MezununYeriBurası TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MezununYeriBurası TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ"

Transkript

1 MezununYeriBurası TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ

2 Değerli TOBB ETÜ Mezunları, Adres: Söğütözü Cad.No:43 TOBB ETÜ Sosyal Tesisler Z87/B Söğütözü, ANKARA TÜRKİYE Tel : Fax : Mail : mezun@etumed.com Web: tobbetumed groups/tobbetumed tobbetumed tobbetumed Benim de bir parçası olmakdan gurur duyduğum Yönetim Kurulumuz, 2014 Haziran ayından bu yana başarılı işlere imza attı. Derneğimizin kurumsallaştırılması başta olmak üzere, komitelerin kurulması, komiteler kanalıyla etkinlik sayısının artırılması, üye ve mezun bilgilerinin daha etkin tutulması amacıyla profesyonel sisteme geçilmesi, sponsorluk anlaşmaları, kardeş dernek projeleri, TOBB Ekonomik Forum Dergisiyle basılı yayına ilk adımın atılması, üyelerimizin durumlarının anket yoluyla ölçülerek üniversite yönetimine sunulması gibi bir çok yenilik geçtiğimiz bir yıllık dönemde gerçekleşti yılında kurulan Derneğimizin, Türkiye de adı bilinen köklü mezun dernekleriyle aynı aşamaya gelebilmesi hepimizin arzusu. Bunun için maddi ve beşeri birçok eksiğimizin olduğunun da farkındayız. Ancak bizler, Derneğimizin profesyonel çalışma kadrosu, Yönetim Kurulu, Komiteler ve gönüllü üyeler ile birlikte bu amaca uygun şekilde çalışmalarımızı yılmadan sürdürüyoruz. Hepimiz bu çalışmalar esnasında Derneğimiz için çalışırken, bireysel ağımıza yeni kişiler ekliyoruz, yeni sektörler ve işler hakkında bilgiler edinerek kendimizi geliştiriyoruz. Yani bizler, Derneğe katkı sağlarken aslında Dernekten de katkı sağlıyoruz. Sizleri de, komitelerimiz aracılığı ile bu büyüyen networke davet ediyoruz yılında oluşturduğumuz sloganımızda söylediğimiz gibi, Me zunun Yeri Burası. Elinizdeki bu kitapçık, sizlere bizim bir yıl içinde ne tip aktiviteler yaptığımızı anlatıyor. Elbette bu aktiviteler restoranda müşteriye servis edilen bir yemek misali, mutfak kısmında bir çok hazırlık, bir çok toplantı, emek ve özveri gerektiriyor. Bu emeği bireysel bazda artırabildiğimiz oranda, derneğimizin yükselmesi o kadar hızlanacaktır. Derneğimizin önemi aslında bizlerin ona verdiğimiz önem kadardır. Dernek, TOBB ETÜ Mezunları arasındaki birliği ve ilişkiler ağını kuran bir semboldür. Dernek, TOBB ETÜ Mezunlarının bir vitrini, beraber hareket edebildiği bir araçtır. Derneğe yaptığımız maddi manevi katkı aslında kendimize yaptığımız katkıdır. Mütevelli Heyet Başkanımız Sn.Rifat Hisarcıklıoğlu nun söylediği gibi, ömrümüz boyunca TOBB ETÜ sermayesini yiyeceğiz. Şair Bâki nin dediği gibi, Âvâzeyi buâleme Dâvûd gibi sal, Bâki kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş. Hepimiz bizden sonrakilere bırakacağımız bu Derneğe ve TOBB ETÜ Mezunlarına dolayısıyla kendimize fayda sağlamalıyız. Hedefimiz bizden sonra gelenlere TOBB ETÜ Mezunluğunu bir hoş sadâ olarak bırakabilmek olmalıdır. Saygılarımla, Burak Tolga TERZİ İşletme 08 TOBB ETÜ Mezunlar Derneği Başkanı

3 Ahmet Ertuğrul BİLKAN Başkan Yardımcısı 4. DÖNEM YÖNETİM KURULU ( ) MEZUN İSTATİSTİKLERİ K 2012 Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Mezunu İpek Üniversitesi Öğretim Görevlisi MEZUN İS DÖNEM YÖNETİM KURULU ( ) ertugrul.birkan@etumed.com Buse TURPCU Genel Sekreter Burak Tolga TERZİ Yönetim Kurulu Başkanı 2009 İşletme Bölümü Mezunu 2008 İşletme Bölümü Mezunu Weatherford Lojistik ve Satınalma Koordinatörü Ahmet Ertuğrul BİLKAN YÖNETİM KURULU VE KOMİTELERİMİZ tolga.terzi@etumed.com Başkan Yardımcısı TOBB ETÜ Özel Kalem Burak Tolga TERZİ Yönetim Kurulu Başkanı buse.turpcu@etumed.com Yusuf DEMİRTAŞ k 2012 Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Mezunu İpek Üniversitesi Öğretim Görevlisi 7Punto Tasarım & Matbaacılık Genel Müdürü ertugrul.birkan@etumed.com Başkan Yardımcısı ertugrul.birkan@etumed.com TOBB ETÜ Özel Kalem buse.turpcu@etumed.com Sayman Üye Rabia Çiğdem USTA Ü Üye Dernek Ne İşe Yarar? Buse TURPCU a 2010 Makine Mühendisliği Bölümü Mezunu TUSAŞ-TAİ Analiz Mühendisi Ü M Ü k cigdem.usta@etumed.com Genel Sekreter Üyelerin sosyal, kültürel, sportif, mesleki ve bilimsel yaşantılarına katkıda bulunur İşletme Bölümü Mezunu B Dernek Ne İşe Yarar? Özel Kalem TOBB TOBBETÜ Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nin dünya çapında rekabet 2013 İşletme Bölümü Mezunu 7Punto Tasarım & Matbaacılık Genel Müdürü buse.turpcu@etumed.com yusuf.demirtas@etumed.com e yusuf.demirtas@etumed.com Genel Sekreter İpek Üniversitesi Öğretim Görevlisi 0532İşletme Mezunu 2009 Bölümü e tolga.terzi@etumed.com Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Mezunu Buse TURPCU Yusuf DEMİRTAŞ T Ahmet Ertuğrul BİLKAN Ü Sayman 2008 Üye İşletme Bölümü Mezunu Weatherford Lojistik ve Satınalma Koordinatörü 2013 İşletme Bölümü Mezunu De edebilen bir üniversite olma yolunda kurumsal gelişimine üyelerinin Yusuf DEMİRTAŞ Sayman Üye Rabia Çiğdem USTA Üye 2013 İşletme Bölümü Mezunu 2010 Makine Mühendisliği Bölümü Mezunu 7Punto Tasarım & Matbaacılık Genel Müdürü TUSAŞ-TAİ Analiz Mühendisi yusuf.demirtas@etumed.com cigdem.usta@etumed.com etkin katılımını sağlar. Üyelerin sosyal, kültürel, sport Üyeler arasında dayanışmayı artırmak, iş olanakları sağlamak katkıda bulunur. amacıyla çaışmalar yapmak. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Ü Üniversite öğrenci ve mezun arasında köprü görevi görmek. edebilen bir üniversite olma y Mezunların birikimlerini ülkenin ve üniversitenin sosyal, teknik ve etkin katılımını sağlar. kültürel gelişimine katkıda bulunacak şekilde yönlendirmek. Rabia Çiğdem USTA Bu amaçla organizasyonlar yapmak. Üye 2010 Makine Mühendisliği Bölümü Mezunu TUSAŞ-TAİ Analiz Mühendisi cigdem.usta@etumed.com Üyeler arasında dayanışmayı a amacıyla çaışmalar yapmak. Üniversite öğrenci ve mezun a Mezunların birikimlerini ülkeni kültürel gelişimine katkıda bul Bu amaçla organizasyonlar ya

