DOĞAL TAŞ UYGULAMALARI İNŞ. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOĞAL TAŞ UYGULAMALARI İNŞ. VE TİC. LTD. ŞTİ."

Transkript

1 DOĞAL TAŞ UYGULAMALARI İNŞ. VE TİC. LTD. ŞTİ.

2

3 Milyonlarca yılın birikimi. Doğadan gelen güç ve direnç. Eşsiz dokusu ve renkleriyle görsel bir zarafet; Doğaltaş. Yeraltından yeryüzüne uzanan bir yolculuk bu; güç, zarafet ve renkler ile buluşan bilgeliğin, emeğin ve inceliğin öyküsü; Tabiat Ana nın en haşmetli çocuğu ve onu gün ışığıyla buluşturup yaşamını şekillendiren efendisi Farklı renk ve desenleri ile çekici, olumsuz koşullara direnç gösteren dayanıklı, uzun ömürlü yapısıyla gücün simgesi Doğaltaş Özverili, titiz çalışmasıyla onu yeryüzüne çıkaran, fabrikalarında işleyerek günlük yaşama kazandıran, tecrübesiyle öncü, ustalığıyla başarının mimarı Ese Dokusu, doğal renkleri ve estetiğiyle bulunduğu mekana prestij kazandıran Doğaltaş Ona hayat veren, yapısına en uygun yöntemlerle şekillendiren, binaları ve iç cepheleri onunla giydiren, saygıdeğer bir kimlik veren Ese Yeryüzünün derinliklerinden yaşamın içine Dünden yarına ve hatta geleceğe Kuşaklar boyu yaşayan ve yaşatan Millions of years in the making. Power and strenght derived from nature. A visual masterpiece with unrivaled texture and colors; Natura Stone. This is a journey from deep within the Earth to its surface. This is the story of wisdom, effort and subtlety joined with grace and beauty, the magestic son of Mother Nature. This is the story of a master shaping it and introducing it to the light of day Alluring due to nuances in color and texture yet remarkable in its high durability; Nature Stone is a symbol of strenght Ese skillfully excavates the stone, they then shape it in its factories, giving it life. Ese is an innovator drawing upon years of experience while looking to the future From the deptbs of the earth to life from yesterday to tomorrow a gift to be treasured for generations

4 DIŞ MEKAN UYGULAMALARI Doğal Taşlar, konutlara zarar veren yağmur, rüzgar, kar, güneş gibi dış hava koşullarına karşı etkin bir koruma sunarken aynı zamanda estetik olarak binanın mimari tarzını tamamlamak için de kullanılır. Dış cephe kaplaması ses iletimini en aza indirirken, ısı ve su yalıtımını da sağlayarak binanın ömrünü uzatır. Kaplama malzemeleri genellikle binanın tasarım ve estetik görünümüne uygun olarak seçilir ve uygulanır. Natural stones, damaging residential rain, wind, snow, Sun, an effective protection against external weather conditions, while at the same time aesthetically is also used to complete the architectural style of the building.siding while minimizing the transmission of sound, thermal and water insulation on extending the life of the building by providing either. Coating materials generally in accordance with the design and the aesthetic appearance of the building is selected and applied.

5 DOĞAL MALZEMENİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN OLAN TAŞ, YÜZ YILLAR BOYU MİMARİNİN EN DEĞERLİ PARÇASI OLMUŞTUR. GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİNİN VERDİĞİ İMKANLAR İLE TAŞLA YAPILABİLEN UYGULALAMALAR ÇOK GENİŞ BİR YELPAZE OLUŞTURMAKTADIR.

6 DIŞ MEKAN UYGULAMALARI Granit, yapıları dış etkenlerden koruması, yapı içi iklimi muhafaza etmesi, periyodik bakımlara ihtiyaç göstermemesi, ışığı yansıtması ve parlaklığı uzun süre koruyarak ilk günkü görüntüsünü yıllarca kaybetmemesi gibi fiziksel özelliklerin yanı sıra zengin renk ve doku seçenekleriyle, modern mimaride tercih edilen bir yapı malzemesidir. Granit, structures from external factors to internal climate protection, structure, enclosure, show a need for periodic maintenance, light mirroring, and brightness for a long first day s image for years and compromise while preserving the physical features as well as rich in color and texture options, a preferred building material in modern architecture.

7 DOĞALTAŞ ÇEŞİTLERİ GRANİT MERMER ANDEZİT TRAVERTEN BAZALT KÜFEKİ KİREÇ TAŞI KAYRAK

8 İÇ MEKAN UYGULAMALARI Doğal taşın kendine özgü birçok özelliği vardır. Üretilen her ürün, renk ve dokusundaki farklılıktan dolayı eşsizdir. Doğanın bir parçası olduğundan dolayı ekolojiktir, sağlıklıdır. Doğallığından kaynaklanan zarafete sahiptir. Oluklu yapısından dolayı geçirgendir. Uygulandıkları alanlarda nem ve ışığı geçirebilme özelliğine sahiptir. Üretilen her ürün size özeldir ve tektir. Benzeri imkansızdır. There are many distinctive feature of natural stone. Each product is produced, due to the difference of color and texture is unique. It is ecological because it is part of nature, is healthy. Corrugated because is transparent. Are applied in areas of humidity and light is capable of special moments for couples. Each product is personal to you and is the only one. It is impossible not to like.

9 DOĞALTAŞ UYGULAMALARI CEPHE KAPLAMALARI DÖŞEME VE DUVAR KAPLAMALARI MERDİVEN UYGULAMALARI BORDÜR VE BANT UYGULAMALARI SÜPÜRGELİK, LİMONLUK,DENİZLİK VE HARPUŞTA UYGULAMALARI ASANSÖR SÖVESİ KAPLAMALARI TEZGAH VE BANKO YAPILMASI

10 İÇ MEKAN UYGULAMALARI Doğadaki en sert minerallerden biri olan kuvars ve türevlerini uygun olarak içlerinde bulundurması sebebiyle aşınma ve çizilmeye dayanıklı çok sert bir yapı kazanan granit, aynı zamanda değişik minerallerin oluşturduğu bir renk harmonisine sahip dokusu itibariyle dekoratif, uzun ömürlü ve sağlam bir yapı malzemesi olarak kullanıma imkân vermektedir. One of the hardest mineral quartz in nature and include in them in accordance with variants of the wear-and scratch-resistant, but also build a winner of various minerals in granite creates a color harmony with the texture of decorative, long-lasting and robust features allow for use as a building material.

11 İÇ MEKAN UYGULAMALARINDA DOĞALTAŞIN RENKLİ DÜNYASINDA KAYBOLMAK İNSANA BÜYÜK BİR KEYİF VERMEKTE VE İNSANI ÖZEL HİSSETTİRMEKTEDİR.

12 İÇ MEKAN UYGULAMALARI Eski çağlarda üretimi ve işlenmesi çok zor şartlarda gerçekleştirilen granit, günümüzde gelişmiş metotlarla üretilmekte ve yüksek teknoloji ile işlenerek yapı sektörünün dış cephe kaplamasından zemin döşemelerine, merdivenlerden mutfak ve banyo tezgahlarında, asansör sövelerinden şöminelere kadar çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. In ancient times the manufacture and processing of granite, carried out in very difficult conditions in today s advanced methods is produced and processed with high technology building sector from exterior floors, kitchen and bathroom benches from merpen, Elevator jambs are used in a variety of areas ranging from the fireplace.

13 TAŞ BUTİĞİMİZLE KLASİK VE MODERN AYRIMI YAPMADAN ETNİK,OTANTİK VE EGZOTİK TASARIMLARIMIZLA YAPILARINIZA DEGER KAZANDIRIRIZ.

14 İÇ MEKAN UYGULAMALARI Günümüzün en dayanıklı ve estetik yapı malzemesi olan granit, zengin renk ve doku çeşitliliğine sahiptir. Kolay temizlenebilir oluşuyla da iç ve dış mekanlarda kullanılabilecek en işlevsel ve hijyenik malzemedir. One of the most durable and aesthetic building material is granite, rich in color and texture has diversity. Easy to clean and the Interior and exterior is the most functional and hygienic material that can be used in.

15 DOĞAL MALZEMENİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN OLAN TAŞ, YÜZ YILLAR BOYU MİMARİNİN EN DEĞERLİ PARÇASI OLMUŞTUR. GÜNÜMÜZ TEKNOLOJİSİNİN VERDİĞİ İMKANLAR İLE TAŞLA YAPILABİLEN UYGULALAMALAR ÇOK GENİŞ BİR YELPAZE OLUŞTURMAKTADIR.

16 NEDEN DOĞAL TAŞ? İç-dış mekan dekorasyonlarında, dekoratif doğal taş döşeme ve kaplama uygulamalarının kullanım avantajları saymakla bitmeyecek kadar fazladır. Her şeyden önemlisi doğal taşlar sağlıklı, hijyenik kaplama ve döşeme malzemelerindendir. Tıraverten oluşumunu kısaca özetlemek gerekirse Kalsiyum biokarbonatlı termal yer altı sularının mağara boşluklarında veya yeryüzüne çıktıkları yerlerde içlerindeki kalsiyum karbonat minerallerinin çökelmesi sonucu oluşan kimyasal tortul bir taştır. Bu özelliği ile travarten kireç taşları içerisinde yer alır ve buda treverten doğal taş mermer malzemelerinin neden hijyenik ve anti bakteriyel bir malzeme oluş sebebini açıklar. Dekoratif görünümleri ile traverten patlatma taşlar, traverten eskitme taşlar, traverten antik eskitme taşlar, patinato traverten doğal taşlar, siyah mermer patlatma taşlar, siyah mermer eskitme taşlar, siyah mermer döşeme malzemeleri, beyaz mermer patlatma taşlar, burdur bej mermer patlatma taşlar dekorasyonlarınıza şıklık katar. Uzun ömürlü oluşları ise doğal taşların bir başka tercih sebebidir. Dış ortam ve fiziksel faktörlerden etkilenmemesi ile doğal taşlar, diğer yapay kaplama taşları ile kıyaslandığında daha uzun ömürlü kaplama ve döşeme dekorasyon malzemeleri içerisinde yer alır. Doğal Taşlar Bakıma ihtiyaç duymazlar. Doğal taşlar bakım gereksinimi en az olan dekorasyon malzemesi olması sebebiyle tercih edilmektedir. Bakım için tek yapmanız gereken dış mekanlarda taşları yıkamak, iç mekanlarda ise sadece üzerindeki tozu almak yeterlidir. Hem iç mekanlarda hem dış mekanlarda kaplama ve döşeme malzemesi olarak kullanılabilir. Yüzeylerine yapılan işlemler (patlatma taş, patinato taş, eskitme taş, antik eskitme taş, honlu traverten taş, dolgulu traverten taş, cilalı traverten taş, profil, söve, denizlik, küpeşte, kat silmesi vb.)ile kaymaz, mat, parlak, gözenekli, gözeneksiz gibi yüzeyleri sayesinde doğal taşları istenilen her yerde kaplama ve döşeme malzemesi olarak kullanmak mümkün. Doğal taşlar tüm bu özellikleri düşünüldüğü ve diğer malzeme fiyatları ile kıyaslandığı takdirde En ekonomik mimari dekorasyon kaplama ve döşeme malzemelerindendir. İÇ VE DIŞ MEKANDA KULLANIM ALANLARI Doğal taş günümüzde daha çok konutlarda da yaygınlaşarak gerek taşıyıcı eleman gerekse dekoratif amaçlı kullanılmaya başlandı. Dış mekanda kullanım alanları; çevre düzenlemesi, cephe giydirme, havuzlar. İç mekan kullanım alanları; atriumlar, banyolar, mutfaklar, mutfak tezgahları şömineler ve diğer yüzeyler gibi alanlar. Türkiye de apartman tipi konutların artık büyük bir bölümüne merdivenler gibi ortak alanlarda, doğal taş tercih edilmekte. Dekoratif amaçlı iç mekân malzemesi olarak ise Türkiye de rezidanslar, ve özel tasarım daha lüks çevrelerde tercih ediliyor. Granit : Parlak yüzey elde etmeğe müsait ve çok sert ve küçük desenli bir malzeme olarak yer döşemelerinde kullanılmaya daha uygun. Sert oluşu mutfak tezgahlarında derzsiz daha uzun alanların kaplanmasına da izin veriyor. Andezit: Volkanik ve sert bir taş olan andezit, Ankara taşı da diye bilinen gri, füme, açık ve koyu pembe tonları ile dış mekân kullanımlarında tercih edilir. Gözenekli dokusu, parlatılmaya uygun olmayışı ile iç mekânda tercih edilmeyen bu taş son yıllarda iç mekânda duvar kaplaması gibi özel tasarımla birlikte kullanılabilmektedir. Mermer: İç mekân kaplama malzemesi olarak tarihin ilk çağlarından beri kullanılan mermerin en önemli özelliği sunduğu desen ve renk farklılıkları seçenekeleri ile iç mimara büyük seçenek sunuyor olması. Özellikle ahşap ve halı gibi farklı malzemelerle brlikte kullanımı özgün tasarımlara olanak veriyor. Parlak yüzey elde etmeğe çok uygun. Traverten: Travertenin en önemli özelliği üzerindeki katmansal yapıdan kaynaklanan delikleri. Bunlar özel polimer malzemelerle doldurularak prüzsüz yüzey elde etmek mümkün. Dokusunun getirdiği çizgisellik minimalist ortamlarda dikkatli uygulandığında ortama uyum sağlayabiliyor.travertenin çeşitli renkeleri olsa da çoğunluğu krem-sarı-bej kombinasyonlarını içerdiğinden sıcak ortamlar için de tercih edilebilecek bir malzeme.

17 NOKTASAL MONTAJ PROFİLLİ MONTAJ

18 Ürünler / Granit African Red Aksaray Yaylak Azul Platino Balmoral Red Baltic Brown Bergama Grey Bianco Sardo Blue Antique Blue Pearl Classic Blue Pearl Sp Crema Julia Eagle Red Emerald Pearl Emerald Black Giallo Veneziano Fiorita Giresun Vizon

19 Kashmir White Nero Zimbabwe Raw Silk Rosa Beta Rosa Porrino Rosa Toledo Rosawell Ornametale Santiago Red Sf Real Shivakashi Star Galaxy Verde Butterfly Verde Guatemala Verdi Marinace Volga Blue

20 Ürünler / Mermer Bazalt Bianco Carrara Crema Marfil Dark Olive Emparador Dark Olive Marone Savana Gray Serpeggiante Silver Stone Strabon Beige Thassos Toros Black Emparador Light Light Traverten Limra Sarı Treverten

21 aynı yıllarca güzellikte

22 Vizyonumuz Dünya çapında, taahhüt şirketlerinin güvenilir doğal taş tedarikçisi olurken, perakendecilerin de talep ettiği bir marka haline gelerek sektörde en saygın firmalardan birisi olmaktır. Misyonumuz Çalışanlarımızı sürekli geliştirerek, hatasız ürün ve mimari hizmet desteği sunmanın yanı sıra tedarik ve tasarım gücümüzden gelen benzersiz ürünlerimiz sayesinde hem proje işlerimizde hem de perakende satışlarımızda müşterilerimize rekabet avantajı sağlamaktır. Değerlerimiz Yenilikçilik: Sürekli yeni ürün, tasarım, yöntem geliştirmek firmamızı farklı ve üstün kılacak özelliklerimizdendir ve her aşamada, her birimde sürekli yaparız. Performans: Yaptığımız işi en verimli, en etkin, en mükemmel bir şekilde yaparız. Bunu yaparken etik kurallara önem veririz ve performansımızı ölçerek sürekli geliştirmenin yollarını ararız. İnsan, Topluma ve Çevreye Saygı: Çalışanlarımızın fikirlerine değer verir onların inisiyatif kullanmalarını destekleriz. Kendi aramızda, içinde bulunduğumuz toplumla ilişkilerimizin samimi, şeffaf, saygılı ve yardımsever olmasına özen gösteririz. Ayrıca, çevreyi kirletmeden, yeşil bir dünya kurmaya çabalarız. Dürüstlük ve Bütünlük: Kendi içimizdeki ilişkilerde, müşterilerle ve tüm kurumlarla olan ilişkilerimizde dürüst, adil ve tutarlı davranırız. Etik kurallara hukuk ve adalete önem veririz. Müşteri Memnuniyeti: Müşterilerin ihtiyaçlarını en yüksek düzeyde karşılayacak kaliteli ürünler üreterek ve mükemmel servis vererek onların bağlılıklarını artırmaya çalışırız.

23

24 DOĞAL TAŞ UYGULAMALARI İNŞ. VE TİC. LTD. ŞTİ. Cevizlidere Mah Cadde No:10/1 Balgat-Çankaya/ANKARA Tel: Faks:

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com.

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) www.endustriyelyapi.com. www.endustriyelyapi.com.tr İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 500.000 m² yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve

Detaylı

Collections. KorkmazMadencilik

Collections. KorkmazMadencilik 2019 Collections KorkmazMadencilik info@korkmazmadencilik.com ÖNSÖZ Korkmaz Grup, kalite güvenilirlik ve yaratıcılığı temel hedef olarak belirleyip hem iç piyasa hem de dış piyasada sıradan olmamaya özen

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti.

İçindekiler. Baskı Beton (4-35) Baskı Sıva (36-37) İnce Yüzey Kaplama. Özel Yüzey Boyama (39) Parlak Yüzeyli Beton (40) Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. İçindekiler Endüstriyel Yapı Ltd. Şti. Kurulduğu 2005 yılından itibaren uygulamış olduğu 1.000.000 m 2 yi aşkın baskı beton zemin ve sıva tecrübesiyle, bugün özellikle Samsun ve Ankara merkezli olmak üzere

Detaylı

Dostu. Çevre. kemalpasa, sube, fethiye sube,

Dostu. Çevre. kemalpasa, sube, fethiye sube, Doğal taşlar, isimlerinin de çağrıştığı gibi endüstriyel bir ürün değil doğada milyonlarca yılda şekillenmiş, onun ayrılmaz bir parçası olan ve tüm gizemini barındıran benzersiz bir üründür. Bu nedenle

Detaylı

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32)

İçindekiler. Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) İçindekiler Baskı Beton (4-28) Baskı Sıva (29) İnce Yüzey Kaplama (30) Özel Yüzey Boyama (31) Parlak Yüzeyli Beton (32) 03 Baskı Beton Uygulama Alanları Otoparklar Dog al taşların eşsiz görünümü ile betonun

Detaylı

Doğaltaş Fiyat Listesi

Doğaltaş Fiyat Listesi Doğaltaş Fiyat Listesi 2013 2,5 x 2,5 Carrera Glass Mix Parlak Mermer 1,12 12 VT.CBM25250038 149 TL 2,5 x 2,5 Serana Parlak Mermer 1,12 12 VT.CBM25250022 149 TL 2,5x2,5 Crema Glassmix Parlak Mermer 1,12

Detaylı

Tasarım ve Yalıtımı bir arada sunar Mimaride Çağın Vazgeçilmezi

Tasarım ve Yalıtımı bir arada sunar Mimaride Çağın Vazgeçilmezi Tasarım ve Yalıtımı bir arada sunar Mimaride Çağın Vazgeçilmezi Uzun bir AR-GE süreci ve büyük yatırımlar sonucunda oluşan özel Enpozit Dış Cephe Panellerimiz yüksek verimlilikle beraber sağladığı modern

Detaylı

Taşın aşka dönüştüğü an!...

Taşın aşka dönüştüğü an!... Taşın aşka dönüştüğü an!... 1 TARİHÇEMİZ 1973 Yılında FATİH AKINOĞLU tarafından kurulan firmamız BURSA Güllük Mahallesi nde FATİH MERMER ismi ile hizmet vermeye başlamıştır. Mermer ve granit sektöründe

Detaylı

DOĞALTAŞ. içerik. 2,5 x 2,5. 2,5 x 5 Brick. 2,5 x 30,5. 1,5 x 15. 2,5 x 5. 2,5 x 5 Petal. 2,5 x 10. 5 x 5. 5 x 5 Lara.

DOĞALTAŞ. içerik. 2,5 x 2,5. 2,5 x 5 Brick. 2,5 x 30,5. 1,5 x 15. 2,5 x 5. 2,5 x 5 Petal. 2,5 x 10. 5 x 5. 5 x 5 Lara. DOĞALTAŞ içerik 2,5 x 2,5 2,5 x 5 Brick 2,5 x 30,5 1,5 x 15 2,5 x 5 2,5 x 5 Petal 2,5 x 10 5 x 5 5 x 5 Lara 5 x 7,5 Brick 30,5 x 30,5 Romano Pattern 5 x 10 5 x 10 Brick 32,5 x 54 Strip 10 x 10 2 3 6 8

Detaylı

ISI YALITIM SİSTEMLERİ

ISI YALITIM SİSTEMLERİ ISI YALITIM SİSTEMLERİ // HEAT INSULATION SYSTEMS Avantajlar // Advantages 16 İzoklinker 19 İzodec 24 Brickplus 26 // 137 İzoklinker sistem uygulaması binalarda bina dış yüzeylerinde ısı yapılmış olup

Detaylı

İÇİNDEKİLER 25 KARO MOZAİK 27 ŞÖMİNE KAPLAMA VE SÖVE 29 ZEMİN DÖŞEME VE CEPHE KAPLAMA 32 MERDİVEN, DENİZLİK VE PARAPET 34 TRABZAN VE BABALAR 35 HAVUZ

İÇİNDEKİLER 25 KARO MOZAİK 27 ŞÖMİNE KAPLAMA VE SÖVE 29 ZEMİN DÖŞEME VE CEPHE KAPLAMA 32 MERDİVEN, DENİZLİK VE PARAPET 34 TRABZAN VE BABALAR 35 HAVUZ ÜRÜN KATALOĞU 2 İÇİNDEKİLER 04 HAKKIMIZDA 06 ÜRÜNLERİMİZ 08 YAPTIĞIMIZ İŞLER 10 DOĞAL MERMER VE TRAVERTEN 12 MERMER 14 TRAVERTEN 16 PRESTİJLİ YÜZEY 17 LAPİTEC 24 DOĞAL GRANİT 25 KARO MOZAİK 27 ŞÖMİNE KAPLAMA

Detaylı

Natural Stone Collection

Natural Stone Collection Natural Stone Collection The Place Where Your Projects Come True... MYM Natural Stone is a manufacturer and exporter company in marble industry with its experienced staff since 2006. Located in Afyonkarahisar

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği

Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği 2012-2013 Derinlik kayaçlarının Yapı Taşı Kullanımı Ve Endüstriyel Kullanım Alanları Emre ŞİŞMAN 20100804056 Derinlik Kayaçlar( Magmatik

Detaylı

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor

BELLO DEKOR. Tasarımlar cam ile hayat buluyor BELLO DEKOR Tasarımlar cam ile hayat buluyor HAKKIMIZDA 2000 yılında seramik, cam, çimento, demir-çelik, enerji gibi birbirinden farklı sektörlerin yoğun olarak talep e ği makine ve malzemeler konusunda

Detaylı

NEWCON. Yeni beton dokuları ile modern yaşam alanları yaratın. Beton görünümlü Newcon porselen serisi, sakin yüzey dokusu ve doğal renk tonlarıyla

NEWCON. Yeni beton dokuları ile modern yaşam alanları yaratın. Beton görünümlü Newcon porselen serisi, sakin yüzey dokusu ve doğal renk tonlarıyla NEWCON NEWCON NEWCON Yeni beton dokuları ile modern yaşam alanları yaratın Beton görünümlü Newcon porselen serisi, sakin yüzey dokusu ve doğal renk tonlarıyla şık ve fonksiyonel mekanlar yaratıyor. Koleksiyon,

Detaylı

DAMAR MADENCİLİK A.Ş. Şirketimiz Hakkında

DAMAR MADENCİLİK A.Ş. Şirketimiz Hakkında DAMAR MADENCİLİK A.Ş Şirketimiz Hakkında Hakkımızda Kuruluşundan itibaren şirket odağına "İnsan değerlerini" koyan Damar Madencilik, günümüze kadar iş tecrübesini geliştirerek teknolojiyi yakından takip

Detaylı

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması 1 Subject to technical modifications and amendments. All decors shown are reprudroduction. Due to the variables in the printing process,colours may vary slightly from the actual product. Teknik değişiklik

Detaylı

TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG. Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles

TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG. Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles - 01 / 03 PROFİL KESİT DETAYLARI PROFILE DETAIL DRAWINGS - 04 / 06

Detaylı

KEIM Optil. Yeni bir boyut. İç mekanlar için sol-silikat boyalar Macrofill Teknoloji ile. Mükemmel boya deneyimi. Technology

KEIM Optil. Yeni bir boyut. İç mekanlar için sol-silikat boyalar Macrofill Teknoloji ile. Mükemmel boya deneyimi. Technology KEIM Optil Yeni bir boyut Technology İç mekanlar için sol-silikat boyalar Macrofill Teknoloji ile. Mükemmel boya deneyimi. KEIM Optil-benzersiz estetiğin yeni boyutu Eşsiz bir görünüm için MacroFill-Teknolojisi

Detaylı

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''!

NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH YENİ BİR AKIMIN BAŞLANGICI''! NEOLİTH; Dünyadaki en büyük ebatlı yüksek teknoloji ürünü PORSELEN malzemedir. (3650*1250 mm & 3200*1500 mm) -Çizilmez -Yanmaz -Anti bakteriyel ve hijyeniktir -Leke

Detaylı

MADENCILIK INS. VE TIC. LTD. STI.

MADENCILIK INS. VE TIC. LTD. STI. Zübeyde Hanım Cd. No: 22/A Beştepe / Ankara +90 312 223 4951 +90 312 223 4951 MADENCILIK INS. VE TIC. LTD. STI. info@nekmar.com.tr instagram.com/nekmardesign www.nekmar.com.tr instagram.com/nekmarmermer

Detaylı

Baskı Betonun Avantajları

Baskı Betonun Avantajları ZEMİN KAPLAMALARI Baskı Betonun Avantajları UV Işınlarına karşı dayanıklı %100 doğal görüntü Ekonomik maliyet avantajı Üretim süresi avantajı Çökme ve tozlanmaya karşı mukavemet Kalıcı renk kalitesi Uzun

Detaylı

Her Zaman En İyisi.

Her Zaman En İyisi. www.inceliſtasansor.com Hakkımızda İnce Liſt Firması Yaklaşık 5 Yıldır Gerek Çalışma Sistemi Gerekse Ahlaklı İş Anlayışı İle Asansör Sektörünün Öncü Firmalarından Biri Olmayı Başarmıştır. İnce Liſt Asansör

Detaylı

Duvar Dekor Mobilya. Otel Tekstil. Aydınlatma. Yer Dekor. yerevdekor.com. Kalite Hep Ucuza

Duvar Dekor Mobilya. Otel Tekstil. Aydınlatma. Yer Dekor. yerevdekor.com. Kalite Hep Ucuza Yer Dekor Duvar Dekor Mobilya Aydınlatma Otel Tekstil Kalite Hep Ucuza yerevdekor.com Vintage Laminat Parke Ürün Kodu: 1018 Derzsiz / Natural Boyut: 8mm Trend Ürün 0850 302 57 20 25 GARANTİ YIL Laminat

Detaylı

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara.

Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. www.vetroart.com.tr Antik Mısır Boncuklarından Modern Tasarımlara. Gündelik yaşantımızda birçok alanda kullandığımız camın tarihi MÖ 3000 yıllarına dayanmakta, M.Ö 2500 yılına ait olduğu belirlenen Antik

Detaylı

Mükemmellik. Daima. Perfection. Forever.

Mükemmellik. Daima. Perfection. Forever. Mükemmellik. Daima. Perfection. Forever. genel katalog general catalogue 2013 1 icindekiler index alive belik 8 dorsay 12 jasmin 16 lotus 20 lotus oriental 26 luce 32 shabby chic 36 star 42 ventus 46 colorbow

Detaylı

Tasarım evinizin her köşesinde...

Tasarım evinizin her köşesinde... Tasarım evinizin her köşesinde... Harika bir tamamlayıcı... Aşınma ve darbeye dayanıklı AGT Süpürgelik Profilleri, diğer AGT ürünlerine mükemmel uyum sağlayan çeşitleri, renk ve desenleriyle tasarımlarınızın

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI Mermer, Granit, Traverten, Proje, Tasarım, İmalat. Asiye KURT Koordinatör

KURUMSAL TANITIM DOSYASI Mermer, Granit, Traverten, Proje, Tasarım, İmalat. Asiye KURT Koordinatör KURUMSAL TANITIM DOSYASI Mermer, Granit, Traverten, Proje, Tasarım, İmalat. Asiye KURT Koordinatör INDEX ŞİRKETİMİZ HAKKINDA SHOWRROM, FABRİKA MERKEZİ ve ORGANİZASYON ŞEMASI ŞİRKETİN AMAÇ ve KONULARI İMALATLARIMIZDAN

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit

GÖRTAŞ GÖRT mermer granit www.gortasmermergranit.com HAKKIMIZDA Görtaş Mermer Granit; uzun yıllar İnşaat sektöründe faaliyet göstermiş olan Abdurrahman ÇİMEN tarafından 1986 yılında kurulmuştur. 30 yıllık tecrube ve birikim ile

Detaylı

Asmantik. Ürün için detaylý bilgi almak ve mamüllerimizi görmek için ofisimizi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Asmantik. Ürün için detaylý bilgi almak ve mamüllerimizi görmek için ofisimizi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Sarý Halý Mozaik Asmantik Kod Numarasý Ebatlar Renk Özel Koleksiyonlar 780 x 80 cmsarý Gri Kahve Siyah Krem BeyazFiyatlarýmýz ölçü ve þekle göre farklýlýk göstermektedir. Adet fiyatý olarak 100 TL. den

Detaylı

Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi

Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi Yüksek kalite, Uygun Fiyat, Zamanında Teslimat Şirket Profili Jung-ang Steel, Dünya çapında çatı kaplama sektöründe kullanılan metal kiremit imalatçısı ve dağıtımcısıdır.

Detaylı

SIVA ÜSTÜ-SARKIT / CEILING-PENDANT

SIVA ÜSTÜ-SARKIT / CEILING-PENDANT SIA ÜSTÜ-SARIT / CEILING-PENDANT Adidas / İstanbul 336 SIA ÜSTÜ-SARIT / CEILING-PENDANT Centro / İstanbul SIA ÜSTÜ AYGITLAR Genel ortam aydınlatması için kullanılan sıva üstü aygıtlarımızın temel kakteristiği

Detaylı

TERRAZZO TARİHİ MİSYONUMUZ MİZYONUMUZ

TERRAZZO TARİHİ MİSYONUMUZ MİZYONUMUZ www.lolanyapi.com TERRAZZO TARİHİ Lolan Yapı; geçmişe dönük aileden gelen sektör ile ilgili bilgi birikimi ve deneyimleriyle kısa zamanda tamamen müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı önemli ve birçok projeye

Detaylı

evinizin yapı taşı the building blocks of your home

evinizin yapı taşı the building blocks of your home MUTFAK ANKASTRE CİHAZ BANYO İÇ KAPI DIŞ KAPI DUVAR KAĞIDI DOĞAL TAŞ VESTİYER GİYİNME ODASI KÜTÜK UYGULAMALARI EV & OFİS PARKE MERDİVEN the building blocks of your home evinizin yapı taşı www.casadecor.com.tr

Detaylı

STONE DESIGN GRANİT&MERMER A.Ş. Granit, Mermer ve Kuvars taşları son teknoloji ile işleyerek yaşam alanlarınıza değer katıyoruz... Tasarım Dekorasyon

STONE DESIGN GRANİT&MERMER A.Ş. Granit, Mermer ve Kuvars taşları son teknoloji ile işleyerek yaşam alanlarınıza değer katıyoruz... Tasarım Dekorasyon GRANİT&MERMER A.Ş. STONE DESIGN Tasarım Dekorasyon Granit, Mermer ve Kuvars taşları son teknoloji ile işleyerek yaşam alanlarınıza değer katıyoruz... devagranit.com 1 2 Yalnız Türkiye de değil, dünya pazarlarında

Detaylı

g de door des d i oor n sign

g de door des d i oor n sign door des d i oor g de n sign www.kavasogullari.com.tr Ahşabın doğallığını hissettiren yüzey kalitesi, modern desen ve dokuları ile yaşam alanlarınıza değer katar. Kapı paneli koleksiyonumuz, 06 mm MDF

Detaylı

SENKR N. doğru tercihiniz.

SENKR N. doğru tercihiniz. SENKR N doğru tercihiniz SENKR N 2006 yılı itibariyle bir araya gelen ekibimiz bu tarihten itibaren geçmiş kariyerlerindeki tecrübeleri kullanarak sizlere hizmet vermeye başlamıştır. Farklı sektör ve dallarda

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY Yenilikçi Asma Tavan Sistemleri Innovative Ceiling Systems TEKNİK ÖZELLİKLERİ Alüminyum CİNS / TYPE Aluminum, 60x120 01,5-01,8-02,5-05,0 4x4 kare Elektrostatik toz boya (polyester standart ral96 boya veya

Detaylı

Now we need your friendship. OUR VISION

Now we need your friendship. OUR VISION Biz Kimiz /about us Bizim hakkımızda size bahseden mutlaka olmuştur. Biz yinede hatırlatalım: Mutluluk herkese yakışıyor. Ürettiğimiz ürünlerin içerisinde sizi mutlu edeceğini düşündüğümüz bir çok detay

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

İçindekiler. Çift Renk Laminoks Seri Kromlu Laminoks Seri Tek Renk Laminoks Seri Dış İklim Seri

İçindekiler. Çift Renk Laminoks Seri Kromlu Laminoks Seri Tek Renk Laminoks Seri Dış İklim Seri 1 İçindekiler Çift Renk Laminoks Seri...6-13 Kromlu Laminoks Seri...14-19 Doğal Ceviz Rustik Panel Seri...20-25 Tek Renk Laminoks Seri...28-31 Dış İklim Seri...32-33 Klasik Ceviz Seri...34-35 Klasik Ponpon

Detaylı

m u t l u l u k ü r e t i r...

m u t l u l u k ü r e t i r... mutluluk üretir... Geleceğe yön veren yapılar oluşturma hedefiyle yola çıkan, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kente estetik, yaşama kolaylık getirmeyi başaran Şua İnşaat, kurulduğu günden bu yana öncü

Detaylı

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım

Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım Elastik ve Hafif Doğal Taş Kaplaması çok amaçlı kullanım www.litho-flex.com Binlerce yıldır doğal taş bir yapı malzemesi olarak birçok farklı alanlarda kullanılmıştır. Lithoflex Doğal Taş Kaplaması klasik

Detaylı

Cam Mozaik Koleksiyonu. Glass Mosaic Collection

Cam Mozaik Koleksiyonu. Glass Mosaic Collection Cam Mozaik Koleksiyonu Glass Mosaic Collection Kale Glass Mosaic Collection 1 Modern Mekanlar için Cam Parlaklığında Dokunuşlar Shiny Touches in Modern Spaces Doğal taştaki geniş ürün gamını Cam Mozaik

Detaylı

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER 2016 www.teverpan.com.tr YÜKSEK TEKNOLOJİ TEVERDOOR kapı paneli tesisi teknolojik bakımdan dünyadaki en gelişmiş, en yüksek teknolojik donanıma sahip, sayılı

Detaylı

1

1 1 www.idolmarble.com İçindekiler Contents Hakkımızda / About Us... 2 Şirket Profili / Company Profile... 4 Zemin Uygulamaları / Floor Coverings... 6 Tezgah Uygulamaları / Countertop Implementations...

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERS TANITIM FORMU ÖĞRETİM 2012-2013-GÜZ YARIYILI

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERS TANITIM FORMU ÖĞRETİM 2012-2013-GÜZ YARIYILI DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERS TANITIM FORMU ÖĞRETİM 2012-2013-GÜZ YARIYILI Dersi Veren Birim: Bölüm Adı: Dersin Düzeyi: Yüksek Lisans Formun Düzenlenme/Yenilenme Tarihi: 13.04.2012

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 358 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan amp 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

İÇİNDEKİLER 31 KARO MOZAİK 33 ŞÖMİNE KAPLAMA VE SÖVE 34 ZEMİN DÖŞEME VE CEPHE KAPLAMA 36 MERDİVEN, DENİZLİK VE PARAPET 38 TRABZAN VE BABALAR 39 HAVUZ

İÇİNDEKİLER 31 KARO MOZAİK 33 ŞÖMİNE KAPLAMA VE SÖVE 34 ZEMİN DÖŞEME VE CEPHE KAPLAMA 36 MERDİVEN, DENİZLİK VE PARAPET 38 TRABZAN VE BABALAR 39 HAVUZ ÜRÜN KATALOĞU 2 İÇİNDEKİLER 04 HAKKIMIZDA 06 ÜRÜNLERİMİZ 08 YAPTIĞIMIZ İŞLER 10 DOĞAL MERMER VE TRAVERTEN 12 MERMER 13 TRAVERTEN 14 YAPAY GRANİT 15 LAPİTEC 23 LAMİNAM 30 DOĞAL GRANİT 31 KARO MOZAİK 33

Detaylı

Know How. Seçkin ürün. Kaliteli Malzeme. Ustalık ve Deneyim

Know How. Seçkin ürün. Kaliteli Malzeme. Ustalık ve Deneyim Dragos Şirketi sizlere yeni doğal granit koleksiyonunu sunmaktan memnuniyet duyar., Dragos tarafından piyasaya sürülen yeni bir doğal ürün kategorisidir. Bu kategori: Seçkinlik, güç ve egzotik bir havaya

Detaylı

Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz.

Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz. GÜMÜŞ MOBİLYA Doğadaki muhteşem varoluşun insan eliyle şekillenen olağanüstü hallerini, tüm güzelliği ve kusursuzluğuyla evlerimize taşıyabiliyoruz. Ahşabın en ham hali olan ağacın insan eliyle şekillenerek

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

HAZ - GRAMERİT.

HAZ - GRAMERİT. HAZ - GRAMERİT www.hazmarble.com CONTENTS Company 4-5 Quarry 6-7 Factory 8-9 Sweet Cream Q1 10-11 Sweet Cream Q2 12-13 Sweet Cream Q3 14-15 Sweet Cream Q11 16-17 Yarışlı Beige Q1 18-19 Haz Black 20-21

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

Ahşap Alüminyum Pencere / Kapı Sistemleri

Ahşap Alüminyum Pencere / Kapı Sistemleri Ahşap Alüminyum Pencere / Kapı Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından

Detaylı

MANTOLAMA & ISI YALITIMI. Kalite ve Estetik TEL & FAX: 0232 388 55 65. www.efesove.com.tr

MANTOLAMA & ISI YALITIMI. Kalite ve Estetik TEL & FAX: 0232 388 55 65. www.efesove.com.tr S E EFE S VE MANTOLAMA & ISI YALITIMI Kalite ve Estetik TEL & FAX: 0232 388 55 65 www.efesove.com.tr HAKKIMIZDA 1983 yılından bu yana İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamız Efe Söve İç ve Dış Cephe

Detaylı

Renklerin Konforla Buluşması

Renklerin Konforla Buluşması Boykapak / Furniture Door Renklerin Konforla Buluşması Meeting of Colors and Comfort AGT patentli ABS birleştirme sistemiyle üretilen, yatay ve dikey olarak kullanılabilen Boykapak, MDF üzeri ön ve arka

Detaylı

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte olup, 2007 yılından

Detaylı

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çelik Kenet Çatı Sistemi KOLAY UYGULANIR, ÇEVRE DOSTU, UZUN ÖMÜRLÜ ÇATI Lindab 2 Seamline Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat sektöründe

Detaylı

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI

SIRADANLIKTAN VAZGEÇMENiN TAM ZAMANI KALiTELi DEKORATiF DiZAYN EV DEKORASYONLARI hakkımızda 2001 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketimiz kaliteli ve çağdaş fikirleri ile birçok başarılı projeye imza atmıştır. İnşaat sektöründeki hızlı gelişmeler ve yeni ürün

Detaylı

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER

A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER İçindekiler A SERİSİ 4 AL SERİSİ 6 ALC SERİSİ 8 ASB SERİSİ 10 AB SERİSİ 12 AD SERİSİ 14 AS SERİSİ 16 WALLWASHER 18 ÖZEL ÜRETİMLER 20 A Serisi Zemin Aydınlatma Taşları Renk Seçenekleri Kırmızı Yeşil Mavi

Detaylı

DEKORATİF CEPHE KAPLAMA

DEKORATİF CEPHE KAPLAMA DEKORATİF CEPHE KAPLAMA PANELLERİ DEKORATİF CEPHE KAPLAMA PANELLERİ HAKKIMIZDA ÇAVUŞOĞLU A.Ş. Firmamız 1982 yılından bu güne kadar akrilik su bazlı dekoratif boyalar ve yardımcı malzemeleri üretmiş, Texco

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

PERA KOLEKSİYONU PERA COLLECTION

PERA KOLEKSİYONU PERA COLLECTION PERA KOLEKSİYONU PERA COLLECTION I N D E X 4 K E M İ K BONE B E Y A Z 1 0 WHITE 1 6 T E R R A Z Z O TERRAZZO TEKNİK ÖZELLİKLER TECHNICAL SPECIFICATIONS 2 2 Tarihin seçkin ısıltısı A distinguished beacon

Detaylı

www.turkozinsaat.com.tr

www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Sitesi; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00 mž açık otoparkdan oluşmaktadır.

Detaylı

ürün kataloğu product catalogue

ürün kataloğu product catalogue ürün kataloğu product catalogue profile kapak profilleri door profiles cam kapak profilleri glass door profiles lambriler wall panels taç ve ışık bandı profilleri crown & pelmet profiles köşe ve süpürgelik

Detaylı

indila indila silver ellisse tierra nova brillante legno goccia trend lake trend bambu perla 80 perla 120 soho lake soho bambu riva riva plus eva

indila indila silver ellisse tierra nova brillante legno goccia trend lake trend bambu perla 80 perla 120 soho lake soho bambu riva riva plus eva E li te Pl ati n i u m 7 indila 26 carla 120 bambu 48 diva 100 61 soft 80 1985 yılında ahşap mobilya ve ev dekorasyonu konusunda üretime başlayan GÖRSEL YAPI ÜRÜNLERİ, 2000 yılından itibaren banyo mobilyası

Detaylı

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Kuruluşumuz var olduğu günden bu yana ilkelerine bağlı ve başarılı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Soylubey Yapı, birçok konut projesinin yanı sıra iş merkezleriyle de gelişen Menderes in öncü kuruluşu konumundadır. Sunduğu kaliteli hizmet ile Menderes te tüketicinin güvenini kazanıp, Menderes sınırlarını

Detaylı

shingle nedir? Kullanım alanları

shingle nedir? Kullanım alanları SHINGLE MEMBRAN hakkımızda Veratek Yapı Ürünleri, ticari hayatına 1935 yılında başlayan Topaç Metal in tecrübesinden faydalanarak 2016 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Çatı ve izolasyon konularında

Detaylı

Prestijli İtalyan Yüzey. Yenilik & Tasarım Sınırlar Olmadan

Prestijli İtalyan Yüzey. Yenilik & Tasarım Sınırlar Olmadan Prestijli İtalyan Yüzey Yenilik & Tasarım Sınırlar Olmadan İtalyan Stili nin en mükemmel örneği.. 2 Lapitec ; yenilikçi, tam donanımlı sinterlenmiş taştır. Geniş formatlı levhalarıyla, ilgi çekici estetik

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi

Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Lindab Seamline TM Lindab Renkli Çinko Çelik Kenet Çatı Sistemi Yeni nesil, kolay uygulanir, çevre dostu, uzun ömürlü çati 2 Sonsuz seçenekler sunan bir çatı sistemini seçin; Lindab Steel Sweden inşaat

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

Origami. 20 x 60 cm 8 x 24. Origami Beyaz Origami White x 60 cm 8 x x 60 cm 8 x 24. Origami Gri Origami Grey

Origami. 20 x 60 cm 8 x 24. Origami Beyaz Origami White x 60 cm 8 x x 60 cm 8 x 24. Origami Gri Origami Grey 8 x 24 Origami 860701 8 x 24 Origami Beyaz Origami White 860703 8 x 24 Origami Gri Origami Grey 860704 8 x 24 Origami Kırmızı Origami Red 860702 8 x 24 Origami Siyah Origami Black BRS001 4 x 60 cm 1.6

Detaylı

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor.

Dünyaca ünlü mimar ZAHA HADİD, H. Aliyev Müzesi projesinde SANDER ürünlerini tercih etti. Bakü Flame Tower projesinde SANDER ürünlerini kullanıyor. Şirket Profilimiz Misyonumuz 2001 yılında İstanbul Şişli de kurulan Sander Ltd. Şti. olarak, 2011 yılı itibariyle kurumsallaşmamızı tamamlamış biçimde, 5000 m 2 lik tesislerimizde, tecrübeli ve eğitimli

Detaylı

Fabrika Kümbethatun Organize Sanayi Bölgesi 2.Bulvar No:8/1-2-3 Merzifon/AMASYA Tel :0 (358) 514 99 00 Fax :0 (358) 514 99 99

Fabrika Kümbethatun Organize Sanayi Bölgesi 2.Bulvar No:8/1-2-3 Merzifon/AMASYA Tel :0 (358) 514 99 00 Fax :0 (358) 514 99 99 Fabrika Kümbethatun Organize Sanayi Bölgesi 2.Bulvar No:8/1-2-3 Merzifon/AMASYA Tel :0 (358) 514 99 00 Fax :0 (358) 514 99 99 İstanbul Bölge Bostancı Yolu Caddesi No:57 34776 Y.Dudullu / İstanbul Tel :0

Detaylı

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ 06 36 44 48 INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ Herşey GÜVENLE Başlar ROLLING ROOF PLUS ROLLING ROOF PLUS Her mekânda uygulanabilecek, patentli ürünümüz Rolling Roof Plus,

Detaylı

Avantgarde Extreme Frame X Flat

Avantgarde Extreme Frame X Flat 8 14 22 28 Avantgarde Extreme Frame X Flat DAHA DAYANIKLI Sağlam ve dayanıklı; seramik, akrilik, porselen ve diğer bu tür malzemeli ürünlerin aksine daha yüksek darbelere karşı dayanıklıdır. DAHA HAFİF

Detaylı

Y e n i k e n t.

Y e n i k e n t. Y e n i k e n t www.turkozinsaat.com.tr www.turkozinsaat.com.tr Yenikent in Yeni Gözdesi... Türköz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yıldırım Park; Toplamda. mž arsa üzerine kurulu,.00 mž yeşil alan ve.00

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 446 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan AMP 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

Konart Doğaltaş, 2006 yılında Konya da kurulmuş ve birçok farklı boyut ve renklerdeki doğal taş mozaik ve moulding ürünleri benzersiz tasarımlar ve

Konart Doğaltaş, 2006 yılında Konya da kurulmuş ve birçok farklı boyut ve renklerdeki doğal taş mozaik ve moulding ürünleri benzersiz tasarımlar ve Konart Doğaltaş, 2006 yılında Konya da kurulmuş ve birçok farklı boyut ve renklerdeki doğal taş mozaik ve moulding ürünleri benzersiz tasarımlar ve projeler ile dünya pazarlarına taşımıştır. 2006 yılında

Detaylı

DİZAYN EKOL PLASTİK, katılmış olduğu yurt iç ve yurt dışı fuarlar ile DİZAYN EKOL markasını duyurmaya çalışmaktadır.

DİZAYN EKOL PLASTİK, katılmış olduğu yurt iç ve yurt dışı fuarlar ile DİZAYN EKOL markasını duyurmaya çalışmaktadır. DİZAYN EKOL PLASTİK, mobilya sektörü başta olmak üzere plastik aksesuar ve bağlantı ekipmanları üretimi alanında faaliyet göstermek üzere İnegöl de kurulmuştur. Kısa zaman içerisinde yapmış olduğumuz yenilik

Detaylı

LEATHER DECORATION TAKDİM INTRODUCTION

LEATHER DECORATION TAKDİM INTRODUCTION TAKDİM INTRODUCTION AREL DERİ 1960 yılında başladığı mobilya dekorasyon üretimini 48 yıldır başarı ile devam ettirmektedir. Değişen zamanın yenilik ve gelişimini takip eden firmamız 2000 yılında deri ile

Detaylı

KARAKTER sahibi AĞAÇLAR

KARAKTER sahibi AĞAÇLAR KARAKTER sahibi AĞAÇLAR www.seca.at Her kullanım için doğru profil ÖN CEPHE Ağaç ön cepheler şu an moda. Ön cephe bir binaya karakteristik bir görünüm verir. OTURMA Alani Ağaç güzel kokar, güzel bir ses

Detaylı

Doğal dayanıklılık ve güzelliğin mükemmel uyumu

Doğal dayanıklılık ve güzelliğin mükemmel uyumu Doğal dayanıklılık ve güzelliğin mükemmel uyumu Mutfak, banyo ve tüm iç mekanlarınızda Calisco konforunu yaşayın Yüzeylerimiz %93 oranında, doğanın en sert ve dayanıklı minerallerinden birisi olan, kuvarstan

Detaylı

MEMBRAN KAPAK SİSTEMLERİ PVC MEMBRAN PRESS MDF DOORS. www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak

MEMBRAN KAPAK SİSTEMLERİ PVC MEMBRAN PRESS MDF DOORS. www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak www.mksmobilya.com www.facebook.com/mkscapak FİRMAMIZ ; Mobilya İmalat&Satış taki 30 yıllık tecrübemizle, MKS MOBİLYA DEKORASYON SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. adı altında uzun yıllardır müşterilerimize hizmet

Detaylı

HAKKIMIZDA SONSUZA KADAR CAM BAYİLİKLERİMİZ. TRAKYA YAPI ve CAM. Trakya Cam Sanayii A.Ş 'nin; Isı Cam üretici bayisi (kapsamlı)

HAKKIMIZDA SONSUZA KADAR CAM BAYİLİKLERİMİZ. TRAKYA YAPI ve CAM. Trakya Cam Sanayii A.Ş 'nin; Isı Cam üretici bayisi (kapsamlı) profesyonel Katalog 2 HAKKIMIZDA Murat Cam 1974 yılından beri cam sektöründe kalite ve hizmet anlayışıyla haklı olarak adından söz ettirmektedir. Murat Cam haziran 1992 tarihinde Trakya Cam ve Plastik

Detaylı

Kayın Panel. Kalınlıklar : 15 mm - 50 mm. Enler : 1250 mm ve altı. Boylar : 4500 mm ve altı

Kayın Panel. Kalınlıklar : 15 mm - 50 mm. Enler : 1250 mm ve altı. Boylar : 4500 mm ve altı Kayın Panel Genellikle mobilya yapımında kullanılan bir ağaç türüdür. İstimlenerek ( buhar işlemine tabi tutularak ) kullanımı önerilir. Özü ağacın dikili iken korunmasını sağlayan hafif asitli bir yapıya

Detaylı

Tarihin Mimarisi,

Tarihin Mimarisi, Tarihin Mimarisi, Doğanın Estetiği İle... Merhaba Uzman Yapı, kurulduğu günden bu yana, sağlam bir gelecek ve huzur dolu bir hayat için sorunsuz yaşam alanları sunmayı hedeflemiştir. Amorium evleri de

Detaylı

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2014 / 01 NEW GENERATION SECURITY DOORS. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi

PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* 2014 / 01 NEW GENERATION SECURITY DOORS. * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ* NEW GENERATION SECURITY DOORS 2014 / 01 * KDV, montaj, nakliye ve mermer dahil fiyat listesi Boss Series NEW GENERATION SECURITY DOORS BS 01 Bordo / Claret Red BS 02 BS

Detaylı

Doç. Dr. Cengiz ÇETİN, BEK166 Taş Malzeme Bilgisi ve Bozulmalar Ders Notu DERS 4 1. KAYAÇ TÜR VE TEMEL ÖZELLİKLERİ

Doç. Dr. Cengiz ÇETİN, BEK166 Taş Malzeme Bilgisi ve Bozulmalar Ders Notu DERS 4 1. KAYAÇ TÜR VE TEMEL ÖZELLİKLERİ DERS 4 1. KAYAÇ TÜR VE TEMEL ÖZELLİKLERİ Resim1. Ankara Cenabı Ahmet Paşa Camii. () 1.1. 3. METAMORFİK (BAŞKALAŞIM) KAYAÇLARI Metamorfik kayaçlar yerkabuğunun derinliklerinde kayaçların yüksek ısı, basınç

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m...

Misyonumuz. Vizyonumuz. PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... u PVC ZEMİN KAPLAMA.uuı:m... Misyonumuz Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde; müşteri odaklı, insana, topluma ve çevreye duyarlı, güvenilir olduğu kadar yenilikçi ve verimli yapısı ile yaşam kalitesini

Detaylı

ÖLÇÜ :Kaplama yapılan yüzeyler projesi üzerinden hesaplanır. ÖLÇÜ :Kaplama yapılan yüzeyler projesi üzerinden hesaplanır.

ÖLÇÜ :Kaplama yapılan yüzeyler projesi üzerinden hesaplanır. ÖLÇÜ :Kaplama yapılan yüzeyler projesi üzerinden hesaplanır. Mermer agregalı terrazo karo ile iç mekan döşeme kaplaması yapılması (Kırılma Yükü Şartları (Sınıf 1) Yüzey alanı

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Onunla her yer güzel! Beautiful floors, beautiful spaces!

Onunla her yer güzel! Beautiful floors, beautiful spaces! Onunla her yer güzel! Beautiful floors, beautiful spaces! 02 Hayata güzellik, doğallık katmak için AGT Parke. AGT Flooring to add beauty and nature to life. Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT

Detaylı

ESTETİK, FONKSİYONEL dogˇası geregˇi...

ESTETİK, FONKSİYONEL dogˇası geregˇi... ESTETİK, FONKSİYONEL dogǎsı geregǐ... Porselen Hakkında 2.000 yıl önce Çinliler tarafından geliştirilen porselen, hammadde, üretim şekilleri ve pişirme sıcaklığıyla (yaklaşık 1.400 C) seramik ürünlerden

Detaylı

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor...

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK Profilleri Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... İ N D E X 5 15 29 41 Tasarım süpürgelik profilleri Süper mat lake beyaz pvc süpürgelik profilleri

Detaylı