online yüzünüz Web Siteniz platformdaki

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "online yüzünüz Web Siteniz platformdaki"

Transkript

1 online platformdaki yüzünüz Web Siteniz

2 Teknoloji ilerlediği sürece bilgi alışverişinin en kısa sürede olması önem kazanmaktadır.buna bağlı olarak internetin önemi ve gerekliliği ön plana çıkmaktadır. Her yere şirketinizle ilgili dokümanları taşıyarak gidemezsiniz, oysa sizin için çok uygunsuz olan bir durumda şirketinizle ilgili dökümanlara ihtiyacınız olabilir; bir web siteniz olduğunda şirketinizle ilgili her şey size bir bilgisayar ve telefon hattı kadar uzaktır.

3

4

5 WEB SİTESİNDE IDEMANIA NIN 8 ALTIN KURALI Türkiye nin en büyük enerji firması olan Enerjisa sitesi ile İdemania nın tasarladığı Ofenenerji nin sitesi arasındaki farklar 1Enerjisa 960 px dar alanı kullanıyor iken Ofen ekranın genişliğini hesaplayıp tam ekrana yayılır. 2 Enerjisa açıldığında görseller kesik kesik yüklenirken,ofen de ise görüntü şık animasyonlarla tek seferde gelir. 3 Enerjisa sosyal medya bağlantılarını kullanmazken Ofen Enerji her linkinde sosyal medya bağlantıları sağlayarak web sitesini dinamik bir etkileşim alanı olarak kullanır. 4 Enerjisa da web sitesi statiktir.ofen Enerj ise kullanıcı dostu, dinamik animasyonlarla, site ziyaretlerini keyifli hale getirir. 5 İdemania nın güçlü yönü, yazılım altyapısı sağlam, tam hizmet reklam ajansı olmasıdır.b2b eticaret ve diğer yazılımlarla satışlarınızı destekler,daha çok kazanmanızı sağlar. 6 Slaytları ve gridleri dünyadaki son trendlere uygun tasarlar, en son teknolojik gelişmeleri takip ederek kodlar. Uzmanlarımız site analizi yapar, Gerekli stratejiyi oluşturur, Daha çok kazanmanızı sağlar 7 Arama motorlarında(örneğin google) belirlediğiniz anahtar kelimelerde üst sırlarda çıkmanız için gerekli alt yapıyı sağlar,dijital pazarlama faaliyetleri ile destekler. 8 Türkiye nin en kullanışlı cms panellerinden birine sahiptir.facebook kullanan herkesin kullanabileceği kolaylıkta içerik ve görselleri düzenleyebilirsiniz.

6 Web Sitesi Örnekleri

7 DÜNYADAN ÖRNEKLER

8

9

10

11 BİZDEN ÖRNEKLER

12

13

14

15 TÜRKİYE DEN ÖRNEKLER

16

17 Çünkü, Türkiye de bu 8 altın kuralı uygulayabilecek firma sayısı bir elin parmaklarını geçmemektedir. İdemania ailesi olarak, bir web sitesinde olması gereken 8 altın kural çalışmamız kapsamındayaptığımız araştırmalar ile Türkiye de web sitelerinin %99 unun bu kurallara uygun olmadığını gözlemledik.

18 BÖYLE BİR WEB SİTESİ TÜM FİRMALARIN HAYALİDİR

19 Web Yazılım Çözümleri İçerikYönetim Sistemi (CMS) Web sitenizde site içi arama, detaylı arama, üyelik vb. uygulamalar istiyorsanız sitenizin dinamik yapıda, yani yazılım alt yapısında olması gerekmektedir. Web sitenize haberlerinizi, ürünlerinizi, hizmetlerinizi ve bilgilerinizi dilediğiniz zaman eklemek ya da düzenlemek istiyorsanız yine dinamik bir web sitesine ihtiyacınız var demektir. MS)

20 MOBİL SİTE

21 MOBİL SİTE NEDİR? Mobil site, var olan veya yeni oluşturulacak olan web sitelerinin mobil cihazlar üzerinden kolay ve pratik olarak kullanılmasına imkan sağlayan, mobil cihazlara uygun hazırlanmış sitedir. Cep telefonu teknolojisinin gelişimi ile giderek artan mobil internet kullanımı pek çok kullanıcı için var olan siteleri kullanmada sorunlar yaratabilir Bir web sitesi cep telefonları ve tablet bilgisayarlar ile görüntülenebilmesine rağmen, bazı özellikleri kullanım dışı kalabilir veya kullanıcıya arzu ettiği pratikliği sunmayabilir. Bu tür durumlarda küçük ekranlara uygun ve parmaklarla kullanmayı pratik hale getirebilecek mobil siteler hazırlanır.

22 Bunları? Biliyor musunuz Mobil aramalar 2010 yılından beri 4 kat arttı internete erişmek için insanlar bilgisayarlarından çok, mobil telefonlarını kullanacaklar Kullanıcıların %71 i mobil bir sitenin masaüstünde açılan bir site kadar hızlı yüklenmesini bekliyor. Mobil kullanıcıların %60 ı mobil bir sitenin 3 saniyeden daha kısa sürede yüklenmesini bekliyor yılında dünyadaki herkesin bir cep telefonu olacak. %78 i eğer bir site başlangıçta yüklenmezse en fazla iki kez tekrar deneyecek.

23

24 Kullanıcıların %81 i fiyat araştırması yapmak için mobil siteleri uygulamalara tercih ediyor. Kullanıcıların %79 u ürün yorumlarını incelemek için mobil siteleri tercih ediyor. 79% Kullanıcıların%63 ü alışveriş yaparken mobil siteleri tercih ediyor. 81% 63%

25 Kullanıcıların %70 i fiyat karşılaştırması için cep telefonu kullandı. Mobil aramaların %50 si satışa dönüşüyor. 70% Kullanıcıların %65 i cep telefonlarından ürün yorumlarını okudu. 50% 65%

26 %57 si mobil sitesi düzgün çalışmayan bir firmayı önermeyeceğini belirtti %40 ı kötü bir mobil deneyim yaşadıktan sonra rakip siteye yönlendi. Yetişkinlerin %23 ü telefonlarında mobil bir site çalışmadığı zaman telefonlarını lanetledi. 57% 40% 23%

27 pazarlama nedir? Amerika Pazarlama Derneği pazarlamayı şöyle tanımlar: Pazarlama, kişilerin ve örgütlerin amaçlarına uygun şekilde değişimi sağlamak üzere; ürünlerin, fiyatlandırılmasını, dağıtımını ve satış çabalarını planlama ve uygulama sürecidir.

28 çok fazla şey değişti

29 Dijital pazarlama nedir? Dijital pazarlama TV, radyo, dergi gibi geleneksel medyadan uzak yöntemlerle, markanızı ve işinizi desteklemek ve tanıtmak amacıyla internet, mobil ve diğer interaktif platformları kullanmaktır.

30 Rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı kolaylaştırır Aracısız dağıtım modeli Tedarik zincirinin optimizasyonu Yeni iş modelleri üretilmesi Ulaşılmamış alt segmentleri de hedefleyebilme Pazarı daha verimli kullanmak Daha dürüst ve şeffaf pazar döngüsü Dijital pazarlamanın stratejik avantajları

31 Dijital pazarlama Yöntemleri HEDEF KİTLEYİ SAYFAYA ÇEKEBİLMEK İÇİN Sosyal Medya Pazarlaması Arama Motoru Pazarlaması Banner Pazarlama E Bülten Pazarlaması Viral Pazarlama Mobil pazarlama

32 sosyal medya pazarlaması Düşünsel ve teknolojik temelleri üzerine inşa edilmiş olan, kullanıcı tarafından yaratılmış içeriğin oluşmasına ve paylaşılmasına imkan sağlayan internet tabanlı uygulamalardır.

33 Çeşitli Sosyal Medya Verileri YouTube da her ay 6 milyar saat video izleniyor. Her Saniye 2 kişi LinkedIn e üye oluyor. Pazarlamacıların %93 ü sosyal medyayı iş için kullanıyor. 189 milyon Facebook kullanıcısı sadece mobilden giriş yapıyor. Pazarlamacıların %62 si blog tutuyor, yada 2013 yılı içinde blog tutmayı planlıyor.

34 TÜKETİCİ HİÇ OLMADIĞI KADAR GÜÇLÜDÜR

35 Markalar için neden sosyal medya pazarlaması? İş hacmine ve markanın bilinirliliğine dair getirdiği pozitif büyüme Online üye sayısını ve trafiğini organik olarak artırması Yeni iş birliktelikleri yaratması Arama motorlarına dair avantaj yaratması Pazarlama iletişim harcamalarını düşürmesi

36 Sosyal Medya Hizmetleri Sosyal medya uygulaması için en önemli enstruman İÇERİKTİR. İÇERİK KRALDIR

37 Sosyal Medya Platform ve Kanalları Facebook, twitter, youtube, linkedin, friendfeed, foursquare, bloglar, flicker, digg, wikipedia, pinterest

38

39 Facebook Türkiye, 32 milyon 265 bin üye sayısıyla, Facebook kullanımında dünyada yedinci sırada yer alıyor. - Günlük aktif kullanıcı sayısı 665 milyon. - Aylık aktif kullanıcı sayısı 1,1 milyarı geçti. -Her ay 751 milyon kullanıcı mobil cihazlardan siteyi ziyaret ediyor. -Sadece mobilden siteyi kullanan aktif kullanıcı 189 milyon. -Reklam gelirlerinin %30 unu mobilden gelen ziyaretçiler gerçekleştiriyor, bu oran 2012 de %23 idi.

40 En İyi Facebook Uygulamalarından örnekler 1 Trip Advisor Trip Advisor uygulaması sayesinde gezdiğiniz yerleri işaretleyebilirsiniz. Ama daha da önemlisi gezmek istediğiniz yerleri işaretleyerek sizden önce oraları gidip görenlerden hayatınızı ve gezinizi kolaylaştıracak ya da ucuzlaştıracak tavsiyeler alabilirsiniz.

41 2 Market Place Market Place Facebook üzerinden satılık ilanlarınızı çevrenizle paylaşmanıza yarayan bir uygulamadır.

42 3 Zoho Zoho Facebook ile birlikte kullanabileceğiniz, 1 GB depolama alanı sunan online bir Office uygulamaları paketidir.

43 Sosyal medya siteleri son birkaç yıldır internet dünyasında en hızlı yükseliş gösteren web siteleri oldu. Bu yükselişe internet üzerinden reklam verenler duyarsız kalmadı ve sosyal medya reklamcılığı ile reklamlarını milyonlara duyurma imkanı yakaladılar.

44 FACEBOOK TA ÇEŞİTLİ FİRMA SAYFALARI

45

46

47

48

49 AKTİF LINKEDIN KULLANICISI APPLE

50 AKTİF PINTEREST KULLANICISI BISCOLATA

51 AKTİF TWITTER KULLANICISI TÜRK HAVA YOLLARI

52 Magnum Türkiye nin Kampanyası Twitter ın Başarı Hikayeleri Arasına Girdi Magnum Türkiye nin yeni ürünleri Magnum Pink Nar ve Magnum Black Espresso için başlattığı Twitter pazarlama kampanyası, Twitter tarafından başarı hikayesi olarak seçildi. Twitter ın örnek marka olarak dünyaya tanıttığı Magnum Türkiye #İstanbulPinkmiBlackmi kampanyasıyla Twitter etkileşimini büyük ölçüde artırarak bunu sıcak satışa da çevirmeyi bildi.

53 arama motoru pazarlaması Arama motoru pazarlaması (search engine marketing-sem) arama motoru sayfalarında görünürlülüğü ve tercih edilebilirliliği artırmak için yapılan dijital pazarlama çalışmalarıdır.

54 Google dünyanın en güçlü arama motorudur. İnternet kullanıcıların %90 ı Google ı tercih etmektedir. 52% Akıllı telefon kullanıcıların %52 si yerel bilgilere ulaşmak için arama yaptı Bu kullanıcıların da %90 ı 24 saat içinde harekete geçiyor. 90% Türkiye ye hızlı bir giriş yapmıştır ve her geçen gün kullanıcı sayısını ciddi oranda arttırmaktadır. 39% Kullanıcıların %39 u arama yaptıktan sonra bir firmayı arıyor ve %28 i firmayı ziyaret ediyor. 39%

55 Google SEO ve Adwords Hizmeti

56 kim? nereden? ne zaman? ne sıklıkta ziyaret etmiş? İdemania, her hafta düzenli olarak sitenizin analizini yapar ve bu soruların raporunu vererir.

57 İdemania, siteniz için hedef kitleye en uygun anahtar kelimeleri kullanarak, sitenizin arama motorlarının sonuç sıralamasında ayrıcalıklı olmanızı sağlar.

58 Bu rapora git Ofen All Web Site Data Kitleye Genel Bakış 22 Kas Ara 2013 Tüm Ziyaretler %100,00 Genel Bakış 60 Ziyaret Sayısı Kas 6 Ara 13 Ara 20 Ara Bu siteyi 505 kişi ziyaret etti Ziyaret Sayısı 740 Tekil Ziyaretçi Sayısı 505 Sayfa Görüntüleme Sayısı New Visitor Returning Visitor 31.5% Sayfa/Ziyaret 4,23 Ort. Ziyaret Süresi 00:03:53 Hemen Çıkma Oranı %29, % Yeni Ziyaretlerin Yüzdesi %68,24

59 Bu rapora git Ofen All Web Site Data Edinmeye Genel Bakış 22 Kas Ara 2013 Tüm Ziyaretler %100,00 En Popüler Kanallar Kanal Gruplamasını Düzenleyin Dönüşümler Edinme Davranış Ziyaret Sayısı Yeni Ziyaretle Yüzdesi Yeni Ziyaretler Hemen Çıkma Oranı Sayfa/Zi Ort. Ziyaret Süresi 740 %68, %29,05 4,23 00:03:53 Organic Search 457 %23,41 Direct Social %43,51 %29,51 Hedef oluşturun. Sonuç metriklerini görmek için en az bir hedef tanımlayın. BAŞLAYIN Referral 7 %71,43

60 Anahtar kelime raporu Tüm Zamanlar Anahtar kelime durumu etkin duraklatıldı Anahtar kelime [reklam ajansları ankara] [ev gereçleri] Kampanya Campaign #1 Avimoda Kampanya türü Yalnızca Arama Ağı Yalnızca Arama Ağı duraklatıldı Dolap Arcora Yalnızca Arama Ağı etkin etkin etkin etkin etkin etkin etkin etkin etkin etkin [Hastane mobilyası] [Özel imalat mobilya] [Mobilya fabrikası] [Otel mobilyaları] macaristan da eğitim macaristan da yüksek lisans IBS budapeşte [Dunaujvar os College] Arcora Arcora Arcora Arcora Campaign #2 Campaign #2 Campaign #2 Campaign #2 [IBS macaristan] Campaign #2 [ucuz Ofen elektrik] Yalnızca Arama Ağı Yalnızca Arama Ağı Yalnızca Arama Ağı Yalnızca Arama Ağı Yalnızca Arama Ağı Yalnızca Arama Ağı Yalnızca Arama Ağı Yalnızca Arama Ağı Yalnızca Arama Ağı Yalnızca Arama Ağı Kampanya alt türü Tüm özellikler Standart Standart Standart Standart Standart Standart Tüm özellikler Tüm özellikler Tüm özellikler Tüm özellikler Tüm özellikler Standart Reklam grubu Ad Group #1 Ad Group #1 Ad Group #1 Ad Group #1 Ad Group #1 Ad Group #1 Ad Group #1 Meda Meda Meda Meda Meda Ad Group #1 Durum Maks. TBM Tıklamalar Gösterimler TO Ort. TBM Maliyet Ort. konum Etiketler ilk sayfa teklifinin altında (İlk sayfa TBM'si: 0,19) kampanya duraklatıldı kampanya duraklatıldı kampanya duraklatıldı kampanya duraklatıldı kampanya duraklatıldı kampanya duraklatıldı kampanya duraklatıldı kampanya duraklatıldı kampanya duraklatıldı kampanya duraklatıldı kampanya duraklatıldı uygun 0, %2,50 0,27 5,71 6,1 -- 0, %0,00 0,00 0,00 0,0 -- 1, %0,00 0,00 0,00 4,0 -- 0, %0,00 0,00 0,00 3,0 -- 0, %0,00 0,00 0,00 0,0 -- 0, %8,33 0,16 0,16 3,8 -- 0, %0,00 0,00 0,00 6,5 -- 0, %1,59 0,24 2,84 4,0 -- 0, %5,19 0,36 5,82 2,7 -- 0, %0,00 0,00 0,00 3,0 -- 0, %0,00 0,00 0,00 1,0 -- 0, %0,00 0,00 0,00 2,5 -- otomatik: 0, %11,60 0,43 44,66 2,6 --

