2014 YILI TESCİL İŞLEMLERİ VE ÜCRETLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI SUNUMU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014 YILI TESCİL İŞLEMLERİ VE ÜCRETLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI SUNUMU"

Transkript

1 2014 YILI TESCİL İŞLEMLERİ VE ÜCRETLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI SUNUMU ARALIK 2013

2 Arz ve talebin karşılaştığı, tek bir fiyat oluşumuna imkan veren ve kamu kararına devlet tarafından denetlenen, mesleki nitelik taşıyan kamu kurumlarıdır. Ticaret Borsaları; 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanununda yazılı esaslar çerçevesinde borsa kotasyonuna dahil maddelerin alım satımı ve borsada oluşan fiyatların tespit, tescil ve ilanı işleriyle meşgul olmak üzere kurulan kamu tüzel kişiliğine sahip kurumlardır.

3 Borsaya dahil maddelerin, borsada alım satımını tanzim ve tescil etmek. Borsaya dahil maddelerin borsada oluşan her günkü fiyatlarını usulü dairesinde tespit ve ilan etmek. Alıcı ve satıcının, teslim ve teslim alma ile ödeme bakımından yükümlülüklerini, muamelenin tasfiye şartlarını, fiyatlar üzerinde etkili şartları ve ihtilaf doğduğunda ihtiyari tahkim usullerini gösteren ve Birliğin onayıyla yürürlüğe girecek genel düzenlemeler yapmak. Yurt içi ve yurt dışı borsa ve piyasaları takip ederek fiyat haberleşmesi yapmak, elektronik ticaret ve internet ağları konusunda üyelerine yol göstermek. Borsaya dahil maddelerin tiplerini ve vasıflarını tespit etmek üzere laboratuvar ve teknik bürolar kurmak veya kurulmuşlara iştirak etmek. Bölgeleri içindeki borsaya ilişkin örf, adet ve teamülleri tespit etmek, Bakanlığın onayına sunmak ve ilan etmek.

4 Borsa faaliyetlerine ait konularda ilgili resmi makamlara teklif, dilek ve başvurularda bulunmak; üyelerinin tamamı veya bir kesiminin menfaati olduğu takdirde bu üyeleri adına veya kendi adına dava açmak. Rekabeti bozucu etkileri olabilecek anlaşma, karar ve uyumlu eylem niteliğindeki uygulamalar izlemek ve tespiti halinde ilgili makamlara bildirmek. Mevzuatla bakanlıklara veya diğer kamu kurum ve kuruluşlarına verilen işlerin, bu Kanunda belirtilen kuruluş amaçları ve görev alanı çerçevesinde borsalara tevdii halinde bu işleri yürütmek. Üyelerinin ihtiyacı olan belgeleri vermek ve bunlara ilişkin gerekli hizmetleri yapmak. Yurt içi fuarlar konusunda yapılacak müracaatları değerlendirip Birliğe teklifte bulunmak. Sair mevzuatın verdiği görevlerle, ilgili kanunlar çerçevesinde Birlik ve Bakanlıkça verilecek görevleri yapmak.

5 Çanakkale Ticaret Borsası 1991 yılında Çanakkale ekonomisine katkı sağlamak amacı ile kurulmuştur. Borsamız kurulduğu günden itibaren üyelerine daha iyi ve sağlıklı hizmet verebilmek için gelişmeleri takip ederek varlığını sürdürmektedir yılı itibari ile borsamız 18 kişiden oluşan Meclis Üyesi, 5 kişiden oluşan Yönetim Kurulu Üyemiz, Merkez, Çan-Yenice, Ezine ve Gelibolu irtibat büroları, 4 Ziraat Mühendisi, 1 İktisat Uzmanı, 1 Biyolog olmak üzere 10 adet personel ve 2 adet laboratuar ile üyelerimize hizmet vermektedir.

6 Çanakkale tarımda ve hayvancılıkta oldukça iddialı bir il. Bölgemizin coğrafi yapısı ve iklimsel özelliklerinden dolayı ürün çeşitliliğimiz çok fazladır. Bununla birlikte borsamızda oluşan Sektör Kurulları da çeşitlilik göstermektedir. Tahılların Tohumların Toptan Ticareti Yağlı Tohumların Toptan Ticareti Bakliyatların Toptan Ticareti Zeytin ve Zeytinyağının Toptan Ticareti Süt ve Süt Ürünleri Toptan Ticareti Canlı Hayvanların Toptan Ticareti Diğer Toptan Gıda Maddeleri Ticareti olarak toplam 7 adet meslek komitesi ile hizmete devam etmekteyiz.

7 Borsamız üyelerine kaliteli hizmet verebilmek, İlimizin ve markalaşmış ürünlerimizin yurtiçinde ve yurtdışında tanıtımını yapabilmek için gelirlerimiz mevcuttur. Borsanın gelirleri şunlardır: a) Kayıt ücreti. b) Yıllık aidat. c) Muamele tescil ücreti. d) Yapılan hizmetler karşılığı alınan ücretler. e) Belge bedelleri. f) Yayın gelirleri. g) Bağış ve yardımlar. h) Para cezaları. ı) Misil zamları. j) Menkul, gayrimenkul sermaye iradı, şirket kârları ve döviz gelirleri. k) Sair gelirler.

8 5174 sayılı Kanunun 32. Maddesine göre Ticaret borsalarına dâhil maddelerin alımı veya satımı ile iştigal edenler, bulundukları yerin ticaret borsalarına kaydolunmaya mecburdurlar. Bu mecburiyetlere riayet etmeyenlerin kayıtları borsalara re'sen yapılır ve kendilerine tebliğ edilir. Borsaya kaydolunan tacirlerin durumlarında vukua gelen, Ticaret Kanununa göre tescil ve ilânı gerekli her çeşit değişikliklerin vukuundan itibaren bir ay içinde borsaya bildirilmesi mecburidir.

9 Ticaret borsalarının en büyük faydası, belge sisteminin yerleşmesi, tarım ürünleri ve hayvansal ürünlerin alım satımının borsaya tescili ile kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması sağlanmakta, böylece devletin bu ürünlerde stopaj, kdv ve vergi kayıp ve kaçakları önlemekte büyük ölçüde yararları vardır. Günümüzde ülkelerin serbest piyasa kuralları içerisinde karşılaştıkları en önemli sorunlardan birisi ekonomideki kaynakların ve yaratılan katma değerlerin adil bir biçimde paylaşımı gelmektedir. Ticaret borsaları bu açıdan, bilinçli alıcı ve satıcıları bir araya getirerek ürünlerin gerçek fiyatlarının oluşumunu sağlamaktadır. Ticaret borsaları pazarlama açısından sağladığı etkilerde desteklemenin genel ekonomi içersindeki olumsuz etkilerini azaltmaktadır.

10 İşadamı, ticaret borsasında taahhüt ettiği teslim tarihi ve mal miktarı ile uyumlu olarak ve bu maldan vadeli alım yaparak riskten kurtulmuş olur. Gıda, tekstil gibi sanayi dallarında çalışan üretici ihracatçılar vadeli alım sözleşmeleri yaparak, ihracat taahhütlerini zamanında ve istenilen kalite ve fiyatta yerine getirme imkanını Ülke ekonomilerinde dış ticaretin önemi tartışılmaz boyutlara ulaşmıştır. Bu bağlamda, ihracatın ülke ekonomileri açısından önemli bir yeri bulunmaktadır. Ticaret borsaları uluslararası standartlara uygun ürün standartları ve tipleri ile ihracatın gelişmesinde de önemli katkılar sağlamaktadır. Ticaret borsaları, piyasa fiyatlarının oluşumu, fiyat istikrarı, piyasadaki belirsizlikleri azaltması, riskin dağıtılması ve paylaşılması yanında makro ekonomik planlar için sağladığı veri bankaları ile ülke ekonomisi konusunda akademik ve bilimsel çalışma ve değerlendirmelere verdikleri katkılarda önemli fonksiyonlar olarak karşımıza çıkmaktadır.

11 Borsamız tarafından verilen kayıt beyannamesi, ilgili kişi veya kişiler tarafından doldurulur ve aşağıda belirtilen belgeler eklenecektir. Ticaret ve Sanayi Odası ndan alınmış kayıt sureti Ticaret siciline kayıtlı olanlar için Türkiye Sicil Gazetesi nin bir nüshası veya fotokopisi Ticaret siciline kayıtlı olmayan Esnaf Siciline kayıtlı olanlar ise,esnaf ve Sanatkarlar Odası kayıt sureti Noterlikçe tasdik edilmiş imza sirküleri(imzaya yetkili kişi veya kişilerin) Nüfus cüzdanı örneği (imzaya yetkili kişi veya kişilerin) 4 adet fotoğraf (imzaya yetkili kişi veya kişilerin) Vergi levhası fotokopisi (kooperatifler hariç)

12

13

14

15

16 Tescil işlemi bir alım satım işlemine hukuki bir nitelik kazandırır Sayılı Kanunun 46. Maddesine göre Borsa kotasyonuna tabi olan malların kanun gereği belirlenen asgari miktarlarının üzerinde alım satımını yapan tüzel ve gerçek kişiler, bu alım satımlarını borsaya tescil ettirmek zorundadır. Borsalar, kendi üyelerinin borsa maddeleri üzerinde yaptıkları tescili zorunlu alım ve satımlarının tamamını tescil ettirip ettirmediklerini kontrole yetkilidirler. Bu amaçla kendi üyelerinin ilgili defter ve evraklarını inceleyebilirler.

17 Çanakkale Ticaret Borsası nda tescilli zorunlu alım, satım maddeleri ise şu şekildedir; Enaz tescil Miktarı 1- HUBUBAT 1 Arpa 100 Kg 2 Buğday 100 Kg 3 Yulaf 100 Kg 4 Çeltik 100 Kg 5 Pirinç 100 Kg 6 Mısır 100 Kg 7 Çavdar 500 kg 8 Tritikale 500 kg 2- HUBUBAT MAMÜLLERİ 1 Arpa Kırması 100 Kg 2 Buğday Kepeği 100 Kg 3 Bulgur 100 Kg 4 Buğday unu 144 Kg 5 İrmik 100 Kg 6 Nişasta 120 Kg 3- BAKLİYAT MAMÜLLERİ 1 Bakla 100 Kg 2 Fiğ 100 Kg 3 Kuru Fasulye 100 Kg 4 Nohut 100 Kg 5 Bezelye 250 kg 6 Börülce 500 kg 7 Mercimek (Kırmızı-Yeşil-Sarı) 500 Kg 4-YAĞLI TOHUMLAR 1 Ayçiçek 100 Kg 2 Pamuk Çekirdeği (Çiğit) 100 Kg 3 Susam 250 kg 4 Kanola 250 kg 5 Sayo Fasülyesi 250 kg 6 Aspir 250 kg 5-KÜSPE VE PİRİNA 1 Küspe 500 Kg. 2 Pirina 500 Kg 3 Mısır (Silajlık) 500 kg 4 Hayvan Yemi (Süt-besi) 500 Kg. 5 Tavuk Piliç yemi 500 Kg 6 Yonca (Kuru ot-silajlık) 500 kg 6-NEBATİ YAĞLAR 1 Ayçiçek Yağı 51 Kg 2 Pamuk Yağı 50 Kg 3 Zeytinyağı 51 Kg Enaz tescil Miktarı 7-ÇEŞİTLİ GIDA MADDELERİ A) BİTKİSEL GIDA MADDELERİ 1 Konserve 320 Kg 2 Zeytin 50 Kg

18 B) HAYVANSAL GIDA MADDELERİ 1 Peynir 17 Kg 2 Et a) Büyükbaş 25 Kg b) Küçükbaş 15 Kg c) Kuzu Oğlak 10 Kg d) Kümes Hayvanı (Piliç- Tavuk) 50 Kg 3 Yumurta 500 Adet 4 Süt 50 kg 5 Bal 50 kg 8- KURU VE YAŞ MEYVELER A) KURU MEYVELER 1 Badem a) İç 25 Kg b) Kabuklu 100 Kg 2 Antep Fıstığı 50 kg 3 Ceviz (Kabuklu) 100 kg 4 Ceviz (İç) 50 kg 5 Kestane 100 kg 9- TEKSTİL HAM MADDELERİ 1 Pamuk a) Çekirdekli 100 Kg b) Çekilmiş Kaba Balya 200 Kg 2 Keçi Kılı 100 Kg 3 Yün ve Yapağı 100 Kg 10- CANLI HAYVANLAR KASAPLIK CANLI HAYVANLAR a) Büyükbaş Kasaplık Canlı Hayvan 1 Adet b) Küçükbaş Kasaplık Canlı Hayvan 3 Adet 11- HAM DERİLER KASAPLIK HAYVAN DERİLERİ a) Büyükbaş Kasaplık Hayvan Derisi 50 Kg b) Küçükbaş Kasaplık Hayvan Derisi 3 Adet 12- ÇEŞİTLİ MADDELER 1 Bağırsaklar a) Büyükbaş Ham 15 Adet b) Büyükbaş İşlenmiş 15 Adet c) Küçükbaş Ham 15 Adet d) Küçükbaş İşlenmiş 15 Adet 2 Korunga 500 kg 3 Kereste 10 m3

19 Ticaret borsalarında tescil ettirilerek yapılan alım satım muamelelerinde gelir vergisi tevkifatı (stopaj vergisi) hayvansal ve bunların mahsulleri ile kara ve su avcılığı mahsullerinde %2 den %1 e, diğer zirai mahsuller için %4 ten %2 ye düşürülmektedir. ÖRN: TL lik Zirai ürün alımı için bir üretici tescil ettirmediği takdirde TL lik bir stopaj vergisi ödeyecektir. Ancak bu zirai ürün için tescil işlemini yaptırdığı takdirde binde bir oranında 200 TL tescil ücreti ile TL stopaj vergisi ödeyecektir. Toplamda tescil ücreti ve stopaj vergisi TL olacaktır. Yani tescil işlemi sayesinde firma TL daha az ödeme yapmış olacaktır. Bu durumdaki kar oranı %47,5 olacaktır.

20 Tescil edilen muamelenin bedeli üzerinden nispi olarak alınan ücrete Tescil Ücreti denir. Tescil ücreti, nispi borsa meclisinin teklifi, bakanlığın onayı ile belirlenir ve bu nispet borsaya dahil olan maddelerin tümüne aynı oranda uygulanmak üzere muamele bedelinin binde birinden az, binde beşinden çok olamaz. Borsamız tescil ücretlerine baktığımızda 1991 yılından 2013 yılına kadar alım ve satım tescil işlemleri ayrı ayrı olarak binde 2 oranında tescil ücreti alınmaktaydı tarihinden itibaren Yönetim Kurulumuzun tarih ve 2013/28 sayılı kararıyla tespit edilmiş ve Borsa Meclisimizce tarih ve 2013/07 sayılı kararıyla tescil ücreti oranı binde bir olarak kabul edilmiştir.

21 Ülkemizin tarım, gıda ve hayvancılık sektörünün en önemli ve en örgütlü meslek kuruluşlarından olan Çanakkale Ticaret Borsası, Borsaların kuruluş amaçlarından olan tarım ve gıda ürünlerinin müstahsilden sonra hemen kayıt altına alınması için piyasa ile üretici arasında bir köprü görevini üstlendiği için tescil ücretlerinde değişikliğe gidilmiştir. Üyelerimizden aldığımız talepler sonucunda aldığımız bu kararda amacımız hem tescil ücretini azaltarak işlem hacmimizi artırmak, hem de Borsamızın faaliyetlerini geniş kitlelere ve tabana yaymaktır. Tescil ücret oranımızı düşürerek işlem hacmimizi artırmaya çalışacağız. İlimizin ürünlerinin, çiftçimizin müstahsilimizin mahsullerinin Borsamız üzerinde piyasaya daha fazla arz edilmesine bu sayede hem ülkemiz ekonomisine önemli bir katkıda bulunmaya çalışacağız hem de tarım piyasasının daha kayıtlı ve disiplinli olmasına katkı vermiş olacağız.

22 2014 yılından itibaren tüccar satışlarında tek fatura için üst sınır tescil ücretimiz ise 250 TL olmuştur. Örnek 1:17 kg 1000 teneke peynir satışı için TL lik tek fatura kesen bir üyemiz tescil işlemi karşılığında 300 TL yerine 250 TL tescil ücreti ödeyecektir. Örnek 2: 400 ton buğdayı kilogramı 0,70 TL den sattığında TL lik tek fatura kesen bir üyemiz tescil işlemi karşılığında 280 TL yerine 250 TL tescil ücreti ödeyecektir. Tescil işlemleri için gerekli belgeler ise, Muhtasar beyanname, Tahakkuk fişi, Stopaj ödeme makbuzu, Müstahsil makbuzu gereklidir. Satış faturalarında ise yalnızca faturayı düzenleyen kişi ya da kuruluşun yetkili temsilcisi tarafından istenmesi halinde faturanın aslıyla işlem yapılması gerekmektedir.

23 Müstahsil alışlarında tescil süresi müstahsil makbuzlarının kesildiği tarihin bir sonraki ayının 23 üne kadar tescil işlemlerinin yaptırılması gerekmektedir. Yani müstahsil makbuzlarının tarihi temmuz ayına aitse Ağustos ayının 23 üne kadar süresi vardır. Satış faturalarının tescili ise fatura kesim tarihinden itibaren 1 ay süre içerisinde yaptırılması gerekmektedir. Örneğin fatura tarihi ise faturanın tarihi içerisinde yaptırılması gerekmektedir. Tescil süresi içerisinde yapılamayan tescillerde ise ceza uygulanır. Bu da tescil ücretinin yarısına tekabül etmektedir. Yani ödeyeceğiniz tescil ücreti 250,00 TL olan işleminizin cezası 125,00 TL olacak ve toplam 375,00 TL ödeme yapmanız gerekmektedir.

24 Saygılarımla

MALATYA TİCARET BORSASINA TABİ MADDELER VE BU MADDELERİN ALIM VEYA SATIM Y Ö N E T M E N L İ Ğ İ

MALATYA TİCARET BORSASINA TABİ MADDELER VE BU MADDELERİN ALIM VEYA SATIM Y Ö N E T M E N L İ Ğ İ MALATYA TİCARET BORSASINA TABİ MADDELER VE BU MADDELERİN ALIM VEYA SATIM Y Ö N E T M E N L İ Ğ İ 08.01.2005 Tarih 25694 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ve 18.05.2004 Tarihli ve 5174 sayılı Odalar ve Borsalar

Detaylı

HUBUBAT. T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/11/2018. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı.

HUBUBAT. T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/11/2018. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı. HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.80 1.18 0.9646 1,326,66 KG 1,279,671.94 125 ARPA YEMLİK TTS 0.95 1.08 1.0046 236,377.00 KG 237,453.08 15 ARPA YEMLİK ı: 1,544,675.02 142 ARPA

Detaylı

TİCARET BORSALARINA KOTE EDİLEN MADDELER

TİCARET BORSALARINA KOTE EDİLEN MADDELER TİCARET BORSALARINA KOTE EDİLEN MADDELER I HUBUBAT : 1 Arpa (Tevkifata Tabi) 2 Bagala-Karamuk " " 3 Buğday " " 4 Çavdar " " 5 Çalkantı " " 6 Çeltik " " 7 Darı " " 8 Kaplıca " " 9 Kuşyemi " " 10 Mısır "

Detaylı

HUBUBAT. HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/11/2018

HUBUBAT. HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/11/2018 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.80 1.18 0.9624 3,582,217.00 KG 3,447,593.73 428 ARPA YEMLİK TTS 0.88 1.15 1.0068 1,783,428.71 KG 1,795,535.49 45 ARPA YEMLİK TTS- 0.95 0.95 0.9500,06

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 7/08/ /08/2017. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ 7/08/ /08/2017. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-8 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.83 0.8203 3,863,527.00 KG 3,169,220.61 10 ARPA YEMLİK MTS- 0.82 0.82 0.8247 95,660.00 KG 78,887.75 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.79 0.86 0.8468

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 87,569.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat MISIR , KG 87,569. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/09/206-30/09/206 Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.84 0.6862 3,700,227.00 KG 2,539,249.9 50 ARPA YEMLİK MTS- 0.64 0.68 0.6674 4,42 KG 94,382.92 20 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.76 0.735

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK 2.63 1.0911 204,943,926.0 KG 223,621,943.

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK 2.63 1.0911 204,943,926.0 KG 223,621,943. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 6 ARPA YEMLİK MTS 0.38 0.85 0.587 987,275.00 KG 579,628.90 39 ARPA YEMLİK TTS 0.52 0.75 0.6478 29,240.00 KG 42,027.90 8 ARPA YEMLİK TTS 24.75 29.70 28.8536,47.00

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,073, KG 26,394,903.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,073, KG 26,394,903. Tarih: 0/2/208 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.70.6 0.9708 2,207,222.00 KG 2,42,677.08 272 ARPA YEMLİK TTS 0.8.4.043 4,872,880.00 KG 5,083,095.04 72 ARPA YEMLİK ı: 7,299,545.82

Detaylı

T.C. KIRIKKALE TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: KIRIKKALE TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. KIRIKKALE TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: KIRIKKALE TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA BEYAZ T.C. Sayfa: - 9 ARPA FFARK KG 6,098.00 ARPA MTS 0.50 6.60 0.682 4,903,329.60 KG 28,543,274.7 202 ARPA MTS- 0.68 0.69 0.6832,367,37 KG 934,24.24 2 GT ARPA OFİS-S 0.67 0.75 0.725

Detaylı

T.C. KIRIKKALE TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: KIRIKKALE TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. KIRIKKALE TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Şube Adı: KIRIKKALE TİCARET BORSASI Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Şube Adı: Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.50 0.5000 7,600.00 KG 3,800.00 ARPA YEMLİK ı: 3,800.00 ARPA BEYAZ ARPA MTS 0.60.24 0.8048 28,308,489.00 KG 22,782,788.40 92 ARPA MTS-

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,462, KG 9,427,230.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,462, KG 9,427,230. 01//2018 HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK - 31//2018 Sayfa: 1 - ARPA YEMLİK MTS 0.70 1.28 0.9508 6,716,118.00 KG 6,385,981.37 766 ARPA YEMLİK MTS- 0.78 1.00 0.9186 67,70 KG 62,186.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.84 1.15

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 133,885.

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 133,885. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK TTS 0.64 0.66 0.6404 209,055.00 KG 133,885.50 2 ARPA YEMLİK ı: 133,885.50 2 ARPA ı 133,885.50 2 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK İTHAL İTL 0.82 0.82 0.8236 794,100.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2016. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2016. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.31 0.75 0.6576 1,494,620.00 KG 982,827.50 16 ARPA YEMLİK MTS- 0.70 0.70 0.7000 18,000.00 KG 12,600.00 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.78 0.7186 9,509,750.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK TTS 0.50 0.50 0.5017 144,340.00 KG 72,409.00 1 ARPA YEMLİK ı: 72,409.00 1 ARPA ı 72,409.00 1 MISIR MISIR MISIR İRMİĞİ İHR 0.70 0.89 0.8194 52,500.00 KG

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/201 T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK TTS 0.4 0.75 0.887 1,39,328.00 KG 943,074.97 15 ARPA YEMLİK ı: 943,074.97 15 ARPA ı 943,074.97 15 MISIR MISIR MISIR İRMİĞİ İHR 0.75 1.07 0.8708

Detaylı

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2016. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2016. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/1/016-31/1/016 Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.83 0.757 1,675,898.00 KG 1,16,17.41 45 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.7535 686,580.00 KG 517,349.10 16 ARPA YEMLİK TTS- 0.68 0.75 0.6978

Detaylı

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/06/2015. Tarih: Sayı: 6 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/06/2015. Tarih: Sayı: 6 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK TTS 0.5 0.70 0.759 198,740.00 KG 134,331.00 2 ARPA YEMLİK ı: 134,331.00 2 ARPA ı 134,331.00 2 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK BALDO MTS 1.74 1.74 1.734 29,980.00 KG

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 155,626.

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 155,626. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.80 0.86 0.8241 188,840.00 KG 155,626.20 19 ARPA YEMLİK ı: 155,626.20 19 ARPA ı 155,626.20 19 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK BALDO MTS 1.00 4.00 2.6276

Detaylı

ÜYE EL KİTABI TARSUS TİCARET BORSASI

ÜYE EL KİTABI TARSUS TİCARET BORSASI ÜYE EL KİTABI TARSUS TİCARET BORSASI Şahin mahallesi 4612 ada 2 parselde tapulu 12.152 m2,4613 ada 1 nolu parselde 315 metrekare, 4605 ada 1 nolu parselde 330 metrekare ve 4606 ada 1 nolu parselde 365

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 521,749.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK MTS , KG 521,749. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2017-31/0/2017 Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.91 0.166 9,534,079.60 KG 7,75,642.33 1435 ARPA YEMLİK MTS- 0.75 0.5 0.16 11,540.00 KG 14,2.0 1 ARPA YEMLİK TTS 0.0 0.90 0.407

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 31/0/2012 Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.52 0.5 0.530 2,119,95.00 KG 1,125,08.33 1 ARPA YEMLİK TTS 0.53 0.62 0.5486 1,891,138.00 KG 1,03,42.55 56 ARPA YEMLİK ı: 2,162,559.88 3

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Aşurelik (1000 gr) 1 0,60 0,60 0,60 427.660,00Kg 254.457,70 MS 3 1,80 2,25 1,95 444,00Ad 864,00 HŞ BUĞDAY 428.104,00 Kg 255.321,70 Mısır Slajlık 3 0,14 0,17 0,14

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/11/2017. Tarih: Sayı: 46 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 17/11/2017. Tarih: Sayı: 46 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-7 ARPA YEMLİK 2017 MTS 0.80 0.80 0.8000 8,760.00 KG 7,008.00 1 ARPA YEMLİK 2017 TTS 0.85 0.85 0.8500 8,000.00 KG 6,800.00 1 ARPA İTHAL 2017 TTS 0.83 0.87 0.8496 111,600.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 29/08/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 29/08/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.67 0.6705 60,444.00 KG 40,529.40 1 ARPA YEMLİK ı: 40,529.40 1 ARPA ı 40,529.40 1 MISIR MISIR MISIR İRMİĞİ İHR 0.74 0.95 0.8011 492,250.00 KG 394,323.88

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK , KG 606,612.

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK , KG 606,612. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-20 ARPA YEMLİK MTS 0.87 0.7378 1,573,107.00 KG 1,160,623.67 61 ARPA YEMLİK TTS 0.68 1.05 0.7505 741,060.00 KG 556,193.50 28 ARPA YEMLİK ı: 1,716,817.17 89 ARPA BEYAZ

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2013. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2013. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2013-31//2013 Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.54 0.60 0.5642 745,535.00 KG 420,602.90 19 ARPA YEMLİK MTS- 0.57 0.57 0.5700 1,200.00 KG 684.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.57 0.61 0.5858

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/03/2017. Tarih: Sayı: 3 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/03/2017. Tarih: Sayı: 3 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 1/0/2017 T.C. Sayfa: 1-16 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.85 0.76 177,520.00 KG 10,2.70 9 ARPA YEMLİK TTS 0.71 0.87 0.8171 8,202,410.00 KG 6,702,02.82 1 ARPA YEMLİK ı: 6,82,56.52 22 ARPA

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.73 0.7000 2,368,690.00 KG 1,68,02.88 11 ARPA YEMLİK ı: 1,68,02.88 11 ARPA ı 1,68,02.88 11 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK MTS 1.31 1.31 1.304 303,770.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/201-30/0/201 T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.9 0.7 0.7352 234,732.00 KG 172,575.79 7 ARPA YEMLİK TTS 0.70 0.75 0.7409 210,80.00 KG 15,085.00 5 ARPA YEMLİK ı: 328,0.79 12

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 6,390.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 6,390. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-23 ARPA YEMLİK MTS 0.58 0.74 0.6641 911,590.00 KG 605,363.61 30 ARPA YEMLİK TTS 0.69 0.80 0.7451 459,175.00 KG 342,5.65 37 ARPA YEMLİK ı: 947,489.26 67 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BİRALIK MTS , KG 5,840.

T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA BİRALIK MTS , KG 5,840. HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK 0/0/200 T.C. Sayfa: - 23 ARPA BİRALIK MTS 0.40 0.40 0.4000 4,600.00 KG 5,840.00 ARPA BİRALIK ı: 5,840.00 ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK MTS 0.30 0.55 0.3857 22,469,82.00 KG 8,666,25.60

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 93,536.

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 93,536. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/207-3/0/207 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.45 0.90 0.8387,529.77 KG 93,536.96 4 ARPA YEMLİK ı: 93,536.96 4 ARPA ı 93,536.96 4 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK BALDO MTS.30 2.8 2.0289

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/04/ /04/2016. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-15 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı.

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/04/ /04/2016. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-15 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.70 0.6257 93,240.00 KG 58,344.00 5 ARPA YEMLİK TTS 0.63 0.83 0.6926 5,423,890.00 KG 3,756,614.70 13 ARPA YEMLİK ı: 3,814,958.70 18 ARPA

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 45,627.

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 45,627. HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK Sayfa: 1-8 ARPA DONE TTS 0.65 0.65 0.6500 45,980.00 KG 29,887.00 3 ARPA BİRALIK ı: 29,887.00 3 ARPA YEMLİK ARPA YEMLİK TTS 0.67 0.67 0.6700 68,100.00 KG 45,627.00 1 ARPA YEMLİK

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 21/04/ /04/2014 Sayfa: 2-10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Ençok Fiyat.

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 21/04/ /04/2014 Sayfa: 2-10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Ençok Fiyat. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.58 0.60 0.5896 54,200.00 KG 31,958.20 2 ARPA İTHAL OFİS-S 0.65 0.65 0.6465 1,442,180.00 KG 932,369.37 1 ARPA YEMLİK ı: 964,327.57 3 ARPA ı 964,327.57

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2017. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/12/2017. Tarih: Sayı: 12 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2017-31//2017 Sayfa: 1-18 ARPA YEMLİK 2017 MTS 0.74 0.90 0.8283 511,370.00 KG 423,574.40 13 ARPA YEMLİK 2017 TTS 0.80 0.90 0.8839 236,840.00 KG 209,350.00 3 ARPA İTHAL 2016

Detaylı

ÇTB 2012 YILI 6 AYLIK EKONOMİK RAPOR HAZIRLAYAN: BURCU GENÇ

ÇTB 2012 YILI 6 AYLIK EKONOMİK RAPOR HAZIRLAYAN: BURCU GENÇ ÇTB 2012 YILI 6 AYLIK EKONOMİK RAPOR HAZIRLAYAN: BURCU GENÇ YILLARA GÖRE İLK ALTI AYLIK İŞLEM HACMİMİZ 200000000 150000000 100000000 50000000 0 2012 2011 Seri 2 2010 2010 yılından 2012 yılına ilk altı

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN AYLIK BÜLT Sayfa No 1 BÜLT AYI GÖR MADDELERİN HUBUBAT ÜRÜNLERİ BUĞDAY Buğday 0,52 0,75 0,70 664.203,00 Kg 467.103,22 MGT 10 Buğday 0,71 0,75 0,73 436.576,00 Kg 318.623,78 TGT 10 Buğday 0,60 0,79 0,69 4.540.066,00

Detaylı

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 425,077.

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 425,077. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.63 0.72 0.6556 648,36 KG 425,077.80 4 ARPA YEMLİK ı: 425,077.80 4 ARPA BEYAZ ARPA BEYAZ (. GRUP) MTS 0.60.00 0.8553 28,53,682.00 KG 24,388,86.23

Detaylı

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA BEYAZ ,670, KG 3,613,757.

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA BEYAZ ,670, KG 3,613,757. Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/2009 T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.45 0.3869 96,88.00 KG 372,53.6 66 ARPA YEMLİK TTS 0.35 0.37 0.365 22,540.00 KG 44,297.50 3 ARPA YEMLİK ı: 46,450.66 69 ARPA BEYAZ

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 02/05/2013. Tarih: Sayı: - 31/05/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-12 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 02/05/2013. Tarih: Sayı: - 31/05/2013 Satış Şekli. Sayfa: 1-12 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 31/0/2013 T.C. Sayfa: 1-12 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.6 0.6379 76,000.00 KG 48,479.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.63 0.623 7,000.00 KG 46,900.00 2 ARPA YEMLİK TTS- 0.64 0.64 0.630 23,420.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/07/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 31/0/201 T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.53 1.00 0.8648 214,280.00 KG 185,320.00 11 ARPA YEMLİK TTS 0.8 0.8 0.800 36,240.00 KG 28,26.20 1 ARPA YEMLİK ı: 213,58.20 12 ARPA ı

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI YILLIK BÜLTEN

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI YILLIK BÜLTEN YILLIK BÜLT Sayfa No: 1 BÜLT YILI : 2015 GÖR MADDELERİN TOPLAM HACMİ HUBUBAT ÜRÜNLERİ BUĞDAY Buğday 0,56 1,00 0,81 11.846.072,00 Kg 9.595.663,45 TGT 162 Buğday 0,75 0,82 0,77 18.512.140,00 Kg 14.272.294,87

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN AYLIK BÜLT Sayfa No 1 BÜLT AYI GÖR MADDELERİN HUBUBAT ÜRÜNLERİ BUĞDAY Buğday 0,59 0,73 0,71 585.451,00 Kg 415.847,34 MGT 15 Buğday 0,64 0,79 0,73 258.340,00 Kg 188.490,80 TGT 11 Buğday 0,68 0,69 0,68 2.205.000,00

Detaylı

T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 11,270.

T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS , KG 11,270. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/203 T.C. Sayfa: - 20 ARPA YEMLİK TTS 0.58 0.58 0.5750 9,600.00 KG,270.00 ARPA MTS 0.49 0.73 0.5836,207,733.00 KG 6,540,880.60 3258 ARPA TTS 0.55 0.77 0.6230 4,694,597.00 KG

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 80,241.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 80,241. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.75 0.6894 106,640.00 KG 73,522.00 6 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.80 0.7781 112,770.00 KG 87,746.70 9 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.60 0.60 0.6000 2,500.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.62 0.73 0.6574 379,250.00 KG 249,327.50 9 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.75 0.7500 103,990.00 KG 77,992.50 9 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.67 0.67 0.6700 850.00

Detaylı

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 201,901.

T.C. KARAPINAR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 201,901. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/205 T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.67 0.5637 358,40.00 KG 20,90.00 7 ARPA YEMLİK ı: 20,90.00 7 ARPA BEYAZ ı: 46,635,343.73 2522 ARPA İTHAL ARPA İTHAL OFİS-S 0.79 0.79

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,134, KG 2,865,570.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK ,134, KG 2,865,570. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.59 0.8 0.6926 4,467,809.00 KG 3,094,466.72 607 ARPA YEMLİK MTS- 0.65 0.72 0.6963 325,05 KG 226,327.44 66 ARPA YEMLİK TTS 0.67 0.77 0.79,074,60 KG

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/08/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 31/08/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/2017 T.C. Sayfa: 1-15 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.5 0.15,519,572.00 KG 6,949,956.96 25 ARPA YEMLİK MTS- 0.2 0.2 0.247 95,660.00 KG 7,7.75 1 GT ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.9 0.415 6,114,13.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. 01/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 31/12/2012. Tarih: Sayı:

HUBUBAT T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. 01/01/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri - 31/12/2012. Tarih: Sayı: Tarih: HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/01/20-31//20 T.C. Sayfa: 1-20 ARPA YEMLİK MTS 0.55 0.55 0.5500 11,420.00 KG 6,281.00 3 ARPA YEMLİK TTS 0.51 0.63 0.5588 1,477,243.00 KG 825,411.14 21 ARPA MTS 0.45 0.73

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/05/206-3/05/206 T.C. Sayfa: - 20 ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.85 0.7790 20,260.00 KG 56,78.60 ARPA YEMLİK ı: 56,78.60 ARPA ı 56,78.60 MISIR MISIR MISIR CİN İHR,075.20 KG MISIR CİN TTS.75

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yemlik 45 Gun 45,00 Buğday İthal Buğday Aşurelik 4 1,01 1,01 1,01 149.860,00Kg 151.358,60 V 1 0,63 0,63 0,63 5.127.500,00Kg 3.246.207,43 İA 1 1,73 1,73 1,73 20,00Kg 34,60 HŞ BUĞDAY

Detaylı

HUBUBAT. T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/2018. Sayfa: 1-10 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT. T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/06/2018. Sayfa: 1-10 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT. ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.82 0.88 0.845 451,84.00 KG 390,49.91 22 ARPA YEMLİK TTS 0.98 0.98 0.9800 25,140.00 KG 24,37.20 1 ARPA YEMLİK ı: 415,134.11 23 ARPA ı 415,134.11

Detaylı

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/04/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/04/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.68 0.68 0.6800 18,330.00 KG 12,6.0 2 ARPA YEMLİK ı: 12,6.0 2 ARPA ı 12,6.0 2 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK BALDO MTS 1.98 3.12 2.217,153,870.00 KG 9,210,702.13

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2015. Tarih: Sayı: - 28/02/2015 Satış Şekli. Sayfa: 1-14 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2015. Tarih: Sayı: - 28/02/2015 Satış Şekli. Sayfa: 1-14 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.75 0.6954 244,140.00 KG 169,785.45 10 ARPA YEMLİK TTS 0.62 0.88 0.6764 90,210.00 KG 61,020.00 4 ARPA YEMLİK ı: 20,805.45 14 ARPA ı 20,805.45

Detaylı

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2014. Tarih: Sayı: - 31/12/2014 Satış Şekli

HUBUBAT T.C. KARAMAN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ 01/01/2014. Tarih: Sayı: - 31/12/2014 Satış Şekli HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/204 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.40 0.83 0.6900 26,836,288.00 KG 8,57,554.2 8 ARPA YEMLİK TMS 0.57 0.58 0.5736 06,740.00 KG 6,230.30 5 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.692 22,870,728.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2017. Tarih: Sayı: - 28/02/2017 Satış Şekli. Sayfa: 1-9 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/02/2017. Tarih: Sayı: - 28/02/2017 Satış Şekli. Sayfa: 1-9 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/0/017-8/0/017 T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.85 0.85 0.8500 9,300.00 KG 7,905.00 1 ARPA YEMLİK TTS 0.78 0.78 0.7800 161,50.00 KG 15,985.60 1 ARPA YEMLİK ı: 133,890.60 ARPA

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 4,708.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA TOHUMLUK TTS , KG 4,708. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.70 0.6983 21,260.00 KG 14,846.00 2 ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.80 0.8000 600.00 KG 480.00 2 ARPA YEMLİK ı: 15,326.00 4 ARPA TOHUMLUK ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK , KG 95,070.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇELTİK , KG 95,070. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-7 ARPA YEMLİK MTS 0.89 0.8243 1,078,10 KG 888,625.62 127 ARPA YEMLİK MTS- 0.81 0.81 0.8100 25,96 KG 21,027.60 1 ARPA YEMLİK TTS 0.84 0.86 0.8526 40,86 KG 34,837.20

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN

AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI AYLIK BÜLTEN AYLIK BÜLT Sayfa No 1 BÜLT AYI GÖR MADDELERİN HUBUBAT ÜRÜNLERİ BUĞDAY Buğday 0,55 0,73 0,68 1.092.617,00 Kg 742.357,48 MGT 14 Buğday 0,67 0,75 0,72 262.946,00 Kg 188.411,45 TGT 15 Buğday 0,50 0,74 0,68

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.7514 40,900.00 KG 30,732.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK TTS 0.80 0.7514 40,900.00 KG 30,732. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.80 0.7514 40,900.00 KG 30,732.28 8 ARPA YEMLİK ı: 30,732.28 8 ARPA ı 30,732.28 8 MISIR MISIR MISIR YEMLİK MTS 0.70 0.70 0.7000 122,000.00

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 19/06/2015. Tarih: Sayı:

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 19/06/2015. Tarih: Sayı: HUBUBAT MISIR MISIR T.C. Sayfa: 1-8 MISIR İRMİĞİ TTS 0.85 0.85 0.8470 200,000.00 KG 169,408.80 1 MISIR ( İTHAL) İTL 0.51 0.51 0.5081 431,014.00 KG 218,986.35 1 MISIR ( İTHAL) TTS 0.70 0.70 0.7000 4,840.00

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam YAĞLI TOHUMLAR T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ HUBUBAT MISIR MISIR 08/05/207-2/05/207 T.C. Sayfa: - 8 MISIR SOSLU TTS 3.30 9.00 3.882,00.00 KG 4,200.00 2 MISIR ı: 4,200.00 2 MISIR ı 4,200.00 2 HUBUBAT 4,200.00 2 BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ NOHUT NOHUT NOHUT

Detaylı

BORSA KOTASYON LİSTESİNE DAHİL OLAN ÜRÜNLERDEN GELİR VERGİSİ TEVKİFATINA TABİ OLAN (STOPAJ ORANLARI) VE OLMAYANLAR

BORSA KOTASYON LİSTESİNE DAHİL OLAN ÜRÜNLERDEN GELİR VERGİSİ TEVKİFATINA TABİ OLAN (STOPAJ ORANLARI) VE OLMAYANLAR BORSA KOTASYON LİSTESİNE DAHİL OLAN ÜRÜNLERDEN GELİR VERGİSİ TEVKİFATINA TABİ OLAN (STOPAJ ORANLARI) VE OLMAYANLAR G.V.K. Madde: 94/11 (Gelir Vergisi Genel Tebliği Seri No: 185) Zirai Stopaj Oranı Borsa

Detaylı

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 54,

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 54, HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/207 T.C. Sayfa: - 0 ARPA YEMLİK MTS 0.64 0.8 0.6994,684,490.00 KG,78,54.80 32 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.59.95 0.900 7,795,530.00 KG 7,094,256.50 6 ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.92 0.7634

Detaylı

T.C. ERZURUM TİCARET BORSASI H A F T A L I K B Ü L T E N

T.C. ERZURUM TİCARET BORSASI H A F T A L I K B Ü L T E N 1 GÖREN MADDELERİN HUBUBATLAR HUBUBATLAR ARPA BUĞDAY PİRİNÇ AŞURELİK BUĞDAY AŞURELİK BUĞDAY AŞURELİK BUĞDAY PİRİNÇ KIRIK 0,54 0,55 0,55 43.500 KG 23.815,00 HMS 5 0,54 0,69 0,60 159.740 KG 96.195,60 HMS

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 4,736.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 4,736. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 24 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.80 0.7496 754,045.00 KG 565,227.07 2 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.90 0.798 299,570.00 KG 237,203.70 30 ARPA YEMLİK ı: 899,37.37 53 ARPA ı 899,37.37

Detaylı

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2017. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2017. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01/01/017-31/01/017 T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.60 0.81 0.7379 1,04,895.00 KG 756,83.40 140 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.78 0.78 0.7761 1,5,6 KG 97,14.70 9 ARPA YEMLİK TTS 0.75

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.69 0.75 0.7287 8,08.00 KG 86,045.2 7 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.80 0.7837 07,072.00 KG 83,95.2 6 ARPA YEMLİK ı: 69,960.33 23 ARPA ı 69,960.33 23 MISIR

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK , KG 61,910.

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA TOHUMLUK , KG 61,910. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.80 0.703 3,033,65.00 KG 2,54,670.92 50 ARPA YEMLİK TTS 0.45 0.87 0.7224,504,80.00 KG,087,0.7 36 ARPA YEMLİK ı: 3,24,772.63 86 ARPA ÇAKIR

Detaylı

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 30/09/2016. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ - 30/09/2016. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 22 ARPA YEMLİK MTS 0.67 0.80 0.7439 593,460.00 KG 44,486.38 20 ARPA YEMLİK TTS 0.7 0.89 0.7893 25,850.00 KG 70,37.30 6 ARPA YEMLİK ı: 6,857.68 36 ARPA ı 6,857.68

Detaylı

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 3 SAYFA NO : 1

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 3 SAYFA NO : 1 BÜLTEN NO : 3 SAYFA NO : 1 HUBUBAT BUĞDAYLAR BUĞDAY EKMEKLİK 0,82 0,82 0,82 20.020 KG 16.416,40 FAB.S 1 BUĞDAY EKMEKLİK 0,70 0,90 0,85 1.108.500 KG 937.831,00 HMS 19 BUĞDAY EKMEKLİK 0,83 0,91 0,90 368.423

Detaylı

TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ YILI:2002 01.01.2002-31.12.2002 FİAT FİAT FİAT MUAMELE GÖREN MAD. MU. E N A Z E N Ç O K ORTALAMA B E D E L

TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ YILI:2002 01.01.2002-31.12.2002 FİAT FİAT FİAT MUAMELE GÖREN MAD. MU. E N A Z E N Ç O K ORTALAMA B E D E L T.C EDİRNE Sayfa 1 TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ YILI:2002 01.01.2002-31.12.2002 FİAT FİAT FİAT MUAMELE GÖREN MAD. MU. E N A Z E N Ç O K ORTALAMA B E D E L i SATIŞ ADET MiKTARI CİNS ve NEVİLERİ

Detaylı

HUBUBAT T.C. SİVAS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/11/ /11/2017. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-11 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı

HUBUBAT T.C. SİVAS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ 01/11/ /11/2017. Tarih: Sayı: Sayfa: 1-11 Miktarı Br. Tutarı İşlem Sayısı HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.70 1.24 0.8364 17,147,024.00 KG 14,341,699.03 147 ARPA YEMLİK TTS 0.72 1.60 0.8316 3,025,009.11 KG 2,515,639.40 40 ARPA YEMLİK ı: 17,037,530.43

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/01/2015. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ - 16/01/2015. Tarih: Sayı: 2 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-7 ARPA YEMLİK MTS 0.66 0.70 0.6697 69,30.00 KG 46,366.00 4 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.68 0.6800 50,300.00 KG 34,04.00 1 ARPA YEMLİK ı: 80,570.00 5 ARPA ı 80,570.00 5 MTS 1.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/09/2016. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/09/2016. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-13 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.78 0.6906 709,670.00 KG 490,069.35 12 ARPA YEMLİK TTS 0.68 0.75 0.6939 830,040.00 KG 575,931.90 8 ARPA YEMLİK ı: 1,066,001.25 20 ARPA ı 1,066,001.25

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 1,00 1,00 1,00 6.320,00Kg 6.320,00 HŞ ARPA 6.320,00 Kg 6.320,00 Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik Buğday Aşurelik Buğday Slajı 7 0,96 1,08 0,97 1.535.670,00Kg

Detaylı

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 31/0/2016 Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.0 0.2 0.113 46,630.00 KG 33,169.08 3 ARPA YEMLİK ı: 33,169.08 3 ARPA ı 33,169.08 3 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK BALDO TTS 1.58 1.58 1.5800 190,000.00

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 1,750.

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ÇAVDAR , KG 1,750. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 5/07/206 T.C. Sayfa: - ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.82 0.788 302,980.00 KG 27,780.00 6 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.95 0.7877 76,690.00 KG 60,405.70 5 ARPA YEMLİK ı: 278,85.70 ARPA ı 278,85.70

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2016. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2016. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 6 ARPA YEMLİK MTS 0.58 0.70 0.683 777,530.00 KG 480,763.0 5 ARPA YEMLİK TTS 0.60 0.73 0.6523 655,730.00 KG 427,755.50 8 ARPA YEMLİK ı: 908,58.60 23 ARPA ı 908,58.60

Detaylı

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2016. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/10/2016. Tarih: Sayı: 10 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.85 0.7513 514,340.00 KG 386,440.90 18 ARPA YEMLİK TTS 0.76 0.95 0.8665 58,240.00 KG 50,464.00 2 ARPA YEMLİK ı: 436,904.90 20 ARPA ı 436,904.90

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK MTS 0.70 0.70 0.7000 30,900.00 KG 21,630.00 2 ARPA YEMLİK TTS 0.74 0.75 0.7438 47,300.00 KG 35,183.17 6 ARPA YEMLİK ı: 56,813.17 8 ARPA ı 56,813.17

Detaylı

T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇAVDAR , KG 2,697.

T.C. AKŞEHİR TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇAVDAR , KG 2,697. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 31//2010 T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.35 0.50 0.4544 704,930.00 KG 320,344.80 90 ARPA YEMLİK TTS 0.46 0.57 0.5086 662,810.00 KG 337,130.25 26 ARPA YEMLİK ı: 657,475.05

Detaylı

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇELTİK , KG 18,000.

T.C. ÇORUM TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ÇELTİK , KG 18,000. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/06/206-30/06/206 T.C. Sayfa: - 9 ARPA YEMLİK MTS 0.57 0.72 0.6656 4,25,86.00 KG 2,829,968.96 624 ARPA YEMLİK TTS 0.56 0.75 0.6735 2,724,9 KG,834,694.25 65 ARPA YEMLİK ı: 4,664,663.2

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 08/12/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam HUBUBAT MAMÜLLERİ T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 08/12/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.81 0.90 0.8273 281,140.00 KG 232,597.70 5 ARPA İTHAL TTS 0.84 0.91 0.8506 408,800.00 KG 347,721.20 5 ARPA YEMLİK ı: 580,318.90 10 ARPA ı 580,318.90

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 09/03/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI HAFTALIK BORSA BÜLTENİ. 09/03/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.68 0.75 0.7149 119,663.00 KG 85,549.78 3 ARPA YEMLİK TTS 0.75 0.79 0.7703 48,430.00 KG 37,303.30 2 ARPA YEMLİK ı: 122,853.08 5 ARPA ı 122,853.08

Detaylı

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ÇELTİK ÇELTİK Sayfa: 1-8 ÇELTİK MTS 1.40 1.43 1.4271 264,887.00 KG 378,032.46 4 ÇELTİK ı: 378,032.46 4 ÇELTİK ı 378,032.46 4 PİRİNÇ PİRİNÇ PİRİNÇ TTS 3.43 3.43 3.4270 4,000.00 KG 13,708.00 1 PİRİNÇ

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 20 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.76 0.6957 335,70.00 KG 233,55.70 4 ARPA YEMLİK TTS 0.73 0.82 0.7820,280,356.00 KG,00,82.07 24 ARPA YEMLİK ı:,234,733.77 28 ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 2 ARPA YEMLİK MTS 0.78 0.78 0.7800 0,000.00 KG 7,800.00 ARPA YEMLİK TTS 0.85 0.95 0.8826 9,500.00 KG 8,385.00 3 ARPA YEMLİK ı: 6,85.00 4 ARPA TOHUMLUK ARPA TOHUMLUK

Detaylı

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat

T.C. DENİZLİ TİCARET BORSASI İKİ TARİH ARASI BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: - 3 ARPA YEMLİK MTS 0.84 0.89 0.8720 237,540.00 KG 207,45.76 5 ARPA YEMLİK TTS 0.87.00 0.969 325,690.00 KG 298,64.30 3 ARPA YEMLİK TTS-GT 0.90 0.90 0.9000 33,500.00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 2 0,75 0,75 0,75 35.980,00Kg 26.985,00 HŞ ARPA 35.980,00 Kg 26.985,00 Buğday Yemlik Buğday Aşurelik 20 0,86 0,92 0,88 4.989.520,00Kg 4.414.020,86 HŞ 7 1,30 1,50 1,40 57.150,00Kg

Detaylı

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/11/2016. Tarih: Sayı: 11 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/11/2016. Tarih: Sayı: 11 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2016-30//2016 T.C. Sayfa: 1-10 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.87 0.7216 89,390.00 KG 64,504.70 7 ARPA YEMLİK TTS 1.05 1.05 1.0500,360.00 KG,928.00 1 ARPA YEMLİK ı: 76,432.70 8 ARPA

Detaylı

HUBUBAT T.C. ELAZIĞ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. ELAZIĞ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 31/01/2017. Tarih: Sayı: 1 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 0/0/207-3/0/207 T.C. Sayfa: - 8 ARPA YEMLİK MTS 0.65 0.65 0.6500 5,000.00 KG 3,250.00 BESİ YEMİ TTS 0.97 0.97 0.9700 35,000.00 KG 33,950.00 ARPA YEMLİK ı: 37,200.00 2 ARPA BEYAZ

Detaylı

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/01/2014 Sayfa: 2-8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat.

T.C. KONYA EREĞLİ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. - 31/01/2014 Sayfa: 2-8 Maddelerin Cins ve Nev'ileri. Enaz Fiyat. Ortalama Fiyat. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 3/0/204 T.C. Sayfa: - 8 ARPA MTS 0.68 0.5755 2,059,662.00 KG,85,376.5 29 ARPA TTS 0.57 0.70 0.6723 6,460.00 KG 08,553.70 6 ARPA YEMLİK ı:,293,930.2 35 ARPA ı,293,930.2 35 ÇAVDAR

Detaylı

T.C. ELAZIĞ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 4,725.

T.C. ELAZIĞ TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 4,725. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK 01//2016 T.C. Sayfa: 1-9 ARPA YEMLİK 0.63 0.63 0.6300 7,500.00 KG 4,725.00 1 BESİ YEMİ TTS 0.80 0.94 0.8777 1,138,800.00 KG 999,545.00 94 SÜT YEMİ TTS 0.82 0.98 0.9222 214,400.00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik Arpa İthal Arpa İthal 1 1,03 1,03 1,03 4.250,00Kg 4.366,34 HŞ 1 0,95 0,95 0,95 392.400,00Kg 372.780,00 HŞ 1 0,90 0,90 0,90 2.901.978,00Kg 2.599.635,43 İA ARPA 3.298.628,00

Detaylı

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/09/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. GÖNEN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ. Tarih: Sayı: - 30/09/ Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1 - ARPA YEMLİK MTS 0.0 0.8323 4,400.00 KG 78,571.00 10 ARPA YEMLİK ı: 78,571.00 10 ARPA ı 78,571.00 10 ÇELTİK ÇELTİK ÇELTİK BALDO MTS 1.84 3.06 2.3020 12,078,045.00

Detaylı

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/09/2015. Tarih: Sayı: 9 Maddelerin Cins ve Nev'ileri

HUBUBAT T.C. SAMSUN TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ - 30/09/2015. Tarih: Sayı: 9 Maddelerin Cins ve Nev'ileri HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK - 30/0/2015 Sayfa: 1-14 ARPA YEMLİK MTS 0.50 0.62 0.5840 86,08.00 KG 575,25.42 18 ARPA YEMLİK TTS 0.58 0.66 0.6015 2,476,510.00 KG 1,48,643.80 13 ARPA YEMLİK ı: 2,065,56.22 31

Detaylı

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 39,809.

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 39,809. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.70 1.15 0.8382 17,619,355.00 KG 14,768,483.73 218 ARPA YEMLİK TTS 0.78 0.99 0.8972 1,844,795.00 KG 1,655,144.41 25 ARPA YEMLİK ı: 16,474,113.29 246

Detaylı