İçindekiler. * Yeni ürünler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İçindekiler. * Yeni ürünler"

Transkript

1

2 İçindekiler 02 Koltuk Royal * 06 Koltuk Antares 10 Sandalye Antares 12 Sandalye Antro 14 Masa Antares 70x70 18 Masa Antares 80x80 22 Masa Antares 80x Masa Osaka 90x150 * 30 Sandalye Napoleon 32 Sandalye Tiffany 34 Sandalye Louise 38 Koltuk Louise XL 42 Sandalye Specto 46 Sandalye Specto Pad 48 Koltuk Specto XL 50 Koltuk Specto Pad XL 52 Sandalye Orient 54 Sandalye Orient Pad 56 Sandalye Orient PC 60 Sandalye Rotus 64 Sandalye Rotus Pad 66 Sandalye Rotus PC 68 Sandalye Neptun 72 Sandalye Neptun PC 76 Koltuk Neptun 80 Sandalye Laser 82 Koltuk Laser 86 Bar Sandalye Laser 88 Bekleme Koltuğu Laser 90 Sandalye Max PC 94 Bar Sandalye Max PC 96 Bekleme Koltuğu Max PC 98 Sandalye Stella 100 Sandalye Stella Ahşap ayaklı 102 Sandalye Venus 104 Koltuk Mars 106 Koltuk Mars Ahşap ayaklı 108 Koltuk Sole 110 Koltuk Gora 114 Masa Luna 118 Masa Sun 122 Şezlong Maris 124 Şezlong Mare Kollu * 126 Şezlong Mare * 128 Masa Ayak Antares Tekli 129 Masa Ayak Antares Çiftli 130 Sehpa Erba 131 Sehpa Monoblock 132 Sehpa Antares 133 Ürün Bilgi Listesi * Yeni ürünler

3 3 Koltuk Royal* Yeni Royal Koltuk gaz enjeksiyon teknolojisi ile polipropilenden üretilmiştir. Rattan görünümlü gövdesi, ahşap görünümlü ayak ve kolları ile monoblok bir ürün olarak tasarlanmıştır. Zarifliği ve şıklığı ile iç ve dış mekan kullanımları için uygundur.

4

5 7 Koltuk Antares % 100 PP içerikli, rattan görünümlü Antares Koltuk Siyah, venge, ahşap, krem ve beyaz olarak beş farklı rengi bulunan koltuk ergonomik ve rahat oturumunun yanı sıra üst üste istiflenebilme özelliğine sahiptir.

6

7 11 Sandalye Antares Zarif çizgisi ile iç ve dış mekan kullanımları için tercih edilen Antares Sandalye rahat ve konforlu oturumu şık bir tasarım ile buluşturmaktadır. İstiflenebilme özelliği ile de alan kullanımında sizlere kolaylık sağlamaktadır.

8 13 Sandalye Antro Rattan görünümü modern bir dokunuş ile harmanlayan Antro Sandalye iç ve dış mekan kullanımları için tercih edilebilir. Zarif çizgisi, kıvrımlı ayak tasarımı ile dikkat çeken ürün siyah, venge, ahşap krem ve beyaz renkleri ile beğeninize sunulmaktadır.

9 15 Masa IROKO TABLA Antares 70x70 Antares ailesini tamamlayan yeni bir üye. Royal Koltuk, Antares Koltuk, Antares Sandalye ve Antro Sandalye ile muhteşem kombinasyonlar yapmak için tasarlanmıştır. Alüminyum taban üzerine iroko ve cam tabla alternatifleri mevcuttur. ALÜMİNYUM ORTA AYAK AYARLANABİLİR TIPALAR

10

11 19 TEMPERLİ CAM TABLA Masa Antares 80x80 Tilia, üretim teknolojisi, göz alıcı tasarımı, alternatif renkleri, ister alüminyum ister dört ayak seçeneği ile Antares Masa grubu üyelerinden 80x80 rattan görünümlü, iroko veya cam tablalı masasını beğeninize sunuyor AYARLANABİLİR TIPALAR & PVC SABİTLEYİCİ

12

13 23 Masa TEMPERLİ CAM TABLA Antares 80x120 Antares Masa grubunun yeni üyesi 80x120 kalabalık ailelerin vazgeçilmezi, dostluk sohbetlerinin adresi. Siyah, Venge, Ahşap Krem ve Beyaz renkleri, iroko veya cam tablaları, alüminyum veya kullanım alanı rahatlığı isteyenler için dört ayak alternatifleri mevcuttur. ALÜMİNYUM ORTA AYAK AYARLANABİLİR TIPALAR

14 IROKO TABLA AYARLANABİLİR TIPALAR & PVC SABİTLEYİCİ

15 27 Masa Osaka* 90x150 Kocaman bir masa. Hayal ettiğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Iroko ve cam tabla seçenekleri ile Osaka Masa evinizdeki en çekici mobilya olacaktır. Taşıması ve temizlenmesi rahat bu masa hayatınızı kolaylaştıracak. Siyah, Venge, Ahşap, Krem ve Beyaz olarak beş renk alternatifi mevcuttur.

16 TEMPERLİ CAM TABLA IROKO TABLA AYARLANABİLİR TIPALAR & PVC SABİTLEYİCİ

17 31 Sandalye Napoleon PP içerikli gaz enjeksiyon teknolojisi ile üretilen monoblok sandalye Napolyon. İç ve dış mekan kullanımları, düğün salonları için uygun olan sandalye kolayca istiflenebilir. Beyaz ve siyah renk seçenekleri mevcuttur. Minder Uno / Due / Tre (bkz s. 140) Napoleon Sandalye için kullanılır.

18 33 Sandalye Tiffany Düğün veya organizasyonların vazgeçilmez parçası olan Tiffany, gaz enjeksiyon teknolojisi ile polipropilen içerikli monoblok bir sandalye olarak tasarlanmıştır. 10 adet olarak istiflenebilme özelliğine sahip ürün iç ve dış mekan kullanımları için uygundur. Beyaz ve siyah renk üretimi mevcuttur. Minder Uno / Due / Tre (bkz s. 140) Tiffany Sandalye için kullanılır.

19 35 Sandalye Louise Asil sandalye İnce ve zarif çizgisi, renk çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çeken Louise Sandalye cam elyaf katkılı PP kullanılarak gaz enjeksiyon yöntemi ile üretilmektedir. 9 adet üst üste istiflenebilmektedir.

20

21 39 Koltuk Louise XL Özel olarak tasarlanmış oturum yeri ve ergonomik sırt kısmı sayesinde kalite ve işlevselliği ile ön plana çıkmaktadır. Kaymaz ayak yapısı ve mat yüzeyi ile Louise/ Louise XL kollu ve kolsuz olarak çok yönlü bir üründür. UV katkılı polipropilenden gaz enjeksiyon teknolojisi ile üretilmiştir.

22

23 43 Sandalye Specto PP içeriği ile gaz enjeksiyon teknolojisi kullanılarak üretilen Specto Sandalye istiflenebilme özelliği sayesinde kolay ve rahat bir şekilde taşınabilir. Kırmızı, Portakal gibi sıcak renklerden, Fıstık Yeşil ve Saks Mavi gibi soğuk renklere uzanan geniş renk yelpazesi ile her mobilya ve mekana uyum sağlar.

24

25 47 Sandalye Specto Pad Specto Sandalye Padli; 3 mm kalınlığında sünger ile kontrplak üzerine su geçirmez veya kadife kumaş ile kaplanarak oturum yerine yerleştirilir. İç ve dış mekan kullanımlarında tercih edilebilen bir üründür. Dört adet olarak koli içine yerleştirilebilir. Lütfen kumaş renkleri için sayfa 140 a bakınız.

26 49 Koltuk Specto XL İç ve dış mekan kullanımı için uygun olan Specto XL istiflenebilme özelliğine sahiptir. PP hammade ve cam elyaf katkılı gaz enjeksiyon teknolojisi ile üretilmektedir. Mukavemeti ve hafifliği ile ön plana çıkan ürünü Specto Sandalye ile kombinleyerek dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

27 51 Koltuk Specto XL Pad Specto Koltuk fontuna 3 mm lik sünger ile kontrplak üzerine su geçirmez veya kadife kumaş ile yapılan döşeme ile iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Lütfen kumaş renkleri için sayfa 140 a bakınız.

28 53 Sandalye Orient Kıvrımlı dört ayak üzerinde rahat ve konforlu fontu ile Orient Sandalye Sırtı rahatlıkla kavramak için özel olarak tasarlanmış sırt kısmı ile Orient Sandalye istiflenebilme, kolay taşınmabilme özelliklerinin yanı sıra renk çeşitliliği ile dış mekan kullanımlarında tercih edilebilir.

29 55 Sandalye Orient Pad Alternatif renk ve kumaş seçenekleri ile Orient ailesinin yeni üyesi Krem, Beyaz, Sarı, Fıstık Yeşil ve Açık Mavi renk seçenekleri üzerine tercih edilen su geçirmez veya kadife kumaşlı padleri ile hayal edebileceğiniz her yerde. Lütfen kumaş renkleri için sayfa 140 a bakınız.

30 57 Sandalye Orient PC Çağdaş, zarif materyalleri ile Orient PC Sandalye iç ve dış mekan kullanımlar için uygundur. İşlevselliğini ve kusursuz Tilia stilini ürün kalitesiyle tamamlayan Orient PC modern çizgiyi geleneksel motifler ile birleştiriyor.

31

32 61 Sandalye Rotus Modern ve minimal çizgisi ile kendine özgü bir tasarım ruhu taşıyan Rotus Sandalye; Krem, Beyaz, Sarı, Fıstık Yeşili ve Açık Mavi renkleri ile sizlerle.

33

34 65 Sandalye Rotus Pad Tasarım ve konforu birleştiren sandalye. Sırta ve fontuna kontrplak üzerine su geçirmez veya kadife kumaş ile yapılan pad seçenekleriyle bir çok mekanda size çözüm ortağı olacaktır. Rotus Sandalye Padli kolayca istiflenebilir. Lütfen kumaş renkleri için sayfa 140 a bakınız.

35 67 Sandalye Rotus PC Sırt kısmındaki değiştirilebilen PC parçası ile esneklik ve sağlamlığı birleştiren mükemmel ergonomik oturma sunan bir sandalye. Birçok renk alternatifi mevcuttur. Orient PC ev, ofis ve özellikle kontrakt mobilya alanları için tercih edilebilir.

36 69 Sandalye Neptun Zarif ve estetik çizgisi ile Neptün Sandalye iç mekan kullanım için ideal olmasının yanı sıra, dış mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Döküm alüminyum kolçaksız çerçeve üzerine cam elyaf katkılı polipropilen font ve sırt. İstiflenebilme özelliği olan ürün; Kırmızı, Saks mavi ve siyah krem, sarı, turuncu, gibi renk alternatifleri ile mekanlarınızda yer almak için hazır.

37

38 73 Sandalye Neptun PC Geometrik yapıyı saran sivri köşeli polikarbon sırt kısmı ile fonksiyonel sandalye Neptün PC. Dayanıklı yapısı ve oturum rahatlığı sayesinde dış mekan kullanımlarında size alternatif çözüm sunan ürün; değişik renklerdeki PC sırtı ve fontu ile alternatifli olarak kombinlenebilmektedir.

39

40 77 Koltuk Neptun Zarif, estetik, hafif ve dayanıklı... İstiflenebilme özelliği olan Neptün Koltuk ev, ofis gibi iç mekan kullanım için ideal olmasının yanı sıra, halka açık kolektif dış mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Döküm alüminyum ayak ve kolçaklı çerçeve üzerine cam elyaf katkılı polipropilen font ve sırt. Kırmızı, Saks mavi ve siyah krem, sarı, turuncu, gibi renk alternatifleri mevcuttur.

41

42 81 Sandalye Laser Metal ayaklar üzerine kıvrımlı polipropilen kabuk Laser Sandalye. Geniş ve rahat oturum alanı ile mutfak ve yemek odalarında kullanılmak için tercih edilebilen Laser, bekleme odaları, kulüp ve restoran gibi kamu alan kullanımları için de idealdir. Kullanım alanın geniş olaması, ürün dizaynının alternatif bir çok masa ile uyum sağlayabilmesi açısından tercih edilir.

43 83 Koltuk Laser Bir çok mekana uygun olabilecek rasyonel bir ürün olarak tasarlanan Laser Koltuk, 14 mm çapında dairesel krom ayak ile birleşen polipropilen kabuk. Krem, Beyaz, Kırmızı, Venge ve Siyah kabuk alternatifleri mevcuttur.

44

45 87 Bar Sandalye Laser Laser Bar Sandalye; Krem, Beyaz, Kırmızı, Venge ve Siyah gibi 5 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Polipropilen kabuğu ile istiflenebilir, krom ayaklı, iç ve dış mekan kullanımları için tercih edilebilir.

46 89 Bekleme Laser Modern ve fonksiyonel oturum dizaynı mininmal yapısı ile kendi tarzını ortaya koyan polipropilen Laser Bekleme Koltuğu alüminyum ayak üzerine konumlandırılmaktadır. İkili ve üçlü alternatifli olarak; Krem, Beyaz, Kırmızı, Venge ve Siyah renkleri bulunmaktadır.

47 91 Sandalye Max PC Zarif çizgisi ve renk yelpazesi kullanım kolaylığı ile Max PC Sandalye gerek ofis gerekse ev ve kolletktif alanlar için alternatif bir üründür. Modern kabuk dizaynı polikarbon tutma yeri ile benzersiz bir tasarımı olan Max 6 adet olarak istiflenebilir.

48

49 95 Bar Sandalye Max PC Polipropilen kabuk üzerine polikarbon tutma yeri ve krom ayaklı muhteşem dizaynı ile ev, iş yeri, bekleme alanları, kafe, bar ve restoranların tercihi Max Bar Sandalyesi

50 97 Bekleme Max PC Modern minimalist bir çizgisi olan Max bekleme koltuğu rahat oturumu ve malzeme kalitesi ile ön plana çıkmaktadır. Polipropilen ve polikarbonun birlikte kullanıldığı kabuğu ve alüminyum ayakları ile ikili ya da üçlü bekleme bankı olarak üretimi yapılmaktadır.

51 99 Sandalye Stella UV katkılı, polipropilen Stella Sandalye. 20 mm çapında alüminyum ayakları ile dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen Stella sandalyenin krem, portakal, sarı, açık yeşil, saks mavi, venge ve siyah gibi alternatif renkleri bulunmaktadır. Hafif ve istiflenebilen bir ürün olduğu için dilediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

52 101 Sandalye Stella Ahşap Ayak Stella Sandalye ve ahşabın muhteşem uyumu. Alüminyum ayak seçeneğinde olan renk alternatifleriyle sizlerin beğenisine sunuyoruz. Natürel olarak tasarlanan ayaklar iç mekanda kullanıma uygundur. Dış mekanda kullanılması durumunda ahşap koruma (vernik) uygulanmalıdır.

53 103 Sandalye Venus Polipropilen üretimi olan oturum ve sırt bölümü monoblok ayakları alüminyum kaplama olarak tasarlanmıştır. Krem, beyaz, turuncu, kırmızı, açık yeşil, saks mavi ve siyah gibi renk seçenekleri ile iç ve dış mekanlarda kullanıma uygundur. İsteğe bağlı olarak ateşe dayanıklı hammade kullanılarak üretimi yapılabilir.

54 105 Koltuk Mars Mars Koltuk bir Tilia klasiği İşlevselliği ve tasarımı ile mükemmel Mars koltuk sıcaklık değişimlerinden etkilenmez. 8 er adet olarak istiflenebilir. Şıklığı ve konforu, krem, beyaz, turuncu, kırmızı, açık yeşil, saks mavi ve siyah gibi renk alternatifleri ile size sunuyor.

55 107 Koltuk Mars Ahşap Ayak Mars koltuk ve ahşabın muhteşem uyumu.. Alüminyum ayak seçeneğinde olan renk alternatifleriyle sizlerin beğenisine sunuyoruz. Natürel olarak tasarlanan ayaklar iç mekanda kullanıma uygundur. Dış mekanda kullanılması durumunda ahşap koruma (vernik) uygulanmalıdır.

56 109 Koltuk Sole Rahat ve ergonomik yapısı ile polipropilen kabuk ve 20 mm çaplı eloksal alüminyum ayaklı Sole Koltuk. Krem, beyaz, turuncu, kırmızı, açık yeşil, saks mavi ve siyah gibi geniş renk yelpazesi... Ürün kalitesi ve görsel şıklığı ile iç ve dış mekanlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün.

57 111 Koltuk Gora Tilia imzasıyla kontrakt mobilya sektörü için dizayn edilen Gora krem, beyaz, sarı, portakal, kırmızı, açık yeşil, saks mavi ve duman rekleri ile mekanlarda yerini almaktadır. Metal ayakları ile Gora gelişmiş endüstriyel teknoloji ile üretilmektedir. İç ve dış mekan kullanımları için uygundur.

58

59 115 Masa Luna Luna masa gerek modern dizaynı gerekse konforlu kullanmı ile ev ve iç mekanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Kompak tablanın masif ayaklarla birleştiği Luna masanın Krem, Venge ve Ahşap olmak üzere üç farklı alternatifi vardır. Tablanın orta kısmı polipropilen üretim olan masanın vidalı ayakları sayesinde montajı ve taşınması kolaydır. Alternatif Tilia sandalyeler ile kombinleyerek mekanlarınızda şıklık yaratabilirsiniz.

60

61 119 Masa Sun Ø70 Krem, Beyaz, Sarı, Portakal, Kırmızı, Yeşil, Saks Mavi, ve Siyah renk seçenekleri bulunan Sun Masa tablaları ile dış mekan kullanımı için uygun ekol, kral, sierra, bar ve katlanır ayak çeşitlerinden istediğinizi kombinleyerek dilediğiniz masaya sahip olabilirsiniz.

62 Ekol Bar Ayak Ekol Metal Ayak Katlanır Ayak Lale Ayak Antares Ayak

63 123 Şezlong 5 FARKLI SIRT POZİSYONU Maris MİNDER OPSİYONU Beyaz ve ahşap olarak iki renk seçeneği olan kollu şezlong Maris polipropilenden üretilmektedir. 25 adet olarak üst üste istiflenebilir. 5 farklı pozisyonda ayarlanabilen sırt ayarı, kaymaz ayakları ve gizli teker sistemi ile konforu size sunmaktadır. GİZLİ TEKER KAYDIRMAZ SABİTLEYİCİ

64 125 Şezlong ESNEK SENTETİK KUMAŞ (FİLE) Mare* Kollu GİZLİ TEKER KAYDIRMAZ SABİTLEYİCİ Tilia nın yeni şezlongu Mare 100% PP içerikli plastik yapı üzerine sentetik file kumaş döşemeli olarak tasarlanmıştır. Beyaz/Bej, Beyaz/Mavi, Ahşap/Bej ve Yeşil/ Bej renk alternatifli olarak üretilmektedir. 25 adet olarak üst üste istiflenebilir. 4 farklı pozisyonda ayarlanabilen sırt ayarı, kaymaz ayakları ve gizli teker sistemi ile beğeninize sunulmaktadır.

65 127 Şezlong Mare* 4 FARKLI SIRT POZİSYONU Kolsuz GİZLİ TEKER KAYDIRMAZ SABİTLEYİCİ Tilia nın yeni şezlongu Mare 100% PP içerikli plastik yapı üzerine sentetik file kumaş döşemeli olarak tasarlanmıştır. Beyaz/Bej, Beyaz/Mavi, Ahşap/Bej ve Yeşil/ Bej renk alternatifli olarak üretilmektedir. 25 adet olarak üst üste istiflenebilir. 4 farklı pozisyonda ayarlanabilen sırt ayarı, kaymaz ayakları ve gizli teker sistemi ile beğeninize sunulmaktadır.

66 Masa Ayak Antares Masa Ayak Antares Alüminyum üzerine 100% PP kaplama Antares ayak. Tabanda kaymaz ayarlanabilir pingolar bulunmaktadır. Antares 70x70, 80x80 masalar ile kombinlenebilir. Siyah, ahşap, Venge, Krem ve Beyaz olarak beş farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Taban Alüminyum, borular plastikten imal edilmiştir. Tabanda kaymaz ayarlanabilir pingolar bulunmaktadır. Antares 80x120 masa ile kullanılabilir. Siyah, ahşap, venge, krem ve beyaz renk seçeneği bulunmaktadır.

67 Sehpa Erba Sehpa Monoblock 40x40x40h cm ölçüleri, kolay kullanımı ve işlevselliği ile Erba sehpa Mare ve Maris şezlonglar ile muhteşem bir bütünlük sağlamaktadır. Çıkarılabilir ayaklı Erba sehpanın krem, beyaz, ahşap ve siyah gibi dört farklı rengi mevcuttur. İstiflenebilme özelliği sayesinde taşınması çok kolay olan monoblok olarak tasarlanmış sehpa, krem, beyaz ahşap ve siyah renkleri ile beğeninize sunulmuştur.

68 133 Ölçüler Ağırlık Net-Brüt (kg) Paketleme Detayları Yükleme Detayları Yükleme Detayları (koli) (istif) Koltuk Royal AHŞAP VENGE Y: 92cm D: 70cm G: 55cm 4,65-5,65 83x56x113 cm 4 ad 0,53 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 664 Sehpa Koltuk Antares AHŞAP VENGE Y: 83cm D: 57cm G: 58cm 4,80-5,75 59x72x110 cm 4 ad 0,47 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1230 Anta- Sandalye Antares AHŞAP VENGE Y: 83cm D: 55cm G: 43cm 4,20-4,95 53x75x110 cm 4 ad 0,44 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1350 res Sandalye Antro AHŞAP VENGE G: 40cm Y: 83cm D: 47cm 4,25-4,90 47x66x102 cm 4 ad 0,32 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1450 Masa Antares 70x70 Aluminyum Orta Ayak Iroko Tabla Temperli Cam Tabla AHŞAP AHŞAP VENGE VENGE Y: 75cm D: 70cm G: 70cm Iroko Tabla 14,95-17,00 Cam Tabla 14,35-15,90 Tabla 71x72x8 cm Boru 22x14x73 cm Ayak 45x45x8 cm 1 ad Toplam 0,08 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 950 Masa Antares 80x80 Aluminyum Orta Ayak Iroko Tabla Temperli Cam Tabla AHŞAP AHŞAP VENGE VENGE Y: 75cm D: 80cm G: 80cm Iroko Tabla 16,50-17,40 Cam Tabla 17,35-18,25 Tabla 81x82x8 cm Boru 22x14x73 cm Ayak 45x45x8 cm 1 ad Toplam 0,09 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 900 Antares ailesinin en küçük üyesidir. Rattan görünümlü Antares sehpanın Siyah, Ahşap, Venge, Krem ve Beyaz olarak beş rengi bulunmaktadır. 28 parça olarak istiflenebilen ürün hem iç hem de dış mekan kullanımları için uygundur. Masa Antares 80x80 Plastik Ayak Masa Antares 80x120 Aluminyum Orta Ayak Iroko Tabla Temperli Cam Tabla Iroko Tabla Temperli Cam Tabla AHŞAP AHŞAP AHŞAP AHŞAP VENGE VENGE VENGE VENGE Y: 75cm D: 80cm G: 80cm Y: 75cm D: 80cm G: 120cm Iroko Tabla 9,94-10,64 Cam Tabla 10,76-11,46 Iroko Tabla 31,00-31,90 Cam Tabla 32,30-33,20 Tabla 81x82x8 cm Ayak 80x18x17 cm 1 ad Toplam 0,08 m3 Tabla 121x82x8 cm Boru 22x14x73 cm Ayak 78x42x10 cm 1 ad Toplam 0,13 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 630

69 Ölçüler Ağırlık Net-Brüt (kg) Paketleme Detayları Yükleme Detayları Yükleme Detayları (koli) (istif) Ölçüler Ağırlık Net-Brüt (kg) Paketleme Detayları Yükleme Detayları Yükleme Detayları (koli) (istif) Masa Antares 80x120 Plastik Ayak Iroko Tabla Temperli Cam Tabla AHŞAP AHŞAP VENGE VENGE Y: 75cm D: 80cm G: 120cm Iroko Tabla 13,75-14,55 Cam Tabla 15,00-15,80 Tabla 121x82x8 cm Ayak 80x18x17 cm 1 ad Toplam 0,10 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 730 Sandalye Specto Pad kadife kumaş FISTIK YEŞİLİ SAKS MAVİ PORTAKAL DUMAN AÇIK YEŞİL Y: 80cm D: 46cm G: 44cm 3,90-4,60 48x64x102 cm 4 ad 0,31 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1000 Masa Osaka 90x150 Plastik Ayak Iroko Tabla Temperli Cam Tabla AHŞAP AHŞAP VENGE VENGE G: 150cm Y: 75cm D: 90cm Iroko Tabla 23,70-24,35 Cam Tabla 30,00-31,97 Tabla 152x94x9 cm Ayak 89x18x36 cm 1 ad Toplam 0,19 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 450 Koltuk Specto XL FISTIK YEŞİLİ SAKS MAVİ PORTAKAL AÇIK YEŞİL G: 61cm Y: 80cm D: 46cm 4,10-5,03 64x68x104 cm 4 ad 0,45 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1750 Sandalye Napoleon G: 41cm Y: 89,5cm D: 43cm 4,00-4,25 41x61x272 cm 8/10 ad 0,65 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1300 Koltuk Specto XL Pad su itici kumaş FISTIK YEŞİLİ SAKS MAVİ PORTAKAL AÇIK YEŞİL G: 61cm Y: 80cm D: 46cm 4,75-5,95 64x68x104 cm 4 ad 0,45 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 749 Sandalye Tiffany G: 41cm Y: 92cm D: 43cm 4,00-4,25 41x61x272 cm 8/10 ad 0,65 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1300 Koltuk Specto XL Pad kadife kumaş FISTIK YEŞİLİ SAKS MAVİ PORTAKAL AÇIK YEŞİL G: 61cm Y: 80cm D: 46cm 4,75-5,95 64x68x104 cm 4 ad 0,45 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 749 Sandalye Louise FISTIK YEŞİLİ SAKS MAVİ PORTAKAL DUMAN AÇIK YEŞİL G: 41cm Y: 84cm D: 52cm 3,40-4,20 49x73x103 cm 4 ad 0,37 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1700 Sandalye Orient SARI FISTIK YEŞİLİ AÇIK MAVİ G: 40cm Y: 83cm D: 47cm 3,65-4,40 47x66x102 cm 4 ad 0,32 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1568 Koltuk Louise XL FISTIK YEŞİLİ SAKS MAVİ PORTAKAL DUMAN AÇIK YEŞİL G: 56,5cm Y: 84cm D: 52cm 3,85-4,80 58x74x103 cm 4 ad 0,44 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1240 Sandalye Orient Pad su itici kumaş SARI FISTIK YEŞİLİ AÇIK MAVİ G: 40cm Y: 83cm D: 47cm 4,80-5,55 47x66x102 cm 4 ad 0,32 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1032 Sandalye Specto FISTIK YEŞİLİ SAKS MAVİ PORTAKAL DUMAN AÇIK YEŞİL G: 44cm Y: 80cm D: 46cm 2,90-3,60 48x64x102 cm 4 ad 0,31 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 2059 Sandalye Orient Pad kadife kumaş SARI FISTIK YEŞİLİ AÇIK MAVİ G: 40cm Y: 83cm D: 47cm 4,80-5,55 47x66x102 cm 4 ad 0,32 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1032 Sandalye Specto Pad su itici kumaş FISTIK YEŞİLİ SAKS MAVİ PORTAKAL DUMAN AÇIK YEŞİL G: 44cm Y: 80cm D: 46cm 3,90-4,60 48x64x102 cm 4 ad 0,31 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1000 Sandalye Orient PC - PORTAKAL PORTAKAL MAVİ MAVİ ŞEFFAF ŞEFFAF G: 40cm Y: 83cm D: 47cm 3,25-4,00 47x66x102 cm 4 ad 0,32 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1568

70 Ölçüler Ağırlık Net-Brüt (kg) Paketleme Detayları Yükleme Detayları Yükleme Detayları (koli) (istif) Ölçüler Ağırlık Net-Brüt (kg) Paketleme Detayları Yükleme Detayları Yükleme Detayları (koli) (istif) Sandalye Rotus Sandalye Neptun PC Sandalye Neptun Sandalye Rotus PC Sandalye Rotus Pad Sandalye Rotus Pad kadife kumaş su itici kumaş PORTAKAL PORTAKAL PORTAKAL MAVİ MAVİ SARI MAVİ SAKS MAVİ - MAVİ SARI SARI SARI FISTIK YEŞİLİ AÇIK MAVİ FISTIK YEŞİLİ AÇIK MAVİ FISTIK YEŞİLİ AÇIK MAVİ ŞEFFAF ŞEFFAF PORTAKAL SAKS MAVİ PORTAKAL - PORTAKAL Y: 83cm D: 47cm G: 40cm Y: 83cm D: 47cm G: 40cm Y: 83cm D: 47cm G: 40cm Y: 83cm D: 47cm G: 40cm Y: 83cm D: 54cm G: 44cm Y: 83cm D: 54cm G: 44cm 3,75-4,50 5,40-6,10 5,40-6,10 3,37-4,11 4,25-5,00 4,00-4,72 45x66x102 cm 4 ad 0,30 m3 45x66x102 cm 4 ad 0,30 m3 45x66x102 cm 4 ad 0,30 m3 45x66x102 cm 4 ad 0,30 m3 50x64x96 cm 4 ad 0,30 m3 50x64x96 cm 4 ad 0,30 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1568 Bekleme Max PC Bar Sandalye Max PC Sandalye Max PC Bekleme Laser Bar Sandalye Laser Koltuk Laser li bekleme lü bekleme PORTAKAL PORTAKAL - PORTAKAL PORTAKAL PORTAKAL - PORTAKAL PORTAKAL PORTAKAL - PORTAKAL DARK MAVİ DARK MAVİ DARK MAVİ AHŞAP AHŞAP SAKS MAVİ - MAVİ SAKS MAVİ - MAVİ SAKS MAVİ - MAVİ VENGE VENGE VENGE VENGE VENGE - PORTAKAL VENGE - PORTAKAL VENGE - PORTAKAL Y: 81cm D: 52cm G: 58cm Y: 109cm D: 55cm G: 55cm Y: 85cm D: 44cm G: 165cm Y: 86cm D: 50cm G: 50cm Y: 109cm D: 55cm G: 55cm Y: 85cm D: 61cm G: 150cm 5,52-6,40 6,00-7,15 2 li bekleme 20,50-31,00 3 lü bekleme 21,00-32,00 4,20-5,05 6,00-7,10 21,00-32,00 62x65x102 cm 4 ad 0,41 m3 65x56x129 cm 4 ad 0,47 m3 165x44x85 cm 1 ad 0,61 m3 64x55x102 cm 4 ad 0,36 m3 65x56x129 cm 4 ad 0,47 m3 85x61x150 cm 1 ad 0,77 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 100 Koltuk Neptun SARI PORTAKAL SAKS MAVİ G: 47cm Y: 83cm D: 54cm 5,32-6,15 56x64x98 cm 4 ad 0,35 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 888 Sandalye Stella PORTAKAL SARI VENGE SAKS MAVİ AÇIK YEŞİL G: 48cm Y: 84cm D: 56cm 3,05-3,95 89x50x109 cm 6 ad 0,49 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1700 Sandalye Laser AHŞAP VENGE G: 55cm Y: 81cm D: 51cm 4,30-5,22 59x63x109 4 ad 0,41 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 720 Sandalye Stella ahşap ayak PORTAKAL SARI VENGE SAKS MAVİ AÇIK YEŞİL G: 48cm Y: 80cm D: 57cm 3,20-4,10 89x50x109 cm 6 ad 0,49 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1700

71 Ölçüler Ağırlık Net-Brüt (kg) Paketleme Detayları Yükleme Detayları Yükleme Detayları (koli) (istif) Ölçüler Ağırlık Net-Brüt (kg) Paketleme Detayları Yükleme Detayları Yükleme Detayları (koli) (istif) Sandalye Venus PORTAKAL SARI VENGE SAKS MAVİ AÇIK YEŞİL G: 50cm Y: 80cm D: 57cm 2,95-3,90 89x50x105 cm 6 ad 0,47 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1700 Masa Sun Ø70 Lale Ayak PORTAKAL SARI SAKS MAVİ AÇIK YEŞİL G: 70cm Y: 77cm D: 70cm 6,35-6,85 Tabla 71x71x6 cm Ayak 78x59x38 cm 1 ad Toplam 0,2 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1200 Koltuk Mars PORTAKAL SAKS MAVİ AÇIK YEŞİL G: 58cm Y:79cm D: 58cm 3,90-4,85 78x63x95 cm 4 ad 0,47 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1400 Masa Sun Ø70 Antares Ayak AHŞAP G: 70cm Y: 77cm D: 70cm 11,29-12,61 Tabla 71x72x8 cm Boru 24x14x73 cm Ayak 45x45x8 cm 1 ad Toplam 0,07 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1363 Koltuk Mars ahşap ayak PORTAKAL SAKS MAVİ AÇIK YEŞİL G: 58cm Y:79cm D: 58cm 4,25-5,05 78x63x95 cm 4 ad 0,47 m3 20 DC : DC : HC : m3 : DC : DC : HC : m3 : 1400 Masa Sun Ø70 Ekol Bar Ayak PORTAKAL SARI SAKS MAVİ AÇIK YEŞİL G: 70cm Y: 110cm D: 70cm 12,60-14,30 Tabla 71x71x6 cm Ayak 90x54x95 cm 1 ad Toplam 0,07 m3 20 DC DC HC m Koltuk Sole PORTAKAL SAKS MAVİ AÇIK YEŞİL G: 58cm Y: 84cm D: 54cm 4,02-5,15 76x60x113 cm 4 ad 0,52 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 664 Şezlong Maris AHŞAP G: 185cm Y: 44cm D: 70cm 9,80-10,00 187x70x225 cm 25 ad 3 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 575 Koltuk Gora SAKS MAVİ SARI DUMAN PORTAKAL AÇIK YEŞİL G: 59cm Y: 84cm D: 47cm 3,90-4,86 69x60x115 cm 4 ad 0,48 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 700 Şezlong Mare Kollu - BEJ MAVİ AHŞAP - BEJ YEŞİL - BEJ G: 187cm Y: 46cm D: 76cm 10,50-10,70 188x76x250 cm 20 ad 3,60 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 460 Masa Luna - CEVİZ CEVİZ G: 75cm Y: 75cm D: 75cm 14,20-15,00 78x78x14 1 ad 0,09 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 970 Şezlong Mare Kolsuz - BEJ MAVİ AHŞAP - BEJ YEŞİL - BEJ G: 187cm Y: 36cm D: 76cm 10,30-10,50 188x76x250 cm 20 ad 3,60 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 460 Masa Sun Ø70 Ekol Ayak PORTAKAL SARI SAKS MAVİ AÇIK YEŞİL G: 70cm Y: 75cm D: 70cm 10,60-12,30 Tabla 71x71x6 cm Ayak 67x54x10 cm 1 ad Toplam 0,065 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1260 Sehpa Erba AHŞAP VENGE G: 49cm Y: 44cm D: 49cm 1,90-2,10 51x51x31 cm 5 ad 0,08 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 4900 Masa Sun Ø70 Katlanır Ayak PORTAKAL SARI SAKS MAVİ AÇIK YEŞİL G: 70cm Y: 77cm D: 70cm 9,90-11,00 Tabla 71x71x6 cm Ayak 53x45x11 cm 1 ad Toplam 0,06 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1260 Sehpa Monoblock AHŞAP VENGE G: 52cm Y: 42cm D: 52cm 1,56-1,61 53x53x223 cm 27 ad 0,62 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 3800

72 Ölçüler Ağırlık Net-Brüt (kg) Paketleme Detayları Yükleme Detayları Yükleme Detayları (koli) (istif) Masa Ayak Antares Tekli AHŞAP VENGE G: 45cm Y: 72cm D: 45cm 8,20-9,00 Boru 22x14x73 cm Ayak 45x45x8 cm 1 ad Toplam 0,04 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 2000 Masa Ayak Antares İkili AHŞAP VENGE G: 75cm Y: 72cm D: 45cm 13,05-14,00 Boru 22x14x73 cm Ayak 78x45x8 cm 1 ad Toplam 0,05 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 1800 Sehpa Antares AHŞAP VENGE G: 49cm Y: 42cm D: 49cm 1,40-1,50 50x50x258 cm 35 ad 0,65 m3 20 DC : DC : HC : m3 : 4305 MİNDERLER MİNDER UNO - TIFFANY&NAPOLEON SANDALYELERİ İÇİN UYGUN - SÜNGER KALINLIĞI : 3CM - PLASTİK ALT TABLA - CIRT CIRT İLE SANDALYE BAĞLANTISI MİNDER DUE - TIFFANY&NAPOLEON SANDALYELERİ İÇİN UYGUN - SÜNGER KALINLIĞI : 3CM - SANDALYE BAĞLANTI YERİ CIRT CIRTLI - FERMUARLI Su itici kumaş Kadife kumaş Suni deri kumaş Su itici kumaş Kadife kumaş Suni deri kumaş MİNDER TRE - TIFFANY&NAPOLEON SANDALYELERİ İÇİN UYGUN - SÜNGER KALINLIĞI : 3CM - FERMUARLI - İPLE SANDALYE BAĞLANTISI MİNDER Şezlong - SÜNGER KALINLIĞI : 5CM - ÇIKARILABİLİR YASTIK - FERMUARLI Su itici kumaş Su itici kumaş KUMAŞ RENKLERİ BEJ SARI PORTAKAL MAVİ YEŞİL PEMBE KAHVE

73

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ UYGULAMA KREŞ VE ANAOKULU TEFRİŞİNE AİT İHTİYAÇ LİSTESİ SIRA NO Cinsi Kullanılacağı Birim AHŞAP KREŞ MALZEMELERİ Teknik Özellikleri Birimi Adet Fiyat Tutar 1 Bebek karyolası (0-2

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı

enviro Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2013/08 R 01

enviro Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2013/08 R 01 enviro 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye enviro enviro 1 Enviro Bank 40, Uclü.., 2 Enviro S 10 Enviro S 20 Enviro

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

Doğayı plastikten korumanın en iyi yolu, plastiği tekrar ve yıllar boyu kullanmaktır. bio

Doğayı plastikten korumanın en iyi yolu, plastiği tekrar ve yıllar boyu kullanmaktır. bio Doğayı plastikten korumanın en iyi yolu, plastiği tekrar ve yıllar boyu kullanmaktır. bio bio Geri dönüşümün bahçelere armağanı bio Doğayla en uyumlu bahçe mobilyası: biogardelia biogardelia ürünleri,

Detaylı

SİZİN KONFORUNUZ. Vizyon:

SİZİN KONFORUNUZ. Vizyon: SİZİN KONFORUNUZ Neo GARDEN üretim tesisimiz en yüksek kalitede kusursuz üretim ve müşteri memnuniyeti odaklı ilkelere bağlı olarak Antalya da kurulmuştur. Üretmiş olduğumuz ürünlerde uzun süreli kullanım,

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

Lüks Kulplar 3-26. Alüminyum ve Çelik Lüks Boy Kulplar 29-48. Bordürlü ve Folyolu Lüks Renkli Kulplar 51-57 61-70. Ekonomik Antik Kulp ve 73-74

Lüks Kulplar 3-26. Alüminyum ve Çelik Lüks Boy Kulplar 29-48. Bordürlü ve Folyolu Lüks Renkli Kulplar 51-57 61-70. Ekonomik Antik Kulp ve 73-74 Lüks Kulplar 3-26 Alüminyum ve Çelik Lüks Boy Kulplar Bordürlü ve Folyolu Lüks Renkli Kulplar 29-48 51-57 Furniture Accessoriess Ekonomik Kulplar ve ü meler Ekonomik Antik Kulp ve ü meler Kristal a l Kulp

Detaylı

MONEMA Yemek Masası. Berjer

MONEMA Yemek Masası. Berjer MONEMA 1.412 840 Yemek Masası 1.786 1.250 Berjer Yeniliğe Yer Açın Geleneksel Motiflerden İlham Alan Tasarım Modern çizgilerle klasik motiflerin uyum içinde yorumlandığı yeni MONEMA koleksiyonu... Zamansız

Detaylı

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı...

KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI. hepsi sağlam hepsi hesaplı... KİM DEMİŞ SADECE OFİSTE ÇALIŞILIR DİYE? DAHA AZA DAHA FAZLASI Evinizde mutluluklara yer açın... 5 Raflı Kitaplık Fikirlerle Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldiniz... Yükseklik : 175 cm Genişlik : 60 cm Derinlik

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 19 76 41 09 20 83 Oturma Grupları Masa Grupları / Masa ve Tablalar Koltuklar ve Sandalyeler Policarbon Ürünler Salıncaklar Bar Tabure ve Masaları Otel Balkon Setleri Şezlonglar

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler 220X100 X75h ölçüler cm dir Masa tablası 30 mm yonga

Detaylı

TREA. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman

TREA. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman TREA Tasarım Paul Brooks Teknik Doküman Geniş bir ürün ailesine sahip olan Trea yı evinizde olduğu kadar çalışma alanlarında, toplantı salonlarında ve sosyal alanlarda da kullanabilirsiniz. Trea, Dyna-Support

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

designed by Paul Brooks teknik doküman

designed by Paul Brooks teknik doküman designed by Paul Brooks teknik doküman Trea, sade görünümünün yanı sıra rahat ve konforludur. Trea nın geniş renk yelpazesine sahip minderleri mekana uyum sağlarken zengin ürün ailesi ile çeşitli ihtiyaçlara

Detaylı

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI

CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI CASABLANCA KOLEKSİYON LANSMANI GELENEKSELLİĞİN MODERN YORUMU Masallarla büyüdük, sevdiklerimizle masallardaki gibi bir hayat yaşamak en büyük hayalimiz Casablanca Serisi ile bu hayal biraz olsun gerçekleşiyor.

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

yenilikçi yenilikçi reformist yenilikçi

yenilikçi yenilikçi reformist yenilikçi Firmamız 1992 yılında kurulmuş olup, bugüne kadar Alüminyum, Rattan, Teak oturma gruplarıyla aranan isimler arasında yerini almıştır. Son yedi yıl içinde yurt dışındaki fabrikamızda imal edilen ürün çeşitleriyle

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

ALAVA. Tasarım Stefan Brodbeck. Teknik Doküman

ALAVA. Tasarım Stefan Brodbeck. Teknik Doküman ALAVA Tasarım Stefan Brodbeck Teknik Doküman Bedeni kavrayan formu ve yalın görünümü ile Alava, konforla sıcaklığı tasarım detaylarında birleştiriyor. Tekerlekli, sabit ve ahşap ayak seçeneklerine sahip

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

WAVES. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman

WAVES. Tasarım Paul Brooks. Teknik Doküman WAVES Tasarım Paul Brooks Teknik Doküman Yüksek teknolojiyle üretilen esnek file kumaşı sayesinde Waves, oturma fontundan sırtına kadar bedeninizi sarıyor ve günlük hareketlerinize uyum sağlıyor. Çalışma

Detaylı

Şeffaflık Güzeldir 2018

Şeffaflık Güzeldir 2018 Şeffaflık Güzeldir 2018 1 Metali Şeffaf Çektirme Video için: Kod Renk Kutu Adeti Koli Adeti Koli Ağırlığı Palet Adeti Palet Ağırlığı 2002.0 Şeffaf 100 1.800 20,5 kg 2002.1 Beyaz 100 1.800 20,5 kg 43.200

Detaylı

Re-Flex. Re-Flex. Yeni mesai arkadaşınız

Re-Flex. Re-Flex. Yeni mesai arkadaşınız Re-Flex Re-Flex Yeni mesai arkadaşınız Re-Flex Yeni mesai arkadaşınız Onunla gün boyu sürecek bir beraberliğiniz olacak... Re-Flex ; gün boyunca ergonomi, kalite, konfor ve rahatlığı bir arada isteyenler;

Detaylı

BLISS. teknik döküman

BLISS. teknik döküman BLISS by teknik döküman BLISS Modern, genç ve dinamik çalıșma alanlarının tamamlayıcısı... Özge Çağla Aktaș Duygu Aslanel Ofis ortak alanlarına konforu getirmeyi amaçlayarak tasarlanmıș oturma birimidir.

Detaylı

BREEZE. Tasarım Justus Kolberg. Teknik Doküman

BREEZE. Tasarım Justus Kolberg. Teknik Doküman BREEZE Tasarım Justus Kolberg Teknik Doküman Oturarak çalışmanın sebep olduğu sağlık problemlerini en aza indirmek amacıyla tasarladığımız Breeze, doğru oturma alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olan bir

Detaylı

2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu. Ürünlerimiz;

2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu. Ürünlerimiz; 2016 yılı Medikal Ürünler Kataloğu www.lalmedikal.com www.soysalmedikalyatak.com www.havaliyatak.co Sektörünün önce firması olan lal medikal hastalarınızın evde bakımı için özel olarak ürettiğimiz hasta

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ. Stand. Ekipmanları

ÜRÜNLERİMİZ. Stand. Ekipmanları ÜRÜNLERİMİZ Aydınlatma Ekipmanları Stand Mobilyaları Stand Ekipmanları AYDINLATMA EKİPMANLARI Stok Kod No: ARMT.0013 400 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0014 500 W SPOT Stok Kod No: ARMT.0010 150 W HELOJEN SPOT

Detaylı

emo emo white Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye

emo emo white Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye emo emo white 2013/08 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye emo emo white emo 1 2 Emo 20 A Emo 18 A Emo 3 A Emo White 16 A Emo

Detaylı

2000 yılından günümüze sandalye ve masa sektöründe, kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden üretim yapmayı kendimize ilke edindik.

2000 yılından günümüze sandalye ve masa sektöründe, kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden üretim yapmayı kendimize ilke edindik. 2000 yılından günümüze sandalye ve masa sektöründe, kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden üretim yapmayı kendimize ilke edindik. Sürekli gelişen teknolojiye paralel olarak, ürün gruplarımızı ve kalitesini

Detaylı

yenilikçi reformist yenilikçi kolleksiyonumuzdaki ürünler, piyasasına sunmaktayız. ALÜMİNYUM-RATTAN VE TEAK tir. reformist yenilikçi reformist

yenilikçi reformist yenilikçi kolleksiyonumuzdaki ürünler, piyasasına sunmaktayız. ALÜMİNYUM-RATTAN VE TEAK tir. reformist yenilikçi reformist yenilikçi yenilikçi yenilikçi reformist reformist yenilikçi nilikçi yenilikçi yenilikçi formist reformist ilikçiyenilikçi yenilikçi reformist yenilikçi reformist yenilikçi kolleksiyonumuzdaki ürünler,

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

SİTİL L GRUBU KMF SİTİL DELİKLİ SAC PERDELİ MASA AYAĞI SİTİL MASA AYAĞI KMF

SİTİL L GRUBU KMF SİTİL DELİKLİ SAC PERDELİ MASA AYAĞI SİTİL MASA AYAĞI KMF www keskinmetal com Metal Formunda SİTİL MASA AYAĞI SİTİL DELİKLİ SAC PERDELİ MASA AYAĞI Yükseklik: 72 cm Uzunluk: 65-165 cm ayarlı ve sabit ara traversli Koli ebat: 70x70x16 cm SİTİL L GRUBU MEGA MASA

Detaylı

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman

MİA. Tasarım Nurus D Lab. Teknik Doküman MİA Tasarım Nurus D Lab Teknik Doküman Mia, özel olarak tasarlanmış mekanizmaları ile sağlıklı oturma alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olan bir performans koltuğudur. Kullanım kolaylığı ve zengin renk

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE...

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... Profesyonel Aydınlatma Çözümleri 2013 LED Aydınlatma Ürün Kataloğu IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... İÇİNDEKİLER PROJEKTÖR 5 SOKAK LAMBASI 13 ENDÜSTRİYEL SARKIT 17 KANOPİ AYDINLATMA 21 PANEL AYDINLATMA 27 LINEER

Detaylı

designed by Tanju Özelgin teknik doküman

designed by Tanju Özelgin teknik doküman designed by Tanju Özelgin teknik doküman To, hayatın değişkenliğine ve renklerine uyum sağlar. Zengin ürün ailesi ve özgün tasarımı ile To, küçük bir alandan dev toplantı salonlarına kadar yaşam alanlarının

Detaylı

ÜRÜNÜN GÖRSELİ ÜRÜN ADI-KODU ÜRÜNÜN TANIMI. Ütü Masası. ÇELIK YT-011 38x119 cm. Ütü Masası. ESTETiK YT-012 38x119 cm. Ütü Masası

ÜRÜNÜN GÖRSELİ ÜRÜN ADI-KODU ÜRÜNÜN TANIMI. Ütü Masası. ÇELIK YT-011 38x119 cm. Ütü Masası. ESTETiK YT-012 38x119 cm. Ütü Masası YIL-TEM METAL VE PLASTİK EV GEREÇLERİ SANAYİ Mahmutbey Mahallesi, Deve Kaldırımı Caddesi, Mürşit Sokak No:4 Bağcılar- Istanbul TURKEY 0 212 446 83 94 www.yil-tem.com.tr ÜRÜNÜN GÖRSELİ ÜRÜN ADI-KODU ÜRÜNÜN

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz. Çalışan Politikamız. Üretim ve Kalite Politikamız

Misyonumuz. Vizyonumuz. Çalışan Politikamız. Üretim ve Kalite Politikamız ÜRÜN KATALOĞU 2018 Misyonumuz Sağlıklı ve çevre ile dost, uzun yıllar zevkle kullanabileceğiniz, kullanırken de mutlu olacağınız ürünler üretmek için çalışıyoruz. Yaratıcılığı ve teknolojiyi harmanlayarak

Detaylı

Zarif Tasarımlar, Eşşiz Renkler...

Zarif Tasarımlar, Eşşiz Renkler... Zarif Tasarımlar, Eşşiz Renkler... www.vitale.com.tr 1 2 Yeni Nesil Ürün Grupları Sandalyeler Tabureler Dış Mekan 06-45 48-67 70-81 84-102 www.vitale.com.tr 2016 COLLECTION3 4 06-45 YENİ NESİL ÜRÜN GRUPLARI

Detaylı

Yaşam alanınıza renk katar...

Yaşam alanınıza renk katar... Yaşam alanınıza renk katar... INDEX Ürün Adı Sayfa Saray Oymalı 04-05 Saray Oymalı 06-07 Saray 08-09 Saray 10-11 Konak 12-13 Konak 14-15 Köşk 16-17 Köşk 18-19 Firma Profili MAHYA deneyimi ve güvenirliği

Detaylı

Misyonumuz. Vizyonumuz

Misyonumuz. Vizyonumuz Misyonumuz Müşteri isteklerinin karşılanmasında ürünün sadece ekonomik olması değil, aynı zamanda kaliteli, güvenilir olması ve zamanında karşılanması da önemli bir rol oynamaktadır. Üretimin her aşamasında

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz.

Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz. 2 3 Biz Martı Ailesi olarak 1964 yılından beri sadece okul mobilya satmıyoruz, kalite satıyoruz. Bizim geniş bir ürün yelpazemiz içinde okul mobilyalarımızın esasları evrensel boyutta bilgi üretimini arttıracak

Detaylı

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR

CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR CEVİZ RENGİNİN KLASİK ZARAFETİ CAMIN MODERNLİĞİYLE BULUŞUYOR Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi ki, 40 yıllık Doğtaş, Doğtaş Exclusive oldu.

Detaylı

TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI

TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI TEDAVİ VE MUAYENE YATAKLARI info@btlturkiye.com www.btlturkiye.com Her hakkı saklıdır. Bu katalog hazırlanırken doğru ve güncel bilgi vermek için her türlü çaba sarf edilmesine rağmen, katalogda olabilecek

Detaylı

designed by İnci Mutlu teknik doküman

designed by İnci Mutlu teknik doküman designed by İnci Mutlu teknik doküman Simetrik ve asimetrik çizgilere sahip, zengin ürün ailesiyle Hi & Lo, dinamik ürün dili ile yaşam alanlarına yeni bir boyut kazandırır. Hi & Lo, zengin renk ve kumaş

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

Eğitim için tasarlanmış... EĞİTİME TAM DESTEK! penguensandalye.com

Eğitim için tasarlanmış... EĞİTİME TAM DESTEK! penguensandalye.com Eğitim için tasarlanmış... EĞİTİME TAM DESTEK! penguensandalye.com OK-101 PERDELİ 45x63 cm OK-105 PERDELİ 45x63 cm OK-101 45x63 cm TEL SEPETLİ / PERDELİ OK-105 45x63 cm OK-103 OK-105 PERDELİ LİLA 45x63

Detaylı

ipeksi bir mutluluk için...

ipeksi bir mutluluk için... ipeksi bir mutluluk için... Alesta Brest Estella Frame Mona Milena Valencia 6-13 14-21 22-29 30-37 38-45 46-53 54-61 Zeta Navara 61-73 74-79 İNDEKS Astor Anita Sunset 80-81 82-83 84-85 Smarty Legend Loft

Detaylı

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye trevo trevo 1 Trevo 8 MFA Trevo 7 MFA Trevo 9 MFA 2 Trevo 6 MFA Trevo 5 MFA

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar

index index Avangarde Takımlar Avangarde Takımlar Maksi Takımlar Delüx Takımlar Corner Takımlar index index Avangarde Takımlar 04-05 Lüks ELit Berjerli 06-07 Lüks ELit Berjerli 08-09 Lüks ELit Berjerli 10-11 Yalı 12-13 Yalı Takımlar 14-15 Zümrüt 16-17 Eftalya 18-19 Eliza 20-21 Eliza 22-23 Pırlanta

Detaylı

GÖMME REZERVUARLAR SMOOTH 8 CM REZERVUAR EASY 10 CM REZERVUAR KUMANDA PANELLERİ GLASSBOX PERLA

GÖMME REZERVUARLAR SMOOTH 8 CM REZERVUAR EASY 10 CM REZERVUAR KUMANDA PANELLERİ GLASSBOX PERLA GÖMME REZERVUARLAR 8 CM REZERVUAR 10 CM REZERVUAR KUMANDA PANELLERİ GLASSBOX PERLA bağımsız gömme rezervuarlar parçalar smooth asma klozet uygulamaları Ürün Montaj Detayları T020111 - Asma Klozet İçin

Detaylı

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM

TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE. %35 e varan İNDİRİM TÜM ÜRÜNLERDE %10 KDV İNDİRİMİ BELİRLİ ÜRÜNLERDE %35 e varan İNDİRİM 7.317 *5.357 Yatak Odası 7.048 *5.160 Yemek Odası * Belirtilen fiyat, sürgülü dolap, şifonyer, şifonyer aynası, 160 lık başlık ve 2

Detaylı

SANDALYE VE KOLTUKLAR

SANDALYE VE KOLTUKLAR SANDALYE VE KOLTUKLAR 102/AL FETHİYE 102/W FETHİYE 103/AL BODRUM 103/W BODRUM PERFORE LEVHA KOLTUK AHŞAP MONOBLOK KOLTUK ALÜMİNYUM SANDALYE AHŞAP SANDALYE 105/AL ÇEŞME 105/W ÇEŞME 107/AL HALİKARNAS 107/W

Detaylı

INDEKS. Plastik Koltuk ve Sandalyeler. Masalar. Stone Limo Prestij Polo Klas Elit Orkide Zambak Astra Mine Fulya Pasha Melisa Nilüfer

INDEKS. Plastik Koltuk ve Sandalyeler. Masalar. Stone Limo Prestij Polo Klas Elit Orkide Zambak Astra Mine Fulya Pasha Melisa Nilüfer INDEKS Plastik Koltuk ve Sandalyeler Masalar Stone Limo Prestij Polo Klas Elit Orkide Zambak Astra Mine Fulya Pasha Melisa Nilüfer Yonca Nergiz Dünya Irmak Helen Şampiyon Kardelen Safir Pınar Defne Sehpa

Detaylı

Primo Zoe Mona Esto Paco Birkon Limba Luna

Primo Zoe Mona Esto Paco Birkon Limba Luna Primo Zoe Mona Esto Paco Birkon Limba Luna 2/3 4/5 6/7 8/9 10/11 12/13 14/15 16/28 Mido Design Line; tamamı Tasarım Patentli yeni modellerimiz ile Türkiye de bir ilke imza atmanın haklı gururunu yaşıyor

Detaylı

U TOO. Koltuklar & Puflar

U TOO. Koltuklar & Puflar U TOO Koltuklar & Puflar designed Tasarım by Sezgin Sezgin Aksu Aksu & Silvia & Silvia Suardi Suardi Teknik teknik doküman Doküman U Too, modern ve yalın tasarımıyla tüm yaşam alanlarına kolaylıkla uyum

Detaylı

Su Altı Güverte & Kabin Güverte Dış (220V) Yelkenli. Marin Ürünleri Kataloğu

Su Altı Güverte & Kabin Güverte Dış (220V) Yelkenli. Marin Ürünleri Kataloğu Güverte & Kabin Güverte Dış (220V) Yelkenli Marin Ürünleri Kataloğu STARTUP 2018 İçindekiler 1: Su altı Giriş...s 3 S 45...s 4-5 Ufo...s 6-7 Vulcano...s 8-9 L 45...s 10-11 Crown...s 12-13 Climber...s 14-15

Detaylı

Plaj, havuz ve sağlıklı yaşam merkezi için daha fazla güvenlik

Plaj, havuz ve sağlıklı yaşam merkezi için daha fazla güvenlik www.smart-butler.de Plaj, havuz ve sağlıklı yaşam merkezi için daha fazla güvenlik SmartButler - birçok ekstra içeren kasa. Esnek. Konforlu. Güvenli. Misafirleriniz bunu takdir edecektir ve bir SmartButler

Detaylı

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro

Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Anteros Konforlu ve Davetkâr 12.252 7.995 TL Lizbon, Her Ayrıntısıyla Modern ve Retro Ceviz renginin sıcaklığı, siyah krom düğme kulpların şıklığı, yüksek ayaklı yapısı, kapaklardaki desen yönü farklılığı

Detaylı

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 galileo 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye galileo galileo 1 tasarım Françoise Héléne Jourda Galileo 8 MFA Galileo

Detaylı

SLIM PANEL LED DOWNLIGHT

SLIM PANEL LED DOWNLIGHT bestar.com.tr SLIM PANEL LED DOWNLIGHT Dekoratif difüzör 04.4850 18W 1200LM 4000K LED SLİM DOWNLIGHT 18W 4000K 1200lm 205mm 160 h: 13 mm Dekoratif difüzör 04.4840 18W 1200LM 4000K LED SLİM DOWNLIGHT 18W

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

DEKORATİF BETON AYDINLATMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

DEKORATİF BETON AYDINLATMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ DEKORATİF BETON AYDINLATMADA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ CONE CONE CONE CONE CONE Ölçüler Işık Dağılımı: Direk Aydınlatma TEKNİK ÖZELLİKLERİ Ürün Kodu 1001 23cm Uygulama İç mekan 16cm Montaj Tipi Yüzey Ø10cm Tekli

Detaylı

Arnould Arnould u seçmek için birçok nedeniniz var

Arnould Arnould u seçmek için birçok nedeniniz var Arnould Arnould u seçmek için birçok nedeniniz var Genel bakış Arnould çerçeveleri birbirine ters bombeli iki parçadan oluşur: satine bir görünüme sahip plastik çerçeve ve tuş kapağı. Ayrıca Arnould, ince

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

Ofis mobilyaları mükemmel düzenli - Systema Top 2000

Ofis mobilyaları mükemmel düzenli - Systema Top 2000 Systema Top 2000 Ofis mobilyaları mükemmel düzenli - Systema Top 2000 Systema Top 2000, her ofise düzen getirir. Platform konseptiyle, birçok fonksiyonel eleman, renk, büyüklük ve donanım sunar. Systema

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Brooklyn, alışılmışın dışında çizgileri ile geometrik formlar oluşturarak yönetici ofislerine karakteristik bir görünüm kazandırır. Ahşap ve metal zıtlığını tasarım

Detaylı

YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ

YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ 31.01.2017 YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu: Yeni Ürün Bilgilendirmesi Sayı No: 2017-02 Sayın Anabayimiz, Bellona markamızda döşemeli ürün grubu serisine dâhil edilen Angel Koltuk Takımı ve sehpa ürün grubumuza

Detaylı

Kompakt Hamam Sistemleri ( Duş Teknesi )

Kompakt Hamam Sistemleri ( Duş Teknesi ) Kompak Sistemler Kompakt Hamam Sistemleri ( Duş Teknesi ) Ürün Kod Açıklama K 234 90x90x232 (h) Kare 4.400 K 235 90x90x232 (h) Oval 4.400 K 223 95x95x223 (h) Yuvarlak 4.000 K 224 102x102x223 (h) Yuvarlak

Detaylı

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat Uneo Koleksiyonu Tasarım Martin Ballendat Ağırlığınıza otomatik uyum sağlayan en iyi performans koltuklarından biri. Uneo, ağırlığınıza uyum sağlamanın yanı sıra vücut ölçülerinize göre ayarlayabileceğiniz,

Detaylı

estetik modern büyüleyici 2 İÇİNDEKİLER 05-09 13-25 29-33 37-50 53-56 61-81 85-115 AVANTGARDE MODERN COUNTRY AHŞAP EKONOMİK SPOR SARKIT 119-137 141-146 149-152 157-168 173-177 181-187 191-200 TAVANLIK

Detaylı

DYNAMIC. Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli. Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu

DYNAMIC. Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli. Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu DYNAMIC Hedef Kitlesi: Unisex Teması: Ahşap ve Beyaz Kombinasyonu Segmenti: Genç Renk Alternatifleri: Beyaz-Ahşap Desenli Yaş Aralığı: 12-24 Yaş Sertifikaları: TSE Kıyafetlerin hava alması için havalandırma

Detaylı

Rapor. Raporun Adı: Yeni Ürün Tanıtım Raporu Doküman No: PR Sayın Anabayimiz,

Rapor. Raporun Adı: Yeni Ürün Tanıtım Raporu Doküman No: PR Sayın Anabayimiz, Raporun Adı: Yeni Ürün Tanıtım Raporu Doküman No: PR-2016-17 Sayın Anabayimiz, Rapor 11.05.2016 Bellona markamızda döşemeli ürün grubu serisine dâhil edilen Vienza Koltuk Takımı ürünümüze ait tanıtım bilgilendirmesi

Detaylı

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar

Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Masif Mutfak Tezgahları - Masif Kapaklar - Masif Lavabolar Decomass ın temelleri, 1974 yılından beri mağazacılık, mobilya ve mutfak konusunda faaliyet gösteren Yüce Dekorasyon ile atılmıştır. Doğanın

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

CromaStreet. Çağdaş aydınlatma tarzı... LED LEDLine DecoPendant CromaDown WallWasher CromaStreet

CromaStreet. Çağdaş aydınlatma tarzı... LED LEDLine DecoPendant CromaDown WallWasher CromaStreet CromaStreet 24.3Cadde - Sokak Aydınlatma Ürünleri Kataloğu TR LED LEDLine DecoPendant CromaDown WallWasher CromaStreet CromaFloor AquaCroma CromaGardena CromaBollard LEDCell Elektronik FiberOptik Çağdaş

Detaylı

Hakkımızda. Sürekli gelişen yapısı, yeni yatırımları, güçlü referanslarıyla sektöründe çok daha büyük projelerin partneri omayı hedefliyor.

Hakkımızda. Sürekli gelişen yapısı, yeni yatırımları, güçlü referanslarıyla sektöründe çok daha büyük projelerin partneri omayı hedefliyor. M O D Ü L E R B Ö L M E S İ S T E M L E R İ 2 3 Hakkımızda Deneyimli ekibiyle 2002 yılında hizmet vermeye başlayan Ekib Bölme, ofis bölme sistemleri konusunda üretimden montaja komplike çözümler sunuyor.

Detaylı

YENi NESiL STAND HiZMETi

YENi NESiL STAND HiZMETi YENi NESiL STAND HiZMETi www.modelstand.com.tr MODEL STAND NEDİR? Model Stand, fuara katılım gösteren firmaların fuar süresince kiralamış oldukları Özel standın standardize edilmiş halidir. Model Stand

Detaylı

Breeze. tasarım Justus Kolberg. teknik doküman

Breeze. tasarım Justus Kolberg. teknik doküman Breeze tasarım Justus Kolberg teknik doküman Breeze, çalışma hayatında değişken kullanıcı ihtiyaçlarına yenilikçi formu ve teknolojisi ile akılcı çözümler sunar. Breeze, ayarlanabilir lumbar desteği ile

Detaylı

PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM

PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM HOTEL PROJECTS PROJECTS DOOR MAIN DOOR SYSTEM BATHROOM DOOR FIRE EXIT DOOR SAHFT CAPS ÖZEL PROJE KAPILARI erti Bizde sizler gibi kendi evimiz için Çalısıyoruz. odo Sac kalınlık 1.5 mm Alüminyum kanat çerçeve

Detaylı

YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ

YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ 06.12.2016 YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu: Yeni Ürün Bilgilendirmesi Sayı No: 2016-31 Sayın Anabayimiz, Bellona markamızda döşemeli ürün grubu serisine dâhil edilen Liona Koltuk Takımı ürünümüze ait tanıtım

Detaylı

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE)

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) Ofis uygulamaların da kullanılacak şekil de estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasına olanak sağlayacak

Detaylı

İnsan unutur, Ajanda asla... Organizer Çeşitleri

İnsan unutur, Ajanda asla... Organizer Çeşitleri İnsan unutur, Ajanda asla... 28 yıllık tecrübe sonucu kazanılan kalite anlayışıyla ajanda sektöründe hizmet veren SAĞLAM AJANDA ürün koleksiyonunu sizlerin beğenisine sunmuştur. Ajanda almayı veya promosyon

Detaylı

CORE. Tasarım Justus Kolberg. Teknik Doküman

CORE. Tasarım Justus Kolberg. Teknik Doküman CORE Tasarım Justus Kolberg Teknik Doküman Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve güvenlik standartları Nürnberg,

Detaylı

Eylül 2015 Toptan Fiyat Listesi 2015

Eylül 2015 Toptan Fiyat Listesi 2015 Eylül 05 Toptan Listesi 05 L ARTE YAZI TAHTALARI Teleskopik Ayaklı Yazı Tahtası Laminat,Eloksal Alüminyum Çerçeveli, Profil Ayaklı, Fırın boyalı ve yıl Garantilidir 897408747 40x50 Teleskopik Dikey 00

Detaylı

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Uneo. Kullanım ve Montaj Kılavuzu Uneo Kullanım ve Montaj Kılavuzu Sağlıklı oturma alıșkanlığı kazanın Sempatik görüntüsü ve hafifliğinin yanı sıra Uneo, zengin renk ve kumaș yelpazesi ile her ofise yakıșır. İskeleti tek parça halinde

Detaylı

Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem

Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem. Asma Klozet İçin Metal Ayaklı Set-Fix Sistem ASMA KLOZET İÇİN METAL AYAKLI SET-FIX SİSTEM T020111 244,00 YUVARLAK Lİ T020111B40 285,00 295,00 311,00 311,00 T020111B45 285,00 T020111BK45 295,00 T020111MK45 311,00 /Parlak Buton 311,00 311,00 /Mat Buton

Detaylı

Tasarım. çevre. İnsan olmak, kendi ihtiyaçlarımız kadar bizden sonrakileri de düşünebilmektir. Tanju Özelgin

Tasarım. çevre. İnsan olmak, kendi ihtiyaçlarımız kadar bizden sonrakileri de düşünebilmektir. Tanju Özelgin TO designed Tasarım by Tanju Nurus Özelgin D Lab Teknik teknik doküman Doküman Osmanlı nın, yüz yüze iletişimin daha güçlü ve akıcı olduğu, Divan kültüründen esinlenerek tasarladığımız To, size bir koltuktan

Detaylı

Banyonuzu Güzelleştiren Tasarımlar konsept ALBİNNO, 2014 BANYO KOLEKSİYONU NU SUNAR Minimalist ve modern çizgilerle klasik dokunuşları birleştiren Albinno 2014 Banyo Koleksiyonu, hayalinizdeki banyoyu

Detaylı

Sağlıklı uyku için...

Sağlıklı uyku için... Sağlıklı uyku için... Yatak - Baza - Başlık www.ervabaza.com Yatak odanızı düzenleyip yer açmanın zamanı Tek ve çift kişilik bazalar özenle üretilen yataklarımızla birlikte dayanıklı ve uzun ömürlü olarak

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler Alüminyum profil veya kapak profilleri 220X100 X75h

Detaylı

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi

Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi Decubitus Prophylaxis Üstün Tedavi TEMPUR-MED Ürününün Sağladıkları Optimum basınç azaltımı Yüksek konfor Yüksek hijyen Kullanım kolaylığı Geniş uygulama alanı Minimum

Detaylı

İlgi odağı. Geberit Monolith

İlgi odağı. Geberit Monolith İlgi odağı. Geberit Monolith Stil sahipleri için. Ve hayatın keyfini çıkaranlar için. Yeni banyonuza güçlü ve ferah bir dokunuş katmak istiyorsunuz. Geberit Monolith modülleri sayesinde hiçbir şeyden ödün

Detaylı

YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ

YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ YENİ ÜRÜN BİLGİLENDİRMESİ Konu : Yeni Ürün Bilgilendirmesi Hk. Sayı No : 2013-071 02.07.2013 İstikbal markamız ile serimize dahil edilen Barok Yemek Odası Takımı nın tanıtım bilgilendirmesi aşağıdaki gibidir.

Detaylı

COLLECTION2017. dawood.com.tr

COLLECTION2017. dawood.com.tr COLLECTION2017 dawood.com.tr Seçkin Tasarım Anlayışı Detaylı İşçilik Modern Yaklaşım Geniş Ürün Gamı Güçlü Üretim Teknikleri Hayal etmek tasarımın en güçlü süreci, kalite iyi tasarımın vazgeçilmez bir

Detaylı

Core. tasarım Justus Kolberg. teknik doküman

Core. tasarım Justus Kolberg. teknik doküman Core tasarım Justus Kolberg teknik doküman Core, dinamik çizgileri ve ergonomik özellikleri ile çalışma hayatında verimi ve konforu artırır. Core, ayarlanabilir sırt yüksekliği ile farklı vücut ölçülerine

Detaylı