Recognia Kullanım Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Recognia Kullanım Kılavuzu"

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu

2 Kullanım Kılavuzu İçerik İçerik 01 Nedir? BurganTRADE de 02 Technical Insight Nedir? Genel Bakış Technical Insight Arama Technical Insight Tarayıcı Uyarılar Takip Listeleri Eğitim Formasyonlar

3 01 Kullanım Kılavuzu Nedir? Nedir? 10 yılı aşkın tecrübesi ile bireysel yatırımcı ihtiyaçlarına yönelik piyasa analiz ürünleri geliştiren özellikle Kuzey Amerika da faaliyetlerini online aracılık sektöründe sürdürmekte olan aracı kuruluşların %90 ı tarafından tercih edilen, uluslararası bir markadır. Kullanım kolaylığının öne çıkarıldığı ürünleri, tüm dünyada 20 milyondan fazla bireysel yatırımcı tarafından tercih edilmektedir., kapsamlı analizini tarafsız bilgilerle yaparak, sizi net sonuca ulaştırır ve hisse senedi işlemlerinizde karar vermenizi kolaylaştırır. Ürünlerinin Özellikleri Tarafsız Bilgi, piyasa analizini objektif ve tarafsız bilgiler ile yalnızca fiyat değişimlerini baz alarak yapmaktadır. Kapsamlı Analiz tüm hisse senedi ve döviz çiftlerindeki fiyat hareketlerini 60 adet formasyonu kapsamında tutarak analiz etmektedir. Net Sonuç ürünleri, her gün birçok sayıda yeni alım-satım sinyali üreterek, finansal enstrümanların yönü konusunda net bilgiler sunmaktadır. Kolay Kullanım ürünleri, kullanıcıları teknik terimler ve kullanım detayları hakkında bilgilendirerek kolaylık sağlamaktadır.

4 01 Kullanım Kılavuzu BurganTRADE de BurganTRADE de B urgan Yatırım, nın teknik analiz ürünü Technical Insight ı BurganTRADE web platformunda yatırımcılarının kullanımına sunmaktadır. Teknik analiz ürünü Technical Insight, piyasa analizinde nın en yaygın kullanılan ürünlerindendir. Burgan Yatırım müşterileri, Technical Insight teknik analiz ürününden ücretsiz yararlanabilmektedir. Technical Insight teknik analiz ürününden faydalanabilmek için; BurganTRADE online platforma şifre ve parolanız ile giriş yapmanız gerekmektedir. Şifre ve parola işlemleriniz için, numaralı telefondan Yardım Masası na ulaşabilirsiniz.

5 01 Kullanım Kılavuzu Nedir? ürünü Technical Insight, teknik analiz yöntemlerini kullanarak kazanç fırsatı yaratabilecek olan hisse senetlerini sürekli takip eder ve bu hisseler ile öneriler üretir. T echnical Insight, hisse senedi fiyat grafiklerinde 60 adet formasyonu sürekli inceler ve fiyatlarında artış olasılığı tespit ettiği hisseler ile Boğa önerileri, düşüş olasılığı tespit ettikleri ile de Ayı önerileri oluşturur. Fiyat artışı beklenen hisseler, BurganTRADE açılış sayfasında Boğa Özel bölümünde gösterilirken, fiyat düşüşü beklenenler Ayı Özel bölümünde yer alır. Technical Insight ın teknik analiz yöntemleri ile ürettiği bu öneriler, Burgan Yatırım Araştırma çalışmalarından tamamen bağımsız olup, Burgan Yatırım önerileri ile farklılık gösterebilir. Daha fazla Boğa (fiyat artışı) ve Ayı (fiyat düşüşü) önerisi görüntülemek için Daha Fazlası linkine tıklayabilirsiniz. Technical Insight bölümünde yer alan hisse senedi önerileri ile ilgili detaylı bilgi almak için, ilgilendiğiniz hisse senedinin koduna (ismine) tıklayarak önerinin detay sayfasına ulaşabilirsiniz.

6 Kullanım Kılavuzu Technical Insight Nedir? Technical Insight Nedir? T eknik analiz ürünü olan Technical Insight, hisse senetlerindeki fiyat hareketlerini analiz ederek, oluşan alım satım sinyallerini takip eder ve bulduğu sinyaller hakkında sizi bilgilendirir. Böylece fırsatları yakalamanıza, kolaylıkla karar almanıza ve işlemlerinizde hız kazanmanıza yardımcı olur. Technical Insight sayfalarına ulaşmak için, BurganTRADE in üst menü barında yer alan adımına tıkladığınızda açılan kutudan Technical Insight ı seçmeniz yeterlidir.

7 Kullanım Kılavuzu Technical Insight Nedir? Genel Bakış T echnical Insight, fiyat hareketlerini analiz ederek hisse senetlerinde oluşan alım satım sinyallerini takip eden ve bu sinyaller üzerinden ürettiği önerilerle piyasalarda oluşan fırsatları yakalamanıza yardımcı bir teknik analiz ürünüdür. Hisse senetlerindeki alım sinyalleri, fiyatlarda yukarı yönlü hareketler görülebileceğini ifade eder ve Boğa Eğilimi olarak nitelendirilir. Satım sinyalleri ise hisse senedi fiyat hareketlerinde düşüş yaşanabileceğini ifade eder ve Ayı Eğilimi olarak nitelendirilir. Her piyasa kapanışı sonrasında, gün sonu fiyatları üzerinden analiz yapan teknik analiz ürünü Technical Insight, bir sonraki gün için Boğa ve Ayı sinyalleri üretir. Genel Bakış sayfasında, söz konusu alım-satım sinyalleri arasından Technical Insight ın öne çıkardığı beşer adet Boğa ve Ayı sinyallerini bulabilirsiniz.

