YOLCU KÖPRÜLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.ubs.com.tr YOLCU KÖPRÜLERİ"

Transkript

1 YOLCU KÖPRÜLERİ

2

3 HAVAALANI SİSTEMLERİ

4 İÇERİK Kalite Politikası 7 Güvenlik ekipmanları 13 Gate Control & Monitoring System 14 Özellikler 16

5

6 6 HAVAALANI SİSTEMLERİ Uğur Bilgi Sistemleri (UBS), 1998 yılında dünyanın en zorlu sektörlerinden biri olan havacılık sektöründe, ülkemizin dışa bağımlılığını azaltmak amacıyla kurulmuştur. Havaalanı elektronik ve elektro-mekanik sistemler konularında yüksek teknoloji çözümlerini geniş bir yelpazede sistem kullanıcılarının teknolojik taleplerini karşılamak üzere sunan UBS nin, yurt içi ve yurt dışı havaalanlarında, ilgili projelerin gerçekleştirilmesi amacıyla aranılan ve tercih edilen saygın bir firma konumuna gelmesi uzun sürmemiştir. Şirketimizin ilerlemesinde; özenle seçilmiş çalışanlarımız, müşteri portföyümüz ve projelerimize gösterdiğimiz önem büyük yer tutmuş, başarılı adımlar atmamızı ve sektörün en güçlü aktörlerinden biri olarak bu başarıyı uzun yıllar boyunca sürdürmemizi sağlamıştır. Bugün ülkemizin her havaalanında çalışan bir sistemimiz olmasından ve Azerbaycan Bakü Heydar Aliyev Havalimanı ndan Suudi Arabistan Medine Kral Abdülaziz Havalimanı na kadar, nice uluslararası havalimanında Türk sermayesinin gücünü, Türk mühendisinin imzasını, Türk işçisinin alın terini taşıdığımız için gurur duyuyoruz. Ayaklarımız yere basarken yıldızlara ulaşmaya çalışıyor; Türkiye nin gücüne güç katmak için üretiyoruz. Bizi sektörde tek yapan, uzmanlığımız. Terminal sistemleri ile başlayan ve 20 yıla yaklaşan havalimanı tecrübemiz,yerli Yolcu Köprüsü üretimi ile taçlandı. Ürettiğimiz her ürün gibi Yolcu Köprüsü de yüksek kalite anlayışıyla, alanında uzman mühendisler tarafından tasarlanıyor ve özenle imal ediliyor. Ürünlerimizi önce bilgisayar ortamında analiz ediyor, laboratuvarlarımızda en ağır şartlara göre test ediyor ve kullanım süreleri boyunca sahadan geri bildirim alıyoruz. Tüm ürünlerimizin her koşulda amaçlanan hizmeti vereceğine emin olduktan sonra müşterilerimize sunuyoruz. Apron yerleşimi, uçak park noktalarının belirlenmesi ve benzeri süreçlerin tamamlandığı süre boyunca müşterilerimize doğru ve en etkili çözümleri sunuyoruz. Bakım maliyeti ve yedek parça temini konularında havaalanı işletmecilerine destek olmaya devam ediyoruz.

7 7 Kalite Politikası Havacılık sektörü; ileri teknolojiyi kullanarak müşteri beklentilerini karşılamayı, güvenilir ürünleri geliştirip üreterek satış sonrası tam hizmet vermeyi gerektirir. Bunu en iyi biz biliyoruz. ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO18001 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi gereklerini yerine getiriyor, kurduğumuz yönetim sistemimizi her geçen gün iyileştiriyoruz. Takım ruhu içerisinde, şirket ve birim hedefleri için toplam kalite felsefesini esas alıyoruz. Müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızla bir bütün olarak üretim sağlıyor, birlikte büyüyoruz. İş süreçlerini öz değerlendirme süreci ile gözden geçirerek, performansı geliştirecek yaklaşımlar belirliyoruz. Sürekli iyileştirme yaklaşımı doğrultusunda tüm süreçlerdeki verimliliği, uluslararası düzeyde rekabet edebilecek seviyeye yükseltiyoruz. Yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımların cesaretlendirilmesi, teknik ve davranışsal yetkinlikleri arttıracak eğitimlerin gerçekleşmesi yönündeki faaliyetlerimizi arttırıyor, havaalanı sektöründe kalite açısından öncü ve örnek bir kuruluş olmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğini mühendislik çalışmalarından başlayarak imalat, inşaat, montaj ve demobilizasyon gibi projenin tüm safhalarında öncelikle ele alıyoruz.

