KATILIMCI EL KİTABI. Istanbul 2015

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KATILIMCI EL KİTABI. www.flowershow.com.tr info@cyffuar.com.tr. Istanbul 2015"

Transkript

1 Istanbul 2015 KATILIMCI EL KİTABI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

2 Değerli Katılımcılarımız, Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul Fuarı nda sizlere daha iyi hizmet verebilmek, ihtiyaçlarınızı zamanında ve eksiksiz karşılayabilmek için incelemekte olduğunuz KATILIMCI EL KİTABI hazırlanmıştır. Bu el kitabında Fuar esnasında alacağınız hizmetler, reklam olanakları ve konaklama gibi birçok konuda bilgi ve başvuru formu bulabilirsiniz. Stand hizmetleri ve malzemeleri ile ilgili başvurularınızda, sözleşmenizde belirtilen stand biçiminizi (standart stand ya da özel dekor) dikkate almayı unutmayınız. Yapacağınız başvurularda lütfen sonraki sayfada yer alan REHBER de, her form için belirtilen son gönderim tarihlerine uymaya özen gösteriniz. Ayrıca her form için ilgili görevlinin iletişim bilgilerini de görebilirsiniz. Size sunulacak hizmetler ile ilgili görüşleriniz ve formlar dışında ihtiyaç duyduğunuz her bilgi için lütfen şirketimiz ile irtibata geçiniz. Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul da yer almanızdan duyduğumuz memnuniyeti belirtir, başarılı bir fuar geçirmenizi dileriz. Saygılarımızla,

3 REHBER R Katılımcı Rehberi KATILIMCI FORMLARI ve GÖNDERİM TARİHLERİ REHBER Form Adı İlgili Kişi Gönderim i A.1 Fuar Katalog Bilgi (Katılımcı) Formu A.2 Fuar Katalog Bilgi (Temsilci) Formu A.3 Yaka Kartı Bilgi Formu İpek ÖZUYAR service@cyffuar.com.tr A.4 Davetiye ve Afiş İstek Formu A.5 Zamanlama Tablosu B.1 Standart Stant Talep Formu B.2 Ekstra Stant Malzeme Talep Formu B.3 Ekstra Stant Hizmet Talep Formu Mehmet IŞIK Mehmet IŞIK mehmet@cyffuar.com.tr mehmet@cyffuar.com.tr mehmet@cyffuar.com.tr B.4 Zemin Kaplama Talep Formu C.1 Stant Kurulum / Yerleşim Kuralları Mustafa Gültekin GÖKGÜL mustafa@cyffuar.com.tr C.2 Ahşap Paket Stant Talep Formu C.3 Özel Dekor Tasarım Talep Formu Cihan BOZKURT cihanbozkurt@dunyadizayn.com.tr D.1 Hostes - Tercüman Talep Formu Dilek AYATA dilek@palmiaajans.com D.2 Fuar İçi Lojistik (Forklift) Talep Formu Mehmet IŞIK mehmet@cyffuar.com.tr E.1 Reklam Olanakları E.2 Fuar Kataloğu Reklamları Selin DENİZ selin@cyffuar.com.tr E.3 Web Sitesi Reklamları F.1 Otel Rezervasyon Formu F.2 Katılımcılara Uyarı Mustafa Gültekin GÖKGÜL mustafa@cyffuar.com.tr

4 HİZMET H Katılımcı Hizmetleri FUAR KATALOG BİLGİ FORMU (KATILIMCI) A.1 service@cyffuar.com.tr Fax : service@cyffuar.com.tr İpek ÖZUYAR Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE GÖNDERİM TARİHİ: Fuar katalogunda alfabetik sırada her katılımcı firmaya aşağıdaki genel bilgilerinin yer alacağı bir sayfa ücretsiz olarak verilmektedir. Bilgileri gönderilmeyen firmanın sayfası yalnızca şirket ismi bulunacak biçimde boş yayınlanır. FİRMA ADI ( Katalogta yayınlanmasını istediğiniz şekli ile ) ÜRÜN KODLARI Bkz. Form A.2.1 HİZMET KODLARI Bkz. Form A.2.1 FİRMA BİLGİLERİNİZ FİRMA PROFİLİ BAYİ DİSTRİBÜTÖR ÜRETİCİ YETİŞTİRİCİ PEYZAJ UYGULAMA PROJE FİRMASI KAMU KURUMU BASIN-YAYIN TİCARİ ORGANİZASYON ADRESLER MERKEZ TEL FAX ÜRETİM YERİ TEL FAX ŞUBE TEL FAX e - www.

5 HİZMET H Katılımcı Hizmetleri FUAR KATALOG BİLGİ FORMU (TEMSİLCİ) A.2 service@cyffuar.com.tr Fax : service@cyffuar.com.tr İpek ÖZUYAR Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE GÖNDERİM TARİHİ: Ülkemizde düzenlenen fuarlar ile ilgili usul ve esasları belirleyerek denetlemesinden sorumlu olan T.O.B.B (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) ne her bir katılımcı firmanın ve bu firma standında teşhir/temsil edilecek firma/marka bilgilerinin bildirilmesi zorunludur. Ayrıca fuar alanında size teşhiriniz için tahsis edilen alan, yalnızca firmanız ürün ve hizmetlerinin sunumu için verilmektedir. Standınızda bir başka firmanın ürün, broşür, katalog ya da afiş reklam gibi tanıtım materyallerini bulundurmanız A.2 Formu ile şirketimize bildirmediğiniz sürece yasaktır. (Temsilcisi olduğunuz ve fuarda ürününü sergileyeceğiniz her şirket için ayrı bir sayfa doldurunuz.) TEMSİL ETTİĞİNİZ FİRMA BİLGİLERİ FİRMA ADI YETKİLİ KİŞİ ÜRÜN KODLARI Bkz. Form A.2.1 HİZMET KODLARI Bkz. Form A.2.1 FİRMA PROFİLİ BAYİ DİSTRİBÜTÖR ÜRETİCİ YETİŞTİRİCİ PEYZAJ UYGULAMA PROJE FİRMASI KAMU KURUMU BASIN-YAYIN TİCARİ ORGANİZASYON ADRESLER MERKEZ TEL FAX ÜRETİM YERİ TEL FAX ŞUBE TEL FAX e - www.

6 HİZMET H Katılımcı Hizmetleri ÜRÜN HİZMET ENDEKSİ A.2.1 service@cyffuar.com.tr Fax : service@cyffuar.com.tr İpek ÖZUYAR Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza no: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE 1. Bitkiler 1.1. Dış Mekân Süs Bitkileri Fideler Genç Bitkiler Boylu/Yetişmiş Bitkileri 1.2. İç Mekân Süs Bitkileri Fideler Genç Bitkiler Boylu/Yetişmiş Bitkiler 1.3. Mevsimlik Süs Bitkileri 1.4. Akdeniz Bitkileri Fideler Genç Bitkiler Boylu/Yetişmiş Bitkiler 1.5. Ağaçlar 1.6. Çiçekler Çiçek Soğanları Kesme Çiçekler Kokulu Çiçekler Saksılı Çiçekler 1.7. Örtü Bitkileri 1.8. Suda Yetişen Bitkiler 1.9. Dikey Bahçeler Tohumlar Çimler Çim Tohumları Doğal Rulo Çimler Tohum Halısı Hydroseeding Çim Fidesi 2. Peyzaj 2.1. Peyzaj Tasarımı / Proje 2.2. Peyzaj Uygulama 2.3. Peyzaj Çizim Programları 2.4. Dekoratif Peyzaj Malzemeleri Ağaç Kabukları Bahçe Mobilyaları Biyolojik Havuzlar Doğal Taşlar Kum - Çakıl Sisleme Sistemleri Süs Havuzları Traversler Diğer 3. Teknik / Yan Sanayi 3.1. Seralar Sera Yapımı Sera Isıtma Soğutma Sera Havalandırma Sera Taban Örtüleri Sera Naylonu / Filmleri / Plastikleri Sera Aydınlatma Mühendislik Hizmetleri Diğer Yetiştirme Ortamları Torf Perlit Toprak Pomza Saksı Jelleri Gübre Sıvı Gübre Mineral Gübre Organik Gübre Su Tutucular Diğer Bitki Besinleri/Koruyucuları Organik ve İnorganik Ürünler Sıvı Bitki Besinleri Yaprak ve Çiçek Çoğaltıcılar Bitki Koruyucu Ürünler Diğer Makine ve Ekipmanlar Ağaç Söküm Dikim Makine ve Ekipmanları Aşılama Malzemeleri Çimleme Makine ve Ekipmanları Fidan Söküm Dikim Makine ve Ekipmanları Gübreleme Makine ve Ekipmanları İlaçlama Makineleri / Pestisitler Paketleme-Ambalaj Makine ve Ekipmanları Paletleme Makine ve Ekipmanları Saksılama Makine ve Ekipmanları Sisleme Makine ve Ekipmanları Taşıma-Kaldırma Ekipmanları El Arabaları Transpaletler Forkliftler 3.5. Sulama Teknolojileri Damla Sulama Ekipmanları Pompalar Su Şartlandırıcılar-Kimyasallar Diğer Ölçüm ve Tartım Cihazları 3.7. Etiketleme ve Barkodlama 3.8. Bahçe Aletleri 3.9. Çiçekçilik Malzemeleri Bambu Saksı ve Sepetler Plastik Saksılar Toprak Saksılar Işıklı Saksılar Metal Saksılar Çiçek Sepetleri 4. Dernek / Yayın / Diğer 4.1. Sektörel Yayınlar 4.2. Sektörel Birlik / Dernek / Kooperatif 4.3. Ticari Organizasyon / Fuar 4.4. Kamu Kurumu 4.5. Meslek Odası / Örgütü 4.6. Diğer..

7 HİZMET H Katılımcı Hizmetleri YAKA KARTI BİLGİ FORMU A.3 service@cyffuar.com.tr Fax : service@cyffuar.com.tr İpek ÖZUYAR Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE GÖNDERİM TARİHİ: Görevli yaka kartları katılımcılara ücretsiz olarak verilmektedir ve fuar alanına giriş çıkışlarda bulundurulması zorunludur. Bu nedenle standınızda görev olacak personellerin isimlerini bildirmeniz önemlidir. Formu Dolduran Yetkili STAND GÖREVLİSİ ADI SOYADI TEMSİL EDİLEN FİRMA ( Karta Yazılacak Firma İsmi)

8 HİZMET H Katılımcı Hizmetleri DAVETİYE ve AFİŞ İSTEK FORMU A.4 service@cyffuar.com.tr Fax : service@cyffuar.com.tr İpek ÖZUYAR Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE GÖNDERİM TARİHİ: Fuar davetiyeleri ile fuara ücretsiz giriş yapılabilmektedir. Her davetiye bir kişiliktir ve müşterilerinize verebilmeniz için istediğiniz adedi aşağıdaki formda belirtebilirsiniz. Davetiyeler katılımcı firmalar için ücretsizdir. Fuar afişleri ise iş yerinizin camlarına ve uygun olabilecek diğer yerlere asarak fuara katılımınızı duyurmanızı sağlamak için temin edilmektedir. Yine talep ettiğiniz adedi belirtebilirsiniz. FİRMA ADI YETKİLİ KİŞİ Türkçe İngilizce FUAR DAVETİYESİ Adet FUAR AFİŞİ (50x70 cm ebat) Adet

9 HİZMET H Katılımcı Hizmetleri ZAMANLAMA TABLOSU A.5 service@cyffuar.com.tr Fax : service@cyffuar.com.tr İpek ÖZUYAR Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE Lütfen fuarla ilgili planlamalarınızı zamanlama takvimine uyacak biçimde yapınız. Aksi halde doğabilecek aksaklıklardan şirketimiz sorumlu değildir. Fuarda özel dekor stand ile yer alacak katılımcıların stand tasarım ve uygulamasını yaptıracakları firmaları zamanlama takvimine uymaları konusunda uyarmaları önemle rica olunur. Çalışma Saatleri ÖZEL DEKOR STANTLARIN YERLEŞİMİ :00 00: :00 00:00 09:00 21: Araç girişine izin verilmeyecektir. Malzeme taşıma için Form D.2 ye bakınız. Stant kurulum ve yerleşim çalışmaları saat itibariyle sonlandırılacaktır. Malzeme kapıları kapatılarak temizlik çalışması başlayacaktır. STANDART STANTLARIN YERLEŞİMİ 09:00 21: Araç girişine izin verilmeyecektir. Malzeme taşıma için Form D.2 ye bakınız. Stant kurulum ve yerleşim çalışmaları saat itibariyle sonlandırılacaktır. Malzeme kapıları kapatılarak temizlik çalışması başlayacaktır. STANTLARIN TOPLANMASI :30 02:00 Malzeme kapıları saat 19:00 da açılacaktır :00 11:00 Önemli Not: Pazartesi günü saat 11:00 itibariyle fuar alanı tamamen boşaltılacaktır. Bu süreyi geçen firmalar için alan yönetimince gecikilen her saat başı maddi cezai işlem uygulanacaktır. Lütfen Fuar Alanına Giriş inizi Belirtiniz.

10 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri STANDART STANT TALEP FORMU B.1 mehmet@cyffuar.com.tr Fax : mehmet@cyffuar.com.tr Mehmet IŞIK Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE GÖNDERİM TARİHİ: Katılım sözleşmesinde standart stant işaretlenmemiş firmalar içindir. Fuar açılış tarihinden önceki bir ay içinde yapılan başvuruların karşılanma garantisi yoktur. Katılımcı firmalara standart stantlar aşağıdaki donanım ile teslim edilmektedir. Bölme panelleri (beyaz sunta 0,95 x 2,40 m, alüminyum direkler arasına geçirilmektedir.) Aydınlatma (her 3 m 2 için bir adet 100 wattlık spot) Elektrik (bir adet 220 V üçlü priz, her 3 m 2 için 100 watt enerji temini) Zemin kaplama (standart halı) Stant alın yazısı (folyo yapıştırma) Standart stant bedeli m 2 başına K.D.V. dir. (Fuar alanında kurulum sırasındaki siparişler K.D.V. dir.)

11 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri EKSTRA STANT MALZEMELERİ B.2 mehmet@cyffuar.com.tr Fax : mehmet@cyffuar.com.tr GÖNDERİM TARİHİ: Kod Açıklama Adet Fiyat( ) Toplam Kod Açıklama Adet Fiyat( ) Toplam A-1 Metal Masa 90 B-18 Broşürlük 60 A-2 Metal Masa 95 B-19 Podyum 30 / m 2 A-3 Ahşap Masa 60 B-20 Perde 45 A-4 Metal Masa 155 B-21 Ahşap Kapı 150 A-5 Cam Bar Masası 110 C-1 Metal Sandalye 50 A-6 Cam Sehpa 65 C-2 Metal Sandalye 60 A-7 Cam Masa 130 C-3 Metal Bar Sandalyesi 70 A-8 Dikdörtgen Masa 65 C-4 Bar Sandalye 50 A-9 Sehpa 35 C-5 Bar Sandalyesi 80 A-10 Sehpa 40 C-6 Tek Kişilik Koltuk 150 A-11 Sehpa 45 C-7 Çift Kişilik Koltuk 250 B-1 Vitrin 75 C-8 Ofis Sandalyesi 100 B-2 Vitrin 60 C-9 Vestiyer 40 B-3 Vitrin 85 C-10 Çöp Kovası 20 B-4 Işıklı Vitrin 125 C-11 Plazma TV / day B-5 Işıklı Vitrin 175 C-12 DVD 50 B-6 Banko 75 D-1 Plazma Demiri 45 B-7 Banko 75 D-2 Su Isıtıcı 40 B-8 Masa 75 D-3 Kahve Makinası 70 B-9 Banko 115 D-4 Buzdolabı 125 B-10 Raflı Dolap 100 D-5 Su Makinası 110 B-11 Banko ( l:150 cm) 175 D-6 Sistem Askılık 25 B-12 Banko ( l:102 cm) 130 D-7 Metal Halide 150 W 95 B-13 Dolap 80 D-8 Halojen Spot W 30 B-14 Sergi Küpü (h:50 cm) 50 D-9 Spot 100 W 100 B-15 Sergi Küpü (h:75 cm) 60 D-10 Elektrik Ray 30 B-16 Panel 35 D-11 Uzatma Kablosu 20 B-17 Raf 20 * Fiyatlara %18 K.D.V. eklenecektir. * Fuar alanındaki siparişler %50 zamlıdır ve stoklar elverdiği ölçüde karşılanır. * Fuar açılışından önceki 1 ay içinde verilen siparişlerin karşılanma garantisi yoktur.

12 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri EKSTRA STANT MALZEMELERİ B.2.1 mehmet@cyffuar.com.tr Istanbul 2015 A-1 METAL MASA METAL TABLE A-2 METAL MASA METAL TABLE A-3 AHŞAP MASA WOODEN TABLE h : 75 cm r : 75 cm h : 75 cm ı : 75 cm w : 75 cm h : 75 cm ı : 80 cm w : 80 cm A-4 METAL MASA METAL TABLE A-5 CAM BAR MASASI GLASS BAR TABLE A-6 CAM SEHPA CLASS COFFEE TABLE h : 75 cm ı : 120 cm w : 75 cm h : 105 cm r : 75 cm h : 40 cm r : 60 cm A-7 CAM MASA GLASS TABLE A-8 DİKDÖRTGEN MASA SQUARE TABLE A-9 SEHPA COFFEE TABLE h : 60 cm r : 110 cm h : 75 cm ı : 110 cm w : 80 cm h : 50 cm ı : 50 cm w : 50 cm SEHPA COFFEE TABLE A-10 A-11 SEHPA COFFEE TABLE B-1 VİTRİN SHOWCASE h : 45 cm ı : 90 cm w : 55 cm h : 45 cm ı : 118 cm w : 78 cm h : 99 cm ı : 102 cm w : 52 cm Tel: Fax : service@cyffuar.com.tr

13 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri EKSTRA STANT MALZEMELERİ B.2.1 mehmet@cyffuar.com.tr Istanbul 2015 VİTRİN SHOWCASE VİTRİN SHOWCASE B-2 B-3 B-4 IŞIKLI VİTRİN SHOWCASE WITH LIGHT h : 99 cm ı : 52 cm w : 52 cm h : 100 cm ı : 102 cm w : 52 cm h : 200 cm ı : 52 cm w : 52 cm B-5 IŞIKLI VİTRİN SHOWCASE WITH LIGHT B-6 BANKO DESK B-7 BANKO INFORMATION DESK h : 200 cm ı : 102 cm w : 52 cm h : 102 cm ı : 105 cm w : 55 cm h : 98 cm ı : 102 cm w : 52 cm B-8 MASA TABLE B-9 BANKO DESK B-10 RAFLI DOLAP CUPBOARD WITH SHELVES h : 75 cm ı : 105 cm w : 55 cm h : 99 cm ı : 200 cm w : 52 cm h : 200 cm ı : 102 cm w : 40 cm BANKO DESK B-11 B-12 BANKO DESK B-13 DOLAP CUPBOARD h : 102 cm ı : 150 cm w : 50 cm h : 102 cm ı : 102 cm w : 40 cm h : 82 cm ı : 105 cm w : 42 cm Tel: Fax : service@cyffuar.com.tr

14 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri EKSTRA STANT MALZEMELERİ B.2.1 mehmet@cyffuar.com.tr Istanbul 2015 B-14 SERGİ KÜPÜ DISPLAY CUBE B-15 SERGİ KÜPÜ DISPLAY CUBE B-16 PANEL PANNEL h : 50 cm ı : 50 cm w : 50 cm h : 75 cm ı : 75 cm w : 75 cm h : 234 cm w : 95.5 cm B-17 RAF SHELF B-18 BROŞÜRLÜK BROCHURE RACK B-19 PODYUM PODIUM ı : 100 cm w : 30 cm ı : 100 cm w : 30 cm h : cm ı : 102 cm w : 100 cm B-20 PERDE CURTAIN AHŞAP KAPI WOODEN DOOR B-21 C-1 METAL SANDALYE METAL CHAIR h : 208 cm w : 83 cm h : 80 cm C-2 METAL SANDALYE METAL CHAIR C-3 METAL BAR SANDALYESİ METAL BAR STOOL C-4 BAR SANDALYESİ BAR STOOL h : 80 cm h : 106 cm h : 75 cm Tel: Fax : service@cyffuar.com.tr

15 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri EKSTRA STANT MALZEMELERİ B.2.1 mehmet@cyffuar.com.tr Istanbul 2015 C-5 BAR SANDALYESİ BAR STOOL C-6 TEK KİŞİLİK KOLTUK ARMCHAIR C-7 ÇİFT KİŞİLİK KOLTUK SOFA h : 100 cm h : 82 cm ı : 74 cm h : 82 cm ı : 135 cm C-8 OFİS SANDALYESİ OFFICE ARMCHAIR C-9 VESTİYER CLOTH RACK C-10 ÇÖP KOVASI WASTE PAPER BASKET h : 90 cm h : 162 cm h : 50 cm C-11 PLAZMA TV 42 PLASMA TV 42 C-12 DVD DVD D-1 PLAZMA DEMİRİ PLASMA STEEL h : 150 cm ı : 65 cm D-2 SU ISITICI KETTLE KAHVE MAKİNESİ COFFEE MACHINE D-3 D-4 BUZDOLABI REFRIGERATOR Tel: Fax : service@cyffuar.com.tr

16 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri EKSTRA STANT MALZEMELERİ B.2.1 mehmet@cyffuar.com.tr Istanbul 2015 D-5 SU MAKİNESİ WATER FOUNTAIN D-6 SİSTEM ASKILIK COAT SYSTEM D-7 METAL HALIDE HQI 150 W D-8 HALOJEN SPOT HALOGEN SPOT D-9 SPOT SPOT D-10 ELEKTRO RAY ELECTRICAL RALL 150 W W 100 W ı : 200 cm D-11 UZATMA KABLOSU EXTENSION CORD - Malzemelerin renk ve kalitesi, kullanımı ve yıpranma payı göz önüne alındığında, görsellerden farklılık gösterebilir. - Malzemelerdeki renk ve desenler baskıda göründüğü hali ile birebir örtüşmeyebilir. Baskı kalitesi nedeniyle oluşabilecek renk farklılıklarından şirketimiz sorumlu değildir. Tel: Fax : service@cyffuar.com.tr

17 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri EKSTRA STANT HİZMET TALEP FORMU B.3 mehmet@cyffuar.com.tr Fax : mehmet@cyffuar.com.tr Mehmet IŞIK Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE GÖNDERİM TARİHİ: Değerli Katılımcımız, Eurasia Plant Fair / Flower Show Istanbul Fuarımızda kurulacak olan her stant alanına her 3 m² için 100 watt (220 V) enerji bedelsiz olarak temin edilmektedir. Su, basınçlı hava ve telefon hattı gibi hizmetler ise ücretine mukabil temin edilmektedir. - ELEKTRİK; o o o Standınızda kullanacağınız toplam elektrik yükü her 3 m² için 100 watt ile hesaplayacağınız toplam yükü geçiyorsa, ya da 380 V triphase enerji talebiniz varsa, özel hat çekilmesi gerekmektedir. Alandaki stantlara çekilecek tüm elektrik hatları bu bilgiler ışığında kurulacaktır. Bu nedenle lütfen fuar esnasında standınızda kullanacağınız maksimum elektrik yükünü aşağıda belirtiniz. Ekstra elektrik talepleri için ücretlendirme günlük 5 USD / Kw olarak yapılmaktadır. - SU; o Su gelir ve gider bağlantısı ile kullanım ücreti K.D.V. dir. o Su temini ancak 9 ve 10. salonlarda sağlanabilmektedir. -BASINÇLI HAVA; o Basınçlı hava 2 6 bar arası temin edilebilmektedir. Bağlantı ile kullanım ücreti K.D.V. dir. o Basınçlı hava temini ancak 9 ve 10. salonlarda sağlanabilmektedir. - TELEFON HATTI; o Yurtiçi ya da uluslar arası kullanılabilecek telefon hattı talebiniz karşılanırken, tüketimin belirlendiği sayaç (kontör) değerine göre ücretlendirilmektedir. Tesisat problemi yaşamamak ve fuar sırasında olası aksiliklerin önüne geçebilmek adına bu bilgileri göndermeniz önemlidir. Standınızda kullanacağınız toplam elektrik yükü Kw 380 V triphase elektrik talebiniz var mı? Su Gelir Gider Bağlantı Talebiniz var mı? Basınçlı Hava Talebiniz var mı? Hattı Talebiniz var mı? *) Kurulum sırasında fuar alanında verilecek sipariş ve taleplerin karşılanma garantisi yoktur.

18 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri ZEMİN KAPLAMA TALEP FORMU B.4 mehmet@cyffuar.com.tr Fax : mehmet@cyffuar.com.tr Mehmet IŞIK Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE GÖNDERİM TARİHİ: Standart stant katılımları dışındaki tüm stand uygulamalarında talep edilecek zemin kaplamaları fiyatlandırılmaktadır. Seçebileceğiniz ürün ve fiyatlandırma bilgisi yanındaki onay kutusu ile talebinizi iletebilirsiniz. Kaplanmasını talep ettiğiniz alan m 2 Halı Laminat Parke 8 / m 2 20 / m 2 Kırmızı Mavi Lacivert Koyu Gri Açık Gri Açık Yeşil Koyu Yeşil Siyah Kahverengi Turuncu Akça Ağaç Halı döşeme işçiliği, yapıştırma ve naylon kaplama 3 / m 2 Parke döşeme işçiliği, şilte, kenar profilleri 5 / m 2 Tüm fiyatlara %18 K.D.V. eklenecektir.

19 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri STANT KURULUM / YERLEŞİM KURALLARI C.1 mustafa@cyffuar.com.tr Değerli Katılımcımız, Stant dekorasyonunuzu oluştururken sizin ya da hizmet aldığınız taşeron firmanın aşağıdaki kurallara uyması gerektiğini önemle hatırlatırız. Lütfen şirketimizce onaylanmamış stant projelerinin kurulumuna izin verilmeyeceğini unutmayınız. Fuar yerleşimi sırasında olası anlaşmazlık / aksaklıkların önüne geçebilmek adına lütfen bu bilgilendirmeyi dikkatle okuyunuz ve taşeron firmanıza yönlendiriniz. -Proje Onayı; Standınızın kurulum ve sökümünden sorumlu taşeron firmanıza projenin şirketimizce onaylanması gerektiğini bildirmelisiniz.tarafımızca size yada taşeron firmamıza gönderilecek PROJE ONAY FORMU bulunmayan stantların çalışma yapmaları mümkün değildir. Onaysız projelerin kurulumuna izin verilmemektedir. Proje son gönderim tarihi tir. -İş Güvenliği; o Sizin ya da stant taşeronunuzun gerekli iş güvenliği tedbirlerini almadan fuar alanında stant kurmasına izin verilmeyeceğini, 18 yaşından küçük işçi çalıştıranların alana giriş yapamayacağını, hiçbir taşeron firmanın alana sigortasız işçi sokamayacağını önemle bildiririz. Gerekli iş güvenliği tedbirlerini almayan,18 yaşından küçük ya da sigortasız işçi çalıştıran taşeronların tespiti halinde, derhal alandan uzaklaştırılacaklardır. o Stantlarda fuar kurulumu, sökümü ya da fuar süresince yanıcı, parlayıcı ya da patlayıcı maddelerin bulundurulmasına izin verilmemektedir. (örneğin tüp kullanmak yerine elektrikli ısıtıcıları tercih etmelisiniz.). -3 te 1 Kuralı; o Fuar alanındaki tüm stantlar için 1/3 kuralı geçerlidir. Stantlar açık cephelerinin en fazla 1/3 ü kadar bir alanı duvar ile kapatabilirler. (9 m lik açık cephenize en fazla 3 m duvar yapabilirsiniz anlamına gelir.) o Sizin, komşularınızın ve fuarın genel görünümünde maksimum fayda ve ferahlığın sağlanabilmesi için 1/3 kuralına uymanın zorunluluk olduğunu hatırlatırız. -Yükseklik Sınırları; her salon ve noktada izin verilen stant yükseklik sınırları farklılık göstermektedir. o 9 ve 10. Salonlardaki stantlar için maksimum yükseklik sınırı 5 m dir. o 11. Salon genelinde, 921/C, 921/D, 922/B, 922/C, 1021/C ve 1022/C numaralı stantlar için maksimum yükseklik sınırı 3,5 m dir. o Fuaye alanındaki stantlar için ( numaralı stantlar) yükseklik sınırı 2,6 m dir. -Yükselti Farkları; Duvarını daha yüksek inşa eden her komşu stant, arka cephesindeki yükseklik farkını temiz kapamak ve komşusu üzerindeki kötü görüntüyü engellemekle mükelleftir. (siz 5 m duvar yaparken komşunuz 3,5 m de kalırsa, yükselti farkı olan 1,5 m nizi temiz bir malzeme ile kapatmakla sorumlu olduğunuzu ifade eder.) -Elektrik Kuralları; o Stant alanlarına her 3 m² için 100 watt enerji temin edilmektedir. Bu yükten fazla elektrik gücüne ihtiyacı olacak firmaların B.3 Ekstra Hizmet Formu göndermeleri gerektiğini hatırlatırız. o Ayrıca her özel dekor, standı içerisinde sigorta panosu, kaçak / yüksek akım rölesi bulundurmak zorundadır. o Zeminde enerji alınan tesisat kapağı fuar boyunca ulaşılabilir şekilde ya tamamen açık bırakılmalı ya da acil durumda ulaşılabilir şekilde kapaklı yapılmalıdır. Stant zemininde tesisat kapağı kapatılmış olan firmalara enerji verilmeyecektir. -Ekstra Talepler; Standınızda su bağlantısı, basınçlı hava ya da telefon hattı gibi ekstra talepleriniz için B.3 Formunu kullanmalısınız. Bu formlar olmadan ilgili hizmetlerin sağlanma garantisinin bulunmadığını hatırlatırız. -Çalışma Saatleri; Fuar alanındaki çalışma saatleri A.5 Zamanlama Takviminde yer almaktadır. Özellikle taşeron firmalarınızı bu konuda uyarmanızı önemle rica ederiz. Son gece genel açılış hazırlıklarının zamanında tamamlanabilmesi için çalışmaya izin verilmeyeceğini, bu nedenle planlamalarınızın son geceye bırakmadan tamamlanılması gerektiğini önemle hatırlatırız. Yukarıda belirtilen tüm kurallar ve genel şartları imzalamış olduğunuz sözleşme hükümleri çerçevesinde kabul ettiğinizi, şirketiniz personeli ya da stant taşeronu firmanızın olumsuz uygulamalarından doğrudan sorumlu olduğunuzu ve her bir kural ihlali için belirlenecek maddi cezayı peşinen kabul ettiğinizi hatırlatır, konuya gereken hassasiyetinizi rica ederiz. Yukarıdaki konular ile ilgili bilgi ve talepleriniz için mustafa@cyffuar.com.tr ya da mehmet@cyffuar.com.tr ye e-posta gönderebilirsiniz.

20 STANT HİZMETİ S Stant Hizmetleri ÖZEL DEKOR TASARIM TALEP FORMU C.3 cihanbozkurt@dunyadizayn.com.tr Fax : cihanbozkurt@dunyadizayn.com.tr Cihan BOZKURT Dünya Dizayn ve Fuarcılık A.Ş. Beybi Giz Plaza, Maslak No:28 Kat:2 Daire:3-4 ist. Tel : GÖNDERİM TARİHİ: Dunya Dizayn Eurasia Plant Fair / Flower Show Istanbul un resmi çözüm ortağıdır. Kendi bünyenizde özel dekor stant tasarlayabileceğiniz gibi, profesyonel stant kiralama ya da satın alma yapabilirsiniz. Profesyonel stant kiralama ile ilgili talebinizi firmamıza iletebilirsiniz. Formu Dolduran Yetkili TALEP ETTİĞİNİZ TASARIM İLE İLGİLİ NOTLARINIZ STANTTA KULLANILMASINI İSTEDİĞİNİZ MALZEMELER Stand Tipi Kenar Stant Köşe Stant 3 Cephe Stant Ada Stant Stant Ölçüleriniz m derinlik x m cephe LÜTFEN DİKKATE ALINIZ 9. ve 10. salonlarda izin verilen stand yüksekliği 5 m dir. 11. Salondaki stantlar için verilen yükseklik sınırı 3,5 m dir. Fuaye alanındaki stantlar ( arası ) için verilen yükseklik sınırı 2,6 m dir. 921/C, 921/D, 922/B, 922/C, 1021/C ve 1022/C no lu stantlar için verilen yükseklik sınırı 3,5m dir.

21 DİĞER HİZMETLER D Diğer Hizmetler HOSTES - TERCÜMAN TALEP FORMU D.1 dilek@palmiaajans.com Fax :+90 (212) dilek@palmiaajans.com Dilek AYATA GSM : Palmia Ajans Reklam ve Tanıtım Zeytinlik Mah. Fazilpasa Sk. No:16 Ardal Apt. D:3 Bakirköy / Istanbul GÖNDERİM TARİHİ: HOSTES Hostes 110 / gün Model 200 / gün TERCÜMAN İngilizce 150 / gün Italyanca 200 / gün Konu ile ilgili stand yetkilisinin Adı Soyadı Direkt u Tüm fiyatlara %18 K.D.V. eklenecektir Personelin öğle yemekleri çalıştıkları firma tarafından karşılanacaktır.

22 DİĞER HİZMETLER D Diğer Hizmetler FUAR İÇİ LOJİSTİK (FORKLIFT) TALEP FORMU D.2 mehmet@cyffuar.com.tr Fax : mehmet@cyffuar.com.tr Mehmet IŞIK Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE GÖNDERİM TARİHİ: Forklift ile malzeme İndirilmesi / Yüklenmesi hizmeti CYF Fuarcılık tarafından sağlanacaktır. Uygulanacak fiyat tarifesi aşağıdaki gibidir. Bu hizmetten faydalanmak için fuara giriş tarihinizden en geç 1 hafta öncesine kadar geri dönüş yapmanızı rica ederiz. FORKLİFT KULLANIM ÜCRETLERİ Komple Kamyon Tahliyesi / Yüklemesi 250 Komple Tır Tahliyesi / Yüklemesi 300 Parça/Palet Başı Fiyat 40 (Tam dolu olmayan Kamyon ya da Tır indirme/bindirme işlerinde fiyatlandırma parça/palet başı üzerinden uygulanacaktır) Konu ile ilgili stand yetkilisinin Adı Soyadı Direkt u Talep Edilen Gün ve Saat Tüm fiyatlara %18 K.D.V. eklenecektir

23 VESTİYER FOTOKOPİ FAKS CLOAKROOM COPY & FAX 127/a VIP Yerleşim Planı Floor Plan REKLÂM HİZMETİ R Reklam Hizmetleri REKLÂM OLANAKLARI E.1 selin@cyffuar.com.tr Fax : selin@cyffuar.com.tr Selin DENİZ Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE GÖNDERİM TARİHİ: Sponsorluk ve reklam olanakları dosyamızı ayrıca talep edebilirsiniz. Hall 10 Hall D 1037 C 1037 B 1037 A / B 1011/B / A 1025 / C 1025/B 1025/A 1015/C 1017/C Firma /C 1011/A 1015/B 1015/A 1017/B 1017/A Logosu / A B 1021 / C 1021 / B 1021 / A 101 Fuaye / Foyer Hall 11 TEKNİK OFİS TECHNICAL OFFICE 922 / C 922 / B 922 / A / A 926 / C 926 A B D 918 / B / A B 918 / A 904 / B 902 / A 902 / B 904 / A / B 914 / A / B 910 / A B 938 A C 1036 B 1036 A / A 1018/C 1018/B / A B 1020/B 1020 / A 1020/C 1022 / A 1022 / B 1022 / C GÜVENLİK ODASI SECURITY OFFICE 100 Hall ÇIKIŞ KAPISI EXIT GATE / A 921 / B 921 / C / A 919 / B 919 / C 903 / A 903 / B / A 905 / B 915 / A 915 / B / A 913 / B / A B 911 / A 911 / B 935 C 935 B 935 A C 1028 B 1028 / A / B B 1026 / A 1024 / A 921 / D / C 923 / D / A - B 927 / C A B 925 / A 925 / B D P P7 A Hall 11 Yerleşim Planında Logo Reklâmı Fuar alanı ana girişi ve salon girişlerinde yerleşim planları olacaktır. Bu planlar üzerinde firma logonuz ile yerinizi ön plana çıkarabilmek için belirleyici reklam verebilirsiniz. Her logo için Zemin Reklamları Hall 9-10 ÇIKIŞ EXIT B 1132 A 1130 / A 1130 / B 1112 / A 1112 / B Firma / A Logosu 1118 / B 1128 / B 1118 / C 1118 / A A A B C / A 1108 / B 1107 / A 1107 / B / C D / A 1105 / B 1103 / C / B 1103 / A 1102 / C 1101 / C 1102 / A 1101 / B 1102 / B 1101 / A 1133 D 1133 C 1133 B 1133 A C 1129 B A /B 1125 D 1125 C /A B 1125 A Koridor halısı üzerinde folyo yapıştırma logo (1 x 1 m her bir adet için) DEPO / B 1124 STORAGE A B C A / A 1119/B C D 1121 Fuaye zeminine reklam (1 x 1 m folyo yapıştırma) Salonlar Arasında Reklam Panosu DANIŞMA REGISTRATION GİRİŞ KAPISI ENTRANCE Salon geçişlerinde pano reklamlar (2,40 x 1,00 m, her bir adet için) ve 10. salonlar girişinde, 11. salon merdiven çıkışı karşısı pano reklamlar (3,00 x 4,00 m, her bir adet için) Yaka Kartı Sponsorluğu Ziyaretçi yaka kartları adet basılmaktadır. Bu kartlarda ziyaretçi adı, mesleği ve geldiği bölge ismi yazmaktadır. Bu kartlar üzerinde yalnız bir firma için logolu reklam alanı verilmektedir. Reklâm bedeli adet için Yaka kartı boyun askı ipleri üzerinde yalnız bir firma için baskı olarak logolu reklâm verilmektedir. Reklâm bedeli adet için Ziyaretçi Rehberine Reklâm Fuar girişinde ziyaretçilere verilen, fuar krokisi ve stand numaralarını içeren bilgilendirme el rehberidir. Bu rehberde logolu reklâm alınmaktadır. Reklam bedeli her logo için Turnikelere Giydirme Reklâm Fuar girişlerinin zorunlu olarak yapıldığı turnikelere giydirme yaparak reklâm verebilirsiniz. Reklâm Bedeli her turnike için Tüm fiyatlara %18 K.D.V. eklenecektir Tüm reklam seçenekleri için tasarım katılımcıya aittir.

24 REKLÂM HİZMETİ R Reklam Hizmetleri FUAR KATALOĞU REKLAM OLANAKLARI E.2 selin@cyffuar.com.tr Fax : selin@cyffuar.com.tr Selin DENİZ Mustafa Kemal Mah Sok. Gökçeoglu Plaza No: 7/4 Çankaya - Ankara / TÜRKiYE GÖNDERİM TARİHİ: Fuara katılan firmaların alfabetik sırada bilgilerinin yer aldığı fuar katalogu, tüm katılımcı firmalara, katılımcı firmaların talep ettikleri müşterilerine ve fuarı ziyaret eden önemli sektör temsilcisi ziyaretçilere dağıtılmaktadır. Bu katalog içerisinde reklam (renkli) bedelleri aşağıdaki gibidir. Ön kapak içi (kapak içi sol) İç Sayfalar (tam sayfa) Arka Kapak İçi Arka Kapak Ayıraç (ayıraç ipi ve uç reklâm kartonu) Katalog sırtı firma logosu + 3 Kelime Slogan Tüm fiyatlara %18 K.D.V. eklenecektir Tüm reklam seçenekleri için tasarım katılımcıya aittir. Tüm tasarımlar convertlenmiş PDF formatında 14.5x21 cm (dikey) ölçüsünde gönderilmelidir.

Fuar Adı / Exhibition Name: Fuar Tarihi / Exhibition Date: Katılımcı Adı / Company Name: Salon-Stand No / Hall-Booth No: KİRALIK MALZEME FİYAT LİSTESİ / PRICE LIST FOR RENTAL EQUIPMENT FİYATLAR EURO'DUR

Detaylı

Bu el kitabında Fuar esnasında alacağınız hizmetler, reklam olanakları ve konaklama gibi birçok konuda bilgi ve başvuru formu bulabilirsiniz.

Bu el kitabında Fuar esnasında alacağınız hizmetler, reklam olanakları ve konaklama gibi birçok konuda bilgi ve başvuru formu bulabilirsiniz. Değerli Katılımcımız, Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul Fuarı nda sizlere daha iyi hizmet verebilmek, ihtiyaçlarınızı zamanında ve eksiksiz karşılayabilmek için incelemekte olduğunuz KATILIMCI

Detaylı

E-mail: teknik@ifo.com.tr Faks No: 0212 288 36 11

E-mail: teknik@ifo.com.tr Faks No: 0212 288 36 11 TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2011 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Standart Stand (İFO tarafından tedarik edilir) (Lütfen FORM B yi doldurunuz.) Özel Dekorasyon (Lütfen

Detaylı

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 12 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılımcı: Fuar Sorumlusu: Katılım Tipi * Lütfen Fuar Katılım Tipi Bildirim Formlarınızı en geç 23 Ekim 2009 tarihine kadar elimizde olacak

Detaylı

Özel Dekorasyon Firması İletişim Bilgileri:

Özel Dekorasyon Firması İletişim Bilgileri: TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2011 12 Özel Stand Katılım Bildirim Formu FORM A * Lütfen Özel Stand Katılım Bildirim Formlarınızı en geç 09 Mayıs 2011 tarihine kadar elimizde olacak şekilde ve istenen formatlarda

Detaylı

YENi NESiL STAND HiZMETi

YENi NESiL STAND HiZMETi YENi NESiL STAND HiZMETi www.modelstand.com.tr MODEL STAND NEDİR? Model Stand, fuara katılım gösteren firmaların fuar süresince kiralamış oldukları Özel standın standardize edilmiş halidir. Model Stand

Detaylı

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 12 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılımcı: Yetkili: Telefon: Fax: E-mail: Fuar Sorumlusu: Cep Tel : Katılım Tipi 1- Standart Modüler Stand kurdurmak istiyoruz. 2a: Stand

Detaylı

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2015

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2015 TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2015 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Özel Dekorasyon (Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.) Standart Stand (Standart standlar İFO tarafından

Detaylı

9. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı Kasım 2017

9. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı Kasım 2017 9. Uluslararası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı de Yeni Yerinde %60 Daha Büyük 2325 Kasım İstanbul BEYLİKDÜZÜ FUAR MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 IFM, Istanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ. Sergileme Ekipmanları

ÜRÜNLERİMİZ. Sergileme Ekipmanları ÜRÜNLERİMİZ Aydınlatma Ekipmanları Mobilya Grupları Sergileme Ekipmanları AYDINLATMA EKİPMANLARI Stok Kod No: ARMT.0013 400 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0014 500 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0010 150 W HELOJEN

Detaylı

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2014

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2014 TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2014 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Özel Dekorasyon (Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.) Standart Stand (Standart standlar ĐFO tarafından

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 27-29 Nisan 2017 İFM, İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

FUTURE FISH EURASIA 2010

FUTURE FISH EURASIA 2010 KATILIMCI EL KİTABI FUTURE FISH EURASIA 2010 5. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı 16 18 Eylül 2010 Uluslararası İzmir Fuar Alanı Salon 2 Kültürpark

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ. Stand. Ekipmanları

ÜRÜNLERİMİZ. Stand. Ekipmanları ÜRÜNLERİMİZ Aydınlatma Ekipmanları Stand Mobilyaları Stand Ekipmanları AYDINLATMA EKİPMANLARI Stok Kod No: ARMT.0013 400 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0014 500 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0010 150 W HELOJEN SPOT

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2013

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2013 TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2013 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Özel Dekorasyon Tip 1 (Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.) Standart Stand (Standart standlar

Detaylı

/ mobilya kiralama /

/ mobilya kiralama / / mobilya kiralama / CMT Mobilya Tasarım Ve Kiralama Hiz. Ltd. Şti. Adres: Simay İş Merkezi Kat:-2 Beylikdüzü/İSTANBUL Telefon: 0212 876 06 80 Fax: 0212 876 06 79 E-posta: info@cmtexpo.net mobilya kiralama

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet REKLAM FIRSATLARI 1- KATALOG İLANI Asansör İstanbul 2013 ün resmi kataloğu bir müşteri el kitabı şeklinde fuar katılımcısı ile ziyaretçiye fuar boyunca yardımcı olacak bir rehber olarak hazırlanmaktadır.

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

STAND TASARIM KATALOĞU

STAND TASARIM KATALOĞU STAND TASARIM KATALOĞU INHOUSE Hakkında INHOUSE DESIGN departmanı, Hannover Messe International Istanbul tarafından standlarının kurumsal imajlarına uygun, efektif bir şekilde tasarlanmasını ve uygulanmasını

Detaylı

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı:

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: MERSİN 8. ULUSLARARASI GIDA, GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME 17-20 NİSAN 2014 Yenişehir Fuar Merkezi Sponsorluk Dosyası GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

WOW Hotel & Convention Center İstanbul www.icsgistanbul.com

WOW Hotel & Convention Center İstanbul www.icsgistanbul.com KATILIMCI KILAVUZU WOW Hotel & Convention Center İstanbul www.icsgistanbul.com Düzenleyen Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) İZNİ İLE DÜZENLENMEKEDİR.

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

4 SPONSORLUK DOSYASI

4 SPONSORLUK DOSYASI 4 SPONSORLUK DOSYASI 4-6 Şubat 2016 İstanbul Neden Partner Olmalısınız? Yeni müşteriler kazanma ve yeni iş fırsatları yaratma Sektörde öncü olan konuşmacılara erişme Sektör öncüleri ile fikirlerinizi paylaşma

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! "Chem Show Eurasia Sponsorluk Seçenekleri" Sponsorluk seçeneklerinin size sunduğu fırsatlar sonucu fuar alanında marka tanınırlığınızı optimum bir noktaya taşıyarak,

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

P R I N T E X P O 3DTURKEY

P R I N T E X P O 3DTURKEY 3. TEKNOLOJİDE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR PARÇASI OLMAYA VAR MISINIZ? SPONSORLUK DOSYASI Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. www.demosfuar.com.tr - info@demosfuar.com.tr E X H I B I T I O N SPONSORLUK DOSYASI

Detaylı

8. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı

8. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı 7. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı 8. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı 24-27 Kasım 2016 İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy - İSTANBUL

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER , REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER HOL BAYRAKLAMA Salonlarda rmanızın yerinin belli olması için ve/veya tüm fuar alanında tanıtımınızı yapmak için koridorlarda tavandan asılması sureti ile bayraklama çalışması

Detaylı

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI www.tarsusturkey.com BAYRAK DIREKLERI FLAMALARI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım

Detaylı

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE 06-09 NİSAN 2017 MARDİN FUAR ALANI www.mardinfuarlari.com www.zümrütfuarcilik.com.tr Organizasyon

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

7. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı

7. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı 7. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı Istanbul 2015 7. Uluslar Arası Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı 26-29 Kasım 2015 İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy

Detaylı

sedefgrup Stant Ekipmanları: 1 Stand Equipment: 1 Beyaz Ahşap Masa White Wooden Table r = 75 cm & h = 75 cm

sedefgrup Stant Ekipmanları: 1 Stand Equipment: 1 Beyaz Ahşap Masa White Wooden Table r = 75 cm & h = 75 cm Stant Ekipmanları: 1 Stand Equipment: 1 103 Beyaz Ahşap Masa White Wooden Table r = 75 cm & h = 75 cm 104 Metal Masa Metal Table w = 70, L = 70, h = 75 cm 105 Beyaz Ahşap Masa White Wooden Table w = 80,

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Renklerin büyüsünü keşfet... 7. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı 22-24 Mart 2018 Hall 9-10-11-FOYER SPONSORLUK

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri GENELBİLGİLER KongreTarihiveYeri KEPAN2011Kongresi30Mart 3Nisan2011tarihleriarasındaMaritimPineBeachOtel Antalya da gerçekleştirilecektir. KongreKurulları Düzenleyen KlinikEnteralParenteralNütrisyonDerneği

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PAZAR Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

Sponsorluk ve Reklam Dosyası. Fuarcılık ve Organizasyon

Sponsorluk ve Reklam Dosyası. Fuarcılık ve Organizasyon Sponsorluk ve Reklam Dosyası 2016 İstanbul Airshow 27-30 Eylül 2018 Atatürk Havalimanı Sponsorluk ve Reklam Sponsorluk ve reklam başvurusu için dosyanın ekinde ki Sponsorluk ve Reklam Başvuru Formu doldurup

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Destek veren kuruluşlar

Destek veren kuruluşlar Destek veren kuruluşlar Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Terziler Odası MOBESKO Teknoloji Bilişim Ses Sistemleri Bu fuara ait defilenin ses ve ışık sistemleri

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr

TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr Organizasyon FUAR DAVETİYESİ 300.000 adet basılacak olan davetiye katılımcı firmalara, kamu kuruluşlarına, üniversitelere, sektör dernek ve birliklerine, sektör dergileri

Detaylı

World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri

World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri 4-7 Kasım 2013 tarihleri arasında Londra-Excel Fuar alanında gerçekleşecek olan World Travel Market Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Türkiye standında katılmak

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

World Travel Market 2012 Katılım Bilgileri

World Travel Market 2012 Katılım Bilgileri 14/08/2012 World Travel Market 2012 Katılım Bilgileri 5-8 Kasım 2012 tarihleri arasında Londra-Excel Fuar alanında gerçekleşecek olan World Travel Market Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Türkiye

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri ifwedding.izfas.com.tr Dış Mekan Reklam Alternatifleri Açık Sergi Alanı Pano Reklam Alanı ÖZELİKLER: Ölçü: 600x500cm Baskı & Uygulama: İzfaş tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %30'unu başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

KONGRESi ULUSAL Nisan Kapadokya - Nevşehir ULUSLARARASI KATILIMLI. SPONSORLUK DOSYASI

KONGRESi ULUSAL Nisan Kapadokya - Nevşehir ULUSLARARASI KATILIMLI.  SPONSORLUK DOSYASI ULUSAL KONGRESi ULUSLARARASI KATILIMLI 13-16 Nisan 2017 Perissia Hotel & Convention Center Kapadokya - Nevşehir www.endouroloji2017.org SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER KONGRE ADI: 12. Ulusal Endoüroloji

Detaylı

IFWEDDING FASHION İZMİR

IFWEDDING FASHION İZMİR www.fuarizmir.com.tr IFWEDDING FASHION İZMİR TANITIM ALTERNATiFLERi DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi A Fotoselli Kapı Giydirme Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm

Detaylı

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ perspective of the future SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ the future perspective of SECURITY 18. ULUSLARARASI GÜVENLİK VE RFID FUARI the future perspective of FIRE RESCUE 18. ULUSLARARASI YANGIN, ACİL

Detaylı

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı. Sezon Başlangıcındaki Tek Başkent Buluşması

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı. Sezon Başlangıcındaki Tek Başkent Buluşması ANKARA 2017 www.yapidecor.com.tr 11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı Sezon Başlangıcındaki Tek Başkent Buluşması 20-23 NİSAN 2017 Mustafa Kemal Mahallesi 2143. Sokak Gökçeoğlu Plaza

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

Katılımcı Kılavuzu. Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı. 25 27 Şubat 2016 ICC İstanbul, Türkiye

Katılımcı Kılavuzu. Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı. 25 27 Şubat 2016 ICC İstanbul, Türkiye Connecting Global Competence www.sesa-build.com ICC İstanbul, Türkiye Organizasyon MMI Eurasia Fuarcılık powered by supported by Katılımcı Kılavuzu İÇİNDEKİLER PAGE. GENEL BİLGİ..Fuar Künyesi..Organizatör

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20'sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Uluslararası Kimya Sanayi Fuarları SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 08-10 Kasım 2018 İstanbul Fuar Merkezi Medya Partneri İş Birliği ile Destekleyen Organizatör K mya Sektör Platformu ve Üyeler BU FUAR 5174 SAYILI

Detaylı

Katılımcı Kılavuzu. 28-29 Nisan 2014. www.intergeo-eurasia.com. www.seismic-safety.net E U R ASIA

Katılımcı Kılavuzu. 28-29 Nisan 2014. www.intergeo-eurasia.com. www.seismic-safety.net E U R ASIA Connecting Global Competence Katılımcı Kılavuzu E U R ASIA Konferans ve Fuar www.intergeo-eurasia.com www.seismic-safety.net 28-29 Nisan 2014 WOW Kongre Merkezi, İstanbul Ziyaret Saatleri 10:00-18:00 Organizasyon

Detaylı

Uluslararas Loj st k Platformu

Uluslararas Loj st k Platformu 11-13 EK M 2018 ANKARA BA KENT ANKARA DA Uluslararas Loj st k Platformu www.ankaralojistikzirvesi.com Eş Zamanlı 2 Gün Konferans / 3 Gün Fuar Neden Loj st k Z rves? Lojistik Sektörü Türkiye'de ve çevre

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 5. Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı 3. Uluslararası Kompozit Sanayi Fuarı 9-11 Kasım 2017 İstanbul Fuar Merkezi SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Medya Partneri İş Birliği ile Destekleyen Organizatör Kimya Sektör

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. 06 MAYIS Açılış : 0:00 Kapanış : 8:00 06-07-08 C UMA - CUMART ESİ PAZAR Reklam Alanları Kılavuzu BU FUAR 574 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ

ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ ULUSLARARASI İSTİHBARAT VE GÖZETİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI VE SERGİSİ 10-12 Mart 2011 Harbiyet Askeri Müze Kültür Komutanlığı Konferans Merkezi, Istanbul KATILIMCI BROŞÜRÜ www.emea-intelligence.com İçindekiler:

Detaylı

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ ZEMİN UYGULAMASI Fuaye alanında önceden belirlenmiş hatlar üzerinde zemine yapıştırılabilir reklam uygulamalarıdır. Toplam 6 hat vardır. Bir

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

10. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE LED AYDINLATMA FUARI 25-28 EYLÜL 2014. istanbul fuar merkezi (ifm) www.ledfuari.

10. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE LED AYDINLATMA FUARI 25-28 EYLÜL 2014. istanbul fuar merkezi (ifm) www.ledfuari. 10. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE LED AYDINLATMA FUARI 25-28 EYLÜL 2014 istanbul fuar merkezi (ifm) www.ledfuari.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Yaka İpi Sponsorluğu VESTEL Yaka

Detaylı

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ Sponsorluk kategorilerine ilişkin detaylı bilgi almak ve özel sponsorluk talepleriniz için Turizm Medya Grubu ile sales@ameistanbul.com adresinden

Detaylı

2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI BAYRAK DIREKLERI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım imkanı için bir firma maksimum

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Krom Pano ÖZELLİKLER: Ölçü: 590x295cm Baskı, Uygulama ve Söküm: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback branda

Detaylı

80x80x74 65 45. 60x80 40 25. 60x120 50 35 Alm.Kolçakl Aluminium. Standard ø 75 ; h 105 50 35

80x80x74 65 45. 60x80 40 25. 60x120 50 35 Alm.Kolçakl Aluminium. Standard ø 75 ; h 105 50 35 FORM 6 A- MASA VE SANDALYE A- TABLES & CHAIRS KOD EQUIPMENT A-11 Çal flma Masas Work Table A-12 Çal flma Masas Work Table A-13 Yuvarlak Masa Round Table A-14 Yuvarlak Masa Round Table A-15 Kare Masa Square

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

S pons or l uk Al ternatifle r i

S pons or l uk Al ternatifle r i MARBLE BÜYÜMEYE DEVAM EDIYOR... 23-26 MART 2016 Re k l a m v e S pons or l uk Al ternatifle r i m a r b l e. i z f a s. c o m. t r Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Kübik Karkas ÖZELİKLER: Ölçü:

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016

KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 KAMU BİLİŞİM ZİRVESİ 2016 Bilişim teknolojilerinin en fazla etkilediği kesimlerden biri kuşkusuz kamu kurumlarıdır. Kamu kurumlarının bilişim teknolojilerini yoğun olarak kullanmasıyla birlikte, verilen

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı www.adiguzelgrup.com 12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı 16 19 Mayıs 2013 Trabzon Dünya Tİcaret Merkezİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Destekleyen Kurumlar T.C. Sivas Valiliği Sivas Belediye Başkanlığı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Sivas Ticaret

Detaylı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı ELMAS SPONSORLUK Üç (3) Premium Paket Mevcuttur Sponsorluk Paketleri Etkinlik boyunca maksimum sergileme imkanları sağlayan benzersiz bir premium

Detaylı