özyurtlar We Designed For You, İnspired By Our Logo Sizin İçin Tasarladık, Logomuzdan İlham Aldık /OzyurtlarGrup

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "özyurtlar 850 460 27 27 www.ozyurtlar.com We Designed For You, İnspired By Our Logo Sizin İçin Tasarladık, Logomuzdan İlham Aldık /OzyurtlarGrup"

Transkript

1 Sizin İçin Tasarladık, Logomuzdan İlham Aldık We Designed For You, İnspired By Our Logo /OzyurtlarGrup Satış Ofisi / Sale Office Sultaniye Mahallesi 350. Sokak 1440 Ada 15 Parsel ESENYURT / İSTANBUL Faks : Telefon: info@ozyurtlar.com * Bu katalogda yer alan tüm mimari proje ve görseller tanıtım amaçlıdır. Özyurtlar Şirketler Grubu bu katalogda yer alan görseller ve planlar üzerinde haber vermeden değișiklik yapma hakkını saklı tutar. * All of the architectural projects and visuals used in this catalogue are promotional. Özyurtlar Companies Group reserves the right to make changes on the visuals and plans used in this catalogue without notice.

2 Yaşam İçin en Doğru, Yatırım İçin en Karlı Seçim The Right To Life, The Most Profitable Investment Choice * İnşaat sektörünün öncü ve güçlü markası Özyurtlar, yeni ve en büyük projesi Nlogo İstanbul ile sektöre yepyeni bir yaşam ve yatırım değeri katmaya hazırlanıyor. Olağanüstü bir mimari tasarıma ve ayrıcalıklı bir dünyaya sahip Nlogo İstanbul, tüm beklentilerinizi karşılamayı, yaşamınıza gösterişi, şıklığı, konforu ve stiliyle yepyeni bir boyut kazandırmayı vaat ediyor. * Leading and powerful brand of construction sector Özyurtlar is getting ready to add a value of life and investment brand new to the sector with its new and great project Nlogo Istanbul. With an extraordinary architecture and privileged world Nlogo Istanbul promises to meet your expectations and a showoff to your life, comfort and with a new dimension.

3 25 YILDIR HAYATINIZA DOKUNAN GÜVENİN ADI: ÖZYURTLAR ŞİRKETLER GRUBU Güzel bir geleceğe, iyiye ve başarıya olan inancımız sektörümüzde bizleri her zaman ileriye taşıyan en önemli güç oldu. Bu nedenle, Özyurtlar Şirketler Grubu olarak, İstanbul un değişim-dönüşüm sürecine hizmet etmek ve ekonomiye değer katmak için büyük yatırımımız Nlogo İstanbul a imza attık. İstikrarlı yükselişimiz, kalitemiz ve uygun fiyat politikamız, itibar ve güvenilirlik konusunda örnek teşkil etmeye devam ederken; yüksek çalışma tempomuz ile de stratejilerimizi uygulamaya, sektöre ve ülke ekonomisine değer katmaya, vaatlerimizi yerine getirmeye, fark yaratmaya ve takip edilmeye devam edeceğiz. Özyurtlar Şirketler Grubu olarak; yıllardır sizden aldığımız güç ve güven ile kazandığımız bilgi, birikim ve deneyimimizi Nlogo İstanbul projesiyle zirveye taşıyoruz THE NAME OF CONFIDENCE TOUCHING YOUR LIFE FOR 25 YEARS: ÖZYURTLAR GROUP OF COMPANIES Our belief in a beautiful future, goodness and success has always been the most important force that carried us to forward all times. Therefore, as Özyurtlar Group of Companies we have launched our investment Nlogo İstanbul in order to provide service to the change-transformation of Istanbul and add value to the economy. While our stable rise, quality and reasonable price policy serves as a sample about prestige and trustworthiness; we will continue with out high working tempo to apply our strategies to the sector and country to add value to the economy, create difference and being followed. As Özyurtlar Group of Companies; we carry our information, knowledge and experience we had for years with the power and trust we get from you with our Nlogo Istanbul project

4 Sizin İçin Tasarladık, Logomuzdan İlham Aldık We Designed For You, Inspired By Our Logo

5 SİZİN İÇİN TASARLADIK, LOGOMUZDAN İLHAM ALDIK. Her detayında Özyurtlar mimarisinin izlerini taşıyan; prestiji, ihtişamı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarıyla bugüne kadar yaptığımız en büyük proje olan Nlogo İstanbul, logomuzdan esinlenerek tasarlandı. WE DESIGN FOR YOU, WE GET INSPIRATION FROM OUR LOGO. Özyurtlar in every detail bearing the traces of architecture; prestige, glory and privileged habitats Nlogo Istanbul that the biggest project we have ever done, it s justifiably proud of our signature logo is inspired to move. LOGOMUZDAN İLHAM ALDIK. WE GET INSPIRATION FROM OUR LOGO.

6 Bir Adımda İstanbul u Yaşayacaksınız You Will Live İstanbul Just One Step

7 ŞEHRİN KALBİNDEKİ LÜKS VE KONFOR KONSEPTİ Toplam 7 blok ve konuttan oluşan bu çok özel projenin tam kalbinde 59 ticari birimden oluşan Cadde İstaNbul tüm beklentilerinizi karşılamak ve hayatınıza renk katmak için sizlerle buluşmayı bekliyor. Nlogo İstanbul içerisinde bulunan Cadde İstaNbul, sizlere şehrin kalbinde lüks ve konforun eşsiz buluşmasını farklı bir konsept ile sunmayı vaat ediyor. Zengin peyzaj mimarisi ile gözünüze hitap etmenin yanı sıra birbirinden seçkin mağazalarıyla da butik alışveriş keyfini sizlere doyasıya yaşatacak Cadde İstaNbul, her zevke, her damağa hitap eden lezzet noktalarıyla da sizlere eşsiz bir mutfak kültürü sunuyor. Ulusal ve uluslararası markaların buluşacağı Cadde İstaNbul, seçkin mağazaları, restaurant ve cafelerden oluşan yeme içme alanı ile İstanbul un en prestijli, en çekici yaşam merkezi olacak. THE LUXURY AND COMFORT CONCEPT IN THE HEART OF THE CITY Cadde İstaNbul is waiting for you to meet with your expectations and add color to your life that is composed of 59 shops right in the heart of this very special project which is composed of totally 7 blocks and houses. Cadde İstaNbul found within Nlogo Istanbul promises to provide you with the luxury and the meeting of comfort in the heart of the city with a different concept. Cadde İstaNbul to make you live the joy of boutique shopping fully with its shops elite from each others with its rich landscape architecture provides an unprecedented kitchen culture to you with also its taste points addressing for every taste. Cadde İstaNbul where national and international brands to meet will become the most prestigious, attractive center for life of Istanbul with its catering area composed of elite stores, restaurants and cafes. Cadde İstaNbul

8 İstanbul Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer. just to love even a simple district of yours is worth to whole life! Sana dün bir tepeden baktım aziz İstanbul! I looked up the hill yesterday Saintly İstanbul!

9 EN AYRICALIKLI KONUM THE MOST PRIVILEGED LOCATION İstanbul u 360 Panoramik Manzaradan Seyredin EN AYRICALIKLI KONUM Gün geçtikçe değeri artan, son yılların en gözde ilçesi ve cazibe merkezi olan Esenyurt ta yer alan Nlogo İstanbul, Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü ne olan yakın konumu ile muhteşem bir manzarada beş yıldızlı bir yaşam vaat ediyor. Ayrıcalıklı bir konumda yer alan Nlogo İstanbul un çevresinde pek çok önemli sosyal alan, tesis, ticari merkez ve ulaşım noktaları bulunuyor. Watch Istanbul From a THE MOST PRIVILEGED LOCATION Getting valuable every passing day, Nlogo Istanbul found in the most favorite district and the center of attraction, Esenyurt promises a five star life in an excellent landscape with its location close to Marmara Sea and Küçükçekmece Lake. Around Nlogo İstanbul with a privileged location, there are many important social facilities, commercial centers and transportation points. 360 Panoramic Landscape

10 Yaşam İçin en Doğru, Yatırım İçin en Karlı Seçim The Right To Life, The Most Profitable Investment Choice

11 EN KARLI YATIRIM THE MOST PROFITABLE SELECTION EN KARLI YATIRIM Her geçen gün yatırım değeri artan İstanbul Avrupa Yakası nın gözdesi Esenyurt ta yer alan Nlogo İstanbul, yerli ve yabancı yatırımcılar için karlı yatırım kavramını yeniden tanımlıyor. Özyurtlar İnşaat, konut ve 59 ticari birim bulunduğu bu ayrıcalıklı proje ile size Yaşam için en doğru, yatırım için en karlı seçim i sunuyor. Farklı alanlarda hizmet veren mağazaların da yer aldığı proje, bölgenin en canlı alışveriş ve eğlence adreslerinden biri olacak. THE MOST PROFITABLE SELECTION Getting valuable every passing day, Nlogo Istanbul found in the most favorite district and the center of attraction Esenyurt of Istanbul European Side redefined the profitable investment concept for the local and foreign investors. With this privileged project where houses and 59 commercial stores are found Özyurtlar İnşaat provides you with the The most accurate selection for life, the most profitable selection for investment. The project in which the stores providing in different fields also found will be one of the addresses of the most vivid shopping and entertainment of the region.

12 EN GÜVENLİ YAŞAM THE SAFEST LIFE EN GÜVENLİ YAŞAM Nlogo İstanbul, aileniz ile birlikte güven ve huzur içinde yaşayabileceğiniz nezih bir hayatın anahtarını sizlere sunuyor. Güvenli, geniş sosyal imkânları ve yüksek teknolojisi ile Nlogo İstanbul, ev ve iş hayatınıza yepyeni bir trend kazandırıyor. THE SAFEST LIFE Nlogo Istanbul provides you the key of a decent life where you can live with your family in confidence and peace. With its safe, wide social facilities and high technology Nlogo Istanbul gains a brand new trend to your house and business life.

13 EN KEYİFLİ ANLAR THE JOLLIEST MOMENTS EN KEYİFLİ ANLAR İstanbul Avrupa Yakası nın yeni sembolü olmaya aday Nlogo İstanbul, geniş sosyal imkânları ile keyifli ve eğlenceli bir hayata ev sahipliği yapıyor. Doğadan ilham alan yaşam stili ve her ayrıntısı ile Nlogo İstanbul, sizlere yatırım değeri yüksek mutlu bir gelecek sunuyor. Sosyal olanakları ve hizmetleri ile Nlogo İstanbul öncelikle Mutlu Ev Sahipleri yaratmayı hedefliyor. Hayal ettiğiniz, beş yıldızlı bir tutkudan yola çıkarak tasarlanan büyülü bir dünyanın kapıları Nlogo İstanbul ile açılıyor. Nlogo İstanbul da Sizi Bekleyen Sosyal Donatılar: Çocuk Oyun Alanları Süs Havuzları Rekreasyon Alanları Yürüyüş Parkurları Basketbol Sahası Açık Yüzme Havuzu Kapalı Yüzme Havuzu Sinema Salonu Türk Hamamı Sauna Giyinme Odaları Spor Salonu Lobi-Cafe Bar Çocuk Oyun Odası Fitness Center THE JOLLIEST MOMENTS Being a candidate of the new symbol of Istanbul European Side Nlogo Istanbul hosts a jolly and entertaining life with its wide social facilities. Inspired by the nature with its way of life and every detail Nlogo Istanbul provides you a happy future with a high value of investment. With its social facilities and services Nlogo Istanbul firstly aims to create Happy House Owners. The doors of a magical world designed by starting off a five star passion that you dream of opens with Nlogo Istanbul. Child Playgrounds Decoration Pools Recreation Facilities Walking Tracks Basketball Court The Social Equipments Waiting For You in Nlogo Istanbul: Open Swimming Pool Closed Swimming Pool Cinema Hall Turkish Bath Sauna Dressing Rooms Sports Hall Lobby-Cafe Bar Child Play Room Fitness Center

14 Close to every commercial and entertainment centers without getting away from the center of life, away from traffic issue, in the branded region of European Side providing all kinds of service Nlogo Istanbul is waiting for you with comfort, peaceful and privileged life. EN DEĞERLİ ANLAR Hayatın merkezinden uzaklaşmadan tüm ticaret ve eğlence merkezlerine yakın, trafik sıkıntısından uzak, Avrupa Yakası nın markalaşmış bölgesinde her türlü lüks hizmeti sunan Nlogo İstanbul ile konforlu, huzurlu, mutlu ve ayrıcalıklı bir yaşam sizi bekliyor. THE MOST PRECIOUS MOMENTS

15 EN LEZİZ PAYLAŞIMLAR Your kitchen in Nlogo Istanbul was designed in an extremely functional and modern style way with the latest technology and quality materials. Form the armatures used to the built-in products all materials of your kitchen were selected from the most quality brands. It is not a dream anymore to live the delicious tastes with your beloved ones in Nlogo Istanbul... THE MOST Nlogo İstanbul da mutfağınız, en yeni teknolojiler ve kaliteli malzemelerle son derece fonksiyonel ve modern bir tarzda sizler için tasarlandı. Kullanılan armatürlerden, ankastre ürünlere kadar mutfağınızın tüm malzemeleri en kaliteli markalardan seçildi. Nlogo İstanbul da sevdiklerinizle birlikte lezzetli paylaşımları yaşamak artık hayal değil... DELICIOUS SHARES

16 EN GÜZEL RÜYALAR Rüyalarınızı süsleyen bir yaşam Nlogo İstanbul da sizleri bekliyor Yaşamınızın her anına mutluluk katan Nlogo İstanbul a adımınızı attığınız andan itibaren günlük hayatınızın stresi ve koşturmacası, yerini tarifsiz bir huzur ve dinginliğe bırakacak. THE MOST BEAUTIFUL A life decorating your dreams is waiting for you in NLogo Istanbul From the very moment you step into adding happiness to every field of your life, the stress and rush of our life will leave its place to undefined peace and serenity in Nlogo Istanbul. DREAMS

17 EN KEYİFLİ DAKİKALAR You will live the joy of summer/winter pool in Nlogo Istanbul fully, you will refresh in Vitamin Bar with fruit cocktails and products delicious from each others and you will have entertaining and jolly moments with your beloved ones. THE JOLLIEST Nlogo İstanbul da yaz/kış havuz keyfini doyasıya yaşayacak, birbirinden lezzetli meyve kokteylleri ve ürünleriyle Vitamin Bar da tazelenecek, sevdiklerinizle birlikte eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşayacaksınız. MINUTES

18 As well as the special child clubs, parks and play grounds to help your kids develop, while you enjoy a jolly life in Nlogo Istanbul where every detail is considered, they will also have funny times in safety. EN EĞLENCELİ OYUNLAR THE FUNNIEST GAMES Çocuklarınızın gelişimine yardımcı olacak özel çocuk kulübü, parkları ve oyun alanlarının yanı sıra, çocuklar için her ayrıntının düşünüldüğü Nlogo İstanbul da siz keyifli bir hayatın tadını çıkarırken, onlar da güven içinde eğlenceli dakikalar geçirecek.

19 EN HEYECANLI SAATLER Also your cinema joy will be provided by us because you are very special for us! In our halls equipped with the newest technologies in Nlogo Istanbul we provide an experience and joy off the charts to you the cinema fans. THE MOST EXCITING Sinema keyfiniz de bizden, çünkü siz bizim için çok özelsiniz! Nlogo İstanbul da en yeni teknolojilerle donatılmış salonlarımızda siz sinema tutkunlarına alışılmışın dışında bir deneyim ve keyif sunuyoruz. HOURS

20 EN FORMDA YAŞAM Getting into shape, having fun, living healthy... Whatever your objective is, providing different alternative to everyone who wants to work out Nlogo Istanbul Fitness Center promises you a healthy, happy and exciting life in the heart of the city. While Nlogo Istanbul provides you with an elite concept of life, we aim to create a positive change in your life by combining sports and entertainment. Forma girmek, eğlenmek, sağlıklı yaşamak... Amacınız ne olursa olsun, spor yapmak isteyen herkese farklı alternatifler sunan Nlogo İstanbul Fitness Center, şehrin kalbinde size sağlıklı, mutlu ve heyecanlı bir yaşam vaat ediyor. Nlogo İstanbul ile sizlere seçkin bir yaşam anlayışı sunarken, sporla eğlenceyi birleştirerek hayatınızda pozitif değişim yaratmayı hedefliyoruz. THE MOST FIT LIFE

21 BELEDİYE 1 DK MUNICIPALITY 1 MINS HASTANE 2 DK HOSPITAL 2 MINS CAMİ 7 DK MOSQUE 5 MINS HAVAALANI 15 DK AIRPORT 15 MINS B TEM OTOBANI ÜZERİNDE ON THE HIGHWAY TOPLU TAŞIMA 3 DK TRANSPORTATION 3 MINS AVM 5 DK MALL 5 MINS OKUL 5 DK SCHOOL 5 MINS MERKEZİ KONUM Tem Otobanı üzerindeki özel konumu ile Atatürk Havaalanı na 15, camiye 7, okula 5, AVM ye 5, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika mesafede yer alacak Nlogo İstanbul ile yaşam çok kolay... CENTRAL LOCATION Jul specific location on Highway 15 to the Ataturk International Airport, 7 mosques, 5 schools, 5 AVM, 3 public transport, 2 hospitals and municipal life with a 1 minute walk will take place in Nlogo Istanbul very easy...

22 1+1/A Brüt / Gross m 2 Antre / Entrance: 2.77 m 2 Salon + Mutfak / Saloon - Kitchen: m 2 Koridor / Hall: 1.50 m Brüt / Gross m 2 Banyo / Bathroom: 4.06 m 2 Yatakodası / Bedroom: m 2 Antre / Entrance: 1.98 m 2 Salon + Mutfak / Saloon - Kitchen: m 2 Banyo / Bathroom: m 2

23 2+1/A Brüt / Gross m 2 Antre / Entrance: 4.96 m 2 Salon / Saloon : m 2 Mutfak / Kitchen: m 2 Koridor / Hall: 6.55 m 2 Yatak Odası 1 / Bedroom 1: m 2 Eb. Yatak Odası / Parent Bedroom: m 2 Banyo / Bathroom: 4.18 m 2 Ebeveyn Banyo / Parent Bathroom: 3.26 m 2 2+1/C Brüt / Gross m 2 Antre / Entrance: 4.96 m 2 Salon + Mutfak / Saloon + Kitchen: 23.16m 2 Koridor / Hall: 3.47 m 2 Yatak Odası 1 / Bedroom 1: 8.44 m 2 Ebv. Yatak Odası / Parent Bedroom: m 2 Banyo / Bathroom: 3.72 m 2

24 2+1/D Brüt / Gross m 2 Antre / Entrance: 1.98 m 2 Salon + Mutfak / Saloon + Kitchen: 22.49m 2 Koridor / Hall: 2.25 m 2 Yatak Odası 1 / Bedroom 1: m 2 Ebv. Yatak Odası / Parent Bedroom: m 2 Banyo / Bathroom: m 2 2+1/E Brüt / Gross m 2 Antre / Entrance: 4.02 m 2 Salon / Saloon : m 2 Mutfak / Kitchen: 9.62 m 2 Koridor / Hall: 4.51 m 2 Yatak Odası / Bedroom: m 2 Ebv. Yatak Odası / Parent Bedroom: m 2 Banyo / Bathroom: 3.68 m 2 Ebeveyn Banyo / Parent Bathroom: 3.40 m 2 Banyo / Balcony: 3.16 m 2

25 3+1/A Brüt / Gross m 2 Antre / Entrance: 4.96 m 2 Salon / Saloon : m 2 Mutfak / Kitchen: m 2 Koridor / Hall: 8.58 m 2 Yatak Odası 1 / Bedroom 1: 8.22 m 2 Yatak Odası 2 / Bedroom 2: m 2 Eb. Yatak Odası / Parent Bedroom: m 2 Banyo / Bathroom: 4.18 m 2 Ebeveyn Banyo / Parent Bathroom: 3.26 m 2 3+1/C Brüt / Gross m 2 Antre / Entrance: 6.77 m 2 Salon / Saloon : m 2 Mutfak / Kitchen: m 2 Koridor / Hall: 3.85 m 2 Yatak Odası 1 / Bedroom 1: m 2 Yatak Odası 2 / Bedroom 2: m 2 Eb. Yatak Odası / Parent Bedroom: m 2 Banyo / Bathroom: 3.90 m 2 Ebeveyn Banyo / Parent Bathroom: 3.05 m 2 Balkon 1 / Balcony 1: 0.90 m 2 Balkon 2 / Balcony 2: 1.92 m 2 Balkon 3 / Balcony 3: 2.05 m 2

26 PROJELER / PROJECTS N5 SUITS Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 262 Konut - 8 Ticari Birim City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 262 Houses - 8 Shops N MERKEZ N ŞEHİR ESENYURT N CADDE NlOGO İSTANBUL Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 565 Konut Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 774 Konut Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 112 Konut - 11 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: Konut - 59 Ticari Birim City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 565 Houses Shops City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 774 Houses Shops City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 112 Houses - 11 Shops City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: Houses - 59 Shops GARDEN CITY N TEPE N TOWERS ÖZYURTLAR RESIDENCE N ŞEHİR LÜLEBURGAZ N CITY 1COASTALCITY Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 841 Konut - 64 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 456 Konut - 41 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 1284 Konut - 45 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 571 Konut - 19 Ticari Birim Şehir: Kırklareli / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 80 Konut Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 528 Konut - 5 Ticari Birim Şehir: İstanbul / Ülke: Türkiye Toplam İnşaat Alanı: m 2 Yapı Tipi: 208 Konut - 27 Ticari Birim City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 841 Houses - 64 Shops City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 456 Houses - 41 Shops City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 1284 Houses - 45 Shops City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 571 Houses - 19 Shops City: Kırklareli / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 80 Houses City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 528 Houses - 5 Shops City: Istanbul / Country: Turkey Total Consturaction Area: m 2 Structual Type: 208 Houses - 27 Shops

+90 212 706 05 75 www.propertytr.com

+90 212 706 05 75 www.propertytr.com Sizin İçin Tasarladık, Logomuzdan İlham Aldık We Designed For You, İnspired By Our Logo +90 212 706 05 75 www.propertytr.com Head Office Hurriyet Bulvari, Skyport Residences, 25th Floor, Unit 203 Beylikduzu

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc.

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. Gürsel Mh. İmrahor Cad. Polat Ofis 23/A Kağıthane / İstanbul Tel. / Phone: +90 212 210

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com Önceliğimiz, Aileniz...İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com ÖNCELİĞİMİZ, AİLENİZ... Gül Yapı olarak, 30 yılı aşkın deneyimimizle binlerce kişinin mutluluğuna ev sahipliği yaptık. Kavaklı Konakları

Detaylı

/ 444 40 27. Büyülü 1 İstanbul Masalı

/ 444 40 27. Büyülü 1 İstanbul Masalı Satış Ofisi Pınartepe Mahallesi Turgut Özal Caddesi No: 2/1 Büyükçekmece- İstanbul Faks :0212 699 92 94 Telelefon: 444 40 27 / 444 40 27 /OzyurtlarGrup /Ozyurtlar.Grup /OzyurtlarGrup info@ozyurtlar.com

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner...

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Üstpark Afraze Evleri size sadece doğa ile yaşam değil, iyi bir gelecek vaad ediyor. Paranızın ve yatırımlarınızın değer kazanacağının adeta

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Şehir yeni bir mimari tasarımı karşılamaya hazırlanıyor Beylikdüzü nde yeni bir kültür... Nevsa Konakları; İstanbul un yeni yüzü Beylikdüzü nde, eşsiz konumu,

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location

The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments and strategic location www.otonomi.com.tr BİR İLKİN OTONOMİSİ Son Teknoloji Donanımlar ve Stratejik Konum ile Yatırımların Merkez Üssü The Otonomi of First The epicenter of investments with the latest technological equipments

Detaylı

İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI. Kat Planları / Floor Plans

İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI. Kat Planları / Floor Plans İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI Kat Planları / Floor Plans Kalyon Evleri Mall School Beach Cafes and Restaurants Gym Hospital MERCAN KONAKLARI A Blok / A Building... ve.

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O Elysium Miramar H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O T H E I R D R E A M S... Elysium Miramar

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city 2 www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city OBA 1221 Yetkin Tur. İnş. ve Tic. A.Ş 1988 yılında kurulmuş olup, 28 yıldır Turizm ve İnşaat alanında faaliyet

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Barış İnşaat. www.barisinsaatim.com

Barış İnşaat. www.barisinsaatim.com Barış İnşaat www.barisinsaatim.com 1 Barış İnşaat 1996 yılında kurulan şirketimizin felsefesi, şehrin ihtiyaçlarına yönelik kaliteli, estetik ve öncü projelere imza atmaktır. Şirket politikamız ise güvenlik,

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimidir.

Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimidir. Uçarlar Yapı - Beşikyapı ortak girişimidir. Türkiye de inşaat sektörünün hızlı gelişimi ile başlayan süreçte Uçarlar Yapı ve Beşikyapı; yenilikçi bakış açısına sahip, yüksek kalite ilkeleri, çevre ve insan

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE www.asudeyasam.com Hayat sakinken güzeldir. Sessizken huzurludur. Sevdiklerinizle başbaşa yaşamanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız Asude Yaşam, sizlere tüm bunları sunmak için özenle tasarlandı. KOMŞULUK

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız

Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Siz Gençler Gibi Biz de Farklıyız Grubumuz,dekorasyon,inşaat taahhüt,ve turizim sektörlerinde uzun yıllardan beri hizmet vermektedir. Geçmişteki bilgi ve deneyimlerimizi modüler mobilya sistemine dönüştürerek

Detaylı

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... 07 deniz 09 ÖZEL HAYATLARA, ÖZEL BİR YER! Hayal ettiğiniz

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

Hayalinizdeki Yaşam için Çalışıyoruz We Work to Make Your Dreams True.

Hayalinizdeki Yaşam için Çalışıyoruz We Work to Make Your Dreams True. Hayalinizdeki Yaşam için Çalışıyoruz We Work to Make Your Dreams True. Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır.

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. ÖNSÖZ INTRODUCTION Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. Büroseren Mobilyanın eğitim sektöründe temel ilgi

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

bir başlangıç Burası sizin eviniz. Geçmişten geleceğe uzanan en yatırım. Kayı Şehri ne sizin için sığdırdıklarımız. 11.000 m² arazi üzerine kurulan Kayı Şehri, 43.000 m² inşaat alanı içerisinde 200

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını;

MİMARIN KALEMİNDEN. Modern ve minimal tasarım anlayışıyla. kullanıcılarına lüks bir konuttan daha fazlasını; ... www. 2 3 Şimdi yepyeni, görkemli ve hayatınıza huzur katacak bir ELSA projesi Merzifon da yükseliyor. Şehrin rutinine başkaldıran bu proje, hayata bakışınızı değiştirecek renkli detaylarla tasarlandı

Detaylı

İLHAMI İSTANBUL DAN INSPIRED BY ISTANBUL

İLHAMI İSTANBUL DAN INSPIRED BY ISTANBUL 1 2 1 İLHAMI İSTANBUL DAN INSPIRED BY ISTANBUL 2 Asya ve Avrupa nın buluştuğu Medeniyetlerin gelip geçtiği Tarih cenneti, coğrafya harikası, doğunun ve batının kalbi Yepyeni eserler yaratan ve bu yeniliği

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

Hayatınıza elit bir değer katın...

Hayatınıza elit bir değer katın... Hayatınıza elit bir değer katın... Mustafa Kemal Mah. Fatih Cad. No 3/B Yenikent/ ANKARA T.0312 277 1 999 F. 0312 277 0 006 M. 0533 743 78 77 www.elityasamkonutlari.com 1992 yılından bugüne, dönemin şartlarına

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

moonparktasdelen.com

moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com Bu katalogda kullanılan tüm görsel, metin ve bilgiler Moonpark Taşdelen izni olmadan kısmen / tamamen kopyalanamaz veya çoğaltılamaz. Katalog içerisinde yer alan

Detaylı

Akkent Mah Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN. Tel: Fax :

Akkent Mah Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN. Tel: Fax : GROVE PARK Akkent Mah. 2321 Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN Tel: 0324 341 51 10 Fax : 0324 341 52 15 inşaat www.grovepark.com 01 BAŞLARKEN 03 PEYZAJ ALANLARI 02 DETAYLAR

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR.

BİR DEĞER İNŞA ETMEKTİR. BİR EV İNŞA ETMEK yükselen sütunlardan fazlası.. çabayla.. özveriyle.. dikkat ve özenle.. modern mimarisi.. hayal ettiğiniz standartlarda sunduğu yaşam kalitesiyle.. hayatı dopdolu yaşatacak sosyal donatılarıyla..

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km Lokasyon - Location Harita - Map Ulaşım - Transportation Yerleşim Planı Lay Out Bağdat Caddesi 4 km Kadıköy 5,5 km Boğaziçi Köprüsü 7 km Beşiktaş 10 km Taksim 11 km Üsküdar 11,5 km Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR MERHABA ISPARTA Isparta da yakında yepyeni bir yaşam başlayacak. Konut standartlarını yükselten modern mimarisi, olanakları ve kalitesiyle Centrum

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

ADRESİNİZ PRESTİJİNİZ OLSUN... LET YOUR ADDRESS IS YOUR PRESTIGE...

ADRESİNİZ PRESTİJİNİZ OLSUN... LET YOUR ADDRESS IS YOUR PRESTIGE... ADRESİNİZ PRESTİJİNİZ OLSUN... LET YOUR ADDRESS IS YOUR PRESTIGE... Bölge nin en yüksek yapısı olarak dikkat çeken Akros İstanbul; çevreye hakim konumuyla, geniş perspektifli bir şehir manzarası sunuyor.

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Doğaya komşu konforlu bir yaşam

Doğaya komşu konforlu bir yaşam Doğaya komşu konforlu bir yaşam Sevdiklerinizle birlikte gürültüden, karmaşadan uzak yeşilin huzur veren doğası, gökyüzünün ferahlatan maviliğini yaşayacağınız, özel yaşam alanlarımızda keyifle vakit geçirebileceğiniz

Detaylı

BAŞKAN DAN. From the CEO, FARUK TOPUZ Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞKAN DAN. From the CEO, FARUK TOPUZ Yönetim Kurulu Başkanı BAŞKAN DAN İnşaat alanında Türkiye ye getirdiği yeniliklerle prestij kazanan Topuzlar Yapı, Mavera Konutları, Mavera City ve Mavera Ahsen Projesinden sonra farklı büyük bir projeye daha imza atıyor. Topuzlar

Detaylı

TİP A / TYPE A ÖZELLİKLER / SPECIFICATIONS. 260 m 2

TİP A / TYPE A ÖZELLİKLER / SPECIFICATIONS. 260 m 2 Halken İnşaat olarak bizler 1996 dan beri güncel teknoloji ve teknikleri, titiz işçilik ve kaliteli malzemeyle birleştirerek Kıbrıs halkının ihtiyaç ve gereksinimlerine, en iyi şekilde cevap vermek için

Detaylı

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada

Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada Aklınızdaki tüm soruların cevabı burada 1 Ayrıcalıklarla dolu Dore Life dünyasına hoş geldiniz. AC YAPI tarafından İstanbul un yükselen değeri Sancaktepe de inşa edilen Dore Life, sizlere yeni ve değerli

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR...

İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR... İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR... Gerçek fotoğraf ARADIĞINIZ HUZUR BURADA Ferah ve konforlu yaşam alanları ile kusursuz bir hayat... Çevre ve peyzaj kalitesi, sosyal alanlar ile ortak

Detaylı

Fortis Yapı // Hakkında

Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı A.Ş., sektörün öncü firmaları Bimpeks, Erdil ve Şentürk ü aynı çatı altında bir araya getiren dinamik ve modern bir şirkettir. Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri

Detaylı

RESIDENCES A, B VE C BLOK DAİRE PLANLARI UNIT PLANS İSTANBUL

RESIDENCES A, B VE C BLOK DAİRE PLANLARI UNIT PLANS İSTANBUL A, B VE C BLOK DAİRE PLANLARI UNIT PLANS İSTANBUL TİP 1B / TYPE 1B 1+1 / 82.70 m 2 1. Giriş holü / Entry: A: 4.58 m² 2. Salon / Living room: A: 19.13 m² 3. Mutfak / Kitchen: A: 8.86 m² 4. Yatak odası

Detaylı