8 8 Pist Aydınlatma Sistemleri Yolcuların ilk durağı: Deneyim ve Yenilik: UBS Yolcu Pist Köprüleri Aydınlatma Sistemleri Pist aydınlatma sistemleri; pilotlara iniş, kalkış ve taksi yaptıkları durumlarda yardımcı olmak için tasarlanmıstır. Pist aydınlatma sistemleri, uçaklara yaklaşma bölgesinden başlayarak, piste inip terminal binasına güvenli bir şekilde ulaşmasına ve terminalden ayrılıp pistten havalanmasına kadar pist ve taksi yollarındaki seyirleri esnasında görsel olarak yardımcı olur. Pist aydınlatma sisteminin hızlı ve güvenli bir şekilde kontrol edilmesi, bakım ve onarım işlemlerinin hızlı bir şekilde yapılabilmesi için Pist Aydınlatma Kontrol ve İzleme Sistemleri kullanılmaktadır. UBS olarak farklı firmalar adına gerçekleştirdiğimiz pist aydınlatma kontrol ve izleme sistemlerinin montajı ve devreye alınmasında edindiğimiz tecrübeleri, kendi markamızı taşıyan armatürler ve pist aydınlatma kontrol ve izleme sistemi için gerekli regülasyonlardan taviz vermeden, enerji verimliliğini de artıracak şekilde kullanıyoruz.

9 9 Günümüzde yolcu köprüleri, yolcuların terminalden uçağa giderken konforunu arttıran bir sistem olmasının yanında güvenlik ögesi olarak da büyük rol oynar. Yolcu köprülerinin sayesinde, yolcular terminalden uçaktaki koltuklarına varıncaya kadar bir güvenlik çemberi içerisinde hareket eder. Havaalanlarında verim sadece yolcu köprüsünün niteliğine değil çok farklı etmenlerin uyum içinde çalışmasına bağlıdır. Bunun bilincindeyiz. İşte bu yüzden UBS olarak ilgili her havaalanının farklı özelliklerini göz önüne alarak henüz üretime geçmeden yüzlerce farklı opsiyonu dijital ortamda simüle edip en uygun alternatifi müşterilerimize sunuyoruz.

10 Türkiye nin gücüne güç katmak için üretiyoruz.

11 HAVAALANI SİSTEMLERİ

12

13 13 Güven,kontrol altında Güvenlik ekipmanları Rotunda Birincil rotasyon limiti aşılırsa PBB 1/3 oranında yavaşlar. İkincil rotasyon limiti aşılırsa PBB ses sinyali ile durur. Birincil ve ikincil limitlerde hata tespit edildiğinde veya aşırı rotasyon saptandığında PBB ses ve görüntülü sinyalle durur. Tünel Birincil hareket limiti aşılırsa PBB 1/3 oranında yavaşlar. İkincil hareket limiti aşıldığında PBB sesli sinyalle durur. Birincil veya ikincil limitlerde hata tespit edildiğinde PBB ses ve görüntülü sinyalle durur. Mekanik durdurucular B tüneli ile rotundanın çarpışmasını engeller. Mekanik aşırı hareket önleyici, tünellerin birbirinden ayrılmasını engeller. Kabin Mekanik fren; uçak darbesini engeller. Sinyal geldiğinde sadece ters yönde harekete izin verir. Kabinin hareketini sınırlar. Uzaklık dedektörü, uçakla köprü arası 1.5 m olduğunda PBB hızı 1/3 oranında azaltır. Giriş kapısı sensörü, kapının açık veya kapalı olduğu bilgisini iletir. Rotasyon limiti aşılırsa PBB sesli sinyalle durur ve sadece eski pozisyona dönebileceği yönde hareketine izin verilir. Limitte hata tespit edildiğinde PBB sesli sinyalle durur. Oto-Seviye ile doğru konumlama sağlanamadığında Safety Shoe devreye girer. Safety Shoe cihazı döner kabinin zemini ile uçağın kapısının arasında kalan alana konumlandırılmıstır. Basınç sensörü sayesinde uçağın kapısındaki yükseklik değişimi algılanır. Bu sayede köprünün uçağa uygulayabileceği darbelerin önüne geçilmiş olur. Eğitim Köprü her uçak tipine göre %8 eğimde çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Manuel işlem sırasında %10 eğim aşılırsa PBB sesli sinyal ile durur. Oto - Seviye Sistemi Yaklaşılan uçağa göre PBB kendi pozisyonunu ve eğimini ayarlar. İstenildiğinde PBB uzaktan kontrol edilebilir. Kanopi Hareketli ve ısıtıcılı zemin. Kambur oluşturmadan yumusak geçiş sağlar. Zemin seviyesini yaklaşılan uçağa göre otomatik ayarlar. Kanopi tam sızdırmazlık sağlar. CCTV Kamera Apron kontrolü Kabin ve tünel içi izleme Yaklaşılan uçağın takibi Tekerlekler Birincil ve ikincil rotasyon limitleri eş zamanlı çalışır. Limitlerden herhangi biri aşılırsa PBB sesli sinyal ile durur. Limitlerde hata tespit edildiğinde PBB sesli sinyal ile durur. Tekerleklerde mekanik fren mevcuttur. Tekerlekler hareket halinde iken görsel uyarıcılar devreye girer. Acil Back-Off Elektrik kesintisi, yangın gibi acil durumlarda PBB nin uçaktan ayrılmasını sağlar. Acil durum butonu Acil durum butonuna basıldığında güç ve kontrol devresinin baglantısı kesilerek hareket durdurulur.

