Araç Altı Görüntüleme ve Yol Kesici Sistemi Teknik Şartnamesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Araç Altı Görüntüleme ve Yol Kesici Sistemi Teknik Şartnamesi"

Transkript

1 Araç Altı Görüntüleme ve Yol Kesici Sistemi Teknik Şartnamesi 1) Tanım Araç Altı Görüntüleme ve Yol Kesici sistemi güvenlik gereksiniminin yoğun olduğu askeri birimlerde, kamusal kurumlarda ve güvenliğine önem veren özel kuruluşların giriş kontrol noktalarında araç altının görüntülerini ayrıntılı olarak kullanıcı tarafından karşılaştırma yapma olanağı sağlayacaktır. 2) Sistemin Genel Özellikleri Araç Altı Görüntüleme ve Yol Kesici Sistemi aşağıdaki ünitelerden oluşacaktır. a) Araç Altı Görüntüleme Ünitesi b) Plaka Tanıma Sistemi c) Yol Kesici Sistemi d) Kontrol İstasyonu e) Manyetik araç Dedektörü Sistemi oluşturan tüm ana birimler haberleşerek çalışacaktır. Sistem yerleştirildiği araç giriş kontrol noktalarında; Araçların tanınmasını, Altlarının kontrol edilmesini, Elde edilen araç altı görüntülerinin daha önceki geçişlerine ait görüntülerle operatör tarafından karşılaştırarak farklılıkların tespit edilmesini, Ekrana gelen bilgiler ışığında Giriş/Ret kararının verilmesini, Girişlerin kayıt altına alınması ve raporlanabilmesini sağlar. a) Araç Altı Görüntüleme Ünitesi Araç Altı Görüntüleme Ünitesi yüksek çözünürlüklü ( 2048x1 piksel ) satır tarayıcı kameraya sahip olacaktır. Araç Altı Görüntüleme Ünitesi rampa çelik konstrüksiyondan imal edilmiş olacaktır. Araç Altı Görüntüleme Ünitesi en az 30 ton aks yüküne dayanıklı olmalıdır. Araç Altı Görüntüleme Ünitesi kot yüksekliği en fazla 100mm olacaktır. Araç Altı Görüntüleme Ünitesi 40 km/s hıza kadar tarama işlemini sorunsuz olarak gerçekleştirecektir. Araç Altı Görüntüleme Ünitesi araç geçişini otomatik olarak algılayacaktır. Araç Altı Görüntüleme Ünitesi tüm hava şartlarında sorunsuz çalışacaktır. Araç Altı Görüntüleme Ünitesinin güneşin konumundan bağımsız olarak gece ve gündüz şartlarında görüntü kalitesi değişmeyecektir. Araç Altı Görüntüleme Ünitesi tamamen su geçirmez nitelikte olacaktır. Araç Altı Görüntüleme Ünitesi -20 ~ +50 C arası sıcaklıklarda çalışabilecektir.

2 Araç Altı Görüntüleme Ünitesinde termostat ve higrostat kontrollü 400W fanlı ısıtıcı bulunacaktır. Araç Altı Görüntüleme Ünitesinin gövdesi paslanmaz, korozyona ve dış hava koşullarına, deniz suyuna vb. dış etkilere dayanıklı galvaniz kaplı olup, 10 yıl paslanmazlık garantisi olacaktır. Araç Altı Görüntüleme Ünitesi aydınlatma için yüksek güçlü led armatür kullanacaktır. b) Plaka Tanıma Sistemi Plaka Tanıma Sisteminde kullanılan Plaka Tanıma Yazılımı yeterince değişik noktada test edilmiş ve en az 10 ayrı proje kapsamında kurulmuş olmalıdır. Plaka Tanıma Sisteminde kullanılan Plaka Tanıma Yazılımı yeterince uzun süre test edilmiş ve en az 3 yıldır ticari kullanımda olmalıdır. Plaka Tanıma Yazılımı %95 ve üstü doğru plaka okuma başarısı sağlamalıdır. Plaka Tanıma Yazılımı kare ve dikdörtgen ve her boyuttaki plakaları okuyacaktır. Yazılım Latin Harflerle yazılmış tüm plakaları okuyabilmelidir. Plaka Tanıma Yazılımı, gece-gündüz, farklı iklim koşulları, sabah ve akşam kameraya vuran güneş ışıklarında ve değişik ışık seviyelerinde de aynı başarı ile çalışmalıdır. Plaka Tanıma Sistemi Yazılımı 352 x 288 (CIF) çözünürlükte gece ve gündüz aynı başarı oranıyla okuma yapabilecek özellikte olmalıdır. Plaka Tanıma Yazılımı her bir kamera görüntüsünü gerçek zamanlı (25 frame/sec PAL) olarak işlemeli ve ekranda işlerken yine gerçek zamanlı (25 frame/sec PAL) olarak göstermelidir. Plaka Tanıma Yazılımı Sunucu başına veya kamera başına lisanslanmalı ve tek bir bilgisayar tarafından en az 4 kameradan gelen görüntüleri gerçek zamanlı olarak işleyebilmelidir. Plakaları okuyan bilgisayar Türkçe Windows işletim sistemi ile çalışmalıdır. Plaka Tanıma Yazılımı kamerasından araçlar ortalama km/saat hız ile geçerken aynı araç görüntüden çıkana kadar en az 10 kere peş peşe doğru olarak okunmalı ve bu okumaların ortalama süresi en fazla 10 milisaniye olmalıdır. Okunan tüm plaka bilgileri ve okuma süreleri yazılım tarafından veritabanında saklanmalı ve istendiğinde gösterilmelidir. Plaka Tanıma Yazılımının veritabanına işlediği bilgi her geçen araç için en fazla 1 adet resim ve plaka okunma bilgisi olmalıdır. Aynı araç için birden fazla plaka okunmaması zorunludur. Plaka Tanıma Yazılımı Client - Server topolojisinde çalışabilmelidir. Sunucu bilgisayarda diğer Client bilgisayarların bağlı olup olmadığı gösterilmeli ve bağlantının kopması durumunda yazılım bir uyarı ekranı ile kullanıcıya bilgi vermelidir. Plaka Tanıma Yazılımı araç geldiğini tespit etmek için dışarıdan bir tetikleme mekanizmasına ihtiyaç duymadan çalışmalıdır. Yazılımın hareket algılama (motion detection) özelliği olacaktır. Bu özellik sayesinde kameradan gelen görüntüde hareket halinde bir cisim olmadığı sürece yazılım hazırda beklemeli ve herhangi bir okuma yapmamalıdır. Görüntüde hareket eden bir cisim olduğunda yazılım okumaya başlamalıdır.

3 Plaka Tanıma Yazılımı, ayrıca kamera ayar modülüne sahip olmalı ve bu modül ile kameranın menüsüne ulaşılarak istendiğinde yaklaştırma, netlik ve ışık ayarları yapılabilmelidir. Ayrıca Yazılım ışığa duyarlı filtreleme yaparak kameranın ayarlarını otomatik olarak değiştirebilmelidir. Farklı renk, boyut ve standartlarda plakalar da aynı başarı ile okunabilmelidir. Plaka Tanıma Sistemi gündüz renkli, gece siyah beyaz görüntüler üzerinde çalışmalıdır. Plaka Tanıma Yazılımı, bağlı kameradan gelen görüntü içinden okunan araç plakalarının veritabanındaki kayıtlar ile karşılaştırılarak istendiğinde kontrol noktasındaki bariyerin kayıtlı araçlar için otomatik olarak açılmasını sağlamalıdır. Kameranın izlediği kontrol noktasının genişliği en fazla 3 metre olacaktır. Plaka Tanıma Yazılımından geriye dönük en az 3 aylık bilgi ve bilginin görüntülerine ulaşılabilmelidir. Kaydedilen bilgiler güvenlik için 128 bit şifreleme ile tutulmalıdır. Plaka okuyan bilgisayar merkez ile bağlantısı olmasa dahi üzerinde en az 1 haftalık bilgi depolayabilmelidir. Plaka Tanıma Yazılımı sistemindeki her türlü bilgi, kullanıcı hareketleri, araç girişçıkışlarının kaydını ayrıntılı tablolar ile tutmalı ve istendiğinde çeşitli filtrelemeler yapılarak raporlanabilmeli ve yazıcıdan çıkış alınabilmelidir. Plaka Tanıma Yazılımı istenirse elektronik bilgi panosuna, yazar kasaya, bariyer tetik devresine yada termal yazıcılara plaka bilgisini, aracın geçiş saatini, v.b istenilen verileri çıktı olarak verebilmelidir. Plakanın okunmasından sonra ihlal durumunda Plaka Tanıma Sistemi operatörü sesli ve görsel olarak uyarmalıdır. Araç geçiş yaparken okunan aracın bütün bilgileri (plakası, marka-modeli, araç resmi, geçiş saati v.b...) ve yakalandığı kare görüntüsü veritabanına işlenmelidir. Gerektiği durumda geriye dönük çok ayrıntılı rapor alınabilmeli ve yazıcıdan baskı alınabilmelidir. Yazılım kaydedilmiş araç plakalarını istenirse plakanın sadece 2 karakterini kullanılarak dahi sorgulayabilmelidir. Plaka Tanıma Yazılımı yakalanan araç görüntüsünü gündüz renkli gece siyah-beyaz ve kalitesi ayarlanabilir bir şekilde, JPEG standardında ve dosya boyutu araç başına en fazla 30 Kilobyte olacak şeklinde veritabanına işlemelidir. Plaka Tanıma Yazılımı na kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılmalı, yetkili sicil numarası ve şifresi ile tanımlanmış bir operatör tarafından Plaka Tanıma Yazılımı veritabanına ulaşılabilmelidir. Plaka Tanıma Yazılımında aracın görüntüye giriş yaptığı bölgenin kamera ismi sisteme operatör tarafından girilebilmelidir. Birden çok kamera kullanılması durumunda aracın hangi bölgeden geldiği görüntülenebilmelidir. Sisteme girilen araç bilgileri farklı kategoriler altında saklanabilmeli ve bu kategori bilgileri de aracın kontrol noktasında geçmesini takiben ekranda görüntülenmelidir. Sistem değişik kategorideki plakalara farklı alarm mekanizmaları barındırmalıdır.

4 Örneğin jandarmaya ait bir plaka için farklı, standart bir plaka için farklı bir davranış programlanabilmelidir. Sistem bağlı olduğu kameranın netlik ve parlaklık ayarını kendisi değiştirebilmelidir. Sistemin kullanıcılarına değişik güvenlik seviyeleri atanarak ilgili kişilerin sadece izin verilen özelliklere erişmesi sağlanabilmelidir. Plaka Tanıma Yazılımının kurulu olduğu bilgisayar, modem kullanılarak uzaktan erişimle olası bilgisayar sorunlarına online müdahale edilebilecek özellikte olmalıdır. Plaka Tanıma Yazılımı ile kullanılacak kameralar firma tarafından belirlenecek yükseklikteki direklere monte edilmelidir. Kamera açısı dikeyde 30 yatayda 10 dereceden fazla olmamalıdır. Kameranın yerleştirildiği kontrol noktasında kullanılacak aydınlatma 25 metrelik uzaklığı aydınlatabilecek kapasitede IR (infra red) spotları olmalıdır. Firma Plaka Tanıma Sistemini tam ve çalışır olarak teslim edecektir. Kullanılan Plaka Tanıma Sistemi Yazılımı tarafından üretilip veritabanı üzerinde tutulan tüm veriler istenildiği takdirde web servisleri kullanılarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi kullanımına açılacaktır. Sisteme gerektiğinde sonradan kantar entegrasyonu yapılabilmelidir. Sistem de kullanılacak tüm Bilgisayarlar üzerinde kullanılacak olan yazılımlar ile ilgili (İşletim Sitemleri, Veritabanı yazılımları, Antivirüs v.b.) lisans alımları yüklenici firma tarafından yapılacaktır. c) Yol Kesici Sistemi Yol Kesici Sistemi rampa çelik konstrüksiyondan imal edilmiş olacaktır. Yol Kesici Sistemi en az 30 ton aks yüküne dayanıklı olmalıdır. Yol Kesici Sistemi kot yüksekliği en fazla 300mm olacaktır, zeminde herhangi bir hafriyat, kazı işlemi yapılmayacaktır. Yol Kesici Sistemi 40 km/s hıza kadar, 30 tonluk araçlarına çarpmasına karşı dayanıklı olacaktır. Yol Kesici Sistemi blok yüksekligi 800mm olacaktır. Yol Kesici Sistemi 3mt genişliğinde olacaktır. Yol Kesici Sistemi hidrolik olarak çalışacak olup, açma/kapama zamanı en fazla 3sn olacaktır. Yol Kesici Sistemi tüm hava şartlarında sorunsuz çalışacaktır. Yol Kesici Sistemi tamamen su geçirmez nitelikte olacaktır. Yol Kesici Sistemi -20 ~ +50 C arası sıcaklıklarda çalışabilecektir. d) Kontrol İstasyonu Kullanımı kolay bir arayüze sahip olacaktır. Tek bir ekranda tüm verilere kolayca erişilebilinir olacaktır.

5 den fazla geçiş bilgisini anında erişilebilecek şekilde kayıt altında tutabilecektir. Bir saniye içerisinde Plaka, Araç, Araç Altı, ve eğer eski geçişi var ise Eski Araç Altı görüntülerini ekrana getirebilmelidir. Araç bilgileri üzerinden detaylı raporlama yapılabilmelidir. Her bir görüntüye 16 kata kadar yakınlaştırma (zoom) yapılabilmelidir. Her iki araç altı görüntüsü senkronize olarak kaydırılıp yakınlaştırılarak incelenebilmelidir. Yazılım, Yol Kesici ve Mantar Bariyer vb. gibi diğer güvenlik unsurlarını da kontrol edebilir, güvenlik otomasyon sistemlerine entegre edilebilmelidir. Görüntüleme istasyonu haricinde başka uzak noktalardan da izleme ve denetleme işlemleri yapılabilmelidir. Zaman (Tarih/Saat aralığı), Araç Plakası, Araç Tipi, Aracın ait olduğu Firma/Kurum, Geçiş Noktası, Geçiş Yönü bilgilerinin bir ya da birkaçı ile detaylı sorgulama yapılabilmelidir. Giriş ve çıkışların kaydedildiği yerlerde içeride kalma süresi ve içeride kalan araçlar raporu alınabilmelidir. e) Manyetik Araç Dedektörü Manyetik araç dedektörü hava koşullarından kaynaklanan loop endüktans değişikliğine karşı otomatik kalibrasyon yapacaktır. Dedektör 220VAC 50Hz ile çalışacaktır. Dedektör galvanik izolasyonlu olacaktır. Dedektör üzerinde led göstergeler ile algılama ve diğer arıza durumlarını belirtecektir. Dedektör üzerinde hassalık ayarı ve diğer opsiyonel kullanımlar için ayarlar olacaktır.

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. Tanım Otopark otomasyon sistemi talep edilen/edilebilecek otomasyon sistemine (POLNET veri tabanından araç plakasını sorgulayabilmeli) entegre

Detaylı

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ (PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ HDH Plaka Tanıma Sistemi HDH Plaka Tanıma Sistemi, kameralardan alınan araç görüntülerinin üzerindeki plaka bölgesinin ayrıştırılarak, plaka

Detaylı

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş.

Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. H265 Video Coding Plaka Tanıma Sistemi Metcom Güvenlik Teknolojileri A.Ş. 2017 PROGRAM ARAYÜZÜ GENEL ÖZELLİKLER 6ms Plaka tanıma süresi 2Mp H265 60Fps İp tabanlı back focus plaka okuma kamerası Okuma oranı

Detaylı

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi

Plaka Tanıma. Plaka. Tanıma Sistemi. Sistemi Plaka Plaka Tanıma Tanıma Sistemi Sistemi Otus Plaka Tanıma Sistemi (PTS), kontrollü geçiş yapılan noktalarda giriş ve çıkış yapan araçların plakasını okuyarak elde ettiği veriler ile kontrol ve doğrulama

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır.

1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır. GENEL ÖZELLİKLER 1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır. 2. Tüm uygulamaların kurulumları ekstra bir bileşen ya da gereksinim içermeden tüm bağımlılık ve gereksinimleri

Detaylı

ARAÇ PLAKA TANIMLAMA VE ARAÇ ALTI GÖRÜNTÜLEME SİSTEMİ

ARAÇ PLAKA TANIMLAMA VE ARAÇ ALTI GÖRÜNTÜLEME SİSTEMİ ARAÇ PLAKA TANIMLAMA VE ARAÇ ALTI GÖRÜNTÜLEME SİSTEMİ Araç Altı Görüntüleme Sistemi 1. Araç altı görüntüleme sisteminde en az 2048 2 (ikibinkırksekiz çarpı iki) piksel çözünürlüğe sahip line scan kamera

Detaylı

Elektronik Denetleme Sistemleri

Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Elektronik Denetleme Sistemleri Ülkemizde hızla artan araç sahipliliği ve bunun bir sonucu olarak artış gösteren trafik kazaları, trafik denetiminde elektronik sistemlerin

Detaylı

Araç Altı Tarama Sistemi

Araç Altı Tarama Sistemi Araç Altı Tarama Sistemi Otus Araç Altı Tarama Sistemi (AATS), güvenlik ihtiyacı olan korunaklı alanların giriş noktasında araçların altının otomatik olarak kontrol edilmesini ve uyarı verilmesini sağlayan

Detaylı

SIRMA Bilgisayar Eğitim Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti Plaka Tanıma - Plaka Okuma Sistemi

SIRMA Bilgisayar Eğitim Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti Plaka Tanıma - Plaka Okuma Sistemi Plaka Tanıma - Plaka Okuma Sistemi * PTS (Plaka Tanıma Sistemi) Araçları, plakaları vasıtasıyla tanımaya yarayan bir görüntü işleme teknolojisidir. * Bu teknoloji; yetkili giriş-çıkış sistemleri, güvenlik

Detaylı

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi

Hareketli. Sistem. Sistemleri. Hareketli. Sistemi Sistemi tartım sistemleri birçok yapının birbirine entegre edilmesiyle oluşur. kalite kriteri sistemleri direkt olarak etkilemektedir. Bu parçaların çoğunun direkt üretimini gerçekleştirebiirnek kurulacak

Detaylı

Ücretli Otopark Plaka Tanıma Sistemi Şartnamesi

Ücretli Otopark Plaka Tanıma Sistemi Şartnamesi Ücretli Otopark Plaka Tanıma Sistemi Şartnamesi 1.PLAKA TANIMA SİSTEMİ YAZILIM ÖZELLİKLLERİ: 1.1.Plaka Tanıma Yazılımı Türkiye standartlarına uygun olan plakaları en az %95 ve üstü doğru okuma başarısı

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER

MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER MANAS OTOMASYON KATOLOG ROAD BLOCKER Yüksek güvenlik gerektiren yerlerde kulanılır. Her türlü darbeye dayınıklılıdır İstenilen Ölçülerde Özel üretim yapılır Bakım gerektirmeyen hidrolik ünite Opsiyonel

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) AMAÇ Bu şartnamenin amacı, Yeni Haber Stüdyosu (KAE) Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile test ve eğitim

Detaylı

KAPALI OTOPARK İŞLETİM, GÖZETLEME ve TAKİP SİSTEMLERİ ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAPALI OTOPARK İŞLETİM, GÖZETLEME ve TAKİP SİSTEMLERİ ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAPALI OTOPARK İŞLETİM, GÖZETLEME ve TAKİP SİSTEMLERİ ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. ŞARTNAMENİN AMACI, KONUSU İdare tarafından belirlenecek otoparklokasyonlarında şehir içi araç trafiğini rahatlatmak

Detaylı

TPC-PT8420AP-TC60Z30. Termal Network Hibrid Pan & Tilt Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8420AP-TC60Z30. Termal Network Hibrid Pan & Tilt Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 400 300 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın algılama

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin MICRO SPOTTER Mobil Plaka Tanıma Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Ekin Micro Spotter, görüş alanındaki araçların plakalarını video tabanlı plaka tanıma teknolojisi

Detaylı

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ. İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri DEĞİŞKEN MESAJ SİSTEMLERİ İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. (DMS) Değişken Mesaj Sistemleri (DMS); trafik amaçlı LED ler kullanılarak grafik tabanlı yazı, şekil ve resim

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

PLAKA ve ENTEGRE TAŞIT TANIMALI, ÇIKIŞTA ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

PLAKA ve ENTEGRE TAŞIT TANIMALI, ÇIKIŞTA ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ PLAKA ve ENTEGRE TAŞIT TANIMALI, ÇIKIŞTA ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. Tanım Otopark otomasyon sistemi talep edilen/edilebilecek otomasyon sistemine (POLNET veri tabanından araç

Detaylı

PLAKA ve ENTEGRE TAŞIT TANIMALI, MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

PLAKA ve ENTEGRE TAŞIT TANIMALI, MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ PLAKA ve ENTEGRE TAŞIT TANIMALI, MERKEZİ ÖDEMELİ OTOPARK OTOMASYON SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A. Tanım Otopark otomasyon sistemi talep edilen/edilebilecek otomasyon sistemine (POLNET veri tabanından araç

Detaylı

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1 / 1.9 2Megapiksel Progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM

OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM OPERATÖRSÜZ OTOMATİK TARTIM Proximity Kart Okuyuculu Sistem RFID Okuyuculu Sistem Proximity Kart Okuyuculu Sistem Ana Bilgisayar ACT (Otomatik Tartım Terminali) Kamera Trafik

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Hız İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki hız

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL PASLANMAZ BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1/5 PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL 1.1 KAPSAM Aydınlatma ünitesi, projektör, kamera, pano, anten, bayrak, flama

Detaylı

Her şey dahil. Mükemmel çözüm!

Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Profesyonel ve düşük maliyetli lensleri değiştirilebilen kamera iç ve dış ortam kullanım için uygundur.dahili olarak 32 GB a kadar dijital video kayıt sistemine ve 3.1 megapiksele

Detaylı

Ekin BIKE PATROL Dünyanın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti

Ekin BIKE PATROL Dünyanın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti Ekin BIKE PATROL Dünyanın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti Leader in Safe City Technologies Hareket halindeyken plaka tanıma ve park ihlal tespiti yapabilen Dünya nın ilk ve tek akıllı devriye bisikleti

Detaylı

PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ MAXIMUM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ

PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ MAXIMUM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ PLAKA TANIMA SİSTEMLERİ MAXIMUM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ İçerik Plaka TanımaÇekirdeği Plaka Tanıma Mimari vearayüzleri Referanslar Plaka Tanıma Çekirdeği C / C++ ile yazılmıştır. Windows ve Linux versiyonları

Detaylı

Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi

Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi Online-Offline Kayak Geçiş Sistemi Kolay ve hızlı kullanım. YAZILIM GENEL ÖZELLİKLERİ Hızlı, esnek ve detaylı raporlama motoru. Personel kart, VIP kart, Günlük kart, Otel Müşterisi Kartı gibi kartları

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak amacıyla tasarlanmış, kapalı

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Metal Dedektörlü Güvenlik Kapıları

Metal Dedektörlü Güvenlik Kapıları GENEL ÖZELLİKLER: Güvenlik kapısı ve metal dedektörünü birleştirerek yerden tasarruf sağlar. Güvenlik görevlisini karar verici konumundan çıkararak metal dedektörü uygulamalarındaki güvenlik ihlallerine

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3 DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (4,3" DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı CAT5/CAT6/ DT8

Detaylı

POZ ÖZEL 10 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ (TURNİKE) TEKNİK ŞARTNAMESİ

POZ ÖZEL 10 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ (TURNİKE) TEKNİK ŞARTNAMESİ GENEL ÖZELLİKLER: POZ ÖZEL 10 GEÇİŞ KONTROL SİSTEMLERİ (TURNİKE) TEKNİK ŞARTNAMESİ Sistem, giriş ve/veya çıkış yapılacak olan turnike ve kapıların giriş ve çıkış yönünde monte edilen yaklaşım tip kart

Detaylı

EN 15154-1 EN 15154-2

EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 ACİL DUŞ Minimum Su Akışı: 60 lt / dak Yerden yükseklik: 2200 mm ± 100 mm Çekme kolu : Max.1750mm yukarıda Su Isısı: 15-37 o C arasında olmalıdır EN 15154-2 ACİL GÖZ YIKAMA

Detaylı

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz

Muhafaza ve Ayak AKSESUAR. SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > Güç Tüketimi: 1 Amper. Alev yürütmezlik özelliği. UV Polikarbon Gövde - Beyaz Muhafaza ve Ayak SN-MHF401 > 12 V DC GÜç girişi > : 1 Amper > Alev yürütmezlik özelliği > UV Polikarbon Gövde Beyaz > Opsiyonel IR aydınlatma > Isıtıcı ve Fan (otomatik) > 330x125x90 mm kamera montaj alanı

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

TPC-PT8620P-T100Z30. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620P-T100Z30. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(thermal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim

GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim GÜVENLİK AMAÇLI IP KAMERA KAYIT CİHAZI (NVR) TEKNİK ŞARTNAMESİ (PINETRON PNR-HD4004P) 1. Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim sağlayarak kayıt ve görüntü transferi yapabilen Network

Detaylı

TPC-PT8620P-TA60. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620P-TA60. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

www.teknimaelektronik.com

www.teknimaelektronik.com www.teknimaelektronik.com Ücretsiz Eğitim Seminerleri, Kurulum, Teknik Yardım ve Satış Sonrası Destek İçin; 0212 547 48 03 Numaralı Telefondan, info@teknimaelektronik.com Mail Adresinden İrtibata Geçiniz

Detaylı

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ Ahmet BEKTAŞ ahmet.bektas@karadag.com.tr Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak, No:17, 4.Levent/Đstanbul Tel : 0212 280 27 81 Fax: 0212 270 03 22 ÖZET Gelişen yüksek

Detaylı

Plaka Tanıma ve Yönetim Sistemi Şartnamesi

Plaka Tanıma ve Yönetim Sistemi Şartnamesi Genel Özellikler Plaka Tanıma ve Yönetim Sistemi Şartnamesi 1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır. 2. Tüm uygulamaların kurulumları ekstra bir bileşen ya da gereksinim

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

Kapalı Devre Kamera Güvenlik sisteminde kullanılacak olan Dijital Kayıt Sistemi en az aşağıda belirtilmiş olan teknik özelliklere sahip olacaktır.

Kapalı Devre Kamera Güvenlik sisteminde kullanılacak olan Dijital Kayıt Sistemi en az aşağıda belirtilmiş olan teknik özelliklere sahip olacaktır. 1.1. DİJİTAL KAYIT ÜNİTESİ Kapalı Devre Kamera Güvenlik sisteminde kullanılacak olan Dijital Kayıt Sistemi en az aşağıda belirtilmiş olan teknik özelliklere sahip olacaktır. Cihaz minimum triplex özellikte

Detaylı

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1632 MAXLOGIC SUPERVISOR ÇEVRE SİSTEMLER İLE ENTEGRE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM ML-1632 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının

Detaylı

Kamera Teknik Donanımı. www.platar.com.tr

Kamera Teknik Donanımı. www.platar.com.tr Kamera Teknik Donanımı Geleneksel Sistemler Geleneksel Sistemler Kullanılan bir Plaka Okuma Noktasında Analog veya IP tabanlı kamera Dış ortamlarda çalışmaya uygun endüstriyel bilgisayar Aydınlatma birimi

Detaylı

Termal Nişangah Sistemleri.

Termal Nişangah Sistemleri. Termal Nişangah Sistemleri www.aselsan.com.tr Tanksavar Termal Nişangahı Termal Nişangah Sistemleri SAGER füze sistemi lançerleri için modern, kompakt, hafif ve maliyet etkin bir termal görüntüleme sistemi

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ Teknik Özellikler GÜÇLÜ METAL KASA - Paslanmaz çelik ön panel ve üst kaplama, galvaniz gövde - 20mm parlak LED display, membran tuş takımı EU ONAYI - EU OIML 10000d, 2x 6000d

Detaylı

KTMD (Kapı Tipi Metal Dedektörleri) KARŞILAŞTIRMA TABLOSU. X Yok. Su ve Toz Panel içerisine girebilir.

KTMD (Kapı Tipi Metal Dedektörleri) KARŞILAŞTIRMA TABLOSU. X Yok. Su ve Toz Panel içerisine girebilir. KTMD (Kapı Tipi Metal Dedektörleri) KARŞILAŞTIRMA TABLOSU KONTROL LİSTESİ 1.Çalışma Prensibi: Mikro-işlemci kontrollü Çok düşük frekanslı Manyetik Alan Pulse Teknolojisi 2. Geçit Boyutları:Net Geçiş Genişliği:

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ

VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ VESTEL VIDEOWALL VESTEL VIDEOWALL, İHTİYACINIZA GÖRE ŞEKİLLENEN LED EKRAN TEKNOLOJİSİ Vestel Videowall ile ister ekranları birleştirerek aynı anda birden fazla yayını izleyin, ister tek bir yayını yüksek

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

Kayıt Cihazlarında Gelinen Son Nokta...

Kayıt Cihazlarında Gelinen Son Nokta... Kayıt Cihazlarında Gelinen Son Nokta... Hazırlayan Kamil GÜRSEL Fizik / Müh. Elimko Elektronik İmalat ve Kontrol Ltd. Şti. www.elimko.com.tr ISO 9001 OTOMATİK KONTROLDA GÜVENİLİR İSİM... Çok sayıda enstrüman

Detaylı

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır.

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır. EK-1 DİJİTAL SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ : Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında Teklif edilen fotokopi makinesi dakikada en az

Detaylı

DSİ kapsamında oluşturulan dağınık durumdaki verilerinin düzenlenmesi, yeniden tasarlanarak tek bir coğrafi veri tabanı ortamında toplanması,

DSİ kapsamında oluşturulan dağınık durumdaki verilerinin düzenlenmesi, yeniden tasarlanarak tek bir coğrafi veri tabanı ortamında toplanması, Projenin Amacı DSİ Genel Müdürlüğünde, Bölge Vaziyet Planı çalışmaları kapsamında üretilen ve mevcut DSİ faaliyetlerini içeren CBS veri setleri ile CBS Veritabanının incelenerek yine mevcut CBS donanım,

Detaylı

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike

Teknik Özellikler. Teknik Çizim. Açısal Kanatlı Optik Turnike SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri yapılabilmektedir. (BKZ. Sayfa 15-16) Kanatlar : 10 mm temperli & rodajlı cam Üst

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları

www.lentus.com.tr içindekiler 5-6 Teleskobik 90 Açılır Bahçe Kapısı Motoru (24V.) Bariyerler Tüp Motorlar Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları Yana Kayar Bahçe Kapısı Motorları 1-2 800 Kg. Yana Kayar Bahçe Kapısı Motoru (220V.) Bariyerler 7-8 Bariyer 3 mt. 9-10 Bariyer 6 mt. Tüp Motorlar 19-20 Tüp Motorlar içindekiler 3-4 1500 Kg. Yana Kayar

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 9451 03/05/2012 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Güvenlik Kamera Sistemi Alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın

Detaylı

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİLENEBİLİR ENERJİ LABORATUVARINA ALINACAK DENEY SETLERİ ŞARTNAMELERİ YAKIT PİLİ DENEY SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Genel Açıklamalar Deney setindeki tüm parçaların; en az 2(iki) yıl garantisi ve en az

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

REAKTİF KONTROL VE UZAKTAN İZLEME SİSTEMİ REV-02 21.02.2015

REAKTİF KONTROL VE UZAKTAN İZLEME SİSTEMİ REV-02 21.02.2015 REAKTİF KONTROL VE UZAKTAN İZLEME SİSTEMİ REV-02 21.02.2015 YARININ TEKNOLOJİSİ BUGÜNDEN ELİNİZDE TÜM HABERLEŞME PORTLARI ÜZERİNDE RS-232 ETHERNET USB USB HOST RS-485 GPRS MODEM ETHERNET 10/100 Mb DAHİLİ

Detaylı

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI)

GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7 DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) GÖRÜNTÜLÜ İNTERKOM SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ (7" DOKUNMATİK DAİRE CİHAZLI) 1. SİSTEM ÖZELLİKLERİ - Sistem Daire-kapı-kapıcı ve/varsa Güvenlik kombinasyonun da çalışacaktır. - Sistemin kablo yapısı DT8/CAT5

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroPlate] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

TÜBİTAK BIT-MNOE

TÜBİTAK BIT-MNOE TÜBİTAK 1511 1511-BIT-MNOE-2015-2 Havacılık ve Uzay Sektörlerine Yönelik MEMS Tabanlı Sistemlerin, Alt Bileşenlerin ve Devrelerin Geliştirilmesi Programın Amacı Nedir? Havacılık ve uzay sektörleri için

Detaylı

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur.

PROXIMITY KART VE ANAHTARLIK 125 khz. Proximiti kart düz beyaz termal baskıya uygundur. GEC_PO0R GEC_PO0W GEC_MO0R GEC_MO0W PR_1K PR_0A MY_1K MY_0A PROXIMITY OKUYUCU ROLELİ PROKXIMITY OKUYUCU WIEGAND MIFARE OKUYUCU ROLELİ MIFARE OKUYUCU WIEGAND PROXIMITY KART PROXIMITI ANAHTARLIK MIAFERE

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Proje Yönetim Ofisi Başkanlığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.24468 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı 28/12/2015 İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetimi

Detaylı

ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu ve Kapsam Bu şartname orta gerilim havai dağıtım hatlarında

Detaylı

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ

SAC MODELLERİ CAM MODELLERİ 2-4 5-9 10-11 12-13 14 14 SAC MODELLERİ 15-16 CAM MODELLERİ 17 SB 100 Butterfly Açısal Kanatlı Optik Turnike Teknik Özellikler Kasa : AISI 304 kalite paslanmaz çelik ve dekoratif paslanmaz seçenekleri

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ WEB TABANLI KÜTÜPHANE OTOMASYONU

FIRAT ÜNİVERSİTESİ WEB TABANLI KÜTÜPHANE OTOMASYONU FIRAT ÜNİVERSİTESİ WEB TABANLI KÜTÜPHANE OTOMASYONU Erhan Akbal Gürkan Karabatak Aytuğ Boyacı Mustafa Ulaş Ayhan Akbal Hasan H. Balık Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi Fırat Üniversitesi

Detaylı

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK

AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ. Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ ASANSÖR KUMANDA SİSTEMLERİ Melih AYBEY AYBEY ELEKTRONİK AC SERİSİ GENEL ÖZELLİKLERİ CANBus tabanlı kat, kabin ve grup haberleşme sistemi Kat bilgisini sayıcı, monostabil sayıcı, gray kod, kuyu

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KARTLI GEÇİŞ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Sayfa - 2 A. STANDARTLAR: A.1. Üretici firmanın ISO9001:2000 kalite belgesi olacaktır. A.2. Sistemde kullanılacak ürünler

Detaylı

SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU BİRTEL İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANYO VCC-HD 5400 VCC-HD 5400P KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU A B İ D İ N D A V E R S O K. N O : 7 / 1 1 Ç A N K A Y A / A N K A R A Giriş SANYO HD 5400/5400P geliştirilmiş

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

GÜVENLİK AMAÇLI 8 KANAL NVR TEKNİK ŞARTNAMESİ (ZAVIO NVC-2080)

GÜVENLİK AMAÇLI 8 KANAL NVR TEKNİK ŞARTNAMESİ (ZAVIO NVC-2080) GÜVENLİK AMAÇLI 8 KANAL NVR TEKNİK ŞARTNAMESİ (ZAVIO NVC-2080) 1- Cihaz, IP kameralara TCP/IP data protokolü üzerinden erişim sağlayarak kayıt ve görüntü transferi yapabilen NVR Network Video Kaydedicisi

Detaylı

RESİM MODEL AÇIKLAMA

RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

Analog Video ürünlerine genel bakış. Mart 2015

Analog Video ürünlerine genel bakış. Mart 2015 Analog Video ürünlerine genel bakış Mart 2015 2 İçindekiler Sabit Kameralar İç Mekan Dome Kameralar Dış Mekan Dome Kameraları 3 4 5 760H Analog Video Çözümleri Sabit Kameralar Sabit Dome Kameralar Özel

Detaylı

Balandi. Güvenilir Teknoloji

Balandi. Güvenilir Teknoloji KABLOLAR ve ADAPTÖRLER CCTV KABLOLAR 2+1 kablolarda 1 koaksiyel kablo 2 adet de enerji iletim kablosu bulunur 4+1 kablolarda, 1 koaksiyel, 2 enerji, 2 data yada kablosu bulunur. Kablo seçimi görüntü kalitesinde

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Zavio D8220 IP IR Dome Kamera Şartnamesi

Zavio D8220 IP IR Dome Kamera Şartnamesi Zavio D8220 IP IR Dome Kamera Şartnamesi 1. Kamera, 2 Megapiksel 1/2.8 Progressive Scan CMOS Görüntü sensörüne sahip, True Day & Night IR Dome yapıda IP kamera 2. Kamera, bir encoder aracılığıyla değil

Detaylı

SCANMAX. Paket X-Ray Tarama Cihazı ÖDÜN VERMEDEN. Son teknoloji tarama ve tespit çözümleri.

SCANMAX. Paket X-Ray Tarama Cihazı ÖDÜN VERMEDEN. Son teknoloji tarama ve tespit çözümleri. Paket X-Ray Tarama Cihazı ÖDÜN VERMEDEN Son teknoloji tarama ve tespit çözümleri. www.scanna-msc.com ÖDÜN VERMEDEN Son teknoloji tarama ve tespit çözümleri. www.scanna-msc.com Paket X-Ray Kabin Sistemleri

Detaylı