BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri Ocak 2015 Adana Hilton Otel

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel"

Transkript

1 BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ - Basın Toplantısı Haber Küpürleri - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel

2 Salı Adana İşi nde acayip soygun Bir Acayip Soygun Adana İşi adlı uzun metraj filmin çekimleri Adana da başladı. Yapımcılığını gazeteci Emin Demirel in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Ali Adnan Özgür oturuyor. Senaryosunu Kenan Öğüten ve Ayşe Bilgin Çelik in yazdığı filmde fakir iki arkadaşın yıkık bir duvarın arkasında karşılarına çıkan banka kasasındaki parayla yaşadıkları macera konu ediliyor. Eylül ayında gösterime girmesi beklenen filmin ana karakterlerini Murat Akkoyunlu ile genç oyuncu Melih Selçuk ve Ceyda Ateş oynayacak. Sinema severler Adana İşi nde Erkan Can, Füsun Demirel,Ezel Akay, Yılmaz Gruda, Bedia Ener,Aylin Aslım, Volkan Başaran, Bahtiyar Engin, Güray Kip, Volkan Kantoğlu gibi usta oyuncuları da beyazperdede görme fırsatını bulacak.

3 Adana İşi soygun! Çarşamba Yapımcılığını Emin Demirel in, yönetmenliğini Ali Adnan Özgür ün yaptığı Bir Acayip Soygun Adana İşi adlı filmin çekimlerine başlandı. Aralarında Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk ve Ceyda Ateş in de bulunduğu kalabalık bir oyuncu kadrosuyla çekilen filmin tanıtım toplantısı geçtiğimiz günlerde Adana Hilton Oteli nde yapıldı. Yapımcı Emin Demirel, Kültür Bakanlığı sinema Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen komedi tarzı bir soygun hikâyesinin anlatıldığı filmin bir aile filmi olacağını söyledi. Çekimlerin Adana nın 40 ayrı mekanında bir ay daha devam edeceği belirtildi.

4

5

6

7

8 Pazartesi 'Adana İşi, Bir Acayip Soygun' filminin tanıtımı yapıldı. ADANA (CİHAN)- Siyah Perde Yapımcılık ile Renk Sinema Yayıncılık tarafından projelendirilen, yönetmenliğini Ali Adnan Özgür ün üstlendiği Adana İşi, Bir Acayip Soygun sinema filminin tanıtım toplantısı yapıldı. Adana Hilton Oteli ndeki toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür, yapımcı Emin Demirel in yanı sıra başlıca rolleri üstlenen Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk, Ceyda Ateş, Serdal Genç, Aylin Aslım, Ömer Güney, Volkan Başaran ve Hilal Uysun da katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi nin katkılarıyla çekilen filmi merakla beklediğini belirten Başkan Sözlü, Adana sinemanın en önemil şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Altın Koza Film Festivali nin bunun en büyük göstergesi olduğunu aktaran Sözlü, belediye olarak sinemanın her zaman yanında yer aldıklarını, Adana yı anlatan ve Adana da çekilen bir filme destek olmanın ayrıca kendilerini mutlu ettiğini aktardı. Filmin yapımcısı Emin Demirel, Adana da 35 civarında mekanda çekim yapacaklarını belirterek, filmin vizyon tarihinin henüz belirlenmediğini, ancak mart gibi düşünüldüğünü aktardı. Filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür ise yaklaşık 3 aydır Adana da çalıştıklarını belirtti. 'Amacımız gerçek Adanalıyı tanımak ve tanıtmak' diyen Özgür, Adana ne yazık ki hep 3. sayfa haberleri ve adliyesiyle tanınıyor. Geldik gördük ki Adana öyle bir yer değil. Doğası inanılmaz güzel. Biz Adana da film çekmiyoruz. Bir Adana hikayesi çekiyoruz. Adanalıların dışarıda kötü bir imajı var. Bu ön yargıyı aşacağımızı düşünüyorum. 40 dönümlük bir alanda plato kurduk. Yaklaşık 3 aylık bir hazırlık dönemi geçirdik. Eğlenceli, insani değerlerin ön plana çıktığı bir film olacak. Hem gişe de hem de yarışmalarda başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü Türkiye nin en iyi oyuncularıyla çalışıyoruz. dedi. Daha sonra sırayla söz alan filmin oyuncuları; Adana, film ve kendi rolleriyle ilgili kısa bilgiler aktardı. Sanatçılar özellikle Adana nın yemekleri ile insanlarının sıcaklığından etkilendiklerini ifade etti.

9 Medya Radar Pazartesi Siyah Perde Yapımcılık ile Renk Sinema Yayıncılık tarafından projelendirilen, yönetmenliğini Ali Adnan Özgür ün üstlendiği Adana İşi, Bir Acayip Soygun sinema filminin tanıtım toplantısı yapıldı. Adana Hilton Oteli ndeki toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür, yapımcı Emin Demirel in yanı sıra başlıca rolleri üstlenen Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk, Ceyda Ateş, Serdal Genç, Aylin Aslım, Ömer Güney, Volkan Başaran ve Hilal Uysun da katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi nin katkılarıyla çekilen filmi merakla beklediğini belirten Başkan Sözlü, Adana sinemanın en önemil şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Altın Koza Film Festivali nin bunun en büyük göstergesi olduğunu aktaran Sözlü, belediye olarak sinemanın her zaman yanında yer aldıklarını, Adana yı anlatan ve Adana da çekilen bir filme destek olmanın ayrıca kendilerini mutlu ettiğini aktardı. Filmin yapımcısı Emin Demirel, Adana da 35 civarında mekanda çekim yapacaklarını belirterek, filmin vizyon tarihinin henüz belirlenmediğini, ancak mart gibi düşünüldüğünü aktardı. Filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür ise yaklaşık 3 aydır Adana da çalıştıklarını belirtti. 'Amacımız gerçek Adanalıyı tanımak ve tanıtmak' diyen Özgür, Adana ne yazık ki hep 3. sayfa haberleri ve adliyesiyle tanınıyor. Geldik gördük ki Adana öyle bir yer değil. Doğası

10

11 Çarşamba Ceyda Ateş, 'Adana İşi' Filminde Rol Alıyor Güzel oyuncu Ceyda Ateş, Adana İşi adlı sinema filmi için kamera karşısına geçti. Son yıllarda bir işi bitmeden diğerine başlayan ancak özel hayatına göre iş tercihleri yapmaya başlayınca yapımcıların çalışmayı tercih etmediği Ceyda Ateş, şeytanın bacağını kırdı. Oyuncu aylar sonra Adana İşi isimli sinema filminde rol almaya başladı. Ali Adnan Özgür ün yönettiği filmde Füsun Demirel, Erkan Can, Yılmaz Gruda gibi usta isimlerin yanı sıra Murat Akkoyunlu ve Melih Selçuk da rol alıyor. Ateş yakında bir de diziye başlayacak.

