ŞİRİNLER ANASINIFI AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ"

Transkript

1 ŞİRİNLER ANASINIFI AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

2 HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: TİK TAK SAATİM KAÇ? Zaman kavramını tekrar edelim. (Dün- bugün- yarın, Sabah-öğle-akşam, gecegündüz, saat) Dünya nın kendi etrafında dönüşü bir gün sürer, bir gün 24 saattir. Dünya nın Güneş etrafında bir kez dönüşü ise tam bir yıl sürer. Böylece mevsimler oluşur. Bir yıl 365 gün 6 saattir. Dünya nın Güneş etrafında dönüşünde Güneş gören kısımlarda gündüz, Güneş görmeyen kısımlarda ise gece oluşur. Dünya küresi ve bir fener alalım, sınıfımızı karartalım, gece-gündüz oluşumunu gözlemleyelim. Saat ne işe yarar? Saat olmasaydı ne olurdu?(scamper Çalışması) Sabah yediğimiz öğüne kahvaltı, öğlen yediğimiz öğüne öğle yemeği, öğlen ve akşam arasında yediğimiz ara öğüne ikindi çayı, akşam yediğimiz öğüne akşam yemeği deriz. Saat çeşitlerini tanıyalım. Kol saati, duvar saati, masa saati, dijital saat, kum saati, vs Tam saatleri öğreniyoruz. 2. HAFTA: KITALARDA KEġĠF Dünya üzerinde hangi kıtalar vardır? Harita nedir, ne işe yarar? Dünya haritasını ve küresini inceliyoruz. Farklı kıtalarda hatta ülkelerde yaşayan insanların dili, kıyafet seçimleri, dansları, marşları o ülkelere göre değişir. Dünya üzerinde kaç dil vardır? Neden bu kadar çok dil vardır?( Scamper Çalışması) Biz Türkçe konuşuyoruz ama İngilizce de öğreniyoruz. Neden? Çinliler, Araplar, Hintliler, Almanlar vs. hangi dili konuşuyor? Bu dilleri biz anlayabilir miyiz? Yabancı dildeki şarkıları dinliyoruz.

3 3.HAFTA: NESLĠ TÜKENMĠġ VE TÜKENMEKTE OLAN HAYVANLAR Nesli tükenmiş ne demektir? Hayvanların nesli neden tükenir? Nesli tükenme tehlikesi altında olan en bilinen hayvanlar ise; penguen, koala, panda, Akdeniz foku, kutup ayısı, mavi balina, caretta caretta, kivi kuşu, kelaynak. En bilinen nesli tükenmiş hayvanlar dinozor ve mamut. Peki dodo kuşunu duydunuz mu, onun da nesli tükenmiş. Peki, dünya üzerinde sadece 400 kelaynak kuşunun kaldığını biliyor muydunuz? (100 ü Türkiye- Birecik te sağlıklı bir şekilde yaşamaktadır.) 4.HAFTA: GÖKKUŞAĞININ TÜM RENKLERİ DÜNYA ÇOCUKLARI Gökkuşağında birçok renk vardır, her biri tek başına eşsiz ve özeldir. Yan yana geldiklerinde harika bir manzarayı yani gökkuşağını oluştururlar. Tıpkı gökkuşağı gibi dünyadaki farklı insanlarda bir araya geldiklerinde böyle sevimli bir manzara oluştururlar. İnsanların deri renkleri, gözleri, saçları, giyinişleri farklı da olsa içlerinde aynıdırlar. Her insanın gözleri görmek, derileri hissetmek içindir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Bu bayramı bize Atatürk armağan etti. Dünya üzerinde tek örneği olan bu bayramı Atatürk neden bize armağan etmiş olabilir? Tüm dünya çocukları bu bayramı nasıl kutluyor? Belirli Gün ve Haftalar: Dünya kitap haftası ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

4 5.HAFTA: PARA NE ĠġE YARAR? PARA BĠRĠMLERĠ Çocuklarımızın parayla ilgili düşüncelerini alalım. Para nedir? Neden gereklidir? Parayı bir şeyler alabilmek için kullanırız. Örneğin marketten yiyecek, mağazadan kıyafet ya da benzin istasyonundan benzin almak için para ödememiz gerekir. Para bize nereden gelir? Çalışarak para kazanmamız gerekir. Çalışıp kazandığımız parayı, bankalardan ve bankamatiklerden çekeriz. Farklı ülkelerin çeşitli para birimleri olur. Bizim ülkemizde Türk Lirası kullanılır. Para birimleri için bazı semboller kullanılır. Örneğin;Türk Lirasının sembolü ile gösterilir. Kumbara ne işe yarar? Şimdi Türk lirasında neler, kimler var inceleyelim. Ayın Kavramları: Sayı kavramı, alçak-yüksek, aynı-farklı, uzak-yakın, tek-çift, zayıf-şişman, güzel-çirkin, parça-bütün, tam-yarım-çeyrek. AYIN PROJESİ: 23 NİSAN DÜNYA ÇOCUKLAR AYIN HAYVANI:DİNAZOR AYIN PARTİSİ:23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BALOSU YAPIYORUZ.(22 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ ÇOCUKLARIMIZIN BALO KIYAFETLERİ İLE GELMELERİNİ RİCA EDERİZ.)

5 DAVRANIŞ EĞİTİMİ KONULARIMIZ TOPLUMSAL YAŞAM KURALLARI Alışverişte, markette, bankada, okulda, otobüs beklerken sıraya girip sıramızı beklememiz gerekir. Diğer insanların haklarına saygılı davranmalıyız. Sinema ve tiyatro salonlarında sessiz ve düzenli bir şekilde gösteriyi izlemeli, mısır, cips gibi şeyler yerken gürültü çıkarmamaya, dökmemeye dikkat etmeliyiz. Yardımlaşma çok güzel bir davranıştır. Evimizde hepimizin yapacağı işler vardır. Ev işlerinde annemize ve büyüklerimize yardım edersek hem kendimizi hem de onları mutlu ederiz. Anne babamıza, kardeşimize ya da başkalarına ait özel eşyaları karıştırmamalıyız. Başkalarının eşyalarını onlardan izinsiz kullanmamalıyız. Böyle yaparsak onların üzülmelerine neden olabiliriz. Yemekten önce sofrayı hazırlarken bizler de kaşık ve çatalları masaya taşıyarak yardım edebiliriz. Yemeğe ailemizle hep birlikte başlayarak yemek hepimizi çok mutlu eder.. Yemek yerken gerektiği kadar ve az konuşmalıyız. Yemeğimizi masada oturarak yemeliyiz. Yemek yedikten sonra yemeği bizim için hazırlayan kişilere, anne ve babamıza teşekkür etmeliyiz ve masanın toplanmasında onlara yardımcı olmalıyız.. Akşam yemeklerimizi ailemizle birlikte aynı masada yemeliyiz. Tabağımıza yiyebileceğimiz kadar yemek alıp tabağımızdakileri bitirmeliyiz. gibi) Trafiğe çıkan bütün sürücüler ve yayalar trafik kurallarına uymalıdır. Trafik işaretleri tüm sürücü ve yayalara nerede ve nasıl davranmaları gerektiğini hatırlatır. Bu kurallara mutlaka uyulmalıdır. Cadde ve sokaklarda karşıdan karşıya geçerken, yeşil ışığın yanmasını beklemeliyiz. Karşıya geçerken varsa mutlaka üst geçitleri kullanmalıyız. Dışarıda anne ve babamızın elini bırakmamalı ve onlardan uzaklaşmamalıyız. Ailemizin izni olmadan hiç kimsenin verdiği yiyecek ve içeceği almamalıyız. (son kullanma tarihi geçmiş olabilir, bize zarar verebilir.) Ailemizin izni olmadan kesinlikle yabancı insanlarla başka yerlere gitmemeliyiz. Bütün çocuklar oyun oynamayı sever. Oyun yerlerini seçerken dikkatli olmalı yol ve caddelerde oyunlar kurmamalıyız. Yolda koşmamalıyız. Düşüp yaralanabiliriz. Yüksek yerlere ve ağaçlara tırmanmamalıyız.

6 Eşyalarımızı, oyuncaklarımızı, kitaplarımızı, giysilerimizi dikkatli kullanmalıyız. Kullanmadığımız eşyaları bizden daha çok ihtiyacı olan insanlara verdiğimizde hem iyilik yapmış oluruz hem de büyük bir yardımda bulunmuş oluruz. İhtiyaç duymadığımız eşyaları ihtiyaç duyanlarla paylaşabiliriz. SANAT ETKİNLİKLERİMİZ Origami ile Dinazor yapıyoruz. Dünyamız ve Gezegenler projesini yapıyor. Boyutlu saat yapıyoruz. Dergi ve gazetelerden kestiğimiz resimler ile Hayvanlar Albümü oluşturuyoruz. BİLİŞSEL ETKİNLİKLERİMİZ Kitap çalışmaları Dikkat geliştiren çalışmalardan resmi hafızaya alma ve iki resim arasındaki farkı bulma çalışması, Farklı düşünme etkinlikleri Scamper Kavramları çalışmaları,, Nokta tamamlama çalışması, Masa başı eğitici oyunlar, Problem çözme etkinlikleri yapıyoruz. TÜRKÇE DİL ETKİNLİKLERİ Sesli hikayeler dinliyoruz. Ses çalışmaları yapıyoruz. Hikaye tamamlama etkinlikleri yapıyoruz. Bak-Anlat etkinlikleri yapıyoruz. İNTERAKTİF GÖRSEL SUNULAR Ayın hayvanı Dinazor ile ilgili görsel sunu Dünyamız ve Gezegenler hakkında power point sunu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı videosu

7 Beyin Fırtınası Çalışması; Saat ne işe yarar? Saat olmasaydı ne olurdu? Dünya üzerinde kaç dil vardır? Neden bu kadar çok dil vardır? Sizce Atatürk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını neden çocuklara armağan etmiş? Bütün hayvanların nesilleri tükense ne olur? AYIN NOTLARI PAZARTESĠ GÜNLERĠ ÖDEV DOSYALARIMIZI GETĠRMEYĠ UNUTMUYORUZ. 2 NĠSAN PERġEMBE GÜNÜ EVĠMĠZDEKĠ SAATLERDEN BĠRĠNĠ GETĠRĠYORUZ. 14 NĠSAN SALI GÜNÜ GAZETE VE DERGĠLERDEN KESTĠĞĠMĠZ HAYVAN RESĠMLERĠNĠ GETĠRĠYORUZ. 22 NĠSAN ÇARġAMBA GÜNÜ BALO ĠÇĠN KIYAFETLERĠMĠZĠ GĠYEREK OKULA GELĠYORUZ. 28 NĠSAN SALI GÜNÜ MARKETE GĠDEREK ALIġVERĠġ YAPACAĞIZ. ALIġVERĠġ LĠSTELERĠMĠZĠ UNUTMUYORUZ.

8 BRANġ DERSLERĠMĠZ ĠNGĠLĠZCE 1.HAFTA:Learning weather vocarbulary 2.HAFTA: Making a role play about the unit. 3.HAFTA: Learning a song about the unit. 4.HAFTA:Making a Project about the unit OYUN VE HAREKET EĞĠTĠMĠ 1. HAFTA: Top atma çalıģmalarına örnek olarak At Otur oyunu oynuyoruz. 2.HAFTA: Topu yakalama çalıģmalarına örnek olarak Hedefe At oyunu oynuyoruz. 3.HAFTA: Topu sürme çalıģmalarına örnek olarak Koruma Kale oyunu oynuyoruz. 4.HAFTA:Topa vurma ve pas atma çalıģmalarına örnek olarak Pas YarıĢı yapıyoruz. SATRANÇ 1.HAFTA:Öğrendiğimiz taģları gözden geçiriyoruz. 2.HAFTA:Satranç hamlelerimi bilgisayar ortamında karģılıklı olarak yapıyoruz. 3.HAFTA:Satranç Ģarkısı öğreniyoruz. 4.HAFTA: TaĢlarla ilgili canlandırma yapıyoruz. GÖRSEL SANATLAR 1.HAFTA:Balık çalıģması yapıyoruz. 2.HAFTA: Baharda Dünyamız yapıyoruz. 3.HAFTA: 23 Nisan Çocuk Bayramı konulu resim yapıyoruz. 4.HAFTA: Ağaç soyutlama* konulu resim yapıyoruz.

9 BĠLĠġĠM TEKNOLOJĠLERĠ 1. HAFTA: Ms Paintte çocuk resimleri çiziyoruz. 2. HAFTA: Trafik cdsindeki oyunları oynuyoruz. 3. HAFTA: sitesindeki 23 Nisan oyunlarını oynuyoruz. 4. Ms Paintte 23 Nisan konulu resim çiziyoruz. DANS 1.,2.,3., ve 4. HAFTA: Gösteri çalışmalarına devam ediyoruz. MÜZĠK 1.HAFTA: Si Notasını öğreniyoruz. 2.HAFTA:Piyano çalıyoruz. 3.HAFTA: 23 Nisan Ģarkısı öğreniyoruz. 4.HAFTA: 23 Nisan Ģarkısını söylüyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ UTKU ANAOKULU 48-60 AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: TİK TAK SAATİM KAÇ? Zaman kavramını tekrar edelim. (Dün- bugün- yarın, Sabah-öğle-akşam, gecegündüz, saat) Dünya küresi

