23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni"

Transkript

1 23 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

2 Pozitron, Türkiye nin Dijital Cüzdan Haritasını Yayınladı Türkiye nin önde gelen mobil teknoloji geliştirme şirketlerinden biri olan Pozitron un hazırladığı ve Türkiye nin dijital cüzdan haritasını detaylı olarak incelediği rapor yayınlandı. Raporda dijital cüzdan teknolojisinin geçmişinden günümüze kadar geldiğimiz süreçteki gelişimi ve Türkiye de dijital cüzdan servisi veren şirketlerin detaylı analizleri yer alıyor. Perşembe günü düzenleyeceğimiz Webrazzi Ödeme Sistemleri konferansımızda Pozitron Kurucusu Fatih İşbecer in de konuşmacılar arasında olduğunu belirterek raporun detaylarına geçelim. Araştırmada incelenen ödeme sistemleri: BKM Express, FastPay, Garanti CepBank, igaranti, İninal, ipara, İş Bankası Parakod, İyzico, Mikro Ödeme, Mobilexpress, MobiKasaba, PayPal, Skrill, Shopamani, Turkcell Cep T-Cüzdan, Vodafone Cep Cüzdan bununla birlikte raporda detaylı olarak dijital cüzdan karşılaştırma tablosunun da yer aldığını ekleyelim. Pozitronun hazırladığı raporu incelemek için tıklayınız.

3 2015 Yılında Mobil Ödeme Çoğunlukla Para Transferi İçin Kullanılacak 1870 yılında Almanya da kurulan Deutsche Bank ın bir araştırması, mobil ödeme sistemlerinin 2015 te en çok hangi amaçlar için kullanılacağını tahmin ediyor. Grafiğe göre 2015 yılında mobil ödeme en çok para transferi için kullanılacak. %51 lik oranla para transferi birinci sırada yer alırken hemen arkasından ise %42 ile mobil satın alma geliyor. Diğer seçenekler ise %3 ile fatura ödeme ve ön ödemeki mobil satın alma. Bilet satın alma ise %1 lik bir orana sahip yılının bir tahminini yansıtan araştırma 2013 yılı içinde Almanya da yapıldı.

4 Tmob, Vodafone İçin Geliştirdiği ibeacon Teknolojili Mobil Ödeme Sistemini Tanıttı Tmob, Vodafone için ibeacon teknolojisiyle hazırladığı mobil ödeme sistemini tanıttı. Bu teknolojiyle kullanıcılar akıllı telefonlarıyla temassız olarak ödeme yapabilecekler. Vodafone Türkiye Genel Müdürlüğü binasındaki Lavazza Cafe de test edilen ibeacon ile mobil ödeme denemesi başarıyla gerçekleşmiş. Son kullanıcının ödemelerinde ibeacon ı ne zaman kullanmaya başlayacağına ilişkin net bilgi paylaşılmadı ancak kesin olan pek yakın zamanda hayatımıza girecek olan sistemin pazarlama ve ödeme sistemlerinde önemli değişiklikleri de beraberinde getirecek olması. Apple lisansıyla üretilen akıllı verici ibeacon teknolojisinin üç bileşeni var. Birincisi mağazalara yerleştirilen ibeacon vericileri. İkincisi Apple ın ios7 işletim sistemli akıllı telefonlarında kullanılan mobil cüzdan uygulaması. Son olarak da telefonla uygulamanın iletişimini sağlayan entegrasyon. ibeacon, iphone4s ve üstü modellerin sahiplerine, yani halihazırda 200 milyon iphone sahibine, lokasyonlarına ve vericiye yakınlıklarına göre özelleştirilmiş bildirimler ulaştırıyor. Video için tıklayınız.

5 BTCTurk ün 3 Bin Aktif Üyesi Günde Ortalama 500 Bin Liralık Bitcoin İşlemi Yapıyor Bitcoin son zamanlarda epeyce çalkantılı günler geçiriyor. Fakat bu Bitcoin in dünya çapında her geçen gün daha fazla ilgi görmesine de engel olmuyor. Devletlerin büyük kısmı Bitcoin e halen mesafeli duruyor olsa da kullanan kişilerin sayısının artıyor olması, Bitcoin ile ödeme kabul edenlerin de sayısının artmasına neden oluyor. Webrazzi Ödeme 13 e bu konuyu konuşmak üzere BTCTurk kurucu ve yönetim kurulu başkanı Kerem Tibuk konuk oldu. BTCTurk, Türk pazarına hitap eden ilk BTC borsası. Kerem Tibuk konuşmasına öncelikle Bitcoin ve BTCTurk ile ilgili genel bilgiler vererek başladı. Tibuk şu anda BTCTurk ün sadece Türkiye pazarına hitap eden bir borsa olduğunu ama asıl hedeflerinin küresel çapta hizmet veren borsalardan biri haline gelmek olduğunu belirtti. Şu anda BTCTurk ün toplam üye sayısı 10 bini geçmiş durumda. Fakat bu üyelerin tamamı aktif işlem yapmış değil, sistemde gözlem yapmakla yetiniyor. Aktif işlem yapmış üye sayısı ise 3 bine ulaşmış.

