promes ELEKTRİK TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "promes ELEKTRİK TAAHHÜT LTD. ŞTİ."

Transkript

1 promes AG ve OG Elektrik Tesisatları AG, OG, Kumanda ve Kompanzasyon Pano İmalatı OG Altyapı ve Trafo Merkez Kurulumu Zayıf Akım Sistemleri Elektrik Malzeme Pazarlama Proje, Tasarım, Danışmanlık

2 promes Hakkımızda Promes Elektrik Taahhüt Ltd. Şti. Promes Elektrik Türkiye ve Yurt dışında, Elektrik pano, taahhüt ve projelendirme konusunda, en yaygın ve en geniş tecrübesi olan firmaların başında gelmektedir. Promes Elektrik, her çeşit yapıların elektrik kuvvetli ve zayıf akım iç tesisatlarının yapımı, orta gerilim elektrik tesisat ve trafo merkezleri kurulumu, hava ve yer altı alektrik ve telekom, uydu TV, fiberoptik şebekelerinin imalatı ve proje çizimleri konusunda; uzman mühendis ve geniş imalat kadrolarıyla, yurt içi ve yurt dışında, anahtar teslimi projeleriyle hizmet vermektedir. Promes Elektrik olarak, elektrik kuvvetli ve zayıf akım, proje ve anahtar teslim taahhüt hizmeti verdiğimiz yapılar arasında; endüstri ve sanayi Tesisleri, tekstil fabrikaları, otomotiv yan sanayi üretim tesisleri, gıda üretim tesisleri, yüksek katlı binalar, iş ve alışveriş merkezleri, toplu konutlar, hipermarket ve antrepolar bulunmaktadır. Kalite Politikamız Promes Elektrik için kalite müşterilerin hizmetten ve üründen beklediği performansın fiyat, maliyet, zaman gibi bileşenler açısından optimum tatminidir. Promes Elektrik de KALİTE tüm çalışanların dengeli olarak paylaştığı sorumluluktur. Kalite hedeflerimiz işveren istekleri ile şekillenir. Şirketimizde Kalite Yönetim Sistemi kusursuz hizmet ve ürün üretimine ulaşma çabasıdır. Şirketimiz için kalite, ulaşılan ve korunan bir düzey değil, koşullara göre yenilenen ve geliştirilen bir hedeftir. Çalışanların memnuniyeti, eğitimli olmaları ve katılımları başarımızı arttıracaktır. Yeni hizmet ve ürün çalışmaları ile teknolojiyi yakından takip ederek sektördeki yerimizin sürekliliği sağlanarak pazar payımız arttırılacaktır. Kalite şirketimizin ve bizlerin geleceğinin güvencesi olacaktır.

3 Hakkımızda promes Vizyonumuz Elektrik ve enerji taahhüt işlerinde ve pano imalatında kalitesi yüksek projeler ve ürünler geliştirmek ve çalışma arzusu duyulan bir şirket olmak. Misyonumuz Elektrik ve enerji taahhüt çalışmalarını, pano imalat faaliyetlerini yerine getirirken ülkemiz, toplumumuz, müşterilerimiz ve çalışanlarımız için değer yaratan bir kuruluş olmak. İnsan Kaynakları Politikamız İşe Göre Eleman İstihdamı ve Fırsat Eşitliği çalışanların yönetiminde temel prensiplerimizdir. Bu prensipler ışığında Promes Elektrik in vizyonuna ulaştıracak, şirket kültürümüzü yansıtan, hedeflerle çalışan, motivasyonu, performansı ve sürekli eğitim ile donatısı yüksek Promes Elektrik in Çalışanları Takımı olmayı hedefliyoruz Ana Stratejiler Şirketin bütününde kalite anlayışını geliştirmek. Verimlilik ve kapasite kullanımını arttırmak. İşveren ve müşteri memnuniyetini ve Promes Elektrik in tanınırlığını arttırmak, iletişimi geliştirmek. Eğitim faaliyetlerine ağırlık vermek. Araştırma geliştirme çalışmalarına ağırlık vermek. Bilgi yönetimi ve bilgi paylaşımını sağlamak. Hizmet,ürün ve yönetim konularında en son teknik ve yöntemleri öğrenip uygulayarak çağı yakalamak. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemini, uygulamak, geliştirmek. İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı konularında yapısal gerekleri yerine getirmek. İşveren kurumlara ve müşterilere verdiğimiz taahhüdü mutlaka yerine getirerek Güvenilir firma olmak. İstikrarlı büyümeyi sağlamak. Çevreye karşı duyarlı olmak.

4 promes Taahhüt Kuvvetli Akım Elektrik Tesisatları Her çeşit yapıların Elektrik iç tesisatlarının yapılmasında, EMO, TEDAŞ ve Elektrik İç Tesisat Yönetmeliklerine ve Uluslar arası Kalite normlarına uygun imalat yapılmaktadır. İmalata yönelik Uygulama, Rezervasyon ve Asbuilt projeleri tarafımızdan çizilmekte olup; en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, Anahtar teslimi projeler ile, Kuvvetli Akım ve Aydınlatma Tesisatlarında sorunsuz hizmet vermekteyiz. Alçak gerilim enerji dağıtımı Elektrik tesis ve tesisatlarının kurulması ve taahhütlerinin yapılması. Her çeşit yapıların elektrik iç tesisatlarının Alçak ve Orta gerilimli elektrik şebekelerinin ve trafo merkezlerinin onaylı projelerine uygun olacak şekilde istenilen taahhütlerinin ve tesislerinin yapılması. OG Tesisatı, Trafo Merkezi Kurulumu, OG Modüler Hücre montajı Firmamız orta gerilim konusunda oldukça fazla bilgi birikimine sahiptir. Tesisin kurulması aşamasında gerekli her türlü fizibilite veya belirlenen proje üzerinden yola çıkarak, yer altı ve üstü enerji nakliyle birlikte Trasformatör merkezlerinin kurulumu yapılır. Ayrıca Transformatör merkezi içerisindeki Hücre Montajlarının, bağlantı nokta ve ayarlarının titiz ve gereken şartlara uygun olarak yapılmasına özen gösterilir. Promes Elektrik, Orta Gerilim Tesisi kurulması esnasında ve sonrasında çıkabilecek sorunları göz önünde bulundurarak sorunsuz ve güvenilir tesisler kurmayı başarmaktadır.

5 Taahhüt promes AG, OG ve Zayıf Akım Tesisatı AG, OG, Kumanda ve Kompanzasyon Panoları OG Trafo Merkezleri Proje Tasarım ve Çizimi Zayıf Akım Alt ve Üst Yapı İmalatı Genel olarak zayıf akım alt yapı ve üst yapı uygulamalarımız içinde; telekom, yangın alarm ve güvenlik, CCTV, fiber optik tesisatı, görüntülü konuşma, uydu ve kablo TV tesisatı, network ve müzik sistem tesisatları bulunmaktadır. Tüm bu imalatlarımız; anahtar teslim Proje uygulamaları kapsamında tarafımızca yapılmaktadır. Tüm bu zayıf akım tesisatlarının alt yapı uygulamalarında, telekom projeleri, kabul işlemleri, kanal açım, Corroge Boru, menhol imalat ve montajları tarafımızdan yapılmaktadır. Busbar Sistem Uygulamaları Busbarlı Alçak Gerilim enerji dağıtım sistemleri: Endüstri ve Sanayi Tesisleri, Tekstil, Otomotiv, Yüksek katlı binalar, İş ve Alışveriş Merkezleri, Hipermarketler başta olmak üzere; modern, güvenli, kaliteli, süratli ve kolay uygulanabilme, değiştirebilme özellikleri ile (kablo yerine) her alanda kullanılmaktadır. Firmamız Busbar Sistemi uygulamalarında Güçlü Referanslara ve Geniş deneyime sahiptir.

6 promes Taahhüt Trafo merkezleri, OG Hücre Kurulumu, Busbar Sistemleri

7 Taahhüt promes İspanyol Kültür Merkezi Cervantes Enstitü Taksim/İstanbul da İspanya konsolosluğuna bağlı olarak faaliyet gösteren kütür merkezi Cervantes Enstitü nün elektrik, kuvvetli ve zayıf akım taahhüt işleri Promes Elektrik tarafından tamamlandı.

8 promes Taahhüt TOKİ İdealistkent Konutları TOKİ Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kontrolünde; Hakkı Ekşi Gayrimenkul Ltd. Şti. taahhüdünde yapılan İdealist Kent konutları, elektrik alt ve üst yapı taahhüt işleri Promes Elektrik tarafından tamamlandı. Proje kapsamında 960 adet apart daire, 250 adet villa, kapalı yüzme havuzlu sosyal tesis, suni gölet, cami ve 2 adet ilköğretim okulu yapıldı.

9 Taahhüt promes Fenerbahçe Orduevi Konaklama Binası MSB 1. Ordu Komutanlığı Fenerbahçe orduevi personel konaklama binasının elektrik, kuvvetli ve zayıf akım taahhüt işleri Promes Elektrik tarafından tamamlandı. Binanın temel topraklama, kablo tava ve desant imalatları, kuvvetli ve zayıf akım kablo çekimi ve pano montajları kısa sürede bitirildi. Binada 247 adet oda kumanda panosu ve 90 adet çeşitli mekanlarda kuvvetli akım panosu bulunmaktadır.

10 promes Taahhüt Real İstanbul Real İstanbul iş ortaklığı bünyesinde yapılmakda olan Realİstanbul projesinin, tüm elektrik üst ve alt yapı imalatları tarafımızdan yapılmaktadır. Proje 6 blokda 410 konut ve alışveriş merkezi olarak m2 lik bir alanda yapılıyor.

