Eğlenceli Eğitim. Dergisi. Bebek Gelişimi. en iyi oyuncaklar. Minik. Oyun. Minik olmak sizce de harika değil mi? oyna. gülümse.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eğlenceli Eğitim. Dergisi. Bebek Gelişimi. en iyi oyuncaklar. Minik. Oyun. Minik olmak sizce de harika değil mi? oyna. gülümse."

Transkript

1 Minik Tüketici Rehberi Eylül 2010 Sayı : 03 l Fiyat : 0 TL Dergisi Mutlu çocuklar için en iyi oyuncaklar Bebek Gelişimi Minik olmak sizce de harika değil mi? 3 yaş ve üzeri çocuklar için oyuncaklar Eğlenceli Eğitim Anne-Baba ile Oyun Şimdi başlamak istiyorum! Oyunun Gücü oyna. gülümse. büyü Güvenilen Kalite

2 Fisher-Price Türkçe web sitesini çok seveceksiniz. İnternet ile şimdi daha yakınınızdayız. İşinizde veya evinizde, nerede olursanız olun, bize ihtiyacınız olduğu anda yanınızda olacağız. Hem de tek bir klik ile... Fisher-Price dünyasına hoşgeldiniz! Çocuk, oyuncak ile ilgili ihtiyaç duyduğunuz her türlü bilgi ve ilginç öneriler... Hayal ettiğiniz dünya tek bir klik ile yanınızda! İlk görüşte aşk! Love at first...site!

3 80yıl Katalogtaki ürünler stoklarla sınırlıdır. Tipografik hatalardan Mattel Oyuncakçılık Tic. Ltd. Şti. sorumlu değildir. Bebeğinizi mutlu edecek her şey... En değerliniz için hep en iyisini istiyoruz... 0 dan 6 yaşa kadar her yaş için güvenilir, kaliteli, eğlendirici ve eğitici ürünleri ile Fisher-Price 1930 dan beri hep yanınızda! Güvenilen Kalite

4 Eglenceli Egitim

5 Editörden Editörden Çocuklar her şeyimizdir. Çocukları doğdukları andan itibaren seviyor ve bunu onlara gösteriyoruz; oyuncaklarla ve oyun fikirleriyle, anne-babalar için öğütlerle, büyükanne ve büyükbabalar, aile yakınları ve tüm arkadaşlar için oyuncak önerileriyle. Bu dergide ihtiyaç duyduğunuz her şey mevcuttur. Küçüklerin istiyorum sözlerine ve tercihlerine saygı duyuyoruz ancak büyüklerin gerekli sözlerine de saygılıyız. Yenilikler için çıtayı yükseltiyor, kaliteyi arttırıyor, öğreniyor ve en neşeli ve en zeki erkek ve kız çocuklarıyla birlikte büyüyoruz. Daha çok öğrenmek için, Fisher- Price Türkçe web sitesine giriyoruz. Oyunu her zaman ciddiye alıyoruz. Çünkü ancak bu şekilde, çocuklarımızın karakterleri biçimlenir, ilişkiler kurulur ve en önemlisi özgüven ve yaratıcılıkları gelişir. Devam edecek sayfalarda, 0 dan 6 yaşa kadar her yaş için en iyi bebek donanımını ve oyuncak satın alma rehberini bulacaksınız. Mağazalara henüz gelmemiş oyuncaklar sizin için incelenmiş, test edilmiş ve onaylanmıştır. Tümünü görmenizi tavsiye ederiz. Faydalı bilgileri ve önerileri okuyun. Kendinizi bırakın, gülün, oynayın, eğlenin. Bir arkadaşınız olarak daima yanınızda olacağız. Fisher-Price en yakın arkadaşınızdır, ve 80 yıldan beri sizin için en iyisini üretmektedir.

6 Bebeğinizi Mutlu Edecek Her Şey... Bizim için önemlidir! Doğada Her şekilde OYUN OYUN Bebekler doğdukları andan itibaren oynamak isterler! Oyuncakla, oyunla oynarlar veya her şey onlar için oyuna dönüşebilir. Bebeğinizin oynaması için oyunlar yaratın, onunla iletişim kurun, istediğiniz her şeyi ona rahatlıkla anlatabilirsiniz, göreceksiniz ki çok hoşuna gidecektir! Hayal gücünüzü kullanarak iletişimin büyüsünün tadını çıkarabilir, basit oyun fikirleriniz sayesinde, siz ve bebeğiniz harika zamanlar geçirebilirsiniz! Siz ve bebeğiniz doğanın sunduğu eşsiz anların keyfini yılın her günü çıkarın. Uygun giysiler giyip kendinizi doğaya bırakın; kısa veya uzun yürüyüşlere çıkın, doğadaki kuşlar, kelebekler, ağaçlar, çiçeklerle dolu bir gezinti yapın! Doğa, bebeklerin ve çocukların çok hoşuna gider. Bebeğinizle beraber oynayarak unutulmaz deneyimler paylaşabilirsiniz ve Goethe nin şu sözlerini hatırlayın: «Paylaşılan bir sevinç, iki sevinçtir»! Oyun hayattır..! Oyun çocuklar için: doğal hak olmazsa olmaz deneyim hayatın neşeli ifadesi mutluluk yaratıcılık iletişim paylaşma hissetme Oyun uzmanlara göre: çocuğun enerjisini ve fiziksel gücünü gösterir hayal gücünü geliştirir duyularını geliştirir yaratıcılığı, araştırma isteğini ve öğrenme kabiliyetini harekete geçirir kinetik becerilerini geliştirir takım ruhunu, işbirliğini, karşılıklı yardımlaşmayı, dostluğu, adil oyun oynama becerilerini geliştirir iradeyi, kendini kontrol etmeyi, karar verme hızını, istikrar ve dinginlik hissini yerleştirir karakterini şekillendirir kişiliğini geliştirir çocukların iç dünyasını dışa vurur girişimi, cesareti geliştirir

7 Oyunun duygusal gücü! Oyun çocuklar için sadece eğlence değil, olgunlaşma tarzıdır. Duygusal gelişimlerine katkıda bulunur, durumları ele almalarını ve kendilerini kontrol etmeyi geliştirmeye yardımcı olur. Şimdi bunların nasıl olduğunu görelim Arabalar, Bloklar, Küpler Çocuklar, basit bir şeyle oynadıkları zaman, beyinleri «boşalır» ve gün içinde yaşadıkları, tek başına yemek yemeyi öğrenme çabaları, annenin bağırmaları gibi daha pek çok düşünceden kurtulurlar. Şarkılar Stresi azaltmanın en iyi yoludur. Yani bağırışlar, çığlıklar, «yasaklanmış» davranışlar... Çocuklar bağıra bağıra, içlerinden geldiği gibi yüksek sesle şarkı söyleyebilirler veya başkalarının yüksek sesle söyledikleri şarkıları dinleyebilirler. Top Çocuklar top ile stres atarlar ve saldırganlıklarını kontrol ederler. Birinin kafasına top çarpmaması veya herhangi bir şeyi kırmamak için mümkün olduğunca! temkinli davranırlar. Ayrıca, takım oyunu sabırlarını geliştirir. Saklambaç Çocukların kendi kendilerini kontrol etme fırsatı verir. Saklandıkları yerden ortaya çıkmak isteseler bile oyun gereği saklanmaları gerektiği için ortaya çıkmamak için kendilerini kontrol ederler. Kaydırak Çocukların doğal yükseklik korkularını aşmaları için onlara fırsat verir. Kaydırağa çıkıp aşağıya doğru kaymak onlar için ayrı bir kahramanlıktır (tabi daima sizin gözetiminizde).

8 Anne-Babalar ile Aktiviteler Oyun onların her şeyidir. Aynı sizin gibi. Bu ikilinin bir arada olması kadar çocukları başka ne keyiflendirebilir? Dedektiflik! Birkaç tane, ev eşyasını toplayın, örneğin: kutucuklar, kağıt peçeteler, mum, kamış vs. Topladığınız bu eşyaları bir mendilin üzerine koyun. Çocuğunuzun 30 saniye kadar onlara bakmasını sağlayın. Sonra bir başka mendil ile onları örtün/saklayın. Ve daha sonra, evin içinde bulunan ve oraya buraya saçılmış aynı ve benzer eşyaları iyi bir dedektif gibi bulup getirmesini isteyin. Bir gözlem, bellek ve neşe oyunu! Bulutçuklar bulutçuklar Çocuğunuzun yorulduğunu gördüğünüz zaman, onu oyun içinde dinlendirebilirsiniz! Evde, çocuğunuzla birlikte baktığınızda bulutları göreceğiniz bir yere, cam kenarı veya hava sıcaksa balkon olabilir, uzanın ve bulutları seyretmeye başlayın. Biraz sonra, bulutların değişik şekiller aldığını ve bazı nesnelere benzediklerini görüceksiniz; bulut-kediler, bulut-evler, uzun bacaklı, uzun burunlu bulut-yaratıklar... Eğer çocuğunuz çok küçükse ona bulutları neye benzettiğinizi anlatabilirsiniz, eğer daha büyükse size ne gördüğünü söylemesini isteyebilirsiniz. Aynı oyunu dışardaki bir gezintide veya kırda da oynayabilirsiniz. «Uçtu-uçtu» «Uçtu-uçtu» her yerde oynanan klasik bir oyundur! Arabada, lokantada, evde, anneannenin evinde. Bu oyunda eğlencenin yanında, çocuğunuzun, ne kadar küçük olursa olsun, atikliğini, uyanıklığını ve bilgilerini tartmış olursunuz. Hazır mısınız? Başlayalım! Ebeveynlerden biri «uçtu-uçtu» der ve işaret parmağını yukarı kaldırır, uçan nesne veya uçan bir hayvan ismi söylendiğinde parmakların havaya kaldırılması gerekir, örneğin «uçak» kelimesi. Kaldırmayan kaybeder. Oyuna değişik nesneler veya hayvanlarla devam edilir. Kaybedene değişik cezalar düşünebilirsiniz. Oyundaki kelimeleri çocuğunuzun yaşına uygun seçmenizi tavsiye ederiz.

9 Bebek starlar Bebek Gereçleri ve Oyuncaklar Sizin starlarınıza özel bebek oyuncakları ve bebek bakım/gelişim ürünleri... Bebek Starlar, özel tasarlanmış, test edilmiş, harika, sevimli, renkli, fantastik! Sadece en iyiler ile yeni bir hayata başlamak için!

10 Kesin sonuçlar için banyo ve tuvaletler! Rahatlama ve konfor için salıncaklar & anakucakları! Yemek Sandalyeleri... çok lezzetli! Resimli ve müzikli dönence ve beşik oyuncakları. İlk oyuncaklar! Yumuşak dokulu oyuncaklar, çıngıraklar, dişlikler. Yer hareketleri için jimnastik merkezleri/oyun halıları! Araçlar, küpler, renkli halkalar, bloklar, müzikli oyuncaklar, hayvanlar!

11 Tüm bebekler özeldir, tüm Fisher-Price ürünleri gibi! Fisher-Price ürünlerinin hepsini özel olarak sizin için seçtik! Bebek Bakımı & Gelişimi için Ürün Rehberi! İlk günden itibaren Ve her zaman bilgi sahibi olmanız için... Bebek Gelişimi Size özel, Çocuk Yetiştirme Tavsiyeleri Hangi sosyal çevrede olursa olsun, çocukların kişilikleri bebeklikten itibaren aile içinde ve özellikle anne tarafından şekillenir. Anne babalar, çocuklarının iyi ve kötü alışkanlıklarından sorumludurlar. Aşırı korumacılık bir çocuğu büyüdüğü zaman inisiyatif kullanmakta zorluk çeken yapıda birine dönüştürebilir. Şiddetli cezalar çocukların korku duygularının gelişmesine neden olur. Onun doğru beslenmesi için bir orta yol bulmak gerekir, bu sayede çocuk sağlıklı, güçlü, hevesli, zeki ve ağırbaşlı bir kişi olarak gelişir. Eğitim evde başlar. Çocukları önce ebeveynler, sonra büyük anne ve babalar, tavsiyeler, öneriler, örnekler, öyküler, hatta yürüyüş ve oyun ile eğitirler. Çocukların yetiştirilmesinde, yetiştirme tarzı ve pedagojik yöntemler önemli bir rol oynar, daha sonra ki hayatlarını etkiler ve tüm hayatı boyunca onlara eşlik eder.

12 Bebeğinizin banyosu günün en zevkli anlarından biridir......acele etmeden, tamamen sakin ve rahat bir ortamda yapılmalıdır! Banyocu Bebekler! Bebek starlar Bu küvet ile bebeğimi uzun yıllar yıkadım, bebeklikten yürümeye başladığı döneme kadar bu küvet kullanılabilir! P6672 Sevimli Gezegen Balina Banyo Küveti Sevimli Balina yla rahat ve eğlenceli bir banyo keyfi! Sevimli Balina Banyo Küveti, bebeğinizin doğumundan yeni yürümeye başladığı döneme kadar uzun bir süre kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bebeğinizin kaymasını engelleyici kolayca takılıp çıkarılabilir desteği vardır. Bebeğiniz büyüdüğünde bu destek çıkartılıp daha büyük boyutta bir küvet elde edebilebilir. Su dökmek için kullanılabilecek ve bebeklerin suda oynamaktan büyük keyif alacağı sevimli balina şeklinde kap da sete dahildir. Yetişkin banyo küvetine veya lavaboya kolayca yerleştirilebilir. N9275 Banyocu Arkadaşlar Sevimli banyo oyuncakları! Yeşil kaplumbağa ve mor su aygırı denizyıldızını üstlerinde taşıyorlar. Bebeğiniz denizyıldızını kaplumbağanın içine, kaplumbağayı da su aygırının içine koyarak banyo saatini daha eğlenceli hale getirebilir Banyocu Civciv Tüm zamanların en eğlenceli civcivi! Bebeğinizle birlikte yüzer ve ona neşeli anlar yaşatır. Aynı zamanda oyuncak olarak her yerde bebeğinizin oynaması için hazır bulunmaktadır. Yaş Grubu: 3 ay ve üzeri

13 Son sürat! Bebeğinize sizin gibi büyük olduğunu söyleyin ki sizi taklit etsin. Bezleri ortadan kaldırın ve iç çamaşırıyla gezmesini sağlayın. Ona gerçek tuvaletlere tıpatıp benzeyen tuvalet hediye edin! «Başarması» için teşvik edin. Tuvaletler N8940 Eğlenceli Tuvalet En eğlencelisi... Büyüklerin dünyasındaki tuvaletlerin tıpatıp aynısı bir kapağı, sifon çekme düğmesi ve tuvalet kağıdı kolu vardır. Tek farkı daha küçük ve eğlenceli olmasıdır. Oturulduğu zaman otomatik olarak faaliyete geçen müzikle birlikte her başarısı için onu ödüllendirir! 3 farklı şekilde kullanılabilmektedir: 1. Yeni başlayanlar için yerde durabilen ayaklı oturak. 2. Koltuk, arkalık kısmı ve ses efektleri ile birlikte klozete adapte edilebilen oturak. 3. Koltuk ve kapak kısmı tamamen çıkarılıp klozet adaptörü olarak kullanılabilen oturak. Ses ve müzik efektleri sayesinde tuvalet eğitimi çok eğlenceli bir hale gelir. 12 M4774 Kraliyet Tuvalet Prens ve prenseslere eğlenceli eğitim! Prens ve prensesleriniz tuvalet alışkanlığı kazanırken çok da keyif alacaklar. Ödül olarak değişik melodiler çalan bu eğlenceli ve eğitici tuvalet ayrıca bir hikaye kitabı ve yeniden kullanılabilir çıkartmaların olduğu ödül panosu hediyelidir. Normal klozetlere adapte edilebilir ve çıkartılabilir ayakları sayesinde kolay muhafaza edebilirsiniz. N8939 Sevimli Gezegen Froggy Tuvalet Zor gün dostu Froggy! Eğlenceli, basit ve ekonomik olan Froggy Tuvalete, çocuklar tuvalet eğitimleri boyunca hayran kalacaklar. Temizliği ve kullanımı kolay çıkarılabilir oturak, erkek çocukları için sıçramayı önleyici dahili parça ve kolay taşınabilir olma özellikleri de siz anne babalar için büyük rahatlık sağlayacaktır.