Detaylı

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

UTKU ANAOKULU AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ UTKU ANAOKULU 60-66 AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: TİK TAK SAATİM KAÇ? Sohbet Konularımız; Zaman kavramını tekrar edelim. (Dün- bugün- yarın, Sabah-öğle-akşam, gecegündüz,

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ AFTANIN KONULARI 1. HAFTA: TİK TAK SAATİM KAÇ? Sohbet Konularımız; Zaman kavramını tekrar edelim. (Dün- bugün- yarın, Sabah-öğle-akşam, gecegündüz,

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: DNA YA YOLCULUK VE BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM? Sohbet Konularımız; DNA nedir, neye benzer, gözle görebilir miyiz? Neden

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: DNA YA YOLCULUK VE BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM? Sohbet Konularımız; Daha doğmadan kız mı erkek mi olacağımızı da tek bir

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ Anneler gününüz kutlu olsun HAFTANIN KONULA RI 1. HAFTA: İYİ Kİ VARSIN ANNECİĞİM Bizi dünyaya annelerimiz getirdi. Annelerimizin karnında 9 ay

Detaylı

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI)

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI) HAFTANIN KONULARI 1-7 EKİM SONBAHAR MEVSİMİNİ TANIYORUZ Sohbet Konularımız; Sonbahar mevsimi. Neden yağmur yağar? Rüzgar çıkıyor ağaçların yaprakları dökülüyor. Göçmen kuşlar leylek, güvercin, guguk, kırlangıç,

Detaylı

UTKU ANASINIFI AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

UTKU ANASINIFI AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ UTKU ANASINIFI 48-60 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: DNA YA YOLCULUK VE BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM? Sohbet Konularımız; Daha doğmadan kız mı erkek mi olacağımızı da tek bir gen

Detaylı

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI)

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI) HAFTANIN KONULARI 5-9 EKİM SONBAHAR MEVSİMİNİ TANIYORUZ Sohbet Konularımız; Sonbahar mevsimi. Neden yağmur yağar? Rüzgar çıkıyor ağaçların yaprakları dökülüyor. Göçmen kuşlar leylek, güvercin, guguk, kırlangıç,

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: DNA YA YOLCULUK VE BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM? DNA nedir, neye benzer, gözle görebilir miyiz? Neden birbirimize benzemiyoruz?

Detaylı

HAFTANIN KONULARI 1-10 EKİM FOTOĞRAFÇILIK SANATINI TANIYORUZ 13-17 EKİM DÖRT ELEMENT: HAVA SU TOPRAK ATEŞ

HAFTANIN KONULARI 1-10 EKİM FOTOĞRAFÇILIK SANATINI TANIYORUZ 13-17 EKİM DÖRT ELEMENT: HAVA SU TOPRAK ATEŞ HAFTANIN KONULARI 1-10 EKİM FOTOĞRAFÇILIK SANATINI TANIYORUZ Sohbet Konularımız; Farklı fotoğraf makinelerini izlediğimiz slaytlarla tanıyoruz. Gerçek fotoğraf makinelerini inceliyoruz. Fotoğraf sanatçılarının

Detaylı

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI)

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI) HAFTANIN KONULARI 1-10 EKİM SONBAHAR MEVSİMİNİ TANIYORUZ Sohbet Konularımız; Sonbahar mevsimi. Neden yağmur yağar? Rüzgar çıkıyor ağaçların yaprakları dökülüyor. Göçmen kuşlar leylek, güvercin, guguk,

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ Anneler gününüz kutlu olsun HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: ĠYĠ KĠ VARSIN ANNECĠĞĠM Sohbet Konularımız; Bizi dünyaya annelerimiz getirdi. Annelerimizin

Detaylı

EKİM 2015/2016 ANASINIFI BÜLTENİ. Ekim 2015 Bülten

EKİM 2015/2016 ANASINIFI BÜLTENİ. Ekim 2015 Bülten EKİM 2015/2016 ANASINIFI BÜLTENİ AYIN TEMASI -Ben kimim ve fiziksel özelliklerim -Ailem -Sonbahar Mevsimi -29 Ekim Cumhuriyet Bayramı BEN KĠMĠM VE AĠLEM Aile resimlerimizi okula getirerek ailemizi arkadaşlarımıza

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY MART AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY MART AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY MART AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: SAĞLIKLI YAŞAMA DOĞRU GİDERKEN Sağlıklı olabilmek için yapmamız gerekenler nelerdir? Sebze meyve yiyip düzenli ve dengeli

Detaylı

UTKU ANASINIFI AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

UTKU ANASINIFI AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ UTKU ANASINIFI 60-66 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: DNA YA YOLCULUK VE BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM? DNA nedir, neye benzer, gözle görebilir miyiz? Neden birbirimize benzemiyoruz?

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ Anneler gününüz kutlu olsun 1. HAFTA: ĠYĠ KĠ VARSIN ANNECĠĞĠM HAFTANIN KONULARI Bizi dünyaya annelerimiz getirdi. Annelerimizin karnında 9 ay

Detaylı

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR ġubat 2017 BÜLTENĠ 30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESĠ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIġMALAR Büyük küçük 1 2 3 sayıları bulalım. CD den hikaye dinleyelim Sevimli dostlarımız OKULA GETĠRECEKLERĠMĠZ

Detaylı

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir?

3 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? 3 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, özelliklerim, görünümümdeki değişiklikler nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile ve aileyi

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ ŞEKERLİK EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18 25 Salı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU OCAK AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: DNA YA YOLCULUK VE BEN NASIL DÜNYAYA GELDİM? Sohbet Konularımız; Daha doğmadan kız mı erkek mi olacağımızı da tek bir

Detaylı

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OCAK 2017 BÜLTENİ 02 06 OCAK OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESİ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR Günler tekerlemesini söyleyelim. İpin altından geçelim. Oyun hamurundan balık yapalım. Yeni yıl geldi

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU

ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ Babalar gününüz kutlu olsun HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: YAġASIN BAHÇE OYUNLARI Sohbet Konularımız; En sevdiğimiz bahçe oyunları hangileridir?

Detaylı

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA KIŞ MEVSİMİ *Kışın kullandığımız kıyafetler *Kış sebze-meyveleri *Kış mevsiminde kullandığımız eşyalar 2.HAFTA

Detaylı

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ -Sayılar (4-5-6) KAVRAMLARIMIZ -Sıcak-Soğuk -Şekiller: Üçgen -Önce-Sonra -Sıcak-Soğuk-Ilık -Sabah-Öğle-Akşam -Gece-Gündüz -Karanlık-Aydınlık -İç-Dış -Uzak-Yakın

Detaylı

HAFTANIN KONULARI 1-7 EKİM FOTOĞRAFÇILIK SANATINI TANIYORUZ EKİM DÖRT ELEMENT: HAVA SU TOPRAK ATEŞ

HAFTANIN KONULARI 1-7 EKİM FOTOĞRAFÇILIK SANATINI TANIYORUZ EKİM DÖRT ELEMENT: HAVA SU TOPRAK ATEŞ HAFTANIN KONULARI 1-7 EKİM FOTOĞRAFÇILIK SANATINI TANIYORUZ Sohbet Konularımız; Farklı fotoğraf makinelerini izlediğimiz slaytlarla tanıyoruz. Gerçek fotoğraf makinelerini inceliyoruz. Fotoğraf sanatçılarının

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

İSTNBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU BALIKLAR SINIFI NİSAN AYI KAVRAM VE ŞARKILARI

İSTNBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU BALIKLAR SINIFI NİSAN AYI KAVRAM VE ŞARKILARI İSTNBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU BALIKLAR SINIFI NİSAN AYI KAVRAM VE ŞARKILARI Renk: Sarı, mavi, yeşil Zıt: İnce-kalın, geniş-dar, az-çok, boş-dolu, önünde-arkasında, içinde-dışında,

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar, arı tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar, arı tekerlemelerini FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar, arı tekerlemelerini ögreniyorum. Bilmeceler:Beyin

Detaylı

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? ANNELER GÜNÜ TRAFİK VE TAŞITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını

Detaylı

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI 2017 MAYIS/ 1. HAFTA KONU 01.05.2017 02.05.2017 03.05.2017 04.05.2017 05.05.2017 RESMİ TATİL SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI HALK LARI (ÖZKAN

