GENEKO GPRS / EDGE /3G /4G (LTE) ROUTER MODEMLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GENEKO GPRS / EDGE /3G /4G (LTE) ROUTER MODEMLER"

Transkript

1 GENEKO ROUTERLAR SAYESİNDE MOBİL GÖZLEMLEME, KONTROL, YÖNETİM VE YÖNLENDİRME İŞLEMLERİ: Elektrik Dağıtım Şirketleri Gaz, Petrol ve Isıtma ile İlgili Şirketler Su ve Atık Su Dağıtım Şirketleri GENEKO GPRS / EDGE /3G /4G (LTE) ROUTER MODEMLER İÇİN KOLAYLIKLA GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR. GENEKO GPRS/EDGE/3G/LTE PROFESYONEL ROUTER SERİSİ CİHAZLAR: Elektrik Trafo merkezlerinin birbiri ve sistem merkezi arasındaki internet bağlantısı Trafo merkezlerindeki kontrol cihazlarının yönetimi Akıllı elektronik cihazların (PLC) akıllı ağ yönlendirmeleri Seri ve Modbus arayüzlü cihazların ağ bağlantısı Elektrik hatları koruma rölelerinin verilerinin toplanması Hava durumu bilgilerini ve sismik verileri toplayan cihazlar ile haberleşme Güvenlik amaçlı kullanılan kameraların görüntülerinin alınması Gaz, Petrol, Su dağıtım sistemlerindeki boruların yönetim sisteminin oluşturulması Uzaktan sıcaklık, basınç vb verilerin takip edilmesi Gerçek zamanlı olarak yangın, sızıntı ya da çevresel tehlike durumlarını gözlemleyip alarm veren sistemlerden veri alınması gibi birçok değişik amaç için rahatlıkla ve kolaylıkla kullanılabilir. GENEKO GPRS/EDGE/3G/LTE PROFESYONEL ROUTER SERİSİ, ENDÜSTRİYEL MOBİL AĞ VE SERİ HABERLEŞME İHTİYAÇLARINIZA YÜKSEK PERFORMANSLI VE ESNEK ÇÖZÜMLER SUNMAKTADIR Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com Tel:

2 Kolay kullanımlı web arayüzü, genişletilmiş CLI (Komut Satırı Arayüzü), detaylı kayıtlar (log), SMS kontrol özelliği, kısmi ve tam konfigürasyon export/import işlemleri ve uzaktan yönetim ve bakım yazılımı GWS router cihazların çok alternatifli yönetim seçenekleridir. Tüm bu araçlar ve özellikler GWR cellular router cihazlar üzerinde tam yönetimi mümkün kılar. TÜM GENEKO ROUTERLARIN ORTAK ÖZELLİKLERİ ŞÖYLEDİR Çift SIM kart desteği router cihazın güvenilirliğini arttırmaktadır. Bu sayede bir operatörün sağladığı mobil şebekenin çöktüğü durumlarda diğer operatör ile çalışmaya devam edilir ve sistemin çökmesi engellenmiş olur. Otomatik failover özelliği birincil ağdaki bağlantı hatasını otomatik olarak algılar ve alternatif olarak sağlanan operatörün mobil ağına otomatik olarak geçişi sağlar. Birincil bağlantıdaki mobil ağ kullanılabilir hale geldiğinde tekrar bu ağa yine otomatik olarak dönülür. Gelişmiş WAN (Geniş Alan Ağı) ayarlarının tümü, kullanılan mobil ağın gerektirdiği ayarların kolaylıkla belirlenmesini sağlar. GWR routerlar dünya çapında birçok ülkedeki uygulamaları ile güvenilir ve yüksek performanslı ürünler olduklarını kanıtlamışlardır. Bu kapsamda onlarca farklı mobil ağ operatörün sistemi ile denenmiştir ve birkaç kolay adım ile mobil ağa bağlantı için gerekli ayarlar cihaza girilebilir. VPN (GRE, IPsec ve OpenVPN) tüneli desteği, ağ genişletilmesi ve mobil ağlar üzerinden güvenli veri transferi ihtiyaçları için güçlü çözümler sunmaktadır. Serial-to-IP özelliği ile RS232 seri arayüzü olan hemen hemen her cihaza bağlanılabilir, bu cihazlar kontrol edilebilir ve bu cihazlardan veri transferi gerçekleştirilebilinir. Bu özelliğin yanı sıra GWR router cihazlar ModbusRTU-to-ModbusTCP özelliği ile de Modbus SCADA ağlarının mobil ağlar üzerinden haberleşebilmesini de sağlar ve makineden makineye bağlantıyı çok kolay bir hale getirir.

3 GWR CELLULAR ROUTER SERİSİ GWR-HS CELLULAR ROUTER SERİSİ GWR cellular router serisi cihazlar, GSM ve UMTS şebekeler üzerinden esnek ve güvenilir mobil ağların oluşturulmasını sağlayan profesyonel cihazlardır. Düşük veri iletim gecikme süreleri ve mevcut mobil ağların sunduğu yüksek veri iletim hızları, pahalı ve kompleks kablolama işlemlerinin gerekliliğini ortadan kaldırmıştır. Bu sayede GWR router serisi, yüksek taleplerin olduğu mobil şebeke uygulamalarında dahi makineden makineye bağlantı için en verimli ve eksiksiz çözümleri sunmaktadır. Modern mobil ağlar sayesinde kablo ile ya da uydu şebekeleri ile kurulmuş ağlara yüksek performanslı yedek sistemler kurmak kolaylaşmaktadır. Bu kapsamda hedef birincil internet erişimi sağlamak ya da yedek bir haberleşme altyapısı kurmak olsa dahi GWR router serisi cihazlar en doğru çözümdür. GWR-HS cellular router serisi cihazlar, GSM şebekeleri üzerinden yüksek hızlı veri transferine (100Mbps ye kadar) ihtiyaç duyulan uygumlalar için özel olarak tasarlanmış cihazlardır. Makineden makineye bağlantı için eksiksiz çözümler sunmaktadır. Serideki tüm cihazlar güvenilir ve yüksek performanslı ARM11 mikroişlemcileri de içeren donanım platformuna oturtulmuştur. GWR-HS cellular router serisi, temel GWR cellular Router sersinin GÜVENİLİRLİK ÖNCE GELİR felsefesini taşımaktadır. Bu kapsamda tüm router cihazlarda çift sim kart girişi mevcuttur. Bu router serisinde ek olarak WiFi bağlantı özellikli bir versiyon da (GWR-HSW) bulunmaktadır. GWR-HS routerlar hem 3G hem de 4G (LTE) bağlantısını desteklemektedir.

4 GWR-I ENDÜSTRİYEL CELLULAR ROUTER SERİSİ UZAKTAN YÖNETİM VE BAKIM SİSTEMİ GWR-I endüstriyel cellular router serisi cihazlar, mevcut endüstriyel ağların genişletildiği, uzaktan telemetri işlemlerinin gerçekleştirildiği ve ya zor koşulların olduğu ortamlarda bulunan cihazlardan verilerin toplandığı uygulamalar için özel olarak dizayn edilmiş endüstriyel seviyedeki cihazlardır. Düşük veri iletim gecikme süreleri ve mevcut mobil ağların sunduğu yüksek veri iletim hızları, endüstriyel ortamlarda pahalı ve kompleks kablolama işlemlerinin gerekliliğini ortadan kaldırmıştır. Bu sayede GWR-I router serisi makineden makineye bağlantı için en verimli ve eksiksiz çözümleri sunmaktadır. Montajı kolay, güvenilir ve yüksek performanslı GWR-I endüstriyel cellular router serisi cihazlar endüstriyel seviyedeki mobil ağlar için en ideal çözümdür. GWR-I cellular router serisi, temel GWR cellular Router sersinin GÜVENİLİRLİK ÖNCE GELİR felsefesini taşımaktadır. Bu kapsamda tüm router cihazlarda çift sim kart girişi mevcuttur. Ayrıca cihaz kutusu endüstriyel ortamlara uygundur ve Standard olarak DIN raya montaj kiti ile birlikte sunulmaktadır. GWR Uzaktan Yönetim ve Bakım Sistemi, yüzlerce GWR serisi cihazın merkezi olarak uzaktan yönetimi ve bakımı için profesyonel bir çözümdür. Ağ İşlemleri Merkezine yüklenebilecek bu yazılım ile uzaktaki cihazların tüm kritik parametreleri gözlemlenebilir, konfigürasyon değişikliği gerçekleştirilebilir, firmware güncellemesi yapılabilinir, sistem kaydı (log) incelenebilir, istatistiki raporlar oluşturulabilinir ve daha birçok işlem gerçekleştirilebilinir. Yönetim ve bakım sistemimiz eksiksiz bir Makinadan Makinaya Yazılım Çözümü sunmaktadır. GWR Uzaktan Yönetim ve Bakım Sistemi sayesinde uzaktaki cihazların konfigürasyon ve güncelleme işlemleri çok kolaylaşmaktadır. Bir grup cihazın atanmış yöneticisi gruplandırılmış uzaktaki cihazlara aynı anda toplu olarak konfigürasyon yükleyebilir ya da yine aynı anda toplu olarak bu cihazları güncelleyebilir. Uzaktan yapılan bu güncellemeler ve konfigürasyon değişiklikleri ile sistem bakım maliyetleri belirgin bir şekilde düşürülmüş olur. Gelişmiş raporlama araçları ile sistem yöneticisi uzaktaki cihaza ait, bağlantı, performans ve hata raporları oluşturup bu raporları grafik üzerinde inceleyebilir. Bu raporların analizi ile tüm sistemin optimizasyonu için gerekli önlemler rahatlıkla alınır.

5 TEKNİK ÖZELLİKLER ŞEBEKE ÖZELLİKLERİ ŞEBEKE ÖZELLİKLERİ ETHERNET ARAYÜZÜ GWR-202 ve GWR-I202 GWR-252 ve GWR-I252 GWR-352 ve GWR-I352 GPRS GPRS EDGE GPRS EDGE UMTS HSPA Routing DHCP Server (statik adres rezervi, adres istisnaları) RIP Port Yönlendirme DMZ RJ-45 Konnektör Standart: IEEE Fiziksel katman: 10/100Base-T Hız: 10/100Mbps Mod: full ya da half duplex Tri-band: 900/1800/1900 GPRS multi-slot class 10, mobile station class B GPRS DL: 85.6Kbps, UL: 42.8Kbps Quad band: GSM 850/900/1800/1900MHz GPRS/EDGE multi-slot class 12, mobile station class B EDGE DL: 236.8Kbps, UL: 236.8Kbps GPRS DL: 85.6Kbps, UL: 85.6Kbps UMTS/HSDPA/HSUPA: Quad band, 850/900/1900/2100MHz GSM/GPRS/EDGE: Quad band, 850/900/1800/1900MHz GPRS/EDGE multi-slot class 12, mobile station class B HSUPA DL: 7.2Mbps, HSDPA: UL: 5.76Mbps UMTS DL: 384Kbps, UL: 384Kbps EDGE DL: 236.8Kbps, UL: 236.8Kbps GPRS DL: 85.6Kbps, UL: 85.6Kbps SNMPv1,2c NTP(RFC1305), NTP(RFC1305) DynDNS Firewall ( NAT, PAT, IP filtreleme) VPN (GRE, IPsec, OpenVPN)

6 DİĞER ARAYÜZLER SERİ BAĞLANTI ÖZELLİKLERİ YÖNETİM RF KONNEKTÖR DURUM LED LERİ GÜÇ GEREKSİNİMLERİ ÇEVRESEL ŞARTLAR BOYUTLAR VE AĞIRLIK DIN RAY A MONTAJ Serial-to-IP Modbus RTU-to-TCP gateway Web Arayüzü CLI (Komut Satırı Arayüzü) GWR Bağlantı Sihirbazı Yazılımı SMS ile Kontrol SMA, 50Ω Ethernet aktivitesi/şebeke trafiği Güç GSM bağlantısı ve aktivite Sadece GWR-I serisinde standart 1 x RS 232C 1 x USB Host 1 x RS-232C / RS485 / RS422 RJ45 (+/- 15KV ESD koruma) 1 x RS-232C / RS485 / RS422 DB9 (+/- 15KV ESD koruma) 1 x dijital giriş (0/48VDC;1.5KV izolasyon) 1 x dijital çıkış (700mA@60VDC; 1.5KV izolasyon) 9-12VDC, adaptör girişi 12-48VDC, konnektör Uzaktan Bağlantı ve Bakım Yazılımı Detaylı sistem kaydı (log) Firmware Güncelleme Kısmi ya da tam Konfigürasyon import/export Sinyal Kalitesi Reset Çalışma: 10 C ila 55 C (14 F ila 131 F) Depolama: 20 C ila +85 C ( 4 F ila +185 F) Görece Nem: 5% ila 95% (yoğuşmayan) Çalışma: -25 C ila 70 C (-13 F ila 158 F) Depolama: -40 C ila +75 C (-40 F ila +167 F) Görece Nem: 5% ila 95% (yoğuşmayan) En: 95mm Boy: 135mm En: 50mm Boy: 104mm Yükseklik: 35mm Ağırlık: 380gr Yükseklik: 135mm Ağırlık: 500gr

FOUR-FAITH F-DPU100 M2M 3G/4G ENDÜSTRİYEL PROTOKOLLERİ DESTEKLEYEN ÖZEL MODEM

FOUR-FAITH F-DPU100 M2M 3G/4G ENDÜSTRİYEL PROTOKOLLERİ DESTEKLEYEN ÖZEL MODEM FOUR-FAITH F-DPU100 M2M 3G/4G ENDÜSTRİYEL PROTOKOLLERİ DESTEKLEYEN ÖZEL MODEM GENEL ÖZELLİKLER F-DPU100, kablosuz olarak uzaktan, büyük veri iletimi için tasarlanmış bir IoT cihazıdır. Ethernet, RS232,

Detaylı

F3432 WCDMA ÇİFT SİM KARTLI WİFİ ÖZELLİKLİ 3G ROUTER

F3432 WCDMA ÇİFT SİM KARTLI WİFİ ÖZELLİKLİ 3G ROUTER F3432 WİFİ özellikli çift SIM kart girişli 3G Router yüksek güçlü 32 bitlik işlemci ve gömülü gerçek zamanlı uygulamaları destekler. Bu cihazlar hücresel ağa uygun bi şekilde bağlamak için basit ayarlar

Detaylı

F3426 3G WIFI ROUTER TEKNİK ÖZELLİKLERİ

F3426 3G WIFI ROUTER TEKNİK ÖZELLİKLERİ F3426 WIFI özellikli 3G ROUTER yüksek güçlü 32 bitlik işlemcisi ile gömülü gerçek zamanlı uygulamaları destekler. Bu cihazlar hücresel ağa uygun bi şekilde bağlamak için basit ayarlar ile Seri (RS 232

Detaylı

F3446 WCDMA WIFI ÖZELLİKLİ ÇİFT SIM KARTLI 3G ROUTER

F3446 WCDMA WIFI ÖZELLİKLİ ÇİFT SIM KARTLI 3G ROUTER F3446 WIFI özellikli çift SIM kartlı 3G ROUTER yüksek güçlü 32 bitlik işlemcisi ile gömülü gerçek zamanlı uygulamaları destekler. Bu cihazlar hücresel ağa uygun bir şekilde bağlamak için basit ayarlar

Detaylı

F3836 LTE&WCDMA WİFİ ÖZELLİKLİ 4G ROUTER

F3836 LTE&WCDMA WİFİ ÖZELLİKLİ 4G ROUTER F3836 WIFI özellikli 4G router yüksek güçlü 32 bitlik işlemcisi ile gömülü gerçek zamanlı uygulamaları destekler. Bu cihazlar hücresel ağa uygun bi şekilde bağlamak için basit ayarlar ile Seri (RS 232/485/422),

Detaylı

F3434 3G ROUTER WIFI ROUTER TEKNİK ÖZELLİKLERİ

F3434 3G ROUTER WIFI ROUTER TEKNİK ÖZELLİKLERİ F3434 WIFI özellikli 3G ROUTER yüksek güçlü 32 bitlik işlemcisi ile gömülü gerçek zamanlı uygulamaları destekler. Bu cihazlar hücresel ağa uygun bir şekilde bağlamak için basit ayarlar ile Seri (RS 232

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME DAĞITIM ŞİRKETİ Kontrol Odası Yönetimi IP Altyapısı MV Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek

Detaylı

F3846 LTE&WCDMA ÇİFT SİM KARTLI WIFI ÖZELLİKLİ 4G ROUTER

F3846 LTE&WCDMA ÇİFT SİM KARTLI WIFI ÖZELLİKLİ 4G ROUTER F3846 WIFI özellikli çift sim kartlı 4G router yüksek güçlü 32 bitlik işlemcisi ile gömülü gerçek zamanlı uygulamaları destekler. Bu cihazlar hücresel ağa uygun bi şekilde bağlamak için basit ayarlar ile

Detaylı

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME

OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME OG VE AG GENİŞBANT POWER LINE HABERLEŞME Akıllı şebekeleri ve akıllı sayaç okumaları hayata geçirebilmek için anahtar nitelikteki enerji değerlerini gerçek zamanlı olarak transfer edilebilecek bir haberleşme

Detaylı

F7832 LTE&WCDMA ÇİFT SİM KARTLI, GPS VE WİFİ ÖZELLİKLİ 4G ROUTER

F7832 LTE&WCDMA ÇİFT SİM KARTLI, GPS VE WİFİ ÖZELLİKLİ 4G ROUTER F7832 GPS + LTE & WCDMA çift sim kartlı router yüksek güçlü 32 bitlik işlemcisi ile gömülü gerçek zamanlı uygulamaları destekler. Bu cihazlar hücresel ağa uygun bir şekilde bağlamak için basit ayarlar

Detaylı

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI

KISA MESAFE RADYO TELEMETRİ CİHAZLARI TÜM SEBINETECH RADYO MODEMLERDE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLER ORTAKTIR; KASA ÇALIŞMA SICAKLIĞI RF ÖZELLİKLERİ PERFORMANS ANTEN ARAYÜZÜ ÜRÜN SEÇİMİ Alüminyum kasa -10 C ~ +60 C Frekans: 433MHz, 25KHz kanal aralığı

Detaylı

F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU

F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU F3938 OTOBÜS MODEMİ KULLANIM KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. Şti. info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417 1243 www.ztelemetry.com 01 GENEL ÖZELLIKLER F3938 özellikle otobüs gibi

Detaylı

F7846 LTE&WCDMA ÇİFT SİM KARTLI WİFİ ÖZELLİKLİ 4G ROUTER

F7846 LTE&WCDMA ÇİFT SİM KARTLI WİFİ ÖZELLİKLİ 4G ROUTER F7846 LTE&WCDMA çift sim kartlı router yüksek güçlü 32 bitlik işlemcisi ile gömülü gerçek zamanlı uygulamaları destekler. Bu cihazlar hücresel ağa uygun bi şekilde bağlamak için basit ayarlar ile Seri

Detaylı

MBS100 DONANIM KILAVUZU

MBS100 DONANIM KILAVUZU MBS100 DONANIM KILAVUZU MBS100 MODBUS GATEWAY Serisi 07 / 2017 MIKRODEV_HM_MBS100 İÇİNDEKİLER ŞEKİL LİSTESİ... 2 Önsöz... 3 Mikrodev i Tanıyalım... 4 UYARI!... 5 1 MBS100 GENEL BİLGİLER... 6 1.1 Fiziksel

Detaylı

CLR-CNS-H500 @ Endüstriyel Tip 5Port 10/100M RJ45 3G UMTS / HSPA + Router

CLR-CNS-H500 @ Endüstriyel Tip 5Port 10/100M RJ45 3G UMTS / HSPA + Router Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-CNS-H500 @ Endüstriyel Tip 5Port 10/100M RJ45 3G UMTS / HSPA + Router Ethernet Mesafe Uzatıcılar & IP Kamera Çözümleri # Port Bilgileri WAN

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-STF-244 Serisi Endüstriyel Tip Seri RS232/485/422 to Fiber Optik Çeviriciler RS232, RS485 ve RS422 Seri arayüzlere sahip veri iletim

Detaylı

F3938 TEKNİK ÖZELLİKLER DOKÜMANI

F3938 TEKNİK ÖZELLİKLER DOKÜMANI F3938 Modem, bir araç WIFI medya dağıtım terminali olup, gelişmiş 3G / 4G / WIFI iletişim GPS / Beidou (isteğe bağlı) konumlandırma teknolojisi, yerel büyük kapasiteli depolama ve multimedya yayın teknolojilerine

Detaylı

FOUR FAITH ROUTER LAR İLE SERİ HABERLEŞME KILAVUZU

FOUR FAITH ROUTER LAR İLE SERİ HABERLEŞME KILAVUZU FOUR FAITH ROUTER LAR İLE SERİ HABERLEŞME KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LT. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com Tel: +90 312

Detaylı

GSM/GPRS ağı artık ülkelerin çoğunda standardize olmuş ve mevcut hale gelmiştir. Bu durum sınırlar arası bir dizi yeni iş alanları açmıştır.

GSM/GPRS ağı artık ülkelerin çoğunda standardize olmuş ve mevcut hale gelmiştir. Bu durum sınırlar arası bir dizi yeni iş alanları açmıştır. Giriş Telemetri piyasası hızla büyüyen bir endüstri haline gelmiştir. Gelişen teknoloji, her sektörde makina ve prosesleri izleme ve kontrol etme konusunda yeni imkanlar getirmektedir. Signalix yaklaşık

Detaylı

Veri Toplayıcı Konut Tipi. PLC - Data Concentrator DC450

Veri Toplayıcı Konut Tipi. PLC - Data Concentrator DC450 Veri Toplayıcı Konut Tipi PLC - Data Concentrator DC450 TEMEL ÖZELLİKLERİ VE SAĞLADIĞI AVANTAJLAR DC450 Veri Toplayıcı büyük ölçekli sayaç okuma ve kontrol sistemleri için uygun akıllı toplayıcı. DC450

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com Seri Haberleşme Çözümleri - Seri Ethernet Sunucular - Seri Fiber Dönüştürücü Sipariş Model277 Serisi Endüstriyel Tip Seri RS232/485/422

Detaylı

FOUR FAITH ROUTER LAR İÇİN BACKUP WAN KILAVUZU

FOUR FAITH ROUTER LAR İÇİN BACKUP WAN KILAVUZU FOUR FAITH ROUTER LAR İÇİN BACKUP WAN KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417

Detaylı

WiFi RS232 Converter Sayfa 1 / 12. WiFi RS232 Converter. Teknik Döküman

WiFi RS232 Converter Sayfa 1 / 12. WiFi RS232 Converter. Teknik Döküman WiFi RS232 Converter Sayfa 1 / 12 WiFi RS232 Converter Teknik Döküman WiFi RS232 Converter Sayfa 2 / 12 1. ÖZELLĐKLER 60.20mm x 40.0mm devre boyutları (5-15)VDC giriş gerilimi Giriş ve çalışma gerilimini

Detaylı

CLR-CNS-L500 @ Endüstriyel Tip 5Port 10/100M RJ45 4G LTE Ethernet Router

CLR-CNS-L500 @ Endüstriyel Tip 5Port 10/100M RJ45 4G LTE Ethernet Router Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-CNS-L500 @ Endüstriyel Tip 5Port 10/100M RJ45 4G LTE Ethernet Router Ethernet Mesafe Uzatıcılar & IP Kamera Çözümleri # Port Bilgileri WAN Portu

Detaylı

P-TECH RF MODEM İLE MODBUS TCP HABERLEŞME

P-TECH RF MODEM İLE MODBUS TCP HABERLEŞME P-TECH RF MODEM İLE MODBUS TCP HABERLEŞME Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417 1243

Detaylı

INHAND ROUTER LAR İÇİN PORT YÖNLENDİRME KILAVUZU

INHAND ROUTER LAR İÇİN PORT YÖNLENDİRME KILAVUZU INHAND ROUTER LAR İÇİN PORT YÖNLENDİRME KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com Tel: +90 312

Detaylı

A S T E K AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ SMART GRID SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE

A S T E K AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ SMART GRID SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE A S T E K SMART ENERGY SYSTEMS FOR PLANET S FUTURE SMART GRID AKILLI ŞEBEKELER ELEKTRİK SAYAÇLARI UZAKTAN OKUMA SİSTEMİ AKILLI ŞEBEKELER ÇÖZÜMÜ Dağıtım yapan işletmelerin otomasyon ihtiyaçları için AKILLI

Detaylı

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR

UZAKTAN OKUMA EDM/MDM SİSTEMLERİ IDSPECTO, ENERJİ MARKETİNİN MEVCUT VE GELECEKTEKİ TÜM UYGULAMALARI İÇİN EKSİKSİZ BİR YAZILIM ÇÖZÜMÜDÜR UZAKTAN OKUMA IDSpecto.collector Farklı Üreticilerin Sayaçlarını Online Olarak Okuma Sayaç markası ne olursa olsun IDSpecto. collector modülü enerji marketinde ihtiyaç duyulan tüm değerleri güvenilir bir

Detaylı

WiFi Relay Sayfa 1 / 11. WiFi Relay. Teknik Döküman

WiFi Relay Sayfa 1 / 11. WiFi Relay. Teknik Döküman WiFi Relay Sayfa 1 / 11 WiFi Relay Teknik Döküman WiFi Relay Sayfa 2 / 11 1. ÖZELLĐKLER 100.0mm x 80.0mm devre boyutları 12/24 VDC giriş gerilimi Giriş ve çalışma gerilimini gösteren LED ler 4 adet, 12/24V,

Detaylı

ATC-105. RS232 RS422/RS485 Data Çevirici KULLANMA KILAVUZU

ATC-105. RS232 RS422/RS485 Data Çevirici KULLANMA KILAVUZU ATC-105 RS232 RS422/RS485 Data Çevirici KULLANMA KILAVUZU Açıklama: ATC-105 izoleli arabrim çeviric RS232C, RS422, RS485 standartlarındadır ve RS232 sinyalini RS422 veya RS485 dengeli sinyallere çevirir.

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Enerji İletimi ve Dağıtımı için Data Networking Çözümleri Kritik Uygulama Görevlerinin Global Liderinden Trafo Merkezleri için Çözümler 2 Belden enerji

Detaylı

RTU400 SERİSİ DONANIM KILAVUZU

RTU400 SERİSİ DONANIM KILAVUZU RTU400 SERİSİ DONANIM KILAVUZU RTU410/RTU420/RTU430/RTU440/RTU450 RTU Serisi 07 / 2017 MIKRODEV_HM_RTU400 İÇİNDEKİLER ŞEKİL LİSTESİ... 2 Önsöz... 3 Mikrodev i Tanıyalım... 4 UYARI!... 5 1 RTU400 GENEL

Detaylı

CLR-MCG-xx Serisi 1Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici

CLR-MCG-xx Serisi 1Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-MCG-xx Serisi 1Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici CLR-MCG-xx Serisi Media Converter Elektriksel Bakır RJ45 Etherneti

Detaylı

CLR-MCG-21S 2Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici

CLR-MCG-21S 2Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-MCG-21S 2Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici CLR-MCG-21S Serisi Media Converter Elektriksel Bakır RJ45 Etherneti

Detaylı

CLR-MCG-21S @ 2Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici

CLR-MCG-21S @ 2Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-MCG-21S @ 2Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici CLR-MCG-21S Serisi Media Converter Elektriksel Bakır RJ45 Etherneti

Detaylı

F2164 GPRS MODEMLER İLE MODBUS TCP PROTOKOLÜ KULLANARAK DİJİTAL VE ANALOG I/O KONTROLÜ UYGULAMASI KILAVUZU

F2164 GPRS MODEMLER İLE MODBUS TCP PROTOKOLÜ KULLANARAK DİJİTAL VE ANALOG I/O KONTROLÜ UYGULAMASI KILAVUZU F2164 GPRS MODEMLER İLE MODBUS TCP PROTOKOLÜ KULLANARAK DİJİTAL VE ANALOG I/O KONTROLÜ UYGULAMASI KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. Şti. info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417

Detaylı

CLR-MCG-11 @ 1Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici SC SM 20km

CLR-MCG-11 @ 1Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici SC SM 20km Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-MCG-11 @ 1Port Gigabit Ethernet RJ45 Bakır - Fiber Optik Çevirici SC SM 20km CLR-MCG-11 Media Converter Elektriksel Bakır RJ45 Etherneti

Detaylı

THE RAINBOW SCADA D-500

THE RAINBOW SCADA D-500 THE RAINBOW SCADA D-500 İNTERNET TABANLI JENERATÖR KONTROL CİHAZI ÇOK FONKSİYONLU AYNI CİHAZIN FONKSİYONLARI : AMF- KESİNTİSİZ GEÇİŞLİ OTOMATİK TRANSFER PANELİ ATS- TRANSFER CİHAZI REMOTE START- UZAK ÇALIŞTIRMA

Detaylı

TELTONİKA ROUTER LARDA HABERLEŞME SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAYAN UYGULAMALAR

TELTONİKA ROUTER LARDA HABERLEŞME SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAYAN UYGULAMALAR TELTONİKA ROUTER LARDA HABERLEŞME SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAYAN UYGULAMALAR Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com

Detaylı

P-TECH RF MODEM MODBUS SERİ HABERLEŞME KILAVUZU

P-TECH RF MODEM MODBUS SERİ HABERLEŞME KILAVUZU P-TECH RF MODEM MODBUS SERİ HABERLEŞME KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417

Detaylı

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by

ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ. powered by ENDÜSTRİYEL TİP GAZ DEDEKTÖRLERİ IPACK ENDÜSTRİYEL GAZ ÖLÇÜMLEME VE KONTROL SİSTEMLERİ Endüstriyel işletmelerde kullanılan yanıcı parlayıcı patlayıcı ve/veya toksik gazların anlık veya sürekli olarak tespiti

Detaylı

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar

Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Dell PowerConnect 3500 serisi anahtarlar Uygun maliyetli 10/100Base-T Küçük çalışma grupları ve uzak şube ofisleri için ideal olan eski, tümüyle yönetilen 10/100Base-T ağları için Dell PowerConnect 3500

Detaylı

BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM

BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM Hafta 7: BİLGİSAYAR AĞLARI VE İLETİŞİM 1. Kablosuz Ağ Temelleri 2. Kablosuz Bir Ağın Kurulumu 1. Kablosuz Ağ Kurulum Bileşenleri 2. Kablosuz Ağ Destek Araçları 3. Kablosuz Ağ Yapılandırması 1. Kablosuz

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

F2114 GPRS MODEM İLE SERİ HABERLEŞME VE VCOM UYGULAMASI KILAVUZU

F2114 GPRS MODEM İLE SERİ HABERLEŞME VE VCOM UYGULAMASI KILAVUZU F2114 GPRS MODEM İLE SERİ HABERLEŞME VE VCOM UYGULAMASI KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. Şti. info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417 1243 www.ztelemetry.com 01 AÇIKLAMA Endüstriyel

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Rüzgar Çiftlikleri için Çözümler Enerji endüstrisinde değişim rüzgarları esiyor. Bugün ve gelecekteki başarı için yüksek kullanılabilirlik yönetilebilen

Detaylı

Uzak Terminal Ünitesi RTU. RTU300 Serisi RTU400 Serisi. Akıllı Kontrolde Teknoloji Devi

Uzak Terminal Ünitesi RTU. RTU300 Serisi RTU400 Serisi.   Akıllı Kontrolde Teknoloji Devi Uzak Terminal Ünitesi RTU RTU300 Serisi RTU400 Serisi wwwmikrodevcom Mikrodev telemetry ve otomasyon sistemleri, yüksek elektromanyetik uyumluluk, güçlü PLC özellikleri ve çoklu haberleşme kanal ve protokolleri

Detaylı

KAYIP KAÇAK İZLEME SİSTEMİ

KAYIP KAÇAK İZLEME SİSTEMİ KAYIP KAÇAK İZLEME SİSTEMİ KAYIP KAÇAK İZLEME NE SAĞLAR? FİDER SEVİYESİNE KADAR İNEREK KAYIP KAÇAK ANALİZİ SAĞLAR. AMAÇ YÜKSEK PERFORMANSLI KOLAY KURULUMLU DÜŞÜK YATIRIM MALİYETLİ DÜŞÜK İŞLETME MALİYETLİ

Detaylı

Gigabit Bidi Converter @ 1Port Gigabit Ethernet RJ45 to SC Simplex SM 20km

Gigabit Bidi Converter @ 1Port Gigabit Ethernet RJ45 to SC Simplex SM 20km Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com Gigabit Bidi Converter @ 1Port Gigabit Ethernet RJ45 to SC Simplex SM 20km CLR Networks Gigabit Ethernet 10/100/1000Mbps RJ45 to Fiber

Detaylı

FOUR FAİTH F2114 GPRS MODEM İLE ANALOG I/O ÜZERİNDEN HABERLEŞME KILAVUZU

FOUR FAİTH F2114 GPRS MODEM İLE ANALOG I/O ÜZERİNDEN HABERLEŞME KILAVUZU FOUR FAİTH F2114 GPRS MODEM İLE ANALOG I/O ÜZERİNDEN HABERLEŞME KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com

Detaylı

GEM-10 GPRS/Modbus Gateway Kullanım Kılavuzu. Rev 1.01 07/2011

GEM-10 GPRS/Modbus Gateway Kullanım Kılavuzu. Rev 1.01 07/2011 GEM10 GPRS/Modbus Gateway Kullanım Kılavuzu Rev 1.01 07/2011 1.Giriş 1.1 Genel Özellikler ENTES GEM10 GPRS/Modbus Gateway Modbus protokolü ile haberleşen cihazlarınıza GPRS veya ethernet ağı üzerinden

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

RAINBOW SCADA UZAKTAN İZLEME VE KONTROL SİSTEMİ REV-03 25.12.2014

RAINBOW SCADA UZAKTAN İZLEME VE KONTROL SİSTEMİ REV-03 25.12.2014 RAINBOW SCADA UZAKTAN İZLEME VE KONTROL SİSTEMİ REV-03 25.12.2014 NASIL ÇALIŞIR? KONTROL CİHAZI İNTERNET RAINBOW SCADA SUNUCUSU JENERATÖR WEB TARAYICI AKILLI TELEFON İNTERNET ÜZERİNDEN HABERLEŞME LAN +

Detaylı

OSOS KAPSAMINDA KULLANILACAK SAYAÇLARIN ASGARİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

OSOS KAPSAMINDA KULLANILACAK SAYAÇLARIN ASGARİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ DAĞITIM ŞİRKETLERİNCE KURULACAK OSOS KAPSAMINA DAHİL EDİLECEK SAYAÇLARIN, HABERLEŞME DONANIMININ VE İLAVE TEÇHİZAT VE ALTYAPININ ORTAK ASGARİ 1. OSOS KAPSAMINDA KULLANILACAK SAYAÇLARIN ASGARİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Detaylı

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri

Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com Sipariş No Fiber Optik Çözümler Seri Haberleşme Sistemleri Ethernet Ağ Cihazları CAN Bus to Fiber Optik Çevirici @ Endüstriyel Tip Point to Point

Detaylı

DFC-0124 REAKTİF KONTROL VE UZAKTAN İZLEME SİSTEMİ

DFC-0124 REAKTİF KONTROL VE UZAKTAN İZLEME SİSTEMİ DFC-0124 REAKTİF KONTROL VE UZAKTAN İZLEME SİSTEMİ YARININ TEKNOLOJİSİ BUGÜNDEN ELİNİZDE 24 KADEMELİ 6 KADEME ÇIKIŞI 6 KADEME ÇIKIŞI 6 KADEME ÇIKIŞI 6 KADEME ÇIKIŞI RÖLE VE STATİK KONTAKTÖR ÇIKIŞLARI HER

Detaylı

Copyright 2007 Rockwell Automation, Inc. All rights reserved.

Copyright 2007 Rockwell Automation, Inc. All rights reserved. Rockwell Automation PLC ve PAC Sistemleriyle Uzaktan Erişim Çözümleri Copyright 2007 Rockwell Automation, Inc. All rights reserved. ewon ne sağlar? ewon: Modem IP Router ewon Telefon hattı Telefon hattı

Detaylı

FOUR FAITH ROUTER LAR İLE İNTERNET ERİŞİM KILAVUZU

FOUR FAITH ROUTER LAR İLE İNTERNET ERİŞİM KILAVUZU FOUR FAITH ROUTER LAR İLE İNTERNET ERİŞİM KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com Tel: +90 312

Detaylı

Yüksek hızda Akıllı Yaşam

Yüksek hızda Akıllı Yaşam Değer Teklifi Değer Teklifi Product concept Yüksek hızda Akıllı Yaşam Zengin içerikli güçlü Performans Öne Çıkan 1.4GHz CPU HSDPA 14.4/ HSUPA 5.76 Önemli Tasarım [Şık & Modern] Zengin İçerik [Social, Music,

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ

HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ LRH LOVATO Electric senaryoları sayesinde direk kullanım SADELİK VE VERİMLİLİK Düșük enerji tüketimli sade dizayn Yüksek güvenilirlikli endüstriyel komponentler DAYANIKLI Plastik

Detaylı

Meşrutiyet Caddesi 12/10 06540 Kızılay/ANKARA T: +90 (312) 417 0 254 info@cliguru.com

Meşrutiyet Caddesi 12/10 06540 Kızılay/ANKARA T: +90 (312) 417 0 254 info@cliguru.com ICND1 - Interconnecting Cisco Network Devices-1 1. Basit Ağ oluşturma Ağ Fonksiyonları Ağ Güvenliği Bilgisayardan bilgisayara iletişim modeli TCP/IP's İnternet Katmanı TCP/IP's Taşıma Katmanı Paket İletim

Detaylı

LORA MODEM MODBUS ÜZERİNDEN ANALOG İNPUT OKUMA KILAVUZU

LORA MODEM MODBUS ÜZERİNDEN ANALOG İNPUT OKUMA KILAVUZU LORA MODEM MODBUS ÜZERİNDEN ANALOG İNPUT OKUMA KILAVUZU 1 Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. Şti. info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417 1243 www.ztelemetry.com 01 AÇIKLAMA Günümüzde GSM

Detaylı

THE RAINBOW SCADA D-500

THE RAINBOW SCADA D-500 THE RAINBOW SCADA D-500 İNTERNET TABANLI JENERATÖR KONTROL CİHAZI REV-03 25.12.2014 ÇOK FONKSİYONLU AYNI CİHAZIN FONKSİYONLARI : AMF- KESİNTİSİZ GEÇİŞLİ OTOMATİK TRANSFER PANELİ ATS- TRANSFER CİHAZI REMOTE

Detaylı

Cisco 881 Router ve AirLink ES4X0, WAN Failover Tanımı

Cisco 881 Router ve AirLink ES4X0, WAN Failover Tanımı Cisco 881 Router ve AirLink ES4X0, WAN Failover Tanımı AirLink ES4X0, diğer bir router ile birlikte kullanıldığında birden fazla bilgisayar veya cihaz için esas bağlantı noktası ve internet üzerinden yedekleme

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi

VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. VIERO Araç Sayım Sistemi VIERO Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı olarak,

Detaylı

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi

Before the light. www.logiba.com. AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Before the light www.logiba.com AKILLI ŞEHiR AYDINLATMA SiSTEMi Sanayi Siteleri Depolar Otopark Alanları Alışveriş Merkezleri Hayat ışığın kontrolünde, ışık ise sizin... Sokak Aydınlatmaları Park ve Bahçeler

Detaylı

FOUR FAİTH F2114 GPRS MODEM İLE ZR AUTOMATION KULLANIMI KILAVUZU

FOUR FAİTH F2114 GPRS MODEM İLE ZR AUTOMATION KULLANIMI KILAVUZU FOUR FAİTH F2114 GPRS MODEM İLE ZR AUTOMATION KULLANIMI KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

ABB Tek Fazlı Dizi İnverterler

ABB Tek Fazlı Dizi İnverterler ŞUBAT 2018 ECE TURHAN PROJECT MANAGEMENT ABB Tek Fazlı Dizi İnverterler UNO-DM-1.2/2.0/3.3/4.0/4.6/5.0-PLUS March 5, 2018 Slide 2 Ajanda Portföy Gelişimi UNO-DM-PLUS Ön Plana Çıkanlar Haberleşme Özelliği

Detaylı

CLR-IES-G41 4Port Gigabit Ethernet + 1Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch

CLR-IES-G41 4Port Gigabit Ethernet + 1Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G41 4Port Gigabit Ethernet + 1Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch CLR Networks CLR-IES-G41 Endüstriyel Tipi Gigabit Ethernet

Detaylı

CLR-IES-G42 4Port Gigabit Ethernet + 2Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch

CLR-IES-G42 4Port Gigabit Ethernet + 2Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G42 4Port Gigabit Ethernet + 2Port 1000Base-LX SM SC Endüstriyel Switch CLR Networks CLR-IES-G42 Endüstriyel Tipi Gigabit Ethernet

Detaylı

TEKNOMOBİL UYDU HABERLEŞME A.Ş. KULLANICI KILAVUZU Rev. 1.0 Satcom SCATEL

TEKNOMOBİL UYDU HABERLEŞME A.Ş. KULLANICI KILAVUZU Rev. 1.0 Satcom SCATEL UYDU HABERLEŞME A.Ş. KULLANICI KILAVUZU Rev. 1.0 Satcom SCATEL İÇİNDEKİLER GÜVENLİK UYARISI... 1 GİRİŞ... 2 1. SCATEL ÖZELLİKLERİ...3 2. ELEKTRİKSEL ARA YÜZLER... 4 2.1 D-SUB 50 PİNLİ DİŞİ BAĞLAYICI...4

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Haberleşme Üniteleri Endüstriyel ve Ticari. CU- B 1/B 2/B 4 R S 2 3 2 R S 4 8 5 M o d ü l l e r

Haberleşme Üniteleri Endüstriyel ve Ticari. CU- B 1/B 2/B 4 R S 2 3 2 R S 4 8 5 M o d ü l l e r Haberleşme Üniteleri Endüstriyel ve Ticari CU- B 1/B 2/B 4 R S 2 3 2 R S 4 8 5 M o d ü l l e r Teknik Özellikler Çalışma Şartları Standart IEC61393 / DIN 43864 Anma Gerilim 24 V Max. Gerilim 27 V Akım

Detaylı

CLR-IES-41P 4Port Endüstriyel Tip 10/100Base-TX RJ45 POE to Fiber Optik POE Switch

CLR-IES-41P 4Port Endüstriyel Tip 10/100Base-TX RJ45 POE to Fiber Optik POE Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-41P 4P Endüstriyel Tip 10/100Base-TX RJ45 POE to Fiber Optik Switch CLR Networks CLR-IES-41P Endüstriyel Tipi POE destekli Ethernet

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

F2114 İLE VIRTUAL COM PORT (TCP2COM) KILAVUZU

F2114 İLE VIRTUAL COM PORT (TCP2COM) KILAVUZU F2114 İLE VIRTUAL COM PORT (TCP2COM) KILAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417

Detaylı

CLR-IES-G82P # 8Port Gigabit RJ45 POE + 2*SFP Industrial Ethernet Unmanaged Switch

CLR-IES-G82P # 8Port Gigabit RJ45 POE + 2*SFP Industrial Ethernet Unmanaged Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G82P 8Port Gigabit RJ45 POE + 2*SFP Unmanaged Industrial Ethernet Switch P/N Ethernet Mesafe Uzatıcılar & IP Kamera Çözümleri

Detaylı

Kolay Kurulum Kılavuzu

Kolay Kurulum Kılavuzu Kolay Kurulum Kılavuzu Robustel R3000 Serisi Endüstriyel 3G / 4G VPN Router 4 e Kadar Ethernet, 2 ye Kadar Seri Port İçindekiler Sayfa 3 R3000 Serisi Alt Modelleri Başlık 5 R3000 Serisi: Dış Görünüş 6

Detaylı

BETİ GSM/GPRS MODEM KULLANIM KILAVUZU

BETİ GSM/GPRS MODEM KULLANIM KILAVUZU BETİ GSM/GPRS MODEM KULLANIM KILAVUZU Yayınlanış Tarihi: 01.08.2012 Revizyon:1.2 1 1. MODEM İN ÖZELLİKLERİ: Beti GSM/GPRS modem kartı, kullanıcıların M2M uygulamaları için ihtiyaç duyabilecekleri asgari

Detaylı

EMG Ethernet Modbus Gateway Kullanım Kılavuzu

EMG Ethernet Modbus Gateway Kullanım Kılavuzu EMG Ethernet Modbus Gateway Kullanım Kılavuzu Rev 2.4 10/2014 Güvenlik Şartları ve Uyarılar: Cihazı kullanmadan önce kullanma talimatının tamamını okuyunuz. EMG cihazının bağlandığı ağ üzerindeki diğer

Detaylı

RTU300 SERİSİ DONANIM KILAVUZU

RTU300 SERİSİ DONANIM KILAVUZU RTU300 SERİSİ DONANIM KILAVUZU RTU310/RTU320/RTU330/RTU340/RTU350 RTU Serisi 07 / 2017 MIKRODEV_HM_RTU300 İÇİNDEKİLER ŞEKİL LİSTESİ... 2 Önsöz... 3 Mikrodev i Tanıyalım... 4 UYARI!... 5 1 RTU300 GENEL

Detaylı

DRC. cooling. Hoşgeldiniz

DRC. cooling. Hoşgeldiniz DRC cooling Hoşgeldiniz DRC ELEKTRONİK DRC Elektronik, Soğutma, Isıtma, ve Nemlendirmeli soğutma sistemleri için kontrol çözümlerinde pazar liderliğine aday bir firmadır. Ürünlerimizi, enerji tasarrufu

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Raylı Ulaşımda Emniyetli Tarafta Kalın Ürünlerimiz yolcu güvenliğine katkıda bulunur. Belden esnek redundant teknolojilere dayalı maksimum kullanılabilirlik

Detaylı

MP211 DONANIM KILAVUZU

MP211 DONANIM KILAVUZU MP211 DONANIM KILAVUZU MP211 PLC Serisi 06 / 2017 MIKRODEV_HM_MP211 İÇİNDEKİLER ŞEKİL LİSTESİ... 2 Önsöz... 3 Mikrodev i Tanıyalım... 4 UYARI!... 5 1 MP211 GENEL BİLGİLER... 6 1.1 FİZİKSEL ARAYÜZLER...

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU TRIMBLE DCM 300 MODEM

KULLANMA KILAVUZU TRIMBLE DCM 300 MODEM TRIMBLE DCM 300 MODEM Bu kullanım kılavuzunda Trimble FMX ekran ile kurulum anlatılmıştır. Yeşil LED Güç Durumu Sarı LED Sim Kart ve Wi-Fi Durumu DCM 300 Durumu Yeşil LED Sarı LED Açık yada Açılıyor Sabit

Detaylı

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu

SLX-1 GNSS Referans İstasyonu SLX-1 GNSS Referans İstasyonu www.satlab.com.tr SLX-1 GNSS Referans İstasyonu Akıllı referans istasyonu çözümü Avrupa Standartları GPS GLONASS BEIDOU GALILEO SBAS QZSS 24 Saat Batarya Ömrü Linux İşletim

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

EC-100. Ethernet RS232/422/485 Çevirici. İstanbul Yazılım ve Elektronik Teknolojileri

EC-100. Ethernet RS232/422/485 Çevirici. İstanbul Yazılım ve Elektronik Teknolojileri EC-100 Ethernet RS232/422/485 Çevirici İstanbul Yazılım ve Elektronik Teknolojileri EC-100, cihazlarınıza veya bilgisayara RS232/422/485 hattından bağlayarak kullanabileceğiniz tak-kullan şeklinde tasarlanmış

Detaylı

CLR-IES-G402P 4Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP Manaaged Endüstriyel Switch

CLR-IES-G402P 4Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP Manaaged Endüstriyel Switch Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IES-G402P 4Port Gigabit RJ45 POE + 2Port SFP Manaaged Endüstriyel Switch CLR-IES-G402P, 4Port 10/100/1000Base-TX POE ve 2Portu SFP

Detaylı

NETWORK MANAGMENT SYSTEM (NMS) KULLANMA KLAVUZU

NETWORK MANAGMENT SYSTEM (NMS) KULLANMA KLAVUZU NETWORK MANAGMENT SYSTEM (NMS) KULLANMA KLAVUZU Z Telemetri Telekomünikasyon Yazılım San. Tic. LTD. ŞTI. Kavaklıdere Mah. Atatürk Bulvarı No: 151/804 Çankaya / Ankara info@ztelemetry.com Tel: +90 312 417

Detaylı

Braunsbedra atıksu arıtma tesisi: basit mühendislikle daha hızlı devreye alma

Braunsbedra atıksu arıtma tesisi: basit mühendislikle daha hızlı devreye alma Braunsbedra atıksu arıtma tesisi: basit mühendislikle daha hızlı devreye alma Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye

Detaylı

THE RAINBOW SCADA D-700

THE RAINBOW SCADA D-700 THE RAINBOW SCADA D-700 İNTERNET TABANLI SENKRONİZASYON CİHAZI REV-03 25.12.2014 GENİŞLEME KAPASİTESİ MAKS 16 YÜK MAKS 48 JENERATÖR MAKS 4 BARA AYIRICI MAKS 16 ŞEBEKE ÇOK FONKSİYONLU AYNI CİHAZIN FONKSİYONLARI

Detaylı

CLR-IMC-G11 1P Endüstriyel Tip Gigabit Ethernet RJ45 to Fiber Optik Çevirici

CLR-IMC-G11 1P Endüstriyel Tip Gigabit Ethernet RJ45 to Fiber Optik Çevirici Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri Çözümleri www.telkolink.com CLR-IMC-G11 1P Endüstriyel Tip Gigabit Ethernet RJ45 to Fiber Optik Çevirici CLR Networks CLR-IMC-G11 Endüstriyel Tipi Gigabit Ethernet

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu

MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu MCR02-AE Ethernet Temassız Kart Okuyucu Teknik Özellikleri Ethernet 10BaseT Dahili TCP/IP Stack TCP/IP Client-Server Bağlantı Özelliği Dahili DNS İstemcisi DHCP veya Statik IP ile çalışabilme UDP, TCP,ARP,ICMP(ping)

Detaylı