4 ETKİNLİK ve ORGANİZASYON KOMİTESİ TOBB ETÜ Mezunlar Derneği nin yeni projelerinden biri olan Komiteler konusu hayata geçirilmiştir. Bu kapsamda ilk etapta, 06 Kasım 2014 SOSYAL DAYANIŞMA KOMİTESİ Dernek bünyesinde kurulan Sosyal Yardım ve Burslar Komitesi nin ilk toplantısı tarihinde Dernek Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Burak Tolga TERZİ yönetiminde gerçekleştirilmiştir. Gönüllü tarihinde Dernek Başkanımız Sayın Burak Tolga Terzi ve Sayman Üyemiz Sayın Yusuf Demirtaş yönetiminde Etkinlik ve Organizasyon Komitesi ile tanışma toplantısı yapılmıştır. Toplantıda Komite Çalışma Usul ve Esasları esas alınarak faaliyetler ve projeler hakkında bilgi alışverişi yapılmış, gönüllü üyelerimiz arasından bir başkan ve iki başkan yardımcısı seçilmiştir. Etkinlik ve Organizasyon Komitesi Başkanlığına 2010 Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz Sayın Onur Göker, Başkan Yardımcılıklarına 2012 Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunumuz Sayın Fatma Türkoğlu ve 2013 İşletme Bölümü mezunumuz Sayın Semih Yılmazer seçilmişlerdir. üyelerimiz arasından bir başkan ve iki başkan yardımcısı seçilmiştir. Sosyal Yardım ve Burslar Komitesi Başkanlığına 2010 İşletme mezunumuz Sayın Safiye Elif Opşin, Başkan Yardımcılıklarına 2012 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunumuz Sayın Neslihan Kayiş ve 2013 İşletme mezunumuzsayın Gence Akbaba seçilmişlerdir.

5 ETKİNLİKLER ÇINAR AĞACI Çınar ağacı köklerinin derine inmesi, dallarının uzaması ve çoğalması ile bilindiğinden, birlik, beraberlik ve beka sembolü olarak görülmektedir. Tüm bu özellikleri göz önüne alınarak Derneğimiz adına 12 Temmuz 2014 tarihinde yapılan TOBB ETÜ Geleneksel İftar Yemeği ndeüniversitemiz orta bahçesindeki çimlik alana bir çınar ağacı dikilmiştir.çınar ağacının Üniversitenin orta bahçesine dikilmesi, öğrencilerin de Mezunlar Derneği ağacını görebilmesi amacını taşımaktadır.ağaç şu an genç olduğu için uzun ince ancak büyüdükçe ve ağaç formu oturdukça TOBB ETÜ MED için bir sembol olabilir. Alacağı şekle göre çınar ağacı logolu ürünler çıkartılabilir (t-shirt, kapüşunlu sweetler), flamalarda bir pazarlama malzemesi olarak kullanılabilir.

6 GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ TOBB ETÜ MED in düzenlemiş olduğu 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü, Sayın Mütevelli Heyet Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu nun himayelerinde, fasıl ve Osmanlı macunu dağıtımı eşliğinde, Üniversitemiz in orta bahçesinde gerçekleştirdiğimiz TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ NİN TOBB ETÜ MED İ ZİYARETİ TOBB ETÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Orhan Toptaş, Dernek Genel Sekreteri Sayın Buse Turpcu ve Dernek çalışanları 24 Mart 2014 tarihinde TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkan geleneksel iftar yemeğimiz mezunlarımızın yoğun katılımına sahne oldu. Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, konuşmasının ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Adem Şahin, Kurucu Rektör Prof. Dr. Tahsin Kesici ve TOBB ETÜ MED Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tolga Terzi ile beraber, TOBB ETÜ MED tarafından kampüs bahçesine dikilen çınar ağacını suladılar. Daha sonra Hisarcıklıoğlu, mezun öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. TOBB ETÜ MED Yönetimi tarafından günün anısına, Mütevelli Heyet Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu na kehribar taşından gümüş işlemeli bir tespih hediye edildi. Danışmanı ve Dünya Bankası Eski Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Janamitra Devan ı makamında ziyaret etti.

7 KONSER 6 Kasım 2014 tarihinde Ankara Meb Şura Salonu nda gerçekleşen MARIZA konseri için Derneğimizin twitter hesabından (@tobbetumed) sorduğumuz soruya doğru yanıt veren ilk 2 üyemiz; Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü 2010 mezunumuz Muhammet Eren ve İşletme Bölümü 2011mezunumuz Cemil Sarp Altan, çift kişilik davetiye kazanmıştır. Mezunlarımız için YOK BÖYLE BİR KIZ İSİMLİ TİYATRO OYUNU 18 Kasım 2014 tarihinde ODTÜ KKM de Yok Böyle Bir Kız isimli tiyatro oyunu sergilenmiştir. Romantik komedi türünde tiyatro oyununda Yunus Günçe, Pamela Spence, Suat Güzey ve Damla Cercisoğlu rol yaptığımız bu tip sosyal medya etkinlik ve çekilişleri hesaplarımız aracılığıyla duyurulacaktır. almıştır. Dernek bünyesinde kurulan Etkinlik ve Organizasyon Komitesi nin ilk etkinliği olan tiyatro oyununatobb ETÜ MED üyeleri ve misafirlerinde yer aldığı toplam 156 kişi katılım sağlamıştır.

8 TOBB ETÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYETİ ve EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİ 23 Kasım 2014 tarihinde TOBB ETÜ eğitim öğretim yılı mezuniyeti ile eğitim öğretim yılı açılış töreni, TOBB Başkanı ve TOBB KİBARLIK BUDALASI İSİMLİ TİYATRO OYUNU Tiyatro Dünyasının duayenlerinden Haldun Dormen in oynadığı Moliere in ölümsüz eseri Kibarlık Budalası, 17 Aralık 2014 tarihinde ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun katılımıyla gerçekleşmiştir. Törende kurulan standımızda üyelik işlemleri gerçekleştirilmiş, üye olmak isteyen mezunlarımıza kartvizitlik, broşür ve TOBB ETÜ MED logolu rozet hediye edilmiştir. ODTÜ Kemal Kurdaş Salonu nda sahnelenmiştir. Biletix üzerinden, TOBB ETÜ MED üyeleri esas olmak üzere TOBB ETÜ mezunlarına da indirimli olarak tiyatro oyununu izleme fırsatı sunulmuştur.62 kişi ile gerçekleştirilen organizasyon, Derneğimizin komite etkinliği üzerinden doğrudan gelir elde ettiği ilk organizasyon olmuştur.

9 MEZUN - ÖĞRENCİ BULUŞMASI 30 Ocak 2015 Cuma günü saat 18:00 de Üniversitemizin Sosyal Tesisler Binasında Beğendik Yiyecek İçecek Ltd. Şti ve CocaCola İçecek A.Ş. sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz Mezun Öğrenci Buluşması ve Mantı Günü etkinliğimiz, mezunlarımızın ve HUZUREVİ ZİYARETİ TOBB ETÜ Mezunlar Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Dayanışma Komitesi ile Etkinlik ve Organizasyon Komiteleri tarafından 7 Mart 2015 tarihinde Ankara Başkent Vizyon Huzurevi ne bir ziyaret organize edilmiştir. Her iki komitemizin öğrencilerimizin yoğun katılımına sahne olmuştur. Etkinliğimize 350 ye yakın TOBB ETÜ mezunu ve öğrencisi katılmıştır. Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Adem Şahin başta olmak üzere bazı fakültelerimizin dekanları ve hocaları da katılımcılarımızı yalnız bırakmamıştır. Etkinliğimizin temel amacı; kamu, özel sektör, aile şirketi, kendi işi ve akademik alanda çalışan mezunlarımızı mezun oldukları bölümlere göre öğrenciler ile bir araya getirerek öğrencilerin mezun olduklarında kariyerlerinde nasıl bir yol izleyebileceğini kaynağından öğrenmesi, mezunlarımızın da sahip olduğu tecrübe ve birikimi öğrencilere aktarması olarak üyeleri yanında, komite üyesi olmayan mezunlarımızın da katımlarıyla gerçekleştirilen ziyaret, keyifli ve duygusal anlara sahne olmuştur.

10 LİDERLİK KAMPI Mart 2015 tarihlerinde Üniversitemizin Sosyal Tesislerinde gerçekleşmiş olan Lider Kampı 15 te TOBB ETÜ MED olarak biz de yerimizi aldık. TAI Tasarım Mühendisi ve TOBB ETÜ MED Yönetim Kurulu KAHVALTI BULUŞMASI TOBB ETÜ MED bünyesinde Etkinlik ve Organizasyon Komitesi tarafından planlanan, tarihi itibariyle anlaşmalı kurumlarımıza dahil olan Çukurambar Evin Döner Restoran da TOBB ETÜ MED Kahvaltı Üyelerinden Rabia Çiğdem Usta TAI Yönetimi ile ilgili konuşmacı konuk olarak katılmıştır. Liderlik Kampı 15 konuklarından Gupse Özay a TOBB ETÜ MED logolu kupa hediye edilmiştir. Buluşması gerçekleştirilmiştir. Güzel bir pazar sabahında mezunlarımız ile bir araya gelinerek keyifli dakikalar yaşanmıştır.

11 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ Dünya Otizm Farkındalık Günü nde Ankara nın Gölbaşı ilçesinde faaliyet gösteren Beyaz Koza İlköğretim okuluna ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretimiz, TOBB ETÜ Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sosyal Dayanışma 1 AĞAÇ 1 HAYAT 1 ORMAN BİN HAYAT ETKİNLİĞİ Pazar günü saat 14:00 de Söğütözü Caddesi Bereket Ormanında TOBB ETÜ MED bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Dayanışma Komitesi, TOBB ETÜ Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu ile Komitesi Üyeleri ile İpek Üniversitesi nden yabancı uyruklu misafirlerin de katılımlarıyla gerçekleştirildi. Bu anlamlı ve önemli günde çocuklarımızla birlikte eğlenceli ve keyifli saatler geçirildi Orman Genel Müdürlüğü nün katkılarıyla TOBB ETÜ MED Ağaç Dikme etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir. Mezunlarımız Bereket Ormanına kendi elleriyle, kendi isimlerini verdikleri ağaçları dikmenin yanı sıra ormanda temiz hava ve bol oksijenin de eşlik ettiği keyifli bir piknik yapma fırsatı bulmuştur. Bereket Ormanına 120 yeni nefes katacak ağaçların dikimi mezunlarımızın ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinliğimize toplamda 51 kişi katılım sağlamış olup katılım sağlayanların dağılımı şu şekildedir; TOBB ETÜ Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Topluluğu üyelerinden 18 kişi, TOBB ETÜ mezunları ile TOBB ETÜ MED üyelerinden 33 kişi. TOBB ETÜ MED Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımıyla etkinliğimiz eğlenceli ve keyifli bir şekilde sonlandırılmıştır.

12 TOBB ETÜ MED DANIŞMA KURULU TOPLANTISI TOBB ETÜ MED Danışma Kurulu ilk toplantısını tarihinde gerçekleştirmiştir. Rektör Vekilimiz Sn. Prof. Dr. Adem ŞAHİN in katılımının yanı sıra TOBB ETÜ MED Yönetim Kurulu ndan Sn. Burak Tolga Terzi TOBB ETÜ MED YK Başkanı, KURUMSALLAŞMA ÇALIŞMALARI Sn. Buse Turpcu TOBB ETÜ MED Genel Sekreteri, Sn. Yusuf Demirtaş TOBB ETÜ MED YK Sayman Üyesi, Sn. Rabia Çiğdem Usta TOBB ETÜ MED YK Üyesi, Sn. Orhan Toptaş OBB ETÜ MED YK Eski Başkanı ( ), Sn. Doç. Dr. Erdoğan Doğdu TOBB ETÜ MED Kurucu Asil Üyesi, Sn. Taha Tiryaki TOBB ETÜ MED Kurucu Asil Üyesi, Sn. Ziya Sülünbe TOBB ETÜ Ortak Eğitim ve Kariyer Geliştirme (OEKG) Koordinatörü, Sn. Gülşah Paksoy TOBB ETÜ MED Web ve İletişim Sorumlusu ve Sn. Tuğçe Bayraktar TOBB ETÜ MED İdari ve Mali İşler Sorumlusu toplantıya katılım sağlamıştır.

13 TOBB EKONOMİK FORUM DERGİSİ 243. Sayısından itibaren TOBB ETÜ MED e yer vermeye başladı. Derneğimiz ve mezunlarımız ile ilgili yayınlanması planlanan içeriklerin daha hızlı ve etkin biçimde azırlanabilmesi YENİLENEN WEBSİTEMİZ Değerli mezunlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve sürekli iletişim halinde bulunabilmek için web sitemiz etumed.com kullanıma açılmıştır. Derneğimizin daha kolay pazarlanabilmesi açısından, Mezunun Yeri Burası sloganı oluşturulmuştur. amacıyla, Dernek bünyesinde Basın Yayın Komitesi kurulması planlanmaktadır. Anılan slogan, derneğimiz web sitesi dahil olmak üzere bütün görsellerde Bankası kullanılarak algı oluşturulması planlanmıştır. Heyet Başkan Danışmanı ve Dünya Eski Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Janamitra Derneğimize ait Instagram hesabı oluşturularak Devan ı makamında ziyaret Derneğimize etti. ait etkinliklerin etkin biçimde duyurulması planlanmıştır.

14 KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMALARI Derneğimizin daha etkin temsilini teminen, TOBB ETÜ MED Yönetim Kurulu üyeleri ve uzantılı mail adresleri açılmıştır, kartvizit basılmıştır. SMS İLE BİLGİLENDİRME Önemli günlerde ve önemli etkinliklerde tüm mezunlara aynı anda SMS gönderimi uygulamasına geçilmiştir. Bu uygulama, farklındalık ve geri dönüş oranlarına katkıda bulunmaktadır. Derneğimiz tarafından gönderilen SMS ler 2801mezunumuza aynı anda ulaşmaktadır. Sayın Selçuk Demir ile Derneğimiz i ziyaret ettiler.

15 ANKET ÇALIŞMALARI Mart ayında 2800 TOBB ETÜ Mezununa Mezun İş Durumu Ölçme ve Değerlendirme Anketi yapılmıştır. Anket surveymonkey tabanlı olup, mezunlarımıza e-posta yoluyla gönderilmiştir. Ankete katılım %12 civarında kalsa da, TOBB ETÜ Mezunlarının %34 ünün mezun olduktan sonra ilk bir ayda, %65 inin ilk 6 ayda işe yerleştikleri, bu iki istatistikte Türkiye ortalamasının çok altında olduğumuzu, mezunlarımızın işlerinden memnuniyet derecelerinin %79 civarında olduğu gibi pratik bilgiler edinilmiştir. Bu bilgiler daha sonra Danışma Kurulu Toplantısı ile üniversite yönetimine sunulmuştur. Anketin ayrıntılı raporuna Derneğimiz web sitesinden ulaşılabilir. ( ÜYE TAKİP PROGRAMI Derneğimizin en önemli görevlerinden birinin, mezunlarımızın bilgilerini doğru biçimde saklamak olduğu düşüncesiyle, Derneğimiz tarafından profesyonel bir üye takip programı satın alınmıştır. Alınan program, mezun ve üye bilgilerimizi güvenli online veri tabanlarında saklamaktadır. Bu online veriler Derneğimiz web sitesi ile entegre edilecek, mezunlarımızın bilgi güncellemelerinin web sitemiz üzerinden yapılması sağlanarak interaktif bir veri tabanı elde edilecektir. Daha sonra bu verilerin işe yerleştirme konularında, onaylı firmalar tarafından taranabilmesinin sağlanması planlanmaktadır MEZUN ANKETİ Söz konusu anket TOBB ETÜ MEZUNLAR DERNEĞİ tarafından siz değerli mezunlarımızın Derneğimizden beklentilerini anlamak ve sizlere daha kaliteli hizmet verebilmemiz için hazırlanmıştır. Bu amaçla sizlerin görüş ve önerilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Anket iki bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde, kişisel bilgilere yer verilirken, ikinci bölümde ise siz mezunlarımızın beklentilerini ölçen sorular yer almaktadır. Anketlerden elde edilen bilgiler, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşılmayacak olup, isim belirtmek kişisel tercihiniz olmakla birlikte, sizinle irtibat kurarak görüş ve önerilerinizi daha iyi anlamak üzere telefonla veya yüz yüze görüşebilmemiz için kullanılabilir. Ankete vereceğiniz samimi ve doğru yanıtlar, TOBB ETÜ MED olarak sizlere sağlayacağımız hizmet kalitesini yükseltecektir. BÖLÜM 1 1 Adınız, soyadınız ve doğum tarihiniz? / / 2 TOBB ETÜ mezuniyet yılınız ve bölümünüz nedir? / / 3 Şu anda nerede çalışıyorsunuz? Lütfen firma / kurum ismini belirtiniz. İş Arıyorum Özel Sektör Aile Şirketi / Kendi İşim Kamu Akademik BÖLÜM 2 4 TOBB ETÜ Mezunlar Derneği ne üye misiniz? Evet Hayır ÖĞRENCİ ANKETİ Söz konusu anket TOBB ETÜ MEZUNLAR DERNEĞİ tarafından siz değerli öğrencilerimizin Derneğimizden beklentilerini anlamak ve sizlere daha kaliteli hizmet verebilmemiz için hazırlanmıştır. Bu amaçla sizlerin görüş ve önerilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Anket iki bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde, kişisel bilgilere yer verilirken, ikinci bölümde ise siz öğrencilerimizin beklentilerini ölçen sorular yer almaktadır. Anketlerden elde edilen bilgiler, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşılmayacak olup, isim belirtmek kişisel tercihiniz olmakla birlikte, sizinle irtibat kurarak görüş ve önerilerinizi daha iyi anlamak üzere telefonla veya yüz yüze görüşebilmemiz için kullanılabilir. Ankete vereceğiniz samimi ve doğru yanıtlar, TOBB ETÜ MED olarak sizlere sağlayacağımız hizmet kalitesini yükseltecektir. BÖLÜM I 1 Adınız, soyadınız ve doğum tarihiniz? / / 2 TOBB ETÜ de hangi bölümde ve kaçıncı sınıſta eğitim görmektesiniz? 5 TOBB ETÜ Mezunlar Derneği ne üye değilseniz üye olmak ister misiniz? Evet Hayır Lütfen neden belirtiniz 6 Sosyal Medya üzerinden Derneğin yayınlamış olduğu haberleri takip ediyor musunuz? Evet Hayır 7 Hangi Sosyal ağ üzerinden Derneği takip ediyorsunuz? Instagram LinkedIn Facebook Twitter 8 Sosyal Medya üzerinden yayınladığımız iş ilanlarımızı kolaylıkla takip edebiliyor musunuz? Kullandığınız iletişim kanalını belirtiniz. E-posta Web sitesi Hayır 9 Dernek bünyesinde var olan komitelerimizden haberdar mısınız? Evet Hayır 10 Komitelerimizde görev almak ister misiniz? Komitelerde görevliyim. Komite adı: Evet Hayır 11 TOBB ETÜ Mezunlar Derneği'ne üye iseniz anlaşmalı kurumlarımızın siz üyelerimize sağladığı indirim oranlarından haberdar mısınız? Evet Hayır 12 Mezun-Öğrenci Buluşması ve Mantı Günü etkinliğimizden nasıl haberiniz oldu? Sosyal Medya Facebook ( ) Instagram ( ) LinkedIn ( ) Twitter ( ) SMS Arkadaşım vasıtası ile 13 TOBB ETÜ MED olarak önümüzdeki dönemde gerçekleştirmemizi istediğiniz etkinlik var mı? Diğer (Lütfen belirtiniz) 3 TOBB ETÜ Mezunlar Derneği hakkında bilgi sahibi misiniz? Bilgi sahibiyseniz, lütfen bilgi düzeyini belirtiniz. Bilgi sahibi değilim. Derneğin web sitesini inceledim, etkinliklerden de haberdarım. Dernek faaliyetleri ve hizmetleri hakkında bilgi sahibi değilim, Derneğin sadece faaliyet alanını biliyorum. ama böyle bir Dernek olduğunu tahmin ediyordum. Derneğin faaliyet alanını ve verdiği hizmetleri biliyorum. 4 TOBB ETÜ Mezunlar Derneği olarak mezuniyetinizden sonraki kariyer hedeflerinize ulaşmanız hususunda size yardımcı olabileceğimizi düşünüyor musunuz? Sayın Selçuk Demir ile Derneğimiz i Diğer Arkadaşım vasıtası ile ziyaret ettiler. Kesinlikle Katılıyorum Katılıyorum Kısmen Katılıyorum Katılmıyorum 5 Mezun-Öğrenci Buluşması ve Mantı Günü etkinliğimizden nasıl haberiniz oldu? Öğrenci Konseyi nin bilgilendirme amaçlı göndermiş olduğu . Üniversite içindeki afişler ve stantlar. BÖLÜM II 6 Siz değerli öğrencilerimize kariyer hayatlarında yön vermesi için düzenlemiş olduğumuz Mezun-Öğrenci Buluşması ve Mantı Günü organizasyonumuzun ileriki zaman dilimi içerisinde sizlere fayda sağlayabileceği kanaatinde misiniz? Evet Hayır 7 TOBB ETÜ Mezunlar Derneği ofisinin yerini biliyor musunuz? Evet Hayır 8 Derneğimiz tarafından Kariyer günleri etkinliği düzenlenecek olursa, bu etkinliğe hangi sektörden firmaların / kurumların katılmasını tercih edersiniz? (Firma adı belirtebilirsiniz) 14 TOBB ETÜ MED den beklentileriniz nelerdir? 9 TOBB ETÜ MED olarak ileriki tarihlerde gerçekleştirmemizi istediğiniz etkinlik var mı? 15 TOBB ETÜ Mezunlar Derneği ni puanlamanız gerekse, 5 üzerinden kaç puan verirdiniz? 1-Çok kötü 2-Kötü 3-Orta 4-İyi 5-Çok iyi BİZLERE VAKİT AYIRIP ANKETİMİZİ CEVAPLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ TOBB ETÜ MED olarak bizlerden mezuniyetiniz öncesi ve sonrası beklentileriniz nelerdir? BİZLERE VAKİT AYIRIP ANKETİMİZİ CEVAPLADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

16 ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK DEMİRSPORSPOR KULÜBÜ SOSYAL TESİSLERİ DIAMOND DANS GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ EFENDİ DÖNER ELİZİNN PATİSSERİE & RESTAURANT KENTPARK ANLAŞMALI KURUMLARIMIZ ELİZİNN PATİSSERİE & RESTAURANT SÖĞÜTÖZÜ İKBAL THERMAL DELUXE HOTEL MADO ÜMİTKÖY MANTAR EV YEMEKLERİ NADA NEOLİFE CLUB PANCAR SAF-ET RESTAURANT SÖĞÜTÖZÜ SONNO OTEL STÜDYO ART TABLE NO 1 RESTAURANT TED ANKARA KOLEJLİLER SPOR KLÜBÜ TINT CAFE BISTRO TOBB ETÜ HASTANESİ TOBB ETÜ SEM VAMOS SPOR MERKEZİ

17 MEZUN İSTATİSTİKLER

18

19

20 DEVAM EDEN PROJELER Türkiye deki tüm Mezun Derneklerinin araştırılması, aidat, Yönetim Kurulu Başkanları, üye sayıları bilgilerinin tek liste halinde hazırlanması çalışması devam etmektedir. Derneğimizin artan üye sayısının takibinin kolaylaştırılması amacıyla Üye Takip Yazılımı üzerinde çalışmalar devam etmektedir. Derneğimizin ihtiyaçları tespit edilmiş, ihtiyaca en uygun yazılım araştırması konusunda sona yaklaşılmıştır. Yakın zamanda proje sonlandırılarak, tüm mezunlarımıza ait kişisel bilgiler, aidat bilgileri gibi konular online veri tabanına aktarılacak, üye takibi otomasyon üzerinden yapılmaya başlanacaktır. Uygulama, web sitemiz ile senkronize edilecek, bu sayede derneğimiz web sitesinde kullanıcı girişi yapan mezunlarımız, diğer mezunlarımızla ilgili kısıtlı bilgiye erişebilecek, Türkiye haritası üzerinden mezun yeri tespiti yapılabilecek, üyelerimizin çalıştığı firma / kurum bilgisi paylaşıldığından dolayı, birbiriyle iş yapmak isteyen mezunlarımızın önü açılacaktır. Mobil Aidat Ödeme Sistemi projesi ile derneğimize üye olan kişilerin ödemelerini kolaylaştıracak şekilde, cep telefonu ile aidat ödeme yolu getiren sistem üzerinde çalışmalar devam etmektedir. Yakın zamanda üyelerimize, cep telefonu hattı üzerinden Dernek aidatını 12 taksitte ödeme fırsatı getirilecektir. Çalışma tamamlandığında Derneğimizin gelirlerinin artırılması planlanmaktadır. Paypal Ödeme Sistemi sayesinde Paypal üyeliğine sahip üyelerimiz tarafından Web sitemizden aidat ödemesi yapılabilecektir. Çalışmalar devam etmektedir. Derneğimiz bünyesinde kurulan Komitelere iki yeni komite daha eklenerek toplam komite sayısı 4 e çıkarılacaktır. Yeni komiyelerin Basın Yayın Komitesi ile Hukuk Komisyonu adı altında kurulması planlanmıştır. Her iki komitenin de Çalışma Usul ve Esasları hazırlanmış olup, gönüllü üyelerimiz arasında değerlendirme yapılmaktadır. Yakın zamanda her iki komitenin de ilk toplantısının yapılarak faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır.

21 Adres: Mustafa Kemal Mah. Barış Sitesi Sokak No:13 Çankaya/Ankara Tel: , e-posta:

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ GENEL BİLGİ TOBB ETÜ den2008-2014 yılları arasında 2700 öğrenci mezun olmuştur. 2008 den günümüze kadar TOBB ETÜ MED üye sayısındaki artış şu şekildedir; 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 444

Detaylı

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

TOBB ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU TOBB 2013 ETÜ MED YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1-ÜYE SAYIMIZ 2013 yılı sonu itibari ile 48% artış ile 372 üyeye ulaşmış bulunuyoruz. 2010: 93 2011: 132 2012: 252 2013: 372 2014: 397(Haziran ayı itibari

Detaylı

ÖMÜR BOYU SÜREN MEZUN STATÜSÜNÜN KESİŞİM NOKTASI: TOBB ETÜ MED

ÖMÜR BOYU SÜREN MEZUN STATÜSÜNÜN KESİŞİM NOKTASI: TOBB ETÜ MED ÖMÜR BOYU SÜREN MEZUN STATÜSÜNÜN KESİŞİM NOKTASI: TOBB ETÜ MED TOBB Ekonomik Forum Dergisi nde yeni bir bölüm açıyoruz. Altı yıldır TOBB ETÜ camiasına hizmet veren TOBB ETÜ MED üyeleriyle yapılan söyleşilere

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M

F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M 2 0 1 7 MÜMDER DESTEK B U R S U Üniversite eğitimi gören, maddi imkanları sınırlı olan öğrencilerimize aşağıdaki burs seçenekleri ile destek olabilirsiniz. AYLIK AYLIK

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ DIŞ PAYDAŞ ANKET FORMU

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ DIŞ PAYDAŞ ANKET FORMU BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ DIŞ PAYDAŞ ANKET FORMU Sayın Paydaşımız; Bu anketin amacı, Mezunlarımızın Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Tarih ve Sayı: 13/02/2017-58963 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BENU6RZP2* Sayı :18830503-821.06- Konu :Gösteri ve ler İçin Hazırlanan Etkinlik Takvimi Değişikliği

Detaylı

DEÜKARİYERİM KARİYER YÖNETİM SİSTEMİNİN AMACI Dokuz Eylül Üniversitesinde, öğrenimi devam eden ve mezun öğrencilerin etkin bir şekilde kariyer

DEÜKARİYERİM KARİYER YÖNETİM SİSTEMİNİN AMACI Dokuz Eylül Üniversitesinde, öğrenimi devam eden ve mezun öğrencilerin etkin bir şekilde kariyer 1 PROBLEM Mezunlar İle İletişim Problemi Mezunların Güncel Bilgilerine Erişim Problemi Öğrenciler İle İletişim Problemi Kariyer Planlama Koordinatörlüğü ve Birim Sekreterlerinin Öğrencilerle İletişim Problemi

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖĞRENCİNİN DURUMUNU İZLEME FORMU AİLE BİLGİLERİ.

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNİN ÖĞRENCİNİN DURUMUNU İZLEME FORMU AİLE BİLGİLERİ. Sınıfı: Tarih Öğrencinin Adı Soyadı: Okul Numarası: Cinsiyeti Kadın Erkek Mezun Olduğunuz Lise ve İli Öğrencinin İletişim Bilgileri: Adres: Medeni Durumunuz: Danışmanın Adı Soyadı: ÖĞRENCİ İLE İLGİLİ BİLGİLER

Detaylı

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1 2015 Mart 2016 Mart 1 Üniversitesine DEĞER katan Mezun Mezunlarına DEĞER veren Üniversite Dokuz Eylül e Değer Dokuz Eylüllü ye Değer 2 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20 Temmuz 1982 tarihinde kuruldu. 34 Yaşındayız

Detaylı

2016 Yılı GençKal Proje Raporu

2016 Yılı GençKal Proje Raporu 2016 Yılı GençKal Proje Raporu KalDer bünyesinde yer alan GençKal (Genç KalDer liler), kalite ve çağdaş yönetim anlayışını öğrenip içselleştirecek, liderlik niteliklerine sahip üniversite öğrencilerinden

Detaylı

OTOMOTİV YENİLEME PAZARI GELİŞTİRME DERNEĞİ. 26 Mayıs 2016 OSEG Konferansı Konya

OTOMOTİV YENİLEME PAZARI GELİŞTİRME DERNEĞİ. 26 Mayıs 2016 OSEG Konferansı Konya OTOMOTİV 26 Mayıs 2016 OSEG Konferansı Konya İÇERİK 1. Tarihçe / Vizyon - Misyon 2. Üyelerimiz 3. Dernek Yapımız 4. Dernek Faaliyetleri TARİHÇE 1995 11 Üye ile kurulmuştur. 2000 FIGIEFA ya üye olmuştur.

Detaylı

Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyonumuz Misyonumuz SPONSORLUK DOSYASI Biz Kimiz? Marketing Anadolu, pazarlama alanında gelişen olayları yakından takip ederek Anadolu Üniversitesi öğrencilerine bu konuda bilgi ve destek sağlamak amacıyla 2 Mayıs 2000 tarihinde

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ Farkındalık Kampı 3 Mayıs 2014 Kuşadası Arora Otel de ikincisini organize ettiğimiz bu etkinliğimizde her şeyin bir arada olduğu bir etkinlikti. Alanında uzman bir eğitmen

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ Topluluğumuz; Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin, Eczacılık mesleğine olan ilgisini artırmak, mesleki eğitimi evrensel

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME ÇALIŞMA KOMİSYONU TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ: 10.08.2018 TOPLANTI SAYISI: 2018/5 TOPLANTI SAATİ: 13:30-15:00 KOMİSYON ÜYELERİ; Prof.

Detaylı

İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ

İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE İLK BİZ PROJENİN ADI İLKOKULDAN ÖNCE BİZİMLE OLMALISIN BENCE PROJENİN SAHİBİ BOZKURT ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ PROJENİN SÜRESİ 1 YIL (2015-2016) PROJENİN ÖZETİ Bozkurt

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB 72. GENEL KURULUNA KATILDIK. TOBB un 72 inci Genel Kurulu M. Rifat Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu (ECZACILIK FAKÜLTESİ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

ELEKTRİK İLETİM SİSTEMİ MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ STRATEJİK PLANI

ELEKTRİK İLETİM SİSTEMİ MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ STRATEJİK PLANI ELEKTRİK İLETİM SİSTEMİ MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ STRATEJİK PLANI 1. Giriş 2. GZFT Analizi 3. Misyon,Vizyon ve İlkeler 4. Stratejik Amaç ve Hedefler 5. Mayıs 2016-Mayıs 2017 Dönemi Eylem Planı(Amaçlar ve Hedefler

Detaylı

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İçerik İçerik Rotary Hakkında İnsanlık için barış ve iyi niyet ile Kendinden Önce Hizmet Hizmet idealini gerçekleştirme Dostluğu Geliştirme

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI

STRATEJİK PLAN (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLANI STRATEJİK PLA (2015-2018) 2015 YILI FAALİYET PLAI Faaliyet OCAK ŞUBAT MART İSA MAYIS Zaman ve Stres Yönetimi Eğitimi Müşteri/ ve İletişim Teknikleri Office ve oda programları eğitimi Performans değerlendirme

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE1-(1) Bu yönergenin amacı Üsküdar Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek bilimsel, sanatsal, kültürel, sportif her tür etkinliğin planlanmasına

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014. w w w.sektorgunleri. c o m MARMARA ÜNİVERSİTESİ BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ 23-24 Aralık 2014 M.Ü. İşletme Kulübü 2014 yılında isim değiştirerek Marmara Üniversitesi Yaratıcı İşletmeciler Kulübü adını almıştır. M.Ü. İşletme Kulübü, 2002

Detaylı

MÜKAD Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği

MÜKAD Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği Sayı: 1 2018 MÜKAD MÜKAD Haber Bülteni +90 312 434 44 38 www.mukad.org.tr Kültür Mah.Dr. Mediha Eldem Sok. No:62/16 Yenisehir Çankaya/ANKARA KÜNYE Değerli dostlar merhaba, Şu an okumakta olduğunuz bülten,

Detaylı

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Başkanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE

T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Başkanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı DAĞITIM YERLERİNE 1 / 2 Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2018-E.80570 T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Başkanlığı Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlığı Sayı Konu :96393232-772.99-E.4984 :Avrupa Koleji Yüksek

Detaylı

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın

İLETİŞİM PLANI. Tescil ve Sicil Birimi. Sicil Birimi. Sicil Birimi. Bilgi İşlem Basın Yayın KONU AMAÇ İŞ ARAÇ SORUMLU FAALİYET ÜYELER Etkin ve işlevsel bir üye veri tabanı oluşturarak haberleşme verimliliğini arttırmak Yeni Bilgilerinin Güncellenm esi Mevcut Durum Tanımlanma sı Yeni üye kaydı

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu

Etkinlik Yönet. Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu Etkinlik Yönet Etkinlik ve Etkinlik Mobil Uygulamanızı Geliştirmenin En Kolay Yolu 02 Etkinlik Yönet Etkinlik Uygulamanız da Etkinliğiniz kadar özel olsun Etkinlik Yönet ile etkinliğinizin mobil uygulamasını

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü

İstanbul Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü İstanbul Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü Kalite Koordinatörlüğü Oluşumu Yükseköğretim kurumlarımızda eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri ile idarî hizmetlerinin iç ve dış kalite güvencesi, akreditasyon

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Akademik İlişkiler İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Aşağıdaki listede önerilen projeler, öğrenciler arasında iç denetim konusunda farkındalık yaratmaya katkı sağlamak üzere enstitünüzün

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) 2018 Yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (ERFARMA) Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 02 Ekim 2013-15 Ekim 2014 Dönemi Rapor Tarihi 10.10.2014 1 İTÜ GVO BEYLERBEYİ

Detaylı

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde 48 saat içinde gerçekleştirilen en büyük açık kaynaklı

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

PROJE: WEBWISE PARENTS (WEB UZMANI EBEVEYNLER) EBEVEYNLER İÇİN ANKET

PROJE: WEBWISE PARENTS (WEB UZMANI EBEVEYNLER) EBEVEYNLER İÇİN ANKET PROJE: WEBWISE PARENTS (WEB UZMANI EBEVEYNLER) EBEVEYNLER İÇİN ANKET Yaşınız: Mezuniyet: İlkokul / Lise / Üniversite Baba Anne 1- Kaç çocuğunuz var? Kız(lar). Erkek(ler). 2- Kaç yaşındalar? Kız(lar)...

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1 Aralık Haziran Faaliyet Raporu

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1 Aralık Haziran Faaliyet Raporu 1 Aralık 2013-30 Haziran 2014 Faaliyet Raporu Özet Rapor, nin 1 Aralık 2013-30 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirdiği ve bir sonraki 6 aylık dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaları içermektedir.

Detaylı

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü

Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, halkla ilişkilerin tanıma ve tanıtma kavramlarının içinde yürütülen faaliyetlerin çoğunu gerçekleştirmektedir. Örgütü, hizmet alanlara, tedarikçilere, hizmet

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) W W EFQMI Committed to excellence Sayı :98653401-3- - b03# Konu :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde

Detaylı

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 2014 DEPREM ZİRVESİ TÜRKİYE DEPREM VAKFI TANITIM & DEPREM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI www.turkiyedepremvakfi.org.tr tdv@turkiyedepremvakfi.org.tr twitter: twitter.com/tdvakfi facebook: facebook.com/turkiyedepremvakfi

Detaylı

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ MAYIS AYI BÜLTENİ

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYI BÜLTENİ 31 MAYIS 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ

Detaylı

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI

SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI SUNGURLU TİCARET BORSASI 2015 YILI İŞ PLANI Oranı Planlanan Maliyet STRATEJİK ALAN 1. HİZMET KALİTESİNİ YÜKSELTME Stratejik Amaç 1.1. Temel Üye Hizmetlerinin

Detaylı

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-17 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC Türkiye nin bilişimle yeni tanıştığı 1971 yılında profesyonel ve yarı akademik bir topluluk tarafından büyük bir

Detaylı

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ 12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ PFZ NEDİR? Pazarlama ve Finans Zirvesi, yaklaşık 2000 üniversite öğrencisini bir araya getiren bir organizasyondur.itü

Detaylı

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda.

LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda. LİDERLİK YENİDEN TANIMLANIYOR... / LiderlerAnadoluda 9 MAYIS 2018 ANKARA MEB ŞURA SALONU ALMANAK 1 Anadolu Liderler Zirvesi Hakkında 2 Anadolu Liderler Zirvesi Genel Görünümü 3 Anadolu Liderler Zirvesi

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI. HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI ÇANAKKALE TİCARET BORSASI HABERLEŞME ve YAYIN STRATEJİSİ PLANI Yürürlük Tarihi : 03.01.2011 Revizyon No. : 0 Sayfa : 0/2 KONU SORUMLU PLANLANAN YAPILACAKLAR GÖZDEN GEÇİRME Üye Bilgileri Güncelleme Tüm

Detaylı

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GÜNDEM OAB Yönetim Kurulu ve Sınıf Temsilcilerinin Tanıtımı OAB Gerçekleştirilen

Detaylı

ÖĞRENCİ REHBERLİĞİ VE DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ

ÖĞRENCİ REHBERLİĞİ VE DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ Sayfa No 1 / 5 KARAR TARİHİ : 5 Eylül 2017 KARAR NO : 2017/7 ÖĞRENCİ REHBERLİĞİ VE Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Kapadokya Üniversitesi öğrencilerinin, mutlu, huzurlu ve verimli bir yükseköğretim

Detaylı

Adres...: Tatlısu Mahallesi, Tuncay Sokak, Berat Sitesi, B-3 Blok, Daire:19, Şerifali Ümraniye / İstanbul

Adres...: Tatlısu Mahallesi, Tuncay Sokak, Berat Sitesi, B-3 Blok, Daire:19, Şerifali Ümraniye / İstanbul KİŞİSEL BİLGİLER Ad Soyad...: Zeynep Şahin Tutuk Doğum Tarihi/Yeri.: 26.11.1983 / Ankara Medeni Durum...: Evli Çocuk...: Yok Adres...: Tatlısu Mahallesi, Tuncay Sokak, Berat Sitesi, B-3 Blok, Daire:19,

Detaylı

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017 Faaliyet Raporu 23 Şubat 2015 04 Mart 2017 İçindekiler Sayfa Sosyal Tesis Re-Organizasyon 3 Ment to Be 5 Sosyal Sorumluluk Projeleri 7 Etkinlikler 9 Spor 22 Faaliyetler 24 Mali Tablolar 27 2 Sosyal Tesisimizin

Detaylı

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur.

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur. BEİJİNG INTERNATİONAL IMPORT FOOD EXPO 2015( CİPFE 2015) FUAR RAPORU Kuru Meyve Tanıtım Grubu 03-05 Temmuz 2015 tarihleri arasında Pekin Fuar merkezinde düzenlenen Beijing International Import Food Expo

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI

STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI MART EĞİTİMLERİ STRATEJİK SATINALMA METİN A. KANSU 30 MART 2010- SALI EĞİTİM PROGRAMLARI Geçmişten geleceğe köprü... MART/ 2010 30 MARTT 2010 SSal lıı STRATEJİK SATINALMA Hedef Katılımcılar Satınalma ve

Detaylı

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci

Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci Öğrenci Toplulukları Açılması İş Akış Süreci BAŞVURU Öğrenciler Kurmak istedikleri topluluğa ait belgeleri teslim ederler. 1-Tüzük 2-Üye isim Listesi 3-Üyeler 4-Geçici Yönetim Kurulu Listesi 5- Danışman

Detaylı

EFQMI Committed to excellence

EFQMI Committed to excellence T.C DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ AKADEMİK DEĞERLENDİRME VE KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRLÜĞÜ (DÜADEKK) EFQMI Committed to excellence Sayı Konu :98653401-3- - fc>03# :" YÖK Bologna Uzmanları Yerinde Ziyaret

Detaylı

GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER Strateji Planı

GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER Strateji Planı GAYRİMENKULDE KADIN LİDERLER 2016-2020 Strateji Planı NASIL BAŞLADI? ULI bünyesinde, 2016 yılında, gayrimenkul sektöründe çalışan kadınların çalışma hayatlarındaki sorunlarının ve ihtiyaçlarının belirlenmesi,

Detaylı

Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502

Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502 Evrak Tarih ve Sayısı: 30/06/2014-12502 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü *BENUB17U* Sayı : 79221218-612.01.01- Konu: Kamu İç Kontrol Standartlarına Uyum

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

ANADOLU KARİYER VE ANADOLU. YETENEK Fuarı KARİYER VE. YETENEK Fuarı. yetenekleri. Ankayef 16 Nİsan 2016. congresıum ankara

ANADOLU KARİYER VE ANADOLU. YETENEK Fuarı KARİYER VE. YETENEK Fuarı. yetenekleri. Ankayef 16 Nİsan 2016. congresıum ankara ANADOLU KARİYER VE YETENEK Fuarı ANADOLU KARİYER VE YETENEK Fuarı Ankayef 16 Nİsan 2016 congresıum ankara yetenekleri www.kyyd.org.tr KARİYER VE YETENEK YÖNETİMİ DERNEĞİ Düzenleyen KARİYER VE YETENEK YÖNETİMİ

Detaylı

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU Bu yıl birincisi düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri organizasyonunun katılımcılar ve ziyaretçiler gözünden etkililiğin

Detaylı

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU

T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU T.C AHİLER KALKINMA AJANSI 2015 MALİ DESTEK PROGRAMLARI BAŞLANGIÇ TOPLANTISI VE PROJE UYGULAMA EĞİTİMLERİ RAPORU İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ 31.07.2015 GİRİŞ Ahiler Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Enerji

Detaylı

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu www.munbit.org Tanıtım Dosyası 02 Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu MÜNBİT, dünyayı değiştireceğine inanan, engelleri aşacağını bilen,

Detaylı

TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç,

TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç, TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç, dinamik, çağdaş bir şehir üniversitedir. Önce insan ilkesi

Detaylı

Bilkent Üniversitesi. Erasmus Bahar Erasmus Bahar Toplantısı,, Mart, 2008, Mart 2008, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon

Bilkent Üniversitesi. Erasmus Bahar Erasmus Bahar Toplantısı,, Mart, 2008, Mart 2008, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon Bilkent Üniversitesi Uluslararası Değişim im Programları Ofisi Erasmus Bahar Erasmus Bahar Toplantısı,, Mart, 2008, Mart 2008, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon ULUSLARARASI DEĞĐŞĐ ĞĐŞĐM M PROGRAMLARI

Detaylı

STRATEJİK PLAN (2015-2018) HEDEF-FAALİYET-MALİYET TABLOSU

STRATEJİK PLAN (2015-2018) HEDEF-FAALİYET-MALİYET TABLOSU STRATEJİK PLAN (215-218) HEDEF-FAALİYET-MALİYET TABLOSU Kurumsal Kaynakların Geliştirilmesi Zaman ve Stres Yönetimi eğitimi Etkinlik Katılımcı 25 25 25 25 1.2 1.2 1.4 1.4 Liderlik eğitimi Etkinlik Katılımcı

Detaylı

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır.

TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde katılım sağlanacaktır. Faaliyet 1.1.1 TOBB vb. kuruluşlar tarafından düzenlenen eğitimlere katılım sağlanması TOBB tarafından yıl içinde açılan eğitim seminer vb. çalışmalar takip edilerek uygun olan eğitimlere azami düzeyde

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ Hiç yeterli değil Yeterli değil Kararsızım Oldukça yeterli Tamamen yeterli KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PAYDAŞ ANALİZİ ANKETİ AKADEMİK PERSONEL Aşağıdaki ifadeler

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK!

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! Sayın İlgili, ABD nin en eski ve köklü Türk-Amerikan derneklerinden biri olan Vaşington Türk Amerikan Derneği adına sizi, Eylül 2014 ayı boyunca

Detaylı