ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ"

Transkript

1 ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2016 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ Sponsorluk kategorilerine ilişkin detaylı bilgi almak ve özel sponsorluk talepleriniz için Turizm Medya Grubu ile adresinden iletişime geçmeniz rica olunur. Aşağıda belirtilen tüm fiyatlara %18 KDV ilave edilecektir. FUAR KATALOĞU REKLAM ALANLARI ÖN KAPAK İÇİ ARKA KAPAK İÇİ VE KARŞI SAYFA ARKA KAPAK SAYFA SAYFA SAĞ SAYFA KATALOG AYRACI Fuar genel bilgileri, etkinlik detayları ile katılımcı firmaların tanıtımlarına kapsamlı biçimde yer verilen fuar kataloğu 40 bin adet basılarak tüm yerli / yabancı katılımcı, Hosted Buyer, konuşmacı, basın mensupları ve ziyaretçilere kayıt masasında ücretsiz olarak verilmektedir. BASILI MALZEME REKLAM ALANLARI YAKA KARTI LOGO ( ÖN YÜZ ) Yaka kartının ön yüzünde sponsor firma logosuna yer verilecektir. Tüm katılımcı, Hosted Buyer, konuşmacı ve ziyaretçilerin taşıyacağı yaka kartları şüphesiz en fazla görünürlük sağlanacak sponsorluk kalemlerindendir. YAKA KARTI LOGO ( ARKA YÜZ ) Yaka kartının arka yüzünde sponsor firma logosuna yer verilecektir. Tüm katılımcı, Hosted Buyer, konuşmacı ve ziyaretçilerin taşıyacağı yaka kartları şüphesiz en fazla görünürlük sağlanacak sponsorluk kalemlerindendir. SATILDI! YAKA İPİ LOGO Fuar yaka kartı iplerinin üzerinde AME ile birlikte sponsor firma logosu basılı olacaktır. Yaka kartları kayıt masası görevlileri veya kayıt kiosklarından teslim alınabilir.

2 FUAR ÇANTASI SPONSORLUK LOGO KULLANIM ALANI: 290 cm(h) x 210 cm(w) (Tasarım ve üretim sponsor firmaya aittir) Tüm kayıtlı katılımcılara, ziyaretçilere, satın alıcılara, konuşmacılara kayıt alanında verilmek üzere adet fuar çantası hazırlanacaktır. Görünürlük ve tanıtım açısından şüphesiz çanta sponsorluğu en çok tercih edilen bir diğer alternatiftir. Fuar çantası sponsorluğuna dahil olan hizmetler: ÇANTA İÇİ BROŞÜR (2 firma ile sınırlıdır) Çanta içerisine A4 ebadında max. 4 sayfadan oluşabilecek insert yerleştirilmesini içerir. Fuar çantasına yerleştirecek olduğunuz insert ile ziyaretçileri standınıza davet edebilir, farklı tarzlarda da kullanabilirsiniz. Insert tasarım ve üretimi sponsor firmaya aittir. FUAR KALEMİ (Tasarım ve üretim sponsor firmaya aittir) Fuar kalemi üzerinde sponsor firma logosu/veya QR Code kullanımı yapılabilir. Kalemler kayıt masası ve Hosted Buyer Lounge alanından temin edilebilecektir. GÜNLÜK FUAR GAZETESİ REKLAM ÖN KAPAK İÇİ ARKA KAPAK ÇİFT SAYFA SAĞ SAYFA /2 SAYFA /4 SAYFA Teknik Özellikler: 36 sayfa 28x43 cm 135 gr parlak kuşe baskı Fuara damga vuran haber ve güncel gelişmeler, katılımcı ve ziyaretçi görüşleri fuar gazetesi aracılığıyla fuarın 2. ve 3. günü tüm fuar katılımcıları ile paylaşılmaktadır.

3 DİJİTAL REKLAM ALANLARI BANNER (Adet) Fuar tarihine kadar her ay yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere in üzerinde dataya gönderilmekte olan newsletterlarda sponsor firmanın banner reklamına yer verilecektir. WEB SİTESİ ANA SAYFA BANNER...AYLIK YILLIK Ölçüler: 180 x 207 px x 150 px Fuar bitimine kadar ana sayfasında sponsor firma/firmaların reklamlarına yer verilecektir. Reklam alanı 3 firmaya kadar rotasyonlu olarak kullanılabilmektedir. AME 2016 ONLINE KATILIMCI REHBERİ BANNER / AYLIK Ölçü: 1060px AME web sayfasının en çok ziyaretçi trafiğine sahip alanı olan Online Katılımcı Rehberi nde fuar katılımcıları ile tüm partner ve sponsor firma bilgilerine yer verilmektedir. AME 2016 B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ BANNER Ölçü: 284px Yerli ve yabancı Hosted Buyer lar ile katılımcı firmaların fuar tarihinin 3 hafta öncesinde randevularını bilinirliğinizi büyük ölçüde arttırabilirsiniz. İSTANBUL KONGRE MERKEZİ (ICC) REKLAM ALANLARI ASANSÖR GİYDİRME (Toplam 8 Adet) İstanbul Kongre Merkezi fuar alanı B5 katında bulunan ve fuar boyunca kullanılacak olan toplamda 8 adet asansör kapısına sponsor firma branding yaparak görünürlüğünü en üst seviyeye çıkartma imkanı sağlayacaktır. Tasarım ve üretim süreci sponsor firmaya aittir. SATILDI! ICC ANA GİRİŞ DIŞ ALAN KOLON GİYDİRME / Adet Ölçüler : 355 cm(h) x 600 cm(w) İstanbul Kongre Merkezi nin ana girişinde yer alan kolonlara giydirme yaparak fuara gelen ziyaretçilerin dikkatini firmanıza çekebilirsiniz. Tasarım ve üretim süreci sponsor firmaya aittir.

4 ICC ANA GİRİŞ SOL DUVAR VE SOL CAM REKLAM ALANI SOL DUVAR: Ölçüler : 1065 cm(h) x 610 cm(w) SOL CAM:Ölçüler : 430 cm(h) x 567 cm(w) İstanbul Kongre Merkezi nin ana girişinde dış cephede yer alan reklam alanlarını kullanarak fuara gelen ziyaretçilerin dikkatini firmanıza çekebilirsiniz. Tasarım ve üretim süreci sponsor firmaya aittir. ICC ANA GİRİŞ SAĞ CAM DUVAR REKLAM ALANI Ölçüler : 785 cm(h) x 410 cm(w) İstanbul Kongre Merkezi nin dış cephesinde yer alan yüzeye branding yaparak firmanızın görünürlüğünü arttırabilirsiniz.

5 ICC ANA GİRİŞ İÇ MEKAN DUVAR REKLAM / Adet Ölçüler : 450 cm(h) x 450 cm(w) İstanbul Kongre Merkezi nde kayıt masasından sonra herkesin giriş yaptığı alan için sponsor firma branding uygulayabilir. Alan kullanım hakkı 2 sponsor firma ile sınırlıdır. ICC ANA GİRİŞ MERDİVEN REKLAM ALANI...ÖN CEPHE ARKA CEPHE ÖN CEPHE Ölçüler : 88 cm(h) x 418 cm(w) ARKA CEPHE Ölçüler : 88 cm(h) x 418 cm(w) İstanbul Kongre Merkezi nden asansörlere giden yol üzerinde yer alan merdivenlerin ön ve arka yüzünde sponsor firmanın tanıtımına yer verilecektir. Tasarım ve üretim süreci sponsor firmaya aittir. BASIN MERKEZİ Fuar alanında yerli ve yabancı basın mensuplarının ağırlanacağı basın merkezinde sponsor firma aşağıdaki haklara sahip olacaktır. 2 firma yetkilisine basın merkezine giriş hakkı yerleştirebilecektir. Yönlendirmelerde sponsor firma logosuna yer verilecektir. Fuar kataloğu ve web sitesinde sponsor firma logosuna yer verilecektir.

6 INTERNET KÖŞESİ Konuşmacıların, Hosted Buyer ların ve katılımcıların kullanımına açık olacak internet köşesi de sponsorluk kapsamında değerlendirilecek efektif bir alandır. Internet Lounge sponsorluğuna dahil olan hizmetler: Firma Adı Internet Lounge şeklinde sponsorun adı yazılacaktır. Yönlendirmelerde sponsor firma logosuna yer verilecektir. Tüm bilgisayarların ekranında firmanın logosu bulunacaktır. Fuar kataloğu ve web sitesinde sponsor firma logosuna yer verilecektir. FUAR KORİDOR ZEMİN BRANDING / Adet Ölçü : 1m x 1m Fuar alanında koridor zeminlerine sponsor firma/firmalar branding 2 firma ile sınırlı olup her firmaya 3 adet alan kaplama hakkı verilecektir. SİGARA İÇME ALANI SPONSORLUK İKM B5 Katı otopark ve fuar malzeme girişinin yapıldığı alan fuar süresince sigara içme alanı olarak kullanılacaktır. Bu alana ait tüm branding, etkinlik, ikram vb. detaylar TMG ile mutabık kalınmak kaydıyla sponsor firma tarafından sağlanacaktır. SATILDI! KAYIT ALANI BARİYER ICC de kurulacak ana kayıt masasında ziyaretçi, katılımcı, Hosted Buyer, basın ve konuşmacı bölümlerini ayıran bariyerler sponsor firma tarafından reklam alanı olarak kullanılabilmektedir. Tasarım ve üretim sponsor firmaya ait olup üretim öncesi baskı onayının TMG den alınması gerekmektedir.

7 ICC B4 KATI MERDİVEN BASAMAKLARI İstanbul Kongre Merkezi nden İstanbul Lütfi Kırdar geçiş alanı B4 katına çıkan merdivenler her iki kongre merkezi arasında en fazla trafiğe sahip alanlar arasında yer almaktadır. Merdiven basamaklarının giydirilmesi, tasarım ve üretimi sponsor firmaya aittir. ICC B5 KATI CAM KAPI BRANDING sağlandığı, sağ ve sol cephede yer alan otomatik camlı kapıları reklam alanı olarak kullanarak tüm fuar katılımcılarına firma reklamınızı en üst görünürlük seviyesinde ulaştırabilirsiniz. ICC B5 FUAR ALANI WC REKLAM ALANI Bay ve bayan tuvaletlerinde kapı arkası ile aynaya firmanızın reklamını konumlandırabilirsi niz. Tasarım ve üretim sponsor firmaya ait olup üretim öncesi proje onayının TMG den alınması gerekmektedir.

8 İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR (ICEC) REKLAM ALANLARI RUMELİ ANA GİRİŞ BRANDING Ölçüler:475 cm (h) x 800 cm (w) İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli girişinin başlangıç noktası ve en üst seviyede görünürlük sağlayan kulesini sponsor firma reklam alanı olarak kullanabilecektir. Tasarım ve üretim sponsor firmaya aittir. RUMELİ SALONU ANA GİRİŞ OTOMATİK KAPI VE ÜST CAM Otomatik Kapı Ölçü: HAREKETLİ: 280 cm (h) x 78 cm (w) SABİT: 277 cm (h) x 76 cm (w) İstanbul Lütfi Kırdar ana giriş otomatik kapılar ve üst cam branding uygulaması ile tüm katılımcıların dikkatini firmanızın üzerine çekebilirsiniz. Tasarım ve üretim sponsor firmaya aittir. RUMELİ SALONU YAN CEPHE - CAM ALAN VE OTOPARK ALANI CAM ALAN Ölçüler: 57.6 m (w) x 5.36 m (h) OTOPARK KAPASİTE: İstanbul Lütfi Kırdar giriş yolu üzerinde yer alan otopark alanı ile cam duvar üzeri reklam&tanıtım hakkı tek bir firmaya tahsis edilecektir.

9 BAYRAK DİREĞİ (15 BAYRAK) Fuarın en yüksek trafiğe sahip alanlarından biri olan İstanbul Lütfi Kırdar giriş yolu üzerinde yer alan bayrak direklerine firmanızın bayraklarını asarak firma tanıtımınızı yapabilirsiniz. RUMELİ SALONU ANA GİRİŞ İÇ CAM KAPI girişinde yer alan otomatik cam kapılara one way vision uygulaması ile sponsor firma reklam vererek görünürlüğünü üst seviyelere taşıyabilmektedir. SALON İÇİ KOLON GİYDİRME /ADET alanına inen merdivenler arasında kalan kısımda yer alan kolonlara giydirme yapılabilmektedir. Toplam 4 adet olan kolonların tasarım ve üretimi sponsor firmaya aittir.

10 RESTAURANT ÖNÜ ORTA CAM VE ALINLIK GİYDİRME alan ve fuar alanına bakan Hisar Restaurant önü cam yüzey ve alınlık sponsor firmaya reklam alanı olarak verilecek olup tasarım ve üretim firmaya ait olacaktır. YÜRÜYEN MERDİVEN ALTI VE YAN CAM GİYDİRME ICEC fuar alanına inen yürüyen merdivenlerin alt yüzeyi ile yan bantları reklam alanı olarak sponsor firmaya verilecek olup uygulama onayının TMG den alınması gerekmektedir. SİGARA İÇME ALANI sağında bulunan alan fuar süresince sigara içme alanı olarak kullanılacaktır. Bu alana ait tüm branding, etkinlik, ikram vb. detaylar TMG ile mutabık kalınmak kaydıyla sponsor firma tarafından sağlanacaktır.

11 RUMELİ KARŞISI OTOPARK ALANI KULLANIMI Yaklaşık Alan: 60 m 2 ICEC Rumeli kapısının karşısında yer alan cepli bölge fuar alanı içerisinde sergilenmeye uygun olmayan ürün, araç vb. uygulamalara sahip firmaya tanıtım amaçlı tahsis edilecektir. ilişkin proje detayı TMG ile paylaşılacaktır. FUAR ALANI MERDİVEN BASAMAK GİYDİRME fuar alanına inen merdivenler en fazla trafiğe sahip alanlar arasında yer almaktadır. Merdiven basamaklarının giydirilmesi, tasarım ve üretimi sponsor firmaya aittir. ANA GİRİŞ ZEMİN KAPLAMA BRANDING ICEC fuar alanı girişinde yer alan zemine sponsor firma branding yapabilecektir. Tasarım ve üretimi sponsor firmaya aittir.

12 ICEC RUMELİ SALONU WC REKLAM ALANI Bay ve bayan tuvaletlerinde kapı arkası ile aynaya firmanızın reklamını konumlandırabilirs iniz. Tasarım ve üretim sponsor firmaya ait olup üretim öncesi proje onayının TMG den alınması gerekmektedir. ICC - ICEC GEÇİŞ ALANI REKLAM ALTERNATİFLERİ GEÇİŞ ALANI KOLON GİYDİRME / ADET İstanbul Kongre Merkezi ile İstanbul Lütfi Kırdar ın bağlantı ve geçiş noktası konumundaki alanda yer alan kolonlara giydirme yaparak fuara gelen ziyaretçilerin dikkatini firmanıza çekebilirsiniz. Tasarım ve üretim süreci sponsor firmaya aittir. GEÇİŞ ALANI MERDİVEN BASAMAK GİYDİRME (LÜTFİ KIRDAR TARAFI) İstanbul Kongre Merkezi nden İstanbul Lütfi Kırdar a çıkan merdivenler en fazla trafiğe sahip alanlar arasında yer almaktadır. Merdiven basamaklarının giydirilmesi, tasarım ve üretimi sponsor firmaya aittir.

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ

ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ ACE of M.I.C.E. EXHIBITION 2017 REKLAM VE TANITIM KATEGORİLERİ Sponsorluk kategorilerine ilişkin detaylı bilgi almak ve özel sponsorluk talepleriniz için Turizm Medya Grubu ile sales@ameistanbul.com adresinden

Detaylı

ISIF 16. Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı. 03-06 Mart 2016 REKLAM, TANITIM VE SPONSORLUK.

ISIF 16. Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı. 03-06 Mart 2016 REKLAM, TANITIM VE SPONSORLUK. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı ISIF 16 Buluşlar, Fikirler ve Yeni Ürünler Ortak Aktivite İstanbul, TÜRKİYE IFIA 2. IFIA DÜNYA KONGRESi 04 Mart 2016 03-06 Mart 2016 İstanbul, TÜRKİYE İstanbul Kongre

Detaylı

4 SPONSORLUK DOSYASI

4 SPONSORLUK DOSYASI 4 SPONSORLUK DOSYASI 4-6 Şubat 2016 İstanbul Neden Partner Olmalısınız? Yeni müşteriler kazanma ve yeni iş fırsatları yaratma Sektörde öncü olan konuşmacılara erişme Sektör öncüleri ile fikirlerinizi paylaşma

Detaylı

ETKİNLİK, TOPLANTI VE KONGRE SEKTÖRÜ FUARI

ETKİNLİK, TOPLANTI VE KONGRE SEKTÖRÜ FUARI 6. Turizm Medya Grubu, 2014 yılından bu yana organize ettiği ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines 5 senedir Türkiye ve küresel MICE endüstrisini ağırlamaya devam etmektedir. 20-22 Şubat 2019

Detaylı

6. ETKINLIK, TOPLANTI ve KONGRE SEKTÖRÜ FUARI Subat ISTANBUL KONGRE MERKEZI - ICC

6. ETKINLIK, TOPLANTI ve KONGRE SEKTÖRÜ FUARI Subat ISTANBUL KONGRE MERKEZI - ICC .. 6. ETKINLIK, TOPLANTI ve KONGRE SEKTÖRÜ FUARI. 20-22 Subat 2019.. ISTANBUL KONGRE MERKEZI - ICC Turizm Medya Grubu, 2014 yılından bu yana organize ettiği ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines

Detaylı

KONGRE, TOPLANTI ve ETKİNLİK SEKTÖRÜ FUARI Şubat 2018 İstanbul Kongre Merkezi - ICC SPONSORLUK DOSYASI.

KONGRE, TOPLANTI ve ETKİNLİK SEKTÖRÜ FUARI Şubat 2018 İstanbul Kongre Merkezi - ICC SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI www.ameistanbul.com Turizm Medya Grubu organizasyonuyla, 2014 yılından itibaren her yıl gerçekleştirilen, Türkiye nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük üçüncü kongre, toplantı ve etkinlik

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 IFM, Istanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 27-29 Nisan 2017 İFM, İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE 06-09 NİSAN 2017 MARDİN FUAR ALANI www.mardinfuarlari.com www.zümrütfuarcilik.com.tr Organizasyon

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

S pons or l uk Al ternatifle r i

S pons or l uk Al ternatifle r i MARBLE BÜYÜMEYE DEVAM EDIYOR... 23-26 MART 2016 Re k l a m v e S pons or l uk Al ternatifle r i m a r b l e. i z f a s. c o m. t r Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Kübik Karkas ÖZELİKLER: Ölçü:

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-12 Kasım 2016 FARKINIZI YARATIN Türkiye ve Avrasya nın En Geniş Kapsamlı Kimya Platformu, 7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Chem Show Eurasia 2016 da bütün sektörün gözleri

Detaylı

KONGRE, TOPLANTI ve ETKİNLİK SEKTÖRÜ FUARI Şubat 2018 İstanbul Kongre Merkezi - ICC SPONSORLUK DOSYASI.

KONGRE, TOPLANTI ve ETKİNLİK SEKTÖRÜ FUARI Şubat 2018 İstanbul Kongre Merkezi - ICC SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI www.ameistanbul.com Turizm Medya Grubu organizasyonuyla, 2014 yılından itibaren her yıl gerçekleştirilen, Türkiye nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük üçüncü kongre, toplantı ve etkinlik

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Renklerin büyüsünü keşfet... 7. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuarı 22-24 Mart 2018 Hall 9-10-11-FOYER SPONSORLUK

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Krom Pano ÖZELLİKLER: Ölçü: 590x295cm Baskı, Uygulama ve Söküm: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback branda

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Uluslararası Kimya Sanayi Fuarları SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 08-10 Kasım 2018 İstanbul Fuar Merkezi Medya Partneri İş Birliği ile Destekleyen Organizatör K mya Sektör Platformu ve Üyeler BU FUAR 5174 SAYILI

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

IFWEDDING FASHION İZMİR

IFWEDDING FASHION İZMİR www.fuarizmir.com.tr IFWEDDING FASHION İZMİR TANITIM ALTERNATiFLERi DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi A Fotoselli Kapı Giydirme Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm

Detaylı

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI www.tarsusturkey.com BAYRAK DIREKLERI FLAMALARI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım

Detaylı

6. ETKINLIK, TOPLANTI ve KONGRE SEKTÖRÜ FUARI Subat ISTANBUL KONGRE MERKEZI - ICC

6. ETKINLIK, TOPLANTI ve KONGRE SEKTÖRÜ FUARI Subat ISTANBUL KONGRE MERKEZI - ICC .. 6. ETKINLIK, TOPLANTI ve KONGRE SEKTÖRÜ FUARI. 20-22 Subat 2019.. ISTANBUL KONGRE MERKEZI - ICC Turizm Medya Grubu, 2014 yılından bu yana organize ettiği ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines

Detaylı

Reklam. Alternatifleri. shoexpo. izfas.com.tr

Reklam. Alternatifleri. shoexpo. izfas.com.tr Reklam Alternatifleri shoexpo. izfas.com.tr İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama, Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback

Detaylı

reklam ve promosyon alanları

reklam ve promosyon alanları reklam ve promosyon alanları online reklamlar A.a.1 A.a.2 Websitesi banner Katılımcı firma 1.650 +KDV / per month Website banner Katılımcı olmayan firma 2.650 +KDV / per month 3 ay için %10 indirim, 6

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. minex.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. minex.izfas.com.tr 2017 Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri minex.izfas.com.tr İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama ve Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! www.artkim.com.tr SPONSORLUK SEÇENEKLERİ BİRİNİZ BİN OLSUN! "Chem Show Eurasia Sponsorluk Seçenekleri" Sponsorluk seçeneklerinin size sunduğu fırsatlar sonucu fuar alanında marka tanınırlığınızı optimum bir noktaya taşıyarak,

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org www.ohsadkurultayi.org SPONSORLUK DOSYASI TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER

7. ULUSLARARASI LED S STEMLER, TEKNOLOJ VE UYGULAMALARI FUARI REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER , REKLAM VE TANITIM SEÇENEKLER HOL BAYRAKLAMA Salonlarda rmanızın yerinin belli olması için ve/veya tüm fuar alanında tanıtımınızı yapmak için koridorlarda tavandan asılması sureti ile bayraklama çalışması

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri ifwedding.izfas.com.tr Dış Mekan Reklam Alternatifleri Açık Sergi Alanı Pano Reklam Alanı ÖZELİKLER: Ölçü: 600x500cm Baskı & Uygulama: İzfaş tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

ZEPLİN BALON. Ölçü: Çap 2.5 m (maksimum) Reklam Mecraları - DIŞ MEKAN

ZEPLİN BALON. Ölçü: Çap 2.5 m (maksimum) Reklam Mecraları - DIŞ MEKAN DIŞ MEKAN Reklam Mecraları - DIŞ MEKAN ZEPLİN BALON Ölçü: Çap 2.5 m (maksimum) Fuar merkezi, açık sergileme alanında yer alan firmalar, markalarının bilinirliğini artırmak için zeplin balon asabilirler.

Detaylı

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ perspective of the future SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ the future perspective of SECURITY 18. ULUSLARARASI GÜVENLİK VE RFID FUARI the future perspective of FIRE RESCUE 18. ULUSLARARASI YANGIN, ACİL

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PAZAR Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

Reklam. Alternatifleri

Reklam. Alternatifleri Reklam Alternatifleri www.travelturkeyexpo.com 2016 İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama, Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme:

Detaylı

07-10 ŞUBAT / FEBRUARY 2019

07-10 ŞUBAT / FEBRUARY 2019 S P O N S O R L U K D O S YA S I / S P O N S O R D O C U M E N T 14. ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI 14th INTERNATIONAL AGRICULTURE AND LIVESTOCK EXHIBITION 07-10 ŞUBAT / FEBRUARY 2019 ORİON FUARCILIK

Detaylı

2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI

2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI 2019 FUARLARI REKLAM VE SPONSORLUK FIRSATLARI BAYRAK DIREKLERI Fuar alanı girişindeki firmalara, tanıtım amaçlı 14 bayrak direği ayrılmıştır. Sadece 2 firmaya sunulacak tanıtım imkanı için bir firma maksimum

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 10-12 Kasım 2016 FARKINIZI YARATIN Türkiye ve Avrasya nın En Geniş Kapsamlı Kimya Platformu, 7. Uluslararası Kimya Sanayi Grup Fuarı Chem

Detaylı

Sponsorluk ve Reklam Dosyası. Fuarcılık ve Organizasyon

Sponsorluk ve Reklam Dosyası. Fuarcılık ve Organizasyon Sponsorluk ve Reklam Dosyası 2016 İstanbul Airshow 27-30 Eylül 2018 Atatürk Havalimanı Sponsorluk ve Reklam Sponsorluk ve reklam başvurusu için dosyanın ekinde ki Sponsorluk ve Reklam Başvuru Formu doldurup

Detaylı

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı:

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: MERSİN 8. ULUSLARARASI GIDA, GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME 17-20 NİSAN 2014 Yenişehir Fuar Merkezi Sponsorluk Dosyası GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE

Detaylı

TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr

TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr TANITIM OLANAKLARI www.growtech.com.tr Organizasyon FUAR DAVETİYESİ 300.000 adet basılacak olan davetiye katılımcı firmalara, kamu kuruluşlarına, üniversitelere, sektör dernek ve birliklerine, sektör dergileri

Detaylı

10. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE LED AYDINLATMA FUARI 25-28 EYLÜL 2014. istanbul fuar merkezi (ifm) www.ledfuari.

10. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE LED AYDINLATMA FUARI 25-28 EYLÜL 2014. istanbul fuar merkezi (ifm) www.ledfuari. 10. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE LED AYDINLATMA FUARI 25-28 EYLÜL 2014 istanbul fuar merkezi (ifm) www.ledfuari.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Yaka İpi Sponsorluğu VESTEL Yaka

Detaylı

17-18 EKİM. Sponsorluk Dosyası CUMA - CUMARTESI. Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar TÜSHAD

17-18 EKİM. Sponsorluk Dosyası CUMA - CUMARTESI. Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar TÜSHAD EKİM 17-18 CUMA - CUMARTESI Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 5. Uluslararası Poliüretan Sanayi Fuarı 3. Uluslararası Kompozit Sanayi Fuarı 9-11 Kasım 2017 İstanbul Fuar Merkezi SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Medya Partneri İş Birliği ile Destekleyen Organizatör Kimya Sektör

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı ELMAS SPONSORLUK Üç (3) Premium Paket Mevcuttur Sponsorluk Paketleri Etkinlik boyunca maksimum sergileme imkanları sağlayan benzersiz bir premium

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu. Öğle Yemeği Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu. Öğle Yemeği Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu Kablosuz İnternet Sponsorluğu

Detaylı

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet REKLAM FIRSATLARI 1- KATALOG İLANI Asansör İstanbul 2013 ün resmi kataloğu bir müşteri el kitabı şeklinde fuar katılımcısı ile ziyaretçiye fuar boyunca yardımcı olacak bir rehber olarak hazırlanmaktadır.

Detaylı

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir.

Standlar 2.000 TL ile 30.000 TL arasında değişen fiyatlarda olup konum ve m2 ye göre planlanmıştır. Stand fiyatları ve krokisi ektedir. ORGANİZASYONUN PARÇASI OLUN Organizasyonda etkin bir şekilde yer almak, fikirlerinizi bildirmek, katkıda bulunmak ve bizlerle görüşlerinizi paylaşmak için lütfen görüşmeye davet ediniz. Stand Standlar

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016

III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016 III. ISTANBUL CARBON SUMMIT III. İSTANBUL KARBON ZİRVESİ 14-15 April 2016 14-15 Nisan 2016 www.istanbulcarbonsummit.org ULUSLARARASI DESTEKÇİ Uluslararası Emisyon Ticareti Derneği II. İSTANBUL KARBON ZİRVESİNDEN

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Gala Yemeği Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ

SPONSORLUK TÜRLERİ VE KALEMLERİ Sayın İlgili; Birliğimizin Kasım 2009 dan beri bağlı üye (affiliate member) statüsünde üyesi bulunduğu ve Mart 2012 den beri de Bağlı Üyeler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğü Birleşmiş

Detaylı

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ

KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ KTO - TÜYAP KONYA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ REKLAM ÇÖZÜMLERİ ZEMİN UYGULAMASI Fuaye alanında önceden belirlenmiş hatlar üzerinde zemine yapıştırılabilir reklam uygulamalarıdır. Toplam 6 hat vardır. Bir

Detaylı

STAND ve SPONSORLUK FİYAT LİSTESİ

STAND ve SPONSORLUK FİYAT LİSTESİ STAND ve SPONSORLUK FİYAT LİSTESİ STAND m BİRİM FİYATLARI 325 TL le 425 TL arasında değ şmekted r. 61 m > 325 TL, 46 m > 350 TL, 22 m > 375 TL, 16 m > 400 TL, 11 m > 425 TL, 9 m > 450 TL SPONSORLUK ve

Detaylı

TRAVEL TURKEY 2017

TRAVEL TURKEY 2017 www.fuarizmir.com.tr TRAVEL TURKEY 2017 DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi 2017 A Fotoselli Kapı Giydirme Özelikler : Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm Kapı Yan

Detaylı

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI

22 Şubat 2018 SPONSORLUK DOSYASI 22 Şubat 2018 SPONSORLUK SPONSORLUK Türkiye nin en görkemli MICE sektörü buluşması AMEzing Parti, Turizm Medya Grubu organizasyonunda, ACE of M.I.C.E. Exhibition by Turkish Airlines ın ikinci gününde,

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi 5-6 ARALIK 2013 Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Uluslararası İstanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Sponsorluk Paketleri ELMAS SPONSORLUK Iki (2) Premium Paket Mevcuttur

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu

SPONSORLUK PAKETLERİ. Etkinlik Sponsorluğu. Gala Yemeği Sponsorluğu. Etkinlik Çantası Sponsorluğu. Networking Kokteyl Sponsorluğu SPONSORLUK PAKETLERİ Etkinlik Sponsorluğu Gala Yemeği Sponsorluğu Etkinlik Çantası Sponsorluğu Networking Kokteyl Sponsorluğu Öğle Yemeği Sponsorluğu Dijital Literatür Sponsorluğu Fotoğraf Sponsorluğu

Detaylı

Teknik. REKLAM ALANLARI

Teknik.  REKLAM ALANLARI Teknik www.itm2018.com REKLAM ALANLARI İÇİNDEKİLER KOD AÇIKLAMA SAYFA DIŞ ALAN REKLAMLARI ITM-B01 Bayrak Direkleri ve Flamalar (Ana Giriş)...2 ITM-B02 Bayrak Direkleri ve Flamalar (12. Salon Giriş)...2

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 2 Sponsorluk Seçenekleri 3 MAPIC Açılış Kokteyli + MAPIC Ödül Töreni + Konferanslar Speed Matchings Pitching Sessions Chairman s Club Business Lounge Yeni Perakendeciler

Detaylı

Reklam. Alternatifleri. www.travelturkeyexpo.com

Reklam. Alternatifleri. www.travelturkeyexpo.com Reklam Alternatifleri www.travelturkeyexpo.com Dış Mekan Reklam Alternatifleri Açık Sergi Alanı Pano Reklam Alanı ÖZELİKLER: Ölçü: 600x500cm Baskı & Uygulama: Organizatör tarafından yaptırılacaktır. Tasarım

Detaylı

23-26 Mart Antalya Șehircilik ve Teknolojileri Fuarı. City Expo Sponsorluk ve Reklam Fırsatları. Antalya. Antalya Expo Center

23-26 Mart Antalya Șehircilik ve Teknolojileri Fuarı. City Expo Sponsorluk ve Reklam Fırsatları. Antalya. Antalya Expo Center 7. 7. Antalya Șehircilik ve Teknolojileri Fuarı City Expo Sponsorluk ve Reklam Fırsatları Antalya Expo Center www.antalyacityexpo.com Indeks Ana Sponsorluk Diamond Sponsorluk Altın Sponsorluk Etkinlik

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

ULUSLARARASI SPONSORLUK DOSYASI KASIM International Scientific Congress and Exhibition TEPEKULE

ULUSLARARASI SPONSORLUK DOSYASI KASIM International Scientific Congress and Exhibition TEPEKULE ULUSLARARASI International Scientific Congress and Exhibition SPONSORLUK DOSYASI 18-20 KASIM 2016 TEPEKULE www.izdokongreleri.com İZMİR DİŞHEKİMLERİ ODASI Anadolu Cd.No40 Tepekule İş Merkezi D209-210-211

Detaylı

27. Ulusal Kimya Kongresi

27. Ulusal Kimya Kongresi CANAKKALE ONSEKIZ MART UNIVERSITESI 1 9 9 2 TÜRKİYE KİMYA DERNEĞİ 27. Ulusal Kimya Kongresi 23-28 Ağustos 2015 ÇANAKKALE DESTEK DOSYASI KİMYA 2015 100. Y I L www.kimya2015.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur. SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ondokuz Mayıs Üniversitesi/ Samsun Toplantı Tarihi 7-9 Ekim 2015 Toplantı Dili Toplantı dili Türkçe dir. Web Sayfası Toplantı resmi sitesi olan www.labaratuvarhayvanlarıbilimikongresi.org

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER SPONSORLUK GENEL BİLGİLER Logo Stant Davetiye Web Katalog ANA SPONSOR 4/4 24m² 100 Evet 2 Sayfa KATILIMCI/ZİYARETÇİ YAKA KARTI SPONSORU 3/4-50 Evet - BASIN SPONSORU 3/4 12m² 50 Evet 1 Sayfa İLETİŞİM SPONSORU

Detaylı

18. IFOAM DÜNYA ORGANİK KONGRESİ GÖRSEL TANITIM VE REKLAM ALANLARI. www.ifoam.org www.owc2014.org www.bugday.org

18. IFOAM DÜNYA ORGANİK KONGRESİ GÖRSEL TANITIM VE REKLAM ALANLARI. www.ifoam.org www.owc2014.org www.bugday.org www.ifoam.org www.owc20.org www.bugday.org 18. IFOAM DÜNYA ORGANİK KONGRESİ GÖRSEL TANITIM VE REKLAM ALANLARI INTERNATIONAL FEDERATION OF ORGANIC AGRICULTURE MOVEMENT Müsaİt Değİl 2000 Alan Adı : Ana Giriş

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

TAXIWORLD TURKEY 18-21.02.2016 04-06.02.2016

TAXIWORLD TURKEY 18-21.02.2016 04-06.02.2016 19-21.04.2012 TAXIWORLD TURKEY 04-06.02.2016 18-21.02.2016 2.Kara, Deniz, Hava Taksi Üreticileri ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı 2nd Trade Fair for Road, Sea and Air Taxi Producers and Subindustry Or zer /

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI 11-12 EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI İsim Sponsoru: 90bin 1- Şirketin logosu aşağıda geçen tüm basılı ve dijital görsellede 1. sırada ve tek başına yer alacaktır. Sahnede 2. Günün B2B Alanında

Detaylı

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov.

14-16 OCAK 2016 SPONSORLUK DOSYASI. WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye 7. ENERJİ VERİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI. www.evf.gov.tr info@evf.gov. 6 6 5. RİMLİLİĞİ FORUMU VE FUARI SPONSORLUK DOSYASI 14-16 OCAK 2016 WOW Convention Center, Istanbul / Türkiye www.evf.gov.tr info@evf.gov.tr FORUM HAKKINDA Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ndan üst

Detaylı

Teknik. www.itm2016.com.tr REKLAM ALANLARI

Teknik. www.itm2016.com.tr REKLAM ALANLARI Teknik www.itm2016.com.tr REKLAM ALANLARI WEB SİTESİ REKLAMLARI Web Ana Sayfa Reklamları ITM 2016 internet sitesinin ( www.itm2016.com.tr ) yıllık ortalama 250.000 görüntüleme ile fuarcılık sektörünün

Detaylı

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI KLASİK ARAÇ FESTİVALİ SPONSORLUK DOSYASI 2. SPONSORLUK DOSYASI HAYDİ HEP BERABER GEÇMİȘTE DAHA FARKLI BİR YOLCULUĞA GİDELİM Festivalimizin amacı, her biri kültürel miras olarak değerlendirilmesi gereken, dönemlerine damgalarını vurmuș, günümüzün

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016. Antalya Expo Center www.eurasialight.com

Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı 27-30 OCAK 2016. Antalya Expo Center www.eurasialight.com Antalya Elektrik, Aydınlatma ve Bina Otomasyonları Fuarı Antalya Expo Center www.eurasialight.com Indeks Fuarın basılı yayımlanan dökümanlarında Ana Sponsor olarak logo kullanımı Fuarın elektronik dökümanlarında

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 16-18 Kasım 2017 Çeşme / İZMİR SPONSORLUK DOSYASI www.oek2017.com STAND SPONSORLUĞU 3 m. x 2 m. = 6 metrekare stand alanı 3000.- EURO 1 stand karşılığında,

Detaylı

Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor.

Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor. KAM ÇALIŞTAYI 2016 "DÖNÜŞÜM" Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri 3. Kez Antalya'da buluşuyor. Çağımızda Bilgi Teknolojileri hızla değişmekte ve gelişmektedir. Şüphesiz Kütüphane, Arşiv ve Müzeler bu

Detaylı