14 14 Gate Control & Monitoring System Bir havaalanın işleyişi onu meydana getiren sistemlerin bireysel olarak çalışmasına bağlı olduğu kadar nasıl çalıştığına da bağlıdır. Sistemlerin tek başlarına tutarlı çalışması çoğu zaman yeterli değildir. Havaalanlarının daha verimli ve hatasız işleyişi kendisini oluşturan birden fazla sistemin beraber uyum içinde ve etkileşerek çalışması ile mümkün olur. Bir havaalanını havaalanı yapan temel özellikler ile günümüzde zamanla yarışan ve sıfır hata toleransına sahip havaalanlarının ihtiyaçlarını göz önüne aldığımızda, uçağın inip park pozisyonuna yanaşmasından öncesi ile park pozisyonunu terk edip kalkışı arasında yapılan operasyonların kritik öneme sahip olduğunu gördük. Bu zaman diliminde havaalanlarının misafirleri olan yolcular ile olanları bekleyen yolcu uçakları buluşur. Burada havaalanı hem yolcular hem de havayolu şirketleri için ev sahibi durumdadır ve nerdeyse bu aradaki tüm hizmetlerden sorumludur. Havaalanı işletmesi yerine getirmekte sorumlu olduğu tüm bu hizmetler için koordineli şekilde çalışan birçok sisteme sahip olası gerekir. UBS olarak daha önce hiç tasarlanıp kullanılmamış ve adına Gate Control and Monitoring System dediğimiz sistem ile uçakların inişinden önce yatı pozisyonunda alacağı hizmetlerin koordinasyonunu bir merkezden yapabileceğiz. AIRPORT SYSTEMS Monitoring System bir havaalanının daha verimli ve optimum seviyede hizmet vermesine olanak sağlayacaktır. Tüm kapıların güncel durumunu tek bir merkezden görüntülenebilmesi ile zaman ve iş gücü tasarrufu sağlanıp, arızalara daha hızlı müdahale edilir. Her kapı için; Uçağın köprüyü ne kadar süre kullandığı, Uçağın PCA yi ne kadar süre kullandığı, Uçağın GPU yu ne kadar süre kullandığı, UBS Yolcu köprüleri için scada sistemi üzerinde görüntülenebilen; Aktif ve pasif, Pozisyon, Log kayıt, Köprü sıcaklığı ve Emergency durumu ve sebebi bilgileri, UBS Yolcu köprülerinde bulunan 2 adet canlı kamera görüntüsü, (Opsiyonel) DGS inapron kamera görüntüsü, (Opsiyonel) Geçiş kontrol sistemi verileri**, (Opsiyonel) PCA bilgileri **, (Opsiyonel) GPU bilgileri**, (Opsiyonel) Uçağın ne kadar süre park pozisyonunda kaldığı * ve (Opsiyonel) Uçak teker koyduktan sonra köprüye yanaşana kadar geçen süre *, Günümüzde artan hava trafiği yer hizmetleri için ayrılan süreyi tehdit eder hale gelmiştir. Yer hizmet operasyonlarının zamanları ile oynamak kaliteyi ve sonucunda da verimi azaltması kaçınılmazdır. 'Gate Control and Monitoring System', kendisi ile etkileşim içinde olacağı AODB, VGDS, PBB ve PBB ye monte GPU ve APU ile bu darboğazı kaliteden ödün vermeden aşacaktır. Gate Control and UBS Gate Contol and Monitoring System üzerinden izlenebilir. Yetki verilen kişiler; UBS Yolcu Köprüleri ni yanaşacak uçağın tipine göre hazır pozisyona getirebilir ve UBS Yolcu Köprülerindeki klimayı açıp kapatabilir. *Merkezi database tarafından gerekli bilgi sağlanırsa. **Eğer ilgili sistemler gereken bilgileri sağlayan yapıda ise.

15 15 Dokunmatik Kontrol ve İzleme Masası AODB / AIMS/CDB FIDS/DGS Bilgileri Gigabit Network PCA GPU Kamera PBB Geçiş kontrol Sistemi Interface Video İzleme Sistem Server GCMS Server

16 16 Detaylı Düşünülmüş Özellikler CAB Dönüş hızı: 2.5⁰/s Rotasyon aralığı: 35⁰ sağ, 90⁰ sol Ebat: Ø3.5 m H=3 m Servis Merdiveni Platform: 800x1500 mm Basamaklar: 800x7000 mm 26 basamak Max 45⁰ eğim Kanopi Havalandırma Sistemi Hidrolik Sistem Oto-Seviye Safety Shoe Düşer zemin NFPA 417 ye uygun Fan kapasitesi: m 3 /s Soğutma: kcal/s Isıtma: kcal/s Tünelin eğimi kw motor Dikey yükselme hızı: 0.02±0.005 m/s

17 17 Aydınlatma A Tüneli Tünel, kabin ve rotunda aydınlatmaları Sarı çarpısma uyarı ışıkları Kırmızı uyarı lambası Haricî aydınlatma Onarım lambası Kabin altı aydınlatması Rotunda Sürücüler B Tüneli 2x5.5 kw motor Hız: max 0.5 m/s Koruyucu sınıfı: IP54 Başlangıç torku: >%120 Ebat: 1500x2500 mm 87.5±1.5⁰ rotasyon E sınıfı kaymaz zemin Galvanizli sac perde * Yukarıda belirtilen ebat ve parametreler örnektir. Müşterimizin talebine göre değiştirilebilir.

18

19 HAVAALANI SİSTEMLERİ

20 HAVAALANI SİSTEMLERİ

Kalite politikası tek yapan, uzmanlığımız.

Kalite politikası tek yapan, uzmanlığımız. YOLCU KÖPRÜLERİ Uğur Bilgi Sistemleri (UBS), 1998 yılında dünyanın en zorlu sektörlerinden biri olan havaalanları sektöründe, ülkemizin dışa bağımlılığını azaltmak amacıyla kurulmuştur. Havaalanı elektronik

Detaylı

Taahhütler. Kalite Politikası

Taahhütler. Kalite Politikası TAAHHÜT & REFERANS Uğur Bilgi Sistemleri (UBS), 1998 yılında dünyanın en zorlu sektörlerinden biri olan havaalanları sektöründe, ülkemizin dışa bağımlılığını azaltmak amacıyla kurulmuştur. Havaalanı elektronik

Detaylı

www.ubs.com.tr TAAHHÜT VE REFERANSLAR

www.ubs.com.tr TAAHHÜT VE REFERANSLAR www.ubs.com.tr TAAHHÜT VE REFERANSLAR 2 HAVAALANI SİSTEMLERİ 3 İÇERİK Taahhütler 6 Kalite Politikası 7 Pist Aydınlatma Sistemleri 12 Hava Trafik Kontrol Sistemi 13 Uçuş Bilgi Sistemi 14 Kırılabilir Pist

Detaylı

Taahhütler. Ayaklarımız yere basarken yıldızlara ulaşmaya çalışıyor; Türkiye nin gücüne güç katmak için üretiyoruz.

Taahhütler. Ayaklarımız yere basarken yıldızlara ulaşmaya çalışıyor; Türkiye nin gücüne güç katmak için üretiyoruz. TAAHHÜT & REFERANS Taahhütler Uğur Bilgi Sistemleri (UBS), 1998 yılında dünyanın en zorlu sektörlerinden biri olan havacılık sektöründe, ülkemizin dışa bağımlılığını azaltmak amacıyla kurulmuştur. Havaalanı

Detaylı

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here

Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ. Image here Cenka ENGELLİ ASANSÖR SİSTEMLERİ Image here Makaslı Kapasite: 400 KG Hızı: 0,5-0,15 m/sn Kat ve Durak: 2/2 Askı Tipi: Makaslı Kat Rumuzları: 0,1 Makina Dairesi: Aşağıda Seyir: max-1700 mm Sistem: Hidrolik

Detaylı

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com 1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. www.teknikcelik.com *Şirket Profilimiz-Tarihçemiz Lütfü Usta tarafından 1954 yılında İstanbul

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR

Innovation by Inspiration TEVI.COM.TR YARATICI DÜŞÜNME ILE YENILIK Endüstriyel, Ticari, Kamu, Yer Destek Hizmetleri ve daha fazlası geniş bir yelpazede kullanım alanı ile sağlam ve güvenilir yük taşıyıcılar, personel taşıyıcılar ve çekiciler

Detaylı

www.ubs.com.tr PİST AYDINLATMA SİSTEMLERİ

www.ubs.com.tr PİST AYDINLATMA SİSTEMLERİ www.ubs.com.tr PİST AYDINLATMA SİSTEMLERİ HAVAALANI SİSTEMLERİ İÇERİK Kalite Politikası 7 Pist Aydınlatma Sistemleri 8 Havaalanı Pist Aydınlatma Ürünleri 12 Pist Aydınlatma Kontrol ve İzleme Sistemi 22

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz

GAYE ASANSÖR. Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz Dün olduğu gibi bugünde sevdiklerinizi güvenle taşıyoruz GAYE ASANSÖR 1980 li yıllarda münferit olarak asansör sektöründe faaliyet gösterirken, 1990 yılında teknik ve ekonomik güçlerin birleşmesiyle GAYE

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

YER DESTEK EKİPMANLARI ISLAK HİZMETLER. Dr. Markus Gerlach ve Andreas Bayerlein

YER DESTEK EKİPMANLARI ISLAK HİZMETLER. Dr. Markus Gerlach ve Andreas Bayerlein YER DESTEK EKİPMANLARI ISLAK HİZMETLER Dr. Markus Gerlach ve Andreas Bayerlein Havalimanındaki Günlük Sorunlar Havaalanları herhangi bir ulusal ulaştırma altyapısının önemli bir parçasıdır ve onların gelişimi

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

HAVAALANI TERMİNAL BİNALARI

HAVAALANI TERMİNAL BİNALARI HAVAALANI TERMİNAL BİNALARI Yolcu bagaj süreçleri Bekleme Alanları Doğrusal model (Linear) Park Şekilleri Trafik yoğunluğu az Ana bina iki veya üç katlı olarak inşa edilir.???? Gidiş dönüş yolcu akışı

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

Amada TECH Corporation

Amada TECH Corporation Biliyoruz ki, en iyi referans mutlu ve memnun müşteridir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız. Bu nedenle satış sonrası servis

Detaylı

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız Geleceğe hazır Verimlilikteki iş ortağınız Epiroc a hoş geldiniz Epiroc; madencilik, altyapı ve doğal kaynaklar endüstrileri için dünyanın önde gelen verimlilik tedarikçilerinden biridir. En gelişmiş teknolojileri

Detaylı

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ

BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ BĐNA GÜVENLĐK YÖNETĐM SĐSTEMLERĐ Ahmet BEKTAŞ ahmet.bektas@karadag.com.tr Emniyet Evleri Mahallesi, Yeniçeri Sokak, No:17, 4.Levent/Đstanbul Tel : 0212 280 27 81 Fax: 0212 270 03 22 ÖZET Gelişen yüksek

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

NİLKA KLİMA DÖRT MEVSİM HAVA PERDESİ

NİLKA KLİMA DÖRT MEVSİM HAVA PERDESİ NİLKA KLİMA DÖRT MEVSİM HAVA PERDESİ 25 yıllık tecrübenin ürünü olan, Nilka Dört Mevsim Hava Perdesi, dünyada ve Türkiye de multifonksiyon özelliklere sahip ilk ve tek hava perdesidir. 0zla 7 % a Fa rufu

Detaylı

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi

Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi SULTANBEYLİ Sultanbeylİ merkezde prestijli bir home ofis projesi Katma değeri yüksek bir proje Maltepe, Kurtköy ve Pendik ilçeleriyle çevrili Sultanbeyli, 90 lı yıllarda başladığı gelişimle bugün İstanbul

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

Endüstriyel Cam Kapı Sistemleri Industrıal Glass Door Systems.

Endüstriyel Cam Kapı Sistemleri Industrıal Glass Door Systems. Endüstriyel Cam Kapı Sistemleri Industrıal Glass Door Systems www.doortech.com.tr HAKKIMIZDA Doortech Endüstriyel Cam Kapı Sistemleri,2014 Yılında Market Sektörü Dolap Kapakları İmalatında Ankara Sincan

Detaylı

ARAÇ PROJE ONAY GRUP BAŞKANLIĞI OKUL SERVİS ARACI TEKNİK MUAYENE RAPORU

ARAÇ PROJE ONAY GRUP BAŞKANLIĞI OKUL SERVİS ARACI TEKNİK MUAYENE RAPORU Doküman ULM-03-FR-04-035 Tadilatı Yapan Firmanın Adı Adresi Adı Soyadı MMO Sicil Yetkili Mühendisin SMM Büro Adı Büro Adresi ARAÇ BİLGİLERİ Marka Tip Ticari Adı Plaka Kategori/ Sınıf Araç Tanıtım Numarası

Detaylı

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri

Meeting Point For More. Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... Engelsiz Yaşam Üniteleri Meeting Point For More Qualified Life... Daha İyi Bir Yaşam İçin Buluşma Noktası... S H E HYDRODENT GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN Tahrik Tipi : Motorlu Max. Kapasite : 125 kg Max Hız : 0,15 m/sn Kuyu Dibi :

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı

YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON. Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON Solar Enerji ve Otokorkuluk Montajı YARARLAR ÇELİK KONSTRÜKSİYON 2011 yılında; bariyer montajı, solar enerji montajı ve çelik konstrüksiyon üzerine faaliyet göstermek amacıyla

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

International Rail Loading Specialists Çekme Sistemleri. Çekme Sistemleri

International Rail Loading Specialists Çekme Sistemleri. Çekme Sistemleri Çekme Sistemleri Trainload Limited den Çekme Hizmetleri Trainload Limited in Çekme Sistemlerinde yük vagonunun ya da tamponun her iki ucuna bağlanan bir halat ve bir dizi çark vasıtasıyla bir vinç ünitesi

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları.

Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Harekete daha fazlasını katıyoruz. Yüksek verimli su temini pompaları. Daha verimli ve daha yüksek basınçlı su temini için çalışıyoruz. Bu, 25 bar ın üzerine çıkılması anlamına geliyor. Wilo nun pompa

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri

27.Kuruluş Yılı. Tünel Yönetim Sistemleri 27.Kuruluş Yılı Tünel Yönetim Sistemleri Haziran, 2013 / Muhammed ALYÜRÜK ArGe ve BT MÜDÜRÜ Projelerimiz Akıllı Şehir için Akıllı Ulaşım Sistemleri Akıllı Şehir Kavramı Akıllı Taşıma Hizmeti Akıllı Ulaşım

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir.

İmalatını yaptığımız tüm ürünlerimiz CE sertifika belgeli ve 2 yıl montaj ve işçilik hatalarına karşı garantilidir. Sayın Yetkili ; Yaşamlarını bedensel engelli olarak veya yürümekte zorluk çekerek sürdürmek zorunda kalan vatandaşlarımızın gündelik yaşamlarındaki ulaşımı kolaylaştırmak için DEVAS ASANSÖR ailesi olarak

Detaylı

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM - Gate Transfer Istanbul'daki seyahatleriniz için konforlu, kolay kullanımlı ve kişiye özel transfer hizmeti sunmaktadır. - Sektörünün lideri olan onlarca kurumun seçkin

Detaylı

TURKISH CARGO İSTANBUL HAVALİMANI

TURKISH CARGO İSTANBUL HAVALİMANI TURKISH CARGO İSTANBUL HAVALİMANI TURKISH CARGO TURKISH CARGO YENİ EVİNDE Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği, 29 Ekim 2018 tarihinde açılan İstanbul Havalimanı, 6 milyon ton kargo kapasitesiyle Türkiye

Detaylı

KLEEMANN Çözümleri. Engineering

KLEEMANN Çözümleri. Engineering KLEEMANN Çözümleri Makine Dairesiz Çözümler (MRL) Düşük kuyu dibi / Son kat için çözümler Eşsiz Özel Çözümler / Sertifikalı ler Makine Daireli Çözümler (MR) Yürüyen Merdivenler & Yürüyen Bantlar Araç Park

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

www.akopark.com Otopark sorununa Akopark çözümü

www.akopark.com Otopark sorununa Akopark çözümü Otopark sorununa Akopark çözümü 1 Akopark hakkında Dünyada ve ülkemizde, büyük kent merkezlerinde sürekli artan nüfusla orantılı olarak çoğalan araç sayısı, günden güne otopark sorunlarını arttırmakta

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at Aqua Clean BASIC YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi www.aquastream.at Avantajlar BENZERSİZ SATIŞ NOKTALARI Sıvı maddelerin, çok sayıda uygulamada sınanmış,

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

Aydınlık Günlerinizin Güvencesi

Aydınlık Günlerinizin Güvencesi Aydınlık Günlerinizin Güvencesi Bina otomasyon ve bina iletişim sistemleri sektöründe faaliyetine 70 li yıllarda başlamış olan firmamız bu 48 yılı aşkın süre sonunda oldukça uzun bir yol kat ederek sektöründe

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

Avrupa'da 1 Numara. Yeni ürün GUARD hava perdesi I S I T I C I L A R H A V A P E R D E L E R I

Avrupa'da 1 Numara. Yeni ürün GUARD hava perdesi I S I T I C I L A R H A V A P E R D E L E R I Avrupa'da 1 Numara Yeni ürün hava perdesi I S I T I C I L A R H A V A P E R D E L E R I Avrupa'da 1 Numara SONNIGER, SANAYİ ISITMA PAZARI İÇİN MODERN, EKOLOJİK/ÇEVRE DOSTU VE OPTİMAL OLARAK SEÇİLMİŞ ÜNİTELERİN

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

Otopark İçin Carpark

Otopark İçin Carpark Otopark İçin Carpark ÖNSÖZ Firmamız TTC Makine Mühendislik olarak, özellikle kalabalık şehirlerde yaşanan otopark sorununa çözüm olması amacıyla, tasarım, imalat, montaj ve satış sonrası hizmetleri gibi

Detaylı

Atlas Copco WEDA Pompaları (50 Hz) Profesyoneller için Pompalar

Atlas Copco WEDA Pompaları (50 Hz) Profesyoneller için Pompalar Atlas Copco WEDA Pompaları ( Hz) Profesyoneller için Pompalar Sürdürülebilir Verimlilik Performans için Tasarlanmış Yıllık tecrübe ve teknolojimizle Pompalarımızı ürettik WEDA Pompaları 1 de WEDA dökümhanesinden

Detaylı

Alçak tabanlı modern iç tasarım. İdeal toplu taşıma aracı

Alçak tabanlı modern iç tasarım. İdeal toplu taşıma aracı TR Alçak tabanlı modern iç tasarım ATAK, binişleri ve inişleri kolay hale getiren Alçak Taban özelliği ile yolculara büyük kolaylık sunuyor. Aracın giriş ve çıkış kapıları arasındaki koridorda herhangi

Detaylı

BİNA YÖNETİM SİSTEMLERİ

BİNA YÖNETİM SİSTEMLERİ BİNA YÖNETİM SİSTEMLERİ GİRİŞ : Bir binanın işletilmesinde her adımda çalışan insanlar var. Günümüzde bilgisayarlar insanların yaptıkları işlerin çoğunu üstlenmekte ve bunları kusursuz olarak gerçekleştirmektedirler.

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 6 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve bağımsız

Detaylı

HAKKIMIZDA VİZYON MİSYON

HAKKIMIZDA VİZYON MİSYON HAKKIMIZDA Glassinox 2005 yılında 120 m 2 bir atölyede paslanmaz metal ürünler imalatına başladı. Bugün 4000 m 2 kapalı alanda modern ve en son teknoloji ile donatılmış tesislerinde cam kapılar, sürgülü

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE)

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) Ofis uygulamaların da kullanılacak şekil de estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasına olanak sağlayacak

Detaylı

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR

HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR HIZLI PVC KATLANIR KAPILAR MARKASI 1-MODEL Sarmal Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER : Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur.yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklı. ( ortam şartlarına göre arttırılabilir

Detaylı

Elektrikli Araçlar. www.pilotcar.com.tr

Elektrikli Araçlar. www.pilotcar.com.tr ELEKTRİKLİ ARAÇLAR Elektrikli Araçlar www.pilotcar.com.tr Yenilikçi bir gerçeklikle dinamik, sıradışı bir marka PC2 PC4 Piyasalardaki elektrikli araçlara yeni bir soluk... PILOTCAR, Pilot Taşıt Koltukları

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme

Endüstriyel Yüzey Sertleştirme INDUCTION Endüstriyel Yüzey Sertleştirme Makinaları I N D U CTI O N I N D U C T I ON www.homme-induction.com www.homme-induction.com I N D U C T IO N Misyonumuz Vizyonumuz Gelişmeyi ve büyümeyi sürekli

Detaylı

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1

G E N E L K A T A L O G w w w. s p t. t c 1 G E N E L K A T A L O G www.spt.tc 1 İNDEX KATLI FIRIN RESİN HATTI 4 TEK KULE DİKEY KURUTMA FIRINI 6 ÇİFT KULE DİKEY KATALİZE FIRINI 7 BEKLETME ÜNİTESİ 10 PLAKA ÇEVİRİCİ 11 OTOMATİK SPREYLEME ÜNİTESİ 11

Detaylı

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri

NFPA 20 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri NFPA 0 Standardına Uygun Yangın Pompa Sistemleri ETN YN Serisi ETNA Yangın Pompa Sistemleri Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 5 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler

Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Yeni B-MAX Sürüş Deneyimi & Teknolojik Özellikler Şehirde araç kullanmak artık çok daha keyifli... B-Max, benzersiz tasarımı yanında segmentinde ilk kez sunulan yüksek teknolojik özellikleri ile sürüş

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Geçiş trafiğinin, standart kapıların yetersiz kaldığı yoğun girişlerde METAXDOOR GRA30/GRAND otomatik döner kapılar

Detaylı

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri

Association of Manufacturers. ENI Vakum Asansörleri Association of Manufacturers ENI Vakum Asansörleri ENI Hakkında 2005 yılında İspanya'da faaliyetlerine başlayan Elevadores Neumaticos Ibericos (ENI); asansörde yeni bir konsept olan vakum asansörlerinin

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Raylı Ulaşımda Emniyetli Tarafta Kalın Ürünlerimiz yolcu güvenliğine katkıda bulunur. Belden esnek redundant teknolojilere dayalı maksimum kullanılabilirlik

Detaylı

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI H A K K I M I Z D A Son yıllarda gelişen ve günümüzde kullanım alanları oldukça artan aydınlatma teknolojisi; LED aydınlatma sistemleridir. Düşük enerji kullanarak uzun

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

YERALTI MADENLERİNDE PERSONEL TAKİP SİSTEMİ UYGULAMALARI. 4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ Hilton Bosphorus 2017

YERALTI MADENLERİNDE PERSONEL TAKİP SİSTEMİ UYGULAMALARI. 4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ Hilton Bosphorus 2017 YERALTI MADENLERİNDE PERSONEL TAKİP SİSTEMİ UYGULAMALARI 4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ Hilton Bosphorus 2017 Yeraltı Takip Sisteminin Önemi Ortalama galeri genişliği 2 m, toplam galeri uzunluğu 2 km olan

Detaylı

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ Karlıktepe Mah. Sarıçimen Sok. No:4/1 Kartal / İstanbul Tel - Fax : 0216 353 88 94 İşimiz Gücümüz Vinç Hakkımızda Elektrikli Vinç sektöründe uzun yıllar elde ettiğimiz

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

YER HİZMETLERİ VE RAMP - I. Öğr. Gör. Gülaçtı ŞEN

YER HİZMETLERİ VE RAMP - I. Öğr. Gör. Gülaçtı ŞEN YER HİZMETLERİ VE RAMP - I Öğr. Gör. Gülaçtı ŞEN İŞARETLER ICAO Annex 14 Aerodromes / Havaalanları Cilt 1 - Havaalanlarının dizaynına ve işletilmesine ilişkin özellikler Cilt 2 - Helikopter iniş kalkış

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI H A K K I M I Z D A Son yıllarda gelişen ve günümüzde kullanım alanları oldukça artan aydınlatma teknolojisi; LED aydınlatma sistemleridir. Düşük enerji kullanarak uzun

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı