Kamile DURMAZ. Gayrimenkul Danışmanı GSM : Merhaba Sn.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kamile DURMAZ. Gayrimenkul Danışmanı GSM : 0 530 690 53 51 www.kamiledurmaz.com. Merhaba Sn."

Transkript

1

2 Kamile DURMAZ Merhaba Sn. Bölgenizdeki gayrimenkul piyasasında yaşadığınız güvensizliğin hepimiz farkındayız. Bu sebeple sizin güveninizi tekrar kazanmak ve sizlere en iyi hizmeti verebilmek için RE/MAX STAR olarak varız. Bana vereceğiniz yetki ile RE/MAX gücünü kullanarak ülkemizdeki 179 ofis ve gayrimenkul danışmanına erişip sizin gayrimenkul almanıza ya da satmanıza yardımcı olabileceğimi bilmenizi isterim. Saygılarımla Kamile DURMAZ : :

3 Kamile DURMAZ Müşterilerimin neden beni seçtiklerini anlamak için lütfen aşağıdaki mesajlarını okuyun. Sevgili Re/Max Star; Re/Max Star Çalışanlarından Sayın Kamile Durmaz; Re/Max Star la tanışmamız Alanya Mahmutlar daki evi almamızla oldu. Kamile Durmaz Hanım bizimle çok ilgilendiler. İşlerini çok ciddi ve sistemli yapıyorlar. Güleryüzlü ve işinde çok başarılı bir danışman. Sayesinde hiç zorluk çekmeden Re/Max gibi iyi ve kaliteli bir firma aracılığı ile ev sahibi olmaktan çok memnunuz. Kamile Hanım ev alımındaki her safhada bizimle birlikteydi. Re/Max Star ın başarılarının devamını dilerim. Bu yılki tatilimizi uzun tutacağımız için otel değil, ev kiralamayı tercih ettik. İnternet üzerinden yaptığımız araştırmalarla, bir çok seçenekten sonra Alanya Mahmutlar da RE/MAX STAR ın alternatiflerini değerlendirerek kararımızı verdik. Sezen Ayşe BAY 31/07/ 2009 Gerek eve yerleşme aşamasında, gerek diğer isteklerimizde bizden yardımını, güler yüzünü esirgemeyen Kamile Hanım a çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını dilerim. Mehtap EMİROĞLU 09/09/2007 : :

4 BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ? 1975 yılında kurulmuş olan RE/MAX bir yıl içinde dünyada işlem yapan bir gayrimenkul firmasıdır. Bu rakam, RE/MAX ı takip eden en yakın 3 rakibinin toplamından daha fazladır. RE/MAX ın 67 ülkede in üzerinde ve e yakın ofisi vardır. Ülkemizde ise 179 ofis ve bulunmaktadır. SÖZLEŞMESİZ veya BİRÇOK EMLAKÇI İLE ÇALIŞMAK: Bir çok kişi ile sözlü anlaşıldığında hiç kimse satış için ciddi çalışmayacaktır. Çünkü kimin satacağı ve ne kadar hizmet bedeli alacağı belli değildir. Kimse gayrimenkulün satışı için para ve zaman harcamayacaktır. Tesadüfen gelen alıcıya ya da öncelikle sözleşme yaptığı gayrimenkulleri satmak isteyecektir. Gayrimenkulün pazarlamasını kimse ciddi olarak üstlenmediğinden, sahibine bilgi aktarımı da sağlıklı ve yeterli olmayacaktır. Tapu devirlerinde en çok yaşanan sıkıntılar SÖZLEŞMESİZ hizmet almaya çalışan gayrimenkul sahiplerini mağdur etmektedir. SÖZLEŞME YAPILARAK ÇALIŞMAK : Gayrimenkulün satışından, satış yetkisini almış olan gayrimenkul danışmanı sorumlu olacaktır. Gayrimenkulün satışını kimin yapacağı ve ne kadar hizmet bedeli alacağı da belli olduğundan, danışman bir an önce satışı gerçekleştirmek için çalışacaktır. Gayrimenkul sahibine gayrimenkulü için gelen her teklif aktarılacak ve satış sürecinden düzenli olarak bilgi verilecektir. Sözleşme ile sizin adınıza çalışacak olan nız tapu devrine kadar her an yanınızda olacağından güvenle işlemiz sonuçlanacaktır.

5 Emlakçılara güvenleri yok. Hizmet alamam diye düşünüyorlar. Zamanları bol. Komisyon vermek istemiyorlar. Alıcıların da komisyon vermek istemeyeceklerine inanıyorlar. Birden fazla emlakçı ile çalışmak istiyorlar. Daha çabuk satılacağını düşünüyorlar. Satışı gizli yapmak istiyorlar. Pazarlama ve satışı kolay zannediyorlar. RE/MAX ı tanımıyorlar. Kişisel güvenliğiniz var mı? Evinizin kapısını tanımadığınız her merak edene açabilecek misiniz? Her an evi gösterebilmek için hazır olabilecek misiniz? Doğru fiyatı belirleyebileceğinizden emin misiniz? Kandırılmaya karşı tedbirli misiniz? Tapu devrini güvenle gerçekleştirmek sizce önemli değil mi? Yeterince alıcıya ulaşabilecek misiniz? Alıcıları değerlendirebilecek misiniz? Ne kadar masraf ile pazarlayabileceğinizi düşünüyorsunuz? Pazarlıkta problem yaşamayacak mısınız? Uzman yardımına ihtiyacınız yok mu? Zaman kaybınız olmayacak mı? Ciddi olmayan alıcılar ya da emlakçılar canınızı sıkmaz mı?

6 Mülkünüzün ilanını Gayrimenkul aramada en çok bakılan web sitelerinde yayınlarım. Alıcı müşterilerin görebileceği şekilde gayrimenkulünüzün üzerine RE/MAX afişi asarım.

7 PAZARLAMA HAREKET PLANI Sn. için hazırlanmıştır. Gayrimenkulünüzün satışını başarılı bir şekilde gerçekleştirebilmek için aşağıdaki çalışmaları yapmayı planlıyorum. Sizin de istediğiniz ayrıca bir çalışma varsa lütfen benimle paylaşın. Gayrimenkulünüzün internet ve internet ortamında tanıtımını yapacağım. ( ( ( ( ( () Gayrimenkulünüzün üzerine RE/MAX STAR afişi asacağım. RE/MAX STAR veri tabanı içerisinde bulunan alıcılara SMS, , v.b. ile gayrimenkulünüz hakkında bilgi vereceğim. Alanya Mahmutlar da adet basılan RE/MAX STAR Magazin Dergisi ne gayrimenkulünüzün ilanını girerek reklamınızı yapacağım. Mülkünüzü yalnızca ben satmaya çalışmam. RE/MAX STAR ofisindeki diğer gayrimenkul danışmanı arkadaşlarımla birlikte satmaya çalışırım. Ayrıca etik ve dürüst hizmet veren diğer emlak firmaları ile de iş birliği yaptığım için; onların alıcı müşterileri ile de satışı sonlandırmaya çalışacağım. Gayrimenkulün yakın çevresindeki potansiyel alıcılara HABERİNİZ VAR MI? broşürü dağıtacağım. Ciddi alıcıyı bulduktan sonra tapu aşamasına kadar güvenli ve şeffaf bir ortamda her aşamada yanınızda bulunurum.

8 Kamile DURMAZ Müşteri Takip programımızda kayıtlı olan alıcılara, SMS, e-mal göndererek ve telefonla görüşerek gayrimenkulünüzün satılık olduğunu bildirip, onların da arasından alıcı çıkma ihtimalini değerlendireceğim. Gayrimenkulünüzün ilanını 2 ayda bir Adet basılıp Alanya ve Mahmutlar bölgesinde dağıtılan RE/MAX STAR Gayrimenkul Magazin Dergisinde yayınlatarak alıcılara ulaşmaya çalışacağım. : :

9 Kamile DURMAZ Danışmanınız olarak eğer beni seçerseniz, tek başıma çalışmam. RE/MAX STAR ofisindeki diğer danışman arkadaşlarımla ve piyasadaki diğer meslektaşlarımla da irtibata geçer onların da satabilmesi için işbirliği yaparım. Unutmayın! Amacım önünüze engeller koymak değil, size sonuç bulmaktır. Gayrimenkulünüzün ilanını içeren broşür bastırır, bulunduğu bölgedeki sakinlere dağıtırım. Böylece, gayrimenkulünüzün SATILIK olduğunu tüm bölge halkının duymasına ve onların etrafındfan ALICI MÜŞTERİ gelmesine çalışırım. : :

10 KAMİLE DURMAZ KİMDİR? 1974 Ankara doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Ankara da tamamladım. Re/Max ile tanışmadan önce Turizm ve Otelcilik eğitimimi tamamladım ve bu alanda bir çok sektörde çalıştım. Turizm ve Otelcilik alanındaki çalışmaya son vermemin sebebi kendi işimi yapmak istememdir. Re/Max ile tanışınca bu işin tam bana göre olduğuna karar verdim Senesinde Ankara Tunalı Hilmi bölgesinde bulunan Re/Max Lider de Gayrimenkul Danışmanı olarak çalışmaya başladım. 2 yıl çalıştıktan sonra evlilik nedeniyle Alanya nın Mahmutlar kasabasına yerleştim. Re/Max ailesinden kopmak istemediğim için Mahmutlar Re/Max Star ofisinde 2007 yılından beri çalışmaya devam ediyorum. Şimdi işimden memnunum. Çözüm bulduğum her ailenin yüzündeki mutluluk beni daha motive ediyor ve işimi daha çok seviyorum. İLGİ ALANLARIM : Alışveriş yapmayı ve kitap okumayı çok seviyorum. Öğrencilik döneminde masa tenisi ve voleybol takımlarında oynadım. ALDIĞIM EĞİTİMLER : İngilizce Dil Kursu (Amerikan Kültür) Şubat 2004 RE/MAX Kariyerim (Re/Max Türkiye/ İstanbul) MEKSA Vakfı Nitelikli Büro elemanı Yetiştirme Kursu

11 GAYRİMENKULÜNÜZÜ SATMAYI MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ? Sayın Gayrimenkul Sahibi; Bir mülkün satılışı göründüğünden daha zordur. Bu, zaman ayırmak, arandığında bulunabilmek, evi hemen teşhir edebilmek, özel eğitim ve derinlemesine Pazar bilgisi gerektirir. Mülkünüzü bir kez pazara çıkardığınızda, mülkünüz bütün diğer satılık gayrimenkullerle rekabete girecektir. Bu zorlu rekabet ortamında mülkünüz için en uygun fiyata nasıl karar vereceksiniz? Mülkünüzün gerçek değerini tam ve doğru olarak saptamak için Pazar analizi yapabilecek misiniz? Mülkünüzü satmak için her gün ne kadar zamanınızı ayırmayı düşünüyorsunuz? Mülkünüzün pazarlanması için özel bir pazarlama planı hazırlayabilecek misiniz? Mülkünüze pazardaki maksimum tanıtımı nasıl yapacağınızı düşündünüz mü? Mülkünüze alıcı olarak potansiyel müşterileri değerlendirme işlemi konusunda deneyiminiz var mı? Mülkün alımı esnasında ortaya çıkacak bürokratik işlemlerde alıcıya yardımcı olabilecek misiniz? Kişisel güvenliğiniz ve ailenizin güvenliği sizin için önemli değil midir? Evinizin kapısını kimlere açıyor olabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Alıcının size önereceği fiyatın, mülkünüz için alabileceğiniz en iyi fiyat olup olmayacağını nasıl anlayacaksınız? Evinizi başarıyla pazarlamaya hazır mısınız? Bana yetki verdiğinizde, beni işe almış olacaksınız ve bunları SİZİN adınıza ben yapıyor olacağım.

12 SN. Günün şartlarında piyasada çok fazla satılık gayrimenkul olduğundan alıcıların ilgisini çekebilmek, profesyonel bir pazarlama ve uygun fiyat ile mümkün olabilir. Tüm bu şartları göz önünde bulundurarak mülkünüz için tavsiye edebileceğimiz satış fiyatını aşağıda görebilirsiniz. FİYATLANDIRMA PİRAMİDİ % 5 BAŞARI Zor ve Şansa Bağlı Satış TL % 50 BAŞARI Piyasa Fiyatı TL % 80 BAŞARI Hızlı Satış TL Bir gayrimenkul her fiyattan pazara sunulabilir fakat piyasa fiyatından yukarı çıkıldıkça alıcı müşteri bulma olasılığı azalır ve satış süresi uzar. Doğru fiyat hem zaman kazandırır, hem de doğru alıcıyı çeker.

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Cihan Çolak Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Aysın Reisoğlu Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ ADIM GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Hakan Kayalık Broker / Owner Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Sevcan Kar Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ ABC GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Attila Yılmaz Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ KARAYEL GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Arda Taşezen Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Muzaffer Karadağlı Broker/Owner Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey

Detaylı

Bernur Öksüz Broker/Owner

Bernur Öksüz Broker/Owner LOFT GYRİMEKUL I S M L Z I R I Z P M Ü U K Z Ü Ü L E M İ R L U K IŞ D E Y M Y İ E Ş R G R Y E H G VE ID K K H Bernur Öksüz Broker/Owner LOFT GYRİMEKUL Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız

Detaylı

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ

VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ ABC GAYRİMENKUL GAYRİMENKULÜNÜZÜN PAZARLANMASI VE GAYRİMENKUL DANIŞMANINIZ HAKKINDA HERŞEY Cüneyt Ertan Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında Bilmek

Detaylı

Hüseyin Oğuztaş Broker/Ower

Hüseyin Oğuztaş Broker/Ower ELİT GYRİMEKUL I S M L Z I R I Z P M Ü Z Ü Ü L U K E M İ R L U K IŞ D E Y M Y İ E Ş R G R Y E H G VE ID K K H Hüseyin Oğuztaş Broker/Ower Gayrimenkulünüzün Pazarlanması ve Gayrimenkul Danışmanınız Hakkında

Detaylı

Gayrimenkulünüzün pazarlanması ve gayrimenkul danışmanınız hakkında bilmek istediğiniz her şey

Gayrimenkulünüzün pazarlanması ve gayrimenkul danışmanınız hakkında bilmek istediğiniz her şey Gayrimenkulünüzün pazarlanması ve gayrimenkul danışmanınız hakkında bilmek istediğiniz her şey 1 Sayın Mülk Sahibi; Öncelikle bu dosyada yer alan bilgilerin, gayrimenkulümüzün profesyonel pazarlaması ile

Detaylı

Gayrimenkulünüzün satışı ve Gayrimenkul Danışmanınız hakkında bilmek istedikleriniz

Gayrimenkulünüzün satışı ve Gayrimenkul Danışmanınız hakkında bilmek istedikleriniz DERYA HEPER 0212 263 62 64 0532 780 47 49 Gayrimenkulünüzün satışı ve Gayrimenkul Danışmanınız hakkında bilmek istedikleriniz Bunları biliyor muydunuz? RE/MAX 1973 yılından beri müşterilere en iyi hizmeti

Detaylı

Neden RE/MAX ABC? 2001 Ağaoğlu My City 2004 Ağaoğlu My Village 2005 Ağaoğlu My Town 2006 Ağaoğlu My Country 2007 Ağaoğlu My World 2008 Eltes Güneşi

Neden RE/MAX ABC? 2001 Ağaoğlu My City 2004 Ağaoğlu My Village 2005 Ağaoğlu My Town 2006 Ağaoğlu My Country 2007 Ağaoğlu My World 2008 Eltes Güneşi Neden RE/MAX ABC? 2001 Ağaoğlu My City 2004 Ağaoğlu My Village 2005 Ağaoğlu My Town 2006 Ağaoğlu My Country 2007 Ağaoğlu My World 2008 Eltes Güneşi Neden RE/MAX ABC? 2000 senesinden beri Ağaoğlu Projeleri

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU

ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU Sayın Yetkili, ENDÜSTRİYEL REKLAMCILIK VE BASKI SEKTÖRÜ ÖLÇÜMLEME ÇALIŞMASI SORU FORMU Sektörün rakamsal verilerle tanımlanması amacıyla yapılan bu çalışmada, firmanıza ilişkin bilgiler gizlilik çerçevesinde

Detaylı

Sizi dinlemeye vakit ayıracağım, sıkıntılarınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamaya, süreç boyunca bütün sorularınızı cevaplandırmaya çalışacağım.

Sizi dinlemeye vakit ayıracağım, sıkıntılarınızı ve ihtiyaçlarınızı anlamaya, süreç boyunca bütün sorularınızı cevaplandırmaya çalışacağım. Merhaba, Evinizi satmayı mı düşünüyorsunuz? Evinizin satış işlemi bitene kadar, yapılması gereken pek çok iş var. Atmanız gereken ilk adım, size bu yolculukta destek verecek güvenebileceğiniz Gayrimenkul

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından

Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından Değerli Üyemiz; 6012 sayılı Yeni Türk Ticaret Kanununa göre, bütün şirketlerin bir web sitesi olmalıdır ve mali belgelerini bu web sitesinde paylaşmaları gerekmektedir. Dolayısıyla, şeffaflık ilkelerine

Detaylı

TAŞINMAZ TİCARETİNİN DÜNÜ-BUGÜNÜ

TAŞINMAZ TİCARETİNİN DÜNÜ-BUGÜNÜ Gizem ERİM ÖZÇELİK Araştırma Raporu KONYA EKİM, 2018 www.kto.org.tr İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. TAŞINMAZ TİCARETİ HAKKINDA YÖNETMELİĞİN İNCELENMESİ... 3 3. SONUÇ VE DEĞERLENDİRME... 8 4. KAYNAKÇA... 9

Detaylı

ÇEVRENİN GENÇ SÖZCÜLERİ

ÇEVRENİN GENÇ SÖZCÜLERİ ÇEVRENİN GENÇ SÖZCÜLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM Öğrencinin adı- soyadı: ERDEM EGE MARAŞLI Proje Danışmanı: MÜGE SİREK Bahçeşehir - İSTANBUL Kentsel Dönüşüm Son günlerde haberlerde gazetelerde çok fazla rastladığımız

Detaylı

Başarıya Bağlılık Taahhüdü

Başarıya Bağlılık Taahhüdü Başarıya Bağlılık Taahhüdü İyi İş uygulamaları Lider olan BENİMLE başlar. QuestNet TM Bağımsız Temsilcisi olarak QNet ile olan görüşmelerimde dürüst ve adil olacak; tüm profesyonel etkinliklerimi, kendi

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar

Kullanım Kılavuzu. 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Kullanım Kılavuzu 4 Adımda Sanal Mağaza Oluşturulması + Jewellerynetasia Üyeliğinizden Müşteri Portföyünüzü arttıracak Altın Kurallar Hazırlık Mağazanızı açmak çok kolay. İlk kez mağazanızı açmanız 1 saatinizi

Detaylı

Su (216) 532 87 07 www.remax-su-ist.com

Su (216) 532 87 07 www.remax-su-ist.com () 5 87 07 www.remaxsuist.com Aziz Mahmut Hüdayi Mah. Halk Cad. No:/ Üsküdar İSTANBUL info@remaxsuist.com Profesyonel bir gayrimenkul danışmanı size zaman ve para kazandırır... RE/MAX ofisi olarak, etik

Detaylı

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI TANITIMI

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI TANITIMI ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ALANI TANITIMI LOJİSTİK DALI Lojistik meslek dalı; ürün veya hizmetlerin hedef pazarlara, daha ekonomik ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasını içermektedir. Lojistik; siparişlerin alımından

Detaylı

Gayrimenkulünüzün Reel Piyasa Değeri

Gayrimenkulünüzün Reel Piyasa Değeri Gayrimenkulünüzün Reel Piyasa Değeri DAN BERi HAYALiNiZDEKi EVi GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ Sayın Mehmet Öztürk için özel olarak hazırlanmış Reel Piyasa Analizi dosyasıdır. Lokasyon Adres bilgileri İl İstanbul

Detaylı

Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa

Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa Turgutreis: Marina manzaralı, özel havuzlu ve büyük bahçeli lüks villa Sı fır vil la Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Mutfak: Mutfak Mobilyası

Detaylı

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz.

E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. Mehmet Can HANAYLI Sanal ortamda hukuksal kurallara uyarak e-ticaret yapabileceksiniz. E-Ticaretin özelliklerini ve araçlarını tanımlayabileceksiniz. E-Ticaretin yararlarını karşılaştırabileceksiniz. E-Ticarette

Detaylı

H.OĞUZ AYDIN: CAR DVR kaza esnasında - güç kesintisi olsa bile - 20 saniye daha kayıt yapabilmektedir.

H.OĞUZ AYDIN: CAR DVR kaza esnasında - güç kesintisi olsa bile - 20 saniye daha kayıt yapabilmektedir. H.HÜSEYİN YAYLA Türkiye Otomotiv Sektöründe çığır açabilecek bir projeyi ülkemize getirmek üzere olan H.Oğuz Aydın ile birlikteyiz. Oğuz Bey ile Türkiye nin otomotiv pazarındaki gelişmelerine paralel olarak

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için Artegra yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

Gündogan: Satılık yazlık deniz manzaralı mobilyalı ve özel havuzlu

Gündogan: Satılık yazlık deniz manzaralı mobilyalı ve özel havuzlu Gündogan: Satılık yazlık deniz manzaralı mobilyalı ve özel havuzlu Kat Sayisi: 3 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: %3,54 Yatak Odasi Sayisi: 6 Banyo Sayisi: 3 Misafir WC: evet Havuz: evet Klima: evet

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Gümüslük: Gümüşlük te deniz manzaralı - spor salonlu sitede satılık villa

Gümüslük: Gümüşlük te deniz manzaralı - spor salonlu sitede satılık villa Gümüslük: Gümüşlük te deniz manzaralı - spor salonlu sitede satılık villa Ev tipi: Villa Kat Sayisi: 2 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: %3,54 Mutfak: Mutfak Mobilyası Yatak Odasi Sayisi: 3 Banyo Sayisi:

Detaylı

İhtiyaç ve Tutum Analizi Anketi. Sevgili Öğrenciler,

İhtiyaç ve Tutum Analizi Anketi. Sevgili Öğrenciler, İhtiyaç ve Tutum Analizi Anketi Sevgili Öğrenciler, Bu anket MLARG: risk grubundaki gençler için cep telefonu üzerinden İngilizce öğrenme (Proje Numarası: 2009-TR1-LEO05-08674) adında bir Avrupa Birliği

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

Gündogan: Bodrum - Gündoğan deniz manzaralı sakin ve huzurlu konumda yeni villa

Gündogan: Bodrum - Gündoğan deniz manzaralı sakin ve huzurlu konumda yeni villa Gündogan: Bodrum - Gündoğan deniz manzaralı sakin ve huzurlu konumda yeni villa Kat Sayisi: 3 Komisyon vardır: evet Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Komisyon oranı: 3,54% Mutfak: Mutfak

Detaylı

KAMU VE ÖZEL HASTANELERDE YÖNETİM LABİRENTİ ANKETİ

KAMU VE ÖZEL HASTANELERDE YÖNETİM LABİRENTİ ANKETİ KAMU VE ÖZEL HASTANELERDE YÖNETİM LABİRENTİ ANKETİ Değerli Katılımcı; Bu anket, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nde yapılan bilimsel bir araştırma kapsamında uygulanmaktadır. Anketin amacı,

Detaylı

Paydaşlar Tanım Yöntem. Finans Çevresi Finans çevresinden kişiler Yüz yüze& telefonla

Paydaşlar Tanım Yöntem. Finans Çevresi Finans çevresinden kişiler Yüz yüze& telefonla ARAŞTIRMANIN KÜNYESİ 2 Araştırma, GYODER, İNDER ve KONUTDER işbirliğiyle, gayrimenkul sektörünün mevcut algısının ve itibarının tespit edilmesi amacıyla 14 paydaş ve yaklaşık 1000 denekle, ERA Research

Detaylı

Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi

Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi Ahmet Köylü sitesi Site yönetimi teklifi Tatil Evlerim 20.01.2015 2015 SITE YONETIM TEKLIFI Bu teklif 2015 yılı için hazırlanmıştır. Teklifi mümkün olduğunca detaylı bir şekilde hazırlanmıştır, yine de

Detaylı

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun.

Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Ücretsiz bir hizmet. Yemek masrafınız ayırdığınız bütçe kadar olsun. Nasıl Çalışır? Herhangi bir yere giderken yolda acıktınız ve yemek yemeniz gerekiyor. Yemek bütçenizi 20 TL olarak belirlediniz ancak

Detaylı

Ürün Fiyatlandırılması

Ürün Fiyatlandırılması Ürün Fiyatlandırılması Ürünümüzün üretilmesi ve paketlenmesi kararı verilirken karşımıza çıkacak satış fiyatı için: Sabit masraflar, form masrafları, değişken masraflar, giderler, kâr göz önünde bulundurulur.

Detaylı

Gayrimenkul Yatırımlarınızda; Profesyonel hizmet alma hakkınızı kullanın, yatırımlarınıza birlikte yön verelim.

Gayrimenkul Yatırımlarınızda; Profesyonel hizmet alma hakkınızı kullanın, yatırımlarınıza birlikte yön verelim. DÖNÜŞÜM Murat HACIBEYOĞLU Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Gayrimenkul Yatırımlarınızda; Profesyonel hizmet alma hakkınızı kullanın, yatırımlarınıza birlikte yön verelim. DÖNÜŞÜM Murat HACIBEYOĞLU Profesyonel

Detaylı

MÜHENDİSLİK KARİYERİ Mühendislik Kariyeri Mezun olduktan sonra çalışmak için seçtiğiniz şirket ne olursa olsun genelde işe basit projelerle başlayacaksınız. Mühendis olmak için üniversitede 4 yıl harcamanıza

Detaylı

Enhancing Vocational Language Skills and Working Culture Awareness of European Construction Professionals (EVLAC) http://evlac.mku.edu.

Enhancing Vocational Language Skills and Working Culture Awareness of European Construction Professionals (EVLAC) http://evlac.mku.edu. Anket 1: Dil eğitimi ihtiyacı olan kişilere yöneliktir. Sayın ilgili, Bu anket çalışmasının çıktıları Avrupa daki inşaat sektörü çalışanlarının dil becerilerini ve çalışma kültürü bilgilerini arttırmak

Detaylı

PRIVATE GAYRIMENKUL. Biz Kimiz?

PRIVATE GAYRIMENKUL. Biz Kimiz? PRIVATE GAYRIMENKUL C Biz Kimiz? Kuruluş ve Geçmiş Private Gayrimenkul 2001 yılında Şenol Tınaz tarafından Bebek te müşterilerine hizmet vermek üzere kurulmuştur. Uzmanlaştığımız bölgede seçkin müşteri

Detaylı

İŞLETME POLİTİKASI (Stratejik Yönetim Süreci)

İŞLETME POLİTİKASI (Stratejik Yönetim Süreci) İŞLETME POLİTİKASI (Stratejik Yönetim Süreci) İşletmenin uzun dönemde yaşamını devam ettirmesine ve sürdürülebilir rekabet üstünlüğü sağlamasına yönelik bilgi toplama, analiz, seçim, karar ve uygulama

Detaylı

Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı

Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı Yalikavak: Deniz manzaralı taş ev, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesinde - eşyalı Eş ya lı Kat Sayisi: 2 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Yatak Odasi Sayisi: 2

Detaylı

Sigortacılık Etik İlkeleri

Sigortacılık Etik İlkeleri Sigortacılık Etik İlkeleri ETİK İLKELERİN AMACI Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Sigortacılık Etik İlkelerinin amacı; sigorta ve reasürans şirketlerinin, müşterileri, çalışanları, aracıları,

Detaylı

Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!...

Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... KADIN GİRİŞİMCİ BULUŞMALARI 08 Kadın Girişimcilerimizin Yolunu Aydınlatıyoruz!... PINAR KAPRALI GÖRSEV TEKNOLOJİ KULLANIMI VE GETİRDİKLERİ Teknoloji Korkutucu mu? Teknolojik gelişme hızı artarak büyüyor.

Detaylı

Franchise alırken sektör ve marka seçimi

Franchise alırken sektör ve marka seçimi ALMAK A2 Franchise alırken sektör ve marka seçimi Franchise verenin amacı ve kazancını anlamak, Franchise vereni incelemek, İsletmelerin cirosunu, masrafını ve karlılıgını incelemek, Bilgi kaynaklarını

Detaylı

ULUSLARARASI LOJİSTİK MESLEK ELEMANI

ULUSLARARASI LOJİSTİK MESLEK ELEMANI TANIM Uluslararası pazarda faaliyet gösteren firmaların, farklı alanlardaki üretim, satış, satın alma ve nakliye işlerinde yöneticilerle birlikte çalışan kişidir. A-GÖREVLER - Uluslararası pazarları inceler,

Detaylı

Gümüslük: Gümüşlük te akıllı ev sistemli, özel havuzlu satılık sıfır villa

Gümüslük: Gümüşlük te akıllı ev sistemli, özel havuzlu satılık sıfır villa Gümüslük: Gümüşlük te akıllı ev sistemli, özel havuzlu satılık sıfır villa Ye ni Ev tipi: Villa Kat Sayisi: 2 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54 % Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Banyo: Dus Yatak

Detaylı

İLETİŞİM TASARIMI UZMANI

İLETİŞİM TASARIMI UZMANI TANIM Kurum, kuruluş ve işletmelerin politikaları doğrultusunda, teknoloji kullanımını tasarım becerisiyle birleştirerek etkili mesaj hazırlayan ve bu mesajı sunan kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ,

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. E-mail. Çanakkale 05.12.1977. Bekar. http://www.mujganharbili.

GENEL BİLGİLER. Doğum Yeri. Doğum Tarihi. Medeni Durumu. Cep No. Web Site. E-mail. Çanakkale 05.12.1977. Bekar. http://www.mujganharbili. GENEL BİLGİLER Doğum Yeri Çanakkale Doğum Tarihi 05.12.1977 Medeni Durumu Bekar Cep No 0535 778 65 25 Web Site http://www.mujganharbili.com E-mail mujgan@mujganharbili.com / mujganharbili@hotmail.com EĞİTİM

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

OTO KOKUSU İMALATI. Oto kokusu imalatı aşamalarının yanında

OTO KOKUSU İMALATI. Oto kokusu imalatı aşamalarının yanında OTO KOKUSU İMALATI Firmamız Ankara da bulunan üretim atölyesi ile oto kokusu imalatı ve promosyon ürünleri konusunda yeterli tecrübe ve birikime sahiptir. Bizimle iletişime geçerek imalatçısından araç

Detaylı

Family Office Services Switzerland

Family Office Services Switzerland Family Office Services Switzerland Your family office advisor FOSS Family Office Services Switzerland Hakkında Hizmet Teklifi Sunumu Zürih, İsviçre Part of FOSS hakkında FOSS Family Office Services Switzerland

Detaylı

I.TÜRK SPORU SPONSORUYLA BULUŞUYOR KONFERANSI

I.TÜRK SPORU SPONSORUYLA BULUŞUYOR KONFERANSI I.TÜRK SPORU SPONSORUYLA BULUŞUYOR KONFERANSI Ankara-2006 DELİLİK NEDİR? DELİLİK; Aynı şeyleri tekrar tekrar yapmak Ama farklı sonuçlar beklemektir Sponsorluğu daha iyi anlayabilmek için onun

Detaylı

Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir

Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir Anket 2: Şirketteki yabancı dil ihtiyaçları hakkında bilgi verebilecek kişilere yöneliktir Sayın ilgili, Bu anket çalışmasının çıktıları Avrupa daki inşaat sektörü çalışanlarının dil becerilerini ve çalışma

Detaylı

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci Trakya Kalkınma Ajansı www.trakyaka.org.tr İhracat Planı Hazırlanması Süreci 2013 İHRACAT PLANI HAZIRLANMASI SÜRECİ İhracat Planı Neden Hazırlanır? İhracattan ne beklendiğinin belirlenmesi, İhracat amaçlarına

Detaylı

İnternetin Güvenli Kullanımı. ve Sosyal Ağlar

İnternetin Güvenli Kullanımı. ve Sosyal Ağlar İnternet ve bilgi doğruluğu İnternette yalanları yakalama ve dürüstlük Paylaşımlardaki riskler Sosyal Paylaşım ve Güvenlik Kişisel bilgileriniz İnternetin kötü amaçlı kullanımı Şifre Güvenliği Tanımadığınız

Detaylı

YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN...

YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN... N YEPYENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ! SİZ DE GELİN... Merhaba, Araştırma sektöründe uzun zamandır ihtiyacını hissettiğimiz bir çalışmaya başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilginin yayılması ve sürekli kayıt altında

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Yalikavak: Yalıkavak marina manzaralı modern villa, özel havuzlu bahçeli

Yalikavak: Yalıkavak marina manzaralı modern villa, özel havuzlu bahçeli Yalikavak: Yalıkavak marina manzaralı modern villa, özel havuzlu bahçeli Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Yaklaşık Kullanım Alanı: 240 m2 Yatak

Detaylı

KİŞİSEL "GÜÇ KİTABINIZ" Güçlenin!

KİŞİSEL GÜÇ KİTABINIZ Güçlenin! KİŞİSEL "GÜÇ KİTABINIZ" Güçlenin! Hangi alanlarda başarılıyım? Ne yapacağım? Okul hayatınız bittiğinde, önünüze gerçekleştirebileceğiniz çok sayıda fırsat çıkar. Kendi iş yerlerini açan insanların ne tür

Detaylı

ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ UZMANLIK EĞİTİMİ PROGRAMLARINI DEĞERLENDİRME ANKETİ

ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ UZMANLIK EĞİTİMİ PROGRAMLARINI DEĞERLENDİRME ANKETİ ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ UZMANLIK EĞİTİMİ PROGRAMLARINI DEĞERLENDİRME ANKETİ* Sayın katılımcı bu anket, bölümümüzdeki araştırma görevlilerinin uzmanlık eğitim programları hakkındaki duygu ve düşüncelerini

Detaylı

ACİL SATILIK m TL

ACİL SATILIK m TL Dosya No: 12252 FIRSAT GAYRİMENKUL SUNUM RAPORU ACİL SATILIK 2+1 95m2 165.000 TL İzmir-Karabağlar-Yeşilyurt-Vatan Mh. BÖLGE TANITIMI VE DEMOGRAFİ İl, İlçe ve Bölge Hakkında Bilgiler İzmir in nüfusu 2017

Detaylı

Doç.Dr. Mehmet MARANGOZ İNTERNETTE PAZARLAMA. Beta

Doç.Dr. Mehmet MARANGOZ İNTERNETTE PAZARLAMA. Beta Doç.Dr. Mehmet MARANGOZ İNTERNETTE PAZARLAMA İstanbul - 2014 Beta I Yayın No : 3055 İşletme-Ekonomi Dizisi : 639 1. Baskı - Ocak 2014 - İSTANBUL ISBN 978-605 - 333-082 - 0 Copyright Bu kitab n bu bas s

Detaylı

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet

Katılımcılar Alıcılar ve Distribütörler Konsolosluklar ve Ticari Ataşelikler VIP ler Basın Kurumları Bakanlıklar & Hükümet REKLAM FIRSATLARI 1- KATALOG İLANI Asansör İstanbul 2013 ün resmi kataloğu bir müşteri el kitabı şeklinde fuar katılımcısı ile ziyaretçiye fuar boyunca yardımcı olacak bir rehber olarak hazırlanmaktadır.

Detaylı

ANOREKTAL MALFORMASYON DERNEĞİ

ANOREKTAL MALFORMASYON DERNEĞİ ANOREKTAL MALFORMASYON DERNEĞİ www.armtr.org Yazan: Billur Demiroğulları Çizen: Yasemin Erdem Kontrol: Özlem Küçükfırat Bilgi (Çocuk Gelişim Uzmanı) Bu hikaye kitabının her türlü yayın hakkı Anorektal

Detaylı

İKTİSADİ GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI-3

İKTİSADİ GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI-3 T.C. SERHAT KALKINMA AJANSI İKTİSADİ GELİŞME MALİ DESTEK PROGRAMI-3 2013 YILI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI İŞ PLANI EK - E Referans No: TRA2-13-İGMD03/TRA2-13-İGMD03G I MEVCUT DURUM ANALİZİ 1. İŞLETMENİN TARİHÇESİ

Detaylı

Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde. ABD Başkonsolosluğu İstanbul 14 Aralık 2010

Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde. ABD Başkonsolosluğu İstanbul 14 Aralık 2010 Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde ABD Başkonsolosluğu İstanbul 14 Aralık 2010 ABD den Satın Almanın Sebepleri: Kalite: mükemmel kalite anlayışı ve yenilikçilik Yüksek Ürün Standartları: ABD deki işletmeler

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark

Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Omnichannel ile Multichannel Pazarlama Arasındaki 4 Temel Fark Birbirleriyle karıştırılan terimleri düşününce akla ilk olarak multichannel ve omnichannel pazarlama geliyor. Omnichannel ve multichannel

Detaylı

Gündogan: Gündoğan koyuna hakim eşsiz manzaralı, konforlu, sonsuzluk havuzlu geniş villa

Gündogan: Gündoğan koyuna hakim eşsiz manzaralı, konforlu, sonsuzluk havuzlu geniş villa Gündogan: Gündoğan koyuna hakim eşsiz manzaralı, konforlu, sonsuzluk havuzlu geniş villa Öz el v illa Kat Sayisi: 3 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Banyo: Dus,

Detaylı

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ 1 M.İ.Y. ORTAYA ÇIKIŞ NEDENLERİ Kitlesel pazarlamanın gittikçe pahalı bir müşteri kazanma yolu olması Pazar payının değil müşteri payının önemli hale gelmesi Müşteri memnuniyeti

Detaylı

Homer ve OEE. Hazırlayan : Cengiz Pak www.cengizpak.com.tr. Bu sunum sadece cengizpak.com.tr site üyeleri içindir. www.cengizpak.com.

Homer ve OEE. Hazırlayan : Cengiz Pak www.cengizpak.com.tr. Bu sunum sadece cengizpak.com.tr site üyeleri içindir. www.cengizpak.com. Homer ve OEE Hazırlayan : Cengiz Pak www.cengizpak.com.tr Bu sunum sadece cengizpak.com.tr site üyeleri içindir cengizpak.com.tr Avcının Silahı Kullanılabilir Bilgi Homer İşe Giriyor Ve OEE nin Ne Olduğunu

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ELEMANI

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ELEMANI HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ELEMANI TANIM Çalıştığı kurumun tanınmasını, çalışmalarına karşı insanlarda olumlu izlenimler uyandırmasını, çevresiyle iyi ilişkiler kurmasını ve saygınlığını artırmasını sağlamak

Detaylı

UYG 100 ÜNİVERSİTE YAŞAMINA GİRİŞ IUL 100 INTRODUCTION TO UNIVERSITY LIFE DERSİ

UYG 100 ÜNİVERSİTE YAŞAMINA GİRİŞ IUL 100 INTRODUCTION TO UNIVERSITY LIFE DERSİ UYG 100 ÜNİVERSİTE YAŞAMINA GİRİŞ IUL 100 INTRODUCTION TO UNIVERSITY LIFE DERSİ SEVGİLİ ÖĞRENCİ- LERİMİZ... Liselerinizden mezun olup Üniversiteye başladığınız şu günler sizler için çok heyecan verici

Detaylı

REIDIN.com Konut Satın Alma ve Kiralama Gücü Endeksleri

REIDIN.com Konut Satın Alma ve Kiralama Gücü Endeksleri REIDIN.com Konut Satın Alma ve Kiralama Gücü Endeksleri Firma Hakkında: REIDIN.com, özellikli olarak gelişmekte olan ülkeler ile ilgilenen gayrimenkul sektörü profesyonellerinin ihtiyaç duyduğu bilgi,

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1112 Dönem Toplantı No: 42 Bülten No: 40 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Mayıs 2 016 Toplantı Saati :12:30-13 : 30 Hizmetlerinizi

Detaylı

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi

CEO - Yönetim Raporlama Sistemi CEO - Yönetim Raporlama Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen CEO-Yönetim Raporlama Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Royal (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat:2 34396 Maslak, Şişli-İSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul

Detaylı

KULLANILMIŞ ARAÇ İŞİNİN DEĞİŞEN YÜZÜ. 05 Nisan 2017

KULLANILMIŞ ARAÇ İŞİNİN DEĞİŞEN YÜZÜ. 05 Nisan 2017 KULLANILMIŞ ARAÇ İŞİNİN DEĞİŞEN YÜZÜ 05 Nisan 2017 1 MIKE SMITH Yönetim Kurulu Başkanı - CENTRO CONSULTING Merhaba KULLANILMIŞ ARAÇ İŞİNİN DEĞİŞEN YÜZÜ 2 CENTRO TANITIM GÜNDEM 1. Yükselen trend 2. Kullanılmış

Detaylı

İYİ FİKİRLER E AÇIK MISINIZ? İYİFİKİR AKADEMİ & DIŞ TİCARET

İYİ FİKİRLER E AÇIK MISINIZ? İYİFİKİR AKADEMİ & DIŞ TİCARET İYİ FİKİRLER E AÇIK MISINIZ? NIN SİZE ÖZEL İSTİHDAM BÜROSU NEDEN SİZE ÖZEL? Firmanıza yönelik; Analiz Proje Uygulama İzleme ve denetleme çalışmalarıyla size özel çözümler sunuyoruz. VİZYONUMUZ Yenilikçi

Detaylı

Bodrum: Bodrumda satılık özel havuzlu deniz manzaralı lüks villa

Bodrum: Bodrumda satılık özel havuzlu deniz manzaralı lüks villa Bodrum: Bodrumda satılık özel havuzlu deniz manzaralı lüks villa Kat Sayisi: 1 Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Yaklaşık Kullanım Alanı: 1.000 m2 Yatak Odasi Sayisi: 3 Banyo Sayisi: 3 Müştemilat:

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu.

Bunların takibini kolaylaştırmak için tüm haberlerin tek bir noktada eksiksiz ve güncel şekilde bir araya getirilmesi gerekiyordu. AKTEM bilişim, AKTEM lojistiğin sektördeki 15 yıllık tecrübesi ve desteğiyle kurulmuş bir yazılım grubudur. Yazılım grubumuz her alanda, ihtiyaç duyulabilecek bilişim ve yazılım desteğini verebilecek yetkinliktedir.

Detaylı

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu

Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Memnuniyet Ölçer Tanıtım Kataloğu Kapsül Grup A.Ş. internet üzerinden yayın yapan Kapsül Tv isimli web tv ile çalışma hayatına başlamıştır. Uzmanların videolu anlatımları ile sağlık konusunda halkı bilgilendirmeyi

Detaylı

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/

LOVE EAT SUNUM E-RESTAURANT KETTE START HERE. Contact Us Taner Çolak tr.linkedin.com/in/tanercolak/ LOVE EAT E-RESTAURANT KETTE START HERE SUNUM Taner Çolak / İÇERİK İş Fikri 1 Misyon. 2 Vizyon.. 2 Nedir. 3 Konsept.. 4 Ürün Hizmet Tanıtım. 5 Ülke Profili 6 Yer Şeçimi. 7 Paket Servis Şehir Bilgi... 8

Detaylı

Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde: ABD-Türk İş Geliştirme ile Türk Rekabetine Destek. ABD Büyükelçiliği Ankara 9-10 Aralık 2010

Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde: ABD-Türk İş Geliştirme ile Türk Rekabetine Destek. ABD Büyükelçiliği Ankara 9-10 Aralık 2010 Amerikan Ticaret Servisi Hizmetinizde: ABD-Türk İş Geliştirme ile Türk Rekabetine Destek ABD Büyükelçiliği Ankara 9-10 Aralık 2010 ABD den Satın Almanın Sebepleri: Kalite. ABD ürünleri ve hizmetleri mükemmel

Detaylı

Yalikavak: Yüzme havuzlu ve deniz manzaralı yazlık

Yalikavak: Yüzme havuzlu ve deniz manzaralı yazlık Komisyon vardır: evet Komisyon oranı: 3,54% Key Invest - Real Estate Istanbul, Trabzon, Bodrum Yaklaşık Kullanım Alanı: 295 m2 Mutfak: Mutfak Mobilyası, Açik Peksimet mah., Bozdag 9. Sk. C-Blok, No 1 Konacik,

Detaylı

58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ İŞYERİ m2 ALAN 35 FARKLI SEKTÖR GÜNDE ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI

58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ İŞYERİ m2 ALAN 35 FARKLI SEKTÖR GÜNDE ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI 58 İLDEN BÜYÜK TİCARET HACMİ 7.000 İŞYERİ.00.000 m ALAN 5 FARKLI SEKTÖR GÜNDE 50.000 ZİYARETÇİ İSTOC ISTOC AÇIK HAVA REKLAM SUNUM DOSYASI 0 NEDEN AÇIK HAVADA İSTOÇ? İSTOÇ AÇIK HAVA REKLAM ALANI TANITIM

Detaylı

THE STAR KENDİNİ UZAKLAŞTIRMA PROGRAMI TURKISH

THE STAR KENDİNİ UZAKLAŞTIRMA PROGRAMI TURKISH THE STAR KENDİNİ UZAKLAŞTIRMA PROGRAMI TURKISH GİRİŞ Kumar oynama, Avustralyalıların her yıl yaklaşık yüzde 80 ini çeken heyecan verici ve yaygın olarak sevilen bir eğlence biçimidir. Oynayanların çoğu,

Detaylı

ULUSLARARASI PAZARLARDA FİYATLANDIRMADA KARŞILAŞILAN BAZI GÜÇLÜKLER ULUSLARARASI PAZARLARDA FİYATLANDIRMADA KARŞILAŞILAN BAZI GÜÇLÜKLER

ULUSLARARASI PAZARLARDA FİYATLANDIRMADA KARŞILAŞILAN BAZI GÜÇLÜKLER ULUSLARARASI PAZARLARDA FİYATLANDIRMADA KARŞILAŞILAN BAZI GÜÇLÜKLER Fiyat; ürün, dağıtım ve tutundurmayla ilgili tüm çabaların karşı tarafa önerilen şeklidir. Karşı taraf eğer teklifi beğenmişse bu çabalar başarılıdır. Firma fiyatı Müşterinin beklediği fiyat ULUSLARARASI

Detaylı

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli?

Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? Mevcut Yazılım Değerlendirme Rehberi Kullandığınız yazılım ne kadar verimli? İçindekiler 3 GİRİŞ 4 MALİYET SİSTEM GEREKSİNİMİ 6 ÜRETİM ve PLANLAMA SİSTEM GEREKSİNİMİ 8 GÜVENLİK GEREKSİNİMLERİ 9 ÜLKE KOŞULLARINA

Detaylı