Faks Numaramız:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Faks Numaramız: 0-466-212 56 09"

Transkript

1 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ARTVİN DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ SAYI : KONU : Fiyat Araştırması Hastanemizin Fizik Tedavi Servisinde görülen lüzum üzerine aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemelerin KDV Hariç Birim fiyatınızın en geç günü 14:00 'a kadar Artvin Devlet Hastanesinde olacak şekilde göndermenizi veya fakslamanızı rica ederim. Faks Numaramız: NOT: 1 ) Fiyatların KDV' siz bildirilmesi 2 ) Belirtilen fiatın adet olarak belirtilmesi 3 ) Kutu yada poşet şeklinde olan malzemeler için;kutuda kaç adet olduğunun yazılması 4 ) Teklif edilen malzemeye ait marka v.b. Bilgiler ile teslimat süresinin belirtilmesi 5 ) Teklif Mektuplarının asıllarının kargo ile iadesi 6 ) Teklifimize cevap verilmediği taktirde bir sonraki alımlarda cevap vermeyen firmalara teklif verilmeyecektir 7 ) Verilen malzemelerde Sağlık Bakanlığının kod numaralarının bulunması Opr.'D^pm tı B aşhekim ' l Hava BAŞ DEMİR Memur S.NO MALZEMENİN CİNSİ MİKTARI 1 PORTATİF TENS CİHAZI 2 ADET 2 ULTRASON CİHAZI 2 ADET 3 VAKUM ENTERFERANS CİHAZI 1 ADET 4 PARAFİN CİHAZI 1 ADET BİRİM FİYATI (Rakamla) BİRİM FİYATI (Yazıyla)

2 1. KONU PORTATİF TENS CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Artvin Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Kliniğinde kullanılacak olan 2 adet portatif tens Cihazı teknik şartnamesidir. 2. GENEL ŞARTLAR 2.1. İthalatçı/İmalatçı firmanın ve/veya ihaleye giren bayiinin servis hizmetlerini yerine getirmesine ilişkin TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi ve/veya T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi teklif dosyasında bulunacaktır Tüm parçalar ve aksesuarlar birbiri ile uyumlu çalışacak, aynı firmanın sorumluluğu ve garantisi altında olacaktır Teklif edilen sistem/cihaz/alet yurtdışında üretiliyor ise firmalar, teklif ettikleri sistemin/cihazın/aletin Türkiye Cumhuriyetinde temsilcisi/satıcısı/distribütörü v.b. olduklarına dair onaylı belge vereceklerdir Firmaların teklif ettikleri sistemin/cihazın/aletlerin AT Sertifikası/Sertifikaları(EC Certificate) belgelenmelidir. 3. TEKNİK ÖZELLİKLER 3.1. Cihaz alkali pille çalışmalıdır Cihaz portatif yapıda olup, iki kanal akışına sahip olmalıdır Cihaz Constant, Burst ve Modulation akım modlarında çalışabilir özellikte olmalıdır Cihazın tüm kontrolleri düğmelerle yapılabilmeli, akım çıkışı ya da diğer kontroller çevirmeli düğmelerle olmalı, bu düğmelerle yapılacak ayarlamalar mandal sistemi veya kapak sistemiyle kontrol altına alınabilmelidir Cihaz ile birlikte aşağıdaki aksesuarlar verilmelidir; Pil 9 Adet Gri lastik elektrot 16 Adet Kendinden yapışkanlı jelli tens elektrotu 16 Adet Elektrot Kablosu 16 Adet Elektrot bağlama bandı 8 Adet Taşıma Çantası 1 Adet Kullanma Kılavuzu (Türkçe) 1 Adet 4. İSTENİLEN DOKÜMANLAR 4.1. İhaleyi alan firma, malzemenin teslim sırasında tüm dokümanlardan ikişer takım ve dokümanların toplandığı klasörler verecektir İhaleyi alan firma, malzemenin teslimi sırasında tüm ihale dokümanlarından ve ayrıca cihaza ait fabrika kalite kontrol veya son test raporları, üretici, ithalatçı, satıcı firmanın kurum adına hazırlamış olduğu garanti belgesi, üçer koova olarak klasör halinde Hastane Müdürüne verecektir.

3 5. GARANTİ 5.1. Cihaz kati kabulden başlamak üzere en az 2 (iki) yıl süreyle garantili olmalıdır Bozuk veya arızalı cihaz firmaya yazılı olarak bildirilecektir. Firma bu cihaz arızasını en geç 3 (üç) gün içerisinde giderecektir Firmanın arızaya müdahalesi arıza bildiriminden itibaren, mazeretsiz en geç 24 saat içinde olacaktır. 6. KABUL VE MUAYENE 6.1. Kabul testleri ve muayene işlemi sırasında, ilgili klinikçe istenilebilecek cihazın/aletin kalite kontrolü ile ilgili tüm testler, satıcı firmaca hiçbir ücret talep etmeksizin ve mazeret aranmaksızın en geç 48 saat içinde yapılacaktır. Ayrıca muayene ve kabul testleri sırasında cihazın/aletin kalite kontrolü ile ilgili gerekli her türlü malzemeler satıcı firma tarafından hiçbir ücret talep etmeksizin temin edilecektir. Yapılacak her türlü masraf satıcı firmaya aittir Kabul ve muayeneden sırasında oluşabilecek kaza ve hasarlardan satıcı firma sorumludur Bu şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda idari şartname hükümleri geçerlidir. 1. KONU ULTRASON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Artvin Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Kliniğinde kullanılacak olan 2 (iki) adet ultrason cihazı teknik şartnamesidir. 2.GENEL ŞARTLAR 2.5. İthalatçı/İmalatçı firmanın ve/veya ihaleye giren bayiinin servis hizmetlerini yerine getirmesine ilişkin TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi ve/veya T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi teklif dosyasında bulunacaktır Tüm parçalar ve aksesuarlar birbiri ile uyumlu çalışacak, aynı firmanın sorumluluğu ve garantisi altında olacaktır Teklif edilen sistem/cihaz/alet yurtdışında üretiliyor ise firmalar, teklif ettikleri sistemin/cihazın/aletin Türkiye Cumhuriyetinde temsilcisi/satıcısı/distribütörü v.b. olduklarına dair onaylı belge vereceklerdir Firmaların teklif ettikleri sistemin/cihazın/aletlerin AT Sertifikası/Sertifikaları(EC Certificate) belgelenmelidir Hastanemiz elektrik sisteminde sorunsuz çalışmalıdır. 3. TEKNİK ÖZELLİKLER 3.1. Cihaz üreticinin bu husustaki son teknolojisi olmalıdır LCD ekranlı olmalıdır. /

4 3.3. Cihaza değişik tipte tedavi başlıkları takılabilmelidir. Aynı başlıktan 1 Mhz ve 3 Mhz lik uygulama yapılabilmelidir. Başlıkların üzerinde yüzeyle temas kesildiğinde kullanıcıyı uyaran ışıklı gösterge bulunmalıdır. Ultrason başlığı ile vücut teması kesilirse akım ve zamanı kesen elektronik tertibat bulunmalıdır. Başlık teması sağlanınca tedavi kaldığı yerden devam etmelidir Enerji çıkış şiddeti 0-3 Watt / cm2 arasında ayarlanabilmelidir, akım göstergesi ve şiddeti dijital olarak okunmalıdır Cihazın sürekli ve kesikli ultrason modu olmalıdır Işıklı İndikatörü bulunmalıdır Ultrason başlıkları su içi kullanıma uygun olmalıdır Cihazla birlikte ilave olarak aşağıda belirtilen cihaza uygun yedek parça ve aksesuarlar verilmelidir Güç kablosu 1 Adet veya 5 cm çapında geniş yüzeyli tedavi başlığı 3 Adet (Kablo ayrı satılıyorsa 3 adet kablo) cm çapında dar yüzeyli tedavi başlığı 3 Adet (Kablo ayrı satılıyorsa 3 adet kablo) Kullanım Kılavuzu (Türkçe) 1 Adet 4. CİHAZIN MONTAJI 4.1. Montaj mahalli idarece ihale öncesinden firmalara gösterilecek ve ihaleye katılan firmalar montaj mahallini görmüş olarak kabul edilecektir Cihazın montajı firma tarafından ücretsiz ve şartnameye uygun olarak tamamlanacak ve sistem çalışır vaziyette teslim edilecektir. 5. EĞİTİM 5.1. Montaj bittikten sonra, klinik personeline cihaz başında firma tarafından cihazın kullanımı üzerine ücretsiz eğitim verecektir. Bu eğitim, Hastane İdaresi tarafından gerekli görülürse, garanti süresi dâhilinde olmak üzere, üç kez daha, aynı şartlarda, tekrar edilecektir. Eğitim tarihleri Hastane İdaresi tarafından belirlenecek ve firmaya yazılı ve/veya sözlü olarak iletilecektir. Firma hiçbir mazeret belirtmeksizin bu tarihlerde ilgili eğitimi verecektir Montaj bittikten sonra cihaz başında firma tarafından klinik mühendislik bölümü personeline cihazın bakımı ve/veya kullanımı üzerine 5.1. maddesindeki koşullarda ücretsiz eğitim verilecektir. 6. İSTENİLEN DOKÜMANLAR 6.1. İhaleyi alan firma, malzemenin teslim sırasında tüm dokümanlardan ikişer takım ve dokümanların toplandığı klasörler verecektir İhaleyi alan firma, malzemenin teslimi sırasında tüm ihale dokümanlarından ve ayrıca cihaza ait fabrika kalite kontrol veya son test raporları, üretici, ithalatçı, satıcı firmanın kurum adına hazırlamış olduğu garanti belgesi, üçer kopya olarak klasör halinde Hastane Müdürüne verecektir.

5 7. GARANTİ 7.1. Cihaz kati kabulden başlamak üzere en az 2 (iki) yıl süreyle garantili olmalıdır Bozuk veya arızalı cihaz firmaya yazılı olarak bildirilecektir. Firma bu cihaz arızasını en geç 3 (üç) gün içerisinde giderecektir Firmanın arızaya müdahalesi arıza bildiriminden itibaren, mazeretsiz en geç 24 saat içinde olacaktır. 8. KABUL VE MUAYENE 8.1. Montaj bitiminden sonra ilgili klinik tarafından cihaza gerekli (kabul) testleri yapılacaktır. Yapılan testlerin sonucu olumlu olduktan sonra geçici kullanıma onay verilecek on gün içinde deneme çalışması yapılacaktır. Deneme çalışması sonrası Medikal Fizik bölümü veya klinik tarafından tutulacak olumlu rapor Hastane İdaresine iletilerek hastane kabul işlemleri başlatılacaktır Cihazın kabul ve muayenesi ilgili komisyon tarafından kabul testlerinden ve deneme çalışmasından sonra ilgili yönetmelik hükümlerine göre yapılacaktır Kabul testleri ve muayene işlemi sırasında ilgili klinikçe istenilebilecek cihazın/aletin kalite kontrolü ile ilgili tüm testler, satıcı firmaca hiçbir ücret talep etmeksizin ve mazeret aranmaksızın en geç 48 saat içinde yapılacaktır. Ayrıca muayene ve kabul testleri sırasında cihazın/aletin kalite kontrolü ile ilgili gerekli her türlü malzemeler satıcı firma tarafından hiçbir ücret talep etmeksizin temin edilecektir. Yapılacak her türlü masraf satıcı firmaya aittir Kabul ve muayeneden sırasında oluşabilecek kaza ve hasarlardan satıcı firma sorumludur. Bu şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda idari şartname hükümleri geçerlidir 1. KONU VAKUM ENTERFERANS CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Artvin Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Kliniğinde kullanılacak olan vakum enterferans cihazı teknik şartnamesidir. 2.GENEL ŞARTLAR 2.1. İthalatçı/İmalatçı firmanın ve/veya ihaleye giren bayiinin servis hizmetlerini yerine getirmesine ilişkin TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi ve/veya T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi teklif dosyasında bulunacaktır Tüm parçalar ve aksesuarlar birbiri ile uyumlu çalışacak, aynı firmanın sorumluluğu ve garantisi altında olacaktır Teklif edilen sistem/cihaz/alet yurtdışında üretiliyor ise firmalar, teklif ettikleri sistemin/cihazın/aletin Türkiye Cumhuriyetinde temsilcisi/satıcısı/distribütörü v.b. olduklarına dair onaylı belge vereceklerdir.

6 2.4. Firmaların teklif ettikleri sistemin/cihazın/aletlerin AT Sertifikası/Sertifikaları(EC Certificate) belgelenmelidir Hastanemiz elektrik sisteminde sorunsuz çalışmalıdır. Bunun için yüklenici gerekiyorsa tedbir almalıdır. 3. TEKNİK ÖZELLİKLER 3.1. Cihaz kendi teknolojisinin son geliştirilmiş modeli olmalıdır Cihazın dâhili bataryası olmalı, cihaz şebeke gerilimine bağlı iken batarya sürekli şarj olmalıdır Cihaz kompakt ve hafif (en fazla 6 kg) olmalı bu özelliği sayesinde portatif olarak kullanılabilmelidir Cihaz ile uygulanan akımlar hem plak elektrolardan hem de vakum elektrotlarından uygulanabilmelidir Cihaz ile aşağıdaki akımlar verilebilmelidir Enterferansiyel Akımlar: İki kutuplu enterferansiyel akım Tetrapolar enterferansiyel akım (Isoplanar enterferansiyel ile 4 elektrot arasında akım geçişi yapılmalıdır.) Asimetrik bifazik kesikli akım (TENS) Simetrik bifazik kesikli akım (TENS) Kesikli alternatif akım (Rus stimülasyonu) BurstTENS Diadinamik Akımlar: MF: 50Hz ana frekanslı Monofazik yenilemeli sinüzoidal akım DF: 100Hz ana frekanslı bifazik yenilemeli sinüzoidal akım Faradik Akımlar: Monofazik kesikli dikdörtgen akım Monofazik kesikli üçgen akım Galvanik Akımlar: Orta frekans kesikli doğru akım Sabit akım / sabit gerilim 3.6. Cihazın vakum yoğunluğu en az 10 kademede ayarlanabilmelidir Cihazın LCD ekran bulunmalıdır Seçilen tedavi metodu ve tüm parametreler LCD ekranda izlenebilmelidir Cihaz üzerinde istenilen tüm parametreler ilgili tuşlarla seçilmeli ve seçilen parametre değerleri ana ayar düğmesi ile değiştirilebilmelidir Cihazın hasta data kart sistemi olmalıdır Cihazın hızlı endikasyon gitme tuşu olmalıdır Cihazın 0-60 dakika arası ayarlanabilir tedavi süresi olmalıdır Cihazın iki kanalına ait parametreler (frekans, darbe zamanı, tutma zamanı vs.) bağımsız olarak ayarlanabilmelidir Cihazın iki kanalından bağımsız olarak değişik akımlar verilebilmelidir Her iki kanal için akım şiddeti bağımsız olarak ayarlanabilmelidir Cihazın programlanabilir hafızası olmalıdır Cihaz ile beraber verilecek aksesuarlar: İki çıkışlı elektrot kablosu 2 Adet Silikon elektrot, Elektrot için nemli tampon Vakum elektrodu ve süngeri 2 Adet 4 Adet 4 Adet

7 Vakum kablosu Sabitleme kayışı Sabitleme kayışı Protokol kılavuzu Kullanma kılavuzu(türkçe) 4 Adet 1 Adet 1 Adet 2 Adet 2 Adet 4. CİHAZIN MONTAJI 4.1. Montaj mahalli idarece ihale öncesinden firmalara gösterilecek ve ihaleye katılan firmalar montaj mahallini görmüş olarak kabul edilecektir Cihazın montajı firma tarafından ücretsiz ve şartnameye uygun olarak tamamlanacak ve sistem çalışır vaziyette teslim edilecektir. 5. EĞİTİM 5.1. Montaj bittikten sonra, klinik personeline cihaz başında bir hafta süreyle firma tarafından cihazın kullanımı üzerine ücretsiz eğitim verecektir. Bu eğitim, Hastane İdaresi tarafından gerekli görülürse, garanti süresi dâhilinde olmak üzere, üç kez daha, aynı şartlarda, tekrar edilecektir. Eğitim tarihleri Hastane İdaresi tarafından belirlenecek ve firmaya yazılı ve/veya sözlü olarak iletilecektir. Firma hiçbir mazeret belirtmeksizin bu tarihlerde ilgili eğitimi verecektir Montaj bittikten sonra cihaz başında firma tarafından klinik mühendislik bölümü personeline cihazın bakımı ve/veya kullanımı üzerine 5.1. maddesindeki koşullarda ücretsiz eğitim verilecektir. 6. İSTENİLEN DOKÜMANLAR 6.1. İhaleyi alan firma, malzemenin teslim sırasında tüm dokümanlardan ikişer takım ve dokümanların toplandığı klasörler verecektir Cihazın elektriksel emniyeti IEC standartlarına göre BF tipi olmalıdır. Bunu belgelemelidir Cihazın hastaya kaçak akımı 1-2 pa düzeyini geçmemelidir. Bunu belgelemelidir İhaleyi alan firma, malzemenin teslimi sırasında tüm ihale dokümanlarından ve ayrıca cihaza ait fabrika kalite kontrol veya son test raporları, üretici, ithalatçı, satıcı firmanın kurum adına hazırlamış olduğu garanti belgesi, üçer kopya olarak klasör halinde Hastane Müdürüne verecektir. 7. GARANTİ 7.1. Cihaz kati kabulden başlamak üzere en az 2 (iki) yıl süreyle garantili olmalıdır Bozuk veya arızalı cihaz firmaya yazılı olarak bildirilecektir. Firma bu cihaz arızasını en geç 3 (üç) gün içerisinde giderecektir Firmanın arızaya müdahalesi arıza bildiriminden itibaren, mazeretsiz en geç 24 saat içinde olacaktır.

8 8.1. Montaj bitiminden sonra ilgili klinik tarafından cihaza gerekli (kabul) testleri yapılacaktır. Yapılan testlerin sonucu olumlu olduktan sonra geçici kullanıma onay verilecek on gün içinde deneme çalışması yapılacaktır. Deneme çalışması sonrası klinik tarafından tutulacak olumlu rapor Hastane İdaresine iletilerek hastane kabul işlemleri başlatılacaktır Cihazın kabul ve muayenesi ilgili komisyon tarafından kabul testlerinden ve deneme çalışmasından sonra ilgili yönetmelik hükümlerine göre yapılacaktır Kabul testleri ve muayene işlemi sırasında, ilgili klinikçe istenilebilecek cihazın/aletin kalite kontrolü ile ilgili tüm testler, satıcı firmaca hiçbir ücret talep etmeksizin ve mazeret aranmaksızın en geç 48 saat içinde yapılacaktır. Ayrıca muayene ve kabul testleri sırasında cihazın/aletin kalite kontrolü ile ilgili gerekli her türlü malzemeler satıcı firma tarafından hiçbir ücret talep etmeksizin temin edilecektir. Yapılacak her türlü masraf satıcı firmaya aittir Kabul ve muayeneden sırasında oluşabilecek kaza ve hasarlardan satıcı firma sorumludur Bu şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda idari şartname hükümleri geçerlidir. 1. KONU PARAFİN CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Artvin Devlet Hastanesi teknik şartnamesidir. Fizik Tedavi Kliniğinde kullanılacak olan Parafin Cihazı 2. GENEL ŞARTLAR 2.6. İthalatçı/İmalatçı firmanın ve/veya ihaleye giren bayiinin servis hizmetlerini yerine getirmesine ilişkin TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi ve/veya T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi teklif dosyasında bulunacaktır Tüm parçalar ve aksesuarlar bir biri ile uyumlu çalışacak, teklifler bir markanın ürünü olup, aynı firmanın sorumluluğu ve garantisi altında olacaktır Teklif edilen sistem/cihaz/alet yurtdışında üretiliyor ise firmalar, teklif ettikleri sistemin/cihazın/aletin Türkiye Cumhuriyetinde temsilcisi/satıcısı/distribütörü v.b. olduklarına dair onaylı belge vereceklerdir Firmaların teklif ettikleri sistemin/cihazın/aletlerin AT Sertifikası / Sertifikaları(EC Certificate) belgelenmelidir Hastanemiz elektrik sisteminde sorunsuz çalışmalıdır. Bunun için yüklenici gerekiyorsa tedbir almalıdır. 3. TEKNİK ÖZELLİKLER 3.1. Cihaz asgari 25 İt. Parafin alma kapasitesinde olmalıdı

9 3.2. Cihazın iç kazanı ve kapağı komple paslanmaz çelikten imal edilmiş olmalıdır Cihaz Klinik tip olup tekerlekli olmalıdır Cihaz su ısıtma sistemli olmalıdır Cihazın iç ve dış kazan arası 5 cm kalınlığında cam yünü ile kaplanmış olmalı ve ısı kaybını minimuma indirmelidir Cihazın 1000 Watt dan aşağı olmayacak şekilde rezistansı olmalıdır Cihazın otomatik ayarlanabilen bir termostatı olmalı istenilen sıcaklık seviyesine geldiğinde ısıyı kesecek sıcaklık derecesi azaldığında eski sıcaklığına yeniden ulaşmalıdır Cihazla birlikte aşağıda belirtilen özelliklere sahip parafin verilmelidir Parafin derece sıcaklık aralığında eriyebilmelidir Parafin kendinden yağlı olup parafin içersine ekstra gliserin vs. eklenmesine gerek kalmadan kullanılabilmelidir Parafin 5 kg lık kalıplar halinde olmalıdır Parafin beyaz renkli olmalıdır Parafin kokusuz olmalıdır. 4. CİHAZIN MONTAJI 4.1. Montaj mahalli idarece ihale öncesinden firmalara gösterilecek ve ihaleye katılan firmalar montaj mahallini görmüş olarak kabul edilecektir Cihazın montajı firma tarafından ücretsiz ve şartnameye uygun olarak tamamlanacak ve sistem çalışır vaziyette teslim edilecektir. 5. EĞİTİM 5.1. Montaj bittikten sonra, klinik personeline cihaz başında bir hafta süreyle firma tarafından cihazın kullanımı üzerine ücretsiz eğitim verecektir. Bu eğitim, Hastane İdaresi tarafından gerekli görülürse, garanti süresi dâhilinde olmak üzere, üç kez daha, aynı şartlarda, tekrar edilecektir. Eğitim tarihleri Hastane İdaresi tarafından belirlenecek ve firmaya yazılı ve/veya sözlü olarak iletilecektir. Firma hiçbir mazeret belirtmeksizin bu tarihlerde ilgili eğitimi verecektir Montaj bittikten sonra cihaz başında firma tarafından klinik mühendislik bölümü personeline cihazın bakımı ve/veya kullanımı üzerine 6.1. maddesindeki koşullarda ücretsiz eğitim verilecektir. 6. İSTENİLEN DOKÜMANLAR 6.1. İhaleyi alan firma, malzemenin teslim sırasında tüm dokümanlardan ikişer takım ve dokümanların toplandığı klasörler verecektir İhaleyi alan firma, malzemenin teslimi sırasında tüm ihale dokümanlarından ve ayrıca cihaza ait fabrika kalite kontrol veya son test raporları, üretici, ithalatçı, satıcı firmanın kurum adına hazırlamış olduğu garanti belgesi, üçer kopya olarak klasör halinde Hastane Müdürüne verecektir. 7. GARANTİ 7.1. Cihaz kati kabulden başlamak üzere en az 2 (iki) yıl süreyle garantili olmalıdır.

10 7.2. Bozuk veya arızalı cihaz firmaya yazılı olarak bildirilecektir. Firma bu cihaz arızasını en geç 3 (üç) gün içerisinde giderecektir Firmanın arızaya müdahalesi arıza bildiriminden itibaren, mazeretsiz en geç 24 saat içinde olacaktır. 8. KABUL VE MUAYENE 8.1. Montaj bitiminden sonra ilgili klinik tarafından cihaza gerekli (kabul) testleri yapılacaktır. Yapılan testlerin sonucu olumlu olduktan sonra geçici kullanıma onay verilecek on gün içinde deneme çalışması yapılacaktır. Deneme çalışması sonrası klinik tarafından tutulacak olumlu rapor Hastane İdaresine iletilerek hastane kabul işlemleri başlatılacaktır Cihazın kabul ve muayenesi ilgili komisyon tarafından kabul testlerinden ve deneme çalışmasından sonra ilgili yönetmelik hükümlerine göre yapılacaktır Kabul testleri ve muayene işlemi sırasında, ilgili klinikçe istenilebilecek cihazın/aletin kalite kontrolü ile ilgili tüm testler, satıcı firmaca hiçbir ücret talep etmeksizin ve mazeret aranmaksızın en geç 48 saat içinde yapılacaktır. Ayrıca muayene ve kabul testleri sırasında cihazın/aletin kalite kontrolü ile ilgili gerekli her türlü malzemeler satıcı firma tarafından hiçbir ücret talep etmeksizin temin edilecektir. Yapılacak her türlü masraf satıcı firmaya aittir Kabul ve muayeneden sırasında oluşabilecek kaza ve hasarlardan satıcı firma sorumludur Bu şartnamede belirtilmeyen hükümler konusunda idari şartname hükümleri geçerlidir.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/01/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2012356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/01/2012 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20112935 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/05/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/0/202 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 202493 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/0/202 TARİHİ, SAAT

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00419 SAYI : KONU: T e k lif M ektubu P İY A SA A R A Ş T IR M A T E K L İF M E K T U B U H astanem

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. TESLİMAT...4,5

Detaylı

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu Teknik Şartname için yurt içinden satın alınacak Etilen Oksit Düşük Isı Gaz Sterilizasyon Cihazı nın Teknik özellik, kontrol

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ I. KONU II. TEKNİK ŞARTNAMELER III. YEDEK PARÇA VE AKSESUARLAR IV GARANTİ SÜRESİ BAKIM ONARIM, KALİBRASYON

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI EGE BKM ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sıra No Ürün 1. Elektrikli Kan Nakil Kutusu Tam Kan Torba Sistemi Taşıma

Detaylı

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ. 1,2 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR. 2 3.

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:4

Zeyilname Zeyilname No:4 Zeyilname Zeyilname No:4 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 7 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:4 1/6 GİRİŞ 4x4 MOBİL HABERLEŞME ARACI ALIMI (GA4.18) ZEYİLNAME NO: 4 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı

DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME

DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU: Bu Teknik Şartname, Mikro İşlemci Kontrollü Akü Şarj Cihazı teknik özelliklerini, kalite kontrole ilişkin muayene metotlarını ve diğer hususları kapsar.

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES BİR FOTOĞRAF KARESİYLE BAŞLADI HERŞEY Projesi kapsamında Fotoğraf Makinası Alımına İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4 4. MUAYENE.....4

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. GARANTİ KAPSAMI. 4 4. CEZAİ KAPSAM.4 5.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /05/20 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 203205 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 7/05/20 TARİHİ, SAAT 4:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3,4 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.5 3.TESLİMAT...6

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06 1. KONU Bu şartname, Erişim Şebekelerinde Telekomunikasyon kablo, sistem ve binalarının topraklama sistemlerinin direnç ölçüleri yapmak üzere satın alınacak Kazıklı Tip ve Clamp Tipi Toprak Direnci Ölçü

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI ARAÇ ARKASI KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI ARAÇ ARKASI KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2016 YILI ARAÇ ARKASI KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ..3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR..4 3.TESLİMAT...5

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR..4 3.

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ. 3,4 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.. 4 3. CİHAZLARIN

Detaylı

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ:

ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: ENTEGRE FREKANS KONVERTÖRLÜ POMPALARIN KONTROL PANOSU ŞARTNAMESİ: Kontrol panosu harici bir basınç, fark basınç, debi, sıcaklık, fark sıcaklık veya seviye referansından aldığı sinyali ayar değeri ile karşılaştırarak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117707 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR...

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/04/2018 00:00:00 Teklif No: 20182154 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/04/2018 TARİHİ, SAAT 14:00 'E/A KADAR

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhale No : 2014/ 1249 İlgili Birim : DÖN.SER.AYNİYAT

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK KOAGÜLASYON TEST KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. KOAGÜLASYON CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 4 3. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 ORTA GERİLİM HAVAİ ELEKTRİK HATLARI İÇİN KABLOSUZ ARIZA VE YÜK GÖSTERGE CİHAZLARI (AYGC) VE ALICI/VERİCİ SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Konu ve Kapsam Bu şartname orta gerilim havai dağıtım hatlarında

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın alınacak

Detaylı

TÜRK KIZILAYI TAM OTOMATİK EKSTRAKTÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI TAM OTOMATİK EKSTRAKTÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI TAM OTOMATİK EKSTRAKTÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 3 3. GARANTİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/0/20 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 206404 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/0/20 TARİHİ, SAAT 4:00

Detaylı

Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir'in Enerjisini Harekete Geçiriyoruz...

Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir'in Enerjisini Harekete Geçiriyoruz... Eskişehir Ticaret Odası Eskişehir'in Enerjisini Harekete Geçiriyoruz... Sayı : 6975 29/03/2012 Konu : Odamızın ihtiyacı olan yazıcı, presenter alımı hakkında Sayın Üyemiz, Odamız Teknik Malzeme Alımı kapalı

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ KAN NAKİL POŞETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR. 4 4.

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhale No : 2015/ 1573 İlgili Birim : HİZMET

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. CİHAZLARIN

Detaylı

4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN 4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı ihtiyacı 4 adet blade sunucu cihazlarının Kuruluşça hazırlanan teknik

Detaylı

T.C. SA Ğ LIK BA K A N LIĞ I Türkiye Halk Sağlığı K urum u Başkanlığı

T.C. SA Ğ LIK BA K A N LIĞ I Türkiye Halk Sağlığı K urum u Başkanlığı T.C. SA Ğ LIK BA K A N LIĞ I Türkiye Halk Sağlığı K urum u Başkanlığı 1 lifsciyiy K&& K U M iıü Sayı : Konu: K ati T ek lif venneye davet (2015/155) K urum um uz ihtiyacı olan 1 K alem m alzem e 4734 sayılı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/08/2010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20105354 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/08/2010 TARİHİ,

Detaylı

7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA

7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA TÜRK KIZILAYI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2017 İÇİNDEKİLER 1. İHALENİN KONUSU 3 2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ.....3 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENEN TEKNİK EVRAKLAR..4

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.4 3. TESLİMAT...6 4. GARANTİ

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEZİCİ EKİP KAYIT SİSTEMİ İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEZİCİ EKİP KAYIT SİSTEMİ İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEZİCİ EKİP KAYIT SİSTEMİ İHALESİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR KABLOLU BARKOD OKUYUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İHALESİ YAPILAN İŞ Türk Kızılay Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Detaylı

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0 532

Detaylı

S.No Malzemenin Adı Miktarı Birim Fiyatı Toplam Fiyat

S.No Malzemenin Adı Miktarı Birim Fiyatı Toplam Fiyat J^L T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı îitffeiye Kî& Sayı : Konu: Kati Teklif vermeye davet (2015/174) Kurumumuz ihtiyacı olan 4 Kalem malzeme 4734 sayılı ihale kanununu 22/d

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ RAF SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki anlamları taşır.

Detaylı

TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 2.FLOW SİTOMETRE CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 4 3.İHALE

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSHZ022 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Su Soğutma Sistemi Isıtıcı Kazan İmalat

Detaylı

Soleoline, yüksek performans

Soleoline, yüksek performans TR Soleoline Soleo Sono Soleoline, yüksek performans Yüksek teknoloji ve 40 yıllık deneyimin usta bir birleşimi olan Soleoline, modern fizyoterapinin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Sade Ergonomik Yüksek performanslı

Detaylı

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR...

Detaylı

kva KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

kva KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ kva KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ ÖZET Bu şartname Kesintisiz Güç Kaynağı (KGK) nın teknik özelliklerini açıklamaktadır. KGK, elektrik kaynağının kesilmesi ya da bozulması sırasında kritik yüke

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEKNİK TANIMLAR 3 2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3,4 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK

Detaylı

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu www.intherm.com.tr Türk Malı İÇİNDEKİLER 3 4 5 5-6 6 7 8 Açıklama Teknik Özellikler Emniyet İle İlgili Önemli Uyarılar Kurulum ve Montaj Ekran Detayları Kullanım

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/06/2018 00:00:00 Teklif No: 20183400 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/12/2018 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A KADAR YAKLAŞIK MALİYET

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/12/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20126591 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/12/2012 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAN IŞINLAMA ETİKETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER MADDE 1 TEDARİK EDİLECEK KAN IŞINLAMA ETİKETLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 MADDE 2 İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00333 SAYI : KONU: T eklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla,

Sayın Yetkili; İhaleye teşriflerinizi bekler, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla, Sayın Yetkili; Birliğimizce, kapalı zarf veya faks fiyat teklifi alınmak suretiyle, Mürefte Kooperatifimize kurulmak üzere, takas yöntemi ile 1 Adet 50 ton kapasiteli Elektronik çukur tip eski kantar satılacak,

Detaylı

HT 150 ODA TERMOSTATI

HT 150 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 07/08/2013 Konu : Teklife Davet Kurumlunuzun ihtiyacı olan (5) kalem 5 KALEM MEDİKAL MALZEME ALIMI işi

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEZİCİ EKİP KAYIT SİSTEMİ İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEZİCİ EKİP KAYIT SİSTEMİ İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GEZİCİ EKİP KAYIT SİSTEMİ İHALESİ DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR KABLOLU BARKOD OKUYUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İHALESİ YAPILAN İŞ Türk Kızılay Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21634 13.10.2015 Konu : Fotokopi Makinesi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Fotokopi Makinesi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 20.10.2015

Detaylı

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR.

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İHTİYACI IP KAMERA SATIN ALINACAKTIR. Ofisimizce, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSDN014 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Project Grand No: 2006K 120470 Alımın Adı: Optik mikroskop alımı şartnamesi Doküman

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Satın Alma için Zeyilname Duyurusu 1. Sözleşme Başlığı: Makine, Ekipman ve Malzeme Alımı

Satın Alma için Zeyilname Duyurusu 1. Sözleşme Başlığı: Makine, Ekipman ve Malzeme Alımı Satın Alma için Zeyilname Duyurusu 1 Yayın Numarası: TR0702.13-03/27-01 Ankara Sanayi Odası Mesleki Test ve Sertifikalandırma Merkezi Kurulması Projesi Sözleşme Başlığı: Makine, Ekipman ve Malzeme Alımı

Detaylı

A4 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI ŞARTNAMESİ

A4 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI ŞARTNAMESİ A4 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI ŞARTNAMESİ KONU: Eğitimde Fırsat Eşitliğinin Sağlanması ve Zengin Öğrenme-Öğretme Ortamlarının Oluşturulması Amacıyla Fatih Projesi Kapsamında Ortaöğretim Okullarını İçeren Alım

Detaylı

A3 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI ŞARTNAMESİ

A3 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI ŞARTNAMESİ A3 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI ŞARTNAMESİ KONU: Eğitimde Fırsat Eşitliğinin Sağlanması ve Zengin Öğrenme-Öğretme Ortamlarının Oluşturulması Amacıyla Fatih Projesi Kapsamında Ortaöğretim Okullarına İçeren Alım

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU Van Halk Sağlığı Müdürlüğü Sayı : 37.811.563-934/ 05/09/2013 Konu : Teklife Davet Kurumlunuzun ihtiyacı olan (7) kalem MEDİKAL MALZEME ALIMI işi satın

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.ABDURRAHMAN YURTARSLAN ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ASANSÖR BAKIM VE ONARIM TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.ABDURRAHMAN YURTARSLAN ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ASANSÖR BAKIM VE ONARIM TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI DR.ABDURRAHMAN YURTARSLAN ONKOLOJİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ASANSÖR BAKIM VE ONARIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Dr. Abdurahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde

Detaylı

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER 1-)ÖZELLİKLER *Bu ölçüm cihazı DIN,ASTM ve BS standartlarına uyduğu gibi IOS-2178 ve ISO-2360 standartlarınında tüm koşulları sağlayarak laboratuar ve zor koşullarda kullanılabilir. *F Tipi probe manyetik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 28/03/209 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2092075 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/04/209 TARİHİ,

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Sipariş No: VĐD 2010/12 1 SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. GENEL Bu şartnamenin amacı; Đdari Şartname

Detaylı

SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI ÇALKALAMALI İNKÜBATÖR MODEL: H200SH KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OTOMATİK SİGORTALAR Legrand otomatik sigortalar, bağlı bulunduğu elektrik devresini aşırı akım ve kısa devrelere karşı korurlar. Devrenin

Detaylı

ÖZELLİKLERİN KARŞILAŞTIRILMASI

ÖZELLİKLERİN KARŞILAŞTIRILMASI ÖZELLİKLERİN KARŞILAŞTIRILMASI UYGULAMA SERVER TEKNİK ŞARTNAMESİ Genel Hususlar ALICININ ŞARTLARI FİRMANIN CEVABI 1. Teknik şartnamedeki tüm maddeler sırası ve madde numarası ile birlikte teker teker cevaplanmalı,

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149 Sayfa : 1 2001046 ENJEKTÖR POMPA SETİ 2.000,00 ADET : 24149 ENJEKTOR POMPA SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Enjektörler hasta tedavisinde kullanılmak üzere perfüzyon pompalarına uyumlu olmalıdır 2. Enjektörlerin

Detaylı

MILKANA SUPERIOR PLUS

MILKANA SUPERIOR PLUS MILKANA SUPERIOR PLUS inek ve koyun sütünde 6 parametreyi hızlı, hassas ve güvenilir bir şekilde ölçen Ultrasonik Süt Analiz cihazıdır. Ultra-sound teknolojisine dayalı olarak ölçüm yapan bu cihazda, ölçüm

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU

PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR KULLANMA KILAVUZU PID KONTROLLÜ STERİLİZATÖR MODELLER: G11320SD / G11420SD G11520SD / G11540SD KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ 2018 Sayfa 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve

Detaylı