%100. Dijital. Destek ORTAOKUL ( SINIF) ÜRÜN KATALOĞU Tam Öğrenme

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "%100. Dijital. Destek ORTAOKUL (5-6-7-8. SINIF) ÜRÜN KATALOĞU 2014-2015. Tam Öğrenme"

Transkript

1 % ijital estek (---. ) - am ğrenme

2 , eğerli ğretmenler ve ğitim öneticileri, irlikte yürüyeceğimiz yeni bir öğretim sezonu daha başlıyor. u öğretim yılında da yenilenmiş ürünler ve yeni konseptlerle karşınızdayız.. kulların özel yayını olarak ve bütün öğretim süreçlerini dikkate alarak kurgulanan est kul yeni sezonda hem doküman çeşitliliğini artırıyor hem de hizmet kalitesini yükseltiyor. u kurguda, öğretimin, ğrenme ygulama devlendirme lçme-eğerlendirme aşamalarının her biri için özel üretilmiş modüller ve yardımcı eğitim ürünleri yer alıyor. lerleyen sayfalarda modüllerdeki ürünler ve kullanım detaylarıyla ilgili ayrıntıları bulacaksınız. est kul ile am ğrenme ister bireysel (tek branşa özel), isterse kurumsal olarak, tüm derslerin bir arada kullanılabildiği ve sonuç vaad eden bir kurgu. ünkü bu kurgu, dayanağını uzun araştırmalar ve gözlemler sonucunda ortaya çıkan am ğrenme uramı ndan alıyor. uramı geliştiren enjamin loom gibi biz de, erekli şartlar sağlandığında, herkes her şeyi öğrenebilir. diyor ve size yayın açısından gerekli şartlar ı sağlamak istiyoruz. yrıca istiyoruz ki, bütün öğrenciler öğrenmenin; eğitimciler öğretmenin; okullar ve veliler de başarının tadına varsın ve mutlu olsun. ünkü bizim için herkesin başarısı ve mutluluğu çok önemli. aşarılı ve mutlu bir gelecek dileklerimizle,.* *enjamin loom

3 est kul ile am ğrenme asıl ağlanır?. ınıf rünleri ygulama odülü / ikro onu arama aketi lçme ve eğerlendirme odülü / nite eğerlendirme ınavları lçme ve eğerlendirme odülü / eneme ınavları. ınıf rünleri ygulama odülü / ikro onu arama aketi lçme ve eğerlendirme odülü / nite eğerlendirme ınavları lçme ve eğerlendirme odülü / eneme ınavları. ınıf rünleri ygulama odülü / ikro onu arama aketi lçme ve eğerlendirme odülü / nite eğerlendirme ınavları lçme ve eğerlendirme odülü / eneme ınavları. ınıf rünleri ygulama odülü / ikro onu arama aketi dev odülü / v alışmaları lçme ve eğerlendirme odülü / nite eğerlendirme ınavları lçme ve eğerlendirme odülü / eneme ınavları lçme ve eğerlendirme lçme ve eğerlendirme istemi

4 ? ğretmen, ister kendi dokümanlarıyla ister çeşitli kitaplar yardımıyla dersini anlatır ve tam öğrenmeye giriş yapar. u modül tam öğrenmenin ilk aşamasıdır. ir derse ait konu tarama testleri er ya da şer adette yani bir sınıfa yetecek kadar sıralayıp düzenli bir şekilde kutulandı. adını verdiğimiz bu ürünler uygulama modülünün öğretmen tarafından kolayca yürütülmesini sağlar.

5 * ınıf çalışmaları bittiğinde sıra na gelir. elirli konulardan sonra pekiştirme, tekrar ve ödev işlevini karşılayan bu modül öğrencinin süreçten kopmasını önler. (*) dev modülü yalnızca. ınıflarda hazırlanmıştır. niteler bittiğinde öğrenilenleri ölçmek, ölçme sonuçlarını da değerlendirmek gerekir. şte bu modülün dokümanları olan ile nı bu amaç için hazırladık. etaylı analizler sunan bu sınavlarla sınıfın durumu ve sonrasında yapılacaklar ortaya çıkar..

6 . ınıf rünleri ikro onu arama aketleri er branş özel ilgiyi hak eder. eni üfredat ürkiye de ir lk.nf. ikro onu arama aketleri ıra o rün dı det ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ilimleri ( x ) osyal ilgiler ( x ) ngilizce ( x ) ya da öğrencilik hazırlanan mikro konu tarama paketleri her branşın testlerini sıralı ve düzenli bir şekilde arşivliyor. u sayede testleri koymak için özel bir rafa/dolaba ihtiyaç kalmıyor. u paketlerle farklı sınıflarda hangi testin verildiğini takip etmek artık problem değil. ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ilimleri ( x ) osyal ilgiler ( x ) ngilizce ( x ) ikro konu tarama paketlerinin akıllı tahta uygulamasını bayinizden ücretsiz temin edebilirsiniz. kıllı ahtayla uyumlu ikro konu tarama paketlerinin testlerindeki her soru akıllı tahtada teker teker açılır. u sayede öğretmen, öğrencilerine tek bir soru üzerinden çalışma yaptırır ve dikkatlerin dağılmasını önler.

7 onu arama estleri / çerikler. ınıf / ürkçe. ınıf / atematik. ınıf / en ilimleri onu arama o onu arama dı onu arama o onu arama dı onu arama o onu arama dı elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam ümlenin nlam zellikleri - ümlenin nlam zellikleri - ümle orumu - ümle orumu - u ümleden nladığım etin orumu - etin orumu - etin orumu - üşünceyi eliştirme olları etin orumu / üşünceyi eliştirme olları azım uralları oktalama şaretleri azım uralları / oktalama şaretleri elime apısı elime ürleri elime ürleri nlatım ozuklukları - nlatım ozuklukları - azı ürleri - azı ürleri - oğal ayılar - oğal ayılar - oğal ayılarla şlemler - oğal ayılarla şlemler - oğal ayılarla şlemler - oğal ayılarla şlemler - oğal ayılarla şlemler - aman lçü irimleri eri oplama ve üzenleme eri nalizi emel eometrik avramlar ve izimler - emel eometrik avramlar ve izimler - emel eometrik avramlar ve izimler - okgenler ve çgen eşitleri esirler - esirler - esirler - esirlerle şlemler - esirlerle şlemler - ndalık österim - ndalık österim - ndalık österim - üzdeler - üzdeler - esinler ve zellikleri esinlerin indirimi ücudumuzda oşaltım uvvetin lçülmesi ürtünme uvveti - ürtünme uvveti - addenin âl eğişimi - addenin âl eğişimi - addenin yırt dici zellikleri sı ve ıcaklık sı addeleri tkiler - sı addeleri tkiler - şığın ayılması ve addeyle arşılaşması - şığın ayılması ve addeyle arşılaşması - esin ayılması ve arklı rtamlarda arklı uyulması - esin ayılması ve arklı rtamlarda arklı uyulması - anlıları anıyalım - anlıları anıyalım - nsan ve evre lişkisi lektrik evresindeki amba arlaklığı evre lemanlarının ve embollerle österimi ve evre emaları er abuğunda eler ar rozyon ve eyelanın er abuğuna tkisi er ltı ve er stü uları / irlilik onu arama o. ınıf / osyal ilgiler onu arama dı iz u oplumun ir yesiyiz ollerimiz zunluk lçüleri - zunluk lçüleri - örtgenlerin zellikleri çgen ve örtgenlerde çılar onu arama o. ınıf / ngilizce onu arama dı aklarımız ve orumluluklarımız ar - ocuk aklarına olculuk üzel lkem engin ültürümüz - tatürk ü nlamak aritanın ili - klim ve nsan aaliyetleri - aşanacak erler oğa ve nsan - lkemizde fetler - oğal fetler ve nsan ölgelerimizde konomik aaliyetler nsan ve konomi - retime atılalım eleceğimizi urtaralım ayatımız asıl olaylaştı - eknolojiyle elen eğişim ayatımızı olaylaştıranlar lıyorum - kuyorum - ğreniyorum - tatürkün österdiği ol ilgi aynaklarımız ize izmet denler limizden utanlar önüllüyüz asalar izim çin ar lkemizin önetim apısı l ve lçelerimizin önetimi rtak eğerlerimiz ünya ocukları - lkeler rası lışveriş - eknoloji ve icaret ünyanın azineleri - urizm angi atkıları ağlar lan ve lçme - lan ve lçme - eometrik isimler - eometrik isimler - y aily outine y own evision (unit - ) ello ames and obbies evision (unit - ) ealth ovies evision (unit - ) eview (unit - ) arty ime itness evision (unit - ) he nimal helter estivals eview (unit - )

8 . ınıf rünleri nite eğerlendirme ınavları am öğrenme tam ölçmeyle mümkündür. ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ilimleri ( x ) osyal ilgiler ( x ) ngilizce ( x ) ıra o.nf. nite ğr. nv. aketleri rün dı det ngilizce. ınıf nite eğerlendirme ınavı. esimlerle aşağıdaki ifadeler eşleştirildiğinde hangisi dışta kalır? ) opscotch ) odge ball ) lind man's buff ) hess. ar rm inger erilen ifadelerle aşağıdaki resimler eşleştirildiğinde hangisi dışta kalır? ) ) ) )... ınıf nite eğerlendirme ınavı. esimlerle aşağıdaki ifadeler eşleştirildiğinde hangisi dışta kalır? ) opscotch ) odge ball ) lind man's buff ) hess. ar inger erilen ifadelerle aşağıdaki ğinde hangisi dışta kalır? ) ) ) ).. eni üfredat nite sonlarında, bir ders saatinde ister kitapçıklardaki optik formlarla ister ayrı optik form eşliğinde yapılacak bu sınavlar soru ile sınıfın ayrıntılı bir analizini yapıyor. ir dersin ünite değerlendirme sınavları yine mikro paketlerdeki gibi öğrencilik paketleniyor. u sayede bir sınıfa ait sınav evrakları başka sınıflarla, başka derslerle karışmadan düzenli bir şekilde uygulanmaya hazır.

9 nite eğerlendirme ınavları / çerikler. ınıf / ürkçe. ınıf/ atematik o onu dı nite dı o onu dı nite dı elimelerde ve elime ruplarında nlam ümlenin nlam zellikleri ümle orumu etin orumu nlam ilgisi oğal ayılar oğal ayılarla şlemler zunluk ve aman lçme oğal ayılar ve şlemler nlatım eknikleri üşünceyi eliştirme olları raştırma oruları retme, eri oplama, üzenleme ve österme eri nalizi ve orumlama eri şleme azım uralları oktalama şaretleri elime apısı il ilgisi emel eometrik avramlar ve izimler çgen ve örtgenler eometri elime ürleri nlatım ozuklukları esirler esirlerle şlemler: oplama ve ıkarma azı ürleri debiyat ilgileri ndalık österim esirler, ndalık österim ve üzde. ınıf / en ilimleri üzdeler zunluk ve aman lçme o onu dı nite dı çgen ve örtgenler esinler ve zellikleri lan lçme eometri ve lçme esinlerin indirimi ücudumuzun ilmecesini özelim eometrik isimler ücudumuzda oşaltım uvvetin lçülmesi ürtünme uvveti uvvetin üyüklüğünün lçülmesi addenin âl eğişimi addenin yırt dici zellikleri sı ve ıcaklık addenin eğişimi o. ınıf / osyal ilgiler onu dı nite dı sı addeleri tkiler şığın ayılması şığın addeyle arşılaşması iz u oplumun ir yesiyiz ollerimiz, aklarımız ve orumluluklarımız aklarımı ğreniyorum am ölge esin ayılması şığın ve esin ayılması ocuk aklarına olculuk üzel lkem esin arklı rtamlarda arklı uyulması anlıları anıyalım nsan ve evre lişkisi asit ir lektrik evresinde amba arlaklığını tkileyen eğişkenler evre lemanlarının embollerle österimi ve evre emaları er abuğunda eler ar? rozyon ve eyelanın er abuğuna tkisi er abuğundaki er ltı ve er stü uları ava, oprak ve u irliliği anlılar ünyasını ezelim ve anıyalım aşamımızın azgeçilmezi: lektrik er abuğunun izemi engin ültürümüz tatürk'ü nlamak aritanın ili klim ve nsan aaliyetleri aşanacak erler / oğa ve nsan lkemizde fetler / erede anlış aptık? ölgemizde konomik aaliyetler dım dım ürkiye ölgemizi anıyalım nsan ve konomi rettiklerimiz. ınıf / ngilizce retime atılalım, eleceğimizi urtaralım o onu dı nite dı ayatımız asıl olaylaştı? / eknolojiyle elen eğişim tatürk'ün österdiği ol / ilgi aynaklarımız erçekleşen üşler y aily outine y own ello! ames nd obbies ealth ovies arty ime itness y aily outine y own ello! ames nd obbies ealth ovies arty ime itness ize izmet denler limizden utanlar önüllüyüz asalar izim çin ar lkemizin önetim apısı / l ve lçemizin önetimi rtak eğerlerimiz ünya ocukları oplum çin alışanlar ir lke, ir ayrak he nimal helter he nimal helter lkeler rası lışveriş / eknoloji ve icaret epimizin ünyası estivals estivals ünya'nın azineleri / urizm angi atkıları ağlar?

10 .nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı ıra o.nf. eneme ınavları rün dı ayfa eneme ınavları. ınıf rünleri atlı ve doğal bir rekabet başarıyı tetikler.. ınıf / eneme ınavları ygulama arihleri ıra o rün dı ygulama arihi. ınıf eneme ınavı - kim. ınıf eneme ınavı - asım. ınıf eneme ınavı - ubat. ınıf eneme ınavı - isan. ınıf eneme ınavı - ayıs eni üfredat örülen bütün derslerden periyodik olarak uygulanan ve ürkiye geneli değerlendirilen beş adet deneme sınavı. eneme sınavları yeni müfredata ve kazanımlara uygun bir şekilde hazırlanır. evap anahtarları ve kazanım analizleri sistem üzerinden (eksensinav.com) paylaşılır. ınavlar ve optik formlar uygulama tarihinden bir hafta önce elinizde olacaktır. - (dı, soyadı arasında bir boşluk bırakınız)... (el. o) dı / oyadı :... rup o :... ğrenci o:... mutlaka işaretleyiniz. şartlemediğiniz takdirde sınavınız değerlendirmeye alınmayacaktır. oruları evaplamaya başlamadan önce; ve, -, bilgilerini yazınız ve kodlayınız... / el o alanını, sizden istenen bilgiye göre doldurunuz. evaplarınızı oyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalemle işaretleyiniz. şaretlerinizi aşağıda nde görüldüğü gibi cevap yerinin dışına taşırmadan doldurunuz.. ( ) asarım ve askı: - (dı, soyadı arasında bir boşluk bırakınız)... (el. o) dı / oyadı :... rup o :... ğrenci o:... mutlaka işaretleyiniz. şartlemediğiniz takdirde sınavınız değerlendirmeye alınmayacaktır. oruları evaplamaya başlamadan önce; ve, -, bilgilerini yazınız ve kodlayınız... / el o alanını, sizden istenen bilgiye göre doldurunuz. evaplarınızı oyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalemle işaretleyiniz. şaretlerinizi aşağıda nde görüldüğü gibi cevap yerinin dışına taşırmadan doldurunuz.. ( ) asarım ve askı:

11 eneme ınavları / çerikler* *eneme sınavlarının içeriklerini gösteren tablolar - yıllık planlarına göre hazırlanmıştır. - eğitim yılı başladığında içerik ve dağılımlarda yıllık planlara göre değişiklik olabilir. çeriklerin güncel hali için adresini tıklayınız.. ınıf / ürkçe. ınıf / atematik. ınıf / en ilimleri ğrenme lanı lt ğrenme lanı eneme ınavı o ıra o eneme ınavı onuları eneme ınavı o ıra o eneme ınavı onuları eneme ınavı o. kuduğunu nlama oğal ayılar esinler ve zellikleri. kuma. öz arlığını eliştirme oğal ayılarla şlemler * ** esinlerin indirimi *. azma. örsel kuma ve örsel unu. ür, öntem ve ekniklere ygun kuma. azma kurallarını uygulama.endini azılı larak fade tme. örsel kuma oplam zunluk ve aman lçme raştırma oruları retme, eri oplama, üzenleme ve österme eri nalizi ve orumlama emel eometrik avramlar ve izimler çgen ve örtgenler esirler *** esirlerle şlemler: oplama ve ıkarma ndalık österim üzdeler zunluk ve aman lçme çgen ve örtgenler lan lçme eometrik isimler oplam *. kazanıma kadar **. kazanıma kadar ***. kazanıma kadar ücudumuzda oşaltım ** uvvetin lçülmesi ürtünme uvveti addenin âl eğişimi addenin yırt dici zellikleri sı ve ıcaklık sı addeleri tkiler şığın ayılması şığın addeyle arşılaşması am ölge esin ayılması esin arklı rtamlarda arklı uyulması anlıları anıyalım nsan ve evre lişkisi asit ir lektrik evresinde amba arlaklığını tkileyen eğişkenler evre lemanlarının embollerle österimi ve evre emaları er abuğunda eler ar? rozyon ve eyelanın er abuğuna tkisi er abuğundaki er ltı ve er stü uları ava, oprak ve u irliliği oplam *. kazanıma kadar **. kazanıma kadar. ınıf / osyal ilgiler ıra eneme ınavı o eneme ınavı onuları o iz u oplumun ir yesiyiz ollerimiz, aklarımız ve orumluluklarımız ocuk aklarına olculuk üzel lkem engin ültürümüz tatürk'ü nlamak aritanın ili klim ve nsan aaliyetleri aşanacak erler / oğa ve nsan lkemizde fetler / erede anlış aptık? ölgemizde konomik aaliyetler nsan ve konomi retime atılalım, eleceğimizi urtaralım ayatımız asıl olaylaştı? / eknolojiyle elen eğişim tatürk'ün österdiği ol / ilgi aynaklarımız ize izmet denler limizden utanlar önüllüyüz asalar izim çin ar lkemizin önetim apısı / l ve lçemizin önetimi rtak eğerlerimiz ünya ocukları lkeler rası lışveriş / eknoloji ve icaret ünya'nın azineleri / urizm angi atkıları ağlar? oplam. ınıf / ngilizce ıra eneme ınavı o eneme ınavı onuları o y aily outine y own ello! ames nd obbies ealth ovies arty ime itness he nimal helter estivals oplam. ınıf / in ültürü ve hlak ilgisi ıra eneme ınavı o eneme ınavı onuları o nsan kıllı ve nanan ir arlıktır vrende ir üzen ardır / llah ardır ve irdir er eyi aratan llah tır / llah ın şi ve enzeri oktur llah er eyi şitir, ilir ve örür / llah ın er eye ücü eter llah izimle eraberdir alışırım, llah ın ardımına üvenirim ve aşarırım hlas uresi ve nlamı badet edir? / badetlerle lgili avramlar için badet dilir? / aşlıca badetler amiyi anıyalım / ua üzel ş ve üzel avranış: alih mel badetler avranışlarımızı üzelleştirir abbena uaları ve nlamı z. uhammed in vliliği ve ocukları z. uhammed in ilesi çindeki rnek avranışları z. uhammed in ilesinin rnek avranışları alavat uaları ve nlamı slam ininin emel aynağı ur'an ur an yiye ve üzle önlendirir, ötülüklerden akındırır ur an ın çıklayıcılığı ve ol östericiliği llah ı arayan nsan: z. brahim il uresi ve nlamı aylaşmak için nemlidir? evinçlerimizi aylaşalım züntülerimizi aylaşalım ahiyyat uası ve nlamı atan ve illet avramlarını ğreniyoruz iz atanımızı ve illetimizi ok everiz u atanda epimiz ir illetiz anevi eğerlerimizi oruyup aygı östeririz oplam

12 . ınıf rünleri ikro onu arama aketleri er branş özel ilgiyi hak eder. eni üfredat ürkiye de ir lk.nf. ikro onu arama aketleri ıra o rün dı det ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ilimleri ( x ) osyal ilgiler ( x ) ngilizce ( x ) ya da öğrencilik hazırlanan mikro konu tarama paketleri her branşın testlerini sıralı ve düzenli bir şekilde arşivliyor. u sayede testleri koymak için özel bir rafa/dolaba ihtiyaç kalmıyor. u paketlerle farklı sınıflarda hangi testin verildiğini takip etmek artık problem değil. ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ilimleri ( x ) osyal ilgiler ( x ) ngilizce ( x ) ikro konu tarama paketlerinin akıllı tahta uygulamasını bayinizden ücretsiz temin edebilirsiniz. kıllı ahtayla uyumlu ikro konu tarama paketlerinin testlerindeki her soru akıllı tahtada teker teker açılır. u sayede öğretmen, öğrencilerine tek bir soru üzerinden çalışma yaptırır ve dikkatlerin dağılmasını önler.

13 onu arama estleri / çerikler onu arama o. ınıf / ürkçe onu arama dı elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam ümlenin nlam zellikleri - ümlenin nlam zellikleri - ümlenin nlam zellikleri - ümle orumu - ümle orumu - ümle orumu - ümlenin nlam zellikleri / ümle orumu etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu es layları - es layları - es layları azım uralları - azım uralları - oktalama şaretleri - oktalama şaretleri - oktalama şaretleri elime apısı - elime apısı - elime ürleri (sim) - elime ürleri (sim) - elime ürleri (sim) elime ürleri (ıfat ve amir) - elime ürleri (ıfat ve amir) - sim ve ıfat amlamaları - sim ve ıfat amlamaları - sim ve ıfat amlamaları elime ürleri (dat, ağlaç, nlem) - elime ürleri (dat, ağlaç, nlem) - elime ürleri (dat, ağlaç, nlem) onu arama o oğal ayılarla şlemler - oğal ayılarla şlemler - oğal ayılarla şlemler - arpanlar ve atlar - arpanlar ve atlar - arpanlar ve atlar - arpanlar ve atlar - çılar - çılar - ran - ran - esirlerle şlemler - esirlerle şlemler - esirlerle şlemler - esirlerle şlemler - esirlerle şlemler - esirlerle şlemler - ndalık österim - ndalık österim - ndalık österim - ndalık österim - ndalık österim -. ınıf / atematik onu arama dı raştırma oruları retme, eri oplama ve üzenleme eri nalizi - eri nalizi - am ayılar - am ayılar - am ayılar - am ayılar - am ayılar - ebirsel fadeler - ebirsel fadeler - ebirsel fadeler - ebirsel fadeler - ebirsel fadeler - lan lçme - lan lçme - lan lçme - lan lçme - lan lçme - eometrik isimler ve acim lçme - eometrik isimler ve acim lçme - eometrik isimler ve acim lçme - eometrik isimler ve acim lçme - ıvılarda lçme ember - ember - ember - onu arama o ücre - ücre - estek ve areket istemi - estek ve areket istemi - olunum istemi - olunum istemi - olaşım istemi - olaşım istemi - olaşım istemi - ileşke uvvvet - ileşke uvvvet - ileşke uvvvet - abit üratli areket - abit üratli areket - abit üratli areket - addenin anecikli apısı - addenin anecikli apısı -. ınıf / en ilimleri iziksel ve imyasal eğişmeler - iziksel ve imyasal eğişmeler - oğunluk - oğunluk - oğunluk - şığın ansıması - şığın ansıması - esin addeyle tkileşmesi onu arama dı itkilerde reme, üyüme ve elişme - itkilerde reme, üyüme ve elişme - ayvanlarda reme, üyüme ve elişme - ayvanlarda reme, üyüme ve elişme - adde ve sı - adde ve sı - akıtlar - akıtlar - letken ve alıtkan addeler - letken ve alıtkan addeler - lektriksel irenç irencin ağlı lduğu aktörler ünya, üneş ve y ın ekil ve üyüklüklerinin arşılaştırılması ünyamızın atman odeli ünyamızın ydusu y onu arama o osyal ilgiler ğreniyorum oğrafi onum arita ilgisi klimler ve nsanlar ürkiyenin klimi ve itki rtüsü. ınıf / osyal ilgiler onu arama dı nadolu ve ezopotamya edeniyetleri - nadolu ve ezopotamya edeniyetleri - lk ürk evletleri - lk ürk evletleri - eni ir in oğuyor ürklerin eni aşamı lkemizin aynakları - lkemizin aynakları - lkemiz ve ünya emokrasinin erüveni lektronik üzyıl onu arama o fter chool - fter chool - ummy reakfast - ummy reakfast - ay n y ity - ay n y ity - Weather and motions - Weather and motions - t he air - t he air - acation - acation - ccupations etectives at Work aving he lanet emocracy. ınıf / ngilizce onu arama dı

14 . ınıf rünleri nite eğerlendirme ınavları am öğrenme tam ölçmeyle mümkündür. eni üfredat.nf. nite ğr. nv. aketleri ıra o rün dı det ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ilimleri ( x ) osyal ilgiler ( x ) ngilizce ( x ) nite sonlarında, bir ders saatinde ister kitapçıklardaki optik formlarla ister ayrı optik form eşliğinde yapılacak bu sınavlar soru ile sınıfın ayrıntılı bir. ınıf nite eğerlendirme ınavı. rta sya da yaşayan ürkler, pek olu na hâkim analizini yapıyor. olabilmek için inlilerle mücadele etmişlerdir. endilerinden sayıca üstün olan in ordusunu çoğunlukla yenilgiye uğratmışlardır. unu başarabilmek için ordularını hafif silahlarla donatmışlar ve hızlı hale getirmişlerdir.. osyal. ınıf nite eğerlendirme ınavı osyal ilgiler una göre, ürklerin inlilerle mücadelesinde başarılı olmalarını sağlayan hız faktörünün nedeni aşağıdakilerden hangisi ile açıklanabilir? ) rdular iyi komutanlar tarafından idare edilmiştir. ) inliler çok yavaş davranmışlardır. ) ürk ordusu süvari birliklerden oluşmuştur. ) ür ordusu kale ve sur yapımına önem vermiştir. ir dersin ünite değerlendirme sınavları yine mikro paketlerdeki gibi öğrencilik paketleniyor. u sayede bir sınıfa ait sınav evrakları başka sınıflarla, başka derslerle karışmadan düzenli bir şekilde uygulanmaya hazır. rta sya da sınır komşusu olan arasındaki mücadeleleri genelde tır. ürk akınlarını durduramayan terilen in eddi ni inşa etmiştir.. rta sya da yaşayan ürkler, pek olu na hâkim olabilmek için inlilerle mücadele etmişlerdir. endilerinden sayıca üstün olan in ordusunu çoğunlukla yenilgiye uğratmışlardır. unu başarabilmek için ordularını hafif silahlarla donatmışlar ve hızlı hale getirmişlerdir. una göre, ürklerin inlilerle mücadelesinde başarılı olmalarını sağlayan hız faktörünün nedeni aşağıdakilerden hangisi ile açıklanabilir? ) rdular iyi komutanlar tarafından idare edilmiştir. ) inliler çok yavaş davranmışlardır. ) ürk ordusu süvari birliklerden oluşmuştur. ) ür ordusu kale ve sur yapımına önem vermiştir.. rta sya da sınır komşusu olan ürkler ve inliler arasındaki mücadeleleri genelde ürkler kazanmıştır. ürk akınlarını durduramayan in yukarıda gösterilen in eddi ni inşa etmiştir. ukarıdaki bilgi göz önünde tutulduğunda aşağıdaki yargılardan hangisi söylenemez? ) ücadeleler toplumların eserler ortaya koymasını sağlamıştır. ) in devleti savunma tedbirleri almıştır. ) ürklerle inliler barış içinde yaşamışlardır. ) ürk orduları mücadelelerde daha üstün olmuştur... ukarıdaki bilgi göz önünde tutul daki yargılardan hangisi söylenem ) ücadeleler toplumların eserler o nı sağlamıştır. ) in devleti savunma tedbirleri alm ) ürklerle inliler barış içinde yaşam ) ürk orduları mücadelelerde daha üs..

15 nite eğerlendirme ınavları / çerikler. ınıf / ürkçe. ınıf / atematik o onu dı nite dı o onu dı nite dı -- elimelerde ve elime ruplarında nlam ümlenin nlam zellikleri ümle orumu nlam ilgisi oğal ayılarla şlemler oğal ayılar ve şlemler arpanlar ve atlar çılar eometri -- etin orumu ran azım uralları oktalama şaretleri esirlerle şlemler ndalık österim ran ve esirler elime apısı elime ürleri (sim) il ilgisi raştırma oruları retme, eri oplama ve üzenleme eri nalizi eri şleme - elime ürleri (amir, ıfat) amlamalar am ayılar ebirsel fadeler am ayılar ve ebirsel fadeler elime ürleri (dat, ağlaç, nlem) lan lçme. ınıf / en ilimleri eometrik isimler ve acim lçme ıvılarda lçme ember eometri ve lçme o onu dı nite dı ücre estek ve areket istemi olunum istemi olaşım istemi ileşke uvvvet abit üratli areket addenin anecikli apısı iziksel ve imyasal eğişmeler oğunluk şığın ansıması esin addeyle tkileşmesi itkilerde reme, üyüme ve elişme ayvanlarda reme, üyüme ve elişme adde ve sı ücudumuzdaki istemler uvvet ve areket addenin anecikli apısı şık ve es itki ve ayvanlarda reme, üyüme ve elişme. ınıf / osyal ilgiler o onu dı nite dı osyal ilgiler ğreniyorum osyal ilgiler ğreniyorum eryüzünde aşam eryüzünde aşam rta sya ürk arihi pek olu nda ürkler slamiyet ve ürkle lkemizin aynakları lkemizin aynakları lkemiz ve ünya lkemiz ve ünya emokrasinin erüveni emokrasinin erüveni lektronik üzyıl lektronik üzyıl akıtlar letken ve alıtkan addeler lektriksel irenç irencin ağlı lduğu aktörler ünya, üneş ve y ın ekil ve üyüklüklerinin arşılaştırılması ünyamızın atman odeli ünyamızın ydusu y adde ve sı lektriğin letimi ünyamız, y ve aşam aynağımız üneş o. ınıf / ngilizce onu dı fter chool ummy reakfast ay n y ity Weather and motions t he air acation ccupations etectives at Work aving he lanet emocracy nite dı fter chool ummy reakfast ay n y ity Weather and motions t he air acation ccupations etectives at Work aving he lanet emocracy

16 .nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı ıra o.nf. eneme ınavları rün dı ayfa eneme ınavları. ınıf rünleri atlı ve doğal bir rekabet başarıyı tetikler.. ınıf / eneme ınavları ygulama arihleri ıra o rün dı ygulama arihi. ınıf eneme ınavı - kim. ınıf eneme ınavı - asım. ınıf eneme ınavı - ubat. ınıf eneme ınavı - isan. ınıf eneme ınavı - ayıs eni üfredat - (dı, soyadı arasında bir boşluk bırakınız)... (el. o) dı / oyadı :... rup o :... ğrenci o:... mutlaka işaretleyiniz. şartlemediğiniz takdirde sınavınız değerlendirmeye alınmayacaktır. oruları evaplamaya başlamadan önce; ve, -, bilgilerini yazınız ve kodlayınız... / el o alanını, sizden istenen bilgiye göre doldurunuz. evaplarınızı oyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalemle işaretleyiniz. şaretlerinizi aşağıda nde görüldüğü gibi cevap yerinin dışına taşırmadan doldurunuz.. ( ) asarım ve askı: - (dı, soyadı arasında bir boşluk bırakınız)... (el. o) dı / oyadı :... rup o :... ğrenci o:... mutlaka işaretleyiniz. şartlemediğiniz takdirde sınavınız değerlendirmeye alınmayacaktır. oruları evaplamaya başlamadan önce; ve, -, bilgilerini yazınız ve kodlayınız... / el o alanını, sizden istenen bilgiye göre doldurunuz. evaplarınızı oyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalemle işaretleyiniz. şaretlerinizi aşağıda nde görüldüğü gibi cevap yerinin dışına taşırmadan doldurunuz.. ( ) asarım ve askı: örülen bütün derslerden periyodik olarak uygulanan ve ürkiye geneli değerlendirilen beş adet deneme sınavı. eneme sınavları yeni müfredata ve kazanımlara uygun bir şekilde hazırlanır. evap anahtarları ve kazanım analizleri sistem üzerinden (eksensinav.com) paylaşılır. ınavlar ve optik formlar uygulama tarihinden bir hafta önce elinizde olacaktır.

17 eneme ınavları / çerikler* *eneme sınavlarının içeriklerini gösteren tablolar ürkçe ve osyal ilgiler derslerinde - yıllık planlarına göre; atematik, en ilimleri ve ngilizce derslerinde ise yeni müfredatta önerilen ders saatlerine göre hazırlanmıştır. - eğitim yılı başladığında içerik ve dağılımlarda yıllık planlara göre değişiklik olabilir. çeriklerin güncel hali için adresini tıklayınız. ğrenme lanı lt ğrenme lanı. kuduğu etni nlama ve özümleme.. kuduğu etni eğerlendirme. öz arlığını enginleştirme.. azım ve oktalama urallarını ygulama. * :. kazanıma kadar **:. kazanıma kadar ***:. kazanıma kadar ıra o. ınıf / ürkçe eneme ınavı o. elimenin yapı özellikleriyle ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve uygulama * **. elime türleriyle ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve uygulama * *** oplam. ınıf / atematik eneme ınavı onuları eneme ınavı o oğal ayılarla şlemler arpanlar ve atlar çılar ran esirlerle şlemler ndalık österim raştırma oruları retme, eri oplama ve üzenleme eri nalizi am ayılar ebirsel fadeler lan lçme eometrik isimler ve acim lçme ıvılarda lçme ember oplam ıra o. ınıf / en ilimleri eneme ınavı onuları eneme ınavı o ücre estek ve areket istemi olunum istemi olaşım istemi ileşke uvvvet abit üratli areket addenin anecikli apısı iziksel ve imyasal eğişmeler oğunluk şığın ansıması esin addeyle tkileşmesi itkilerde reme, üyüme ve elişme ayvanlarda reme, üyüme ve elişme adde ve sı akıtlar letken ve alıtkan addeler lektriksel irenç irencin ağlı lduğu aktörler ünya, üneş ve y ın ekil ve üyüklüklerinin arşılaştırılması ünyamızın atman odeli ünyamızın ydusu y oplam. ınıf / ngilizce ıra eneme ınavı o eneme ınavı onuları o fter chool ummy reakfast ay n y ity Weather and motions t he air acation ccupations etectives at Work aving he lanet emocracy oplam. ınıf / in ültürü ve hlak ilgisi ıra eneme ınavı o eneme ınavı onuları o eygamber ve eygamberlere man lahi itap ve lahi itaplara man sr suresi ve nlamı amaz edir ve için ılınır? amazın artları amaza ağrı: zan ve amet ünlük amazlar (eş akit amaz ) iğer amazlar enaze amazı amazı ozan urumlar amazın nsana azandırdıkları unut uaları ve nlamı z. uhammed in ağrısı udeybiye ntlaşması ve ekke nin ethi eda utbesi z. uhammed in efatı asr uresi ve nlamı ur'an-ı erim'in elli aşlı onuları ureyş uresi ve nlamı slam ın akınılmasını stediği avranışlar elak uresi e nlamı slamiyet e ürkler oplam. ınıf / osyal ilgiler ıra eneme ınavı o eneme ınavı onuları o laylar imleri asıl tkiliyor? lgu ve örüşü yırt diyorum özüm uluyoruz en tkin ir atandaşım tatürk ve osyal ilimler ünya ir ağıda asıl ığar? arklı aşam ekilleri ve klim ürkiye'nin klimi eçmişten ünümüze erleşme ygarlıkların eşiği nayurttan nadolu'ya tlı skerlerden odern ürk rdusuna oğu ile atıyı uluşturan ol: pek olu slamiyet'in oğuşu ve ayılışı lk ürk slam evletleri ültürümüzün aşayan eğerleri: utlamalar ozkırın anatkarları oğal aynaklar ve konomi rojeler arışıyor ergi erelim ünya larm eriyor! itelikli nsan ve esleklerin zellikleri ünya'da üfus ve konomik aaliyetler aynaklar ve htiyaçlar luslararası lişkilerimiz ardımlaşma ve şbirliği oplumlar rası tkileşim evletler ve önetim içimleri emokrasi arihine olculuk emel ak ve zgürlüklerimiz elgelerin ili ünden ugüne ürk adını ayatın çinden / elecekteki aşam ağlık çin ayanışma / meğe aygı oplam

18 . ınıf rünleri ikro onu arama aketleri er branş özel ilgiyi hak eder. ürkiye de ir lk.nf. ikro onu arama aketleri ıra o rün dı det ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ve eknoloji ( x ) osyal ilgiler ( x ) ngilizce ( x ) ya da öğrencilik hazırlanan mikro konu tarama paketleri her branşın testlerini sıralı ve düzenli bir şekilde arşivliyor. u sayede testleri koymak için özel bir rafa/dolaba ihtiyaç kalmıyor. u paketlerle farklı sınıflarda hangi testin verildiğini takip etmek artık problem değil. ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ve eknoloji ( x ) osyal ilgiler ( x ) ngilizce ( x ) ikro konu tarama paketlerinin akıllı tahta uygulamasını bayinizden ücretsiz temin edebilirsiniz. kıllı ahtayla uyumlu ikro konu tarama paketlerinin testlerindeki her soru akıllı tahtada teker teker açılır. u sayede öğretmen, öğrencilerine tek bir soru üzerinden çalışma yaptırır ve dikkatlerin dağılmasını önler.

19 onu arama estleri / çerikler onu arama o. ınıf / ürkçe onu arama dı elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam ümlenin nlam zellikleri - ümlenin nlam zellikleri - ümlenin nlam zellikleri - ümlenin nlam zellikleri - ümlenin nlam zellikleri ümle orumu - ümle orumu - ümle orumu - ümle orumu etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu üşünceyi eliştirme olları - üşünceyi eliştirme olları - üşünceyi eliştirme olları azım uralları - azım uralları - oktalama şaretleri - oktalama şaretleri - azım uralları - oktalama şaretleri kler elime apısı kler - elime apısı iiller - iiller - iiller - iiller - iiller - iiller arklı örevlerdeki elimeler onu arama o letişim ve nsan lişkileri - letişim ve nsan lişkileri - lkemizde üfus - lkemizde üfus - ürk arihinde olculuk - ürk arihinde olculuk - ürk arihinde olculuk - aman çinde ilim - aman çinde ilim - konomi ve osyal ayat - konomi ve osyal ayat - konomi ve osyal ayat - aşayan emokrasi - aşayan emokrasi - lkeler rası öprüler - lkeler rası öprüler -. ınıf / osyal ilgiler onu arama dı onu arama o am ayılarla şlemler - am ayılarla şlemler - am ayılarla şlemler - asyonel ayılarla şlemler - asyonel ayılarla şlemler - asyonel ayılarla şlemler - rüntüler ve lişkiler - rüntüler ve lişkiler - ebirsel fadeler - ebirsel fadeler - ebirsel fadeler -. ınıf / atematik oğrusal enklemler ve rafikleri oğrusal enklemler ve rafikleri - oğrusal enklemler ve rafikleri - üzlemdeki oğrular - üzlemdeki oğrular - üzlemdeki oğrular - üzlemdeki oğrular - ran ve rantı - ran ve rantı - ran ve rantı - ilinçli üketim ritmetiği - ilinçli üketim ritmetiği - önüşüm eometrisi - önüşüm eometrisi - okgenler - okgenler - çıları lçme - çıları lçme - rüntü ve üslemeler ember ve aire - ember ve aire - ember ve aire - ablo ve rafikler - ablo ve rafikler - erkezi ğilim ve ayılma lçüleri - erkezi ğilim ve ayılma lçüleri - lasılık - lasılık - lasılık - ember ve aire - ember ve aire - eometrik isimler - eometrik isimler - eometrik isimler - lan ve acim ağıntıları - lan ve acim ağıntıları - lan ve acim ağıntıları - onu arama dı onu arama o onu arama o. ınıf / ngilizce (eni üfredat) ppearance nd ersonality - ppearance nd ersonality - iographies - iographies - ports - ports - Wild nimals - Wild nimals - elevision - elevision - arties - arties - uperstitions ublic uildings nvironment lanets. ınıf / en ve eknoloji onu arama dı indirim istemimiz ve indirim istemimizin ağlığı - indirim istemimiz ve indirim istemimizin ağlığı - oşaltım istemimiz ücudumuzdan tıkları zaklaştırır - oşaltım istemimiz ücudumuzdan tıkları zaklaştırır - enetleyici ve üzenleyici istemimiz uyu rganlarımız ücudumuzda istemler ayları anıyalım ş ve nerji - ş ve nerji - ayatımızı olaylaştıran akineler - ayatımızı olaylaştıran akineler - nerji ve ürtünme uvveti uvvet ve areket lektriklenme lektrik kımı edir eri ve aralel ağlama - eri ve aralel ağlama - aşamımızdaki lektrik lementler ve embolleri tomun apısı lektronların izilimi ve imyasal zellikler addenin apısı ve zellikleri - imyasal ağ - imyasal ağ - ileşikler ve ormülleri arışımlar - arışımlar - addenin apısı ve zellikleri - şığın oğurulması / eyaz şık erçekten eyaz ıdır? şığın ırılması - şığın ırılması - ercekler şık kosistemler iyolojik eşitlilik / evre orunları ve tkileri - iyolojik eşitlilik / evre orunları ve tkileri - nsan ve evre ök isimlerini anıyalım üneş istemi / zay raştırmaları onu arama dı

20 . ınıf rünleri nite eğerlendirme ınavları am öğrenme tam ölçmeyle mümkündür..nf. nite ğr. nv. aketleri ıra o rün dı det ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ve eknoloji ( x ) osyal ilgiler ( x ) ngilizce ( x ). ınıf nite eğerlendirme ınavı nite sonlarında, bir ders saatinde ister kitapçıklardaki optik formlarla ister ayrı optik form eşliğinde yapılacak bu sınavlar soru ile sınıfın ayrıntılı bir analizini yapıyor.. ukarıdaki şekilde boşaltım sistemi organları verilmiştir.. en ve a bulu. ınıf nite eğerlendirme ınavı. ukarıdaki şekilde boşaltım sistemi organları verilmiştir. X organı idrarı geçici bir süre biriktirir., idrarı idrar kesesine taşır. una göre X ve ile görevleri anlatılan organlar hangi seçenekte verilmiştir? X ) ) ) ).. en ve eknoloji ağlıklı bir insanın idrarında bulunmayan madde nedir? en ilimleri ersi öğretmeni yça anım ın sorusuna hangi öğrenci doğru cevap vermiştir? ) arbonhidratların yapıtaşı slı ) u hmet ) uz uri ) azlı re. X organı idrarı geçici bir süre biriktirir., idrarı idrar kesesine taşır. ir dersin ünite değerlendirme sınavları yine mikro paketlerdeki gibi öğrencilik paketleniyor. u sayede bir una göre X ve ile görevleri anlatılan organlar hangi seçenekte verilmiştir? X ) ) ) ) sınıfa ait sınav evrakları başka sınıflarla, başka derslerle karışmadan düzenli bir şekilde uygulanmaya hazır. ) en ilimleri ersi öğret rusuna hangi öğrenci do ) arbonhidrat yapıtaşı slı ) ) hmet uri azlı re uz u..

21 nite eğerlendirme ınavları / çerikler. ınıf / ürkçe. ınıf / atematik o onu dı nite dı o onu dı nite dı elimelerde ve elime ruplarında nlam - -- ümlenin nlam zellikleri ümle orumu etin orumu üşünceyi eliştirme olları azım uralları oktalama şaretleri elime apısı - o iiller arflar arklı örevlerdeki elimeler. ınıf / en ve eknoloji onu dı indirim istemimiz ve ağlığı oşaltım istemimiz ve ağlığı enetleyici ve üzenleyici istemimiz uyu rganlarımız ücudumuzdaki istemlerin ağlığı ve rgan ağışı ayları anıyalım ş ve nerji ayatımızı olaylaştıran akineler nerji ve ürtünme uvveti lektriklenme lektrik kımı edir? eri ve aralel ağlama lementler ve embolleri nlam ilgisi il ilgisi nite dı ücudumuzda istemler uvvet ve areket aşamımızdaki lektrik am ayılarla şlemler asyonel ayılar asyonel ayılarla şlemler rüntüler ve lişkiler ebirsel fadeler enklemler oğrular ve çılar çıları lçme ran ve rantı ilinçli üketim ritmetiği önüşüm eometrisi okgenler çıları lçme rüntü ve üslemeler ember ve aire çıları lçme emberin ve ember arçasının zunluğu aire ve aire ilimi şlik ve enzerlik ablo ve rafikler erkezi ğilim ve ayılma lçüleri lası urumları elirleme lay eşitleri lasılık eşitleri okgenler örtgensel ölgelerin lanı eometrik isimler eometrik isimlerin üzey lanı eometrik isimlerin acmi o. ınıf / osyal ilgiler onu dı ayılar ebir eometri lçme ayılar eometri lçme eometri lçme eometri lasılık ve statistik eometri lçme eometri lçme nite dı letişim ve nsan lişkileri letişim ve nsan lişkileri lkemizde üfus lkemizde üfus - ürk arihinde olculuk ürk arihinde olculuk aman çinde ilim aman çinde ilim konomi ve osyal ayat konomi ve osyal ayat aşayan emokrasi aşayan emokrasi lkeler rası öprüler lkeler rası öprüler tomun apısı lektronların izilimi ve imyasal zellikler imyasal ağ ileşikler ve ormülleri arışımlar şığın oğurulması eyaz şık erçekten eyaz mıdır? şığın ırılması ercekler kosistemler iyolojik eşitlilik evre orunları ve tkileri ök isimlerini anıyalım üneş istemi zay raştırmaları addenin apısı ve zellikleri şık anlılar ve nerji lişkileri üneş istemi ve tesi: zay ilmecesi o. ınıf / ngilizce (eni üfredat) onu dı ppearance nd ersonality iographies ports Wild nimals elevision arties uperstitions ublic uildings nvironment lanets nite dı ppearance nd ersonality iographies ports Wild nimals elevision arties uperstitions ublic uildings nvironment lanets

22 .nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı.nf. eneme ınavı ıra o.nf. eneme ınavları rün dı ayfa eneme ınavları. ınıf rünleri atlı ve doğal bir rekabet başarıyı tetikler.. ınıf / eneme ınavları ygulama arihleri ıra o rün dı ygulama arihi. ınıf eneme ınavı - kim. ınıf eneme ınavı - asım. ınıf eneme ınavı - ubat. ınıf eneme ınavı - isan. ınıf eneme ınavı - ayıs örülen bütün derslerden periyodik olarak uygulanan ve ürkiye geneli değerlendirilen beş adet deneme sınavı. eneme sınavları yeni müfredata ve kazanımlara uygun bir şekilde hazırlanır. evap anahtarları ve kazanım analizleri sistem üzerinden (eksensinav.com) paylaşılır. ınavlar ve optik formlar uygulama tarihinden bir hafta önce elinizde olacaktır. - (dı, soyadı arasında bir boşluk bırakınız)... (el. o) dı / oyadı :... rup o :... ğrenci o:... mutlaka işaretleyiniz. şartlemediğiniz takdirde sınavınız değerlendirmeye alınmayacaktır. oruları evaplamaya başlamadan önce; ve, -, bilgilerini yazınız ve kodlayınız... / el o alanını, sizden istenen bilgiye göre doldurunuz. evaplarınızı oyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalemle işaretleyiniz. şaretlerinizi aşağıda nde görüldüğü gibi cevap yerinin dışına taşırmadan doldurunuz.. ( ) asarım ve askı: - (dı, soyadı arasında bir boşluk bırakınız)... (el. o) dı / oyadı :... rup o :... ğrenci o:... mutlaka işaretleyiniz. şartlemediğiniz takdirde sınavınız değerlendirmeye alınmayacaktır. oruları evaplamaya başlamadan önce; ve, -, bilgilerini yazınız ve kodlayınız... / el o alanını, sizden istenen bilgiye göre doldurunuz. evaplarınızı oyu siyah ve yumuşak uçlu kurşun kalemle işaretleyiniz. şaretlerinizi aşağıda nde görüldüğü gibi cevap yerinin dışına taşırmadan doldurunuz.. ( ) asarım ve askı:

23 eneme ınavları / çerikler* *eneme sınavlarının içeriklerini gösteren tablolar ürkçe, atematik, en ilimleri ve osyal ilgiler derslerinde - yıllık planlarına göre; ngilizce dersinde ise yeni müfredatta önerilen ders saatlerine göre hazırlanmıştır. - eğitim yılı başladığında içerik ve dağılımlarda yıllık planlara göre değişiklik olabilir. çeriklerin güncel hali için adresini tıklayınız.. ınıf / ürkçe. ınıf / atematik. ınıf / atematik ğrenme lanı lt ğrenme lanı eneme ınavı o ıra o eneme ınavı onuları eneme ınavı o ıra o eneme ınavı onuları eneme ınavı o. kuduğu etni nlama ve özümleme.. kuduğu etni eğerlendirme. öz arlığını enginleştirme.. azım ve oktalama urallarını ygulama. elime türleriyle ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve uygulama. iillerin yapı özellikleriyle ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve uygulama. * :. kazanıma kadar **:. kazanıma kadar * **. iil kiplerinde zaman ve anlam kaymasıyla ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve uygulama. k fiille ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve uygulama. aman ve kip çekimlerindeki birleşik yapıların özellikleriyle ilgili bilgi ve kuralları kavrama ve uygulama oplam. ınıf / osyal ilgiler ıra eneme ınavı o eneme ınavı onuları o letişim ir anattır! ir uşla ünya vimize eldi! zgür asın emokrasinin emelidir! erkesi yrı yrı inlemekten evk lırım aşadığımız erler ürkiye üfusunun zellikleri öçün eden ve onuçları ğitim ve alışma akkı / erleşme ve eyahat zgürlüğü ürklerin eni urdu nadolu eylikten evlete: smanlının uruluşu araların ve enizlerin âkimi smanlı arklılıklara ağmen / ez ünya yı ör onya yı asıl tkiledik, tkilendik? / eyyahların ilinden smanlı ültürü eni urumlarla eğişen oplum ayatı er ilimsel uluş eni ir aşarıdır / öz çar yazı alır ürk ve slam evletlerinde etişen ilginler ilimsel irikim asıl luştu? / üşünce zgürlüğü ve ilim oprağın ücü evletler elişiyor / nsan ücünden akineye osyal aşamda akıflar asıl ğitim ördüler? / esleğimi asıl eçmeliyim? urultaydan eclise / önetimin zü uvvetler yrılığı / amuoyu ve asın rnek urttaş ir ünya avaşı üresel orunlara üresel özümler nsanlığın orumluluğu oplam. ınıf / ngilizce (eni üfredat) ıra eneme ınavı o eneme ınavı onuları o ppearance nd ersonality iographies ports Wild nimals elevision arties uperstitions ublic uildings nvironment lanets oplam am ayılarla şlemler asyonel ayılar asyonel ayılarla şlemler rüntüler ve lişkiler ebirsel fadeler enklemler oğrular ve çılar çıları lçme ran ve rantı ilinçli üketim ritmetiği önüşüm eometrisi okgenler çıları lçme rüntü ve üslemeler ember ve aire çıları lçme emberin ve ember arçasının zunluğu aire ve aire ilimi şlik ve enzerlik ablo ve rafikler erkezi ğilim ve ayılma lçüleri am ayılarla şlemler lası urumları elirleme lay eşitleri lasılık eşitleri okgenler örtgensel ölgelerin lanı eometrik isimler eometrik isimlerin üzey lanı eometrik isimlerin acmi oplam. ınıf / en ve eknoloji ıra eneme ınavı o eneme ınavı onuları o indirim istemimiz ve ağlığı oşaltım istemimiz ve ağlığı enetleyici ve üzenleyici istemimiz uyu rganlarımız ücudumuzdaki istemlerin ağlığı ayları anıyalım ş ve nerji ayatımızı olaylaştıran akineler nerji ve ürtünme uvveti lektriklenme lektrik kımı edir? eri ve aralel ağlama lementler ve embolleri tomun apısı lektronların izilimi ve imyasal zellikler imyasal ağ ileşikler ve ormülleri arışımlar şığın oğurulması eyaz şık erçekten eyaz ıdır? şığın ırılması ercekler kosistemler iyolojik eşitlilik evre orunları ve tkileri ök isimlerini anıyalım üneş istemi zay raştırmaları oplam am ayılarla şlemler rüntüler ve lişkiler lası urumları elirleme enklemler önüşüm eometrisi rüntü ve üslemeler ablo ve rafikler asyonel ayılar rüntüler ve lişkiler asyonel ayılarla şlemler lay eşitleri enklemler ran ve rantı ilinçli üketim ritmetiği erkezi ğilim ve ayılma lçüleri ebirsel fadeler oğrular ve çılar çıları lçme okgenler çıları lçme okgenler şlik ve enzerlik rüntü ve üslemeler önüşüm eometrisi rüntü ve üslemeler örtgensel ölgelerin lanı eometrik isimler lasılık eşitleri ember ve aire emberin ve ember arçasının zunluğu ablo ve rafikler çıları lçme airenin ve aire iliminin lanı eometrik isimler eometrik isimlerin üzey lanı eometrik isimlerin acmi oplam. ınıf / in ültürü ve hlak ilgisi ıra eneme ınavı o eneme ınavı onuları o arlıklar Âlemi eleklere man ur an a öre in ve eytan eytanın ötülüğünden orunma onusunda ur an ın ğütleri oplumda aygın lan azı atıl nançlar hirete man ıyamet ve eniden irilme ünya ayatında apılanların arşılığı: hiret as uresi ve nlamı amazan yı ve nemi amazan rucu amazan yı ve ruçla lgili avramlar uharrem rucu ruç utarken elere ikkat tmeliyiz? rucu ozan urumlar ruç badetinin işiye ve opluma azandırdıkları amazan ayramı evinci aun uresi ve nlamı z. uhammed in nsani önü z. uhammed'in eygamberlik önü in ve in nlayışı in nlayışındaki orum arklılıklarının ebepleri slam üşüncesinde orum içimleri in nlayışındaki arklılıklar için enginliktir? inde orlama oktur. in üzel hlaklı lmama asıl atkı ağlar? slam da vülen azı hlaki utum ve avranışlar ültür ve ültürün geleri inin ültürümüz zerindeki tkileri aiklik, in ve icdan zgürlüğünün arantisidir oplam

24 . ınıf rünleri ikro onu arama aketleri er branş özel ilgiyi hak eder. ürkiye de ir lk.nf. ikro onu arama aketleri ıra o rün dı det ya da öğrencilik hazırlanan mikro konu tarama paketleri her branşın testlerini sıralı ve düzenli bir şekilde arşivliyor. u sayede testleri koymak için özel bir rafa/dolaba ihtiyaç kalmıyor. u paketlerle farklı sınıflarda hangi testin verildiğini takip etmek artık problem değil. ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ve eknoloji ( x )..nk.ar.ve tatürkçülük ( x ) ngilizce ( x ) ğrencilik aket ürkçe ( x ) atematik ( x ) en ve eknoloji ( x )..nk.ar.ve tatürkçülük ( x ) ngilizce ( x ) ikro konu tarama paketlerinin akıllı tahta uygulamasını bayinizden ücretsiz temin edebilirsiniz. kıllı ahtayla uyumlu ikro konu tarama paketlerinin testlerindeki her soru akıllı tahtada teker teker açılır. u sayede öğretmen, öğrencilerine tek bir soru üzerinden çalışma yaptırır ve dikkatlerin dağılmasını önler.

25 onu arama estleri / çerikler onu arama o. ınıf / ürkçe onu arama dı elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - elimelerde ve elime ruplarında nlam - ümlenin nlam zellikleri - ümlenin nlam zellikleri - ümlenin nlam zellikleri - ümlenin nlam zellikleri - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - etin orumu - X azım uralları - azım uralları - azım uralları - oktalama şaretleri - oktalama şaretleri - oktalama şaretleri - iilimsiler (iilimsi ve ekimli iil yrımı) - iilimsiler (iilimsi ve ekimli iil yrımı) - iilimsiler (iilimsi ve ekimli iil yrımı) - iilimsiler (iilimsi ve ekimli iil yrımı) - iilimsiler (iilimsi ve ekimli iil yrımı) - ümlenin ğeleri - ümlenin ğeleri - ümlenin ğeleri - ümlenin ğeleri - ümlenin ğeleri - iil atısı - iil atısı - iil atısı - iil atısı - iil atısı - ümle ürleri - ümle ürleri - ümle ürleri - ümle ürleri - ümle ürleri - nlatım ozuklukları - nlatım ozuklukları - nlatım ozuklukları - nlatım ozuklukları - nlatım ozuklukları - onu arama o. ınıf / nkılap arihi ve tatürkçülük ir ahraman oğuyor - ir ahraman oğuyor - smanlı evleti angi ephede eldikleri ibi iderler e illi ücadele aşlıyor gemenlik illetindir - gemenlik illetindir - lk aferimiz / estanlaşan ireniş stiklal illetimindir onu arama dı nadolu nsanının üyük edakarlığı / irilişin estanı akarya ayat eren afer / avaşa on eren elge altanattan illi gemenliğe illi konomimiz ağdaş evlete oğru ağdaş ygarlığa oğru ejim arşıtı ir syan - ubilay layı evlet ve oplum l le - oyadı anunu ürk ağdaşlaşması / er ey üçlü ir ürkiye çin umhuriyet / e utlu ürküm iyene alkçılık / oplumda evlet esteği aiklik / er landa enilik nkılapların emel ayanağı / umhuriyet ize manet tatürk önemi ürk ış olitikası / tatürk ün lümü ine ir ünya avaşı / elişen ürkiye ürkiye ye önelik ehditler / vrupa irliğine oğru onu arama o. ınıf / atematik onu arama dı ekrar den, ansıyan, önen ekiller - ekrar den, ansıyan, önen ekiller - erilerden ıkan onuçlar - erilerden ıkan onuçlar - slü ayıların uvveti - slü ayıların uvveti - slü ayıların uvveti - lasılık ve lay eşitleri - lasılık ve lay eşitleri - areköklü ayılar areköklü ayılarda oplama ve ıkarma - areköklü ayılarda oplama ve ıkarma - areköklü ayılarda arpma ve ölme - areköklü ayılarda arpma ve ölme - erçek ayılar tandart apma çgen izimi, çgen eşitleri - çgen izimi, çgen eşitleri - çgenin enarları rasındaki ağıntılar - çgenin enarları rasındaki ağıntılar - isagor eoremi ayı rüntüleri - ayı rüntüleri - zdeşlikler ve arpanlara yırma - zdeşlikler ve arpanlara yırma - zdeşlikler ve arpanlara yırma - asyonel fadeler - asyonel fadeler - ombinasyon - ombinasyon - enklemler - enklemler - enklemler - çgenlerde şlik ve enzerlik - çgenlerde şlik ve enzerlik - çgenlerde şlik ve enzerlik - çgenlerde şlik ve enzerlik - çgen rizma - çgen rizma - çgen rizma - iramit, oni ve ürenin lanı - iramit, oni ve ürenin lanı - iramit, oni ve ürenin acmi - iramit, oni ve ürenin acmi - erspektif izimi ve ok üzlüler - erspektif izimi ve ok üzlüler - eometrik izimler ve imetri oğrunun ncelenmesi - oğrunun ncelenmesi - oğrunun ncelenmesi - oğrunun ncelenmesi - şitsizlikler - şitsizlikler - ik çgendeki ranlar (rigonometri) - ik çgendeki ranlar (rigonometri) - ik çgendeki ranlar (rigonometri) - onu arama o itoz ölünme - itoz ölünme - alıtım - alıtım - ayoz ölünme ve enetik od - ve enetik od - daptasyon ve vrim aldırma uvveti azı isimler eden üzer? - azı isimler eden üzer? - asınç - asınç - asınç - onu arama o riendship - riendship - oad to uccess - oad to uccess - mproving ne s ooks reams tatürk - he ounder - tatürk - he ounder - etective tories ersonel xperiences ooperation in he amily - ooperation in he amily - uccess tories eading for ntartaintment ersonel oals - ersonel oals - ersonality ypes - ersonality ypes - anguage earning recautionary easures references - references - mpathy - mpathy -. ınıf / en ve eknoloji lementlerin ınıflandırılması - lementlerin ınıflandırılması - imyasal ağlar - imyasal ağlar - imyasal epkimeler - imyasal epkimeler - sitler / azlar - sitler / azlar - sitler / azlar - u rıtımı es algaları esin zellikleri üzik ve en es ir nerji ürüdür sı - ıcaklık nerji önüşümü ve zısı addenin âlleri ve sı lışverişi onu arama dı rime - onma ve uharlaşma - oğuşma sısı sınma - oğuma ğrileri esin incirinde nerji kışı - esin incirinde nerji kışı - adde öngüleri - adde öngüleri - nerji aynakları ve eri önüşüm lektrik kımının anyetik tkisi - lektrik kımının anyetik tkisi - lektrik nerjisi sıya önüşür - lektrik nerjisi sıya önüşür - lektrikli letlerin ücü - lektrikli letlerin ücü - vren ve ünya mız asıl luştu? erkabuğunu tkileyen evha areketleri - erkabuğunu tkileyen evha areketleri - ıcaklık arkından aynaklanan ava layları. ınıf / ngilizce onu arama dı

%100. Dijital. Destek. Ortaokul. (5-6-7-8. Sınıf) Ürün Kataloğu 2015-2016. Tam. Hazırlık. Tam. Öğrenme. www.testokul.com

%100. Dijital. Destek. Ortaokul. (5-6-7-8. Sınıf) Ürün Kataloğu 2015-2016. Tam. Hazırlık. Tam. Öğrenme. www.testokul.com % ijital estek rtaokul (---. ınıf) rün ataloğu - am ğrenme am azırlık www.testokul.com , eğerli ğretmenler ve ğitim öneticileri, irlikte yürüyeceğimiz yeni bir öğretim sezonu daha başlıyor. u öğretim yılında

Detaylı

8 lere özel dosya. TEOG Kurs Paketi. Her şey elinizin altında... TEOG. Hazırlık Dosyası

8 lere özel dosya. TEOG Kurs Paketi. Her şey elinizin altında... TEOG. Hazırlık Dosyası lere özel dosya urs aketi er şey elinizin altında... azırlık osyası am ğrenme am azırlık am lçme u yıl azırlık dosyanız bizden! ıllık programınız, etay planlamalarınız, lanlara uygun ürünler, ijital içerikleriniz,

Detaylı

E Y L Ü L. Fizik Bilimine Giriş. Fizik Bilimine Giriş. Temel Kavramlar. Madde ve. Temel Kavramlar. Gazlar. Özellikleri. Sözcük.

E Y L Ü L. Fizik Bilimine Giriş. Fizik Bilimine Giriş. Temel Kavramlar. Madde ve. Temel Kavramlar. Gazlar. Özellikleri. Sözcük. L Ü L H ÜÇ GO Z BOLOJ Z BOLOJ 1.yl 2.yl 3.yl 4.yl 5.yl 6.yl 7.yl 8.yl 9.yl 10.yl 11.yl 12.yl 13.yl 14.yl 15.yl 16.yl 17.yl 18.yl 19.yl 20.yl 21.yl 22.yl 23.yl 24.yl 25.yl 26.yl 27.yl 28.yl 29.yl 30.yl

Detaylı

İŞLETME YÖNETİMİ İ.Ö. PROGRAMI 2. SINIF (Öğr. Gör. B. ILGAZ) Saat D. OE Ders Saat D. OE Ders R Ş M B

İŞLETME YÖNETİMİ İ.Ö. PROGRAMI 2. SINIF (Öğr. Gör. B. ILGAZ) Saat D. OE Ders Saat D. OE Ders R Ş M B .. ĞD ÜNV ĞD K YÜKKOK 2013-2014 GÜ YY D OG ( Y2 2 ) YÖN.Ö. OG 2. NF (Öğr. Gör.. G) aat D. O Ders aat D. O Ders 17:00-17:50 D1 ürk Vergi istemi 17:00-17:50 D7 D statistik 18:00-18:50 D1 ürk Vergi istemi

Detaylı

T.C. TRABZON ÜNİVERSİTESİ VAKFIKEBİR MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI BANKACILIK ve SİGORTACILIK SINAV PROGRAMI

T.C. TRABZON ÜNİVERSİTESİ VAKFIKEBİR MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM BAHAR YARIYILI BANKACILIK ve SİGORTACILIK SINAV PROGRAMI ve P D D D 1000 uhasebe 1004 şletme 1006 Halkla lişkiler Z.1000 tatürk lkeleri ve nkılap arihi - Z.D1000 ürk Dili - 49 1010 osyal ilimler çin atematik 1012 akro ktisat 1014 uhasebe 1016 icaret 1018 statistik

Detaylı

Performans Değerlendirme Sınavı

Performans Değerlendirme Sınavı Performans Değerlendirme Sınavı urum İsmi ek enk Sınav Perdormans Değerlendirme Sıanvı İlköğretim 2-3. Sınıf Sayfa Soru itapçık ürü Ebat Baskı 7 8 50 -B 19.3 / 27.3 4 enk apak ağıt 115 gr. uşe İç ağıt

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ

EĞİTİM FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ Ğ FKÜ KÖĞ ÖÜÜ OK ÖN ÖĞNĞ N D 2013 2014 ÖĞ Y GÜ DÖN D OG GÜN 1/ 1/ YD 103 YN D (D1) OÖ 103 NN NO V FYOOJ (D1) DY KN DO. D. NGÜN YN 13.15-14.00 OÖ 107 ÜK : Y N (D102) 14.15-15.00 OK. H ÖKN OÖ 111 KOOJ (D9)

Detaylı

örnektir örnektir Geometri TYT Yeni müfredata tam uygun MİKRO KONU TARAMA TEST AYRINTILARI VE ÖRNEKLERİ (1-10. Testler)

örnektir örnektir Geometri TYT Yeni müfredata tam uygun MİKRO KONU TARAMA TEST AYRINTILARI VE ÖRNEKLERİ (1-10. Testler) TYT Geometri MİKRO KONU TRM TST YRINTILRI V ÖRNKLRİ (-0. Testler) Yeni müfredata tam uygun eğerli öğretmenimiz, branşınızla ilgili TYT konu tarama testlerimizden bazı örnekleri incelemeniz için size sunuyoruz.

Detaylı

NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. ÖLÇME DEĞERLENDİRME

NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. ÖLÇME DEĞERLENDİRME N ÖÇM ĞRNRM MR RU NR RĞ ÜR. ÖÇM ĞRNRM -Nölçme.indd.. :: -N-ON ölçme değerlendirme Nitelikli bir ölçme değerlendirmeyle, ğitim - öğretim yılı boyunca öğrencilerin hazır bulunuşluk düzeyleri belirlenir.

Detaylı

GÜN SAAT I.SINIF DERSLİK II.SINIF DERSLİK

GÜN SAAT I.SINIF DERSLİK II.SINIF DERSLİK KO ÜNV GNF G K YÜKKOK 2017-2018 Ğ-ÖĞ Y GÜ YY HFK D OG ÜO YÖN V YÖN NĞ (N ÖĞ) GÜN.NF DK.NF DK icari atematik 201 Yrd.Doç.Dr. hmet Ö (yg) 201 Halkla lişkiler 201 Klavye eknikleri. 1 Öğr. Gör. Dr. Hakan KÜÜK

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ 1. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ 1. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF 2017-2018 Ğ ÖĞ Y H YY KONO V NDÜ K ÖÜÜ 1. ÖĞ D OG GÜN D. NF D D ÖĞ NN D OYD DK 08:00 NF101 NF101 NF101 NF101 10:00 NF101 NF101 11:00 NF101 NF101 Yrd. Doç. Dr.. urad KK Yrd. Doç. Dr. Yaşar ÖVO Yrd. Doç.

Detaylı

A 6 Atatürk İlk..T-1 325 Görsel Prog.-1 207 Matematik 307 Atatürk İlk..T-1 325

A 6 Atatürk İlk..T-1 325 Görsel Prog.-1 207 Matematik 307 Atatürk İlk..T-1 325 .D.Ü. enirkent YO 0-0 ğitim Öğretim Yılı ilgisayar rog. rogramı Yaz Okulu Ders rogramı Gün aat ilgisayar rog. alon ilgisayar rog. alon ilgisayar rog. alon ilgisayar alon ilgisayar ek. alon rog. tatürk

Detaylı

Form No: FR.03

Form No: FR.03 2017-2018 Ğ ÖĞ Y H YY K ÖÜÜ ÖGÜN ÖĞ D OG. NF GÜN D KOD Z 110 110 110 D D osyal ilimlerde raştırma ve Yöntem (Z) osyal ilimlerde raştırma ve Yöntem(Z) osyal ilimlerde raştırma ve Yöntem(Z) ube ÖĞ NN D OYD

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. TANITIM VE GENEL BİLGİLER

İÇİNDEKİLER 1. TANITIM VE GENEL BİLGİLER 1 11 turma ve uruş ozisyonları ile armakların lavyeye erleştirilmesi 12 lavye ilgisi ( ve lavyeler) 13 lavye uşlarının zellikleri 131 ol l emel (rta) ıra uşları st ıra uşları lt ıra uşları ayı uşları 132

Detaylı

ÖN SÖZ. Değerli Adaylar,

ÖN SÖZ. Değerli Adaylar, ÖN SÖZ eğerli daylar, Okul ve meslek yaşamının en önemli sınavlarından birine, Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) na hazırlanmaktasınız ve buradaki başarınız gelecekteki iş yaşamınızı ciddi şekilde etkileyecek.

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI II.ÖĞRETİM

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI II.ÖĞRETİM 2015-2016 Ğ ÖĞ Y GÜ YY K ÖÜÜ D OG.ÖĞ. NF ÜN G D D D ube ÖĞ NN DK D OYD 17:30 103 iyaset ilimine Giriş rof.dr.enol Kantarcı lok Derslik 5 18:25 103 iyaset ilimine Giriş rof.dr.enol Kantarcı lok Derslik

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKTİSAT BÖLÜMÜ 1.ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF DERS ADI ŞUBE ÖĞRETİM ELEMANIN ADI SOYADI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKTİSAT BÖLÜMÜ 1.ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF DERS ADI ŞUBE ÖĞRETİM ELEMANIN ADI SOYADI 2018-2019 Ğ ÖĞ Y H YY. NF D D ÖĞ NN D OYD DK K106 atematik Dr. urat Karaçayır or mfi 10:30 YD102 ngilizce Öğr. Gör. anju ÖDOĞ or mfi 11:30 YD102 ngilizce Öğr. Gör. anju ÖDOĞ or mfi K122 şletme Yönetimine

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKTİSAT BÖLÜMÜ 2.ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İKTİSAT BÖLÜMÜ 2.ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF . NF D D ÖĞ NN D DK 102 tatürk lke ve nkilapları arihi Öğr. Gör. Koray rgin D 13 102 tatürk lke ve nkilapları arihi Öğr. Gör. Koray rgin D 13 17:30 NF101* ilgi eknolojileri Kullanımı 14 Öğr. Gör. Dr..

Detaylı

İÇİNDEKİLER ORTAÖĞRETİM. Öğretmenin. Ders Notları

İÇİNDEKİLER ORTAÖĞRETİM. Öğretmenin. Ders Notları İÇİNDEKİLER ORTAÖĞRETİM TÜRK EDEBİYATI Öğretmenin Ders Notları II Ö N D Öğretmenin Ders Notları D Ö ra i t n a ları it r a ıne ine aittir a ın ı nın i ni olma sı ın ita ın t m n n e a ir ıs mının ele troni

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YILI BAHAR DÖNEMİ İKTİSAT ÖRGÜN ÖĞRETİM

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YILI BAHAR DÖNEMİ İKTİSAT ÖRGÜN ÖĞRETİM C HRRN ÜNVR D V DR BR FÜ 0-0 II BHR DÖN ÖRGÜN ÖĞR - - - INIFR HFI DR PROGRI PZR I ÇRB PRB C 0800-0900 (mfi 5)ngilizce (8) (D)oplum Bilim (9) (mfi 8)Beden ğitimi (5) (D)ktisada Giriş () 0900-000 000-00

Detaylı

ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4 ÖGÜT Ç 22. Ö Ç P 55 T Ü H B ÜY BG evcut Üye ayısı 12706 Yeni ayıt 1539 Vefat 75 stifa 319 Üye ayısı nkara 325 Üye ayısı Temsilcilikler ube 374 akil Gelen 384 akil Giden 364 B 56 Üye urum Bilgisi Üye

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YILI BAHAR DÖNEMİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM HAFTALIK DERS PROGRAMI

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YILI BAHAR DÖNEMİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM HAFTALIK DERS PROGRAMI .C. HRRN ÜNVR D V DR BR FÜ 0-05 II BHR DÖN BÖÜÜ ÖRGÜN ÖĞR HFI DR PROGRI PZR I ÇRB PRB C 08.00-09.00 Genel uhasebe II (6) D5 09.00-0.00 0.00-.00 şletme II () D Dil - ngilizce II (9) 8 **Beden ğitimi II

Detaylı

ales dörtbinsoru formatında EŞİT AĞIRLIK ve SAYISAL ADAYLARA ALES SORU BANKASI Kenan Osmanoğlu - Kerem Köker - Savaş Doğan

ales dörtbinsoru formatında EŞİT AĞIRLIK ve SAYISAL ADAYLARA ALES SORU BANKASI Kenan Osmanoğlu - Kerem Köker - Savaş Doğan ales 203 formatında dörtbinsoru EŞİT AĞIRLIK ve SAYISAL AAYLARA ALES SORU ANKASI Kenan Osmanoğlu - Kerem Köker - Savaş oğan Kenan Osmanoğlu - Kerem Köker - Savaş oğan ALES Eşit Ağırlık ve Sayısal Soru

Detaylı

SIVI BASINCI. 3. K cis mi her iki K. sı vı da da yüzdü ğü ne gö re ci sim le re et ki eden kal dır ma kuv vet le ri eşittir. = F ky 2V.d X.

SIVI BASINCI. 3. K cis mi her iki K. sı vı da da yüzdü ğü ne gö re ci sim le re et ki eden kal dır ma kuv vet le ri eşittir. = F ky 2V.d X. BÖÜ SIVI BSINCI IŞTIRR ÇÖZÜER SIVI BSINCI 4a a a a a a a a a a 4a ka bı nın ta ba nın a ki sı vı ba sın cı, 4ag ka bı nın ta bı nın a ki sı vı ba sın cı, ag ve ba sınç la rı ta raf ta ra fa oran la nır

Detaylı

D O Ğ R U Y A N L I Ş C E T V E L İ

D O Ğ R U Y A N L I Ş C E T V E L İ 4024 Çalışma aşamının enetimi 56 nadolu Üniversitesi nin Kasım - 2014 basım tarihli Çalışma aşamının enetimi kitabında yapmış olduğu değişiklikler dolayısıyla zman Kariyer tarafından basılan ve dağıtılan

Detaylı

Sait Gürsoy la Başarıya Doğru

Sait Gürsoy la Başarıya Doğru Sait Gürsoy la Başarıya Doğru İş D ünya s ı H a ng i N iteliklere Ö nc elik V eriyor? İş D ünya s ı H a ng i N iteliklere Ö nc elik V eriyor? Ü nivers ite S eç erken... Akademik/ P rofesyonel Kadro Burslar

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI KASTAMONU İL TEMSİLCİLİĞİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI KASTAMONU İL TEMSİLCİLİĞİ TB T ÜH T TCĞ - TC TT BG: 1. Yönetsel urum Temsilci dı ve şi : etin Z lk. üh. () Temsilci Yrd. dı ve şi : rtuğrul lk. üh. () Temsilci Yrd. dı ve şi :.Hakkı ZCBC lk. üh. () Büro Teknik Görevlisi : - Büro

Detaylı

ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI ÖĞ : 0-0 OUU: ÖZ D: Z : 9 ÜDŞ D P Ü : 9. Z B GŞ Ü Ç V D: Bu ünitede öğrencilerin; fizik biliminin amacının, bilimsel bilginin gelişim sürecinin ve fiziksel büyüklüklerin özelliklerinin farkında olmaları

Detaylı

www.testfen.com.tr yönlendirmede kullanılan en önemli yöntemlerden biridir. Öğrenilen bilgilerin test edilmesi ancak doğru uygulanan testler ve bu

www.testfen.com.tr yönlendirmede kullanılan en önemli yöntemlerden biridir. Öğrenilen bilgilerin test edilmesi ancak doğru uygulanan testler ve bu TESTFEN OKUL - KURS ENEMELERİ Okullarda verilen öğretimi, öğrenilen bilgileri test etmek; doğru ölçme değerlendirmeden geçmektedir. Sağlıklı ölçme değerlendirme ve sonuç analizi öğrencileri eksik oldukları

Detaylı

Form No: FR.03

Form No: FR.03 GÜN T D Z T D D. NF ube ÖĞT NN D OYD DK 05 Toplum ilimine Giriş Doç.Dr.Gözde Yirmibeşoğlu lok 206 05 Toplum ilimine Giriş Doç.Dr.Gözde Yirmibeşoğlu lok 206 05 Toplum ilimine Giriş Doç.Dr.Gözde Yirmibeşoğlu

Detaylı

GEZEGENLER. Cüce Gezegenler. Sistemdeki Yeni Dizilim SIĞABİLİRDİ.

GEZEGENLER. Cüce Gezegenler. Sistemdeki Yeni Dizilim SIĞABİLİRDİ. gezegende kutup ışıkları meydana gelir? ünya ars atürn erkü r n cüce angi gezegeyeniden ak ar ol gezegen sınıflandırıldı? erkür enüs lüton üpiter atürn ars! u şekillerin isimlerini altındaki kutucuklara

Detaylı

BURSA İPEKÇİLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

BURSA İPEKÇİLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SOY ÖĞRN NO SN / ŞU URS PÇL NOLU MM TP LSS YGS SNV SONUÇ LGS TUNN YTÜR SNV NO 90001 SNV 12 / SNV TR 120.201 Ygs eneme Sınavı_02 06.01.2015 7 LN M itapçık Türü YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6 PUNLR

Detaylı

İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ I. ÖĞRETİM 2015-2016 GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI

İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ I. ÖĞRETİM 2015-2016 GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI N FKÜL N ÜHNDLĞ ÖLÜÜ I. ÖĞ 2015-2016 GÜZ YIYILI D OGI GÜN. L 1. YIYIL 3. YIYIL 5. YIYIL 7. YIYIL Z Gr:20-21-22-90-91 atematik I 1071 Gr:19-20 -90 ukavemet I IN2321 Gr.2.oşkun Gr.3.rdölen Gr.4.imşek F1-93

Detaylı

Org. Tarımda Bitki Koruma Z Türk Dili I. (Yrd.Doç.Dr. A.Çavuşoğlu) D9 A

Org. Tarımda Bitki Koruma Z Türk Dili I. (Yrd.Doç.Dr. A.Çavuşoğlu) D9 A KO ÜNV NY K YÜKKOK 2016-2017 Ğ-ÖĞ Y GÜ YY HFK D OG GÜN K KO - NF K KO- NF Org. arımda itki Koruma 10.50-11.40 ürk Dili (Yrd.Doç.Dr..avuşoğlu) (Okt..ayındır) (yg.) 13.25-14.15 Genel otanik eyve ağ ararlıları

Detaylı

22. D Ö N E M TEKNİK Ç A L I Ş M A R A P O R U SOSYAL ETKİNLİKLER

22. D Ö N E M TEKNİK Ç A L I Ş M A R A P O R U SOSYAL ETKİNLİKLER 22. 8 T V Y Ö Ç P T 121 T GÜC T Ü H B 30 asım 2014 nkara ubesi osyal tkinlikler omisyonu tarafından üyelerimizi bir araya getirmek amacı ile sabah kahvaltısı 15 cak 2015 Türk anat üziği orosu çalışmalarına

Detaylı

kpss soru bankası matematik geometri

kpss soru bankası matematik geometri kpss soru bankası çözümlü eşit ağırlık ve sayısal adaylar için matematik geometri kenan osmanoğlu - kerem köker Kenan Osmanoğlu - Kerem Köker KPSS Matematik - Geometri şit ğırlık - Sayısal Soru ankası

Detaylı

BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA KILAVUZU

BİLİM VE SANAT MERKEZLERİ ÖĞRENCİ TANILAMA KILAVUZU 2015-2016 ÖĞC ÇD 1.... 5 2. DY GÖ... 6 3. ÖĞC Ç ÜC... 10 4. GP YG... 10 5. 3. 4. F DÜY Ç YP G DY D G H... 12 6. GP OÇ HP... 12 7.... 12 8. Y DĞD... 13 2 2016 ÖĞC Ç (1.ve 2. ınıflar çin ) H Ş üm ilkokul

Detaylı

İDARİ YAPTIRIMLARIN. Özlem Yalçınkaya ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI

İDARİ YAPTIRIMLARIN. Özlem Yalçınkaya ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI E-DENETİM UYGULAMASI İDARİ YAPTIRIMLARIN İZLENMESİ PROJESİ Özlem Yalçınkaya Esra Sevük ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI İÇERİK İdari Yaptırımların İzlenmesi Projesi (e-denetim) İdari Yaptırımların İzlenmesi

Detaylı

T.C. SAĞLIK BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI Sosyal Hizmet Bölüm Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BĠLĠMLERĠ FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI Sosyal Hizmet Bölüm Başkanlığı AĞLI BĠLĠMLERĠ FAÜLTEĠ DEANLIĞI osyal Hizmet Bölüm Başkanlığı Necmettin Erbakan Üniversitesi osyal Hizmet Bölümü 018-019 Eğitim Öğretim Yılı Ders Müfredatı I. Yarıyıl (Güz Dönemi) Ders odu Dersin Adı T

Detaylı

TÜRKİYE İMALAT SANAYİİNİN ANALİZİ (2005-2010 DÖNEMİ, 22 ANA SEKTÖR İTİBARİYLE)

TÜRKİYE İMALAT SANAYİİNİN ANALİZİ (2005-2010 DÖNEMİ, 22 ANA SEKTÖR İTİBARİYLE) TÜRKİYE İMALAT SANAYİİNİN ANALİZİ (2005-2010 DÖNEMİ, 22 ANA SEKTÖR İTİBARİYLE) TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Müdürlüğü Ankara - 2012 www.kalkinma.com.tr esam@kalkinma.com.tr

Detaylı

Değerli eğitimciler, Değişen MEB öğretim programlarına % 100 uyumlu eğitim materyalleri

Değerli eğitimciler, Değişen MEB öğretim programlarına % 100 uyumlu eğitim materyalleri Değerli eğitimciler, Ö retmenin ve öğrenmenin en zevkli yolunu keşfedeceğiniz Morpa Kampüs e hoş geldiniz. Alan uzmanlar ta ra f n dan ha z r la nan Mor pa Kam püs le ge le nek sel e i tim uy gu la ma

Detaylı

Pegem Pegem. Pegem Pegem. Pegem. Pegem. Pegem

Pegem Pegem. Pegem Pegem. Pegem. Pegem. Pegem İ itörler: Kerem KÖKR - Kenan SMNĞLU Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem Pegem KPSS Geometri itörler: Kerem Köker / Kenan smanoğlu KPSS Geometri ISN 978-605-364-197-1

Detaylı

ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI ÖĞE ILI: 204-205 OULU: ÖZEL EN LE DE: Z INI: 0 ÜNELENDLŞ ILLI DE PLNI ÜE ÜNE : BINÇ VE LDI UVVE Ç VE EDELE: basınç kavramını yapılandırabilme, katı ve akışkanlar için basıncın bağlı olduğu değişkenleri

Detaylı

İçindekiler. ı BİRİNCİ KISIM Sorular ve Kavramsal Çerçeve. 17 2 Neoliberal Kentsel Dönüşüm: Kentsel Alanlarda Sınıfsal Tahliye, xix Yazarlar xxi Sunuş

İçindekiler. ı BİRİNCİ KISIM Sorular ve Kavramsal Çerçeve. 17 2 Neoliberal Kentsel Dönüşüm: Kentsel Alanlarda Sınıfsal Tahliye, xix Yazarlar xxi Sunuş İçindekiler x Tab lo, Grafik, H arita ve Resimler xix Yazarlar xxi Sunuş xxv Önsöz ı BİRİNCİ KISIM Sorular ve Kavramsal Çerçeve 3 1 Kentsel Ayrışmanın Son Aşaması Olarak Kentsel Dönüşüm Asuman Türkün 6

Detaylı

36. AVRUPA BRİÇ ŞAMPİYONASI WIESBADEN / ALMANYA

36. AVRUPA BRİÇ ŞAMPİYONASI WIESBADEN / ALMANYA 36. AVRUPA BRİÇ ŞAMPİYONASI WIESBADEN / ALMANYA 1983 MİL Lİ TA IM SEÇ ME LE Rİ Al man ya, Wi es ba den 1983 Av ru pa Şam pi yo na sı için mil li ta kım seç me le ri, yi ne ba zı yö ne ti ci le rin is te

Detaylı

M Ü FE TT Ġġ Y A R D IM C ILIĞ I S IN A V I B A ġ V U R U FO R M U

M Ü FE TT Ġġ Y A R D IM C ILIĞ I S IN A V I B A ġ V U R U FO R M U M Ü FE TT Ġġ Y A R D IM C ILIĞ I S IN A V I B A ġ V U R U FO R M U S ınava girm ek istediğiniz ili seçiniz İstanbul Ankara 4,5*6 eb ad ın dakifoto ğrafın ızı yap ıştırın ız İzm ir B ilim sınavına girm

Detaylı

Ölçme Bilgisi. D (Okt.T.Bayındır) (Uyg.) R T E Fidan Yetiştirme Teknikleri II

Ölçme Bilgisi. D (Okt.T.Bayındır) (Uyg.) R T E Fidan Yetiştirme Teknikleri II KO ÜNV NY K YÜKKOK 2016-2017 Ğ-ÖĞ Y H YY HFK D OG GÜN FDN YĞ- NF FDN YĞ- NF 09.55-10.45 Ölçme ilgisi ürk Dili 2 (Öğr.Gör.O.an) it.töl. (Okt..ayındır) (yg.) Fidan Yetiştirme eknikleri arımsal azarlama (Öğr.Gör..Otar)

Detaylı

-BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI-

-BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI- BDN Ğİİİ V SPO ÖĞNLİĞİ BÖLÜÜ -BDN Ğİİİ V SPO YÜKSKOKULU 2018-201 GÜZ YIYILI DS POGI- NNÖLÜK Ğİİİ BÖLÜÜ S 08:15 Genel Cimnastik 10 gzersiz Fizyolojisi-1 Öğrt.ek atr asarım.- D3 ngelli Bed.-5 D4 İnsan Hakları

Detaylı

ORTAÖĞRETİM. Öğretmenin. Ders Notları

ORTAÖĞRETİM. Öğretmenin. Ders Notları ORTAÖĞRETİM Fİ Z İK N N N Öğretmenin Ders Notları Ö N Öğretmenin Ders Notları D Ö r t elami Ö t n a ları it r a ıne ine aittir a ın ının i ni olma sı ın ita ın t m n n e a ir ısmının ele troni me ani a

Detaylı

ጇ勇ND Çጇ勇 K ጇ勇 ጇ勇 sı ጇ勇ጇ勇ጇ勇ıጇ勇ıጇ勇 ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇 ጇ勇ጇ勇ጇ勇sጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇 ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ıጇ勇 sıጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ıጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ı ጇ勇ᗷ吇ጇ勇ğıᗷ吇ጇ勇 ᗷ吇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ᗷ吇ጇ勇ጇ勇ጇ勇ᗷ吇 Isı Yalıtım Malzemelerinin maksimum kullanım sıcaklıkları

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi 1.Dönem Akdeniz Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü Kamu Yönetimi (İkinci Örgün Öğretim) Diploma Programı 17 Müfredatı 14 Nisan 17 Cuma 14:6 AKS 115 AA11 Atatürk İlkeleri ve İnkılap arihi I, DB11 ürk Dili

Detaylı

Okul: Öğretmen: Grup:

Okul: Öğretmen: Grup: Okul: Öğretmen: rup: B k 6. ĞT BAKANIĞI OKU ÖNC ĞT PRORAI (2012) B KAZANI V ÖTRRN AYIK ĞT PANARINDA YR VR DURUU ÇZ AYAR KAZANIAR V ÖTRR ylül kim Kasım Aralık Ocak ubat art Nisan ayıs Haziran Kazanım 1:

Detaylı

Sınav Sonuç Karnesi. Ders Net Grafiği. Sınavlar Grafiği. 8.Sinif Deneme - 3. Sınıf / No 888777 ADANA SINAV MERKEZİ. Katılım Bilgileri. Sınıf.

Sınav Sonuç Karnesi. Ders Net Grafiği. Sınavlar Grafiği. 8.Sinif Deneme - 3. Sınıf / No 888777 ADANA SINAV MERKEZİ. Katılım Bilgileri. Sınıf. .Sinif eneme dı Soyadı ILGE / No N SINV MERKEZİ UZ 00 Katılım ilgileri İl 0 Ö Ö ers dı ers Net ilgileri Otalama ilgileri ilgileri Y oş Net 0 0.00.00..0 ümlede anlatilmak istenen ümlenin anlatim özellikleri

Detaylı

GENEL AÇIKLAMA. 1. Bu kitapçıkta, 7. Sınıf Matematik dersi Ünite Değerlendirme Sınavı bulunmaktadır.

GENEL AÇIKLAMA. 1. Bu kitapçıkta, 7. Sınıf Matematik dersi Ünite Değerlendirme Sınavı bulunmaktadır. Matematik 01 Ünite TAM SAYILAR ve İŞLEMLER Konular Tam Sayılarla Toplama ve Çıkarma İşlemleri Adım Soyadım :... ım :... Numaram :... Doğru :... Yanlış:... Boş:... 1. Bu kitapçıkta, Matematik dersi Ünite

Detaylı

T.C. IIATA Y M KÜ SANAT VE TASARIM M ESLEK YÜKSEKOKULU EL SANATLARI BÖLÜMÜ

T.C. IIATA Y M KÜ SANAT VE TASARIM M ESLEK YÜKSEKOKULU EL SANATLARI BÖLÜMÜ T Y KÜ NT V T LK YÜKKOKULU L NTL ÖLÜÜ GUN T 1. NF Y Öğretim lemanı 2. NF Y Öğretim lemanı "53 w H N etal serlerin estorasyonu ve Konservasyonu D5 Öğr. Gör. Tülin Tümay ÇĞLYN etal serlerin estorasyonu ve

Detaylı

-gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di

-gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di -gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di ne: Sen gü neş li so kak lar da do laşı yor sun, is

Detaylı

MODEL SORU - 1 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ

MODEL SORU - 1 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ BÖÜ SIVI BSINCI ODE SORU - DEİ SORURIN ÇÖZÜERİ 4 sıvı basıncı 0 t 4t 6t zaman abın noktasına yapılan sıvı basıncının zamanla eğişim rafiği şekileki ibi CEV E, ve noktalarınaki sıvı basınçları, noktaların

Detaylı

Ekonomik Bütünleşmeler ve AB (7)(D-6)

Ekonomik Bütünleşmeler ve AB (7)(D-6) HRRN ÜNVRSS SD V DR BR FÜS 2015-2016 Ğ-ÖĞR YII GÜZ DÖN S BÖÜÜ ÖRGÜN ÖĞR HFI DRS PROGRI S 1 S 2 S 3 S 4 S PZRS SI ÇRŞB PRŞB CU 08.00-09.00 1003115 ngilizce (24) (-6) 1003123 Hukuka Giriş( 19)(-8) 09.00-10.00

Detaylı

Saatler Gruplar Etkinlik. Öğle Yemeği ve Dinlenme. Deniz Bilimleri Fakültesi ne ulaşım. I. Grup. II. Grup. I. Grup. II. Grup.

Saatler Gruplar Etkinlik. Öğle Yemeği ve Dinlenme. Deniz Bilimleri Fakültesi ne ulaşım. I. Grup. II. Grup. I. Grup. II. Grup. II, III, IV DÖN: ÇNKKL KONKLLI POG Saatler Gruplar tkinlik 8. 9. üm grup Kamp alanında toplanma tkinliğin nafartalar 9.. Kahvaltı 8 5 P S I.. Odalara yerleşme..45 Kamp programı tanıtımı.45. Kamp ve sağlık

Detaylı

sınıf Matematik sınıf sınıf 56 test 560 soru Yaprak test 560 soru

sınıf Matematik sınıf sınıf 56 test 560 soru Yaprak test 560 soru 0 soru 0 soru ler er 1 Yaprak Test Yaprak 3 1 1 10 10 soru 93 930 soru Hayat Bilgisi 3 30 soru Hayat Bilgisi 10 10 soru 3 10 100 soru Hayat Bilgisi Fen Bilimleri 30 soru 3 3 Hayat Bilgisi Fen Bilimleri

Detaylı

İngilizce I D (Okt.A.Güler) Meyve Bağ Zararlıları Türk Dili I

İngilizce I D (Okt.A.Güler) Meyve Bağ Zararlıları Türk Dili I KO ÜNV NY K YÜKKOK 2017-2018 Ğ-ÖĞ Y GÜ YY HFK D OG GÜN K KO - NF K KO- NF ngilizce (Okt..Güler) eyve ağ ararlıları 10.50-11.40 ürk Dili (Öğr.Gör. Ö.lagöz) (Okt..ayındır) (yg.) Genel otanik (Yrd.Doç.Dr.G..Özer

Detaylı

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU

İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU UUSRRS HP ÖĞRECER SEPOZYUU ERO HP HGH SCHOO SUDES SYPOSU ÇŞ PROGR 27 S CU alatya Ramada Plaza ltın ayısı Oteli 0830-0930 : ayıt 0930-1030 : çılış ve Protokol onuşmaları 1030-1200 : çılış Paneli hsan ERU

Detaylı

ÖZEL AKASYA İLKOKULU 2015/2016 ÖĞRETİM YILI ANASINIFI 4 YAŞ GRUBU VELİ BİLGİLENDİRME ÇİZELGESİ

ÖZEL AKASYA İLKOKULU 2015/2016 ÖĞRETİM YILI ANASINIFI 4 YAŞ GRUBU VELİ BİLGİLENDİRME ÇİZELGESİ GÜNR 2.DRS 3.DRS 4.DRS 5.DRS 6.DRS 7.DRS 8.DRS PRŞB CU ÜRÇ D. ÜZ GRS SNR OUN R Z S OUU 2015/2016 R II NSINIFI 4 Ş GRUBU BGNDR ÇZGS PZRS ÜRÇ D. RBR SI ÜZ ÜZ SN. DR ÇRŞB GRS OUN SNR R GS-. BDN I OU Z ZIRI

Detaylı

kpss matematik geometri tamamı çözümlü kenan osmanoğlu / kerem köker

kpss matematik geometri tamamı çözümlü kenan osmanoğlu / kerem köker kpss soru bankası tamamı çözümlü sözel adaylar için matematik geometri kenan osmanoğlu / kerem köker ÖN SÖZ Değerli daylar, Okul ve meslek yaşamının en önemli sınavlarından birine, Kamu Personeli Seçme

Detaylı

ÖĞRENME ALANI: SAYILAR Sınıf:7 Süre:3 Hafta KONULAR KAZANIMLAR ETKİNLİKLER (SÜREÇ) Ü N İ T E

ÖĞRENME ALANI: SAYILAR Sınıf:7 Süre:3 Hafta KONULAR KAZANIMLAR ETKİNLİKLER (SÜREÇ) Ü N İ T E ÖĞM I YI ınıf7 üre3 Hafta 1 M Y I OU ZIM (Ç) 1.1 am sayılar VM am sayı, sayı doğrusu, mutlak değer, sıralama, karıştırma, toplama, çıkarma, çarpma, bölme, negatif, pozitif sayılar 1. am sayıları açıklar.

Detaylı

Prof. Dr. Gül Canan Ergin. Doktora: Hacettepe Üniversitesi - Uygulamalı (Endüstri) Psikolojisi 1989

Prof. Dr. Gül Canan Ergin. Doktora: Hacettepe Üniversitesi - Uygulamalı (Endüstri) Psikolojisi 1989 Prof. Dr. Gül Canan Ergin Lisans: Hacettepe Üniversitesi - Psikoloji 1980 Y. Lisans: Hacettepe Üniversitesi - Sosyal Psikoloji, 1983 Doktora: Hacettepe Üniversitesi - Uygulamalı (Endüstri) Psikolojisi

Detaylı

WEBİNAR AVRUPA BİRLİĞİ HORIZON PROJELERİNE NASIL KATILABİLİRİZ? Yaşar Üniversitesi AB Araştırma ve Uygulama Merkezi

WEBİNAR AVRUPA BİRLİĞİ HORIZON PROJELERİNE NASIL KATILABİLİRİZ? Yaşar Üniversitesi AB Araştırma ve Uygulama Merkezi WEBİNAR AVRUPA BİRLİĞİ HORIZON PROJELERİNE NASIL KATILABİLİRİZ? Yaşar Üniversitesi AB Araştırma ve Uygulama Merkezi 8 Mart 2016 WEBİNAR İÇERİĞİ o Horizon 2020 Programı Nedir? o Horizon 2020 Programı hangi

Detaylı

2014-2015 fiyat LİSTESİ

2014-2015 fiyat LİSTESİ 2014-2015 fiyat LİSTESİ -----Ortaokul YAYINLARI YAYINLARI AYDAN YAYINLARI FİNAL YAYINLARI Stok-Malzeme Listesi Açıklama - H.Y.G. KURAN-I KERİM ÖĞRENİYORUM - TEST KİTABI - Y.E.S. FEN BİLİMLERİ - SOSYAL

Detaylı

AKILLI. ÖDEV ve ÖLÇME

AKILLI. ÖDEV ve ÖLÇME KILLI ÖV ve ÖLÇM. sınıf ykut KRÇİMN erna TŞKIRN G Matbaa Yayıncılık Kağıt İnş. Ltd. Şti. uca OS, GOS 2. ölge 3/20 Sk. No: 17 uca-izmir Tel: 0.232.442 01 01-442 03 03 aks: 442 06 60 u kitabın tüm hakları

Detaylı

B ilg i G Э ven liпi N asщl Гg Э d Э Haline Getirilir?

B ilg i G Э ven liпi N asщl Гg Э d Э Haline Getirilir? B ilg i G Э ven liпi N asщl Гg Э d Э Haline Getirilir? Murat Lostar 1 B ilgi G Э ven liпi ve A n a ж Пeleri Teknoloji Anti-virЭs, gэvenlik duvarщ, biyom etrik sistem ler, akщllщ kartlar, elektron ik im

Detaylı

Gü ven ce He sa b Mü dü rü

Gü ven ce He sa b Mü dü rü Güvence Hesabı nın dünü, bugünü, yarını A. Ka di r KÜ ÇÜK Gü ven ce He sa b Mü dü rü on za man lar da bi lin me ye, ta nın ma ya S baş la yan Gü ven ce He sa bı as lın da ye - ni bir ku ru luş de ğil.

Detaylı

Gök ler. Uçak lar la gi di lir an cak ora la ra. İn san gök ler de do la şa bil se. Bir ak şa müs tü, ar ka daş la rıyla. Bel ki ora la ra uçak lar

Gök ler. Uçak lar la gi di lir an cak ora la ra. İn san gök ler de do la şa bil se. Bir ak şa müs tü, ar ka daş la rıyla. Bel ki ora la ra uçak lar Gök ler. Uçak lar la gi di lir an cak ora la ra. İn san gök ler de do la şa bil se. Bir ak şa müs tü, ar ka daş la rıyla. Bel ki ora la ra uçak lar la da gi di le mez. Çün kü uçak lar çok ya kın dan geçi

Detaylı

Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri

Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e Bilgileri Dos a İçeriği Bu dos a Oka Ü iversitesi tarafı da orga ize edile 8 Türki e Ge eli TYT Denemesi Uygulama ve Değerle dir e ilgileri i içerir.

Detaylı

Ü N ú T E L E N D ú R ú L M ú û Y I L L I K P L A N 2 8 4

Ü N ú T E L E N D ú R ú L M ú û Y I L L I K P L A N 2 8 4 ÜN TELEND R L YILLI PLN 28 LNI... LÖ RET OULU TET...6... SINIF ÜN TELEND R L fi YILLI PLNI 1. ÜN TE LT Ö RENE LNI ZNILR R D S PL NLER, Ç VE D ER LERLE TTÜRÇÜLÜ ULLNILN E T RÇ VE GEREÇLER Do ru, Do ru Parças

Detaylı

ÖĞRENCİ RAPORLARI OKUL RAPORLARI İLÇE RAPORLARI Sınav Sonuç Belgesi Konu Analizli Karne Kazanı Analizli Karne

ÖĞRENCİ RAPORLARI OKUL RAPORLARI İLÇE RAPORLARI Sınav Sonuç Belgesi Konu Analizli Karne Kazanı Analizli Karne TEST OKUL - KURS ENEMELERİ Eğitim öğretim süreci içerisinde önem verilen noktalardan bir tanesi de doğru ölçme değerlendirme yapmaktır. Öğretilenleri ve anlatılanları test etmek, ancak doğru uygulanan

Detaylı

NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. YAYINLAR

NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. YAYINLAR 9 NET ÖLÇME DEĞERLENDİRME MERKEZİ AVRUPA TEST YAYINCILARI BİRLİĞİ ÜYESİDİR. YAYINLAR 2-NET12yayın.indd 1 04.07.13 12:50:42 Deneme Sınavı SÜREÇ İZLEME SINAVI Adı ve Soyadı:... TEST ADI TÜRKÇE MATEMATİK

Detaylı

P A Z A R T E S İ S A L I Ç A R Ş A M B A

P A Z A R T E S İ S A L I Ç A R Ş A M B A Ders Gün ve aatleri GNK.. NF.NF. NF V. NF st.ve an.kur. Doç.Dr.dnanVK emel anat ğitimi Öğr.Gör. Künelgin K stetik ve anat Kuramları *344 emel anat ğitimi * 239 emel anat ğitimi emel anat ğitimi emel anat

Detaylı

Büyük-Orta-Küçük Sağında-Solunda. İnce-Kalın 1-20 arası sayılar. Geniş-Dar SAYI/SAYMA İlk-Orta-Son Az-Çok Önceki-Sonraki.

Büyük-Orta-Küçük Sağında-Solunda. İnce-Kalın 1-20 arası sayılar. Geniş-Dar SAYI/SAYMA İlk-Orta-Son Az-Çok Önceki-Sonraki. Î ĞT KNIĞI KU ÖNC ĞT PI KV YIK ĞT PNIN Y V UUU ÇZ KT KV ylül kim Kasım ralık cak ubat art Nisan ayıs Haziran kul: Öğretmen: Ön-rka rup: KT KV ylül kim Kasım ralık cak ubat art Nisan ayıs Haziran Yukarı-şağı

Detaylı

F oranı nedir? Tarih.../.../... ADI: SOYADI: No: Sınıfı: ALDIĞI NOT:...

F oranı nedir? Tarih.../.../... ADI: SOYADI: No: Sınıfı: ALDIĞI NOT:... ADI: OADI: No: ınıfı: ari.../.../... ADIĞI NO:... r r. aban yarıçapları r ve r olan ilindirik kaplarda bulunan ve ıvıların kütleleri m ve m dir. Buna göre kapların tabanlardaki F ıvı baınç kuvvetlerin

Detaylı

B u gü n, T ü rk iy e de yaşayan bütün insanları ço k yakından ilgilendiren bir kon u yu, eğ itim k on u su n u, yerel

B u gü n, T ü rk iy e de yaşayan bütün insanları ço k yakından ilgilendiren bir kon u yu, eğ itim k on u su n u, yerel Recep Tayyip ERDOĞAN S ayg ıd eğer h ocalarım, Kıym etli m isafirler, Yazılı ve g örsel B asın ın D eğerli tem silcileri; B u gü n, T ü rk iy e de yaşayan bütün insanları ço k yakından ilgilendiren bir

Detaylı

STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI

STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 22 STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 406 A GRUBU STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 22 A GRU BU STAJ ARA DÖ NEM DE ER LEN D R ME S AY RIN TI LI SI NAV KO NU LA

Detaylı

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. 1 Türkçe Beden Eğitimi Türkçe Türkçe Türkçe. 2 Türkçe Beden Eğitimi Müzik Müzik Almanca

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. 1 Türkçe Beden Eğitimi Türkçe Türkçe Türkçe. 2 Türkçe Beden Eğitimi Müzik Müzik Almanca ZTİ L ÇŞB ŞB CU 1 Türkçe Beden ğitimi Türkçe Türkçe Türkçe 2 Türkçe Beden ğitimi üzik üzik lmanca Hayat Bilgisi atematik İngilizce Kulüp İngilizce 4 lmanca Türkçe atematik Kulüp Türkçe 5 atematik Fen Bilgisi

Detaylı

ÜÇGENLERDE EŞLİK VE BENZERLİK

ÜÇGENLERDE EŞLİK VE BENZERLİK Ünite 4 ÜÇNLR ŞLİ V NZRLİ ölüm 4.3. u ölümde Neler Öğreneceğiz? çıortay ve üçgenin açıortaylarının özelliklerini Üçgenin kenarortaylarının özelliklerini Orta dikme ve üçgenin kenar orta dikmelerinin özelliklerini

Detaylı

S TR E S Y Ö N E T M İ İ

S TR E S Y Ö N E T M İ İ STR E S Y ÖN E TİMİ K ON U B A ŞL IK L A R I Stres N edir? Stresin B elirtileri Stres Ka yn a kla rı Stresin O lum lu E tkileri O lum suz Stres Ö rgütsel Stres K a yn a kla rı K işisel Stres Yön etim i

Detaylı

mer can or ma nı için de do laş mak tay dı. Ka ya la rın ara sın da ki ya rık lar da on la rın yu va la rıy dı. Ha nos de lik ler den bi ri ne bil gi

mer can or ma nı için de do laş mak tay dı. Ka ya la rın ara sın da ki ya rık lar da on la rın yu va la rıy dı. Ha nos de lik ler den bi ri ne bil gi mer can or ma nı için de do laş mak tay dı. Ka ya la rın ara sın da ki ya rık lar da on la rın yu va la rıy dı. Ha nos de lik ler den bi ri ne bil gi al mak için ka fası nı sok tu. Ama içer de ki za rif

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi .Dönem Akdeniz Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Maliye (İkinci Örgün Öğretim) Diploma Programı 7 Müfredatı Mart 7 Cuma 4:5 AKS 7988 MMLY KAM MALİYESİ 4, 958 MMLY9 Ekonomi I, 868 MMLY

Detaylı

i-sint sürüş zevkinizi arttırmak üzere tasarlanan yeni motor yağları serisi

i-sint sürüş zevkinizi arttırmak üzere tasarlanan yeni motor yağları serisi i-sint sürüş zevkinizi arttırmak üzere tasarlanan yeni motor yağları serisi eni i-sint, eni otomotiv yağları serisi Her motor, kendini korumak ve performansını arttırmak için doğru yağa ihtiyaç duyar.

Detaylı

ÜÇGENLER ÜNİTE 4. ÜNİTE 4. ÜNİTE 4. ÜNİTE 4. ÜNİT

ÜÇGENLER ÜNİTE 4. ÜNİTE 4. ÜNİTE 4. ÜNİTE 4. ÜNİT ÜÇGNLR ÜNİT. ÜNİT. ÜNİT. ÜNİT. ÜNİT ÜÇGNLRİN ŞLİĞİ Üçgende çılar 1. Kazanım : ir üçgenin iç açılarının ölçüleri toplamının 180, dış açılarının ölçüleri toplamının 0 olduğunu gösterir. İki Üçgenin şliği.

Detaylı

SONSUZ TEŞEKKÜRLER. Var olun, Sağ olun. Hüseyin KARADERE Başiskele Gübretaş İlk ve Ortaokulu Müdürü

SONSUZ TEŞEKKÜRLER. Var olun, Sağ olun. Hüseyin KARADERE Başiskele Gübretaş İlk ve Ortaokulu Müdürü SONSUZ ŞÜ esmî veya Sivil, Büyüğümüz üçüğümüz, üm urum ve uruluşlarımıza; üm atılımcılarımıza üm Yönetici ve ğretmen Arkadaşlarıma üm velilerimize lkokulumuz Okul-Aile Birliği Başkanı Sayın Aslıhan YAZICI

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ-MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ-MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1 MK371 ISI TRANSFERİ (2+2) DERSİ

EGE ÜNİVERSİTESİ-MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ-MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 1 MK371 ISI TRANSFERİ (2+2) DERSİ EGE ÜNİVERSİESİ-MÜHENİSİK FAKÜESİ-MAKİNA MÜHENİSİĞİ BÖÜMÜ 1 MK371 ISI RANSFERİ (+ ERSİ-ÖZE BİGİER: 07 Hazırlayanlar: Yrd.oç.r.Hüeyin GÜNERHAN-Ar.Gör.Mehmet ERKEK-Ar.Gör.Abdullah YIIZ EGE ÜNİVERSİESİ-MÜHENİSİK

Detaylı

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Lisans( Müzik (Ana Müfredat) - Aktif) Genel Toplam Ders Adedi :66 T : 161 U : 19 Kredi : 240 ECTS : 240 T+U : 180

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Lisans( Müzik (Ana Müfredat) - Aktif) Genel Toplam Ders Adedi :66 T : 161 U : 19 Kredi : 240 ECTS : 240 T+U : 180 Lisans( - (Ana Müfredat) - Aktif). YARIYIL AA Atatürk İlkeleri ve İnkılap arihi I MZK Kulak Eğitimi I MZK arihi I MZK eorisi I MZK-A- Anadal Dersi - [Bu ders MZK-A- ders grubundan alınacaktır, aşağıya

Detaylı

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir.

iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eg.gov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik tescil birimlerinden randevu alabileceklerdir. SÜRÜCÜ BELGESİ İŞLEMLERİ Ye i tip sürü ü elgesi al ak, değiştir ek ve e ile ek iste e vata daşlar, / / tarihi de iti are E i et Ge el Müdürlüğü ü suru ura devu.eggov.tr i ter et adresi de istedikleri trafik

Detaylı

PRİZREN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKULTESİ PRIZREN FİZİK - KİMYA EYLUL

PRİZREN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKULTESİ PRIZREN FİZİK - KİMYA EYLUL EĞİTİ FAKULTEİ PRIZREN FİZİK - KİYA EYLUL Dönemi 2015 INAV PROGRAI 12.09.2015 Akım Ve Elektrik Yükleri Bertan Karahoda 11:00-13:00 D11-12 14.09.2015 Organik Kimya I Cengiz Çesko 12:00-14:00 D11-12 12.09.2015

Detaylı

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI 3 0 k i m P a z a r t e s i 3. NF 2. NF 4. NF 9.30-10.15 10.25-11.10 11.20-12.05 12.15-13.00 13.10-13.55 14.05-14.50 15.00-45 15.55-16.40 edya ve ültürel Çalışmalar Büyük mfi-c315 - edya ve ültürel Çalışmalar

Detaylı

2016 TARTIM ÜRÜNLERİ

2016 TARTIM ÜRÜNLERİ 206 TARTIM ÜRÜNLERİ laboratuvarürünleri S A A T C A M L A R I - c a m > DİN 234 standartlarına uygun borosilikat 3.3 camdan üretilir. Değişik malzemelerin ve kim yasalların tartım ı için idealdirler. no

Detaylı

ÜNİTE: YURDUMUZUN KOMŞUSU VE TÜRK DÜNYASI KONU: Yurdumuzun Komşuları, Türk Dünyası, Ulusal ve Uluslar arası Kuruluşlar

ÜNİTE: YURDUMUZUN KOMŞUSU VE TÜRK DÜNYASI KONU: Yurdumuzun Komşuları, Türk Dünyası, Ulusal ve Uluslar arası Kuruluşlar ÜNE: YRDMZN MŞ VE ÜR DÜNYAI N: Yurdumuzun omşuları, ürk Dünyası, lusal ve luslar arası uruluşlar ÖRNE RAR VE ÇÖZÜMER 1. - Önemli dağları, Balkan ve Rodop dağlarıdır. - aradeniz e kıyısı vardır. -Yüzyıllarca

Detaylı

TEST 20-1 KONU KONDANSATÖRLER. Çözümlerİ ÇÖZÜMLERİ. 1. C = e 0 d. 2. q = C.V dır. C = e 0 d. 3. Araya yalıtkan bir madde koymak C yi artırır.

TEST 20-1 KONU KONDANSATÖRLER. Çözümlerİ ÇÖZÜMLERİ. 1. C = e 0 d. 2. q = C.V dır. C = e 0 d. 3. Araya yalıtkan bir madde koymak C yi artırır. KOU 0 KOSÖRLR Çözümler. e 0 S 0- ÇÖÜMLR (Sığa saece levhaların yüzey alanı, araaki uzaklık ve yalıtkanlık katsayısına bağlıır.) P: 5. 6 3 u tür soruları potansiyel ağıtarak çözelim. Potansiyel seri konansatörlere

Detaylı

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ VİZE SINAV PROGRAMI 4. NF. NF 2. NF 1. NF 0 k i m edya ve ültürel Çalışmalar Büyük mfi-c15 HİR-RT edya ve ültürel Çalışmalar mfi- GZT--İ asaüstü Yayıncılık uhabirlik İlüstrasyon Görüntü İşleme Teknikleri İletişim osyolojisi

Detaylı

İkinci sınıf: Tarih Dersin adı V Sömestri Öğretim üyeleri Saat Sınıf No. M D11-12 M D11-12

İkinci sınıf: Tarih Dersin adı V Sömestri Öğretim üyeleri Saat Sınıf No. M D11-12 M D11-12 EĞİTİ FAKULTEİ PRIZREN OKULÖNCEİ ÖĞRETENLİĞİ - II. INIF KAI Dönemi 2015 INAV PROGRAI 20.11.2015 Anadili I Husniye Koro 16:00-18:00 D11-12 17.11.2015 atematik I ünevver uyo Yıldırım 11:00-13:00 D11-12 16.11.2015

Detaylı

T.C. M İLLÎ EĞİTİM BA KANLIĞI Öğretm en Yetiştirme ve Geliştirme Genel M üdürlüğü DAĞITIM YERLERİN E

T.C. M İLLÎ EĞİTİM BA KANLIĞI Öğretm en Yetiştirme ve Geliştirme Genel M üdürlüğü DAĞITIM YERLERİN E T.C. M İLLÎ EĞİTİM BA KANLIĞI Öğretm en Yetiştirme ve Geliştirme Genel M üdürlüğü Sayı : 3501582-77-E.6309056 Konu : Mesleki Çalışm alar 08.06.2016 DAĞITIM YERLERİN E İlgi : a) M illi Bakanlığı Okul Öncesi

Detaylı