INTERNATIONAL ENGLISH SPEAKING CAMP IN TURKEY IN ANTALYA ( ULUSLARARASI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI ) OLYMPOS-ANTALYA ( 1-7 Ağustos)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.youth-agenda.org INTERNATIONAL ENGLISH SPEAKING CAMP IN TURKEY IN ANTALYA ( ULUSLARARASI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI ) OLYMPOS-ANTALYA ( 1-7 Ağustos)"

Transkript

1 INTERNATIONAL ENGLISH SPEAKING CAMP IN TURKEY IN ANTALYA ( ULUSLARARASI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI ) OLYMPOS-ANTALYA ( 1-7 Ağustos)

2 THE FIRST INTERNATIONAL ENGLISH SPEAKING CAMP IN TURKEY IN ANTALYA Youth Agenda Association, we provide to young people the opportunity to practice English during the holiday in their home country in company with the foreign teachers. Therefore we prepared a schedule for youngs to practice English in their daily life through practical education techniques. Our aim is to enable young people from all over Turkey to speak English with various activities. During the camp in order to ensure to improve the English level as soon as possible, speaking another language will totally be forbidden. Thus the person will feel forced to speak English with others. Our Target group: As a youth association, we wanted to form our target group from young people. A limited number of people will be accepted for the camp (Between ages). The language level of participants: For those who want to participate to the camp, speaking English in intermediate level is sufficient. Why Olimpos? We chose Olimpos and Olympos Tree Houses as our camp place because it is a convenient place to make our collective activities, furthermore its location within the nature enables us for sport activities and it is close to nightlife places also. Who are the instructors and supervisors? The majority of our instructors will be speaking instructors from foreign countries. The main characteristic of our camp is the ban of speaking other languages than English, so for those who speak another language there will be some punishments, thus to control this we need some supervisors who will be from within our association. Activity types: The participants will be separated into groups and foreign teachers will attend each group. Within and between groups there will be some activities to promote to speak English conducted by these teachers. Pronunciation activities: In order to speak English correctly, English speech techniques will be teach. For this between groups there will be English tourneys. Contests: English taboo Sing my song: the translation of Turkish songs in English and rewarding Between groups English tourneys English Movie Screenings Sport activities The magnific beaches of Olimpos Touristic tours: Groups will be informed in advance before the tours and they will be demanded to present these places as guides Daily education schedule Yacht tours Picnic The presentation tour of city of Antalya English theater presentation 3 meal Food + Accommodation + Activities + Entertainment + Journey will be all included in our camp. If you want to learn more information and how much cost this camp please contact with us. Camp Place: Olympos Camp date: 1-7 August 2009 The type of room: the most comfortable rooms; Bungalow (wc+ air conditioner+ shower) Camp Cost : 250 Date: 15 July

3 TÜRKİYE'DE İLK DEFA ULUSLARARASI İNGİLİZCE KONU ŞMA KAMPI ANTALYA DA Türkiye'de! Art ık İngilizce ö ğrenmek veya konu şma yetene ğinizi güçlendirmek için yurtd ışında servet harcaman ıza gerek yok! Olympos ta e şsiz deniz ve do ğa manzaralı a ğaçlık evlerde, yerli-yabanc ı e ğitmenler esli ğinde İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI gruplar halinde günde 15 saat ders ile İngilizce konuşma fırsatı yakalayacaksınız. büyük fırsat! mükemmel eğlenceli aktiviteler sizi bekliyor İNGİLİZCE BİLİYORUM AMA KONU ŞAMIYORUM DİYORSANIZ BU KAMP TAM S İZE GÖRE!! Eğitim sistemimiz yabanc ı dili sadece gramer düzeyinde ö ğretmektedir ve gençlerin yabanc ı dili pratik yapma olanaklar ından yoksundur. Birçok insan yabancı dili ö ğrenmek için yurt d ışına ç ıkma gereksinimi duymaktad ır ve servetler harcamak zorunda kalmakta. Gençlik Gündemi Derne ği olarak gençlerin kendi ülkelerinde hem tatil yaparak yabancı eğitmenlerin eşliğinde İngilizce konuşma pratiği fırsatı sağlanacaktır. Böylelikle gençlerin uygulamal ı eğitim teknikleri ile günlük hayatlar ında İngilizce pratik yapmaları için dolu dolu bir program hazırladık. Türkiye'nin dört bir yan ından kampa gelecek gençlere çe şitli aktivitelerle birlikte İngilizce konuşulması hedeflenmektedir. Kampta İngilizceyi k ısa sürede konu şulması için İngilizce d ışında ba şka bir dil konuşulması kesinlikle yasak olacakt ır. Böylece ki şi İngilizce konu şmak zorunda hissedecek ve kamptaki diğer kişilerle konuşulması sağlanacaktır. Hedef Kitlemiz: Bir gençlik derneği olarak hedef kitlemiz daha çok gençlerden olu şmasını istedik. Sınırlı sayıda katılımcı alınacaktır. ( yaş arası) Katılımcıların Dil Seviyesi: İngilizce konu şma kamp ından e ğitim almak isteyenlerin orta seviyede İngilizce bilmeleri yeterlidir.

4 Eğitmenler ve Gözetmenler Kimler: Eğitimlerimizin büyük ço ğunluğu yabanc ı uyruklu olup daha çok ülkemizde konuşma İngilizcesi eğitmenlerinden oluşacaktır. Kampın en önemli kural ı Türkçe konu şmak kesinlikle yasak ve Türkçe konuşanlara çe şitli cezalar verilecektir.bunu kontrol etmek için gruplar ba şında gözetmenler konulacaktır. Bu gözetmenler derneğimizin aktif üyeleri arasından görevlendirileceklerdir. Hem eğleneceksiniz hem tatil yapacaksınız hem de İngilizce Öğreneceksiniz daha ne olsun Aynı zamanda mükemmel arkadaşlıklar edineceksiniz...yok Böyle Bir Kamp AKTİVİTE TÜRLERİ Kursiyerler gruplara ayr ılacaktır ve her gruba yabanc ı e ğitmenler e şlik edeceklerdir.bu e ğitmen taraf ından grup içinde ve gruplar aras ı çe şitli aktivitelerle İngilizce konuşturulması sağlanacaktır. Eğitim modülümüz uygulamal ı e ğitim teknikleri ile şekillenecektir. Tüm kursiyerlerin e ğitimde do ğrudan kat ılımları sa ğlanacaktır.aktivitelerin hepsi İngilizce olarak yapılacaktır. TELAFFUZ AKTİVİTELERİ : İngilizceyi do ğru konu şmak ad ına sesli İngilizce konu şma teknikleri öğretilecektir.bunun için gruplar arası İngilizce turnuvaları düzenlenecektir. YARIŞMALAR: - Var mısın Yok musun - İngilizce Tabu - Şarkımı Söyle Yar ışması : Türkçe şarkıların İngilizceye çevrilmesi ile şarkı olarak söylenmesi ve ödüller dağıtılması. - Gruplar arası İngilizce turnuvaları YABANCI SİNEMA GÖSTERİLERİ: Akşam aktiviteleri aras ında İngilizce sinema ( İngilizce alt yaz ılı ) gösterileri yapılacaktır. SPOR AKTİVİTELERİ: Voleybol,Basketbol,Masa Tenisi,Yüzme,Trekking ve doğa yürüyüşleri

5 TURİSTİK GEZİLER : Gruplar gidilecek yerler için önceden bilgilendirilecek ve o yeri rehber gibi tanıtması istenecek. Günlük Eğitim Programı : (yerli-yabancı eğitmenler+ gözetmenler) İngilizce Drama Gösterimleri : Günlük hayatta konu şulan İngilizce için küçük skeçlerle gruplar aras ında drama gösterileri düzenlenecektir. Yat Gezisi Piknik Antalya Şehri Tanıtım Turu Ve tabî ki Olympos un muhteşem Sahilleri Kamp yerinden ücretsiz servislerle ya da yürüyerek yakla uzaklıktaki bu muhteşem sahil keyfini yaşama fırsatı!!! şık 1 kilometrelik Kampımızda her şey dahil şeklinde olacaktır. 3 Öğün Yemek + Konaklama + aktiviteler + Eğlence +Eğitim Neden Olympos : İngilizce konu şma kamp ımızda toplu bir şekilde aktivitelerimizi yapabilece ğimiz ve do ğa ile ba ş ba şa olan yer yüzünün en güzel do ğal mekanlar ı aras ına girmi ş ve her türlü spor aktivitelerin yap ılabildiği ayn ı zamanda e ğlence mekanlar ı olan Olympos ta eğitimimizi gerçekleştirmeyi uygun bulduk. Kamp boyunca do ğayla ba ş ba şa kalabilece ğiniz ve a ğaçlık evlerde kalarak evlerin tadını çıkarabileceksiniz. Kampta 3 ö ğün yemek verilmekle beraber yabanc ı turistlerinde yo ğun olarak ilgi gösterdiği bu mekanda İngilizce prati ğini e ğitim modülünde yer alan d ış aktivitelerle yapma şansını bulacaksınız. (röportaj ve görsel sunum teknikleri)

6 3 ÖĞÜN AÇIK BÜFE YEMEK KEYFİ.. Kampımızda yayg ın ö ğrenme teknikleri uygulanacakt ır. E ğitim özellikle d ış aktivitelerle zenginle ştirilmiş daha önce hiçbir yerde görmedi ğiniz tekniklerle İngilizcenizi geliştireceksiniz. Seviyelere göre gruplara ayr ılacak olup her grubun ba şına İngilizce e ğitmen takım liderleri konulacaktır İngilizce konuşmak hiç bu kadar e ğlenceli ve pratik olmam ıştı ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPINA SINIRLI SAYIDA KİŞİLER ALINACAKTIR BU FIRSATI KAÇIRMAMANIZ İÇİN HEMEN ÖN KAYIT YAPTIRMANIZI ÖNERİRİZ. TÜRKİYE DE BU KAMP BAŞKA YERDE YOK O YÜZDEN BU MUHTEŞEM EĞİTİM OLANAĞINDAN YOKSUN KALMAYINIZ Çoğunluğunun yabancı eğitmenlerden oluşacak bu kampımızda günlük ortalama 15 saat İngilizce pratik yapabileceksiniz. Kampta kesinlikle İngilizce dışından başka bir dil konuşmak yasak konuşanlara çeşitli cezalar verilecektir J HEM TATİL YAPIN HEM DE İNGİLİZCE ÖĞRENİN İngilizce öğrenmek hiç bu zevkli olmamıştı,uygulamalı ve akılda kalıcı tekniklerle İngilizceyi çok seveceksiniz

7 Kampın en konforlu odalarda kalınacaktır. Otel görünümünde fakat dışı ağaçlık olan BUNGALOW tipi ( WC+Banyo+Klima ) Kampımızda her şey dahil şeklinde olacaktır. 3 Öğün Yemek (Açık Büfe ) + Konaklama + aktiviteler + Eğlence +Eğitim KAMP YERİ: OLYMPOS KAMP TARİHİ: 1-7 AĞUSTOS 2009 KALINACAK ODA TİPİ : en konforlu oda tipinde kalınacaktır Bungalow ( Duş +WC+Klima ) ERKEN KAYIT OLUN YERİNİZ GARANTİ OLSUN KAMP ÜCRETİ : 495 TL Kayıt için son tarih : 15 Temmuz 2009 Ücret ödeme: Vakıf Bank : Ankara Tunalı Kavaklıdere şubesi Sima Baktaş Etkinlik Koordinatörleri / Contact us Sima BAKTAS Abdurrahman Temelli simabaktas@gmail.com abdurrahman.temelli@gmail.com Facebook Gruop: WEB :

SPEAKING CAMP www.youth-agenda.org

SPEAKING CAMP  www.youth-agenda.org SPEAKING CAMP 1-7 ŞUBAT İSTANBUL - ŞiLE - AĞVA www.youth-agenda.org 2. ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI İSTANBUL ( ŞİLE-AĞVA 1-7 ŞUBAT ) İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU BOLU HALKIN EGITIMINI GELISTIRME VE DESTEKLEME DERNEGI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN YAYGINLAŞTIRMA FAALİYETLERİ - TURKİYE Bolu Halkın Egitimini Gelistirme ve Destekleme

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers

Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers Size iş imkanı sağlayacak bir sertifikaya mı ihtiyacınız var? Dünyanın önde gelen İngilizce sınavı TOLES, Hukuk İngilizcesi becerilerinin

Detaylı

Argumentative Essay Nasıl Yazılır?

Argumentative Essay Nasıl Yazılır? Argumentative Essay Nasıl Yazılır? Hüseyin Demirtaş Dersimiz: o Argumentative Essay o Format o Thesis o Örnek yazı Military service Outline Many countries have a professional army yet there is compulsory

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

YAZ OKULU BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu

YAZ OKULU BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu YAZ OKULU YAZ OKULU ULGARIA Kirklareli Sinop RUS İZMİR DALAMAN HAVALİMANI FETHİYE ANTALYA ANTALYA HAVALİMANI Eskisehir Ankara Kirsehir Nevsehir Nigde Mersin CYPRUS Yozgat TURKEY Adana TÜRKİYE Kayseri Kahramanmaras

Detaylı

ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ ERASMUS OFİSİ

ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ ERASMUS OFİSİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ ERASMUS OFİSİ 1 Uluslararası öğrencilerinizi yerel öğrencilerinizle nasıl entegre ediyorsunuz? Bunda ne derece başarılısınız? 2 Üniversitemizin konumu Samsun farklı uygarlıklara

Detaylı

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE

XII. ULUSLARARASI TÜRKİYE MUHASEBE İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS XII. ULUSLARARASI TEKNOLOJI VE INOVASYON S E M P O Z Y U M P R O G R A M I 06 ARALIK 2017, ÇARŞAMBA 12.00:

Detaylı

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington daki tüm Pratisyen Hekimlikler (GP) tercümanlık

Detaylı

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA PUBLIC EDUCATION CENTRE S FINAL INFORMATIVE MEETING OF THE GRUNDTVIG

Detaylı

myp - communıty&servıce ınstructıons & forms

myp - communıty&servıce ınstructıons & forms myp - communıty&servıce ınstructıons & forms P r i v a t e I s t a n b u l C o ş k u n M i d d l e Y e a r s P r o g r a m m e C a n d i d a t e S c h o o l Özel İstanbul Coşkun Orta Yıllar Programı Aday

Detaylı

.. ÜNİVERSİTESİ UNIVERSITY ÖĞRENCİ NİHAİ RAPORU STUDENT FINAL REPORT

.. ÜNİVERSİTESİ UNIVERSITY ÖĞRENCİ NİHAİ RAPORU STUDENT FINAL REPORT .. ÜNİVERSİTESİ UNIVERSITY... /... AKADEMİK YILI... DÖNEMİ... /... ACADEMIC YEAR... TERM ÖĞRENCİ NİHAİ RAPORU STUDENT FINAL REPORT Deneyimleriniz hakkındaki bu rapor, Mevlana Değişim Programı nın amacına

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK?

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? Değerli Velimiz, Salihli Koleji Yabancı Diller zümresi olarak 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. döneminde 3. sınıflarımızda

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

ÖRNEKTİR - SAMPLE. RCSummer Ön Kayıt Formu Örneği - Sample Pre-Registration Form

ÖRNEKTİR - SAMPLE. RCSummer Ön Kayıt Formu Örneği - Sample Pre-Registration Form RCSummer 2019 - Ön Kayıt Formu Örneği - Sample Pre-Registration Form BU FORM SADECE ÖN KAYIT FORMUDUR. Ön kaydınızın geçerli olması için formda verilen bilgilerin doğru olması gerekmektedir. Kontenjanımız

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

YABANCI DİL I Zorunlu 1 1 4

YABANCI DİL I Zorunlu 1 1 4 Ders Öğretim Planı Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS 200001212010 YABANCI DİL I Zorunlu 1 1 4 Dersin Seviyesi Lisans Dersin Amacı After attending the Foreign Language I, students will

Detaylı

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT The purpose of the study is to investigate the impact of autonomous learning on graduate students

Detaylı

Lesson 42: have to, don t have to. Ders 42: -meli/-malı, zorunda olmamak

Lesson 42: have to, don t have to. Ders 42: -meli/-malı, zorunda olmamak Lesson 42: have to, don t have to Ders 42: -meli/-malı, zorunda olmamak Reading (Okuma) We have to go to school tomorrow. ( Yarın okula gitmeliyiz. ) I have to get up at 5 am tomorrow. ( Yarın sabah 5

Detaylı

Yangın Güvenliği Kursları Eğitim Kayıt Formu

Yangın Güvenliği Kursları Eğitim Kayıt Formu Yangın Güvenliği Kursları Eğitim Kayıt Formu Aon Global Risk Consulting Yangın Güvenliği Kursları için belirlenmiş tarihler, lokasyon, ücret bilgileri ve iletişim bilgileri bu kayıt formunda bulunmaktadır.

Detaylı

Fıstıkçı Şahap d t c ç

Fıstıkçı Şahap d t c ç To and from We have already seen the suffıx used for expressing the location of an object whether it s in, on or at something else: de. This suffix indicates that there is no movement and that the object

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 işbirliği ile 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2016 3-4-5-6-7-8. sınıflar 23-30 Haziran 2016 Senin

Detaylı

A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION

A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION 1. Çeviri Metni - 9 Ekim 2014 A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION Why is English such an important language today? There are several reasons. Why: Neden, niçin Such: gibi Important: Önemli Language:

Detaylı

Immigration Studying. Studying - University. Stating that you want to enroll. Stating that you want to apply for a course.

Immigration Studying. Studying - University. Stating that you want to enroll. Stating that you want to apply for a course. - University I would like to enroll at a university. Stating that you want to enroll I want to apply for course. Stating that you want to apply for a course an undergraduate a postgraduate a PhD a full-time

Detaylı

Lesson 35: Gerund 2 Ders 35: İsim-fiil 2

Lesson 35: Gerund 2 Ders 35: İsim-fiil 2 Lesson 35: Gerund 2 Ders 35: İsim-fiil 2 Reading (Okuma) His job is driving a bus. ( Onun hobisi otobüs sürmek. ) Thank you for choosing my lesson. ( Benim dersimi seçtiğiniz için teşekkür ederim. ) Her

Detaylı

Akçakoca Belediyesi 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI

Akçakoca Belediyesi 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI Akçakoca Belediyesi 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI GENEL BİLGİ Belediye nüfusu: 24.161 kişi Toplam turistik otel, pansiyon vb. konaklama tesisi sayısı: 38 Turistik

Detaylı

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

Student (Trainee) Evaluation [To be filled by the Supervisor] Öğrencinin (Stajyerin) Değerlendirilmesi [Stajyer Amiri tarafından doldurulacaktır]

Student (Trainee) Evaluation [To be filled by the Supervisor] Öğrencinin (Stajyerin) Değerlendirilmesi [Stajyer Amiri tarafından doldurulacaktır] Student (Trainee) Evaluation [To be filled by the Supervisor] Öğrencinin (Stajyerin) Değerlendirilmesi [Stajyer Amiri tarafından doldurulacaktır] Student s Name & Surname (Öğrencinin Adı & Soyadı): PERSONALITY

Detaylı

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü Possessive Endings In English, the possession of an object is described by adding an s at the end of the possessor word separated by an apostrophe. If we are talking about a pen belonging to Hakan we would

Detaylı

EEC-Anglo İngilizce Kampı

EEC-Anglo İngilizce Kampı İngiliz Öğretmenlerle Konaklamalı Yoğun Program Doğa ile İçiçe Konaklama Konuşma Ağırlıklı Eğitim EEC-Anglo İngilizce Kampı www.eecanglo.com 0212 293 72 51 İstanbul da bir Mikro İngiltere! Tamamiyle Eğitimler

Detaylı

It aims "to help young people and educational staff better understand the range of European cultures, languages and values".

It aims to help young people and educational staff better understand the range of European cultures, languages and values. The Comenius programme is a European Union educational project. It concerns schoollevel education, and is part of the EU's Lifelong Learning Programme 2007 2013. It aims "to help young people and educational

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

Lesson 45: -er, more, less Ders 45: -er, more, less

Lesson 45: -er, more, less Ders 45: -er, more, less Lesson 45: -er, more, less Ders 45: -er, more, less Reading (Okuma) Jason is more active than Kevin in the class. ( Jason sınıfta Kevin den daha aktif.) This cellphone is cheap, but that one is cheaper.

Detaylı

Implementing Benchmarking in School Improvement

Implementing Benchmarking in School Improvement Implementing Benchmarking in School Improvement "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, http://www.ua.gov.tr) yürütülen Erasmus+

Detaylı

Beş Günlük Eğitim Programı. Ocak 26-30, Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü

Beş Günlük Eğitim Programı. Ocak 26-30, Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü Trauma Resource Institute tarafından Türkiye de Suriyeli Mültecilere Destek Hizmeti Verenler için Toplumsal Dayanıklılık Eğitimi Beş Günlük Eğitim Programı Ocak 26-30, 2015 - Bahçeşehir Üniversitesi Galata

Detaylı

2 0 15-2016 Eğitim-Öğretim Yılında

2 0 15-2016 Eğitim-Öğretim Yılında 2 0 15-2016 Eğitim-Öğretim Yılında TÜRKİYE'DEKİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI İÇİN YURT DIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Yükseköğretim Genel Kurulunun 19.03.2015 tarihli toplantısında kabul edilen;

Detaylı

Lesson 66: Indirect questions. Ders 66: Dolaylı sorular

Lesson 66: Indirect questions. Ders 66: Dolaylı sorular Lesson 66: Indirect questions Ders 66: Dolaylı sorular Reading (Okuma) Could you tell me where she went? (Bana nereye gittiğini söyler misiniz?) Do you know how I can get to the hospital? (Hastaneye nasıl

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

İ giliz e Ko uş a Dersi 1 AFEA

İ giliz e Ko uş a Dersi 1 AFEA DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS İ giliz e Ko uş a Dersi 1 AFEA 111 1 3+0 3 3 Ön Koşul Dersleri - Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler İngilizce

Detaylı

2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI

2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI EK-1 2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ Etkinliğin adı Tarih Yapılan eğitim etkinliği ile ilgili kısa öz değerlendirme

Detaylı

HIGH SCHOOL BASKETBALL

HIGH SCHOOL BASKETBALL SCHOOLS Bulletin No: 7 (08 December 21 December 2014 ) Page 1 BASKETBALL MIDDLESCHOOL STREETBALL 8B has won the match that it played against 8C and got 3rd place with a a score of 10-9. 8D became the champion

Detaylı

Mentora Language Schools Fethiye General English Programme accepts students all year. The package includes the following components:

Mentora Language Schools Fethiye General English Programme accepts students all year. The package includes the following components: Mentora Language Schools Fethiye accepts minors (between ages 8-16) and adult students (age 16+) for certified English Language education, with General English Programmes and Summer/Winter Schools. Our

Detaylı

Teknoloji Servisleri; (Technology Services)

Teknoloji Servisleri; (Technology Services) Antalya International University Teknoloji Servisleri; (Technology Services) Microsoft Ofis Yazılımları (Microsoft Office Software), How to Update Office 365 User Details How to forward email in Office

Detaylı

Lesson 57 : all, both, each. Ders 57: Hepsi, her ikisi de, her biri

Lesson 57 : all, both, each. Ders 57: Hepsi, her ikisi de, her biri Lesson 57 : all, both, each Ders 57: Hepsi, her ikisi de, her biri Reading (Okuma) All the birds flew away. ( Bütün kuşlar uçtu.) Did you eat all of the cakes? ( Tüm kekleri yedin mi?) Not all the seats

Detaylı

YETİŞKİN PROGRAMLARI BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu

YETİŞKİN PROGRAMLARI BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu YETİŞKİN PROGRAMLARI ULGARIA Kirklareli Sinop RUS İZMİR DALAMAN HAVALİMANI FETHİYE ANTALYA ANTALYA HAVALİMANI Eskisehir Ankara Kirsehir Nevsehir Nigde Mersin CYPRUS Yozgat TURKEY Adana TÜRKİYE Kayseri

Detaylı

2000-2001 Öğretmen, Karaca Dil Okulu

2000-2001 Öğretmen, Karaca Dil Okulu ADI-SOYADI İlksen Büyükdurmuş Selçuk BİRİMİ Modern Diller Birimi ÜNVANI Okutman E-POSTA ilksen.buyukdurmusselcuk@hacettepe.edu.tr TEL 0 312 297 80 91 EĞİTİM Lisans Yüksek Lisans İngilizce Öğretmenliği,

Detaylı

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction

YAPI ATÖLYESİ. make difference.. DESIGN & CONSTRUCTION ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING. Design & Construction ENGINEERING ARCHITECTURE CONTRACTING Design & Construction DESIGN & CONSTRUCTION make difference.. ABOUT US Our company is specialized in four main subjects; CONSTRUCTION, INTERNATIONAL TRADE, NATURAL

Detaylı

Yangın Güvenliği Kursları Eğitim Kayıt Formu

Yangın Güvenliği Kursları Eğitim Kayıt Formu Yangın Güvenliği Kursları Eğitim Kayıt Formu Aon Global Risk Consulting Yangın Güvenliği Kursları için belirlenmiş tarihler, lokasyon, ücret bilgileri ve iletişim bilgileri bu kayıt formunda bulunmaktadır.

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

Helping you to live more independently. Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme. Daha bagimsiz yasamak için size yardim ediyor

Helping you to live more independently. Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme. Daha bagimsiz yasamak için size yardim ediyor The Supporting People Logo Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme The Supporting People Door in Watermark The Supporting People Introduction Helping you to live more independently Daha bagimsiz yasamak

Detaylı

TÜRKiYE'DEKi ÖZEL SAGLIK VE SPOR MERKEZLERiNDE ÇALIŞAN PERSONELiN

TÜRKiYE'DEKi ÖZEL SAGLIK VE SPOR MERKEZLERiNDE ÇALIŞAN PERSONELiN Spor Bilimleri Dergisi Hacettepe]. ofsport Sciences 2004 1 15 (3J 125-136 TÜRKiYE'DEKi ÖZEL SAGLIK VE SPOR MERKEZLERiNDE ÇALIŞAN PERSONELiN ış TATMiN SEViYELERi Ünal KARlı, Settar KOÇAK Ortadoğu Teknik

Detaylı

Dersin Türü (Course Type) Zorunlu (Compulsory)[Χ] Seçmeli (Elective) [ ]

Dersin Türü (Course Type) Zorunlu (Compulsory)[Χ] Seçmeli (Elective) [ ] Programın Adı (Program Name) Kodu (Course Code) CS 102 Molecüler Biyoloji ve Genetik (Molecular Biology and Genetics) Adı (Course Name) Türü (Course Type) Zorunlu (Compulsory)[Χ] Seçmeli (Elective) [ ]

Detaylı

a) Present Continuous Tense (Future anlamda) I am visiting my aunt tomorrow. (Yarin halamı ziyaret ediyorum-edeceğim.)

a) Present Continuous Tense (Future anlamda) I am visiting my aunt tomorrow. (Yarin halamı ziyaret ediyorum-edeceğim.) a) Present Continuous Tense (Future anlamda) I am visiting my aunt tomorrow. (Yarin halamı ziyaret ediyorum-edeceğim.) He is having an exam on Wednesday. (Çarşamba günü sınav oluyor-olacak.) Mary is spending

Detaylı

B a n. Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking System. Report Code: DE13 July 2018

B a n. Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking System. Report Code: DE13 July 2018 B a n Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking System H June 2018 T Report Code: DE13 July 2018 Contents Page No. Number of Banks... Number of Employees. Bank Employees by Gender

Detaylı

AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri Yapisi ve Uyum Sorunlari (Turkish Edition)

AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri Yapisi ve Uyum Sorunlari (Turkish Edition) AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri Yapisi ve Uyum Sorunlari (Turkish Edition) Hakan Cora Click here if your download doesn"t start automatically AB surecinde Turkiyede Ozel Guvenlik Hizmetleri

Detaylı

First Stage of an Automated Content-Based Citation Analysis Study: Detection of Citation Sentences

First Stage of an Automated Content-Based Citation Analysis Study: Detection of Citation Sentences First Stage of an Automated Content-Based Citation Analysis Study: Detection of Citation Sentences Zehra Taşkın, Umut Al & Umut Sezen {ztaskin, umutal, u.sezen}@hacettepe.edu.tr - 1 Plan Need for content-based

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

1. Superlative lerden sonra gelen fiil infinitive olur. ( the latest species to join the

1. Superlative lerden sonra gelen fiil infinitive olur. ( the latest species to join the 1. Superlative lerden sonra gelen fiil infinitive olur. ( the latest species to join the rank of ) 2. for/in/during/over/within (fidow) : last/past time olduğunda bu prepositionlar gelir. 3. Now that;

Detaylı

amerika birleşimiş devletleri

amerika birleşimiş devletleri İngilizce Lesson 15 place Where you want go Türkçe 15 ders yer, mekan nereye istiyorsun git Where do you want to go? nereye gitmek istersin? Countries Country Turkey Turkey is a country America America

Detaylı

Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking System

Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking System Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking System March 2018 Report Code: DE13 April 2018 Contents Page No. Number of Banks... Number of Employees. Bank Employees by Gender and Education

Detaylı

Topluluk Önünde Konuşma (İngilizce) (KAM 432) Ders Detayları

Topluluk Önünde Konuşma (İngilizce) (KAM 432) Ders Detayları Topluluk Önünde Konuşma (İngilizce) (KAM 432) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Topluluk Önünde Konuşma (İngilizce) KAM 432 Güz 4 0 0 4 5 Ön

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Sayı : B.08.0.DİG.0.17.03.06.821.04 /3825 05/05/2010 Konu : Tokyo Dünya Çocuk Resimleri Yarışması..VALİLİĞİNE (İl Milî Eğitim Müdürlüğü) Dışişleri

Detaylı

Toki Anadolu Lisesi Müdürlüğü Karaman, Türkiye

Toki Anadolu Lisesi Müdürlüğü Karaman, Türkiye 1. Respect local inhabitants, their customs and traditions; attempt to become acquainted with their culture, enrich your travel experience. As a result, it is more likely that local people will treat you

Detaylı

İSTANBUL KÜLTÜR VE DİL İ S T A N B U L ' U C E T C İ L E K E Ş F E D İ N

İSTANBUL KÜLTÜR VE DİL İ S T A N B U L ' U C E T C İ L E K E Ş F E D İ N İSTANBUL KÜLTÜR VE DİL KAMPI İ S T A N B U L ' U C E T C İ L E K E Ş F E D İ N 2005'den beri PROFESYONEL OLARAK ÇALIŞTIĞIMIZ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK SEKTÖRÜNDE YAŞADIĞINIZ SIKINTILARI BİLİYORUZ CETC olarak

Detaylı

Yarışma Sınavı A ) 60 B ) 80 C ) 90 D ) 110 E ) 120. A ) 4(x + 2) B ) 2(x + 4) C ) 2 + ( x + 4) D ) 2 x + 4 E ) x + 4

Yarışma Sınavı A ) 60 B ) 80 C ) 90 D ) 110 E ) 120. A ) 4(x + 2) B ) 2(x + 4) C ) 2 + ( x + 4) D ) 2 x + 4 E ) x + 4 1 4 The price of a book is first raised by 20 TL, and then by another 30 TL. In both cases, the rate of increment is the same. What is the final price of the book? 60 80 90 110 120 2 3 5 Tim ate four more

Detaylı

National Hydrologic Information Network

National Hydrologic Information Network Seminar on Water Information Systems of Turkey & EMWIS 15 December 2005 General Directorate of State Hydraulic Works (DSI) Ankara / TURKIYE National Hydrologic Information Network Hamza ÖZGÜLER Person

Detaylı

Do not open the exam until you are told that you may begin.

Do not open the exam until you are told that you may begin. ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR OKAN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ 03.11.2011 MAT 461 Fonksiyonel Analiz I Ara Sınav N. Course ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO İMZA Do not open

Detaylı

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır.

Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. ÖNSÖZ INTRODUCTION Büroseren Mobilya kalite, fonksiyon ve ar-ge ile üretilmiş ürünleri, profesyonel proje desteği ile sunarak sektörde yerini almıştır. Büroseren Mobilyanın eğitim sektöründe temel ilgi

Detaylı

BURGAZADA YAZ KAMPI. Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek.

BURGAZADA YAZ KAMPI. Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek. BURGAZADA YAZ KAMPI Bu yaz sonunda anlatacağım bir maceram olacak. Anlatmaya nasıl mı başlayacağım? BURGAZADA da müthiş bir kampa katıldım, diyerek. Ve sorular birbiri ardına gelirken; Bu kamp ne kampı?

Detaylı

Jci Türkiye 2013 Genel Kurul Ödül Programı En İyi Üye Kazandırma Programı/JCI Nedir? Eğitimi JCI TURKEY Best Local Growth & Development Program

Jci Türkiye 2013 Genel Kurul Ödül Programı En İyi Üye Kazandırma Programı/JCI Nedir? Eğitimi JCI TURKEY Best Local Growth & Development Program Awards Entry Jci Türkiye 2013 Genel Kurul Ödül Programı En İyi Üye Kazandırma Programı/JCI Nedir? Eğitimi JCI TURKEY Best Local Growth & Development Program http://www.jci.cc/eawards2n/print.php?lang_id=1&u=33941

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor.

WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. WINDSURF KAMPI DATca. Hey Sen..! Türkiye nin en iyi windsurf noktalarından biri olan Datça da muhteşem bir tatil seni bekliyor. Muhteşem Akdeniz sularında windsurf yaparken bırakın rüzgâr size yol göstersin.

Detaylı

AKADEMİK ETKİNLİKLER

AKADEMİK ETKİNLİKLER TÜRKÇE ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ANASINIFI EĞİTİM PROGRAMI Okul öncesi eğitim, eğitimin ilk basamağını oluşturur. Sağlıklı ve istenilen davranışlara sahip çocuklar yetiştirmek, onların gelişim özelliklerini

Detaylı

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE Ecole Lémania Fondée en 1908 LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE ULUSLARARASI YAZ KAMPI 2017 14 yaş ve üstü öğrenciler için - Yeni IELTS PROGRAMI / Yoğun İngilizce ve Fransızca Kursları - AKTİVİTELER ECOLE LEMANIA

Detaylı

TÜRKİYE DE BİREYLERİN AVRUPA BİRLİĞİ ÜYELİĞİNE BAKIŞI Attitudes of Individuals towards European Union Membership in Turkey

TÜRKİYE DE BİREYLERİN AVRUPA BİRLİĞİ ÜYELİĞİNE BAKIŞI Attitudes of Individuals towards European Union Membership in Turkey T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET İSTATİSTİK ENSTİTÜSÜ State Institute of Statistics Prime Ministry Republic of Turkey TÜRKİYE DE BİREYLERİN AVRUPA BİRLİĞİ ÜYELİĞİNE BAKIŞI Attitudes of Individuals towards European

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

SCHOOL OF FOREIGN LANGUAGES NEVSEHIR HACI BEKTAS VELI UNIVERSITY ERASMUS EXAM THIRD SECTION

SCHOOL OF FOREIGN LANGUAGES NEVSEHIR HACI BEKTAS VELI UNIVERSITY ERASMUS EXAM THIRD SECTION NEVSEHIR HACI BEKTAS VELI UNIVERSITY ERASMUS EXAM THIRD SECTION 2018-2019 Değerli Öğrenciler, Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından hazırlanan Erasmus Sınavının Üçüncü Basamağına (Konuşma) katılmaktasınız.

Detaylı

İNGİLİZCE DİL KURSU HEDEFLERİNİZE BİZİMLE ULAŞIN M U H A S E B E C İ L E R İ Ç İ N M A R T 2 0 1 3 D Ö N E M İ

İNGİLİZCE DİL KURSU HEDEFLERİNİZE BİZİMLE ULAŞIN M U H A S E B E C İ L E R İ Ç İ N M A R T 2 0 1 3 D Ö N E M İ İŞLETME AĞIRLIKLI İNGİLİZCE DİL KURSU HEDEFLERİNİZE BİZİMLE ULAŞIN M A R T 2 0 1 3 D Ö N E M İ Değerli Üyelerimiz ve Stajyerlerimiz, İngilizce, uluslararası ilişkiler,medya, (reklamcılık, radyo yayınları,filmler,

Detaylı

2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI

2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI 2017 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ DOSYASI EK-1 2017 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ Etkinliğin adı Tarih Değerlendirme 1 Tesise giriş yapan ilk misafir

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

Özel Koşullar Requirements & Explanations Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği

Özel Koşullar Requirements & Explanations Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Faculty of Education Teacher Training in Sciences İlköğretim Matematik Öğretmenliği Teacher Training in Mathematics at Primary School Level Rehberlik ve Psikolojik

Detaylı

Üyelerimizi; "anlıyorum konuşamıyorum", "konuşabiliyorum", "akıcı konuşabiliyorum" şeklinde üçe ayırıyoruz.

Üyelerimizi; anlıyorum konuşamıyorum, konuşabiliyorum, akıcı konuşabiliyorum şeklinde üçe ayırıyoruz. English Spoken Cafe sosyal bir ortamda, ana dilini konuşan yabancı ekip arkadaşlarımız eşliğinde konuşarak, İngilizcenizi yurt dışında yaşıyormuş gibi geliştirebileceğiniz ve İngilizce öğretmenleri tarafından

Detaylı

Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 9 SBS PRACTICE TEST 9

Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 9 SBS PRACTICE TEST 9 Grade 8 / SBS PRACTICE TEST Test Number 9 SBS PRACTICE TEST 9 1.-5. sorularda konuşma balonlarında boş bırakılan yerlere uygun düşen sözcük ya da ifadeyi bulunuz. 3. We can t go out today it s raining

Detaylı

Lesson 72: Present Perfect Simple. Ders 72: Yakın Geçmiş Zaman

Lesson 72: Present Perfect Simple. Ders 72: Yakın Geçmiş Zaman Lesson 72: Present Perfect Simple Ders 72: Yakın Geçmiş Zaman Reading (Okuma) I have been to that cinema before. (Daha önce o sinemaya gittim.) He has studied English. (İngilizce eğ itimi aldı.) They have

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking

Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking Quarterly Statistics by Banks, Employees and Branches in Banking E September 2018 E Report Code: DE13 November 2018 Contents Page No. Number of Banks... Number of Employees. Bank Employees by Gender and

Detaylı

DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı

DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı Bu yaz çocuğunuzun IQ sunun %13* artmasını ister misiniz? Üstelik eğlenirken, spor yaparken, unutulmaz dostluklar edinirken, genel kültürünü ve tarih bilgisini geliştirirken...

Detaylı

İngilizce de selamlaşma maksatlı kullanılabilecek pek çok yapı vardır. Bunlar Türkçeleri ile beraber aşağıda verilmektedir:

İngilizce de selamlaşma maksatlı kullanılabilecek pek çok yapı vardır. Bunlar Türkçeleri ile beraber aşağıda verilmektedir: İngilizce de selamlaşma maksatlı kullanılabilecek pek çok yapı vardır. Bunlar Türkçeleri ile beraber aşağıda verilmektedir: Informal Greetings (Gayri Resmi selamlaşmalar) - Hi. (Merhaba) -Hello. (Merhaba)

Detaylı

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır.

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır. HER ŞEY DAHİL PROGRAMI LONDRA» Dönemler ve Ücretler: 3 Hafta - 2190 6 Hafta - 2890 10 Hafta - 3890» Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

Facebook. 1. Grup ve Sayfalar. Facebook ta birçok grup ve sayfa üzerinden İngilizce öğrenen kişilerle iletişime geçebilir ve

Facebook. 1. Grup ve Sayfalar. Facebook ta birçok grup ve sayfa üzerinden İngilizce öğrenen kişilerle iletişime geçebilir ve Hayatın hemen hemen her alanında bir şekilde karşımıza çıkan Facebook ve Twitter, İngilizce öğrenmek için iyi bir araç olabilir mi? İngilizce eğitimi uzun ve önemli bir süreçtir. Genelde ilkokul çağlarında

Detaylı