8 2 Kullanım Kılavuzu Technical Event Nedir? Technical Insight Nedir? Technical Event, Technical Insight ürününde, analizler sonucu hisse senedi fiyat hareketlerinde gözlemlenen tüm alım-satım sinyalleri için kullanılan genel terimdir. Bulunan her sinyal bir Technical Event olarak nitelendirilmektedir. Hisse senetlerinde yaşanan fiyat hareketlerini baz alarak üretilen alım-satım sinyalleri, gün içi fiyatlar ile sürekli güncellenmemektedir. Her günün analizi, yalnızca bir defa ve önceki günün kapanış fiyatları üzerinden yapılmaktadır. Technical Event Arama T echnical Event Arama sayfasında, piyasada işlem görmekte olan bir hisse senedinin fiyatında kısa, orta ve uzun vadede hangi yönde değişim beklendiğini, gözlemlenen teknik sinyaller, sinyallerin tarihleri ve hangi formasyona dayandırıldığı ile birlikte inceleyebilirsiniz. S ayfada bulunan Sembol alanına, teknik görünümünü incelemek istediğiniz hisse senedinin kodunu yazdığınızda, söz konusu hisse senedinde gözlemlenen Kısa, Orta ve Uzun vadeli alım-satım sinyalleri, grafiğin hemen altında seçili olan döneme göre listelenir.

9 Kullanım Kılavuzu Technical Insight Nedir? Grafiğin Özet sekmesinde, tüm vadelerde (Kısa, Orta ve Uzun) gözlemlenen sinyaller birlikte listelenmektedir. Bu nedenle Özet bölümü; kısa, orta ve uzun vadeli olmak üzere tüm sinyalleri kapsamaktadır. Özet sekmesini görüntülerken grafiğin hemen yanında görmüş olduğunuz Hedef Fiyat aralıklarının, hangi vadede ve hangi formasyona göre saptandığını diğer vade sekmelerini inceleyerek bulabilirsiniz. BIST 100, BIST 50 ve BIST 30 endekslerinin teknik görünümünü ve grafikleri üzerinde saptanan formasyonlara ait sinyalleri listelemek için Endeks Listesi kutucuğundan ilgilendiğiniz endeks kodunu seçebilirsiniz.

10 Kullanım Kılavuzu Technical Insight Nedir? Technical Event Tarayıcı T echnical Event Tarayıcı sayfasında, kendinizin belirlediği fiyat ve teknik analiz kriterlerine göre arama yaparak, bu kriterlere uygun hisse senetlerini araştırabilirsiniz. Ürünün tarayıcı özelliği ile, takip ettiğiniz veya güvendiğiniz formasyon gruplarının hangi hisse senetlerinin fiyat grafiklerinde gözlemlendiğini listeleyebilirsiniz. Sayfada bulunan Temel sekmesinde, hızlı arama yapabilmeniz için belirlenmiş hazır kriterleri bulabilirsiniz. Bu kriterler arasından dilediğinizi seçip, kriterlerinize uygun hisse senetleri listesine ulaşabilirsiniz. Sayfada bulunan Gelişmiş sekmesinde ise daha detaylı arama yapmanıza olanak sağlayan ve aramanızı kişiselleştirebileceğiniz bir grup kriter listelenmiştir. Burada yer alan kriterleri kullanarak aramalarınızı genişletebilir veya daraltabilirsiniz. Technical Event Tarayıcı özelliğini kullanarak alım-satım fırsatları araştırmanın, Technical Event Arama özelliğini kullanarak alım-satım fırsatları aramaktan farkı; tek tek hisse senetleri üzerinden arama yapmak yerine, belirli kriterler seçilerek bu kriterlere uygun formasyon gruplarının hangi hisse senetlerinde gözlemlendiğini bulmaktır. Technical Insight, belirlemiş olduğunuz kriterlere uyan alımsatım sinyallerini, hisse senedi ismi ve gözlemlenen formasyon adı ile listeler. Listede yer alan alım-satım sinyallerine ait detayları görüntülemek istediğinizde, söz konusu sinyalin yer aldığı satırda bulunan Olay Arama linkine tıklamanız yeterlidir.

11 Kullanım Kılavuzu Technical Insight Nedir? Bir alım-satım sinyalinin detay sayfasında, sinyalin gözlemlendiği hisse senedinin grafiğini, ve sinyalin dayandırıldığı formasyonun başlangıç noktasını grafik üzerinde işaretli olarak bulabilirsiniz. Grafiğin hemen yanında ise Destek Direnç ve Stop-Loss fiyatları yer alır. Her sinyalin detay sayfasında, saptanan formasyonun vadesine uygun Destek Direnç ve Stop/Loss fiyatları verilmektedir. Grafik üzerinde daha yakın veya daha uzak Destek, Direnç ve Stop noktaları aramak için Tablo Üzerinde Özelleştir linkine tıklayarak, İşlem Dönemi seçeneği ile zaman aralığını tercihinize göre kısaltabilir veya uzatabilirsiniz.

12 Kullanım Kılavuzu Technical Insight Nedir? Uyarılar T echnical Insight ın her gün ürettiği tüm alım-satım sinyallerini veya yalnızca seçtiğiniz hisse senetlerinde gözlemlenen sinyalleri e-posta yoluyla öğrenmek isterseniz, Uyarılar sayfasında alarm kurabilirsiniz. Bunu için, sayfada bulunan Uyarı Ekle butonuna tıklayarak, alarm oluşturma adımlarını takip etmeniz yeterlidir. Alım-satım sinyalleri hakkında gönderilen bilgilendirmeler, Burgan Yatırım da hesap açarken bildirmiş olduğunuz E-posta adresinize iletilir. Tanımlı olan E-posta adresinizi değiştirmek isterseniz, Uyarılar sayfasında bulunan Ulaştırma Seçenekleri linkine tıklayarak, kayıtlı adresinizi değiştirmeniz gerekmektedir. Daha önce hazırladığınız alarmlar hakkında daha fazla bilgilendirilme E-postası almak istemiyorsanız veya mevcut alarmlarınızı yeniden düzenlemek istiyorsanız Genel Bakış sayfasındaki Son Uyarılar bölümünde yer alan, Uyarılarım linkine tıklayarak, açılan sayfadaki Tüm Uyarılar sekmesini açmanız gereklidir. Açılan sayfada tüm alarmlarınız listelenmiştir. Her alarmın altında yer alan Uyarıyı Kapat linki ile tanımlı alarmınız ile ilgili e- posta almayı durdurabilir, Sil linki ile uyarı listenizi tamamen silebilir ve listeden kaldırabilir veya Uyarıyı Düzenle linki ile yeniden düzenleyebilirsiniz.

13 2 Kullanım Kılavuzu Technical Insight Nedir? Uyarılar sayfasındaki diğer sekmeler (Yeni Fırsatlar, Takip Listeleri, Sembol, Stoplar) listelerinizi oluştururken yaptığınız gruplandırmaları ifade eder. Örneğin, bir uyarı eklerken Uyarı Tipi bölümünden Takip Listesi kategorisini seçerek ilerlerseniz, söz konusu uyarı Takip Listeleri sekmesinde yer alır.

14 Kullanım Kılavuzu Technical Insight Nedir? Takip Listeleri T echnical Insight ın, hisse senedi fiyat hareketlerini analiz ederek, kapsamında tuttuğu 60 adet formasyon üzerinden ürettiği alım-satım sinyallerini, seçtiğiniz birkaç hisse senedi ile sınırlandırarak kolayca takip edebilmek için Takip Listesi oluşturma özelliğinden faydalanabilirsiniz. Bunun için Takip Listeleri sayfasında yer alan Liste Ekle butonuna tıklamanız ve liste oluşturma adımlarını izlemeniz yeterlidir. Takip Listeleri sayfasında yer alan Favorilerim sekmesinde, düzenlemiş olduğunuz tüm takip listelerini bulabilirsiniz. Takip listelerinizi, Görüntüle linki ile açabilir, Dışa Aktar linki ile bir Excel dosyasına aktarabilir ve Favorilerimden Çıkar linki ile silebilirsiniz.

15 Kullanım Kılavuzu Technical Insight Nedir? Takip Listeleri sayfasında bulunan Açık Listeler sekmesinde Technical Insight ın oluşturduğu ve hisse senetlerini kategorilere ayırarak gruplandırdığı listeleri bulabilirsiniz. Sekmede bulunan her listenin altında, gruplandırmanın hangi kriterlere göre yapıldığına dair açıklamalar yer almaktadır. Eğitim E ğitim sayfasında, teknik analize dair tüm teknik terimlere ve Technical Insight ın kapsamında tuttuğu 60 adet formasyona dair bilgilendirici açıklamalar bulabilirsiniz. Sayfadaki Klasik, Kısa Vadeli, Osilatörler ve İndikatörler adlı sekmeler, formasyon gruplamalarını ifade etmektedir. Klasik ve Kısa Vadeli formasyonlar, fiyatlarda yükselişe veya düşüşe işaret etmelerine bağlı olarak Boğa Eğilimli ve Ayı Eğilimli olarak gruplara ayrılmıştır.

16 BurganTRADE de Technical Insight Nedir? Bazı formasyonların, hisse senedi fiyatlarında hem yükselişe hem de düşüşe işaret eden türevleri bulunmaktadır. Bu nedenle Eğitim sayfalarında aynı formasyonu, hem Boğa Eğilimli hem de Ayı Eğilimli gruplandırmalarının altında bulabilirsiniz.

17 Burgan Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Büyükdere Caddesi APA GIZ Plaza No: 191 Kat: Levent / İstanbul T: F: Yardım Masası:

Recognia. Kullanım Kılavuzu

Recognia. Kullanım Kılavuzu Recognia İçerik İçerik 01 Nedir? TradeAll da 02 Technical Insight Nedir? Genel Bakış Technical Insight Arama Technical Insight Tarayıcı Uyarılar Takip Listeleri Eğitim Formasyonlar 01 Nedir? Nedir? B ireysel

Detaylı

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Mobil Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- na Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4-Portföy Ekranı 5-Zincir Emir 6-Alarm Hazırlama 7-Ayarlar 1- TradeAll TR Mobil Uygulamasına Giriş TradeAll TR mobil uygulamasına giriş yapmak

Detaylı

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu

TradeAll TR Tablet&Web Uygulaması Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1- Uygulamaya Giriş 2- Açılış Ekranı 3- Menü Adımları 4- Portföy Ekranı 5- Zincir Emir 6- Teknik Analiz 7- Ayarlar 1. Uygulamaya Giriş TradeAll TR Tablet Uygulamasına Giriş TradeAll TR tablet

Detaylı

MetaTrader 4 ios. Kullanım Kılavuzu

MetaTrader 4 ios. Kullanım Kılavuzu İçerik İçerik 01 Kurulumu 02 Mevcut Hesaba Giriş (Demo / Real) 03 Çalışma Alanı Fiyatlar Grafik İşlem Tarihçe Ayarlar 04 Emir Girişi Pozisyon Açma Pozisyon Kapama 01 Kurulumu Kurulumu B urganfx setup dosyasını

Detaylı

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu 1- Demo Hesap Açılışı 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı 7- Göstergeler

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

B2B KULLANIM TALİMATI

B2B KULLANIM TALİMATI 1. AMAÇ ADO Grup şirketleri bayilerinin pazarlama ya da satış uygulamalarını yürüttüğü B2B sisteminin kullanım esaslarının belirlenmesi. 2. UYGULAMA ESASLARI 2.1. LOGİN İŞLEMLERİ 2.1.1. B2B sistemimize

Detaylı

OSMANLI AKTİF TRADER. Osmanlı Aktif Trader;

OSMANLI AKTİF TRADER. Osmanlı Aktif Trader; OSMANLI AKTİF TRADER Osmanlı Aktif Trader; Osmanlı Menkul e-şube üzerinden açabileceğiniz, Ücretsiz olarak piyasayı online izleyebileceğiniz, E-şube ile aynı komisyon oranlarında, hisse senedi, viop, varant,

Detaylı

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU WEBOKUL 2018 2 İçindekiler Tablosu Webokul a Eğitmen Olarak Nasıl Kayıt Olabilirim? 3 Eğitmen Paneline Nasıl Ulaşırım? 5 Eğitmen Paneli Hakkında 6 Nasıl Eğitim Eklerim?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU www.kap.org.tr ye İlişkin Kılavuz Her türlü sorunuz için kapdestek@mkk.com.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. ANA SAYFADAKİ SORGU ALANLARI 1. Bildirimler https://www.kap.org.tr/tr/

Detaylı

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: 1- Demo Hesap Açılışı (Gerçek Hesap Girişi) 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

İçindekiler. Akıllı Tahta Uygulaması (ATU) Kullanma Kılavuzu. İçindekiler. Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2

İçindekiler. Akıllı Tahta Uygulaması (ATU) Kullanma Kılavuzu. İçindekiler. Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2 İçindekiler 1 İçindekiler Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2 Bölüm 2: Akıllı Tahta Uygulamasının Yüklenmesi Akıllı Tahta Uygulaması nı yükleme 3 Akıllı Tahta Uygulaması nı kaldırma 3 Akıllı Tahta

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti.

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti. Çağrı Takip Sistemi Bilin Çağrı Takip Sistemi ne, Internet Explorer adres sahasına http://www.bilin.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Çağrı Sistemine girebilmeniz için gerekli olan Kullanıcı

Detaylı

Web Labaratuar Modulu

Web Labaratuar Modulu Web Labaratuar Modulu http://212.156.99.42:777/mlis Linkini web tarayıcıların(google Chrome tercih sebebi) adres satırına linki yazıp Enter butonu tıklanır. Kullanıcı ekranı karşımıza gelir. Karşımıza

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğretim Elemanı Yeni 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem mebis.medipol.edu.tr adresine girdiğinizde sol alt tarafta bulunan seçeneklerden "Muzem

Detaylı

PLATFORMLAR OSMANLI AKTİF TRADER

PLATFORMLAR OSMANLI AKTİF TRADER PLATFORMLAR OSMANLI AKTİF TRADER OSMANLI AKTİF TRADER Osmanlı Aktif Trader; Osmanlı Menkul e-şube üzerinden açabileceğiniz, Piyasayı online izleyebileceğiniz, E-şube ile aynı komisyon oranlarında, hisse

Detaylı

İZMİR BUCA 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 138 KONUT PROJESİ TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

İZMİR BUCA 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 138 KONUT PROJESİ TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU İZMİR BUCA 1. ve 2. ETAP KONUT PROJELERİNDEN ARTAN 138 KONUT PROJESİ TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Şekil 1: Online Üye Hizmetleri Ana Sayfa OYAK WEB Sayfası ONLINE ÜYE HİZMETLERİ Bölümünün altında yer

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU

KOMPASS KULLANIM KILAVUZU KOMPASS KULLANIM KILAVUZU 2018 1 Kompass Nedir? Kompass, firmaların ürün ve hizmetlerini ön plana çıkararak, uluslararası ticarette yeni pazarlara açılmalarına destek olan ve firmalara tüm dünyada bilinirliklerini

Detaylı

VET ON KULLANIM KLAVUZU

VET ON KULLANIM KLAVUZU VET ON KULLANIM KLAVUZU TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ Sürüm: Ön İzleme.1 Not: Ön İzleme sürümü için oluşturulmuş dokümandır. Release sürüm notlarını içermez. Zaman içerisinde klavuz içerisinde yer alan bilgiler

Detaylı

OSMANLI AKTİF TRADER. Osmanlı Aktif Trader;

OSMANLI AKTİF TRADER. Osmanlı Aktif Trader; OSMANLI AKTİF TRADER Osmanlı Aktif Trader; Osmanlı Menkul e-şube üzerinden açabileceğiniz, Piyasayı online izleyebileceğiniz, E-şube ile aynı komisyon oranlarında, hisse senedi, Viop, varant, opsiyon piyasalarında

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU WEBOKUL 2018 2 İçindekiler Tablosu Webokul a Eğitmen Olarak Nasıl Kayıt Olabilirim? 3 Eğitmen Paneline Nasıl Ulaşırım? 5 Eğitmen Paneli Hakkında 6 Nasıl Eğitim Eklerim?

Detaylı

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI

OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI OYAK YATIRIM SANAL ŞUBE KULLANIM DOKÜMANI BÖLÜMLER 1. Anasayfa 2. Hesabım 2.1. Portföy 2.2. İşlem Hacim Detay Raporu 2.3. Aylık Hacim Raporu 2.4. Hesap Ekstresi 2.5. Hisse Hareketleri 2.6. Günlük İşlem

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

OYAK ERYAMAN KONUT PROJESİ 2.ETAP 344 KONUT İÇİN TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

OYAK ERYAMAN KONUT PROJESİ 2.ETAP 344 KONUT İÇİN TERCİH SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU OYAK ERYAMAN KONUT PROJES 2.ETAP 344 KONUT Ç N TERC H S STEM KULLANIM KILAVUZU Şekil 1: Online Üye Hizmetleri Ana Sayfa Şekil 1: Online Üye Hizmetleri Ana Sayfa OYAK WEB Sayfasında ONLINE ONLINE ÜYE H

Detaylı

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu

Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport Eğitim Portalı Kullanma Kılavuzu Marport eğitim portalı firmamız bünyesinde aldığınız veya almanız gereken eğitimlerinizin takibini sağlayabileceğiniz aynı zamanda sizin için hazırlanan ve sisteme

Detaylı

ProQuest DISSERTATIONS AND THESIS FULL TEXT

ProQuest DISSERTATIONS AND THESIS FULL TEXT ProQuest DISSERTTIONS ND THESIS FULL TEXT Kullanım Kılavuzu Kapsam Kendi alanındaki tek veritabanı olan bu veritabanı Mühendislik, Tıp Bilimleri, Fizik, Psikoloji, Eğitim, Edebiyat, Felsefe, Sosyal Bilimler,

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Giriş Ekranı Programı ilk defa kurduysanız kullanıcı adınız ve şifreniz palmiye dir. Server a bağlanmak için server yazan kutuya tıklayınız. IP Numarası olarak Server IP Numarası

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz.

Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz. Masa üstündeki ikon üzerine tıklayarak Tradexpress`i çalıştırabilirsiniz. Açılan pencerede tarafınıza iletilen kullanıcı adı ve şifre ile oturum açabilirsiniz. Oturum açmadan önce şifre değiştir kutucuğuna

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Sistemi Genel Bilgi... 2 Giriş İşlemleri... 2 Sınav Seçme... 4 Bina Bilgileri... 5 Bina Ekleme...

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Hazırlık Öğrencisi) v1.1 (09.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1

Detaylı

MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu

MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu MT4 Platformu Kullanıcı Kılavuzu OCAK 2012 PLATFORMUN BAŞLATILMASI Program indirme linki: http://www.gedik.com/liveupdate/gedikforex4setup.zip Program çift tıklayarak başlatılır. Açılan pencere İleri butonu

Detaylı

Windows Live ID ve parolanızı giriniz.

Windows Live ID ve parolanızı giriniz. Ücretsiz Deneme Hesabı Oluşturma ve Temel Özelliklerin Kullanım Kılavuzu Bilgi girilmesi gerekli alanlar Kişisel bilgi içeren alanlar http://www.windowsazure.com/tr-tr/pricing/free-trial/ adresine gidiniz

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

ÖBİSİS KULLANMA KILAVUZU

ÖBİSİS KULLANMA KILAVUZU ÖBİSİS KULLANMA KILAVUZU SİSTEME GİRİŞ EKRANI Öğrenci bilgi sistemine girebilmek için http://obisis.erciyes.edu.tr adresini web tarayıcınızın adres kısmına yazınız veya Erciyes Üniversitesi ana sayfasına

Detaylı

ICATT ÇEVİRİ UYGULAMASI SİSTEM MİMARİSİ VE VERİTABANI TASARIMI

ICATT ÇEVİRİ UYGULAMASI SİSTEM MİMARİSİ VE VERİTABANI TASARIMI ICATT ÇEVİRİ UYGULAMASI SİSTEM MİMARİSİ VE VERİTABANI TASARIMI İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ 1.1. KAPSAM 1.2. SİSTEM ÖZETİ 1.3. DOKÜMAN ÖZETİ 2. ÇALIŞMA KONSEPTİ 2.1. Yeni Kullanıcı Oluşturmak 2.2. Şirket Bilgilerini

Detaylı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP, BSH Ev Aletleri bayilerinin kullanımı için hazırlanan; mevcut uygulamalara tek ekrandan giriş yapmalarını sağlamak; sıkça kontrol ettikleri Stok Durumu,

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğrenci 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem Seçili haftaya öğretim elemanının eklediği bir canlı ders varsa dersin başlığı üzerine tıklayınız açılan

Detaylı

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ 1-)Kullanıcı,tarayıcının adres çubuğuna, bağlı bulunduğu ilin sytp linkini yazdığı zaman karşısına ilk olarak sağ taraftaki gibi bir ekran gelir. 2-)Sisteme üye olacak olan eczane kullanıcısı sağ taraftaki

Detaylı

FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform

FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform FXnet Kullanıcı Kılavuzu Mobil Platform 1-Hızlı Başlangıç PrimeTrade in kullanıcı dostu FXNet platformuna gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Mobil İşlem Platformumuzu tanımak için, lütfen biraz vakit

Detaylı

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI

LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI LUCA YENİ ARAYÜZ UYGULAMASI İçindekiler LUCA Yeni Arayüz Uygulaması... 1 Fiş Listesi Kullanımı... 3 Yeni Fiş... 7 KDV Hesapları... 16 KDV Hesapları Örnek Uygulamalar... 17 Fiş Ayarları... 21 Kısa Yollar...

Detaylı

MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011

MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011 MT4 Platformu u Kullanıcı Kılavuzu ARALIK 2011 Platformun Başlat latılması Program indirme linki: http://www.gedik.com/liveupdate liveupdate/gedikforex4setup. /gedikforex4setup.zip Program çift tıklayarak

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

Microsoft Word 2010 ara yüzündeki bölümler aşağıda gösterilmiştir.

Microsoft Word 2010 ara yüzündeki bölümler aşağıda gösterilmiştir. Başlangıç Bu dersin amacı, öğrencilerin çalışma hayatlarında Microsoft Word programını daha etkili ve verimli kullanmalarını sağlamak ve karşılaştıkları sorunların çözümlerine ulaşma konusunda deneyim

Detaylı

HUDOC 2.2: Kullanım Kılavuzu Yeni Özellikler

HUDOC 2.2: Kullanım Kılavuzu Yeni Özellikler HUDOC 2.2: Kullanım Kılavuzu Yeni Özellikler 1 İçindekiler I. Belge derlemeleri II. Basit arama A. Basit arama kutucuğu B. Yazım önerileri C. Sonuçları önizleme III. Aramanızı daraltın A. Filtreler 1.

Detaylı

MEKAN TAKİP UYGULAMASI

MEKAN TAKİP UYGULAMASI Imona Technologies Ltd. www.imona.com ITU Ayazaga Kampusu, Teknokent ARI-3, No: B204-2, 34469, Maslak, Istanbul, Turkey Tel: +90 212 366 57 46 Fax: +90 212 366 5802 MEKAN TAKİP UYGULAMASI Sosyal Görüntü

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ E - POSTA KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Adı ve Şifrenin Öğrenilmesi E-Posta Hesabına Giriş Ad ve Soyad E-posta Hesaplarını Öğrenme ve Geçiş Hesabına Kolay Erişmek İçin

Detaylı

ideal Sistem Tester Kullanım Klavuzu

ideal Sistem Tester Kullanım Klavuzu 1- Sistem Modülüne Giriş ideal Sistem Tester Kullanım Klavuzu Herhangi bir Grafik penceresinin başlığındaki S harfine basılarak açılan menüden yapılabilen seçimlerle kullanılmaya başlanır. Bu menüden,

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013

SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013 SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013 SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU I. Serviscell Online Kayıt Sayfasına Giriş II. Kullanıcı Girişi III. Ana Sayfa IV. Araç İzleme V. Bildirimleriniz

Detaylı

SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU

SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU SERVISCELL ÜYE VELİ SAYFASI KULLANIM KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU I. Serviscell Online Kayıt Sayf asına Giriş II. Kullanıcı Girişi III. Ana Sayfa IV. Araç İ zleme V. Bildirimleriniz

Detaylı

Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım

Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım Emerald ejournals Premier Koleksiyonu İçerik ve Kullanım Erişim adresi www.emeraldinsight.com Dergileri inceleme Journals & Books sekmesine tıklayarak dergi ve kitapları görebilirsiniz Dergileri inceleme

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu

Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Ata Foreks Trader Kullanım Kılavuzu Page 1 of 13 İçindekiler 1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulumu ve Platforma Giriş... 3 1.1.) Ata Foreks Trader Programının Kurulması...3 1.2.) Ata Foreks Trader

Detaylı

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu

VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi. K12Net Veli Yardım Kılavuzu VKV Koç Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi KNet Veli Yardım Kılavuzu KNet e Erişim KNet Erişim Bilgilerini Güncelleme KNet te Öğrenci Bilgilerini Görüntüleme KNet Ekran Ara Yüzünü Özelleştirme KNet te

Detaylı

EL KİTABI

EL KİTABI www.bptasitmatikonline.com EL KİTABI İÇİNDEKİLER 1. SİSTEME GİRİŞ... 3 2. MÜŞTERİ BİLGİLERİ... 4 3. FİLO BİLGİLERİ... 5 4. DEPARTMAN BİLGİLERİ... 6 4.1. Departman Ekleme/Güncelleme... 6 4.2. Departmanlara

Detaylı

B2B Finans Sayfası Artık Çok Daha İşlevsel

B2B Finans Sayfası Artık Çok Daha İşlevsel B2B Finans Sayfası Artık Çok Daha İşlevsel Değerli İş Ortağımız, Sizlerden gelen öneri ve talepler doğrultusunda geliştirme çalışmalarına devam ettiğimiz Finans sayfamız artık çok daha işlevsel Geliştirmesi

Detaylı

IOF Eventor için Sporcu Kılavuzu

IOF Eventor için Sporcu Kılavuzu IOF Eventor için Sporcu Kılavuzu İçindekiler Sporcu İçin Kullanıcı Hesabı Oluşturma Profilimi düzenle Herkese açık profilini görüntüle Profil metninizi düzenleyin Fotoğrafınızı değiştirme / Ekleme Yarışmalarımı

Detaylı

Kayıt İzleme (Playback)

Kayıt İzleme (Playback) Kayıt İzleme (Playback) Saat Aralığına Göre Kayıt İzleme Cihazın kayıt oynatma menüsüne erişmek için; 1- Ekranın altında açılan menü ikonlarından United Security Ana Menü ikonuna tıklayınız. 2- Kayıt Arama

Detaylı

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1 Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1. Giriş Ekranı Yardım Masası uygulamasına, http://yardimmasasi.anadolusigorta.com.tr linki üzerinden, Self Servis kullanıcı adı ve tek şifre ile giriş yapılmaktadır.

Detaylı

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - WebTrader. Sinem Yiğit

Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü. Kullanıcı Kılavuzu. TradeMaster FX - WebTrader. Sinem Yiğit Ġġ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.ġ. Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü Kullanıcı Kılavuzu TradeMaster FX - WebTrader Ürün : TradeMaster FX - WebTrader Hazırlayan: Sinem Yiğit Değişiklik tarihi: 07.02.2012 Versiyon:

Detaylı

internet sitesi üzerinden 7/24 saat esasına göre online erişilebilmektedir.

internet sitesi üzerinden 7/24 saat esasına göre online erişilebilmektedir. Legalbank Kullanım Klavuzu LEGALBANK NEDİR? Legalbank Mevzuat ve Kararlar Bankası isimli ürünümüz güncel ve geçmişe yönelik tüm hukuki belgelere internet üzerinden erişebilmenizi sağlayan bir elektronik

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Borsa İşlem Platformu

Borsa İşlem Platformu Borsa İşlem Platformu Kullanıcı Kılavuzu Son Güncelleme Tarihi: 4 Ocak 2019 Bu kullanıcı kılavuzu Borsa İşlem Platformu nun özelliklerini göstermek ve bu özelliklerin nasıl kullanılacağını anlatmak üzere

Detaylı

2000 de Programlarla Çalışmalar

2000 de Programlarla Çalışmalar Windows 2000 de Programlarla Çalışmalar 24 3 Windows 2000 de Programlarla Çalışmalar Programları Başlatmak Programları başlat menüsünü kullanarak, başlatmak istediğiniz programın simgesini çift tıklayarak

Detaylı

Alba FX döviz işlem platformunu aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza indiriniz.

Alba FX döviz işlem platformunu aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza indiriniz. KULLANIM KILAVUZU 01 Programın Web Ortamında İndirilmesi Alba FX döviz işlem platformunu aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza indiriniz. Link: http://albrk.link/albafx 02 Platformun Kurulumu İndirme

Detaylı

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI

TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI TSOFT FACEBOOK STORE UYGULAMASI GEREKSİNİMLER VE KURULUM YARDIMI GİRİŞ Facebook, insanların arkadaşlarıyla iletişim kurmasını ve bilgi alış verişi yapmasını amaçlayan bir sosyal paylaşım web sitesidir,

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 y Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürüm 1.0 Aralık 2015 Bulut Depolama, genel bir terimle "dosya barındırma" hizmeti sunan bir yazılım sistemidir. Bu hizmet sayesinde önemli dosyalarınızı yedekleyebilir veya

Detaylı

SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ

SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ SAXOTRADER PLATFORMU İLE DÜNYA BORSALARINDA HİSSE SENEDİ İŞLEMİ Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş. Dereboyu Caddesi Meydan Sokak Beybi Giz Plaza K:30 Maslak-İstanbul Tel: 0 212 705 58 00 / 705 58

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Bu dokümanda programı çok kısa sürede kullanmaya başlayabilmeniz için gerekli olan birkaç parametre ayarın nasıl yapılacağı tarif edilecektir. Çalışanlarınızın

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU

ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU ÜSKÜDAR ÜNVERSİTESİ EBYS KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Üsküdar EBYS sistemine giriş için, kullanıcı ismi ve şifre gereklidir. Kullanıcı İsmi: Bu alana, EBYS kullanıcı isminizi giriniz. Bu alan, eğer

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1 e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 2 İÇİNDEKİLER 1. e-icraproplus Nedir?... 3 2. e-icraproplus İle UYAP Üzerinde Takip Açma... 3 2.1 Vekalet Görselinin İcraPro ya

Detaylı

OSMANLI AKTİF TRADER İNDEKS

OSMANLI AKTİF TRADER İNDEKS OSMANLI AKTİF TRADER İNDEKS 1. Başlangıç 2. Emir Oluşturma 2.1 Koşullu Emirler Sekmesi 2.1.1 Koşul Seçenekleri 2.1.2 Emir Tanımlama Bölmesi 2.1.2.1 İMKB Senedi emri veriyorsanız 2.1.2.2 VOB Enstrümanı

Detaylı

DynEd KAYIT YÖNETİMİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

DynEd KAYIT YÖNETİMİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU DynEd KAYIT YÖNETİMİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Okulun MEB Kodu : Mebbis Kurum Kodu Okulun Yönetici Şifresi : Yönetici Şifresini okul müdürleri MEBBİS sistemi üzerinden kurum bilgi sayfasına girdiklerinde

Detaylı

YATIRIM PORTALI E - Ş UBE

YATIRIM PORTALI E - Ş UBE YATIRIM PORTALI E - Ş UBE NEDEN OSMANLI MENKUL E-ŞUBE? Kolay hesap açma sürecimiz, Uygun komisyon oranlarımız, Ürün çeşitliliğimiz, Fonksiyon çeşitliliğimiz, Ürün bazında raporlama sistemimiz, Canlı destek

Detaylı

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu

Global Menkul Değerler. Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu Global Menkul Değerler Yeni Sanal Şube Kullanım Kılavuzu İÇERİK 1. Yeni Sanal Şube Hakkında... 4 2. Ekranlar... 4 2.1. Ana sayfa... 4 2.1.1. Varlıklarım... 5 2.1.2. Favoriler... 6 2.1.3. BIST 100-Artanlar-Azalanlar...

Detaylı

Amway Türkiye Grup Haritası Aracı. Grup Haritası Aracı. www.amway.com.tr, infotr@amway.com. Her hakkı saklıdır.

Amway Türkiye Grup Haritası Aracı. Grup Haritası Aracı. www.amway.com.tr, infotr@amway.com. Her hakkı saklıdır. Grup Haritası Aracı www.amway.com.tr, infotr@amway.com. Her hakkı saklıdır. İçindekiler: Giriş sayfa 1 Grup Haritası Erişim sayfa 2 Grup Haritasını Görüntüleme sayfa 3 Araç Çubuğu Simgeleri sayfa 5 Sütunlar

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ZİMBRA E-POSTA SİSTEMİ KULLANICI DOKÜMANI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 EPOSTA SİSTEMİNE BAĞLANMA... 3 ESKİ E-POSTLAR... 5 YENİ KİŞİ VEYA GÖREV OLUŞTURMA... 6 MESAJ YAZMA... 6 KİŞİLER...

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

Başlangıç. Efficy 2014 Kullanıcı Kılavuzu. Oturum Açma. Efficy Kontrol Panelim. Efficy de arama yapmak. Oturum kapatma

Başlangıç. Efficy 2014 Kullanıcı Kılavuzu. Oturum Açma. Efficy Kontrol Panelim. Efficy de arama yapmak. Oturum kapatma Başlangıç Efficy 0 Kullanıcı Kılavuzu Oturum Açma Efficy Kontrol Panelim Efficy de arama yapmak Oturum kapatma Oturum Açma İnternet tarayıcınızı açınız ve Efficy ye ait web adresini tuşlayınız. Bu adresi

Detaylı

Okunmuş Kitaplar(Ödünç Verilenler)

Okunmuş Kitaplar(Ödünç Verilenler) Okunmuş kitaplar listesi, kütüphanenizde ödünç olarak verdiğiniz kitapların listelerini almak istediğinizde kullanabileceğiniz bir lsiteleme ekranıdır. Bu ekrandan kütüphanenizde hangi kitapların kimler

Detaylı

Elektra Raporlama Sistemi Sunumu

Elektra Raporlama Sistemi Sunumu Elektra Raporlama Sistemi Sunumu Raporlama Araçları Açıklamaları: 1-Seçilen nesneyi raporlar. 2-Yeni boş bir rapor eklemeyi sağlar. 3-Seçilen raporları düzenlemeyi sağlar. 4-Seçilen raporu siler. 5-Seçilen

Detaylı

Grafik ve Teknik Analiz Ekranı

Grafik ve Teknik Analiz Ekranı Grafik ve Teknik Analiz Ekranı Yeni Nesil Grafik ve Teknik Analiz aracı ile ihtiyaç duyacağınız her türlü fiyat ve hacim verisini görüntüleyebilir, geniş kapsamlı gösterge, osilatör ve grafik araçlarını

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı