İçindekiler. Semboller 011 PRATIK BILGILER 004 AÇILANLAR ÖZELLIKLER. Güvenlik uyarısı. 4 Açılır tavan 11 Bagaj

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İçindekiler. Semboller 011 PRATIK BILGILER 004 AÇILANLAR ÖZELLIKLER. Güvenlik uyarısı. 4 Açılır tavan 11 Bagaj"

Transkript

1

2 Hoş geldiniz ve kullanımına ilişkin özel durumları ele alır. Diğer açıklamaların ve özelliklerin tümünü öğrenmek için DS3 kullanım kılavuzuna ve aracınızın bakım koşullarını öğrenmek için bakım ve garanti kitapçığına başvurunuz.

3 İçindekiler Semboller 004 AÇILANLAR 011 PRATIK BILGILER Güvenlik uyarısı Ek bilgi Çevre korumasına katkı 4 Açılır tavan 11 Bagaj 15 Bir ampulün değiştirilmesi 16 Bir sigortanın değiştirilmesi 17 Bakım tavsiyeleri Belirtilen sayfaya yönlendirme 006 DÜZENLEMELER 14 Arka tablet 012 TEKNIK ÖZELLIKLER 18 Benzinli motorlar 19 Benzinli araçların ağırlıkları 20 Dizel motor 21 Dizel araçların ağırlıkları 22 Boyutlar

4 2 Açılışlar Açılır tavan Aracınız elektrik kumandalı açılır bir tavan ile donatılmıştır. Elektrikli açma ve kapama kumandası Tavanın açılması ve kapanması tavan lambasında bulunan kumandaya 1 nolu açma yönüne ve 2 nolu kapanma yönüne basarak gerçekleşir.

5 Açılışlar Manevra alanları Tavanın konumları Tavan manevraları : - motor çalışırken veya - kontak açıkken gerçekleştirilebilir. Akü şarjını korumak için tavan manevralarını m otor çalışırken gerçekleştirmeniz tavsiye edilir. Kontak açıkken gerçekleşen bir tavan manevrası esnasında, akünün şarj seviyesine göre motorun çalıştırılması tavanın durmasına yol açabilir. Tavanın manevrasına devam etmek için motor çalıştıktan sonra manevra komutunu tekrarlayınız. İki manevra alanı vardır : A alanı : yatay manevra alanı, manuel veya otomatik modda. B alanı : dikey manevra alanı, yalnızca otomatik modda. Konum 0 : Tavan tamamen kapalı. Konum 1 : Tavanın otomatik kapanmasının durma konumu. Konum 2 : Tavan yatay olarak açık. Konum 3 : Tavan tamamen açık. Tavan manevrası gerçekleştirmeden evvel, aracın yolcularından veya aracın dışından kimsenin tavanın veya bagaj camının hareketinden kaynaklanacak bir riske maruz kalmadığını ve hiç bir nesnenin bu manevrayı engellemediğini kontrol ediniz.

6 4 Açılışlar Açma Manuel mod A alanındayken, tavanı açmak için direnç noktasını geçmeden kumandaya devamlı bir şekilde basınız. Kumandayı bıraktığınız anda tavan durur. B alanındayken, tavanın açılması yalnızca otomatik modda gerçekleşebilir.

7 5 Açılışlar Otomatik mod A alanındayken, tavanın açılma hareketini başlatmak için kumandaya direnç noktası geçecek şekilde basınız. Kumandayı bırakınız : tavanın açılışı azami yatay konuma ( 2. konum) kadar devam eder. B alanındayken, kumandaya bir basış tavanın tamamen açılmasını ( 3. konum) sağlar. A alanındayken tavanın otomatik olarak açılması esnasında kumandaya bir basış tavan hareketini durdurmayı sağlar. Tavanın tamamen açılması esnasında bagaj camı arka tabletin üzerine yaslanır. Bagaj camına veya arka tablete zarar verebileceğinden, tabletin üzerinde hiç bir nesne bırakmamaya dikkat ediniz. B alanındayken tavanın otomatik açılması yalnızca bagaj açıkken mümkündür. Anormallik durumunda bagajın düzgün kapatılmış olduğunu kontrol ediniz. B alanındayken bir manevra esnasında tavanı durdurma komutu verilemez. Kumandaya bir kez basılması, hangi tarafa basılırsa basılsın tavan hareketini tersine çevirmeye neden olur. Bu "antipanik" işlevi acil durumda tavan hareketinin yönünü çabukça değiştirmeyi sağlar.

8 6 Açılışlar Kapatma Manuel mod A alanındayken, tavanı kapatmak için direnç noktasını geçmeden kumandaya devamlı bir şekilde basınız. Kumandayı bıraktığınız anda tavan durur. Tavanı tamamen kapatmak için tavanın kilitlenme sesini duyana kadar kumandayı basılı tutunuz. Tavan düzgün kilitlenmezse birkaç santimetre geri gelecektir. Motor çalışırken, kapatma komutunu tekrarlayınız. Problem devam ederse bir kalifiye servis atölyesi veya CITROËN servis ağına başvurunuz. B alanındayken, tavanın kapatılması yalnızca otomatik modda gerçekleşebilir.

9 7 Açılışlar Otomatik mod 3 nolu komundayken, tavanın kapanma hareketini başlatmak için kumandaya basınız. Tavan tamamen açık olduğunda bagaj camı arka tabletin üzerine yaslanır. Bagaj camının üzerine hiç bir şey koymamaya dikkat ediniz. B alanındayken bir manevra esnasında tavanı durdurma komutu verilemez. Kumandaya bir kez basılması, hangi tarafa basılırsa basılsın tavan hareketini tersine çevirmeye neden olur. Bu "antipanik" işlevi acil durumda tavan hareketinin yönünü çabukça değiştirmeyi sağlar. Kumandayı bırakınız : tavanın kapanışı 2 nolu konuma kadar devam eder. 1 ve 0 arasında tavanın tamamen kapatılması yalnızca manuel modda gerçekleşebilir. Tavanın kilitlenme sesini duyana kadar kumandayı basılı tutunuz. Tavan düzgün kilitlenmezse birkaç santimetre geri gelecektir. Motor çalışırken, kapatma komutunu tekrarlayınız. Problem devam ederse bir kalifiye servis atölyesi veya CITROËN servis ağına başvurunuz. 2 ile 1 nolu konumların arasında, kumandaya direnç noktası geçecek şekilde basılması tavanın otomatik olarak 1 nolu konuma kadar kapanmasını sağlar. 1 ile 0 nolu konumların arasında, kumandaya basınız ve tavan tamamen kapanana kadar kumandayı basılı tutunuz. A alanındayken tavanın otomatik olarak kapatılması esnasında ( 2 nolu konumdan 1 nolu konuma) kumandaya bir basış tavan hareketini durdurmayı sağlar.

10 8 Açılışlar Aero-akustik kanat Hareket halindeyken tavan manevraları Tavan açıldığında, sürücü mahalli içindeki hava hareketinden kaynaklanan hava uğultusunu engellemek ve yolcuların akustik konforunu korumak için bir kanat yavaş yavaş açılır. Tavan kapatıldığında kanat otomatik olarak kapanır. Tavan açıkken, bu kanat manuel olarak kapatılabilir ve ortasında sabitlenebilir : kanadın üst tarafında bulunan dilciğe dikey olarak basınız ve dilciği kertiğe klipsleyiniz. Kanadı manuel olarak serbest bırakmak ve açmak için kertiğinden çıkartmak amacıyla dilciğe dikey olarak basınız ve hafifçe kendinize çekiniz. Güvenlik nedeniyle tavanın açma ve kapatma kumandasını hız 120 km/s üzerindeyken asla kullanmayınız. Tavan manevrası aracın hızı 120 km/s geçmeden başlatıldıysa, bu hızın geçilmesi gerçekleşmekte olan manevraya göre aşağıdaki durumlara yol açar : - A alanında gerçekleşmekte olan manevra durdurulur, - B alanında gerçekleşmekte olan bir açılma manevrası sonuna kadar getirilir,

11 9 Açılışlar Kullanma önlemleri - B alanında gerçekleşmekte olan bir kapanma manevrası durdurulur ve tavan 3 nolu konuma kadar otomatik olarak tamamen açılır, - "Antipanik" işlevinden dolayı tavanın B alanında bir açılma veya kapanma manevrası sonuna kadar getirilir. Aracın hızı 120 km/s üzerinde olduğu sürece yeni bir tavan manevrası yapılamaz. Ekrana gelen bir mesaj size tavan manevrasının mümkün olmadığını (hız çok fazla yüksek) hatırlatacaktır. Açık veya kapalı tavan üzerine bir nesne koymak yasaktır. Tavana zarar vermemek için kar veya buz durumunda açmayınız. Tavan üzerinde yığılmış olan kar veya buzu çıkartmak için sivri aletler kullanmayınız. Bagaj camı üzerinde oluşabilecek buzu çıkartmak için püskürtmeli ürünler veya buz kazıyıcı kullanmayınız. Tavan tamamen açıkken, arka camın buzunu çözdürme işlevini devreye sokmaktan kaçınınız (aşırı ısınma tehlikesi). Kumaş üzerinde kırışıklık oluşumunu sınırlamak için tavanı uzun dönemli açık bırakmamanız tavsiye olunur. Tavan açıkken, aracın klima sistemini çalıştırmanız tavsiye edilmez. Tavan açıkken, tavan kirişi üzerinde oturmak veya üzerine eşya koymak kesinlikle yasaktır. Araç uzun süre dışarıda park edilecekse tavanı bir kılıf ile korumanız tavsiye olunur. Aracı park ettiğinizde tavanı kapatmanız tavsiye edilir. Tavan kapalıyken bile aracın içinde değerli eşya bırakmamak daha ihtiyatlıdır. Aracı terk ederken, tavanın istenmeyen bir manevrasından kaçınmak için anahtarı kontaktan çıkartınız. Eğer aracınız sesli komutlar sistemiyle donatılmışsa, aracı tavan açıkken sürerken sistem düzgün çalışmayabilir. Tavan açma ve kapama kumandasının elektrikli motorlarının koruması : tavanın arka arkaya açılma ve kapanma manevraları sonrasında elektrikli motorların ısınması tavanın artık ne açılmasına ne kapanmasına izin vermeyebilir. 10 dakika boyunca manevra yapmadan motorları soğumaya bırakınız.

12 Açılışlar Sınırlı işleyiş Sıfırlama Mekanik açma ve kapama kumandası Tavan işleyişinin otomatik modu kullanılamıyorsa, sistemi sıfırlamak gerekir. Tavanın kapanış yönüne doğru kumandayı basılı tutunuz. Yaklaşık 5 saniye sonra tavan 0 konumuna kadar tamamen kapanır ardından birkaç milimetre geri gider. Tavan sıfırlanmıştır. Arıza durumunda tavan manuel olarak hareket ettirilebilir. Tavanın B alanında durması durumunda ekranda bir mesaj sizden tavan manevrasını hemen tamamlamanızı ister. Kumandaya : - 3 nolu konuma ulaşmak için açma yönünde, - 2 nolu konuma ulaşmak için kapatma yönünde devamlı basınız. Sıfırlama prosedürü esnasında kumandayı bırakmayınız. Bu prosedür mutlaka motor çalışırken gerçekleştirilmelidir. Bagajın üst döşemesinde bulunan delikten ulaşılabilen altıgen yuvaya 4 mm'lik bir alyan anahtarı (araçla birlikte verilmez) sonuna kadar sokunuz. Tavanın açılması ve kapanması anahtarı uygun yöne çevirerek gerçekleştirilir. Tavan B alanında duruyorken aracı sürmek yasaktır. Bagaj açıkken, B alanındaki tavanı manuel olarak açmayınız.

13 11 Açılışlar Bagaj Açma Kapama Bagaj kapısı iyi kapanmadığında : - motor çalışırken, birkaç saniye boyunca çok işlevli ekranda bir mesaj ile birlikte bu gösterge lambası yanar, - araç hareket halindeyken (sürat 10 km/saat'ten üzerinde), birkaç saniye boyunca çok işlevli ekranda bir mesaj ve sesli bir ikaz ile birlikte bu gösterge lambası yanar. Uzaktan kumanda veya anahtar ile aracın kilitlerini açtıktan sonra, açma kumandasına basınız ve bagaj kapısını kaldırınız. Kapağın ortasına bastırarak bagaj kapısını indiriniz. Kenarlara bastırarak bagaj kapısını indirmek hiç tavsiye edilmez. Bagaj kapısı düzgün kapanmamışsa, tavanın B alanında açılması mümkün değildir. Bagaj kapısının düzgün kapandığını kontrol ediniz.

14 12 Açılışlar Tavan B alanındayken bagajın açılma koşulları B alanındayken bagajın ve tavanın birbirleriyle çatışmasını engellemek için, bagajın açılabilmesi tavanın konumuna göre koşullandırılmıştır. Tavan B alanında bir açılma manevrası gerçekleştiriyorsa, bagaj açma kumandasına bir kez basılması tavanın kapatılmasına neden olur. Tavan 2 nolu konuma geldiğinde bagaj açılacaktır. Bu durumda artık bagaj kapısını kaldırabilirsiniz. Tavan B alanında bir kapanma manevrası gerçekleştiriyorsa, bagaj açma kumandasına bir kez basılması tavanın hareketini etkilemez ama bagaj kapısının açılma hareketi yalnızca tavan 2 nolu konuma geldiğinde başlayacaktır. Bu durumda artık bagaj kapısını kaldırabilirsiniz. "Antipanik" işlevinden dolayı tavanın B alanında bir açılma veya kapanma manevrası esnasında, bagaj açma kumandası çalışmaz. Tavan 2 veya 3 nolu konuma geldiğinde yeniden işler duruma gelecektir. Tavan 3 nolu konumdaysa, bagaj açma kumandasına bir kez basılması tavanın 2 nolu konuma kadar kapanmasına neden olur. Tavan o konuma geldiğinde, bagaj kapısının açılma işlevi devreye girer. Bu durumda artık bagaj kapısını kaldırabilirsiniz.

15 13 Açılışlar Acil durum kumandası Akünün veya merkezi kilit sisteminin arıza yapması durumunda, mekanik olarak bagajın kilidini açmayı sağlayan tertibat. Kilidin açılması Bagajın içerisinden 2 adet kilide erişebilmek için arka oturma sırasını yatırınız. Bagajın kilidini açmak için her bir yan kilidin A deliğine küçük bir tornavida sokunuz. Bagajı açmadan evvel tavanın B alanında olmadığını kontrol ediniz.

16 14 Düzenlemeler Arka tablet Arka tablet sabittir. Tavanı tamamen açmadan evvel, arka tabletin üzerinde hiç bir şey kalmamasına dikkat ediniz. Tavan tamamen açıkken bagaj camı arka tabletin üzerine yaslanır. Bagaj camı üzerine hiçbir eşya koymayınız.

17 15 Pratik bilgiler Bir ampulün değiştirilmesi 3D arka lambalar 1. LED'li 3D park lambaları (diyot). 2. LED'li stop / park lambaları (diyot). 3. LED'li yan park lambaları (diyot). 4. Sinyal lambaları (PY21W sarı). 5. Sis lambası, sol taraf (H21W kırmızı) Geri vites lambası, sağ taraf (H21W). Kırmızı veya sarı renkli "ambre" tipi ampuller, sinyal lambaları veya sis lambası gibi yalnızca aynı renk ve özelliklerde ampullerle değiştirilmelidir. Lambalara erişim Bagajı açınız. İlgili yan bagaj döşemesinde bulunan erişim kapağını çıkartınız. Lambanın sabitleme kelebek somununu sökünüz. Lamba konektörünün klipsini açınız. Aynı doğrultuda kalarak lambayı dikkatlice dışarıya doğru çıkartınız. Yerine takarken, işlemleri tersine yapınız. Aracın hizasında kalarak lambayı kılavuzlarına sokmaya dikkat ediniz. Sinyal lambalarının (4) ve sis veya geri vites lambasının (5) değiştirilmesi Ampulü çeyrek tur döndürünüz ve değiştiriniz. LED'li (diyot) stop ve park lambalarının değiştirilmesi Bu tip diyotlu lambaları değiştirmek için bir kalifiye servis atölyesi veya CITROËN servis ağına başvurunuz.

18 16 Pratik bilgiler Bir sigortanın değiştirilmesi 3 adet sigorta açılır tavana ayrılmıştır. Arka tabletin altındaki sigortalar Motor bölümündeki sigorta (maxi sigorta) Sigorta N Amper İşlevler MF08 40 A Açılır tavan Bagajın üst döşemesinin klipslerini açmak için sol taraftan başlayarak döşemeyi aşağıya doğru çekiniz. Aşağıya doğru devirerek döşemeyi çıkartınız. Sigortaları değiştiriniz. Yerine takarken, bagajın dibinden başlayarak bu işlemleri sırayla tersine gerçekleştiriniz. Maxi sigortalar elektrik sistemlerinin ek korumasıdır. Maxi sigortalara tüm müdahaleler bir kalifiye servis atölyesi veya CITROËN servis ağı tarafından yapılmalıdır. Sigorta N Amper İşlevler - 20 A Açılır tavan - 20 A Açılır tavan Sigorta arızalandığında tavan B alanında bulunuyorsa, bagajı açmak imkansızdır. Bagajı açabilmek ve sigortaları değiştirebilmek amacıyla, ilk önce tavanı bagajın içinden (arka oturma sırasını yatırarak) manuel olarak kapatınız.

19 17 Pratik bilgiler Bakım tavsiyeleri Aracınızın bakımına ilişkin genel tavsiyeler, bakım ve garanti kitapçığında ayrıntılı olarak verilmiştir. Kumaş Kumaşı yıkamadan evvel, yumuşak bir fırça veya elektrikli süpürge kullanarak yüzeyi mümkün olabildiğince temizleyiniz. Aracınızı rulolu otomatik bir istasyonda veya su hortumu ile yıkamanızı tavsiye ederiz. Tavana zarar vermemek amacıyla, yüksek basınçlı yıkama yapmak kesinlikle yasaktır. Aracınızın güneşe doğrudan maruz kalmasına izin vermeyiniz ve gölgede kurumaya bırakınız. Lekeleri çıkartmak için, bir sünger ve sabunlu su ile hafifçe bastırınız (asla ovalamadan) ardından kumaşı hemen tatlı su ile durulayınız. Kumaşa zarar verebilen yakıcılığı yüzünden kuş pisliklerini veya bitkisel reçine lekelerini beklemeden çıkartınız. Kumaşın düzenli bakımını sağlamak ve ilk günkü görünüşünü korumak için, "TECHNATURE" yelpazesinden ekolojik "Böcek lekesi - Kumaş tavan temizleyici" ürünü kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu ürünü satın almak için CITROËN servis ağına başvurunuz. Kumaşı temizlemek için, kimyasal ürünler, deterjan, leke çıkartıcı, çözücü ürünler, alkol, benzin asla kullanmayınız. Kumaşı su geçirmez hale getirmek için, yalnızca kumaş tavanlara özel su geçirmezlik sağlayan ürünler kullanınız.

20 18 Teknik özellikler MODELLER : Tip varyant versiyon : SB... MOTORLAR VE VİTES KUTULARI HMZ0 5FS0 5FS9 5FV8 5FN8 * BENZİNLİ MOTORLAR VTi 82 VTi 120 THP 155 THP 150 * Silindir hacmi (cm 3 ) Silindir çapı x strok (mm) 75 x 90,5 77 x 85,8 77 x 85,8 Azami güç : AET standardı (kw) * Azami güç rejimi (devir/dakika) Azami tork : AET standardı (Nm) Azami tork rejimi (devir/dakika) Yakıt Kurşunsuz Kurşunsuz Kurşunsuz Katalizör Evet Evet Evet VİTES KUTULARI Düz (5 vites) Düz (5 vites) Oto. (4 vites) Düz (6 vites) YAĞ KAPASİTELERİ (litre olarak) Motor (fitre değişimi dâhil) 3,25 4,25 4,25 4,25 * Belçika için.

21 19 Teknik özellikler AĞIRLIKLAR VE ÇEKİLEBİLİR YÜKLER (kg olarak) Benzinli motorlar VTi 82 VTi 120 THP 155 THP 150 * Vites kutuları Düz Düz Oto. Düz Tip varyant versiyon : SB... HMZ0 5FS0 5FS9 - Boş ağırlık Harekete hazır ağırlık Teknik olarak izin verilen azami ağırlık (TİAA) - Hareket halindeki izin verilen toplam ağırlık (HHKTA) % 12 derece eğim - Frenli römork (HHKTA sınırları dâhilinde) % 12 derece eğim - Frenli römork ** (HHKTA sınırları dâhilinde yük nakliyle) 5FV8 5FN8 * Frensiz römork Ok üzerinde önerilen yük * Belçika için. ** HHKTA sınırları dâhilinde, çekici aracın TİAA'sından aynı miktarda düşülmek şartıyla, frenli römork ağırlığı yükseltilebilir ; dikkat, az yüklenmiş bir araçla römork çekmek, yol tutuşunu bozabilir. Gösterilen HHKTA'nın ve çekilebilir ağırlıkların değerleri azami 1000 metrelik bir irtifa için geçerlidir ; her ek 1000 metre için, çekilebilir ağırlık % 10 azaltılmalıdır. Aracınız çekici araç konumunda ise, aracınızın hızı 100 km/sa geçmemelidir (ülkenizde geçerli olan mevzuata uyunuz). Motoru korumak için, yüksek dış sıcaklıklar aracın performansını düşürebilir ; dış sıcaklık 37 C'nin üzerinde ise çekilen ağırlığı sınırlayınız.

22 20 Teknik özellikler MODELLER : Tip varyant versiyon : SB... DİZEL MOTORLAR MOTORLAR VE VİTES KUTULARI 9HP8/PS e-hdi 90 PF Silindir hacmi (cm 3 ) Silindir çapı x strok (mm) 75 x 88,3 Azami güç : AET standardı (kw) 68 Azami güç rejimi (devir/dakika) Azami tork : AET standardı (Nm) 230 Azami tork rejimi (devir/dakika) Yakıt Katalizör Mazot Evet Partikül filtresi (PF) Evet VİTES KUTULARI Otomatikleştirilmiş Düz (6 vites) YAĞ KAPASİTELERİ (litre olarak) Motor (filtre değişimi dâhil) 3,75.../S : Stop & Start sistemiyle donatılmış e-hdi modeli.

23 21 Teknik özellikler AĞIRLIKLAR VE ÇEKİLEBİLİR YÜKLER (kg olarak) Dizel motorlar e-hdi 90 PF Vites kutuları Tip varyant versiyon : SB... Otomatikleştirilmiş Düz (6 vites) 9HP8/PS - Boş ağırlık Harekete hazır ağırlık Teknik olarak izin verilen azami ağırlık (TİAA) - Hareket halindeki izin verilen toplam ağırlık (HHKTA) % 12 derece eğim - Frenli römork (HHKTA sınırları dâhilinde) % 12 derece eğim - Frenli römork * (HHKTA sınırları dâhilinde yük nakliyle) - Frensiz römork Ok üzerinde önerilen yük 46 * HHKTA sınırları dâhilinde, çekici aracın TİAA'sından aynı miktarda düşülmek şartıyla, frenli römork ağırlığı yükseltilebilir ; dikkat, az yüklenmiş bir araçla römork çekmek, yol tutuşunu bozabilir. Gösterilen HHKTA'nın ve çekilebilir ağırlıkların değerleri azami 1000 metrelik bir irtifa için geçerlidir ; her ek 1000 metre için, çekilebilir ağırlık % 10 azaltılmalıdır. Aracınız çekici araç konumunda ise, aracınızın hızı 100 km/sa geçmemelidir (ülkenizde geçerli olan mevzuata uyunuz). Motoru korumak için, yüksek dış sıcaklıklar aracın performansını düşürebilir ; dış sıcaklık 37 C'nin üzerinde ise çekilen ağırlığı sınırlayınız

24 Boyutlar (mm olarak) 22 Teknik özellikler

25

26

27 Bu kullanım kılavuzu ürün yelpazesinde mevcut olan bütün donanımları içerir. Donanım seviyesine, modeline ve satışa sunulduğu ülkenin özelliklerine göre aracınızda bu belgede belirtilen donanımlardan bir kısmı bulunur. Verilen tanımlar ve şekiller bağlayıcı değildir. Automobiles CITROËN, işbu kullanım kılavuzu'nu güncellemeye mecbur olmadan teknik özellikleri, aksesuarları ve donanımları değiştirme hakkını saklı tutar. Bu belge aracınızın ayrılmaz bir parçasıdır. Aracınızı satarken kılavuzu yeni sahibine vermeyi unutmayınız. Automobiles CITROËN, hurda araçlar ile ilgili Avrupa mevzuatı (2000/53 nolu yönetmelik) düzenlemelerinin uygulanmasıyla, mevzuatta tespit edilen hedefl ere ulaştığını ve piyasaya sürdüğü ürünlerin imalatında geri dönüşümden gelen maddelerin kullanıldığını garanti eder. Automobiles CITROËN A.Ş.'nin yazılı izni olmadan bu kılavuzun kısmen dahi olsa yayınlanması veya tercüme edilmesi yasaklanmıştır. Aracınıza her tip müdahale için teknik bilgiye, yetkiye ve uygun cihazlara sahip olan bir kalifi ye servise başvurunuz ; CITROËN servis ağı tüm bunları size sağlayabilir. AB'de basılmıştır. Turc I Dconcept Diadeis Edipro

28

KULLANIM KILAVUZU - EK

KULLANIM KILAVUZU - EK KULLANIM KILAVUZU - EK Hoş geldiniz Bu belge DS3 CABRIO'nuzun sunumuna ve kullanımına ilişkin özel durumları ele alır. Diğer açıklamaların ve özelliklerin tümünü öğrenmek için DS3 kullanım kılavuzuna ve

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU - EK

KULLANIM KILAVUZU - EK KULLANIM KILAVUZU - EK Hoş geldiniz Bu belge DS3 CABRIO'nuzun sunumuna ve kullanımına ilişkin özel durumları ele alır. Diğer açıklamaların ve özelliklerin tümünü öğrenmek için DS3 kullanım kılavuzuna ve

Detaylı

SÜRÜCÜ MAHALLİ

SÜRÜCÜ MAHALLİ 4 - ELE ALIŞ SÜRÜCÜ MAHALLİ 1. Hız sabitleyici / sınırlayıcı kumandası. 2. Direksiyon ayarlama kumandası. 3. Aydınlatma ve sinyal lambaları kumandası. 4. Gösterge tablosu. 5. Sürücü Airbag'i. Korna. 6.

Detaylı

P R A T İ K B İ L G İ L E R

P R A T İ K B İ L G İ L E R BIR AMPULÜN DEĞIŞTIRILMESI Ön lambalar Xenon farlı model (D1S)! Farlar, koruyucu bir vernikle kaplanmış polikarbonat bir camla donatılmışlardır : kuru veya aşındırıcı bir bez, deterjan veya çözücü ürünlerle

Detaylı

Aracın tüm kilitlerinin açılması. Aracın tüm kilitlerinin kapatılması. 2b. : başlık simgesi. : sayfa simgesi

Aracın tüm kilitlerinin açılması. Aracın tüm kilitlerinin kapatılması. 2b. : başlık simgesi. : sayfa simgesi Dış Anahtar - Uzaktan kumanda 2a 6 Aracın tüm kilitlerinin açılması. Aracın tüm kilitlerinin kapatılması. 2b 6b İşaretler : başlık simgesi 6a : sayfa simgesi Sürgülü yan kapı 2a 17 Kulpu önce kendinize

Detaylı

4 SUNUM İLETİŞİM PEUGEOT HİZMETİNİZE BİR İNTERNET SİTESİNİ SUNAR. Başlıkların içerisinde işaretler, dikkatinizi sınıflandırılmış bir içeriğe çeker:

4 SUNUM İLETİŞİM PEUGEOT HİZMETİNİZE BİR İNTERNET SİTESİNİ SUNAR. Başlıkların içerisinde işaretler, dikkatinizi sınıflandırılmış bir içeriğe çeker: 4 SUNUM Bu kullanım kılavuzu, daha ilk kullanımından itibaren aracı tanıdık kılmak ve sık kullanılan işlevlerini öğretmek için tasarlanmıştır. Her biri kendine özel rengi sayesinde tanımlanan 10 başlıktan

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı

İnternetteki kullanım kılavuzu

İnternetteki kullanım kılavuzu Kullanım kılavuzu İnternetteki kullanım kılavuzu İnternet ağı üzerindeki kullanım kılavuzu ile ayrıca aşağıdaki ayraç şekilciği ile simgelenen ve böylece kolayca tanımlanabilen en yeni bilgilere ulaşabilirsiniz

Detaylı

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

OPEN ADVANCE V.1.1 FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU OPEN ADVANCE V.. FOTOSELLİ OTOMATİK KAPI SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Adres : SAKARYA. ORG.SAN.BÖL. 964 ADA PARSEL NO: HENDEK/SAKARYA Tel No : 009 064 64 8 0 Fax No : 009 064 64 8 3 www.alkur.com.tr info@alkur.com.tr

Detaylı

Uzaktan Kumandalı Kablosuz Motorlu Silindir KULLANMA KILAVUZU URC 60

Uzaktan Kumandalı Kablosuz Motorlu Silindir KULLANMA KILAVUZU URC 60 Uzaktan Kumandalı Kablosuz Motorlu Silindir KULLANMA KILAVUZU URC 60 UZAKTAN KUMANDALI SİLİNDİR ve MONTAJI Açma Silindir Topuz Tam Tur Kilitleme Tur Kilitleme Topuz Vidası Gösterge Kapıdaki silindiri çıkartın.

Detaylı

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu.

Cihazın Tanıtımı. Kontrol Ünitesi. IP Koruma Sınıfı: IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye kadar su geçirmez. 360 Algılama Ucu. Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma - Kapama / Hassasiyet (+) Mod / / Hassasiyet (-) LED Aydınlatma Ses Çıkışı LED Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı IP67 - Toza karşı korumalı ve 1 metreye

Detaylı

quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! VOLVO C70 Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir.

quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! VOLVO C70 Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. VOLVO C70 quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. Bu Hızlı Kılavuzu incelemeniz yeni Volvo nuzu onaylamak için gerekçelerinizi arttıracaktır. Detaylı bilgiler

Detaylı

PRATİK BİLGİLER GEÇICI LASTIK TAMIRI KITI. Erişim. Alet listesi. Diğer aksesuarlar

PRATİK BİLGİLER GEÇICI LASTIK TAMIRI KITI. Erişim. Alet listesi. Diğer aksesuarlar 165 GEÇICI LASTIK TAMIRI KITI En yakın servise gidebilmeniz için lastiğin geçici olarak tamir edilmesini sağlayan ve bir kompresör ve bir delik tıkama ürününden oluşan tam bir sistemdir. Alet listesi Diğer

Detaylı

Kullanım Kılavuzu

Kullanım Kılavuzu www.makrodedektor.com Kullanım Kılavuzu Cihazın Tanıtımı 360 Algılama Ucu Kontrol Ünitesi Açma / Kapama Titreşim / Ses & LED LED Aydınlatma Ses Çıkışı Hassasiyet Ayarı Pil Yuvası IP Koruma Sınıfı IP67

Detaylı

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU STF1000 FIRIN KONTROL SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 1 TUŞLAR: START : Program çalıştırmak için kullanılır. STOP: Çalışmakta olan programı sonlandırmak için kullanılır. Stop tuşuna 1 kez basıldığında program

Detaylı

Volkswagen New Beetle Far Ampul Değiştirme

Volkswagen New Beetle Far Ampul Değiştirme Volkswagen New Beetle Far Ampul Değiştirme 2002 ve sonrası Volkswagen New Beetle far ampulünü değiştirin. Yazan: Nick Ivanov GİRİŞ bunu nasıl açık olmayabilir rağmen, Volkswagen New Beetle bir yanmış far

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 18

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 18 Installation instructions, accessories Talimat No 31346062 Sürüm 1.2 Parça No. 31346058, 31414907 Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli- 31346062 - V1.2 Sayfa

Detaylı

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote

Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Vehicle Security System VSS3 - Alarm system remote Alarm sistemi uzaktan kumandası Kurulum kılavuzu - Turkish Sayın Müşterimiz, Bu kılavuzda bazı özellikleri aktive ve deaktive atmek için gereken bilgileri

Detaylı

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Araç orijinal uzaktan sistemi Kurulum kılavuzu - Turkish Sayın Müşterimiz, Bu kılavuzda bazı özellikleri aktive ve deaktive atmek için gereken bilgileri

Detaylı

İnternetteki kullanım kılavuzu

İnternetteki kullanım kılavuzu Kullanım kılavuzu İnternetteki kullanım kılavuzu İnternet ağı üzerindeki kullanım kılavuzu ile ayrıca aşağıdaki ayraç şekilciği ile simgelenen ve böylece kolayca tanımlanabilen en yeni bilgilere ulaşabilirsiniz

Detaylı

SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU

SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Güvenlik ve Uyarılar a. Uyarılar b. Güvenlik Önlemleri 2. Cihaz Tanımı a. Solar Jeneratör 600W/1000W/2000W b. Tasarım

Detaylı

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC

Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC Kablosuz Dokunmatik Tuş Takımı KULLANIM KILAVUZU KC / BKC 2 1. PARÇALAR ve MONTAJ Dokunmatik Tuşlar Gösterge Montaj Delikleri (Arka Kapak) Kilitme Butonu Menü Butonu Pil Değişimi İçin Vida 3 Cihazı, solda

Detaylı

İnternetteki kullanım kılavuzu

İnternetteki kullanım kılavuzu İnternetteki kullanım kılavuzu CITROËN internet sitesinde, "MyCitroën" bölümünde kullanım kılavuzunuz'u bulabilirsiniz. Bu kişisel alan, ürünleriniz ve hizmetleriniz hakkında bilgiler sunar, marka ile

Detaylı

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK TALİMATLARI Talimatlara uyulmaması nedeniyle hasar oluşması durumunda garanti geçerli değilir.o yüzden talimatları lütfen iyice okuyun. Bu talimatları saklayın. Bu ürünü düşürmeyin,

Detaylı

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ŞARJLI MATKAP MODEL RTM306 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 4 6 7 1 2 5 3 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. UÇ TUTUCU 2. AYDINLATMA IŞIĞI 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. TORK KONTROL 5. YÖN DEĞİŞTİRME 6. ŞARJ SEVİYE IŞIĞI

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 18

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 18 Installation instructions, accessories Talimat No 31346064 Sürüm 1.2 Parça No. 31346060, 31414905 Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli- 31346064 - V1.2 Sayfa

Detaylı

İnternetteki kullanım kılavuzu

İnternetteki kullanım kılavuzu İnternetteki kullanım kılavuzu CITROËN internet sitesinde, "Mycitroën" bölümünde kullanım kılavuzunuz'u bulabilirsiniz. Bu kişisel alan, ürünleriniz ve hizmetleriniz hakkında bilgiler sunar, marka ile

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

Dizel Motorlu Araçlar için Kullanım Kılavuzu Eki

Dizel Motorlu Araçlar için Kullanım Kılavuzu Eki Dizel Motorlu Araçlar için Kullanım Kılavuzu Eki Bu ekte dizel motorlu araçlara özgü detaylı açıklamalar ve talimatlar yer almaktadır. Dizel motorlu aracınızı kullanmadan önce lütfen dikkatli bir şekilde

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik İlan no: 332326 Toyota Corolla Sedan 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden ÖĞRETMENDEN TOYOTA COROLLA 1.6 ELEGANT- OTOMATİK 56.250 TL İlan tarihi: 8 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar,

Detaylı

WINGO2024-3524 Hızlı Kullanma Kılavuzu

WINGO2024-3524 Hızlı Kullanma Kılavuzu WINGO2024-3524 Hızlı Kullanma Kılavuzu Mekanik Montaj 1) Motorları kapıların açılma yönüne göre Motor1 i sol kanada, Motor2 yi sağ kanata takınız. Başka türlü bağlantılarda kapıların programlamasında sıkıntı

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 22

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 22 Installation instructions, accessories Talimat No 31324634 Sürüm 1.0 Parça No. 31414859, 31373184 Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli- 31324634 - V1.0 Sayfa

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KILAVUZU

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KILAVUZU OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KILAVUZU www.fogmaker.com Art. No. 8012-011 Edition 2.1 1 Genel açıklama Bu otobüs, motor bölmesi ve olası ayrı ısıtma alanları için tam otomatik bir yangın söndürme sistemi ile donatılmıştır.

Detaylı

NİCE TURKİYE. ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu ELEKTRİKSEL BAĞLANTI

NİCE TURKİYE. ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu ELEKTRİKSEL BAĞLANTI ELEKTRİKSEL BAĞLANTI ROBUS 600-1000 Hızlı Kullanma Kılavuzu Bağlantı yapılmayan hiçbir yere köprüleme yapmanıza gerek yok. Bağlantilarınızda Nice marka ürünleri kullanmanızda fayda vardır. SMX2 Bağlantısı

Detaylı

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER

5-14 KURULUM AYARLARI CALIŞMA FONKSİYONLARI MEKANÝK KURULUM ARIZA DURUMLARI GÜVENLÝK UYARILARI TEKNÝK ÖZELLÝKLER 3 4 5-14 2 KURULUM AYARLARI 15-16 CALIŞMA FONKSİYONLARI 17-20 MEKANÝK KURULUM 21-22 ARIZA DURUMLARI 23 GÜVENLÝK UYARILARI 24 TEKNÝK ÖZELLÝKLER 25 3 07 08 06 10 11 09 Perde Radar ( Opsiyonel) 4 07 Kayış

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

şarj olmuyor Nintendo DS Tamir

şarj olmuyor Nintendo DS Tamir şarj olmuyor Nintendo DS Tamir Tamir değiştirilmesi ya da EM10 filtresi atlayarak arıza şarj etmiyor. Yazan: Knut GİRİŞ DSL YOK şarj ışığı var ve pil şarj olmuyorsa, anakart üzerindeki EM10 güç kaynağı

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N

Kullanım Kılavuzu Talaş Nem Ölçüm Cihazı PCE-WT1N PCE Teknik Cihazları Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Küçükçekmece / İstanbul Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr.pce-instruments.com/turkish

Detaylı

VOLVO S80 Quick Guide

VOLVO S80 Quick Guide VOLVO S80 Quick Guide yeni volvo'nuza hoşgeldiniz! Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. Bu Quick Guide okuduktan sonra yeni Volvo'nuzu çok daha fazla beğeneceksiniz. Ayrıntılı bilgileri Kullanıcı

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 22

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 22 Installation instructions, accessories Talimat No 31324633 Sürüm 1.0 Parça No. 31414859, 31373184 Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli IMG-264110 Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli- 31324633

Detaylı

DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HCT 60 1/X HCT 90 1/X

DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HCT 60 1/X HCT 90 1/X DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HCT 60 1/X HCT 90 1/X 1 2 3 4 5-1 - 6 7 8 9 10-2 - 11 12 14 13 15-3 - 16 17 A B C D E 18 19 20 04307553/1N - KB170s.n. - 4 - KURULUM VE KULLANIM TALIMATLARI TANIMLAMA

Detaylı

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar:

Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları. 1.0 Genel Uyarılar: Vertex PolyCure 25 için Kullanım Talimatları 1.0 Genel Uyarılar: 1.1 Cihaz kullanılmadan önce bu kullanım kılavuzu dikkatle okunur. 1.2 PolyCure 25 kullanan kişinin işinde profesyonel olması gerekir ve

Detaylı

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS

Citroen C4 Coupe 2.0 VTS İlan no: 233363 Citroen C4 Coupe 2.0 VTS Sahibinden 215 hp ile MAT Yaptık Üzerine de Pro.Ses Sistemi Koyduk 32.000 TL İlan tarihi: 30 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2005 Km

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU TC55 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Özellikler Alıcı Işık/Yakınlık Sensörü LED Dokunmatik Ekran Programlanabi lir Düğme Ses Kontrolü Programlanabi lir Düğme Mikrofon Hoparlör Şarj Kontakları Kamera Pil Kapağı

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! VOLVO V50 Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir.

quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! VOLVO V50 Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. VOLVO V50 quick guide YENİ VOLVO NUZA HOŞGELDİNİZ! Aracınızı tanımak heyecan verici bir tecrübedir. Bu Hızlı Kılavuzu incelemeniz yeni Volvo nuzu onaylamak için gerekçelerinizi arttıracaktır. Detaylı bilgiler

Detaylı

İnternetteki kullanım kılavuzu

İnternetteki kullanım kılavuzu Kullanım kılavuzu İnternetteki kullanım kılavuzu Kullanım kılavuzunuzu internette incelemek için aşağıdaki erişim seçeneklerinden birini seçiniz. Citroën internet sitesinde, "MyCITROËN" bölümünde kullanım

Detaylı

TELESKOPİK MERDİVEN KULLANMA KILAVUZU

TELESKOPİK MERDİVEN KULLANMA KILAVUZU TELESKOPİK MERDİVEN KULLANMA KILAVUZU Açık Kilitli 1 2 150 kg 3 KULLANIM KILAVUZU Genel Bilgiler Teleskopik merdiven kapalı halden (Resim, tümüyle açılabilir (Resim 2) yada ihtiyaca göre ara ölçülerde

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Nice MC424. Kontrol Ünitesi

Nice MC424. Kontrol Ünitesi Nice MC424 Kontrol Ünitesi TR A E B C F= 30 mm D C B 90 100 100 110 120 130 Model: Wg2024 WG3524 (mm) C B WINGO 2024... 90 110 120 101 110 D (mm): 700 850 E (mm) 100 600 750 110 590 740 120 580 730 130

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik İlan no: 332800 Toyota Corolla Sedan 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden YETKİLİ SERVİS BAKIMLI, BOYASIZ, DEĞİŞENSİZ VE HASARSIZ 57.500 TL İlan tarihi: 13 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl

Detaylı

İnternetteki kullanım kılavuzu

İnternetteki kullanım kılavuzu İnternetteki kullanım kılavuzu CITROËN internet sitesinde, "MyCitroën" bölümünde kullanım kılavuzunuz'u bulabilirsiniz. Bu kişisel alan, ürünleriniz ve hizmetleriniz hakkında bilgiler sunar, marka ile

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Tutma Kolu Tente Taşıma Kulpu Kilitleme Mandalı Ön bar Ayaklık Fren Mandalı Ön tekerlek sabitleme mandalı KURULUM VE KULLANMA TALİMATLARI A: Emniyet kilidini

Detaylı

TEKNİK DOSYA SB KANATLI MAKAS - GÜVENLİK ETİKETLERİ - SEMBOL ANLAMI BULUNDUĞU YER. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Koruyucu giysi giyiniz.

TEKNİK DOSYA SB KANATLI MAKAS - GÜVENLİK ETİKETLERİ - SEMBOL ANLAMI BULUNDUĞU YER. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Koruyucu giysi giyiniz. Sıcak yüzey. Dokunmayınız. Radyatör, hidrolik yağ tankı ve boru hatları Koruyucu giysi giyiniz. paneli bölgesinde Çizme, bot vb. koruyucu ayakkabı kullanınız. paneli bölgesi Dikkat! Tehlike! Elektrik panosu,

Detaylı

Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu

Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu Arıza Tespit Cihazı Kullanım Kılavuzu KYMCO UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü ARIZA TESPİT CİHAZI KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ve UYARILAR Kişisel yaralanma,araçların

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU CITROËN BERLINGO

KULLANIM KILAVUZU CITROËN BERLINGO KULLANIM KILAVUZU CITROËN BERLINGO İnternetteki kullanım kılavuzu CİTROËN internet sitesinde, "MyCitroën" bölümünde kullanım kılavuzunuz'u bulabilirsiniz. Bu kişisel ve size özel alan, Marka ile direkt

Detaylı

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU RU1000 Uzaktan Kumandalı KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TANITIM 2 GÜÇ KAYNAĞI' NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN KUMANDAYI

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu

KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu KABLOLU KUMANDA Kullanıcı Kılavuzu 6 720 868 66 (2016/11) TR Klimamızı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Klimanızı kullanmadan önce lütfen bu kullanıcı kılavuzunu dikkatlice okuyun. Kablolu Kumandanın

Detaylı

ARAÇ PROJE ONAY GRUP BAŞKANLIĞI OKUL SERVİS ARACI TEKNİK MUAYENE RAPORU

ARAÇ PROJE ONAY GRUP BAŞKANLIĞI OKUL SERVİS ARACI TEKNİK MUAYENE RAPORU Doküman ULM-03-FR-04-035 Tadilatı Yapan Firmanın Adı Adresi Adı Soyadı MMO Sicil Yetkili Mühendisin SMM Büro Adı Büro Adresi ARAÇ BİLGİLERİ Marka Tip Ticari Adı Plaka Kategori/ Sınıf Araç Tanıtım Numarası

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş

KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş KALE KİLİT DIŞ TİCARET A.Ş Model: KD-050/50-100 PARMAK İZLİ KİLİT Kullanma Kılavuzu CE İÇİNDEKİLER Ürün Bilgileri 1.1 Ürün modeli ve özellikleri 1.2 Fonksiyonlar 1.3 Kilit parçaları ve özellikleri 1.4

Detaylı

İnternetteki kullanım kılavuzu

İnternetteki kullanım kılavuzu CITROËN BERLINGO İnternetteki kullanım kılavuzu CITROËN internet sitesinde, "MyCitroën" bölümünde kullanım kılavuzunuz'u bulabilirsiniz. Bu kişisel ve size özel alan, Marka ile direkt ve ayrıcalıklı bir

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana asılı tip FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE Bu Daikin klimayı aldığınız için teşekkür

Detaylı

EPC MVA-TVA-TOU TİPİ KUMANDA PANOLARI PARAMETRE AYAR KLAVUZU ÖNEMLİ NOT :

EPC MVA-TVA-TOU TİPİ KUMANDA PANOLARI PARAMETRE AYAR KLAVUZU ÖNEMLİ NOT : ÖNEMLİ NOT : 1.) Parametre ayarlarken dünya standartlarındaki oranlar kesinlikle artırılmamalıdır, eğer ihtiyaç duyuluyorsa motoru daha hassas korumak için düşürülebilir. 2.) Parametre ayarlarına girmeden

Detaylı

Nice RUN400HS RUN1200HS. Montaj Kılavuzu

Nice RUN400HS RUN1200HS. Montaj Kılavuzu Nice RUN400HS RUN00HS Montaj Kılavuzu TR 387mm 08mm 400mm 53mm 3 5 E 3 8 6 7 0 D C F 4 C 9 F B A 3 4 5 Max. 40mm 40 0 0 0 50 400 6 7 40 0 0 0 50 400 8 9 mm 0 3 3 8 mm 4 3 4 3 5 6 7 LUCYB S.C.A 4V 4W TX

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

-- - - KULLANIM KILAVUZU

-- - - KULLANIM KILAVUZU --- - -- - - KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TAN itim 2 GARANTİ ŞARTLAR! 2 KGK'NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ ŞEKİLLERİ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

KuLLaNIm KILavuzu CITROËN C-ELYSÉE

KuLLaNIm KILavuzu CITROËN C-ELYSÉE Kullanım kılavuzu CITROËN C-ELYSÉE İnternetteki kullanım kılavuzu Kullanım kılavuzunuzu internette incelemek için aşağıdaki erişim seçeneklerinden birini seçiniz. Citroën internet sitesinde, "MyCITROËN"

Detaylı

Stop Zaman Rölesi - Kullanıcı Ayarlı

Stop Zaman Rölesi - Kullanıcı Ayarlı Stop Zaman Rölesi - Kullanıcı Ayarlı Ürün Kodu 201.018.001-12V 201.018.002-24V Terminal Yapısı & Boyutlar & Diyagram Aksesuarlar 207.150.251 Soket 5 Terminalli, 5 Kablolu - Siyah (Standart kablo boyu 20

Detaylı

Honda Civic 1.6 Premium

Honda Civic 1.6 Premium İlan no: 244217 Honda Civic 1.6 Premium Sahibinden Direkt Sahibinden, Honda Civic Premium 1.6 i-vtec, Manuel 42.900 TL İlan tarihi: 26 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Tekirdağ, Çerkezköy,

Detaylı

Hibrid araçlarla çalışma. Hibrid araçlar ve hibrid sistemler hakkında genel bilgiler

Hibrid araçlarla çalışma. Hibrid araçlar ve hibrid sistemler hakkında genel bilgiler Hibrid araçlar ve hibrid sistemler hakkında genel bilgiler Hibrid araçlar ve hibrid sistemler hakkında genel bilgiler Scania'nın hibrid araçları içten yanmalı motor ve elektrikli motordan oluşan paralel

Detaylı

MONOFAZE MİKROİŞLEMCİLİ REDRESÖR KULLANIM KILAVUZU

MONOFAZE MİKROİŞLEMCİLİ REDRESÖR KULLANIM KILAVUZU MONOFAZE MİKROİŞLEMCİLİ REDRESÖR KULLANIM KILAVUZU Cihazı Devreye Almadan Önce Kullanım Kılavuzunu Mutlaka Okuyunuz. CİHAZIN İLK KURULUMU Cihazınızı Koyacağınız Yerin Zemini Düz Olmalıdır. Cihazın Çalışacağı

Detaylı

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Ses Seviyesi Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2242 GİRİŞ Bu cihaz fabrika, okul, ofis, aile vs gibi değişik yerlerdeki ses seviyelerini ölçmek için kullanılabilir.

Detaylı

sizi, tamamlayıcı bir bilgiye yönlendirir.

sizi, tamamlayıcı bir bilgiye yönlendirir. Bu yeni araç, pratiklik, konfor, güvenlik ve estetik konularında tüm isteklerinizi yerine getirmek üzere tasarlanmıştır. Aracınızdan tam anlamıyla yararlanabilmeniz için, elinizde "Kullanım kılavuzu" olmak

Detaylı

Dikkatinizi aşağıdaki noktaya çekiyoruz : PEUGEOT Otomobilleri tarafından onaylanmamış elektrikli bir aksesuarın ya da donanımın takılması,

Dikkatinizi aşağıdaki noktaya çekiyoruz : PEUGEOT Otomobilleri tarafından onaylanmamış elektrikli bir aksesuarın ya da donanımın takılması, ! Dikkatinizi aşağıdaki noktaya çekiyoruz : PEUGEOT Otomobilleri tarafından onaylanmamış elektrikli bir aksesuarın ya da donanımın takılması, aracınızın elektronik sisteminin arızalanmasına neden olabilir.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1

Kullanım Kılavuzu Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1 Gaz Kontrol Cihazları PCE-LD 1 Versiyon 1.1 01/07/2016 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 2 ÖZELLİKLER... 3 3 TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4 CİHAZ... 4 5 KULLANIMA HAZIRLIK... 5 5.1 Pilleri takma... 5 5.2 Soğutucunun

Detaylı

HOŞ GELDİNİZ. Semboller. Uyarı : Çevre koruması : Sayfaya yönlendirme : Bilgi :

HOŞ GELDİNİZ. Semboller. Uyarı : Çevre koruması : Sayfaya yönlendirme : Bilgi : HOŞ GELDİNİZ Bir 208 seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kullanım kılavuzu, hayatın her anında aracınızdan tamamıyla yararlanabilmeniz için düzenlendi. Böylece, daha ilk sayfalardan itibaren, aracınızın

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

SİSTEM İnverter Klimalar

SİSTEM İnverter Klimalar KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana monteli Kanal tipi FXM40LVE FXMQ40MVE FXMQ40MAVE FXMQ200MAV7 FXM50LVE FXMQ50MVE FXMQ50MAVE FXMQ250MAV7 FXM63LVE FXMQ63MVE FXMQ63MAVE FXM80LVE

Detaylı

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium

Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium Ford C-Max 1.6 TDCi 115 HP Titanium İlan no: 185832 İlan detayları Sahibinden 69.000 TL 15 Şub 2014 69.000 TL 01 Şub 2014 70.000 TL 31 Oca 2014 71.000 TL MEMURDAN TERTEMİZ MERAKLISINA CMAX İlan tarihi:

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

2SB5 doğrusal aktüatörler

2SB5 doğrusal aktüatörler 2SB5 doğrusal aktüatörler SIPOS 5 İşletim Kılavuzu Eki Basım 03.13 Değişiklik yapma hakkı saklıdır! İçindekiler SIPOS 5 İşletim Kılavuzu Eki İçindekiler İçindekiler 1 Temel bilgiler... 3 1.1 İşletim kılavuzuna

Detaylı

İnternetteki kullanım kılavuzu

İnternetteki kullanım kılavuzu Kullanım kılavuzu İnternetteki kullanım kılavuzu İnternet ağı üzerindeki kullanım kılavuzu ile ayrıca aşağıdaki ayraç şekilciği ile simgelenen ve böylece kolayca tanımlanabilen en yeni bilgilere ulaşabilirsiniz

Detaylı

İnternetteki kullanım kılavuzu

İnternetteki kullanım kılavuzu İnternetteki kullanım kılavuzu CITROËN internet sitesinde, "MyCitroën" bölümünde kullanım kılavuzunuz'u bulabilirsiniz. Bu kişisel ve size özel alan, Marka ile direkt ve ayrıcalıklı bir ilişki kurmanızı

Detaylı