Ilk ve Tek Exclusif Paylaşιm!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ilk ve Tek Exclusif Paylaşιm!"

Transkript

1

2 Exclusif Rapor! Copyright Gokhan Gunduz Uzmanlιk Çӧzüm Pazarlama Ilk ve Tek Exclusif Paylaşιm! Rapordan etkili sonuçlar ι alabilmek için bask ι yapιlmas ι ӧnerilir!

3 Kendi pazarιnda Lider olmak, hedeflerine ulaşmak ve istediği sonuçlarι elde etmek istiyen Girişimcilere ӧzel rapor! Konumuza başlamadan ӧnce bu raporu okumaya zaman ayιrdιğιn için seni kutluyor ve çok teşşekkür ediyorum. Bu raporu okumaya zaman ayιrman senin ciddi, ne istediğini bilen, hedeflerine ulaşmak isteyen ve değişime açιk olan bir Girişimci olduğunu gӧsterir. Bu rapordan umarιn gereken dersi çιkarar ve sende kendi pazarιnda uygulayarak hedeflerine ulaşιrsιn. Bu rapordan çok yeni bilgileri ӧğreneceğinden eminim. Ama istediğin sonuçlarι alabilmek için ise praktikte uygulaman şart. Işin sonucunda ise bu senin ne kadar istekli olduğuna bağlι Sonuç olarak herşey senin elinde ve kendi pazarιnda fark yaratacak olan kişide sensin Senin Başarιna.

4 Uzun çaba ve çalιşmalarιmιn sonucunda Gizli Şifreyi kιrmayι sonunda başardιm Şu anda kafanda oluşan soru işaretini tahmin edebiliyorum. Biraz daha sabιrlι olmanι ve raporu dikkatlice okumaya devam etmeni istiyorum. Internette Başarιlι Olmanιn 3 Ana Filosofisi adlι bu ӧzel raporda daha ӧnce hiç bir yerde paylaşmadιğιm Gizli Formülü bu rapor içeriğinde seninle paylaşmaya karar verdim. Bunun nedeni ise sana internette işin gerçek sιrrιnι ve kendi girişim yaptιğιn pazarda neden istediğin başarιlara ulaşamadιğιnιn ana nedenini sonuç ve tüm gerçekliğiyle anlatmak. Raporu okumaya devam etmeden ӧnce internet ortamιnda sιkça kullanιlan klişe bir sӧyleme vurgu yapmak ve düzeltmek istiyorum: Günde 2 saatlik bir çalιşma veya yan gelip yatarak internetten para kazanmanιn sadece kendimizi inandιrmak istediğimiz hayelden başka bir şey olmadιğιnι sӧylemek istiyorum.

5 Lütfen beni yanlιş anlama, sana burada demek istediğim sadece bӧyle bir çalιşma zihniyeti ile para kazanmanιn mümkün olmadιğι. Üzerinde ӧn yargιlarιn oluşmasιnι istemem ve hemen bu argumanιmada açιklιk getirmek istiyorum: Internette çok kolay para kazanmak teorik olarak mümkün, ama işin pratik yӧnü, yani gerçek yüzü çok farklι. Gelelim asιl konumuza Bu raporda bügünden itibaren 3 Ana Filosofinin ne olduğunu, nasιl uygulaman ve en ӧnemliside neden uygulaman gerektiğini geniş çapta ele aldιm. Internette Başarιlι Olmanιn 3 Ana Filosofisi Rapor Konu Başlιklarι: 1. Uzmanlιk / Otoriter kimliği - Internette kendi pazarιnda elde etmek istediğin sonuçlara nasιl ulaşιrsιn ve işin asιl gerçeği nedir? 2. Verimlilik / Çӧzüm - Hedef Kitlenin kim olduğunu ӧğrenmek ve tanιmak! - Hedef Kitlenin sorunlarιna nasιl çӧzüm sunulur?

6 3. Pazarlama Teknik ve Prensipleri - Avcι olmak yerine Avlanmak! - Geniş hedef kitlesine ulaşmak ve potansiyel müşteri kazanma teknikleri! - Dijital pazarlama ve beceri teknikleri! - Kendini tanιmaya çalιş Uzmanlιk / Otoriter kimliği - Dijital pazarlamada, diger deyimiylede Internet marketing te veya herhangi bir pazarda nasιl kazanç elde edilir ve işin gerçek sιrrι nedir? Bu sorunun yanιtιnι vermeden ve detaylarιna girmeden ӧnce kendine bu 3 soruyu sormanι istiyorum: Ben kimim ve kim olmak istiyorum? Hedeflerim nedir? Ve Hedeflerime ulaşmak için ne yapmam ve kimlerle çalιşmam gerekiyor? Bu sorularιn yanιtιnι ilk etapta kendine vermeye çalιş. Cevabιnι boş bir sayfa üzerine not et ve üzerinde biraz düşün.

7 Sonuç olarak demek istediğim girişim yaptιğιn niş pazarιnda hedef kitlenin gӧzünde kendini hangi uzmanlιk kimliğin ile yansιtιyorsun ve en ӧnemliside yansιtmak istiyorsun? Internette başarιlι olmanιn 1. Kuralι kendi pazarιnda pozisyonlaşarak uzman ve otoriter kimliğine sahip olmak. Örneğin girişim yaptιğιn niş pazarιnda insanlarιn (bu durumda hedef kitlenin) speşifik sorunlarι var ve sorunlarιna çӧzüm arιyorlar. Tam bu sιrada sen bir uzman olarak hedef kitlenin sorunlarιna uzmanlιğιnι sunarak çӧzüm sağlιyorsun. - Hedef kitleni tanιmaya çalιş Verimlilik / Çӧzüm Hiç bir karşιlιk beklemeden değer vermek Konu başιndada sӧylediğim gibi kendini kim olarak gӧrmek ve hedef kitlene yansιtmak istiyorsun? Eğer istediğin sonuçlarι elde etmek istiyorsan hedef kitlene çӧzüm sunman gerek. Sen kendi pazarιnda bir uzman/otoriter olarak ilk etapta hedef kitlene hiç bir karşιlιk beklemeden değer vermeye istekli olmalιsιn ve hedef kitlenin sorunlarιnι çӧzmeye çaba gӧstermelisin. Öncelikle bunu severek yapman gerekiyor. Hedef kitlenin hiç bir karşιlιk beklemeden sorunlarιnι çӧzmek ve onlarι mutlu etmek seni işin sonucunda çok daha mutlu edecektir.

8 - Peki sen bunu yapmaya hazιr ve istekli misin? Diğer konudada sӧylediğim gibi internette başarιlι olmak, hedeflerine ulaşmak ve en ӧnemliside istediğin kazançlarι elde etmek istiyorsan verimlilik becerini geliştirmen gerekiyor. Bunu yapmak için ise ilk etapta üstüne vurgu yaptιğιm uzman/ otoriter kimliğine sahip olman ve tabikide uzmanlιğιnι kanιtlιyarak hedef kitlenin sorunlarιna çӧzüm üretmen gerekiyor. Ik ana filosofiyi sιkça tekrarlamamιn nedeni ise kendi pazarιnda uzmanlaşman şart. Ilk ana filosofiyi kavramak ve kişiselleştirmek için kendini geliştermeye ve kişisel gelişimine ӧnem vermen gerekiyor. Uzman konumuna gelebilmek için ise bu işe gereken zaman ve çabιyada gӧstermen ve sende beklenilen enerjiyide vermen gerekiyor. Her Uzman bir Zamanlar Öğrenci idi Uzmanlaşmanιn ve hedef kitlene değer vermenin dιşιnda ise kendini ve sunduğun çӧzümü nasιl pazarlayacağιnιda bilmen gerekiyor. Bunu yapabilmek için ise pazarlamanιn ne olduğunu bilmen ve hedef kitlene kendini ve ürününü pazarlamak için doğru iletişimin 3 ve en etkili biçimlerini kavraman gerekiyor. Örnek olarak internette çok güzel bir websitesine veya tasarladιğιn en kaliteli ürüne sahip olabilirsin, ama kendini ve ürününü / çӧzümünü doğru iletişimi kurarak nasιl pazarlayacağιnι bilmediğin sürece istediğin sonuçlarι alamazsιn. Işin gerçeği bu kadar basit. Her sektorda olduğu gibi internette başarιlι olabilmek ve hedeflerine ulaşabilmek için pazarlama teknik ve prensiplerini kavraman ve profesyonelleştirmen gerekiyor.

9 Konumuza kaldιğιmιz yerden devam edelim Şu an ilk etapta ne yapman gerektiğinin farkιndasιn. Ama bir kez daha tekrarlamakta fayda var. Internette girişim yaptιğιn niş pazarιnda hedefin uzman olarak hedef kitlenin spesifik sorunlarιna çӧzüm üretmek. - Peki bunun amacι nedir? Genelde spesifik sorunlarι olan insanlar sorunlarιna çӧzümü uzmanιndan alιyorlar. Örnek olarak kendini hedef kitlenin yerine koy ve spesifik bir sorunun olduğunu düşün. - Sorununa çӧzümü kimden almak isterdin? Bu sorunun cevabιnι tahmin edebiliyorsundur, tabikde uzmanιndan. Insanlar sorunlarιna çӧzümü uzmanιndan satιn almaya hazιrlar ve bunu defalarca kez tekrarlamaktalar. Bulmacanιn parçalarι yavaş yavaş çӧzülmeye başlιyor! Dediğim gibi sende kendi pazarιnda bir uzman olarak hedef kitlenen çӧzümler sunmanιn dιşιnda ise kendini nasιl pazarlayacağιnι ve doğru iletişimi kuracağιnι unutma. Bu bӧlümü çok dikkatli bir şekilde okumanι istiyorum: Sihirli Formül

10 Konumuza devam etmeden ӧnce küçük bir tekrarlama ve düzenleme yapmak istiyorum: Hedef kitlenin isteklerine yanιt vermen ve çӧzümü sunman gerektiğinin artιk farkιndasιn. 1. Kural Burada sen hedef kitlenin isteklerine çӧzümü sunuyorsun, kendi isteklerine değil. - Ilk etapta bunun her daim farkιnda olman ve ona gӧre hareket etmen gerek. - Ikinci etapta ise çeşitli pazarlama kanallarιnι kullanarak ve hedef kitlen ile doğru iletişimi kurarak spesifik sorunlarιna çӧzüm sunman gerek. Sen hedef kitlenin spesifik sorunlarιnι çӧzdüğün zaman, Seninde sorunun çӧzülmüş oluyor Sonuç olarak: Sen hedef kitlenin spesifik sorunlarιnι çӧzdüğün zaman. Otomatik olarak seninde sorunlarιn çӧzülmüş olacaktιr Işin gerçeği bu kadar basit ve hangi pazarda aktif olduğun hiç ӧnemli değil. Bu tekniği kavradιğιn zaman hedeflerine çok daha kolay ulaşacak ve istediğin kazançlarι çok kolay bir şeklide kazanabileceksin.

11 Zig Zigler ιnda dediği gibi:`` You can have anything in life you want As long As you help other people get what they want Burada demek istenilen şey: Sen insanlarιn istedikleri şeyi almalarιna ve elde etmelerine olanak sağladιğιn sürece, hayatιnda istediğin herşeyi alabilirsin. Daha ӧncede sӧylediğim gibi hangi pazarda girişim yaptιğιn hiç ӧnemli değil ve bu filosofiyi girişim yaptιğιn her pazarda gӧz ӧnünde bulundurup uyguladιğιn zaman tüm hedeflerine tahmin ettiğinden çok daha kolay ulaşacaksιn. Sonuç olarak sen bir Otoriter/Uzman olarak hedef kitlenin sorunlarιna çӧzümü sunduğun sürece, seninde sorunun çӧzülmüş olacaktιr. Bunu sakιn unutma! Yaptιğιn ise bu perspektiften baktιğιn ve hareket ettigin sürece hedeflerine daha kolay ulaşacak ve istediğin her sonucu alabileceksin. Bunu sana çok net ve açιk bir şekilde altιnι çizerek vurgulamak istiyorum.

12 - Peki bu raporu seninle neden paylaşmak istedim? Çünkü bunu ilk etapta kendi pazarιmda denedim ve gӧrdüm. Bu raporu seninle paylaşmanιn nedenlerinde biride bu. Nedenlerimden diğeri ise; nasιl hedeflerine ulaşabileceğini ve istediğin kazançlarι elde edebileceğine olanak sağlamak ve işin gerçek yüzünü sana en açιk ve net gerçekliğiyle açιklamaktι Lütfen beni yanlιş anlama.. bunu sana kabalιk etmek için sӧylemiyorum, sadece işin gerçeğini tüm seffaflιğιyla sana kanιtlamak istiyorum. Rapor başιndan bu yana tüm anlattιklarιma ilişkin bu işin gӧründüğü gibi kolay olmadιğιnι ve buna gereken çaba ve zamanι ayιrmanιn dιşιnda ise senden beklenilen enerjiyi vermen ve engeller karşιsιnda pes etmeden hedeflerine ulaşmak için yoluna devam etmen gerekiyor. Dediğim gibi hedeflerine ulaşmak için çok çalιşman gerekiyor. - Anlattιklarιn çok mantιklι, peki sen kimsin? Evet, çok güzel bir soru sordun Ben Gokhan Gunduz, Dijital pazarlama Girişim Uzmanι /Eğitimci/ Yazar ve Hollanda da yaşamaktayιm yιlιnda Dijital Pazarlama Girişimcilik Platformu şirketimi resmi olarak kurdum. Amatӧrlük Dӧnemi Bir zamanlar bende senin gibiydim ve hedeflerime ulaşmak ve elde etmek istediğim sonuçlarι almak istiyordum.

13 2010 yιlιnda internette aktif olmaya başladιm ve internette para kazanmanιn gerçek olduğunu gӧrmek ve bende başarιlι olmak istiyordum. Küçük denemelerle başladιm ve adιm adιm uzmanlιk yoluna doğru ilerlemeyi hedefledim. Ilk etapta sιfιr yatιrιm gerektiren (youtube marketing, Affiliate Marketing ve Lokal şirketlere sosyal medya pazarlama danιşmanι) gibi küçük ek işler yapmaya başladιm. Youtube Marketing 2010 Affiliate marketing 2011

14 Sosyal Medya Pazarlama Danιşmanι 2012 Bu arada ise eski işimde çalιşmaya sadece borç yükümü azalmak için devam etmek zorundaydιm. Artιk emir altιnda çalιşmaktan çoktan bιkmιş ve sabrιm çoktan tükenmişti. Bir şeyler yapmanιn ve değiştirmenin zamanι gelmişti. Internette yaptιğιm küçük işlerde beni istediğim hedeflere ulaştιrmιyordu. Özgür olmak ve kendi sevdiğim işi yapmak ve hedeflerime ulaşmak istiyordum, ama tam olarak ne yapacağιmι bilemiyordum. Kendi patronum olacağιm, istediğim her yerde çalιşabileceğim bir iş gerekiyordu ve yaptιğιm araştιrmalarιmda elde edindigim bilgileride gӧz ӧnünde bulundurarak bu işin tek Internet Marketing olduğunu gӧrdüm ve kararιmι verdim.

15 ``2012 yιl sonu yeni kararlar alιp ve geleceğe dair hedeflerimi belirledim. Kendi sevdiğim işi yapmak ve kendi patronum olmanιn zamanι gelmişti.`` Bir yandan gündüz magaza gӧrevlisi olarak çalιşmaya devam ediyor ve diğer bir yandan ise gece bir dijital girişimci olarak şirketime ӧzel plan ve hedeflerimi belirliyordum. Artιk bir seçim yapmanιn zamanι gelmişti. Ya emir altιnda çalιşmaya devam edecektim, yada kendi işimin patronu olarak sιfιrdan başlιyacaktιm. Ve ӧylede yaptιm 5 yιl emir altιnda çalιstιktan sonra kararιmι verdim ve kendi işimin patronu olmayι seçtim. Her Uzman bir Zamanlar Öğrenci idi Hedeflerime ulaşmak ve kendi pazarιmda uzmanlaşmak için kendimi geliştirmeye başladιm ve bunu tamamen bir alιşkanlιk haline getirdim. Bir yandan ӧğreniyor, diğer yandan ise ӧğrendiklerimi anιnda pratikte uyguluyordum Ama malasef istediğim sonuçlarι alamιyordum. Internette para kazanmanιn yolunu deniyor, ama bir türlü işin gerçek sιrrιnιn ne olduğunu çӧzemiyordum. Internette para kazanma vaatleri savunan kişilerin sunduğu sistemleri satιn alιyor ve uyguluyordum. Sonucunu ise tahmin edebiliyorsundur.

16 Demek istediğim internette senin hiç kimse hιzlι para kazanmanι sağlayamaz ve dediğim gibi hedeflerine ulaşmak ve istediğin kazançlarι elde edebilmek için çok çalιşman, yeniliklere açιk ve istekli olman gerektiğinin farkιna varman gerekiyor. Hayal kιrιklιğιna uğramιş ve artιk ne yapacağιmι bilemiyordum ve pes etmenin eşiğine gelmiştim. Taki tesadüfen tanιştιğιm başarιlι bir internet Girişimcisi sayesinde gӧz kapaklarιmιn açιlmasιna vesile olmasιna dek, bu ise benim bam başka bir perspektiften bakmamι sağladι. Ama bu işin gӧründüğü gibi kolay olmadιğιnιn ve çok çalιşmam gerektiğininde farkιnda idim. Çok çalιşmanιn ve kendini geliştirmenin dιşιnda ise sağlam ve üretken bir zihniyete sahip olman gerekiyor. Sonuç olarak herşey ilk etapta sağlam ve üretken bir zihniyet ile başlar. Ilk etapta bu üç ӧnemli ӧnerimi her daim gӧz ӧnünde bulundur: - Eğer başarιlι olmak istiyorsan, başarιlι girişimcileri takip et ve onlarla iletişim kurmaya ve beraber iş birliği yapmaya çalιş Başarιlι girişimcileri takip et derken, 10 tane girişimci takip etmene gerek yok, bu senin kafanι karιştιrabilir ve ӧnüne engeller çιkartabilir.

17 - Peki bunun nedeni nedir? Bunu sana çok basit bir ӧrnek vererek açιklamak istiyorum: - Eğer tembel insanlarι takip edersen, sonucunda sende tembel olursun. - Eğer sigara içen insanlarι takip edersen, zamanι gelir sende içmeye başlarsιn. - Eğer cahil insanlarι takip edersen, zamanι gelir geriye gidersin ve işin içinden çιkamaz bir hale gelirsin. Bu kadar basit Uzmanlιk Dӧnemi Şu an nedemek istedigimi anladιğιnι düşünüyorum. Dediğim gibi herşey senin elinde ve geleceğine yӧn verecek olan kişide sensin. Benim sana tavsiyem bir veya iki girişimciyi takip etmek başarιlι olman açιsιndan çok daha sağlιklι. - Eğer başarιlι olmak istiyorsan, kişisel gelişime ӧnem ver, kendini geliştir, bilgi hafιzanι genişlet - Eğer başarιlι olmak istiyorsan ӧnüne çιkan şans ve fιrsatlarι iyi değerlendir. Kendi şansιnι gӧr ve yakala prensipinden yola çιk. - Artιk ne yapmam gerektiğini biliyor ve şu andan itibaren yapmam gereken tek şey kendi girişim planιmι etap etap hayata geçirmekti.

18 Bu perspektiften yola çιkarak ve ulaşmak istediğim hedefleride gӧz ӧnünde bulundurarak 2013 yιlιnda Dijital Pazarlama Girişimcilik Platformu şirketimi resmi olarak kurdum. Diğer konudada dediğim gibi bu iş şirket kurup, ürün tasarlamak ile bitmiyor. Şirketimi kurmuştum ve ürünümü tanιtmaya başlamιştιm. Ama sonuç ise yine aynι idi. Yine başarιsιz Bir şeyleri yanlιş veya eksik yaptιğιmιn farkιna varmιştιm. Ikinci konudada dile getirdiğim pazarlamanιn ne olduğunu bilmem gerekiyordu. Daha ӧncede sӧylediğim gibi işin sonucunda herşey pazarlama ile başlar ve pazarlama ile biter. Bunu tekrarlamak istiyorum: Çok güzel bir websitesine veya çok kaliteli bir ürüne sahip olabilirsin, ama hedef kitlene bunu nasιl pazarlayacağιnι bilmediğin sürece istediğin kazançlarι elde etmen sӧz konusu değil. Işin gerçeği bu kadar basit Sonuç olarak pazarlama bir meslektir ve bu mesleğin ӧğrenilmesi gerek. Bir sünger gibi pazarlamanιn sonuç veren tekniklerini araştιrmaya başladιm. Herşey ilk etapta pazarlama ile başlar ve pazarlama ile biter Pazarlamanιn dιşιnda ise pazarlamanιn prensiplerinide kavramam ve kişiselleştirmem gerekiyordu.

19 Tüm çaba ve çalιşlarιma rağmen yinede istediğim sonucu alamamιştιm. Yol harιtamι değiştirmeye karar verdim: Şirketime ӧzel girişim planιmι yeniden gӧzden geçirmem, yeni bir strateji belirlemem ve işin gerçek sιrrιnι/formülünü çӧzmem gerekiyordu. Uzun çaba ve çalιşmalarιmιn sonucunda Gizli Sifreyi kιrmayι sonunda başardιm ve işin sonuç veren formülünü keşfettim. Bu formülü uzun deneme ve uygulamalarιmιn sonucunda Internetin Başarι Formülü olarak adlandιrdιm. Bu formülü keşfetmem benim tüm enerjimi ve zamanιmι almιstι, ama sonunda başarmιştιm ve tüm emek ve enerjime değmişti. Bu formül beni istediğim hedef ve sonuçlara daha kolay ulaştιracaktι. Uzun çaba ve çalιşmalarιmιn sonucunda bu formül sayesinde ayda 0 TL den TL kazanç elde etmeyi başardιm Evet, bunu sana çok açιk ve net bir şekilde altιnι çizerek sӧylemek istiyorum Uzun çaba ve çok çalιşmalarιmιn sonucunda istediğim sonuçlarι nihayetinde almaya başlamιştιm. Bu başarιmι ilk etapta çok çalιşmama, benden beklenilen enerjinin daha fazlasιnι vermeme ve en ӧnemliside pes etmeden yoluma devam etmeme borçluydum.

20 - Peki şu andaki kazancιm nedir? Şu an ne kadar kazandιğιmι sana sӧylemem sӧz konusu değil. Çünkü bunun iki ana sebebi var: 1. Bu hassas bilgi olduğundan sana bunu sӧylemem bana ve şirketime zarar verebilir. 2. Eğer sana bunu sӧylersem, bu aramιzda soğuk rüzgarlarιn esmesine ve senin benim hakkιmda negatif düşüncelerin oluşumuna sebeb olabilir. Lütfen beni yanlιş anlama! Bunu sana kabalιk etmek veya hava atmak için sӧylemiyorum. Sadece benim üzerimde negatif ӧn yargιlarιn oluşmasιnι ve aramιzdaki bağιn zedelenmesini istemiyorum. Bunu sana bir girişimci olarak tavsiye etmek istiyorum. Şirketine ӧzel hassas bilgileri paylaşmayι istiyorsan, üzerinde iyi düşün, yoksa dediğim gibi bu sana ve şirketine büyük zararlar doğurabilir ve şirketinin imajιnι zedeleyebilir. O yüzden bӧyle kararlarιn doğru alιnmasι şart Sonuç olarak sende aynι başarι ve sonucu elde edebilirsin. Bunu sana garantilemek istiyorum. Ve altιnι çizerek sӧylüyorum: Bu formül sayesinde girişim yaptιğιn her pazarda başarιya ulaşman mümkün. Sende benim elde ettiğim sonuç ve başarιlara ulaşmak için sadece bu formülü kendi girişim yaptιğιn pazarda doğru bir şekilde uygulaman gerekiyor ve tabikide gereken çabayιda unutmamak şartιyla.

21 Ilerleyen konularda bu formül hakkιnda sana daha detaylι bilgiler vereceğim Şu an lütfen sayfalarι atlamadan dikkatlice okumaya devam et Bu formülün dιşιnda ise sonuç olarak internette kendi pazarιnda başarιya ulaşmak için bu 3 ana ӧzelliğide kavraman gerekiyor: 1. Hedeflerine ulaşmak için büyük bir nedenin olmasι gerek Benim için bu nedenin cevabιnι vermek oldukça kolaydι. Kendi işimin patronu olmak, istediğim her yerde çalιşmak, huzurlu olmak, hedelerime ulaşmak ve istediğim kazançlarι elde etmek istiyordum. Şirketimi kurduktan sonra bu teknikleri ӧğrenmeye başladιğιmda finansal problemin eşiğine gelmiştim. Ama hedeflerime ulaşma arzusu içimdeki alevi daha fazla kӧrüklemişti ve pes etmeden çok çalιşmanιn sonucunda hedeflerime ulaşmayι sonunda başardιm. 2. Yeni şeyler ӧğrenmeye istekli olman gerek Eğer herşeyi bildiğini ve kavradιğιnι düşünüyorsan, sana şimdiden yürekten bol başarιlar diliyorum. Tekrardan belirtmek istiyorum; bunu sana kabalιk etmek için sӧylemiyorum. Sadece internette nasιl başarιlι olman gerektiğinin farkιna varmanι istiyorum. Zamanιnda elimde mevcut olan bilgiler beni ulaşmak istediğim hedeflerime ulaşmamι sağlamadι. Herşeyi bildigimi düşünürken banka hesabιm bunun tam tersini gӧsteriyordu. Hedeflerime ulaşmak için yeni şeyler ӧğrenmeye ve kendimi geliştirmeye başladιm.

22 Kιsacasι tekrardan çιraklιk kimliğine atandιm ve ӧğrenmem gereken herşeyi yeniden ӧğrenmeye ve uygulamaya başladιm. Unutma! Her Uzman bir Zamanlar Öğrenci idi Globalleşen dünyamιzda zengin olan insanlar bile yeni şeyler ӧğrenmeye herzaman istekli olmanιn dιşιnda bunu tamamen bir alιşkanlιk haline getirmişlerdir. Onlarι başarιlι yapan şeylerden biride bu. 3. Öğrendiklerini pratikte uygulamaya istekli olman gerek Öğrenmen gereken herşeyi ӧğrenebilir ve istediğin hedeflere ulaşmayι dileyebilirsin. Ama ӧğrendigin şeyleri pratikte uygulamadιğιn sürece hiç bir şeyin değişmiyeceğini açιkça belirtmek istiyorum. Sιkça tekrarladιğιm gibi hedeflerine ulaşmak için çok çalιşman ve ӧğrendiklerini pratikte uygulamak için kendi sorumluluklarιnι bilmen, buna gereken zaman ve çabayι gӧstermen gerekiyor. Daha ӧncede sӧylediğim gibi: Herşey Senin Elinde

23 Pazarlama Prensipleri - Geniş hedef kitlelere ulaşmak ve müşteri kazanmak En baş konulardada dile getirdiğim pazarlama teknik ve prensiplerini bu son konuda geniş çapta ele aldim. Ürünün ve sunduğun hizmete yӧnelik çalιşmalarιnιn dιşιnda kendini ve sunduğun ürünü (çӧzümü) hedef kitlene nasιl pazarlayacağιnιda kavraman ve işin uzmanι olman gerekiyor. Istediğin kazançlarι elde edebilmek için en etkili ve çekici olan pazarlama prensiplerini kullanmalιsιn. Bu etkili ve çekici pazarlama prensiplerini kullanarak neden Avcι olmak yerine avlanman gerektiğini çok basit bir ӧrnek vererek sana detaylι bir şekilde anlatmak istiyorum. Örnek olarak kendini ava çιkan bir balιkçι olarak hayal et. Bir kova dolusu balιk yakalamak için yapman gereken iki basit iş var: - Ilk etapta balιğιn nerede bulunduğunu, hangi gӧlde yüzdüğünü ve nerede durakladιğιnι bilmen gerekiyor. - Ikinci etapta ise balιklarιn hangi tür yemi severek yediklerini bilmen ve en ӧnemliside balιklarιn holtana gelmesi ve sunduğun yemi ιsιrmalarι için holtanιn çok çekici olmasι gerekiyor. - Burada holtan şirketin ve yem ise ürünün. Balιklar ise hedef kitlen, yani potansiyel müşteri gurubun Sende kendi pazarιnda hedef kitlene bir şey pazarlamadan ӧnce balιk presipini gӧz ӧnünde bulundur.

24 Bu basit balιkçι ӧrneğine ilişkin gerçek ve ticari bir balιkçι ise balιk avιna sandal yerine büyük gemilerle çιkar. Miljonlarca balιğιn bulunduğu alanda balιklarι büyük ve geniş ağlarι kullanarak yakalar. Şu anda yapman gereken ilk etapta sağlam bir holtaya sahip olmak ve çok çekici bir yem oluşturmak. Bir kaç balιğιn bulundugu gӧlde değil, yüzbinlerce balιğιn bulunduğu denizde balιklarιn seni avlamasιnι sağlaman gerekiyor. Burada demek istediğim senin balιklara değil, balιklarιn sana gelmesi gerek.. Eğer çok sağlam bir ürüne sahipsen (çekici yem) ve ürününün 100 % arkasιnda duruyor ve kalitesinde 100 % eminsen ve son olarak bunu hedef kitlene (balιklara) çok çekici bir şekilde sunup yansιtιyorsan, bu aşamadan sonra yapman gereken tek şey balιklarιn yemi ιsιrmalarιnι sağlamak. Pazarlama yaparken bu tavisyemi herdaim gӧz ӧnünde bulundur: Zamanιnιn 60% sιnι Pazarlama ya ve 20% sini ise üretkenliğe ayιr. Pazarlama derken, yani para kazanmak için satιş gerçekleştirmen gerekiyor. Sonuç olarak sen bir Girişimci ve Şirket olarak kendi pazarιnda ilerlemek ve yeni proje veya yatιrιmlara imza atmak için satιş gerçekleştirmen şart. Örnek olara yeni bir Girişimci kimliğine sahipsin ve sağlιklι yaşam pazarιnda aktifsin. Sağlιklι yaşam pazarιnda daha dar ve spesifik olan niş pazarιna girişim yaptιn, bu durumda (sağlιklι beslenme pazarι).

25 Kendine ait oluşturduğun bir dijital ürüne sahipsin, bu durumda sağlιklι beslenme tavsiyelerinden oluşan bir E-kitap Bu aşamadan sonra yapman gereken tek şey kendini ve ürününü doğru bir şekilde hedef kitlene pazarlamak. Müşteri elde etmek için ilk etapta kendini hedef kitlene nasιl yansιttιğιn ve kendi pazarιnda nasιl pozisyonlaştιğιna bağlι.. Daha ӧncede sӧylediğim gibi: Sen uzman ve otoriter bir girişimci olarak hedef kitlene kendini ilk etapta kanιtlaman gerek. Bunu yapmanιn en güzel yӧnü ücretsiz bir içerik vermektir. Hedef kitlene ilk etapta kendi katkι değerinin olduğu bir değerli içerik sunmalιsιn. Ücretsiz bir Content içeriği: bu bir E-kitap, Rapor, Audio veya Video olabilir. Tamamen senin seçimin Insanlar ücretsiz olan şeyleri herzaman sever. Çünkü bu onlara para kaybιnda (ürün alιmιnda ) hissettikleri acιyι yaşatmιyor. Uzman Girişimcinin Üretken Zihniyeti Pazarlama Teknik ve Becerileri Sende kendi şirketinde ilerlemek ve istediğin başarιya ulaşmak için, potansiyel müşterilerin içerisinde yüzmen gerekiyor. Sonuç olarak şirketinde ilerlemek ve lider konuma gelebilmek için pazarlama teknik/becerilerini kişiselleştirmen gerekiyor.

26 Verimlilik/ değer konusundada sӧylediğim gibi: Insanlarιn (hedef kitlenin) sorunlarι var ve sen hedef kitlenin sorunlarιna çӧzüm sunan/üreten bir uzmansιn Insanlar sorunlarιnιn çӧzümünü uzmanιndan arιyor. Sen insanlara (hedef kitlene) çӧzüm sunduğun sürece onlar defalarca kez senden satιn almaya hazιrlar. Kendini ve ürününü pazarlamadan ӧnce hedef kitlen ile sιkι bir bağ kurman gerekiyor. Bir ӧnceki sayfadada sӧylediğim gibi onlara ilk etapta ücretsiz bir hediye vererek kendini tanιtabilirsin. Sonuç olarak pazarlama bir meslektir ve bu mesleğin ӧğrenilmesi gerek ve buna ilişkin pazarlamanιn bilim dalιnιda anlaman gerekiyor. Bu mesleği ӧğrenmek ve kişiselleştirmek için kişisel gelişimine ara vermeden devam etmen gerek. Artιk ne yapman gerektiginin ve işin gerçeğinin ne olduğunun farkιndasιn. Son bir kez daha tekrarlamakta fayda var: - Uzman / Otoriter - Verimlilik / Çӧzüm - Pazarlama / Satιş Internette başarιlι olmanιn 3 ana filosofisini kavradιğιn zaman hedeflerine istediğinden çok daha kolay ulaşacaksιn.

27 Peki bundan sonraki aşama nedir? Eğer bu rapor ilgini çekti ise ve sende bir an ӧnce harekete geçmek, ama zaman kaybetmemek ve herşeyi yeniden ӧğrenmek veya keşfetmek istemiyorsan; Sana çok ӧzel bir avantajιm var! Bir süre ӧnce Dijital Pazarlamada Başarιlι Olmanιn Gizli Formülü Pratik Eğitim Kitabιnι yayιnladιm.. Bu Pratik Eğitim kitabι içeriğinde kendi şirketime uyguladιğιm Girişim planιmι, Stratejilerimi ve en ӧnemliside sonuç veren tüm Formüllerimi geniş çapta ele aldιm. Dijital Pazarlama Pratik Eğitim kitabι ile sende A dan Z ye benim etap planιmι, stratejilerimi ve sonuç veren tüm formüllerimi uygulayarak internette sιfιrdan nasιl şirket kurup para kazanabileceğini adιm adιm ӧğrenmeye veya mevcut olan şirketine uygulamaya şimdi başla

28 Dijital Pazarlamada Başarιlι Olmanιn Gizli Formülü Pratik Eğitim Kitabι ile Uzun Vadeli Stratejide Kιsa Vadeli Girişim Yaparak Kazanmaya Başla 60 konudan oluşan kitapta adιm adιm nasιl Dijital Şirketini kurup Para kazanacağιnι ӧğreneceksin.. Her etap sonundaki Pratik Ödevi uygulayarak kendi ritminde Final Etaba doğru yol alacaksιn.. Kitabιn ilk yarιsιnda Uzun Vadeli Stratejiyi hedefleyerek Kιsa Vadeli Girişimde Kazanç elde etmeye başlayacaksιn. Kitabιn ikinci yarιsιnda ise Uzun Vadeli Stratejiyi hedefleyerek Uzun Vadeli Girişimde Liderlik Yolunda ilerleyeceksin.. Dijital Pazarlamada Başarιlι Olmanιn Gizli Formülü Pratik Eğitim Kitabιnιn Kιsa Versiyonunu Şimdi Ücretsiz Indir «««««Veya Daha Detaylι Bilgi için Tιkla ««««««

GİRİŞİMCİLİK. Nedir? Nasıl Girişimci olunur?

GİRİŞİMCİLİK. Nedir? Nasıl Girişimci olunur? GİRİŞİMCİLİK Nedir? Nasıl Girişimci olunur? 1 GİRİŞİMCİ KİMDİR? GİRİŞİMCİ; Başkalarının baktığı ama göremediği fırsatları görüp, bunları bir iş fikrine dönüştürebilen, risk almaya yatkın olan kişidir 2

Detaylı

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası

Okuyarak kelime öğrenmenin Yol Haritası Kelime bilgimin büyük bir miktarını düzenli olarak İngilizce okumaya borçluyum ve biliyorsun ki kelime bilmek akıcı İngilizce konuşma yolundaki en büyük engellerden biri =) O yüzden eğer İngilizce okumuyorsan,

Detaylı

Değişim ve Yönetim. Prof. Dr. M. HAMİL NAZİK Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi hnazik1@gmail.com

Değişim ve Yönetim. Prof. Dr. M. HAMİL NAZİK Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi hnazik1@gmail.com Değişim ve Yönetim Prof. Dr. M. HAMİL NAZİK Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi hnazik1@gmail.com Aynı durumda kalmamak 2 Başka bir biçim veya duruma geçmek Farklı yapmak veya Fark yaratmak 3 DEĞİŞİM

Detaylı

GELECEK KARİYER ADIMINIZI BELİRLEMEK

GELECEK KARİYER ADIMINIZI BELİRLEMEK GELECEK KARİYER ADIMINIZI BELİRLEMEK İş aramaya karar verdiniz. İş başvurularına başlamadan önce 3 şey hakkında net olmanız önemli: İdeal işinize kavuşmak; bu 3 faktörün birbiriyle örtüştüğü durumda mümkün.

Detaylı

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri

Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri 1 Kızla İlk Buluşmada Nasıl Sohbet Edilir? Hızlı Bağ Kurma Teknikleri Bugün kızla tanışma anında değil de, flört süreci içinde olduğumuz bir kızla nasıl konuşmamız gerektiğini dilim döndüğünce anlatmaya

Detaylı

Türk Mesleki Eğitiminde Girişimcilik

Türk Mesleki Eğitiminde Girişimcilik Leonardo Da Vinci ortaklık projesi GİRİŞİMCİLİK İÇİN ORTAKLIK Türk Mesleki Eğitiminde Girişimcilik 1. Lütfen ülkenizde mesleki eğitim seviyesinde okullarda girişimciliğin nasıl sunulduğunu açıklayınız.

Detaylı

Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları

Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları Yeni Nesil Mobil Deneyimleri Şekillendiren Tüketici Davranışları Yazar Jason Spero Yayınlanma tarihi: Mayıs 2017 Konular: Mobil, Deneyim ve Tasarım İnsanların beklediği ve pazarlamacıların sunabildiği

Detaylı

EIS526-H02-1 GİRİŞİMCİLİK (EIS526) Yazar: Doç.Dr. Serkan BAYRAKTAR

EIS526-H02-1 GİRİŞİMCİLİK (EIS526) Yazar: Doç.Dr. Serkan BAYRAKTAR GİRİŞİMCİLİK (EIS526) Yazar: Doç.Dr. Serkan BAYRAKTAR SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi ne aittir. "Uzaktan Öğretim" tekniğine

Detaylı

Royal Visio Görme bozukluğu olanlar ve körler için uzmanlık merkezi

Royal Visio Görme bozukluğu olanlar ve körler için uzmanlık merkezi Royal Visio Görme bozukluğu olanlar ve körler için uzmanlık merkezi Geniş imkânlar Hollanda da binlerce insan, görme bozukluğu olarak adlandırılan kalıcı hâldeki kısmi veya tam görme kayıpları ile mücadele

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU AYLIK BÜLTENLER SERİSİ EKİM, 2008 SAYI: 2 KONU: Çocuğunuzun Beceri ve Yeteneklerini Nasıl Geliştirebilirsiniz? Aileler çocuklarının mutlu bireyler olmalarını ve en yüksek

Detaylı

ŞİRKET VE MARKA DEĞERLEME UZMANLIĞI PROGRAMI

ŞİRKET VE MARKA DEĞERLEME UZMANLIĞI PROGRAMI İSMMMO AKADEMİ BAŞKANI NDAN Günümüz küresel ekonomilerinde firmalar yarattıkları katma değerleri maliyet muhasebesi yöntemleri ile ürün bazında maliyet-iş hacmi-kar analizleriyle bile belirleyebilmektedir.

Detaylı

KENDİNİZE KARŞI BAHİS OYNAMAYINIZ!

KENDİNİZE KARŞI BAHİS OYNAMAYINIZ! KENDİNİZE KARŞI BAHİS OYNAMAYINIZ! KUMAR BAĞIMLILIĞINI ENGELLEME HAKKINDA ÖNEMLİ UYARILAR ŞANS OYUNLARI RİSKLERİ DE BERABERİNDE GETİRİR AŞAĞIDAKİ TEMEL PRENSİPLERE UYMANIZI TAVSİYE EDERİZ: Spor bahisleri

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 11.1.216 Diploma Program Adı : MEDYA VE İLETİŞİM, ÖNLİSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETİM) Akademik

Detaylı

seozeo data-driven SEO agency

seozeo data-driven SEO agency M e r h a b a SEO da performans gösteren içerikler üretmek Mehmet Aktuğ SEOzone Meetups #2 30 Haziran 2015 seozeo data-driven SEO agency Ben Kimim? Mehmet Aktuğ Operasyon Yöneticisi, SEOZEO Doğru bilinen

Detaylı

BÖLÜM 1: GİRİŞİMCİ ADAYLARI İÇİN İŞ FİKRİ DEĞERLENDİRME ANKETİ

BÖLÜM 1: GİRİŞİMCİ ADAYLARI İÇİN İŞ FİKRİ DEĞERLENDİRME ANKETİ GİRİŞİMCİ TANIMA ve İŞ FİKRİ DEĞERLENDİRME ANKETİ Değerli Girişimci, Aşağıdaki ankette lütfen ilgili sorularda size en yakın cevabı işaretleyiniz. Anketi doldurduktan sonra, Marmara Girişim yetkilisine

Detaylı

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular.

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular. Euro-DMC Kimdir? Enerjisini başarılı olmanın verdiği hazdan ve eğlenerek çalışabilmesinden alan Euro/DMC ekibi, müşterilerine sağladığı esnek çözümler, keskin hedefler ve hedef kitleyi markayla bütünleştirebilme

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Danışmanlık Hizmetlerimiz

Danışmanlık Hizmetlerimiz Danışmanlık Hizmetlerimiz Merhaba, Uyku Meleği Danışmanlık hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Aşağıda uyku eğitimlerimizi bulabilirsiniz. Linkleri tıklayarak istediğiniz eğitimin detaylı

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI

EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI EĞİTİM VE ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROGRAMI 17-21 Haziran 2015 EĞİTİMİN KAPSAMI VE HEDEFİ Eğitim ve öğrenci koçluğunda amaç: koç ve öğrenci arasında kurulan, öğrencinin gelişimini destekleme amaçlı bir güç birliğioluşturmaktır.

Detaylı

T E M E L B Ü Y Ü M E İ

T E M E L B Ü Y Ü M E İ T E M E L B Ü Y Ü M E İ ş S i m ü l a s y o n u O y u n u K U L L A N I M K I L A V U Z U İşleyiş ve Amaçlar Temel Büyüme (Yapay Zeka) İş Simülasyonu oyununun işleyişini ve başarılı olmak için dikkat etmemiz

Detaylı

Bağımsız Dil Öğrencisi Kimdir?

Bağımsız Dil Öğrencisi Kimdir? Bağımsız Dil Öğrencisi Kimdir? 2012 2013 Öğretim-Öğrenim Yılı Öğrenci Kılavuzu 1 BAĞIMSIZ DİL ÖĞRENCİSİ KİMDİR?* (1) KENDİNİ İYİ TANIR: Dil öğrenimiyle ilgili olarak kendi davranıştutum-yaklaşım-düşünce

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Seminer MES

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Seminer MES DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Seminer MES 680 2 3+0 0 0 Ön Koşul Dersleri - Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Doktora Zorunlu Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Doç.

Detaylı

29.04.2013. Tanışalım, Kaynaşalım GİRİŞİMCİLİK. Arzu Akalın GİRİŞİM GİRİŞİMCİLİK GİRİŞİM? GİRİŞİM NEDİR?

29.04.2013. Tanışalım, Kaynaşalım GİRİŞİMCİLİK. Arzu Akalın GİRİŞİM GİRİŞİMCİLİK GİRİŞİM? GİRİŞİM NEDİR? Tanışalım, Kaynaşalım CİLİK Arzu Akalın CİLİK? NEDİR? İŞ 1 GİR GİRİŞ GİRİŞMEK GİRİŞMEK GİDİŞMEK İŞ, GİR, GİRİŞ, GİRİŞMEK GİDİŞMEK 2 CİLİK NEDİR? GERÇEK CİLİK NEDİR? SEZMEK, GÖRMEK EYLEME GEÇMEK GERÇEK

Detaylı

Ders seçimi; öğrencilerin ilgi, yetenek ve yaşamdan beklentilerinin değerlendirilmesini gerektiren zor bir süreçtir.

Ders seçimi; öğrencilerin ilgi, yetenek ve yaşamdan beklentilerinin değerlendirilmesini gerektiren zor bir süreçtir. Değerli Anne ve Babalar, Anne-baba olarak ders seçimi aşamasında etkimiz ne kadar olmalı?, Çocuğumun ilgi ve yeteneklerini nasıl belirlerim?, Çocuğuma uygun meslek grupları nelerdir?, ve Ders seçimi sürecinde

Detaylı

Giriş Bölüm 1. Giriş

Giriş Bölüm 1. Giriş GİRİŞİMCİLİK Bölüm 1. Giriş scebi@ktu.edu.tr http://scebi.ktu.edu.tr Giriş İşletme Kurma Düşüncesi ÖN ARAŞTIRMA Ekonomik Teknik Mali Yasal Araştırma Araştırma Araştırma Araştırma Ön Proje Yatırım Kararı

Detaylı

E-KİTAP SATIŞLARINIZLA, SÜREKLİ BİR GELİRE NE DERSİNİZ? Www.EkitapKazanclari.coM. By Alia RİOR. Alia RİOR www.ekitapkazanclari.com

E-KİTAP SATIŞLARINIZLA, SÜREKLİ BİR GELİRE NE DERSİNİZ? Www.EkitapKazanclari.coM. By Alia RİOR. Alia RİOR www.ekitapkazanclari.com E-KİTAP SATIŞLARINIZLA, SÜREKLİ BİR GELİRE NE DERSİNİZ? E-KİTAP KAZANÇLARI Www.EkitapKazanclari.coM By Alia RİOR Alia RİOR www.ekitapkazanclari.com Sorumluluk Sınırları ve Garanti Feragatnamesi ÖNEMLİ:

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER

MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ KURUMSAL KÜLTÜRÜMÜZ VE DEĞERLERİMİZ GÜVEN Dürüstlüğümüz, doğruluğumuz ve etik iş uygulamalarımız ile güven kazanırız. Doğruluk ve yüksek

Detaylı

Sosyal statü elde etmek, Kariyer yapmak, Kendini kanıtlamak, Topluma hizmet etmek İstihdama katkı sağlamak, Özgür çalışmak, Düşünce ve projelerini

Sosyal statü elde etmek, Kariyer yapmak, Kendini kanıtlamak, Topluma hizmet etmek İstihdama katkı sağlamak, Özgür çalışmak, Düşünce ve projelerini Sosyal statü elde etmek, Kariyer yapmak, Kendini kanıtlamak, Topluma hizmet etmek İstihdama katkı sağlamak, Özgür çalışmak, Düşünce ve projelerini gerçekleştirmek, Ekonomik güç kazanmak, Finansal gücü

Detaylı

MÜHENDİSLİK KARİYERİ Mühendislik Kariyeri Mezun olduktan sonra çalışmak için seçtiğiniz şirket ne olursa olsun genelde işe basit projelerle başlayacaksınız. Mühendis olmak için üniversitede 4 yıl harcamanıza

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS KIYMETLİ EVRAK HUKUKU Ön Koşul Dersleri. Dersin Seviyesi. Dersin Koordinatörü

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS KIYMETLİ EVRAK HUKUKU Ön Koşul Dersleri. Dersin Seviyesi. Dersin Koordinatörü DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS Saat KIYMETLİ EVRAK HUKUKU 0102407 4 3+0 3 4 Ön Koşul Dersleri YOK Dersin Dili Türkçe Dersin Seviyesi Lisans Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler

Detaylı

Satışların Hacmini Artırmak İçin Mobil Ölçümle İlgili Zorlukların Üstesinden Gelme

Satışların Hacmini Artırmak İçin Mobil Ölçümle İlgili Zorlukların Üstesinden Gelme Satışların Hacmini Artırmak İçin Mobil Ölçümle İlgili Zorlukların Üstesinden Gelme Yayınlanan Ocak 2017 Konular Mobil, Ölçüm, Mobil cihazlar tüketicilerin ayrılmaz bir parçası oldu ve her pazarlamacının

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır Büyük düşün... David Avrin Bugün dünyada en çok talep gören İş Dünyası Pazarlama/Markalaştırma Konuşmacısı olan DAVİD AVRİN, Görünürlük Koçu olarak tanınır. Şaşırtıcı derecede eğlenceli bir tarzı olan

Detaylı

Girişimcinin İş Kurma Sürecindeki Temel Adımları. Yrd.Doç.Dr. Levent VURGUN Turgut Özal Üniversitesi

Girişimcinin İş Kurma Sürecindeki Temel Adımları. Yrd.Doç.Dr. Levent VURGUN Turgut Özal Üniversitesi Girişimcinin İş Kurma Sürecindeki Temel Adımları Yrd.Doç.Dr. Levent VURGUN Turgut Özal Üniversitesi Girişimcinin İş Kurma Sürecindeki Temel Adımları MOTİVASYON İŞ FİKRİ ÇALIŞMA PROGRAMI ÖN DEĞERLENDİRME

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS TİCARET HUKUKU Yrd. Doç. Dr. Orhan Aldanmaz

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS TİCARET HUKUKU Yrd. Doç. Dr. Orhan Aldanmaz DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS Saat TİCARET HUKUKU 0102401 4 3+0 3 5 Ön Koşul Dersleri YOK Dersin Dili Türkçe Dersin Seviyesi Lisans Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Zorunlu

Detaylı

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com : @irmakhandan What s yours? Bulunduğumuz çağın ekosisteminin özünde «paylaşmak» ve «konuşmak» yer alıyor. TÜKETİCİ HİKAYELERİ HİKAYELERİN GÜCÜ NEREDEN GELİYOR? EĞLENCELİ

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

Medya Okuryazarlığı Programı NİLÜFER PEMBECİOĞLU

Medya Okuryazarlığı Programı NİLÜFER PEMBECİOĞLU Medya Okuryazarlığı Programı NİLÜFER PEMBECİOĞLU İletişim Nedir? Değişen İletişim Kavramı Yalnızlaşma ve Yabancılaşma Yüzeysel Etkileşim İlgi Eksik Etkileşim Otomatik Etkileşim İletişim Herşeydir! Değişen

Detaylı

2015 DİJİTAL SAĞLIK REHBERİ

2015 DİJİTAL SAĞLIK REHBERİ 2015 DİJİTAL SAĞLIK REHBERİ Teknolojinin ilerlemesiyle beraber değişen dünyada her sektörün değişmesiyle beraber sağlık sektörü de değişmektedir. Fakat sağlık sektörü diğer sektörlere göre biraz daha yavaş

Detaylı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER

VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER VİZYON VİZYON VE DEĞERLER DEĞERLER Önsöz Sevgili Çalışma Arkadaşlarım, Şirketimiz için net stratejik öncelikler ve iddialı hedef ler belirledik. Henkel de iş performansımızı arttırmamızda, önceliklerimizi

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : PAZARLAMA YÖNETİMİ Ders No : 0020050028 Teorik : 3 Pratik : 0 Kredi : 3 ECTS : 4 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

Eleman Yetiştirmenin Maliyeti Eleman Kaybetmenin Maliyeti. www.kavurmaci.net

Eleman Yetiştirmenin Maliyeti Eleman Kaybetmenin Maliyeti. www.kavurmaci.net Eleman Yetiştirmenin Maliyeti Eleman Kaybetmenin Maliyeti www.kavurmaci.net ELEMAN KAYBETMENİN MALİYETİ Yetenekli bir çalışanın şirkete toplam maliyeti genellikle yıllık ücretin 3 katına kadar çıkabilir.

Detaylı

Forex Ek Kazanç Sistemi

Forex Ek Kazanç Sistemi 106 Forex Ek Kazanç Sistemi Bu anlatacağımız sistem Türkiye de tamamen yasal ve 4 aydır uygulamada olan ve giderek büyüyen bir sistem. ProjeX ProjeX Nedir? ProjeX bir kazanç sistemi; şu şekilde çalışıyor

Detaylı

KARİYER KOÇLUĞU. Güven ilişkisi

KARİYER KOÇLUĞU. Güven ilişkisi KARİYER KOÇLUĞU KARİYER KOÇLUĞU Proses uzmanı Kendi Hayatında uzman Koç Güven ilişkisi Koçluk Alan Kişi Koçluk; yorumsuz bir şekilde dinleyerek, merak ettiklerimizi sorarak, karşımızdaki kişinin özünde

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

DERS BİLGİLERİ SİYASET BİLİMİNE GİRİŞ Yrd. Doç. Dr. Orhan ALDANMAZ

DERS BİLGİLERİ SİYASET BİLİMİNE GİRİŞ Yrd. Doç. Dr. Orhan ALDANMAZ DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS SİYASET BİLİMİNE GİRİŞ 0102313 3 3+0 3 5 Ön Koşul Dersleri YOK Dersin Dili Türkçe Dersin Seviyesi Lisans Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler

Detaylı

BEYAZ YAKA PERSONEL VERİMLİLİK VE EĞİTİM İHTİYAÇ BELİRLEME ANALİZİ; Yaş :... Cinsiyet : K E. deki Çalışma Süreniz:..

BEYAZ YAKA PERSONEL VERİMLİLİK VE EĞİTİM İHTİYAÇ BELİRLEME ANALİZİ; Yaş :... Cinsiyet : K E. deki Çalışma Süreniz:.. BEYAZ YAKA PERSONEL VERİMLİLİK VE EĞİTİM İHTİYAÇ BELİRLEME ANALİZİ; Yaş :... Cinsiyet : K E deki Çalışma Süreniz:.. ж Çalıştığınız Departman:.. Aşağıdaki anket formunda her bir maddede yer alan görüşe

Detaylı

1) İngilizce Öğrenmeyi Ders Çalışmak Olarak Görmek

1) İngilizce Öğrenmeyi Ders Çalışmak Olarak Görmek 1) İngilizce Öğrenmeyi Ders Çalışmak Olarak Görmek İngilizce öğrenilememesinin ilk ve en büyük sebeplerinden birisi, İngilizce öğrenmeyi ders çalışmak olarak görmek. Çoğu zaman İngilizce iş hayatında başarılı

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

İngilizce nasıl öğrenilir?

İngilizce nasıl öğrenilir? 1/5 İngilizce nasıl öğrenilir? İlk önce Yabancı dil nasıl öğrenilmez? sorusu ile başlayalım mı? Gramer çalışarak yabancı dil öğrenilemez. Neden mi? Şu cümleye bir bakın: Sorular çalıştıklarınızdan mı çıktı?

Detaylı

GELİŞİM OYUNLARI SETİ

GELİŞİM OYUNLARI SETİ GELİŞİM OYUNLARI SETİ Fiyat : 139,00 TL Yaş Grubu : 4 7 yaş arası Uygulama : Bireysel İçindekiler : 4 kitap, 4 ahşap uygulama materyali, 1 öğretmen klavuzu, 1 aile broşürü Gelişim Oyunları Seti, WISC-R

Detaylı

L Oréal in Dijital Dönüşümü

L Oréal in Dijital Dönüşümü L Oréal in Dijital Dönüşümü Yazan: Marie Gulin-Merle Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Reklamcılık, Perakende, Mobil, Önemli Anlar Dijital dünyada, özellikle de mobil platformda tüketicilere gitgide

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 0102105 1 3+0 3 4

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 0102105 1 3+0 3 4 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS Saat HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 0102105 1 3+0 3 4 Ön Koşul Dersleri YOK Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Dersin Yardımcıları

Detaylı

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*:

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*: Stres Yönetimi Etkili Zaman Yönetimi İkna Teknikleri Sunum Teknikleri Kriz Yönetimi İletişim Becerileri Sosyal Davranış ve Protokol Müzakere Teknikleri EĞİTİMLER Müşteri Odaklılık İş Süreçlerini İyileştirme

Detaylı

MESLEK NEDİR? Meslek, bir kişinin hayatını kazanmak geçimini sağlamak için yaptığı iş olarak tanımlanmaktadır.

MESLEK NEDİR? Meslek, bir kişinin hayatını kazanmak geçimini sağlamak için yaptığı iş olarak tanımlanmaktadır. MESLEK SEÇİMİ MESLEK NEDİR? Meslek, bir kişinin hayatını kazanmak geçimini sağlamak için yaptığı iş olarak tanımlanmaktadır. Belli bir eğitimi gerektiren bilgi, beceri, ustalık, sevgi ve ilgi isteyen sürekli

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 11.1.216 Diploma Program Adı : MEDYA VE İLETİŞİM, ÖNLİSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETİM) Akademik

Detaylı

TEOG YAZ TATİLİNDE KAZANILIR

TEOG YAZ TATİLİNDE KAZANILIR TEOG YAZ TATİLİNDE KAZANILIR Sevgili öğrencim, Yoğun bir yılı bitirdin ve artık TEOG sınavı hazırlık sürecinde geri sayıma başladın. Öncelikle TEOG un düzenli çalışan her öğrencinin kolaylıkla başarabileceği

Detaylı

FACEBOOK KAZANÇ SAYFALARI LĐNKLERĐ

FACEBOOK KAZANÇ SAYFALARI LĐNKLERĐ FACEBOOK KAZANÇ SAYFALARI LĐNKLERĐ GĐRĐŞ Merhaba arkadaşlar ben Gökhan Ünal.30 yaşındayım.uzun zamandır internet reklamcılık işi için araştırmalar yapmaktayım.nasıl ücretsiz ve etkili reklam ve ürün tanıtımı

Detaylı

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013

BÜYÜYÜN BÜYÜMEYE PROGRAMI PY 2012/2013 BÜYÜYÜN ve Kazanın PY 2012 / 2013 : Büyüme Yılı! Büyümeye Odaklanın YENİ PERFORMANS YILI İÇİN HEDEFİNİZ BÜYÜME OLMALI Amway Serbest Girişimcileri (ASG ler) olarak bu inanılmaz fırsatı değerlendirmek için

Detaylı

DERS PROFİLİ. Çağdaş Pazarlama MAN 603 Güz 4 3+0+0 3 7

DERS PROFİLİ. Çağdaş Pazarlama MAN 603 Güz 4 3+0+0 3 7 DERS PROFİLİ Dersin Adı Kodu Yarıyıl Dönem Kuram+PÇ+Lab (saat/hafta) Kredi AKTS Çağdaş Pazarlama MAN 603 Güz 4 3+0+0 3 7 Ön Koşul - Dersin Dili Ders Tipi Dersin Okutmanı Dersin Asistanı Dersin Amaçları

Detaylı

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI REHBERLİK BÜLTENİ MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ

ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI REHBERLİK BÜLTENİ MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ ÖZEL SEYMEN EĞİTİM KURUMLARI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI REHBERLİK BÜLTENİ MESLEK SEÇİMİNİN ÖNEMİ Değerli Velimiz; Meslek seçiminin öneminin anlatıldığı ve siz değerli velilerimize yönelik önerileri

Detaylı

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved

Üyeleri tarafından Üyeler için. Hoş Geldiniz. www.juubeo.com. 2015, Juubeo, All Rights Reserved ya Üyeleri tarafından Üyeler için Hoş Geldiniz JUUBEO nedir? By the members - For the members JUUBEO nedir? Klasında Dünyanın İlk Global COOP u Aylık dağıtım proğramı Avrupa merkezli bir şirket Ödül ve

Detaylı

Ne ÖĞRETELİM? Ne ÖĞRENELİM?

Ne ÖĞRETELİM? Ne ÖĞRENELİM? Ne ÖĞRETELİM? Ne ÖĞRENELİM? 01.04.2016 Eğitim, okul, öğrenilenler ve kazanılanlar??? Biraz deneyim paylaşımı, düşünme & sorgulama, Özeleştiri http://thescoland.tumblr.com/ Teknoloji çözüm mü? Öğrencilerin

Detaylı

Öğrenciler 2 yıllık çalışma sürecinde;

Öğrenciler 2 yıllık çalışma sürecinde; Diploma Programı Çerçevesi Diploma programı her kültürün kendisine adapte edebileceği esnek bir program sunarak kendi değerlerini yitirmeyen uluslararası farkındalığa ulaşmış bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Detaylı

Temiz üretimin altı çizilmeli ve algılanması sağlanmalıdır

Temiz üretimin altı çizilmeli ve algılanması sağlanmalıdır KSS Söyleşileri Temiz üretimin altı çizilmeli ve algılanması sağlanmalıdır Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) Çevre Projeleri Koordinatörü Ferda Ulutaş ile Vakfın faaliyetleri, kurumsal sosyal sorumluluk

Detaylı

TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI CANSEN BAŞARAN-SYMES IN " 12. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ ÖDÜL TÖRENİ KONUŞMASI

TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI CANSEN BAŞARAN-SYMES IN  12. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ ÖDÜL TÖRENİ KONUŞMASI TÜSİAD YÖNETİM KURULU BAŞKANI CANSEN BAŞARAN-SYMES IN " 12. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ ÖDÜL TÖRENİ KONUŞMASI 30 Mayıs 2016 Wyndham Grand İstanbul Levent Otel Sayın Başkanlar, Saygıdeğer Konuklar, Değerli Basın

Detaylı

AİDİYET, VAROLUŞ VE GELİŞME

AİDİYET, VAROLUŞ VE GELİŞME AİDİYET, VAROLUŞ VE GELİŞME Avustralya İçin Bir Erken Gelişme Çağları Öğrenim Taslağı BELONGING, BEING & BECOMING An Early Years Learning Framework for Australia Aileler için bilgi Turkish ERKEN GELİŞME

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

2) Sendikaların toplu pazarlıktaki önemli rolünü açıklar. 3) Toplu iş uyuşmazlıklarının nasıl çözümlenebileceğini tartışır

2) Sendikaların toplu pazarlıktaki önemli rolünü açıklar. 3) Toplu iş uyuşmazlıklarının nasıl çözümlenebileceğini tartışır DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS Saat İŞ HUKUKU 0102807 8 3+0 3 4 Ön Koşul Dersleri YOK Dersin Dili Türkçe Dersin Seviyesi Lisans Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Zorunlu Yrd.

Detaylı

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.?

Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? Doctor Reishi Sağlıklı Kahvenizi Hem satın alırken hem de tavsiye ettiğinizde Kazanmak ister misiniz.? POTANSİYEL MÜŞTERİLER DERNEK VE LOKALLER, SPOR SALONLARI,ORGANİZASYONLAR, CAFE VE BÜFELER,OKULLAR

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Koçluk, danışanın problemlerini çözüme ulaştırmak ve yolunu aydınlatmaktır.

Koçluk, danışanın problemlerini çözüme ulaştırmak ve yolunu aydınlatmaktır. BEN BĐR YAŞAM KOÇUYUM 7.SEANS Koçluk ve danışmanlık Bazen öyle zamanlar olur ki danışanlarınızın koçluk hizmetinin sınırları içinde olmayan problemlerine yardım etme durumunda kalırsınız. Böyle zamanlarda

Detaylı

TİCARİ bilimler fakültesi

TİCARİ bilimler fakültesi Sütlüce YERLEŞKESİ TİCARİ bilimler fakültesi BANKACILIK VE FİNANS (İngİlİzce DESTEKLİ) İKTİSAT (TÜRKÇE/İNGİLİZCE) İŞLETME (TÜRKÇE/İNGİLİZCE) MUHASEBE VE DENETİM SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER

Detaylı

ANKET SONUÇLARI. Anket -1 Lise Öğrencileri anketi.

ANKET SONUÇLARI. Anket -1 Lise Öğrencileri anketi. ANKET SONUÇLARI Anket -1 Lise Öğrencileri anketi. Bu anket, çoğunluğu Ankara Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Meslek Lisesi öğrencisi olmak üzere toplam 130 öğrenci üzerinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmaya

Detaylı

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 2016-2017 PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 11/9/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.22 2016-2017 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Fark Yaratan İK Projeleri

Detaylı

Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 1 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

BİREYSEL EĞİTİM PLANI Ebeveynler için Rehber

BİREYSEL EĞİTİM PLANI Ebeveynler için Rehber BİREYSEL EĞİTİM PLANI Ebeveynler için Rehber Bireysel Eğitim Planı nedir? Bireysel Eğitim Planı yazılı bir plandır. Tek bir özel öğrencinin güçlü yanlarını ve ihtiyaçlarını, bu öğrencinin ihtiyaçlarını

Detaylı

Üniversite Öğrencilerine Altın Değerinde Tüyolar - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Üniversite Öğrencilerine Altın Değerinde Tüyolar - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Prof. Dr. Erol ÖZMEN erolozmen@yahoo.com Üniversiteye başlamak her gençte büyük bir heyecan yaratır. Yaşamının önemli bir dönemecinde olduğunu fark etmesi yanında genci üniversite yaşamının albenisi de

Detaylı

Geleceğiniz için bu broşürü aç n...

Geleceğiniz için bu broşürü aç n... Z I N D E YA ú A M EV GÜ=(//ù. 6ù=ù1 ùúù1ù= Geleceğiniz için bu broşürü aç n... Geleceğiniz Bugün bir hedef belirlemek, yar ndan emin olmak demektir. Daha fazla gelir elde ettiğiniz, kendinize ait bir

Detaylı

ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI?

ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI? ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI? Öncelikle başarıp, başaramadıklarına karar vermek için hedefimiz belli olmalı. Yabancı dil öğreniminde çocuğunuz için nasıl bir hedef düşünüyorsunuz, o, kendisi için ne düşünüyor?

Detaylı

Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program...

Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program... Türkiye deki yenilikçi okulları belirlemek, buluşturmak ve desteklemek için yeni bir program... DeGiSen DUnyada GeliSmek Her Cocuk Fark yaratabilir Empati, Yaratıcılık, Liderlik, Ekip CalıSması Ashoka

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ MÜFREDAT FORMU Ders İzlencesi Sayı : Tarih : 11.1.216 Diploma Program Adı : MEDYA VE İLETİŞİM, ÖNLİSANS PROGRAMI, (UZAKTAN ÖĞRETİM) Akademik

Detaylı

SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR!

SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR! 1 SİZİN WEB SİTENİZ BİR TANEDİR! Tabi şu da bir gerçek ki, sizin siteniz 350 milyon ve hala artmakta olan siteden bir tanesidir. Sitenizin diğerlerinden ayrılması ve ayakta kalması için ne yapabilirsiniz?

Detaylı

Stratejik Pazarlama 2. Hafta. Doç. Dr. Hayrettin Zengin

Stratejik Pazarlama 2. Hafta. Doç. Dr. Hayrettin Zengin Stratejik Pazarlama 2. Hafta Doç. Dr. Hayrettin Zengin Bölüm 2 Jenerik Pazarlama Stratejileri ve Rekabet Avantajının Sürdürülebilirliği Strateji Kavramı Strateji kavramı, belirli hedeflere belirli bir

Detaylı

2) İdari teşkilatları tanır. 3) İdari usul kavramını ve ilkelerini yorumlar. 4) İdarenin işlemlerini karşılaştırır. 5) İdarenin sözleşmelerini kavrar.

2) İdari teşkilatları tanır. 3) İdari usul kavramını ve ilkelerini yorumlar. 4) İdarenin işlemlerini karşılaştırır. 5) İdarenin sözleşmelerini kavrar. DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS Saat İDARE HUKUKU 0102819 8 3+0 3 4 Ön Koşul Dersleri YOK Dersin Dili Türkçe Dersin Seviyesi Lisans Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Seçmeli

Detaylı

ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GRUP SÜRECİ: TAKIM ÇALIŞMASI Doç. Dr. Cevat ELMA

ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GRUP SÜRECİ: TAKIM ÇALIŞMASI Doç. Dr. Cevat ELMA Ünite 7 ÖRGÜTSEL DAVRANIŞTA GRUP SÜRECİ: TAKIM ÇALIŞMASI Doç. Dr. Cevat ELMA TAKIM ÇALIŞMASI Takım çalışması, belirli sayıda işgörenin, belirli amaçlarla ve belirli sürelerle bir araya gelip sorunların

Detaylı

Ders Aktiviteleri Genel Amaç

Ders Aktiviteleri Genel Amaç Z Ö N Ders Aktiviteleri Genel Amaç Öğrendiklerini çok rahat bir şekilde ifade edebilmekte ve bildiklerini pekiştirmekte Farklı meslekleri resimlerle ve kelimelerle ifade edebilmekte Öğrendiklerini diğer

Detaylı

We Make it... onlinetamkeen

We Make it... onlinetamkeen We Make it... Easier for you onlinetamkeen 1 Temkin Nedir? Her dalda yetenekli olan Filistinli kadınlara destek veren Genç Kadınlar Girişimidir. Onların çalışma ve bilgi güçlerini arttırmak yoluyla topluluktaki

Detaylı

Tedarikçi Seçimi Marka Ve Pazarlama. Ufuk Peker

Tedarikçi Seçimi Marka Ve Pazarlama. Ufuk Peker Tedarikçi Seçimi Marka Ve Pazarlama Ufuk Peker Kişisel Etkinlik Özbilinç Özyönetim Özmotivasyon Ne Görüyoruz? Ekip Olma Strateji Planlama Kendimizi Yönetme Bir şeyi yapabileceğimize veya yapamayacağımıza

Detaylı

Türk Anayasa Hukukunun Bilgi Kaynakları. Osmanlı Anayasal Gelişmeleri DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS

Türk Anayasa Hukukunun Bilgi Kaynakları. Osmanlı Anayasal Gelişmeleri DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Kredi AKTS Saat ANAYASA HUKUKU 0102213 2 3+0 3 4 Ön Koşul Dersleri YOK Dersin Dili Türkçe Dersin Seviyesi Lisans Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Zorunlu

Detaylı

AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME

AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME 2 AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME Aktif öğrenme, bireyin öğrenme sürecine aktif olarak katılımını sağlama yaklaşımıdır. Bu yöntemle öğrenciler pasif alıcı konumundan çıkıp yaparak yaşayarak

Detaylı

Para Yönetimi ve Paranın Zaman Değeri

Para Yönetimi ve Paranın Zaman Değeri Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Para Yönetimi ve Paranın Zaman Değeri Para Yönetimi ve Paranın Zaman Değeri Faiz: Paranın maliyeti Ekonomik Eşdeğerlik Faiz Formülleri Özel Eşdeğerlik Hesaplamaları

Detaylı

PricewaterhouseCoopers CEO Araştõrmasõ

PricewaterhouseCoopers CEO Araştõrmasõ PricewaterhouseCoopers CEO Araştõrmasõ Yönetici Özeti Giriş PricewaterhouseCoopers õn 7. Yõllõk Global CEO Araştõrmasõ Riski Yönetmek: CEO larõn Hazõrlõk Düzeyinin Değerlendirilmesi, mevcut iş ortamõ ve

Detaylı