11 Taahhüt promes Ytong A.Ş. Türkiye Bilecik Üretim Tesisleri Ytong A.Ş. ye ait avrupanın en büyük Ytong Bilecik üretim tesislerinin tüm elektrik, üst ve altyapı imalatı, AG ve OG tesisatları, zayıf akım sistemleri tarafımızdan yapıldı.

12 promes Taahhüt İkbal Gıda A.Ş. Afyon Üretim Tesisleri İkbal Gıda A.Ş. Afyon üretim tesislerinin tüm elektrik üst ve alt yapı imalatı tarafımızdan yapıldı. Tesisde 200 kva gücünde 2 adet bina tipi trafo merkezi kuruldu. Ayrıca 2500 kva jeneratör kurularak trafo çıkışı ile otomatik senkronizasyonu sağlandı. Tesisin otomatik paketleme otomasyonu da kuruldu. Ayrıca Türkiye genelinde 6 adet İkbal Gıda Restoran ı yapıldı.

13 Taahhüt promes A Raymond A.Ş. Gebze Fabrikası Otomotiv yedek parça üretiminin önde gelen isimlerinden A Raymond A.Ş. Gebze Taysad organize sanayi bölgesi tesislerinin tüm elektrik alt ve üstyapı imalatı tarafımızca yapıldı. Tesisde 2000 kva gücünde bina tipi trafo merkezi ve 2000 A gücünde busbar uygulaması yapıldı EMT Metal Pres Gebze Fabrikası Fabrikanın tüm elektrik alt ve üst yapı imalatı, 1600 kva lık trafo merkezi ve 600 A lik busbar sistemi kuruldu.

14 promes Taahhüt Atışalanı Lisesi İstanbul İl Özel İdaresi, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından ihalesi yapılan 5900 m2 lik Atışalanı Lisesi nin tüm kuvvetli ve zayıf akım elektrik taahhüt işleri gerçekleştirildi. Projenin kontrolü Prokom Müşavirlik tarafından yapıldı.

15 Taahhüt promes Amiral Vehbi Ziya Dümer Lisesi İstanbul İl Özel İdaresi, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından ihalesi yapılan 5900 m2 lik Atışalanı Lisesi nin tüm kuvvetli ve zayıf akım elektrik taahhüt işleri gerçekleştirildi. Projenin kontrolü Prokom Müşavirlik tarafından yapıldı.

16 promes Taahhüt İbrahim Turhan Lisesi İstanbul İl Özel İdaresi, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından ihalesi yapılan 5300 m2 lik Atışalanı Lisesi nin tüm kuvvetli ve zayıf akım elektrik taahhüt işleri gerçekleştirildi. Projenin kontrolü Prokom Müşavirlik tarafından yapıldı.

17 Taahhüt promes M-Oil Ankara ve Manisa Tesisleri M-Oil ankara tesislerinde, benzin istasyonu, dolum tesisi, restoran ve diğer sosyal tesislerin elektrik taahhüt işleri tarafımızca yapıldı.

18 promes Taahhüt Benzin İstasyonları Petrol Ofisi Bursa Petrol Ofisi Pendik/İstanbul Opet Saba Petrol Pendik/İstanbul Opet Akaryakıt İstasyonu Muratlı/Tekirdağ Opet Akaryakıt İstasyonu Eskişehir Opet Akaryakıt İstasyonu Kepez/Çanakkale Opet Akaryakıt İstasyonu Eskişehir Total Akaryakıt İstasyonu Bandırma Total Akaryakıt İstasyonu Ambarlar-Topkapı/İstanbul

19 Taahhüt promes İş Bankası Aksaray, Adapazarı, Beşyüzevler ve Fulya şubeleri Elektrik alt ve üst yapı taahhüt işleri Promes Elektrik tarafından yapıldı. Garanti Bankası Taksim, Söke ve Bornova Şubeleri Elektrik alt ve üst yapı taahhüt işleri Promes Elektrik, tarafından yapıldı. Fabrikalar Alışveriş Merkezleri

20 promes Taahhüt Bankalar Osmanlı Bankası Çiğli/İzmir Osmanlı Bankası Balıkesir/İzmir Elektrik alt ve üst yapı taahhüt işleri Promes Elektrik tarafından yapılan diğer banka şubeleri Osmanlı Bankası Yeni Sanayi/Ankara Osmanlı Bankası Yeşilköy Serbest Bölge /İstanbul Etibank Bolu Pamukbank Mersin Bankexpres Mecidiyeköy/İstanbul Bankexpres Cağaloğlu/İstanbul Demirbank Eminönü/İstanbul Asya Finans Güneşli/İstanbul Asya Finans Merter/İstanbul Asya Finans Avcılar/İstanbul Oteller Okullar

21 Taahhüt promes Hipermarketler Tansaş, Afyon, Uşak, İzmir/Selçuk, İzmir/Özdere, İstanbul/Ümraniye, İstanbul/Bakırköy, İstanbul/Aksaray şubelerinin Elektrik alt ve üst yapı taahhüt işleri Promes Elektrik tarafından yapıldı.

22 promes AG, OG Pano İmalatı Promes Elektrik, ileri teknolojinin imkanlarını kaliteli malzeme ile birleştirerek, müşterilerilerine uluslararası standartlarda ürün ve hizmet sunmaktadır. AG ve OG Panolar Promes Elektrik, A.G. ve O.G. enerji sistemlerinde kullanılan panoların projelendirilmesi, imalatı, montajı ve kontrolü konusunda, elektrik sektörüne tam ve eksiksiz hizmet vermektedir. Modüler Pano Günümüzde elektrik pano odalarında meydana gelen sürtünmeden dolayı pano bazalarının boyası dökülmektedir. Pano odasını su basması durumunda ise artık yapılacak geriye fazla birşey kalmıyor. Çünkü artık panolarınız paslanmaya başlamıştır. Bunu önlemek için polikarbonat malzemeden yapılan yeni bazalarda panoların bazasının paslanmasının önüne geçilmiştir. Modüler panolarımızı, kullanılacakları yer, işletme koşulları ve müşterilerimizin özel istekleri doğrultusunda dahili veya harici tiplerde, koruma sınıflarını IP67 ye kadar, tamamen galvaniz saç ve elektrostatik toz boya kullanarak istenilen ebat ve renk seçenekleri ile müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz.

23 AG, OG Pano İmalatı promes ArTu Ürün Yelpazemiz ELEKTROTEKNİK A.G. ve O.G. enerji sistemlerinde kullanılan dağıtım, motor kontrol ve kumanda, kompanzasyon, trafo, aydınlatma, şantiye ve sayaç panoları, sıva altı ve sıva üstü tablolar, dapt tipi trafo panoları, ayrıca PC rack kabinler, piyano tipi panolar ve kiosklar ürün yelpazemizi oluşturmaktadır

24 promes Malzeme Elektrik malzemelerinin satışı ve dağıtımı konusunda sektöründe uzman olan Promes Elektrik, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak temel ilkeleri arasındadır çeşit malzeme, 150 kişilik uzman ekip, Bilgi, birikim, tecrübe... Promes Elektrik, dünyanın ve Türkiye nin alanında lider firmalarının distribütörlüklerini alarak, elektrik malzemeleri satışında uzmanlaşmaya yönelmiştir m karelik deposunda çeşit malzemesiyle Türkiye nin ve dünyanın önde gelen markalarının distribütörüdür. Promes Elektrik, anahtar teslim projeleri ile müşterilerine sorun yaşatmadan tedarik hizmeti vermektedir. Gerçekleştirdiği projelerle büyük işlere imza atan Promes Elektrik, sahip olduğu zengin ürün kapasitesi, bilgili ve tecrübeli 150 kişilik uzman ekibi ve tüm Türkiye ye yayılmış bayi ağı ile elektrik sektöründe yerini güçlü bir şekilde almıştır. Promes Elektrik in kısa vadede en büyük hedefi dış ticaret ve satış hacmini en az yurt içi seviyesine ulaştırmaktır.

25 Malzeme promes Her ürün grubunda güçlü markalar ve tedarikçiler ile işbirliği yapmak, ürün ve marka çeşitliliğini, müşteri talepleri ve ihtiyaçlarına göre geliştirerek, rekabet gücünü en üst seviyede tutmak, personelimizin gelişimini eğitim programlarıyla desteklemek ve kalite hedeflerine takım olarak ulaşmak kalite politikamızı oluşturur. Elektrik malzeme çeşitleri; Güç ve Dağıtım Trafoları Orta Gerilim Modüler Hücreleri Alçak Gerilim Şalt Cihazları Dâhili ve Harici Dağıtım, Kontrol, Kumanda, MCC veotomasyon Panoları Bus-Bar Sistemleri Enerji ve Zayıf Akım Kabloları Elektrik Motorları ve Hız Kontrol Cihazları Bağlantı Elemanları ve El Aletleri Elektronik Enerji Sayaçları Paket Şalterler Endüstriyel Tip Röle ve Soketler Kablo Başlıkları ve Ek Mufları Kondansatörler ve Reaktif Güç Röleleri Akım ve Gerilim Transformatörleri Orta Gerilim Ayırıcıları, Sigortalar ve Parafudrlar İzolatörler ve Havai Hat İletkenleri Aydınlatma Armatürleri ve Ampuller Topraklama Malzemeleri Izole Güvenlik Malzemeleri Hız Kontrol Cihazları PLC ve Algılama Ürünleri/Sensörleri ELEKTROTEKNİK

26 promes ISO 9001:2000 Promes Elektrik Taahhüt Limited Şirketi

27 İş Bitirme Belgeleri promes

28 Referanslarımızdan bazıları... promes Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:9 No: 1305 Okmeydanı Şişli / İstanbul Tel : Fax : promes@promesmuhendislik.com.tr

PROJE KATALOĞU

PROJE KATALOĞU PROJE KATALOĞU www.promesmuhendislik.com.tr promes@promesmuhendislik.com.tr 0 212 222 0 333 Hakkımızda Promes Mühendislik, Türkiye ve Yurt dışında, elektrik taahhüt ve projelendirme konusunda, en yaygın

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr

Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Elektrik, inşaat ve altyapı işlerinde tecrübe sunuyoruz. www.notrelektrik.com.tr Adres Ortabayır Mh. Bacadibi Sk. No : 2 / 6 Gültepe / Kağıthane Tel (0212) 264 07 78 Faks (0212) 264 07 78 E-posta info@notrelektrik.com.tr

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

accurate solution for engineering

accurate solution for engineering hakkımızda Şirketimiz 2006 Yılında, Elektrik Sektöründe Danışmanlık, Proje ve Taahhüt konularında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Uluslar arası düzeyde uygulama projeleri geliştirerek, geliştirdiği bu

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları. ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ.

ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları. ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. İçindekiler ELSAN Elektrik Faaliyet Alanımız Çalışma Alanımız Referanslarımız Kabul Tutanakları ELSAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. Adres: Barbaros Mh. Nuhkuyusu Cd. Fevzi Çakmak Sk. No:5 Üsküdar

Detaylı

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri

Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Elektrik Mühendisliğinde Enerji Otomasyon Güç Sistemleri Çözümleri Şirket Profilimiz ÜÇFAZ Mühendislik Elektrik Makine Otomasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2015 yılında Endüstriyel Otomasyon Sektöründe

Detaylı

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE

TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE TEPE OTOMASYON ELEKTRİK MEKANİK MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MÜKEMMELİN İZİNDE HAKKIMIZDA Şirketimiz 2007 yılında Ankara da TEPE MÜHENDİSLİK ELEKTRİK ismi altında şahıs firması

Detaylı

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro TANITIM KATALOĞU Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro Hakkımızda Expert Teknoloji, endüstriyel uygulamalarda yenilikçi ve uzman kadrosuyla ülkemize ve tüm dünyaya hizmet veren yenilikçi bir kuruluştur.

Detaylı

TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI

TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI 1 TOSB TAYSAD ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK BAĞLAMA ESASLARI (TOSB zaman içinde olabilecek mevzuat, karar ve uygulama değişikliklerine göre değişiklik veya yeniden düzenleme yapma hakkını saklı tutar)

Detaylı

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ

Hakkımızda. Biz... VİZYON MİSYON KALİTE POLİTİKAMIZ YÖNETİM TAAHHÜDÜMÜZ Hakkımızda Biz... RESUL Gayrimenkul İnşaat, 1996 yılında kaba ve ince inşaat yapmak amacıyla kurulmuştur. 1996 dan bu yana inşaat taahhüt işleri yapan ve genellikle ana üretici inşaat firmalarıyla çalışan

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE Mühendislik ve Otomasyon Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında Endüstriyel Otomasyon alanında uygun ve pratik

Detaylı

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr mühendislik ve etik HİZMETLERİMİZ Elektrik Taahhüt Proje & Danışmanlık İşletme Sorumluluğu Ölçüm Arıza & Bakım Malzeme Satış ELEKTRİK TAAHHÜT Firmamız, eği mli ve uzman kadrosuyla günümüzün gerek rdiği

Detaylı

AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 30 Yıla yaklaşan deneyim ve tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşıyoruz. Bugüne kadar geçen süreçte birçok projeye çözüm ortağı olduk. Projelendirme

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ

BİZ KİMİZ? VİZYONUMUZ HİZMETLERİMİZ Mühendislik Otomasyon Enerji Otomasyonu Makine Otomasyonu DCS Otomasyonu Proses Otomasyonu Enerji SCADA Sayaç İzleme ve Faturalama Enerji İzleme ve Raporlama Altyapı Tasarımı Pano Projelendirmesi

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU

CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU CANER KARAKULAK ANTALYA CANER MÜHENDİSLİK ELEKTRİK İNŞAAT VE PROJE HİZMETLERİ TANITIM KATALOĞU ÖZGEÇMİŞ 18.04.1974 tarihinde Antalya da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Korkuteli'nde tamamladı. Lise yıllarını

Detaylı

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com

Faaliyetlerimiz. www.emzaenerji.com w w w. e m z a e n e r j i. c o m Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan firmamız kısa zamanda prestijli projelere imza atmış olup uzun vadeli projelerde

Detaylı

Fiyat Listesi 0 (216)

Fiyat Listesi 0 (216) Fiyat Listesi 0 (216) 606 36 48 HAKKIMIZDA Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm;

Detaylı

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK

YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK YEKA MÜHENDİSLİK Elektrik - Elektronik Mühendisi Takım Lideri Yavuz YEŞİLKAYA Vizyonumuz Elektrik plan, proje ve taahhüt işlerinde müşterilerimize karşı oluşturduğumuz güvenilirliği koruyarak

Detaylı

PROMEDA.

PROMEDA. PROMEDA 2016 www.promeda.net Otomasyon Elektromekanik Elektrik Anahtar teslim Otomasyon çözümlerimizle size; elektrik enstelasyonundan karmaşık proje imalatlarına, özel makina otomasyonundan yoğun scada

Detaylı

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır.

Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. - 1 - Şirket Profili Şirketimiz, yirmi yılı aşkın sektör tecrübesiyle 2015 yılında aktif rol almaya başlamıştır. Yurtiçi ve yurtdışı anahtar teslim projelere imza atarak, inşaat ve dekorasyonun yanı sıra

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

Hedef ve İlkelerimiz. Güvenilirlik ve Dürüstlük Müşteri Memnuniyeti Çözüm ve Sonuç Odaklılık Uyum ve İşbirliği Kalite ve Özveri

Hedef ve İlkelerimiz. Güvenilirlik ve Dürüstlük Müşteri Memnuniyeti Çözüm ve Sonuç Odaklılık Uyum ve İşbirliği Kalite ve Özveri Tanıtım Kataloğu İçindekiler Hakkımızda Hedef ve İlkelerimiz Proje ve Danışmanlık Elektrik Taahhüt Organizasyon Şeması Yaptığımız İşler Referanslar İletişim Bilgilerimiz Hakkımızda Dünyada ve ülkemizde

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

Ağır Sanayi Fabrikalarda Toplu Konut,AVM ve Hastanelerde Liman ve Marin Projelerinde

Ağır Sanayi Fabrikalarda Toplu Konut,AVM ve Hastanelerde Liman ve Marin Projelerinde Hakkımızda Panel Kabin Elektrik Sistemleri Firması olarak üretim merkezimiz ve ofis binamız Esenyurt Alkop Sanayi Sitesinde bulunmaktayız. 1994 yılından beri, Endüstriyel Tesislerde, Enerji Santrallerinde

Detaylı

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK.

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK. DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK ------------------------------------------------------------------- duksa MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT DEPARTMANI DUKSA Mühendislik bir tesiste bulunan tüm elektrik

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT. PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ

ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT. PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ Hizmetlerimiz ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ ELEKTRİK MALZEMELERİ ONLINE SATIŞ SİSTEMİ GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET

Detaylı

retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM üşteri memnuniyetini standartlara

retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM üşteri memnuniyetini standartlara mpsystem 01 03 05 HAKKIMIZDA SERTİFİKALAR PROJELENDİRME 1 M Ü 998 yılında pano tasarımı ve üretimi üşteri memnuniyetini standartlara retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM uygunluk

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! Enerjik bir yapı... Küreselleşmeyle birlikte dünya ile çok hızlı bir

Detaylı

www.ozgen.com info@ozgen.com

www.ozgen.com info@ozgen.com Şirketimiz bugüne kadar tamamlamış olduğu Elektrik Santrallarında kaliteli, emniyetli ve hızlı iş üretimi ile işverenlerin takdirini kazanmıştır. Bu broşürde Elektrik Santralları ile ilgili yapmış olduğumuz

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

30 Nisan 2013 PANEX PANO PANEKS PANO. ELEKTRİK PANOLARI ve KABLO TAŞIMA SİSTEMLERİ

30 Nisan 2013 PANEX PANO PANEKS PANO. ELEKTRİK PANOLARI ve KABLO TAŞIMA SİSTEMLERİ 30 Nisan 2013 PANEX PANO R PANEKS PANO R ELEKTRİK PANOLARI ve KABLO TAŞIMA SİSTEMLERİ PANO R ÜRÜN KATALOĞU PANO PANEKS PANO 2010 yılında üretime başlamış olup kısa sürede elektrik panoları ve kablo taşıma

Detaylı

AG - OG - TRAFO - Enerji Nakil Hatları

AG - OG - TRAFO - Enerji Nakil Hatları Misyonumuz Benzersiz ve güvenilir alt yapısı ile teknolojinin günümüze getirdiği yeniliklerden fayda sağlayarak ve doğru iş birlikleri kurarak müşterilerimizin günlük ihtiyaçlarını yenilikçi çözümlerle,

Detaylı

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri 1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / OKÇULAR TEKKESİ PROJESİ 3 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri A.G O.G Kablo Deplase İşleri Komple Taahhüt İşleri Sosyal

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

www.torekselectric.com

www.torekselectric.com www.torekselectric.com HAKKIMIZDA Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm; ürün yelpazesindeki

Detaylı

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt

Olgun Keskin. Tanıtım Dosyası ELEKTRİK. Mühendislik, Proje, Taahhüt ELEKTRİK Tanıtım Dosyası Mühendislik, Proje, Taahhüt 2017 NELER VAR? Hakkımızda (1) Biz Kimiz, Uzmanlığımız (2) Faaliyetlerimiz (3) Tamamlanan ve Devam eden Projeler (4-18) HAKKIMIZDA Elektrik sektöründe

Detaylı

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4

RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 RES ELEKTRIK PROJELENDIRME SÜREÇLERI O Z A N B A S K A N O Z A N. B A S K A N @ K E S I R. C O M. T R + 9 0 ( 5 3 9 ) 7 8 5 9 7 1 4 ÖZET Önbilgi Projelendirmeye Bakış Elektriksel Tasarım Ön-Hazırlık Enterkonnekte

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

Hayal et, Tasarla, Uygula... KTU ... MÜHENDISLIK INSAAT.

Hayal et, Tasarla, Uygula... KTU ... MÜHENDISLIK INSAAT. Hayal et, Tasarla, Uygula...... MÜHENDISLIK INSAAT. Kurumsal Şirket Hakkında Mimarlık-Mühendislik-İnşaat alnında kazanılan 15 yıllık deneyim ile çeşitli projelerde Taşeronluk, Mimarlık, Mühendislik hizmeti

Detaylı

GİRİŞ. Tüm çalışmalarımızda ilke olarak benimsediğimiz değerlerimiz:

GİRİŞ. Tüm çalışmalarımızda ilke olarak benimsediğimiz değerlerimiz: Sanayileşmek, en büyük milli davalarımız arasında yer almaktadır. Çalışması ve yaşaması için ekonomik elemanları memleketimizde mevcut olan büyük, küçük her çeşit sanayii kuracağız ve işleteceğiz. En başta

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU)

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy

Detaylı

Tel/Fax : 0324 233 39 89 GSM : 0533 293 89 50 Camii şerif mah.5207 sk. Yardım iş hanı No;6 Kat 2/20 33070 Web : www.ac-enerji.

Tel/Fax : 0324 233 39 89 GSM : 0533 293 89 50 Camii şerif mah.5207 sk. Yardım iş hanı No;6 Kat 2/20 33070 Web : www.ac-enerji. MERSİN AC ELEKTRİK Mersin AC elektrik, geçen yıllar içinde, kalifiye, tecrübeli ve karar verme yeteneği olan, yüzü aşkın iş gücü ve ekipmanları ile Türkiye de Elektrik, Mekanik, Enstrüman, Otomasyon alanlarında

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER

HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER w w w. e m z a e n e r j i. c o m HAKKIMIZDA FAALİYETLERİMİZ TAMAMLANMIŞ PROJELER DEVAM EDEN PROJELER 3 4 6 43 Yenilikçi ve evrensel bir anlayışla kurulan genç, tecrübeli ve dinamik bir yapıya sahip olan

Detaylı

ETOVERA ETOVERA AMACIMIZ

ETOVERA ETOVERA AMACIMIZ Projelerimiz Hakkımızda Eylül 2013 de mühendislik ve taahhüt sektörünün iki tecrübeli firması ETO ENERJİ A.Ş. ile VERA ELEKTRİK güçlerini ve kaynaklarını birleştirdi ve böylece ETOVERA kuruldu. ETOVERA,

Detaylı

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama

Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Proje Teknik Makine Tasarım,Otomasyon ve Uygulama Firma Profili Bursa / TURKEY -Adres:Üçevler Mah. Ünalp Sok. No:2R/1 Nilüfer/BURSA -GPS: N 40 11 58,1928" E 28 56 19,1976" BURSA -Tel: +90 (224) 443 42

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

ABB YAĞLI TİP DAĞITIM TRANSFORMATÖRLERİ

ABB YAĞLI TİP DAĞITIM TRANSFORMATÖRLERİ ABB YAĞLI TİP TRAFO (28,5-36/0,4kV) ELİT A ABB KURU TİP TRAFO (33/0,4kV) 50 kva 5.200,00 USD 400 kva 12.500,00 EUR 100 kva 6.150,00 USD 630 kva 14.000,00 EUR 160 kva 8.000,00 USD 800 kva 14.750,00 EUR

Detaylı

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BARMAN TEKNİK İNŞAAT ENDÜSTRİSİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 2014 Hakkımızda Uluslararası konsorsiyumlarda inşaat şirketlerinin organizasyonları ile çalışma fırsatı bulan kurucular proje uygulama sahalarında

Detaylı

AK T E L.

AK T E L. AK T E L REFERANSLARIMIZ AK T E L Aktel Elektronik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. faaliyetlerine 1990 yılında başlamış olup kurumsal ve yapısal kimliğini koruyarak çalışmalarını; grafik pano ( video board

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ ~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ KOCAELİ / TÜRKİYE 2013 VİZYONUMUZ YENİ ÜRETİM TEKNOLOJİLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDEREK TAMAMLAYICI ÜRETİM YÖNTEMLERİYLE BERABER, KOMPLE VE OPTİMUM ÇÖZÜM SUNUMLARIYLA TERCİH EDİLEN,

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

Geleceği İnşa Ediyoruz

Geleceği İnşa Ediyoruz Geleceği İnşa Ediyoruz ARD HOLDİNG bünyesinde bulunan ARD İNŞAAT, İnşaat Gayrimenkul ve Yatırım alanında faaliyet göstermektedir. ARD HOLDİNG şirketler grubunun diğer faaliyet alanları arasında Bilişim,

Detaylı

Elpan Teknik. Endüstriyel Elektrik Elektronik. www.elpanteknik.com

Elpan Teknik. Endüstriyel Elektrik Elektronik. www.elpanteknik.com Elpan Teknik Endüstriyel Elektrik Elektronik www.elpanteknik.com İletişim Bilgileri Güzeller Mahallesi İbrahimağa Caddesi No: 140/A Gebze KOCAELİ Tel: 0 (262) 644 02 15 643 08 47 Fax: 0 (262) 643 03 48

Detaylı

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir.

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Taylan Çiçek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU) İnşaat Mühendisliği bölümünden 2002 yılında lisans 2004 yılında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Eskişehir de

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

TOREKS Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti

TOREKS Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti HİZMETLERİMİZ Firmamız, her tesisin kendine özgü işletme ihtiyaçları olduğuna inanmakta ve standart bir çözümden ziyade müşteri odaklı çözümler üretmektedir. Gerçek çözüm; ürün yelpazesindeki çeşitlilik

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

BASIN BÜLTENİ. ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı

BASIN BÜLTENİ. ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı BASIN BÜLTENİ ESİS Enerji 10.Yılını Kutladı İstanbul,23.12.2010; Ana faaliyet konusu Kesintisiz Güç kaynakları olan ESİS Enerji Elektronik A.Ş 10.kuruluş yılını 22 Aralık 2010 tarihinde düzenlediği etkinlikle

Detaylı

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje.

+90 212 276 38 90 info@apsisproje.com. Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye. www.apsisproje. +90 212 276 38 90 info@apsisproje.com Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:118 34445, Sütlüce, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye www.apsisproje.com Hakkımızda 2009 yılında kurulmuş olan Apsis Proje, geniş bilgi birikimine

Detaylı

FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER

FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER FAALİYET GÖSTERİLEN İDARELER MSB İnşaat Emlak ve NATO Güv. Yat. D. Başkanlığı T.C. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlükleri T.C.D.D. DSİ BOTAŞ BELEDİYELER YİD MODELİ İLE YAPILAN PROJELER MİSYONUMUZ

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. MĠSEM EĞĠTĠM ve SEMĠNERLER

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. MĠSEM EĞĠTĠM ve SEMĠNERLER MĠSEM EĞĠTĠM ve SEMĠNERLER MESLEK İÇİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (MİSEM) ÇALIŞMALARIMIZ Günümüzde bilim, teknoloji ve mühendislik uygulama alanlarındaki hızlı gelişim, üretim süreçlerinde varolan bileşenlerin

Detaylı

WHERE TECHNOLOGY MEETS TRADITION

WHERE TECHNOLOGY MEETS TRADITION WHERE TECHNOLOGY MEETS TRADITION 1922 yılından bu yana pazarın liderlerinden biri LOVATO Electric 1922 yılında Bergamo'da kurulmuştur. Şirketin endüstriyel serüveni yaklaşık olarak yüz yıllık geçmişe sahiptir:

Detaylı

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU GÜVENLİK ŞİRKETLER GRUBU IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI 5188 Sayılı Kanun Kapsamında Elemanlı Özel güvenlik Hizmetleri Koruma ve VIP Koruma Hizmetleri Güvenliğe Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Risk

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

panel elektro Enerji - nükleer tesisler, rüzgar santralleri 19 network dağıtım merkezleri Otomatik tüp dolum ve lojistik otomasyonu

panel elektro Enerji - nükleer tesisler, rüzgar santralleri 19 network dağıtım merkezleri Otomatik tüp dolum ve lojistik otomasyonu panel elektro 1983 yılında İstanbul da kurulan panel elektro sanayi ve ticaret a.ş., Türkiye elektrik pazarının öncü elektrik panel üreticisidir. Üretimine sürekli gelişen ve genişleyen ürün yelpazesiyle

Detaylı

Türkiye de ABB Genel bir bakış

Türkiye de ABB Genel bir bakış Türkiye de ABB Genel bir bakış ABB Grubu Güç ve otomasyon teknolojilerinde global lider ~150,000 Çalışan sayısı $ 42 milyar gelirler (2013) Faaliyet gösterdiği +100 ülkeler Kuruluş 1988 İsviçre (BBC, 1891)

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success

Kurumsal Tanıtım. We are working for your success Kurumsal Tanıtım We are working for your success Kurumsal Kurumsal Firmamız 1955 yılından bu yana Elektrik ve Aydınlatma sektöründe faaliyet göstermektedir. Kurucumuz Orhan KURTULUŞ kentimizin ve sektörümüzün

Detaylı

BİZİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ!

BİZİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ! BİZİ NEDEN TERCİH ETMELİSİNİZ! Elektrik mühendislik eğitimimizi, Solar Elektrik teknolojisinin ve GES kurulumunun dünyada en ileri olduğu ülkede, yani Almanya da tamamladık. Bu iş kesinlikle bir mühendislik

Detaylı