HAYATTA EN BÜYÜK MUTLULUK GÜLÜMSETEBİLMEKTİR EN BÜYÜK BAŞARI DA BUNU DEVAM ETTİREBİLMEKTİR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HAYATTA EN BÜYÜK MUTLULUK GÜLÜMSETEBİLMEKTİR EN BÜYÜK BAŞARI DA BUNU DEVAM ETTİREBİLMEKTİR"

Transkript

1

2 HAYATTA EN BÜYÜK MUTLULUK GÜLÜMSETEBİLMEKTİR EN BÜYÜK BAŞARI DA BUNU DEVAM ETTİREBİLMEKTİR HAYATTA EN BÜYÜK MUTLULUK GÜLÜMSETEBİLMEKTİR EN BÜYÜK BAŞARI DA BUNU DEVAM ETTİREBİLMEKTİR 30 yılı aşan deneyimimizle dünden bugüne binlerce kişinin mutluluğuna ev sahipliği yapan bizler, profesyonel kadromuz, güçlü ortaklığımız, geleceği şekillendiren inovatif düşünce yapımızla bugünden yarına, sadece mutlu bir yaşam inşa etmek için ilerliyoruz. Bunuda sizden aldığımız güçle hep hep birlikte gerçekleştiriyoruz. 30 yılı aşan deneyimimizle dünden bugüne binlerce kişinin mutluluğuna ev sahipliği yapan bizler, profesyonel kadromuz, güçlü ortaklığımız, geleceği şekillendiren inovatif düşünce yapımızla bugünden yarına, sadece mutlu bir yaşam inşa etmek için ilerliyoruz. Bunuda sizden aldığımız güçle hep hep birlikte gerçekleştiriyoruz.

3 HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Gül Grubu, 30 yılı aşkın deneyimi ile inşaat sektörünün öncü firmalarından biridir. Kurulduğu günden bu yana İstanbul da gerçekleştirilen projelerinde kente yakışacak mimari estetiği; yıllara meydan okuyan bu şehrin yeni ve kalıcı eserlerini oluşturma bilinci ile sağlamlığı; pek çok medeniyete yaşam vermiş İstanbul da yeni yaşamları şekillendirmek ilkesi ile detaycılığı hiç elden bırakmadan onlarca projeye hayat verilmiştir. Gül Grubu, 30 yılı aşkın deneyimi ile inşaat sektörünün öncü firmalarından biridir. Kurulduğu günden bu yana İstanbul da gerçekleştirilen projelerinde kente yakışacak mimari estetiği; yıllara meydan okuyan bu şehrin yeni ve kalıcı eserlerini oluşturma bilinci ile sağlamlığı; pek çok medeniyete yaşam vermiş İstanbul da yeni yaşamları şekillendirmek ilkesi ile detaycılığı hiç elden bırakmadan onlarca projeye hayat verilmiştir.

4 2005 yılında grup üyelerinden Gül İnşaat, Gültaş İnşaat ve Şahin İnşaat bir araya gelerek büyük ölçekli konut projeleri alanındaki çalışmalarını Gül Yapı adı altında sürdürmeye başlamıştır. Gül Yapı kurulduğu günden bu yana nitelikli konut, büyük ölçekli iş merkezleri, alışveriş ve yaşam merkezleri gibi projeler geliştirmeye odaklanmıştır. İnşaat sektöründe güvenilirliği ve hizmet kalitesi ile öncü olmak, hem bugünün hem de geleceğin kuşaklarına doğal, çevre dostu yaşam alanları oluşturmak vizyonu ile Gül Yapı, bugüne kadar Rose Marine, Rose Marine Residence, Avcılar Park, Güneşli Park, Skyport, Otoport, İş Batı ve Kavaklı Konakları gibi başarılı projelere imza atmıştır. Profesyonel bir idari yapı, yüksek kalite standartları ve müşteri memnuniyeti ilkesinden asla taviz vermeme ilkesi ile kurulan ve kısa zamanda pek çok başarılı projeye hayat veren Gül Yapı, önümüzdeki dönemde de büyük ölçekli projelerle yine inşaat sektörüne yön veren projelere imza atmaya hazırlanmaktadır. Biz Gül Yapı olarak, işimizin sadece binalar, alışveriş ve iş merkezleri yapmak olmadığının bilinci ile geçmişin mirasını, bugünün gereksinimlerini ve gelecek nesillerin bizden beklentilerini hiç unutmadan, 30 yılı aşkın süredir yepyeni yaşamlar inşa etmekteyiz yılında grup üyelerinden Gül İnşaat, Gültaş İnşaat ve Şahin İnşaat bir araya gelerek büyük ölçekli konut projeleri alanındaki çalışmalarını Gül Yapı adı altında sürdürmeye başlamıştır. Gül Yapı kurulduğu günden bu yana nitelikli konut, büyük ölçekli iş merkezleri, alışveriş ve yaşam merkezleri gibi projeler geliştirmeye odaklanmıştır. İnşaat sektöründe güvenilirliği ve hizmet kalitesi ile öncü olmak, hem bugünün hem de geleceğin kuşaklarına doğal, çevre dostu yaşam alanları oluşturmak vizyonu ile Gül Yapı, bugüne kadar Rose Marine, Rose Marine Residence, Avcılar Park, Güneşli Park, Skyport, Otoport, İş Batı ve Kavaklı Konakları gibi başarılı projelere imza atmıştır. Profesyonel bir idari yapı, yüksek kalite standartları ve müşteri memnuniyeti ilkesinden asla taviz vermeme ilkesi ile kurulan ve kısa zamanda pek çok başarılı projeye hayat veren Gül Yapı, önümüzdeki dönemde de büyük ölçekli projelerle yine inşaat sektörüne yön veren projelere imza atmaya hazırlanmaktadır. Biz Gül Yapı olarak, işimizin sadece binalar, alışveriş ve iş merkezleri yapmak olmadığının bilinci ile geçmişin mirasını, bugünün gereksinimlerini ve gelecek nesillerin bizden beklentilerini hiç unutmadan, 30 yılı aşkın süredir yepyeni yaşamlar inşa etmekteyiz.

5 VİZYONUMUZ????? MİSYONUMUZ????? İnşaat sektöründe güvenilirliği, hizmet kalitesi ve rekabetçi konumu ile tercih edilen, değişime önem veren dünya çapında bir marka olmak. Hem bugünün hem de geleceğin kuşaklarına doğal, çevre dostu yaşam alanları oluşturmak. İnşaat sektöründe güvenilirliği, hizmet kalitesi ve rekabetçi konumu ile tercih edilen, değişime önem veren dünya çapında bir marka olmak. Hem bugünün hem de geleceğin kuşaklarına doğal, çevre dostu yaşam alanları oluşturmak. Yeni istihdam alanları yaratarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak. İnşaat sektöründe nitelikli rekabet oluşturmak, çalışanlarımızı mutlu etmek, müşterilerimize mutlak memnuniyet sunmak. Yeni istihdam alanları yaratarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak. İnşaat sektöründe nitelikli rekabet oluşturmak, çalışanlarımızı mutlu etmek, müşterilerimize mutlak memnuniyet sunmak.

6 BAŞKANIN MESAJI BAŞKANIN MESAJI Gül Yapı pek çok başarılı projelere imza atmış, İstanbul un gelişimine hizmet etmiş, yapılara hayat vermiş bir inşaat şirketidir. Projelerinin her biri yıllara meydan okuyan bir tecrübeyle, güçlü bir mimariyle ve yüksek teknolojiye sahip altyapılarıyla daha kaliteli yaşam alanları ve yüksek hayat standartları sunmaktadır. Gül Yapı da bizler fikirlerimizi projelendirirken yalnızca bina inşa etmediğimizi, içinde yaşanacak mekânlar yarattığımızı bilir, tüm özellikleriyle sakinlerinin yaşam biçimlerini her yönden olumlu etkileyecek yapılar oluştururuz. Şirketimizin başarısının arkasında profesyonel ekibimizin yanı sıra müşteri odaklı yaklaşımımız, yüksek teknolojimiz, sahip olduğumuz geniş inşaat malzemesi yelpazesi ve yenilikleri sıkı sıkıya takip etmemiz vardır. Sosyal yaşam alanlarına verdiğimiz değeri tüm projelerimizde gösterir ve projelerimizi çevre bilinci ile hayata geçiririz. Gül Yapı da bizler hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı, doğadan aldığımız ilhamla birleştirir ve bir anlatım biçimine dönüştürürüz. Her yönüyle özgün tasarımlarla projelerimizin her birine sanat eseri değeri verir, benzersiz olmalarına özen gösteririz. Bizler huzurunuz ve mutluluğunuz için her zaman yanınızdayız. Gül Yapı pek çok başarılı projelere imza atmış, İstanbul un gelişimine hizmet etmiş, yapılara hayat vermiş bir inşaat şirketidir. Projelerinin her biri yıllara meydan okuyan bir tecrübeyle, güçlü bir mimariyle ve yüksek teknolojiye sahip altyapılarıyla daha kaliteli yaşam alanları ve yüksek hayat standartları sunmaktadır. Gül Yapı da bizler fikirlerimizi projelendirirken yalnızca bina inşa etmediğimizi, içinde yaşanacak mekânlar yarattığımızı bilir, tüm özellikleriyle sakinlerinin yaşam biçimlerini her yönden olumlu etkileyecek yapılar oluştururuz. Şirketimizin başarısının arkasında profesyonel ekibimizin yanı sıra müşteri odaklı yaklaşımımız, yüksek teknolojimiz, sahip olduğumuz geniş inşaat malzemesi yelpazesi ve yenilikleri sıkı sıkıya takip etmemiz vardır. Sosyal yaşam alanlarına verdiğimiz değeri tüm projelerimizde gösterir ve projelerimizi çevre bilinci ile hayata geçiririz. Gül Yapı da bizler hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı, doğadan aldığımız ilhamla birleştirir ve bir anlatım biçimine dönüştürürüz. Her yönüyle özgün tasarımlarla projelerimizin her birine sanat eseri değeri verir, benzersiz olmalarına özen gösteririz. Bizler huzurunuz ve mutluluğunuz için her zaman yanınızdayız.

7 GÜL YAPI KİLOMETRE TAŞLARI GÜL YAPI KİLOMETRE TAŞLARI MART 2011 Skyport projesi teslimleri başladı. MAYIS yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Grubu şirketlerinin birleşmesi ile Gül Yapı kuruldu. MAYIS yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Gül Grubu şirketlerinin birleşmesi ile Gül Yapı kuruldu. NİSAN 2006 Rose Marine projesinin lansmanı yapıldı. NİSAN 2006 Rose Marine projesinin lansmanı yapıldı. MART 2007 Skyport projesinin lansmanı yapıldı. MART 2007 Skyport projesinin lansmanı yapıldı. EKİM 2008 Rose Marine projesi teslimleri başladı. EKİM 2008 EKİM 2010 Otoport projesinin lasmanı yapıldı. EKİM 2010 Otoport projesinin lasmanı yapıldı. MART 2011 Skyport projesi teslimleri başladı. OCAK 2012 İş Batı projesinin lansmanı yapıldı. OCAK 2012 İş Batı projesinin lansmanı yapıldı. TEMMUZ 2012 Kavaklı Konakları projesinin lansmanı yapıldı. TEMMUZ 2012 Kavaklı Konakları projesinin lansmanı yapıldı. EKİM 2013 Otoport projesi açılışı yapıldı. EKİM 2013 Otoport projesi açılışı yapıldı. Rose Marine projesi teslimleri başladı.

8 TAMAMLANAN PROJELERİMİZ TAMAMLANAN PROJELERİMİZ

9 ROSE MARINE ROSE MARINE ÜNİTE ADEDİ : 434 ARAZİ : m 2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2005 TESLİM TARİHİ : 2008 ÜNİTE ADEDİ : 434 ARAZİ : m2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2005 TESLİM TARİHİ : 2008

10 YEŞİLLİKLER İÇİNDE BİR DENİZ KENTİ YEŞİLLİKLER İÇİNDE BİR DENİZ KENTİ Kendinizi yeşillerin içinde özel, mavinin sonsuzluğunda özgür hissedeceksiniz. Öyle ki Rose Marine de tam m2 alan, nefes almanız, tazelenmeniz için yeşile ayrıldı. Dünyanın dört bir yanından getirilen egzotik ağaç ve bitkilerle her mevsiminizi süsleyecek yemyeşil bir vaha yaratıldı. Kendinizi yeşillerin içinde özel, mavinin sonsuzluğunda özgür hissedeceksiniz. Öyle ki Rose Marine de tam m2 alan, nefes almanız, tazelenmeniz için yeşile ayrıldı. Dünyanın dört bir yanından getirilen egzotik ağaç ve bitkilerle her mevsiminizi süsleyecek yemyeşil bir vaha yaratıldı m 2 Alan üzerinde 434 ayrıcalıklı konuttan oluşan Rose Marine, deniz tutkunlarının buluşma noktası oluyor. Denize sıfır konumu, kendine özel sahil ve iskelesi, peyzajı, sosyal imkânları ve modern mimarisi ile Rose Marine bölgenin yeni markası oluyor m2 Alan üzerinde 434 ayrıcalıklı konuttan oluşan Rose Marine, deniz tutkunlarının buluşma noktası oluyor. Denize sıfır konumu, kendine özel sahil ve iskelesi, peyzajı, sosyal imkânları ve modern mimarisi ile Rose Marine bölgenin yeni markası oluyor. Açık ve Kapalı Havuzlar, Türk Hamamı, Sauna, Spor Salonu, Vitamin Bar, Cafe ve Restoranlar, Basketbol Sahası, Tenis Kortu, İskele, Çocuk Oyun Alanları, Piknik Alanları, Yürüyüş ve Koşu Parkurları, m 2 Yeşil Alan, 24 Saat Güvenlik, Açık ve Kapalı Otopark. Açık ve Kapalı Havuzlar, Türk Hamamı, Sauna, Spor Salonu, Vitamin Bar, Cafe ve Restoranlar, Basketbol Sahası, Tenis Kortu, İskele, Çocuk Oyun Alanları, Piknik Alanları, Yürüyüş ve Koşu Parkurları, m2 Yeşil Alan, 24 Saat Güvenlik, Açık ve Kapalı Otopark.

11 MAVİ ÖZGÜRLÜĞÜN ÜLKESİ MAVİ ÖZGÜRLÜĞÜN ÜLKESİ Rose Marine de deniz tutkunuz düşleriniz ile birleşiyor. Yıllardır hayalini kurduğunuz o yelkenliye sahip olmak için hiç de geç değil. Rose Marine nin size özel iskelesinde güneşin tadını, hobilerinizin keyfini çıkarın. Denizin gökyüzü ile birleştiği noktada özgürlüğün tadına varın Rose Marine de deniz tutkunuz düşleriniz ile birleşiyor. Yıllardır hayalini kurduğunuz o yelkenliye sahip olmak için hiç de geç değil. Rose Marine nin size özel iskelesinde güneşin tadını, hobilerinizin keyfini çıkarın. Denizin gökyüzü ile birleştiği noktada özgürlüğün tadına varın

12 SKYPORT RESIDENCE SKYPORT RESIDENCE ÜNİTE ADEDİ : 152 HOME-OFFICE 45 MAĞAZA, 3 CAFE ARAZİ : m 2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2007 TESLİM TARİHİ : 2011 ÜNİTE ADEDİ : 152 HOME-OFFICE 45 MAĞAZA, 3 CAFE ARAZİ : m2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2007 TESLİM TARİHİ : 2011

13 BIRAKIN DÜNYA ÇEVRENİZDE DÖNSÜN BIRAKIN DÜNYA ÇEVRENİZDE DÖNSÜN Bölgenin siluetini yeniden yorumlayan Skyport, eşsiz konumu, yüksek Bölgenin siluetini yeniden yorumlayan Skyport, eşsiz konumu, yüksek 152 Ev-Ofis, 45 Mağaza, Panoramik Manzaralı Zirve Restoran, Kafe ve 152 Ev-Ofis, 45 Mağaza, Panoramik Manzaralı Zirve Restoran, Kafe ve yapı kalitesi, sıra dışı mimari yaklaşımı, teknolojisi ve elit yaşam tarzıy- yapı kalitesi, sıra dışı mimari yaklaşımı, teknolojisi ve elit yaşam tarzıy- Restoranlar, Fitness Salonu, Kapalı Yüzme Havuzu, Türk Hamamı, Sau- Restoranlar, Fitness Salonu, Kapalı Yüzme Havuzu, Türk Hamamı, Sau- la zirvede olmak isteyenlerin yeri. la zirvede olmak isteyenlerin yeri. na, Masaj, SPA Merkezi, Vitamin Bar, Eczane, Güzellik Merkezi, Aerobik na, Masaj, SPA Merkezi, Vitamin Bar, Eczane, Güzellik Merkezi, Aerobik Toplam m2 kullanım alanı ile m2 arsa üzerinde yükselen Toplam m2 kullanım alanı ile m2 arsa üzerinde yükselen Stüdyoları, 24 Saat Kameralı Güvenlik, 700 Araç Kapasiteli Otopark, Stüdyoları, 24 Saat Kameralı Güvenlik, 700 Araç Kapasiteli Otopark, Skyport; eşsiz mimarisi, ev-ofis çözümleri, alışveriş, eğlence, spor mer- Skyport; eşsiz mimarisi, ev-ofis çözümleri, alışveriş, eğlence, spor mer- Araç Yıkama, Oyun ve Eğlence Salonu, Yürüyüş Parkuru Araç Yıkama, Oyun ve Eğlence Salonu, Yürüyüş Parkuru kezleri ve rekreasyon alanları ile vazgeçemeyeceğiniz yeni bir dünya kezleri ve rekreasyon alanları ile vazgeçemeyeceğiniz yeni bir dünya

14 OTOPORT OTOPORT ÜNİTE ADEDİ : 258 ARAZİ : m 2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2010 TESLİM TARİHİ : 2012 ÜNİTE ADEDİ : 51 ARAZİ : m2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2012 TESLİM TARİHİ : 2013

15 DÜNYA NIN ARABASI DÜNYA NIN ARABASI Artık araba almak isteyen, kilometrelerce dolaşmadan, bankaya, sigortacıya, notere koşturmadan Otoport a gelecek Çünkü bütün araba markalarını ve araba alırken ihtiyaç duyulan her şeyi ve herkesi bir arada Otoport ta bulacak. 200 mt E5 cephesi, m 2 alan, 160 Oto Galerisi, Banka Şubeleri, Sigorta Acenteleri, Cafe ve Restoranlar, Go-Kart Pisti, Kids Shop, Hobi Merkezi, Tuning Atölyesi, Servis Alanları, Oto Kuaförü. Artık araba almak isteyen, kilometrelerce dolaşmadan, bankaya, sigortacıya, notere koşturmadan Otoport a gelecek Çünkü bütün araba markalarını ve araba alırken ihtiyaç duyulan her şeyi ve herkesi bir arada Otoport ta bulacak. 200 mt E5 cephesi, m2 alan, 160 Oto Galerisi, Banka Şubeleri, Sigorta Acenteleri, Cafe ve Restoranlar, Go-Kart Pisti, Kids Shop, Hobi Merkezi, Tuning Atölyesi, Servis Alanları, Oto Kuaförü.

16 365 GÜN AÇIK OTOMOTİV FUARI 365 GÜN AÇIK OTOMOTİV FUARI Otoport senenin her günü akşam saat 10 a kadar açık kalacak. Hafta içi, hafta sonu her gün binlerce müşteri ağırlayacak. Ziyaretçileri galeri gezer gibi değil, fuar gezer gibi gezecek Ulaşımı en kolay Otomobil AVM si Otoport, günde ortalama aracın geçtiği E5 in tam üzerinde, TEM bağlantı yoluna sadece 1 km mesafede... Otoport senenin her günü akşam saat 10 a kadar açık kalacak. Hafta içi, hafta sonu her gün binlerce müşteri ağırlayacak. Ziyaretçileri galeri gezer gibi değil, fuar gezer gibi gezecek Ulaşımı en kolay Otomobil AVM si Otoport, günde ortalama aracın geçtiği E5 in tam üzerinde, TEM bağlantı yoluna sadece 1 km mesafede...

17 İŞ BATI TİCARET MERKEZİ İŞ BATI TİCARET MERKEZİ ÜNİTE ADEDİ : 51 ARAZİ : m 2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2012 TESLİM TARİHİ : 2013 ÜNİTE ADEDİ : 51 ARAZİ : m2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2012 TESLİM TARİHİ : 2013

18 İŞ TE YENİ ANLAYIŞ İŞ TE YENİ ANLAYIŞ İstanbul un merkezinde yepyeni bir ticaret merkezi yükseliyor ve iş yaşamına yepyeni bir anlayış getiriyor. İş Batı, toplam m2 alanda tüm ihtiyaçlarınızı bir araya topluyor. Ticari yaşamınızın gereksinimlerini işyeri, depo, antrepo, ofis ve mağazaları ile eksiksiz karşılayabilen İş Batı, size her şeyden önce zaman kazandırıyor. Mimarisinde yer alan saat kulesi ile ticari yaşamda zamanın önemini vurgulayan İş Batı, ofisle depo arasında ya da mağazayla iş yeri arasında kaybettiğiniz zamanı kazanca dönüştürüyor. İstanbul un merkezinde yepyeni bir ticaret merkezi yükseliyor ve iş yaşamına yepyeni bir anlayış getiriyor. İş Batı, toplam m2 alanda tüm ihtiyaçlarınızı bir araya topluyor. Ticari yaşamınızın gereksinimlerini işyeri, depo, antrepo, ofis ve mağazaları ile eksiksiz karşılayabilen İş Batı, size her şeyden önce zaman kazandırıyor. Mimarisinde yer alan saat kulesi ile ticari yaşamda zamanın önemini vurgulayan İş Batı, ofisle depo arasında ya da mağazayla iş yeri arasında kaybettiğiniz zamanı kazanca dönüştürüyor. İŞ BATI SİZİN İÇİN HER ŞEYİ DÜŞÜNÜYOR İŞ BATI SİZİN İÇİN HER ŞEYİ DÜŞÜNÜYOR 229 Araçlık Açık Otopark, Yatay ve Ferah Mimari, 13 Adet Fast Food Alanı, Nakliye Araçlarına Giriş-Çıkış Kolaylığı, Misafir Ağırlama Alanları, Mağazalar... İş Batı İstanbul un merkezinde, İstoç, Atatürk Havalimanı, E5 ve E6 yollarına yakın konumu ile ulaşım sorununuzu ortadan kaldırarak, size öncelikle zaman kazandırdı. 229 Araçlık Açık Otopark, Yatay ve Ferah Mimari, 13 Adet Fast Food Alanı, Nakliye Araçlarına Giriş-Çıkış Kolaylığı, Misafir Ağırlama Alanları, Mağazalar... İş Batı İstanbul un merkezinde, İstoç, Atatürk Havalimanı, E5 ve E6 yollarına yakın konumu ile ulaşım sorununuzu ortadan kaldırarak, size öncelikle zaman kazandırdı.

19 ROSE MARINE RESIDENCE ROSE MARINE RESIDENCE ÜNİTE ADEDİ : 30 ARAZİ : 3,690 m 2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2011 TESLİM TARİHİ : 2013 ÜNİTE ADEDİ : 30 ARAZİ : 3,690 m2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2011 TESLİM TARİHİ : 2013

20 KALİTE VE KONFORUN YENİ ADRESİ KALİTE VE KONFORUN YENİ ADRESİ Modern zamanın tüm ihtiyaçlarının elinizin altında olduğu, şehri şehir yapan ne varsa bir arada bulabileceğiniz ayrıcalıklı bir residence konforu Rose Marine Residence de hayat buluyor. Konforlu, şık ve modern tasarımın en güzel örneklerini sergileyen daireleri, hayatınızı kolaylaştıracak daire tasarımları, her an tüm ihtiyacınızı karşılayacak mağazaları, komşularınız ile tanışıp, sevdiklerinizle güzel anları paylaşabileceğiniz teras alanları ile hayal ettiğinizin bile ötesinde bir hayat artık çok yakında. Modern zamanın tüm ihtiyaçlarının elinizin altında olduğu, şehri şehir yapan ne varsa bir arada bulabileceğiniz ayrıcalıklı bir residence konforu Rose Marine Residence de hayat buluyor. Konforlu, şık ve modern tasarımın en güzel örneklerini sergileyen daireleri, hayatınızı kolaylaştıracak daire tasarımları, her an tüm ihtiyacınızı karşılayacak mağazaları, komşularınız ile tanışıp, sevdiklerinizle güzel anları paylaşabileceğiniz teras alanları ile hayal ettiğinizin bile ötesinde bir hayat artık çok yakında.

21 DEVAM EDEN PROJELERİMİZ DEVAM EDEN PROJELERİMİZ

22 KAVAKLI KONAKLARI KAVAKLI KONAKLARI ÜNİTE ADEDİ : 286 DAİRE 67 MAĞAZA ARAZİ : m 2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2012 TESLİM TARİHİ : 2014 ÜNİTE ADEDİ : 286 DAİRE 67 MAĞAZA ARAZİ : m2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2012 TESLİM TARİHİ : 2014

23 SİZ ÖZEL BİR YAŞAM HAYAL ETTİNİZ, BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK SİZ ÖZEL BİR YAŞAM HAYAL ETTİNİZ, BİZ GERÇEKLEŞTİRDİK Kavaklı Konakları, bugüne kadar gördüğünüz pek çok projeden farklı. Onun farkı, aileniz için hayal ettiğiniz yaşamı inşa eden detaylarında saklı. Sosyal Tesisler, Açık ve Kapalı Spor Alanları, Teras Havuzu, Çocuklara Özel Etüt Odaları, Servis Bekleme Alanları, Kreş, Çocuk Parkları, %60 Yeşil Alan, Mağazalar, Kafe ve Restoranlar, 24 Saat Güvenlik, 520 Araçlık Otopark Kavaklı Konakları, bugüne kadar gördüğünüz pek çok projeden farklı. Onun farkı, aileniz için hayal ettiğiniz yaşamı inşa eden detaylarında saklı. Sosyal Tesisler, Açık ve Kapalı Spor Alanları, Teras Havuzu, Çocuklara Özel Etüt Odaları, Servis Bekleme Alanları, Kreş, Çocuk Parkları, %60 Yeşil Alan, Mağazalar, Kafe ve Restoranlar, 24 Saat Güvenlik, 520 Araçlık Otopark AİLENİZ VE KENDİNİZ İÇİN MAKSIMUM ÖZGÜRLÜK AİLENİZ VE KENDİNİZ İÇİN MAKSIMUM ÖZGÜRLÜK Modern hayatın bize daha çok bireysel yaşama yönelik projeler sunduğu günümüzde Kavaklı Konakları Aile Benim İçin Önemlidir diyenlerin buluşma noktası oluyor. Çünkü Kavaklı Konakları kadına, erkeğe, gence ve çocuğa ayrı ayrı avantajlar sunuyor. Kavaklı Konakları nda seçkin ve ayrıcalıklı yaşam yeniden tanımlanıyor. Modern hayatın bize daha çok bireysel yaşama yönelik projeler sunduğu günümüzde Kavaklı Konakları Aile Benim İçin Önemlidir diyenlerin buluşma noktası oluyor. Çünkü Kavaklı Konakları kadına, erkeğe, gence ve çocuğa ayrı ayrı avantajlar sunuyor. Kavaklı Konakları nda seçkin ve ayrıcalıklı yaşam yeniden tanımlanıyor.

24 YAŞAMIN YENİ ÇİZGİSİ YAŞAMIN YENİ ÇİZGİSİ m 2 alan üzerinde kurulan Kavaklı Konakları nda 19 blokta konumlandırılmış 286 eşsiz konut alternatifi bulunuyor. Her ailenin ihtiyacına yönelik 105 m 2 den 223 m 2 ye kadar değişiklik gösteren, 2+1, 2+1 Dubleks, 3+1, 3+1 Dubleks ve 4+1 olmak üzere 13 farklı daire seçeneği sunan Kavaklı Konakları, kendiniz için en konforlu ve keyifli daireyi seçmenizi sağlıyor. İstanbul un hızla gelişen ve artık yeni merkezlerinden biri haline gelen Beylikdüzü nde merkezi konumu, yeşil alanları, konforlu daireleri ve pek çok sosyal avantajıyla Kavaklı Konakları sadece kendilerine özel bir yaşam düşleyenleri bekliyor m2 alan üzerinde kurulan Kavaklı Konakları nda 19 blokta konumlandırılmış 286 eşsiz konut alternatifi bulunuyor. Her ailenin ihtiyacına yönelik 105 m2 den 223 m2 ye kadar değişiklik gösteren, 2+1, 2+1 Dubleks, 3+1, 3+1 Dubleks ve 4+1 olmak üzere 13 farklı daire seçeneği sunan Kavaklı Konakları, kendiniz için en konforlu ve keyifli daireyi seçmenizi sağlıyor. İstanbul un hızla gelişen ve artık yeni merkezlerinden biri haline gelen Beylikdüzü nde merkezi konumu, yeşil alanları, konforlu daireleri ve pek çok sosyal avantajıyla Kavaklı Konakları sadece kendilerine özel bir yaşam düşleyenleri bekliyor

25 GÜL PARK YAŞAM GÜL PARK YAŞAM ÜNİTE ADEDİ : 564 DAİRE 65 MAĞAZA ARAZİ : m 2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2013 TESLİM TARİHİ : 2016 ÜNİTE ADEDİ : 564 DAİRE 65 MAĞAZA ARAZİ : m2 PROJE BAŞLANGIÇ TARİHİ : 2013 TESLİM TARİHİ : 2016

26 MUTLULUĞU DAİRE İÇİNE ALDIK MUTLULUĞU DAİRE İÇİNE ALDIK Sektörün öncü firmalarından Gül Yapı, bugün Esenyurt ta m 2 üzerinde gerçekleştireceği rezidans projesi ile yaşam kalitenizi yükseltmeye devam ediyor. Tamamlandığında; açık kapalı yüzme havuzlarından yürüyüş parkurlarına, çocuk oyun alanlarından alışveriş merkezlerine, göz kamaştıran peyzaj alanlarından pek çok ayrıcalığa, konut sahiplerinin yüzünü gülümsetecek bir yaşam Gül Park Yaşam da. Sektörün öncü firmalarından Gül Yapı, bugün Esenyurt ta m2 üzerinde gerçekleştireceği rezidans projesi ile yaşam kalitenizi yükseltmeye devam ediyor. Tamamlandığında; açık kapalı yüzme havuzlarından yürüyüş parkurlarına, çocuk oyun alanlarından alışveriş merkezlerine, göz kamaştıran peyzaj alanlarından pek çok ayrıcalığa, konut sahiplerinin yüzünü gülümsetecek bir yaşam Gül Park Yaşam da. MUTLULUK DAİRE DAİRE YAYILIYOR MUTLULUK DAİRE DAİRE YAYILIYOR Esenyurt un prestijine prestij katacak Gül Park Yaşam da m2 alan üzerinde 19 blok 564 konut alternatifi bulunuyor. 56 m2 den 180 m2 ye kadar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerinden dilediğinizle mutluluğunuzu daire içine alma sırası sizin, sizi gülümsetme sırası da bizim Esenyurt un prestijine prestij katacak Gül Park Yaşam da m2 alan üzerinde 19 blok 564 konut alternatifi bulunuyor. 56 m2 den 180 m2 ye kadar 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçeneklerinden dilediğinizle mutluluğunuzu daire içine alma sırası sizin, sizi gülümsetme sırası da bizim

27 HAYATTA EN BÜYÜK MUTLULUK GÜLÜMSETEBİLMEKTİR HAYATTA EN BÜYÜK MUTLULUK GÜLÜMSETEBİLMEKTİR Tam 30 yıldır sahip olduğumuz bu vizyon ile binlerce ailenin mutluluğuna ev sahipliği yaptık. Şimdi Gül Park Yaşam la sıra sizde. Açık kapalı yüzme havuzlarından yürüyüş parkurlarına, çocuk oyun alanlarından alış veriş merkezine, zengin peyzaj alanlarından sosyal tesislerine yüzünüzü gülümsetecek pek çok ayrıcalık burada. Sosyal Tesis, Açık ve Kapalı Yüzme Havuzları, Sauna, Hamam, SPA, Yürüyüş Parkuru, Servis Bekleme Alanları, Kreş, Çocuk Parkları, %60 Yeşil Alan, Mağazalar, Kafe ve Restoranlar, 24 Saat Güvenlik, Otopark, Otel Konforunda Residence Hizmetleri... Tam 30 yıldır sahip olduğumuz bu vizyon ile binlerce ailenin mutluluğuna ev sahipliği yaptık. Şimdi Gül Park Yaşam la sıra sizde. Açık kapalı yüzme havuzlarından yürüyüş parkurlarına, çocuk oyun alanlarından alış veriş merkezine, zengin peyzaj alanlarından sosyal tesislerine yüzünüzü gülümsetecek pek çok ayrıcalık burada. Sosyal Tesis, Açık ve Kapalı Yüzme Havuzları, Sauna, Hamam, SPA, Yürüyüş Parkuru, Servis Bekleme Alanları, Kreş, Çocuk Parkları, %60 Yeşil Alan, Mağazalar, Kafe ve Restoranlar, 24 Saat Güvenlik, Otopark, Otel Konforunda Residence Hizmetleri...

28 SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ 1 BÜYÜKÇEKMECE LİSESİ 2 MUSTAFA GÜL ÖĞRENCİ YURDU 3 BEYLİKDÜZÜ SAĞLIK OCAĞI 4 ALİ OSMAN GÜL BAŞAKŞEHİR İLKÖĞRETİM OKULU 5 BAŞAKŞEHİR LİSESİ 6 BAŞAKŞEHİR İLKÖĞRETİM OKULU 7 EYÜP SPOR KOMPLEKSİ 8 GÜL CAMİ GÜMÜŞHANE/ŞİRAN 9 GÜMÜŞHANE ŞİRAN İLKÖĞRETİM OKULU 10 TÜRKMENİSTAN OKUL 11 İSTANBUL İÇİNDEKİ BİRÇOK HASTANE BÖLÜMLERİNİN RESTORASYONU, 12 GOP SULTANGAZİ DE ASANSÖRLÜ VE YÜRÜYEN MERDİVENLİ YAYA ÜST GEÇİDİ, 1 BÜYÜKÇEKMECE LİSESİ 2 MUSTAFA GÜL ÖĞRENCİ YURDU 3 BEYLİKDÜZÜ SAĞLIK OCAĞI 4 ALİ OSMAN GÜL BAŞAKŞEHİR İLKÖĞRETİM OKULU 5 BAŞAKŞEHİR LİSESİ 6 BAŞAKŞEHİR İLKÖĞRETİM OKULU 7 EYÜP SPOR KOMPLEKSİ 8 GÜL CAMİ GÜMÜŞHANE/ŞİRAN 9 GÜMÜŞHANE ŞİRAN İLKÖĞRETİM OKULU 10 TÜRKMENİSTAN OKUL 11 İSTANBUL İÇİNDEKİ BİRÇOK HASTANE BÖLÜMLERİNİN RESTORASYONU, 12 GOP SULTANGAZİ DE ASANSÖRLÜ VE YÜRÜYEN MERDİVENLİ YAYA ÜST GEÇİDİ,

29 PLANLANAN-GERÇEKLEŞEN ALBÜMÜ PLANLANAN-GERÇEKLEŞEN ALBÜMÜ

30 SKYPORT RESIDENCE SKYPORT RESIDENCE

31 ROSE MARINE ROSE MARINE

32 OTOPORT OTOPORT

33 KAVAKLI KONAKLARI KAVAKLI KONAKLARI

34 REFERANSLAR REFERANSLAR

35 GÜL İNŞAAT A.Ş. GÜL İNŞAAT LTD. AOG İNŞAAT LTD. GÜLTAŞ İNŞAAT LTD. GÜL PROJE LİV YAPI İstanbul un silueti 30 yıldır Gül İnşaat tecrübesi ile şekil alıyor. Güçlü mimari kimliği ile Gül İnşaat; insanımıza daha yaşanabilir ve standardı yüksek yaşam alanları sunuyor. Gül İnşaat, İstanbulluların yaşam tarzını yönlendiren ve hayata değer katan projeler üretmenin gururu ile çalışmaya devam ediyor. Projeler: Loca İstanbul, Sofa Bahçeşehir, İş Mekan, Terrace Garden, Bakırköy Konakları, Yeşilköy Konakları, Metro Port, Colorist. 30 Yıldır inşaat sektörünün önemli aktörlerinden biri Gül İnşaat Mehmet Gül tarafından kurulmuş ve şimdi 4 oğlu Ahmet Gül, Metin Gül, Çetin Gül ve Nedim Gül başarılı projelere imza atarak Gül İnşaatı yarınlara taşıyor. Projeler: Flyinn, Flyinn Residence, Capacity AVM, Historia AVM, Pelican Mall, Luxist, Vista Konakları, Ataköy Suit, Yasemin Konakları, Vista Residenza, Vista Residenza-2, Vista Residenza-3, Vista Residenza-4, Costa Residenza, Villa Mare, Hilal Konakları, Kubist, Alto Casa Residenza, Pelican Hill, Pelican Hill Residence, Akretip. Temelleri 1969 yılında atılan AOG inşaat 2001 yılında kurulduğu tarihten bu yana restorasyon alanında faaliyet göstermektedir. AOG İnşaat 2001 Yılında TSK Mehmetçik Vakfı na ait ilk eski eserini restore ederek deneyim kazanmış ve o dönemden beri de Beyoğlu ve çevresinde ağırlığı restorasyon olan inşaat işleri yapmaktadır. Geçmişinden gelen deneyiminin gücü ile kurulan Gültaş İnşaat, sadece modern yapıları değil aynı zamanda modern yaşam anlayışını da inşa ediyor. Hızlı ve pratik olmayı gerektiren günümüz sosyal hayatında, insanın yaşam alanından bekleyeceği tüm çözümleri özgün mimari formları içinde sunan Gültaş İnşaat, yarattığı yaşam kompleksleri ile hayata kolaylık katıyor. Ayrıca üstün kaliteli malzemeyi üstün vasıflı iş gücü ile şekillendirerek projelendirdiği yaşam alanları, güvenli yatırım imkanı sunuyor. Projeler: Autopia, Perla Vista, Göktürk Suites, Büyükçekmece Konakları, İncirli Konakları. Başarmak için her işe bir hayalle başlamak ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çok çalışmak gerektiğini biliyoruz. Bizler 35 yıl önce ilk temelimizi atarken hissettiğimiz heyecanı hiç kaybetmedik ve kurduğumuz hayallerin peşinde koşmaktan hiç vazgeçmedik. Bugün Gül Proje olarak binlerce aileyi ev sahibi yapmış ve İstanbul un silüetini değiştiren yapı projelerini gerçekleştirmiş bir kurum olmamızın altında işte bu hayal gücü ve inançlı çalışma yatıyor. Bunca yılda on daireli apartmanlardan, yüzlerce ailenin yaşadığı sitelere ve her gün on binlerce insanın ziyaret ettiği dev alışveriş merkezlerine kadar farklı projeler inşa ettik. İşin büyüklüğü ne olursa olsun bütün projelerimizde kalite ve tasarım standartlarını hep yükselterek hayalleri, hayata dönüştürdük yılında inşaat sektöründe faaliyetlerine başlayan Şahin İnşaat Ltd. Şti. kurumsallaşmış yapısı ve çağdaş teknolojiye egemen, eğitimli kadrosu ile konut inşaatında dünya standartlarında hizmet sunmayı prensip edinerek, kuruluşundan bu yana birçok projeye imza atmıştır. Güvenilir, estetik, kaliteli üretimi hedefleyen firma; lüks konut, site, villa inşaatında ve restorasyon faaliyetlerinde uzmanlaşmıştır yılında Livyapı ismiyle güncellenen şirket, nitelikli yapı anlayışını, kusursuz alt yapı sistemleriyle birleştirir, yılların deneyimini insana saygı ilkesiyle buluşturur. Livyapı, deneyimli gayrimenkul uzmanlarının rehberliğinde alıcı ve satıcının memnuniyetini gözeten ve gayrimenkul sektörüne profesyonel bir soluk getiren farklı hizmet anlayışını sürdürmektedir. Projeler: Kalekent GÜL İNŞAAT A.Ş. GÜL İNŞAAT LTD. AOG İNŞAAT LTD. GÜLTAŞ İNŞAAT LTD. GÜL PROJE LİV YAPI İstanbul un silueti 30 yıldır Gül İnşaat tecrübesi ile şekil alıyor. Güçlü mimari kimliği ile Gül İnşaat; insanımıza daha yaşanabilir ve standardı yüksek yaşam alanları sunuyor. Gül İnşaat, İstanbulluların yaşam tarzını yönlendiren ve hayata değer katan projeler üretmenin gururu ile çalışmaya devam ediyor. Projeler: Loca İstanbul, Sofa Bahçeşehir, İş Mekan, Terrace Garden, Bakırköy Konakları, Yeşilköy Konakları, Metro Port, Colorist. 30 Yıldır inşaat sektörünün önemli aktörlerinden biri Gül İnşaat Mehmet Gül tarafından kurulmuş ve şimdi 4 oğlu Ahmet Gül, Metin Gül, Çetin Gül ve Nedim Gül başarılı projelere imza atarak Gül İnşaatı yarınlara taşıyor. Projeler: Flyinn, Flyinn Residence, Capacity AVM, Historia AVM, Pelican Mall, Luxist, Vista Konakları, Ataköy Suit, Yasemin Konakları, Vista Residenza, Vista Residenza-2, Vista Residenza-3, Vista Residenza-4, Costa Residenza, Villa Mare, Hilal Konakları, Kubist, Alto Casa Residenza, Pelican Hill, Pelican Hill Residence, Akretip. Temelleri 1969 yılında atılan AOG inşaat 2001 yılında kurulduğu tarihten bu yana restorasyon alanında faaliyet göstermektedir. AOG İnşaat 2001 Yılında TSK Mehmetçik Vakfı na ait ilk eski eserini restore ederek deneyim kazanmış ve o dönemden beri de Beyoğlu ve çevresinde ağırlığı restorasyon olan inşaat işleri yapmaktadır. Geçmişinden gelen deneyiminin gücü ile kurulan Gültaş İnşaat, sadece modern yapıları değil aynı zamanda modern yaşam anlayışını da inşa ediyor. Hızlı ve pratik olmayı gerektiren günümüz sosyal hayatında, insanın yaşam alanından bekleyeceği tüm çözümleri özgün mimari formları içinde sunan Gültaş İnşaat, yarattığı yaşam kompleksleri ile hayata kolaylık katıyor. Ayrıca üstün kaliteli malzemeyi üstün vasıflı iş gücü ile şekillendirerek projelendirdiği yaşam alanları, güvenli yatırım imkanı sunuyor. Projeler: Autopia, Perla Vista, Göktürk Suites, Büyükçekmece Konakları, İncirli Konakları. Başarmak için her işe bir hayalle başlamak ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çok çalışmak gerektiğini biliyoruz. Bizler 35 yıl önce ilk temelimizi atarken hissettiğimiz heyecanı hiç kaybetmedik ve kurduğumuz hayallerin peşinde koşmaktan hiç vazgeçmedik. Bugün Gül Proje olarak binlerce aileyi ev sahibi yapmış ve İstanbul un silüetini değiştiren yapı projelerini gerçekleştirmiş bir kurum olmamızın altında işte bu hayal gücü ve inançlı çalışma yatıyor. Bunca yılda on daireli apartmanlardan, yüzlerce ailenin yaşadığı sitelere ve her gün on binlerce insanın ziyaret ettiği dev alışveriş merkezlerine kadar farklı projeler inşa ettik. İşin büyüklüğü ne olursa olsun bütün projelerimizde kalite ve tasarım standartlarını hep yükselterek hayalleri, hayata dönüştürdük yılında inşaat sektöründe faaliyetlerine başlayan Şahin İnşaat Ltd. Şti. kurumsallaşmış yapısı ve çağdaş teknolojiye egemen, eğitimli kadrosu ile konut inşaatında dünya standartlarında hizmet sunmayı prensip edinerek, kuruluşundan bu yana birçok projeye imza atmıştır. Güvenilir, estetik, kaliteli üretimi hedefleyen firma; lüks konut, site, villa inşaatında ve restorasyon faaliyetlerinde uzmanlaşmıştır yılında Livyapı ismiyle güncellenen şirket, nitelikli yapı anlayışını, kusursuz alt yapı sistemleriyle birleştirir, yılların deneyimini insana saygı ilkesiyle buluşturur. Livyapı, deneyimli gayrimenkul uzmanlarının rehberliğinde alıcı ve satıcının memnuniyetini gözeten ve gayrimenkul sektörüne profesyonel bir soluk getiren farklı hizmet anlayışını sürdürmektedir. Projeler: Kalekent

Doğaya komşu konforlu bir yaşam

Doğaya komşu konforlu bir yaşam Doğaya komşu konforlu bir yaşam Sevdiklerinizle birlikte gürültüden, karmaşadan uzak yeşilin huzur veren doğası, gökyüzünün ferahlatan maviliğini yaşayacağınız, özel yaşam alanlarımızda keyifle vakit geçirebileceğiniz

Detaylı

İstanbul u kıskandıracak bir kent!

İstanbul u kıskandıracak bir kent! İstanbul u kıskandıracak bir kent! 100.000 m² arazi çocukken hep resmini çizdiginiz YESiLLER icinde BiR EV VARDI iste bu ev O EV 73.000 m² peyzaj Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup gereklilik halinde

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Çağdaş yaşamlar kurar.

Çağdaş yaşamlar kurar. Çağdaş yaşamlar kurar. Hayata bakışınızı değiştiren fikirler... Günümüz insanının ihtiyaçları da zevkleri de artık çok daha farklı. Bütün bu beklentilere cevap veren tasarımları hayata geçirmek ise günümüzde

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE!

NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! NİVO ATAKÖY. ŞİMDİ YAŞAMA SIRASI SİZDE! ESKİ ATAKÖYLÜLER BİLİR ATAKÖY AYRICALIKLI BİR YAŞAMIN SİMGESİDİR. Modern şehir hayatının simgesi olan bu huzurlu semtte, yeni bir yaşam alanı doğuyor. Ataköy ün

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Saygılarımı Sunarım. Ali BEYAZ Yönetim Kurulu Başkanı

Saygılarımı Sunarım. Ali BEYAZ Yönetim Kurulu Başkanı Yepyeni yaşamlar 42 yıllık deneyimi ile inşaat sektörünün öncü firmalarındanız. Kurulduğu günden bu yana binlerce kişinin mutluluğu için dünya standartlarında kaliteli ve modern yaşam alanları oluşturmaya

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

* Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. * Yukarıdaki görseller tanıtım amaçlı olup, Pearl İnşaat teknik gereklilik halinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. GELECEK İÇİN PANORAMA YA GELECEKSİNİZ... Metro ve tramvay ın kesiştiği, İstanbul un

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! HELENIUM WINGS BASIN BÜLTENİ 21 MAYIS 2011 Helenium Wings in Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! 17 yılı aşkın sektör deneyimi ile Helenium Park, Helenium Life, Helenium Sun, Helenium

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok.

Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. Merkez Ofis: Ortacami Mah. Kolordu Cad. Ziver Bey İş Merkezi No: 66 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Şantiye: 100. Yıl Mah. Yekta Kara Sok. No:1 Süleymanpaşa Tekirdağ (tümenin Karşısı) Tel: 0282 261 4927 Gsm: 0532

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip

Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Boğaziçi Köprüsü 7 6 1. Kakıköy İskelesi 2. Ataşehir 3. Medipol Hastanesi 4. Optimum AVM Sunduğu tüm avantajların yanı sıra, lokasyonu ile de benzersiz özelliklere sahip Anadolu yakasının merkezine hakim

Detaylı

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık

Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Daha Fazlası İçin Bu Eşsiz Manzarayı Hill Kartal la Tamamladık Adaları gören bu eşsiz manzara, huzur dolu bir yaşam alanı, karlı bir yatırım, ulaşımı kolay bir konum, hayatınıza renk katacak teknolojik

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I

D E Ğ İ Ş İ M B A Ş L A D I DEĞİŞİM BAŞLIYOR Karakteristik mimari tasarımı, sosyal olanakları ve özel lokasyonu ile yaşamı alanı kavramını yeniden tanımlayan REAL CITY; 3 blok, 196 daire, 26 mağaza, çocuk parkı, spor salonu, otoparkı

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

ELEGANT URLA

ELEGANT URLA 0232 204 04 04 www.gencerinsaat.net ELEGANT URLA GENCER İNŞAAT GENCER İNŞAAT . GENCER İNŞAAT GÜVENCESİYLE URLA KUŞÇULAR DA YEPYENİ BİR YAŞAM MERKEZİ KURULUYOR... 1 2 DOĞANIN İÇİNDE, LÜKS VE AYRICALIKLI

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR

Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR Isparta nın Yeni Yaşam Merkezi İYİ FİKİRLER, İYİ HAYATLAR MERHABA ISPARTA Isparta da yakında yepyeni bir yaşam başlayacak. Konut standartlarını yükselten modern mimarisi, olanakları ve kalitesiyle Centrum

Detaylı

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI

2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 2. ETAP YATIRIM FIRSATI BAŞLADI 444 47 55 GELECEĞENİZE DOĞRU YATIRIM YAPIN... Samsun un en hızlı gelişen Atakum un en yeşil ve merkezi noktalarından biri, sizin için hayatı kolaylaştırırken, aynı zamanda

Detaylı

SERDİVAN Küçük Bir Cennet...

SERDİVAN Küçük Bir Cennet... SERDİVA Küçük Bir Cennet... SAKARYA I TEKTAŞI SERDİVA DA... 5 yıldızlı yaşam sizi bekliyor. Yeni yaşam trendi Serdivan Gölbaşı Konakları, tüm beklentilerinizin üzerine çıkmak için yükseliyor. Serdivan

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

www.parkroyalpendik.com

www.parkroyalpendik.com www.parkroyalpendik.com İ N Ş A A T K O N S O R S İ Y U M U Şiirlerdeki ve değişerek modernleşen İstanbul u yaşamaya hazır mısınız? Evin içinde bir oda, odada İstanbul Odanın içinde bir ayna, aynada İstanbul

Detaylı

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı...

Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Konforun tam yeri, yatırımın tam zamanı... Adnan Kahveci nin en nezih bölgesinde yer alan ve modern hayat tarzının tüm özelliklerini barındıran yepyeni bir yaşam alanı Alya Penta Beylikdüzü vadi projesine

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Şehir yeni bir mimari tasarımı karşılamaya hazırlanıyor Beylikdüzü nde yeni bir kültür... Nevsa Konakları; İstanbul un yeni yüzü Beylikdüzü nde, eşsiz konumu,

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri.

TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri. TRABZON UN İNCİSİ SÜRMENE DE KALİTELİ BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR. SANKA Evleri www.sankainsaat.com Fırsatlarla Dolu SANKA EVLERİ ne Hoş Geldiniz www.sankainsaat.com SANKA Evleri Sanka Evleri Projemiz

Detaylı

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR...

URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... URLA DA SEVGİ DOLU YENİ BİR YAŞAM BAŞLIYOR... İzmir in URLA başta olmak üzere birçok birbirinden güzel ilçelerinde modern,sıcak ve kaliteli yeni yaşam alanları inşa etmek üzere 2007 yılında fiili çalışmalarına

Detaylı

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS.

NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. NE SÖYLENSE AZ. KARŞINIZDA DOĞAŞEHİR PLUS. Yenişehir Gayrimenkul Otelcilik İnşaat San. ve Tic. A.Ş. mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri

Detaylı

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje

Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Yaşamınıza Renk Katacak Bir Proje Ankara nın yeni gözdesi Yaşamkent te alışılmadık bir mimari anlayışla yükselen YaşamKule, konsepti, yaşama alanları, alışveriş merkezi ve sosyal donatılarıyla başkente

Detaylı

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi 4.500 m2 arazi üzerine kurulu, 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan sosyal aktiviteli Mirage Marina Bodrum; Bardakçı Koyu nda, sırtını ormana dayamış,

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

www.avrupakonutlariyamanevler.com BİZ ARTAŞ IZ Artaş İnşaat olarak 40 yıllık bilgi ve birikimle oluşturduğumuz, Avrupa Konutları çatısı altındaki gülen yüzleri gördükçe, çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı

Detaylı

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR ÖNCE DÜŞLER VARDI Çok değil, 2007 yılında bir düş kurduk. İnşaat sektöründe edindiğimiz deneyim ve bize duyulan güvenden güç alarak, hayatlara renk katacak farklı

Detaylı

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir.

Ülkesine değer katmayı amaçlayan kuruluşumuz, sektöründe sağlam ve istikrarlı adımlarla ilerleyişine devam etmektedir. Firmamız, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Mezunu Mehmet MEÇİN ve Ortadoğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunu kardeşi Mansur MEÇİN ortaklığı ile kamu ve özel sektöre her türlü

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

Sahip olduklarının değerini bilenler için...

Sahip olduklarının değerini bilenler için... Sahip olduklarının değerini bilenler için... 53 Değeri sürekli artan prestijli bir yatırım Beyyapı Armonia Evleri nde konforlu bir yaşamın ayrıcalıklı detayları bir arada. Kentin en gözde yaşam alanı

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR!

BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! BÜYÜYEN TÜRKİYE NİN GÜÇLÜ PROJELERİNDE MAKYOL İMZASI VAR! Makyol olarak; hayata geçirdiğimiz dev projeler ile Türkiye'nin lider konumdaki taahhüt şirketleri arasında yer almaktayız. Yapımında uzmanlaştığımız

Detaylı

Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı!

Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı! Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı! Tabiat Her Canlının Evidir... Doğanın yaşam fışkıran renklerinden ilham aldığımız Eston Şehir Koru da, sizin de bir yuvanız olsun! Koru lu Düzene Geçmenin Tam Zamanı!

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... AZEL Urhan KULE çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... yeşilin huzuruna uzanan mimari tasarım... Sizi başka bir yaşama, AZEL Urhan Kule nin yeşil dünyasına

Detaylı

Pencereniz adalara açılsın!

Pencereniz adalara açılsın! Pencereniz adalara açılsın! Dört dörtlük Yaşanılır daireler 2 3 KURUMSAL LOKASYON VE ULAŞIM PEYZAJ VE SAHİL SOSYAL YAŞAM ALANLARI içindekiler 09 11 15 17 21 23 27 29 MARİN PENDİK YATIRIM DEĞERİ KONSEPT

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR...

LÜKS, LOCA ŞİRİNKÖY İLE YENİDEN TANIMLANIYOR... MÜKEMMELİ VE KUSURSUZU ARAYANLAR İÇİN, BİLİNEN STANDARTLARIN ÜSTÜNDE KALİTELİ BİR YAŞAMIN KAPILARINI AÇIYOR. LÜKS, İLE YENİDEN TANIMLANIYOR... SADECE ON İKİ SEÇKİN AİLEYE! Yeni lüks, hiç beklemediğiniz

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

Hayat boyu, hayat dolu!..

Hayat boyu, hayat dolu!.. Hayat boyu, hayat dolu!.. KAYSERİ: Sivas Caddesi İpeksaray AVM A Kule 5. Kat Melikgazi - Kayseri Tel. +90352 224 24 10 Fax. +90352 224 2412 İSTANBUL: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Caddesi

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor.

Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Milano da tasarlandı; Ankara İncek te hayat buluyor. Başkentin yatay konseptte tasarlanmış ilk villa projesi ERKANLI Villa Vetro, Ankara ya temiz havasıyla soluk veren İncek te sizlerle buluşuyor. Erkanlı

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

yesill residence marmarisyapi.com

yesill residence marmarisyapi.com yesill residence marmarisyapi.com Kalite ve Güven inşa eder Marmaris Yapı, Girginçler Turizm A.Ş ve Muzaffer Özlü ortaklığında,2008 yılında kurulmuş bir gayrimenkul inşa ve satış şirketidir.kurulduğu tarihten

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var...

Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... Düşlerinizin ötesinde bir gerçek var... 357 ayrıcalıklı daireden oluşan konut yaşamı, 52 ticari alanı ve cadde üstü yaşamı ile Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir in standatlarını, sizin de yaşam kalitenizi

Detaylı

www.esmarinkonaklari.com

www.esmarinkonaklari.com www.esmarinkonaklari.com GENEL BİLGİLER ES MARIN KONAKLARI 8262 m 2 arsa alanı, 23754,68 m 2 inşaat alanından oluşuyor. Ferah bir yaşam sürmeniz için sitenin %60 ı yeşil alanlar ve sosyal aktiviteleriniz

Detaylı

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111

WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ ~ EMLAK 34 ~ Telefon:212-875 30 40 www.emlak34.com.tr. İlan No:f-321780-285 Referans No:WS-111 I WEST SİDE STANBUL BEYLİKDU ZU PROJESİ Satılık - Apartman Dairesi 9,011,111 TL 169 m2 İstanbul / Beylikdüzü Oda Sayısı : 3 KADİR ÖZEL Telefon 212-875 55 57 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 2 Yapının Şekli

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı