2015 Bosch Isı Sistemleri Bayi Eğitim Takvimi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2015 Bosch Isı Sistemleri Bayi Eğitim Takvimi"

Transkript

1 2015 Bosch Isı Sistemleri Bayi Eğitim Takvimi

2 2015 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 3 İçindekiler Önsöz Kombi Çalışma Presipleri ve Montajında Dikkat Edilecek Hususlar Bosch Markalı Kombi Ürünleri ve Satışı Eğitimi Merkezi Isıtma Sistemi Tasarımı (Kaskad Sistemler) Isıtma Tesisatı Yan Ekipmanları Soğutma Sistemi Temelleri LG RAC & Multi Ürünleri ve Satış Eğitimi LG VRF Sistemler Ürünleri ve Satış Eğitimi LG VRF Sistem Tasarımı ve LATS Yazılımı Kullanımı Oylama Sistemi ile İnteraktif Eğitimler Başvuru ve Kayıt Ulaşım / Konaklama İstanbul Akademi Ankara Akademi Manisa Akademi E-Öğrenme Plaftormu

3 2015 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 5 Önsöz Değerli İş Ortağımız, Bilgi Paylaştıkça Çoğalır sloganını kullanarak çıktığımız yola Bosch Termoteknik Akademi ismini alarak yepyeni bir vizyon ile devam ediyoruz. Yıl boyu sürekli eğitim ve iş ortaklarımıza yaklaşma politikalarımız ile sizler için yepyeni bir eğitim konsepti oluşturduk. Bu yeni eğitim konsepti ile yıl boyu süren eğitimlerden size uygun olan tarihleri seçme ve İstanbul, Ankara ve Manisa daki akademilerimizden size en yakın olanında eğitim alma imkanını sunuyoruz. E-Öğrenme platformu ile internet olan her yerde size eğitimlerimiz ile ulaşabiliyoruz. Bu kitapçık içerisinde sizin ve firmanız çalışanları için hazırlamış olduğumuz eğitim içeriklerini ve ayrıntılarını bulabilirsiniz. Eğitim içeriklerinin hangi tarihte hangi akademide verileceğini de göreblirsiniz. Geçtiğimiz sene içerisinde aktif kullanıma açtığımız E-Öğrenme Platformu muz sayesinde siz iş ortaklarımızın aldıkları eğitimleri kaydediyor ve saklıyoruz. Aynı zamanda bir uzaktan öğrenme platformu olan Bosch Termoteknik E-Öğrenme Platformu aracılığı ile İnternet tabanlı eğitmleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. İnternet tabanlı eğitimler sayesinde ihtiyacınız olan eğitim içeriklerine internet olan her yerden kolayca ulaşabilecek, eğitimleri tekrar tekrar alarak bilgilerinizi taze tutabileceksiniz. Bosch Termoetknik Akademi bünyesinde planlanan tüm eğitimler ile ilgili eleştiri ve önerileriniz için lütfen bizimle irtibata geçiniz. egitim.boschtermoteknik@tr.bosch.com Web: E-Öğrenme Platformu:

4 2015 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 7 Kombi Çalışma Presipleri ve Montajında Dikkat Edilecek Hususlar BA-PP-STR-WB-MNTJ 3 Saat Kombi montaj personeli Kombi montajı yapan çalışanların kombinin çalışma prensipleri ve montaj kuralları hakkında bilgilerini arttırarak montaj hatalarının önüne geçmek. Kombi Nedir Kombi Çeşitleri Konvansiyonel Kombiler Yoğuşmalı Kombiler Kombi montajında dikkat edilecek hususlar Kombi montaj kılavuzlarında hangi bilgiler yer alır Sık görülen montaj hataları 2015 Eğitim Programı: Mart 10 Mart 24 Mart Nisan 28 Nisan 15 Nisan 22 Nisan Mayıs 7 Mayıs 13 Mayıs 3 Ağustos 6 Ağustos 13 Ağustos Eylül 7 Eylül 14 Eylül Ekim 26 Ekim 13 Ekim 8 Ekim Kasım 3 Kasım Eğitim Saati: 10:00-13:00

5 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 2015 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 9 Bosch Markalı Kombi Ürünleri ve Satışı Eğitimi BA-PP-STR-WB-BSCH 2 Saat Kombi satış personeli Bosch markalı kombilerin satışını ve tanıtımını yapan personelin güncel ürün gamındaki kombiler ve bu kombilerin satış argümanları hakkında bilgilendirilmesi. Bosch Markalı Konvansiyonel Kombiler Bosch Markalı Yoğuşmalı Kombiler Kombi Termostat Ürün Gamı ve Uyumlu Kombi Tablosu Baca Aksesuarları Merkezi Isıtma Sistemi Tasarımı (Kaskad Sistemler) BA-PP-STR-WB-CCD 4 Saat Satış ve proje mühendisleri Merkezi ısıtma sistemlerinde Kaskad Uygulamaları BEP Yanma, Kontrol, Dış Kontrolü Condens 5000 Upgrade EMS 2 Kontrol Sistemleri Uygulama Örnekleri Isı Kaybı, Kullanım Sıcak Suyu Yükü Kazan Seçimi Boru Çaplandırma Pompa Seçimi Denge Kabı Seçimi Hidrolik Denge 3 Yollu Vana Seçimi Genleşme Tankı Seçimi Su Şartlandırma ve Su Kalitesi Nötralizasyon Baca (Pozitif, Negatif, Klape) 2015 Eğitim Programı: 2015 Eğitim Programı: Mart 10 Mart 24 Mart Nisan 28 Nisan 15 Nisan 22 Nisan Mayıs 7 Mayıs 13 Mayıs 3 Ağustos 6 Ağustos 13 Ağustos Eylül 7 Eylül 14 Eylül Ekim 26 Ekim 13 Ekim 8 Ekim Kasım 3 Kasım Eğitim Saati: 14:00-16:00 Mart Nisan 18 Mayıs 20 Mayıs Mayıs 29 Mayıs 4 11 Ağustos Eylül 8 Eylül Ekim 14 Ekim Kasım 4 Kasım Eğitim Saati: 10:00-15:00 (1 saat öğle yemeği)

6 Bosch Bayi Eğitim Takvimi Isıtma Tesisatı Yan Ekipmanları BA-PP-STR-IEQ-CCD 1 Saat Satış ve proje mühendisleri Merkezi ısıtma sistemlerinde ısıtma yan ekipmanlarının önemi ve seçimi hakkında bilgilendirme Pislik tutucular Hava ayırıcılar Genleşme Tankları 2015 Eğitim Programı: Mart Nisan 18 Mayıs 20 Mayıs Mayıs 29 Mayıs 4 11 Ağustos Eylül 8 Eylül Ekim 14 Ekim Kasım 4 Kasım Eğitim Saati: 15:30-16:30

7 2015 Bosch Bayi Eğitim Takvimi Soğutma Sistemi Temelleri BA-PP-STR-AC-BASC 6 Saat Yeni satış personeli Soğutma sistemleri temelleri hakkında bilgilendirme Temel Kavramlar Isı-Sıcaklık İlişkisi Soğutma Çevrimi Klima Sistemi Elemanları Klima Sistemleri Çeşitleri (Split, VRF, Rooftop vb.) COP& EER Tanımları LG RAC & Multi Ürünleri ve Satış Eğitimi BA-STR-RAC-BA 4 Saat Satış ve proje mühendisleri LG markalı ev tipi split ve Multi split ürün gamında bulunan cihazlar. Bu cihazların satış argümanları hakkında bilgilendirme LG Split Ürün Gamı LG Multi Split Ürün Gamı 2015 Eğitim Programı: 2015 Eğitim Programı: Mart 11 Mart Mart 12 Mart Nisan 20 Nisan Nisan 21 Nisan Mayıs Mayıs 20 Mayıs 1 2 Ağustos Ağustos 19 Ağustos Eylül 10 Eylül Eylül Ekim 8 Ekim 20 Ekim Kasım 5 Kasım Ekim 9 Ekim 21 Ekim Kasım 6 Kasım Eğitim Saati: 10:00-17:00 Eğitim Saati: 09:00-13:

8 2015 Bosch Bayi Eğitim Takvimi LG VRF Sistemler Ürünleri ve Satış Eğitimi BA-STR-CAC-BA 4 Saat Satış ve proje Mühendisleri LG markalı VRF sistem cihazları ve bu cihazların satış argümanları hakkında bilgilendirme LG VRF Sistem Cihazları Ürün Gamı Satış Argümanları LG VRF Sistem Tasarımı ve LATS Yazılımı Kullanımı BA-STR-CAC-VRFDSN 6 Saat Satış ve proje mühendisleri LG VRF sistem tasarımında LATS Multi V programı kullanılması VRF Heat Recovery VRF Heat Pump Sulu VRF Hydrokit Klima Santrali Uygulama Örnekleri 2015 Eğitim Programı: 2015 Eğitim Programı: Mart 12 Mart Mart Nisan 21 Nisan Nisan 22 Nisan Mayıs 20 Mayıs Mayıs 2 Ağustos 19 Ağustos Ağustos 10 Eylül Eylül Eylül 20 Ağustos Ekim Ekim 9 Ekim 21 Ekim Kasım Kasım 6 Kasım Eğitim Saati: 14:00-18:00 Eğitim Saati: 10:00-17:

9 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 2015 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 17 Oylama sistemi ile İnteraktif Eğitimler! Başvuru ve Kayıt Eğitim takviminde yer alan eğitimlere katılmak için lütfen eğitim tarihinden en az 15 gün öncesinde bayi sorumlunuz aracılığı ile ya da mail adresine aşağıdaki bilgileri göndererek kayıt yaptırınız. Firmanızdan katılacak her bir katılımcı için aşağıdaki bilgilerin gönderilmesi gerekmektedir. KATILIMCININ Bosch Termoteknik Akademi olarak eğitimlerimizin etkinliğini arttırmak için teknolojik yenilikleri eğitimlerimize adapte ediyoruz. Katılımcılarımız, Uzaktan Oylama Sistemi ile eğitim sırasında sorulan sorulara cevap verme ve kendi bilgilerini sınama imkanı bulacaklar. Adı Soyadı: Adresi: GSM No: Firma İsmi: Katılmak İstenen Eğitim Adı: Katılmak İstenen Eğitim Kodu: Katılmak İstenen Eğitim Tarihi: Kayıt yaptırdığınız eğitimlere katılamayacak olmanız durumunda lütfen yine adresine mail ile bilgilendirme yapınız. Eğitim sınıflarımız önceden belirlenmiş kontenjan ile sınırlıdır. Kontenjan üstü başvuru olması durumunda erken başvurular kabul edilecek, kontenjana giremeyen başvurular için bir sonraki tarih önerilecektir. Ulaşım / Konaklama Akademilerin bulunduğu şehirlerde yaşayan katılımcılarımızın kendi imkanları ile eğitim saatinden 15 dakika öncesinde akademide bulunmalarını rica ediyoruz. Katılımcıların eğitim içerisinde aktif olarak öğrenmesini ve konsantrasyonunlarını üst düzeyde tutmalarını sağlamayı amaçlayan bu sistem ile eğitimlerimizin verimliliğini arttırmayı hedefliyoruz. Şehir dışından gelecek olan katılımcılarımız için eğitimden bir gece öncesi için konaklama imkanı sunacağız. Konaklama yerinden akademiye transferi de organize ederek katılımcılarımızın zamanında eğitimde olmalarını garanti edeceğiz. Eğitim sırasında sorulan sorular sayesinde, tekrar edilmesi ve açıklanması gereken konular belirlenebilecek ve aktif öğrenme ile bilgilerin unutulmaması sağlanacaktır.

10 2015 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 19 İstanbul Bosch Termoteknik Akademi Adres: Teorik Eğitim Salonu: 9.Kat Klima Uygulamalı Eğitm Salonu: 9. Kat Isıtma Uygulamalı Eğitim Salonu: 10.Kat Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Sanayi Ticaret A.Ş. Aydınevler Mah. İnönü Cad. No:20 Küçükyalı Ofis Park A Blok Maltepe-İstanbul / Turkey Bosch Termoteknik İstanbul Genel Müdürlük binamızda yer alan İstanbul Akademimizde, 2 adet uygulamalı, 1 adet teorik olmak üzere 3 adet eğitim salonumuz bulunmaktadır. Isıtma Sistemleri Uygulamalı Eğitim Salonumuzda bulunan çalışır durumdaki duvar tipi ısıtma cihazları ve Kaskad sistem uygulamaları sayesinde katılımcılar uygulama örnekleri üzerinden eğitim alma şansına sahip olmaktadırlar. En güncel ürünlerle donatılmış olan eğitim salonumuz katılımcılarımızın konforu göz önünde bulundurularak en etkin eğitim düzeninde tasarlanmıştır. Klima Uygulamalı Eğitim Salonumuzda bulunan çalışır durumdaki bireysel ve ticari tip klima sistemleri sayesinde katılımcılar uygulama örnekleri üzerinden eğitim alma şansına sahip olmaktadırlar. En güncel ürünlerle donatılmış olan eğitim salonumuz katılımcılarımızın konforu göz önünde bulundurularak en etkin eğitim düzeninde tasarlanmıştır. Teorik Eğitim Salonumuz, en konforlu ve en verimli teorik eğitimler için son teknolojiye sahip eğitim araç gereçleriyle donatılmıştır.

11 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 2015 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 21 Ankara Bosch Termoteknik Akademi Ankara Bölge Müdürlüğü Ahmet Taner Kışlalı Mah. Alacaatlı Cad. No:9/K Hilmi Barlas Park City PK:06810 Çayyolu Çankaya ANKARA / TÜRKİYE Manisa Bosch Termoteknik Akademi Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Sanayi Ticaret A.Ş. Organize Sanayi Bölgesi PK:45030 MANİSA / TÜRKİYE Bosch Termoteknik Ankara Bölge Müdürlüğü binamızda 1 adet Isıtma Sistemleri, 1 Adet Klima Sistemleri olmak üzere iki adet uygulamalı eğitim salonumuz bulunmaktadır. Isıtma Sistemleri Uygulamalı Eğitim Salonumuzda bulunan çalışır durumdaki duvar tipi ısıtma cihazları ve kontrol sistemleri uygulamaları sayesinde katılımcılar uygulama örnekleri üzerinden eğitim alma şansına sahip olmaktadırlar. En güncel ürünlerle donatılmış olan eğitim salonumuz katılımcılarımızın konforu göz önünde bulundurularak en etkin eğitim düzeninde tasarlanmıştır. Klima Uygulamalı Eğitim Salonumuzda bulunan çalışır durumdaki bireysel ve ticari tip klima sistemleri sayesinde katılımcılar uygulama örnekleri üzerinden eğitim alma şansına sahip olmaktadırlar. En güncel ürünlerle donatılmış olan eğitim salonumuz katılımcılarımızın konforu göz önünde bulundurularak en etkin eğitim düzeninde tasarlanmıştır. Manisa daki Kombi Fabrikamız içerisinde bulunan akademi salonlarımız en konforlu ve en verimli teorik eğitimler için son teknolojiye sahip eğitim araç gereçleriyle donatılmıştır. Fabrikamızda üretilen ürünlerin de sergilendiği salonlarımızda katılımcılar eğitimlere konu olan ürünleri yakından görme fırsatı bulmaktadırlar.

12 2015 Bosch Bayi Eğitim Takvimi 23 E-Öğrenme Plaftormu Bosch Termoteknik Akademi E-Öğrenme Platformu na kayıt olduğunuzda; Güncel eğitim takvimine erişebilir, Sınıf eğitimleri için on-line başvuru yapabilir, Video eğitimlere ulaşabilir, Kurumsal videoları izleyebilir, Uzaktan eğitim içeriklerini alabilir (Web tabanlı eğitimler), Eğitim kayıtlarına ve içeriklerine ulaşabilirsiniz. Diğer kullanıcılar ile arkadaş olup sektörel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Bosch Termoteknik Akademi E-Öğrenme Platformu na adresinden ya da Bosch Termoteknik Akademi İnternet sitesi adresindeki Uzaktan Eğitim Platformu kısayolunu tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bosch Termoteknik Akademi E-Öğrenme Platformu na kayıt olmak ve her türlü destek talebiniz için; adresine mail atmanız yeterlidir. TT/SME-TTR Eğitim Dokümanı Bosch Termoteknik Bosch Termoteknik Akademi Isıtma Web ve sitesi: Klima Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 2015 Tüm hakları saklıdır. Bosch Termoteknik Akademi web sitesi: Bosch Termoteknik Akademi E-Öğrenme Platformu:

13 TT/SME-TTR Eğitim Dokümanı Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 2015 Tüm hakları saklıdır. Bosch Termoteknik Akademi web sitesi:

2015 Buderus Bayi Eğitim Takvimi

2015 Buderus Bayi Eğitim Takvimi İçindekiler Önsöz Kombi Çalışma Presipleri ve Montajında Dikkat Edilecek Hususlar Buderus Markalı Kombi Ürünleri ve Satışı Eğitimi Merkezi Isıtma Sistemi Tasarımı (Kaskad Sistemler) Isıtma Tesisatı Yan

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Viessmann Akademi Program 2013

Viessmann Akademi Program 2013 Viessmann Akademi Program 2013 Viessmann Teknik Eğitim Programı 2013 Değerli Viessmann Partnerleri, Viessmann Türkiye olarak hazırladığımız yeni teknik eğitim programımızı sizlere sunuyoruz. Bu eğitim

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

Viessmann Akademi Program 2015

Viessmann Akademi Program 2015 Viessmann Akademi Program 2015 Viessmann Teknik Eğitim Programı 2015 Değerli Viessmann Partnerleri, Viessmann Türkiye olarak hazırladığımız yeni teknik eğitim programımızı sizlere sunuyoruz. Bu eğitim

Detaylı

Viessmann Akademi Program 2018

Viessmann Akademi Program 2018 Viessmann Akademi Program 2018 Viessmann Teknik Eğitim Programı 2018 Değerli Viessmann Partnerleri, Viessmann Türkiye olarak hazırladığımız yeni teknik eğitim programımızı sizlere sunuyoruz. Bu eğitim

Detaylı

Viessmann Akademi Program 2017

Viessmann Akademi Program 2017 Viessmann Akademi Program 2017 Viessmann Teknik Eğitim Programı 2017 Değerli Viessmann Partnerleri, Viessmann Türkiye olarak hazırladığımız yeni teknik eğitim programımızı sizlere sunuyoruz. Bu eğitim

Detaylı

Viessmann Akademi Program 2019

Viessmann Akademi Program 2019 Viessmann Akademi Program 2019 Viessmann Teknik Eğitim Programı 2019 Değerli Viessmann Partnerleri, Viessmann Türkiye olarak hazırladığımız yeni teknik eğitim programımızı sizlere sunuyoruz. Başvuruların

Detaylı

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062 Buderus Logamax plus GB062 Yoğuşmalı Kombi 24kW Isıtma, 30kW Sıcak Su Kapasitesi Logamax plus GB062 Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062 Genel Özellikler

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Versiyon: II Güncelleme: BUDERUS KOMBİLER BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR ISITMA YAN EKİPMANLARI

Versiyon: II Güncelleme: BUDERUS KOMBİLER BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR ISITMA YAN EKİPMANLARI Versiyon: 2018 - II Güncelleme: 24.01.2018 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072) BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR YOĞUŞMALI

Detaylı

Yayına Hazırlık. Muharrem FİRUZBAY. Sibel BALKAN. Serhat KARANFİL. Esra ŞAHİN. Nevzat ERBİL. Beyhan AKTUĞ. İzmir - 2015

Yayına Hazırlık. Muharrem FİRUZBAY. Sibel BALKAN. Serhat KARANFİL. Esra ŞAHİN. Nevzat ERBİL. Beyhan AKTUĞ. İzmir - 2015 2015 Gaz Yakıcı Cihazların Teknik Eğitimi Technical Training on Gas Burning Devices TÜRKİYE YURT İÇİ EĞİTİMLER TURKEY EDUCATİON TECNİCAL TRANİNG 09-20 Şubat 2015 İZMİR- MANİSA Yayına Hazırlık Muharrem

Detaylı

2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR

2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR 2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR Versiyon: 2017 - IV Güncelleme: 01.11.2017 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072)

Detaylı

2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR

2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR 2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR Versiyon: 2017 - I Güncelleme: 01.02.2017 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072)

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013 TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI 2013 / 2014 EKİM 2013 1 25 Ekim 13 Cuma Soğutmanın Temel İlkeleri 2 30 Ekim 13 Çarşamba Havalandırma Sistemlerinde ve Klima 3 31 Ekim 13 Perşembe Soğutma Sistemlerinde Otomatik Kontrol

Detaylı

AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri

AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri AirMini Serisi 28-34 kw Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Ekim - Aralık 2015 11/09/2015 Türkiye'nin ilk enerji verimliliği danışmanlık şirketlerinden ESCON, endüstriyel işletmelere yönelik enerji

Detaylı

Ticari Uygulamalar İçin Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler

Ticari Uygulamalar İçin Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler 07/2015 Yetkili Satıcı Üretici firmanın, broşürün basım tarihinden sonra, ürünlerin teknik özelliklerini geliştirmek amacıyla yaptığı değişiklikleri ve baskıdan doğabilecek farklılıkları yanı başınızdaki

Detaylı

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

Buderus Havadan Suya Isı Pompası Teknolojisi. Logatherm WPLS. Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı

Buderus Havadan Suya Isı Pompası Teknolojisi. Logatherm WPLS. Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Buderus Havadan Suya Isı Pompası Logatherm WPLS Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer açın Bir sistem - Bir çok avantaj Logatherm WPLS, yalnızca kusursuz

Detaylı

Versiyon: III Güncelleme: BUDERUS KOMBİLER BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR ISITMA YAN EKİPMANLARI

Versiyon: III Güncelleme: BUDERUS KOMBİLER BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR ISITMA YAN EKİPMANLARI Versiyon: 2018 - III Güncelleme: 01.05.2018 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) * KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072) * YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072)

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

Bülten. Bosch Domestik Fanlar. Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Bosch Domestik Fanlar

Bülten. Bosch Domestik Fanlar. Duvar Tipi Aksiyal Fanlar. Bosch Domestik Fanlar Bülten TT/SME-PRM Teknik Bülten Tarih: 19.12.2017 Sayı: 152 Sayfa Sayısı: 5 Bosch Domestik Fanlar Bülten Konusu Bosch Domestik Fanlar Bosch Termoteknik Türkiye olarak firma stratejimiz doğrultusunda, Bosch

Detaylı

Ticari Uygulamalar İçin Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler

Ticari Uygulamalar İçin Yüksek Kapasiteli Yoğuşmalı Hermetik Şofbenler 02/2014 Yetkili Satıcı Üretici firmanın, broşürün basım tarihinden sonra, ürünlerin teknik özelliklerini geliştirmek amacıyla yaptığı değişiklikleri ve baskıdan doğabilecek farklılıkları yanı başınızdaki

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

AIRFEL AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ

AIRFEL AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ Tavsiye Edilen Perakende Satış Listeleri Ambassador Duvar Tipi Kazan Kontrol Aksesuarları Baca Aksesuarları Genleşme Tankı Denge Kabı Hidrolik Kit Hava Ayırıcı Tortu ve Pislik

Detaylı

AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 10 22 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

Bosch Termosifon Tip Paket Güneş Enerji Sistemi: Müstakil evler ve apartmanlar için uygun fiyatlı, hijyenik ve çevre dostu sıcak su.

Bosch Termosifon Tip Paket Güneş Enerji Sistemi: Müstakil evler ve apartmanlar için uygun fiyatlı, hijyenik ve çevre dostu sıcak su. Bosch Termosifon Tip Paket Güneş Enerji Sistemi: Müstakil evler ve apartmanlar için uygun fiyatlı, hijyenik ve çevre dostu sıcak su. Güneş enerjisinden yararlanmak artık çok kolay. Termosifon Tip Paket

Detaylı

AIRFEL AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ

AIRFEL AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ AIRFEL AMBASSADOR FİYAT LİSTESİ Tavsiye Edilen Perakende Satış Listeleri Ambassador Duvar Tipi Kazan Kontrol Aksesuarları Baca Aksesuarları Genleşme Tankı Denge Kabı Hidrolik Kit Hava Ayırıcı Tortu ve

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Aralık 2014 - Ocak 2015 18.11.2014 Türkiye nin ilk enerji verimliliği danışmanlık şirketlerinden ESCON, endüstriyel işletmelere yönelik enerji

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Mayıs-Haziran 2015 14.04.2015 Türkiye nin ilk enerji verimliliği danışmanlık şirketlerinden ESCON, endüstriyel işletmelere yönelik enerji

Detaylı

Versiyon: IV Güncelleme:

Versiyon: IV Güncelleme: Versiyon: 2018 - IV Güncelleme: 11.07.2018 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR YOĞUŞMALI KAZANLAR (GB172) YOĞUŞMALI

Detaylı

Versiyon: V Güncelleme:

Versiyon: V Güncelleme: Versiyon: 2018 - V Güncelleme: 01.09.2018 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB122-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) BUDERUS DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR YOĞUŞMALI KAZANLAR (GB172) YOĞUŞMALI

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ

ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ ENERJİ VERİMLİLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Ocak - Haziran 2015 07.01.2015 Türkiye nin ilk enerji verimliliği danışmanlık şirketlerinden ESCON, endüstriyel işletmelere yönelik enerji

Detaylı

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ MARGEM ENERJİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Yalım Atalay Mak. Yük. Mühendisi DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİSİ VARIABLE REFRIGERANT FLOW Sistemin Temel Elemanları 1. İÇ ÜNİTELER

Detaylı

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062

Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062. Logamax plus GB062 Buderus Logamax plus GB062 Yoğuşmalı Kombi 24kW Isıtma, 30kW Sıcak Su Kapasitesi Logamax plus GB062 Üstün yoğuşma teknolojisi ile verimli ısınmanın keyfine varın: Yeni Logamax plus GB062 Logamax plus GB062

Detaylı

NibeSplit Hava Kaynaklı Isı Pompaları ve Daikin Altherma Hava Kaynaklı Isı Pompaları Teknik Karşılaştırmaları 2014-05-19 1

NibeSplit Hava Kaynaklı Isı Pompaları ve Daikin Altherma Hava Kaynaklı Isı Pompaları Teknik Karşılaştırmaları 2014-05-19 1 NibeSplit Hava Kaynaklı Isı Pompaları ve Daikin Altherma Hava Kaynaklı Isı Pompaları Teknik Karşılaştırmaları 2014-05-19 1 Kurulum ve çalıştırma Kurulum için gerekli zaman ve maliyet Isı pompası Dış Ünite

Detaylı

Asal İklimlendirme Teknolojileri, pazara hızlı ve güçlü bir giriş yaptı

Asal İklimlendirme Teknolojileri, pazara hızlı ve güçlü bir giriş yaptı Turhan Karakaya Asal İklimlendirme Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Asal İklimlendirme Teknolojileri, pazara hızlı ve güçlü bir giriş yaptı Uzun yıllar Isısan ve Bosch gibi firmalarda iklimlendirme alanında

Detaylı

TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ PERAKENDE FİYAT LİSTESİ

TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ PERAKENDE FİYAT LİSTESİ 01.01.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ %18 KDV HARİÇ PERAKENDE FİYAT LİSTESİ Versiyon: 2018 - I Güncelleme: 01.01.2018 BOSCH KOMBİLER KONVANSİYONEL KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZANLAR

Detaylı

Akümülasyon Tankları ve Boylerler

Akümülasyon Tankları ve Boylerler Akümülasyon Tankları ve Boylerler Faaliyet Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Akümülasyon Tankları

Detaylı

İKLİMLENDİRME NEDİR?

İKLİMLENDİRME NEDİR? İKLİMLENDİRME NEDİR? İnsan, hayvan ve bitkilerin konforu veya endüstriyel bir ürünün üretilmesi için gerekli olan iklim şartlarının (sıcaklık, nem, hava hızı, taze hava miktarı vb) otomatik olarak sağlanması

Detaylı

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ

UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM SİSTEMİ ORYANTASYON SEMİNERİ UZAKTAN ÖĞRETİM NEDİR? Uzaktan öğretim kısaca, öğretmen ve öğrencinin fiziksel olarak uzak oldukları bir ortamda iletişim teknolojileri kullanarak gerçekleşen

Detaylı

Isıtma&Soğutma. İnş.Müh.San.ve.Tic.Ltd.Şti. Atron Kombi. Nitron Kombi. Nepto Kombi. Nitromix Kombi

Isıtma&Soğutma. İnş.Müh.San.ve.Tic.Ltd.Şti. Atron Kombi. Nitron Kombi. Nepto Kombi. Nitromix Kombi Atron Kombi 4 ve 8 kw Kapasite 3 yıldız verim sınıfı (9/4/CEE) %93 verim ile ekonomik kullanım Çift Eşanjör sistemi Tam izolasyon ile düşük ses seviyesi 7 Geçişli eşanjör sistemi Soft touch düğme özelliği

Detaylı

TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ FİYAT LİSTESİ

TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ FİYAT LİSTESİ 01.01.2019 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ %18 KDV HARİÇ FİYAT LİSTESİ Versiyon: 2019 - I Güncelleme: 01.01.2019 BOSCH KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER KOMBİ / ODA KUMANDASI UYUMLULUK TABLOSU DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ AUZEF Hizmet İçi Eğitim Organizasyonları Standartı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ AUZEF Hizmet İçi Eğitim Organizasyonları Standartı Dök. No: AUZEF-SS-3.1-09 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:02 Rev Tarihi: 21.10.2014 Sayfa 1 / 9 İÇİNDEKİLER 1. Amaç... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR\KISALTMALAR... 3 5. ilgili dokümanlar...

Detaylı

(+90) 216 493 40 13 (+90) 542 467 22 66

(+90) 216 493 40 13 (+90) 542 467 22 66 çayırova Klima Servisi, çayırova Klima Bakım Servisi, çayırova Klima Montaj Servisi, çayırova Klima Demontaj Servisi, çayırova Klima Arıza Servisi, çayırova Klima Tamir Servisi, çayırova Klima Servisi

Detaylı

Faaliyet Konularımız:

Faaliyet Konularımız: Komple Sistemler Faaliyet Konularımız: Isı Transfer Bölümü Plakalı Isı Eşanjörleri Lehimli Isı Eşanjörleri Daire İstasyonları Borulu ve Tübüler Eşanjörler Komple Sistemler Basınçlı Kaplar Bölümü Boylerler

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR. (Ortak Zorunlu Dersler için)

SIKÇA SORULAN SORULAR. (Ortak Zorunlu Dersler için) SIKÇA SORULAN SORULAR (Ortak Zorunlu Dersler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi-2018 Ortak Zorunlu Derslerin Uzaktan Eğitimle Verilmesine Yönelik Kime Danışabilirim?

Detaylı

AirMidi Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMidi Serisi Isı Pompası Sistemleri Apartman ve siteler gibi kentsel dönüşüm projeleri, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar, Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri

Detaylı

Vaillant Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile standartlarınızı yükseltin!

Vaillant Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile standartlarınızı yükseltin! Vaillant Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile standartlarınızı yükseltin! Vaillant, VVS5 VRF Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile 43 yıllık Alman teknoloji geleneğini yüksek performans, enerji tasarrufu

Detaylı

MARKA KATALOĞU. mekanik tesisat. tedarikçiniz. Müşteri Destek Hattı

MARKA KATALOĞU. mekanik tesisat. tedarikçiniz.  Müşteri Destek Hattı MARKA KATALOĞU mekanik tesisat tedarikçiniz www.ozerteknik.com.tr Müşteri Destek Hattı www.ozerteknik.com.tr ÖZERTEKNİK ISI VE TESİSAT A.Ş. Isıtma ve soğutma sektöründe 25 yılı aşan tecrübesini, güven

Detaylı

Paslanmaz Çelik Akümülasyon Tankları ve Boylerler

Paslanmaz Çelik Akümülasyon Tankları ve Boylerler Paslanmaz Çelik Akümülasyon Tankları ve Boylerler Faaliyet Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Akümülasyon

Detaylı

Vitopend 100-W, farklı kapasitelerdeki yüksek kaliteli model seçenekleriyle her türlü bireysel ısıtma ihtiyacına cevap verebilmektedir.

Vitopend 100-W, farklı kapasitelerdeki yüksek kaliteli model seçenekleriyle her türlü bireysel ısıtma ihtiyacına cevap verebilmektedir. VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi, Tip WHKB Yüksek sıcak su konforu Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Yüksek sıcak

Detaylı

Bosch Termoteknik Soğutma Ürünleri

Bosch Termoteknik Soğutma Ürünleri Bosch Termoteknik Soğutma Ürünleri Robert Bosch Vakfı Robert Bosch Vakfı bir şirkete bağlı olan en büyük Alman vakıflarından biridir. 1964 yılnda kurulan vakıf, firma ve vakfın kurucusu olan Robert Bosch

Detaylı

Değerli Öğrencilerimiz,

Değerli Öğrencilerimiz, Değerli Öğrencilerimiz, Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim, Staj ve Avrupa Staj Fırsatları Konsorsiyum (EPO) Hareketliliklerinden ve Mevlana Değişim Programından yararlanmak üzere başvuruda bulunmayı planlayan

Detaylı

Tarım makineleri kullanımında mesleki riskleri önlemek için görsel iletişim araçlarıyla eğitim

Tarım makineleri kullanımında mesleki riskleri önlemek için görsel iletişim araçlarıyla eğitim Tarım makineleri kullanımında mesleki riskleri önlemek için görsel iletişim araçlarıyla eğitim PROJE nº: 2011-1-ES1-LEO05-35863 Öğrenci Kılavuzu Bu proje Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir.

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

KOMBİ & KAZAN GRUBU FİYAT LİSTESİ. Ocak

KOMBİ & KAZAN GRUBU FİYAT LİSTESİ. Ocak KOMBİ & KAZAN GRUBU FİYAT LİSTESİ Ocak 2018 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR (Ortak Zorunlu Dersler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Ortak Zorunlu Derslerin Uzaktan Eğitimle Verilmesine Yönelik Kime Danışabilirim? Üniversitemizin

Detaylı

Isı Pompası Otel Uygulamaları Eğitim Sunumu 23.01.2015 ANTALYA

Isı Pompası Otel Uygulamaları Eğitim Sunumu 23.01.2015 ANTALYA Isı Pompası Otel Uygulamaları Eğitim Sunumu 23.01.2015 ANTALYA Isı Pompası Nedir? Normalde Isı; diğer tüm enerji çeşitlerinde de olduğu gibi yüksek yoğunluklu kısımdan düşük yoğunluklu kısma doğru ilerleme

Detaylı

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun...

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... farklı uzmanlıkları keşfedin... dünyaya bağlanın... Sektörel etkileşimin kalbi olan

Detaylı

Bosch Climate 5000 VRF

Bosch Climate 5000 VRF Bosch Climate 5000 VRF Heat Pump VRF Sistemler Yüksek verim ve sertifikalı performans 8 HP ila 88 HP arası geniş kapasite aralığı Tümü inverter kompresörler ile yüksek güvenilirlik Korozyona karşı koruma

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR. (Ortak Zorunlu Dersler için)

SIKÇA SORULAN SORULAR. (Ortak Zorunlu Dersler için) SIKÇA SORULAN SORULAR (Ortak Zorunlu Dersler için) Bartın Üniversitesi -2018 Ortak Zorunlu Derslerin Uzaktan Eğitimle Verilmesine Yönelik Kime Danışabilirim? Üniversitemizin fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulları

Detaylı

EKOTEC ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKOTEC ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ ENERJİ KİM? 1999 yılından beri Ekotec yenilenebilir enerji sektöründe çalışmalar yapmaktadır. Avusturya da konut ısıtma soğutma konusunda hizmet veren Ekotec, Avrupa da ki yenilenebilir

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

NFPA 13, 20 & 25 Semineri

NFPA 13, 20 & 25 Semineri NFPA 13, 20 & 25 Semineri Bu sıcak fırsatı kaçırmayın! Davetiye Seminer (5 gün), İstanbul 5 9 Aralık 2011 Ücretsiz NPFA Üyeliği dahil MARSH Hollanda ve Türkiye ile NFPA, Avrupa daki resmi NFPA sprinkler

Detaylı

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek Benzersiz eğitim ihtiyaçlarınızı karşılamak için elektronik ortamda çeşitli geniş kapsamlı çözüm yollarımızı sunmaktayız Hakkında Her müşterimiz için, her türlü e-öğrenim

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KAZANLAR KAZANLAR Sayfa No : 1 ÖNERİLEN BAYİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ ANTALYA-TEL : (242) 322 00 29 RESMİ ÜRÜN NOMİNAL KAPASİTE (kw - 50/30 C) FİYATLAR ( AVRO ) CSZ YOĞUŞMALI BOYLERLİ SOLAR KOMBİLER CSZ 20/300 Yoğuşmalı

Detaylı

VRF Sistemlerde Enerji Ekonomisi ve

VRF Sistemlerde Enerji Ekonomisi ve Bilgi Paylaştıkça Çoğalır İklimlendirme Alanında Trend ve Teknolojiler, VRF Sistemlerde Enerji Ekonomisi ve Sıcak ksu Çözümleri BOSCH TERMOTEKNİK Mak. Müh. Özgür Denizalp HVAC Sistemlerinde Verimlilik

Detaylı

Konvansiyonel Kombiler

Konvansiyonel Kombiler Kombiler Konvansiyonel Kombiler Bacalı Kombiler (Doğalgazlı) Ürün Kodu Ürün Tipi / Özelliği / Yakıt Açıklama Isıtma Kap. (kcal/h / kw) Peşin Fiyat ( ) 8006991000 CONFEO DİJİTAL Bacalı Kombi (DG) CO 24

Detaylı

Isı Sistemleri Fiyat Listesi

Isı Sistemleri Fiyat Listesi Isı Sistemleri Fiyat Listesi 2016-1 Kombiler Konvansiyonel Kombiler Bacalı Elektronik Kombiler (Doğalgazlı) 8006991000 CONFEO DİJİTAL Bacalı Kombi (DG) CO 24 BB 20.640 / 24 603,00 Bacalı Elektronik Kombiler

Detaylı

Türkiye. Müşteri Eğitimi. www.arburg.com.tr

Türkiye. Müşteri Eğitimi. www.arburg.com.tr Türkiye Müşteri Eğitimi 2015 www.arburg.com.tr Önsöz Sayın Müşterilerimiz, ARBURG Plastik Enjeksiyon Makinaları tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de plastik parça üretiminde en yüksek teknik sonuçlara

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

Multi Split Klima Ürün Kataloğu

Multi Split Klima Ürün Kataloğu Multi Split Klima 2016 Ürün Kataloğu XY,Z Daikin yolu açıyor Sezonsal verimlilik, Akıllı enerji kullanımı Enerji etiketiyle gelen zorlu 20-20-20 çevre hedefleri Avrupa Komisyonu AB'de enerji verimliliğinin

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 28.09.2011 FİRMA ADI: FATİH ISI MÜHENDİSLİK FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: DOĞALGAZ TESİSAT DENEYİM: EN AZ 1 YIL TECRÜBELİ DOĞALGAZ YETKİ BELGESİ OLAN, İÇ TESİSAT PROJESİ ÇİZEBİLEN MAKİNA

Detaylı

2015 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER

2015 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER 2015 LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER Versiyon: 2015 - I Güncelleme: 01.01.2015 BUDERUS GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİ KOLEKTÖRLER VE KUMANDA PANELLERİ GÜNEŞ ENERJİSİ BOYLERLERİ MONTAJ SETLERİ VE AKSESUARLAR

Detaylı

2014 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER

2014 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER 2014 LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER Versiyon: 2014 - I Güncelleme: 03.02.2014 BUDERUS GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİ KOLEKTÖRLER VE KUMANDA PANELLERİ GÜNEŞ ENERJİSİ BOYLERLERİ MONTAJ SETLERİ VE AKSESUARLAR

Detaylı

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi FGB Serisi 28-35 kw UYUMLU Enerji tasarrufunda uzman marka Wolf FGB Serisi ile mekanlarda konfor, yeniden tanımlanıyor Opsiyonel BM-2 Programlama Modülü ve

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

Isı Pompaları. WPS 140 C Toprak Kaynaklı Isı Pompası. Çalışma Prensibi

Isı Pompaları. WPS 140 C Toprak Kaynaklı Isı Pompası. Çalışma Prensibi Isı Pompaları Isı pompaları, düşük sıcaklıktaki bir ısı kaynağından, daha yüksek sıcaklıktaki bir ısı kaynağına ısı geçişinin gerçekleştirildiği termodinamik sistemlerdir. Isı pompaları, tek bir cihaz

Detaylı

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci

TÜRMOB Etik Eğitim Oda İşlem Rehberi Teorik Eğitim Süreci Pratik Eğitim Süreci Oda İşlem Rehberi Muhasebe Meslek Mensuplarımızda, etik öğrenme yönünde isteklilik yaratarak "i" ve Etik Davranış Gelişimini sağlamak üzere Birliğimiz tarafından "ETİK EĞİTİM" uygulaması başlatılmıştır.

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı KLİMA KURULUM, BAKIM VE ONARIM KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı KLİMA KURULUM, BAKIM VE ONARIM KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı KLİMA KURULUM, BAKIM VE ONARIM KURS PROGRAMI ANKARA 2010 1 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUSUNUN ADI : PROGRAMIN ADI PROGRAMIN DAYANAĞI

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

BUDERUS GB162 SERİSİ DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZAN FİYAT LİSTESİ

BUDERUS GB162 SERİSİ DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI KAZAN FİYAT LİSTESİ BUDERUS GB112 SERİSİ DUVAR TİPİ YOĞUŞMALI FİYAT LİSTESİ Açıklama Kapasite [kcal/h] * 29 kw ve 43 kw kazanlar, 3 bar emniyet ventili üzerinde montajlı halde teslim edilmektedir. * Logamatic 4000 Panel kullanıldığında,

Detaylı

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR

WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR WOLF YOĞUŞMALI KOMBİ VE KAZANLAR Liste No : Sayfa No : Tarih : S/18-01 1 30.03.2018 ÖNERİLEN BAYİ SATIŞ FİYAT LİSTESİ ANTALYA-TEL : (242) 322 00 29 RESMİ ÜRÜN NOMİNAL FİYATLAR ( AVRO ) KAPASİTE (kw - 50/30

Detaylı

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu

Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler Sanal Sınıf Sistemi Kullanım Kılavuzu Ortak Dersler, tüm üniversite bölümlerinde fakülte ve meslek yüksekokulu farkı gözetmeksizin, aynı olan bazı derslerin tek bir sistem üzerinden öğretimin

Detaylı

BİZ KİMİZ? www.ondulyapi.com

BİZ KİMİZ? www.ondulyapi.com BİZ KİMİZ? Biz takım çalışmasına ve ruhuna inanmış, alışılagelmiş fikirlerin ötesine geçmeye çalışan bir takımız. Mükemmeli inşa etmeyi amaç edinip öyle yola çıktık. Gerçek hayattan ilham alarak modern

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ U Z A K T A N E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ Öğretim Yönetim Sistemi ve Sanal Sınıf (ESLMS) Öğrenci Kılavuzu İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim

Detaylı

NEW NIBE F2040 Özellikleri

NEW NIBE F2040 Özellikleri Konut kullanımı için NIBE hava/su programı NIBE F2040 Hava/Su ısı pompası NEW NIBE F2040 Özellikleri Inverter kontrollü kompressör Soğutma fonksiyonu Kompakt boyutlu dış ünite Dahili yoğuşma su tepsisi

Detaylı

GİRİŞ. Tüm çalışmalarımızda ilke olarak benimsediğimiz değerlerimiz:

GİRİŞ. Tüm çalışmalarımızda ilke olarak benimsediğimiz değerlerimiz: Sanayileşmek, en büyük milli davalarımız arasında yer almaktadır. Çalışması ve yaşaması için ekonomik elemanları memleketimizde mevcut olan büyük, küçük her çeşit sanayii kuracağız ve işleteceğiz. En başta

Detaylı

CARRIER ve ENERJİ VERİML

CARRIER ve ENERJİ VERİML Carrier HAP e20 programı ile yapılan enerji simülasyonlarında yılın 8.760 saatlik hava verileri kullanılarak gerçek bir saatlik enerji analizi gerçekleştirilir. Program, bina ısı akışını hesaplamak için

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

Beko Inverter klimalarda. 7 yıl garanti ve bakım hediye!

Beko Inverter klimalarda. 7 yıl garanti ve bakım hediye! Beko Inverter klimalarda Nisan 2016 7 yıl garanti ve bakım hediye! YIL GARANTİ Bakım* Hediye *Klimanın garanti süresi olan 3 üncü yılın sonunda bir bakım hizmeti verilir. Sıcaklar sizi bunaltmadan klima

Detaylı

Hakkımızda. Lisanslama Sınavları. Kimler Lisans Sahibi Olmalı? Lisans Türleri. 12 ilde düzenliyoruz. Kâğıt Ortamda Düzenlenen Lisanslama Sınavları

Hakkımızda. Lisanslama Sınavları. Kimler Lisans Sahibi Olmalı? Lisans Türleri. 12 ilde düzenliyoruz. Kâğıt Ortamda Düzenlenen Lisanslama Sınavları Hakkımızda Lisanslama Sınavları Sermaye Piyasası Lisanslama Sicil ve Eğitim Kuruluşu (SPL) olarak Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) verdiği yetkiyle 2011 yılından itibaren faaliyet göstermekteyiz. Sermaye

Detaylı