Detaylı

2010 2011 EĞĠTĠM YILI 6 YAġ SINIFI NĠSAN AYI EĞĠTĠM PROGRAMI

2010 2011 EĞĠTĠM YILI 6 YAġ SINIFI NĠSAN AYI EĞĠTĠM PROGRAMI 2010 2011 EĞĠTĠM YILI 6 YAġ SINIFI NĠSAN AYI EĞĠTĠM PROGRAMI 04 NĠSAN PAZARTESĠ 05 NĠSAN SALI 06 NĠSAN ÇARġAMBA 07 NĠSAN PERġEMBE 08 NĠSAN CUMA CUMARTESĠ- PAZAR KONUMUZ: Doğa Canlanıyor, İlkbahar Mevsimi

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl, kuş, kelebek tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ 03.10.2016 04.10.2016 05.10.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ *Sabah sporu ile güne başlanır. *Dünya çocuk günü ile

Detaylı

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.)

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.) YEŞİLAY HAFTASI 2017 MART / 1. HAFTA KONU 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI Yapabildiklerimiz neler? İlerde büyüdüğümüz zaman yapabilecek olduklarımız

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile Ağaçta Bir Tırtıl, Tık Tık, Meyveler, Top, Elma, Soru adlı

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: TRAFİK HAFTASI-ANNELER GÜNÜ-19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI-MÜZELER HAFTASI ÖĞRENME TAKVİMİ 02.05.2017 -Helikopter resmi sulu boya ile boyanır. -Trafik haftası hakkında sohbet

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile karga, komsu kayikci oyun leylek tekerlemelerini ögreniyorum.

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: YAZ, ANNELER GÜNÜ, MÜZELER HAFTASI, ENGELLİLER HAFTASI, TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 03.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Çocuklarla sabah sporu yapılır. çeşitli bilmeceler sorulur. Hikaye

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Yardımlaşalım adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler: şeker,

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ,CUMHURİYET HAFTASI 03.10.2016 04.10.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ *Sabah sporu ile güne başlanır. *Dünya çocuk günü ile ilgili sohbet ediyoruz. *Dünya

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Yapboz köşesi Uzay köşesi Yerli Malı köşesi Zaman araçları köşesi Evcilik köşesi Kitap köşesi Blok köşesi Trafik

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 30 EYLÜL PAZARTESİ 01 EKİM SALI 02 EKİM ÇARŞAMBA 03 EKİM PERŞEMBE 04 EKİM CUMA CUMARTESİ-PAZAR HAFTANIN KONUSU: DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI DİL BECERİLERİM VE BEN İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kelebek,leylek,tavşan tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler: Vücudumuz, dünyamız tekerlemerini

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Paylaşalım bunları adlı hikâyemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ Anneler gününüz kutlu olsun 1. HAFTA: İYİ Kİ VARSIN ANNECİĞİM HAFTANIN KONULARI Bizi dünyaya annelerimiz getirdi. Annelerimizin karnında 9 ay

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL OKULLARI ÇEKMEKÖY ANAOKULU TAVŞANLAR SINIFI MAYIS AYI KAVRAM VE ŞARKILAR ANNEM ANNEM Annem annem canım annem, Gönlüm senle kalbim senle Canım annem gülüm annem Dünyam sensin benim bir tanem.. Biliyorum elbet bir gün gelecek Bir başka bebekte bana annem diyecek Bende hep iyi

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI UTKU ANAOKULU AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI UTKU ANAOKULU AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI UTKU ANAOKULU 48-60 AY GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM BÜLTENİ Anneler gününüz kutlu olsun HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA:TIRTILDAN KELEBEĞE. Tırtıl nasıl kelebek olur? Kelebek olmak için bir tırtıl

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Aile nedir? *Ailemizi tanıyalım. *Ailemizdeki büyüklerin isimlerini öğrenelim. *Akraba ne demek öğrenelim. *Arkadaşlık nedir?

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Yardımlaşalım adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART AYI EĞİTİM PROGRAMI

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART AYI EĞİTİM PROGRAMI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MART AYI EĞİTİM PROGRAMI 03 MART PAZARTESİ 04 MART SALI 05 MART ÇARŞAMBA 06 MART PERŞEMBE 07 MART CUMA CUMARTESİ-PAZAR DÜNYAMIZ-UZAY VE GEZEGENLER Gezegenlerin resimlerini

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız MART AYI BÜLTENİ KAVRAMLARIMIZ Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız -Aynı-Farklı-Benzer -Altında-Üstünde

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1. SINIFLAR EKİM AYI UYGULAMALI DERSLER BÜLTENİ DERSLER MÜZİK OYUN VE SPOR

Detaylı

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK?

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU BULUTLAR SINIFI EYLÜL AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU BULUTLAR SINIFI EYLÜL AYI KAVRAM VE ŞARKILAR YAŞASIN OKULUMUZ Daha dün annemizin kollarında yaşarken Çiçekli bahçemizin yollarında koşarken Şimdi okullu olduk Sınıfları doldurduk Sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz. ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:. Tümdengelim tekniği ile meyveler, otomobil ve patlıcan tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

ÖZEL FATOġ NURCAN ABLA ANASINIFI MAYIS 2015 BÜLTENĠ

ÖZEL FATOġ NURCAN ABLA ANASINIFI MAYIS 2015 BÜLTENĠ ÖZEL FATOġ NURCAN ABLA ANASINIFI MAYIS 2015 BÜLTENĠ KAVRAMLARIMIZ -Sayılar(14-15) -Renkler ġekiller(daire-üçgen-kare-dikdörtgen) -Alt-Üst Hızlı-YavaĢ -Düz-Eğri -Sağında-Solunda BaĢlangıç-BitiĢ Ters-Düz

Detaylı

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1.HAFTA: DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ-HAYVANLARI KORUMA VE BEN VE DUYGULARIM SOSYAL DUYGUSAL ALAN: AMAÇ.2 **Duygularını söyleme. **Duygularının

Detaylı

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ İlkbaharın son ayı bize yazı hatırlatır. Mayıs bültenine çocuklar bakın neleri sığdırır. Enerji, hareket, sağlık var bu ayda, Coşkumuz hiç bitmesin, koşalım yarınlara Mayısta

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

48-60 AY MART AYI EĞİTİM BÜLTENİ

48-60 AY MART AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 48-60 AY MART AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: SAĞLIKLI YAŞAM Sağlıklı olabilmek için yapmamız gerekenler nelerdir? Sebze meyve yiyip düzenli ve dengeli beslenmeliyiz,

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR RENKLER Ben bir küçük ressamım Pembe sarı boyarım Yeşil yeşil ormanlar Mavi mavi denizler Turuncudur portakal Gökte sarı güneş var Fırça kalem ve kağıt Olmazsa resim olmaz Reklerle oynamaktan Hiç bir çocuk

Detaylı

27 ŞUBAT 03 MART OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

27 ŞUBAT 03 MART OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR MART 2017 BÜLTENĠ 27 ŞUBAT 03 MART OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIġMALAR OKULA GETĠRECEKLERĠMĠZ PAZARTESĠ Sabah sporumuzu yapalım. Hikaye zamanı Puzzle tamamlıyoruz. Afiyet olsun

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI MAYIS AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam Geliyor, El El Emek

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI MAYIS AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam Geliyor, El El Emek FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI MAYIS DIL BECERILERIM VE BEN AYLIK EGITIM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini ögreniyorum.

Detaylı

12 Oryantasyon (Tüm Okul) GEZİ Okul bölümlerinin gezilmesi

12 Oryantasyon (Tüm Okul) GEZİ Okul bölümlerinin gezilmesi EYLÜL SEPTEMBER TESİ EYLÜL SEPTEMBER RTESİ 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 25 26 27 28 29 02 03 04 05 06 07 08 09 Kokteyl Oryantasyon (Tüm Okul) 10 Oryantasyon (Tüm Okul)

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

Şimdi Okullu Olduk İlkokul 1. Sınıf

Şimdi Okullu Olduk İlkokul 1. Sınıf Yrd. Doç. Dr. Özgül Polat Şimdi Okullu Olduk İlkokul 1. Sınıf 11 Adım ve Soyadım Eşleştirme yapalım. A Cümlelerin ilk harflerinin her zaman büyük olması gerektiğini biliyor muydunuz? e T t E l e E L L

Detaylı

ÇALIŞKAN ARILAR EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 1.HAFTA NELER ÖĞRENECEĞİZ HAFTANIN KONUSU:OKULUMUZ

ÇALIŞKAN ARILAR EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 1.HAFTA NELER ÖĞRENECEĞİZ HAFTANIN KONUSU:OKULUMUZ ÇALIŞKAN ARILAR EKİM AYI EĞİTİM PROGRAMI 1.HAFTA NELER ÖĞRENECEĞİZ HAFTANIN KONUSU:OKULUMUZ -Okul nedir? Okulumuzu tanıyoruz.okulumuzun bölümlerini tanıyoruz. -Okulda kimler çalışır ve ne iş yaparlar öğreniyoruz.

Detaylı

ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY MART AYI EĞİTİM BÜLTENİ

ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY MART AYI EĞİTİM BÜLTENİ ŞİRİNLER ANASINIFI 60-66 AY MART AYI EĞİTİM BÜLTENİ HAFTANIN KONULARI 1. HAFTA: SAĞLIKLI YAġAMA DOĞRU GĠDERKEN Sohbet Konularımız; Sağlıklı olabilmek için yapmamız gerekenler nelerdir? Sebze meyve yiyip

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 17.11.2014-21.11.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

KELOĞLAN ANA OKULU Eğitim Öğretim Yılı EKİM AYI EĞİTİM VE ÖĞRETİM PLANI PROGRAMI

KELOĞLAN ANA OKULU Eğitim Öğretim Yılı EKİM AYI EĞİTİM VE ÖĞRETİM PLANI PROGRAMI KELOĞLAN ANA OKULU 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı EKİM AYI EĞİTİM VE ÖĞRETİM PLANI PROGRAMI KELOĞLAN ANA OKULU 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı EKİM AYI EĞİTİM VE ÖĞRETİM PLANI PROGRAMI KONULARIMIZ Hayvan

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

Arılar. (Tekerlemeler)

Arılar. (Tekerlemeler) (Tekerlemeler) TEK TEK TEKERLEME Tek tek tekerleme Üstü kaymak şekerleme Dereye düşme çok soğuk Söyle bana çarçabuk ÇARŞIYA GİTME Leblebi alma Kıtır kıtır yeme bir iki üç dört beş altı yedi sana bunu kim

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: KÜTÜPHANE VE KİTAP HAFTASI İLKBAHAR - DÜNYA VATANDAŞLIĞI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI

AYLIK BÜLTEN TEMA: KÜTÜPHANE VE KİTAP HAFTASI İLKBAHAR - DÜNYA VATANDAŞLIĞI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI AYLIK BÜLTEN TEMA: KÜTÜPHANE VE KİTAP HAFTASI İLKBAHAR - DÜNYA VATANDAŞLIĞI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI 01.04.2016 04.04.2016 05.04.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ -İlkbahar mevsimi hakkında sohbet -İlkbahar

Detaylı

Atabek Koleji Anaokulu Eylül - Ekim Ayı Aylık Takvimi

Atabek Koleji Anaokulu Eylül - Ekim Ayı Aylık Takvimi Eylül - EYLÜL 5.Hafta EKİM 1.HAFTA GEL BİZE KATIL BİZE OYUN, SANAT OKUL RESMİ ALAN GEZİSİ, SANAT SABUN DENEYİ SANAT,OYUN,FEN SEBZELER KONUŞUYOR DRAMA, OYUN OKULVAKTİ TÜRKÇE, MÜZİK,OKUMA-YAZMA BAY MİKROP

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik Sonbahar

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK?

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ Atatürk, Sonbahar, Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Sağlıklı Beslenme konularıyla ilgili sohbet ettik.

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

ÖZEL DÜNYA ÇOCUK EVİ ANAOKULU EĞİTİM YILI YILDIZ GRUBU AKADEMİK TAKVİMİ

ÖZEL DÜNYA ÇOCUK EVİ ANAOKULU EĞİTİM YILI YILDIZ GRUBU AKADEMİK TAKVİMİ 05 EYLÜL Bütün çocuklarımız okulda, uyum ve gözlem sürecimiz başlıyor. 13 EYLÜL Eğlence merkezine gidiyoruz 15 EYLÜL TANIŞMA TOPLANTISI 18 EYLÜL Sosyal derslerimiz başlıyor 20 EYLÜL VATANDAŞ ÇOCUK projesi

Detaylı

SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları

SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları Yapıldı. Renk çalışmalarında; çocukların renk algısını geliştirmek amacıyla üç ana renk vererek ara

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

5 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar?

5 YAŞ AYIN TEMASI. Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? 5 YAŞ AYIN TEMASI Cinsiyetim, adım, fiziksel özelliklerim nelerdir? Vücudumuzun bölümleri ve iç organlarımız nelerdir? Ne işe yarar? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Aile nedir? Aileyi oluşturan bireylerin

Detaylı

ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALAR KIŞ MEVSİMİ Kış mevsiminde havaların çok soğuk olduğu, karların yağdığı anlatılır. Mevsime uygun kıyafetleri tercih etmemiz, mevsime uygun giyinmediğimizden hasta olabileceğimiz

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı