Index. Hakkımızda Hizmetlerimiz Ürünler Projeler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Index. Hakkımızda Hizmetlerimiz Ürünler Projeler"

Transkript

1 Firma Tanıtımı 2015

2 Index Hakkımızda Hizmetlerimiz Ürünler Projeler İSTANBUL FABRİKA / TÜRKİYE Adres : Tepeören Mevkii, İstanbul Tuzla O.S.B. 5.Cadde No:20 Tuzla / İstanbul / Türkiye Tel : +90 (216) Fax : +90 (216) Mail : info@afclighting.com

3 Hakkımızda 02 Türkiye'de doğru aydınlatma çözümleri konusunda önde gelen firmalar arasında bulunan AFC LIGHTING 1993 yılından bu yana üretici olarak hizmet verdiği aydınlatma sektörüne, dünya teknolojisiyle paralel, yenilikçi ve doğru çözümler getirerek; yapıların iç ve dış aydınlatma armatürleri ihtiyaçlarını karşılamaktadır. LED teknolojisinin günümüze kadarki gelişimiyle birlikte, AFC LIGHTING 2008 yılında, LED ve yeniden kullanılabilir enerji (Güneş ve Rüzgar enerjisi) konusunda uzman firmalarından OPTOLED ile ortaklık kurarak,enerji tasarrufuna yönelik AR-GE faaliyetlerine hız vererek, teknolojik ürün profilini genişletmiştir. AFC LIGHTING-OPTOLED, Aydınlatma konusunda uzman kadrosuyla, iç ve dış aydınlatma armatürleri imalatı, aydınlatma projelendirme mühendislik hizmeti, montaj ve devreye alma sırasında danışmanlık, satış sonrası servis konularında hizmet vermektedir. AFC LIGHTING - OPTOLED, ürettiği kaliteli ve teknolojik ürünler sayesinde, yurt içi ve yurt dışındaki pazar payını her geçen gün arttırmakta ve geleceğe güvenle bakmaktadır.

4 İhracat Yaptığımız Ülkeler 03 Almanya - İtalya - Rusya - Suudi Arabistan - BAE - Katar - Kuveyt - Umman- Venezuela - Ekvator Ginesi - Azerbaycan - Kazakistan - Türkmenistan - Gürcistan - Irak - Libya

5 04 Şirketimiz 6500 m2 kapalı alan ve 1500m2 açık alanda imalatını sürdürmektedir. Şuan itibariyle toplamda 135 çalışanımız bulunmaktadır. Firmamız 2015 yılı başı itibariyle yeni fabrikasına geçmiş olup gerek yeni alanların kullanımı, gerek yeni makine parkuru ile her ay yaklaşık kapasitesini Armatür üretebilme gücüne çıkarmıştır. Optoled yapmış olduğu yatırımlar neticesinde şu anda kapasite olarak Türkiye nin en büyük dış aydınlatma firması haline gelmiştir.

6 05 Fabrika Lokasyonu İSTANBUL FABRİKA / TÜRKİYE Adres : Tepeören Mevkii, İstanbul Tuzla O.S.B. 5.Cadde No:20 Tuzla / İstanbul / Türkiye Tel : +90 (216) Fax : +90 (216) Mail : info@afclighting.com

7 Hizmetlerimiz 06 Endüstriyel Tasarım Profesyonel tasarımcılarımız tarafından, projelerinize en uygun tasarımlar oluşturulur. ARGE ve ÜRGE Hazırlanan prototiplerle, ürün en verimli hale getirilir. Elektronik ve Optik Tasarım Mühendislerimiz, oluşan tasarımları en verimli hale getirir. Üretim - Kalıphane Tüm testleri tamamlanan protatipler üretim sürecine alınır. Proje Projeleriniz dialux ortamında hazırlanır.

8 Endüstriyel Tasarım 07 En etkin tasarımlar doğru fikirlerle başlar. Özgün fikirler veya müşteri talepleri,temel esaslar baz alınarak, profesyonel tasarımcılarımız tarafından özenle hazırlanan tasarımlara dönüşür. Her bir detayı ayrı ayrı düşünülerek hazırlanan tasarımlar, önce bilgisayar ortamında 3 boyutlu modellere dönüştürülür ve yine bilgisayar ortamında sanal analizlere tabi tutulur. Bu işlemler neticesinde en verimli sonuca ulaşmak için yoğun çaba gösterilir.

9 Elektronik ve Optik Tasarım 08 Doğru Mühendislik,En Uygun Optik Tasarım Tasarımları oluşan ürünler çalışabililir hale gelmesi ve farklı fonksiyonel görevler üstlenebilmesi için, sağlam bir elektronik alt yapıya sahip olmalıdır. Bu doğrultuda mühendislerimiz ürünlerin en verimli şekilde kullanılmasını sağlayan, dünya standartlarında elektronik bileşenler geliştirmektedir. Bilgisayar ortamında tüm simulasyonları hazırlanan bu bileşenler belirli sayıda üretilen prototiplerle test edilir. Ayrıca Dünyanın en bilinen lens üreticisi olan Ledil firmasıyla iş ortaklığı yaparak ürünlerde kullanılacak en uygun optik lensler geliştirilmektedir.

10 ARGE ve ÜRGE 09 Prototip süreci Oluşturulan prototip ürünler aydınlatmanın gerekliliğini sağlayacak düzeye ulaşması için belirli testlere tabi tutulur. Işık verimliliği, elektriksel testler, armatür dayanımı ve ısı testleri özenli bir şekilde yapılır. Testlerden çıkan sonuçlar neticesinde prototip en verimli hale getirlerek üretilebilir onayını alır.

11 Üretim - Kalıphane Kalıpçılık uzmanlık ister. 10 Üretimin en önemli parçasından biri olan kalıp tasarımı, profesyonellik ve özen isteyen bir iştir. Prototipleri kusursuz bir şekilde üretebilmek için kalıp işçiliği, hassaslık ve titizlilik gerektirir. Bu bağlamda, gerek makina parkuru, gerek uzman kalıp personeli ile mükemmel sonuçlar elde etmek Optoled in uzmanlık alanıdır.

12 Aluminyum Enjeksiyon Tasarımların gerçeğe dönüşümü. 11 Kendi bünyemizde aluminyum enjeksiyon baskısı yapmanın gururu ile, tasarlanan tüm ürünler dünya standartlarında aluminyum enjeksiyon baskı kalitesinde üretilmektedir. Kullanılan aluminyuım laboratuvar ortamında analizi yapılarak, led aydınlatmaya en uygun bileşenler halinde dökülmektedir. Bu sayede yüksek standartlı Led armatürler üretilmektedir.

13 Elektronik Dizgi Tüm elektronik bileşenler. 12 Mühendislerimiz tarafından tasarlanan elektronik kartlar ve bileşenleri, özenle hazırlanan ve elektrik yalıtımı sağlanmış dizgi alanında bir araya getirilir. Seri üretim için en önemli unsur olan dizgi makina parkurumuz, saatte adet elektronik komponent dizgi kapasitesine sahiptir.

14 Makina Parkurlarımız Hayal et ve üret. Lazer Kesim 13 3 Adet CNC Freze L: 14mt ve L:8mt 2 adet boyahane hattı Plazma Kesim

15 Makina Parkurlarımız Hayal et ve üret. Elektronik Dizgi Makinesi 14 Daldırma Erezyon Makinesi Kumlama Ünitesi Aluminyum Enjeksiyon Baskı Makinesi

16 Ürünler 15 Geliştirdiğimiz yüksek teknoloji aydınlatma ürünleri ile, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.

17 Ürün Grupları 16 LED li Direkli Armatürler LED Sokak Armatürleri LED Klasik Döküm Direkler LED li Endüstriyel Aydınlatma Çim Armatürleri Led Projektörler Cephe ve Bitki Aydınlatma Oturma Bankları Çöp Kovaları Kamelyalar Yaptığı yatırımlarla Türkiyenin En Büyük Makina Parkuruna Sahip dış aydınlatma firması olarak, gerek dış aydınlatma, gerek endüstriyel aydınlatma alanında projelerinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürün çeşidine sahiptir.

18 Proje Simulasyon Destekli Projelendirme. 17 Proje ekibimiz, konusunda uzman mühendisleriden oluşmaktadır. Projeleriniz Autocad üzerinde hazırlanıp tüm altyapı ve detay çözümleri gerçekleştirilmektedir. Hazırlanan proje daha sonra Dialux programı ile gerçek değer hesaplamaları yapılarak size en uygun çözümler geliştirilir.

19 Görselleştirme ve Animasyon Profesyonel sunumlar 18 Proje mühendislerinin çalışması doğrultusunda, tasarımcılarımız, projelerinizi gerçeğe uygun olarak 3D s Max, Vray, After Effect, Photoshop gibi üst düzey görselleştirme ve video editing programları ile gerçekçi sunumlar haline dönüşmektedir. Projelerinize daha başlamadan bitiş aşamasını 3 boyutlu ve gerçeğinden farksız olarak görebilmenizi sağlıyoruz.

20 Referanslarımız Special Projects Custom Made Apple Sculpture (Senatorium Project) Almaty / Kazakhstan

21 Referanslarımız Special Projects Custom Made Monument Ashgabat / Turkmenistan

22 Referanslarımız Bitirilen projeler Maltepe Sahil Parkı

23 Referanslarımız Bitirilen projeler Kadıköy Özgürlük Parkı

24 Referanslarımız Bitirilen projeler TeknoPark / İstanbul

25 Referanslarımız Bitirilen projeler Heydar Aliyev Kongre Merkezi Qebele / Azerbaycan

26 Referanslarımız Bitirilen projeler GP Karting Aşkabat / Türkmenistan

27 Referanslarımız Bitirilen projeler Garaşsyzlyk Yoly Aşkabat / Türkmenistan

28 Referanslarımız YURTİÇİ REFERANSLAR / DOMESTIC REFERENCES - ANKARA KUZEYKENT MERKEZ CAMİ VE KÜLLİYESİ - ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARK, BAHÇE VE YOL AYDINLATMALARI - TUZLA VIAPORT MARİNA PROJESİ / BAYRAKTAR İNŞAAT - BANDIRMA NOVADA AVM PROJESİ - KÜTAHYA BELEDİYESİ PARK, BAHÇE VE YOL AYDINLATMALARI - ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ PROJESİ / KAYSERİ - ANTALYA RIXOS TEMA HOTEL PROJESİ / SEMBOL İNŞAAT - ÖZGÜRLÜK PARKI - KADIKÖY BELEDİYESİ - YOĞURTÇU PARKI - KADIKÖY BELEDİYESİ - ÖZDİLEK PARK İSTANBUL - İBB GÜRPINAR SU ÜRÜNLERİ HAL PROJESİ - UNIQ ISTANBUL - KAYSERİ ULAŞIM AŞ. - RESIDORM YURT PROJELERİ - MV HOLDİNG - TEKNOPARK İSTANBUL PROJESİ ULUBOL İNŞAAT - İBB MALTEPE PARK PROJESİ ( YAPI - YAPI İNŞAAT ) - HOTEL GOLD MAJESTY BURSA NUPEL TURİZM - ESKİŞEHİR BADEMLİK OTEL PROJESİ KİTOKO GRUP - MESA KARTAL PROJESİ MESA İNŞAAT - MESA SAHİL PROJESİ MESA İNŞAAT - NEWİSTA REZİDANS BEYLİKDÜZÜ HASOĞLU - NEWİSTA LIFE BAŞAKŞEHİR HASOĞLU - EGE SUITS KAVUKLAR İNŞAAT - EGE BOYU SANCAKTEPE PROJESİ - BORDO MÜHENDİSLİK - POMELON AVM BODRUM MİLAS ( ÖNDERLER İNŞAAT ) - NUVO DRAGOS ( ÖZDERECİ GYO ) - DRAGOS DELUXIA ( TEKNİK YAPI ) - ISTWEST PROJESİ ( FERYAPI ) - TUZLA ÇINARLIBAHÇE ( MESA ) - ÇAMLICA EVLERİ ( MESA ) - AKÇAKOCA BELEDİYESİ SAHİL PROJESİ - SERDİVAN GÖL PARK PROJESİ ( ADAGRUP ) - BURSA HÜDAVENDİGAR PARK ( BEST TASARIM İNŞAAT ) - SÖKE OUTLET AVM ( ALP ERDEM ELEKTİK ) - AVRUPA KONUTLARI 3 ( ARTAŞ İNŞAAT ) - ÇORUM HİTİT ÜNİVERSİTESİ ( UBA YAPI ) - SİNPAŞ BURSA MODERN ( LAZER ELEKTRİK ) - VIAPORT SUITS&HOUSES ( BAYRAKTAR İNŞAAT ) - LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ KENT MERKEZİ YOL AYDINLATMALARI - LÜLEBURGAZ T.P.A.O PROJESİ - TOPKAPI POLİS EVİ - HATAY MÜZE PROJESİ ( YESAN ELEKTRİK ) - HALKALI LOUNGE 1-2 ( EROĞLU ) - EKŞİNAR KONAKLARI ( EROĞLU ) - SAM YAĞCILIK FABRİKA AYDINLATMA PROJESİ Bitirilen projeler - FORUM İSTANBUL AVM PROJESİ - 16/9 ZEYTİNBURNU PROJESİ ( ASTAY YATIRIM ) - AVANOS HILTON ( DT MÜHENDİSLİK ) - ULUSLARARASI AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ - ADNAN MENDERES ÜNVERSİTESİ HASTANESİ - OPTIMALL - KAYSERİ - OPTIMUM AVM - İSTANBUL - UPHILL COURT ATAŞEHİR VE BAHÇEŞEHİR PROJELERİ - LOTUS EVLERİ ULUS/ İSTANBUL - RİVA KONAKLARI - İSTANBUL - ZEUGMA AVM- GAZİANTEP - IKEA AVM - BURSA - KORUPARK AVM - BURSA - SİNPAŞ MARENGRO KONUTLARI KİLYOS/ İSTANBUL - SİNPAŞ AVANGARD KONUTLARI ÇERKEZKÖY / İSTANBUL - MAYEVERA EVLERİ ÇEKMEKÖY / İSTANBUL - DUMANKAYA TREND VE AKDENİZ EVLERİ KURTKÖY / İSTANBUL - CUMBA KONUTLARI ÜMRANİYE / İSTANBUL - İKEBANA EVLERİ GÜNEŞLİ / İSTANBUL - AYTEK İNŞAAT EVLERİ KEMERBURGAZ / İSTANBUL - DENİZBANK GENEL MÜDÜRLÜK BİNASI VE TÜRKİYE ŞUBELERİ - ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DİKMEN VADİSİ PROJESİ - İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ BİNASI - DÜZCE BELEDİYESİ PARK PROJESİ - ORDU BELEDİYESİ ATATÜRK ANITI PROJESİ - ÖZEL HAYAT HASTANESİ HATAY - MEMORIAL HOSPITAL İSTANBUL - BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ BATI KAMPÜSÜ - SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ DOĞU KAMPÜSÜ - EMPERYAL OTEL BEŞİKTAŞ / İSTANBUL - DEDEMAN OTEL - GAZİANTEP - QUEENS PARK RESORT HOTEL - ANTALYA - MAGIC LIFE WATERWORLD IMPERIAL HOTEL ANTALYA - LONG BEACH HOTEL ANTALYA - AEGEAN DREAM RESORT HOTEL BODRUM - STELLA BEACH HOTEL ANTALYA - ARDISIA DELUX HOTEL ANTALYA - CLUB NENA HOLIDAY VILLAGE ANTALYA - KAYA RAMADA HOTEL İSTANBUL - PRINCESS HOTEL İSTANBUL - GYPSOPHILA TATİL KÖYÜ ANTALYA

29 YURTDIŞI REFERANSLAR / INTERNATIONAL REFERENCES TÜRKMENİSTAN / Turkmenistan - GOROGLU ATAMYRAT NIYAZOW MONUMENT PROJECT / ASHGABAT STAGE RESIDENCE LANDSCAPE PROJECTS/ ASHGABAT STAGE ROAD LIGHTING PROJECT / ASHGABAT - OĞUZHAN AVENUE ROAD LIGHTING PROJECT / ASHGABAT - OLYMPIC PARK / ASHGABAT - MONUMENT PROJECT - ASHGABAT - AJAYİP HOTEL PROJECT - ABH CARPET FABRIC PROJECT - BALKANABAT ROAD AND PARK PROJECT - ASHGABAT PARK PROJECT - MARY ROAD PROJECT - ASHGABAT SHOPPING MALL - TURKMENİSTAN GARAŞSIZLIK ROAD PROJECT ASHGABAT - MOSKOVSKY AVENUE LANDSCAPE PROJECT ASHGABAT - MEDENI DINC UNIVERSITY ASHGABAT - MOLLAGARANI COMPLEX - ABADAN - MILITARY POST PROJECT ASHGABAT - BORDER POLICE BUILDINGS - DAŞOĞUZ HOTEL - TÜRKMENBAŞI - TEMA SCHOOL PROJECT - LEBAP HOTEL TÜRKMENBAŞI - MARY HOTEL - TÜRKMENBAŞI - SEYRANA HOTEL TÜRKMENBAŞI - SOWDA CENTER - ASHGABAT - RUHİYAT MANSION TÜRKMENBAŞI - GP KARTING PROJECT ASHGABAT - LIBRARY PROJECT MARY - BAGHT MANSION - BALKANABAT - MEDICAL CENTER PROJECT ASHGABAT - HIPODDROME PROJECT BALKANABAT - RESİDENCE PROJECTS ASHGABAT - COURT PROJECT ASHGABAT - ASHGABAT ROAD AND BRIDGE PROJECTS ASHGABAT - ALTYN ASYR GUNDOGAR BAZAAR PROJECT ASHGABAT - RUHABAT AND ARCABIL RESTAURANT PROJECT ASHGABAT KAZAKİSTAN / Kazakhstan - NURSULTAN NAZARBAYEV ÜNIVERSITY 2. STAGE - ASTANA - ASTANA PARK PROJECT - KAZAKHMYS COOPER FABRIC PROJECT - KAZATOMPROM URANIUM FABRIC PROJECT - RITZ CARLTON HOTEL ALMATY Referanslarımız Bitirilen projeler - ESENTAI TOWER COMPLEX ALMATY - ESENTAI SHOPPING MALL - ALMATY - MEDEU SHIMBULAK TELEFERIC STATION ALMATY - KHAN CHADIRI RESIDENCE SUIT PROJECT - ASTANA - NURSULTAN NAZARBAYEV UNIVERSITY ASTANA - ALMATY PARK VIEW OFFICE TOWER ALMATY - ASTANA LIBRARY PROJECT ASTANA - ASTANA MUSEUM - ASTANA - ASTANA MILITARY ACADEMY - ASTANA - ALMATY SANATORIUM ALMATY - RIXOS BOR0VOYE HOTEL ASTANA - BMW LEXUS CAR SHOWROOM ASTANA - ARZAN SHOPPING MALL ALMATY - MEGACENTER SHOPPING MALL ALMATY - MEGACENTER SHOPPING MALL SHIMKENT - EDELWEISS VILLA PROJECT ALMATY - ARMAN VILLE PROJECT ALMATY - MAXIMA ALMATY - GREEN VILLAGE ASTANA - HOLIDAY INN ALMATY - DOSTYK HOTEL ALMATY AZERBAYCAN / Azerbaijan - BOX FEDERATION LANDSCAPE PROJECT- BAKU - QEBELE CONGRESS CENTER QEBELE - QEBELE MINISTRY VILLA PROJECT QEBELE - RIXOS GRAND ŞAMAXI HOTEL - ŞAMAXI - DREAMLAND PROJECT - BAKU - TRUMP TOWER BAKU - BAKU - KHAZAR ISLAND- BAKU IRAK / Iraq - NEVROZ CITY PROJECT - ERBİL - ERBIL PARK LANDSCAPE PROJECT -ERBİL - MAZILAND RESIDENCE PROJECT - DUHOK - MAZILAND SHOPPING MALL PROJECT DUHOK - HAWARY SHAR PARK SULEYMANİYE - KERKUK ROAD LIGHTING PROJECT KERKUK - ROYAL AP PROJECTS ERBIL - ERBİL RESIDENCE PROJECT ERBIL - DOHUK UNIVERSITY PROJECT - SULEYMANİYE HOSPITAL PROJECT RUSYA / Russia - SOCHI SWISS HOTEL SOCHI - SOCHI SPA HOTEL SOCHI - GORKY GRAND HOTEL SOCHI - HOLIDAY INN HOTELS SOCHI VE MOSKOVA - PUTINS GUEST HOUSE SOCHI - KRASNAYA POLYANA MOUNTAIN HOTEL SOCHI - YURBEY HOTEL SALEKHARD - MOSKOVA LAPINO MATERNITY HOSPITAL PROJECT - MKH BUSINESS CENTER - UFA MATERNITY HOSPITAL PROJECT - RUSYA KUNTSEVO SHOPPING MALL PROJECT GÜRCİSTAN / Georgia - HOSPITAL PROJECT - BATUMI - PARLIAMENT BUILDING TBILISI - PUBLIC SERVICE HALL TBILISI - CHAMBER OF CONTROL TBILISI LİBYA / Libya - SIRTE LOUNGE PROJECT SIRTE VENEZUELA / Venezuela - VENEZUELA VARGAS APARTMENT EKVATOR GİNESİ / Equatorial Guinea - MALABO SHOPPING CENTER BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ / United Arab Emirates - ABU DHABI SCHOOL PROJECT - VILLA PROJECT SUUDİ ARABİSTAN/ SAUDI ARABIA - VILLA PROJECT - BIN LADIN RESIDENCE PROJECT KATAR/ QATAR - MILITARY BORDER PROJECT KUVVEYT/ KUWAIT - AUTO MALL PROJECT - SHUWAIKH AREA

Company Profile 2015

Company Profile 2015 Company Profile 2015 Index About us Sevices Products Projects ISTANBUL FACTORY / TURKEY Address : Tepeoren Mevkii, Istanbul Tuzla O.S.B. 5.Cadde No:20, 34959 Tuzla / Istanbul / Turkey Phone : +90 (216)

Detaylı

Index. Hakkımızda Hizmetlerimiz Ürünler Projeler

Index. Hakkımızda Hizmetlerimiz Ürünler Projeler Firma Tanıtımı 2016 Index Hakkımızda Hizmetlerimiz Ürünler Projeler İSTANBUL FABRİKA / TÜRKİYE Adres : Tepeören Mevkii, İstanbul Tuzla O.S.B. 5.Cadde No:20 Tuzla / İstanbul / Türkiye Tel : +90 (216) 304

Detaylı

RENCESOUR REFERENCES OUR REFERENCES OUR OUR EFERENCES OUR REFERENCES OUR OUR UR REFERENCES OUR REFERENCES OUR REFEREN

RENCESOUR REFERENCES OUR REFERENCES OUR OUR EFERENCES OUR REFERENCES OUR OUR UR REFERENCES OUR REFERENCES OUR REFEREN EFERENCES OUR REFERENCES OUR UR REFERENCES OUR REFERENCES OUR REFEREN RENCESOUR REFERENCES OUR REFERENCES OUR EFERENCES OUR REFERENCES OUR UR REFERENCES OUR REFERENCES OUR REFEREN RENCESOUR REFERENCES

Detaylı

OUR OUR REFERENCESOUR REFERENCESOUR REFEREN OUR ERENCESOUR REFERENCESOUR REFERENCES OUR REFERENCESOUR REFERENCES OUR REFERENCESOUR REFERENCES

OUR OUR REFERENCESOUR REFERENCESOUR REFEREN OUR ERENCESOUR REFERENCESOUR REFERENCES OUR REFERENCESOUR REFERENCES OUR REFERENCESOUR REFERENCES REFERENCESOUR REFERENCES OUR OUR REFERENCESOUR REFERENCESOUR REFEREN ERENCESOUR REFERENCESOUR REFERENCES OUR REFERENCESOUR REFERENCES OUR OUR REFERENCESOUR REFERENCESOUR REFEREN ERENCESOUR REFERENCESOUR

Detaylı

Company Profile 2016

Company Profile 2016 Company Profile 2016 Index About us Sevices Products Projects ISTANBUL FACTORY / TURKEY Address : Tepeoren Mevkii, Istanbul Tuzla O.S.B. 5.Cadde No:20, 34959 Tuzla / Istanbul / Turkey Phone : +90 (216)

Detaylı

İSTANBUL FACTORY / TÜRKİYE

İSTANBUL FACTORY / TÜRKİYE Company Profile 2017 Index About us Factory Design Reference İSTANBUL FACTORY / TÜRKİYE Adres : Tepeören Mevkii, İstanbul Tuzla O.S.B. 5.Cadde No:20 Tuzla / İstanbul / Türkiye Tel : +90 (216) 304 02 81

Detaylı

Carya Golf Club Belek, Antalya, Turkey

Carya Golf Club Belek, Antalya, Turkey Carya Golf Club Belek, Antalya, Turkey Mobilya ve koltuk alanında ulusal ve uluslararası arenada önemli bir konuma sahip olan Turkuaz, 1999 yılında Ankara da faaliyetlerine başladı. Turkuaz that has an

Detaylı

INDEX. H:10-14m LED Street Lighting Poles. New Series Product. H:3-6m Garden Lighting Poles. Decorative Benches, Camellias and Trash Bin

INDEX. H:10-14m LED Street Lighting Poles. New Series Product. H:3-6m Garden Lighting Poles. Decorative Benches, Camellias and Trash Bin Türkiye'deki aydınlatma sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunan AFC LIGHTING, 1993 yılından bu yana üretici olarak hizmet verdiği aydınlatma sektörüne, dünya teknolojisiyle paralel, yenilikçi

Detaylı

E : W : 2017 w w w. f e r d o k u m. c o m

E : W : 2017 w w w. f e r d o k u m. c o m www.ferdokum.com Firmamız 1997 yılında FER DÖKÜM DEKORASYON adıyla kurulmuş olup halen FER DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ olarak hizmet vermektedir. FER DÖKÜM olarak siz değerli müşterilerimize

Detaylı

Yurtiçinde ve Yurtdışında Çeşitli Proje ve İnşaat Uygulamaları. Konut, Otel, AVM, Villa Ofis. Yenileme ve Dekorasyon

Yurtiçinde ve Yurtdışında Çeşitli Proje ve İnşaat Uygulamaları. Konut, Otel, AVM, Villa Ofis.  Yenileme ve Dekorasyon 2007-2017 Konut Yurtiçinde ve Yurtdışında Çeşitli Proje ve İnşaat Uygulamaları AVM Yenileme ve Dekorasyon Otel Konut, Otel, AVM, Villa Ofis Ofis 2013 Agalarov Estate Villaları Moskova-Rusya Crocus Group

Detaylı

1 I. Jet Fan Referanslarımız

1 I. Jet Fan Referanslarımız 1 I Jet Fan Referanslarımız Systemair Dünyada Systemair Skinnskatteberg, İsveç: Systemair AB nin genel merkezi Skinnskatteberg, İsveç tedir. Skinnskatteberg deki üretim, gelişmiş bilgisayar desteğine sahip

Detaylı

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje.

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje. +90 212 276 38 90 info@apsisproje.com Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye www.apsisproje.com Hakkımızda 2009 yılında kurulmuş olan Apsis Proje, geniş bilgi birikimine

Detaylı

Turizm Tesisleri Tourism Facilities Kağıthane, İstanbul, Türkiye - Turkey / 2018 Four Points By Sheraton Four Poınts By Sheraton Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri ct Consultancy and Consultancy s İşveren

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

w w w. b i s s e. c o m

w w w. b i s s e. c o m w w w. b i s s e. c o m H A K K I M I Z D A H A K K I M I Z D A 40 yıl önce kaliteden asla ödün vermeden marka olma ilkesiyle yola çıkan BİSSE bugün, sektöründe ulusal ve uluslararası pazarda söz sahibi

Detaylı

ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN

ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN TOKİ İSTANBUL KAYABAŞI 11. BÖLGE 1130 KONUT, 3 ADET BÜFE İLE ALTYAPI VE ÇEVRE

Detaylı

REFERANSLAR. we link the world. references. endüstriyel. mekanik. insaat. raylı sistem. railway. construction REFERANSLAR. REFERENCES /Ссылки

REFERANSLAR. we link the world. references. endüstriyel. mekanik. insaat. raylı sistem. railway. construction REFERANSLAR. REFERENCES /Ссылки we link the world REFERANSLAR references mekanik mechanical endüstriyel industrial insaat construction raylı sistem railway REFERANSLAR REFERENCES /Ссылки Yüksek Katlı Yapılar ve İş Merkezleri High-Rise

Detaylı

x14 cm ,5x12 cm x80 cm x80 cm ,5x6 cm. KM x80 cm.

x14 cm ,5x12 cm x80 cm x80 cm ,5x6 cm. KM x80 cm. 1983 2016 1023 19527 24x14 cm. 18114 3,5x6 cm. 18217 5,5x12 cm. 12654 11x80 cm. 121220 77x80 cm. 1038 KM-03111 120x80 cm. 85 1041 19039 Ø 13 cm. 19806 B:14,5 H:9 D:4,5 cm. 35001 39x55,5 cm. 18206 6x16

Detaylı

AYDINLATMA VE ALTERNATİF ENERJİ SİSTEMLERİ DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.

AYDINLATMA VE ALTERNATİF ENERJİ SİSTEMLERİ DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. AYDINLATMA VE ALTERNATİF ENERJİ SİSTEMLERİ DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ. 1 www.ledsis.com.tr bilgi@ledsis.com.tr LED ALTERNATİF ENERJİ AYDINLATMA SİSTEMLERİ SOLAR PANEL RÜZGAR ENERJİSİ 2 Hakkımızda Aydınlatma ve

Detaylı

GÖLGE ARCH. & CONSTRUCTION

GÖLGE ARCH. & CONSTRUCTION ROOF AND FACADE CLADDING MACHINERIES : SOME OF OUR REFERENCES : ( In Turkey) 1- DOGA CLUB HOLIDAY VILLAGE: 22.000 m2 Painted Galvanize ISTANBUL 2- DOĞA CLUB HOLIDAY VILLAGE RESTAURANT :3.200 m2 Painted

Detaylı

kurumsal WOKS GROUP KURUMSAL POLİTİKALAR

kurumsal WOKS GROUP KURUMSAL POLİTİKALAR kurumsal WOKS GROUP Şirketimiz iç mimari ve mimari projelerde yurt içi ve yurt dışında yüklenici firma olarakta faaliyet göstermektedir. 30 yıllık sanayi ve üretici kimliğini Antalya Organize Sanayi Bölgesi

Detaylı

Baca değil, Mitanox Baca

Baca değil, Mitanox Baca Baca değil, Mitanox Baca www.mitanox.com www.mitanox.com Baca sistemlerinde, her projeye özgü esnek çözümler 04 www.mitanox.com baca sistemlerinde mükemmeli yakalamak... iyi olmak Mitanox için yeterli

Detaylı

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL

Referans projeler 1/15. Toplu konut projeleri 1 ASLANDAĞ AHŞAP A.Ş. FİRMA PROJE ADI. 550 lüks konut MİKTAR. İstanbul Maslak & 2014 YER - YIL Referans projeler 1/15 Toplu konut projeleri 1 550 lüks konut İstanbul Maslak & 2014 Ahşap kapı & Vestiyerler 160 lüks konut İstanbul Şişli & 2014 Ahşap kapı & Süpürgelikler 146 lüks konut İstanbul Kemerburgaz

Detaylı

SIGNAL PROCESSING MULTISWITCH FIBEROPTIC DISTRIBUTION NETWORK. www.divisi.com.tr

SIGNAL PROCESSING MULTISWITCH FIBEROPTIC DISTRIBUTION NETWORK. www.divisi.com.tr SIGNAL PROCESSING MULTISWITCH FIBEROPTIC DISTRIBUTION NETWORK www.divisi.com.tr DiViSi Hakkında 20 yıllık kablolu şebeke ve TV sistemlerindeki uzmanlığımızla sorunsuz şebekenin mühendislik hesaplarına

Detaylı

HASKUL HALI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

HASKUL HALI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Türkiye Büyük Millet Meclisi Ankara / TÜRKİYE heraton Hotel Maslak 5 ***** - İstanbul / TÜRKİYE heraton heraton Ataköy 5 ***** - İstanbul / TÜRKİYE heraton Conrad Hotel 5 ***** - İstanbul / TÜRKİYE Marriot

Detaylı

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır.

HAKKIMIZDA. Temel ilkemiz müşteri memnuniyetini sağlamak, yapılan işlerin arkasında durmaktır. AveK PROJE HAKKIMIZDA Temelleri 2012 yılında atılan AveK dünya standartlarında bir proje firmasıdır. Kurucu üyeler Abdurrahman İNCEGÜL ve Kadir YILMAZ ın yolları 2011 yılında çalıştıkları firmada kesişmiştir.

Detaylı

Türkçe BİNA REFERANSLAR KÖR KALIP SİSTEMLERİ, TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA VE DRENAJ MODULO YENİ ELEVETOR DEFENDER HAFİF HIZLI KOLAY. Geoplast.com.

Türkçe BİNA REFERANSLAR KÖR KALIP SİSTEMLERİ, TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA VE DRENAJ MODULO YENİ ELEVETOR DEFENDER HAFİF HIZLI KOLAY. Geoplast.com. Türkçe BİNA REFERANSLAR KÖR KALIP SİSTEMLERİ, TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA VE DRENAJ MODULO YENİ ELEVETOR DEFENDER HAFİF HIZLI KOLAY Geoplast.com.tr MODULO BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME ÖZTİMURLAR İŞ MERKEZİ

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

Yapı Akademisi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapı Akademisi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi CiViL ENGiNEERiNG Yapı Akademisi Engineering, intends to design high quality projects in the sector. Our company serves with experienced engineers, and technical personnel in Engineering Project, inspecting

Detaylı

Uygulamalar / Applications. Sakarya Üniversitesi Paslanmaz Çelik İşleri. Sakarya University Stainless Steel Works

Uygulamalar / Applications. Sakarya Üniversitesi Paslanmaz Çelik İşleri. Sakarya University Stainless Steel Works 2 Sakarya Üniversitesi Sakarya University Paslanmaz Çelik / Stainless Steel 3 Ankara TOBB Üniversitesi Ankara TOBB University 4 Antalya Havalimanı Antalya Airport Paslanmaz Çelik / Stainless Steel 5 Libya

Detaylı

4Araştırma ve Tasarım

4Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ GRUP VE ŞİRKETLERİN YATIRIM PLANLARI S A Y I 4Araştırma ve Tasarım erol KaraBuLuT Dedeman Hotels 2023 yılında 42 otele ulaşacak 2015 2016 2017 15 > 5 SAYI 4 / Ocak 2023

Detaylı

Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası

Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası Yenilikçi ve Çevreci Danfoss Isı Pompası Danfoss A/S 100 ülkede 25.000 çalışanıyla Danimarka nın en büyük sanayi topluluğu olan Danfoss A/S, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma (HVAC) sektörüne; tasarım, verimlilik,

Detaylı

kablo koruma, taşıma ve sonlandırma sistemleri Ex-Proof sistemler

kablo koruma, taşıma ve sonlandırma sistemleri Ex-Proof sistemler kablo koruma, taşıma ve sonlandırma sistemleri Ex-Proof sistemler YURTDIŞI REFERANSLARIMIZ www.msmmuhendislik.com v EMT MET Z E E MSM MÜHENDİSLİK firması, kuruluşundan bugüne 17 yılı geride bırakarak,

Detaylı

Misyon Yönetim Hizmetleri. Referans Listesi 2012

Misyon Yönetim Hizmetleri. Referans Listesi 2012 Misyon Yönetim Hizmetleri Referans Listesi 2012 66 ADA KARDELEN 3 BLOKLARI Haşere İlaçlama Hizmetleri : 13 Kişi : İSTANBUL / Ataşehir 3000 A RESIDENCE Sabah Servisi Hizmetleri Haşere İlaçlama Hizmetleri

Detaylı

www.saina.com.tr SAINA Danışmanlık Mühendislik

www.saina.com.tr SAINA Danışmanlık Mühendislik KAPAK Hakımızda Hizmetlerimiz TÜBİTAK ARGE BİNASI TÜBTİTAK MARTEK 13000 m2 - Türkiye Gebze Proje Yönetimi ve BIM Danışmanlık Hizmetleri (Behnam Aghbali - DEKO PROJE) ALTUR DOĞUŞ SHOWROOM ALTUR 12000 m2

Detaylı

SONAY KALELİ MİMARLIK DIŞ CEPHE DANIŞMANLIK.

SONAY KALELİ MİMARLIK DIŞ CEPHE DANIŞMANLIK. SONAY KALELİ MİMARLIK DIŞ CEPHE DANIŞMANLIK www.sonaykalelimimarlik.com GENEL BİLGİ 1999 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nden Mezun Olan Sonay Kaleli; 2000 2013 yılları arasında

Detaylı

MİMARLIK & İÇ MİMARLIK PORFOLYO ( ) BÜYÜKÇEKMECE PRESTİGE EVLERİ

MİMARLIK & İÇ MİMARLIK PORFOLYO ( ) BÜYÜKÇEKMECE PRESTİGE EVLERİ MİMARLIK & İÇ MİMARLIK PORFOLYO (2018 -----1993 ) BÜYÜKÇEKMECE PRESTİGE EVLERİ ( 2016-2018) Konum: B.Çekmece -İST. 2200m2 Arsa. 6200m2 inşaat alanı projesi ) BEYKONAKLARI VİLLA ( 2017-) Konum: Beylerbeyi-İST

Detaylı

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02

VIKONEN. Yapı Sanayi A.Ş. VIKONEN. construction DOC: VKN-0000-SU-001 / / R02 Yapı Sanayi A.Ş. construction VISIONARY industry DOC: VKN-0000-SU-001 / 31.5.2015 / R02 Hedefimiz, yapılarda; mühendislik, satın alma, lojistik, altyapı ve üstyapı hizmetlerini; iş güvenliğini en üst seviyede

Detaylı

2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu

2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu 2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu INDEXINDEX Hakkımızda Sertifikalarımız 04 05 Led Ampuller Asil Serisi Zarif Serisi Kararlı Serisi 06 07 08 Downlight Görkemli Serisi Alımlı Serisi Sade Serisi Papatya

Detaylı

SEGASiT SİNEMA-KONFERANS KOLTUKLARI REFERANS LİSTESİ

SEGASiT SİNEMA-KONFERANS KOLTUKLARI REFERANS LİSTESİ ŞEHİR 2015 SEGASiT Şirket Kuruluşumuz Mart 2010 tarihinden bu güne; bize güvenen ve bu başarıyı yakalamamızda çok büyük katkıları olan tüm Kurum ve Kuruluşlara teşekkürlerimizi sunarız.. PROJELER TOPLAM

Detaylı

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410

DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com Tel: 0216 3541409 Fax: 0216 3541410 DAİMA ÖZENLE www.triaenerji.com info@triaenerji.com TRİA ENERJİ 1992 DEN BERİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN DİNAMİK BİR MÜHENDİSLİK ŞİRKETİDİR. VİZYONUMUZ Müşterilerimize verdiğimiz danışmanlık ve taahhüt işlerinde

Detaylı

Elastomerik Kauçuk Köpüğü. Levha

Elastomerik Kauçuk Köpüğü. Levha Hakkımızda ; ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe hizmet vermek üzere 1998 yılında faaliyete geçerek yuvarlak, kare ve dikdörtgen formlu sac hava kanalları üretimine başlamıştır. Kurulduğu günden

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

bina REFERANSLAR KATTA NİTELİKLİ DOLGU BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME TEMEL ÜSTÜ NİTELİKLİ DOLGU TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA

bina REFERANSLAR KATTA NİTELİKLİ DOLGU BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME TEMEL ÜSTÜ NİTELİKLİ DOLGU TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA bina REFERANSLAR KATTA NİTELİKLİ DOLGU BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME TEMEL ÜSTÜ NİTELİKLİ DOLGU TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME BOMONTİ ULUSLARARASI KONGRE VE TURİZM MERKEZİ ŞİŞLİ,

Detaylı

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ.

ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. HAFİF ÇELİK / YAPISAL ÇELİK / PREFABRİK / KONTEYNER ÇÖZÜM ORTAĞI ÇELİK VE PREFABRİK PROJELERİNİZİN, ÜRETİM ve UYGULAMALARINIZIN TÜM SÜREÇLERİNİ SİZİN İÇİN YÖNETİYORUZ. Mimari Proje Statik Proje Doğru Teknik

Detaylı

ADONIS HOTEL / 4* / Antalya - Lara

ADONIS HOTEL / 4* / Antalya - Lara ADONIS HOTEL / 4* / Antalya - Lara HB = Half Board / Main building Single Standart Standart (01.03.2012-04.04.2012) 1 Adult 56.70 $ 1 Adult 1 Child (0-6) 56.70 $ 1 Adult 2 Child (0-6)(0-2) 56.70 $ HB =

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği,

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği, DKM MARKA SUNUMU DKM İnşaat Taah.ve Danışmanlık Paz.San.Tic.Ltd.Şti. Çamlık Mah.İkbal Cad.Dinç Sok.No:25 Kat: 2-3 Ümraniye/İstanbul Türkiye T+90 216 508 20 50 F+90 216 508 20 51 www.dkminsaat.com 2003

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 16 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Avantgarde Collection Majesty Hotels Dedeman Hotels Tavros Holding Yılmaz Ulusoy

Detaylı

REFERANS LİSTESİ. İGA Projesi (İstanbul 3. Havaalanı) Otopark ve Terminal Arası Yol, CO Yayılma

REFERANS LİSTESİ. İGA Projesi (İstanbul 3. Havaalanı) Otopark ve Terminal Arası Yol, CO Yayılma REFERANS LİSTESİ T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Rönesans İnşaat- Otopark Tasarım Performans Analizleri (Devam) Özyeğin Üniversitesi, Mimarlık Binaları Termal Konfor Analizleri OYAK Grup Dragos Projesi

Detaylı

SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ LXDA SK1-30

SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ LXDA SK1-30 LED AYDINLATMA SISTEMLERI Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler tarafından tasarlanıp, Türkiye de yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Ürünlerimiz, geleneksel armatürlere göre

Detaylı

BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1

BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1 BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1 BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ PROJE Cinsi Konumu İnşaat Alanı Bağımsız Bölüm Adeti Başlama Tarihi Bitiş Tarihi VANİKÖY'DE VİLLA Villa

Detaylı

APEX.

APEX. APEX www.apex-insaat.com HAKKIMIZDA Apex cari ve konut inşaatı ve iç mekana uygun projeler için anahtar teslimi hizmet veren eksiksiz bir hizmet inşaatı ve fit-out şirketidir. Profesyonellerden oluşan

Detaylı

SMITKA REFERANS LİSTESİ

SMITKA REFERANS LİSTESİ PROJECT NAME TURKEY 1 Swissotel The Bosphorus Hotel 2 Hyatt Regency Hotel Hotel 3 World Trade Center 4 Istanbul Stock Exchange (IMKB) 5 YAPI KREDI PLAZA D BLOK 6 LEBIB YALKIN YAYINLARI VE BASIM ISLERI

Detaylı

FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME. SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ. ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI

FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME. SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ. ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI FAALİYETLER PEYZAJ PROJELENDİRME SOLAR DIŞ MEKAN AYDINLATMALARI ve BAHÇE ARMATÜRLERİ ÇEVRE DÜZENLEMESİ ve PEYZAJ UYGULAMALARI OTOMATİK SULAMA (IRRIGATION) SİSTEMLERİ ÇOCUK OYUN GRUBU ve KENT MOBİLYALARI

Detaylı

Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir.

Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir. Kapı Koleksiyonu Dorstil 2011 yılı itibari ile Türkiye nin EN BÜYÜK entegre kapı tesisidir. Elit Kapı Serisi Elit Kapı Serisi 4 5 DE0001 DE0003 DE0002 DE0004 6 Klasik Kapı Serisi Klasik Kapı Serisi 7 DK0004

Detaylı

AHMET ÖNDER TEKTAŞ İnşaat Mühendisi

AHMET ÖNDER TEKTAŞ İnşaat Mühendisi AHMET ÖNDER TEKTAŞ İnşaat Mühendisi Kişisel Bilgiler Adres: Büyükdere Cad. Subayevleri No:2/1 Şişli/İstanbul Tel: +90 532 158 76 43 Mail: ondertektas@gmail.com Uyruk: T.C. Doğum tar.ve yeri: 23.02.1989

Detaylı

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU

BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU BURSA İNŞAAT FUARI ve RISING CITY BURSA GAYRİMENKUL FUARI 2018 FUAR RAPORU 2 3 4 5 BAŞARI BİLGİ GÜVEN TECRÜBE TEKNOLOJİ 2018 yılında 4 Katılımcı Ülke 195 Firma ve Firma Temsilciliği 34 Ziyaretçi Ülke 46.014

Detaylı

KOLAY UYGULAMA PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ HIZLI MONTAJ ONNO SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR PROFESYNEL HİZMET

KOLAY UYGULAMA PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ HIZLI MONTAJ ONNO SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR PROFESYNEL HİZMET PROJEYE ÖZEL KAPI ÇÖZÜMLERİ KOLAY UYGULAMA ONNO HIZLI MONTAJ PROFESYNEL HİZMET SERVİS GARANTİSİ YENİLİKÇİ DETAYLAR Sunum Planı Başlangıç Kapılar Alüminyum Kasalı Kapılar Ahşap Kasalı Kapılar Konferans

Detaylı

ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT

ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT BÜTÜN ELEKTRİK ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT Adnan Kahveci Mah. Sayaca Cd. No: 20 A Blok D:3 Beylikdüzü -İstanbul Tel: +90 850 733 2937 Cep: +90 532 374 2712 www.butunelektrik.com Uygulama Referansları: 1. Tayeks

Detaylı

Cephe Temizlik Makineleri AST30

Cephe Temizlik Makineleri AST30 Cephe Temizlik Makineleri AST30 FABRİKA Dağyaka Mahallesi 2002. Sokak No:11 Kazan - Sarayköy - ANKARA / TÜRKİYE Tel: +90 312 394 04 74 Fax: +90 312 395 31 44 İSTANBUL İkitelli Org. San. Böl. Eskop San.

Detaylı

DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZAN REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI 1

DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZAN REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI 1 DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZAN REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI 1 İSTANBUL MESA-ARTAŞ- ÖZTAŞ-K&A TEMA İSTANBUL PROJESİ 29 BLOK 325X115 kw 37.375 kw 2 İSTANBUL TORUNLAR GYO 5.LEVENT PROJESİ 420 X 115 kw 48.300 kw

Detaylı

İKLİM. KALIP ve İMALAT

İKLİM. KALIP ve İMALAT İKLİM KALIP ve İMALAT İKLİM Kalıp ve İmalat, uzman teknik kadro ve üstün kalite anlayışı ile otomotiv ve beyaz eşya sanayisi başta olmak üzere diğer sanayilere destek veren, sürekli ve kaliteli hizmet

Detaylı

ELSA PROJE MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT LTD. ŞTİ.

ELSA PROJE MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT LTD. ŞTİ. ELSA PROJE MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT LTD. ŞTİ. TANITIM KATALOĞU 2017 HAKKIMIZDA ELSA Proje Mühendislik ve İnşaat Limited Şirketi, sektörde aktif çalışmakta olan Fatih SARI ve İsmet ELMA tarafından 2016 yılı

Detaylı

www.alestaaluminyum.com İÇİNDEKİLER 06 08 14 34 44 60 70 82 88 92 Hakkımızda Referanslar Aquasis De Luxe Resort & SPA Water Side Resort & SPA Kalibya World Resort & SPA Hotel Emporium AVM Agroland Tarım

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 7S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Tavros Yatırım Holding Rixos Hotels Hilton-Ever Grup Ünal Aysal Tatlıses Otel

Detaylı

ADDA MÜHENDİSLİK HAKKIMIZDA

ADDA MÜHENDİSLİK HAKKIMIZDA ADDA HAKKIMIZDA Bina teknolojisi, endüstri ve altyapı alanlarında her türlü mekanik tesisat ve endüstriyel tesisat uygulamaları yüklenicisi olarak hizmetini sürdürmekte olan ADDA Mühendisliği 16 Ekim 1998

Detaylı

LOWARA ile Hayat Bulan Projeler

LOWARA ile Hayat Bulan Projeler LOWARA ile Hayat Bulan Projeler Xylem 150 den fazla ülkede temiz su ve atık su alanındaki uygulama tecrübesi, 4 milyar doları aşan cirosu ve 12.000 den fazla çalışanı olan Xylem, su teknolojilerinde küresel

Detaylı

çeyrek verilerine göre, Türk Yapı Sektörü %12,7 büyüdü. Aynı dönemde AB27 için büyüme %1,5 olarak gerçekleşti.

çeyrek verilerine göre, Türk Yapı Sektörü %12,7 büyüdü. Aynı dönemde AB27 için büyüme %1,5 olarak gerçekleşti. 2011 3. çeyrek verilerine göre, Türk Yapı Sektörü %12,7 büyüdü. Aynı dönemde AB27 için büyüme %1,5 olarak gerçekleşti. Türkiye Ekonomisi Kaynak: TÜİK Türkiye Gayri Safi Yurtiçi Hasıla Göstergeleri Dünya

Detaylı

YER : Konya Bera Otel ADRES : Küçük İhsaniye Mah. Doktor M. Hulusi Baybal Caddesi No:9 Selçuklu Konya

YER : Konya Bera Otel ADRES : Küçük İhsaniye Mah. Doktor M. Hulusi Baybal Caddesi No:9 Selçuklu Konya TARİH : 05.04.2017 Trabzon Novotel Cumhuriyet Mah. Devlet Karayolu Cad.No:17 Yomra Trabzon TARİH : 06.04.2017 PERŞEMBE TARİH : 06.04.2017 PERŞEMBE Mis.19:30 Ramada Plaza İzmit Yahya Kaptan Mah Şehit Ergün

Detaylı

Açık Büfe Open Buffet

Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet 40 x 90 x 85 1x 3.5 Kw 1x 5.5 Kw 80 x 90 x 85 2x 3.5 Kw 2x 5.5 Kw 40 x 90 x 85 2x 2000 W 50 Hz 80 x 90 x 85 4x 2000W 50 Hz 80 x 90 x

Detaylı

Açık Büfe Open Buffet

Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet Açık Büfe Open Buffet 40 x 90 x 85 1x 3.5 Kw 1x 5.5 Kw 80 x 90 x 85 2x 3.5 Kw 2x 5.5 Kw 40 x 90 x 85 2x 2000 W 50 Hz 80 x 90 x 85 4x 2000W 50 Hz 80 x 90 x 85

Detaylı

Referanslarımızdan Bazıları ( )

Referanslarımızdan Bazıları ( ) Referanslarımızdan Bazıları (2018-2000) MEDITIME HAST. ATAŞEHİR - İSTANBUL Kullanım alanı : 7.250 M2 44 Yataklı - 3 Ameliyathane - Bebek Yoğun Bakım Ünitesi İstanbul DEVAM EDİYOR NEF 19 SANCAKTEPE - İSTANBUL

Detaylı

www.gunesyapi.com.tr www.gunesyapi.com.tr

www.gunesyapi.com.tr www.gunesyapi.com.tr www.gunesyapi.com.tr www.gunesyapi.com.tr Hakkımızda Firmamız hafriyat, nakliye, her türlü bina inşaatı kapsamında kaba inşaat, alt yapı, dekorasyon, tadilat, yalıtım, projelendirme, tasarım ve yapı danışmanlığı

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 12 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Hilton Worldwide Marriott Hotels BTG A.Ş NG Hotels Dedeman Hotels Sergi Turizm

Detaylı

Aluminyum Enjeksiyon Döküm Alanı Aluminum Die-Cast Plant

Aluminyum Enjeksiyon Döküm Alanı Aluminum Die-Cast Plant OPTOLED 6500 m2 kapalı alan ve 1500m2 açık alanda imalatını sürdürmektedir. Şuan itibariyle toplamda 135 çalışanımız bulunmaktadır. Firmamız 2015 yılı başı itibariyle yeni fabrikasına geçmiş olup her ay

Detaylı

Çalışma Aralık 2012 tarihli olup bu tarihten sonra geliştirilen ve duyurulan projeler raporda görülmemektedir.

Çalışma Aralık 2012 tarihli olup bu tarihten sonra geliştirilen ve duyurulan projeler raporda görülmemektedir. ÖNSÖZ Bu çalışma gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır araştırma tecrübesi olan EVA Gayrimenkul Değerleme firmasının bilimsel gerçeklerle desteklenmiş 2012 İstanbul Konut Sektörü Araştırması Raporudur.

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

esperianza Duyularınızın yeniden uyanışını hissedin...

esperianza Duyularınızın yeniden uyanışını hissedin... esperianza rigenerato con Sensi Duyularınızın yeniden uyanışını hissedin... Yeniden uyanışı temsil eden Zümrüd-ü Anka sembolü ile bambaşka bir banyo deneyimi yaşatmayı hedefleyen marka: ISVEA Markanın

Detaylı

POLİÜREA UYGULAMA REFERANS LİSTESİ

POLİÜREA UYGULAMA REFERANS LİSTESİ POLİÜREA IDIR SBİR DUAYEN M ARKA POLİÜREA UYGULAMA REFERANS LİSTESİ POLİÜREA UYGULAMA REFERANS LİSTESİ AYDIN ÜNİVERSİTESİ BEŞYOL FLORYA YERLEŞKESİ ÖĞRENCİ ÜST GEÇİT VE AMFİ TİYATRO İZOLASYONU TUZLA PİYADE

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

evimetal SERAMİK MÜCEVHERATI CERAMIC JEWELERY 2015-1 Bordür Profili / Border Profiles Ankastre Niş / Built-in Niche Duvar Gideri / Wall Drain

evimetal SERAMİK MÜCEVHERATI CERAMIC JEWELERY 2015-1 Bordür Profili / Border Profiles Ankastre Niş / Built-in Niche Duvar Gideri / Wall Drain GENEL ÜRÜN KATALOĞU GENERAL PRODUCT GUIDE evimetal 2015-1 INOX YAPI ÇÖZÜMLERİ INOX BUILDING SOLUTIONS Bordür Profili / Border Profiles Ankastre Niş / Built-in Niche Duvar Gideri / Wall Drain SERAMİK MÜCEVHERATI

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

FAR İNŞAAT TAAH. MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

FAR İNŞAAT TAAH. MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Yahyakaptan Mah. Ber l Sok. No:7/C İzm t / Kocael / Türk ye Tel: +90 262 373 27 55-373 57 52 Fax: +90 262 373 57 5 E-Ma l: nfo@far nsaat.com Web: far nsaat.com.tr Yahyakaptan Mah. Ber l Sok. No:7/C İzm

Detaylı

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde

Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde HAKKIMIZDA Atasoy Mühendislik 1998 yılında Ankara da kurulmuştur. Kuruluşundan itibaren geçen sürede gerek kamu kurum ve kuruluşlarında gerekse özel sektörde çok sayıda projeyi başarıyla tamamlamıştır.

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

LİMCA Şirket Profili

LİMCA Şirket Profili LİMCA Şirket Profili 1 Limca Dekoratif Cam A.Ş. 1988 yılında, Cemalettin KAPLAN tarafından kuruldu. Firmamız kurulduğu tarihten itibaren müşteri memnuniyetini her zaman ilke olarak benimsemiştir. Ürünlerimizde

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ Şirketimiz; 2005-2013 yılları arasında yurtdışı projelerde sırasıyla inşaat mühendisliği, şantiye şefliği, proje müdürlüğü yapmış Tuğberk Esenyel tarafından 2014 yılında Ankara'da kurulmuştur.

Detaylı

BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1

BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ TEKNİK YAPI TEKNİK YAPILAR SAN. VE TİC. AŞ. 1 BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ 1 BİTİRDİĞİMİZ PROJELERİMİZ PROJE Cinsi Konumu İnşaat Alanı Bağımsız Bölüm Adeti Başlama Tarihi Bitiş Tarihi VANİKÖY'DE VİLLA Villa Vaniköy - Üsküdar 507,96 m² 1 1980 1982 İBRAHİM

Detaylı

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK ENJEKSİYON GRUPLAMA ve TAMPON BASKI TASARIMDAN - SEVKİYATA TÜM SÜREÇLERDE YANINIZDAYIZ Anot, 1982 yılında endüstriyel otomasyon alanında faaliyete başlamış olup,

Detaylı

Mühendislik ve Teknik Müşavirlik Engineering and Tech. Cons.

Mühendislik ve Teknik Müşavirlik Engineering and Tech. Cons. Mühendislik ve Teknik Müşavirlik Engineering and Tech. Cons. HAKKIMIZDA ABOUT US 1 Şubat 2001 tarihinde kurulan firmamızın amacı, taahhüt firmalarına, mimari ve inşaat proje firmalarına veya direk yatırımcılara

Detaylı

DENTAŞ YAPI REFERANS KATALOĞU YAPI VE MEKANİK TESİSAT

DENTAŞ YAPI REFERANS KATALOĞU YAPI VE MEKANİK TESİSAT DENTAŞ YAPI REFERANS KATALOĞU YAPI VE MEKANİK TESİSAT İÇERİK BİZ KİMİZ İLKELERİMİZ HEDEFLERİMİZ UZMANLIK ALANLARIMIZ REFERANSLARIMIZ GÖRSELLER BİZ KİMİZ 10 yılı aşkın zaman içinde yurt içi ve yurt dışında

Detaylı

smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU

smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU 2017 smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU BAŞARILARLA DOLU BİR YILI DAHA GERİDE BIRAKIRKEN ISAF MARKASI 21. 21.si düzenlenen ISAF; Güvenlik, Bilişim Güvenliği, Akıllı Bina, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Yangın,

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 28 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Divan Hotels /İstanbul Özyer Grubu Alkoçlar Hotels Demirbaş Yapı CVK Group Divan

Detaylı

sinpasmorecard.com.tr

sinpasmorecard.com.tr sinpasmorecard.com.tr DENİZ GENÇ More Card Nedir? More Card, Sinpaş dostlarını ayrıcalıklarla buluşturan ve kazandıran bir sadakat programıdır. More Card lı olduğunuzda hem siz kazanırsınız hem Sinpaş

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 19 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Rixos Hotels- Polimeks Cyar Hotels Dosso Dossi Hotels Demirören Grubu Aktay Turizm

Detaylı

RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı - 2015 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programları

RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı - 2015 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programları RENSEF Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı - 2015 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programları Seyitcan ALTINKAYNAK BAKA Antalya YDO Uzmanı Ekim 2015

Detaylı

Robin s Design, fikirleri gerçeğe dönüstürürken bilim, sanat ve teknolojiyi dengeli şekilde bir araya getirir.

Robin s Design, fikirleri gerçeğe dönüstürürken bilim, sanat ve teknolojiyi dengeli şekilde bir araya getirir. Robin s Design, fikirleri gerçeğe dönüstürürken bilim, sanat ve teknolojiyi dengeli şekilde bir araya getirir. 1994 yılında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü

Detaylı

Cengiz Mekanik. Mekanik Tesisat Proje ve Taahhüt

Cengiz Mekanik. Mekanik Tesisat Proje ve Taahhüt Cengiz Mekanik Mekanik Tesisat Proje ve Taahhüt THE OFICCE PLAZA Z.Gökalp mah. S.Demirel Bulvarı no:7e d:136 Başakşehir / İSTANBUL tel : 0212 405 0 400 gsm : 0532 550 5454 www.cengizmekanik.com.tr info@cengizmekanik.com.tr

Detaylı