BOUNTY HUNTER JUNIOR DEFİNE VE MADEN TESPİT DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BOUNTY HUNTER JUNIOR DEFİNE VE MADEN TESPİT DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 BOUNTY HUNTER JUNIOR DEFİNE VE MADEN TESPİT DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU Metal Dedektörünüzden maksimum verim alabilmeniz için aşağıdaki kurallara uymanızı tavsiye ederiz: 1. Sadece 9- volt ALKALINE pil kullanınız.. Çinko klorid pillerini kullanmayınız.. Sıradan çinko karbon pilleri kullanmayınız. 2. Cihaz pil testi durumunda değilken sağ düğmenin açık olduğundan emin olun.

2 3. Cihazınızı sadece dış mekanlarda kullanınız.. Ev içindeki büyük metal objeler dedektörde parazitlenmeye neden olurlar. Bir çok evde yer ve duvarlar metal kaplamadır.. Ev içindeki mikrodalga fırınlar, televizyonlar ve fener gibi elektrikli ev aletleri dedektörde parazitlenmeye neden olan elektromanyetik enerji yayarlar.. Yere bozuk para koymadan tespit yapmaya çalışın. Ve bu testi sadece dışarıda uygulayın.. Eğer ev gibi kapalı ortamlarda dedektörünüzü deniyorsanız dedektörün tespit başlığını yerden uzakta tutun ve bozuk paraları tespit başlığının üzerinde gezdirin. CİHAZA PİL TAKMAK

3 Sadece 9 volt ALKALİN pil kullanın. 1. Dedektörün altından pil kapağını çıkarın. 2. Her iki pil konektörünü de çıkarın adet 9 volt ALKALİNE pil kullanın. Çinko klorid ya da sıradan çinko karbon pil kullanmayınız. 4. Her iki pili birbirlerine üzerine koyabilecek şekilde pil yuvasına yerleştirin. 5. Pil kapağını kapatın. Yerine iyice oturana kadar kapağı bastırın. Bütün markaların pillerinin boyutları birbirinden farklıdır.pilleri yerlerine daha doğru oturtabilmek için pilin giriş yerini pil yuvasının içindeki tellere değdirerek pilleri yerleştirin.

4 UYARI - Asla eski ve yeni pilleri birlikte kullanmayın. - Asla alkaline ve standard karbon çinko pilleriyle tekrar şarj edilebilir nikel kadmiyum pilleri birlikte kullanmayın. - Asla pilleri ateşe etmeyin, patlayabilirler. - Şarj edilemez pilleri şarj etmeye kalkmayın. - Bitmiş pilleri metal dedektörden her zaman uzak tutun. Eğer piller pil yuvasının içinde hareket edip pil kapağının açılmasına neden oluyorsa pilin giriş yerini pil yuvasının önüne doğru itin. Çabuk başlangıç Cihazınızı kullanmak için aşağıdaki çabuk yolları deneyebilirsiniz. I. Bir cisim gereklidir: a. Bir çivi b. Bir çinko kuruş. (1982 yılından beri kuruşlar çinko yapımıdır.)

5 II. c. Çeyrek altın Dedektörünüzün konumu Cihazınızı yerden,duvarlardan ve metal objelerden uzak tutun. Bir kişi dedektörü sabit tutarken diğeri başlığı altından bozuk parayı geçirebilir. Bozuk paraları tespit başlığının altından geçirin. III. Başlangıç Ayarları a. Sol düğme: Saat 6:00 pozisyonunda b. Sağ düğme: Saat yönünün tersi konumunda açık tutun. IV. Her türlü metal tespiti a. Tespit başlığının üzerinden her türlü metal objeyi geçirin. Obje geçerkenki çıkardığı sesi dikkate alın. b. Her bir objeyi değişik mesafelerde tespit başlığından geçirin. Objenin tespit başlığına

6 yaklaştıkça yüksek çıkan sesi dikkate alın. Ayrıca metal obje belirli bir mesafenin uzağındayken tespit edilemez. V. İstenmeyen bazı metallerin göz ardı edilmesi a. Çiviyi sallayın ve yavaşça sağ düğmeyi sola çevirin ve çivinin nerede tespit edilemediğine dikkat edin. b. Kuruşu sallayın ve kuruş tespit edilmeyinceye kadar sağ düğmeyi çevrili tutun. c. Çeyrek altını sallayın.. Çeyrek altının her zaman tespit edilebildiğine dikkat edin. Uzunluğu ayarlamak 4 te 1 oranında çevirerek gövdeyi oynatın. Gövdeyi genişletmek 1. Bir elinizle gövdeyi tutun. 2. Diğer elinizle de tespit başlığını tutun. 3. Alt gövdeyi üst gövdeye takabilmek için gövdeyi ve tespit başlığını birbirinden ayırın.

7 Gövdenin uzunluğunu ayarlamak 1. Tespit başlığını takabilmek için gövdeyi dik tutun. 2. Kol ayarını ayarlayarak dedektörü tutun. 3. Gövdenin uzunluğunu tespit başlığını ayaklara yakın gelecek şekilde yere doğru tutun. 4. Başlığı dedektörün gövdesine göre ayarlayın. 5. Gövdeyi ayarlama esnasında gövdenin kıvrılmasını önlemek için başlığı yere doğru tutarken gövdenin somununu sıkın.

8 Pil Testi Pilleri test etmek için sağ düğmeyi tam olarak saat yönünün tersine doğru çevirin (Her durumda sola). Eğer piller iyi durumda ise ibre sağa doğru hareket edecek ve gösterge ekranının en sonundaki yeşil alanda duracaktır. Eğer ibre yeşil alanda durmuyor ise pilleri yenileriyle değiştirin. Cihazı açık alanda test etmek 1. Cihazı açın. a. Yüksek hassasiyet ayarını yapabilmek için sol düğmeyi saat yönüne çevirin. b. Pil testi modundan çıkmak için sağ düğmeyi çevirin. c. Sağ düğmeyi saat yönünün aksine ayarlayın ama cihazı pil testi moduna getirmeyin. 2. Çimenlikte açık bir alan bulun.

9 Çimenlikte dedektörün ötmeyeceği bir yer bulmak için tespit başlığını sallayın. Cihazınızı test etmek için metal objelerin olmayacağı bir alan bulmalısınız. 3. Bu metal objeleri yere atın. a. Bir çivi ya da küçük bir tornavida gibi diğer demir objeyi. b. (1982 yılından sonra basılan çinko kuruş) c. Çeyrek altın 4. Objeleri belli aralıklarda koyun. 5. tespit başlığını her bir metalin üzerinden geçirin. a. Tespit başlığını hareket halinde tutun. b. Tespit başlığı metal bir objeyi tespit ettiğinde sesin yükseldiğine dikkat edin. c. Tespit başlığını ileri geri sallarken tespit başlığını yerden birkaç metre yukarıya kaldırın. Tespit başlığı metal objeye yaklaştıkça sesin yüksek çıkmasına dikkat edin. 6. Tespit başlığı her bir objenin üzerinden geçerken sağ düğmeyi kademe kademe sağa doğru çevirin. Çivi ( ya da küçük bir demir obje) sağ düğme yaklaşık olarak saat 3:00 konumundayken tespit edilemez.

10 Çinko kuruş (1982 yılından öncekiler) sağ düğme yaklaşık olarak saat 6:00 konumundayken tespit edilmeyecektir. Hassassiyet ve hedef ayırışımı Hassassiyeti ayarlamak Dedektörü çalıştırmak için sağ düğmeyi çevirin. Sağ düğmeyi çevirdikten sonra sol düğme dedektörün hassasiyet ayarını kontrol etmek için kullanılır. 100 % saat konumuda dedektör maksimum hassassiyettedir. Bu seviyede dedektör çeyrek altın büyüklüğündeki objeleri başlıktan yarım metre uzaklıktan tespit edecektir. Çok büyük metal objeler maksimum hassasssiyette başlıktan bir ya da bir buçuk adım öteden tespit edilecektir. Eğer dedektörden parazit sesi geliyorsa ya da yanlış sinyal veriyorsa hassasiyeti düşür. Dedektörünüz büyük ihtimalle elektromanyetik parazitlere reaksiyon gösteriyordur. Hedef Ayrışımı Sağ düğme istenmeyen metallerin tespitini engellemek için kullanılır. Örneğin; para aradığınızı varsayalım ve çivi, cıvata gibi objelerin tespitini engellemek istiyorsunuz sağ düğmeyi saat yönünde çevirdiğiniz takdirde kademe kademe farklı tipteki metallerin tespitini engellersiniz.

11 Sağ düğmeyi çevirdiğinizde ilk önce demir objelerin tespitini engelleyeceksiniz. Demir objelerden kastımız çiviler, cıvatalar, eski tenekeler ve aletler. Daha sonra nikel ve çinko kuruşları elimine edeceksiniz. Sağ düğme ile altın tespitini de engelleyebilirsiniz. İlk önce küçük altın objeler elimine edilecektir. Düğmeyi bir daha çevirdiğinizde bu sefer daha büyük objeler elimine edilecektir. Yüksek değere sahip paralar gibi gümüş objelerin tespiti ise engellenmeyecektir. Farklı tipteki metallerin tespiti için hedef ayırışımını ayarlayabilirsiniz. Arazide çalıştırma Tespit başlığını yavaşça üst üste yana doğru sallayın. Tespit başlığını yere paralel gelecek şekilde tutun. Tespit başlığını yerden birkaç metre yükseklikte tutun ve başlığın yere değmemesine özen gösterin.

12 Resimde gösterildiği üzere başlık yarım dairesel hareketlerle sallanmalı. Yerin tam olarak kullanıldığından emin olmak için her adımda bu hareketi tekrar edin. Her tespitten sonra tespit başlığını yukarı kaldırmayın. Belki genç çocuklar için zor bir durum olabilir ama tespit başlığı tespit esnasında yere ne kadar yakın olursa gömülü metal objeleri bulması da o kadar fazla olur. Sol düğmeyi mümkün olduğunca maksimum hassasiyet ayarında tutun. Sağ düğmeyi çevirin ve tamamiyle saat yönünün tersinde tespit yapmaya başlayın.

13 Tespit esnasında bulduğunuz şeye bağlı olarak sağ düğmeyi oynatmak isteyebilirsiniz. Örneğin, sağ düğmeyi sola çevirerek tespit yapmaya başladıysanız ki (pil test modundan bahsetmiyoruz) her tipteki metal objeyi tespit edeceksiniz. Eğer çöplük bir arazideyseniz ve istenmeyen objelerin tespitini engellemek istiyorsanız düğmeyi çevirerek istenmeyen objenin üzerinde tespit başlığını gezdirin. Hangi tip metallerin elimine edildiğini düğme ayarından bulabilirsiniz ve bu bilgiye göre de ayarlamanızı yapabilirisiniz. DİKKAT: Altın yüzüklerin tespiti engellenebilir. Nikel ve altın gibi değeri yüksek objelerin belli aralıklarda tespiti engellenebilir. Altın objelerin de nikellerin de benzer metalik özellikleri vardır. Her bir ayarda hangi tip objenin tespit edilmediğini anlamak pratiklik ve sabır gerektirir. Hedef tespiti Doğru bir hedef tespiti pratiklik gerektirir ve şüpheli hedef alanının üzerinde x işareti yaparak gerçekleştirilir. 1. İyi bir sinyal alımı ile gömülü hedef tespit edildiği zaman başlığı alanı daraltarak hedefin üzerinde gezdirmeye devam edin. 2. Siz başlığı yavaşça yanlara doğru sallarken beep sesini duyduğunuz alanın üzerine bir işaret koyun. 3. Direkt olarak başlığı yerdeki bu nokta üzerinde tutun. 4. Başlığı birkaç defa yavaşça ileri geri hareket ettirin. 5. Beep sesinin geldiği yerde görünür bir iz bırakın.

14 6. Eğer gerekirse beep sesinin geldiği noktada başlığı farklı açılardan x işareti yaparak tekrar hedef noktasına getirin. UYARI: Dedektör tespit başlığı gömülü objelerin üzerinden geçtiğinde bip sesi çıkaracaktır. Çok güçlü sinyallerin alımında sorun yaşıyorsanız, sinyal duyulabilecek seviyede azalıncaya kadar başlığı yukarıda tutun. Çok zayıf sinyallerde başlığı yere yaklaştırarak kısa ve çabuk sallayın. Hedefin yerini tam olarak tespit etmede ses duyduğunuz yerin üzerinde şekilde gösterildiği üzere başlıkla bir X işareti yapın. Bir hazine avcısının özellikleri:. Tespit yapmadan önce her zaman federal ve yerel kanunları dikkatle okuyunuz.. Sahibinin izni olmadan özel mülkiyete saygı gösterip girmeyiniz.

15 . Bütün çukurları doldurmaya özen gösterin ve çukurları açıkta bırakmayın.. Bulunan bütün çöpleri imha edin.. Doğal kaynaklara,vahşi yaşama ve özel mülkiyete saygı gösterin ve onları koruyun.. Her zaman düşünceli ve saygılı olun.. Tarihsel ya da arkeolojik hazineleri yok etmeyin.. Bütün hazine avcılarına farklı gözlerle bakabilirler. Her zaman saygılı ve başkalarına karşı kibar olunuz. FIRST TEXAS PRODUCTS, LLC 1 YILLIK GARANTİ Bounty Hunter Define ve Maden tespit dedektörleri normal kullanım altında insan ya da materyal kaynaklı arızalara karşı birinci elin ürünü satın aldığı tarihten itibaren garanti kapsamındadır. Meydana gelen bütün olaylardaki sorumluluk kullanıcıya aittir. Garanti kapsamı arızalı parçanın yenisiyle değişimi, tamiridir. Firma prensibi gereği herhangi bir Bounty Hunter Define ve Maden Tespit Dedektörü tamir için gönderildiğinde nakliye bedeli göndericiye aittir. Kurcalama, istem dışı bozulma garanti kapsamına alınmayacaktır. Satın alma faturası cihazın garanti kapsamında tamir edilebilmesi için gereklidir.

16 U.S.A DIŞINDAKİ MÜŞTERİLER İÇİN UYARI Garantilik durumu diğer ülkelere göre farklılık göstermektedir. Detaylar için bulunduğunuz bölgedeki bayimiz ile iletişime geçiniz.garanti kapsamına nakliye bedeli dahil değildir. FCC (Federal İletişim Komisyonu) nun maddesinin Değişiklikler bölümü kullanıcının cihazı istediği gibi kullanmasını açıkça onaylamamıştır. Bu cihaz FCC (Federal İletişim Komisyonu) nun 15.bölümün B fırkasının B sınıfıyla uyumludur. Telif hakkı First Texas Products, L.L.C ye aittir. Herhangi bir şekilde basımı da dahil her hakkı saklıdır. First Texas Products L.L.C. tarafından yayınlanmıştır. Bounty Hunter ve Bounty Hunter Junior First Texas Products, L.L.C. nin ticari markasıdır. AKSESUARLAR Yastıklı Bounty Hunter taşıma çantası

17 Sağlam çift dikişli çanta. Harici batarya ya da küçük aksamlar için kullanışlı dış cep. Bounty Hunter küçük çanta & kazma 2 geniş cebi olan küçük çanta & 9 kazma Hedef tespit cihazı Gömülü metal objelerin yerini tam olarak tespit eden cihaz. Sesli ve titreşimli sinyal göstergesi. 1-9 volt pil ile çalışır. Bounty Hunter kum küreği Filtreleme delikleriyle beraber geniş ağızlı kürek. Sağlam plastikten yapılmıştır. 9 Kazma Kullanışlı plastik tutma yeri ve derine ulaşabilen metal bıçak. Kazma Hafif ve kolay kullanışlı geniş ağızlı kazma Bounty Hunter beyzbol şapkası

18 Bounty Hunter logolu şapka Bounty Hunter T-Shirt Bounty Hunter logolu 100 & pamuk Bedenleri: S, M, LG, XL & XXL. Altın ve maden seti Setlerin içindeki parçalar: 10 ½ altın tava Altın Seti KOD NUMARASI: GOLDKKIT1 Deluxe Set KOD NUMARASI: GOLDKIT2 X X X 14 altın tava X X x Metal X X sınıflandırıcısı 2 adet kırılmaz küçük şişeler x x x Sert kaya Seti KOLD NUMARASI: GOLDKIT3

19 Test şişesi x x x Siyah kum x X magneti Hazine küreği X X Cımbız X Büyüteç X Çatlak toprak X aparatı Kaya küreği X Kullanım X X X kılavuzu Sırt çantası X X DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN SİTESİNİ ZİYARET EDİNİZ.

20

VLF 2.1 DEFİNE VE MADEN TESPİT DEDEKTÖRLERİ

VLF 2.1 DEFİNE VE MADEN TESPİT DEDEKTÖRLERİ VLF 2.1 DEFİNE VE MADEN TESPİT DEDEKTÖRLERİ İçindekiler Tanım 3 Pilleri yerleştirme 4 Montaj 5 Hızlı Başlangıç 6 Uzunluğu ayarlamak 7 Pil testi 8 Açık alanda test 8 Hassasiyet & Hedef ayırışım 9 Arazide

Detaylı

BOUNTY HUNTER METAL DEDEKTÖRLERİ FAST TRACKER METAL DEDEKTÖR KULLANIM KILAVUZU

BOUNTY HUNTER METAL DEDEKTÖRLERİ FAST TRACKER METAL DEDEKTÖR KULLANIM KILAVUZU BOUNTY HUNTER METAL DEDEKTÖRLERİ FAST TRACKER METAL DEDEKTÖR KULLANIM KILAVUZU METAL DEDEKTÖRÜNÜZ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER Fast Tracker Metal Dedektörünüz HAREKET bazlı bir metal dedektördür. Metal

Detaylı

Altın Arayıcı ve hazine bulucu metal dedektörünüzü kurmak için aşağıdaki basit kuralları izlemeniz yeterli:

Altın Arayıcı ve hazine bulucu metal dedektörünüzü kurmak için aşağıdaki basit kuralları izlemeniz yeterli: ALTIN ARAYICISI VE HAZİNE BULUCU METAL DEDEKTÖR KULLANIM KILAVUZU I.KURULUM: Altın Arayıcı ve hazine bulucu metal dedektörünüzü kurmak için aşağıdaki basit kuralları izlemeniz yeterli: 1) Dedektörünüzü

Detaylı

Tracker II Metal Dedektörü KULLANIM KILAVUZU

Tracker II Metal Dedektörü KULLANIM KILAVUZU Tracker II Metal Dedektörü KULLANIM KILAVUZU Tracker II gelişmiş teknolojiye sahip bir metal dedektördür. Eğer bu sektörde yeni iseniz ya da daha önceden herhangi bir metal dedektör kullanmadıysanız işte

Detaylı

VLF DEFİNE DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

VLF DEFİNE DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU VLF DEFİNE DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU 1.MONTAJ 1.Detektörünüzün montajını yaparken, aşağıdaki basit adımları takip edebilirsiniz; Detektöre (ayarlama düğmelerinin ve ekranın olduğu kısım) kol desteğini,

Detaylı

BOUNTY HUNTER METAL DETECTORS TRACKER IV METAL DETEKTÖR KULLANIM KILAVUZU

BOUNTY HUNTER METAL DETECTORS TRACKER IV METAL DETEKTÖR KULLANIM KILAVUZU BOUNTY HUNTER METAL DETECTORS TRACKER IV METAL DETEKTÖR KULLANIM KILAVUZU METAL DETEKTÖRÜNÜZ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER 1.Detektörünüz HAREKET bazlı bir metal detektörüdür. Metal tespiti yapmak için

Detaylı

White's 3900 D PRO Plus metal detektörü kullanma kılavuzu

White's 3900 D PRO Plus metal detektörü kullanma kılavuzu White's 3900 D PRO Plus metal detektörü kullanma kılavuzu Fihrist 1. GENEL... 2 2. MONTAJ... 2 3. KULLANMA DÜĞMELERININ GÖREVI... 2 4. ARAMA HASSASIYETINI AYARLAMAK... 3 5. ARAMA METODU... 3 6. PILLER...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu

Kullanım Kılavuzu www.makrodedektor.com Kullanım Kılavuzu Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma / Kapama Titreşim / Ses & LED LED Aydınlatma Ses Çıkışı Hassasiyet Ayarı Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı IP67

Detaylı

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu SW 138 Beşik Salıncak Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. c Parçalar: 1- Asma

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet YÜRÜTEÇ PARÇALARI (Ürünü koliden çıkardıktan sonra lütfen tüm parçaların tam olduğundan emin olunuz.) BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet Oturma pedi 1 adet Sağ ve sol kanat 1'er adet ÜRÜN NO : S509 Pil 2 adet

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

Bataryanın şarj edilmesi: Batarya fabrikadan şarj edilmeden size gelmiştir. O nedenle kullanmadan once şarj etmelisiniz. 2-3 şarj işleminden sonar

Bataryanın şarj edilmesi: Batarya fabrikadan şarj edilmeden size gelmiştir. O nedenle kullanmadan once şarj etmelisiniz. 2-3 şarj işleminden sonar İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Bataryanın şarj edilmesi Bataryanın takılması Antenin Takılması Bel Kilisi Mikrofon kulaklık seti takılması Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler Gelişmiş

Detaylı

TEKNİK & BALİSTİK SERİSİ MÜHENDİ SLİ K KULLANIM KILAVUZU. www.noktadedektor.com

TEKNİK & BALİSTİK SERİSİ MÜHENDİ SLİ K KULLANIM KILAVUZU. www.noktadedektor.com TEKNİK & BALİSTİK SERİSİ MÜHENDİ SLİ K www.noktadedektor.com KULLANIM KILAVUZU GİRİŞ Nokta 107TB teknik ve balistik dedektörümüzü tercih ettiğiniz ve satın aldığınız için teşekkür ederiz. 2001yılından

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı

STEREO MİKROSKOP Kullanma talimatları

STEREO MİKROSKOP Kullanma talimatları STEREO MİKROSKOP Kullanma talimatları Ürn.No. 91-19000 D D 1! 1) B H c G F J 2x AA E I G e i Genel Uyarı Boğulma tehlikesi: Bu ürün çocukların yutabileceği küçük parçaları içerir. Bu durum bir boğulma

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Göstergeler ve anlamları Temizlik ve Bakım Uyarılar

Detaylı

Microsoft Wedge Dokunmatik Fare Pil Kapağı Tespit Klip Tamir

Microsoft Wedge Dokunmatik Fare Pil Kapağı Tespit Klip Tamir Microsoft Wedge Dokunmatik Fare Pil Kapağı Tespit Klip Tamir Sökme, onarım ve pil kapağı kapalı kalacak değil Kama Dokunmatik fare takılması. Ayrıca diğer bileşenleri onarmak için iyi bir rehber Yazan:

Detaylı

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş Model: KD-050/50-100 PARMAK İZLİ KİLİT Kullanma Kılavuzu CE İÇİNDEKİLER Ürün Bilgileri 1.1 Ürün modeli ve özellikleri 1.2 Fonksiyonlar 1.3 Kilit parçaları ve özellikleri 1.4

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Kanal Seçimi Gelişmiş Özellikler Temizlik ve Bakım

Detaylı

HAVALI ZIMBA MAKİNASI

HAVALI ZIMBA MAKİNASI HAVALI ZIMBA MAKİNASI MODEL RTM0116 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. TUTMA KOLU 2. HAVA ENJEKTÖRÜ 3. TETİK 4. ŞARJÖR DEĞİŞTİRME DÜĞMESİ 5.ZIMBA TELİ ŞARJÖRÜ TEKNİK VERİLER 1. TAVSİYE EDİLEN

Detaylı

Bentley Continental GT Speed 326 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu

Bentley Continental GT Speed 326 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Bentley Continental GT Speed 326 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı

SEIKO 6A32 Kalibre kullanma kılavuzu

SEIKO 6A32 Kalibre kullanma kılavuzu PERPETUAL TAKVİM SEIKO 6A32 Kalibre kullanma kılavuzu Bir defa ayarlandığında, artık yıllardaki şubat ayları da dahil, 28 Şubat 2031 tarihine kadar takvim ayarı gerektirmez 2032 yılından sonra Takvimin

Detaylı

Samsung Galaxy Tab Wi-Fi Anakartının

Samsung Galaxy Tab Wi-Fi Anakartının Samsung Galaxy Tab 4 8.0 Wi-Fi Anakartının Değiştirilmesi Bu kılavuzda, anakartın yerini alacağız; Cihazın ana işleyen bileşeni. Çoğu teknik sorun arızalı bir anakarttan kaynaklanabilir; Bu yüzden basitçe

Detaylı

Tutma Kolunu Kullanma A C

Tutma Kolunu Kullanma A C 第3页 共9页 编号 SM-CE036-09 Tutma kolunun kullanımı Güvenlik koltuğunun ana unsurları Tutma Kolunu Kullanma B Kolun dört farklı pozisyonu A C A. Araba pozisyonu (A için) B. Taşıma pozisyonu (B için) C. Standart

Detaylı

www.noktadedektor.com KULLANIM KILAVUZU

www.noktadedektor.com KULLANIM KILAVUZU www.noktadedektor.com KULLANIM KILAVUZU GİRİŞ Nokta Velox One dedektörümüzü tercih ettiğiniz ve satın aldığınız için teşekkür ederiz. 2001 yılından beri metal dedektörü sektöründe yeni teknolojiler geliştirerek

Detaylı

RED ROCKET KULLANMA KILAVUZU

RED ROCKET KULLANMA KILAVUZU RED ROCKET KULLANMA KILAVUZU 1 ÜST KARIN-ALT KARIN VE YAN BÖLGELER İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ MEKİK ALETİ 1.Adım Dikkat: RED ROCKET Mekik Aleti, kullanımdan önce montaj gerektirmektedir. 1. Pedli sırt desteği

Detaylı

Elektrikli tuz veya karabiber değirmeni. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 63030AB6X6INGNSB

Elektrikli tuz veya karabiber değirmeni. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 63030AB6X6INGNSB Elektrikli tuz veya karabiber değirmeni Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 63030AB6X6INGNSB Değerli Müşterimiz! Seramik öğütücülü yeni değirmeniniz tuz kristallerini ya da karabiber tanelerini

Detaylı

- TESTO 316-1 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 316-1 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 316-1 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU Ürün Açıklaması 1 Genel Bilgi Cihazı kullanmadan önce lütfen bu dokümanın tamamını dikkatlice okuyunuz. Gerekli olduğu takdirde kullanmak üzere saklayınız.

Detaylı

- İlk dikkat edilecek konu; 3B BIM modelinin her katının ayrı bir çizim dosyasında ve DWG nin de ayrı bir çizim dosyasında olmalıdır.

- İlk dikkat edilecek konu; 3B BIM modelinin her katının ayrı bir çizim dosyasında ve DWG nin de ayrı bir çizim dosyasında olmalıdır. Konu: 3B BIM Model ve Metraj Doğru Çalışma Kategori: Metraj ve Raporlar Tarih: 29.08.2013 Program: Allplan Versiyon: 2013 Soru: Bir 3B BIM modeline başlamadan önce nelere dikkat etmeliyim, doğru ve sorunsuz

Detaylı

POP-UP LUPE POP-UP BÜYÜTEÇ 3X. Açma Kapama. 2x CR V LED. Ürn.No

POP-UP LUPE POP-UP BÜYÜTEÇ 3X. Açma Kapama. 2x CR V LED. Ürn.No POP-UP LUPE POP-UP BÜYÜTEÇ 3X Açma Kapama 2x CR-1130 3V LED Ürn.No. 90-58000 Genel Uyarı Bu aygıt bir güç kaynağı yardımıyla çalışan elektronik bileşenleri içerir (güç kaynağı ve/veya piller). Çocukların

Detaylı

Önsöz. Sayın Kullanıcımız,

Önsöz. Sayın Kullanıcımız, Önsöz Sayın Kullanıcımız, Elektronik tartı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

MRL 200 - RF Oda Termostatları

MRL 200 - RF Oda Termostatları MRL 200 - RF Oda Termostatları MRL 200 - RF oda termostatı, kablosuz bir oda termostatıdır. Bu termostat her türlü ısıtma ve soğutma sistemlerini kontrol etmek için dizayn edilmiş ve her türlü termostatın

Detaylı

4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. PARÇALAR:

Detaylı

DEDEKTÖR. KULLANIM KILAVUZU

DEDEKTÖR.  KULLANIM KILAVUZU DEDEKTÖR www.noktadedektor.com KULLANIM KILAVUZU GİRİŞ Nokta 109 Deep Pro detektörümüzü tercih ettiğiniz ve satın aldığınız için teşekkür ederiz. 2001 yılından beri metal dedektörü sektöründe yeni teknolojiler

Detaylı

KLOROFİL METRE SPAD-502 KULLANIM KILAVUZU

KLOROFİL METRE SPAD-502 KULLANIM KILAVUZU KLOROFİL METRE SPAD-502 TR KULLANIM KILAVUZU Klorofil metere SPAD-502 hafif kompak bir klorofil metredir. Bitkilerin bünyesinde bulunan klorofil miktarını tespit etmek için üretilmiştir. Bitkilerder bulunan

Detaylı

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

Nokta Ultra Scanner'ı tercih ettiğiniz ve satın aldığınız için teşekkür ederiz.

Nokta Ultra Scanner'ı tercih ettiğiniz ve satın aldığınız için teşekkür ederiz. KULLANIM KILAVUZU Nokta Ultra Scanner'ı tercih ettiğiniz ve satın aldığınız için teşekkür ederiz. Nokta Ultra Scanner, insan üzerinde veya metal olmayan bir obje içinde taşınan her türlü metali hassas

Detaylı

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 70224FV05XIII01GS

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 70224FV05XIII01GS Kol saati Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 70224FV05XIII01GS Değerli Müşterimiz! Yeni saatiniz basit ve modern tasarımı ile göz kamaştırıyor. Saatinizi güle güle kullanın.

Detaylı

Elektrikli şarap açacağı

Elektrikli şarap açacağı Elektrikli şarap açacağı tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 92230FV05X07VII 2017-05 Değerli Müşterimiz! Yeni elektrikli şarap açacağınızla şişe ağzındaki folyoyu kolayca çıkarabilir ve mantarı

Detaylı

BR240. Ana Kucağı Kullanım Kılavuzu

BR240. Ana Kucağı Kullanım Kılavuzu BR240 Ana Kucağı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Parçalar: Metal Tüp Bağlantı

Detaylı

Yazan: Miroslav Djuric

Yazan: Miroslav Djuric PSP Go Ekran Değiştirme Yazan: Miroslav Djuric GİRİŞ Eğer PSP Go ekran çatlak varsa bu kılavuzu kullanın! ARAÇLAR: Phillips 00 Tornavida (1) Cımbız (1) Plastik Açılış Araçları (1) PARÇALAR: Sony PSP Go

Detaylı

Beichi. Kompakt Mama Sandalyesi. Kullanım Kılavuzu ÖNEMLİ! GELECEKTE BAŞVURMAK İÇİN SAKLAYIN! 1 Hoşgeldiniz

Beichi. Kompakt Mama Sandalyesi. Kullanım Kılavuzu ÖNEMLİ! GELECEKTE BAŞVURMAK İÇİN SAKLAYIN! 1 Hoşgeldiniz Beichi Kompakt Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu ÖNEMLİ! GELECEKTE BAŞVURMAK İÇİN SAKLAYIN! Beichi Üretici: Ningbo Beichi Baby Products Co., Ltd İthalatcı Firma : DOGAN DIS TICARET VE MUM A.Ş. Muhittin

Detaylı

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 132. Elektronik Termostat. www.devi.com

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 132. Elektronik Termostat. www.devi.com Kurulum Kılavuzu DEVIreg 132 Elektronik Termostat www.devi.com İçindekiler 1 Giriş.................... 3 1.1 Teknik Özellikler......... 4 1.2 Güvenlik Talimatları....... 5 2 Montaj Talimatları...........

Detaylı

Elektrikli Şarap şişesi kapağı

Elektrikli Şarap şişesi kapağı Elektrikli Şarap şişesi kapağı tr Kullanım kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93161AB4X4VII 2017-05 Değerli Müşterimiz! Açılmış şarap şişesinin kullanım süresini elektrikli şarap şişesi kapağın ürettiği

Detaylı

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Tüm uyarıları dikkatlice okuyup, daha sonraki kullanımlar için kullanma kılavuzunu iyi bir yerde muhafaza ediniz. 3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU Ambalaj üzerindeki görsel ile gerçek ürün arasında

Detaylı

4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI

4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI 4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları Art.No. 90-60000 B C F G D I H E Genel Uyarı Bu aygıt bir güç kaynağı yardımıyla çalışan elektronik bileşenleri içerir (güç kaynağı ve/veya

Detaylı

N8787. www.fisher-price.com

N8787. www.fisher-price.com N8787 www.fisher-price.com Tüketici Bilgisi Mattel Oyuncakçılık Tic. Ltd. Şti., Eston Çamlıevler, Sarıçam Blok D:1, 34752 İçerenköy, İstanbul. Mattel AEBE, Ελληνικού 2, 16777 Ελληνικό, Ελλάδα. Mattel UK

Detaylı

Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 60 (BC 60)

Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 60 (BC 60) Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 60 (BC 60) İçindekiler: 1. GENEL... 2 2. MONTAJ... 2 3. KULLANMA DÜĞMELERININ ANLAMI VE FONKSIYONU... 2 4. EINSTELLUNG DER SUCHEMPFINDLICHKEIT... 2

Detaylı

Kronometreli kol saati

Kronometreli kol saati Kronometreli kol saati 5 tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88069FVX07VI 16-07 Değerli Müşterimiz! Yeni kronometreli kol saatiniz birçok fonksiyon sunar ve değişik tasarımıyla

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2

KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2 KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 29/09/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler... 3 3.2 Teslimat İçeriği:... 4 4

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

VESTEL. V-CARE SERiSi 2000 CAM ELEKTRONİK TARTI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-CARE SERiSi 2000 CAM ELEKTRONİK TARTI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-CARE SERiSi 2000 CAM ELEKTRONİK TARTI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL CİHAZINIZIN ÇALIŞTIRILMASI ADIM 1. Kesin bir ölçme işlemi yapabilmeniz için tartınızı her zaman ahşap veya mermer gibi sert

Detaylı

DEDEKTÖR. www.noktadedektor.com KULLANIM KILAVUZU

DEDEKTÖR. www.noktadedektor.com KULLANIM KILAVUZU DEDEKTÖR www.noktadedektor.com KULLANIM KILAVUZU Nokta Ultra Scanner'ı tercih ettiğiniz ve satın aldığınız için teşekkür ederiz. Nokta Ultra Scanner, insan üzerinde veya metal olmayan bir obje içinde taşınan

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205 KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205 UYARI : 1.Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.ileride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.bu kullanıcı kılavuzundaki

Detaylı

Yazan: Allie Menard ARAÇLAR: Ataç (1) Phillips 00 Tornavida (1) Phillips 1. Tornavida (1) Büyük İğne Burun Pense (1) Spudger (1) Cımbız (1)

Yazan: Allie Menard ARAÇLAR: Ataç (1) Phillips 00 Tornavida (1) Phillips 1. Tornavida (1) Büyük İğne Burun Pense (1) Spudger (1) Cımbız (1) HP Pavilion zd8000 Sağ Hoparlör Değiştirme Yazan: Allie Menard ARAÇLAR: Ataç (1) Phillips 00 Tornavida (1) Phillips 1. Tornavida (1) Büyük İğne Burun Pense (1) Spudger (1) Cımbız (1) ifixit CC BY-NC-SA

Detaylı

iphone 6 Plus Yıldırım Bağlayıcı ve Kulaklık Jack Kablo Değiştirme

iphone 6 Plus Yıldırım Bağlayıcı ve Kulaklık Jack Kablo Değiştirme iphone 6 Plus Yıldırım Bağlayıcı ve Kulaklık Jack Kablo Değiştirme iphone 6 Plus Yıldırım Connector ve Kulaklık Jack Kablo değiştirin. Yazan: Walter Galan ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 25

Detaylı

HT 300 ODA TERMOSTATI

HT 300 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

FORMULA YÜRÜTEÇ Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

FORMULA YÜRÜTEÇ Kurulum ve Kullanma Kılavuzu FORMULA YÜRÜTEÇ Kurulum ve Kullanma Kılavuzu TV EN273:2005 e uygundur. ASTM F977-2 Standartlarına uygundur. Çocuğunuzun güvenliği için açıklamaları dikkatlice okuyup kullanım kılavuzunu saklayınız. For

Detaylı

Metallsuchgerät WMV Plus_ BA_Multifunktions-Detector WMV Plus :59 Se. Kullanım kılavuzu

Metallsuchgerät WMV Plus_ BA_Multifunktions-Detector WMV Plus :59 Se. Kullanım kılavuzu Numaralı gösterge Zayıf pil göstergesi Ahşap Dalgalı elektrik akımı Metal Sensör alanı metal Metal obje Sensör alanı dalgalı elektrik akımı Pil kutusu Sütun grafik-göstergesi İşaretleme noktası ahşap İşaretleme

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 0 UYARI 1.Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Bu kullanıcı klavuzundaki

Detaylı

RCA Radyo Çalar Saat Teardown

RCA Radyo Çalar Saat Teardown RCA Radyo Çalar Saat Teardown Bu devrelerde biz RCA Radyo Alarm Clock deconstruct ve onun dahili bileşenler bir göz atacağız. Yazan: Brittany McCrigler ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 16 GİRİŞ

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Yazan: Walter Galan GİRİŞ ARAÇLAR: dışarı ses ve mikrofon işlevselliğini yeniden hatalı ses kartını değiştirin.

Yazan: Walter Galan GİRİŞ ARAÇLAR: dışarı ses ve mikrofon işlevselliğini yeniden hatalı ses kartını değiştirin. Mac mini, Model A1176 Ses Kartı Değiştirme Yazan: Walter Galan GİRİŞ dışarı ses ve mikrofon işlevselliğini yeniden hatalı ses kartını değiştirin. ARAÇLAR: 1.5 "İnce Macun Bıçak (1) Phillips 00 Tornavida

Detaylı

Yazan: Brad ARAÇLAR: Bu kılavuz nasıl LG Escape (P870) LCD ekranı değiştirmek için size gösterecektir.

Yazan: Brad ARAÇLAR: Bu kılavuz nasıl LG Escape (P870) LCD ekranı değiştirmek için size gösterecektir. LG Kaçış (P870) LCD Ekran Yedek Bu kılavuz nasıl LG Escape (P870) LCD ekranı değiştirmek için size gösterecektir. Yazan: Brad ARAÇLAR: Phillips 00 Tornavida (1) Yassı kafa 3/32 "ya da 2,5 mm Tornavida

Detaylı

Elektrikli Şarap kapağı

Elektrikli Şarap kapağı Elektrikli Şarap kapağı tr Kullanım kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88065FV05X07VI 2016-05 332 220 Değerli Müşterimiz! Açılmış şarap şişesinin kullanım süresini elektrikli şarap kapağın ürettiği vakum

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

BS06-B3 Diadem Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını

Detaylı

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KURULUM VE KULLANIMINDAN ÖNCE KULLANIM KILAVUZUNU DİKKATLE OKUYUNUZ. KULLANIM KILAVUZUNU İLERİDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ. PARÇALAR 1- Koltuk arkası 2-

Detaylı

D E. Alıcı I: Durum LED göstergesi Devamlı yanar: güç Yanıp söner: fare erişimi J: Bağlan düğmesi. K: USB - PS/2 çevirici

D E. Alıcı I: Durum LED göstergesi Devamlı yanar: güç Yanıp söner: fare erişimi J: Bağlan düğmesi. K: USB - PS/2 çevirici Ürün bilgileri A B C F D E G H I J K Fare A: Kaydırma ruleti ve üçüncü düğme Düşük pil LED göstergesi (yanıp söner) B: Sağ düğme C: Sol düğme D: Tarayıcı geri düğmesi E: Tarayıcı ileri düğmesi F: Bağlantı

Detaylı

LG Kaçış (P870) Dokunmatik ekran / sayısallaştırıcı Değiştirme

LG Kaçış (P870) Dokunmatik ekran / sayısallaştırıcı Değiştirme LG Kaçış (P870) Dokunmatik ekran / sayısallaştırıcı Değiştirme Bu kılavuz nasıl LG Escape (P870) 'de dokunmatik ekran / sayısallaştırıcı yerine size gösterecektir. Yazan: Brad ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com

Detaylı

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU 203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU TS EN 14988 Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyup muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uymadığınız zaman çocuğunuz güvende olmayabilir. Lü en verilen

Detaylı

UNLU MAMÜLLER RUTUBET ÖLÇÜM CİHAZI PB-3104 KULLANIM KILAVUZU

UNLU MAMÜLLER RUTUBET ÖLÇÜM CİHAZI PB-3104 KULLANIM KILAVUZU UNLU MAMÜLLER RUTUBET ÖLÇÜM CİHAZI PB-3104 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. Parça İsimleri 4 4 5 ..5 2. Özellikler.6 3. Ölçüm Öncesi..7 4. Numune Koyma ve Ezme 8 A. Buğday

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürün Şeması:

Detaylı

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 8641

HAIR AND BEARD CLIPPER MC 8641 HAIR AND BEARD CLIPPER MC 8641 D C A B E G F L H I J K O P M N Q 2 DEUTSCH DEUTSCH 4-15 ENGLISH 16-25 ESPAÑOL 26-35 POLSKI 36-45 ČESKY 46-55 MAGYAR 56-65 TÜRKÇE 66-75 ΕΛΛΗΝΙΚA 76-85 DEUTSCH 3 GÜVENLİK

Detaylı

Texas Instruments TI-92 Ekran Kapak Değiştirme

Texas Instruments TI-92 Ekran Kapak Değiştirme Texas Instruments TI-92 Ekran Kapak Değiştirme Yazan: Daniel Maldonado GİRİŞ Bu kılavuzda biz erişebilir ve kaplama ve LCD ekran koruyucu plastik kaldırmak için nasıl göstereceğim. ARAÇLAR: Phillips 00

Detaylı

Nikon Coolpix S5300 Mercek Değiştirme

Nikon Coolpix S5300 Mercek Değiştirme Nikon Coolpix S5300 Mercek Değiştirme Nasıl Nikon Coolpix S5300 lens takımının ulaşmak için. Yazan: Riordan McCole ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 11 GİRİŞ Bu kılavuz bir kameradan mercek montaj

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 4 (BC 4)

Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 4 (BC 4) Kullanma kılavuzu Metal detektör White s Beachcomber 4 (BC 4) İçindekiler: 1. GENEL... 2 2. MONTAJ... 2 3. KULLANMA DÜĞMELERININ ANLAMI VE FONKSIYONU... 2 4. ARAMA HASSASIYETININ AYARLANMASI... 2 5. ARAMA

Detaylı

K I F D G E L H C J. Pilleri takın Hareket algılayıcısı (G) ışıkları

K I F D G E L H C J. Pilleri takın Hareket algılayıcısı (G) ışıkları MI-4500X Wireless Optical Mouse Ürün bilgileri A B K I F D G E L H C J Fare A: Kaydırma ruleti ve üçüncü düğme Düşük pil LED göstergesi (yanıp söner) B: Sağ düğme C: Sol düğme D: Tarayıcı geri düğmesi

Detaylı

Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu. Pillerin yanlış yönde takılması cihazınıza zarar verebilir.

Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu. Pillerin yanlış yönde takılması cihazınıza zarar verebilir. Apex Pointer TM + Kullanım Klavuzu Apex Pointer + apeks bulucu cihazını aldığınız için tebrik ederiz. Yeni enstrümanınız kök kanal boyunu kesin ve çabuk olarak belirleme imkanı sağlar. Cihazınızdan en

Detaylı

Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: SBA1610. Kullanım kılavuzu

Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:   SBA1610. Kullanım kılavuzu Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/welcome SBA1610 Kullanım kılavuzu a b c d 1 Önemli Güvenlik Bu güvenlik sembollerini öğrenin Bu ürün, Avrupa Birliği radyo paraziti

Detaylı

G & G CM16 Karabina Airsoft Sökme. Yazan: 101 Tech USA. ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 10

G & G CM16 Karabina Airsoft Sökme. Yazan: 101 Tech USA. ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 10 G & G CM16 Karabina Airsoft Sökme Yazan: 101 Tech USA ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 10 GİRİŞ Bu kılavuz, tamamen aşağı şanzıman G & G Savaş Makinesi 16 airsoft tüfek sökmeye nasıl size gösterecektir.

Detaylı

Nokia Telefon Hoparlörü HF-300 Kullaným Kýlavuzu

Nokia Telefon Hoparlörü HF-300 Kullaným Kýlavuzu Nokia Telefon Hoparlörü HF-300 Kullaným Kýlavuzu 9203868 1. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu HF-34W ürününün Directive 1999/5/EC kararýnýn esas þartlarý ve diðer ilgili hükümleri

Detaylı

HT 250 ODA TERMOSTATI

HT 250 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 250 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 250 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU GİRİŞ VE ÖNLEMLER 1. Vücut yağını ve vücut suyunu yüzde olarak ölçen bu vücut yağı ve suyu monitörünü satın almış olduğunuz için tebrik ederiz. Bu aygıtın prensibi

Detaylı

sökülmesi ve Roomba nasıl temizlenir 560

sökülmesi ve Roomba nasıl temizlenir 560 sökülmesi ve Roomba nasıl temizlenir 560 (Vb çamur, sos,) onaylı olmayan maddeler üzerinde çalıştıktan sonra Roomba 560 tam temizlik Yazan: HoyeBoye GİRİŞ Bu kılavuz Roomba toz-bin, fırça meclisleri ve

Detaylı

KOMPASS PUSULA Kullanma talimatları

KOMPASS PUSULA Kullanma talimatları KOMPASS PUSULA Kullanma talimatları Ürn.No. 90-79000 j i (No. 1) B e g h (No. 2) f c d (b) N N S (a) S (No. 3) (No. 4) 2 Genel Uyarı Cihazı sökmeyin. Bir arızanın olması durumunda, lütfen satıcınıza başvurun.

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR

Kullanma Kılavuzu. FM443 Güneş enerjisi modülü. Fonksiyon Modülü. Kullanıcı için. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Kullanma Kılavuzu Fonksiyon Modülü FM443 Güneş enerjisi modülü Kullanıcı için Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6 720 615 874-03/2008 TR Içindekiler 1 Emniyet....................................... 3

Detaylı

LED kol bandı. tr Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 75871FV05X05IVAS 2014/

LED kol bandı. tr Ürün bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 75871FV05X05IVAS 2014/ LED kol bandı tr Ürün bilgisi Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 75871FV05X05IVAS 2014/06 307 785 Güvenlik uyarıları LED kol bandı karanlıkta ya da görüş mesafesinin düşük olduğu durumlar için (örn. siste) ön

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

F-PULSE KULLANIM KILAVUZU 2018 NOKTASAL HEDEF TESPİT CİHAZI (PINPOINTER) Her hakkı saklıdır Depar Ltd. Şti. 1

F-PULSE KULLANIM KILAVUZU 2018 NOKTASAL HEDEF TESPİT CİHAZI (PINPOINTER) Her hakkı saklıdır Depar Ltd. Şti. 1 F-PULSE NOKTASAL HEDEF TESPİT CİHAZI (PINPOINTER) KULLANIM KILAVUZU 2018 Her hakkı saklıdır. 2018 Depar Ltd. Şti. 1 İÇİNDEKİLER F- Pulse Cihazı Özellikleri Pil Düşük Pil Uyarısı Kritik Düşük Pil Su Geçirmez

Detaylı