14 Fisher-Price in anakucakları ve salıncakları her bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm donanıma sahiptir. Yalnız başına oturması, oyalanması, oynadıktan veya yemeğini yedikten sonra uyuması için uygun yerlerdir. Tıpkı Yuvası gibi Anakucakları & Salıncaklar Bebek starlar T1829 Sevimli Gezegen Zürafa Anakucağı Dokunmayın keyfine! Sevimli Gezegen Zürafa Anakucağı nda bebeğiniz ile birlikte oturacak sevimli bir dost ve bebeğinizin oynayabileceği bir sürü oyuncağı vardır. Yumuşacık kaplanmış oyuncak barından sarkan 3 Sevimli Gezegen karakter oyuncağına (bir su aygırı, bir aslan, bir de maymun!) ise, bir çan, iki çıngırak ile iki şarkı ve iki ayrı ses eşlik eder! Minik bir aslanın mırıl mırıl sesi ya da yavru bir aslanın kükremesi bebeğinizi eğlendirip, hoş vakit geçirmesine yardımcı olur. Oturma birimi zürafaya çuha bir yele ve sevimli bir çift kulak ile canlı bir görünüm verirken, diğer yandan da siz annelerin o çok sevdiği, kendini kanıtlamış platformu ile bebekleri dört bir yandan sarar. Özellikleri: Çıkarılabilen oyuncak barı titreşim 3 noktalı koruma sistemi zeminde kaymayan ayaklar makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9 kg. 13 M7344 İlk Arkadaşlar Anakucağı Bebeğinizin ilk arkadaşlarıyla tanışın! Bebeğinize yumuşacık ve arkadaş dolu bir dünya yaratabilirsiniz. Canlı renklerle bezenmiş anakucağının koltuk kısmı yatak rahatlığında tasarlanmıştır ve rahatlatıcı titreşim özelliğiyle bebeğiniz müthiş bir keyif sürecektir. Çıkartılabilir oyuncak barında, bebeğinizi oynamaktan zevk alacağı çıngıraklı 3 minik arkadaş beklemektedir. Özellikleri: Çıkarılabilen oyuncak barı titreşim 3 noktalı koruma sistemi zeminde kaymayan ayaklar makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9 kg.

15 H in-1 Anakucağı Bebeğiniz ile birlikte büyüyen konfor! 3-in-1 Anakucağı bebek koltuğundan yeni yürümeye başlayanlar bebekler için sallanan sandalyeye dönüşen uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Titreşim ve sallanma özelliği yeni doğan bebeklerin rahatlamasına yardım eder. Bebeğinize yemek yedirmek veya bebeğinizin uyuması için anakucağını sabitleyen destek çubukları mevcuttur. Bebeğiniz büyüdüğünde koltuğu daha dik konumunda sandalye olarak kullanılabilirsiniz. Eğlenceli çiftlik karakterlerinden oluşan oyuncaklar takılıp çıkarılabilir özelliktedir. Oyuncak barında çıkarılabilir 3 farklı oyuncak mevcuttur. Özellikleri: İki ayrı oturma ayarı çıkarılabilen oyuncak barı titreşim 3 noktalı koruma sistemi makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Anakucağı için maksimum ağırlık 9kg, Sallanan Sandalye için maksimum ağırlık 18kg Agu! Konuşuyor işte... Evet, doğduktan itibaren 3 aya kadar milliyeti ne olursa olsun dünyanın tüm bebekleri aynı kelimeyi söyler! 14 T4145 Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye Sevimli Gezegen karakterleriyle bebeğinizin dostluğu çok uzun sürecek! Yeni Doğan dan yürümeye başlama yaşına kadar minikler için olan bu portatif anakucağı, bebeğiniz ile birlikte büyüyecek harika bir anakucağı ve bebek sandalyesi kombinasyonudur. Bebeğinizin rahat edeceğini bildiğiniz bu anakucağında, bebeğiniz ister sallanır durumda, isterse hareketsiz olarak yatabileceği gibi, titreşimleri ile sakinleştirici bir ortamda oturmaktan da ayrı keyif alacaktır. Bebeğinizin motor becerileri daha da geliştiğinde, çıkarılabilir bir kol ile iki adet eğlenceli oyuncak ilave edebilirsiniz. Yürüme çağına gelmiş minikler için ise, oyuncak barını çıkarıp ayak desteklerini daha yüksek bir konuma getirdiğinizde, hem sabit hem de sallanan bir koltuk şeklini alır. Anakucağı kolay taşınabilme özelliği sayesinde siz annelere de büyük rahatlık sağlayacaktır. Özellikleri: İki ayrı oturma ayarı çıkarılabilen oyuncak barı titreşim 3 noktalı koruma sistemi makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Anakucağı için maksimum ağırlık 9kg, Sallanan Sandalye için maksimum ağırlık 18kg

16 K2565 Yağmur Ormanı Anakucağı Eğlencenin ve rahatlamanın buluşma noktası! Işıklar saçan, şelale sesi çıkaran ve hareket eden oyuncakların olduğu ekran bebeğinizin eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlayacaktır. Anakucağında 3 farklı oyun modu vardır: 8 adet uzun ve kesintisiz melodi, 6 adet kısa melodi ve bebeklerin keyif alacağı yağmur ormanı ses efektleri. Ayrıca kolayca çıkarılabilen 3 oyuncaklı bar ve sakinleştirici titreşim özelliği sayesinde bebeğiniz konforlu bir ortamda büyüyecektir. Özellikleri: Işıklı ekran melodiler çıkarılabilen oyuncak barı titreşim 3 noktalı koruma sistemi zeminde kaymayan ayaklar makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9kg. Bebek starlar 15 P7535 Sevimli Gezegen Delüks Anakucağı Karlardan, sulara büyüleyici bir yolculuk! Üst kısmında büyüleyici bir kar manzarası, alt kısmında muhteşem bir su manzarası olan ve hayvancıkların da bulunduğu oyuncak barı renkli görünümleri ile bebeğinizin duyularını harekete geçirecektir. Kutup ayısı buzdağında dans ederken kar taneleri etrafta uçuşmakta, bu arada sevimli penguenler de dans edip şarkı söylemektedir. 3 farklı modda çalınabilen müzik ve doğa seslerinde; 20 dakikalık uzun çalma modu, duyuları harekete geçirecek ışıklar ve devinim, balinaya vurdukça çalan kısa melodiler, hayvancıkların hareketleri ve ışık oyunları mevcuttur. Doğa efektleri de unutulmamıştır. Bebeğinizin eğlenmesi ve konforu için tüm detaylar düşünülmüştür. Bebeğinizin güvenliği için 3 noktalı emniyet kemeri ile donatılmıştır. Özellikleri: Işıklı ekran melodiler çıkarılabilen oyuncak barı titreşim 3 noktalı koruma sistemi zeminde kaymayan ayaklar makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9kg.

17 C5858 Katlanır Salıncak Bebeğinizin keyfi hiç bitmesin! Gerçek boyutlu bir salıncağın tüm özelliklerini bu küçük boyutlardaki salıncakta bulacaksınız. Ayrıca katlanabilir ve kolay taşınabilir özelliği sayesinde gittiğiniz her yere kolayca götürebilirsiniz. 8 farklı rahatlatıcı sallanma hızı ve 5 neşeli şarkıya eşlik eden göz kırpan ışıklar mevcuttur. Sesi kontrol edebilirsiniz. Bebeğiniz oyuncaklara dokunduğunda müzik, ışıklar veya sürekli müzik çalma özelliği harekete geçer. Oyuncaklar bebeğinizin görme, işitme ve dokunma duyularını harekete geçirir. Yumuşak minderi makinede yıkanabilir. Özellikleri: Oyuncak barı hız ayarı ses kontrolü müzikler kolay taşıma kolu 3 noktalı koruma sistemi makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9 kg. 16 T2803 Sevimli Gezegen Jumperoo Hoppala bebeğim hoppala! Bebeğinizi tümüyle saran ve 360 derece dönebilen koltuğu sayesinde bebeğiniz 5 farklı oyuncak bölümüne ulaşabilecek ve keyifle oynayacaktır. Ön kısımdaki pilli oyuncak bebeğiniz tarafından çalıştırılabilir. 3 farklı yükseklik ayarı mevcuttur. Bebeğiniz zıpladıkça onu harekete duyarlı ışık ve ses efektleri ödüllendirir. Bebeğiniz Jumperoo nun içinde hareket ettikçe ve zıpladıkça motor becerileri gelişir. Jumperoo daki farklı dokulu oyuncaklar bebeğinizin dokunma duyusunun gelişmesini sağlar. Renkli oyuncaklar, eğlenceli sesler ve müzik bebeğinizin görsel ve işitsel yetilerini geliştirir. Bebeğinizin yaptığı bir hareket sonucu ışık veya ses çıkması bebeğinizin neden-sonuç ilişkisini anlamasına yardım eder. Oyuncaklara ulaşmaya ve onları tutmaya çalışması bebeğinizin el-göz koordinasyonunu geliştirir. Sadece, başını yardım almadan dik tutabilen, ürünün içinden tek başına dışarı çıkamayan ve tırmanamayan bebekler için uygundur. Taşıma Kapasitesi: Maksimum ağırlık 9 kg, maksimum boy ölçüsü: 81 cm Evvel zaman içinde......uzaktaki bir ormanda... Araştırmalar göstermiştir ki; bebeklerin ilk tercihi yatmadan önce hikaye okunmasıdır, hikayeler bebeklerin daha iyi uyumalarına yardımcı olur. Onların sevgili «hikayecileri» hikayedeki karakterlere uygun gerçek sesler çıkaran veya şakalar yapan anneleridir. Bu anlar, bağların kuvvetlenmesine yardımcı olur ve bebeklerin gelişmesinde önemli rol oynar.

18 Bebek starlar H7184 Akvaryum Salıncak Salıncak ve beşik bir arada! Bu çok yönlü salıncak bebeğinizi iki farklı yöne sallayarak rahatlatır; bir salıncak gibi öne arkaya veya bir beşik gibi sağa sola. Müzik, loş ışıklar ve huzur verici su sesi efektleri de mevcuttur. Değişen ışık oyunları, yüzen karakterleri ile akvaryum su küresi ve dört çeşit peluş su karakterinin olduğu dönence bebeğinize keyifli bir eğlence sunar. Bebeğinizi eğlendirmek için altı farklı hız, sekiz değişik şarkı ve üç okyanus efekti seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Özellikleri: Dönence 2 değişik sallanma modu hız ayarı ses kontrolü müzikler 3 noktalı koruma sistemi Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9 kg Salıncak benim için son derece uygun! Yani ne zaman bebeğim mızmızlanıp ağlarsa, salıncağa koyuyorum, hemen rahatlıyor...! Ah! O kadar süper ki! 17 K6077 Yağmur Ormanı Beşik Salıncak Yağmur ormanına yolculuk başlıyor! Yağmur Ormanı Beşik Salıncak her iki tarafa sallanabilme özelliğiyle bebeğinizin en konforlu salıncağı olacak! Salıncak, 6 ayrı hızda sallanabilirken, kimi sakinleştirici, kimi de eğlenceli 12 ayrı melodi salıncağın efendisine eşlik eder. Doğal seslerden oluşan iki seçenek ise yağmur ormanı atmosferini daha zengin kılar. Üst kısmında ise, üç yumuşacık arkadaşın etrafındaki yaprakların yavaşça açılıp kapandığı büyüleyici bir dönence! Dönence, üzeri açık kullanım için arkaya katlanıp, bebeğinizi kolayca yerine yatırabilmeniz veya kucağınıza alabilmenize yardımcı olur. Salıncakta ayrıca bir yemek tepsisi, iki ayrı konumda arkaya yaslanma düzeneği ve kolayca çıkarılıp makinede yıkanabilir minder de mevcuttur. Pille çalışır, fişe takılmaz. Özellikleri: Katlanabilir dönence 2 değişik sallanma modu hız ayarı ses kontrolü müzikler 3 noktalı koruma sistemi makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Maksimum 9 kg

19 18 P6948 Üçü Birarada Salıncak Bebeklerin ihtiyacı olan tüm konfor! 3 ayrı fonksiyonu kendinde toplayan salıncak; hem salıncak, hem anakucağı, hem de sallanan sandalye! Koltuk bölümünü salıncaktan kolayca çıkarıp istediğiniz yere götürebileceğiniz bir anakucağına dönüştürebilirsiniz. Anakucağı bebeğinizin beslenmesi veya uyuması için sabit pozisyona getirilebilir. Bebeğiniz büyüdüğünde salıncak tamamen kaldırıp ve sallanan sandalye olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Salıncağın 2 sallanma hızı, ses kontrollü 5 farklı şarkı ve çıkartılabilen 2 yumuşak oyuncaklı oyuncak barı mevcuttur. Özellikleri: Oyuncak barı hız ayarı ses kontrolü müzikler 3 noktalı koruma sistemi makinede yıkanabilen kılıf Taşıma Kapasitesi: Salıncak ve anakucağı için maksimum ağırlık 9 kg., sallanan sandalye için maksimum ağırlık 18kg.

20 Günden güne büyüyor, iştahı açılıyor ve yeni lezzetler tadıyor... Fisher-Price, bebeğiniz için size en iyi mama sandalyelerini öneriyor. Haydi inceleyelim! Mama Herkes yerine otursun, yemek vakti Sandalyeleri Bebek starlar Fisher-Price mama sandalyelerinin özel tasarımları, güvenliği ve kullanılırlığı ile hem bebeğiniz, hem siz çok rahat edeceksiniz. Neden Yemiyorlar? M5749 Yağmur Ormanı Mama Koltuğu Hey yerde neşeli öğünler, eğlenceli zamanlar! Bu harika mama koltuğu, bebeğinizin hem yemek yerken rahat etmesi, hem de keyifli vakit eçirmesi için özel tasarlanmıştır. Bebeğinizin, yemek yemediği zamanlarda uzun süre oyalanabilmesi için sevimli kahramanlardan oluşan bir oyuncak tepsisi mevcuttur. Yemek vakti gelince oyuncak tepsisinini kolayca çıkarabilirsiniz. 3 noktalı koruma sistemi sayesinde bebeğiniz mama koltuğunda güvenle oturacaktır. Ayrıca kolay taşınabilen bu mama koltuğunu gittiğiniz her yere götürebilir ve herhangi bir koltuğa veya sandalyeye kayışları sayesinde sabitleyebilirsiniz. Bebeğiniz büyüdükçe, bu çok kullanışlı mama koltuğunun kademeli güvenlik kemeri, üç kademeli yükseklik ayarı ve çıkarılabilen sırt kısmı ve tepsi gibi özellikleri sayesinde mama koltuğunu kullanmaya devam edebilirsiniz. Bulaşık makinesinde yıkanabilir tepsisi de temizlik konusunda en büyük yardımcınız olacaktır. Taşıma Kapasitesi: Maksimum 20,5 kg Çocuklar diş çıkardıkları zaman yemeği sık sık reddederler. Eğer ağrı çocuğunuzun iştahını etkilerse, bir süre daha sütle beslenecektir. Bu arada, muz veya yoğurt gibi yumuşak gıdaların çiğnenmesi ve yutulması, diş etlerinin rahatlamasına yardımcı olur ve aynı zamanda ona gerekli gıdayı da sağlar.

21 T1837 Sevimli Gezegen Mama Sandalyesi Keyifli mama zamanı! Hem siz, hem de bebeğiniz Sevimli Gezegen karakterleriyle bezenmiş bu sandalyenin özeliklerini çok seveceksiniz. Yedi ayrı yükseklik ayarı, üç ayrı arkaya yaslanma ayarı ile en uygun konumu sunan bu sandalyede, bulaşık makinesine girebilen iç tepsi ile 1 adet çıkarılabilir tepsi, silinebilen ve yıkanabilen minder ve kullanımı bittiğinde kolayca kaldırılabilmesi için katlanır bacakları mevcuttur. Taşıma Kapasitesi: Maksimum ağırlık 23kg. Bu mama sandalyesi tam bebeğime göre, artık akşam yemeklerimize o da bize katılıyor. 20 L0541 Yağmur Ormanı Mama Sandalyesi Yemekte yağmur ormanı tazeliği! Yağmur Ormanı Mama Sandalyesinin çıkarılabilen ve bulaşık makinesinde yıkanabilen tepsisi sizin en büyük yardımcınız olacaktır. Aynı zamanda tepsiye sabitlenmiş diş oyuncağı da bebeğinizi çok eğlendirecektir. Diş oyuncağı sabit olduğu için bebeğiniz uzun süre düşürmeden oynayabilir ve yere temas etmediği için de daha hijyeniktir. Mama Sandalyesinin ayrıca yıkanabilir emniyet kayışları, silinebilir kumaş kaplı minderi, tek elle çıkartılabilir yemek tepsisi, kilitlenebilir tekerlekleri ve üç pozisyonda arkaya yatırılabilir koltuk gibi özellikleri mevcuttur. Katlanabilme özelliğinden dolayı yer kaplamaz. Taşıma Kapasitesi: Maksimum ağırlık 23kg. N2867 Sevimli Dostlar Yemek sofrasındaki dostlar! Her yerde rahatça oynanabilecek bu eğlenceli oyuncak mama sandalyesinde bebeğinizin en yakın arkadaşı olacaktır. Düz zemine yapışabilme özelliği sayesinde bu harika oyuncak yere düşmeyecek ve bebeğiniz sevimli karakterlerle uzun süre oynayabilecektir. Sevimli karakterler hem ağacın çevresinde dönmekte, hem de yukarıdan aşağıya hareket etmektedirler. L2175 Renkli Dostlar Bebeğinizin yemeğine renk katacaklar! 3 sevimli karakterden oluşan bu oyuncak ile bebeğiniz çok hoş vakit geçirecek. Bebeğiniz sevimli karakterleri çevirdikçe; kelebek şıngırtılı sesler çıkarır ve maymun da hızla döner. Vantuzlu ayağı sayesinde düz zeminlere yapıştırabilir ve bebeğinizin daha hijyenik ve uzun süreli oynamasını sağlayabilirsiniz. Yaş Grubu: 3 ay ve üzeri

22 Bebek starlar 0-6 Aylık Bebekler için Oyuncaklar Hoş geldin bebek! Ve... eğer ikiz ise hoş geldiniz bebekler! Etrafı güzel renkli, yumuşak, şirin ve bebekler için yararlı özel oyuncaklarla doldurun. Nasıl oyuncaklar yararlıdır? Aşağıdaki alanlarda bebeğin gelişimine olumlu katkı sağlıyorlarsa: Fiziksel & kinetik gelişim. Duygusal gelişim. Ruhsal ve zihinsel gelişim. Sosyal gelişim. Ahlaki gelişim. Fisher-Price, bebekleri büyülüyor, dokunma ihtiyacını arttırıyor, onların hareketlerini ve zekalarını güçlendiriyor. İlerleyen sayfalarda, hayatınıza yeni girmiş küçük bebeğiniz için size sunduğumuz önerilere siz de hayran kalacaksınız. 21 Hayat oyundur!

23 Aynı sizin gibi bebeğinizle konuşan ve şarkı söyleyen bir oyuncak serisi... İnanılmaz, ama gerçek! Fisher-Price tan muhteşem bir yenilik: Yeni doğmuş ve üzeri bebekler için LiL Laugh & Learn eğitici oyuncaklar serisi. LiL Laugh & Learn ile bebeğiniz ilk ninnilerini, ilk şarkılarını dinleyecek ve ilk kelimelerini öğrenecek. Ayrıca ilk çizgilerini, şekillerini görecek, ilk renklerini ve kelimelerini tanıyacak ve etrafındaki dünya ile ilk temasını kuracak. Bebeğinize şarkı söyleyin, oyuncakların kahramanları arasından küçük hikayeler yaratın, kelimelerle oynayarak siz de oyuna dahil olun ve Fisher-Price yardımıyla bebeğinizin ilk öğretmeni olun! LiL Laugh & Learn 22 Akıllı Oyuncaklar Bebeğimi yalnız başına bırakamam. Zaman zaman ona bakıyorum ve eğer uyandıysa onu okşuyorum, tatlı sözcükler söylüyorum veya uzaktan kumanda ile dönenceyi çalıştırıyorum. İyi geceler tatlı bebek R1246 Mutlu Düşler Dönence İyi geceler tatlı bebek... Bebeğinizin mutlu düşler görmesi için odasına yumuşak yansımalar ve dinlendirici müzik getiren yepyeni dönence ile bebeğiniz mışıl mışıl uykuya dalacak. Bebeğiniz Bach, Beethoven, Mozart klasikleri veya Türkçe bir ninni dinlerken, yumuşak dostlar bebeğinizin başı üstünde dönecekler. Uzaktan kumandası sayesinde bebeğinizi uyandırmadan dönenceyi çalıştırabilirsiniz. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri

24 Renklere bak her yerde onlar var... Bebek starlar R1248 Eğitici Uyku Arkadaşı Köpekçik Eğlenceli köpekçikle mışıl mışıl uykular... Bebeğinizin karyolasına monte edilebilen bu sevimli Köpekçik bebeğinizi hem çok eğlendirecek, hem de uykuya dalmasını sağlayacak. Bebeğiniz dişlenebilir kemiği çektiğinde müzik harekete geçer ve Köpekçik Türkçe bir şarkı söyler, üç eğlenceli müzik ve iki de ses efekti çalar. Salıncağa ve istediğiniz başka bir yere bağlanabilmesi için askıları mevcuttur. Bebeğiniz büyüdüğünde istediği her yerde bu Köpekçik ile oynayabilir. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri Her gün sayarsın bir şeyler evde,dışarda oynarken... R1247 Eğitici Aktivite Kitabı Bebeğinizin ilk kitabı... Eğitici Aktivite Kitabı sayesinde bebeğinizle birlikte eğitici ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Her sayfada bebeğin dokunma duyusunu geliştirecek farklı dokular ve çeşitli sürprizler bulunmaktadır. Bebeğiniz bu eğlenceli sayfalarda gezinirken sayıları ve değişik nesneleri de öğrenir. Ayrıca dişlenebilir köpekçik, düğmeye bastığınızda çalan Türkçe şarkı, üç müzik ve iki ses efektini bu harika Aktivite Kitabında bulabilirsiniz. Yaş Grubu: 0 Ay ve üzeri "1, 2, 3, " Haberler Şarkı artık, çocuğun dil kabiliyetini geliştirmek için en uygun yöntem olarak kabul edilmektedir. Eğlenceli tekerlemeler, çocuğun kelimeleri ve önerileri daha iyi kavramasına yardımcı olmaktadır.

25 Uyumuyor, hafif uyuyor, devamlı uyanıyor, saat kaç? Yataklarına asılabilir ve bebeğinizin başı üstünde dönen müzikli oyuncaklar kullanma vaktiniz gelmiş! Oyuncaklar bebeği sakinleştirirler ve aynı zamanda görme ve işitme duyularının gelişmesine de yardım ederler. Fisher-Price ürünleri bebeklerin, uyumadan önce müzik, hareket ve tavana yansıyan değişik şekillerle gevşemelerini sağlar ve duyularını geliştirir. İlerleyen sayfalarda bu ürünleri detaylarıyla bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıda uyku için bazı öğütleri de sizin için sıraladık. Beşik Oyuncakları Bebeğimin akşam Bebeğimin uyumasına akşam nasıl uyumasına yardımcı nasıl yardımcı olurum? olurum? 24 Tatlı Uykular! Bebekler ilk olarak yemek yerken annelerinin kucaklarında uykuya dalarlar. Ancak, kademeli olarak bağımsız bir şekilde yatmayı da öğrenmeleri gerekir. Yarı uykulu bir halde olduğu zaman bebeğinizi yatağına koyabilirsiniz. Örneğin ona bir «geçiş» oyuncağı verin, bu oyuncak sizin daha önceden kucakladığınız, özel kokunuza sahip bir oyuncak olabilir, böylece bebeğiniz, yanında bulunmadığınız zamanlarda da sizin kokunuzu bu oyuncaktan duyabilir, dolayısıyla koku hafızasında sizin varlığınızla ilgili bağlantıları kurar. Bebeklerin özellikle gelişmiş koku alma duyguları vardır ve korkuyla uyandıklarında sizin kokunuz bir emniyet sübabı gibi faaliyet gösterir ve yatıştırıcı özellikler kazanır. Gündüz ve geceyi ayırma. Yeni doğan bebekler çoğunlukla gündüz ve geceyi karıştırırlar. Bebeğinize, banyo, yumuşak masaj, şarkılar/ninniler ve düşük ışık gibi çeşitli ritüeller kullanarak, ne zaman gece olduğunu anlaması konusunda yardımcı olabilirsiniz. Akşam öğünleri sakin olmalı ve bebek tam olarak uyanmadan, yarı uykulu olarak ağlamaya başladığı zaman verilmelidir.

YÜRÜME ARKADAŞIM RENKLİ IŞIKLI KAPLUMBAĞA EĞİTİCİ YUMUŞAK BLOKLAR RENKLİ KULE Ay. 18 Ay+ EĞİTİCİ OYUNCAKLAR

YÜRÜME ARKADAŞIM RENKLİ IŞIKLI KAPLUMBAĞA EĞİTİCİ YUMUŞAK BLOKLAR RENKLİ KULE Ay. 18 Ay+ EĞİTİCİ OYUNCAKLAR RENKLİ IŞIKLI KAPLUMBAĞA YÜRÜME ARKADAŞIM Birbirinden renkli, sevimli 4 halkadan oluşan bu harika oyuncak bebeklere sıraya koymayı ve koordinasyonu öğretir. Halkalar 4 farlı karakterden oluşur ve aynı

Detaylı

Çocuklar. egzersizler. hikayeler. Dergisi. Bebeğiniz için. Minik. oyna. gülümse. büyü. yaratabilirsiniz! için nasıl.

Çocuklar. egzersizler. hikayeler. Dergisi. Bebeğiniz için. Minik. oyna. gülümse. büyü. yaratabilirsiniz! için nasıl. Minik Tüketici Rehberi Mart 2011 Sayı : 04 l Fiyat : 0 TL Dergisi Bebeğinizin akşam uyumasına nasıl yardımcı olursunuz? Bebeğiniz için egzersizler Test: Ne kadar iyi bir anneyim? oyna. gülümse. büyü Güvenilen

Detaylı

Gelişim Evreleri! en iyi oyuncaklar. Dergisi. Oyun. Minik. oyna. gülümse. büyü. Süper Çocuklar. Anne-Baba ile. Hediyeler ve ödüller...

Gelişim Evreleri! en iyi oyuncaklar. Dergisi. Oyun. Minik. oyna. gülümse. büyü. Süper Çocuklar. Anne-Baba ile. Hediyeler ve ödüller... Minik Tüketici Rehberi Ekim 2009 Sayı : 01 l Fiyat : 0 TL Mutlu çocuklar için en iyi oyuncaklar Oyun dolu bir aşk doğmakta! Gelişim Evreleri! Süper Eğitim - Süper Çocuklar Evvel zaman içinde kalbur saman

Detaylı

ENFAL OYUNCAK A.Ş., KANZ ILE KALITESINI TAÇLANDIRIYOR

ENFAL OYUNCAK A.Ş., KANZ ILE KALITESINI TAÇLANDIRIYOR OYUNCAK KATALOĞU Oyuncak / Toys ENFAL OYUNCAK A.Ş., KANZ ILE KALITESINI TAÇLANDIRIYOR Hızla gelişen ve büyüyen oyuncak sektörüne 25 yıl önce adım atan Enfal Oyuncak A.Ş. dinamik yapısıyla bugün sektörün

Detaylı

big world for littles

big world for littles big world for littles Bondigo 2014 Katalo u Copyright 2010 - Bondigo. All Rights Reserved. Specifications are subject to change without notice. Trademarks are the property of Bondigo or their respective

Detaylı

Ak ll anneler, mutlu bebekler

Ak ll anneler, mutlu bebekler Ak ll anneler, mutlu bebekler www.todizoo.com Facebook/ TONTON ARAÇLAR ailesinin yeni üyesi Tonton Araçlar şirinlikleri ile herkesin kalbini fethedecek. Lisanslı birbirinden sevimli modelleri miniklerin

Detaylı

İlk Arkadaşım... ÜRÜN KATALOĞU 2016

İlk Arkadaşım... ÜRÜN KATALOĞU 2016 ÜRÜN KATALOĞU 2016 İÇİNDEKİLER 6. Eğitici Oyuncaklar 26. Peluş Oyuncaklar 42. Ahşap Oyuncaklar 58. Yenidoğan 68. Banyo ve Eğlence Oyuncakları 74. Pusetler / Bebek Arabaları HAKKIMIZDA Çocuk ürünlerinin

Detaylı

HOŞGELDİN BEBEK. Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz.

HOŞGELDİN BEBEK. Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz. KATALOG 2016 HOŞGELDİN BEBEK Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogta sunuyoruz. BABY MAX ürünlerinde güvenin yanısıra konfor ve ekonomik özellikleri bulabilirsiniz. BABY MAX

Detaylı

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar Ahşap Eğitici Oyuncaklar Hem eğlenceli, hem eğitici! Yenilikçi tasarımlar, canlı renkler, eğlenceli grafikler. El göz koordinasyonu, ince motor becerileri, Görsel algılama ve sosyal beceriler, Erken dönem

Detaylı

OYUN AKADEMİSİ. İlkbahar-Yaz 2015. Çocukları mutlu eden, eğiten ve eğlendiren. en güzel oyuncaklar!

OYUN AKADEMİSİ. İlkbahar-Yaz 2015. Çocukları mutlu eden, eğiten ve eğlendiren. en güzel oyuncaklar! OYUN AKADEMİSİ İlkbahar-Yaz 2015 Çocukları mutlu eden, eğiten ve eğlendiren en güzel oyuncaklar! Her şey sizin ve bebeğiniz için! Bebeğiniz dünyaya geldikten sonra onunla birlikte birbirinden mutlu anlar

Detaylı

İçindekiler. Önsöz... Bebek Araç ve Gereçleri. Anakucakları... Salıncaklar... Banyo Küvetleri... Portatif Mama Koltukları... Tuvaletler...

İçindekiler. Önsöz... Bebek Araç ve Gereçleri. Anakucakları... Salıncaklar... Banyo Küvetleri... Portatif Mama Koltukları... Tuvaletler... İçindekiler Önsöz... Bebek Araç ve Gereçleri Anakucakları... Salıncaklar... Banyo Küvetleri... Portatif Mama Koltukları... Tuvaletler... Yeni Doğmuş ve Üstü Bebekler İçin Oyuncaklar Dönenceler... Aktivite

Detaylı

Patilerim. Kim Zoopy Bebekler gibi bir arkadaşı olsun istemez ki? ZOOPY BEBEKLER

Patilerim. Kim Zoopy Bebekler gibi bir arkadaşı olsun istemez ki? ZOOPY BEBEKLER Kim Zoopy Bebekler gibi bir arkadaşı olsun istemez ki? ZOOPY BEBEKLER Bu şirin bebekler, miniğinizin istediği zaman sarılması, oynaması ve birlikte uyuması için yanında. Yumuşacık tüyleri tam da minik

Detaylı

6001 MARATHON 360 derece dönebilen ve sabitlenen ön tekerlekler Tam kapanabilen tente Ayarlanabilir sırt dayanağı Ayarlanabilen ayak koyma yeri Tek noktadan frenleme sistemi Araç katlandığında otomatik

Detaylı

6001 MARATHON 6002 SWEET 6025 CARRIER 6003 SUPREME 6020 PINNA DELUX 6004 IZZY

6001 MARATHON 6002 SWEET 6025 CARRIER 6003 SUPREME 6020 PINNA DELUX 6004 IZZY 6001 MARATHON 6002 SWEET 360 derece dönebilen ve sabitlenen ön tekerlekler 5 noktalı emniyet kemeri Barla birlikte katlanabilme özelliği Tam kapanabilen tente Ayarlanabilir sırt desteği Ayarlanabilir ayak

Detaylı

HANGİ OYUNCAK ÇOCUKTA HANGİ ÖZELLİĞİ GELİŞTİRİYOR

HANGİ OYUNCAK ÇOCUKTA HANGİ ÖZELLİĞİ GELİŞTİRİYOR Oyun Nedir? Oyun çocuğun hiç kimseden öğrenemeyeceği konuları, kendi deneyimleriyle öğrenmesi yöntemidir. Çocuklar için oyun sonucu düşünülmeden, zevk almak, eğlenmek amacıyla girişilen bir etkinliktir.

Detaylı

WLL100. Ninnici Hav Hav KULLANIM KILAVUZU

WLL100. Ninnici Hav Hav KULLANIM KILAVUZU WLL100 Ninnici Hav Hav KULLANIM KILAVUZU TR Ambalaj İçeriği Ürün ambalajının içinden aşağıdakiler çıkmalıdır: Ninnici Hav Hav 3 adet AAA Çinko Karbon Pil Kullanım Kılavuzu Pillerin Yerleştirilmesi DİKKAT!

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

Diş Çıkarmak Kolay Değil! Bir Anne Bu Konuda Ne Yapmalı?

Diş Çıkarmak Kolay Değil! Bir Anne Bu Konuda Ne Yapmalı? Diş Çıkarmak Kolay Değil! Bir Anne Bu Konuda Ne Yapmalı? Nereden çıktı bu diş? İşte ilk dişi göründü! Bebeğinizin minik dişi çok tatlı görünse de bu aslında onun için huzursuz bir dönem Dişlerini sürekli

Detaylı

PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2

PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2 PSİKOMOTOR GELİŞİM - 2 PSİKO-MOTOR GELİŞİMİ DESTEKLEMEYE YÖNELİK ETKİNLİKLER HEDEFLENEN BECERİLER Kendi vücudunu ve yeteneklerini keşfedebilme Duygu ve düşüncelerini psikomotor hareketler yolu ile ifade

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa.

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa. Doğada İngilizce Öğreniyorum Doğa En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü verime giden yolda -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- buluşmaları DOGA En acil olarak; verime giden yolda Dijital uyuşturucudan

Detaylı

Otistik Çocuklarla Yapılan Terapilerde Olmazsa Olmazlar

Otistik Çocuklarla Yapılan Terapilerde Olmazsa Olmazlar Otistik Çocuklarla Yapılan Terapilerde Olmazsa Olmazlar Sevgili okurlar, facebook paylaşım sitesinde kendi çocuğu otizmli olan bir annenin sayfasında yayımladığı bir yazı idi. Yazıyı o zaman okuduğumda

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Tatilde neler yaptık? *Hava nedir? Hangi duyu organımızla hissederiz? *Tatildeyken hava nasıl değişimler oldu? *Müzik dendiğinde

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

OYUN VE ÇOCUK. -Çocuğun iç dünyasını anlayabilmek. -Çocuğun olayları anlamasına yardım etmek. -Çocuğa olaylarla baş etme becerileri kazandırmak

OYUN VE ÇOCUK. -Çocuğun iç dünyasını anlayabilmek. -Çocuğun olayları anlamasına yardım etmek. -Çocuğa olaylarla baş etme becerileri kazandırmak OYUN VE ÇOCUK Oyun oynamak çocukluk çağına özgü psikolojik, fizyolojik ve sosyal içerikli bir olgudur. Oyun hem zihinsel gelişimin aynası olan hem sosyal becerilerin öğrenildiği hem de duygusal boşalımın

Detaylı

Mavi Pupa Montessori Anaokulu nun Sevgili Anne ve Babaları,

Mavi Pupa Montessori Anaokulu nun Sevgili Anne ve Babaları, Mavi Pupa Montessori Anaokulu nun Sevgili Anne ve Babaları, Hep beraber başladığımız yolculuğun iki haftasını geride bırakmış bulunuyoruz. Zamanın Mavi Pupa içinde bizim için daha ayrıcalıklı aktığını

Detaylı

KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir.

KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir. 2017-1 KAMPANYA ÖZEL FİYAT LİSTESİ Bir sonraki liste tebliğine kadar geçerlidir. BTS-510 BETA TRAVEL BTS-709 MAXWELL TRAVEL Ayarlanabilen kol yükseklik ayarı Taşıma ile ve ayrı kullanılabilme özelliği

Detaylı

Veli Mektupları MyLittle Island 1

Veli Mektupları MyLittle Island 1 Veli Mektupları MyLittle Island Unit My Little Island ın ilk ünitesine hoş geldiniz. Bu ünite çocuğunuzu programla tanıştırır. Bu Hoş geldin ünitesinde çocuklar ada macerasıyla ve kitabın ana karakterleri

Detaylı

Hareket ay arası

Hareket ay arası emeklemek sürünmek zıplamak yuvarlanmak takla atmak tırmanmak atlamak koşmak kaymak kıyameti koparmak sallanmak oynamak Hareket 0-12 ay arası Türkisch Anne ve babalar için danışmanlık, St. Gallen Mütter-

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir.

01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ. PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. MAYIS 2017 BÜLTENİ 01-05 MAYIS OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile okulumuz 1 gün tatil edilmiştir. SALI Çiftçi çukurda oyunu oynuyoruz. Çamurlara

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri

Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri Sohbetler *Kendimi tanıyorum (İlgi ve yeteneklerim, hoşlandıklarım, hoşlanmadıklarım) *Arkadaşlarımı tanıyorum *Okulumu tanıyorum

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Öğrenme merkezlerinde eğitici oyuncak, evcilik, blok, müzik, sanat, kitap,

Detaylı

MERSİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEKÜSH ŞUBESİ ÇOCUK GELİŞİMCİ DAMLA ATAMER

MERSİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEKÜSH ŞUBESİ ÇOCUK GELİŞİMCİ DAMLA ATAMER MERSİN HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ÇEKÜSH ŞUBESİ ÇOCUK GELİŞİMCİ DAMLA ATAMER BEBEKLİK DÖNEMİNDE (0 3 YAŞ) ERKEN TANI İÇİN KRİTİK DÖNEMLER Bebeklik dönemi, gelişimin en hızlı ilerlediği dönemdir. Çevrelerine

Detaylı

Tüketici Rehberi Ekim 2011 Sayı : 05 l Fiyat : 0 TL Fisher Price Oyun Laboratuvarı nda bir gün

Tüketici Rehberi Ekim 2011 Sayı : 05 l Fiyat : 0 TL Fisher Price Oyun Laboratuvarı nda bir gün Tüketici Rehberi Ekim 2011 Sayı : 05 l Fiyat : 0 TL Fisher Price Oyun Laboratuvarı nda bir gün Güvenilen Kalite Editörden Editörden Çocuklar her şeyimizdir. Çocukları doğdukları andan itibaren seviyor

Detaylı

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KURULUM VE KULLANIMINDAN ÖNCE KULLANIM KILAVUZUNU DİKKATLE OKUYUNUZ. KULLANIM KILAVUZUNU İLERİDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ. PARÇALAR 1- Koltuk arkası 2-

Detaylı

TAVŞANCIK A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRIZI

TAVŞANCIK A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRIZI TAVŞANCIK A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRIZI Güneşli bir günün sabahında, Geyikçik uyandı ve o gün en yakın arkadaşı Tavşancık ın doğum günü olduğunu hatırladı. Tavşancık arkadaşlarına her zaman yardımcı oluyor, ben

Detaylı

DÜT DÜT ARABALAR KUZUCUK KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR KÜÇÜK PERİLER. Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı!

DÜT DÜT ARABALAR KUZUCUK KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR KÜÇÜK PERİLER. Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı! KUZUCUK DÜT DÜT ARABALAR KELEBEK SEVİMLİ HAYVANLAR Denokids, farklı olanı arayanlar için birbirinden güzel çocuk odaları tasarladı! KÜÇÜK PERİLER Üstelik hepsi, tüm aksesuarları ile tam takım. Odada uçusan

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

genç odası Özgün bir biçimde dekore edilen odalar, gençleri mutlu eder. Genç odası dekore edilirken mümkün olduğunca bilindik kalıplardan ve renklerden arınılmalı, daha özgün ve yenilikçi çözümlere yönelinmelidir.

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

İnsan sanatla uğraşırken, kendini zamandan

İnsan sanatla uğraşırken, kendini zamandan Nisan Atölye Evi nde sevgiyle, emekle ve özveriyle bir araya gelen ahşap ustaları ve çocuk dostları el ele verdi ve Ahşap Oyuncak Atölyesi faaliyete geçti! Nisan Atölye Evi nin çalışmalarından sadece biri

Detaylı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı 2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı Dersin Adı: Türkçe Dil Bilgisi Yaş Grubu: 1-3 yaş Ögretmen: İmge Şahin Email: sahin_imge@hotmail.com Değerli Veliler, Bu yıl okul öncesi (1-3 yaş) sınıfını beraber

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet YÜRÜTEÇ PARÇALARI (Ürünü koliden çıkardıktan sonra lütfen tüm parçaların tam olduğundan emin olunuz.) BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet Oturma pedi 1 adet Sağ ve sol kanat 1'er adet ÜRÜN NO : S509 Pil 2 adet

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ

TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Bilim Etkinlikleri TEMA: OKULUMUZU TANIYALIM KONU: OKULUMUZ TARİH: 01 EYLÜL / 30 EYLÜL YAŞAYAN DEĞERLER: SEVGİ Bu ayki yaşayan değerimiz Sevgi.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

big world for littles

big world for littles big world for littles 2016 Bondigo 2016 Katalo u Copyright 2010 - Bondigo. All Rights Reserved. Specifications are subject to change without notice. Trademarks are the property of Bondigo or their respective

Detaylı

Minik Dostum Oyun Arkadaşım

Minik Dostum Oyun Arkadaşım Minik Dostum Oyun Arkadaşım Köpeklerle Güvenli İletişim Orijinal Çalışma ve Tüm Haklar: American Veterinary Medical Association 1931 North Meacham Road, Suite 100 Schaumburg, Illinois 60173-4360 Phone:

Detaylı

DÜNYA ÇOCUKLARI EL ELE EKİM OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

DÜNYA ÇOCUKLARI EL ELE EKİM OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR EKİM 2017 BÜLTENİ 02-06 EKİM OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULA GETİRECEKLERİMİZ PAZARTESİ Hızlı ve yavaş koşalım. Eğlenceli tavşan parmak oyunumuz. Müziğin eğlenceli ritmi Çemberin içinde zıplıyoruz.

Detaylı

Hareket. 0-12 ay arası

Hareket. 0-12 ay arası emeklemek sürünmek zıplamak yuvarlanmak takla atmak tırmanmak atlamak koşmak kaymak kıyameti koparmak sallanmak oynamak emeklemek sürünmek zıplamak yuvarlanmak takla atmak tırmanmak lamak koşmak kaymak

Detaylı

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı bitkilerin bakımını üstlendik.

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013

KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 KIRKPABUÇ ÜRÜN KATALOĞU 2013 Eğitici Oyuncak Dr. Özlem ALKAN ERSOY Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında Öğretim Üyesi Eğitici oyuncak, çocuk için hem oyuncak hem de oyun anlamına gelmektedir. Çocuk, oyuncağı

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÜYÜME VE ÖĞRENME OYUNLARI O-3 AYLAR

İÇİNDEKİLER BÜYÜME VE ÖĞRENME OYUNLARI O-3 AYLAR İÇİNDEKİLER BÜYÜME VE ÖĞRENME OYUNLARI O-3 AYLAR Bebeği Çevirin... 2 Eğlenceli Ayna...3 Tatlı Kuşum...4 Hareketli Resimler...5 Renklere Bakmak...6 Oh, Ne Güzel...7 Bak, Bak, Bak...8 Evin Etrafında... 9

Detaylı

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Tüm uyarıları dikkatlice okuyup, daha sonraki kullanımlar için kullanma kılavuzunu iyi bir yerde muhafaza ediniz. 3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU Ambalaj üzerindeki görsel ile gerçek ürün arasında

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

www.fisher-price.com N6860

www.fisher-price.com N6860 N6860 Önemli bilgiler içerdiği için daha sonra bakmak üzere lütfen bu talimat sayfasını saklayın. Üç adet "AA" pille çalışır (piller dahildir). Kurulum bir yetişkin tarafından yapılmalıdır. Pil değiştirmek

Detaylı

Bebek Arabaları. ay + MA Porto Katalog

Bebek Arabaları. ay + MA Porto Katalog Bebek Arabaları MA 13130 Porto 3 ay + 2018 Katalog Hoşgeldin Bebek! Sana bebekliğin süresince güvenle kullanacağın ürünleri bu katalogda sunuyoruz. BABY MAX ürünlerinde güvenin yanı sıra senin gelişiminde

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 03.12.2012/05 ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 001 MASAL HAZİNESİ 9789756080603.... 35,00 004 365 DİZİSİ.. 02 İlginç Yönleriyle Hayvanlar 9789756059241 010 DÜNYA DİZİSİ 25,00 03 Çiftlik

Detaylı

ÇOCUK VE OYUN 4.HAFTA

ÇOCUK VE OYUN 4.HAFTA ÇOCUK VE OYUN 4.HAFTA Oyun Evreleri Çocukların, yaşlarına ve gelişim özelliklerine göre farklılık gösteren oyun evreleri birçok araştırmacı tarafından incelenerek farklı şekillerde açıklanmıştır. Bütün

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI

MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI 2017 Önemli Bilgiler *www.barismanco.kadikoy.bel.tr *Barış Manço Evi, Pazartesi günleri dışında her gün 09.00-17.00 saatlerinde açıktır. *Giriş Ücreti: Tam 6 TL, İndirimli

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ

CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ CAN KARDEŞ KREŞİ REHBERLİK SERVİSİ EKİM 2014 AYLIK REHBERLİK BÜLTENİ Çocuğumla Nasıl Oyun Oynayacağım? Oyun nedir? Oyun, çocukların dünyayı algılamalarını, hayal ile gerçek dünya arasında köprü kurmalarını

Detaylı

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI 3 Satış ve Tanıtım Ofisi Esenşehir Mah. Sarıgazi Yolu Cad. Kanuni Sok. No: 3 Y. Dudullu - Ümraniye 34773 İstanbul T. (0216) 527 26 03-04 - 06 F. (0216) 527 26 05 C. 0530 464 12 56 info@momyapi.com.tr Akşam

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

36-48 AY GELİŞİM DEĞERLENDİRME FORMU

36-48 AY GELİŞİM DEĞERLENDİRME FORMU 36-48 AY GELİŞİM DEĞERLENDİRME FORMU 36-48 Aylık Çocuklar için Gelişim Formu (+) Bağımsız yapabiliyor () Yardımla Yapabiliyor (-) Henüz Yapamıyor ÖĞRENCİ AD-SOYAD : DORUK ATEŞ GELİŞİM ÖZELLİKLERİ + - PSİKOMOTOR

Detaylı

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba;

20 Mart Vızıltı. Mercanlar Sınıfından Merhaba; Mercanlar Sınıfından Merhaba; 20 Mart Vızıltı Bu hafta konumuz ormanlar idi. Orman nedir? Ormanların önemi ve faydaları nelerdir? Ormanları koruma konusunda üzerimize düşen görevler nelerdir? gibi sorular

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON

OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON OTO KOLTUKLARI & BEBEK ARABALARI 2015 KOLEKSİYON CBX; güvenli, çok fonksiyonlu ve tasarım harikası çocuk arabaları ve koltuklarını çok uygun fiyatlarla size sunar. Ödül kazanmış ürünlerimiz olan ile güvenlik

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN

05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN 05/09/2015 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK *Dünya Çocuk Gününü kutladık,dünyamızda bizden başka çocuklarda olduğu ve bütün çocukların birbirinden farklı ve özel

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kışa ait bir resmi inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda

Detaylı

Sevgili Velimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. Birbirimizi tanıyalım, kaynaşalım, öğrenelim ve öğrendiklerimizi pekiştirelim derken bir dönem hızla geçti. Dolu dolu geçirdiğimiz

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÇOKLU ZEKA ÖZELLİKLERİ

ÇOKLU ZEKA ÖZELLİKLERİ ÇOKLU ZEKA ÖZELLİKLERİ I- Açıklama Sizi tam olarak tanımladığına inandığınız her cümlenin yanına 1 yazın. Eğer ifade size uygun değilse, boş bırakın. Sonra her bölümdeki sayıları toplayın. Bölüm 1 Nesneleri

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI BALIK DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Balıkları tanıdık. Balıkları gözlemledik. Balık türlerini isimlendirdik. Balıkların

Detaylı

Ana Kucagı. Model No: AISA 0414

Ana Kucagı. Model No: AISA 0414 2014 Katalogu 02 Aisababy Ana Kucagı Model No: AISA 0414 Aisababy Ana Kucağı (0-13 kg) doğumdan itibaren 13 kg a kadar olan bebekler için kullanılan Avrupa güvenlik standartları ECE R44/04 belgesine sahip

Detaylı

click! a b c d e f g Kullanım kılavuzu i j > 25 cm k l Grup 0+ En fazla 13 kg a kadar. Yaş 0-12 m ECE R44-04

click! a b c d e f g Kullanım kılavuzu i j > 25 cm k l Grup 0+ En fazla 13 kg a kadar. Yaş 0-12 m ECE R44-04 1 3 click! a b c d e f g Kullanım kılavuzu 4 h i j k l > 25 cm 2 5 Grup 0+ En fazla 13 kg a kadar. Yaş 0-12 m ECE R44-04 8 9 BeSafe izi Go u seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Koltuğu monte etmeden ÖNCE

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi

Detaylı

MART 2015 BÜLTENİ. Merhaba! Mart ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz.

MART 2015 BÜLTENİ. Merhaba! Mart ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz. bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu. içindeyiz. MART 2015 BÜLTENİ Merhaba! Mart ayı boyunca yaptığımız etkinlikleri bulabileceğiniz bültenimizi sizinle paylaşmanın sevinci ve gururu içindeyiz. DİĞER ETKİNLİKLERİMİZ Drama ve Müzik dersleri her hafta

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

&[1Ô A w - ' ",,,, . CiN. ALl'NIN. HiKAYE. KiTAPLAR! SERiSiNDEN BAZILARI Rasim KAYGUSUZ

&[1Ô A w - ' ,,,, . CiN. ALl'NIN. HiKAYE. KiTAPLAR! SERiSiNDEN BAZILARI Rasim KAYGUSUZ .... CiN. ALl'NIN. HiKAYE. KiTAPLAR! SERiSiNDEN BAZILARI 1 - Cin Ali'nin Atı 2 - Cin Ali'nin Topu 3 - Cin Ali'nin Topacı 4 - Cin Ali'nin Karagözlü Kuzusu 5 - Cin Ali'nin Oyuncakları 6 - Cin Ali Okula Başlıyor

Detaylı

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OCAK 2017 BÜLTENİ 02 06 OCAK OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESİ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR Günler tekerlemesini söyleyelim. İpin altından geçelim. Oyun hamurundan balık yapalım. Yeni yıl geldi

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

ÇOCUK VE OYUN. Doç. Dr. Ayperi Sığırtmaç. Ç.Ü. Eğitim Fak. İlköğretim Böl. Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı

ÇOCUK VE OYUN. Doç. Dr. Ayperi Sığırtmaç. Ç.Ü. Eğitim Fak. İlköğretim Böl. Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı ÇOCUK VE OYUN Doç. Dr. Ayperi Sığırtmaç Ç.Ü. Eğitim Fak. İlköğretim Böl. Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Çocuk için çok ciddi bir uğraş olan oyun, aynı zamanda bir eğlence ve öğrenme kaynağıdır.

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı