WOW Hotel & Convention Center İstanbul

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "WOW Hotel & Convention Center İstanbul www.icsgistanbul.com"

Transkript

1 KATILIMCI KILAVUZU WOW Hotel & Convention Center İstanbul Düzenleyen Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) İZNİ İLE DÜZENLENMEKEDİR.

2 AKILLI ŞEBEKE, AKILCI KALKINMA Ülkemizde nüfus artışı, şehirleşme, sanayileşme ve teknolojik ilerlemeler nedeniyle sürekli artan enerji ihtiyacı, orta ve uzun vadede en ciddi sorunlardan biri olarak önümüzde durmaktadır. Bu kritik dönemde enerjiyi üreten, dağıtan ve kullanan taraflar; enerjinin verimli, kayıpsız ve rasyonel kullanımı, yenilenebilir enerji kaynaklarının sisteme entegre edilmesi ve sera gazı emisyonlarının azaltılması ile daha esnek, güvenilir ve ekonomik bir şebeke altyapısı için çözümler aramaktadır. Bilgi ve iletişim teknolojileri ile akıllı şebeke gibi gelişmiş teknoloji çözümlerinin var olmasıyla enerji tüketimine ve üretimine dair problemlerin zamanla ortadan kalkacağı öngörülmektedir. Bu sebeple mevcut şebeke sistemlerinin, bu sisteme entegre olabilmesi için bir değişim geçirmesi kaçınılmazdır. 70 milyon su ve elektrik sayacı ile 10 milyon doğal gaz sayacı abonesi bulunan, Uluslararası Enerji Ajansı verilerine göre elektrik üretiminde ve tüketiminde dünya ülkeleri arasında 20. sırada yer alan ülkemizde, elektrik ve gaz dağıtım şirketlerinin yanı sıra belediyelerin su idareleri de akıllı sayaç sistemine geçiş sürecindedir. Türkiye nin içinde bulunduğu bu süreçte, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak, 8 9 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul da Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı na ev sahipliği yapacağız. Bu organizasyon ile ülkemizin 2023 stratejik vizyonu doğrultusunda akıllı sayaç sistemine geçerek Türkiye nin küresel platformda daha etkin, daha güçlü ve saygın bir konuma sahip olmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Kongrenin tüm katılımcılar ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma ve tüm katılımcılara şimdiden teşekkür ediyorum. Nihat Ergün T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı

3 GENEL BİLGİLER Fuar Adı : 2. ULUSLARARASI İSTANBUL AKILLI ŞEBEKELER KONGRE VE FUARI Kongre Tarihi : 8 9 Mayıs 2014 Fuar Tarihi : 8 9 Mayıs 2014 Fuar Alanı Adres : WOW Hotel & Convention Center İstanbul : İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy İstanbul Ziyaret Saatleri :

4 Standart Stant ile Katılım HHB Expo tarafından verilecek ekipmanlar ve hizmetler; 1. Alüminyum bölmeli panellerden oluşan stant, 2. Stant kurulumu, zemin halı kaplaması, elektrik ve aydınlatma bağlantıları, 3. Her 3m² için 100Watt aydınlatma armatürü ve her standa bir adet kablolu grup priz ve alınlık yazısı, 4. Her standa bir adet masa ve 3 adet standart sandalye, 5. Her bir stant için 3 adet kongre davetiyesi, 6. Fuar kataloğunda firma bilgilerine yer verilmesi, 7. 2 adet Bildiriler Kitabı, 8. 1 adet çöp kutusu, 1 adet karşılama masası verilecektir. Özel Tasarım Stant ile Katılım HHB Expo tarafından verilecek ekipmanlar ve hizmetler; 1. Talep edilen ölçülerde boş sergileme alanı, 2. Her bir stant için 3 adet kongre davetiyesi, 3. Fuar Kataloğunda firma bilgilerine yer verilmesi, 4. 2 adet Bildiriler Kitabı verilecektir.

5 Özel Stant Tasarım ve Uygulama Hizmetleri: HHB Expo bünyesinde oluşturulmuş olan Sun Design tüm katılımcılarımızın isteklerine uygun kreatif ve modüler stant tasarım ve uygulama hizmetlerini kiralık, satılık veya birden fazla fuarda kullanabilme imkanı gibi pek çok farklı alternatif de sunarak bedeli karşılığında yerine getiriyor. Hafize Öztürk Sun Design Fuar Hizmetleri Tel : Tel : Faks : info@sundesignfuar.com Web : Özel Stant Tasarım ve Uygulama: Son Başvuru Tarihi : Teknik Servis Ofisi: Fuaye alanı girişinde yer alan Teknik Servis Ofisi 7 Mayıs 2014 saat Mayıs 2014 saat a kadar ihtiyaçlarınız 24 saat karşılamak üzere hizmet verilecektir.

6 STANT KURULUM DETAYLARI Giriş ve Yerleşme Stantlı Katılım Saat Fuar Periyodu Tarih Açılış Kapanış Toplama ve Boşaltma Başlangıç Araçsız Boşaltma Araç ile Boşaltma Hollerin Boşaltılması *Sergi Açılış seremonisi ancak yapıldıktan sonra sergi alanı gezilebilir. *Sergide yer alan tüm katılımcılar bu zamanlama tablosuna uymalıdır.

7 ÖNEMLİ KURALLAR Standart Modüler Stant Uygulaması Stantlı katılım sözleşmesi dahilinde alüminyum profiller ve benzeri bölme elemanlarından oluşan, yanda krokisi bulunan stant konstrüksiyonu mevcuttur. Stantlar alüminyum kiriş, dikme ve melamin kaplı sunta panellerle inşa edilmektedir. Bir duvar panelinin boyu 241x98 cm, tabela 198x67 cm ve info desk 98x98 cm ölçülerindedir. Aydınlatma amacı ile her 3 metrekare de 1 adet 100 W spot tavan profillerine bağlanmaktadır. Her stantta firmanın adı ve stant numarası alın yazısı olarak yer almaktadır.

8 Ekstra Malzeme ve Hizmet Satışı Sergi öncesi veya sergi alanında ihtiyaç duyacağınız tüm malzeme ve hizmetler Ekstra Malzeme ve Hizmet Satış bölümü tarafından karşılanacaktır. Ekstra malzeme ve hizmetleri, ilgili formları doldurarak talep edebilirsiniz. Bölümümüz sergi alanında katılımcılarımızın çalışmalarını kolaylaştırmak ve hızlandırmak için sergi öncesi ve esnasında satış dışı teknik destek sunmaktadır. Ekstra Hizmetler ve Malzemeler Tüm teknik donanımlar, malzemeler ve stant eşyaları sergi boyunca belli bir kiralama esasına bağlıdır. Donanımlar daimi olarak organizasyonun malıdır. Zarar görmüş ya da kaybedilmiş donanımlar katılımcıya fatura edilecektir Tüm stant ekstra hizmet ve malzeme siparişleriniz için sergi giriş ve yerleşme başlangıcından önce yapacağınız başvurular hem malzeme temininde öncelik, hemde indirimli fiyatlardan yararlanmanızı sağlayacaktır. Özel Dekorasyonlar Sergiye özel dekorasyonlu stant ile katılmayı tercih eden katılımcı firmaya stant alanı boş olarak teslim edilir. Özel dekorasyonlu stantların yüksekliği en fazla 4 metre olmalıdır. Özel dekorasyon stant içi temizliği katılımcıya aittir. Toplama & Boşaltma Esnasında katılımcılardan öncelikle istenen stant ve stant alanlarının sergi sonu terk etmeden temiz bırakılmalıdır. Katılımcının özel dekorasyonlu stant ile sergiye katılmak istemesi durumunda stant projesini sergi başlangıç tarihinden en geç 1 ay öncesine kadar yerleşim, planlama ve organizasyon birimine onaylatması gerekmektedir. Özel dekorasyon ile katılacak olan katılımcı projelerini onaylatmak için organizatör firmaya gönderdiklerinde stantlarını inşa / dekore edecek olan firmalarında iletişim bilgilerini bildireceklerdir.

9 Tavan Yükseklikleri Eğer yerinizin nerede olduğundan emin değilseniz, lütfen organizatöre başvurunuz. Tavan yüksekliğinin 4 m olduğunu lütfen dikkate alınız. Katılımcıların, sergiye genel estetik yapısını göz önünde bulundurmaları ve bu konuda sergi yönetiminin uyarılarını dikkate almaları rica olunur. Genel Fuaye Alanı Ölçüleri Genişlik Uzunluk Alan Yükseklik 11 m 74 m 3108 m2 6 m Teknik Bağlantı Noktaları Servis bölümünde her türlü çalışma yetkisi Otel Teknik Servis elemanlarına aittir. İzinsiz çalışma saptanması yapılmaması rica edilir. Havalandırma Tüm salonlarda elverişli havalandırma, ısıtma ve soğutma sistemleri bulunmaktadır. Sistemin etkili kullanılması için havalandırma menfez önü kapatılmaması kuralına titizlikle uyulmalıdır. Yerleşim Zamanlaması ve Çalışma Saatleri Yerleşme aşamasında çalışma saatlerinde uzatma yapılabilir. Bunun için lütfen sergi yönetimi / organizatör ile temasa geçiniz. Tüm stantlar kuruluş aşamasının son günü 7 Mayıs 2014 saat da tamamlanmış olarak hazır olmalıdır.

10 STANT YERLEŞİM PLANI Katılımcı Firma: Yetkili Kişi : Lütfen aşağıdaki alanda, stantta kullanılacak malzeme ve ürünlerin düzenini; elektrk bağlantı noktalarını belirtiniz. Ad Soyad : İmza Kaşe : Son Gönderme Tarihi : HHB Expo Faks : selin@hhbexpo.com.tr Lütfen bu formu doldurarak HHB Expo ya gönderiniz.

11 STANT ALINLIK VE BİLGİ FORMU Katılımcı Şirket: Telefon No: Adres: Şehir / Ülke: Yetkili Kişi: GSM No: Faks No: E mail: HHB Expo tarafından yapılacak stantlarda, katılımcı şirket isimleri, alınlığı folyo ile yazılacaktır. Hazırlanacak ve uygulanacaktır. Ayrıca stant numaraları alınlık üzerinde yer alacaktır. Toplam olarak 20 karakter sınırı aşılmamalıdır. Lütfen gerekmedikçe şirket kuruluş yapısına veya unvanını ayrıntılı belirtmeliyiz. Mümkün olduğunca kısa ve okunabilir olmalıdır. Ad Soyad : İmza Kaşe : Son Gönderme Tarihi : HHB Expo Faks : selin@hhbexpo.com.tr Lütfen bu formu doldurarak HHB Expo ya gönderiniz.

12 ELEKTRİK ve İNTERNET KULLANIMI Katılımcı Firma: Yetkili Kişi : ELEKTRİK KULLANIMI Elektrik Talebi: 220 V Monofaze (...) KW x 25 Euro/KW = Euro 380 V Monofaze (...) KW x 25 Euro/KW = Euro Not: %18 KDV Fiyatlara dahil değildir. *Her bir stant için 2 KW elektrik ücretsiz verilecektir. 2 KW elektrik üzeri taleplerde Her KW için 25 + KDV ücret alınacaktır. Ekstra olarak özel dekorasyonlar için Elektrik bağlantı kablo bedeli 45 +KDV alınacaktır. İNTERNET KULLANIMI Kongre boyunca fuaye alanında Kablosuz internet bulunmaktadır. Kablolu İnternet talep eden firmalar için 2 günlük internet ücreti 200 Euro + KDV dir. Bant genişliği 30 mbit dir. HHB Fuar, Organizasyon, Reklam LTD ŞTİ Hesap Bilgileri Teb Bankası Ankara Ostim Şubesi TL : TR Euro : TR Tutar :. Euro %18 KDV :. Euro Toplam Tutar:. Euro Ad Soyad : İmza Kaşe : Son Gönderme Tarihi : HHB Expo Faks : selin@hhbexpo.com.tr Lütfen bu formu doldurarak HHB Expo ya gönderiniz.

13 FUAR HOSTESLERİ Konuklarınızla ilgilenmek ve onların ihtiyaçlarını karşılamak üzere size yardımcı olacak deneyimli, iki dil bilen hostesler fuar alanında olacaktır. İyi bir iletişim için çeşitli dil becerilerine sahip nitelikli çevirmenleri öneririz. Fuar Hostesleri / Çevirmenler : İstek Formu aşağıdadır. Son Başvuru Tarihi : Katılımcı Şirket: Telefon No: Adres: Şehir / Ülke: Yetkili Kişi: GSM No: Faks No: E mail: *Tercümanlardan yalnız, sözlü çeviri ve okuma hizmeti alınabilir. Yazılı çeviri yapılamaz. Çevirmenler ve Hostesler İngilizce ve Türkçe bilmektedir. Tercüman İngilizce TL Adet Toplam (günlük 8 saat) Genel Tercüme 200 TL 8 Mayıs 2014 Genel Tercüme 200 TL 9 Mayıs 2014 Hostes 8 saat / Günlük TL Adet Toplam Hostes 140 TL 8 Mayıs 2014 Hostes 9 Mayıs TL *Fiyatlara KDV dahil değildir.

14 STANT GÖREVLİSİ VE YAKA KARTI Stant görevlisi olarak çalışacakların tam adları ve çalıştıkları firma adı, bilgisayar çıktısı ya da Bilgi İstek Formu doldurularak en geç 11 Nisan 2014 tarihine kadar HHB Expo ya verilecektir. Bu yaka kartları dışında, fuara Katılımcı Şirket kontenjanından giriş yapılmayacaktır. Katılımcı Şirket: Telefon No: Adres: Şehir / Ülke: Yetkili Kişi: GSM No: Faks No: E mail: İsim ve Soyadı Şirket Adı

15 Sorularınız ve Çözümler İçin HHB Fuar, Organizasyon, Reklam LTD. ŞTİ. Hilal Mah. 4. Cadde No: 46/ 1-2 Çankaya Ankara Tel: Faks: Proje İşlemleri ve Katalog Sorumlusu Selin Doğan Uluslararası Kongre ve Organizasyon Koordinatörü

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Doğalgazın Geleceğine Köprü 2-3 Kasım 2017 Haliç Kongre Merkezi Fotoğraf: Tufan Kartal www.ingas.istanbul www.igdas.istanbul Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 12 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılımcı: Fuar Sorumlusu: Katılım Tipi * Lütfen Fuar Katılım Tipi Bildirim Formlarınızı en geç 23 Ekim 2009 tarihine kadar elimizde olacak

Detaylı

www.evf.gov.tr www.evg.org.tr www.evf.com.tr info@evf.gov.tr www.expotim.com info@expotim.com info@expotim.com www.expotim.com www.expotim.

www.evf.gov.tr www.evg.org.tr www.evf.com.tr info@evf.gov.tr www.expotim.com info@expotim.com info@expotim.com www.expotim.com www.expotim. 10. AUTOEXPO INDIA STONA - 10.Tebriz Uluslararası Granit, Doğaltaş ve Mermer 15. 19. TEXPO - Uluslarası - Uluslararası Genel TebrizHindistan Ticaret Otomotiv-Aksesuar Fuarı / Tebriz ve - İran Yedek ParçalarıFuarı

Detaylı

Katılımcı Kılavuzu. 28-29 Nisan 2014. www.intergeo-eurasia.com. www.seismic-safety.net E U R ASIA

Katılımcı Kılavuzu. 28-29 Nisan 2014. www.intergeo-eurasia.com. www.seismic-safety.net E U R ASIA Connecting Global Competence Katılımcı Kılavuzu E U R ASIA Konferans ve Fuar www.intergeo-eurasia.com www.seismic-safety.net 28-29 Nisan 2014 WOW Kongre Merkezi, İstanbul Ziyaret Saatleri 10:00-18:00 Organizasyon

Detaylı

E-mail: teknik@ifo.com.tr Faks No: 0212 288 36 11

E-mail: teknik@ifo.com.tr Faks No: 0212 288 36 11 TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2011 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Standart Stand (İFO tarafından tedarik edilir) (Lütfen FORM B yi doldurunuz.) Özel Dekorasyon (Lütfen

Detaylı

Özel Dekorasyon Firması İletişim Bilgileri:

Özel Dekorasyon Firması İletişim Bilgileri: TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2011 12 Özel Stand Katılım Bildirim Formu FORM A * Lütfen Özel Stand Katılım Bildirim Formlarınızı en geç 09 Mayıs 2011 tarihine kadar elimizde olacak şekilde ve istenen formatlarda

Detaylı

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR stant bedelinin %50 si ve 2 kişi için Ekonomi sınıfı uçak biletinin %50 si T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanacaktır.

Detaylı

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE 06-09 NİSAN 2017 MARDİN FUAR ALANI www.mardinfuarlari.com www.zümrütfuarcilik.com.tr Organizasyon

Detaylı

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 12 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılımcı: Yetkili: Telefon: Fax: E-mail: Fuar Sorumlusu: Cep Tel : Katılım Tipi 1- Standart Modüler Stand kurdurmak istiyoruz. 2a: Stand

Detaylı

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI Anatolian History and Culture Tourism Fair 01-04 KASIM 2012 KAYSERİ DÜNYA TİCARET MERKEZİ SUNUŞ Anadolu tarihi dendiği zaman tarihi yalnız yalın anlamı ile değil kentin

Detaylı

Destek veren kuruluşlar

Destek veren kuruluşlar Destek veren kuruluşlar Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Terziler Odası MOBESKO Teknoloji Bilişim Ses Sistemleri Bu fuara ait defilenin ses ve ışık sistemleri

Detaylı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı www.adiguzelgrup.com 12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı 16 19 Mayıs 2013 Trabzon Dünya Tİcaret Merkezİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

FUTURE FISH EURASIA 2010

FUTURE FISH EURASIA 2010 KATILIMCI EL KİTABI FUTURE FISH EURASIA 2010 5. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşleme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarı 16 18 Eylül 2010 Uluslararası İzmir Fuar Alanı Salon 2 Kültürpark

Detaylı

STAND TASARIM KATALOĞU

STAND TASARIM KATALOĞU STAND TASARIM KATALOĞU INHOUSE Hakkında INHOUSE DESIGN departmanı, Hannover Messe International Istanbul tarafından standlarının kurumsal imajlarına uygun, efektif bir şekilde tasarlanmasını ve uygulanmasını

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER 19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde ANKARA BAL ve ARICILIK FUARI ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı nda ATİS Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecektir. Arı yetiştirici birlikleri, bal üreticileri

Detaylı

KATILIM BAŞVURU FORMU

KATILIM BAŞVURU FORMU KATILIM BAŞVURU FORMU ITM 2020 ye katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20 sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup gönderen firmalara,

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Destekleyen Kurumlar T.C. Sivas Valiliği Sivas Belediye Başkanlığı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Sivas Ticaret

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. 06 MAYIS Açılış : 0:00 Kapanış : 8:00 06-07-08 C UMA - CUMART ESİ PAZAR Reklam Alanları Kılavuzu BU FUAR 574 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2015

TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2015 TALEP VE BİLDİRİM FORMLARI 2015 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Özel Dekorasyon (Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.) Standart Stand (Standart standlar İFO tarafından

Detaylı

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2014

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2014 TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2014 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Özel Dekorasyon (Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.) Standart Stand (Standart standlar ĐFO tarafından

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul

ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Ekim 2017 Esenler / İstanbul ULUSLARARASI ŞEHİR VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI ZİRVESİ Esenler / İstanbul Uluslararası Şehir ve Sivil Toplum Kuruluşları Zirvesi / İstanbul, Esenler Belediyesi tarafından 20-22 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul'da

Detaylı

21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009

21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009 21. ULUSLARARASI MOBİLYA ENDÜSTRİSİ FUARI MEBEL 2009 Rusya nın en büyük Mobilya Fuarı 23 27 Kasım 2009 tarihinde Moskova nın en büyük fuar alanı olan Expocenter da yapılacak. Sözkonusu fuar 21 yıldan bu

Detaylı

6 th Juiceful Istanbul Summit

6 th Juiceful Istanbul Summit Düzenleyen Destekleyenler www.meyed.org.tr www.juicefulistanbul.com Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) olarak 2010 yılında başlattığımız ve yurt dışındaki paydaşlarımızla gerek ortaklaşa, gerekse iş

Detaylı

13 16 Ekim 2016 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (CNR) Hall 5 6 7

13 16 Ekim 2016 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (CNR)  Hall 5 6 7 13 16 Ekim 2016 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (CNR) www.bayimolurmusun.com Hall 5 6 7 DEĞERLİ KATILIMCIMIZ; 14.Bayim Olur Musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı Medya Fors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği

Detaylı

P R I N T E X P O 3DTURKEY

P R I N T E X P O 3DTURKEY 3. TEKNOLOJİDE BÜYÜK DEĞİŞİM BAŞLIYOR PARÇASI OLMAYA VAR MISINIZ? SPONSORLUK DOSYASI Demos Fuarcılık ve Organizasyon A.Ş. www.demosfuar.com.tr - info@demosfuar.com.tr E X H I B I T I O N SPONSORLUK DOSYASI

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları...

Sponsorluk Fırsatları... Fırsatları... 26 Platin Paketi Sadece bir şirket için geçerlidir Protokol konuşmalarında 10 dakika konuşma hakkı İlgili forumda bir konuşmacı bulundurma hakkı 18 m² sergi alanı tahsisi (Sergi alanı belirleme

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PAZAR Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI

X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI X. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI ORGANİZASYON PROGRAMI // BRÜKSEL // // KÖLN // Tarih: 25/11/2017 Hotel Metropole Tarih: 26/11/2017 Pullman Hotel Köln Brüksel Programı 23/11/2017 Perşembe 18:00 Brüksel

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

Fuarı. Eğitim KÜNİB. AZERBAYCAN / Bakü. 31 Mart - 01 Nisan Kempinski Hotel Badamdar. bir uluslararasılaşma projesi...

Fuarı. Eğitim KÜNİB. AZERBAYCAN / Bakü. 31 Mart - 01 Nisan Kempinski Hotel Badamdar. bir uluslararasılaşma projesi... 2018 KÜNİB bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB Eğitim Fuarı AZERBAYCAN / Bakü 31 Mart - 01 Nisan 2018 www.kunibegitimfuari.com Kempinski Hotel Badamdar www.kunib.com Sayın Rektörüm, Kafkasya Üniversiteler

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur.

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ. Konularını içeren duyurularımızın detayları ekte sunulmuştur. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004220 13/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 455 Sayın Üyemiz, 1. 2012 Yılı 2.Dönem

Detaylı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı

MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ. Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı MAKİNE VE AKSAMLARI İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 71080283-TİM.OAİB.22.ORG.2015/369-4998 Ankara, 16/03/2015 Konu: Balkan Ticaret Fuarı SİRKÜLER (M/2015) Sayın Üyemiz, TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi

Detaylı

Uçuş Eğitimi Tip Eğitimi ve havacılıkla ilgili diğer eğitimleri veren sektörün en etkin oyuncuları,

Uçuş Eğitimi Tip Eğitimi ve havacılıkla ilgili diğer eğitimleri veren sektörün en etkin oyuncuları, MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PA Z A R Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Türkiye nin Tek Havacılık Eğitim Fuarı! IFTE 2014 te neler oldu? 10 binden fazla yerli ve yabancı ziyaretçi, 40 ı yabancı 100 farklı

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA

Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA Sayı : TİM.EİB.GSK.00.. İzmir, 17/10/2014 Konu : Foodex Japan 2015 Fuarı Milli Katılım Duyurusu Foodex Japan 2015 40.Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı 03-06 Mart 2015 Chiba - JAPONYA Sayın Yetkili, 03-06

Detaylı

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

18. IFOAM DÜNYA ORGANİK KONGRESİ GÖRSEL TANITIM VE REKLAM ALANLARI. www.ifoam.org www.owc2014.org www.bugday.org

18. IFOAM DÜNYA ORGANİK KONGRESİ GÖRSEL TANITIM VE REKLAM ALANLARI. www.ifoam.org www.owc2014.org www.bugday.org www.ifoam.org www.owc20.org www.bugday.org 18. IFOAM DÜNYA ORGANİK KONGRESİ GÖRSEL TANITIM VE REKLAM ALANLARI INTERNATIONAL FEDERATION OF ORGANIC AGRICULTURE MOVEMENT Müsaİt Değİl 2000 Alan Adı : Ana Giriş

Detaylı

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI Sayın Yetkili, 2016 yılında 17.'inci Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı (TOK'2016) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde 29 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında

Detaylı

Uluslararas Loj st k Platformu

Uluslararas Loj st k Platformu 11-13 EK M 2018 ANKARA BA KENT ANKARA DA Uluslararas Loj st k Platformu www.ankaralojistikzirvesi.com Eş Zamanlı 2 Gün Konferans / 3 Gün Fuar Neden Loj st k Z rves? Lojistik Sektörü Türkiye'de ve çevre

Detaylı

KONFERANS. European Utility Week

KONFERANS. European Utility Week TANITIM 4-6 Kasım 2014 tarihlerinde Amsterdam RAI Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan ; yılın en büyük ve geniş katılımlı akıllı enerji faaliyetidir. İletim konusu dahil son kullanıcıya kadar bütün ana

Detaylı

Uçuş Eğitimi Tip Eğitimi ve havacılıkla ilgili diğer eğitimleri veren sektörün en etkin oyuncuları,

Uçuş Eğitimi Tip Eğitimi ve havacılıkla ilgili diğer eğitimleri veren sektörün en etkin oyuncuları, EKİM 17-18 CUMA - CUMARTESI Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Türkiye nin Tek Havacılık Eğitim Fuarı! IFTE 2013 te neler oldu? 7 bin 800 yerli ve yabancı ziyaretçi, 40 ı yabancı 103 farklı firma, Uçuş Eğitimi

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2013

TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2013 TALEP VE BĐLDĐRĐM FORMLARI 2013 Katılım Tipi Bildirim Formu FORM A Katılım Tipi (Lütfen işaretleyiniz): Özel Dekorasyon Tip 1 (Lütfen aşağıdaki bilgileri doldurunuz.) Standart Stand (Standart standlar

Detaylı

AZERBAYCAN / Bakü Nisan bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB. Eğitim Fuarları. KAZAKİSTAN / Almatı.

AZERBAYCAN / Bakü Nisan bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB. Eğitim Fuarları. KAZAKİSTAN / Almatı. AZERBAYCAN / Bakü 22-23 Nisan 2017 bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB 2017 Eğitim Fuarları w w w. k u n i b e g i t i m f u a r i. c o m KAZAKİSTAN / Almatı 20-21 Mayıs 2017 www.kunibegitimfuari.com

Detaylı

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER

SPONSORLUK GENEL BİLGİLER SPONSORLUK GENEL BİLGİLER Logo Stant Davetiye Web Katalog ANA SPONSOR 4/4 24m² 100 Evet 2 Sayfa KATILIMCI/ZİYARETÇİ YAKA KARTI SPONSORU 3/4-50 Evet - BASIN SPONSORU 3/4 12m² 50 Evet 1 Sayfa İLETİŞİM SPONSORU

Detaylı

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 14-15-16 Haziran 2019 www.itechcongress.com Ana Sponsorluk (2 paket mevcuttur) 36 m² Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Her stant için toplamda 3 Kw elektrik sağlanacak

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/002034 17/06/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/176 Sayın Üyemiz, 1. Irak Agrofood 2013 Fuarı

Detaylı

World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri

World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri 4-7 Kasım 2013 tarihleri arasında Londra-Excel Fuar alanında gerçekleşecek olan World Travel Market Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Türkiye standında katılmak

Detaylı

12-14 KASIM 2015. Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü. www.ubhk.org.tr

12-14 KASIM 2015. Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü. www.ubhk.org.tr 4. 2015 12-14 KASIM 2015 Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü www.ubhk.org.tr Hukuk ve Bilişim İzmir de Dünyanın iletişim ağlarıyla sarıldığı günümüzde, Bilişim Sektörü adına gerçekleştirilecek

Detaylı

Katılımcı Kılavuzu. Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı. 25 27 Şubat 2016 ICC İstanbul, Türkiye

Katılımcı Kılavuzu. Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı. 25 27 Şubat 2016 ICC İstanbul, Türkiye Connecting Global Competence www.sesa-build.com ICC İstanbul, Türkiye Organizasyon MMI Eurasia Fuarcılık powered by supported by Katılımcı Kılavuzu İÇİNDEKİLER PAGE. GENEL BİLGİ..Fuar Künyesi..Organizatör

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ SPONSORLUK SEÇENEKLERİ Üretim ve Uygulama Ekipmanları Fuarı www.aseurasia.com Medya Partnerleri Organizatör +90 212 324 0000 sales@artkim.com.tr BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR

15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ile birlikte, Türk Klinik Biyokimya

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

12-14 KASIM 2015. Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü. www.ubhk.org.tr

12-14 KASIM 2015. Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü. www.ubhk.org.tr 4. 2015 12-14 KASIM 2015 Kurultay ve Sergi (Stant): fuarizmir - D Holü www.ubhk.org.tr Hukuk ve Bilişim İzmir de Dünyanın iletişim ağlarıyla sarıldığı günümüzde, Bilişim Sektörü adına gerçekleştirilecek

Detaylı

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları.

Davet mektubu. Genel Bilgiler. Ana Kategori Sponsorlukları. Sosyal Aktivite Sponsorlukları. Zirve Hizmetleri Sponsorlukları. Davet mektubu Genel Bilgiler Ana Kategori Sponsorlukları Sosyal Aktivite Sponsorlukları Zirve Hizmetleri Sponsorlukları İletişim DAVET Dünya Meyve Suyu Günü (DMSG) Türk Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED)

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019)

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ SİRKÜLER (MKO-2019) ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.2019/16-00493 Ankara, 14/01/2019 Konu: Las Vegas Sektörel Ticaret Heyeti Hk. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (MKO-2019)

Detaylı

W O W I S T A N B U L H O T E L & C O N V E N T I O N C E N T E R FACT SHEET

W O W I S T A N B U L H O T E L & C O N V E N T I O N C E N T E R FACT SHEET WO W I S TA N B U L H OT E L & C O N V E N T I O N C E N T E R WOW KONGRE MERKEZİ Adres : WOW Convention Center Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi 34149 No: 15-17-19 Bakırköy / İstanbul Tel : 00 90 212

Detaylı

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı:

GIDA, MERSİN 8. ULUSLARARASI. GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME. Sponsorluk Dosyası 17-20 NİSAN 2014. GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: MERSİN 8. ULUSLARARASI GIDA, GIDA TEKNOLOJİLERİ ve PAKETLEME 17-20 NİSAN 2014 Yenişehir Fuar Merkezi Sponsorluk Dosyası GAP ve Orta Doğu nun Dünyaya Açılan Kapısı: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ GELECEK GELDİ PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Șubesi tarafından, bu yıl 14. düzenlenen İnsan Yönetimi Zirvesi; üyelerinin ve zirve katılımcılarının oylaması ile belirlenen GELECEK GELDİ ana

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayın Üyemiz; ULUDAĞ ÜYELERİ NE GENEL KONULAR 1. İTO / HANNOVER MESSE 2018 HK. 2. İİB / CIFF 2018 GUANGZHOU ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI HK. 3. İİB / FINE FOOD AUSTRALIA 2018 FUARI MİLLİ KATILIM ORG. HK.

Detaylı

:::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::

:::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: :::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi teknolojileri

Detaylı

KONGRE VE FUAR HOSTESİ

KONGRE VE FUAR HOSTESİ TANIM Belirli bir süre içerisinde, kongre, fuar, seminer, sergi, toplantı vb. organizasyonlarda salon ve sergi alanlarını (stand) düzenleme, müşteri hizmetleri ve kayıt kabul işlemlerini yapma bilgi ve

Detaylı

World Travel Market 2012 Katılım Bilgileri

World Travel Market 2012 Katılım Bilgileri 14/08/2012 World Travel Market 2012 Katılım Bilgileri 5-8 Kasım 2012 tarihleri arasında Londra-Excel Fuar alanında gerçekleşecek olan World Travel Market Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Türkiye

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %30'unu başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

BuildAsiaPac 2008 Ho Chi Minh City, VIETNAM 20-22 Kasım 2008

BuildAsiaPac 2008 Ho Chi Minh City, VIETNAM 20-22 Kasım 2008 INDEX A. Fuara İlişkin Bilgiler...Sayfa 3,4,5,6 B. Katılım Ücretleri ve Ödeme Koşulları...Sayfa 6,7 C. İlave Hizmetler...Sayfa 7 D. Nakliye...Sayfa 7 E. Seyahat ve Konaklama Organizasyonu...Sayfa 8 F.

Detaylı

www.stteurasia.com 3. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 12-14 Ekim 2017 İstanbul Fuar Merkezi

www.stteurasia.com 3. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 12-14 Ekim 2017 İstanbul Fuar Merkezi www.stteurasia.com 3. Uluslararası Yüzey İşlem, Galvaniz Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 12-14 Ekim 2017 Eş Zamanlı Olarak İstanbul Fuar Merkezi Medya Partneri İş Birliği ile Destekleyenler Organizatör

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

16-19 Kasım Çarşamba - Cumartesi Antalya Expo Center

16-19 Kasım Çarşamba - Cumartesi Antalya Expo Center 16-19 Kasım 2016 Çarşamba - Cumartesi Antalya Expo Center 24.Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı KÜLTÜR MİRASI ve İŞLEVLENDİRME Organizasyon: Destekleyenler

Detaylı

ISTANBUL FLIGHT TRAINING EXHIBITION. 18-25 yaş arası 10.000 genç pilot adayının ziyaretçi olarak katılımı

ISTANBUL FLIGHT TRAINING EXHIBITION. 18-25 yaş arası 10.000 genç pilot adayının ziyaretçi olarak katılımı EYLÜL ISTANBUL FLIGHT TRAINING EXHIBITION 27-28 CUMA - CUMARTESI Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Türkiye nin İlk Havacılık Eğitim Fuarı! 18-25 yaş arası 10.000 genç pilot adayının ziyaretçi olarak katılımı

Detaylı

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU

V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU V. FHABESAS HAYVAN BESLEME & SAĞLIĞI SEMPOZYUMU 08 11 Kasım, 2012 SUENO HOTEL, Antalya TÜRKİYE SPONSORLUK VE SERGİ PROSPEKTÜSÜ Değerli Sponsorlar, Sizlerin katılım ve katkılarıyla beşincisini gerçekleştireceğimiz

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20202-22125 Ankara, 31/08/2018 Konu: AMERİKA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ HK. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Akdeniz Mobilya,

Detaylı

KATiLiM BAŞVURU FORMU

KATiLiM BAŞVURU FORMU o ULUSLARARASI TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI ITM 201 B'e katılacak olan firmaların, katılım tutarlarının %20'sini başvuruları sürecinde peşin olarak ödemeleri gerekmektedir. Fuar katılım başvuru formunu doldurup

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

Değerli Sektör Paydaşları,

Değerli Sektör Paydaşları, SPONSORLUK DOSYASI Değerli Sektör Paydaşları, Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), 1992 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından kurulmuş, rüzgar enerjisi

Detaylı

KURALLAR VE YÖNERGELER

KURALLAR VE YÖNERGELER KURALLAR VE YÖNERGELER Tüm katılımcıların bu hizmet kılavuzunda ve fuar alanı sözleşmesinin arka sayfasında belirtilen tüm kural ve yönergelere uyması beklenmektedir. FUAR AÇILIŞ ve KAPANIŞ SAATLERİ 3

Detaylı

Sayın Yetkili; Fuarlarımızda buluşmak üzere çalışmalarınızda başarılar dileriz. Gül CEYLAN Genel Müdür GL PLATFORM FUAR HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

Sayın Yetkili; Fuarlarımızda buluşmak üzere çalışmalarınızda başarılar dileriz. Gül CEYLAN Genel Müdür GL PLATFORM FUAR HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Sayın Yetkili; Katılımcı Kılavuzu, fuarlarımızdan en iyi şekilde yararlanabilmeniz amacıyla hazırlanmıştır. Firmanızın başarılı bir fuar geçirebilmesi için gerekli tüm bilgileri içermektedir. Amacımız,

Detaylı

PLATİN SPONSOR: 40 000

PLATİN SPONSOR: 40 000 PLATİN SPONSOR: 40 000 Bu paket firmanızın etkinliğe en üst düzeyde katılımını sağlayan fiili bir ortaklıktır. Sizin tercihleriniz doğrultusunda önceden planlanmış ve onaylanmış toplantı programı. Tüm

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018)

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ SİRKÜLER (G-2018) ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20218-22220 Ankara, 04/09/2018 Konu: RUSYA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ HK Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Akdeniz Mobilya,

Detaylı

ApiExpo BİLGİLENDİRME KILAVUZU

ApiExpo BİLGİLENDİRME KILAVUZU 45. ULUSLARARASI APIMONDIA KONGRESİ İstanbul - TÜRKİYE 29 Eylül - 4 Ekim, 2017 ApiExpo BİLGİLENDİRME KILAVUZU www.apimondia2017.org İÇİNDEKİLER I. İLETİŞİM II. III. IV. ÖNEMLİ TARİHLER FUAR KATILIMI GENEL

Detaylı

ULUSLARARASI SPONSORLUK DOSYASI KASIM International Scientific Congress and Exhibition TEPEKULE

ULUSLARARASI SPONSORLUK DOSYASI KASIM International Scientific Congress and Exhibition TEPEKULE ULUSLARARASI International Scientific Congress and Exhibition SPONSORLUK DOSYASI 18-20 KASIM 2016 TEPEKULE www.izdokongreleri.com İZMİR DİŞHEKİMLERİ ODASI Anadolu Cd.No40 Tepekule İş Merkezi D209-210-211

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı