Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır."

Transkript

1 ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN TEMMUZ/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi bağlantı başvurusu için verilmiş olan bilgi ve belgeler ön değerlendirme kapsamında değerlendirmeye alınmış olup, eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olan başvuru sahipleri, eksiklikleri on iş günü içerisinde tamamlaması gerekmektedir. Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olan başvurular için, eksikliklerin on iş günü içerisinde tamamlanmaması durumunda, ilgili mevzuat gereği başvuru reddedilecektir. Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. Sıra No BaĢvuru No BaĢvuru Sahibi Üretim Tesisi Adresi Kurulu Güç (kw) Kaynak Türü Ön Değerlendirme Sonucu Venüsges Elektrik Ür. A.Ş Sunges Elektrik Ür. A.Ş Soleges Elektrik Ür. A.Ş Venüsges Elektrik Ür. A.Ş Sunges Elektrik Ür. A.Ş Soleges Elektrik Ür. A.Ş Namges Enerji Üretim A.Ş. Niğde İli Bor İlçesi Badak Köyü Çanak Mevkii 126 Ada 8 Niğde İli Bor İlçesi Badak Köyü Çanak Mevkii 126 Ada 8 Niğde İli Bor İlçesi Badak Köyü Çanak Mevkii 126 Ada 8 Niğde İli Bor İlçesi Badak Köyü Çanak Mevkii 126 Ada 9 Niğde İli Bor İlçesi Badak Köyü Çanak Mevkii 126 Ada 7 Niğde İli Bor İlçesi Badak Köyü Çanak Mevkii 126 Ada Ada 36 Aynı Tüketim tesisine 2 MW (2 adet) başvuru yapılmıştır. Aynı Tüketim tesisine 2 MW (2 adet) başvuru yapılmıştır. Aynı Tüketim tesisine 2 MW (2 adet) başvuru yapılmıştır. Aynı Tüketim tesisine 2 MW (2 adet) başvuru yapılmıştır. Aynı Tüketim tesisine 2 MW (2 adet) başvuru yapılmıştır. Aynı Tüketim tesisine 2 MW (2 adet) başvuru yapılmıştır. Başvuru bedeli dekontu, nolu başvuruda mükerrer olarak kullanılmıştır.

2 Serges Enerji Üretim A.Ş Serges Enerji Üretim A.Ş Namges Enerji Üretim A.Ş Cem Emre Değer Andaş Yemekcilik Mobilya Tem. Hiz. Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti Mcr İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti Zeynep Güneş En.Tar.Gıda İnş.San. Ve Kaan Solar En.Tar.Gıda İnş.San.Ve 101 Ada Ada Ada 36 Konya İli Sarayönü İlçesi Gözlü Köyü Tekneçukuru Mevkii 2631 Niğde İli Bor İlçesi Kayıyolu Köfterlik Mahallesi Kayıköprüsü Mevkii 174 Ada 87 Niğde İli Bor İlçesi Kayıyolu Köfterlik Mahallesi Kayıköprüsü Mevkii 174 Ada 87 Yeşildere Köyü Yalnızdağ Mevkii 4475 Yeşildere Köyü Kulaca Mevkii 4571 Başvuru bedeli dekontu, nolu başvuruda mükerrer olarak kullanılmıştır. Başvuru bedeli dekontu, nolu başvuruda mükerrer olarak kullanılmıştır. Başvuru bedeli dekontu, nolu başvuruda mükerrer olarak kullanılmıştır. EK-1 Başvuru formunda belirtilen koordinatlar uygun formatta verilmemiştir. EK-1 Başvuru formunda belirtilen koordinatlar uygun formatta verilmemiştir. EK-1 Başvuru formunda belirtilen koordinatlar uygun formatta verilmemiştir. uyuşmamaktadır. Tapu ve imza sirküleri asılları görülmemiştir. Kira sirküleri ile uyuşmamaktadır. Tarım yazısı imzasız olduğu için geçersizdir. uyuşmamaktadır. Tapu, imza sirküleri asılları görülmemiştir. Kira sirküleri ile uyuşmamaktadır. Tarım yazısı imzasız olduğu için geçersizdir..

3 Gözbaşı En.Tar.Gıda İnş.San.Ve Çakır Solar Tar.Gıda İnş.San.Ve Barış Solar Enerji Tarım Gıda İnş. San. Ve Tunahan Solar En.Tar.Gıda İnş.San.Ve Yeşildere Köyü Kulaca Mevkii 4510 Yeşildere Köyü Kulaca Mevkii 4510 Yeşildere Köyü Kulaca Mevkii 4510 Yeşildere Köyü Kulaca Mevkii uyuşmamaktadır. Tapu, kira sözleşmesi ve imza sirküleri asılları görülmemiştir. Kira sözleşmesinde kiralanan kısmı gösteren ek bulunmamaktadır. Kira sirküleri ile uyuşmamaktadır. Tarım yazısı bulunmamaktadır. uyuşmamaktadır. Tapu, kira sözleşmesi ve imza sirküleri asılları görülmemiştir. Kira sözleşmesinde kiralanan kısmı gösteren ek bulunmamaktadır. Kira sirküleri ile uyuşmamaktadır. Tarım yazısı bulunmamaktadır. uyuşmamaktadır. Tapu, kira sözleşmesi ve imza sirküleri asılları görülmemiştir. Kira sözleşmesinde kiralanan kısmı gösteren ek bulunmamaktadır. Kira sirküleri ile uyuşmamaktadır. Tarım yazısı bulunmamaktadır. Tarım ile ilgili yazı imzalı olmadığı için geçersizdir.

4 Yıldırım Solar Enerji Turz. Tarım Gıda İnş. San. Ve Melis Solar Enerji Turz. Tarım Gıda İnş. San. Ve Ceran En.Tur.Tar.Gıda İnş.San.Ve 4481 uyuşmamaktadır. Tapu, kira sözleşmesi ve imza sirküleri asılları görülmemiştir. Kira sözleşmesindeki tarafların imzası imza sirküleri ile uyuşmamaktadır. Tarım yazısı imzasız olduğu için geçersizdir. Yol Mevkii 1647 Yol Mevkii 1647 Yol Mevkii 1647 uyuşmamaktadır. Tapu, kira sözleşmesi, imza sirküleri ve imza beyanları asılları görülmemiştir. Kira sözleşmesinde kiralanan kısmı gösteren ek bulunmamaktadır. Kira sözleşmesindeki tarafların imzası imza sirküleri ile uyuşmamaktadır. Tarım ve ÇED ile ilgili yazılar bulunmamaktadır. uyuşmamaktadır. Tapu, kira sözleşmesi, imza sirküleri ve imza beyanları asılları görülmemiştir. Kira sözleşmesinde kiralanan kısmı gösteren ek bulunmamaktadır. Kira sözleşmesindeki tarafların imzası imza sirküleri ile uyuşmamaktadır. ÇED ile ilgili yazı bulunmamaktadır. Tarım ile ilgili yazı imzalı olmadığı için geçersizdir.

5 Emin Enerji Turizm Tarım Gıda İnş. San. Ve Semiha Enerji Turz. Tarım Gıda İnş. San. Ve Riza Şen Elk.İnş.Nak.Tar.Hay.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Yol Mevkii 1647 Yol Mevkii 1647 Konya İli Meram İlçesi Karahüyük Köyü Çakıl Mevkii Ada 3 uyuşmamaktadır. Tapu, kira sözleşmesi, imza sirküleri ve imza beyanları asılları görülmemiştir. Kira sözleşmesinde kiralanan kısmı gösteren ek bulunmamaktadır. Kira sözleşmesindeki tarafların imzası imza sirküleri ile uyuşmamaktadır. Tarım ve ÇED ile ilgili yazılar bulunmamaktadır. uyuşmamaktadır. Tapu, kira sözleşmesi, imza sirküleri ve imza beyannamelerinin asılları görülmemiştir. Kira sözleşmesinde kiralanan kısmı gösteren ek bulunmamaktadır. Kira sirküleri ile uyuşmamaktadır. Tarım ve ÇED ile ilgili yazılar bulunmamaktadır. uyuşmamaktadır. Tapu, kira sözleşmesi, imza sirküleri ve imza beyannamelerinin asılları görülmemiştir. Kira sözleşmesinde kiralanan kısmı gösteren ek bulunmamaktadır. Kira sirküleri ile uyuşmamaktadır. Tarım ve ÇED ile ilgili yazılar bulunmamaktadır. Kira sözleşmesinde kiraya veren adına vekaleten imzalayan kişinin imza beyannamesi bulunmamaktadır.

6 Sures Enerji Üretim A.Ş Arsu Enerji Üretim Dağ. Paz. San. Tic. Ltd. Şti Ada Güneş Enerji İnş. İth. İhr. A.Ş Başaran Entegro Gıda San. Ve Y Enerji Tar.Gıda İnş.San. Ve Tic. Ltd.Şti. Çağ Güneş Enerji Gıda Tar.San. Ve Tic. Ltd. Şti. Akada Enerji Tar.Gıda İnş.San. Ve Tic. Ltd.Şti. Nevşehir İli Avanos İlçesi Yeni Mahalle Beşağıl Mevkii 431 Ada 47 Niğde İli Merkez İlçesi Hıdırlık Mh. 55 Ada 5 Yol Mevkii 1663 Karaman İli Ayrancı İlçesi Dokuzyol Köyü Yukarı Göçer Mevkii 939 Yol Mevkii 1663 Yol Mevkii 1663 Yol Mevkii 1663 Kira sözleşmesinde kiraya veren kişi ile kiralanan arazi mülkiyet sahibi farklı kişilerdir. Kira sözleşmesinde kiralanan arazi bilgileri daksil ile düzeltildiğinden dolayı geçersizdir. Kira sözleşmesinin aslı görülmemiştir. 900 Güneş 800 Güneş Olumlu Tapu ve imza sirküleri asılları görülmemiştir. Kira sözleşmesinde kiralanan kısmı gösteren ek bulunmamaktadır. Tarım yazısı imzasız olduğu için geçersizdir. Tarım yazısı incelendiğinde, arazinin yanlızca 1,8036 hektarlık kısmına güneş santrali kurulabileceği ifadesi bulunması ve aynı arazide mevcut 2 adet başvuru bulunması gerekçesiyle başvuru olumsuz olarak değerlendirlmiştir. Tarım yazısı incelendiğinde, arazinin yanlızca 1,8036 hektarlık kısmına güneş santrali kurulabileceği ifadesi bulunması ve aynı arazide mevcut 2 adet başvuru bulunması gerekçesiyle başvuru olumsuz olarak değerlendirlmiştir. Tarım yazısı incelendiğinde, arazinin yanlızca 1,8036 hektarlık kısmına güneş santrali kurulabileceği ifadesi bulunması ve aynı arazide mevcut 2 adet başvuru bulunması gerekçesiyle başvuru olumsuz olarak değerlendirlmiştir. Tarım yazısı incelendiğinde, arazinin yanlızca 1,8036 hektarlık kısmına güneş santrali kurulabileceği ifadesi bulunması ve aynı arazide mevcut 2 adet başvuru bulunması gerekçesiyle başvuru olumsuz olarak değerlendirlmiştir.

7 Erges Enerji Üretim A.Ş Erges Enerji Üretim A.Ş Saylam En.Ür.Tur.İnş.Taah.San. Ve Tic. Ltd. Şti. Saylam En.Ür.Tur.İnş.Taah.San. Ve Tic. Ltd. Şti Erges Enerji Üretim A.Ş Erges Enerji Üretim A.Ş Denres Enerji Üretim A.Ş Denres Enerji Üretim A.Ş Denres Enerji Üretim A.Ş Denres Enerji Üretim A.Ş Aksaray Solar Enerji İnşaat Otomotiv A.Ş Nortan Enerji A.Ş Yapılcanlar Turizm Petrol Nak. Gıda Hay.San. Ve Tic. Ltd. Şti. 101 Ada Ada 37 Konya İli Derebucak İlçesi Tepearası Köyü Güvercinlik Mevkii 115 Ada 38 Konya İli Derebucak İlçesi Tepearası Köyü Güvercinlik Mevkii 115 Ada Ada Ada Ada Ada Ada Ada 37 Köyü Aşağıkarabaydın Mevkii 2262 Köyü Aşağıkarabaydın Mevkii 2262 Aksaray İli Merkez İlçesi Taşpınar/Erenler Mahallesi 450 Güneş Olumlu 450 Güneş Olumlu Tüketim tesisi başvuru sahibi adına kayıtlı değildir.

8 Yapılcanlar Turizm Petrol Nak. Gıda Hay.San. Ve Tic. Ltd. Şti. Yapılcanlar Turizm Petrol Nak. Gıda Hay.San. Ve Tic. Ltd. Şti. Aksaray Solar Enerji İnşaat Otomotiv A.Ş. Altı Güneş Enerjisi Ür.San. Ve Tic. A.Ş. Yedi Güneş Enerjisi Ür.San. Ve Sekiz Güneş Enerjisi Ür.San. Ve Dokuz Güneş Enerjisi Ür.San. Ve Nortan Enerji A.Ş Alaiddin Ercan Abuzer Çelik Yamaner İnş.Mim.Peyzaj San.Tic. Ltd. Şti Abdulkadir Çelik Köyönü Mevkii 323 Ada 1 Aksaray İli Merkez İlçesi Taşpınar/Erenler Mahallesi Köyönü Mevkii 323 Ada 1 Aksaray İli Merkez İlçesi Taşpınar/Erenler Mahallesi Köyönü Mevkii 323 Ada 1 Köyü Tekebuyduran Mevkii 996 Aksaray İli Merkez İlçesi İncesu Köyü Kombina Mevkii 1239 Aksaray İli Merkez İlçesi İncesu Köyü Kombina Mevkii 1239 Aksaray İli Merkez İlçesi İncesu Köyü Kombina Mevkii 1239 Aksaray İli Merkez İlçesi İncesu Köyü Kombina Mevkii 1239 Köyü Tekebuyduran Mevkii 996 Köyü Amaratişletmesi Mevkii 2054 Köyü Amaratişletmesi Mevkii 2054 Köyü Amaratişletmesi Mevkii 2054 Köyü Amaratişletmesi Mevkii Abdurrahman Çelik

9 Köyü Amaratişletmesi Mevkii Ceren Elk.En.Ür.Dağ.Paz.San.Tic.Ltd.Şti. Akçaşehir Köyü 458 Ada 2 Konya İli Altınekin İlçesi Ölmez Rameks Turizm Seyahat A.Ş. Mahallesi Celkuyusu Mevkii Güneş Olumlu Ada Selçuker Gayrimenkul Yat. A.Ş. Konya İli Altınekin İlçesi Ölmez Mahallesi Tıngır Mevkii 233 Ada 250 Güneş Olumlu Rameks Turizm Seyahat A.Ş. Konya İli Altınekin İlçesi Ölmez Mahallesi Tıngır Mevkii 233 Ada 90 Güneş Olumlu Necipoğlu Enerji İnşaat Otomotiv Köyü Tekebuyduran Mevkii 996 A.Ş Yıldız Solar En.Ür. A.Ş. Köyü Tekebuyduran Mevkii Mavideniz İnş.Taah.Gıda Niğde İli Merkez İlçesi Hıdırlık Mh. Tar.Mdn.San.Tic.Ltd.Şti. 55 Ada Çağ Enerji Harita İnş.Dan.Ltd.Şti. Niğde İli Merkez İlçesi Hıdırlık Mh. 55 Ada Ceren Niğde İli Merkez İlçesi Hıdırlık Mh. Elk.En.Ür.Dağ.Paz.San.Tic.Ltd.Şti. 55 Ada Konya Grup Toptan Gıda Niğde İli Merkez İlçesi Hıdırlık Mh. Oto.Pet.Tur.Tic.San.Ltd.Şti. 55 Ada Doğru-İş Bak. Züc. Lkt. Pet. Hır. Niğde İli Merkez İlçesi Hıdırlık Mh. Pet. San. Tic. Ltd. Şti. 55 Ada Ada Harita Müh. Eml. Ve İnş. San. Niğde İli Merkez İlçesi Hıdırlık Mh. Tic. Ltd. Şti. 55 Ada Nermin Ali Konya İli Çumra İlçesi Apa Köyü Ovacık Mevkii 179 Ada Tuba Ali Konya İli Çumra İlçesi Apa Köyü Yıkıkağıl Mevkii 184 Ada Fuat Ali Konya İli Çumra İlçesi Apa Köyü Ovacık Mevkii 179 Ada Akpanel Enerji A.Ş.

10 Köyü Tekebuyduran Mevkii Aypanel En.İnş.İth.İhr. A.Ş. Köyü Delihalil Mevkii Bilecik Elektrik Üretim A.Ş. Konya İli Karatay İlçesi Obruk Köyü Obruk Yolu Mevkii Ökten Elektrik Üretim A.Ş. Konya İli Karatay İlçesi Obruk Köyü Obruk Yolu Mevkii Tomris Elektrik Üretim A.Ş. Konya İli Karatay İlçesi Obruk Köyü Obruk Yolu Mevkii Sengün Elektrik Üretim A.Ş. Konya İli Karatay İlçesi Obruk Köyü Obruk Yolu Mevkii Omega Enerji Ve Yatırım A.Ş. Konya İli Karatay İlçesi Acıdort Köyü Keşlik Mevkii Omega Enerji Ve Yatırım A.Ş. Konya İli Karatay İlçesi Acıdort Köyü Keşlik Mevkii Omega Enerji Ve Yatırım A.Ş. Konya İli Karatay İlçesi Acıdort Köyü Keşlik Mevkii Omega Enerji Ve Yatırım A.Ş. Konya İli Karatay İlçesi Acıdort Köyü Keşlik Mevkii Omega Enerji Ve Yatırım A.Ş. Konya İli Karatay İlçesi Acıdort Köyü Keşlik Mevkii Konya İli Selçuklu İlçesi Bağrıkurt Oruç Mimarlık Müh. Jeotermal Köyü Sakarnama Eskiköy Mevkii En.Tar.Tur.San.Tic. Ltd. Şti Güneş Olumlu Güneşyüzü En.Ür.Dan.San.Ve Çoğlu Tic.A.Ş. Köyü 374 Ada Doğan Oksijen Gaz Ve Demir Konya İli Selçuklu İlçesi Dikilitaş Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Mah Ada 4 29,1 Güneş Olumlu Günyüzü En.Ür.Dan.San.Ve Çoğlu Tic.A.Ş. Köyü 374 Ada Dara Güneş Çoğlu Köyü 374 Ada İzzet Seferbeyoğlu Çoğlu

11 Günres Dan.En.Ür.San.Ve Tic.Ltd.Şti Çağ Enerji Harita İnş.Dan.Ltd.Şti Mepa Güneş Enerji Sis. San. Tic. A.Ş. Engolde Güneş Enerji Sis. San. Tic. Ve A.Ş. Enprom Enerji Elektrik Üretim Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti. Duydu Enerji Elektrik Üretim Paz. San. Tic. Ltd. Şti Mayges Enerji Üretim A.Ş Namres Enerji Üretim A.Ş Florya Enerji San. Tic. Ltd. Şti Renavel Enerji Üretim A.Ş Renavel Enerji Üretim A.Ş Sures Enerji Üretim A.Ş Tiriton Enerji Üretim A.Ş Artemis Enerji Üretim A.Ş Levent Uçar Köyü 374 Ada 10 Çoğlu Köyü 374 Ada 10 Akçaşehir Köyü 458 Ada 2 Niğde İli Merkez İlçesi Aktaş Köyü Kurtbeli Mevkii 2280 Niğde İli Merkez İlçesi Aktaş Köyü Kurtbeli Mevkii 2280 Niğde İli Merkez İlçesi Çavdarlı Köyü Yapılıgöl Mevkii 1607 Niğde İli Merkez İlçesi Çavdarlı Köyü Yapılıgöl Mevkii Ada 36 Nevşehir İli Avanos İlçesi Yeni Mahalle 431 Ada 17 Nevşehir İli Avanos İlçesi Yeni Mahalle Beşağıl Mevkii 417 Ada 4 Nevşehir İli Avanos İlçesi Yeni Mahalle Beşağıl Mevkii 431 Ada Nevşehir İli Avanos İlçesi Yeni Mahalle Beşağıl Mevkii 431 Ada 20 Nevşehir İli Avanos İlçesi Yeni Mahalle Beşağıl Mevkii 431 Ada 18 Niğde İli Çamardı İlçesi Bademdere Köyü Koyak Mevkii Niğde İli Çamardı İlçesi Bademdere Köyü Koyak Mevkii 1420 Nevşehir İli Hacıbektaş İlçesi Köşektaş Köyü Acı Mevkii Güneş Olumlu

12 Nevşehir Belediyesi Arınna 1 Enerji Üretim A.Ş Arınna 2 Enerji Üretim A.Ş Arınna 4 Enerji Ür. A.Ş Arınna 3 Enerji Üretim A.Ş Özener Güneş Enerji Sis. San. Tic. Ve A.Ş. Mey Alkollü İçkiler San. Ve Tic. A.Ş. Ada 39 Nevşehir İli Merkez İlçesi Nar Köyü Burgaz Mevkii 6723 Karaman İli Ayrancı İlçesi Hüyükburun Köyü Balas Mevkii 124 Ada 9 Karaman İli Ayrancı İlçesi Hüyükburun Köyü Balas Mevkii 124 Ada 9 Karaman İli Ayrancı İlçesi Hüyükburun Köyü Balas Mevkii 124 Ada 9 Karaman İli Ayrancı İlçesi Hüyükburun Köyü Balas Mevkii 124 Ada 9 Niğde İli Merkez İlçesi Aktaş Köyü Kurtbeli Mevkii 2280 Nevşehir İli Merkez İlçesi Yeni3.mıntıka mahallesi 3146 ada 1 parsel 175 Güneş Olumlu 1000 Kojenerasyon Kojenerasyon tesisleri için tesis toplam verimliliğine ilişkin belge bulunmamaktadır.

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN TEMMUZ/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 11.09.2014 Aşağıda bilgileri

Detaylı

Başvuru Numarası 187682 Üretim Tesisinin Yörük Camii Mevkii Çumra / KONYA Türü / Kullanılan Kaynak

Başvuru Numarası 187682 Üretim Tesisinin Yörük Camii Mevkii Çumra / KONYA Türü / Kullanılan Kaynak ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN EKİM/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 11.11.2013 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Karaman İli Merkez İlçesi Seyithasan Köyü Kanlıyokuş Mevkii 0 Ada 699 Parsel

Karaman İli Merkez İlçesi Seyithasan Köyü Kanlıyokuş Mevkii 0 Ada 699 Parsel ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN ġubat/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 12.03.2015 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Başvuru Sahibinin Başaran Enerji Üretim ve Tic. A.Ş.

Başvuru Sahibinin Başaran Enerji Üretim ve Tic. A.Ş. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN KASIM/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 06.12.2013 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Karatay İlçesi Mezbaha(Fetih) Mahallesi 2354 Ada 43 Parsel 10 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Karatay İlçesi Mezbaha(Fetih) Mahallesi 2354 Ada 43 Parsel 10 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN KASIM/2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05/01/2017 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır.

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN OCAK/2014 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 06.02.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN EYLÜL/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 13.11.2014 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN NĠSAN/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 23.06.2015 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Kurulu Güç (kw) Konya İli Karatay İlçesi Kızören Mahallesi 0 Ada 529 Parsel. 990 Güneş

Kurulu Güç (kw) Konya İli Karatay İlçesi Kızören Mahallesi 0 Ada 529 Parsel. 990 Güneş ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN ŞUBAT/2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi bağlantı

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN EKĠM/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 09.11.2015 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. AĞUSTOS -EYLÜL / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. AĞUSTOS -EYLÜL / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA AĞUSTOS -EYLÜL / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 13/11/2014 Elektrik Piyasasında Lisanssız

Detaylı

Konya İli Çumra İlçesi Seçme Köyü Sınır Mevkii 0 Ada 306 Parsel. Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi Yazıhüyük Köyü Bozkır Mah.

Konya İli Çumra İlçesi Seçme Köyü Sınır Mevkii 0 Ada 306 Parsel. Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi Yazıhüyük Köyü Bozkır Mah. ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN TEMMUZ/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 22.09.2015 Aşağıda bilgileri

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN KASIM/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 17.01.2015 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. Kurulu Güç.

Eksik ve/veya yanlış evrak tespiti olmayan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. Kurulu Güç. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN MART/2014 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 08.04.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Kaynak Türü. Nevşehir İli Avanos İlçesi Çalış Yukarı Mahallesi 230 Ada 13 Parsel 250 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Kaynak Türü. Nevşehir İli Avanos İlçesi Çalış Yukarı Mahallesi 230 Ada 13 Parsel 250 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN AĞUSTOS 2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05/10/2016 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Karaman İli Merkez İlçesi Kılbasan Mahallesi 0 Ada 5940 Parsel 500 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Karaman İli Merkez İlçesi Kılbasan Mahallesi 0 Ada 5940 Parsel 500 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNEELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN TEMMUZ 2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05/09/2016 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN MAYIS/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 29.07.2015 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrakları süresi içerisinde tamamlanan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır.

Eksik ve/veya yanlış evrakları süresi içerisinde tamamlanan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN ARALIK/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ EKSİK EVRAKLAR İÇİN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 06.02.2014 Aşağıda bilgileri

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Nevşehir İli Gülşehir İlçesi Yeniyaylacık Mahallesi 130 Ada 6 Parsel 400 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Nevşehir İli Gülşehir İlçesi Yeniyaylacık Mahallesi 130 Ada 6 Parsel 400 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN EKİM/2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05 /12/2016 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

Aksaray İli Merkez İlçesi Ağzıkarahan Köyü Sarıyazı Mevkii 584-589 Parsel. Aksaray İli Merkez İlçesi Ağzıkarahan Köyü Taşlıbelen Mevkii 277 Parsel

Aksaray İli Merkez İlçesi Ağzıkarahan Köyü Sarıyazı Mevkii 584-589 Parsel. Aksaray İli Merkez İlçesi Ağzıkarahan Köyü Taşlıbelen Mevkii 277 Parsel ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN AĞUSTOS/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 15.10.2014 Aşağıda bilgileri

Detaylı

Aksaray İli Güzelyurt İlçesi Ihlara Mahallesi 0 Ada 4634 Parsel. Aksaray İli Güzelyurt İlçesi Ihlara Mahallesi 0 Ada 4634 Parsel

Aksaray İli Güzelyurt İlçesi Ihlara Mahallesi 0 Ada 4634 Parsel. Aksaray İli Güzelyurt İlçesi Ihlara Mahallesi 0 Ada 4634 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN NİSAN/2017 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI Karar Tarihi: 15.05.2017 Yayım Tarihi:

Detaylı

Başvuru Numarası 187682 Üretim Tesisinin Yörük Camii Mevkii Çumra / KONYA Türü / Kullanılan Kaynak

Başvuru Numarası 187682 Üretim Tesisinin Yörük Camii Mevkii Çumra / KONYA Türü / Kullanılan Kaynak ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN EKİM/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ EKSİK EVRAKLAR İÇİN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 06.12.2013 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. EYLÜL/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. EYLÜL/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA EYLÜL/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 28/11/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

Başvuru Numarası 252631 Üretim Tesisinin Konya İli Cihanbeyli İlçesi İnsuyu Köyü Küçünahmet Mevkii 2991 Parsel Türü / Kullanılan Kaynak

Başvuru Numarası 252631 Üretim Tesisinin Konya İli Cihanbeyli İlçesi İnsuyu Köyü Küçünahmet Mevkii 2991 Parsel Türü / Kullanılan Kaynak ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN ARALIK/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 10.01.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN ARALIK/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 10.02.2015 Aşağıda bilgileri

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN AĞUSTOS/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 11.09.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Karatay İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Ada 1 Parsel 18 ve 19 Nolu Bağımsız Bölüm Çatıları 30 GÜNEŞ 249 GÜNEŞ 150 GÜNEŞ

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Karatay İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Ada 1 Parsel 18 ve 19 Nolu Bağımsız Bölüm Çatıları 30 GÜNEŞ 249 GÜNEŞ 150 GÜNEŞ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/2017 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI Karar Tarihi: 17.04.2017 Yayım Tarihi:

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrakları süresi içerisinde tamamlanan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır.

Eksik ve/veya yanlış evrakları süresi içerisinde tamamlanan başvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiştir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN HAZİRAN/2014 DÖNEMİ BAŞVURULARININ EKSİK EVRAKLAR İÇİN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 11.08.2014 Aşağıda bilgileri

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA ARALIK/2013 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA ARALIK/2013 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA ARALIK/2013 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 01/02/2014 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretimine

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Niğde İli Merkez İlçesi Selçuk Mahallesi 79 Ada 1 Parsel. Niğde İli Merkez İlçesi Y.Kayabaşı Mahallesi 154 Ada 1 Parsel

Kurulu Güç (Kw) Niğde İli Merkez İlçesi Selçuk Mahallesi 79 Ada 1 Parsel. Niğde İli Merkez İlçesi Y.Kayabaşı Mahallesi 154 Ada 1 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNEELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN HAZİRAN 2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 05/08/2016 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN KASIM/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 15.12.2014 AĢağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Kurulu Güç (kw) Karaman İli Merkez İlçesi Urgan Mahallesi 4614 Ada 169 Parsel. 999 Güneş. Konya İli Beysehir İlçesi Çiftlik Mahallesi 115 Ada 1 Parsel

Kurulu Güç (kw) Karaman İli Merkez İlçesi Urgan Mahallesi 4614 Ada 169 Parsel. 999 Güneş. Konya İli Beysehir İlçesi Çiftlik Mahallesi 115 Ada 1 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN OCAK/2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi bağlantı

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. TEMMUZ/2015 AĞUSTOS/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. TEMMUZ/2015 AĞUSTOS/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA TEMMUZ/2015 AĞUSTOS/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 03/11/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız

Detaylı

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Çumra İlçesi Alibeyhüyüğü Mahallesi 354 Ada 2 Parsel 160 GES. Konya İli Çumra İlçesi Arıkören Mahallesi 0 Ada 2180 Parsel

Kurulu Güç (Kw) Konya İli Çumra İlçesi Alibeyhüyüğü Mahallesi 354 Ada 2 Parsel 160 GES. Konya İli Çumra İlçesi Arıkören Mahallesi 0 Ada 2180 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MEDAŞ A YAPILAN MAYIS 2016 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI 20/06/2016 Aşağıda bilgileri

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. TEMMUZ / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. TEMMUZ / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA TEMMUZ / 2014 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 17/09/2014 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

Karar Tarihi: Yayım Tarihi:

Karar Tarihi: Yayım Tarihi: ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN HAZİRAN/2017 DÖNEMİ BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI Karar Tarihi: 18.07.2017 Yayım Tarihi:

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN EYLÜL/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 15.10.2014 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ŞUBAT AYINA AİT EKSİK EVRAK BİLDİRİMİ YAPAN BAŞVURU SAHİPLERİNİN ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI SONUÇLARI

ŞUBAT AYINA AİT EKSİK EVRAK BİLDİRİMİ YAPAN BAŞVURU SAHİPLERİNİN ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI SONUÇLARI BAŞVURU TARİHİ ŞUBAT AYINA AİT EKSİK EVRAK BİLDİRİMİ YAPAN BAŞVURU SAHİPLERİNİN ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI SONUÇLARI BAŞVURU SAYISI BAŞVURU SAHİBİ CİNSİ UYGULAMA YERİ GÜCÜ(kW) AÇIKLAMA BAŞVURU ÖN

Detaylı

Kurulu Güç (kw) Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel. Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel

Kurulu Güç (kw) Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel. Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA ŞUBAT/2016 İLE ÖNCEKİ DÖNEM BAŞVURULARININ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI 21/03/2016 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

Kurulu Güç (kw) NevĢehir ili Acigöl ilçesi Bağlıca Mahallesi/Köyü 104 Ada 55 Parsel 990 GES

Kurulu Güç (kw) NevĢehir ili Acigöl ilçesi Bağlıca Mahallesi/Köyü 104 Ada 55 Parsel 990 GES ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN ARALIK/2015 DÖNEMİ BAŞVURULARININ EKSİK EVRAKLARI İÇİN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI Aşağıda bilgileri verilen Üretim

Detaylı

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA HAZİRAN 2016 DÖNEMİ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA HAZİRAN 2016 DÖNEMİ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA HAZİRAN 2016 DÖNEMİ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Komisyon Tarihi 17/08/2016 Yayın Tarihi 19/08/2016 Elektrik Piyasasında

Detaylı

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA EKİM/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA EKİM/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA EKİM/2013 DÖNEMİ BAŞVURULARININ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI 28/11/2013 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretimine

Detaylı

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/ NİSAN 2016 DÖNEMİ

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/ NİSAN 2016 DÖNEMİ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNEELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/2016 - NİSAN 2016 DÖNEMİ ve ŞUBAT 2016 (EKSİK EVRAK) BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN EKĠM/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ EKSĠK EVRAKLAR ĠÇĠN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 17.12.2015 Aşağıda bilgileri verilen

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. NĠSAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. NĠSAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA NĠSAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 17/06/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. 20.12.2014 TARİHLİ LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM TEKNİK DEĞERLENDİRME LİSTESİ

TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. 20.12.2014 TARİHLİ LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM TEKNİK DEĞERLENDİRME LİSTESİ SAHİBİNİN BİLGİLERİ KAYNAK SANTRALİN ADRESİ FİRMA/ŞAHIS ADI /SÖZLEŞME SONUÇ İSE GEREKÇESİ HAZİRAN AYI DEĞERLENDİRME LİSTESİ 1 30.05.2014 Hatay İli Yayladağı İlçesi, Kulaç Köyü,Karakütük Mevkii R36-a-08-d

Detaylı

Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel. Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel

Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel. Konya İli Yunak İlçesi Böğrüdelik Köyü 124 Ada 3 Parsel ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA OCAK/2016 İLE ÖNCEKİ DÖNEM BAŞVURULARININ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI 22/02/2016 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

TARIMA DAYALI EKONOMIK YATIRIMLARININ DESTEKLENMESI PROGRAMI 10.ETAP (TEBLIĞ NO:2015/16) KAPSAMINDA BAŞVURU YAPILAN VE

TARIMA DAYALI EKONOMIK YATIRIMLARININ DESTEKLENMESI PROGRAMI 10.ETAP (TEBLIĞ NO:2015/16) KAPSAMINDA BAŞVURU YAPILAN VE TARIMA DAYALI EKONOMIK YATIRIMLARININ DESTEKLENMESI PROGRAMI 10.ETAP (TEBLIĞ NO:2015/16) KAPSAMINDA BAŞVURU YAPILAN VE IDARI UYGUNLUK KONTROL LISTESINE (EK-1) GÖRE EKSİK BELGE/I OLAN YATIRIMCILAR LİSTESİ

Detaylı

TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. 05.02.2015 TARİHLİ LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM ÖN DEĞERLENDİRME LİSTESİ

TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. 05.02.2015 TARİHLİ LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM ÖN DEĞERLENDİRME LİSTESİ 2014 ARALIK AYI LARI 1 11.12.2014 1412M0129 999 GES 2 11.12.2014 1412M0130 999 GES Mersin İli, Tarsus İlçesi,Beylice Köyü, Bozisa Mevkii, 0 ada, 1308 parsel Mersin İli, Tarsus İlçesi,Beylice Köyü, Bozisa

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN OCAK/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 10.02.2015 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN NĠSAN/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 26.05.2015 AĢağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

Eksik ve/veya yanlış evrakları süresi içerisinde tamamlanan başvurular, Teknik Değerlendirmeye alınmıştır.

Eksik ve/veya yanlış evrakları süresi içerisinde tamamlanan başvurular, Teknik Değerlendirmeye alınmıştır. ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA YAPILAN ŞUBAT/2016 MART/2016 NİSAN/2016 DÖNEMLERİ BAŞVURULARININ EKSİK EVRAKLARI İÇİN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARI 12.07.2016

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. EKĠM-KASIM-ARALIK/2013 ĠLE OCAK-ġUBAT/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. EKĠM-KASIM-ARALIK/2013 ĠLE OCAK-ġUBAT/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA EKĠM-KASIM-ARALIK/2013 ĠLE OCAK-ġUBAT/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 05/04/2014 Elektrik Piyasasında

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN MART/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 15.04.2015 Aşağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/ NİSAN 2016 DÖNEMİ

ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/ NİSAN 2016 DÖNEMİ ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA MEDAŞ A YAPILAN MART/2016 - NİSAN 2016 DÖNEMİ ve ŞUBAT 2016 (EKSİK EVRAK) BAŞVURULARININ ÖN DEĞERLENDİRME KOMİSYON KARARLARI

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. HAZĠRAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. HAZĠRAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA HAZĠRAN / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 21/09/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. OCAK-ġUBAT / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. OCAK-ġUBAT / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA OCAK-ġUBAT / 2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 02/04/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. EKĠM/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. EKĠM/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA EKĠM/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 04/12/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI

FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI FTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 30 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 07 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 13.00 TOPLANTI YERİ : İMO İstanbul Şube Toplantı Salonu - İSTANBUL

Detaylı

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ 9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMĐ ĐKĐNCĐ GRUP SÖZLEŞME ĐMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LĐSTESĐ SÜT ÜRETEN TARIMSAL ĐŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AKSARAY MAK NAKLİYE AKARYAKIT MADEN İNŞ.TARIM 2 ANKARA ABDULKADİR KOCAOĞLU

Detaylı

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk.

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk. 03.03.2015 TARİHLİ 30 NOLU ENCÜMEN KARARI Muş/Malazgirt/Yaramış Köyü 71 nolu hanede nüfusa kayıtlı 1957 doğumlu Makbule KARTAL ın muhtaç duruma düştüğünden aylık 200,00TL asker ailesi aylığı bağlanmasının

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :371 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. f) İlimiz Menteşe İlçesi, Çırpı Mahallesi, tapunun 125 Ada, 1 Parselinde

Detaylı

TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. 05.03.2015 TARİHLİ LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM ÖN DEĞERLENDİRME LİSTESİ

TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. 05.03.2015 TARİHLİ LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM ÖN DEĞERLENDİRME LİSTESİ TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM 05.03.2015 TARİHLİ LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM ÖN DEĞERLENDİRME LİSTESİ SAHİBİNİN BİLGİLERİ NO GÜCÜ (kw) KAYNAK SANTRALİN ADRESİ /SÖZLEŞME 2015 ŞUBAT AYI LARI 1 04.02.2015 1501M0022

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN KASIM/2015 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 17.12.2015 AĢağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey

List of withdrawn and invalid certificates in Turkey List of withdrawn and invalid certificates in Turkey CERTIFICATE COMPANY COUNTRY CITY INVALID SINCE 399 GERÇEK PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. TK Kayseri 07.04.2007 400 ÖZSAN MAKİNA San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası TEŞVİK BELGELİ LAR Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2017 Yılı Haziran Ayı Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Sabit Yatırım Belge Adedi Cinsi (Milyon TL) İstihdam

Detaylı

TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. 20.01.2015 TARİHLİ LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM TEKNİK DEĞERLENDİRME LİSTESİ

TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. 20.01.2015 TARİHLİ LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM TEKNİK DEĞERLENDİRME LİSTESİ TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. 20.01.2015 TARİHLİ LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM TEKNİK DEĞERLENDİRME LİSTESİ SAHİBİNİN BİLGİLERİ /SÖZLEŞME EKİM AYI DEĞERLENDİRME LİSTESİ 1 Mevkii, P30B12A3 Pafta, 101 ada ve

Detaylı

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu

Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Firma Adı Tesis Adı/Tesis Faaliyeti Hizmet Tanımı Hizmet Durumu Ayaş İçmece Ve Kaplıcaları Ayaş İçmeceleri Ve Kaplıcaları Güriş İnş. Ve Müh. Güriş İnşaat Ve Mühendislik Ankara Yerleşkesi Güriş İş Mak.

Detaylı

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü *BE8V58U89* T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü Sayı : 35231609-260.01.03-E. Konu : Lisanssız Başvurular 23088 29/08/2016 MERAM ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİNE

Detaylı

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2014 EKİM AYI ÖZET RAPORU

TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 2014 EKİM AYI ÖZET RAPORU TÜRKİYE ELEKTRİK YATIRIMLARI 214 EKİM AYI ÖZET RAPORU Dr. Ozan Soydaş, Cem Üllenoğlu (Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı) Bu rapor Enerji İşleri Genel Müdürlüğü Enerji Yatırımları Dairesi Başkanlığı

Detaylı

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR

BAZI TEHLİKESİZ ATIKLARIN GERİ KAZANIMI TEBLİĞİ KAPSAMINDA TOPLAMA-AYIRMA BELGESİ ALAN FİRMALAR 1 Mehmet KESER Keseroğlu Hurdacılık Sanayi Mahallesi 2063 Sokak No:19 Manavgat/ANTALYA 0 535 3060323 Karışık Metaller - 17 04 10 dışındaki kablolar 2012/0001 22.06.2012-22.06.2017 2 Ramazan ESGİNUS Yeşilyurt

Detaylı

AKEDAġ ELEKTRĠK DAĞ.A.ġ. - LĠSANSSIZ ELEKTRĠK BAġVURULARI

AKEDAġ ELEKTRĠK DAĞ.A.ġ. - LĠSANSSIZ ELEKTRĠK BAġVURULARI Durumu Gerekçe Durumu Gerekçe/Bağlantı GörüĢü Sır a Firma / ġahıs Adı No ELS Otomotiv Filo Kiralama 1 Yak. İnş. Tur. Tic. ve San. Ltd. Şti. BaĢvuru Tarihi AKEDAġ ELEKTRĠK DAĞ.A.ġ. - LĠSANSSIZ ELEKTRĠK

Detaylı

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 31 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31 Aralık

Detaylı

Eksik ve/veya yanlıģ evrak tespiti olmayan baģvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiģtir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıģtır.

Eksik ve/veya yanlıģ evrak tespiti olmayan baģvurular, Olumlu olarak değerlendirilmiģtir ve Teknik Değerlendirmeye alınmıģtır. ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA YAPILAN HAZĠRAN/2014 DÖNEMĠ BAġVURULARININ ÖN DEĞERLENDĠRME KOMĠSYON KARARI 09.07.2014 AĢağıda bilgileri verilen Üretim Tesisi

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 02.10.2017 tarih ve 78 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 26.10.2017 VE 27.10.2017 tarihlerinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken

Detaylı

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ FİRMA UNVANI Acarlar Akaryakıt Gıda Tekstil Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Acarsan Makarna Un Acarsan Makarna Un AGR İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DİYARBAKIR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DİYARBAKIR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ PROJE BİLGİLERİ Kurumumuz Haziran 2011 den bugüne kadar 12 adet Proje Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Projelere ilişkin ayrıntılı bilgi aşağıdaki tabloda bulunmaktadır. NO ÇAĞRI NO PROJE YATIRIM

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ

VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ VARSA YIKAMA DERNEK GÜNCEL ÜYE LİSTESİ TESİSİNİN KONUMU 1 Alışan Den Hartogh Kim. Tem. Ve Tic. A.Ş. Gebze / Kocaeli 2 Alışan Sigorta Aracılık Hizm. A.Ş. - 3 Alışan Lojistik A.Ş. Selçuklu / Konya 4 Basf

Detaylı

Nevşehir İli Avanos İlçesi Akarca/Fatih Mah. Kıranca(Kesme) Mevkii 104 Ada 43 Parsel ( C1 )

Nevşehir İli Avanos İlçesi Akarca/Fatih Mah. Kıranca(Kesme) Mevkii 104 Ada 43 Parsel ( C1 ) ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK KAPSAMINDA ARALIK/2015 İLE ÖNCEKİ DÖNEM BAŞVURULARININ TEKNİK DEĞERLENDİRME SONUÇLARI 11/02/2016 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: KONYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR Toplantı Yeri: KONYA Toplantı Tarihi ve No : 08.09.2014-106 Karar Tarihi ve No : 08.09.2014-2221 Konya İli, Karatay İlçesi,

Detaylı

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş Mete YILMAZ Müşteriler Direktörü. Lisanssız Elektrik Üretim Tesisleri ve Başvuruları

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş Mete YILMAZ Müşteriler Direktörü. Lisanssız Elektrik Üretim Tesisleri ve Başvuruları Mete YILMAZ Müşteriler Direktörü Lisanssız Elektrik Üretim Tesisleri ve Başvuruları 02.10.2013 tarih ve 28783 sayı ile Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren «Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

Türkiye de Fotovoltaik Sistemlerin Projelendirmesi. Projelendirme ve Şebeke Bağlantısı Pratikte Yaşanan Tecrübeler

Türkiye de Fotovoltaik Sistemlerin Projelendirmesi. Projelendirme ve Şebeke Bağlantısı Pratikte Yaşanan Tecrübeler Türkiye de Fotovoltaik Sistemlerin Projelendirmesi Projelendirme ve Şebeke Bağlantısı Pratikte Yaşanan Tecrübeler New Energy, Renewable Energy Mustafa HERDEM Genel Müdür Else Enerji 19.11.2013 Sunum İçeriği

Detaylı

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. KASIM/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ

ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA. KASIM/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ ELEKTRĠK PĠYASASINDA LĠSANSSIZ ELEKTRĠK ÜRETĠMĠNE ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK KAPSAMINDA KASIM/2015 ĠLE ÖNCEKĠ DÖNEM BAġVURULARININ TEKNĠK DEĞERLENDĠRME SONUÇLARI 24/12/2015 Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik

Detaylı

SEKTÖR FİRMA ADI ADRES İLGİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR GIDA TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN

SEKTÖR FİRMA ADI ADRES İLGİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR GIDA TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN LAVİN KİMYA SANAYİ KOZMETİK ORGANİZE SAN. BÖL.2 BULVAR TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN HAMDULLAH ADSOY 0546 403 0921 SIRDAŞ PLASTİK HASAN SIRDAŞ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR TOP. SİTESİ NO:15 İSTASYON/MARDİN

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurul un 30/10/2013 tarihli ve 4673-152 sayılı Karar ı ile Zeytinburnu Abay Caddesi No.178 Zeytinburnu/İSTANBUL adresinde, 02.03.2012 tarih ve TAŞ/939-82/30663 sayılı

Detaylı

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI

TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI NO YETKİLENDİRİLEN KURULUŞ TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ VERMEK ÜZERE YETKİLENDİRİLMİŞ EĞİTİM KURULUŞLARI BULUNDUĞ U İL YET Kİ ALA NI TELEFON 1 Yıldırım Yılmaz Özel Yıldırım Eğitim ve Öğretim

Detaylı

ÖMER EKİNCİ Elektrik-Elektronik Müh. AKSARAY ENERJİ KURUCU ORTAK GÜNEŞ ENERJİ SANTRALLERİ

ÖMER EKİNCİ Elektrik-Elektronik Müh. AKSARAY ENERJİ KURUCU ORTAK GÜNEŞ ENERJİ SANTRALLERİ ÖMER EKİNCİ Elektrik-Elektronik Müh. AKSARAY ENERJİ KURUCU ORTAK GÜNEŞ ENERJİ SANTRALLERİ GÜNEŞ ENERJİ SANTRALLERİ Türkiye Güneş Enerjisinden elektrik üretimi ile 2013 yılında yapılan düzenlemeler ile

Detaylı

LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU

LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU LİSANSSIZ ÜRETİM BAŞVURULARINA İLİŞKİN BAĞLANTI KAPASİTESİ DURUM TABLOSU 04.02.2015 TEİAŞ Tarafından Tahsis Edilen Toplam Kapasite TM ADI TM Kurulu Gücü (MVA) (MVA) Tahsis Yapılan Fider Adı Geçici Kabulü

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1)

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SEKİZİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ İLK GRUP SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AFYONKARAHİSAR FATİH KARAKOYUN

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

OKUL AİLE BİRLİKLERİ MODÜLÜ TARİH ARALIĞINA GÖRE GİDER RAPORU

OKUL AİLE BİRLİKLERİ MODÜLÜ TARİH ARALIĞINA GÖRE GİDER RAPORU 06/11/2015 OKUL AİLE BİRLİKLERİ MODÜLÜ TARİH ARALIĞINA GÖRE RAPORU Araç Bakım- Onarım leri Toplam 1.408,40 birlik teknik Araç Bakım- Onarım leri 29985 19/06/2015 1,038.40 DÜNYA ÖZEL Araç Bakım- Onarım

Detaylı

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları

Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları Not 23 - İlişkili Taraf Açıklamaları A. Grup un, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 30 Eylül

Detaylı

KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER

KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER KISMİ İŞLETME İZNİ OLAN TESİSLER SIRA NO İLİ TESİS ADI TESİS TÜRÜ 1 BALIKESİR AE Gemi ve Tersanecılık Tekne İmal 2 ÇANAKKALE Gelibolu Gemi İnşaat San. ve Tic. A.Ş. Tersane 3 İSTANBUL Ada Denizcilik ve

Detaylı

LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM TESİSLERİ SÜREÇLERİ. Arge & Stratejik Planlama Direktörlüğü 30.10.2015 AKDENİZ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM TESİSLERİ SÜREÇLERİ. Arge & Stratejik Planlama Direktörlüğü 30.10.2015 AKDENİZ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİM TESİSLERİ SÜREÇLERİ Arge & Stratejik Planlama Direktörlüğü AKDENİZ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. 1 içerik Lisanssız Üretim Tesisleri Mevzuatı Lisansız Üretim Tesisleri Bağlantı Süreci

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 02.11.2017 Karar No : 131 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

Ticari Alacaklar. Voli Turizm Seyahat Tic. Ltd. Şti Tasfiye Halinde İhlas Finans Kurumu

Ticari Alacaklar. Voli Turizm Seyahat Tic. Ltd. Şti Tasfiye Halinde İhlas Finans Kurumu İlişkili Taraf Açıklamaları A. Holding in, ortakları, ortakları üzerinden dolaylı sermaye, yönetim ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu belli başlı şirketlerle ve kilit personeliyle olan 31.03.2014 ve 31.12.2013

Detaylı

MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü 25 Haziran 2015 Tarihli Yerinden Satış İhalesi 1. Teklif Sonuçları

MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü 25 Haziran 2015 Tarihli Yerinden Satış İhalesi 1. Teklif Sonuçları MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü 25 Haziran 2015 Tarihli Yerinden Satış İhalesi 1. Teklif Sonuçları Tanıtım Kodu : 2015YERSAT1326 Malzeme Adı : MUHTELİF ELEKTRİK ELEKTRONİK HURDASI 1212359 TABEY ELEKT.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Detaylı