6 Soner Canko: BKM Express in Kullanıcı Sayısı 220 Bine Ulaştı Bu yıl ikinci kez düzenlenen Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansı nın ilk konuşmasını BKM CEO su Soner Canko, Arda Kutsal ile söyleşi yaparak gerçekleştirdi. E-ticaret, kredi kartı sayıları ve kullanımı, mobil ödeme, BKM Express gibi birçok alanda özel veriler paylaşıldığı ve sektörün geleceği ile ilgili konuların konuşulduğu söyleşide ilk dikkat çeken verinin 2013 yılında internetten yapılan kartlı ödemelerin tutarı 35 milyar TL ye ulaşması bekleniyor ilk 10 ayında bu rakamın 29 milyar TL olarak gerçekleştiğini, 2012 yılında ise 25 milyar TL olduğunu hatırlatalım. Bu rakamlarla birlikte internetten yapılan kartlı ödemelerin 2013 yılın da %40 büyüdüğü Soner Canko nun aktardığı bir diğer bilgi. İnternetten yapılan kartlı ödeme tutarının toplam kartlı ödemelere oranı 2013 yılında %8,4 ile yılı tamamlaması beklenirken 2012 yılında bu oranın %7,2 olduğunu ve geçen yıla oranla %1,2 gibi bir büyümenin olduğu söyleşide aktarıldı. İnternetten yapılan kartlı ödemeler içinde sektörlerin payı 2013 ilk 10 ay içinde Hizmet %20, Havayolları %17, Elektronik %17 ile gerçekleştiği olarak gerçekleşmiş.

7 Facebook Yeni Donate Tuşu İle Sosyal Bağışları Başlattı Herkes dislike tuşu beklerken çok farklı bir buton Facebook taki yerini aldı. Facebook, yeni eklenen donate (bağış yap) butonu ile kullanıcıların sivil toplum kuruluşlarına sosyal ağ üzerinden maddi yardımda bulunabileceğini duyurdu. Sivil toplum kuruluşlarının sayfasında yer alacak olan donate tuşuna basarak kullanıcılar önce bağış yapmak istedikleri miktarı belirleyecek; daha sonra ödeme şekillerini seçerek bu hâyır kuruluşlarının hesabına aktarabilecekler. Donate tuşu hem hâyır kuruluşlarının sayfalarının üst kısmında hem de iletilerinin alt kısmında yer alacak. Facebook, bağışlar için belirlenen miktarın dışında ekstra bir ücret talep etmiyor. Hatta kredi kartı aktarımları arasındaki farkı kendi ödemeyi kabul ediyor. Facebook un kullanıcıların kredi kartı numaraları, fatura bilgileri gibi verileri toplayarak bunları kendi e- ticaret ve oyun uygulamaları alanında kullanması muhtemel.

8 Bilyoner.com dan Maç Sonuçlarını Canlı Takip Etmenizi Sağlayan Google Glass Uygulaması Uygulama için TEB in de yaptığı gibi Pozitron ile çalışan Bilyoner; yaklaşık 2 ay önce Google Glass uygulamasını tanıtmıştı. Google Glass kısıtlı bir kitle için piyasaya çıktığından itibaren Bilyoner olarak bu platformda yer alacaklarını açıkladı. Uygulamanın özelliklerine gelecek olursak; kullanıcılar uygulama üzerinde diledikleri maçları canlı olarak takip edebiliyor. Bilyoner in uygulaması ile maçın başlangıç ve bitiş anı, gol bilgisi, sarı ya da kırmızı kart göre oyuncular ve oyuncu değişiklikleri; kullanıcıların Google Glass larına yansıyor. Uygulamanın herhangi bir bildirim halinde otomatik olarak Google Glass ekranında bir mesaj çıkarttığını, kısa bir süre sonra bu mesajın kendiliğinden kaybolduğu bilgisini de ekleyelim.

9 Twitter Promoted Account Reklam Modelini Mobile Taşıyor Twitter, ilk defa 2010 yılında devreye aldığı Promoted Account reklam modelini artık mobile de taşıyacağını resmi olarak kendi blogu üzerinden duyurdu. Promoted Account reklam modeliyle reklamverenlerin Twitter hesapları, bundan böyle mobil üzerinden Twitter kullanıcılarının ana ekranlarına da düşmeye başlayacak. Kısacası Twitter da takipçi kazanmak için reklam veren markalar, burada Twitter ı daha çok mobil üzerinden kullanan kitleye de aktif şekilde ulaşmaya başlayacak. Twitter ın ios ve Android versiyonlarında bir süredir teste tabi tuttuğu yeni reklam modeli başarılı sonuç vermişti. Artık Promoted Account lar da Twitter ana ekranında yerini alacak, kullanıcılar reklamlarını oldukça etkin oldukları ve çoğunlukla pür dikkat okunan yerde görebilecekler.

10 Facebook Masaüstü Uygulama Reklamlarını Tanıttı Facebook, dün yayınladığı duyurusuyla masaüstü uygulama reklamlarını hayata geçirdiğini duyurdu. Facebook un ilk olarak Ekim ayında mobil uygulama reklamlarını reklamverenlere sunmasının ardından uygulama geliştiriciler şimdi de masaüstü uygulamalarının reklamlarını Facebook ta yayınlayabilecek. Bu yeni reklamlar haber kaynağı içinde ve Facebook ana sayfasında sağ kolonda yer alacak. Facebook masaüstü uygulama reklamları aynı mobil uygulama reklamlarında olduğu gibi call to action butonlarına sahip olacak. Hemen Kullan, Şimdi Oyna gibi call to action butonları reklamverenlerine sunan Facebook, böylelikle tıklamaların artırmayı amaçlıyor.

11 Twitter, Anahtar Kelime Hedefleme Özelliğinin Sınırlarını Genişletti Twitter, reklamverenlere sunduğu anahtar kelime hedefleme özelliğini genişlettiğini duyurdu. İlk olarak Nisan ayında hayata geçen anahtar kelime hedeflemesi artık eş anlamlılar, farklı yazımlar ve Twitter a özel kelimeleri de kapsayacak. En son kelime reklam aracına mod filtrelemesi ve negatif anahtar kelime eşleşmesi özelliklerini dahil eden Twitter, şimdi reklamverenlerin daha fazla kullanıcıya ulaşması için bu anahtar kelimelerin sınırını genişletti. Twitter ın duyurduğu üzere anahtar kelime hedefleme özelliği artık eş anlamlılar, alternatif yazımlar ve Twitter dünyasına özel kelimeleri de kapsayacak. Örneğin bir kafe reklamlarını kahve seven kullanıcılara göstermek istiyorsa anahtar kelimeler kısmına kahve yazabileceği gibi latte gibi benzer kelimeleri de ekleyebilecek ve böylelikle bu kelimenin geçtiği daha çok tweet e erişebilecek.

12 Foursquare 35 Milyon Dolar Daha Yatırım Aldı; Hedeflerden Biri De Türkiye de Kazanmak Lokasyon bazlı mobil sosyal ağ Foursquare, yayınlanan yeni blog yazısı ile 45 milyon üyeye ulaştığını ve Seri D yatırımını aldığını resmi olarak duyurdu. Yatırıma, DFJ Growth ve Capital Group un sahibi olduğu Smallcap World Fund öncülük etti. Detayları açıklanmamış olsa da bu son yatırımla Foursquare in değerlemesinin 600 milyon doların az üstünde sabitlendiği belirtiliyor. Yeni kaynakla ABD den sonra Foursquare üzerinden en çok check-in yapılan üç ülke olan Türkiye, Rusya ve Brezilya da pazarlama ağları genişletilip para kazanmaya başlanması hedefleniyor. Son olarak 7 ay kadar önce, 41 milyon dolarlık bir borç anlaşması ile kendisine kaynak sağlayan New York merkezli Foursquare üzerinden bugüne kadar tam 5 milyar check-in gerçekleştirilmiş. 40 milyondan fazla tavsiyenin yer aldığı Foursquare, user-generated content konusunda da başlı başına bir örnek. Dennis Crowley, yatırımın ardından verdiği röportajda özellikle Türkiye de de para kazanmayı hedeflediklerini açıkça vurguluyor. Foursquare in uluslararası kullanımında, Türkiye, Rusya ve Brezilya gibi ülkelerde kullanımının yüksek olduğuna dikkat çeken Crowley, yapılan yeni yatırımla buralarda bayi/anlaşmalı işyeri ağının genişletilip reklam satış faaliyetlerinin de üzerine gideceğe benziyor.

13 2013 te Twitter da Neler Yaşandı Ve En Çok Hangi Mesajlar Retweet Edildi 2013 ün sona ermesine artık sayılı günler kaldı. Geçirdiğimiz yıl içerisinde dünyanın dört bir yanında önemli ve ilginç gelişmeler yaşandı ve hepimiz bunların büyük kısmını internet üzerinden takip ederek, paylaştık. Bu konuda özellikle Twitter önemini her geçen gün daha da hissettiriyor. Twitter, Dünyada ne olduysa aynı anda Twitter da da oldu başlığıyla yılın önemli haber ve gelişmelerin sosyal ağ sitesi üzerindeki yansımalarını özel bir sayfada derledi. Burada en çok retweet edilen yılın Altın tweet lerin den 2013 yılının farklı kategorilerinde en çok konuşulan konularını bir araya getirdi. Twitter a göre 2013 yılında birinciliği ünlü Glee dizisinin oyuncularından Lea Michele in aynı dizideki rol arkadaşı Cory Monteith in hayatını kaybetmesi üzerine gönderdiği tweet aldı. Michele in tweet i 2013 yılında 133 farklı ülkeden tam 408 bin kez retweet edildi. Video için tıklayınız.

14 İyi Çalışmalar

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TÜRKİYE NİN ONLINE PERAKENDE HARİTASI: 36 MİLYON İLE EN ÇOK İNTERNET KULLANISINA SAHİP 20. ÜLKE Markafoni son çalışmasında e-ticarete dair merak edilen pek çok

Detaylı

7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Koinim.Com: Yeni Bir Türk Bitcoin Cüzdan Ve Platformu Bitcoin internetin en sıra dışı fenomenlerinden biri haline geldi. Bundan sadece bir kaç ay öncesine kadar

Detaylı

27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayU Türkiye, BKM Express i Ödeme Seçenekleri Arasına Ekledi Online ödeme sistemlerinin iki önemli oyuncusu PayU Türkiye ve BKM Express yeni bir işbirliğine

Detaylı

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Apple dan Bitcoin Açılımı Apple, App Store kılavuzunda yenilemeye giderek sanal para birimlerini kabul edebileceğini belirtti. TechCrunch un farkettiği yenilikte

Detaylı

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek

Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek BKM Genel Müdürü Canko: Mobil ödemeler ve dijital cüzdan uygulamaları ödeme sistemlerinin geleceğini belirleyecek Son üç yılda İnternet ten ödeme hacminin dünyada yüzde 16, Türkiye de ise 41 büyüme gösterdiğini

Detaylı

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU 1 Dijital Cüzdanlar ve BKM Express Serkan YAZICIOĞLU 2 Ajanda 1) Dünyadan Rakamlar 2) Türkiye de Neler Oluyor? 3)BKM Express Mobilin Önlenemez Yükselişi Sürüyor Global Kullanıcı Sayıları (Milyon) 1900

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni POZITRON, TÜRKİYE MOBİL BANKACILIK PAZARINI GÖSTEREN DETAYLI BİR RAPOR YAYINLADI Pozitron un yayınladığı rapora göre Haziran 2012 de 1,72 milyon olan mobil bankacılık

Detaylı

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Amazon dan PayPal ve Square e Rakip Ödeme Sistemi ABD ve İngiltere de Pazar günleri de kargo gönderimine başlayan Amazon bir süredir kendi ürettiği Kindle tabletler

Detaylı

15 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

15 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 15 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Bitcoin Bankası Xapo ya Silikon Vadisi nin Önemli İsimlerinden 20 Milyon Dolar Yatırım Bitcoin piyasası sürekli yeni gelişmelerle dalgalansa da yatırımcıların

Detaylı

Serkan YAZICIOĞLU Dijital Çözümler GMY

Serkan YAZICIOĞLU Dijital Çözümler GMY Serkan YAZICIOĞLU 01.12.2016 Dijital Çözümler GMY Gündem 1) Rakamlarla 2) Türkiye de 3) Neden 4) BKM Express Dijital Dünya Dijital Ödemeler Mobil? Mobil Ödemeye Liderlik Ediyor 2 Rakamlarla Dijital Dünya

Detaylı

22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni ING Bank Mobil Cüzdanı ParaMara yı Banka Müşterisi Olmayan Kullanıcılara Açtı ING Bank'ın mobil cüzdanı ParaMara artık sadece kendi müşterilerine hizmet vermeyecek.

Detaylı

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Yapı Kredi nin Vine Kampanyası Mobil Şube ye Olan İlgiyi İkiye Katladı Vine, bir yanda kendi trendlerini ve fenomenlerini yaratmaya devam ederken diğer yanda

Detaylı

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil Pazarlama Ve Anlık Bildirimlerin Satışlara Etkisi Mobil ticaret artık online satışların %23 ünü kapsıyor. Bu yüzden bu konu her geçen gün daha çok gündeme

Detaylı

28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünyanın İlk Bitcoin İle Ödeme Yapılabilen Debit Kartı Geliyor Bitcoin in artan popülaritesi ve dünyadaki büyük şirketlerin ödemelerde Bitcoin kabul ediyor

Detaylı

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye nin İlk Bitcoin ATM si İstanbul Atatürk Havalimanı nda Kullanıma Açıldı Geçtiğimiz Nisan ayında ilk kez Güney Kıbrıs ta kullanılmaya başlayan Bitcoin

Detaylı

27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 27 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni GÜNEY KIBRIS TA BİR ÜNİVERSİTEDE BITCOIN İLE HARÇ ÖDEME DÖNEMİ BAŞLIYOR Güney Kıbrıs ta bir üniversite, öğrencilerin okul ücretlerini Bitcoin ile ödemelerine

Detaylı

NAKİTSİZ YAŞAM ARAŞTIRMASI. ZENNA Nakitsiz Yaşam Araştırması Temmuz, 2017

NAKİTSİZ YAŞAM ARAŞTIRMASI. ZENNA Nakitsiz Yaşam Araştırması Temmuz, 2017 NAKİTSİZ YAŞAM ARAŞTIRMASI Araştırma, Bankacılık sektöründe dijitalin etkisini anlamak ve nakitsiz yaşam konseptinin tüketiciler nezdindeki algısını görmek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Çalışma, 1-7 Temmuz

Detaylı

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Plak Arşiviyle Ünlü Zihni Müzik, Bitcoin ile Ödeme Kabul Etmeye Başladı Dünyada Bitcoin kabul eden işletmelerin çoğalmasının yanı sıra sanal para birimi Türkiye

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

11 Ağustos 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

11 Ağustos 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 11 Ağustos 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Wikipedia Artık Bitcoin İle Bağış Kabul Ediyor Özgür Ansiklopedi Wikipedia nın arkasındaki vakıf Wikimedia Foundation, bundan böyle bitcoin ile bağış kabul

Detaylı

Online Faaliyet Raporları

Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları Online Faaliyet Raporları 4 Dünya Geneli İnternet Kullanıcılarının Bölgelere Göre Dağılımı 2011 Kaynak: Internet World Stats : www.internetworldstats.com/stats.htm 2.095.006.005

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

24 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

24 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 24 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Allin1social dan Sektör Bazında Facebook Analizi: Bankacılık Facebook reklam yönetim ve optimizasyon platformu Social Ads Tool ve sosyal medya içerik yönetim

Detaylı

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme

Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme Google Görüntülü Reklam Ağı.Hedefleme seçenekleri. Hedefleme seçeneğiniz. Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir? (GDN), reklamlarınızı yerleştirebileceğiniz reklam alanlarına sahip web sitesi ağıdır, ilgi

Detaylı

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TBB, HAZİRAN İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI TBB nin yayınladığı Haziran ayı internet ve mobil bankacılık istafsfkleri raporuna göre;

Detaylı

3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye, Avrupa daki On Sekiz Ülke Arasında Online Bankacılık Penetrasyonunda 11. Sırada comscore 2013 yılının Şubat ayında yaptığı, 15 yaşından büyük kullanıcıların

Detaylı

22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayU dan E-Ticaret Sektörü İçin İki Yeni Ödeme Hizmeti PayU Türkiye e-ticaret sektörüne yönelik iki yeni ödeme hizmetini devreye soktu. Yeni hizmetleri Tekrarlayan

Detaylı

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünya Genelindeki Girişim Sermayelerinin 2013 Yılı Değerlendirmeleri Araştırma şirketi Pitchbook un hazırladığı infografik de dünya genelindeki girişim sermayelerinin

Detaylı

16 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

16 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 16 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Put.io, Bitcoin İle Ödeme Almaya Başladı 2009 da kurulan Put.io, Türkiye de üretilen en yenilikçi girişimler biri olarak adından uzun süre bahsettirdi. Tüm

Detaylı

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya

Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Nasıl Kullanılır? Mehmet Nuri Çankaya Twitter Nedir? Twitter; 140 karakterden oluşan tweet adı verilen internet kısa mesajlarının gönderildiği ve başkalarının mesajlarının okunabildiği bir

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünyanın

Detaylı

10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel: Türkiye de Temassız Ödeme Kullanımı %38 Oranında Arttı Mobile World Congress 14 te Visa nın 7 farklı NFC çözümünün tanıtımını

Detaylı

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de!

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de! BASIN BÜLTENİ 18 Mart 2014 Türkiye busuu'da en hızlı büyüyen ülkelerden birisi... Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de! 40 milyonun üzerinde kullanıcıyla dünyanın en büyük sosyal

Detaylı

Webrazzi Etkinlikler '19

Webrazzi Etkinlikler '19 Webrazzi Etkinlikler '19 2006 yılının Ağustos ayında Arda Kutsal tarafından kurulan Webrazzi, internet alanında Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri inceleyerek analiz eden Türkiye nin lider medyasıdır. Sektöre

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir

zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir Deniz Kahraman zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir yakınınızdaki kişilerle iletişime geçip buluşabileceğiniz en kolay yol Kişiselleştirilmiş Yerel Arama İletişim & Etkinlikler

Detaylı

ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ. Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018

ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ. Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018 ÖDEME TEKNOLOJİLERİNİN DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜ Serkan YAZICIOĞLU 1 Mart 2018 GÜNDEM Kaçınılmaz Son: Dijitalleşme Finans ve Ödemelerde Dijitalleşme BKM nin Penceresinden Dijital Ödemeler Bilinen gerçek: Dünyada

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler

Ben. https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Facebook Reklamları Ben https://www.linkedin.com/in/halilsoyler Markalar Facebook Bitti Mi? Hayır. Facebook kullanıcılarının %92 si birbirlerine «4 degrees of seperation» ile bağlı. 1.320.000.000 aylık

Detaylı

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti BASIN BÜLTENİ Fintech Istanbul 5. Buluşması: Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti 2016 yılında kurulan ve Türkiye de Fintech ekosisteminin sağlam bir temel üzerine kurulması için çalışmalar yapan

Detaylı

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi

K12NET Eğitim Yönetim Sistemi K12NET Nedir? K12NET eğitim sistemi içerisinde yer alan tüm yönetici, çalışan, öğretmen, öğrenci ve velilerin dahil olduğu tüm paydaşları tek bir çatı altında birleştiren kurumsal bir Öğrenci Bilgi Sistemidir.

Detaylı

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobilden Açılan E-postaların Geri Dönüşümleri %52 Arttı Mobil cihazların en çok kullanıldığı alanlardan biri de gün içerisinde e-postaların kontrolünü yapmak.

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Banka Ve Kredi Kartlarını Tek Bir Karta İndirgeyen Coin, 15.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı Tüm banka ve kredi kartlarını tek bir kartta bir araya getirmeyi amaçlayan

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur.

hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. KULLANIM KILAVUZU hangiokuldaokumaliyim.com tamamen responsive olarak tasarlanmış bir site olup, masaüstü, dizüstü, tablet ve mobil tüm cihazlarda kullanıma uygundur. İÇERİK 1. Hikayemiz 2. Hangi okulda

Detaylı

11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni PAYPAL AVUSTRALYA DA RESTORANLAR İÇİN YENİ BİR ÖZELLİK TEST EDİYOR Avustralya daki PayPal kullanıcıları restoranlarda masalarından kalkmadan ve garson çağırmadan

Detaylı

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler, tüm üniversite bölümlerinde fakülte ve meslek yüksekokulu farkı gözetmeksizin, aynı olan bazı derslerin tek bir sistem üzerinden öğretimin

Detaylı

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ

ORGANİK HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ Mobil pazarlama nedir? Mobil pazarlama, tüke4cide sa7n alma isteği yaratma amacıyla, mobil mecra üzerinden ve/ veya mobil ürünler kullanılarak yapılan faaliyetler olarak tanımlanmaktadır. Bir başka ifadeyle;

Detaylı

fastpay Uygulama Kılavuzu

fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay Uygulama Kılavuzu fastpay uygulaması ile 7 gün 24 saat hızlı bir şekilde, DenizBank müşterisi olsun ya da olmasın dilediğiniz kişiye para gönderebilir, size gönderilen paraları görüntüleyerek başkasına

Detaylı

18 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

18 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 18 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Google Wallet İle Yapılan Alışverişler Artık Takip Edilebilecek Google, geçtiğimiz aylarda Android cihazlarla uyumlu hale getirdiği Google Wallet (Cüzdan) uygulamasının

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

26 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

26 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 26 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türk KOBİ ler Kredi Kartını Avrupalı KOBİ lerden Daha İyi Kullanıyor Kredi kartı firması American Express in araştırmasına göre, Türkiye deki KOBİ ler kurumsal

Detaylı

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

Türkiye E Ticaret Pazarı

Türkiye E Ticaret Pazarı Türkiye E Ticaret Pazarı 28 Mart 2012 İTO Okyar Tahaoğlu 1 Bankalararası Kart Merkezi 1990 yılında kamu ve özel banka ortaklığıyla kuruldu 27 üyeye hizmet veriyoruz Misyon Ödemeler sektöründe, nakitsiz

Detaylı

18 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

18 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 18 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 2017 YILINDA KÜRESEL MOBİL ÖDEME İŞLEM HACMİ 700 MİLYAR DOLARI AŞACAK Dünyaca ünlü araştırma şirketi Gartner ın sunduğu veriye göre mobil ödeme işlem hacmi

Detaylı

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır.

Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında TL çıkarılmıştır. Biz Kimiz? Şirketimiz 2015 de kurulmuş olup, sermayesi 2017 yılında 1.000.000 TL çıkarılmıştır. Genel Merkezi Çorum Teknokent te, Ankara Şubesi Azel Kulededir. Yazılım Franchising işi yapan şirketimiz,

Detaylı

Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi

Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket. Kolay Tasarım

Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket. Kolay Tasarım Güçlü SEO Desteği Easy Shop e-ticaret yazılımda kişiselleştirilebilir SEO ayarları, SEO URL desteği, etiket desteği, içeriğe özel farklı meta tanımlama, Google sitemap tanımlama ve otomatik Google keyword

Detaylı

21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayPal Online Ödeme Sistemlerini Hızlandıracak Uygulamalar Üzerinde Çalışıyor Son dönemlerde fiziki mağazalardaki kullanımı artırmak için çeşitli çalışmalar

Detaylı

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz?

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Günümüzde tüketiciler ihtiyaç duydukları ya da istedikleri bir şey olduğunda refleks olarak Yayınlandı Nisan 2015 telefonlarına uzanıyor.

Detaylı

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi EĞİTMEN : Eren GÖKYER 2018 Türkiye İnternet Kullanım ve Sosyal Medya İstatistikleri We Are Social 2018 Türkiye araştırma sonuçları Dünyanın en yüksek internet hızına sahip

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

8 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

8 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 8 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Akbank Direkt Mobil, Artık ibeacon İle Para Çekme İmkanı Sunuyor Yeni gelişmeleri kendi ürün ve hizmetlerine uyarlama hızıyla dikkat çeken bankalardan biri

Detaylı

Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek

Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek Tarih: 19.01.2013 Sayı: 2014/01 İSMMMO dan Türkiye nin Yaratıcı Geleceği / Y Kuşağı Raporu Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek İSMMMO nun Türkiye nin Yaratıcı Geleceği / Y Kuşağı adlı

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar

AdWords Kitle Çözümleri Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Önemli anlarda alakalı bağlantılar sunar Değineceğimiz konular Mobil ağa geçiş Mikro anlar önemlidir Mikro anlarla dolu bir dünyada başarılı olma Müşteri Eşleştirme Tanımadığınız kullanıcıları hedefleme

Detaylı

SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ

SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ Sosyal medya zaman ve mekan sınırlaması olmadan (mobil tabanlı), paylaşımın, tartışmanın esas olduğu bir iletişim şeklidir. Wikipedia sosyal medyanın özelliklerini

Detaylı

REKLAM ve SPONSORLUK

REKLAM ve SPONSORLUK REKLAM ve SPONSORLUK Supervitrin.com, markanızı geniş kitlelere ulaştırmanın en garanti yollarından biridir. Emlaktan otomobile, giyimden bilgisayara kadar binlerce alt kategoriye sahip olan supervitrin.com,

Detaylı

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Yazan: Kate Stanford Yayınlanma tarihi: Eylül 2016 Konular Reklamcılık Yayın içi video Reklam Öğesi Tüketiciler, tüm cihazlarının

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 15 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dijital bankacılıkta bir devrim: Deneysel Bankacılık (Webrazzi Sponsorlu İçerik) Webrazzi ilk Sponsorlu İçerik denemesini bir banka ile yapmış. Ana haber akışında

Detaylı

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum!

Çalışma şeklimizle fark yaratıyorum! Merhabalar Ben Uğur Şeşen. Yılların deneyimi ile bütünleştirdiğim çalışmalarımda Zeki Triko,Fujitsu ve Bilgitaş gibi büyük firmaların bilişim mutfaklarında yer aldım. Gelişen bilişim sektörü ile beraber

Detaylı

SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET. Ekim, 2015

SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET. Ekim, 2015 SOSYAL MEDYADA (E) TİCARET Ekim, 2015 SOSYAL DÜNYAYA GENEL BAKIŞ Günden güne sosyal medya, bireylerin günlük rutininin bir parçası haline gelmekte ve bu bütünleşme yalnızca boş vakitleri değerlendirmek

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

E-DEVLET ve E-TİCARET IT 515

E-DEVLET ve E-TİCARET IT 515 E-DEVLET ve E-TİCARET 280 2006-2010 BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ TEMEL EKSENLER 1. Sosyal Dönüşüm 2. Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin İş Dünyasına Nüfuzu Eylem ana temaları: Devlet ile İş Yapma Kolaylıklarının

Detaylı

Türkiye de İnternetten Yapılan Kartlı Ödemeler. Türkiye de ve Dünyada Mobil Ödemeler. Mobil Ödemelerde Global Trendler

Türkiye de İnternetten Yapılan Kartlı Ödemeler. Türkiye de ve Dünyada Mobil Ödemeler. Mobil Ödemelerde Global Trendler 01 Türkiye de İnternetten Yapılan Kartlı Ödemeler 05 Türkiye de ve Dünyada Mobil Ödemeler 08 Mobil Ödemelerde Global Trendler TÜRKİYE DE İNTERNETTEN YAPILAN KARTLI Kredi Kartı Sayısı Sahipliği 1, 2016

Detaylı

ĐNTERNET DANIŞMANI. Çok Daha KOLAY. Đnternet. Đle,

ĐNTERNET DANIŞMANI. Çok Daha KOLAY. Đnternet. Đle, ĐNTERNET DANIŞMANI Đle, Đnternet Çok Daha KOLAY Biz kimiz? 1992 yılından bu yana önde gelen teknoloji, internet ve medya projelerine imza atmış olan grubumuz, 2001 de, tüm şirketleriniđnternet Holding

Detaylı

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com : @irmakhandan What s yours? Bulunduğumuz çağın ekosisteminin özünde «paylaşmak» ve «konuşmak» yer alıyor. TÜKETİCİ HİKAYELERİ HİKAYELERİN GÜCÜ NEREDEN GELİYOR? EĞLENCELİ

Detaylı

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? ASYAMOBİL ASYAMOBİL I. AsyaMobil Nedir? II. AsyaMobil i Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaMobil in Yenilikleri Nelerdir? IV. Mobil Şifreci mi Nasıl Aktive Edebilirim? V. AsyaMobil Şube ye Nasıl Giriş Yapabilirim?

Detaylı

Satınalma Dergisi Reklam Tarifesi

Satınalma Dergisi Reklam Tarifesi Türkiye'nin Satınalma Alanındaki Lider Dergisi, 3. Yıl 36 Sayı! Satınalma Dergisi Reklam Tarifesi Tüm geçmiş sayıları Apple Gazetelik üzerinde inceleyebilirsiniz. Ücretsiz Örnek Sayı: Haziran 2015 Çalışma

Detaylı

29 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

29 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 29 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni PAYPAL DAN YÜZ TANIMA TEKNOLOJİSİ İLE ÖDEME DENEYİMİ PayPal ın yeni teknolojisi ile beraber yüz tanıma teknolojisi kullanılarak tükeacilerin ödemelerini tamamlamaları

Detaylı

POZITRON INSIGHTS TÜRKİYE NİN DİJİTAL CÜZDAN HARİTASI

POZITRON INSIGHTS TÜRKİYE NİN DİJİTAL CÜZDAN HARİTASI POZITRON INSIGHTS TÜRKİYE NİN DİJİTAL CÜZDAN HARİTASI Ödeme Sistemlerindeki Trendler: Dijital Cüzdan 3 Dijital Cüzdan Nedir? 5 Türkiye deki Dijital Cüzdanlar m-cüzdan ve e-cüzdan Olarak Hizmet Veren Ödeme

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı