NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ NAFI GURAL SCIENCE HIGH SCHOOL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ NAFI GURAL SCIENCE HIGH SCHOOL"

Transkript

1 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ NAFI GURAL SCIENCE HIGH SCHOOL "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, yürütülen Erasmus+ Programı (Hayatboyu Öğrenme veya Gençlik Programı) kapsamında ve Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan hibeyle gerçekleştirilmiştir. Ancak burada yer alan görüşlerden Türkiye Ulusal Ajansı veya Avrupa Komisyonu sorumlu tutulamaz."

2 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ

3 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ

4 Nafi Güral Fen Lisesi yılında eğitim öğretime başlayan okulumuz 2005 yılında Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ın da açılış törenine katıldığı yeni binasında eğitim öğretime devam etmektedir.

5 Nafi Güral Fen Lisesi Our school started education in1996 and since 2005 it has continued education in this building which was opened by our Presesident Recep Tayyip ERDOĞAN

6 Nafi Güral Science High School Nafi GÜRAL who is a philantropist businessman in Kütahya had our school built Nafi Güral Fen Lisesi Okulumuz Kütahyalı hayırsever iş adamı Sayın Nafi GÜRAL tarafından yaptırılmıştır.

7 Nafi Güral Science High School Our school is an academic high school and mainly science lessons are taught. With the head teacher, assistant head teachers, teachers, officers and cleaners there are totally 40 personnel There are 324 students in our school Because its a science high school students who are at a high academic level chose our school from the neighborhood Nafi Güral Fen Lisesi Akademik bir lise olan okulumuz, Fen Bilimleri ağırlıklı eğitim vermektedir. Nafi Güral Fen Lisesi nde; Müdür, Müdür Başyardımcısı, Müdür Yardımcısı, Öğretmenler, Memur, Şoför, Yardımcı personellerle birlikte toplam 40 Personel görev yapmaktadır Okulumuzda toplam 324 öğrenci öğrenim görmektedir. Fen Lisesi olması hasebiyle; okulumuzu ilimizdeki ve komşu illerdeki akademik seviyesi yüksek öğrenciler tercih etmektedir.

8 Nafi Güral Science High School Every year approximately 70 students graduate from our school Nearly all of our graduates win the engineering and medical science departments of universities There is also a dormitory for boys and girls in our school 50 boy and 50 girl totally 100 of our students stay in school dorm Nafi Güral Fen Lisesi Her yıl ortalama 70 Öğrenci Mezun vermektedir. Mezun olan öğrencilerimizin hemen tamamı Üniversite öğrenimi için; Tıp fakültelerine ve Mühendislik Fakültelerine yerleşmektedirler Okulumuzun Kız- Erkek Öğrenci Pansiyonu bulunmaktadır. 50 Kız 50 Erkek öğrenci olmak üzere 100 öğrencimiz okul pansiyonunda kalmaktadır

9 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ

10 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ

11 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ

12 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ

13 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ

14 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Öğrenci Pansiyonu

15 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Öğrenci Pansiyonu

16 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Öğrenci pansiyonu

17 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Öğrenci pansiyonu

18 TÜBĠTAK ÇALIġMALARI Because mainly science lessons are taught in our school we apply to science project competitions and take part in science exhibitions every year We were successful in many of them In 2013 in entrepreneurship and innovation competition organized by TÜBĠTAK our students Berkay YILDIZ and Aydın DEMĠRCĠ under the supervision of our physics teacher Cahit BARDAKÇI became the first of Turkey by producing electricity from noise Okulumuz Fen Bilimleri ağırlık eğitim verdiğinden her yıl çok sayıda proje yarışmalarına ve sergilere katılmaktadır. Bu kapsamda çok sayıda başarısı bulunmaktadır. TÜBĠTAK ın düzenlediği Girişimcilik ve Yenilikçilik yarışmasında 2013 yılında Fizik Branşında Danışman Öğretmen Cahit BARDAKÇI nezaretinde Berkay YILDIZ ve Aydın DEMĠRCĠ Ġsimli öğrencilerimiz GÜRÜLTÜDEN ELEKTRĠK üreterek bu alanda Türkiye 1. si oldular

19 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak GiriĢimcilik ve Yenilik Proje YarıĢması Türkiye 1.si

20 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak GiriĢimcilik ve Yenilik Proje YarıĢması Türkiye 1.si

21 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak GiriĢimcilik ve Yenilik Proje YarıĢması Türkiye 1.si

22 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak GiriĢimcilik ve Yenilik Proje YarıĢması Türkiye 1.si

23 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak GiriĢimcilik ve Yenilik Proje YarıĢması Türkiye 1.si

24 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak GiriĢimcilik ve Yenilik Proje YarıĢması Türkiye 1.si

25 TÜBĠTAK Project Competitions Every year the school applies the high school project and science Olympiads held by TÜBĠTAK In 2014 five of our projects attended to Eskişehir District project competition to which schools from Afyonkarahisar, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Kütahya and Yalova attend In the competitions our two Maths projects were chosen the best and our biology project was chosen the third best project TÜBĠTAK Proje Yarışmaları Okulumuz TÜBĠTAK tarafından yapılmakta olan ortaöğretim öğrencileri arası yapılan Proje ve Bilim Yarışmalarına katılmaktadır Yılında; Afyonkarahisar, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Kütahya ve Yalova illerinin katıldığı Eskişehir Bölge Sergisine 5 proje ile katıldık. Eskişehir Bölge Sergisinde, Matematik Projelerimizin 2 si de Bölge Birincisi olurken; Biyoloji Projemiz Bölge 3.sü oldu.

26 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ EskiĢehir Bölge Finalleri

27 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ EskiĢehir Bölge Finalleri

28 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ EskiĢehir Bölge Finalleri

29 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ EskiĢehir Bölge Finalleri

30 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ EskiĢehir Bölge Finalleri

31 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ EskiĢehir Bölge Finalleri

32 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ EskiĢehir Bölge Finalleri

33 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ EskiĢehir Bölge Finalleri

34 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ EskiĢehir Bölge Finalleri

35 TÜBĠTAK Project Competitions TÜBĠTAK Proje Yarışmaları In 2014 in the finals in Ankara our two maths projects that were chosen as the best projects of the district competition were exhibited. After the evaluation one of them was chosen as the best third project of Turkey. The students not only won a money prize but also got extra 15 points in the university entrance exam. This is a new experience for our city yılında Ankara da yapılan Türkiye Finallerinde, Bölgede 1. olan 2 Matematik Projemiz sergilendi. Ankara da yapılan değerlendirmenin sonunda Matematik bir projelerimizden birisi Türkiye 3. sü olarak dereceye girdi. Katılan öğrencilerimiz aldıkları parasal ödüllerin yanı sıra Üniversite ye yerleşmede +15 puan aldılar. Kütahya ili için bu bir ilk.

36 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak Türkiye Finalleri

37 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak Türkiye Finalleri

38 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak Türkiye Finalleri

39 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak Türkiye Finalleri

40 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak Türkiye Finalleri

41 TÜBĠTAK Project Competitions Proje Yarışmaları Other than TÜBĠTAK last year we attended to fifteen different project competitions and exhibitions held in Ġzmir, Ġstanbul and Amasya This year with 9 projects we applied to attend to official and private project competitions that will be held in Ġstanbul, Ġzmir and Antalya Tübitak dışında okulumuz geçtiğimiz yıl, Ġzmir, Ġstanbul, Amasya da düzenlenen 15 proje sergi ve yarışmasına katılmıştır. Bu yıl da yine Ġstanbul, Ġzmir ve Antalya da yapılacak olan resmi ve özel proje sergi ve yarışmalarına katılmak için 9 proje ile başvuruda bulunduk.

42 TÜBĠTAK 4006 Exhibitions Every year we have a Science Fair in our school These fairs are funded by TÜBĠTAK for the last three years In the fair at least 25 original scientific projects are exhibited In this exhibition our students have a chance to introduce their scientific works to the visitors This year on 15 th May we will organize the third fair TÜBĠTAK 4006 Sergileri Okulumuzda her sene Bilim Fuarı yapılmaktadır. Bu sene ile beraber 3 senedir bu fuarlar TÜBĠTAK 4006 kapsamında yapılmaktadır. Fuarda en az 25 Özgün Bilimsel Proje sergilenmektedir. Okulumuz öğrencileri bu fuarda bilimsel çalışmalarını sergileme ve tanıtma fırsatı bulmaktadır. Bu yıl, 15 Mayıs 2015 tarihinde 3. sünü gerçekleştireceğiz

43 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak 4006 Okul Bilim Fuarı

44 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak 4006 Okul Bilim Fuarı

45 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak 4006 Okul Bilim Fuarı

46 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak 4006 Okul Bilim Fuarı

47 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak 4006 Okul Bilim Fuarı

48 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak 4006 Okul Bilim Fuarı

49 NAFĠ GÜRAL FEN LĠSESĠ Tübitak 4006 Okul Bilim Fuarı

50 KÜMATFEN Our school organizes KÜtahya MAths and SCIence Oimpiads for the 8th classes of the secondary shool students of our city. Money prize is given to the best three students The aim of KÜMATFEN is to gather the students interested in Science and Maths and to introduce our school to them KÜMATFEN Okulumuz, Ġlimizdeki ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik KÜtahya MATematik ve FEN Bilimleri Olimpiyatları düzenlemektedir. KÜMATFEN de dereceye giren ilk üç öğrencimize ödül verilmektedir. KÜMATFEN in amacı, ilimizde Matematik ve Fen Bilimlerine ilgisi olan öğrencileri buluşturmak ve okulumuzu tanıtmaktır.

51 KÜMATFEN

52 KÜMATFEN

53 KÜMATFEN

54 KÜMATFEN

55 KÜMATFEN

56 KÜMATFEN

57 KÜMATFEN Sınava çocuklarını getiren öğrenci velilerine ikramda bulunuldu

58 Preps Trial Exams Especially to increase achievements of our 12th grade students for University entrance exam success, to find out their missing points, our teachers give extra lesoons after school time and our students have trial exams periodically. For these studies a special atmosphere is formed. Etütler - Deneme Sınavları Özellikle son sınıf öğrencilerimizin YGS-LYS başarılarını artırmak, eksikliklerini tespit etmek maksadı ile ders bitimlerinde öğrencilerimize düzenli olarak öğretmenleri tarafından etütler verilmekte, periyodik aralıklarla deneme sınavları yapılmaktadır. Bu maksatla özel ortam oluşturulmuştur.

59 BĠRE BĠR ETÜTLER

60 BĠRE BĠR ETÜTLER

61 BĠRE BĠR ETÜTLER

62 BĠRE BĠR ETÜTLER

63 BĠRE BĠR ETÜTLER

64 Reinforcing Courses To increase our students success extra lessons are given to our students by their teachers on weekdays or at the weekends. Eğitimi Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğrencilerimizin başarılarını artırmak ve eksikliklerini tamamlamak amacıyla hafta içi derslerden sonra ve hafta sonları öğrencilerin istedikleri branşlarda 22 grup öğrencimize okulumuz öğretmenlerince Destekleme ve Yetiştirme Kursları adı altında ilave dersler verilmektedir.

65 EĞĠTĠMĠ DESTEKLEME VE YETĠŞTĠRME KURSLARI

66 Monthly Menu Our boarding students prepares the monthly menu We determine 10 volunteer boarding students who want to take part in The Menu Forming Committee After the menu is formed by the committee, we the menu to be checked by the state hospital dietician, Sercan GÜMÜŞ. After the approval of the dietician we publish it on our school web site Aylık Yemek Listeleri Okulumuz yatılı öğrencilerinin aylık yemek listelerini öğrencilerimiz kendileri hazırlar. Her ay, yatılı öğrencilerden yemek listesi oluşturma komisyonu nda bulunmak isteyen gönüllü 10 öğrenci belirliyoruz. 10 Öğrenci yemek listesini oluşturduktan sonra e-posta yoluyla Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Diyetisyen Hekimi Sn. Sercan GÜMÜŞ e gönderiyoruz. Diyetisyen hekimizn onayından sonra kesinleşen Aylık Yemek Listesini, okulumuzun internet sitesinde öğrenci ve velilerimizle paylaşıyoruz. Our school also has the Nutrition Okulumuz aynı zamanda BESLENME Friendly School Certificate DOSTU OKUL SERTĠFĠKASI na sahiptir.

