1.2 İş günü, Cumartesi, Pazar veya İngiltere ve Galler'deki resmi veya bankacılık tatil günlerinden başka herhangi bir gündür.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1.2 İş günü, Cumartesi, Pazar veya İngiltere ve Galler'deki resmi veya bankacılık tatil günlerinden başka herhangi bir gündür."

Transkript

1 Skrill Ön Ödemeli MasterCard Kullanım Koşulları İşbu Şartlar ve Koşullar, Skrill Hesabınıza yönelik Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikasına ( ek olarak Skrill Ön Ödemeli MasterCard uygulanmaktadır. Bunları dikkatlice okumalı ve gelecekte başvurmak üzere bir kopyasını saklamalısınız. 1. Tanımlar 1.1 Yıllık Üyelik Aidatı, Web sitemizin Skrill Kartı sayfasındaki Ücretler bölümünde belirtildiği gibi, Skrill Kartınızın kullanımı için ödenen yıllık ücret anlamına gelir. 1.2 İş günü, Cumartesi, Pazar veya İngiltere ve Galler'deki resmi veya bankacılık tatil günlerinden başka herhangi bir gündür. 1.3 Kart Düzenleyici, Wirecard Card Solutions Limited, Floor 3-5, Grainger Chambers, 3-5 Hood Street, Newcastle Upon Tyne, NE1 6JQ demektir. 1.4 Bekleme Süresi, Madde 6.4 te belirtilen anlamı taşımaktadır. 1.5 Ücretler, hizmetlerimiz karşılığında ödemeniz gereken ücretler anlamına gelir. 1.6 MasterCard Kabul İşareti, adresinde daha ayrıntılı olarak açıklandığı gibi MasterCard International Inc'ın marka işareti olup kabulü belirleyen tüm uygulamalarda kullanılmaktadır. 1.7 Skrill Hesabı, Kullanım Koşulları na uygun olarak açtığınız elektronik para hesabı anlamına gelir. 1.8 Skrill Kartı, size düzenlenmiş olan Skrill Ön Ödemeli MasterCard Kartı'dır. 1.9 Şartlar ve Koşullar, Skrill Kartınızın kullanımıyla ilgili bu şartları ve koşulları ifade eder Kullanım Koşulları, adresinde yer alan ve Skrill Hesabınızı yöneten kural ve koşullar anlamına gelir İşlem Limitleri Madde 4.2 de belirtilen anlama sahiptir Biz, bizim, bizler, Skrill, kayıtlı adresi Level 27, 25 Canada Square, London, E14 5LQ, United Kingdom olan Skrill Ltd. (Kayıt Numarası: ) anlamına gelir Web sitesi, adresindeki web sitesidir.

2 1.14 Siz, Skrill Kartı üzerinde adı yazılı kişiyi ifade eder. 2. Skrill Kartınız 2.1 Skrill Kartınızı, mağazalar, restoranlar, Internet veya telefon ile yapılan alışverişlerde, MasterCard Kabul İşaretinin gösterildiği herhangi bir yerde kullanabilirsiniz. Skrill Kartınızı, ayrıca yurtdışında da kullanabilirsiniz. Skrill Kartınızı, kullanmadan önce etkinleştirildiğinden ve kartınızda yeterli para olduğundan (bkz. madde 3) emin olunuz. Skrill Kartınızı son geçerlilik tarihinden sonra kullanamazsınız. 2.2 Skrill Kartınız, bir kredi kartı veya banka kartı değildir. 2.3 Skrill Kartınız, MasterCard International lisansı altında Kart Düzenleyici tarafından düzenlenmiştir. Kart, Kart Düzenleyicinin mülkiyetinde kalır. 3. Skrill Kart başvurusu ve etkinleştirme 3.1 Bir Skrill Kartı başvurusunda bulunabilmek için en az 18 yaşında ve denizaşırı ve özerk bölgeler haricinde Avrupa Birliği ülkesinde ikamet ediyor olmalısınız. Skrill Hesabınıza ilişkin bu bilgiler önceden alınmadıysa kimlik ve adres kanıtı isteyeceğiz. Sizden kimliğinizi ve adresinizi kanıtlayacak belgeleri sunmanızı isteyebilir ve vermiş olduğunuz bilgileri kredi referans kurumlarıyla ve diğer kimlik doğrulama hizmeti sağlayıcılarıyla doğrulamak suretiyle elektronik ortamda bu bilgileri kontrol edebiliriz. Kredi referans kurumlarıyla yapılan kontroller herhangi bir kredi derecelendirmesi amacıyla değil sadece doğrulama amacıyla gerçekleştirilecek olup başvurunuz anında bu şartları ve koşulları kabul ederek ve Skrill Kartına (onaylanıp adınıza düzenlendikten sonra) sahip olmaya ve kartı kullanmaya devam etmeniz suretiyle bu kontrolleri takdirimize göre yapmamıza açıkça rızanızı vermiş olmaktasınız. 3.2 Skrill Kartınızın para birimi EUR, USD, GBP veya PLN olabilir, Başvuru sırasında, yukarıda belirtilen para birimlerinden birini seçmeniz istenecektir. 3.3 Başvurunuzu mümkün olan en kısa sürede gözden geçireceğiz. Tarafınıza bir Skrill Kartı düzenleyip düzenlememe kararı bize aittir. Skrill Kartı başvurunuz onaylanırsa, Skrill Kartınızı 15 iş günü içerisinde size ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız, ancak bazı durumlarda Skrill Kartınızın size ulaşmasının daha uzun sürebileceğini göz önünde bulundurmalısınız. 3.4 Skrill Kartınızı alır almaz arkasındaki imza şeridi üzerine imzanızı atmalısınız. 3.5 Skrill Kartınızı etkinleştirmek için Web sitemizi ziyaret etmeniz ve etkinleştirme işlemlerine ilişkin talimatları takip etmeniz gerekmektedir.

3 3.6 Skrill Kartı başvurusunda bulunduğunuzda adınıza bir Skrill Kartı düzenlenebilmesi için bu Şart ve Koşulları kabul etmeniz gerekecektir. Skrill Kartını kullanmakla bu Şart ve Koşulları, kesintisiz olarak kabul etmiş oluyorsunuz (aşağıda, 10. maddenin konusu). 4. Skrill Kartınızda mevcut paralar 4.1 Skrill Kartınız, Skrill Hesabınızda bulunan paralara erişmenin bir yolu olup ayrı bir bakiye bulundurulmaz. 4.2 Skrill Hesabınızın mevcut bakiyesinden veya Skrill Hesabınızda belirtilen para yükleme, ödeme ve çekme limitlerinden ( İşlem Limitleri ) veya Skrill Kartınızın İşlem Limitinden, hangisi daha düşükse, daha fazla para harcayamaz veya çekemezsiniz. 4.3 Skrill Hesabınızda belirtilen İşlem Limitleri, ikamet edilen ülkeye, Skrill Hesabınızın onaylanma sürecine ve kendi saptadığımız bazı faktörler ile belirlediğimiz limitlere bağlıdır. İşlem Limitlerinizi, Skrill Hesap ayarlarından görüntüleyebilirsiniz. 4.4 İşlem limitleri euro cinsinden belirtilir ancak Skrill Kartınız farklı bir para biriminde düzenlenmişse bu limitlerin tutarları, Web sitemizin Ücretler sayfasında yayınladığımız ve gün içerisinde devamlı güncellenen toptan alıp satım kurlarımıza göre para dönüşümüne uğrar. Döviz kurlarındaki değişiklikler derhal ve haber vermeden uygulanabilir. 4.5 Herhangi bir nedenle Skrill Kartınız ile yaptığınız bir işlem, Skrill Hesabınızın bakiyesini eksiye düşürürse, bu eksi bakiyeyi kapatmak için derhal Skrill Hesabınıza para yüklemelisiniz. Hesabınızda gerçekleşen her tür eksi bakiyeyi kapatmak amacıyla tarafınızdan ödeme yapılmasını talep etme ve ödeme yapılmasını sağlama gibi her türlü önlemi alma hakkımızı saklı tutarız. 5. Skrill Kartınızı kullanmanız 5.1 Bir satış noktası terminali üzerinden yaptığınız işlemler, PIN kodunuzu girerek veya ödemeleri manyetik banttan geçirerek yapıyorsanız satıcı makbuzunu imzalayarak onaylanmalıdır. PIN kodunu girdikten ya da satış makbuzunu imzaladıktan sonra onayınızı geri alamazsınız. 5.2 Internet işlemleri, satıcı tarafından talep edilen Skrill Kartınızın bilgileri girilmek suretiyle onaylanmalıdır. Bu bilgiler de genelde, Skrill Kart numarası, Skrill Kartınızın üzerindeki ad, Skrill Kartınızın son kullanma tarihi ve birçok durumda da Skrill Kartınızın arka yüzünde basılı olan CVC güvenlik numarasıdır. İşleminizi tamamladıktan sonra onayınızı geri alamazsınız.

4 5.3 Her zaman, hesabınızda bulunan paranın hem işlemin bedelini hem de uygulanan ücretleri karşılayabileceğinden emin olmalısınız. 5.4 İşleminizi onayladıktan sonra Skrill Hesabınızda, Skrill Kartınız ile yapacağınız harcamalar için mevcut miktardan, işlemin tutarı ve ilgili her tür ücret düşürülecektir. İşlemin, Skrill Hesap bakiyenizden düşürülmesinin, aşağıdaki paragrafa göre daha uzun zaman alabileceğini bildirmek isteriz. Mevcut paranın ne kadar olduğunu kontrol etmek için, lütfen Skrill Hesabınıza giriş yapıp mevcut bakiyenize bakınız. 5.5 Ödemenizin işleme alınması ve ilgili tutarın, Skrill Hesabınızdan düşürülmesi için gereken süre, ödemenin alıcısının (genelde bu kişi tüccar olur) işlemi alıcı bankasına gönderme süresi ve alıcı bankanın da işlemi ödeme için bize gönderme süresine bağlıdır. Tüccarın alıcı bankasından ödeme talebini almamızdan sonra, ödemeyi bir sonraki İş Günü sonuna kadar işleme koyacağız. Ödeme talebini tüccarın alıcı bankasından İş Günü haricindeki bir günde veya bir İş Gününde saat 16:00'dan (BK saati) sonra almamız halinde, ödeme talebinin tarafımızca bir sonraki İş Günü alındığı varsayılacaktır. 5.6 Skrill Kartınızın para birimi, Skrill Hesabınızdaki para biriminden farklıysa, her bir işlem için ek döviz değişim ücreti ödemeniz gerekecektir. Lütfen, ayrıntılı bilgi için 11. Maddeye (Ücretler) göz atınız. 5.7 İşlem geçmişinizi, Skrill hesabınıza giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz. Skrill Kartınız için ayrı bir hesap özeti almayacaksınız. 5.8 Hesabınızı açarken kabul ettiğiniz Skrill Hesabı Kullanım Koşulları nda belirtilen kısıtlamalara ek olarak, Skrill Kartınızı, aşağıdaki koşullarda kullanmayacaksınız: (a) seyahat acentası veya benzer bir organizasyon iseniz; ve (b) Skrill Kartınızı, ticari amaçlı, örneğin müşterilerinize, Ryanair uçak bileti almak için kullanıyorsanız.

5 6. Skrill Kartınızın iptali ve süresinin sona ermesi ve Şart ve Koşulların Sona Ermesi 6.1 Skrill Kartınızın son kullanma tarihi, sizin için hazırladığımız en son Skrill Kartının plastik yüzeyinde basılı tarih veya size belirttiğimiz başka bir tarihte dolacaktır. Kullanma süresi dolunca Skrill Kartınızı kullanamayacaksınız. 6.2 Skrill Kartınızın son kullanma tarihinden kısa bir süre önce size yeni bir kart göndereceğiz veya yeni kart isteyip istemediğinizi sormak için iletişime geçeceğiz. Yeni kartınızı kullanmadan önce Skrill Hesabınızda Yıllık Kart Üyelik Aidatını karşılayabilecek bakiyeniz olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Kartınızı yenilememe hakkımızı saklı tutmaktayız. 6.3 İşbu Şart ve Koşullara göre, yeni kartı alınca veya o sırada geçerli olan Skrill Kartınızın süresi dolunca, hangisi en geç tarihte gerçekleştiğine bakılmak suretiyle, yeni kartınız, geçerli Skrill Kartınız olur. 6.4 Skrill Kartınızı, teslim aldıktan sonra on dört (14) gün içerisinde iptal edebilirsiniz. Bu on dört (14) günlük süre Bekleme Süresi olarak tanımlanmaktadır. Bu Bekleme Süresi içerisinde kartınızı iptal ederseniz Yıllık Kart Üyelik Aidatınızı iade edeceğiz. 6.5 Skrill Kartınızı, istediğiniz zaman, on dört (14) günlük sürenin ardından da iptal edebilirsiniz. Fakat, yıl içinde kesilen Yıllık Kart Üyelik Aidatınızın iadesini alamazsınız. 6.6 Skrill Kartınızı, MasterCard ım Bölümünde size sunulan araçlarla veya +44 (0) nolu hattan müşteri ilişkilerini arayarak istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Skrill Kartınızı, web sitemizde yer alan İletişim bölümüne mesaj göndererek de iptal edebilirsiniz. Fakat web sitemiz aracılığıyla iptal işlemi talep ettiğinizde bu talep anında gerçekleştirilemeyebilir ve bu durumda yaşanan gecikmeden sorumlu olmayız. 6.7 İşbu Kullanım Koşulları, aşağıda belirtilen koşullarda size herhangi bir bildiride bulunulmaksızın sona erecektir: (a) (b) Skrill Kartınızın iptali, veya Skrill Kartınızın bağlı olduğu Skrill Hesabınızın iptali. 6.8 İşbu Kullanım Koşulları nı, herhangi bir sebeple iki (2) ay öncesinden size bildirimde bulunarak iptal edebiliriz. 6.9 Skrill Kartınızın son kullanma tarihinin veya iptal işleminin ardından, Skrill Kartınızı kullanamayacaksınız ve çipi ve manyetik bantı kesmek suretiyle kartı imha etmeniz

6 gerekmektedir. Skrill Kartınızın numarası veya güvenlik numaranızın üçüncü tarafların eline geçmemesi için Skrill Kartınızı, en iyi şekilde imha etmek için tüm gerekli işlemleri yapmanız gerekmektedir Madde 6.4 te belirtilen durum haricinde, bu Kullanım Koşulları nın iptal edilmesinin ardından yürüttüğünüz işlemlerden herhangi bir nakit iade almanız veya iptal öncesinde onay verdiğiniz Skrill Kart kullanım aidatlarından iade almanız mümkün değildir Skrill Kartınızı, aşağıda belirtilen durumlarda size karşı herhangi bir sorumluluğa sahip olmadan iptal edebilir, bloke edebilir veya kullanımını sınırlandırabiliriz: (a) (b) (c) sahtekarlık, kötü kullanım veya Skrill Kartınıza dair bir güvenlik sorunu olduğunda; bu Kullanım Koşulları nı ihlal ettiğinizde; kanunlara uymamız gerektiğinde. Skrill Kartınıza askıya alma, bloke etme veya kısıtlama getirmeden önce ve bu tedbirlerin nedenleri hakkında sizi, önceden veya bu mümkün değilse askıya alınca, bloke edince veya kısıtlama getirince haberdar edeceğiz, yeter ki bu bilgilendirme, güvenlik önlemlerini tehlikeye atmasın veya yasadışı olmasın. Askıya alma ve/veya kısıtlama nedenleri ortadan kalkınca Skrill Kartınızı, yeniden aktive edeceğiz veya yenisiyle değiştireceğiz. 7. Skrill Kartınızı güvenli tutmanız 7.1 Skrill Kartınıza, nakit para gibi muamele edin ve onu her zaman güvende korumalısınız. Skrill Kartı size özel olup bir başkasının bu kartı kullanmasına izin vermemelisiniz. 7.2 PIN kodunuzu, her zaman gizli tutmalı ve herhangi birisine açıklamamalısınız. PIN kodunuzun, başka bir kişiye ifşa edildiği veya ifşa edilebileceğini ya da herhangi bir şekilde tehlikede olduğunu düşünüyorsanız+44 (0) numaralı telefondan 24 Saat Kayıp ve Çalıntı Yardım Hattını gecikmeden arayıp bizi bilgilendirmelisiniz. 7.3 Skrill Hesabınızın bakiyesini ve işlem geçmişinizi, Skrill web sitesinden düzenli olarak kontrol etmenizi öneririz. Tanımadığınız her tür işlemi, aşağıdaki 8. maddeye göre bize rapor etmelisiniz. 7.4 Skrill Kartınızı kaybederseniz veya Kartınız çalınırsa ya da onun başka birisi tarafından kullandığından şüphelendiğinizde, Skrill Kartınızı iptal edebilmemiz için hiç vakit kaybetmeden +44 (0) nolu 24 Saat Kayıp ve Çalınma Yardım Hattını

7 aramalısınız. Ayrıca Skrill Kartınızın kaybolduğu veya çalındığını Web sitesinde yer alan Kart Yönet bölümünden de ihbar edebilirsiniz. Herhangi bir sebepsiz gecikme, oluşabilecek olan kayıpların sizin sorumluluğunuzda olmasına neden olabilir. Skrill Kartınızın başka biri tarafından kullanıldığından şüphe ediyorsanız polise de rapor etmeniz gerekmektedir. 8. Yükümlülükleriniz ve Para İadeleri 8.1 Skrill Kartınızdaki her tür yetkisiz veya yanlış bir şekilde gerçekleştirilen (gerçekleştirilmeyen ve kusurlu gerçekleştirilenler dahil) ödeme işleminden haberdar olmanızın hemen ardından ve hiçbir şekilde paranın çekildiği tarihten on üç (13) ay geçmeden söz konusu ödemenin iadesini almak için +44 (0) numaralı telefondan müşteri hizmetlerini aramak suretiyle bizi haberdar etmelisiniz. 8.2 İşbu 8. maddeye uygun olarak ilgili işlem konusunda bizi haberdar etmeniz kaydıyla yetkisiz her tür işlemin tüm tutarını, ilişkili her tür ücret de dahil olmak üzere, tarafınıza derhal iade edeceğiz, ancak: (i) (ii) sahtekarlık yaptığınıza veya işbu Şartlar ve Koşullara uymama konusunda bir niyetiniz ya da ağır ihmaliniz olduğuna dair bir kanıtın olması halinde, ki bu durumda da işlemin yetkisiz bir şekilde gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğini tespit için derhal bir soruşturma düzenleyeceğiz, veya Skrill Kartı kaybolmuş veya çalınmışsa veya şifrenizi ya da Skrill Kartınızın bilgilerini kötü amaçlı kullanımdan uzak tutamamışsanız, bu durumda her bir kayıp, çalıntı ya da kötüye kullanma vakası için en fazla 50 İngiliz sterlini (veya Skrill Hesabınızın para birimi cinsinden eşdeğer bedel) tutarında bir meblağa kadar kayıplar için yükümlü olacaksınız. 8.3 Yukarıda belirtilen hususların yanısıra biz ve Kart Düzenleyici, para iadesi öncesi ve sonrasında Skrill Kartınızın yanlış kullanılması veya ihtilaflı her tür işlemi araştırma hakkımızı da saklı tutarız. Bu amaçla da sizden daha fazla bilgi ve yardıma ihtiyaç duyabiliriz ve sizin de, tarafımızca, Kart Düzenleyicisi tarafından veya herhangi bir icra merci veya başka herhangi bir yetkili merci tarafından gerçekleştirilecek her tür araştırmada makul ölçüler dahilinde işbirliği yapmanız gerekmektedir. Bir para iadesi sonrasında yapılan araştırma neticesinde sahtekarlık yaptığınız veya kasıtlı olarak Şartlar ve Koşullara uygun hareket etmediğiniz veya uygun hareket etme konusunda ağır bir ihmaliniz olduğu tespit edilirse, tarafınıza makul bir bildirimde bulunmanın ardından iade edilen tutarı, ilişkili her tür masrafı ve ücretle birlikte, hesabınızdan çekeceğiz.

8 8.4 Sahtekarlık yaptığınız veya kasıtlı olarak işbu Şartlar ve Koşullara uygun hareket etmediğiniz veya uygun hareket etme konusunda ağır bir ihmalinizin bulunduğu yetkisiz bir ödeme işlemiyle bağlantılı olarak veya yukarıda, 8. maddenin ilk bendinde belirtilen süreler içinde bizi bilgilendirmemeniz nedeniyle bizim veya Kart Düzenleyicisinin maruz kaldığı tüm zararlardan, masraflardan ve giderlerden siz sorumlu olacaksınız ve tüm bu zararları, masrafları ve giderleri, talepte bulunulması halinde tazminat esasına göre geri ödeyeceksiniz. 8.5 Sahtekarlık yaptığınız veya kasıtlı olarak işbu Şartlar ve Koşullara uygun hareket etmediğiniz veya uygun hareket etme konusunda ağır bir ihmaliniz olan durumlar haricinde, bir yetkisiz işlemi, işbu Şartlar ve Koşullara uygun olarak bize bildirmenizden sonra bu işlemleilgili olarak veya Skrill Kartının, harici bir sözleşmeden ziyade mesafeli bir sözleşme ile bağlantılı olarak kullanıldığı durumlarda bizim veya Kart Düzenleyicinin maruz kaldığı herhangi bir zarardan sorumlu olmayacaksınız. Mesafeli sözleşme ve harici sözleşme terimleri, 2000 tarihli Tüketicilerin Korunması (Mesafeli Satış) Yönetmeliğinde belirtilen anlamlara sahiptir. 8.6 Para İadeleri İcra edilmemiş veya kusurlu bir şekilde icra edilmiş ödeme işleminden sorumlu olduğumuz hallerde herhangi bir gecikme olmaksızın hesabınızı bu kusurlu işlemin gerçekleşmemiş olması durumunda bulunacağı hale geri getireceğiz ve yukarıda yer alan madde 8.1'e uygun olarak işlem konusunda bizi bilgilendirmiş olmanız kaydıyla ödeme işleminin gerçekleşmemesi veya kusurlu gerçekleşmesi neticesinde ortaya çıkan her tür masrafı ve faizi iade edeceğiz Madde 8.6.3'e tabi olarak aşağıdaki durumlarda işlemlerle ilgili para iadesi talep etme hakkına sahip olabileceksiniz: (a) yetkilendirmede, yetkilendirmenin verildiği andaki tam işlem tutarı belirtilmemiş ve işlem tutarı da, önceki harcama düzeniniz, işbu Şartlar ve Koşullar, ve işlemin durumu göz önüne alındığında makul ölçülerdeki beklentinizi aşmaktaysa; veya (b) işlem, işbu Şartlar ve Koşullar çerçevesinde yetkilendirilmemişse Madde 8.1'in hükümlerine rağmen madde 8.6.2'de belirtilen durumlarda para iadesi talebi, (a) ödeme işleminin gerçekleştirilmesi konusunda onayınızı doğrudan bize ilettiğiniz durumlarda veya ödeme işlemine dair bilgilerin, tarafımızca veya ödemeyi alan kişi tarafından işlem tarihinden en az dört (4) hafta önce mevcut duruma getirildiği veya size iletildiği durumlarda; (b) talebinizi, madde 8.3 ve 8.4'ün

9 hükümlerine tabi olmak kaydıyla Skrill Kartınızdan para çekilmesini takiben sekiz (8) haftadan daha uzun bir süre sonra yapmanız halinde, kabul edilmeyecektir. 8.7 Madde kapsamındaki para iadesini veya para iadesi reddinin nedenlerini tarafınıza, para iadesi talebinizin alınmasını takip eden on (10) iş günü içinde veya sizden daha fazla bilgi talep etmeye karar vermemiz durumunda bu bilgilerin alınmasını takip eden on (10) iş günü içinde ileteceğiz. Para iadesi şartlarının karşılanıp karşılanmadığını belirlememiz için makul ölçüler çerçevesinde gerekli görülebilecek her tür ilave bilgiyi tarafımıza sunmayı kabul etmektesiniz Tarafınıza para iadesi yapmayı reddetme nedenlerimizin sizi tatmin etmemesi halinde South Quay Plaza, 183 Marsh Wall, London E14 9SR adresinde bulunan Finansal Ombudsman'a şikayetinizi iletebilirsiniz. Telefon: ve e-posta: 9. Yükümlülüğümüz 9.1 Diğer ödeme kartları gibi biz de bir perakende satıcının Skrill Kartınızı kabul edeceğini ve belirli herhangi bir işleme onay vereceğimizi garanti edememekteyiz. Bunun sebebi, bir sistem sorunu, makul ölçülerdeki kontrolümüz dışında kalan bir şey veya Skrill Kartınızın yanlış kullanılmakta olduğuna dair endişemiz olabilir. Bu nedenle işbu Şartlar ve Koşullar ve ilgili kanunlar çerçevesinde izin verildiği ölçüde bir perakende satıcının, Skrill Kartınızı kabul etmeyi reddetmesi veya bir işleme onay vermememiz veya Skrill Kartınızın kullanımını iptal etmemiz ya da askıya almamız durumunda yükümlü tutulmayacağız. Aksi kanunlarca zorunlu kılınmadığı müddetçe, Skrill Kartınızı tamamen veya kısmen kullanmanız ya da kullanamamanız veya Skrill Kartınızın herhangi bir üçüncü şahıs tarafından kullanılması neticesinde maruz kalabileceğiniz doğrudan ya da dolaylı herhangi bir zarar veya kayıptan sorumlu olmayacağız. Ayrıca yasal ve düzenleyici şartlara uyumlu hareket etmemiz neticesinde maruz kaldığınız herhangi bir zarar veya kayıptan da sorumlu olmayacağız. Skrill Kartınızı, bu Şartlar ve Koşullara uygun olarak kullanmamanız veya Skrill Kartınızı, hileli bir şekilde kullandığınızı tespit etmemiz halinde, bu Skrill Kartını kullanmanızı durdurmak amacıyla yaptığımız işlemlerde maruz kaldığımız her tür makul masrafı tarafınıza yükleme ve faaliyetlerimiz neticesinde ödediğimiz her tür meblağı da tahsil etme hakkımızı saklı tutmaktayız. 10. Şartlar ve Koşullardaki Değişiklikler 10.1 Skrill Kartı şart ve koşullarının güncellenmiş sürümü her zaman, Web sitemizde mevcut olacaktır. Bu şartları herhangi bir zamanda değiştirebiliriz. Her tür değişiklik tarafınıza e-posta ile bildirilecektir. Tarafınıza farklı bir yürürlük tarihi açıkça

10 bildirilmedikçe değişiklikler, yürürlüğe girmeden önce önerilen değişikliklere itirazınızı bize bildirmediğiniz müddetçe değişikliklerin tarafınıza iletilmesinden iki (2) ay sonra yürürlüğe girecektir. Bu durumda da iki (2) ay önceden tarafınıza bildirimde bulunmak suretiyle Skrill Kartınızı iptal etme hakkımızı saklı tutmaktayız. İlave iptal ücretine maruz kalmadan Skrill Kartınızı herhangi bir zamanda iptal etme hakkınız da aynen devam etmektedir Yasal şartlara uyumluluğumuzun temini için gerekli olan Skrill Kartınızın harcama limitlerindeki değişiklikler, işbu Şartlar ve Koşullarda değişiklikler gerektirmediğinden bu değişiklikleri önceden tarafınıza bildirimde bulunma zorunluluğu yoktur. Harcama limitlerinizi her zaman Skrill Hesabınıza giriş yaparak kontrol edebilirsiniz. 11. Ücretler 11.1 Skrill Kartınıza uygulanan ücretler, Skrill web sitesinde yer alan Ücretler bölümünde belirtilmektedir Ücretler, Skrill Hesabınızın bakiyesinden düşürülecektir. Ücretler, euro cinsinden belirtilmektedir ancak Skrill Hesabınız, farklı bir para biriminde düzenlenmişse bu ücretlerin tutarları, web sitemizin Ücretler sayfasında verilmiş olan gün içerisinde sürekli yenilenen güncel toptan alım satım kurları uygulanarak dönüştürülecektir. Bu döviz kurlarındaki değişiklikler, derhal ve herhangi bir bildirimde bulunulmaksızın uygulanabilir. Skrill Kartınız,ı bir ATM'de kullanırken ilgili ATM'nin veya başka finans kuruluşu veya kurumun ilgili ücretlerine, ek ücret kurallarına ve yönetmeliklerine tabi olabilirsiniz Bir veya birden fazla para birimi ile işlem yapmanız gerektiğinde (örneğin Skrill Kartınız veya Skrill Hesabınız, satıcının belirttiği para biriminden farklı bir para biriminde bakiye içeriyorsa), bu işlem için "Ücretler" bölümünde belirtilen ve işlem ücretine ek olarak belirtilen yüzde oranında ek ücret alınacaktır Her bir işleme uygulanacak döviz kuru, MasterCard tarafından belirlenir ve bir işlemin MasterCard sisteminde gerçekleştirildiği saate bağlıdır. Bu, sırası ile alıcının bankasının tarafımızca ödeme yapılmak üzere işlemi gönderdiği zamana bağlıdır. İşlem tamamlandıktan sonra fiilen uygulanan döviz kuru, Skrill Hesabınızın işlem geçmişi bölümünde gösterilecektir. 12. Bilgileriniz Adınızı, adresinizi ve telefon numaranızı ya da e-posta adresinizi değiştirirseniz mümkün olan en kısa sürede web sitemizin İletişim bölümünde bulunan detayları kullanarak bizi bilgilendirmelisiniz. Skrill Kartınız ile ilgili olarak sizinle, örneğin, Skrill

11 Kartınızı iptal ettiğimizi tarafınıza bildirmek veya çek yoluyla tarafınıza para iadesi göndermek amacıyla irtibat kurarsak bize sunmuş olduğunuz en yeni irtibat bilgilerini kullanacağız. Tarafınıza gönderilmiş her tür e-posta, 24 saat içinde e-postanın iletilemediğini belirten bir hata bildirimi almadığımız müddetçe gönderildiği an itibariyle tarafınızca alınmış olarak değerlendirilecektir. İletişim bilgilerinizin değişmesi ve bunu bize bildirmemiş olmanız durumunda sorumlu olmayacağız. 13. Verilerin korunması 13.1 Skrill Kartı için başvuruda bulunurken ve kartı kullanırken kişisel bilgilerinizi, Gizlilik Politikamıza uygun olarak kullanabileceğimizi kabul etmektesiniz. Gizlilik Politikamız, Web sitemizde yer almakta olup içeriğinde de topladığımız kişisel bilgilerin ayrıntıları, bunların nasıl kullanılacağı ve kimlerle paylaşılacağı belirtilmektedir Skrill Kartını perakende satıcılarda veya başka yerlerde ödeme yapmak veya nakit para çekmek amacıyla kullanarak kişisel bilgilerinizin, yasal şartlara ve MasterCard Kurallarına uygun olarak ödemenin gerçekleştirilmesi amacıyla gerekli görülen ölçüde kullanılmasına da izin vermiş olursunuz. Bu izin, Skrill Kartınızı kullandığınız yere bağlı olarak, bilgilerinizin Avrupa Ekonomik Topluluğu dışında işlenmesini de içerebilir. 14. Perakende satıcılarla ihtilaflar Skrill Kartınızı kullanarak yaptığınız alışverişlerle ilgili herhangi bir ihtilafınız varsa bu ihtilafları, mal veya hizmetleri kendisinden satın aldığınız kişi ile çözmelisiniz. Skrill Kartınız ile satın aldığınız herhangi bir malın veya hizmetin kalitesi, güvenliği, yasallığı veya bir başka unsurundan bizler sorumlu değiliz. 15. İletişim 15.1 Skrill Kartınız ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa Web sitemizdeki "İrtibat" bölümünü kullanabilirsiniz. Sorunuzla en kısa sürede ilgileneceğiz. Sorunuzu bu şekilde iletmek istemiyorsanız +44 (0) numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizi de arayabilirsiniz veya aşağıdaki posta adresini kullanarak bize ulaşabilirsiniz: Skrill Limited Level Canada Square London E14 5LB United Kingdom Müşteri hizmetleri telefon hattı, ücrete tabi bir hizmettir. Skrill Kartınız ile ilgili her tür bildirim ve iletişim, aksi bu Şartlar ve Koşullarda belirtilmediği sürece aynı şekilde

12 yapılmalıdır. Bizimle, Web sitesi aracılığıyla iletişim kurabilmek için geçerli bir e- posta adresine ve Internet erişimine ihtiyacınız olacaktır İşbu Şartlar ve Koşullar İngilizce düzenlenmiş olup bu Şartlar ve Koşullar altındaki tüm iletişimler ve bildirimler de İngilizce olacaktır. 16. Şikayetler Skrill Kartınızdan veya yönetilme şeklinden herhangi bir nedenle memnun değilseniz veya Skrill Kartınız ile ilgili başka herhangi bir şikayetiniz varsa lütfen öncelikle Web sitesindeki İrtibat bölümünü kullanarak, +44 (0) numaralı telefondan veya Skrill Limited Level Canada Square London E14 5LB United Kingdom adresinden bize ulaşarak bizi bilgilendirin, ki böylece biz de durumu sizin için araştırabilelim. Her tür şikayetinizi hızla ve adil bir şekilde çözmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz ve araştırmamızın sonuçlarını da tarafınıza bildireceğiz. Varılan sonuçtan memnun kalmamanız halinde şikayetinizi, South Quay Plaza, 183 Marsh Wall, London E14 9SR adresindeki Finansal Ombudsman Hizmetine iletebilirsiniz. Telefon: ve e-posta: Ayrıntılı bilgi, Şikayetler Kitapçığında mevcuttur veya Müşteri Hizmetlerimizden istenilebilir. 17. Tazminat Skrill Kartı bir elektronik para ürünüdür ve her ne kadar Finansal İşlemler Otoritesi (FCA) tarafından yönetilen bir ürün olsa da Finansal Hizmetler Tazminat Programı kapsamında değildir. Skrill Kart ile bağlantılı olarak ileri sürülen zarar taleplerini kapsayan başka herhangi bir tazminat programı da yoktur. Bu nedenle, Wirecard Card Solutions Limited'nin veya bizim iflas etmemiz durumunda fonlarınız değersiz ve kullanılamaz bir hal alabilir ve bunun sonucunda da paranızı kaybedebilirsiniz.

13 18. Temlik İşbu Şartlar ve Koşullar, size özel olup bunlar çerçevesindeki haklarınızı ve yükümlülüklerinizi devredemez veya bir başka şekilde temlik edemezsiniz. Biz ise bu Şartlar ve Koşullar çerçevesindeki haklarımızı ve yükümlülüklerimizi bu konuyla ilgili tarafınıza iki (2) ay önceden bildirimde bulunmak suretiyle herhangi bir zamanda başka bir şirkete temlik edebilir, devredebilir veya alt sözleşme ile taşerona verebiliriz. Bunu yapmamız halinde haklarınız bu durumdan etkilenmeyecektir. 19. Yöneten Yasa İşbu Şartlar ve Koşullar, İngiltere ve Galler yasalarına göre yönetilir. Siz ve biz, her birimiz, AB kanunları çerçevesinde yasaklanan durumlar haricinde her tür ihtilafı, İngiliz mahkemelerinin münhasır yargılama yetkisine sunacağız. 20. Statüsel Bilgiler 20.1 Skrill Kartınız, Finansal İşlemler Otoritesi (FCA) tarafından (sicil numarası ile) yetkilendirilen ve denetlenen, Wirecard Card Solutions Limited, Floor 3-5, Grainger Chambers, 3-5 Hood Street, Newcastle Upon Tyne, NE1 6JQ tarafından düzenlenmektedir. Skrill Kartınız, Wirecard Card Solutions Limited'nin mülkü olup başka herhangi birine devredilemez Skrill Ltd, İngiltere ve Galler'de kurulmuş olup kayıtlı ofisi Level 27, 25 Canada Square, London, E14 5LQ, Birleşik Krallık adresindedir. Bizimle Web sitemizdeki İrtibat bölümünü kullanılarak elektronik ortamda irtibat kurulabilir. Skrill Ltd., e-para düzenleyicisi olarak Finansal İşlemler Otoritesi (FCA) tarafından yetkilendirilmiştir ve denetlenmektedir (tescil no ) Finansal İşlemler Otoritesinin adresi 25 The North Colonnade, Canary Wharf, Londra E14 5HS, Birleşik Krallık tır. Web sitesi, adresinde bulunabilir.

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Tüketici Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin) 1. Taraflar Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi nin (

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler) Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında imzalanmıştır. Bu Ek Sözleşme, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Ticari Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

paysafecard oyunlar için Genel Kullanım Koşulları (GKK)

paysafecard oyunlar için Genel Kullanım Koşulları (GKK) paysafecard oyunlar için Genel Kullanım Koşulları (GKK) Versiyon: Haziran 2015 1 Genel Hükümler 1.1 paysafecard oyun, kayıtlı merkezi Miralay Şefik Bey Sokak No.17 K:6, TR-34437 Gümüşsuyu, Beşiktaş-İstanbul

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi

Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi EK 14 Ön İnceleme Çalışması Gizlilik Sözleşmesi 1) Taraflar İşbu Sözleşme, merkezi..., Türkiye adresinde bulunan. (bundan sonra Şirket olarak anılacaktır) ile merkezi., Türkiye adresinde bulunan Turquality

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Gerçek Kişiler) 1. Taraflar Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi nin (

Detaylı

ÖDEME HİZMETLERİNE İLİŞKİN ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ

ÖDEME HİZMETLERİNE İLİŞKİN ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ ÖDEME HİZMETLERİNE İLİŞKİN ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ 27.06.2013 tarihli ve 28690 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para

Detaylı

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir.

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir. İade veya değişim sürecini başlatabilmek için; Sipariş sayfasından ürünün yanındaki İade Et butonuna basıp formu doldurarak talebinizi iletirsiniz. postalardaki Sipariş Detayı linkinden İade Et butonuna

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 103TL 51.5TL CardFinans

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Takip eden ilk hesap %3, TL ; %3, TL özetine yansıtılır.. Yurtiçi Diğer Banka ATM Nakit Avans KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 103TL 51.5TL CardFinans

Detaylı

PayPal uygun ödemenin tam tutarı için size ödeme yapar ve varsa Ters İbraz Ücretinden feragat eder.

PayPal uygun ödemenin tam tutarı için size ödeme yapar ve varsa Ters İbraz Ücretinden feragat eder. Çin, Hong Kong, Hindistan, Endonezya, Kore, Malezya, Yeni Zelanda, Filipinler, Singapur, Tayvan, Tayland ve Vietnam'daki Satıcılar için PayPal Satıcı Koruması Son Güncelleme: 1 Temmuz 2015 PayPal Satıcı

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat SATIŞ SÖZLEŞMESİ FORMU Satış Tarihi: / / HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ. ÜYE HİZMETLERİ DEPARTMANI (Pazartesi-Cuma 08.30-17.30) Tel: (0216) 542 75 90 Fax: (0216) 330 25 87 (0216) 330

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ

PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ PAY2PHONE YÜKLEME NOKTASI SÖZLEŞMESİ 1-Sözleşmenin Tarafları İşbu PAY2PHONE Ödeme Hizmetleri Sözleşmesi,../../. ( Yürürlük Tarihi ) tarihinde, 19 Mayıs mahallesi 19 Mayıs caddesi UBM Plaza No:37/2 Şişli-

Detaylı

KOŞULLAR VE SÜRELER Koşullar ve Süreler 1. Tanımlar Bu koşul ve süreler bağlamında, aşağıdaki kelimeler, karşılarında yazan anlamlara geleceklerdir. DataSafe Storage Limited, Ticaret Sicilinde 02674267

Detaylı

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU

ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU ŞİRKET KREDİ KARTI BAŞVURU FORMU Şirket Adı / Ünvanı: Kartın üzerine basılmasını istediğiniz Şirket Adı: Boşluklar dahil en fazla 21 karakterdir. Şirket Tipi: Adi Şirket Limited Şirket Anonim Şirket Komandit

Detaylı

KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık ÖRNEKTIR. Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3)

KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık ÖRNEKTIR. Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3) KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 85TL 42.5TL CardFinans

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

T.C. SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü GENELGE NO: 2007/02....VALİLİĞİNE (Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü)

T.C. SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü GENELGE NO: 2007/02....VALİLİĞİNE (Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü) IV- KREDİ KARTI ÜYELİK ÜCRETİ İLE İLGİLİ GENELGELER 1. GENELGE NO: 2007/02 Tüketicinin ve Rekabetin Korunması lüğü GENELGE NO: 2007/02...VALİLİĞİNE Tüketiciler tarafından Bakanlığımıza ve Tüketici Sorunları

Detaylı

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası

Plus500 Ltd. Gizlilik Politikası Plus500 Ltd Gizlilik Politikası Gizlilik Politikası Plus500 Gizlilik Beyanı Müşterilerimizin ve web sitemizdeki ziyaretçilerin kişisel ve mali bilgilerinin gizliliği ve korunması en büyük önceliğimizdir.

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ MADDE: 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI

İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ MADDE: 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İNİNAL KULLANICI SÖZLEŞMESİ MADDE: 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu İninal Kullanıcı Sözleşmesi ( Sözleşme ); İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş ( İninal )ve Kart Sahibi arasında aşağıda belirlenen

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

139 Makarios Avenue, Zavos Business Center, 3. Kat 3021 Limasol, Kıbrıs Investments Ltd Tel: , F:

139 Makarios Avenue, Zavos Business Center, 3. Kat 3021 Limasol, Kıbrıs Investments Ltd Tel: , F: YATIRIM TAZMİNAT FONU POLİTİKASI RELIANTCO INVESTMENTS LTD Nisan 2017 YATIRIMCI TAZMİNAT FONU POLİTİKASI Şirket, 2002 Yatırım Firmaları Yasası ile kurulan ve 144(I)/2007 ("Yasa") ile değiştirilerek yenilenen

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

Mini rehber. Online Ödemeler.

Mini rehber. Online Ödemeler. Mini rehber Online Ödemeler. İçindekiler Giriş 3 Nasıl çalışır? 4 Neden online ödemeleri sağlıyoruz? 5 Booking.com sanal kredi kartları hakkında 6 Sıkça sorulan sorular için cevaplar 8 2 Online Ödemeler:

Detaylı

Transport for London. Oyster ile dolaşmak

Transport for London. Oyster ile dolaşmak Oyster ile dolaşmak Oyster a Hoşgeldiniz Oyster, Londra'da otobüs, metro (Tube), tramvay, DLR (Docklands Demiryolu), London Overground (Londra Yer Üstü Ulaşım Hizmetleri) ve çoğu National Rail (Ulusal

Detaylı

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Gönderen için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi Bu sistem, ithalat gönderilerinin organize edilmesi için hazırlanmıș, kullanımı kolay online bir programdır. TNT Express

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. -ile- AVEA ve İŞLETMECİ bundan sonra tek tek Taraf ve birlikte Taraflar olarak anılabilecektir. ŞÖYLE Kİ:

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. -ile- AVEA ve İŞLETMECİ bundan sonra tek tek Taraf ve birlikte Taraflar olarak anılabilecektir. ŞÖYLE Kİ: GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ İşbu gizlilik Sözleşmesi ( Sözleşme ); (1) AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ( AVEA ) Abdi İpekçi Caddesi No:75, Maçka/İstanbul, Türkiye -ile- (2) ( İŞLETMECİ ) arasında akdedilmiştir.

Detaylı

şikâyetiniz ve ombudsman

şikâyetiniz ve ombudsman şikâyetiniz ve ombudsman ombudsman hakkında Bir finansal kuruma şikâyette bulunduğunuz ve işlerin gidişatından memnun kalmadığınız durumlarda, Financial Ombudsman Service devreye girebilir. Bizden yararlanmak

Detaylı

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar

TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA) Asgari Tutar TÜRKİYE EMLAK KATILIM BANKASI A.Ş. Mersis No: 0879 0015 2770 0040 Ticaret Sicil No: 241701-0 ÜRÜNÜN ADI / TANIMI TEMEL BANKACILIK HİZMETLERİ TALEP VE BİLGİLENDİRME FORMU : KATILIM FONU (TL/YABANCI PARA)

Detaylı

14.03.2012 19:53:53 1 BASEAK 9735 v2a. 1 Sponsorluk İlişkisi: bir ASG açısından, kendi üzerinde ve altında yer alan diğer tüm ASG lerdir.

14.03.2012 19:53:53 1 BASEAK 9735 v2a. 1 Sponsorluk İlişkisi: bir ASG açısından, kendi üzerinde ve altında yer alan diğer tüm ASG lerdir. 1. Kabul. Bu Sözleşme yi Amway e sunarak bu belgede ve bu Başvuru Formu nun ön sayfasında açıklanan İlgili Belgeler de belirtilen Kural ve Koşullar a bağlı bir Amway Serbest Girişimcisi ( ASG ) olarak

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU

ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU ÖDEME HİZMETLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU 1. Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşme Öncesi Bilgi Formu ilgili mevzuat kapsamında, Bankamızın sunduğu yatırım hizmetleri ve yan hizmetler hakkında

Detaylı

FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI

FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI FİNANSAL HİZMETLERE İLİŞKİN MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ YAYIMLANDI Finansal Hizmetlere İlişkin Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği, 31.01.2015 tarihli ve 29253 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

TT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI

TT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞI ÜYE KAYIT - YENİLEME FORMU Üye No:... (BYS Yetkilisi Tarafından doldurulacaktır.) BYS 1 *BYS 2 * BYS 2 Üyelerinin birikimleri katılım bankalarında değerlendirilir ve bu üyeler borç alamazlar. NÜFUS BİLGİLERİ

Detaylı

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ

MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ MOBİL UYGULAMA GİZLİLİK BİLDİRİMİ Sürüm, 01 Ocak 2017 Tüm Kullanıcılarımızın gizliliği bizim için çok önemlidir. Bir Uygulama Kullanıcısı olarak Hizmetimizi kullandığınızda, (Uygulama Yayıncısı olarak)

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 20 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 30 TL 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 30 TL 250

Detaylı

KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ

KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ (Murat Paşa Mah. Saraybosna Cad. Atalay İş Merkezi 83 No:39 Yakutiye/Erzurum) (Bundan

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

MÜŞTERİ EMRİ GERÇEKLEŞTİRME POLİTİKASI

MÜŞTERİ EMRİ GERÇEKLEŞTİRME POLİTİKASI MÜŞTERİ EMRİ GERÇEKLEŞTİRME POLİTİKASI 13-03-POL-002 MAYIS 2015 Versiyon 0. 0 İÇİNDEKİLER I. Politikalar... 3 1. Amaç ve Kapsam... 3 2. Müşteri Emirlerinin Kabulü Ve Gerçekleştirilmesine Yönelik Esaslar...

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

Kredi sözleşmesinde faiz oranı nasıl belirlenir?

Kredi sözleşmesinde faiz oranı nasıl belirlenir? Tüketici kredisi sözleşmesi nasıl kurulur? Tüketici kredisi sözleşmesi yazılı olarak kurulur, yazılı olarak kurulmadıkça geçerli olmaz. Geçerli bir sözleşme yapmamış olan kredi veren, sonradan sözleşmenin

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Pocket Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARAR. :Abonelere Yapılacak İadelerde Uygulanacak Usul ve Esaslar. : Tüketici Hakları Dairesi Başkanlığının

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARAR. :Abonelere Yapılacak İadelerde Uygulanacak Usul ve Esaslar. : Tüketici Hakları Dairesi Başkanlığının BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU KARARI Karar Tarihi : 01.03.2018 Karar No : 2018/DK-THD/57 Gündem Konusu :Abonelere Yapılacak İadelerde Uygulanacak Usul ve Esaslar KARAR hazırladığı takrir ve ekleri

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 ve Yeni ipad Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi Mesafeli Satış Sözleşmesi İş bu, Mesafeli Satış Sözleşmesi, Aşağıda bilgileri bulunan Alıcı ve Satıcı arasında belirtilen şartlar çerçevesinde düzenlenmiştir. 1. Satıcı Bilgileri ( Sözleşme içerisinde

Detaylı

ÜRÜN BELGELENDİRME KURALLARI UBS-01

ÜRÜN BELGELENDİRME KURALLARI UBS-01 SAYFA 1/6 1. AMAÇ VE KAPSAM Bu doküman, eki olduğu teklif formunda belirtilmiş kapsamda Ürün belgelendirme kuruluşu ve tedarikçi arasında yürütülecek belgelendirme ve değerlendirme faaliyetleri ve sonrasında

Detaylı

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler.

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler. 1- TARAFLAR 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan Demirci ve Demirci Bilgisayar ile Yeni müşteri kaydı bölümünde belirtilen detayları ile belirtilen

Detaylı

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR.

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR. YAYIN TARİHİ REV. NO REV. TARİHİ AÇIKLAMA 03.01.2012 01 16.04.2013 Madde 2.6 CPC LOGOSUNUN, İŞARETİNİN, RAPORUNUN, BELGESİNİN VE KİMLİK NUMARASININ KULLANIMI olarak isminin, 2.6.4 Müşteri, CPC raporunu,

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 225 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 35 TL 275

Detaylı

Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi

Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi Akbank Direkt Kart Kullanım Sözleşmesi MADDE:1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İşbu sözleşme, AKBANK T.A.Ş'ye (Bundan böyle kısaca "BANKA" olarak anılacaktır) BANKA nın ÖZGÜR BANKACILIK KANALLARI NDAN giriş yaparak

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

Kurumsal Başvuru Formu UAE

Kurumsal Başvuru Formu UAE 1. Alım Satım Platformu MetaTrader 4 Vertex 2. Hesap Kaldıracı 100:1 200:1 400:1 Diğer* ACM Plc'nin yazılı onayına tâbidir 3. Alım Satım Hesap Türü Standart Hesap [Yatırılacak minimum tutar 10.000 Amerikan

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz.

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ. Lütfen Gizlilik Sözleşmesi ni dikkatlice okuyunuz. GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu (Bundan böyle MT olarak anılacaktır.), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı

Detaylı

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı,

Sunulan hizmet için uygulanacak tarifeler konusunda açık, detaylı ve güncel bilgilere erişebilme hakkı, SABİT TELEFON HİZMETLERİ: Abonelik: Abonelik sözleşmesi yapabilme hakkınız bulunmaktadır. Abonelik sözleşmesi yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz yararınıza olacaktır: Sözleşme hükümlerini okumalı,

Detaylı

TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU

TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU TEMEL BANKACILIK BİLGİ FORMU Müşterinin Adı Soyadı TCKN / Müşteri Numarası ÜRÜNÜN ADI : VADESİZ TL/YABANCI PARA MEVDUAT HESABI İŞLEM AÇIKLAMASI ÜCRET TUTARI TAHSİLAT PERİYODU Hesap İşletim i - - - ÜRÜNÜN

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi Başvuru Bilgileri Başvuru No Ad TCKN İletişim Bilgileri Ev Adresi İş Adresi Cep Telefonu İş Telefonu Ev Telefonu İletişim Telefonu İletişim Adresi İletişim Eposta Adresi KEP Adresi TÜKETİCİ KREDİSİ EK

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

Meksika'daki Satıcılar için Koruma

Meksika'daki Satıcılar için Koruma >> Tüm yasal sözleşmeleri görüntüleyin Meksika'daki Satıcılar için Koruma Son Güncelleme: 1 Temmuz 2015 Yazdır 1. Satıcılar için Koruma. PayPal Satıcı Koruması, Meksika'daki Satıcılar için herhangi bir

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilişim Hizmetleri Güvenlik ve Gizlilik Formu

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Bilişim Hizmetleri Güvenlik ve Gizlilik Formu Dök. No: AUZEF-FR-2.5-01 Yayın Tarihi: 30.06.2014 Rev.No: 00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 5 İşbu taahhütname İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Bilişim Hizmetleri (Bundan sonra İÜ AUZEF" olarak

Detaylı

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9320 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET S5301 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET S5301 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy Pocket S5301 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım

Detaylı

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu alanadı sözleşmesi (bundan sonra kısaca sözleşme" olarak anılacaktır), bir taraftan, alanadı tahsis etmek, yenilemek, transfer etmek

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone 1. Kapsam ve Garanti süresi Inmarsat Global Limited ( Inmarsat ), yeni IsatPhone 2 yi veya ilgili kutu içindeki aksesuarlardan (aksesuar IsatPhone 2 ile birlikte gelmiş veya ayrı

Detaylı

Bireysel Başvuru Formu UAE

Bireysel Başvuru Formu UAE 1. Alım Satım Platformu MetaTrader 4 Vertex 2. Alım Satım Platformu 100:1 200:1 400:1 Diğer* * ACM Plc'nin yazılı onayına tâbidir. 3. Alım Satım Hesap Türü Standart Hesap Premium Hesap 4 Elit Hesap [Yatırılacak

Detaylı

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI

ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI ALASTIAN WEB SİTESİNİN KULLANIM KOŞULLARI Aşağıdaki Kullanım Koşulları, Alastian web sitesi için geçerlidir. Lütfen bu koşulları dikkatle okuyunuz. Bu koşullar, hak ve yükümlülükleriniz ile sizin için

Detaylı

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır.

Sözleşmeler taraflara yüklediği borçlara göre: Tek taraflı borç yükleyen sözleşmeler, İki taraflı borç yükleyen sözleşmeler olarak ayrılır. DERS NOTU - 3 Sözleşme; hukuki bir sonuç meydana gelmesi için iki veya daha çok kişinin karşılıklı ve birbirleriyle uygun irade beyanları ile gerçekleşen işlemdir. Sözleşmelerin, satış sözleşmesi, kira

Detaylı

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Masraf Tutarı Asgari; Azami Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3)

ÖRNEKTIR. Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık. Masraf Tutarı Asgari; Azami Tahsilat Periyodu Tutar/Oran Nakit Avans Ücreti (TL) (3) KREDİ KARTI ÜRÜN BİLGİ FORMU TAHSİL EDİLECEK ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI ÜRÜN ADI: KREDİ KARTI Ürün Adı Asıl kart Yıllık Ek kart Yıllık Üyelik Ücreti Üyelik Ücreti CardFinans 93.5TL 46.75TL CardFinans

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI -

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI - DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - BANK24 JET KART UYGULAMASI - Kart Özellikleri / Ön Yüz Fotoğraf Alanı EMV çip İçinde Elektronik Para Çoklu Uygulama Güvenlik MasterCard PayPass Temassız Hızlı İşlem Uluslararası Geçerlilik

Detaylı

Arşivleme maliyetleri, kâğıt, posta vb. giderleriniz büyük oranda düşecektir.

Arşivleme maliyetleri, kâğıt, posta vb. giderleriniz büyük oranda düşecektir. E-Fatura Nedir? E-fatura Uygulaması, mükelleflerin Gelir İdaresi Başkanlığı nın sistemi üzerinden, belirlenen standart ve formata göre birbirlerine fatura alıp göndermelerini sağlayan sistemin genel adıdır.

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

MAL VE HİZMET BEDELLERİNİN ÖDENMESİ VE TEVSİKİ (BELGELENDİRİLMESİ)

MAL VE HİZMET BEDELLERİNİN ÖDENMESİ VE TEVSİKİ (BELGELENDİRİLMESİ) MAL VE HİZMET BEDELLERİNİN ÖDENMESİ VE TEVSİKİ (BELGELENDİRİLMESİ) GİRİŞ Rasim SEZER 1 213 sayılı Vergi Usul Kanununun mükerrer 257. maddesi ile, mükelleflere muameleleri ile ilgili tahsilat ve ödemelerini

Detaylı

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi,

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ: SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, ALICI: EVDENOFİSİM a ait internet

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone ipad Air ve Mini Retina Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen

Detaylı

Havayolu bagajları için sigorta ve kayıp düzenleme hizmetleri.

Havayolu bagajları için sigorta ve kayıp düzenleme hizmetleri. Havayolu bagajları için sigorta ve kayıp düzenleme hizmetleri. Luggage Loss Adjusters bağımsız bir hasar işlem uzman şirketidir. Talep işlemlerinde deneyimli uzman hasar tespit görevlilerimiz ile havayolları

Detaylı

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU

2) SÖZLEŞMENİN KONUSU TEDARİK SÖZLEŞMESİ 1) TARAFLAR İş bu sözleşme, bir taraftan... adresinde mukim tedarikçi ve (bundan sonra tedarikçi diye anılacaktır.) ile diğer taraftan...adresinde mukim Sturm Makine San. Ve Tic. Ltd.

Detaylı

AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ

AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1. Bu yönerge, Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenecek olan Avukat Kimlik Belgesi ve BaroKart sistemine dahil akıllı kartların

Detaylı

PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ PLAKAMNEREDE.COM ÜYELİK SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta Konak Mahallesi, Biletçi Sokak No:3/2 Nilüfer/Bursa adresinde mukim www.plakamnerede.com (kısaca Plakamnerede.com olarak anılacaktır) ile

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

BTSO MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ

BTSO MESLEKİ YETERLİLİK SINAV VE BELGELENDİRME MERKEZİ ADAYIN KİŞİSEL BİLGİLERİ Uyruğu: T.C. K.K.T.C. Diğer* Adı ve Soyadı: Baba Adı: Anne Adı: T.C Kimlik No: Pasaport No*: Doğum Yeri: Doğum Tarihi: Cinsiyeti: E K İrtibat Adresi: Nüfusa Kayıtlı olduğu il/ilçe

Detaylı