HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER"

Transkript

1 HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 17 kalem muhtelif hurda malzeme, kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle, yerinden satışa arz edilmiştir. Teklifler en geç Perşembe günü saat 14:00 e kadar İşletme Müdürlüğü, Pazarlama ve Satış Müdürlüğüne verilmiş olacaktır. İhale, tekliflerin okunmasını müteakip; ihaleye ara verilmeden açık artırma-şeklinde-yapılacaktır. Açık artırmaya, en yüksek tekliften sonra gelen ilk 3 fiyat sahibi firmalar katılabilecektir. Diğer teklif sahibi firmalar en yüksek fiyatı % 20 oranında-artırmak-suretiyle-açık-artırmaya-katılabilirler. İçinde akaryakıt, fueloil, asfalt, zift vb. patlayıcı-parlayıcı tehlikeli maddeler bulunan tankların ve ekli tesislerinin de montaj çalışmaları esnasında her türlü emniyet tedbirlerinin alınmasından alıcı firma sorumludur.firma-bu-koşullara-itirazda-bulunamaz. Hurda malzemelerin bulunduğu yerden çıkarılması, yükleme, nakliye vb. masraflar alıcı firmaya aittir. Malzeme miktarları takribi olup; ± % 20 toleranslıdır. İşletmemiz fazla çıkan malzemeyi verip vermemekte serbesttir. Belirtilen malzeme miktarından noksan ya da fazla malzeme çıkmasından İşletmemiz sorumlu değildir. Alıcı firmalar hurda malzemelerin teslimatı sırasında kesim-söküm gerektiren işlerde, çalıştırdığı işçilerin veya çalıştıracağı işçilerin ağır ve tehlikeli işlerde çalıştırılabileceğine dair ilgili sağlık kuruluşlarından alacağı raporu vermek zorundadır. Liste, Satış Şartnamesinin ayrılmaz bir parçasıdır. Firmalar teklif vermiş olmakla, yukarıda yazılı şartları ve satış şartnamesi hükümlerini kabul ve-taahhüt-etmiş-sayılırlar. İşletme Müdürlüğümüz 2886 sayılı kanuna tabi değildir. MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ PAZARLAMA VE SATIŞ MÜDÜRLÜĞÜ ADRES: HİPODROM CADDESİ NO: YENİMAHALLE / ANKARA TEL: / FAKS: İNTERNET ADRESİMİZ DEĞİŞMİŞTİR. YENİ İNTERNET ADRESİMİZ

2 2014YERSAT KG ,00 TL 12 iş günü HATAY, MERSİN, KİLİS, GAZİANTEP İL VE İLÇELERİ 4 AYRI DEPO (C BÖLGESİ) MUHTELİF TANK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Hatay, Mersin, Kilis,Gaziantep İl ve İlçeleri (C Bölgesi) 4 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif tank hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan firmalar katılacak olup, tankları alacak olan firma tankların içerisindeki yakıt kalıntılarının bertarafını sağlayıp, bertaraf formu düzenleyecek atık koduna sahip firmalarla protokol yapacak ve bu protokol metnini de ihale teklifine ekleyecektir. Lisansların ( ve ) geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu tankların taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma S. NO HATAY, MERSİN, KİLİS, GAZİANTEP İL VE İLÇELERİ 4 AYRI DEPO (C BÖLGESİ) DEPO/SAHA ADI (KG) MALZEMENİN NİTELİĞİ 1 MERSİN ERDEMLİ ESKİ DEVLET HASTANESİ YAKIT TANKI VE KALORİFER KAZANI HURDASI HATAY/İSKENDERUN TCDD 6.BÖLGE MÜD. VAGON BAK YAKIT TANKI HURDASI ONARIM MÜD. 3 KİLİS METEOROLOJİ MÜDÜRLÜĞÜ FUEL OİL TANKI VE KALORİFER KAZANI HURDASI 4 GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YAMAÇOVA ŞANTİYESİ FUEL OİL TANKI ASFALT TANKI HURDASI TOPLAM (± % 20 toleranslı)

3 2014YERSAT KG 8.000,00 TL 8 iş günü KARS İL VE İLÇELERİ 2 AYRI DEPO (E BÖLGESİ) MUHTELİF TANK HURDASI Malzeme ekli 1 adet listede belirtilen Kars İl ve İlçeleri (E Bölgesi) 2 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif tank hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan firmalar katılacak olup, tankları alacak olan firma tankların içerisindeki yakıt kalıntılarının bertarafını sağlayıp, bertaraf formu düzenleyecek atık koduna sahip firmalarla protokol yapacak ve bu protokol metnini de ihale teklifine ekleyecektir. Lisansların ( ve ) geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu tankların taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma KARS İL VE İLÇELERİ 2 AYRI DEPO (E BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 KARS 14. MEKANİZE PİYADE TUGAY KOM.LIĞI AKARYAKIT TANKI HURDASI 2 KARS SARIKAMIŞ 9. MOTORLU PİYADE TUGAY KOM.LIĞI YAKIT TANKI HURDASI TOPLAM (± % 20 toleranslı)

4 2014YERSAT KG ,00 TL 10 iş günü TUNCELİ, MALATYA İL VE İLÇELERİ 3 AYRI DEPO ( F BÖLGESİ) MUHTELİF TANK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Tunceli, Malatya İl ve İlçeleri ( F Bölgesi) 3 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif tank hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan firmalar katılacak olup, tankları alacak olan firma tankların içerisindeki yakıt kalıntılarının bertarafını sağlayıp, bertaraf formu düzenleyecek atık koduna sahip firmalarla protokol yapacak ve bu protokol metnini de ihale teklifine ekleyecektir. Lisansların ( ve ) geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu tankların taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma TUNCELİ, MALATYA İL VE İLÇELERİ 3 AYRI DEPO ( F BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 TUNCELİ PERTEK MAL MÜDÜRLÜĞÜ FUEL OİL TANKI HURDASI 2 MALATYA ŞEKER FABRİKASI AKARYAKIT TANKI HURDASI 3 MALATYA DDY 5. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ FUEL OİL TANKI HURDASI TOPLAM (± % 20 toleranslı)

5 2014YERSAT KG ,00 TL 20 iş günü ANKARA, YOZGAT, AKSARAY, KIRŞEHİR, KIRIKKALE İL VE İLÇELERİ 8 AYRI DEPO (G BÖLGESİ) MUHTELİF TANK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Ankara, Yozgat, Aksaray, Kırşehir, Kırıkkale İl ve İlçeleri (G Bölgesi) 8 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif tank hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan firmalar katılacak olup, tankları alacak olan firma tankların içerisindeki yakıt kalıntılarının bertarafını sağlayıp, bertaraf formu düzenleyecek atık koduna sahip firmalarla protokol yapacak ve bu protokol metnini de ihale teklifine ekleyecektir. Lisansların ( ve ) geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu tankların taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma S. NO ANKARA, YOZGAT, AKSARAY, KIRŞEHİR, KIRIKKALE İL VE İLÇELERİ 8 AYRI DEPO (G BÖLGESİ) DEPO/SAHA ADI (KG) MALZEMENİN NİTELİĞİ 1 YOZGAT YERKÖY MAL MÜDÜRLÜĞÜ FUEL OİL TANKI VE KALORİFER KAZANI HURDASI 2 KIRŞEHİR TİGEM MALYA TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ YAKIT TANKI HURDASI 3 AKSARAY İL JANDARMA KOM. LIĞI YAKIT TANKI HURDASI 4 ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR TMO AJANS AMİRLİĞİ YAKIT TANKI HURDASI 5 KIRIKKALE MKE DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FUEL OİL TANKI HURDASI 6 ANKARA/ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAKIT TANKI HURDASI 7 ANKARA MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ (SUSUZ DEPOSU) YAKIT TANKI HURDASI 8 ANKARA TCK 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ (BEHİÇBEY/ GÜVERCİNLİK ASFALT ŞANTİYESİ) ASFALT TANKI HURDASI TOPLAM (± % 20 toleranslı)

6 2014YERSAT KG ,00 TL 10 iş günü İZMİR, ÇANAKKALE, BALIKESİR İL VE İLÇELERİ 5 AYRI DEPO (I BÖLGESİ) MUHTELİF TANK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen İzmir, Çanakkale, Balıkesir İl ve İlçeleri (I Bölgesi) 5 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif tank hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan firmalar katılacak olup, tankları alacak olan firma tankların içerisindeki yakıt kalıntılarının bertarafını sağlayıp, bertaraf formu düzenleyecek atık koduna sahip firmalarla protokol yapacak ve bu protokol metnini de ihale teklifine ekleyecektir. Lisansların ( ve ) geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu tankların taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma İZMİR, ÇANAKKALE, BALIKESİR İL VE İLÇELERİ 5 AYRI DEPO (I BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 İZMİR TCDD 3. BÖLGE MALZEME MÜDÜRLÜĞÜ FUEL OİL TANKI HURDASI 2 İZMİR DOKUZEYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİK HİZMET BİNASI İNŞAAT ALANI FUEL OİL TANKI VE YAKIT TANKI HURDASI 3 ÇANAKKALE/GELİBOLU 18. MEK. PİYADE TUGAY KOM.LIĞI FUEL OİL TANKI HURDASI 4 BALIKESİR/BANDIRMA 6. ANA JET ÜS KOM.LIĞI MAZOT TANKI HURDASI 5 BALIKESİR BANDIRMA TCDD 3. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 365. KISIM YOL BAKIM ONARIM MÜDÜRLÜĞÜ YAKIT TANKI HURDASI TOPLAM (± % 20 toleranslı)

7 2014YERSAT KG 8.000,00 TL 8 iş günü DENİZLİ, UŞAK İL VE İLÇELERİ 2 AYRI DEPO (M BÖLGESİ) MUHTELİF TANK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Denizli, Uşak İl Ve İlçeleri (M Bölgesi) 2 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif tank hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan firmalar katılacak olup, tankları alacak olan firma tankların içerisindeki yakıt kalıntılarının bertarafını sağlayıp, bertaraf formu düzenleyecek atık koduna sahip firmalarla protokol yapacak ve bu protokol metnini de ihale teklifine ekleyecektir. Lisansların ( ve ) geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu tankların taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma DENİZLİ, UŞAK İL VE İLÇELERİ 2 AYRI DEPO (M BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 UŞAK DHMİ HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ YAKITT TANKI HURDASI 2 DENİZLİ SERVERGAZİ DEVLET HASTANESİ FUEL OİL TANKI VE KALORİFERK KAZANI HURDASI TOPLAM (± % 20 toleranslı)

8 2014YERSAT KG ,00 TL 25 iş günü KONYA İL VE İLÇELERİ 2 AYRI DEPO (N BÖLGESİ) MUHTELİF TANK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Konya İl ve İlçeleri(N Bölgesi) 2 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif tank hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan firmalar katılacak olup, tankları alacak olan firma tankların içerisindeki yakıt kalıntılarının bertarafını sağlayıp, bertaraf formu düzenleyecek atık koduna sahip firmalarla protokol yapacak ve bu protokol metnini de ihale teklifine ekleyecektir. Lisansların ( ve ) geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu tankların taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma KONYA İL VE İLÇELERİ 2 AYRI DEPO (N BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 KONYA DHMİ HAVALİMANI FUEL OİL TANKI HURDASI 2 KONYA KARAYOLLARI 3. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBE ŞEFLİKLERİNİN MUHTELİF NOKTALARINDA (BAKIM EVLERİNDE) BİTÜM VE ASFALT TANKI HURDASI TOPLAM (± % 20 toleranslı)

9 2014YERSAT KG ,00 TL 20 iş günü VAN, MARDİN İL VE İLÇELERİ 3 AYRI DEPO (O BÖLGESİ) MUHTELİF TANK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Van, Mardin İl ve İlçeleri (O Bölgesi) 3 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif tank hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan firmalar katılacak olup, tankları alacak olan firma tankların içerisindeki yakıt kalıntılarının bertarafını sağlayıp, bertaraf formu düzenleyecek atık koduna sahip firmalarla protokol yapacak ve bu protokol metnini de ihale teklifine ekleyecektir. Lisansların ( ve ) geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu tankların taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma VAN, MARDİN İL VE İLÇELERİ 3 AYRI DEPO (O BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 VAN DSİ 17. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ FUEL OİL TANKI HURDASI 2 VAN KARAYOOLARI 11. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ AKARYAKIT TANKI HURDASI 3 MARDİN KIZILTEPE ŞENYURT DDY 6. BÖLGE MÜD AKARYAKIT TANKI VE KALORİFER KAZANI HURDASI YOL BAKIM ONARIM MÜD KISIM ŞEFLİĞİ TOPLAM (± % 20 toleranslı)

10 2014YERSAT KG 6.000,00 TL 10 iş günü İSTANBUL İL VE İLÇELERİ 7 AYRI DEPO (A BÖLGESİ) MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen İstanbul İl Merkezi ve İlçelerinde (A bölgesi) 7 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif elektrik elektronik hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan ya da elektik-elektronik atıkların işlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görüş verilen firmalar katılacak olup, firma ilgili belgesini ihale teklifine ekleyecektir. Belgelerin geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu malzemelerin taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma S. NO DEPO/SAHA ADI İSTANBUL SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI HASTANESİ İSTANBUL YAKACIK KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HAST. HASTANESİ İSTANBUL YURTKUR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL ÜMRENİYE KAYMAKAMLIĞI 60. YIL CUMHURİYET İLKOKULU MÜD. İSTANBUL İL VE İLÇELERİ 7 AYRI DEPO (A BÖLGESİ) (KG) MALZEMENİN NİTELİĞİ BİLGİSAYAR, YAZICI, KLİMA,TV, VB. ELEKTRONİK CİHAZ HURDASI İSTANBUL KKK 1. ORDU KOM.LIĞI İSTANBUL ŞİŞLİ ETFAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İSTANBUL SULTANBEYLİ DEVLET HASTANESİ BİLGİSAYAR DONANIMI, MONİTÖR,KASA,YAZICI,BUZDOLABI, FOTOKOPİ MAK. VB. ELEKTRONİK CİHAZ HURDASI SANAYİ TİPİ ÇAM. MAK.,KURUTMA MAK.ÜTÜ MAK. VB. ELEKTRONİK CİHAZ HURDASI BİLGİSAYAR KASASI,MONİTÖR,KLİMA,YAZICI,TV,GÜÇ KAYNAĞI VB. ELEKTRONİK CİHAZ HURDASI BİLGİSAYAR KASASI,MONİTÖR,YAZICI,TV,KLAVYE VB. ELEKTRONİK CİHAZ HURDASI BİLGİSAYAR KASASI,TIBBİ CİHAZLAR VB. ELEKTRONİK CİHAZ HURDASI TOPLAM (± % 20 toleranslı) BİLGİSAYAR, YAZICILAR,KALVYELER,MOUSE,GÜÇ KAYNAKLARI, KLİMA,BUZDOLABI VB. ELEKTRONİK CİHAZ HURDASI

11 2014YERSAT KG 8.000,00 TL 12 iş günü SAKARYA, KOCAELİ İL VE İLÇELERİ 3 AYRI DEPO (B BÖLGESİ) MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Sakarya, Kocaeli İl ve İlçeleri (B BÖLGESİ) 3 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif elektrik elektronik hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan ya da elektik-elektronik atıkların işlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görüş verilen firmalar katılacak olup, firma ilgili belgesini ihale teklifine ekleyecektir. Belgelerin geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu malzemelerin taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma SAKARYA, KOCAELİ İL VE İLÇELERİ 3 AYRI DEPO (B BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA HAST TELEVİZYON,BİLGİSAYAR,BUZDOLABI VB. 2 SAKARYA TÜVASAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR PARÇALARI,BUZDOLABI VB. 3 KOCAELİ DKK MALZEME DEPO KOM.LIĞI BİLGİSAYAR,GEMİ RADARI,RADAR ANTENİ VB. TOPLAM (±% 20 toleranslı)

12 2014YERSAT KG ,00 TL 20 iş günü ADANA, MERSİN, HATAY, KAHRAMANMARAŞ İL VE İLÇELERİ 12 AYRI DEPO (C BÖLGESİ) MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Adana, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş İl ve İlçeleri (C Bölgesi) 12 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif elektrik elektronik hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan ya da elektik-elektronik atıkların işlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görüş verilen firmalar katılacak olup, firma ilgili belgesini ihale teklifine ekleyecektir. Belgelerin geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu malzemelerin taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma S. NO ADANA, MERSİN, HATAY, KAHRAMANMARAŞ İL VE İLÇELERİ 12 AYRI DEPO (C BÖLGESİ) DEPO/SAHA ADI KAHRAMANMARAŞ TEİAŞ İŞLETME BAKIM MÜDÜRLÜĞÜ HATAY SERİNYOL 121. JANDARMA ER EĞİTİM ALAY KOM.LIĞI HATAY DKK İSKENDERUN İKMAL DESTEK KOM.LIĞI HATAY İSKENDERUN 51. BAKIM MERKEZ KOM.LIĞI MERSİN SİLİFKE DEVLET HAST. AİT SİLİFKE DSİ DEPOSU (KG) 6 MERSİN İL JANDARMA KOM.LIĞI MERSİN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE AİT SAĞLIK MÜD. VE HALK SAĞLIĞI MÜD, MEZİTLİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ MERSİN ERDEMLİ ESKİ DEVLET HASTANESİ MALZEMENİN NİTELİĞİ KESİCİ VB. ELEKTRİK BİLGİSAYAR VB. ELEKTRİK MUHTELİF ELEKTRİK BİLGİSAYAR VB. ELEKTRİK MUHTELİF ELEKTRİK BİLGİSAYAR, EKRAN, KLAVYE, YAZICI, TELEFON, ÇAMAŞIR MAK.BULAŞIK MAK. VB. ELEKTRİK KLİMA, BİLGİSAYAR, MONİTÖR, YAZICI, KLAVYE, TIBBİ CİHAZ VB. ELEKTRİK KLİMA, BİLGİSAYAR, RÖNTGEN VB. ELEKTRİK ELEKTRONİK MALZ. 9 ADANA İL JANDARMA KOM.LIĞI MONİTÖR, YAZICI, KLAVYE VB. ELEKTRİK MUHTELİF ELEKTRİK (NOT: ALICI FİRMA 10 ADANA DRMO 10. TANKER ÜS KOM.LIĞI TARAFINDAN PARÇALANARAK TESLİM ALINACAKTIR.) 11 ADANA DRMO 10. TANKER ÜS KOM.LIĞI BEYAZ EŞYA VB. ELEKTRİK 12 ADANA DRMO 10. TANKER ÜS KOM.LIĞI MUHTELİF ELEKTRİK TOPLAM (± % 20 toleranslı)

13 2014YERSAT KG 6.000,00 TL 10 iş günü MALATYA, BİNGÖL, DİYARBAKIR, TUNCELİ, ELAZIĞ İL VE İLÇELERİ 9 AYRI DEPO(F BÖLGESİ) MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Malatya, Bingöl, Diyarbakır, Tunceli, Elazığ İl ve İlçeleri (F Bölgesi) 9 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif elektrik elektronik hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan ya da elektik-elektronik atıkların işlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görüş verilen firmalar katılacak olup, firma ilgili belgesini ihale teklifine ekleyecektir. Belgelerin geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu malzemelerin taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma MALATYA, BİNGÖL, DİYARBAKIR, TUNCELİ, ELAZIĞ İL VE İLÇELERİ 9 AYRI DEPO (F BÖLGESİ) S. NO 1 DEPO/SAHA ADI BİNGÖL KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ (KG) MALZEMENİN NİTELİĞİ HASTANE TIBBİ CİHAZLARI, BİLGİSAYAR VB. ELEKTRİK BİLGİSAYAR, YAZICI,GÜÇ KAYNAĞI VB. ELEKTRİK 2 TUNCELİ SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ KLİMA, BİLGİSAYAR, MONİTÖR, TELEFON BEYAZ EŞYA VB. 3 DİYARBAKIR TCK 9. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ELEKTRİK MEKANİK VE ELEKTRONİK ELEKTRİK SAYACI VB. ELEKTRİK 4 ELAZIĞ FIRAT EDAŞ İL MÜDÜRLÜĞÜ MALATYA TCDD 5. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 500 BİLGİSAYAR, YAZICI VB. ELEKTRİK 6 MALATYA AKSA DOĞALGAZ DAĞITIM A.Ş DOĞALGAZ SAYACI VB. ELEKTRİK 7 MALATYA SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ MALATYA KKK ÇAKMAK KIŞLASI MALATYA İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TOPLAM OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ VB. ELEKTRİK ELEKTRONİK MALZ. BİLGİSAYAR, MONİTÖR, YAZICI, FOTKOPİ MAKİNASI, TELEVİZYON VB. ELEKTRİK BİLGİSAYAR, YAZICI,BUZDOLABI,FOTOKOPİ MAKİNASI, HASTANE TIBBİ CİHAZLARI VB. ELEKTRİK (± % 20 toleranslı)

14 2014YERSAT KG 8.000,00 TL 10 iş günü İZMİR, BALIKESİR, MANİSA, MUĞLA İL VE İLÇELERİ 9 AYRI DEPO (I BÖLGESİ) MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla İl ve İlçeleri (I Bölgesi) 9 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif elektrik elektronik hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan ya da elektik-elektronik atıkların işlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görüş verilen firmalar katılacak olup, firma ilgili belgesini ihale teklifine ekleyecektir. Belgelerin geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu malzemelerin taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma İZMİR, BALIKESİR, MANİSA, MUĞLA İL VE İLÇELERİ 9 AYRI DEPO (I BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 BALIKESİR BANDIRMA 9. ANA JET ÜS KOM. LIĞI BİLGİSAYAR, MONİTÖR VB. ELEKTRİK 2 BALIKESİR BANDIRMA 6. ANA JET ÜS KOM. LIĞI BİLGİSAYAR, YAZICI VB. ELEKTRİK BALIKESİR BAKIM OKULU VE EĞİTİM MERKEZ BİLGİSAYAR, YAZICI, FOTOKOPİ MAKİNASI VB. ELEKTRİK KOM. LIĞI BİLGİSAYAR, YAZICI, MONİTÖR, TELEFON, KLAVYE, TIBBİ MANİSA SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ CİHAZ VB. ELEKTRİK 5 İZMİR BOZKAYA EĞİTİM HASTANESİ MUHTELİF ELEKTRİK 6 İZMİR PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF ELEKTRİK 7 İZMİR DKK İKMAL DESTEK KOM. LIĞI BİLGİSAYAR VB. ELEKTRİK 8 İZMİR HKK TEKNİK OKULLAR KOM. LIĞI BİLGİSAYAR, MONİTÖR VB. ELEKTRİK 9 MUĞLA MİLAS MAL MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF ELEKTRİK TOPLAM (± % 20 toleranslı)

15 2014YERSAT KG ,00 TL 12 iş günü BURSA, BİLECİK, ESKİŞEHİR İL VE İLÇELERİ 12 AYRI DEPO (L BÖLGESİ) MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Bursa, Bilecik, Eskişehir İl ve İlçeleri (L Bölgesi) 12 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif elektrik elektronik hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan ya da elektik-elektronik atıkların işlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görüş verilen firmalar katılacak olup, firma ilgili belgesini ihale teklifine ekleyecektir. Belgelerin geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu malzemelerin taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma BURSA, BİLECİK, ESKİŞEHİR İL VE İLÇELERİ 12 AYRI DEPO (L BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 BİLECİK GÖLPAZARI MAL MÜDÜRLÜĞÜ MUHTELİF ELEKTRİK BİLGİSAYAR KASALARI, YAZICILAR, LABORATUAR CİHAZLARI, 2 ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRONİK HASTANE CİHAZLARI VB. ELEK. ELEKTRONİK MLZ. BURSA LOKMAN HEKİM MESLEKİ VE BİLGİSAYAR KASALARI, MONİTÖRLER, TEPEGÖZLER, YAZICILAR, TEKNİK ANADOLU LİSESİ TV, BİLGİSAYAR MALZ. VB. ELEKTRİK 4 5 BURSA İL JANDARMA KOM.LIĞI DOĞANCI KARAKOL KOM.LIĞI BURSA YILDIRIM BELEDİYESİ OTOSANSİT FEN İŞLERİ MÜD FOTOKOPİ MAKİNALARI, YAZICI, MONİTÖR VB. ELEKTRİK BİLGİSAYAR KASALARI, MONİTÖRLER,FOTOKOPİ MAKİNALARI VB. ELEKTRİK 6 BURSA MUDANYA BELEDİYESİ TV, YAZICI, MONİTÖR VB. ELEKTRİK 7 BURSA ASKERİ VETERİNER OKULU VE EĞİTİM KOM.LIĞI BİLGİSAYAR, YAZICI VB. ELEKTRİK 8 BURSA DHMİ YENİŞEHİR HAVALİMANI BİLGİSAYAR KASALARI, MONİTÖRLER, KLAVYELER, YAZICILAR, ÖLÇÜ ALETLERİ, TV VB. ELEKTRİK 9 BURSA ULUDAĞ ÜNİERSİTESİ MONİTÖR, BİLGİSAYAR KASASI, DAKTİLO VB. ELEKTRİK REKTÖRLÜĞÜ 10 BURSA TEİAŞ 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME 600 GRUP MÜDÜRLÜĞÜ ALÜMİNYUM AYIRICI VB. ELEKTRİK BURSA TEİAŞ 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ BURSA TEİAŞ 2. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ TV, BUZDOLABI, ŞOHBEN, MONİTÖR, FOTKOPİ, BİLGİSAYAR KASASI, GÜÇ KAYNAĞI, ÖLÇME CİHAZ VB. ELEKTRİK ELEKTRONİK MLZ KV AYIRICI-KESİCİ KUTBU VB. ELEKTRİK TOPLAM (± % 20 toleranslı)

16 2014YERSAT KG 8.000,00 TL 10 iş günü DENİZLİ, AFYON, UŞAK, KÜTAHYA İL VE İLÇELERİ 9 AYRI DEPO(M BÖLGESİ) MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Denizli, Afyon, Uşak, Kütahya İl ve İlçeleri (M Bölgesi) 9 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif elektrik elektronik hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan ya da elektik-elektronik atıkların işlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görüş verilen firmalar katılacak olup, firma ilgili belgesini ihale teklifine ekleyecektir. Belgelerin geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu malzemelerin taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma DENİZLİ, AFYON, UŞAK, KÜTAHYA İL VE İLÇELERİ 9 AYRI DEPO (M BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 UŞAK DEVLET HASTANESİ DOĞUM/ÇOCUK BİLGİSAYAR MONİTÖRLERİ VB. ELEKTRİK HASTANESİ 2 KÜTAHYA HKK HAVA ER EĞİTİM TUGAY KOM. LIĞI BİLGİSAYAR VB.ELEKTRİK 3 AFYONKARAHİSAR PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR, KLİMA, GÜÇ KAYNAĞI, DAKTİLO, YAZICI, FOTOKOPİ MAK. VB. ELEKTRİK 4 DENİZLİ HONAZ MAL MÜDÜRLÜĞÜ 750 BİLGİSAYAR DONANIMI, TV,EKG CİHAZI VB.ELEKTRİK 5 DENİZLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ BİLGİSAYAR, YAZICI,TELEFON VB.ELEKTRİK 6 DENİZLİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR PARÇALARI, KLAVYE, MOUSE, YAZICI VB. ELEKTRİK 7 DENİZLİ MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR DONANIMI,TV,KLİMA VB.ELEKTRİK ELEKTRONİK MALZ. 8 DENİZLİ TAVAS TEİAŞ 21. İLETİM TESİS VE AKIM TRAFOSU,GAZLI KESİCİ VB.ELEKTRİK İŞL. GRUP MÜD. 9 KÜTAHYA TEİAŞ 6. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ GAZLI KESİCİ KUTBU VB. ELEKTRİK TOPLAM (± % 20 toleranslı)

17 2014YERSAT KG 6.000,00 TL 10 iş günü KONYA, ISPARTA İL VE İLÇELERİ 2 AYRI DEPO (N BÖLGESİ) MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Konya, Isparta İl ve İlçeleri (N Bölgesi) 2 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif elektrik elektronik hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan ya da elektik-elektronik atıkların işlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görüş verilen firmalar katılacak olup, firma ilgili belgesini ihale teklifine ekleyecektir. Belgelerin geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu malzemelerin taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma KONYA, ISPARTA İL VE İLÇELERİ 2 AYRI DEPO (N BÖLGESİ) S. NO DEPO/SAHA ADI 1 KONYA SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR DONANIMI, BİLGİSAYAR, MONİTÖR, YAZICI, KLAVYE, MOUSE VB. ELEKTRİK 2 ISPARTA SÜLEYMAN DEMİREL HAVALİMANI ELEKTRİK PANOSU, KESİCİ VB. ELEKTRİK TOPLAM (± % 20 toleranslı)

18 2014YERSAT KG ,00 TL 35 iş günü ANKARA İL VE İLÇELERİ 20 AYRI DEPO (G BÖLGESİ) MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI Malzeme aşağıdaki 1 adet listede belirtilen Ankara İl ve İlçeleri (G Bölgesi) 20 ayrı depo/sahada bulunan kg (± % 20 toleranslı) muhtelif elektrik elektronik hurdasından oluşmaktadır. Malzemenin teslimatı listedeki sıra ile depo/sahadan başlayıp devam edecek ve tamamlanacaktır. Saha temizliği esastır. Söz konusu depolarda belirtilen tonajlar takribi olup; Malzemenin noksan çıkması halinde alıcı firma itirazda bulunamaz. Malzemenin fazla çıkması halinde, verilip verilmeyeceği hususunda Karar İşletme Müdürlüğümüze aittir. Malzemenin yükleme, nakliyesi ve diğer tüm masraflar alıcı firmaya aittir. İhaleye yalnızca TC. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının atık kodlu lisans veya geçici faaliyet belgesi olan ya da elektik-elektronik atıkların işlenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygun görüş verilen firmalar katılacak olup, firma ilgili belgesini ihale teklifine ekleyecektir. Belgelerin geçerlilik süresi işin tamamlanma süresine kadar devam edecektir. Söz konusu malzemelerin taşıma/bertaraf/geri kazanım ve işlemlerde kullanılan Ulusal Atık Taşıma Formlarının birer nüshası ile tehlikeli atıkları taşıyan firmaya ait bilgi/belgeler ve bu atıkların bertaraf/geri kazanımına ilişkin yapılan iş/işlem/tesis hakkındaki bilgiler ve atığı taşıyan araçların plakalarına ait lisans belgelerinin birer nüshaları teslimatta Hurda Tedarik Müdürlüğü personeline teslim edilecektir. Malzemenin teslim alınmasında TC Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mevzuat hükümlerine dolayı gelecek cezalardan alıcı firma sorumludur. S. NO 2014YERSAT ANKARA İL VE İLÇELERİ 20 AYRI DEPO (G BÖLGESİ) DEPO/SAHA ADI (KG) MALZEMENİN NİTELİĞİ 1 ANKARA ÖSYM BAŞKANLIĞI BİLGİSAYAR KASASI, MONİTÖR, GÜÇ KAYNAĞI, KLAVYE, ELEKTRONİK CİHAZ KARTI, SERVER KABİNLERİ, NETWORK SİVİÇLERİ, BAĞLANTI CİHAZ KABLOSU, 2 ADET ÇİM MOTORU VB.ELEKTRİK 2 ANKARA ODTÜ BİLGİSAYAR,YAZICI, FOTOKOPİ MAK.,GÜÇ KAYNAĞI, VB. ELEKTRİK 3 ANKARA TÜRKİYE PATENT ENSTÜTİSİ 500 FAKS, YAZICI,FOTOKOPİ MAK.,TELEFON VB.ELEKTRİK 4 ANKARA TMO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR, YAZICI, FOTOKOPİ MAK. VB. ELEKTRİK 5 ANKARA DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MD BİLGİSAYAR KASASI, MONİTÖR VB. ELEKTRİK 6 ANKARA MTA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR, VB. ELEKTRİK 7 ANKARA NUMUNE HASTANESİ MUHTELİF ELEKTRİK 8 ANKARA MİT MÜSTEŞARLIĞI BİLGİSAYAR KASASI, TV, KLİMA, SU SEBİLİ VB. ELEKTRİK 9 ANKARA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI (İDARİ VE BİLGİSAYAR KASASI, TELEFON, MONİTÖR, FAKS, ELEKTRİK SÜPÜRGESİ, MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI) YAZICI, DİŞÇİ KOLTUĞU VB. ELEKTRİK 10 ANKARA TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ TÜPLÜ TV, TERMOSİFON, KOMBİ, YAZICI, FAKS, SÜPÜRGE MAKİNASI VB. ELEKTRİK ANKARA KREDİ YURTLAR KURUMU GENEL BİLGİSAYAR KASASI, MONİTÖR, YAZICI KALVYE, TELEFON, ŞALTER PARÇ., MÜDÜRLÜĞÜ KLİMA,FOTOKOPİ, MAKİNE PARÇALARI VB. ELEKTRONİK CİHAZ HURDASI ANKARA ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR TOMOGRAFİ CİHAZI, BİLGİSAYAR KASASI, YAZICI, MONİTÖR, TELEFON, BAKANLIĞI (PETROL İŞLERİ GENEL MÜD.) HESAP MAKİNASI, FAKS, DAKTİLO, ASPİRATÖR VB. ELEKTRİK ELEKTRONİK ANKARA TSK SIHHIYE İKMAL BAKIM MUHTELİF ELEKTRİK (NOT:ALICI FİRMA TARAFINDAN MERKEZ KOM.LIĞI PARÇALANARAK TESLİM ALINACAKTIR.) ANKARA TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR MONİTÖRLERİ, YAZICI, KLAVYE, FOTOKOPİ, ŞALTER, KESİCİ, (ÇAKIRLAR HURDA AMBARI) AYIRICI, SES VE GÖRÜNTÜ SİSTEM MAKİNASI VB.ELEKTRİK ELEKTRONİK M. ANKARA MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİSAYAR, FOTOKOPİ MAKİNASI, FAKS, YAZICI, TELEVİZYON VB. ELEKTRİK (SUSUZ DEPOSU) 16 ANKARA YÜKSEK ÖĞRETİM KURULU BİLGİSAYAR KASASI, MONİTÖR, YAZICI KALVYE VB. ELEKTRİK ELEKTRONİK MALZ. 17 ANKARA KKK 45. BAKIM MERKEZ KOM.LIĞI TV, YAZICI, FAKS, MONİTÖR, BİLGİSAYAR KASASI, TELEFON VB.ELEKTRİK 18 ANKARA JANDARMA BAKIM KOM.LIĞI YAZICI, MONİTÖR VB. ELEKTRİK ANKARA HKK 3. HAVA İKMAL BAKIM 19 MERKEZ KOM.LIĞI XBAR TELEFON SANTRALLERİ VB. ELEKTRİK 20 ANKARA HKK 3. HAVA İKMAL BAKIM MERKEZ KOM.LIĞI TOPLAM (± % 20 toleranslı) BİLGİSAYAR, YAZICI, MONİTÖR, KLAVYE, TARAYICI, FAKS, TV, ELEKTRİK PANOSU, GÜÇ KAYNAKLARI VB. ELEKTRİK

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 4 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER (MUHTELİF TANK HURDASI İHALE LİSTESİ)

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER (MUHTELİF TANK HURDASI İHALE LİSTESİ) HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ( İHALE LİSTESİ) İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 5 kalem muhtelif tank hurdası,

Detaylı

MUHTELİF TANK HURDALARI İHALE LİSTESİ HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

MUHTELİF TANK HURDALARI İHALE LİSTESİ HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 8 kalem (MUHTELİF TANK HURDALARI), kapalı

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 24 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 5 kalem (Muhtelif PVC ve Plastik

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 5 kalem (Muhtelif Yatak ve Tekstil

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER (MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI İHALE LİSTESİ)

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER (MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI İHALE LİSTESİ) HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ( İHALE LİSTESİ) İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 7 kalem muhtelif elektrik

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 32 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 30 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDALARI İHALE LİSTESİ HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDALARI İHALE LİSTESİ HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem (MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER MALZEMELERİN SATIŞINDA(GENEL SATIŞ ŞARTNAMESİ) HÜKÜMLERİ UYGULANACAKTIR. İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 5 kalem (Muhtelif Karkas Vasfında

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 18 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 0 kalem muhtelif karkas vasfında dış lastik

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 9 kalem muhtelif karkas vasfında dış lastik

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 6 kalem muhtelif Pvc plastik hurdası, kapalı

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 48 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 45 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 52 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif elektrik elektronik hurda

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 4 kalem muhtelif tüp hurda malzeme, kapalı

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif tank hurda malzeme, kapalı

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 0 kalem muhtelif Pvc plastik hurdası, kapalı

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 37 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 0 kalem muhtelif yatak ve tekstil

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 35 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 40 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 21 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER (YERİNDEN SATIŞ ŞARTNAMESİ HÜKÜMLERİ UYGULANACAKTIR) İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 32 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif tüp hurda malzeme,

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 34 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 58 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER (YERİNDEN SATIŞ ŞARTNAMESİ HÜKÜMLERİ UYGULANACAKTIR) İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 35 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 36 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 30 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif yatak ve tekstil

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 9 kalem muhtelif tank hurda malzeme, kapalı

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 29 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 8 kalem demir çelik varil ve muhtelif teneke

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 45 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 34 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 9 kalem muhtelif elektrik elektronik hurda

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif tank hurda malzeme, kapalı

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 5 kalem muhtelif tüp hurdası, kapalı zarfla

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif elektrik elektronik hurda

Detaylı

19 KASIM 2015 TARİHLİ YERİNDE SATİŞ İHALESİ SONUÇLARI

19 KASIM 2015 TARİHLİ YERİNDE SATİŞ İHALESİ SONUÇLARI 19 KASIM 2015 TARİHLİ YERİNDE SATİŞ İHALESİ SONUÇLARI Tanıtım Kodu Malzemenin Adı Bulunduğu Yer Miktar(kg) 2015YERSAT1730 2015YERSAT1732 MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK I.............. MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif yatak ve tekstil

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 9 kalem muhtelif yatak ve tekstil

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 46 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 0 kalem muhtelif Pvc plastik hurdası, kapalı

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 4 kalem muhtelif elektrik elektronik hurda

Detaylı

2015YERSAT1014-TEKİRDAĞ,EDİRNE, KIRKLARELİ İLİ VE İLÇELERİ 10 AYRI DEPO/SAHADA

2015YERSAT1014-TEKİRDAĞ,EDİRNE, KIRKLARELİ İLİ VE İLÇELERİ 10 AYRI DEPO/SAHADA HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif yatak ve tekstil

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 31 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 39 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 59 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

24 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YERİNDEN SATIŞ İHALESİ SONUÇLARI

24 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YERİNDEN SATIŞ İHALESİ SONUÇLARI 24 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YERİNDEN SATIŞ İHALESİ SONUÇLARI Tanıtım Kodu Malzemenin Adı Bulunduğu Yer Miktar(kg) Yüksek Teklif Sahibi Firma Fiyat Sonuç 2015YERSAT1075 2015YERSAT1113 2015YERSAT1135 2015YERSAT1141

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 6 kalem muhtelif elektrik elektronik hurda

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 0 kalem muhtelif tank hurda malzeme, kapalı

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 63 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 23 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif yatak ve tekstil

Detaylı

18 EYLÜL 2015 TARİHLİ YERİNDE SATIŞ İHALESİ SONUÇLARI

18 EYLÜL 2015 TARİHLİ YERİNDE SATIŞ İHALESİ SONUÇLARI 18 EYLÜL 2015 TARİHLİ YERİNDE SATIŞ İHALESİ SONUÇLARI Tanıtım Kodu Malzemenin Adı Bulunduğu Yer Miktar(kg) Yüksek Teklif Sahibi Firma Fiyat Sonuç 2014YERSAT1639 2015FABSAT19 2015FABSAT22 2015FABSAT27 2015FABSAT6

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif elektrik elektronik hurda

Detaylı

ANKARA MKE SANAYİ VE TEKNOLOJİ MÜZESİ MAKSAM FABRİKASINDA

ANKARA MKE SANAYİ VE TEKNOLOJİ MÜZESİ MAKSAM FABRİKASINDA MAKİNA VE KİMYA ENDÜSTRİSİ HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN (MUHTELİF HURDA MALZEME SATILACAKTIR) İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri ve durumu itibariyle ihtiyaç

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 46 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif elektrik elektronik hurda

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır.

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış Şartnamesi Hükümleri Uygulanmaktadır. HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 52 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi

www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 35 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7769 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 17 4001 7770 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 9 4001 7771 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7858 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 8 ### 7859 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 4 ### 7860 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ

UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ 1. CUMHURBAŞKANLIĞI 1.1. Devlet Denetleme Kurulu UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ 2. BAŞBAKANLIK 2.1. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği(MGK) 2.2. Atatürk Kültür, Dil ve tarih Yüksek

Detaylı

23 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YERİNDEN SATIŞ İHALESİ SONUÇLARI

23 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YERİNDEN SATIŞ İHALESİ SONUÇLARI 23 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YERİNDEN SATIŞ İHALESİ SONUÇLARI Tanıtım Kodu Malzemenin Adı Bulunduğu Yer Miktar(kg) Yüksek Teklif Sahibi Firma Fiyat Sonuç 2014YERSAT1639 2014YERSAT1790 2015FABSAT10 2015FABSAT11

Detaylı

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ ADANA 8140 BİYOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8315 ÇOCUK GELİŞİMCİSİ 0 1 LİSANS ADANA 8225 DİYETİSYEN 0 1 LİSANS ADANA 8155 PSİKOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8410 SAĞLIK MEMURU 6000 ÇEVRE SAĞLIĞI 4 LİSE ADANA 8410 SAĞLIK

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif elektrik elektronik hurda

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) 20020123801 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,71676 77,71676 20020123803 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 2 0 77,52866 78,22274 20020123805

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 58 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 100 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 7 kalem muhtelif Pvc plastik hurdası, kapalı

Detaylı

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim)

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim) KURUM ADI KADRO ADI 190160001 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ADANA TÜM İLÇELER Taşra) 5 0 75,57278 78,51528 190160003 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ARTVİN TÜM İLÇELER Taşra) 4 0 75,26887 75,34407 190160005

Detaylı

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TEHLİKELİ ATIK İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ(2013)

T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TEHLİKELİ ATIK İSTATİSTİKLERİ BÜLTENİ(2013) Sayı: 4 02.07.2015 16:00 Mülga Tehlikeli Atıkların Kontrolü Yönetmeliği kapsamında yıllık tehlikeli atık beyanları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Bilgi Sistemi altında yer alan Atık Yönetim Uygulaması/Tehlikeli

Detaylı

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI )

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI ) 2751751 2 0 092.271 093.625 TEKNİKER (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 2751753 2 0 073.613 075.487 HEMŞİRE (AYDIN) ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 2751755 1 0 088.601 088.601 LABORANT (AYDIN) ADNAN

Detaylı

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KURUM ADI UNVANI 310010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ANBAR MEMURU (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 75,69951 75,69951 310010019 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 73,21259

Detaylı

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA )

TABLO-1. İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR (2015 EKPSS/KURA ) KURUM KODU DPB NO KURUM ADI / POZİSYON UNVANI İL İLÇE TEŞKİLAT SINIF 490060001 12062 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ IĞDIR TÜM İLÇELER Taşra YH 12 2 999 1000 1001 490060003 12079 AİLE VE

Detaylı

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO Oto Kalorifer Peteği Temizleme Makinası, Araç Kalorifer Petek Temizliği Cihazı. kalorifer peteği nasıl temizlenir, kalorifer peteği temizleme fiyatları, kalorifer

Detaylı

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler 1. Bölge: Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla 2. Bölge: Adana, Aydın, Bolu, Çanakkale (Bozcaada ve Gökçeada İlçeleri Hariç), Denizli,

Detaylı

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans)

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Önlisans) 210020001 ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (ADIYAMAN / MERKEZ - Merkez) 4 4 0 82,69988 85,92848 210030001 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ MEMUR (AYDIN / MERKEZ - Merkez) 3 3 0 79,57189 84,86609 210050001 AĞRI İBRAHİM

Detaylı

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış ŞartnamesiHükümleri Uygulanmaktadır

Söz Konusu Malzemelerin Satışında Yerinden Satış ŞartnamesiHükümleri Uygulanmaktadır HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen 34 kalem muhtelif hurda malzeme,

Detaylı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı Basın Bildirisi Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı 01 Ocak - 31 Aralık 2011 tarihleri arası Ajans Press in takibinde olan yerel, bölgesel ve ulusal 2659 yazılı basın takibinden

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER ÖNEMLİ HUSUSLAR HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif tank hurda malzeme, kapalı

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI İÇİN İLAN EDİLEN LİSTESİ 1 ADANA BİYOLOG GENEL BÜTÇE 1 1 ADANA EBE GENEL BÜTÇE 6 1 ADANA HEMŞİRE GENEL BÜTÇE 2 1 ADANA SAĞLIK MEMURU ÇEVRE SAĞLIĞI TEKNİSYENİ GENEL BÜTÇE 1 1

Detaylı

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar )

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) EN EN BOŞ KÜÇÜK BÜYÜK K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN UNVAN KURUM ADI KURUM

Detaylı

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39 Federal CNG Dönüşüm Sistemleri olarak, başta Konya olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinde ve her ilimizde CNG Dönüşüm Sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz. FEDERAL CNG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ Adana CNG Dönüşüm

Detaylı

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları

TABLO-1 Tercih Edilebilecek Mühendislik Programları ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) 100110415 Elektrik-Elektronik Mühendisliği 10 3162 100110399 Makine Mühendisliği 9 3252 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ (AFYONKARAHİSAR) 100410245 Malzeme Bilimi ve Mühendisliği

Detaylı

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İL KADIN ADI ERKEK ADI ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY SULTAN SULTAN İBRAHİM RAMAZAN 1/17 2/17 AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN

Detaylı

1 / 5 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT.

1 / 5 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT. 110160001 BARTIN ÜNİVERSİTESİ Teknisyen (BARTIN MERKEZ Merkez) 1 0 89,00512 89,00512 110160003 BARTIN ÜNİVERSİTESİ Kaloriferci (BARTIN MERKEZ Merkez) 2 0 91,82970 93,92348 110470001 GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

KAMU REFERANSLAR TÜRKİYE DE 700 BİNDEN FAZLA İŞLETME, DÜNYADA 12 MİLYONDAN FAZLA KULLANICI KAREL ÇÖZÜMLERİNİ KULLANIYOR. TEİAŞ - TRAFO MERKEZLERİ

KAMU REFERANSLAR TÜRKİYE DE 700 BİNDEN FAZLA İŞLETME, DÜNYADA 12 MİLYONDAN FAZLA KULLANICI KAREL ÇÖZÜMLERİNİ KULLANIYOR. TEİAŞ - TRAFO MERKEZLERİ TÜRKİYE DE 700 BİNDEN FAZLA İŞLETME, DÜNYADA 12 MİLYONDAN FAZLA KULLANICI KAREL ÇÖZÜMLERİNİ KULLANIYOR. KAMU REFERANSLAR JGK - İLÇE JANDARMA KOMUTANLIKLARI 110.000 KULLANICI, 1.600 LOKASYON DZ. K. K. DENİZ

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KADRO KODU KURUM ADI KADRO UNVANI 30020125061 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,04434 77,04434 30020125063 AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (KIRŞEHİR / MERKEZ - Merkez)

Detaylı

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER

HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER HURDA İŞLETMESİ NDEN YERİNDE SATIŞA SUNULAN MALZEMELER İşletme Müdürlüğümüze ait aşağıda müfredatı kayıtlı mevcut teknik özellikleri, durumu ve yeri belirtilen kalem muhtelif elektrik elektronik hurda

Detaylı