67

68 Sport Events Last year our school basketball, futsal and tennis teams became the champion in Kütahya and our badminton team became the third In this academic year our basketball, futsal, volleyball, tennis, badminton and chess teams attended to contests Our girl tennis team became the second and basketball and futsal teams became the third in Kütahya Sportif Faaliyetler Geçtiğimiz yıl; Kütahya, Basketbol, Futsal ve Kort Tenis şampiyonu olan okulumuz; Badminton müsabakalarında il üçüncüsü oldu. Bu öğretim yılında yine Basketbol, Futsal, Valeybol, Kort Tenis, Badminton ve Satranç müsabakalarına katıldı. Okulumuz, Kızlar Kort Tenis te il 2.si olurken; Basketbol ve Futsal müsabakalarında il üçüncüsü olmuştur.

69 Sportif Faaliyetler Basketbol

70 Sportif Faaliyetler Basketbol

71 Sportif Faaliyetler Basketbol

72 Sportif Faaliyetler Kort Tenis ĠZMĠR

73 Basketball Tournament Our school organized the 7th Science High Schools Basketball tournament in 2014 and this tournament aims to increase the incorporation between the science high schools Denizli, Ankara, Bolu, Düzce, Uşak Sakarya and Antalya Science High Schools basketball teams attended to this tournament This tournament took place during the Youth Festival and our school basketball team became the champion Basketbol Turnuvası Fen Liseleri arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla Bölge Fen Liseleri arasında düzenlenen Basketbol Turnuvasının 7. si 2014 yılında okulumuzca tertip edilmiştir. Turnuvaya; Denizli, Ankara, Bolu, Düzce, Uşak, Sakarya, Antalya ve Okulumuz Nafi Güral Fen Lisesi Basketbol takımları katıldı. 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı haftasına planladığımız bu turnuvada aynı zamanda okulumuz Basketbol takımı, turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın gerçekleşmesinde katkısı olan yönetici ve arkadaşlarıma buradan tekrar teşekkür ediyorum.

74 Sportif Faaliyetler Basketbol Turnuvasından

75 Sportif Faaliyetler Basketbol Turnuvasından

76 Sportif Faaliyetler Basketbol Turnuvasından

77 Sportif Faaliyetler Basketbol Turnuvasından

78 Sportif Faaliyetler Basketbol Turnuvasından

79 Sportif Faaliyetler Basketbol Turnuvasından

80 Sportif Faaliyetler Basketbol Turnuvasından

81 Sportif Faaliyetler Basketbol Turnuvasından

82 Sportif Faaliyetler Basketbol Turnuvasından

83 SOSYAL ETKĠNLĠKLER Last year we attended to debate competition organized by Social Sciences High School. Our school team became the first. Geçtiğimiz Öğretim Yılında Sosyal Bilimler Lisemizin Ġl Merkezinde Liseler arası düzenlemiş olduğu Münazara Yarışmasına katıldık. Okul Takımımız 1. Oldu.

84 SOSYAL ETKĠNLĠKLER Yatılı Öğrencilerimiz, öğretmen ve anneleri ile yemek yapıyorlar

85 SOCIAL ACTIVITIES Our boarding students are cooking with their teachers and mothers1-+

86 SOSYAL ETKĠNLĠKLER Yatılı Öğrencilerimiz, öğretmen ve anneleri ile yemek yapıyorlar

87 SOSYAL ETKĠNLĠKLER Yatılı Öğrencilerimiz, öğretmen ve anneleri ile yemek yapıyorlar

88 SOSYAL ETKĠNLĠKLER Breakfast Organization Every year before the first University Exam a buffet breakfast is given in the shool dining hall to our 12th grade students and teachers to motivate them. This year this organization is held in Hilton Hotel with the 12th grade students and teachers. KAHVALTI PROGRAMI Her yıl YGS öncesi ve sonrası öğrencilerimizin moral motivasyonları için okulumuz yemekhanesinde bütün 12. sınıflara ve öğretmenlerimize açık büfe kahvaltı veriliyor. Bu yıl bir farklılık olsun düşüncesi ile YGS öncesi kahvaltımızı öğretmenlerimiz ve 12. sınıf öğrencilerimizle HĠLTON Otelde gerçekleştirdik.

89

90 SOSYAL ETKĠNLĠKLER

91

92

93

94 SOSYAL ETKĠNLĠKLER SPRING FESTIVAL Every year our 11th grade students organize spring festival in school and volunteer students attend the festival The festival lasts for three days and students relax by means of different games and activities BAHAR ŞENLĠKLERĠ Her sene yıl sonunda, okulumuzun 11. sınıf öğrencilerinin organize edip; gönüllü bütün öğrencilerimizin katıldığı etkinlikler. 3 Gün devam eden etkinliklerde, öğrencilerimizin yılın yorgunluğunu çeşitli oyunlarla ve etkinliklerle atıyorlar BAHAR ŞENLĠKLERĠ

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Kutahya Social Science High School

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Kutahya Social Science High School Kütahya Sosyal Bilimler Lisesi Kutahya Social Science High School "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, http://www.ua.gov.tr)

Detaylı

HIGH SCHOOL BASKETBALL

HIGH SCHOOL BASKETBALL SCHOOLS Bulletin No: 7 (08 December 21 December 2014 ) Page 1 BASKETBALL MIDDLESCHOOL STREETBALL 8B has won the match that it played against 8C and got 3rd place with a a score of 10-9. 8D became the champion

Detaylı

LITTLE TEAM MIDDLESCHOOL STREETBALL HIGH SCHOOL TEAM. Bulletin No: 5 (24 Nov 07 December 2014 ) Page 1 BASKETBALL

LITTLE TEAM MIDDLESCHOOL STREETBALL HIGH SCHOOL TEAM. Bulletin No: 5 (24 Nov 07 December 2014 ) Page 1 BASKETBALL SCHOOLS Bulletin No: 5 (24 Nov 07 December 2014 ) Page 1 BASKETBALL LITTLE TEAM Little basketball team plays its practice matches. We gave chance of playing to all of our students in our match against

Detaylı

Implementing Benchmarking in School Improvement

Implementing Benchmarking in School Improvement Implementing Benchmarking in School Improvement "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, http://www.ua.gov.tr) yürütülen Erasmus+

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

LITTLE STAR-YOUNG CROSS TEAMS

LITTLE STAR-YOUNG CROSS TEAMS SCHOOLS Bulletin No: 8 ( 22 December 2014 11 January 2015 ) Page 1 TRACK&FIELD We organized District Atatürk Cross Races on Wednesday, 24 December. Primary school, middle and high school attended this

Detaylı

Enka 26 Bahçeşehir Yıldızları 74

Enka 26 Bahçeşehir Yıldızları 74 Newsletter No: 7 ( 04 18 January, 2016 ) Page 1 BASKETBALL ENKA SPORTS (CLUB) Little club basketball team lost their first match against their strong rival in Group C. Enka 26 Bahçeşehir Yıldızları 74

Detaylı

FAST KID HALL RACE RESULTS

FAST KID HALL RACE RESULTS Newsletter No: 6 (2 January 13 February 2017 ) Page 1 TRACK&FIELD On Tuesday, December 7 Istanbul European Sıde Fast kids Hall Races were organized in Ataköy Aslı Çakır Alptekin Track&Field Hall. 9 students

Detaylı

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU

HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU HEARTS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA RAPORU BOLU HALKIN EGITIMINI GELISTIRME VE DESTEKLEME DERNEGI TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN YAYGINLAŞTIRMA FAALİYETLERİ - TURKİYE Bolu Halkın Egitimini Gelistirme ve Destekleme

Detaylı

Implementing Benchmarking in School Improvement

Implementing Benchmarking in School Improvement Implementing Benchmarking in School Improvement "Bu proje T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türkiye Ulusal Ajansı, http://www.ua.gov.tr) yürütülen Erasmus+

Detaylı

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT

THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT THE IMPACT OF AUTONOMOUS LEARNING ON GRADUATE STUDENTS PROFICIENCY LEVEL IN FOREIGN LANGUAGE LEARNING ABSTRACT The purpose of the study is to investigate the impact of autonomous learning on graduate students

Detaylı

ANKARA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

ANKARA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ ANKARA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ S.NU AY YAPILACAK FAALİYET ADI BAŞLANGIÇ BİTİŞ SAATİ 1 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının Başlangıcı 28.09.2015 17.06.2016 2 1.Sınıf

Detaylı

ÖZEL ENKA LİSESİ - ENKA HIGH SCHOOL HAZIRLIK / PREP

ÖZEL ENKA LİSESİ - ENKA HIGH SCHOOL HAZIRLIK / PREP ÖZEL ENKA LİSESİ - ENKA HIGH SCHOOL ORTALAMA YÜKSELTME TAKVİMİ-CONDITIONAL EXAM HAZIRLIK / PREP YAZILI LAR / WRITTEN EXAMS TARİHİ YERİ İNGİLİZCE / ENGLISH 13.06.2017 10.00 ÇAS / MPA TÜRKÇE / TURKISH 14.06.2017

Detaylı

THE SKILLS TRAINING RAN IN ENTERPRISES

THE SKILLS TRAINING RAN IN ENTERPRISES THE SKILLS TRAINING RAN IN ENTERPRISES Türkiye de işletmelerde beceri eğitimi uygulaması 3308 sayılı Mesleki ve Teknik Eğitim Kanunu ile yapılmaktadır. The skills training program offered in turkey are

Detaylı

EYLÜL / SEPTEMBER 2015 E-BÜLTEN / E- NEWSLETTER

EYLÜL / SEPTEMBER 2015 E-BÜLTEN / E- NEWSLETTER EYLÜL / SEPTEMBER 2015 E-BÜLTEN / E- NEWSLETTER 2015-2016 Akademik Yılı Veli Toplantıları 2015-2016 sene başı veli toplantılarımız 1 ve 2 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi. 2015-2016 Academic Year

Detaylı

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ŞANLIURFA 2015 2016 www.sfl.meb.k12.tr I.BÖLÜM a)okulun ADI : ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ b)adresi : ATATÜRK ORMANI YOLU KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

İKRAMETTİN KARAMAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER

İKRAMETTİN KARAMAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER İKRAMETTİN KARAMAN Erzurum doğumlu. İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü Resim iş Bölümü mezunu. Eskişehir Anadolu üniversitesinde Lisans tamamladı. 1985-1993 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli

Detaylı

daha çok göz önünde bulundurulabilir. Öğrencilerin dile karşı daha olumlu bir tutum geliştirmeleri ve daha homojen gruplar ile dersler yürütülebilir.

daha çok göz önünde bulundurulabilir. Öğrencilerin dile karşı daha olumlu bir tutum geliştirmeleri ve daha homojen gruplar ile dersler yürütülebilir. ÖZET Üniversite Öğrencilerinin Yabancı Dil Seviyelerinin ve Yabancı Dil Eğitim Programına Karşı Tutumlarının İncelenmesi (Aksaray Üniversitesi Örneği) Çağan YILDIRAN Niğde Üniversitesi, Sosyal Bilimler

Detaylı

Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi

Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Adı Soyadı: Araş.Gör. Oğuz Gürkan Doğum Tarihi: 06.07.1990 Emirdağ / Afyonkarahisar Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Antrenörlük Eğitimi Muğla

Detaylı

Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi

Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Adı Soyadı: Ar.Gör. Oğuz Gürkan Doğum Tarihi: 06.07.1990 Emirdağ / Afyonkarahisar Öğrenim Durumu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Antrenörlük Eğitimi Muğla

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : Tel :

İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ. Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web :  Tel : İMKB SOSYAL BİLİMLER LİSESİ Adres : Güneşli Mah. Fidanlık Mevkii No:49 Merkez/TOKAT Web : http://tokatsbl.meb.k12.tr/ Tel : 0356 2280770 Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarında ihtiyaç duyulan üstün nitelikli

Detaylı

Arş. Gör. Dr. Mücahit KÖSE

Arş. Gör. Dr. Mücahit KÖSE Arş. Gör. Dr. Mücahit KÖSE Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Evliya Çelebi Yerleşkesi (3100) KÜTAHYA Doğum Yeri ve Yılı: Isparta/Yalvaç Cep Telefonu: Telefon:765031-58 E-posta:

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

EBELİK YÜKSEK LİSANS/DOKTORA PROGRAM YETERLİLİKLERİ Program Profili: Ebelik lisansüstü eğitimi ; Ulusal ve uluslararası alanda anne ve yeni doğan

EBELİK YÜKSEK LİSANS/DOKTORA PROGRAM YETERLİLİKLERİ Program Profili: Ebelik lisansüstü eğitimi ; Ulusal ve uluslararası alanda anne ve yeni doğan EBELİK YÜKSEK LİSANS/DOKTORA PROGRAM YETERLİLİKLERİ Program Profili: Ebelik lisansüstü eğitimi ; Ulusal ve uluslararası alanda anne ve yeni doğan sağlığını koruma ve geliştirmede son derece önemli sağlık

Detaylı

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 FEN BİLİMLERİ LİSESİ GENEL AÇIKLAMALAR Fen Bilimleri Lisesi ni farklı kılan, Fen

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KONTENJAN ANABİLİM DALLARI TEZLİ YÜKSEK LİSANS TEZSİZ YÜKSEK LİSANS DOKTORA ALES Puan Türü ÖZEL KOŞULLAR YABANCI YABANCI BİLGİSAYAR VE

Detaylı

Yaz okulunda (2014 3) açılacak olan 2360120 (Calculus of Fun. of Sev. Var.) dersine kayıtlar aşağıdaki kurallara göre yapılacaktır:

Yaz okulunda (2014 3) açılacak olan 2360120 (Calculus of Fun. of Sev. Var.) dersine kayıtlar aşağıdaki kurallara göre yapılacaktır: Yaz okulunda (2014 3) açılacak olan 2360120 (Calculus of Fun. of Sev. Var.) dersine kayıtlar aşağıdaki kurallara göre yapılacaktır: Her bir sınıf kontenjanı YALNIZCA aşağıdaki koşullara uyan öğrenciler

Detaylı

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BAĞIMSIZ YAŞAM İÇİN YENİ YAKLAŞIMLAR ADLI GRUNDTVIG PROJEMİZ İN DÖNEM SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ALANYA PUBLIC EDUCATION CENTRE S FINAL INFORMATIVE MEETING OF THE GRUNDTVIG

Detaylı

Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers

Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers Hukuk ve Hukukçular için İngilizce/ English for Law and Lawyers Size iş imkanı sağlayacak bir sertifikaya mı ihtiyacınız var? Dünyanın önde gelen İngilizce sınavı TOLES, Hukuk İngilizcesi becerilerinin

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Sağlıklı ve Sorumlu Bir Yetişkinliğe Doğru

Sağlıklı ve Sorumlu Bir Yetişkinliğe Doğru Sağlıklı ve Sorumlu Bir Yetişkinliğe Doğru Romanya da gerçekleşen ilk öğrenci hareketliliği First mobility of students in Romania Proje Detayları Sağlıklı ve Sorumlu Bir Yetişkinliğe Doğru 2014-2016 Proje

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

KAMU PERSONELÝ SEÇME SINAVI PUANLARI ÝLE LÝSANS DÝPLOMA NOTU ARASINDAKÝ ÝLÝÞKÝLERÝN ÇEÞÝTLÝ DEÐÝÞKENLERE GÖRE ÝNCELENMESÝ *

KAMU PERSONELÝ SEÇME SINAVI PUANLARI ÝLE LÝSANS DÝPLOMA NOTU ARASINDAKÝ ÝLÝÞKÝLERÝN ÇEÞÝTLÝ DEÐÝÞKENLERE GÖRE ÝNCELENMESÝ * Abant Ýzzet Baysal Üniversitesi Eðitim Fakültesi Dergisi Cilt: 8, Sayý: 1, Yýl: 8, Haziran 2008 KAMU PERSONELÝ SEÇME SINAVI PUANLARI ÝLE LÝSANS DÝPLOMA NOTU ARASINDAKÝ ÝLÝÞKÝLERÝN ÇEÞÝTLÝ DEÐÝÞKENLERE

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

January February March 2013 IYLA Trainings and Activities

January February March 2013 IYLA Trainings and Activities January February March 2013 IYLA Trainings and Activities In the months of January February March 2013, various local trainings on 5 different subjects were conducted. In total, our trainers conducted

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Akademik ve Mesleki Özgeçmiş

Akademik ve Mesleki Özgeçmiş RESİM Dr. Hülya PEHLİVAN hulyapeh@hacettepe.edu.tr Akademik ler Akademik ve Mesleki Özgeçmiş Üniversite Dışı ler ve Danışmanlıklar İdari ler Verdiği Dersler Lisans Dersin Kodu Adı Kredisi EBB 147 Eğitim

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1 2 Okul Öncesi ve İlköğretim 1. Sınıflar için Okul Açılışı 3 4 5 6 7 8 9 Okulların Açılışı Okulun Açılış Töreni 10 11 12 13 14 15 16 Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar Top (1-2-3-4.Sınıflar) Yakar

Detaylı

2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI. 27 Haziran 2014

2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI. 27 Haziran 2014 2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI 27 Haziran 2014 2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2014-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS sonrası herhangi bir LYS ye girmeye hak kazanan aday

Detaylı

ANKARA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ

ANKARA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ ANKARA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ EKİM EYLÜL S.NU. AY YAPILACAK FAALİYETİN ADI BAŞLANGIÇ BİTİŞ SAATİ 1 1.Sınıf Öğrencilerinin Uyum Haftası 08.09.2014 12.09.2014

Detaylı

AMASYA SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

AMASYA SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ AMASYA SABUNCUOĞLU ŞEREFEDDİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL TANITIMI VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ SON 3 YILIN TABAN PUANLARI YIL ÖĞRENCİ SAYISI OLUŞAN TABAN PUAN 2015-2016 102 370 2016-2017

Detaylı

YOZGAT İLİ 2013 YILI SONUÇLARI

YOZGAT İLİ 2013 YILI SONUÇLARI T.C. YOZGAT VALİLİĞİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ YOZGAT İLİ 2013 YILI SONUÇLARI NİSAN 2014 YOZGAT İLİ ORTAÖĞRETİM KURUMLARININ 2013 YILI YGS LYS BAŞARI DURUMLARI 1986 HAZIRLAYANLAR Mesut GÜL

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

ACCOUNTANT: The accountant is the person who follows the monetary transactions of individuals and institutions and count the taxes accurately to make

ACCOUNTANT: The accountant is the person who follows the monetary transactions of individuals and institutions and count the taxes accurately to make ACCOUNTANT: The accountant is the person who follows the monetary transactions of individuals and institutions and count the taxes accurately to make payment to the Government. MUHASEBECİ: Kişilerin veya

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ AKADEMİK TAKVİM ÖZEL KOCAELİ MARMARA ORTAOKULU LİSESİ 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK KARTEPE GENEL KURULU 20 21 22 23 24 25 26 Kurban Bayramı Arifesi Kurban Bayramı

Detaylı

İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR KAMPUSÜ HAFTALIK ÇALIŞMA BÜLTENİ-WEEKLY BULLETIN FİLM GÖSTERİMİ NIETZSCHE GÜNLÜĞÜ FILM - WHEN NIETZSCHE WEPT

İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR KAMPUSÜ HAFTALIK ÇALIŞMA BÜLTENİ-WEEKLY BULLETIN FİLM GÖSTERİMİ NIETZSCHE GÜNLÜĞÜ FILM - WHEN NIETZSCHE WEPT İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR KAMPUSÜ HAFTALIK ÇALIŞMA BÜLTENİ-WEEKLY BULLETIN 15.02.2010 GÖREVLİ PERSONEL- 11.10-12.30 FİLM GÖSTERİMİ NIETZSCHE GÜNLÜĞÜ FILM - WHEN NIETZSCHE WEPT 10.SINIFLAR GRADES 10 AYŞE

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

4. İLLERE GÖRE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI SAYILARI NUMBER OF STUDENTS & TEACHING STAFF BY PROVINCES

4. İLLERE GÖRE ÖĞRENCİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI SAYILARI NUMBER OF STUDENTS & TEACHING STAFF BY PROVINCES 17 TÜRKİYE TOPLAMI T 492828 1841546 289579 38293 6383 90333 24891 16433 2815 4121 15892 2408 78804 10864 5298 13555 49087 11534 3204 1625 3850 2855 TOTAL FOR TURKEY K 202734 762487 126623 16538 2530 37671

Detaylı

EĞİTİM Doktora Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara 1997 2005 Eğitim Fakültesi, Bilgisayar Öğretimi ve Teknolojileri Bölümü

EĞİTİM Doktora Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara 1997 2005 Eğitim Fakültesi, Bilgisayar Öğretimi ve Teknolojileri Bölümü HAKKIMDA Dr. Erhan Şengel, yüksek lisans eğitimi yıllarında başlamış olduğu öğretim teknolojileri ile ilgili çalışmalarına 1994 yılından beri devam etmektedir. Online eğitim, Bilgisayar Destekli Eğitim,

Detaylı

Özel Koşullar Requirements & Explanations Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği

Özel Koşullar Requirements & Explanations Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Faculty of Education Teacher Training in Sciences İlköğretim Matematik Öğretmenliği Teacher Training in Mathematics at Primary School Level Rehberlik ve Psikolojik

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

TANITIM ÖĞRENCİ PANSİYONUMUZ OKULUMUZUN TARİHÇESİ AMACIMIZ

TANITIM ÖĞRENCİ PANSİYONUMUZ OKULUMUZUN TARİHÇESİ AMACIMIZ TANITIM OKULUMUZUN FİZİKİ YAPISI VE TARİHÇESİ AMACIMIZ PANSİYONUMUZ SPOR SALONUMUZ OKUL DERSLİK SİSTEMLERİ OKUL SERVİSLERİ OKUL ARACIMIZ ÖĞRENCİLERİ BOŞ ZAMANLARINI DEĞERLENDİREBİLECEĞİ ALANLAR OKULUN

Detaylı

REFİA DERMANCIOĞLU 100 MTER İSTABUL EUROPEAN SIDE 1. ELA DERİN CESUR 100 METER İSTANBUL EUROPEAN SIDE 2.

REFİA DERMANCIOĞLU 100 MTER İSTABUL EUROPEAN SIDE 1. ELA DERİN CESUR 100 METER İSTANBUL EUROPEAN SIDE 2. Bulletin No: 9 ( 12 23 January 2015 ) Page 1 TRACK & FIELD On Thursday 22nd January, we attended the İstanbul European Side Track & Field race in Ataköy Aslı Çakır Alptekin Hall with the sponsorship of

Detaylı

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ

TED KONYA KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ TED KONYA KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ Yapılacak Çalışmalar Başlangıç-Bitiş Tarihleri 8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Danışman Öğretmen Ataması 02-06 Mayıs 2016 12. Sınıf

Detaylı

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması

1. Sınıf Öğretmenleri ve Beden Eğitimi Zümresinin Mesleki Gelişim Çalışmalarının Başlaması 01.Ağustos.2016 ile 31.Temmuz.2017 arasında yer alan etkinlikler. Toplam :187 adet Tarih Başlama Bitiş Okul Etkinlik Adı Etkinlik Yeri 18 Ağustos 2016 Perşembe 09:00 16:00 İlköğretim 22 Ağustos 2016 Pazartesi

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KONTENJAN*, ** BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi EĞİTİMDE DRAMA 3 3 E.A. SAY. Lisansa

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

HACETTEPE ÜNivERSiTESi SPOR BiLiMLERi VE TEKNOLOJiSi YÜKSEK OKULU'NA GiRişTE YAPILAN

HACETTEPE ÜNivERSiTESi SPOR BiLiMLERi VE TEKNOLOJiSi YÜKSEK OKULU'NA GiRişTE YAPILAN Spor Bilimleri Dergisi Hacettepe 1. ofspor! Sciences 2002,13 (1), 3-15 HACETTEPE ÜNivERSiTESi SPOR BiLiMLERi VE TEKNOLOJiSi YÜKSEK OKULU'NA GiRişTE YAPILAN SıNAVLARıN GEÇERLiK ÇALIŞMASI selahattin GELBAL",

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ KONTENJAN*, ** BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi EĞİTİMDE DRAMA 3 3 E.A. SAY. Lisansa

Detaylı

The Study of Relationship Between the Variables Influencing The Success of the Students of Music Educational Department

The Study of Relationship Between the Variables Influencing The Success of the Students of Music Educational Department 71 Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, Yıl 9, Sayı 17, Haziran 2009, 71-76 Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerinin Başarılarına Etki Eden Değişkenler Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

Detaylı

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı. BASIN DUYURUSU (13 Ağustos 2010) 2010-ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı. BASIN DUYURUSU (13 Ağustos 2010) 2010-ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI T.C. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı BASIN DUYURUSU (13 Ağustos 2010) 2010-ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI 11 Nisan 2010 da yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)

Detaylı

NİSAN- APRIL MAYIS - MAY HAZİRAN - JUNE TARİH-DATE DERS ADI - LESSON DERS-PERIOD MART- MARCH

NİSAN- APRIL MAYIS - MAY HAZİRAN - JUNE TARİH-DATE DERS ADI - LESSON DERS-PERIOD MART- MARCH HAZIRLIK SINIF SINAV TAKVİMİ - PREP EXAM SCHEDULE 20.03.2017 İNGİLİZCE DİNLEME SINAVI / ENGLISH LISTENING EXAM- 1 2 MOCK EXAM İNGİLİZCE / ENGLISH - 1 5 21.03.2017 MOCK EXAM DELF 13.15-15.30 22.03.2017

Detaylı

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI THE INFORMATION TECHNOLOGIES DEPARTMENT

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI THE INFORMATION TECHNOLOGIES DEPARTMENT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI THE INFORMATION TECHNOLOGIES DEPARTMENT Bilişim Teknolojileri Alanı THE INFORMATION TECHNOLOGIES DEPARTMENT Mesleki ortaöğretim kurumlarında eğitim verilen alanlardan birisidir.

Detaylı

2015 2016 Eğitim ve öğretim yılı için ilk tanıtım günümüzü gerçekleştirdik. Okul ve Psikanaliz Sempozyumu VIII

2015 2016 Eğitim ve öğretim yılı için ilk tanıtım günümüzü gerçekleştirdik. Okul ve Psikanaliz Sempozyumu VIII ŞUBAT 2015 E-BÜLTEN 2015 2016 Eğitim ve öğretim yılı için ilk tanıtım günümüzü gerçekleştirdik. Okul ve Psikanaliz Sempozyumu VIII 21 Şubat 2015 Cumartesi günü Özel Amerikan Robert Lisesi nde gerçekleştirilen

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

Degree Field University Year Educational Ankara University 1975. MA - - - Educational. Cukurova University Institute of Social Sciences.

Degree Field University Year Educational Ankara University 1975. MA - - - Educational. Cukurova University Institute of Social Sciences. 3. Title : Assist. Prof. Dr. 4. Education : Assist Prof. Dr Ali TEMEL Vise Dean alitemel@maltepe.edu.tr 0216 626 10 50 /1738 0216 626 10 70 Özgeçmiş Degree Field University Year BA Educational Ankara University

Detaylı

İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 ORTAHİSAR KAYMAKAMLIĞI İMKB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Tarihçesi Okulumuz

Detaylı

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Institute of Graduate Studies and Research

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Institute of Graduate Studies and Research Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü Institute of Graduate Studies and Research 2016-17 AKADEMİK YILI ÖNEMLİ TARİHLER 2016-17 ACADEMIC YEAR IMPORTANT DATES Temmuz July Ağustos August, Ekim,

Detaylı

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler

SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU. MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler SARILAR ZEKİ VARGÜN İLKÖĞRETİM OKULU MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler OKUL MÜDÜRÜ AHMET İYİOL MEVCUT DURUM Mevcut Durum Devam Eden Çalışmalar Hedefler MEVCUT DURUM Okulumuz Manavgat

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARILARI ÜZERİNE ETKİ EDEN BAZI FAKTÖRLERİN ARAŞTIRILMASI (MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İ.İ.B.F ÖRNEĞİ) ÖZET ABSTRACT

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARILARI ÜZERİNE ETKİ EDEN BAZI FAKTÖRLERİN ARAŞTIRILMASI (MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İ.İ.B.F ÖRNEĞİ) ÖZET ABSTRACT Muğla Üniversitesi SBE Dergisi Güz 2001 Sayı 5 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARILARI ÜZERİNE ETKİ EDEN BAZI FAKTÖRLERİN ARAŞTIRILMASI (MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İ.İ.B.F ÖRNEĞİ) ÖZET Erdoğan GAVCAR * Meltem ÜLKÜ

Detaylı

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu.

Ağustos 2014. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni yabancı öğretmenler için İstanbul oryantasyonu. 15 Ağustos 2014 Ağustos 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 İdareciler Göreve Başlar 12 13 14 15 16 17 Yeni Yab. Öğrt. Gelişi 18 Bölüm Başkanları göreve başlar 19 20 Tüm öğretmenler göreve başlar 21 22 23 24

Detaylı

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM PROGRAMLARI VE ÖĞRETİM ANABİLİM DALI

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM PROGRAMLARI VE ÖĞRETİM ANABİLİM DALI YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM PROGRAMLARI VE ÖĞRETİM ANABİLİM DALI ORTAÖĞRETİMDEKİ MATEMATİK ÖĞRETMENLERİNİN SINIF YÖNETİMİ VE ÖĞRENCİLERİN MATEMATİK ALGILARI ARASINDAKİ İLİŞKİ

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

Sınavlı ve Sınavsız Geçiş İçin Akademik Bir Karşılaştırma

Sınavlı ve Sınavsız Geçiş İçin Akademik Bir Karşılaştırma Sınavlı ve Sınavsız Geçiş İçin Akademik Bir Karşılaştırma Öğr. Gör. Kenan KARAGÜL, Öğr. Gör. Nigar KARAGÜL, Murat DOĞAN 3 Pamukkale Üniversitesi, Honaz Meslek Yüksek Okulu, Lojistik Programı, kkaragul@pau.edu.tr

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ INSTITUTE OF GRADUATE STUDIES AND RESEARCH

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ INSTITUTE OF GRADUATE STUDIES AND RESEARCH LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, ÖĞRETİM VE ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ INSTITUTE OF GRADUATE STUDIES AND RESEARCH 2017 18 AKADEMİK YILI ENSTİTÜ TAKVİMİ 2017 18 ACADEMIC YEAR INSTITUTE CALENDAR Temmuz July Ağustos August, Ekim,

Detaylı

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf

ÖZEL TOROS YAĞMUR ANADOLU LİSESİ VE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ZÜMRE FAALİYETLERİ. YGS-LYS 12.Sınıf 11.Sınıf 10.Sınıf 9.Sınıf 5 Eylül 2011 Pazartesi Öğretmenler Toplantısı 19 Eylül 2011 Pazartesi Okulun Açılışı (Edebiyat Zümresi) 20 Eylül 2011 Salı Kimya panosu(n.ş) AKADEMİK TAKVİM SUNUMU 21 Eylül 2011 Çarşamba 22 Eylül 2011

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN OKULİSTİK SINAVINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR Gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme değerlendirme sistemlerine

Detaylı

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM

ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM ÖZEL UĞUR ANADOLU LİSESİ 2013-2014 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET TAKVİMİ FAALİYETİN ADI FAALİYETİN TANIMI SORUMLU BÖLÜM EYLÜL 3.HAFTA 4.HAFTA Senebaşı okul açılış töreni Tüm okul Anadil Bölümü

Detaylı

KÜLTÜREL MUHİTİN ÖĞRENCİ BAŞARISINA ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

KÜLTÜREL MUHİTİN ÖĞRENCİ BAŞARISINA ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA KÜLTÜREL MUHİTİN ÖĞRENCİ BAŞARISINA ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA Vedat Nuri TURHAN * Özet : Atatürk Üniversitesi Kâzım Karabekir Eğitim Fakültesinde 2006 2007 öğretim yılı 2. yarıyılı içerisinde öğrenim

Detaylı

Available online at

Available online at Available online at www.sciencedirect.com Procedia - Social and Behavioral Sciences 55 ( 2012 ) 1079 1088 *English Instructor, Abant Izzet Baysal University, Golkoy Campus, 14100, Bolu, Turkey (karakis_o@ibu.edu.tr)

Detaylı

Ağustos 2015. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni öğretmenler için oryantasyon programı. 24 Tüm Öğretmenler Göreve başlar

Ağustos 2015. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar. Yeni öğretmenler için oryantasyon programı. 24 Tüm Öğretmenler Göreve başlar August 18, 2015 Ağustos 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Yeni Yabancı öğretmenlerin gelişi 18 Tüm yeni öğretmenler göreve başlar Oryantasyon Etkinlikleri 19 20 21 22 23 Yeni Yabancı Öğretmenlerin

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.

Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ve bağlı okul ve kurumlarımızın tarihlere göre mevzuat çerçevesinde

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

Okulu: AKÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor

Okulu: AKÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. (AKÜ) Beden Eğitimi ve Spor ÖZET: Afyon Kocatepe Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yücel Ocak: 2011 yılından bu yana Üniversitemizin Merkez Yerleşkesi olan Afyonkarahisar-Eskişehir yolu üzerinde bulunan

Detaylı

ANKARA MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve

ANKARA MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve ANKARA MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SIRA NO 1. 2. 3. YAPILACAK İŞ 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve BaĢlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin

Detaylı

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO 1. 2. 3. YAPILACAK İŞ 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerin Göreve Başlaması Örgün Eğitim Kurumlarındaki Öğretmenlerin

Detaylı

İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR KAMPUSÜ HAFTALIK ÇALIŞMA BÜLTENİ-WEEKLY BULLETIN DİSİPLİN KURULU TOPLANTISI DISCIPLINE COMMISSION MEETING

İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR KAMPUSÜ HAFTALIK ÇALIŞMA BÜLTENİ-WEEKLY BULLETIN DİSİPLİN KURULU TOPLANTISI DISCIPLINE COMMISSION MEETING İSTEK ÖZEL SEMİHA ŞAKİR KAMPUSÜ HAFTALIK ÇALIŞMA BÜLTENİ-WEEKLY BULLETIN 22.02.2010 HEDEF KİTLE GÖREVLİ PERSONEL- STAFF ON DUTY 11.10-11.50 ÖZLEM ÖZGEN OFİS ÖZLEM ÖZGEN'S OFFICE DİSİPLİN KURULU TOPLANTISI

Detaylı