61

62 Seo kelimesi İngilizce Search engine optimization kelimelerinin baş harflerinden oluşur. Türkçe karşılığı Arama motoru optimizasyonu olarak lanse edilir. İdemania arama motoru optimizasyon hizmetini yine tamamen İdemania nın kendi bünyesinde ki Optimizasyon ekibi ile müşterilerine sunmaktadır. Seo; arama motorlarında web sitenizin anahtar kelimelerinizde en iyi sıralamayı elde etmesi için yapılan çalışmadır. Seo uygulanan web siteleri, tamamen arama motorlarının algoritmalarını uygun olarak hazırlanmaktadır. Yapılan optimizasyon çalışması ile web siteniz arama motorlarına uygun hale getirilir ve başarılı bir seo çalışması ile anahtar kelimelerinizde en iyi sıralamaları alırsınız.

63 Seo danışmanı ve Profesyonel Seo takibi

64 Web Analytics Web Analytics yazılımları kullanıp, gerçekleştirilen aktiviteleri değerlendirmeli, sonuçlara göre optimize edilecek yerleri belirlemelisiniz. Sitenizin başarı kriterlerini rakiplerinizin kriterleriyle karşılaştırmalısınız. (Competitor Benchmarking) Online panellerle ve anketlerle kullanıcılarınızı daha iyi anlamaya çalışmalısınız. (Online Panels and Online Surveys) Kullanılabilirlik testleri yapmalısınız. (Usability Testing)

65 Bakım ve Güncelleme Müşterilerimize ait sistemlerin düzenli bakım ve güncellemelerini içeren hizmetimizdir. Web/Mail/DNS veya benzeri network servislerinin yanı sıra Linux veya Windows tabanlı işletim sistemleri düzenli olarak kontrol altında tutularak gerek güvenlik gerekse teknolojik gelişime göre sürekli olarak güncel tutulmaktadır. Bakım anlaşmalarımız doğrultusunda çıkabilecek sorunlara müdahale edilerek müşterilerimizin oluşan sorunlarda minimum zarar görmesi hedeflenmektedir.

66 BANNER PAZARLAMA

67 BANNER PAZARLAMA NEDİR? Banner Pazarlama,marka bilinirliğinizi artırmak için yapılan uygulamalardır.

68 Yaratıcı E Bülten Ve E-Posta

69 E-Bülten Nedir? E-Bülten işletmenize ait ürün veya web siteniz ile ilgili yenilikleri,kutlamaları, duyuruları, gelişmeleri ve güncel herşeyden haberdar etmek için yapılmış bildirim sistemidir.

70 E BULTENLERİMİZDEN ONLINE ÖRNEKLERİMİZ

71 e-posta pazarlaması e-posta pazarlaması ( marketing), elektronik posta kullanılarak yapılan doğrudan pazarlama(direct marketing) türüdür.

72 e-posta kim tarafından gönderiliyor? konu kısmında ne yazıyor? markalar için e-posta pazarlamasının avantajları e-postaların birçok internet kullanıcısı tarafından düzenli olarak okunuyor olması geridönüş oranlarının rahatlıkla ölçümlenmesi ve geri dönüş yapanların spesifik olarak tanımlanabilmesi (e postayı kimlerin açtığını bilisiniz ve hangi linki tıkladığını bilirsiniz ve linki tıklamış olanlara özel bir teklif iletebilirisiniz) önce banner sonra e-posta daha mantıklı

73 Özel günlerinizde, promosyon dönemlerinizde, duyurularınızda şirketinizin profiline uygun html formatta e-bülten hazırlıyor ve toplu gönderimini yapıyoruz. Toplu eposta gönderimi, elektronik mail ( ) kullanan herkes için direkt bir pazarlama yöntemidir.

74 viral pazarlama Viral pazarlama dünyasında gücünü temelde maliyetindeki avantajdan ve etkileyiciliğinden alır. Viral ağızdan ağıza pazarlamanın dijital söylemidir. oyunlar, youtube videoları, web sitesindeki flash uygulamlar vb.

75 EN İYİ VİRAL REKLAMLARDAN ÖRNEKLER TNT

76 COCA COLA

77 VOLVO

78 mobil pazarlama Mobil cihazların içine ya da mobil cihazlar kullanılarak gerçekleştirilen pazarlama faaliyetleridir.

79 mobil pazarlama yöntemleri sms ve mms ile mobil pazarlama oyun ile mobil pazarlama mobil reklamı ile mobil pazarlama konum (lokasyon) servisleri üzerinden mobil pazarlama qr kodlar ile mobil pazarlama

80 Iphone Ipad Android Uygulamaları

81 MOBİL UYGULAMALARI Firmanızı yada sizi günümüzün ve geleceğin dijital dünyası olan mobil dünyada en iyi şekilde yansıtacak mobil çözümleri sunmak için varız. Bir Android uygulaması ile firmanız marka algısına, önemli artılar katacak ve sizinle müşterileriniz arasındaki bağı güçlendirecektir.

82 online satış kanalları

83 e-ticaret sistemleri

84 E-ticaret Nedir? (ecommerce) Her hangi bir ürünün ve servisin bilgisayar, internet kanallarıyla (EFT, akilli kart, post cihazları) kullanılarak satılması veya satın alınmasıdır. Diğer bir tanımı da e-ticaret satış işlemlerinin internet ortamında yapılmasıdır. En bilindik e-ticaret türü, online satın alma ve satış etrafında döner. Ama e-ticaret evreninde diğer faaliyet türleri de mevcuttur.

85

86 Size özel eticaret paketleri ile rakiplerinize fark atın! Günümüzün en büyük yatırım alanlarından biri haline gelen e-ticaret siteleri size internette sanal bir mağaza açma ve ürünlerinizi binlerce kullanıcıya ulaştırmanızı sağlar. Kredi kartı ve kargo sistemi ile uzaktan satış imkanı sunan bu sistem alışılagelmiş birebir satış mantığının yanında çok fazla avantaj sağlamaktadır. Aynı anda sitenizin binlerce kişiye satış yapmasına olanak sağlar ve müşteri temsilcisi görevi görür. Tamamı İdemania yazılım ekibi tarafından geliştirilmiş olan e-ticaretim online satış sistemi ile Türkiye nin en hızlı çalışan ve en iyi google optimizasyonuna sahip e-ticaret sitesine sahip olun.

87 E-Ticaret yazılımının güvenliği SSL (Security Server Licence) Sertifikası sayesinde sitenizden yapılan bilgi trafiği farklı bir hat üzerinden sağlanmakta ve bu bilgilerin dış kullanıcılar tarafından hiç bir şekilde görünmemesini sağlamaktadır. Bankalar site için Sanal Pos hizmeti vermek için SSL Sertifikasının alınmasını zorunlu tutmaktadırlar. E-Ticaret Yazılımının Kullanışlı Olması İnternet üzerinden alışveriş yapmak isteyen her kullanıcı uzman bir internet kullanıcı olmak zorunda değildir. Amatör kullanıcılar da sizin müşteriniz olabilir. İşte bu aşamada sitenin kullanışlı ve amatör kullanıcılar tarafından bile kolayca alışveriş yapılabilir bir yapıya uygun olmalıdır.

88 Tamamen kendi yazılımcılarımız ile geliştirdiğimiz e-ticaret sistemi yine aynı yazılım alt yapıları ile hazırlanmıştır. Siz de ürünlerinizi profesyonel bir e-ticaret alt yapısı ile satmak istiyorsanız hazırlamış olduğumuz e-ticaret yazılımı tam olarak isteklerinizi karşılayacaktır. Siz de İdemania nın yazılım ekibinin geliştirdiği özel admin panelli bir web sitesi ile daha aktif ve dinamik bir web sitesine sahip olun.

89 Logo / Netsis Ticari Paket Entegrasyonlu B2B ve B2C E-Ticaret Çözümü İnternet ortamına bilgi aktaran veya e-ticaret yapan firmalar, ürün yönetiminde ve bilgi güncellemekte sorunlar yaşayıp çokça para ve zaman harcamaktadırlar. B2B ortamında sistem entegrasyonu kritik bir çalışmadır. Müşterinin, tedarikçi sistemi ile konuşabilme imkanı geliştirilmeli, iki sistem arasında bilgi paylaşımı mümkün olmalıdır.

90

91 digital medya digital medya basılı medya prodüksiyon digital medya basılı medya prodüksiyon İdemania ailesi olarak, digital medya basılı medya basılı medya prodüksiyon prodüksiyon tüm tanıtım ihtiyaclarınıza size özel ve özgün profesyonel çözümler sunmaktayız ve sizlerin bu konudaki çözüm ortağınız olmak için hazırız.

92 digital medya hizmetlerimiz basılı medya digital medya basılı medya basılı medya prodüksiyon prodüksiyon Marka Oluşturma Kurumsal Kimlik Tasarımı Logo Tasarımı Ambalaj Tasarımı Masaüstü Yayıncılık Basın İlanları Out- Door, Indoor Reklamları Katalog Broşür ve Insert Afiş

93 digital medya hizmetlerimiz dijital medya digital medya basılı medya basılı medya prodüksiyon prodüksiyon Kurumsal Web Sitesi Flash Tabanlı Web Sitesi Web Yazılım Çözümleri İçerikYönetim Sistemi (CMS) E-ticaret Sistemleri B2B ve CRM çözümler Bakım ve Güncelleme Google SEO ve Adwords Hizmeti Yaratıcı E-Bülten Tasarım ve Gönderimi Sosyal Medya hizmetleri Digital Pazarlama Facebook Uygulamaları Iphone, Ipad, Android Uygulamaları 360 Sanal Tur

94 digital medya hizmetlerimiz Prodüksiyon digital medya basılı medya basılı medya prodüksiyon prodüksiyon Reklam Filmi Tanıtım Filmi Profesyonel Fotoğraf Çekimi Eğitim Filmi Interaktif CD/DVD Yapımı 3d Uygulamalar Digital Ve Özel Film Efektleri Radyo Reklamı Seslendirme ve Dublaj Jingle Yapımı

95 digital medya hizmetlerimiz medya planlama digital medya basılı medya basılı medya prodüksiyon prodüksiyon Gazete, TV, Radyo, Indoor, Out- Door medya satın alma hizmetleri Kamuoyu Araştırmaları Marka Bilinirliği Araştırmaları Hedef Kitle Analizi Müşteri Beklentileri Araştırmaları Ürün Araştırmaları PR - Halkla İlişkiler Basınla İlişkiler Organizasyon Strateji Danışmanlığı Reklam Faaliyetleri Danışmanlığı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Dijital Katalog Nedir?

Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog, Dijital ortamda eskimeyen, yıpranmayan, daima renkli ve interaktif kalan bir Online Katalog olarak özetleyebiliriz. Dijital Katalog ile Ürünlerinizi, Hizmetlerinizi

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016

SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 SHARKUTERİ MEDYA Genel Sunum 2016 STRATEJİK DİJİTAL MEDYA PLANLAMA MEDYA SATIN ALMA SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ KREATİF TASARIM ÇALIŞMALARI Stratejik Planlama Nedir? Dijital, gerçek zamanlı, tam detaylı ve

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

MediaClick Web Tasarım Hakkında

MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick, Gen Medya A.Ş. bünyesinde yer alan, Bütünleşik Dijital İletişim Ajansı dır. Biz bu kelimeyi özellikle kullanıyoruz. Zira, bir web projesinin başarısının sadece

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:)

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:) MERHABA M-GEN (emgen okunur) Türkiye nin Fütürist İş Tasarımları sunan ilk şirketi olarak 2006 da Fütürist Ufuk Tarhan tarafından kuruldu. Adımız M-GEN. Millennium Generation dan (Milenyum Nesli) türetilmiş

Detaylı

Dijital Dönüşüm Partneriniz

Dijital Dönüşüm Partneriniz Dijital Dönüşüm Partneriniz GOOGLE ARAMA REKLAMLARI Geleneksel reklamlar reklamınızı bir konumun geneline iletir. Google Arama Reklamları zaten sizin ürün veya hizmetlerinizi arayan kişileri, yani halihazırda

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution.

Consulting & Internet Services. BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz. www.doublesolution.com - info@doublesolution. Consulting & Internet Services BiZ, TASARIM, WEB YAZILIM & YENiLiKÇi internet ÇÖZÜMLERi üretiyoruz - info@doublesolution.com WEB SiTESi TASARIMI Firmanıza özel LOGO ve KURUMSAL KiMLiK çalışmaları yapıyoruz

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr

Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Aydın MENEK blog@aydinmenek.com.tr Gerek birey gerekse kuruluşların, standartları belirli iletişim ağları üzerinden ses, video, yazılı metin vb verilerin iletişimi ile fiziksel değiş-tokuş işlemi yapmadan

Detaylı

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web tasarım, marka danışmanlığı, ve tüm creative tasarımları

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip NEDEN DOĞULİNE Detaylı Analiz Yapılan tüm çalışmaların temeli ve ilk adımı, detaylı analizdir. Analiz adımında, ürünün teknik, anahtar kelime, UI & UX, backlink, hedef kitle ve rakip analizi yapılır. Analiz

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA

Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA Z G N ZİGANA GRUP ZGN MEDYA PRODÜKSİYON 01 MARKA TANITIMI 02 MARKA YÖNETİMİ 03 DİJİTAL MEDYA 04 YAZILIM 05 Fotoğraf Hizmetlerimiz Moda Çekimi Ürün Çekimi Gıda Çekimi Mimari Çekimler Mobilya Çekimi Endüstriyel

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

İ te t rn r e n t t Re R klam a l m ar a ı r

İ te t rn r e n t t Re R klam a l m ar a ı r Lego Dijital Reklam Ajansı İnternet Reklamcılığı Bilgi Bankası Lego Dijital Reklam Ajansı Yenişehir Mh. Küba Cd. No: 6 Daire: 154 ARMA RESİDENCE Pendik/İSTANBUL 0850 840 5346 0850840 LEGO www.legodijital.com

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI Yasin YÜKSEL Araştırma konusu: Sosyal medyanın -özellikle yüksek öğretimde olmak üzere- eğitime katkısını, bu konuda yapılan araştırmaları, istatistikleri ve uygulamaları

Detaylı

50-55 milyar TL dır. Türkiye de Ev Dışı Tüketim

50-55 milyar TL dır. Türkiye de Ev Dışı Tüketim Nisan 2016 Türkiye de Ev Dışı Tüketim Evin dışında tüketimin gerçekleştiği otel, restoran, kafe, fastfood, pastane, hastane, okul, ofis, sanayi kuruluşları, askeri birlikler ve kamu kuruluşları ile buralara

Detaylı

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Türkiye de Online Kullanıcı Trendleri Dünyada internet kullanıcısı sayısı: 3.3 Milyar Google üzerinden günde 3.7 Milyar yılda 1.4 Trilyon arama yapılıyor

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM İÇERİĞİ. Tarih: 21 28 Mayıs 2016 Cumartesi. (2 Gün / 16 Saat / 09:00 18:00)

DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM İÇERİĞİ. Tarih: 21 28 Mayıs 2016 Cumartesi. (2 Gün / 16 Saat / 09:00 18:00) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM İÇERİĞİ Tarih: 21 28 Mayıs 2016 Cumartesi (2 Gün / 16 Saat / 09:00 18:00) 1) DİJİTAL PAZARLAMA Sosyal Medyanın Dayanılmaz Cazibesi 3Ders

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor

n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor n11.com VAKA ANALİZİ İNCELEMESİ n11.com, euro.message Pazarlama Bulut Entegrasyonu ile Büyük Veriler Kullanıyor ŞİRKET n11.com Müşteri n11.com, Mart 2013'te Türk Doğuş Grubu ile Güney Kore'li SK Grubu

Detaylı

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım Adım Adım Kılavuzu 1. Adım Teknik hataların giderilmesi 2. Adım Server, IP ve Google Kayıt optimizasyonu 3. Adım İçerik Pazarlama ve itibar yönetimi 4. Adım Sosyal Medya Planlama 5. Adım Performans Değerlendirme

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

D E Ğ İ Ş İ M Z A M A N I

D E Ğ İ Ş İ M Z A M A N I DEĞİŞİM ZAMANI DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? Sosyal Medya Kampüsü sizi bugünün ve geleceğin koşullarına hazırlamak adına gereken bilgi ve uygulamaları sunmak için hazır! 2 SOSYAL MEDYA KAMPÜSÜ HAKKINDA 3 2014

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

www.signaturebrand.com.tr SIGNATUREBRAND ALL ABOUT BRAND SIGNATURE BRAND Marka potansiyellerini açığa çıkaran stratejisi sağlam yaratıcı marka danışmanlık hizmetleri sunan Signature Brand, trend olan pazarlama

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!...

Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... KADIN GİRİŞİMCİ BULUŞMALARI 08 Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... PINAR KAPRALI GÖRSEV TEKNOLOJİ KULLANIMI VE GETİRDİKLERİ Teknoloji Korkutucu mu? Teknolojik gelişme hızı artarak büyüyor.

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

optimisation of data/digital for communication and commerce

optimisation of data/digital for communication and commerce optimisation of data/digital for communication and commerce Biz Kimiz? Gerçek zamanlı hedefleme ve satın alma teknolojileriyle doğru yerde doğru zamanda doğru kullanıcıya ulaşmanızı sağlıyoruz Teknoloji

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

AJANS TANITIM SUNUMU

AJANS TANITIM SUNUMU AJANS TANITIM SUNUMU Müşterinizi gerçek dünyada mutsuz ederseniz bu mutsuzluğunu 6 kişiye söyler, Onu eğer sanal dünyada mutsuz ederseniz Bunu 6000 kişiye söyler. Jeff Bezos, Amazon.com un CEO su Size

Detaylı

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM

Görüntülü Reklamcılık neden önemlidir? Google Görüntülü Reklam Ağı. Önemlidir? MURATOLMEZ.COM Google Görüntülü Ağı. Görüntülü ü cılıkneden ede Önemlidir? Program. Neden çevrimiçi reklamcılık? Müşteri Satın Alma Döngüsü Neden? Doğru hedefleme seçeneklerini belirleme i i denetleme Çevrimiçi reklamcılık

Detaylı

TURQUALITY DESTEKLERİ

TURQUALITY DESTEKLERİ TURQUALITY DESTEKLERİ PROGROUP, Dünyanın En Güvenilir Danışmanlık ve Eğitim Markasıdır Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, Marka Tesciline İlişkin Harcamalar Yurtdışında tescil ettirilmesine ilişkin bütün

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER I-II

HALKLA İLİŞKİLER I-II Editörler Yrd.Doç.Dr. Gonca Yıldırım & Seçil Utma HALKLA İLİŞKİLER I-II Yazarlar Yrd.Doç.Dr.Gonca Yıldırım Yrd.Doç.Dr.İlker Özdemir Hasan Çiftçi Hatice Aydoğmuş Özcan Kahraman Koktürk Melis Yalçın Seçil

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30 Anahtar Kelimeler 100 - Kısa Açıklama 225 80 Açıklama 4000 4000 Yenilikler 4000 500 App App Store Google Play Store

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Programatik Ekosistem

Programatik Ekosistem Programatik Ekosistem İçerik 1. Programatik Ekosistem 2. Programatik Teknolojiler 3. IAB Türkiye Girişimleri EMEA da programatik kullanımı oranı: %92 Görüntülü reklam kampanyaları için programatik kullananların

Detaylı

EURIE TRAINING Yükseköğretimde Uluslararası Öğrenci Temini Tanıtım, Markalaşma ve Teknoloji. 6 Aralık 2016 İstanbul Aydın Üniversitesi

EURIE TRAINING Yükseköğretimde Uluslararası Öğrenci Temini Tanıtım, Markalaşma ve Teknoloji. 6 Aralık 2016 İstanbul Aydın Üniversitesi Yükseköğretimde Uluslararası Öğrenci Temini Tanıtım, Markalaşma ve Teknoloji 6 Aralık 2016 İstanbul Aydın Üniversitesi 2 SELMAN ARSLANBAŞ Uluslararası İlişkiler Direktör Yardımcısı & Aydın TÖMER Müdürü

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ.

İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Yeni nesil dijital liderlik ajansı İşimizi aşımızı müşterimizi Sosyal Medyayla BÜYÜTÜYORUZ. Dijital yolculukta, 48 milyon sabit internet kullanıcısı, 45.3 milyon mobil internet kullanıcısı 8 milyon aktif

Detaylı

Web Sayfasında Google Analitik Kullanımı ve Kullanıcı Davranışlarının Belirlenmesi: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kütüphane Web Sayfası.

Web Sayfasında Google Analitik Kullanımı ve Kullanıcı Davranışlarının Belirlenmesi: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kütüphane Web Sayfası. Web Sayfasında Google Analitik Kullanımı ve Kullanıcı Davranışlarının Belirlenmesi: İstanbul Ticaret Üniversitesi Kütüphane Web Sayfası Erdem Eralp Amaç Kullanıcı Beklentileri Hizmet Analizleri Farkındalık

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI 1. MODÜL: STRATEJİK İLETİŞİM YÖNETİMİ PAZARLAMA İLETİŞİMİ PROF. DR. MUSTAFA GÜLMEZ 1. İletişim Kavramı ve İletişim Süreci 2. Pazarlama

Detaylı

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi?

Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? Müşterilerinizin cebine girmenin vakti gelmedi mi? http://mobile.sherpa.com.tr info@sherpa.com.tr Mobil Büyüyor Mobil uygulamalar dünya tarihinin en hızlı büyüyen endüstrisidir 2014 yılı sonuna kadar mobil

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

Online ve Offline Medya Planlama

Online ve Offline Medya Planlama Online ve Offline Medya Planlama Gizem Yücel 21.07.2012 gizemyucel mgyucel Dijitalist Online ve Offline ın Güncel Durumu Geleneksel Pazarlama, TV yi Koruyor «TV büyüyor.» «Daha da büyüyeceğini söylüyorlar.»

Detaylı

TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4)

TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4) TÜRK ÜRÜNLERİNİN YURT DIŞINDA MARKALAŞMASI, TÜRK MALI İMAJININ YERLEŞTİRİLMESİ VE TURQUALITY NİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (2006/4) Özet Bilgilendirme Marka Destek Programı Kapsamına Alınan Şirketlerin

Detaylı

SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN!

SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN! SOSYAL MEDYADA BOŞA VAKİT HARCAMAYIN! ANIL ALTAŞ EĞİTMEN/DANIŞMAN 14 TEMMUZ 10 BÜMED AŞİYAN SALONU Sosyal Medya ile dünya artık düz! 2 Icons courtesy of Sosyal medya Katsayınızı biliyor musunuz? Test Sonucu

Detaylı

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR?

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Haziran 2010 SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Proje Koordinatörleri: İndeks Araştırma Ekibi Simge Şahin, İstanbul Bilgi Üniversitesi Giriş:

Detaylı

YAZILIM & TANITIM HİZMETLERİ. Toro Medya

YAZILIM & TANITIM HİZMETLERİ. Toro Medya YAZILIM & TANITIM HİZMETLERİ Toro Medya Dijital dünya günden güne büyüyen bir Pazar hacmine sahip, bu alanda yer alan firmalar ilerlemelerini sürdürüyorlar. Dijital dünyada firmanızın büyüklüğü kendinizi

Detaylı

SALESmanago Pazarlama Otomasyonu

SALESmanago Pazarlama Otomasyonu SALESmanago Pazarlama Otomasyonu SALESmanago Hakkında Avrupa'nın en başarılı Pazarlama Otomasyonu şirketi 40 ülkede 3000'ün üzerinde B2B, B2C ve E-Ticaret şirketi tarafından tercih ediliyor Müşterileri

Detaylı

İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması

İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması İnteraktif Türkler 2009 İnteraktif Mecra Kullanım Araştırması Türkiye nin ilk ve öncü dijital ajansı adinteractive in Türk internet kullanıcısının davranış alışkanlıklarına ışık tuttuğu araştırması İnteraktif

Detaylı

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI

DİJİTAL & SOSYAL MEDYA NIN GELENEKSEL MEDYA YA GÖRE AVANTAJLARI Düzen Değişti HAMİNNE DİJİTAL MEDYA & SOSYAL AĞ PAZARLAMA Haminne, dijital medya ve sosyal ağlar üzerinde; lokal ve ulusal pazarlama çözümleri üreten, şehir hedefli yayın ve yayıncıları ile yüz binlerce

Detaylı