrencilerimiz öğrendikleri bilgileri gözlem formlarını kullanarak kayıt altına aldılar. Araştırma ve sunum becerilerini kullanarak dolaşım sistemi ile ilgili sunumlar hazırladılar. Arkadaşlarının sunumlarını dinlerken hem yeni bilgiler öğrenme hem de dinleme - izleme becerilerini geliştirme olanağı buldular.

26 Dolaşım sistemini oluşturan organ ve yapıların geçtiği deyimleri ve anlamlarını araştıran öğrencilerimiz buldukları deyimleri listelediler. Belirledikleri deyimlerin anlamına uygun şekilde kullandıkları öyküler yazdılar. Bu öykülerin değerlendirilmesi aşamasında öz değerlendirme yaparak ve düzeltme sembollerini kullanarak bilgi ve deneyimlerini geliştirdiler. Öğrenci Meclisi Başkanlığı için kendilerini temsil edeceğine inandıkları adaylarını belirleyen öğrencilerimiz demokratik bir seçim süreci yaşadılar. Adaylara başarılar diliyoruz.

27 Öğrencilerimiz, Türkçe ve Matematik derslerinde öğrendikleri bilgileri kullanma fırsatı buldular. Türkçe dersinde öğrendikleri eş anlam, zıt anlam ve eş sesli sözcükleri verilen metnin içinde buldular. Bu verileri matematik merceğiyle incelemek amacıyla sözcüklerin sayısını gösteren çetele, sıklık tabloları ve sütun grafiği oluşturdular. Doğal sayılarla ilgili hazırlanan Ben kimim? oyununu zevkle oynayan öğrencilerimiz basamak değeri, sayı değeri, çarpma, toplama ve çıkarma bilgilerini kullanarak sorulan sayıları bulmaya çalıştılar.

28 Kütüphane saatinde Kaynakça Gösterimi hakkında bilgi alan öğrencilerimiz örnek uygulamalar yaparak bilgilerini pekiştirdiler. Bundan sonraki ödevlerinde bu konuda edindikleri bilgileri kullanmalarını bekliyoruz. This Week: We discussed Simple Present Tense positives and negatives. We continued with The Time Capsule and made maps. We had a listening activity with modern songs. We analyzed how a compound noun is formed. We wrote our final presentation about our daily routines. The students took their first exam. Next Week: Unit 4 of Cornerstone will be introduced. We will have What is a leader? discussion. A revision game will be played during the lesson. We will continue to read The Time Capsule. We will start using character adjectives during Process Writing class.

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitesinin 7. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ettiler.

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitesinin 7. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ettiler. Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitesinin 7. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ettiler. Hayat Bilgisi derslerinde Dişlerimiz Neden Çürür? deneyini

Detaylı

2. SINIFLAR SAĞLIKLI YAŞAM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

2. SINIFLAR SAĞLIKLI YAŞAM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 2. SINIFLAR SAĞLIKLI YAŞAM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kim Olduğumuz Ana Fikir: Sağlık bilinci kazanmak yaşam kalitemizi yükseltir. Tarih: 2 Eylül 2013 25 Ekim 2013 Ünite: Sağlıklı Yaşam Sorgulama

Detaylı

This week we are working on the letter H and how to write it. We also are making a handprint craft. We are focusing on our colors, and this week we

This week we are working on the letter H and how to write it. We also are making a handprint craft. We are focusing on our colors, and this week we Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Rutinlerin Yaşamımıza Etkisi sorgulama hattının 2. haftasında aşağıdaki etkinlikleri uyguladılar. Hayat Bilgisi dersimizde; Okul kuralları ve evde kurallar neden vardır? Okuldaki

Detaylı

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ TEMA Kim Olduğumuz ÜNİTE ADI Bütünün Parçasıyım TARİH 28 Ekim 6 Aralık 2013 SORGULAMA HATLARI Ait Olduğumuz Gruplar İnanç ve Değerler İnanç ve Değerlerin Davranış

Detaylı

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü teması altında Rutinler ünitesinin 3. haftasında rutinler sorgulama hattı kapsamında aşağıdaki etkinlikleri uyguladılar. Sınıfımızdaki

Detaylı

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitemizin 3. Sorgulama hattının son haftasında Odamızın düzenli olması için neler yapmalıyız?

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitemizin 3. Sorgulama hattının son haftasında Odamızın düzenli olması için neler yapmalıyız? Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitemizin 3. Sorgulama hattının son haftasında Odamızın düzenli olması için neler yapmalıyız? sorusundan yola çıkarak düşüncelerini paylaştılar. Odalarını yeniden

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Patates deneyi ile el yıkamanın önemi üzerinde durularak Neden ellerimizi yıkamalıyız? sorusuna gözlemler yaparak yanıt aradılar.

Patates deneyi ile el yıkamanın önemi üzerinde durularak Neden ellerimizi yıkamalıyız? sorusuna gözlemler yaparak yanıt aradılar. Okul öncesi 1 grubu öğrencilerimiz okulumuzdaki ve sınıfımızdaki rutinler serüvenlerine, sınıf ve okul rutinlerini tanıtıcı afişleri inceleyerek ve kendi puzzlarını oluşturarak sürdürdüler. Yaparak ve

Detaylı

3. sınıf öğrencilerimiz sınıflarımıza konuk oldular ve Bilkentli Olmak konulu sunumlarını paylaştılar.

3. sınıf öğrencilerimiz sınıflarımıza konuk oldular ve Bilkentli Olmak konulu sunumlarını paylaştılar. Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, okulumuzdaki ve sınıfımızdaki rutinler sorgulama serüvenlerini, rutin kuklalarını yaparak sürdürdüler. Okul rutinleri arasında benzerlik ve farklılıkları kuklalarını kullanarak

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN ST BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 1. SINIF EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF

ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ 2015-2016 Öğretim Yılı 1. SINIF BİLGİ TEMASI DÜNYA NIN İŞLEYİŞİ: Yer ve zaman hakkında sorgulama; kişisel tarihimiz, evler ve seyahatler,

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Okulun bölümlerini gezen öğrencilerimiz, okul personelini ve atölyeleri tanıma ve öğrenme fırsatı buldular.

Okulun bölümlerini gezen öğrencilerimiz, okul personelini ve atölyeleri tanıma ve öğrenme fırsatı buldular. Okul Öncesi 1 öğrencileri haftaya Rutinler ünitesinin ilk sorguama hattı Sınıfımızdaki ve Okulumuzdaki Rutinler ile başladılar. Güne, sınıf arkadaşlarının isimlerini öğrenerek başlayan öğrencilerimiz;

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:3 Sayı :2 Bülten Tarihi: 23 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2106-2017 Eğitim -Öğretim yılına hızlı bir

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI

VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI KENDİMİZİ İFADE ETME BİÇİMİMİZ: Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme ve ifade

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

myp - communıty&servıce ınstructıons & forms

myp - communıty&servıce ınstructıons & forms myp - communıty&servıce ınstructıons & forms P r i v a t e I s t a n b u l C o ş k u n M i d d l e Y e a r s P r o g r a m m e C a n d i d a t e S c h o o l Özel İstanbul Coşkun Orta Yıllar Programı Aday

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

10 Aralık Ocak Değerli Velilerimiz,

10 Aralık Ocak Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. tarihleri arasındaki

Detaylı

4.Sınıf Okulistik Sınavı Konu-Kazanım Tablosu

4.Sınıf Okulistik Sınavı Konu-Kazanım Tablosu Türkçe 4.Sınıf Okulistik Sınavı Konu-Kazanım Tablosu SÖZ VARLIĞI - Zıt Anlamlı Sözcükler : T.4.3.7. Kelimelerin zıt anlamlılarını bulur. OKUMA - Metinle İlgili lar Sorma ve ları Cevaplama : T.4.3.8. Okuduğu

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Dünyanın İşleyişi Ana Fikir: Dünya da yaşanan doğal afetlerin farklılığı, insanların yaşam alanlarını düzenlemesine etki

Detaylı

3. SINIF I. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

3. SINIF I. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 3. SINIF I. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ TEMA Bulunduğumuz Mekan ve Zaman ÜNİTE ADI Dünyayı Keşfediyorum TARİH 9 Eylül 25 Ekim 2013 SORGULAMA HATLARI Keşifler ve Kaşifler Yön Bulma Yöntemleri Haritaların

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Gezegeni Paylaşma Ana Fikir: Dünyadaki tüm canlılar, karmaşık ve hassas ekosistemlerde, etkileşim halinde yaşarlar. Ünite:

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Değerli Velimiz: ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 KAMPÜS OKULLARINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik

Detaylı

. Sınıflar EKİM AYI BÜLTENİ

. Sınıflar EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sınıflar EKİM AYI BÜLTENİ Sayın Velilerimiz, 19 Eylül de başladığımız yeni eğitim öğretim yılının ilk ayını dopdolu bir programla geçirdik. Her sınıf düzeyinde

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK?

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? Değerli Velimiz, Salihli Koleji Yabancı Diller zümresi olarak 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. döneminde 3. sınıflarımızda

Detaylı

Sert - Yumuşak Kavramı

Sert - Yumuşak Kavramı Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Rutinler ünitesinin geçtiğimiz hafta Evdeki Rutinler sorgulama hattını tamamlayıp, Rutinlerin Yaşamımıza Etkisi sorgulama hattına giriş yaptılar. Sorgulama hattımız kapsamında

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları

SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları Yapıldı. Renk çalışmalarında; çocukların renk algısını geliştirmek amacıyla üç ana renk vererek ara

Detaylı

This week we are working on the letter İ and how to write it. We also are making an ice cream craft. We are focusing on our colors, and this week we

This week we are working on the letter İ and how to write it. We also are making an ice cream craft. We are focusing on our colors, and this week we Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz; Rutinlerin Yaşamımıza Etkisi sorgulama hattı kapsamında bu hafta profil ve tutum öz değerlendirme çalışmaları ile süreç değerlendirmelerini yaptılar. Okuma - Yazma Ön Hazırlık

Detaylı

Topluluk Önünde Konuşma (İngilizce) (KAM 432) Ders Detayları

Topluluk Önünde Konuşma (İngilizce) (KAM 432) Ders Detayları Topluluk Önünde Konuşma (İngilizce) (KAM 432) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Topluluk Önünde Konuşma (İngilizce) KAM 432 Güz 4 0 0 4 5 Ön

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 4 GRADE BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 4 GRADE BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME th 4 GRADE BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS PROGRAMME

Detaylı

İ giliz e Ko uş a Dersi 1 AFEA

İ giliz e Ko uş a Dersi 1 AFEA DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS İ giliz e Ko uş a Dersi 1 AFEA 111 1 3+0 3 3 Ön Koşul Dersleri - Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler İngilizce

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak 2016-11 Mart 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE HAYAL GÜCÜ TEMASINDA -Masal Perisi -Okula Giden Robot -Neden Rüya Görürüz? metinlerini işledik.

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere...

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Degerli Velilerimiz İki hafta süren Kayı Festivalinin bu hafta sonuna gelindi. İki hafta boyunca

Detaylı

4. SINIFLAR YAŞAYAN MAKİNE ÜNİTESİ BÜLTENİ

4. SINIFLAR YAŞAYAN MAKİNE ÜNİTESİ BÜLTENİ 4. SINIFLAR YAŞAYAN MAKİNE ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kim Olduğumuz Ana Fikir: Çeşitli sistemlerin çalışmasıyla hayatta kalan vücudumuz harmonik bir makinedir. Ünite: YAŞAYAN MAKİNE Sorgulama Hatları: 1. Vücudumuzdaki

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim-16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 00.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 00. Günü için ailemizle 00 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 00.gün sergimizi

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kendimizi Düzenleme Biçimimiz Ana Fikir: İstek ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda verdiğimiz tüketim kararları aile ekonomisini

Detaylı

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI KİTAP EN BÜYÜK SEVGİDİR 1A 1B 1C 14 ŞUBAT DÜNYA KİTAP DEĞİŞ-TOKUŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN DERSİN ADI: TÜRKÇE TEMA: MASAL DÜNYASI KONU: Tekerleme ve bilmeceler. Kazanım: Okuma için

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 YAŞ GRUPLARI KASIM ARALIK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 YAŞ GRUPLARI KASIM ARALIK AYI BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 YAŞ GRUPLARI KASIM ARALIK AYI BÜLTENİ BU AY HANGİ TEMAYI SORGULAYACAĞIZ??? DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA FİKİR: Toplumların ve Bireylerin İhtiyaçları

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2018-09 Ġubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı

ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı 3.SINIF DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA DÜNYANIN İŞLEYİŞİ: Doğa ve kanunları hakkında sorgulama; doğa ile insan toplulukları arasındaki etkileşim, insanların bilim ilkelerinden

Detaylı

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. özelliklerine göre saydık,

Detaylı

Bu hafta Hayat Bilgisi dersinde okulumuz çalışanlarının görevlerini tartıştık ve onlar için İyi ki varlar! dedik.

Bu hafta Hayat Bilgisi dersinde okulumuz çalışanlarının görevlerini tartıştık ve onlar için İyi ki varlar! dedik. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal ATATÜRK Ü anma hazırlıklarımız, Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında yazar Kaan ELBİNGİL söyleşisi, İngilizce PİRATES

Detaylı

hassas ve karmaşık eko sistemlerde etkileşim halinde yaşar.

hassas ve karmaşık eko sistemlerde etkileşim halinde yaşar. ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı 3.SINIF KONU BAŞLIĞI: Gezegenin Paylaşımı ANA FİKİR: Dünya daki tüm canlılar hassas ve karmaşık eko sistemlerde etkileşim halinde yaşar. TARİH: 09.05.2016-17.06.2016

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

Sayı:24 1. S I N I F L A R H A F T A L I K B Ü L T E N

Sayı:24 1. S I N I F L A R H A F T A L I K B Ü L T E N Sayı:24 1. S I N I F L A R H A F T A L I K B Ü L T E N B U H A F T A Sayfa 2 Sınıflarımızda küçük dramalar yaparak 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nü kutladık. HAYAT BİLGİSİ Bu hafta Bilinçli Tüketici konumuza

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velimiz: Öğrencilerimiz 18-22 Nisan haftasında 23 Nisan provaları beraberliğinde eğitimlerini de birlikte yürüttüler.

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 100.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi

Detaylı

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:7 Sayı :6 Bülten Tarihi: 21 Ekim 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 29 Ekim 2016 tarihinde Cumhuriyetimizin 93.

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

VEGA OKULLARI 2. SINIF SANAT SORGULAMA BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA

VEGA OKULLARI 2. SINIF SANAT SORGULAMA BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA VEGA OKULLARI 2. SINIF SANAT SORGULAMA BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA KENDİMİZİ İFADE ETME BİÇİMİMİZ: Düşünceleri duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme ve ifade etme yollarını sorgulama,

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ Öğretim Yılı 2. SINIF DÜNYA NIN İŞLEYİŞİ

ÖZEL VEGA OKULLARI SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ Öğretim Yılı 2. SINIF DÜNYA NIN İŞLEYİŞİ ÖZEL VEGA OKULLARI SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ 2015-2016 Öğretim Yılı 2. SINIF DÜNYA NIN İŞLEYİŞİ KONU BAŞLIĞI: Dünya nın Hareketleri ANA FİKİR: Dünya nın hareketleri, yer kabuğunun yapısını değiştirir

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-17 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (08Aralık 2014-23 Ocak 2015)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (08Aralık 2014-23 Ocak 2015) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (08Aralık 2014-23 Ocak 2015) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 1 KÜTÜPHANE ORYANTASYON HAFTASI 3 BİLGİ OKURYAZARLIĞI HAFTASI 4 YAZI TÜRLERİNİ TANIYORUZ 5 BİLİMSEL ARAŞTIRMA BASAMAKLARI DERSİMİZ 6

Detaylı

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar.

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar. ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

Zambak 3. Sınıf Hayat Bilgisi

Zambak 3. Sınıf Hayat Bilgisi Zambak 3. Sınıf Hayat Bilgisi Okul Heyecanım 1-10. kazanımlar Okul Heyecanım 11-20. kazanımlar Okul Heyecanım 21-30. kazanımlar Benim Eşsiz Yuvam 1-6. kazanımlar Benim Eşsiz Yuvam 7-20. kazanımlar Benim

Detaylı