ADABANK A.. FAAL YET RAPORU (2012)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ADABANK A.. FAAL YET RAPORU (2012)"

Transkript

1 ADABANK A.. FAAL YET RAPORU (2012)

2 NDEK LER Sayfa No: - Banka hakk nda bilgiler 1 - Banka n n tarihsel geli imi 1 - Ortakl k yap 1 - Ana sözle mede yap lan de iklikler ve nedenleri 2 - Banka n n ve Yönetim Kurulu Ba kan ve Üyeleri ile Genel Müdür ve - Yard mc lar n n varsa sahip olduklar paylara ili kin aç klamalar 2 - Dönem içinde gider kaydedilen ara rma ve geli tirme harcamalar na ili kin aç klama 3 - nsan kaynaklar uygulamalar 3 - Yönetim kurulu ve denetim komitesi ile denetçilerin hesap dönemi çinde yap lan toplant lara kat mlar hakk nda bilgiler 3 - Denetim komitesinin; iç kontrol, iç denetim ve risk yönetim sistemlerinin i leyi ine ili kin de erlendirmeleri ve hesap dönemi içindeki faaliyetleri hakk nda bilgiler 4 - Di er Hususlar 5 - Destek hizmeti al nan kurulu lara ili kin aç klama 5 - Derecelendirme kurulu lar nca yap lan derecelendirmeler 5 - Banka n n hizmet türü ve faaliyet alanlar n içeren özet bilgi 5 - Mali durum, kârl k ve borç ödeme gücüne ili kin aç klamalar 5 - Finansal göstergeler 6 - Yönetim Kurulu Ba kan n n de erlendirmesi 7 - Genel Müdür ün de erlendirmesi 8 - Genel Kurul a sunulan özet yönetim kurulu raporu 9 - Denetçi Raporu Y Faaliyet Raporu na ili kin sorumluluk beyan 11 - Özet finansal bilgiler 12 - Ba ms z Denetim Raporu Uygunluk Görü ü Aral k 2012 Tarihinde sona eren y la ait konsolide olmayan finansal - Ba ms z denetim raporu 14

3 BANKA HAKKINDA GENEL B LG LER GENEL MÜDÜRLÜK ADRES : GENEL MÜDÜRLÜK TELEFON NO GENEL MÜDÜRLÜK FAKS NO NTERNET : : : Büyükdere Cad. Rumelihan No: Mecidiyeköy / stanbul BANKA NIN TAR HSEL GEL Kurulu Tarihi : 30 Ekim 1984 Faaliyet Alan : Mevduat Bankac Merkezi : stanbul Adabank Anonim irketi ( Banka ), 1984 y nda, Anonim irket eklinde kurulu unu tamamlayarak 1985 y nda bankac k faaliyetlerine ba lam r. Türkiye mar Bankas TA nin bankac k i lemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisinin kald lmas üzerine, ayn hâkim sermayedar grubunun hâkim hissedar bulundu u Adabank Anonim irketi nin de yak ndan izlenmesini teminen Bankac k Düzenleme ve Denetleme Kurumu taraf ndan 25 Temmuz 2003 tarih ve 1102 say kararla yeni bir yönetim kurulu atanm olmakla beraber 5411 say Bankac k Kanunu nun geçici 11 inci maddesinin verdi i yetkiye istinaden mülga 4389 say Bankalar Kanunu nun 15 inci maddesinin 7 nci kras n (a) bendi ve 5411 say Bankac k Kanunu nun 134 üncü maddesi uyar nca; Adabank Anonim irketi nin temettü hariç ortakl k haklar, yönetimi ve denetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu ( TMSF ) taraf ndan devral nm r. Banka, hakim ortaklar n 6183 say kanun çerçevesinde de erlendirilen kamu borçlar n tahsilini sa lamak amac yla, yine ayn kanun hükümlerine dayanarak TMSF taraf ndan ihale yolu ile 05 Mart 2013 tarihinde sat a ç kar lm r ORTAKLIK YAPISI Banka n n dâhil oldu u risk grubu; ortaklar n hisse paylar de erlendirildi inde Uzan Grubu oldu u sonucuna var lmakla birlikte, bu ortaklar n temettü hariç ortakl k haklar TMSF taraf ndan kullan lmaktad r. Cari dönem içerisinde mevcut durumda herhangi bir de iklik olmam r.

4 ANA SÖZLE MEDE YAPILAN DE KL KLER VE NEDENLER BANKA NIN YÖNET M KURULU BA KAN VE ÜYELER LE GENEL MÜDÜR VE YARDIMCILARININ VARSA SAH P OLDUKLARI PAYLARA N AÇIKLAMALAR Ad Soyad Yönetim Kurulu Görevi renim durumu Bankac k ve letmecilik Dallar nda Tecrübesi Abdullah GÜZELDÜLGER Ba kan Lisans 23 y l Hamit SARI Ba kan Vekili Lisans 25 y l smail GÜLER (*) Üye Lisans 17 y l Zeynel KOÇ Üye Doktora 4 y l Reyhan ENEL (*) Üye Lisans 14 y l Ahmet Y T Üye Lisans 34 y l Tekin Gürlek Genel Müdür Vekili - Üye Lisansüstü 31 y l Denetim Kurulu Mehmet Mustafa KIRAL Üye Lisans 41 y l Abdüsselam DE ER Üye Lisansüstü 10 y l (*) Denetim Komitesi Üyesi Banka n n yönetim kurulu ba kan ve üyeleri, denetim kurulu üyeleri ile genel müdürün, Banka da sahip olduklar pay bulunmamaktad r.

5 DÖNEM NDE G DER KAYDED LEN ARA TIRMA GEL RME HARCAMALARINA N AÇIKLAMALAR NSAN KAYNAKLARI UYGULAMALARI Banka personel politika ve uygulamalar Personel Yönetmeli i, Banka uygulamalar ve ilgili mevzuat do rultusunda uygulanamaya devam edilmi tir. Yasal mevzuat ve Bankac k uygulamalar ndaki de iklikler sonucu, personelin almas gereken e itimler öncelikle (TBB) Türkiye Bankalar Birli i taraf ndan düzenlenen seminerlerden kar lanm r. Bunun d nda TBB ve di er kurumlar taraf ndan düzenlenen Bankac k mesle iyle ilgili ücretsiz panel, konferans vb. etkinliklere personelin kat sa lanm r. Personelin yararlanmas için Personel ve E itim Müdürlü ü taraf ndan TBB itim sitesinde yer alan ücretsiz online e itimlerin duyurular yap lmaktad r. Ayr ca; Suç Gelirlerinin Aklanmas n ve Terörün Finansman n Önlenmesine li kin Yükümlülüklere Uyum Program Hakk nda Yönetmelik gere i her y l Banka Uyum Görevlisi taraf ndan personele e itim verilmektedir. Banka Ücretlendirme Politikas olu turulmu olup, yönetim kurulu onay na müteakip tarihinden itibaren yürürlü e girmi tir. Banka nsan kaynaklar politikalar, ücretlendirme politikas ve politikalardaki olas de iklikleri kurumsal yönetim ilkeleri çerçevesinde de erlendirerek bankan n stratejik hedefleri, etik de erleri ve iç dengeleri ile uyumunun sa lanmas yönünde gerekli denetim ve önerilerde bulunarak ücretlendirme politikas ve uygulamalar n sa kl yürümesini sa lamak ve bu hususlara ili kin konularda Yönetim Kurulu na rapor haz rlamak üzere iki Yönetim Kurulu Üyesinden olu an Ücretlendirme Komitesi olu turulmu tur y l sonu itibariyle genel müdürlükte 28, ubede 4 personel olmak üzere toplam 32 personel bulunmaktad r. YÖNET M KURULU ÜYELER, DENET M KOM TES ÜYELER VE DENETÇ LER N HESAP DÖNEM NDE YAPILAN TOPLANTILARA KATILIMLAR HAKKINDA LG LER Yap lan Yönetim Kurulu toplant lar na Banka Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Komitesi Üyeleri ve Denetçilerin kat tam olmu tur.

6 DENET M KOM TES N N; Ç KONTROL, UYUM VE R SK YÖNET S STEMLER N ETK NL VE YETERL NE N DE ERLEND RMELER LE HESAP DÖNEM NDEK FAAL YETLER HAKKINDA LG LER 5411 say Bankac k Kanunu nun 24.maddesi gere i; Banka Yönetim Kurulu nca Yönetim Kurulu nun denetim ve gözetim faaliyetlerinin yerine getirilmesine yard mc olmak üzere Denetim Komitesi icrai görevi bulunmayan 2 (iki) üyeden olu mu tur. Bankac k Düzenleme ve Denetleme Kurumu taraf ndan yay mlanarak yürürlü e giren Bankalar n ç Sistemleri Hakk nda Yönetmelik uyar nca, Banka Yönetim Kurulu nun tarih ve 223 say Karar na istinaden görev, yetki ve sorumluluklar ile çal ma usul ve esaslar Banka Yönetim Kurulu taraf ndan düzenlenerek Denetim Komitesi tarihi itibariyle faaliyetine ba lam r. Rapor tarihi itibariyle, Yönetim Kurulu Üyeleri smail GÜLER ve Reyhan ENEL Banka n n Denetim Komitesi nde görev yapmaktad rlar. Denetim Komitesi, Yönetim Kurulu ad na Banka n n iç kontrol, risk yönetimi ve iç denetim sistemlerinin etkinli ini ve yeterlili ini, bu sistemler ile muhasebe ve raporlama sistemlerinin bu Kanun ve ilgili düzenlemeler çerçevesinde i leyi ini ve üretilen bilgilerin bütünlü ünü gözetmek, ba ms z denetim kurulu lar n yönetim kurulu taraf ndan seçilmesinde gerekli ön de erlendirmeleri yapmak, yönetim kurulu taraf ndan seçilen ba ms z denetim kurulu lar n faaliyetlerini düzenli olarak izlemek, bu Kanun kapsam nda ana ortakl k niteli indeki kurulu larda, konsolide denetime tâbi kurulu lar n iç denetim i levlerinin konsolide olarak sürdürülmesini ve e güdümünü sa lamakla görevli ve sorumludur. Denetim Komitesi, iç kontrol, iç denetim ve risk yönetimi sistemleri kapsam nda olu turulan birimlerden, uyum görevlisinden ve ba ms z denetim kurulu lar ndan; görevlerinin ifas yla ilgili olarak düzenli raporlar almak ve bankan n faaliyetlerinin süreklili i ve güven içinde yürütülmesini olumsuz etkileyebilecek hususlar veya mevzuata ve iç düzenlemelere ayk klar bulunmas hâlinde bu hususlar yönetim kuruluna bildirmekle yükümlüdür. ç Sistemler Birimleri ve Uyum Görevlisi taraf ndan Denetim Komitesi ne dönemsel olarak gönderilen rapor ve yaz lar ile Birimlerin faaliyetleri takip edilmektedir. Önemli hususlarda Yönetim Kurulu bilgilendirilmektedir. ç Sistemler Birimleri ile Uyum Görevlisi, di er birimler ve ube koordineli ve uyumlu bir ekilde faaliyet göstermektedir. Denetim Komitesi, 6 (alt ) ayl k dönemleri a mamak kayd yla icra etti i faaliyetlerin sonuçlar ile Banka da al nmas gereken önlemlere, yap lmas na ihtiyaç duyulan uygulamalara ve Banka n n faaliyetlerinin güven içinde sürdürülmesi bak ndan önemli gördü ü di er hususlara ili kin görü lerini Yönetim Kurulu na bildirmektedir. Denetim Komitesi, Banka n n tüm birimlerinden, anla mal destek hizmeti kurulu lar ve ba ms z denetim kurulu lar ndan bilgi ve belge almaya, bedeli Banka taraf ndan kar lanmak suretiyle konular nda ihtisas sahibi ki ilerden yönetim kurulunun onay na ba olarak dan manl k hizmeti sa lamaya yetkilidir.

7 ER HUSUSLAR Banka da Kurumsal Yönetim Komitesi: Banka da Kredi Komitesi: Banka da Aktif Pasif Komitesi: DESTEK H ZMET ALINAN KURULU LARA N AÇIKLAMALAR Bankalar n Destek Hizmeti Almalar na li kin Yönetmelikte belirlenen bilgi sistemleri destek hizmeti Yaz Bilgi Sistemleri A.. taraf ndan, di er hizmetleri ise ; swift hizmetleri Eastern Networks Çözümleri Ticaret A.. taraf ndan, mali ve bilgi sistemleri denetim hizmeti KPMG Akis Ba ms z Denetim ve SMMM A.. firmas taraf ndan, temizlik i lemleri ise Eren Tesis Yönetimi ve Servis Hizmetleri Ticaret Ltd. ti taraf ndan sa lanmaktad r. DERECELEND RME KURULU LARINCA DERECELEND RMELER Bankam n içinde bulundu u özel durum nedeniyle, derecelendirme çal mas yapt lmam r. BANKA NIN H ZMET TÜRÜ VE FAAL YET ALANLARINI ÇEREN ÖZET B LG Banka, özel sermayeli mevduat bankas olup; her çe it ticari ve sanayi kredi plasman, tevdiat kabulü, kambiyo hizmetleri, her nevi esham, tahvilat, sigorta arac k hizmetleri ile her nevi bankac k faaliyetleri yapmaya yetkili bulunmaktad r. Ayr ca Banka, Sermaye Piyasas Kurulu al m-sat m arac, MKB Tahvil ve Bono Piyasas ile Yabanc Menkul K ymetler Piyasas Uluslararas Tahvil Pazar nda ve stanbul Alt n Borsas nda i lem yapma yetkisine sahip olup Sermaye Piyasas Kurulu nun konu ile ilgili düzenlemelerine de tâbidir. Ancak, Banka yukar da aç kland gibi temettü hariç ortakl k haklar TMSF nin kontrolü alt nda oldu undan, aktif bankac k faaliyetleri yapmamaktad r.

8 MAL DURUM, KÀRLILIK VE BORÇ ÖDEME GÜCÜNE N AÇIKLAMALAR Adabank A.. nin 2012 y aktif büyüklü ü bir önceki y la göre %1,49 oran nda azalma ile 50,254 bin TL olarak gerçekle mi tir. Banka, TMSF yönetiminde ve denetiminde olmas nedeniyle bankac k faaliyetlerini k tl yapt ndan, mevcut fonlar a rl kl olarak yurt içi bankalar hesab nda de erlendirmesi nedeniyle faiz oranlar ndaki dü ler nedeniyle 2011 nda 379 bin TL zarar eden banka, 2012 y da 517 bin TL zarar ile kapatm r. Banka, özel sermayeli mevduat bankas olup; her çe it ticari ve sanayi kredi plasman, tevdiat kabulü, kambiyo hizmetleri, her nevi esham, tahvilat, sigorta arac k hizmetleri ile her nevi bankac k faaliyetleri yapmaya yetkili bulunmaktad r. Ayr ca Banka, Sermaye Piyasas Kurulu al m-sat m arac, MKB Tahvil ve Bono Piyasas ile Yabanc Menkul K ymetler Piyasas Uluslararas Tahvil Pazar nda ve stanbul Alt n Borsas nda i lem yapma yetkisine sahip olup, Sermaye Piyasas Kurulu nun konu ile ilgili düzenlemelerine de tâbidir. Ancak, Banka yukar da aç kland gibi temettü hariç ortakl k haklar TMSF nin kontrolü alt nda oldu undan, aktif bankac k faaliyetleri yapmamaktad r. NANSAL GÖSTERGELER Bankan n son üç y ll k finansal göstergeleri a da belirtilmi tir; Ba ca Finansal Göstergeler (Bin TL) Toplam Aktifler Toplam Krediler Özkaynaklar Toplam Mevduat Net Kar / Zarar (517) (379) 535 Ba ca Finansal Rasyolar (%) Sermaye Yeterlilik Rasyosu 162,31 150,95 150,61 Net Kar / Toplam Aktifler (1,03) (0,74) 1,04 Net Kar / Toplam Özkaynaklar (1,21) (0,88) 1,23 Menkul K ymetler / Toplam Aktifler 0,22 0,19 1,99 Toplam Mevduat / Toplam Aktifler 12,90 12,86 12,83

9 YÖNET M KURULU BA KANI NIN DE ERLEND RMES Adabank Anonim irketi ( Banka ), 1984 y nda, Anonim irket eklinde kurulu unu tamamlayarak 1985 y nda bankac k faaliyetlerine ba lam r. Banka, özel sermayeli mevduat bankas olup; her çe it ticari ve sanayi kredi plasman, tevdiat kabulü, kambiyo hizmetleri, her nevi esham, tahvilat, sigorta arac k hizmetleri ile her nevi bankac k faaliyetleri yapmaya yetkili bulunmaktad r. Ayr ca Banka, Sermaye Piyasas Kurulu al m-sat m arac, MKB Tahvil ve Bono Piyasas ile Yabanc Menkul K ymetler Piyasas Uluslararas Tahvil Pazar nda ve stanbul Alt n Borsas nda i lem yapma yetkisine sahip olup Sermaye Piyasas Kurulu nun konu ile ilgili düzenlemelerine de tâbidir. Ancak, Banka yukar da aç kland gibi temettü hariç ortakl k haklar TMSF nin kontrolü alt nda oldu undan, aktif bankac k faaliyetleri yapmamaktad r. Türkiye mar Bankas TA nin bankac k i lemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisinin kald lmas üzerine, ayn hâkim sermayedar grubunun hâkim hissedar bulundu u Adabank Anonim irketi nin de yak ndan izlenmesini teminen Bankac k Düzenleme ve Denetleme Kurumu taraf ndan 25 Temmuz 2003 tarih ve 1102 say kararla yeni bir yönetim kurulu atanm olmakla beraber 5411 say Bankac k Kanunu nun geçici 11 inci maddesinin verdi i yetkiye istinaden mülga 4389 say Bankalar Kanunu nun 15 inci maddesinin 7 nci kras n (a) bendi ve 5411 say Bankac k Kanunu nun 134 üncü maddesi uyar nca; Adabank Anonim irketi nin temettü hariç ortakl k haklar, yönetimi ve denetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu ( TMSF ) taraf ndan devral nm r. Banka, hakim ortaklar n 6183 say kanun çerçevesinde de erlendirilen kamu borçlar n tahsilini sa lamak amac yla, yine ayn kanun hükümlerine dayanarak TMSF taraf ndan ihale yolu ile 05 Mart 2013 tarihinde sat a ç kar lm r. Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu ( TMSF ) taraf ndan Banka ya gönderilen 1 ubat 2012 tarihli ödemeye ça mektubunda Banka, Türkiye mar Bankas T.A.. nin borçlar nedeniyle sorumlu tutulmu ve 7,718,646 bin TL anapara ile 31 Aral k 2003 tarihinden ödenme tarihine kadar hesaplanacak gecikme zamm n ödemeye ça mektubunun tarihinden itibaren bir ay içinde ödenmesi talep edilmi ve 7 Mart 2012 tarihli ödeme emri kapsam nda haciz konulmu olup; halen haciz kayd devam etmektedir. li ikteki y ll k faaliyet raporunda yer alan finansal bilgiler yukar da aç klanan hususun etkilerini içermemekte olup, Banka n n sahip oldu u varl klar ve faaliyetleri dikkate al nd nda yukar daki ödenmesi talep edilen tutar Banka n n gelece e yönelik varl ve süreklili i hususunda önemli belirsizlik yaratmaktad r. Banka n n yönetim kurulu ba kan ve üyeleri, denetim kurulu üyeleri ile genel müdürün Banka da sahip olduklar pay bulunmamaktad r. Adabank A.. stanbul Alt n Borsas üyesidir. Bankan n herhangi bir emeklilik sand veya munzam vakf yoktur. Abdullah GÜZELDÜLGER Yönetim Kurulu Ba kan

10 GENEL MÜDÜR ÜN DE ERLEND RMES Adabank A.. nin bilanço de erleri incelendi inde; toplam aktifleri, 2012 y nda, Aral k 2011 y na göre % 1,49 oran nda azalarak Bin TL olarak gerçekle mi tir. 758 Bin TL azalan toplam aktifler içinde en önemli pay, % 92,17 oran ile Bin TL sini Bankalar, %5,54 oran ile Bin TL sini Sabit K ymetler, %1,87 oran ile 938 Bin TL sini TCMB hesaplar olu turmaktad r y nda toplam pasifler içinde en önemli pay, Aral k 2011 y na göre %84,80 oran ile Bin TL sini Özkaynaklar, %12,90 oran ile Bin TL sini Mevduat hesaplar olu turmaktad r. Banka, yeni nakdi ve gayrinakdi kredi kulland yapmamakta ve mevcut gayrinakdi kredi nda kredi çe idi bulunmamaktad r. Ocak 2013 itibar yla 5,139,938 USD teminat mektubunun iadesi ile toplam gayrinakdi risk bin TL den bin TL ye dü mü tür. Banka n n kaynaklar, temel olarak, özkaynaklar ve toplam pasiflerin %12.90 (31 Aral k 2011: %12.86) bir ve üç aya kadar vadede yo unla bulunan mevduatlar olu turmaktad r. Banka bu kaynaklar bankalar ve bankalararas para piyasas nda de erlendirmektedir. Banka n n nakde kolay çevrilebilir varl klar ; bilânço yükümlülüklerini kar lamas haricinde, teminat mektuplar n tazmin riskine kar önlem alma i levini de görmektedir. Aral k 2012 faaliyet döneminde, faiz gelirleri Bin TL, faiz giderleri ise 191 Bin TL bakiye arz etmi, net faiz gelirleri de Bin TL olarak gerçekle mi tir. Di er gelirler 192 Bin TL, Di er giderler Bin TL olup, 517 Bin TL zarar olu mu tur. Banka n n Sermaye Yeterlili i Rasyosu 31 Aral k 2012 tarihi itibariyle %162,31 olarak gerçekle mi tir. TMSF nin Banka ya 1 ubat 2012 tarihinde gönderdi i ödemeye ça mektubunda; ödenmesi talep edilen 7,718,646 bin TL anapara tutar n, Banka n n sahip oldu u varl klar ve faaliyetleri dikkate al nd nda, Banka n n gelece e yönelik varl ve süreklili i hususunda önemli belirsizlik yaratmaktad r. Aral k 2012 döneminde Merkez ube ile Genel Müdürlük birimlerinde istihdam edilen toplam personel say z 32 ki idir. Tekin GÜRLEK Genel Müdür Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi

11 GENEL KURUL A SUNULAN ÖZET YÖNET M KURULU RAPORU De erli Ortaklar z Bankam n Ola an Genel Kurul Toplant na ho geldiniz. Bankam n 2012 dönemi finansal tablolar taraf zdan incelenmi olup önemli konularda gerçe e ayk bir aç klama veya yan lt olmas sonucunu do urabilecek herhangi bir eksiklik içermemekte ve Banka n n finansal durumunu, kar kar ya oldu u önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte do ru bir ekilde yans tmaktad r. Banka içinde olu turulan bilgilendirme politikas mevzuat n gerektirdi i ekilde yerine getirilmi tir. Aktif olarak Banka faaliyetlerinde; iç ve d düzenlemelere uyum, stratejik kararlar n uygulanmas ve sonuçland lmas, pay sahiplerinin ve menfaat sahiplerinin haklar n korunmas hususlar gözetilmi tir y nda yap lan Yönetim Kurulu Toplant lar na %100 kat m sa lanm r. 1 Merkez ube ve 32 personeli ile mevcut durumunu idame ettiren Banka n n 2012 y Ba ms z Denetimden geçmi finansal tablolar ile ba ms z denetim ve inceleme raporlar Yönetim Kurulu na dönemleri itibar yla sunulmu tur. Bankam n 31 Aral k 2012 tarihi itibar yla; Aktif Büyüklü ü bin TL, Mevduat toplam bin TL, Özkaynaklar bin TL, Kar / Zarar rakam (517) bin TL olarak gerçekle mi tir. Bankam n sermaye yeterlilik rasyosu ise %162,31 olarak hesaplanm r y faaliyet raporumuzu bilanço kar ve zarar ile birlikte siz ortaklar z ve/veya temsilcilerin onay na sunmu bulunuyoruz. Adabank A.. Abdullah GÜZELDÜLGER Yönetim Kurulu Ba kan Tekin GÜRLEK Genel Müdür Vekili smail GÜLER Denetim Komitesi Üyesi Reyhan ENEL Denetim Komitesi Üyesi

12 ADABANK A YILI DENETÇ RAPORU ADABANK A.. GENEL KURULU NA, Adabank A takvim y i lem ve hesaplar 5411 say Bankac k Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasas Kanunu, Genel Kabul Görmü Muhasebe Kurallar ilgili mevzuat ve Banka n n Ana Sözle me hükümleri göz önünde bulundurularak taraf zca denetlenmi tir. Banka n n vergi usul Kanunu, Türk Ticaret Kanunu ve Bankac k Kanunu na göre tutulmas gereken tüm defterlerin kanunlara, Banka Ana Sözle mesi ne ve genel kabul görmü muhasebe ilkelerine uygun olarak düzenlendi i, gelir ve giderlerin tamam n kanuni belgelere dayand görülmü tür tarihli Bilançodaki ba ca hesaplar ile gelir ve gider kalemleri bir önceki y la göre kar la rmal olarak a da özetlenmi tir: Finansal Göstergeler (Bin TL) Aktif Büyüklü ü Mevduat Toplam Krediler Toplam - - Özkaynaklar Net Faiz Geliri Net Kar / Zarar (379) (517) Sermaye Yeterlilik Rasyosu 150,95 162,31 Adabank A. nin, tarihli bilanço, bankan n an lan tarihteki mali durumunu, dönemine ait gelir tablosu da an lan döneme ait faaliyet sonuçlar gerçe e uygun ve do ru olarak yans tmaktad r. Bu itibarla, 2012 y na ili kin bilanço ve gelir tablosunun onaylanmas ve bu dönemde görev alan Yönetim Kurulu Üyeleri ve Denetim Kurulu Üyelerinin ibra edilmesini, Genel Kurulun tasvibine arz ederiz. Sayg lar zla, Abdüsselam DE ER Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Mustafa KIRAL Denetim Kurulu Üyesi

13 2012 YILI FAAL YET RAPORU NA N SORUMLULUK BEYANI Bankam n 2012 Y Faaliyet Raporu taraf zdan incelenmi olup önemli konularda gerçe e ayk bir aç klama veya yan lt olmas sonucunu do urabilecek herhangi bir eksiklik içermemekte ve Banka n n finansal durumunu, kar kar ya oldu u önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte dürüst bir biçimde yans tmaktad r. Abdullah GÜZELDÜLGER smail GÜLER Reyhan ENEL Yönetim Kurulu Ba kan Denetim Komitesi Üyesi Denetim Komitesi Üyesi Tekin GÜRLEK Genel Müdür Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Levent ERDO AN Mali Kontrol ve Muhasebe Müdür Vek.

14 ÖZET F NANSAL B LG LER Ba ca Finansal Göstergeler (Bin TL) Toplam Aktifler Toplam Krediler Özkaynaklar Toplam Mevduat Vergi Öncesi Kar / Zarar (517) (379) Ba ca Finansal Rasyolar (%) Sermaye Yeterlilik Rasyosu 162,31 150,95 150,61 185,88 186,44 Net Kar / Toplam Aktifler (1,03) (0,74) 1,04 1,58 5,56 Net Kar / Toplam Özkaynaklar (1,21) (0,88) 1,23 1,87 6,56 Menkul K ymetler / Toplam Aktifler 0,22 0,19 1,99 80,57 77,96

15

16 31 Aral k 2012 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait Konsolide Olmayan Finansal Tablolar ve Ba ms z Denetim Raporu Akis Ba ms z Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Mü avirlik Anonim irketi 05 Mart 2013 Bu rapor 2 sayfa ba ms z denetim raporu ile 61 sayfa finansal tablo ve dipnotlar ndan olu maktad r.

17 Yönetim Kurulu na; BA IMSIZ DENET M RAPORU Adabank Anonim irketi nin ( Banka ) 31 Aral k 2012 tarihi itibar yla haz rlanan konsolide olmayan bilançosu ile ayn tarihte sona eren döneme ait konsolide olmayan gelir tablosu, nakit ak tablosu, özkaynak de im tablosu ve önemli muhasebe politikalar ile di er aç klay notlar n bir özetini denetlemi bulunuyoruz. Banka Yönetim Kurulu nun Sorumlulu una li kin Aç klama Banka Yönetim Kurulu, rapor konusu finansal tablolar n 1 Kas m 2006 tarih ve say Resmi Gazete de yay mlanan Bankalar n Muhasebe Uygulamalar na ve Belgelerinin Saklanmas na li kin Usul ve Esaslar Hakk nda Yönetmelik ve Türkiye Muhasebe Standartlar ile Türkiye Finansal Raporlama Standartlar na ve Bankac k Düzenleme ve Denetleme Kurumu taraf ndan muhasebe ve finansal raporlama esaslar na ili kin yay mlanan di er yönetmelik, tebli ve genelgeler ile Bankac k Düzenleme ve Denetleme Kurumu taraf ndan yap lan aç klamalara uygun olarak ve hata ya da suistimal dolay yla önemlilik arz eden ölçüde yanl bilgi içermeyecek ekilde haz rlanmas ve sunulmas sa layacak bir iç kontrol sistemi olu turulmas, uygun muhasebe politikalar n seçilmesi ve uygulanmas ndan sorumludur. Yetkili Denetim Kurulu unun Sorumlulu una li kin Aç klama Ba ms z denetimi yapan kurulu olarak üzerimize dü en sorumluluk, denetlenen finansal tablolar üzerinde görü bildirmektir. Ba ms z denetimimiz, 1 Kas m 2006 tarih ve say Resmi Gazete de yay mlanan Bankalarda Ba ms z Denetim Gerçekle tirecek Kurulu lar n Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakk nda Yönetmelik ve uluslararas denetim standartlar na uyumlu olarak gerçekle tirilmi tir. Finansal tablolar n önemlilik arz edecek ölçüde bir hata içermedi ine ili kin makul güvence sa layacak ekilde ba ms z denetim planlanm ve gerçekle tirilmi tir. Ba ms z denetimde; finansal tablolarda yer alan tutarlar ve finansal tablo aç klama ve dipnotlar hakk nda denetim kan toplamaya yönelik denetim teknikleri uygulanm ; bu teknikler istihdam etti imiz ba ms z denetçilerin inisiyatifine b rak lm, ancak, duruma uygun denetim teknikleri, finansal tablolar n haz rlanmas ve sunumu sürecindeki iç kontrollerin etkinli i dikkate al narak ve uygulanan muhasebe politikalar n uygunlu u de erlendirilerek belirlenmi tir. li ikteki konsolide olmayan finansal tablolara ili kin aç klama ve dipnotlar n Üçüncü Bölümü nün XXIII No lu dipnotunda aç kland gibi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu ( TMSF ) taraf ndan Banka ya gönderilen 1 ubat 2011 tarihli ödemeye ça mektubunda Banka, Türkiye mar Bankas TA nin borçlar nedeniyle sorumlu tutulmu ve 7,718,646 bin TL anapara ile 31 Aral k 2003 tarihinden ödenme tarihine kadar hesaplanacak gecikme zamm n ödemeye ça mektubunun tarihinden itibaren bir ay içinde ödenmesi talep edilmi tir. TMSF nin 7 Mart 2011 tarihinde Banka ya gönderdi i ödeme emri çerçevesinde, sözkonusu borcun, ödeme emrinin tebli tarihinden itibaren 7 gün içinde ödenmesi talep edilmi tir. Banka Yönetim Kurulu nun 345 No lu 28 ubat 2011 tarihinde ald kararda; TMSF nin talebinin sat a yönelik olmas nedeniyle, sözkonusu ödeme talebine itirazda bulunulmayaca belirtilmi tir. li ikteki finansal tablolar yukar da aç klanan hususun etkilerini içermemekte olup, Banka n n finansal durumu dikkate al nd nda yukar da aç klanan nedenle gerçekle mesi beklenen nakit, Banka n n süreklili ini sa lama yetene i üzerinde önemli belirsizlik yaratmaktad r.

18 li ikteki konsolide olmayan finansal tablolara ili kin aç klama ve dipnotlar n Be inci Bölümü nün VII-2 No lu dipnotunda aç kland gibi 31 Aral k 2012 tarihi itibar yla, Banka n n hakim ortaklar n ( Uzan Grubu ) sahibi oldu u irketlere verilmi olan 14,375 bin TL tutar nda teminat mektuplar bulunmakta olup ilgili teminat mektuplar n 9,584 bin TL tutar ndaki k sm için herhangi bir teminat bulunmamaktad r. 22 ubat 2013 tarihinde 5,139,938 USD teminat mektubunun iadesi ile, rapor tarihi itibar yla toplam risk 5,206 bin TL ve teminats z k sm ise 417 bin TL olmu tur. Bu teminat mektuplar n finansal tablolara muhtemel etkileri, hakim ortaklara kar aç lm davalar n sonucuna göre belli olaca ndan, bu konunun ili ikteki konsolide olmayan finansal tablolar üzerindeki olas etkileri belirlenememi tir. Yukar da dördüncü ve be inci paragraflarda aç klanan hususlar n Banka n n gelece e yönelik faaliyetlerinin süreklili i ve finansal durumu üzerindeki önemli etkisi nedeniyle ili ikteki konsolide olmayan finansal tablolar hakk nda bir görü bildirilememektedir Ayr ca a daki hususa dikkat çekilmesi gerekli görülmü tür: 5411 say Bankac k Kanunu nun geçici 11 inci maddesinin verdi i yetkiye istinaden mülga 4389 say Bankalar Kanunu nun 15 inci maddesinin 7 nci f kras n (a) bendi ve 5411 say Bankac k Kanunu nun 134 üncü maddesi uyar nca; Adabank A nin temettü hariç ortakl k haklar, yönetimi ve denetimi TMSF taraf ndan devral nm r. Adabank A, Banka n n hakim ortaklar n 6183 say kanun çerçevesinde de erlendirilen kamu borçlar n tahsilini sa lamak amac yla, yine ayn kanun hükümlerine dayanarak TMSF taraf ndan 5 Mart 2013 tarihinde ihale yolu ile sat a ç kar lacakt r. stanbul Akis Ba ms z Denetim ve Serbest 05 Mart 2013 Muhasebeci Mali Mü avirlik Anonim irketi Alper Güvenç Sorumlu Ortak, Ba denetçi

19 ADABANK A 31 ARALIK 2012 TAR BARIYLA HAZIRLANAN KONSOL DE OLMAYAN F NANSAL RAPORU Bankan n Yönetim Merkezinin Adresi : Büyükdere Caddesi Rumelihan No:40 Mecidiyeköy- stanbul Bankan n Telefon ve Faks Numaralar : Tel: Faks: Bankan n nternet Sayfas Adresi : rtibat çin Elektronik Posta Adresi : levente@adabank.com.tr Bankac k Düzenleme ve Denetleme Kurumu taraf ndan düzenlenen Bankalarca Kamuya Aç klanacak Finansal Tablolar ile Bunlara li kin Aç klama ve Dipnotlar Hakk nda Tebli e göre haz rlanan y l sonu konsolide olmayan finansal raporu a da yer alan bölümlerden olu maktad r. BANKA HAKKINDA GENEL B LG LER BANKANIN KONSOL DE OLMAYAN F NANSAL TABLOLARI UYGULANAN MUHASEBE POL KALARINA N AÇIKLAMALAR BANKANIN MAL BÜNYES NE N B LG LER KONSOL DE OLMAYAN F NANSAL TABLOLARA N AÇIKLAMA VE D PNOTLAR ER AÇIKLAMA VE D PNOTLAR BA IMSIZ DENET M RAPORUNA N AÇIKLAMALAR Bu raporda yer alan konsolide olmayan finansal tablolar ile bunlara ili kin aç klama ve dipnotlar Bankalar n Muhasebe Uygulamalar na ve Belgelerin Saklanmas na li kin Usul ve Esaslar Hakk nda Yönetmelik, Türkiye Muhasebe Standartlar, Türkiye Finansal Raporlama Standartlar, bunlara ili kin ek ve yorumlar ile Bankam z kay tlar na uygun olarak, aksi belirtilmedi i müddetçe bin Türk Liras cinsinden haz rlanm olup, ba ms z denetime tabi tutulmu ve ili ikte sunulmu tur. Abdullah GÜZELDÜLGER Tekin GÜRLEK Levent ERDO AN Yönetim Kurulu Ba kan Genel Müdür Vekili Mali Kontrol ve Muhasebe Müdür Vekili smail GÜLER Denetim Komitesi Üyesi Reyhan ENEL Denetim Komitesi Üyesi Bu finansal rapor ile ilgili olarak sorular n iletilebilece i yetkili personele ili kin bilgiler: Ad-Soyad/Unvan: Levent Erdo an / Mali Kontrol ve Muhasebe Müdür Vekili Tel No : Faks No :

20 NC BÖLÜM Genel Bilgiler Sayfa No: I. Banka n n kurulu tarihi, ba lang ç statüsü, an lan statüde meydana gelen de iklikleri ihtiva eden Bankan n tarihçesi 1 II. Banka n n sermaye yap, yönetim ve denetimini do rudan veya dolayl olarak tek ba na veya birlikte elinde bulunduran ortaklar, varsa bu hususlarda y l içindeki de iklikler ile dahil oldu u gruba ili kin aç klama 1 III. Banka n n, yönetim kurulu ba kan ve üyeleri, denetim kurulu üyeleri ile genel müdür ve yard mc lar varsa bunlarda meydana gelen de iklikler ile Bankada sahip olduklar paylara ili kin aç klama 2 IV. Banka da Nitelikli Pay Sahibi Olan Ki i ve Kurulu lara li kin Aç klamalar 2 V. Banka n n hizmet türü ve faaliyet alanlar içeren özet bilgi 2 NC BÖLÜM Konsolide Olmayan Finansal Tablolar I. Bilanço (Finansal durum tablosu) 3 II. Naz m hesaplar tablosu 5 III. Gelir tablosu 6 IV. Özkaynaklarda muhasebele tirilen gelir gider kalemlerine ili kin tablo 7 V. Özkaynak de im tablosu 8 VI. Nakit ak tablosu 9 VII. Kar da m tablosu 10 ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Muhasebe Politikalar I. Sunum esaslar na ili kin aç klamalar 11 II. Finansal araçlar n kullan m stratejisi ve yabanc para cinsinden i lemlere ili kin aç klamalar 11 III. Vadeli i lem ve opsiyon sözle meleri ile türev ürünlerine ili kin aç klamalar 12 IV. Faiz gelir ve giderine ili kin aç klamalar 12 V. Ücret ve komisyon gelir ve giderlerine ili kin aç klamalar 12 VI. Finansal varl klara ili kin aç klamalar 12 VII. Finansal varl klarda de er dü üklü üne ili kin aç klamalar 14 VIII. Finansal araçlar n netle tirilmesine ili kin aç klamalar 14 IX. Sat ve geri al anla malar ve menkul de erlerin ödünç verilmesi i lemlerine ili kin aç klamalar 14 X. Sat amaçl elde tutulan ve durdurulan faaliyetlere ili kin duran varl klar ile bu varl klara ili kin borçlar hakk nda aç klamalar 14 XI. erefiye ve di er maddi olmayan duran varl klara ili kin aç klamalar 14 XII. Maddi duran varl klara ili kin aç klamalar 15 XIII. Kiralama i lemlerine ili kin aç klamalar 15 XIV. Kar klar ve ko ullu yükümlülüklere ili kin aç klamalar 15 XV. Ko ullu varl klar 16 XVI. Çal anlar n haklar na ili kin yükümlülüklere ili kin aç klamalar 16 XVII. Vergi uygulamalar na ili kin aç klamalar 17 XVIII. Borçlanmalara ili kin ilave aç klamalar 17 XIX. hraç edilen hisse senetlerine ili kin aç klamalar 18 XX. Aval ve kabullere ili kin aç klamalar 18 XXI. Devlet te viklerine ili kin aç klamalar 18 XXII. Raporlaman n bölümlemeye göre yap lmas na ili kin aç klamalar 18 XXIII. Di er hususlara ili kin aç klamalar 18 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Mali Bünyeye li kin Bilgiler I. Sermaye yeterlili i standart oran na ili kin aç klamalar 19 II Kredi riskine ili kin aç klamalar 22 III. Piyasa riskine ili kin aç klamalar 27 IV. Operasyonel riske ili kin aç klamalar 27 V. Kur riskine ili kin aç klamalar 28 VI. Faiz oran riskine ili kin aç klamalar 30 VII. Likidite riskine ili kin aç klamalar 34 VIII. Finansal varl k ve borçlar n gerçe e uygun de er ile gösterilmesi 37 IX. Faaliyet bölümlerine ili kin aç klamalar BE NC BÖLÜM I. Bilançonun aktif hesaplar na ili kin aç klama ve dipnotlar 39 II. Bilançonun pasif hesaplar na ili kin aç klama ve dipnotlar 47 III. Naz m hesaplara ili kin aç klama ve dipnotlar 51 IV. Gelir tablosuna ili kin aç klama ve dipnotlar 53 V. Özkaynak de im tablosuna ili kin aç klama ve dipnotlar 56 VI. Nakit ak tablosuna ili kin aç klama ve dipnotlar 57 VII. Bankan n dahil oldu u risk grubuna ili kin aç klama ve dipnotlar 58 VII. Banka n n yurt içi, yurt d, k bankac bölgelerindeki ube veya i tirakler ile yurt d temsilciliklerine ili kin aç klamalar 59 ALTINCI BÖLÜM Di er Aç klamalar I. Banka n n faaliyetlerine ili kin di er aç klamalar 60 II. Bankan n uluslar aras derecelendirme kurulu lar na yapt rm oldu u derecelendirmeye ili kin özet bilgiler 60 III. Bilanço sonrak hususlarla ilgili henüz sonuçland lamam i lemler ve bunlar n finansal tablolar etkileri 60 IV. Kurlarda bilanço tarihinden sonra ortaya ç kan ve aç lanmamas finansal tablo kullan lar n finansal tablo kullan lar n finansal tablomlar üzerinde de erlendirme yapmas ve karar vermesini etkileyecek önemlilikteki de ikliklerin yabanc para i lemler ile kalemlere ve finansal tablolara olan etkisi ile Banka n n yurt d ndaki faaliyetlerine etkisi 60 YED NC BÖLÜM Ba ms z Denetim Raporu I. Ba ms z denetim raporuna ili kin olarak aç klanmas gereken hususlar 61 II. Ba ms z denetçi taraf ndan haz rlanan aç klama ve dipnotlar 61 38

21 Haz rlanan Konsolide Olmayan Finansal Raporu NC BÖLÜM: GENEL B LG LER I. Banka n n kurulu tarihi, ba lang ç statüsü, an lan statüde meydana gelen de iklikleri ihtiva eden tarihçesi Kurulu Tarihi : 30 Ekim 1984 Faaliyet Alan : Mevduat Bankac Merkezi : stanbul Adabank Anonim irketi ( Banka ), 1984 y nda, Anonim irket eklinde kurulu unu tamamlayarak 1985 nda bankac k faaliyetlerine ba lam r. Türkiye mar Bankas TA nin bankac k i lemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisinin kald lmas üzerine, ayn hâkim sermayedar grubunun hâkim hissedar bulundu u Adabank Anonim irketi nin de yak ndan izlenmesini teminen Bankac k Düzenleme ve Denetleme Kurumu taraf ndan 25 Temmuz 2003 tarih ve 1102 say kararla yeni bir yönetim kurulu atanm olmakla beraber 5411 say Bankac k Kanunu nun geçici 11 inci maddesinin verdi i yetkiye istinaden mülga 4389 say Bankalar Kanunu nun 15 inci maddesinin 7 nci f kras n (a) bendi ve 5411 say Bankac k Kanunu nun 134 üncü maddesi uyar nca; Adabank Anonim irketi nin temettü hariç ortakl k haklar, yönetimi ve denetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu ( TMSF ) taraf ndan devral nm r. Banka, hakim ortaklar n 6183 say kanun çerçevesinde de erlendirilen kamu borçlar n tahsilini sa lamak amac yla, yine ayn kanun hükümlerine dayanarak TMSF taraf ndan 5 Mart 2013 tarihinde ihale yolu ile sat a kar lacakt r. II. Banka n n sermaye yap, yönetim ve denetimini do rudan veya dolayl olarak tek ba na veya birlikte elinde bulunduran ortaklar, varsa bu hususlarda y l içindeki de iklikler ile dahil oldu u gruba ili kin aç klamalar Banka n n dâhil oldu u risk grubu; ortaklar n hisse paylar de erlendirildi inde Uzan Grubu oldu u sonucuna var lmakla birlikte, bu ortaklar n temettü hariç ortakl k haklar TMSF taraf ndan kullan lmaktad r. Cari dönem içerisinde mevcut durumda herhangi bir de iklik olmam r. 1

22 Haz rlanan Konsolide Olmayan Finansal Raporu NC BÖLÜM: GENEL B LG LER (devam ) III. Banka n n, yönetim kurulu ba kan ve üyeleri, denetim kurulu üyeleri ile genel müdür ve yard mc lar n, varsa Banka da sahip olduklar paylara ve sorumluluk alanlar na ili kin aç klamalar Ad Soyad Yönetim Kurulu Görevi renim durumu Bankac k ve letmecilik Dallar nda Tecrübesi Abdullah GÜZELDÜLGER Ba kan Lisans 23 y l Hamit SARI Ba kan Vekili Lisans 25 y l smail GÜLER (*) Üye Lisans 17 y l Zeynel KOÇ Üye Doktora 4 y l Reyhan ENEL (*) Üye Lisans 14 y l Ahmet Y T Üye Lisans 34 y l Tekin Gürlek Genel Müdür Vekili - Üye Lisansüstü 31 y l Denetim Kurulu Mehmet Mustafa KIRAL Üye Lisans 41 y l Abdüsselam DE ER Üye Lisansüstü 10 y l (*) Denetim Komitesi Üyesi Banka n n yönetim kurulu ba kan ve üyeleri, denetim kurulu üyeleri ile genel müdürün, Banka da sahip olduklar pay bulunmamaktad r. IV. Banka da nitelikli pay sahibi olan ki i ve kurulu lar hakk nda aç klamalar Banka n n nitelikli pay sahibi Uzan Grubu olmas na ra men, temettü hariç ortakl k haklar TMSF taraf ndan kullan lmaktad r. Cari dönem içerisinde mevcut durumda herhangi bir de iklik olmam r. V. Banka n n hizmet türü ve faaliyet alanlar içeren özet bilgi Banka, özel sermayeli mevduat bankas olup; her çe it ticari ve sanayi kredi plasman, tevdiat kabulü, kambiyo hizmetleri, her nevi esham, tahvilat, sigorta arac k hizmetleri ile her nevi bankac k faaliyetleri yapmaya yetkili bulunmaktad r. Ayr ca Banka, Sermaye Piyasas Kurulu al m-sat m arac, MKB Tahvil ve Bono Piyasas ile Yabanc Menkul K ymetler Piyasas Uluslararas Tahvil Pazar nda ve stanbul Alt n Borsas nda i lem yapma yetkisine sahip olup Sermaye Piyasas Kurulu nun konu ile ilgili düzenlemelerine de tâbidir. Ancak, Banka yukar da aç kland gibi temettü hariç ortakl k haklar TMSF nin kontrolü alt nda oldu undan, aktif bankac k faaliyetleri yapmamaktad r. 2

23 TABLOLAR Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) Ba ms z Denetimden Geçmi Cari Dönem 31 Aral k 2012 NC BÖLÜM F NANSAL Ba ms z Denetimden Geçmi Önceki Dönem 31 Aral k 2011 AKT F (VARLIKLAR) Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAK T DE ERLER VE MERKEZ BANKASI 5-I ,007 II. GERÇE E UYGUN D FARKI K/Z'A YANSITILAN FV (Net) 5-I Al m Sat m Amaçl Finansal Varl klar Devlet Borçlanma Senetleri Sermayede Pay Temsil Eden Menkul De erler Al m Sat m Amaçl Türev Finansal Varl klar 5-I Di er Menkul De erler Gerçe e Uygun De er Fark Kar/Zarara Yans lan O.S fland lan FV Devlet Borçlanma Senetleri Sermayede Pay Temsil Eden Menkul De erler Krediler Di er Menkul De erler III. BANKALAR 5-I-3 46,321-46,321 46, ,930 IV. PARA P YASALARINDAN ALACAKLAR Bankalararas Para Piyasas ndan Alacaklar MKB Takasbank Piyasas ndan Alacaklar Ters Repo lemlerinden Alacaklar V. SATILMAYA HAZIR F NANSAL VARLIKLAR (Net) 5-I Sermayede Pay Temsil Eden Menkul De erler Devlet Borçlanma Senetleri Di er Menkul De erler VI. KRED LER VE ALACAKLAR 5-I Krediler ve Alacaklar Bankan n Dahil Oldu u Risk Grubuna Kulland lan Krediler Devlet Borçlanma Senetleri Di er Takipteki Krediler 6,520-6,520 6,513-6, Özel Kar klar (-) 6,520-6,520 6,513-6,513 VII. FAKTOR NG ALACAKLARI VIII. VADEYE KADAR ELDE TUTULACAK YATIRIMLAR (Net) 5-I Devlet Borçlanma Senetleri Di er Menkul De erler IX. RAKLER (Net) 5-I Özkaynak Yöntemine Göre Muhasebele tirilenler Konsolide Edilmeyenler Mali tirakler Mali Olmayan tirakler X. BA LI ORTAKLIKLAR (Net) 5-I Konsolide Edilmeyen Mali Ortakl klar Konsolide Edilmeyen Mali Olmayan Ortakl klar XI. B RL KTE KONTROL ED LEN ORTAKLIKLAR ( ORTAKLIKLARI (Net) 5-I Özkaynak Yöntemine Göre Muhasebele tirilenler Konsolide Edilmeyenler Mali Ortakl klar Mali Olmayan Ortakl klar XII. K RALAMA LEMLER NDEN ALACAKLAR 5-I Finansal Kiralama Alacaklar Faaliyet Kiralamas Alacaklar Di er Kazan lmam Gelirler (-) XIII. SKTEN KORUNMA AMAÇLI TÜREV F NANSAL VARLIKLAR 5-I Gerçe e Uygun De er Riskinden Korunma Amaçl lar Nakit Ak Riskinden Korunma Amaçl lar Yurt d ndaki Net Yat m Riskinden Korunma Amaçl lar XIV. MADD DURAN VARLIKLAR (Net) 5-I-12 2,785-2,785 2,909-2,909 XV. MADD OLMAYAN DURAN VARLIKLAR (Net) 5-I erefiye Di er XVI. YATIRIM AMAÇLI GAYR MENKULLER (Net) 5-I XVII. VERG VARLI I 5-I Cari Vergi Varl Ertelenmi Vergi Varl XVIII. SATI AMAÇLI ELDE TUTULAN VE DURDURULAN FAAL YETLERE N DURAN VARLIKLAR (Net) 5-I Sat Amaçl Durdurulan faaliyetlere li kin XIX. D ER AKT FLER 5-I AKT F TOPLAMI 50, ,254 50, ,012 li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r. 3

24 Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) Ba ms z Denetimden Geçmi Cari Dönem 31 Aral k 2012 Ba ms z Denetimden Geçmi Önceki Dönem 31 Aral k 2011 PAS F KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. MEVDUAT 5-II-1 6, ,482 6, , Bankan n Dâhil Oldu u Risk Grubunun Mevduat 5-II-1 6,363-6,363 6,393-6, Di er II. ALIM SATIM AMAÇLI TÜREV F NANSAL BORÇLAR 5-II III. ALINAN KRED LER 5-II IV. PARA P YASALARINA BORÇLAR Bankalararas Para Piyasalar na Borçlar MKB Takasbank Piyasas na Borçlar Repo lemlerinden Sa lanan Fonlar V. HRAÇ ED LEN MENKUL KIYMETLER (Net) Bonolar Varl a Dayal Menkul K ymetler Tahviller VI. FONLAR Müstakriz Fonlar Di er VII. MUHTEL F BORÇLAR VIII. D ER YABANCI KAYNAKLAR 5-II IX. FAKTOR NG BORÇLARI X. K RALAMA LEMLER NDEN BORÇLAR 5-II Finansal Kiralama Borçlar Faaliyet Kiralamas Borçlar Di er Ertelenmi Finansal Kiralama Giderleri ( - ) XI. R SKTEN KORUNMA AMAÇLI TÜREV F NANSAL BORÇLAR 5-II Gerçe e Uygun De er Riskinden Korunma Amaçl lar Nakit Ak Riskinden Korunma Amaçl lar Yurt d ndaki Net Yat m Riskinden Korunma Amaçl lar XII. KAR ILIKLAR 5-II-7 1,027-1,027 1,153-1, Genel Kar klar Yeniden Yap lanma Kar Çal an Haklar Kar Sigorta Teknik Kar klar (Net) Di er Kar klar XIII. VERG BORCU 5-II Cari Vergi Borcu Ertelenmi Vergi Borcu XIV. SATI AMAÇLI TUTULAN VE DURDURULAN FAAL YETLERE N DURAN VARLIK BORÇLARI (Net) 5-II Sat Amaçl Durdurulan faaliyetlere li kin XV. SERMAYE BENZER KRED LER 5-II XVI. ÖZKAYNAKLAR 5-II-11 42,614-42,614 43,132-43, Ödenmi Sermaye 80,022-80,022 80,022-80, Sermaye Yedekleri Hisse Senedi hraç Primleri Hisse Senedi ptal Karlar Menkul De erler De erleme Farklar Maddi Duran Varl klar Yeniden De erleme Farklar Maddi Olmayan Duran Varl klar Yeniden De erleme Farklar Yat m Amaçl Gayrimenkuller Yeniden De erleme Farklar tirakler, Ba Ort. ve Birlikte Kontrol Edilen Ort. ( Ort.) Bedelsiz Hisse Senetleri Riskten Korunma Fonlar (Etkin k m) Sat Amaçl Elde Tutulan ve Durdurulan Faaliyetlere li kin Duran Varl klar n Birikmi De erleme Farklar Di er Sermaye Yedekleri Kâr Yedekleri Yasal Yedekler Statü Yedekleri Ola anüstü Yedekler Di er Kâr Yedekleri Kâr veya Zarar (37,408) - (37,408) (36,890) - (36,890) Geçmi Y llar Kâr/Zarar (36,891) - (36,891) (36,511) - (36,511) Dönem Net Kâr/Zarar (517) - (517) (379) - (379) PAS F TOPLAMI 50, ,254 50, ,012 li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r. 4

25 Konsolide Olmayan Naz m Hesaplar Tablosu Ba ms z Denetimden Geçmi Cari Dönem 31 Aral k 2012 Ba ms z Denetimden Geçmi Önceki Dönem 31 Aral k 2011 NAZIM HESAPLAR Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam A. LANÇO DI I YÜKÜMLÜLÜKLER (I+II+III) 4,710 9,665 14,375 4,720 10,337 15,057 I. GARANT ve KEFALETLER 5-III-1 4,710 9,665 14,375 4,720 10,337 15, Teminat Mektuplar 4,710 9,665 14,375 4,720 10,337 15, Devlet hale Kanunu Kapsam na Girenler Ticaret lemleri Dolay yla Verilenler Di er Teminat Mektuplar 4,710 9,665 14,375 4,720 10,337 15, Banka Kabulleri thalat Kabul Kredileri Di er Banka Kabulleri Akreditifler Belgeli Akreditifler Di er Akreditifler Garanti Verilen Prefinansmanlar Cirolar T.C. Merkez Bankas na Cirolar Di er Cirolar Menkul K y. h. Sat n Alma Garantilerimizden Faktoring Garantilerinden Di er Garantilerimizden Di er Kefaletlerimizden II. TAAHHÜTLER Cay lamaz Taahhütler Vadeli, Aktif De er Al m Sat m Taahhütleri Vadeli, Mevduat Al m Sat m Taahhütleri tir. ve Ba. Ort. Ser. t. Taahhütleri Kul. Gar. Kredi Tahsis Taahhütleri Men. K y. hr. Arac k Taahhütleri Zorunlu Kar k Ödeme Taahhüdü Çekler çin Ödeme Taahhütleri hracat Taahhütlerinden Kaynaklanan Vergi ve Fon Yükümlülükleri Kredi Kart Harcama Limit Taahhütleri Kredi Kartlar ve Bankac k Hizmetlerine li kin Promosyon Uyg. Taah Aç a Menkul K ymet Sat Taahhütlerinden Alacaklar Aç a Menkul K ymet Sat Taahhütlerinden Borçlar Di er Cay lamaz Taahhütler Cay labilir Taahhütler Cay labilir Kredi Tahsis Taahhütleri Di er Cay labilir Taahhütler III. TÜREV F NANSAL ARAÇLAR Riskten Korunma Amaçl Türev Finansal Araçlar Gerçe e Uygun De er Riskinden Korunma Amaçl lemler Nakit Ak Riskinden Korunma Amaçl lemler Yurt d ndaki Net Yat m Riskinden Korunma Amaçl lemler Al m Sat m Amaçl lemler Vadeli Döviz Al m-sat m lemleri Vadeli Döviz Al m lemleri Vadeli Döviz Sat m lemleri Para ve Faiz Swap lemleri Swap Para Al m lemleri Swap Para Sat m lemleri Swap Faiz Al m lemleri Swap Faiz Sat m lemleri Para, Faiz ve Menkul De er Opsiyonlar Para Al m Opsiyonlar Para Sat m Opsiyonlar Faiz Al m Opsiyonlar Faiz Sat m Opsiyonlar Menkul De erler Al m Opsiyonlar Menkul De erler Sat m Opsiyonlar Futures Para lemleri Futures Para Al m lemleri Futures Para Sat m lemleri Futures Faiz Al m-sat m lemleri Futures Faiz Al m lemleri Futures Faiz Sat m lemleri Di er B. EMANET VE REH NL KIYMETLER (IV+V) IV. EMANET KIYMETLER Mü teri Fon ve Portföy Mevcutlar Emanete Al nan Menkul De erler Tahsile Al nan Çekler Tahsile Al nan Ticari Senetler Tahsile Al nan Di er K ymetler hrac na Arac Olunan K ymetler Di er Emanet K ymetler Emanet K ymet Alanlar V. REH NL KIYMETLER Menkul K ymetler Teminat Senetleri Emtia Varant Gayrimenkul Di er Rehinli K ymetler Rehinli K ymet Alanlar VI. KABUL ED LEN AVALLER VE KEFALETLER LANÇO DI I HESAPLAR TOPLAMI (A+B) 4,710 9,665 14,375 4,720 10,337 15,057 li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r. 5

26 31 Aral k 2012 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait Konsolide Olmayan Gelir Tablosu Dipnot Ba ms z Denetimden Geçmi Cari Dönem 31 Aral k 2012 Ba ms z Denetimden Geçmi Önceki Dönem 31 Aral k 2011 I. FA Z GEL RLER 4,742 4, Kredilerden Al nan Faizler 5-IV Zorunlu Kar klardan Al nan Faizler Bankalardan Al nan Faizler 5-IV-1 4,732 4, Para Piyasas lemlerinden Al nan Faizler Menkul De erlerden Al nan Faizler 5-IV Al m Sat m Amaçl Finansal Varl klardan 5-IV Gerçe e Uygun De er Fark Kâr/Zarara Yans lan Olarak S fland lan FV 5-IV Sat lmaya Haz r Finansal Varl klardan 5-IV Vadeye Kadar Elde Tutulacak Yat mlardan 5-IV Finansal Kiralama Gelirleri Di er Faiz Gelirleri - 3 II. FA Z G DERLER Mevduata Verilen Faizler 5-IV Kullan lan Kredilere Verilen Faizler 5-IV Para Piyasas lemlerine Verilen Faizler hraç Edilen Menkul K ymetlere Verilen Faizler 5-IV Di er Faiz Giderleri - - III. NET FA Z GEL /G DER (I - II) 4,551 4,076 IV. NET ÜCRET VE KOM SYON GEL RLER Al nan Ücret ve Komisyonlar Gayri Nakdi Kredilerden Di er Verilen Ücret ve Komisyonlar Gayri Nakdi Kredilere Di er V. TEMETTÜ GEL RLER 5-IV VI. T CAR KÂR / ZARAR (Net) 5-IV-4 (21) Sermaye Piyasas lemleri Kâr /Zarar 5-IV Türev Finansal lemlerden Kâr/Zarar 5-IV Kambiyo lemleri Kâr /Zarar 5-IV-4 (21) 87 VII. D ER FAAL YET GEL RLER 5-IV VIII. FAAL YET GEL RLER /G DERLER TOPLAMI (III+IV+V+VI+VII) 4,722 4,388 IX. KRED VE D ER ALACAKLAR DE ER DÜ KAR ILI I (-) 5-IV X. D ER FAL YET G DERLER (-) 5-IV-7 5,213 4,763 XI. NET FAAL YET KÂRI/ZARARI (VIII-IX-X) (498) (379) XII. B RLE ME LEM SONRASINDA GEL R OLARAK KAYDED LEN FAZLALIK TUTARI - - XIII. ÖZKAYNAK YÖNTEM UYGULANAN ORTAKLIKLARDAN KÂR/ZARAR - - XIV. NET PARASAL POZ SYON KÂRI/ZARARI - - XV. SÜRDÜRÜLEN FAAL YETLER VERG ÖNCES K/Z (XI+XII+XIII+XIV) 5-IV-8 (498) (379) XVI. SÜRDÜRÜLEN FAAL YETLER VERG KAR ILI I (±) 5-IV-9 (19) Cari Vergi Kar (19) Ertelenmi Vergi Kar - - XVII. SÜRDÜRÜLEN FAAL YETLER DÖNEM NET K/Z (XV±XVI) 5-IV-10 (517) (379) XVIII. DURDURULAN FAAL YETLERDEN GEL RLER Sat Amaçl Elde Tutulan Duran Varl k Gelirleri tirak, Ba Ortakl k ve Birlikte Kontrol Edilen Ortakl klar ( Ort.) Sat Karlar Di er Durdurulan Faaliyet Gelirleri - - XIX.DURDURULAN FAAL YETLERDEN G DERLER (-) Sat Amaçl Elde Tutulan Duran Varl k Giderleri tirak, Ba Ortakl k ve Birlikte Kontrol Edilen Ortakl klar ( Ort.) Sat Zararlar Di er Durdurulan Faaliyet Giderleri - - XX. DURDURULAN FAAL YETLER VERG ÖNCES K/Z (XVIII-XIX) - - XXI. DURDURULAN FAAL YETLER VERG KAR ILI I (±) Cari Vergi Kar Ertelenmi Vergi Kar - - XXII. DURDURULAN FAAL YETLER DÖNEM NET K/Z (XX±XXI) - - XXIII. NET DÖNEM KÂRI/ZARARI (XVII+XXII) (517) (379) li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r. 6

ADABANK A.. HAZ RAN -2013 ARA DÖNEM FAAL YET RAPORU

ADABANK A.. HAZ RAN -2013 ARA DÖNEM FAAL YET RAPORU v ADABANK A.. HAZ RAN -2013 ARA DÖNEM FAAL YET RAPORU 1. leti im Bilgileri Bankan n Yönetim Merkezinin Adresi : Büyükdere Caddesi Rumelihan No:40 Mecidiyeköy- stanbul Bankan n Telefon ve Faks Numaralar

Detaylı

li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r.

li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r. Tarihi tibar yla Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) 31 Aral k 2016 AKT F (VARLIKLAR) Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAK T DE ERLER VE MERKEZ BANKASI 5-I-1 661 77 738 740 73 813 II.

Detaylı

li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r. Ba ms z Denetimden Geçmi Cari Dönem Önceki Dönem 31 Aral k 2010

li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r. Ba ms z Denetimden Geçmi Cari Dönem Önceki Dönem 31 Aral k 2010 Tarihi tibar yla Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) AKT F (VARLIKLAR) Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAK T DE ERLER VE MERKEZ BANKASI 5-I-1 767 240 1,007 420 197 617 II. GERÇE E UYGUN

Detaylı

li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r.

li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r. AKT F (VARLIKLAR) Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAK T DE ERLER VE MERKEZ BANKASI V-I-1 420 197 617 311 194 505 II. GERÇE E UYGUN D FARKI K/Z'A YANSITILAN FV (Net) V-I-2 1,022-1,022 40,823-40,823

Detaylı

ADABANK A.. MART ARA DÖNEM. çindekiler

ADABANK A.. MART ARA DÖNEM. çindekiler v ADABANK A.. MART - 2017 ARA DÖNEM FAAL YET RAPORU çindekiler Genel Bilgiler Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Bilgiler Yönetim Kurulu Ba kan n n De erlendirmesi Genel Müdür ün De erlendirmesi 1 1. leti

Detaylı

Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası Anonim Şirketi

Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası Anonim Şirketi Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası Anonim Şirketi 31 Aralık 2012 Tarihinde Sona Eren Hesap Dönemine Ait Konsolide Finansal Tablolar ve Denetim Raporu İlgili döneme ait raporlar 24/04/2013 tarih 8306

Detaylı

li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r.

li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r. Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) CAR ÖNCEK VARLIKLAR Dipnot (30/09/2018) (31/12/2017) TP YP Toplam TP YP Toplam I. F NANSAL VARLIKLAR (Net) 5-I-1 50,516 136 50,652 48,431 86 48,517 1.1.Nakit

Detaylı

2) Yayınlanan bu bilgilere www.sekerbank.com.tr ve www.tbb.org.tr adreslerinden ulaşılabilir.

2) Yayınlanan bu bilgilere www.sekerbank.com.tr ve www.tbb.org.tr adreslerinden ulaşılabilir. NOTLAR: 1) Şekerbank T.A.Ş. nin 2012 yılı Mali Tabloları, Bağımsız Denetim Raporları ve Denetçi Raporu Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi nin 22.04.2013 tarih/8305 ve 25.04.2013 tarih/8307 sayılı nüshalarında

Detaylı

ADABANK A.. HAZ RAN-2018 ARA DÖNEM. çindekiler

ADABANK A.. HAZ RAN-2018 ARA DÖNEM. çindekiler v ADABANK A.. HAZ RAN-2018 ARA DÖNEM FAAL YET RAPORU çindekiler Genel Bilgiler Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Bilgiler Yönetim Kurulu Ba kan n n De erlendirmesi Genel Müdür ün De erlendirmesi 1 1. leti

Detaylı

Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler Anadolu Faktoring Hizmetleri Anadolubank Nederland NV

Anadolu Yatırım Menkul Kıymetler Anadolu Faktoring Hizmetleri Anadolubank Nederland NV Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu nun 1 Kasım 2006 tarih ve 26333 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Bankaların Muhasebe Uygulamalarına ve Belgelerin Saklanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 30 EYLÜL 2014 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız 30 Eylül 2014 31 Aralık 2013 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 MART 2015 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden 31 Mart 2015 31 Aralık 2014 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız 30 Haziran 2015 31 Aralık 2014 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/09/2007) ( 31/12/2006) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 13,795 25,923 39,718 11,080 16,987 28,067 II. GERÇEĞE

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 30 EYLÜL 2016 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Sınırlı denetimden geçmiş Bağımsız denetimden geçmiş 30 Eylül 2016 31 Aralık 2015 AKTİF KALEMLER Dipnot TP

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 30 HAZİRAN 2016 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Sınırlı denetimden geçmiş Bağımsız denetimden geçmiş 30 Haziran 2016 31 Aralık 2015 AKTİF KALEMLER Dipnot

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 MART 2017 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Sınırlı denetimden Bağımsız denetimden 31 Mart 2017 31 Aralık 2016 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar, bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar, bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. Tarihi İtibarıyla Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) Sınırlı 31 Aralık 2013 AKTİF (VARLIKLAR) Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI 5-I-1 637 53 690 808 53

Detaylı

AKTİF TOPLAMI 153, , , , , ,818. İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu mali tabloların tamamlayıcı bir unsurudur.

AKTİF TOPLAMI 153, , , , , ,818. İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu mali tabloların tamamlayıcı bir unsurudur. 30 Haziran 2007 Tarihi İtibarıyla Konsolide Olmayan Bilançolar CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2007 ) ( 31/12/2006 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU)

I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) 31 MART 2015 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇO I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden 31 Mart 2015 31 Aralık 2014 AKTİF KALEMLER TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 30 HAZİRAN 2017 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇO I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız 2017 31 Aralık 2016 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.'NİN KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.'NİN KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.'NİN KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2007) ( 31/12/2006) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 MART 2017 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇO I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden 31 Mart 2017 31 Aralık 2016 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 30 EYLÜL 2016 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇO I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden 30 Eylül 2016 31 Aralık 2015 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam

Detaylı

I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU)

I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) 31 MART 2016 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇO I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden 31 Mart 2016 31 Aralık 2015 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 30 EYLÜL 2012 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇO I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız Cari dönem Önceki dönem 30 Eylül 2012 31 Aralık 2011 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 30 EYLÜL 2015 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇO I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız 31 Aralık 2014 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ

Detaylı

AKTİF TOPLAMI İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı bir unsurudur.

AKTİF TOPLAMI İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı bir unsurudur. 30 Haziran 2007 Tarihi İtibarıyla Konsolide Bilançolar Bağımsız Denetimden Geçmiş CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2007 ) ( 31/12/2006 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER

Detaylı

KONSOLİDE BİLANÇO AKTİF TOPLAMI

KONSOLİDE BİLANÇO AKTİF TOPLAMI TÜRKİYE SINAİ KALKINM TSKB KONSOLİDE BİLANÇO Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM Dipnot (30 Eylül 2007) (31 Aralık 2006) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU Denetimden Geçmiş Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2007) ( 31/12/2006) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 10.796

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU Bağımsız AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/09/2007) ( 31/12/2006) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 13.795 25.923 39.718 11.080 16.987

Detaylı

li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r.

li ikteki aç klama ve dipnotlar, bu finansal tablolar n tamamlay parçalar r. Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) BA IMSIZ DENET MDEN GEÇM CAR DÖNEM ÖNCEK DÖNEM VARLIKLAR Dipnot (31/12/2018) (31/12/2017) TP YP Toplam TP YP Toplam I. F NANSAL VARLIKLAR (Net) 5-I-1

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot 30.09.2017 31.12.2016 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31/12/2006) ( 31/12/2005) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 1.696.787 853.752 2.550.539 867.786 418.513

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot 31.03.2017 31.12.2016 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot 30.06.2017 31.12.2016 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU Denetimden Geçmiş Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot (30/09/2008) (31/12/2007) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 7.208

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30 / 06 / 2015 ) ( 31 / 12 / 2014 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30 / 06 / 2015 ) ( 31 / 12 / 2014 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1)

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU Bağımsız AKTİF KALEMLER Dipnot (30/09/2008) (31/12/2007) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 7,164 24,628 31,792 9,207 21,459

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot 31.03.2017 31.12.2016 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot 30.06.2017 31.12.2016 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız Denetimden AKTİF KALEMLER Dipnot 30.06.2013 31.12.2012 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 359.252

Detaylı

İlişikteki notlar bu konsolide finansal tabloların ayrılmaz bir parçasıdır.

İlişikteki notlar bu konsolide finansal tabloların ayrılmaz bir parçasıdır. 31 MART 2013 VE 31 ARALIK 2012 TARİHLERİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇOLAR (FİNANSAL DURUM TABLOLARI) CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM AKTİF KALEMLER Dipnot 31/03/2013 31/12/2012 (Beşinci Bölüm) TP YP Toplam TP YP

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.'NİN KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.'NİN KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU EK1A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.'NİN KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU Bağımsız Denetimden AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31/03/2007) ( 31/12/2006) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 3,341,784

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız Denetimden AKTİF KALEMLER Dipnot 30.09.2013 31.12.2012 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 372.396

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız AKTİF KALEMLER (31/03/2010) (31/12/2009) Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 9,197 27,592

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU Bağımsız AKTİF KALEMLER Dipnot (31/03/2008) (31/12/2007) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 13,874 26,919 40,793 9,212 21,459 30,671

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU Bağımsız AKTİF KALEMLER Dipnot (30/06/2008) (31/12/2007) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 15,556 24,647 40,203 9,212 21,459 30,671

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 ARALIK 2012 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden geçmiş Bağımsız denetimden geçmiş 31 Aralık 2012 31 Aralık 2011 AKTİF KALEMLER Dipnot

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden geçmiş Bağımsız denetimden geçmiş 31 Aralık 2013 31 Aralık 2012 AKTİF KALEMLER Dipnot

Detaylı

MURAKIP RAPORU. 7 Mart 2012 TEB HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ OLAĞAN GENEL KURULU NA. Şirket in Ünvanı : Merkezi: Sermayesi: Faaliyet Konusu:

MURAKIP RAPORU. 7 Mart 2012 TEB HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ OLAĞAN GENEL KURULU NA. Şirket in Ünvanı : Merkezi: Sermayesi: Faaliyet Konusu: MURAKIP RAPORU 7 Mart 2012 TEB HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ OLAĞAN GENEL KURULU NA Şirket in Ünvanı : Merkezi: Sermayesi: Faaliyet Konusu: Denetçi veya denetçilerin adı, ortak veya Şirket in personeli olup olmadığı:

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot (31/03/2009) (31/12/2008) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 14.812 22.141

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar, bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar, bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. Tarihi İtibarıyla Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) Adabank Anonim Şirketi Sınırlı AKTİF (VARLIKLAR) Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI 5-I-1 816 53 869

Detaylı

İlişikteki notlar bu konsolide finansal tabloların ayrılmaz bir parçasıdır.

İlişikteki notlar bu konsolide finansal tabloların ayrılmaz bir parçasıdır. KONSOLİDE NAKİT AKIŞ TABLOLARI CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM (01/01/2013 - (01/01/2012-30/06/2013) A. BANKACILIK FAALİYETLERİNE İLİŞKİN NAKİT AKIMLARI 1.1 Bankacılık Faaliyet Konusu Aktif ve Pasiflerdeki Değişim

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 ARALIK 2011 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden geçmiş Bağımsız denetimden geçmiş 31 Aralık 2011 31 Aralık 2010 AKTİF KALEMLER Dipnot

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31 / 03 / 2016 ) ( 31 / 12 / 2015 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30 / 06 / 2014 ) ( 31 / 12 / 2013 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31 / 03/ 2015 ) ( 31 / 12 / 2014 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31 / 03 / 2016 ) ( 31 / 12 / 2015 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1)

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31 / 03 / 2017 ) ( 31 / 12 / 2016 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1)

Detaylı

ÖZKAYNAK KALEMLERİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER

ÖZKAYNAK KALEMLERİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN ÖZKAYNAK DEĞİŞİM TABLOSU Sınırlı Bağımsız Denetimden Geçmiş ÖZKAYNAK KALEMLERİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER Dipnot Ödenmiş Ödenmiş Sermaye Hisse Senedi Hisse Senedi Yasal

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar, bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar, bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. Tarihi İtibarıyla Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) Sınırlı AKTİF (VARLIKLAR) Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI 5-I-1 808 53 861 715 227 942 II. GERÇEĞE

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 ARALIK 2014 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden geçmiş Bağımsız denetimden geçmiş 31 Aralık 2014 31 Aralık 2013 AKTİF KALEMLER Dipnot

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30 / 09 / 2016 ) ( 31 / 12 / 2015 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1)

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30 / 06 / 2016 ) ( 31 / 12 / 2015 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1)

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot (31 / 03 / 2013) (31 / 12 / 2012) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 4.435.750

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot 30.06.2012 31.12.2011 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 4.025.609 8.886.559

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) EK1-A T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot 30.09.2012 31.12.2011 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 3.551.941 12.437.109

Detaylı

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) TÜRK LİRASI AKTİF KALEMLER

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) TÜRK LİRASI AKTİF KALEMLER TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER (31/12/2016) TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI 3.534.231.925,46 26.464.927.938,61 29.999.159.864,07

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 ARALIK 2015 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden geçmiş Bağımsız denetimden geçmiş 31 Aralık 2015 31 Aralık 2014 AKTİF KALEMLER Dipnot

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 ARALIK 2015 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇO I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Cari dönem Önceki dönem 31 Aralık 2015 31 Aralık 2014 AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİMDEN GEÇMİŞ BAĞIMSIZ DENETİMDEN GEÇMİŞ AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31 / 03 / 2008 ) ( 31/ 12 / 2007 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar bu finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 ARALIK 2016 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO I. BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız denetimden geçmiş Bağımsız denetimden geçmiş 31 Aralık 2016 31 Aralık 2015 AKTİF KALEMLER Dipnot

Detaylı

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır.

İlişikteki açıklama ve dipnotlar konsolide finansal tabloların tamamlayıcı parçalarıdır. 31 ARALIK 2013 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇO I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Cari dönem Önceki dönem AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ

Detaylı

I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU)

I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) 31 ARALIK 2014 TARİHİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇO I. KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) Cari dönem Önceki dönem AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO AKTİF KALEMLER Dipnot 31.03.2008 31.12.2007 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 312.796 243.170 555.966 209.602 217.950 427.552

Detaylı

31 Aralık 2014 Tarihi İtibarıyla Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu)

31 Aralık 2014 Tarihi İtibarıyla Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) 72 TSKB Faaliyet Raporu 2014 31 Aralık 2014 Tarihi İtibarıyla Konsolide Olmayan Bilanço (Finansal Durum Tablosu) 31 Aralık 2014 AKTİF (VARLIKLAR) Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO AKTİF KALEMLER Dipnot 31.12.2008 31.12.2007 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 231.814 247.601 479.415 209.602 217.950 427.552

Detaylı

31 Aralık 2014 Tarihi İtibarıyla Konsolide Bilanço (Finansal Durum Tablosu)

31 Aralık 2014 Tarihi İtibarıyla Konsolide Bilanço (Finansal Durum Tablosu) 196 TSKB Faaliyet Raporu 2014 31 Aralık 2014 Tarihi İtibarıyla Konsolide Bilanço (Finansal Durum Tablosu) 31 Aralık 2014 AKTİF (VARLIKLAR) Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

BİN TÜRK LİRASI CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM (31/12/2011) (31/12/2010) AKTİF KALEMLER Dipnot. TP YP Toplam TP YP Toplam

BİN TÜRK LİRASI CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM (31/12/2011) (31/12/2010) AKTİF KALEMLER Dipnot. TP YP Toplam TP YP Toplam ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş nin yılsonu konsolide olmayan Finansal Tabloları ve Bağımsız Denetim Raporu ile Türk Ticaret Kanunu nun 347 nci maddesi uyarınca hazırlanan Denetçi Raporu, Türkiye Ticaret

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot 31.12.2017 31.12.2016 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 965.952 2.079.280 3.045.232

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇO

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇO ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇO AKTİF KALEMLER Dipnot 31.12.2007 31.12.2006 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 222.378 224.993 447.371 164.883 154.217 319.100 II. GERÇEĞE

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot 31.12.2013 31.12.2012 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 355.403 1.943.667 2.299.070

Detaylı

BANK OF TOKYO-MITSUBISHI UFJ TURKEY A.Ş 31 Aralık 2016 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Finansal Durum Tablosu)

BANK OF TOKYO-MITSUBISHI UFJ TURKEY A.Ş 31 Aralık 2016 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Finansal Durum Tablosu) İKİNCİ BÖLÜM Konsolide Olmayan Finansal Tablolar BANK OF TOKYO-MITSUBISHI UFJ TURKEY A.Ş 31 Aralık 2016 Tarihi İtibarıyla Bilanço (Finansal Durum Tablosu) AKTİF KALEMLER Dipnot TP YP Toplam TP YP Toplam

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot 31.12.2013 31.12.2012 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 355.403 1.943.667 2.299.070

Detaylı

İlişikteki notlar bu konsolide finansal tabloların ayrılmaz bir parçasıdır.

İlişikteki notlar bu konsolide finansal tabloların ayrılmaz bir parçasıdır. 31 ARALIK 2012 VE 2011 TARİHLERİ İTİBARIYLA KONSOLİDE BİLANÇOLAR (FİNANSAL DURUM TABLOLARI) CARİ DÖNEM ÖNCEKİ DÖNEM AKTİF KALEMLER Dipnot 31/12/2012 31/12/2011 (Beşinci Bölüm) TP YP Toplam TP YP Toplam

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot 31.12.2017 31.12.2016 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30 / 09 / 2008 ) ( 31/ 12 / 2007 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 3,861,387 1,581,144 5,442,531

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU AKTİF KALEMLER Dipnot (31/12/2007) (31/12/2006) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 9,212 21,459 30,671 11,080 16,987 28,067 II. GERÇEĞE

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI.A.Ş.'NİN KONSOLİDE OLMAYAN NAKİT AKIŞ TABLOSU

T.C. ZİRAAT BANKASI.A.Ş.'NİN KONSOLİDE OLMAYAN NAKİT AKIŞ TABLOSU T.C. ZİRAAT BANKASI.A.Ş.'NİN KONSOLİDE OLMAYAN NAKİT AKIŞ TABLOSU EK1-E A. BANKACILIK FAALİYETLERİNE İLİŞKİN NAKİT AKIMLARI Dipnot ( 31/12/2006) ( 31/12/2005) 1.1 Bankacılık Faaliyet Konusu Aktif ve Pasiflerdeki

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KÂR DAĞITIM TABLOSU BİN YENİ TÜRK LİRASI BAĞIMSIZ DENETİMDEN GEÇMİŞ I.DÖNEM KÂRININ DAĞITIMI

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KÂR DAĞITIM TABLOSU BİN YENİ TÜRK LİRASI BAĞIMSIZ DENETİMDEN GEÇMİŞ I.DÖNEM KÂRININ DAĞITIMI T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. KÂR DAĞITIM TABLOSU (31/12/2007) ( 31/12/2006 ) I.DÖNEM KÂRININ DAĞITIMI 1.1.DÖNEM KÂRI 1,411,226 2,963,060 1.2.ÖDENECEK VERGİ VE YASAL YÜKÜMLÜLÜKLER(-) 299,951 660,542 1.2.1.Kurumlar

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO (FİNANSAL DURUM TABLOSU) Bağımsız Denetimden AKTİF KALEMLER Dipnot 30.06.2012 31.12.2011 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 272.459

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31/12/2006) ( 31/12/2005) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 11.080 16.987 28.067 5.983 15.649 21.632

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU AKTİF KALEMLER Dipnot (31/12/2007) (31/12/2006) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 9,207 21,459 30,666 11,080 16,987 28,067

Detaylı

MNG BANK A.Ş. BİLANÇOSU

MNG BANK A.Ş. BİLANÇOSU BİLANÇOSU Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmiş Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot (30/09/2006) (31/12/2005) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 10.069 2.643 12.712

Detaylı

950.871 2.941.370 3.892.241 516.439 3.493.035 4.009.474 IV.

950.871 2.941.370 3.892.241 516.439 3.493.035 4.009.474 IV. Konsolide Finansal Tablolar I. Konsolide bilanço (Finansal Durum Tablosu) Cari Dönem Önceki Dönem Aktif kalemler TP YP Toplam TP YP Toplam I. Nakit değerler ve Merkez Bankası 2.990.682 20.223.983 23.214.665

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU)

ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) ŞEKERBANK T.A.Ş. ve FİNANSAL ORTAKLIKLARI KONSOLİDE BİLANÇO (KONSOLİDE FİNANSAL DURUM TABLOSU) AKTİF KALEMLER Dipnot 31.12.2016 31.12.2015 TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI

Detaylı

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU

TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU TURKISH BANK A.Ş. KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOSU AKTİF KALEMLER Dipnot (31/12/2008) (31/12/2007) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 14,291 23,779 38,070 9,207 21,459 30,666

Detaylı

TÜRK YE fi BANKASI A.fi. KONSOL DE OLMAYAN MAL TABLOLAR

TÜRK YE fi BANKASI A.fi. KONSOL DE OLMAYAN MAL TABLOLAR KONSOL DE OLMAYAN B LANÇOSU Dipnot B N YEN TÜRK L RASI (31.12.2006) (31.12.2005) AKT F KALEMLER TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAK T DE ERLER VE MERKEZ BANKASI V-I-1 3.055.130 2.540.976 5.596.106 3.593.135

Detaylı