12 Çarşamba Ceyda Ateş.. 'BİR ACAİP SOYGUN, ADANA İŞİ' FİLMİ İÇİN ADANA'DA! Çekimleri Adana'da devam eden "Bir Acayip Soygun, Adana İşi" filminin basın toplantısı Adana Hilton Oteli'nde yapıldı. Ceyda Ateş,Murat Akkoyunlu ve Melih Selçuk gibi birçok genç oyuncunun rol aldığı çekimleri Adana'da devam eden "Bir Acayip Soygun,Adana İşi" filminin basın toplantısı Adana Hilton Oteli'nde yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği,adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla çekilen filmin basın toplantısına, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, filmin yapımcıları. Emekli polis muhabirlerinden Emin Demirel, Bilal Kalyoncu,filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür'ün yanı sıra oyunculardan Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk, Ceyda Ateş, Serdal Genç, Aylin Aslım, Bedia Ener, Volkan Başaran, Bahtiyar Ergin, Güray Kip, Hilal Uysun, Adil Çelebi ve Melisa Toros katıldı. Kenan Öğütken ve Ayşe Bengü Çelik'in senaryosunu yazdığı, komedi türündeki filmin görüntü yönetmenliğini Yusuf Aslanyürekyapıyor.Bu yıl içinde vizyona girecek olan ''Bir AcaipSoygun,Adana işi'' filmi Kürkçüler Mevkinde 40 dönüm arazi üzerine kurulan platoda çekiliyor.

13 Pazartesi 'ADANA İŞİ BİR ACAYİP SOYGUN' FİLMİNİN TANITIMI Siyah Perde Yapımcılık ile Renk Sinema Yayıncılık tarafından projelendirilen, yönetmenliğini Ali Adnan Özgür ün üstlendiği Adana İşi, Bir Acayip Soygun sinema filminin tanıtım toplantısı yapıldı. Adana Hilton Oteli ndeki toplantıyaadana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür, yapımcı Emin Demirel in yanı sıra başlıca rolleri üstlenen Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk, Ceyda Ateş, Serdal Genç, Aylin Aslım, Ömer Güney, Volkan Başaran ve Hilal Uysun da katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi nin katkılarıyla çekilen filmi merakla beklediğini belirten Başkan Sözlü, Adana sinemanın en önemil şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Altın Koza Film Festivali nin bunun en büyük göstergesi olduğunu aktaran Sözlü, belediye olarak sinemanın her zaman yanında yer aldıklarını, Adana yı anlatan ve Adana da çekilen bir filme destek olmanın ayrıca kendilerini mutlu ettiğini aktardı. Filmin yapımcısı Emin Demirel, Adana da 35 civarında mekanda çekim yapacaklarını belirterek, filmin vizyon tarihinin henüz belirlenmediğini, ancak mart gibi düşünüldüğünü aktardı.

14 'Adana İşi, Bir Acayip Soygun' filminin tanıtımı yapıldı Siyah Perde Yapımcılık ile Renk Sinema Yayıncılık tarafından projelendirilen, yönetmenliğini Ali Adnan Özgür ün üstlendiği Adana İşi, Bir Acayip Soygun sinema filminin tanıtım toplantısı yapıldı. Adana Hilton Oteli ndeki toplantıya... Siyah Perde Yapımcılık ile Renk Sinema Yayıncılık tarafından projelendirilen, yönetmenliğini Ali Adnan Özgür ün üstlendiği Adana İşi, Bir Acayip Soygun sinema filminin tanıtım toplantısı yapıldı. Adana Hilton Oteli ndeki toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür, yapımcı Emin Demirel in yanı sıra başlıca rolleri üstlenen Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk, Ceyda Ateş, Serdal Genç, Aylin Aslım, Ömer Güney, Volkan Başaran ve Hilal Uysun da katıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi nin katkılarıyla çekilen filmi merakla beklediğini belirten Başkan Sözlü, Adana sinemanın en önemil şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Altın Koza Film Festivali nin bunun en büyük göstergesi olduğunu aktaran Sözlü, belediye olarak sinemanın her zaman yanında yer aldıklarını, Adana yı anlatan ve Adana da çekilen bir filme destek olmanın ayrıca kendilerini mutlu ettiğini aktardı. Filmin yapımcısı Emin Demirel, Adana da 35 civarında mekanda çekim yapacaklarını belirterek, filmin vizyon tarihinin henüz belirlenmediğini, ancak mart gibi düşünüldüğünü aktardı. Filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür ise yaklaşık 3 aydır Adana da çalıştıklarını belirtti. 'Amacımız gerçek Adanalıyı tanımak ve tanıtmak' diyen Özgür, Adana ne yazık ki hep 3. sayfa haberleri ve adliyesiyle tanınıyor. Geldik gördük ki Adana öyle bir yer değil. Doğası inanılmaz güzel. Biz Adana da film çekmiyoruz. Bir Adana hikayesi çekiyoruz. Adanalıların dışarıda kötü bir imajı var. Bu ön yargıyı aşacağımızı düşünüyorum. 40 dönümlük bir alanda plato kurduk. Yaklaşık 3 aylık bir hazırlık dönemi geçirdik. Eğlenceli, insani değerlerin ön plana çıktığı bir film olacak. Hem gişe de hem de yarışmalarda başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü Türkiye nin en iyi oyuncularıyla çalışıyoruz. dedi. Daha sonra sırayla söz alan filmin oyuncuları; Adana, film ve kendi rolleriyle ilgili kısa bilgiler aktardı. Sanatçılar özellikle Adana nın yemekleri ile insanlarının sıcaklığından etkilendiklerini ifade etti.

15 Pazartesi ADANA DA YAŞANAN SOYGUN HİKAYESİ FİLM OLDU AKDENİZTÜRK VİDEO HABER Ali Adnan özgür ünadana da yaşanan gerçek bir soygun hikayesini mizahi bir dille anlatan yeni filmi bir acayip soygun, adana işi, özlenen aile komedisini ekrana taşımaya hazırlanıyor

16 Pazartesi Adana İşi, Bir Acayip Soygun' filminin tanıtımı yapıldı Siyah Perde Yapımcılık ile Renk Sinema Yayıncılık tarafından projelendirilen, yönetmenliğini Ali Adnan Özgür ün üstlendiği Adana İşi, Bir Acayip Soygun sinema filminin tanıtım toplantısı yapıldı. Adana Hilton Oteli ndeki toplantıya... Siyah Perde Yapımcılık ile Renk Sinema Yayıncılık tarafından projelendirilen, yönetmenliğini Ali Adnan Özgür ün üstlendiği Adana İşi, Bir Acayip Soygun sinema filminin tanıtım toplantısı yapıldı. Adana Hilton Oteli ndeki toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür, yapımcı Emin Demirel in yanı sıra başlıca rolleri üstlenen Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk, Ceyda Ateş, Serdal Genç, Aylin Aslım, Ömer Güney, Volkan Başaran ve Hilal Uysun da katıldı.kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteklediği, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi nin katkılarıyla çekilen filmi merakla beklediğini belirten Başkan Sözlü, Adana sinemanın en önemil şehirlerinden biri olduğunu belirtti. Altın Koza Film Festivali nin bunun en büyük göstergesi olduğunu aktaran Sözlü, belediye olarak sinemanın her zaman yanında yer aldıklarını, Adana yı anlatan ve Adana da çekilen bir filme destek olmanın ayrıca kendilerini mutlu ettiğini aktardı.filmin yapımcısı Emin Demirel, Adana da 35 civarında mekanda çekim yapacaklarını belirterek, filmin vizyon tarihinin henüz belirlenmediğini, ancak mart gibi düşünüldüğünü aktardı.filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür ise yaklaşık 3 aydır Adana da çalıştıklarını belirtti. 'Amacımız gerçek Adanalıyı tanımak ve tanıtmak' diyen Özgür, Adana ne yazık ki hep 3. sayfa haberleri ve adliyesiyle tanınıyor. Geldik gördük ki Adana öyle bir yer değil. Doğası inanılmaz güzel. Biz Adana da film çekmiyoruz. Bir Adana hikayesi çekiyoruz. Adanalıların dışarıda kötü bir imajı var. Bu ön yargıyı aşacağımızı düşünüyorum. 40 dönümlük bir alanda plato kurduk. Yaklaşık 3 aylık bir hazırlık dönemi geçirdik. Eğlenceli, insani değerlerin ön plana çıktığı bir film olacak. Hem gişe de hem de yarışmalarda başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü Türkiye nin en iyi oyuncularıyla çalışıyoruz. dedi. Daha sonra sırayla söz alan filmin oyuncuları; Adana, film ve kendi rolleriyle ilgili kısa bilgiler aktardı. Sanatçılar özellikle Adana nın yemekleri ile insanlarının sıcaklığından etkilendiklerini ifade etti.

17 TÜRKİYE'NİN EN İYİ HABER SİTESİ Arşiv 16 OCAK 2015, CUMA Adana usulü acayip soygun! BEYZA BIÇAKÇI Giriş Tarihi: Başrollerini Murat Akkoyunlu, Melih Selçuk ve Ceyda Ateş'in paylaştığı 'Bir Acayip Soygun: Adana İşi' adlı filmin çekimlerine başlandı. Ali Adnan Özgür'ün yönettiği filmin tanıtımı önceki gün Adana Hilton'da yapıldı. Çekimleri Adana' da 40 ayrı mekanda gerçekleşen film, ilginç bir soygun hikayesini anlatıyor.

Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK

Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK Yönetmen / İnci Balabanoğlu Ahıska Senaryo / Özgür Ağaoğlu TERRA FİLMCİLİK www.instagram.com/solseritfilmi www.twitter.com/solseritfilmi www.facebook.com/solseritfilmi www.solseritfilmi.com 1 Sol Şerit:

Detaylı

Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı

Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı Naptorun Pansiyon İzleyiciden Tam Not Aldı Sahne Gari organizasyonu olarak Naptorun Pansiyon adlı tiyatro oyunu Bodrum Belediyesi Heredot Kültür Merkezi gösteri salonunda sahnelendi. Bodrum da yaşayan

Detaylı

Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2013 Yönetmen: Shawn Levy Oyuncular: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Will Ferrel Yapımcı: Shawn Levy,

Vizyon Tarihi: 12 Temmuz 2013 Yönetmen: Shawn Levy Oyuncular: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Will Ferrel Yapımcı: Shawn Levy, Billy (Vince Vaughn) ve Nick (Owen Wilson) dijital dünyaya yeni adım atan iki eski kafalı satışçıdır. Senelerdir emek verdikleri şirketin artık teknoloji karşısında ayakta duramaması nedeniyle kapatılması,

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI!

ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! ANTALYA ALTIN PORTAKAL'DA JÜRİ HEYECANI! 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ'NİN ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI'NIN JÜRİSİ BELLİ OLDU Bu yıl 51.si düzenlenecek olan Uluslararası Antalya

Detaylı

VEYSEL CİHAN HIZAR. Mesleki Deneyim. Öğretim Görevlisi halen İstanbul Kültür Üniversitesi-Sanat ve Tasarım Fakültesi-İletişim Tasarımı Bölümü

VEYSEL CİHAN HIZAR. Mesleki Deneyim. Öğretim Görevlisi halen İstanbul Kültür Üniversitesi-Sanat ve Tasarım Fakültesi-İletişim Tasarımı Bölümü VEYSEL CİHAN HIZAR Mesleki Deneyim Öğretim Görevlisi 2018-halen İstanbul Kültür Üniversitesi-Sanat ve Tasarım Fakültesi-İletişim Tasarımı Bölümü Eğitim Bilgileri Post - Doktora Bütünleşik Doktora Doktora

Detaylı

Vergide son gün yarın

Vergide son gün yarın Vergide son gün yarın BEŞİKTAŞ Belediyesi vergi öemeleri konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Son günün 30 Kasım olduğu hatırlatılan bilgilendirme notunda vergilerin nasıl ve nereye yatırılacağı konusunda

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR GELDİ ARAYA Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinde görev yapan 92 mahalle muhtarıyla değerlendirme toplantısında

Detaylı

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ

BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ BODRUM DA KASIM AYINDA DENİZ KEYFİ Türkiye nin birçok şehrinde kış yaşanırken, Bodrum da yazdan kalan son, pastırma yazı devam ediyor. Bodrum da hava sıcaklığının ve deniz suyu sıcaklığının 21 dereceyi

Detaylı

R ü z g a r l a r - Basın Bülteni - s.1

R ü z g a r l a r - Basın Bülteni - s.1 İmroz lu Rumların hikayesi Rüzgarlar Rum azınlığın giderek izlerinin silindiği Gökçeada nın (İmroz) bugününü ve küllenmiş olsa da var olanı belgelemek üzere yapılmış bir film Rüzgarlar. Geçtiğimiz günlerde

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VEYSEL CİHAN HIZAR. 2007- Dokuz/ Kurmaca Film / Yönetmen. 2008-Nefes/ Kurmaca Film / Yönetmen

ÖZGEÇMİŞ VEYSEL CİHAN HIZAR. 2007- Dokuz/ Kurmaca Film / Yönetmen. 2008-Nefes/ Kurmaca Film / Yönetmen ÖZGEÇMİŞ VEYSEL CİHAN HIZAR EĞİTİM Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Tasarımı İstanbul Kültür Üniversitesi 2011 Yüksek Lisans İletişim Tasarımı İstanbul Kültür Üniversitesi 2014 (Tez Aşamasında)

Detaylı

DIRIM. kültür - sanat - güncel yaşam ISSN 0378-8628. Monet

DIRIM. kültür - sanat - güncel yaşam ISSN 0378-8628. Monet ISSN 0378-8628 DIRIM kültür - sanat - güncel yaşam Monet DİRİM/ocak-Şubat-Mart 2007 Kültür ve Sanat Küçük insanların Büyük Filmi: DONDURMAM GAYMAK Yerel bir masal... Yıl 1995, Ege'nin küçük bir kıyı kasabasında

Detaylı

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN

İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN İDİL DİZDAR, HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN Bodrum un beyaz perdedeki gülen yüzü İdil Dizdar, fotoğrafçılık ve oyunculuk kariyerine bir de yönetmenlik ekledi. Bodrum un yakından tanıdığı oyuncu, yönetmen ve fotoğraf

Detaylı

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ

TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ TÜRK FİLİMLERİ HAFTASI EMEK ÖDÜLLERİ İLE SONA ERDİ 6. Bodrum Türk Filmleri Haftası, sinema sektörüne emek vermiş usta isimler için düzenlenen ödül töreniyle devam etti. Bodrumda, bu yıl 6 ncısı düzenlenen

Detaylı

BİR KARA FİLM YAPIMI

BİR KARA FİLM YAPIMI BİR KARA FİLM YAPIMI İÇİMİZDEKİ SAKLI ŞİDDET; htr2b Dönüşüm İLE 28 ARALIK TA HAYATIMIZA GİRECEK! Reklam yönetmeni Osman Evre Tolga, NTV de izlediği The Independent Gazetesi nden alıntı habere kayıtsız

Detaylı

Okullar hayat buluyor. öğrencilere açık. 'Okullar Hayat Olsun. Orgeneral Kami ve Saadet Güzey İlköğretim Okulu. bir kitapçık halinde.

Okullar hayat buluyor. öğrencilere açık. 'Okullar Hayat Olsun. Orgeneral Kami ve Saadet Güzey İlköğretim Okulu. bir kitapçık halinde. Okullar hayat buluyor Bakanlığın 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında okul bahçelerinin yeniden düzenlenmesi, okulların hafta sonu ve tatillerde de açık kalması, derslik ve spor salonlarında etkinlikler

Detaylı

Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi?

Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi? On5yirmi5.com Kitabı mı Çıkmış, Dizisi mi? Romanlardan uyarlanan dizilerin son dönemde popüler olduğunu düşünenlerdenseniz, yanılıyorsunuz... Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı (oluşturma : 1/31/2017) Hazırlayan:

Detaylı

SİNOPSİS. Fragmanın Youtube Fragmanı: Fragmanın İndirme Linki:

SİNOPSİS. Fragmanın Youtube Fragmanı:   Fragmanın İndirme Linki: SİNOPSİS Çin in güneyindeki küçük bir kasabada sağanak bir yağış beklenmektedir Nişanlısının başarısız geçen estetik ameliyatını telafi etmek için para bulmaya çalışan Xiao Zhang, patronundan bir milyon

Detaylı

T.C. KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI

T.C. KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI Dünya Sinema Endüstrisi Global Gişe Gelirleri (2017) Global Seyirci Sayısı (2017) 40,2 Milyar Dolar 8,3 Milyar Sıra Ülke / Pazar 2016 2017 1 ABD & Kanada 11,1 11,4 2 Çin 6,81

Detaylı

CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ

CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ Eylül 2016 Film Hakkında TRT Çocuk kanalında reyting rekortmeni olan Canım Kardeşim adlı çizgi dizi, Uzun metrajlı film olarak 3 Boyutlu Animasyon film

Detaylı

52. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJLI FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

52. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJLI FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 52. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJLI FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ FESTİVAL; Uluslararası Antalya Film Festivali, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Türkiye ve dünya sinemasının

Detaylı

SÜT. Yönetmen : Semih Kaplanoğlu

SÜT. Yönetmen : Semih Kaplanoğlu SÜT Yönetmen : Semih Kaplanoğlu Semih Kaplanoğlu'nun Yusuf Üçlemesi nin ikinci filmi "SÜT" bu yıl 65'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'nin resmi yarışma bölümüne seçildi. T.C. Kültür Bakanlığı,

Detaylı

28 Ekim 2015 Festivaller İstanbul da Projesi Sektör Toplantısı Rotterdam Film Festivali Bianca Taal Moderatör: Yamaç Okur

28 Ekim 2015 Festivaller İstanbul da Projesi Sektör Toplantısı Rotterdam Film Festivali Bianca Taal Moderatör: Yamaç Okur 28 Ekim 2015 Festivaller İstanbul da Projesi Sektör Toplantısı Rotterdam Film Festivali Bianca Taal Moderatör: Yamaç Okur Yamaç Okur: Günaydın, öncelikle toplantıyı bugüne ertelediğimiz için özür diliyoruz.

Detaylı

Panzehir 9 Mayıs ta Sinemalarda - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Panzehir 9 Mayıs ta Sinemalarda - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Çekim teknikleri, senaryosu ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettirecek suç ve macera filmi Panzehir, 9 Mayıs ta izleyicisi ile buluşacak. Cüneyt Arkın ve oğlu Murat Arkın ı ilk kez birlikte beyazperdede

Detaylı

ISSN 0378-8628 FRIM. kültür - sanat - güncel yaşam. Ferzan Özpetek

ISSN 0378-8628 FRIM. kültür - sanat - güncel yaşam. Ferzan Özpetek ISSN 0378-8628 FRIM kültür - sanat - güncel yaşam Ferzan Özpetek Kültür ve Sanat Bir yönetmen, bir uluslararası gurur. FERZAN ÖZPETEK Ferzan Özpetek 1959 yılında İstanbul'da doğdu. 1976 yılında, Roma'daki

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi üzere ayrılan Bilim iddiaya göre, aniden dengesini kaybederek üzeri eksik ve telle kapatılan mazgaldan

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi üzere ayrılan Bilim iddiaya göre, aniden dengesini kaybederek üzeri eksik ve telle kapatılan mazgaldan 6-7 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Mazgal faciası KABATAŞ Metro İstasyonu nun havalandırma boşluğuna düşen 16 yaşındaki Mahsun Bilim olay yerinde hayatını kaybetti.

Detaylı

51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJ FİLM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU El yazısı ile mavi mürekkepli kalemle her sayfası imzalanarak doldurulmalıdır. Bu formu dolduran katılımcıların,

Detaylı

Rol Kapmak İçin Yarıştılar

Rol Kapmak İçin Yarıştılar Rol Kapmak İçin Yarıştılar TRT nin yapımcılığını üstlendiği ve 10 gün boyunca Bodrum da çekilecek olan dizi için oyuncu seçmelerine başlandı. Bodrum Merkez de Köşem Pub Cafe de yapılan oyuncu başvurusuna

Detaylı

53. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJLI FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ

53. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJLI FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ 53. ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ ULUSAL UZUN METRAJLI FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİĞİ FESTİVAL; Uluslararası Antalya Film Festivali, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Türkiye ve dünya sinemasının

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

2016 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (19-22 Ekim 2016)

2016 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (19-22 Ekim 2016) 2016 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (19-22 Ekim 2016) A) ANTALYA FİLM FORUM NEDİR? Antalya Film Forum, başta Türkiye ve Türkiye ye yakın coğrafyalar olmak üzere dünyanın her yerinde ortak yapım olanaklarını

Detaylı

MAMAK BELED?YES? Tarih Aralığı: 29.01.2014-31.01.2014. Haber Sayısı: 46

MAMAK BELED?YES? Tarih Aralığı: 29.01.2014-31.01.2014. Haber Sayısı: 46 MAMAK BELED?YES? Tarih Aralığı: 29.01.2014-31.01.2014 Haber Sayısı: 46 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı 1 29.01.2014 AJANSMANISA.COM MAMAKâ??TA ÇOCUK OYUNLARINA AKADEMİK EĞİTİM 2 29.01.2014 ANKARALABIRENTI.COM

Detaylı

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe

ETKİNLİK PROĞRAMI. 22 Eylül 2011 Perşembe ETKİNLİK PROĞRAMI 22 Eylül 2011 Perşembe 14:00 Kayıt, bilgilendirme ve konaklama yerlerine yönlendirme. (İbramaki Sanat Galerisi / Atatürk Heykelı karşısı) 23 Eylül 2011 Cuma Fotomaraton Perşembe Saat24.00

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Gazetesi. Bilişim denince Beşiktaş GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT Bilişim denince Beşiktaş BEŞİKTAŞ Belediyesi Avrasya bölgesi'nin en büyük bilişim fuarına katılıyor. Beşiktaş Belediyesi, bilişim alanında kullandığı son teknolojileri ve yenilikleri, 29 Kasım 2 Aralık

Detaylı

Oyunculuk herkesin harcı değil!

Oyunculuk herkesin harcı değil! On5yirmi5.com Oyunculuk herkesin harcı değil! Levent Sülün ile oyunculuk, seslendirme ve son projeleri üzerine konuştuk Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2013 Cuma (oluşturma : 12/18/2015) Zuhal Erkek'in röportajı

Detaylı

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi

Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi HATAY İL AFET ve ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ Hatay Afet Planının Hazırlanması Projesi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 2010 Yılı Teknik Destek Programı Belediye Kanunu, Büyükşehir Belediyesi Kanunu, İl Özel İdaresi

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET)

DORA DALGIÇ (ZEYNEP) TANSEL ÖNGEL (MEHMET) İstanbul da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeşi Zeynep köydeki hayata adapte

Detaylı

25 NİSAN DA SİNEMALARDA

25 NİSAN DA SİNEMALARDA KELLY ROMAIN AUDREY CÉCILE REILLY DURIS TAUTOU DE FRANCE Bir Cédric Klapisch filmi. 25 NİSAN DA SİNEMALARDA FİLMİN KÜNYESİ Yönetmen: Cédric Klapisch Yapımcı: Bruno Levy Oyuncular: Romain Duris, Audrey

Detaylı

yolun başında Belgesel Basın Bülteni

yolun başında Belgesel Basın Bülteni yolun başında Belgesel Basın Bülteni İletişim beginnings.documentary@gmail.com twitter.com/beginningsdoc facebook.com/ YolunBasinda telefon: + 90 532 506 34 82 Sinopsis Türkiye ve Ermenistan dan bir grup

Detaylı

12.000 yıl önce Yeryüzünde kutsal bir yer vardı

12.000 yıl önce Yeryüzünde kutsal bir yer vardı 12.000 yıl önce Yeryüzünde kutsal bir yer vardı Filmin Hikayesi Herkesin ve herşeyin anlatacak bir hikayesi vardır. Bu hikayelerden bazıları hiçbir zaman günışığına çıkmaz, sonsuza dek birer sır olarak

Detaylı

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ

ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ ĠZMĠR INNER WHEEL KULÜBÜ 1990 MART 2016 BÜLTENĠ ĠZMĠR INNER WHEEL DERNEĞĠ Gazi Bul. No.90 Çankaya Ġş Merkezi K.8/801 Çankaya/ĠZMĠR Tel:0.232.441 81 53 Faks:0.232.483 52 42 YÖNETİM KURULU Başkan Özden Üner

Detaylı

NAZMİ OKBAZ Creative Director

NAZMİ OKBAZ Creative Director NAZMİ OKBAZ Creative Director Name: Date of birth: Address: Phone: Email: Website: NAZMİ OKBAZ 04/05/1991 Çanakkale 0506 693 17 62 iletisim@nazmi.info http://www.nazmi.info Bu sitede hakkımda bilmeniz

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

Filmin çıkması için öngörülen tarihlerde vizyonda olacak diğer filmlerin analizi; 27 Şubat ta vizyona girecek olan etkisi 2-3 hafta sürecek filmler;

Filmin çıkması için öngörülen tarihlerde vizyonda olacak diğer filmlerin analizi; 27 Şubat ta vizyona girecek olan etkisi 2-3 hafta sürecek filmler; Ortalama sinema seyirci artışına göre; Mart 2015 de yaklaşık 7 Milyon 7.5 milyon biletli sinema seyircisinin vizyondaki filmleri izlemesini beklemekteyiz. En yüksek seyirci rakamına 13 Mart haftası ulaşılacaktır,

Detaylı

BURSA İLİ NİN DEPREMSELLİĞİ VE TARİHİ PANELİ

BURSA İLİ NİN DEPREMSELLİĞİ VE TARİHİ PANELİ BURSA İLİ NİN DEPREMSELLİĞİ VE TARİHİ PANELİ Düzenleyen : Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa İl Temsilciliği Tarih : 16 Ağustos 2008 Saat : 17:30 Yer : Osmangazi Belediyesi Ördekli Kültür Merkezi 16 Ağustos

Detaylı

Seyfi Teoman Kısa film çekmeyi düşünmüyorum, çünkü maliyeti çok yüksek, geri dönüşü yok.

Seyfi Teoman Kısa film çekmeyi düşünmüyorum, çünkü maliyeti çok yüksek, geri dönüşü yok. eyfi Teoman Kısa film çekmeyi düşünmüyorum, çünkü maliyeti çok yüksek, geri dönüşü yok. 14 Ekim 2004 de yönetmen eyfi Teoman ile Yamaç Okur un moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Teoman ın ilk

Detaylı

BARIŞ MANÇO NUN 7 DEN 77 YE DİZİSİ FOTOĞRAFLARLA BODRUM DA

BARIŞ MANÇO NUN 7 DEN 77 YE DİZİSİ FOTOĞRAFLARLA BODRUM DA BARIŞ MANÇO NUN 7 DEN 77 YE DİZİSİ FOTOĞRAFLARLA BODRUM DA Belgesel niteliğindeki Erkmen Sağlam ın Objektifinden Barış Manço ile 7 den 77 ye Fotoğrafları Sergisi 14 Haziran da Çağdaş Holding bünyesinde

Detaylı

2015 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (2-5 Aralık 2015)

2015 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (2-5 Aralık 2015) 2015 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (2-5 Aralık 2015) A) AMAÇ Antalya Film Forum, öncelikli olarak Türkiye de olmak üzere Türkiye ye yakın coğrafyalarda (Avrupa, Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu, Akdeniz ve

Detaylı

1989-1992 yılları arasında Tempo Dergisi, Aktüel Dergisi, Cosmopolitan Dergisi ve Oto Haber Dergilerinde çalıştı.

1989-1992 yılları arasında Tempo Dergisi, Aktüel Dergisi, Cosmopolitan Dergisi ve Oto Haber Dergilerinde çalıştı. GERÇEKTEN MAVİ ELVİN EKŞİOĞLU / Yönetmen (d. 13 Eylül 1966, İstanbul, Türkiye) Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü nü bitirdi.

Detaylı

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK!

İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! İLHAM VEREN KONUŞMACILAR ALEM-İ İŞ İLE HERKES BİRBİRİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK! ALEM-İ İŞ, NE İŞ? Alem-i İştir kişinin lafa bakılmaz! diyoruz ve iş hayatında yaşadıklarımız konusunda bize, size, herkese esprili

Detaylı

Eserleri eskisi kadar ilgi görmeyen ressam Liam Price ın bir yanlış anlama

Eserleri eskisi kadar ilgi görmeyen ressam Liam Price ın bir yanlış anlama Konu Özeti: Eserleri eskisi kadar ilgi görmeyen ressam Liam Price ın bir yanlış anlama sonucu öldüğü ile ilgili dedikodular çıkar. Bu haberle eserlerin satışlarının patladığını gören Liam, gerçeği söylemek

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

Uçan Süpürge İçin Ankara'ya Geliyorlar

Uçan Süpürge İçin Ankara'ya Geliyorlar On5yirmi5.com Uçan Süpürge İçin Ankara'ya Geliyorlar 14. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Mayıs ayında dünyanın dört bir köşesinden çok sayıda sinemacıyı Ankara da ağırlayacak Yayın Tarihi

Detaylı

Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA. Yapımcılar ADITYA CHOPRA. Türü Aksiyon. Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL

Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA. Yapımcılar ADITYA CHOPRA. Türü Aksiyon. Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL Yönetmen VIJAY KRISHNA ACHARYA Yapımcılar ADITYA CHOPRA Türü Aksiyon Oyuncular AAMIR KHAN KATRINA KAIF TABRETT BETHELL Yapım Yılı / Süre 2013 / 172 İthalat / Dağıtım Pinema Soluksuz izleyeceğiniz bir Bollywood

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

(BENGÜTÜRK TV DE KURTULUŞ ADANA TVLERİ NE İŞ) Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde Adana televizyonlarında ilginç bir olay yaşandı.

(BENGÜTÜRK TV DE KURTULUŞ ADANA TVLERİ NE İŞ) Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde Adana televizyonlarında ilginç bir olay yaşandı. Adana da 15 yıldan bu yana değişik televizyonlarda programlar yapıyorum. Şu anda çalıştığım Akdeniztürk Televizyonu kadar özgürlükçü bir kanala şahit olmadım. Tabii ki bu, mesleği çok iyi özümlemiş Yüksel

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

BİLİM SEYYAHLARI PROJESİ GÜMÜLCİNE DEYDİ, HERŞEY GÜZEL GEÇTİ, ANCAK ETKİNLİĞİN SONUN Pazar, 04 Kasım :48

BİLİM SEYYAHLARI PROJESİ GÜMÜLCİNE DEYDİ, HERŞEY GÜZEL GEÇTİ, ANCAK ETKİNLİĞİN SONUN Pazar, 04 Kasım :48 Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığınca desteklenen "Bilim Seyyahları Projesi" Bulgaristan'ın ardından Yunanistan Batı Trakya

Detaylı

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar

Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya dan Bodrum a tarifeli uçuşlar Almanya nın Berlin ve Hamburg şehirleri ile Bodrum arasında Mayıs ayından itibaren Ekim sonuna kadar direk uçuşların başlayacağının müjdesini veren Bodrum Belediye

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM

Detaylı

Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü. Deneyim

Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü. Deneyim Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü Deneyim 2012 İstanbul - Bir tür görüntülü İstanbul ansiklopedisi olan Zümrüd- ü Anka belgesel dizisinin yönetmeni

Detaylı

TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ

TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ 2010 TURİZM HABER BÜLTENİ 11 Kasım 2010 TOBB SEKTÖREL HABER BÜLTENİ Türkiye Seyahat Acenteleri ve Rehberler Meclisi Türkiye Turizm Meclisi 11/11/2010 TOBB 1 İNGİLTERE'DEKİ TURİZM OSKARINI TÜRK OTELİ KAZANDI

Detaylı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı MEDYA SPONSORU Dostlarım, Tüm Dünyaya yaymak istediğimiz bir enerji, anlatmak istediğimiz bir mesaj var. Bu; barışın, sevginin, kardeşliğin ve birliğin mesajı. Tüm insanlık için niyetimiz çok net. Barış

Detaylı

Bir taraf mutsuzsa mesele kapanmaz

Bir taraf mutsuzsa mesele kapanmaz Bir taraf mutsuzsa mesele kapanmaz 19. Altın Koza Film Festivali nde en iyi film seçilen Babamın Sesi adlı filmin yönetmeni Orhan Eskiköy, yaptıkları filmlerle canlarının yandığı ve acilen çözüm istedikleri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ BİLGİ DİREN GÜNEŞ. 2007 Kırmızı Balık/ Kurmaca/ Kısa Film. 2008 Ağla/Yanım/ Belgesel Film. 2009 İstanbul u Dinliyorum/ Belgesel Film

ÖZGEÇMİŞ BİLGİ DİREN GÜNEŞ. 2007 Kırmızı Balık/ Kurmaca/ Kısa Film. 2008 Ağla/Yanım/ Belgesel Film. 2009 İstanbul u Dinliyorum/ Belgesel Film ÖZGEÇMİŞ BİLGİ DİREN GÜNEŞ EĞİTİM Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İletişim Tasarımı İstanbul Kültür Üniversitesi 2011 Yüksek Lisans İletişim Tasarımı İstanbul Kültür Üniversitesi 2014 (Tez Aşamasında)

Detaylı

Film gösterileri. Gelecek. Uzun Sürer'

Film gösterileri. Gelecek. Uzun Sürer' 'Gelecek Uzun Sürer' Film gösterileri olukça konuşuluyor. 2011 ve 2012 yılları içinde, pek çok uluslararası ve ulusal film festivalinde gösterilen Gelecek Uzun Sürer, aralarında Avrasya Film Festivali

Detaylı

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR TİYATROHAYAL@ BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR İstanbul dan gelip, Bodrum un Akyarlar Mahallesine yerleşen tiyatro sanatçıları Ececan Gümeci ve Aykut Ünal ın ilk projesi Şahin Örgel in yazdığı iki kişilik oyunu

Detaylı

1. SINIF BAHAR DÖNEMİ

1. SINIF BAHAR DÖNEMİ 1. SINIF GÜZ DÖNEMİ FILM 101- Sinema Dili I (2-2-3) 6: Ders, sinema sanatının kendine özgü anlatım tekniklerini incelemektedir. Bunun için sinema dilini oluşturan kamera, ışık, ses, kurgu, renk, müzik,

Detaylı

AKM restorasyonu için protokol imzalandı

AKM restorasyonu için protokol imzalandı AKM restorasyonu için protokol imzalandı Şubat 15, 2012-1:25:01 Atlas Pasajı'ndaki İstanbul Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen imza töreninde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Sabancı Holding

Detaylı

Okul yapımı sürüyor

Okul yapımı sürüyor Okul yapımı sürüyor Beşiktaş Kaymakamı Sadettin Yücel, yapımı devam eden Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'ndaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İncelemelerde, inşaatın bodrum,

Detaylı

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN

MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV GENÇLERİN Muğla Gazeteciler Cemiyeti 12. Seçimli Genel Kurulu Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. 23 yıldır cemiyet başkanlığını yürüten duayen gazeteci

Detaylı

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti

Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti. SPoD LGBTİ, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü yü Ziyaret Etti Trans Terapi Toplantılarının On Beşincisi Gerçekleşti SPoD LGBTİ ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle Şubat 2013 ten itibaren düzenlenen Trans Terapi Toplantıları nın on beşincisi

Detaylı

AHAL TEKE BELGESEL FİLM PROJESİ TÜRK HAVA YOLLARI SPONSORLUK DOSYASI

AHAL TEKE BELGESEL FİLM PROJESİ TÜRK HAVA YOLLARI SPONSORLUK DOSYASI AHAL TEKE BELGESEL FİLM PROJESİ TÜRK HAVA YOLLARI SPONSORLUK DOSYASI Yapımcı - Yönetmen Emre PEKÇAKIR AHAL TEKE 2016 01 02 AHAL TEKE 2016 indeks 3 Yapımcı Yönetmen 4 Belgesel Hakkında 5 Neden at? Neden

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

Beşiktaş Belediyesi. Beşiktaş Gazetesi. Özgürlüğe olta attılar GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT

Beşiktaş Belediyesi. Beşiktaş Gazetesi. Özgürlüğe olta attılar GÜNLÜK INTERNET GAZETENİZ... KENT 12 Özgürlüğe olta attılar BEŞİKTAŞ Belediyesi nin Lions 118-T Federasyonu Göz Nurunu Koruma ve Göz Eşeliği Komitesi yle birlikte düzenlediği Özgürlüğe Olta Atalım etkinliği 18 Kasım 12 Pazar günü 11:30

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER

MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğrencileri bilimsel destekli üretim dersi kapsamında Bodrum Mutfak Mobilya yı ziyaret ederek yetkililerden üretim

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

Portakal'a 'Türkiye sineması' damga vurdu!

Portakal'a 'Türkiye sineması' damga vurdu! 1 / 7 2014/10/31 15:31 Portakal'a 'Türkiye sineması' damga vurdu! ERKAN AKTUĞ (mailto:erkan.aktug@radikal.com.tr mailto:erkan.aktug@radikal.com.tr) Kültür / 18/10/2014 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde

Detaylı

HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 HABER BÜLTENİ /OCAK 2015 GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞEN TEMAS,ZİYARET VE TOPLANTILAR TARKEM II. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş. nin II. Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Kasım 2014 Çarşamba günü Tarihi Havagazı

Detaylı

23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Dünyada En Hızlı Yaşlanan İkinci Ülke: Türkiye 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında,izmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek

Detaylı

Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi

Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi Bodrum Konacık Mahallesi nde bulanan pazar yerinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarının ardından mevcut pazarcıların yer kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi

Detaylı

Bodrum dan Adana ya yardım eli

Bodrum dan Adana ya yardım eli Bodrum dan Adana ya yardım eli Geçtiğimiz günlerde Adana da ortaokul öğrencilerinin kaldığı kız yurdunda meydana gelen ve 12 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan yangın faciasının ardından yardım kampanyası

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, 29-Haziran-14 Temmuz 2015 tarihleri arasında Hafta içi Her gün Saat: 09.30-17.00 saatleri arasında aday öğrenci ve ebeveynlerine açık

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Zirveye tırmananlar!.. genç girişimcileri Beşiktaşlı gençlerle buluşturmayı amaçlıyor.

Beşiktaş Gazetesi. Zirveye tırmananlar!.. genç girişimcileri Beşiktaşlı gençlerle buluşturmayı amaçlıyor. Zirveye tırmananlar!.. GENÇ Girişimciler Seminerleri başlığı altında düzenlenen etkinlik ülkemizdeki genç girişimcileri Beşiktaşlı gençlerle buluşturmayı amaçlıyor. Beşiktaş Belediyesi bu etkinlikle gençlere

Detaylı

SUFFRAGETTE (DİREN!) (2015)

SUFFRAGETTE (DİREN!) (2015) SUFFRAGETTE (DİREN!) (2015) 1 saat 47 dakika Yönetmen: Sarah Gavron Oyuncular: Carey Mulligan, Helena Bonham Carter, Meryl Streep Sarah Gavron'ın ikinci uzun metrajlı kurmacası, tarihin ilk feminist hareketlerinden

Detaylı

BEST SCREENPLAY 24. ADANA FILM FESTIVAL

BEST SCREENPLAY 24. ADANA FILM FESTIVAL FIPRESCI AWARD 36. ISTANBUL FILM FESTIVAL BEST ACTRESS 24. ADANA FILM FESTIVAL BEST CINEMATOGRAPHY 24. ADANA FILM FESTIVAL BEST SCREENPLAY 24. ADANA FILM FESTIVAL Yönetmen Pelin Esmer Senaryo Pelin Esmer

Detaylı

11 Eylül de Sinemalarda

11 Eylül de Sinemalarda İyi Performanslarla Dolu, Çekici Bir Hikaye Milton Moview Review Gece Bitmeden de Chris Evans ın Yakışıklılığından Fazlası Var Culled Culture Gece Doğmadan ve In Search Of A Midnight Kiss in İzinde Filmaluation

Detaylı

ŞOV OLUŞUM. Komedi. İletişimi Şov. Mutfak

ŞOV OLUŞUM. Komedi. İletişimi Şov. Mutfak ŞOV OLUŞUM Komedi şov Mutfak şov İletişimi Şov BAŞLARKEN, LEZZETLİ KAHKAHALAR İnsan oğlunun en doğal ihtiyacı beslenmedir. Hayatımızın temel ihtiyacı beslenmeyi için bazen gelişi güzel tıkınarak bazen

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

bir ORHAN ESKİKÖY filmi MUHAMMET UZUNER JALE ARIKAN BESTE KÖKDEMİR AHMET VARLI

bir ORHAN ESKİKÖY filmi MUHAMMET UZUNER JALE ARIKAN BESTE KÖKDEMİR AHMET VARLI bir ORHAN ESKİKÖY filmi TAŞ MUHAMMET UZUNER JALE ARIKAN BESTE KÖKDEMİR AHMET VARLI Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali, 2017 Uluslararası Prömiyer East of the West - Yarışma Ankara Film Festivali,

Detaylı