GELECEĞİN E HALİ KONAKLAMA ÇALIŞMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GELECEĞİN E HALİ KONAKLAMA ÇALIŞMASI"

Transkript

1

2 GELECEĞİN E HALİ KONAKLAMA ÇALIŞMASI

3 Grand Oztanik Hotel Istanbul 4* Topcu Cd No 9-11, Taksim, Istanbul, Türkiye İstanbul şehrinde yer alan Grand Oztanik Hotel Istanbul yakınında Taksim Meydanı, Dolmabahçe Sarayı ile Galata Kulesi bulunur. Ayrıca yakınında İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi ve Kız Kulesi yer alır. Otel Özellikleri. Grand Oztanik Hotel Istanbul tesisinde sağlık kulübü, kapalı yüzme havuzu, sauna ve spor salonu veya odası bulunur.genel alanlarda kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir.istanbul şehrindeki otel tesisinde restoran ve bar/oturma salonu vardır.konuklara ücretsiz kahvaltı servisi yapılır. Konuk odaları: Grand Oztanik Hotel Istanbul tesisindeki klimalı 193 konuk odasında şu olanaklar sunulur: minibar ve saç kurutma makinesi. Konuk odalarındakasa ve direkt hatlı telefon bulunur. Ücretsiz kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanır.

4 Green Park Taksim 4* Abdulhak Hamit Caddesi 50, Istanbul Tr 34740, ISTANBUL, Türkiye stanbul'un kalbi olarak kabul edilen Taksim'in oteller bölgesi Talimhane'de yer alan The Green Park Hotel Taksim, bu özelliği ile misafirlerine iş bağlantılarını kolaylıkla sağlama ve şehrin ana noktalarına yürüyerek gitme olanağını sağlamaktadır. Otel Özellikleri. & Konuk odaları: Otelimiz 1 Royal suite, 6 Suite, 2 Engelli odası ve 170 standart oda olmak üzere toplam 179 oda ve 356 yatak kapasitesine sahiptir. Misafirlerimizin isteklerine uygun olarak sigara içilmeyen odalar da mevcuttur. Oda Özellikleri : Uydu TV, minibar, direkt telefon hattı, wi-fi internet bağlantısı, kasa, elektronik kilit sistemi, merkezi ısıtma sistemi, yangın alarm sistemi, banyoda telefon, saç kurutma makinesi. Otel İçi Hizmetler : 24 saat oda servisi, uyandırma servisi, Business Center, Sağlık Kulübü, kuru temizleme, çamaşırhane, gazete standı, döviz bozdurma, oto/yat/helikopter kiralama, çiçek hizmeti, bebek bakıcılığı(isteğe bağlı), wi-fi internet.

5 Ferronya Hotel Taksim 4* Abdülhakhamit cad No: TAKSİM/İSTANBUL İstanbul'un kalbi olarak kabul edilen Taksim'in oteller bölgesi Talimhane'de yer alan Feronya Hotel Taksim, bu özelliği ile misafirlerine iş bağlantılarını kolaylıkla sağlama ve şehrin ana noktalarına yürüyerek gitme olanağını sağlamaktadır. Otel Özellikleri. Feronya Otel: Direkt telefon, müzik yayını, minibar, kasa, kablosuz internet, uydu tv, merkezi klima, duş, bazı odalarda küvet, wc, saç kurutma makinesi, banyoda telefon.merkezi klima, merkezi ısıtma, tv odası, business center, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme(istendiğinde), hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, tesis yakınında ücretli otopark. Konuk odaları: İş adamları için düzenlenmiş 14 junior süit ve tüm konaklamalar için 88 standart odasıyla toplam 102 oda ve 197 yatak kapasitesiyle, duş, saç kurutma makinesi, direkt telefon hizmeti, minibar, kasa, klima, televizyon uydu sistemi, wireless internet erişimi, laundry ve 24 saat oda servisiyle hizmetinizdeyiz.

6 Titanic City Hotel Taksim 4* Lamartin Caddesi No:47, Taksim, Istanbul, Türkiye İstanbul şehrinin göbeğinde yer alan Titanic City Hotel Taksim yakınında Taksim Meydanı, Dolmabahçe Sarayı ve Galata Kulesi bulunur. Ayrıca yakınında İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi ve Kız Kulesi yer alır. Otel Özellikleri. Titanic City Hotel Taksim tesisinde tam donanımlı spa hizmeti, sağlık kulübü, kapalı yüzme havuzu, spa küveti ve buhar odası bulunur.genel alanlarda kablosuz İnternet erişimi, küçük toplantı odaları ve görsel-işitsel donanım. Otel tesisinde yemek seçeneği olarak 3 restoran,kafe ve bar bulunur. Personel concierge hizmetleri, tur/bilet hizmetleri ve döviz bozdurma olanağı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında spa hizmetleri, spor salonu veya odası ve sauna vardır. Konuk odaları: 183 konuk odasında şu olanaklar sunulur: minibar ve karşılama hediyeleri. Konuk odalarında şehir manzarası bulunur. Odalarda uydu kanallı ve film kiralama içeriği bulunan LCD televizyon yer alır. Konuk odalarında masa, kasa ve telefon ile sesli mesaj hizmeti bulunur. Konuklar oda içindeki kablosuz yüksek hızlı ücretsiz Internet erişimini kullanabilir. Oda içinde kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe suyu bulunur. Banyolarda duş, el ile kullanılan duş, makyaj/tıraş aynası, saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo/kozmetik

7 Richmond Hotel Taksim 4* Istiklal Caddesi No:227 Tunel, Istanbul, Türkiye İstanbul şehrinin göbeğinde, sahile yakın konumda yer alan Richmond Istanbul yakınında Pera Müzesi, Karaköy Salıpazarı Yolcu Gemisi Terminali ve Galata Kulesi bulunur. Ayrıca yakınında Süleymaniye Camii ve Topkapı Sarayı yer alır. Otel Özellikleri. Bu iş seyahatindekilerin dostu otel tesisinde kahve dükkanı veya kafe ve bar/oturma salonu yemek seçenekleri sunulur. Konuklara ücretsiz kahvaltı servisi yapılır.genel alanlarda Kablosuz ve kablolu yüksek hızlı İnternet erişimi ücretsizdir. Bu 4 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: küçük toplantı odaları, teknik destek personeli ve görselişitsel donanım. Konuklar için otopark ücret karşılığında Konuk odaları: Richmond Istanbul tesisindeki klimalı 103 konuk odasında şu olanaklar sunulur: minibar ve kasa. Konuk odalarında deniz veya şehir manzarası bulunur. Odalarda uydu kanallı LCD televizyon bulunur. Konuk odalarında masa, ergonomik koltuk ve direkt hatlı telefon bulunur. Konuklar oda içindeki kablolu ve kablosuz yüksek hızlı ücretsiz internet erişimini kullanabilir. Banyolarda duş, telefonlar, makyaj/tıraş aynası ve saç kurutma makinesi bulunur. Ek olanaklar şunları kapsar: ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve elektronik çıkış hizmeti. Ayrıca, istek üzerine ekstra havlu/çarşaf ve uyandırma servisi sağlanır. Günlük Temizlik hizmeti sunulur.

8 Senatör Hotel Taksim 4* Abdulhak Hamit Caddesi No 29 Taksim, İstanbul İstanbul'un kalbi olarak kabul edilen Taksim'in oteller bölgesi Talimhane'de yer alan otel Taksim, bu özelliği ile misafirlerine iş bağlantılarını kolaylıkla sağlama ve şehrin ana noktalarına yürüyerek gitme olanağını sağlamaktadır. Otel Özellikleri. Senator Hotel Taksim, ücretsiz Wi-Fi erişimi içeren lüks odalar sunmakta olup İstanbul'un kent merkezinde, Taksim Meydanı'na 20 metre uzaklıkta yer almaktadır. Pera Bistro'nun resmi olmayan ortamında modern Türk yemeklerinin yanı sıra yerel spesiyaliteler de servis edilmektedir. Konuklar 24 saat hizmet veren oda servisinden faydalanarak odalarında yemek yemenin keyfini çıkarabilir. Konuk odaları: Tüm odalar yumuşak ve nötr renklerle dekore edilmiş olup ışık geçirmeyen perdelerle donatılmıştır. Konaklama birimlerinin her biri düz ekran uydu TV ve iyi aydınlatılmış bir çalışma masası içermektedir.

9 Germir Palas Taksim 4* Cumhuriyet Caddesi No.7, Beyoglu, Istanbul, Türkiye İstanbul şehrinin göbeğinde yer alan Germir Palas Hotel - Special Class, iş seyahatindeki konuklara yönelik bir otel olup, yakınında Taksim Meydanı, Dolmabahçe Sarayı ve Galata Kulesi bulunur. Otel Özellikleri. Bu iş seyahatindekilerin dostu otel tesisinde restoran yemek seçeneği sunulur. Her sabah ücretsiz kahvaltı servisi yapılır. Genel alanlarda ücretsiz kablosuz Internet erişimi vardır. Bu 4 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi, küçük toplantı odaları ve limuzin/şehir arabası hizmeti. Otel tesisinde yemek seçeneği olarak 3 restoran ile bar/oturma salonu bulunur. Personel tur/bilet hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti, etkinlikler için yemek hizmeti ve tur asistanlığı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında çatı katı terası, spor salonu veya odası ve concierge bürosu vardır. Tesiste sigara içilebilen alanlar belirlenmiştir. Konuk odaları: 49 konuk odasında şu olanaklar sunulur: minibar ve kasa,televizyonlarda kablo kanalları, direkt hatlı telefon,içindeki kablolu ve kablosuz yüksek hızlı ücretsiz internet erişimini kullanabilir. Banyolarda derin küvetler, bornoz ve makyaj/tıraş aynası.

10 Point Hotel Taksim 4*+ Topcu Caddesi No 2-Taksim, Istanbul, Türkiye Point Hotel Taksim, İstanbul'un kalbi Taksim'de, başta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi olmak üzere bütün kongre merkezlerine, alışveriş ve sosyal hayatın merkezi İstiklal Caddesi'ne ve birçok eserin bulunduğu tarihi yarımadaya yakınlığıyla mükemmel bir konuma sahiptir Otel Özellikleri. Misafirlerimiz iş hayatının getirdiği stresten arınmak için, kapalı havuzun da bulunduğu, Point Spa'nın birçok hizmetinden de ücretsiz faydalanabilecektir. Viewpoint Restaurant'da benzersiz boğaz manzarası eşliğinde kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemekleriniz daha da keyifli olacak. Sizleri Point Hotel'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyarız. Konuk odaları: Point Hotel misafirperverliğini, konaklamanızın henüz başında güleryüzlü bir karşılama ile hissedeceksiniz. Modern bir tarza sahip ve sanatla iç içe dizayn edilmiş 174 delüks oda, 10 Junior suit ve 10 senior suitten oluşan Point Hotel'de, bütün odalarda ve otel genelinde hızlı kablosuz internet hizmetinden ücretsiz faydalanabileceksiniz. Tüm odalarda tek büyük yatak veya iki tek yatak seçenekleri, özel banyo, laptopunuzu da rahatlıkla koyabileceğiniz güvenlik kasası, klima, çalışma masası, cd çalar ve televizyon bulunmaktadır.

11 Nippon Hotel Taksim 4*+ Topcu Caddesi 6, Taksim, Istanbul, Türkiye İstanbul şehrinin göbeğinde yer alan Nippon Hotel, iş seyahatindeki konuklara yönelik bir otel olup, yakınında Taksim Meydanı, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ve Dolmabahçe Sarayı bulunur. Otel Özellikleri. Bu lüks otel tesisinde 2 bar/dinlenme salonu ve restoran vardır. Halka açık alanlarda ücretsiz kablosuz ve kablolu yüksek hızda Internet erişimi, 24 saat açık ticaret merkezi, küçük toplantı odaları ve teknik destek bürosu. Konuklar için otopark ücretsizdir.ayrıca spor salonu,kafe ve concierge bürosu. Konuk odaları: Nippon Hotel tesisindeki klimalı 171 konuk odasında şu olanaklar sunulur: CD çalar ve dizüstü bilgisayar uyumlu kasa. Konuk odalarında deniz veya şehir manzarası bulunur. 26-inç LCD televizyon, dijital kanalları ve DVD oynatıcı sunmaktadır. Konuk odalarında masa, ergonomik koltuk ve direkt hatlı telefon bulunur.konuklar oda içindeki kablolu ve kablosuz yüksek hızlı ücretsiz internet erişimini kullanabilir. Yataklarda kuştüyü yorgan, kuştüyü battaniye ve yüksek kaliteli yatak takımı bulunur. Yastık menüsü mevcuttur. Oda içinde minibar, espresso makinesi ve kahve/çay makinesi bulunur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, el ile kullanılan duş, telefonlar, baskül ve bornoz.

12 Dedeman Hotel İstanbul 5* Yildiz Posta Caddest 50, Gayrettepe, Istanbul, Türkiye İstanbul şehrinin göbeğinde yer alan Dedeman Istanbul yakınında İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Boğaziçi Köprüsü vedolmabahçe Sarayı bulunur. Ayrıca yakınında Kanyon Alışveriş Merkezi ve Yıldız Sarayı yer alır. Otel Özellikleri. Dedeman Istanbul tesisinde tam donanımlı spa hizmeti, kapalı yüzme havuzu, spa küveti, buhar odası ve sauna bulunur.genel alanlardakablosuz İnternet erişimi ücretsizdir.bu 5 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: ticaret merkezi, küçük toplantı odaları ve teknik destek bürosu. Bu lüks otel tesisinde restoran vardır. Konukların ek ücret karşılığı faydalanabileceği olanaklar şunlardır: gidiş-dönüş havaalanı transfer hizmeti. Alana park etme Ek olanaklar arasında spor salonu veya odası, concierge bürosu ve birden fazla dil bilen personel vardır. Tesis türü: sigara içilmeyen tesis. Konuk odaları: Minibar ve kasa, Televizyonlarda uydu kanalları ve film kiralama bulunur. Konuk odalarında masa ve direkt hatlı telefon bulunur. Ücretsiz kablosuz yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanır. Yataklarda yüksek kaliteli yatak takımı vardır. Banyolarda küvet, el ile kullanılan duş, telefonlar, bide ve makyaj/tıraş aynası, terlikler ve saç kurutma makinesi. Günlük Temizlik hizmeti sunulur. Dedeman Istanbul tesisindeki tüm konuk odaları sigara içilmez odadır.

13 Sv Boutique Hotel Taksim 4* Topcu Cad. No:25 Istanbul Konum :Taksim Meydanı'ndaki modern toplu taşıma ağının yakınında merkezi bir konuma sahip olan bu çağdaş ve popüler otel, minimalist iç mekanı ve mimari tarzıyla mükemmel bir konaklama sağlar. Pek çok restoran, bar ve mağazanın bulunduğu hareketli İstiklal Caddesi yalnızca 2 dakikalık yürüme mesafesindedir. SV Hotel, metro sistemi aracılığı ile tüm şehre mükemmel ulaşım bağlantıları sunmaktadır ve İstanbul'un konferans merkezlerine sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Sofistike atmosfer bu otelin küçük yapısı ile birleşerek iş veya eğlence için samimi bir atmosfer yaratmaktadır. Otel özellikleri :Restoran, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Sigara İçilmeyen Odalar, Asansör, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima. Hizmetler: Oda Servisi, Toplantı/Ziyafet İmkanları, İş Merkezi, Çamaşırhane, Kuru Temizleme, Araba Kiralama, Tur Danışma. Internet : Wi-fi otel odalarında mevcuttur ve ücretsizdir.

14 THE MARMARA TAKSIM 5* Taksim Meydanı, Istanbul, Türkiye Konum : İstanbul'un hareketli Taksim Meydanı'nda yükselen The Marmara Hotel, muhteşem Boğaz ve kent manzaralı lüks odalar sunmaktadır. Otelde açık havuz terası ve Türk hamamı içeren bir spa bulunmaktadır. Marmara Taksim, gömme dolap ve çalışma masası içeren geniş ve halı döşeli odalar sunmaktadır. Mermer, en-suite banyolar küvet ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır. Tüm odalarda kablolu TV ve ücretsiz Wi-Fi bulunmaktadır. The Marmara'nın büfe restoranı ile en üst kattaki restoranında, Boğaz manzarası eşliğinde özel Türk mutfağı sunulmaktadır. Konuklar Marmara nın salonlarından birinde kokteyllerinin veya canlandırıcı içeceklerin tadını çıkarabilir. The Marmara Patisserie'de ev yapımı hamur işleri ve çikolatalar bulunmaktadır. The Marmara Taksim, Taksim Metro İstasyonu'na yalnızca birkaç adım uzaklıkta olup Kabataş tramvay durağına fünikülerle 2 dakika mesafededir. Dolmabahçe Sarayı ise yürüyerek 15 dakika uzaklıktadır. Otel özellikleri : Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Sigara İçilmeyen Odalar, Asansör, Emanet Kasası, Isıtma, Bagaj Muhafazası, Klima

15 TAKSIM HILL HOTEL 4* Gümüşsuyu Mh. Sıraselviler Cd 5, Istanbul Konum : Taksim Meydanı'nın yanında yer alan Taxim Hill Hotel'in şık bir iç dekora sahip odaları ücretsiz Wi-Fi ile donatılmıştır. Otelin restoranı panoramik Boğaz manzaralıdır. Taksim Metro İstasyonu, sadece bir dakika yürüme mesafesindedir. Otel özellikleri : Otelin 9. katında yer alan Hill Terrace Restaurant'ta Türk lezzetleri ve iyi bilinen uluslararası yemekler sunulmaktadır. Taksimoda Cafe'de hafif atıştırmalıkların yanı sıra çeşitli Meksika ve Amerikan yemekleri servis edilmektedir. Hotel Taxim Hill, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezi'ne sadece 15 dakika yürüme mesafesindedir. İstiklal Caddesi'ndeki birçok mağaza, otele sadece 50 metre uzaklıktadır. Genel özellikler: Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Teras, Sigara İçilmeyen Odalar, Asansör, Emanet Kasası, Ses Yalıtımlı Odalar, Isıtma, Tasarım Otel, Bagaj Muhafazası, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima, Restoran (alakart), Restoran (büfe), Aperatif Bar

16 Levni Hotel & SPA 4* Ebusuud Cad. No :31 Sirkeci, Sultanahmet, İstanbul Konum : İstanbul'un tarihi bölgesinde yer alan ve Topkapı Sarayı'na sadece 200 metre uzaklıkta bulunan Levni Hotel, LCD TV ve ücretsiz Wi-Fi ile donatılmış modern odalarla hizmet veriyor. Otelde kapalı havuz, fitness salonu ve Türk hamamı bulunmaktadır. Otel özellikleri : Levni Hotel'in aydınlık odalarında modern mobilyalar, bornoz ve kahve makinesi vardır. LCD TV'lerden uydu yayınlarını izleyebilirsiniz. Bazı odalarda özel açık balkon mevcuttur. Hizmetler: Restoran, Bar, 24-Saat Açık Resepsiyon, Gazeteler, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Konuklar için Odalar/İmkanlar, Aile Odaları, Asansör, Hızlı Check- In/Check-Out, Emanet Kasası, Ses Yalıtımlı Odalar, Isıtma, Tasarım Otel, Bagaj Muhafazası, Anti-Alerjik Oda Temin Edilir, Bütün genel ve özel alanlarda sigara içmek yasaktır, Klima, Restoran (alakart), Restoran (büfe), Aperatif Bar.

17 H Otel Ücretleri :Oda Kahvaltı+KDV Dahil

18 REFERANSLARIMIZ

19 Sogutlucesme caddesi Yavuzturk sokak No:40/A Kadıkoy - Istanbul / Türkiye Tel: Fax:

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437

Otel Seçenekleri. Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Avantgarde Taksim Abdulhakhamit Cad. No.40/42, Taksim, 34437 Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017

FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ ŞUBAT 2017 O FRUIT LOGISTICA BERLIN,ALMANYA VARŞOVA,POLONYA YURTDIŞI İŞ GEZİSİ TEKLİFİ 08-12 ŞUBAT 2017 Otel Bilgisi andel's by Vienna House Berlin 4**** (8-10 Şubat 2017 otelimiz ) Landsberger Allee 106, Lichtenberg,

Detaylı

Evinizden uzaktaki eviniz

Evinizden uzaktaki eviniz ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com KATEGORİ : ŞEHİR OTELİ AÇILIŞ

Detaylı

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir.

: Toplam 21.336 m² kullanım alanı olan tesis, çam ormanı içinde ve Ölüdeniz e 2,5 km mesafededir. Adı : Montana Pine Resort Açılış Tarihi : 1993 Kategori Pansiyon Adres Havaalanı Ölüdeniz : 4 Yıldız : Yarım Pansiyon : Hisarönü, Ölüdeniz, 49304 Fethiye-Muğla, Turkey : 65 km (Dalaman Havalimanı) : 2,5

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y

R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y R A D I S S O N B L U H O T E L I S TA N B U L ATA K O Y İLK BAKIŞTA... UZAKLIK Şehir Merkezi: 10 km Atatürk Havalimanı: 10 km CNR Expo: 10 km Tarihi yarımada: 9 km HİZMETLER Marmara Denizi manzaralı 133

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014

2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 2014 FACTSHEET Valid between 01/01/2014-31/12/2014 RIXOS PERA ISTANBUL BEKLENTİLERİNİZİ EN ÜST SEVİYEDE KARŞILIYORUZ İstanbul daki Küçük Avrupa diye adlandırılan tarihi bölgede bulunan otelimiz, zengin

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Bu modern aile oteli, 2 ayrı bölümden ve 4 bloktan oluşuyor. Otelin özel plajı ve 2 aquaparkı var. Modern bir dekorasyona

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz!

Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! Retaj Royale İstanbul Dünyaya Hoş Geldin Diyoruz! İstanbul un yoğun şehir trafiğinden uzak olan Retaj Royale İstanbul Hotel imiz Atatürk Havalimanı'na, CNR Fuar alanına araç ile 5 dakika mesafededir. Mall

Detaylı

GENEL BİLGİ & FACT SHEET

GENEL BİLGİ & FACT SHEET GENEL BİLGİ & FACT SHEET Ziyaretlerinizden memnun kalmanız için tüm beklentilerinize yer var Hayattaki seçimlerinizde verdiğiniz değerin karşılığını almak sizi memnun eder. Ziyaretinizde Molton tercihinizden

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI CEVAHİR HOTEL İSTANBUL ASIA, İSTANBUL KADAR GÜZEL, İSTANBUL KADAR ÖZEL.. İstanbul Anadolu yakasına pozitif değer sağlamaya hazırlanan Cevahir

Detaylı

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Uzun bir kumsaldan 500 m uzaklıkta Kumköy'de bulunan otel, tarihi Side kent merkezinden yaklaşık 4 km uzaklıkta. Bu

Detaylı

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA ERZURUM OTELLER RENAISSANCE POLAT HOTEL Hotel:Özgün dağ oteli mimarisiyle tasarlanan Polat Renaissance; standart, corner ve dubleks suite olmak üzere 234 adet yaz - kış klimatize edilebilir odası ve 693

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

FACT SHEET

FACT SHEET FACT SHEET 2018 LOKASYON Açılış Tarihi 2005 Son Yenilenme 2014 E-posta Web Sitesi info@grandhotelkonya.com Kategori Şehir Oteli Konya Havalimanı 13 km (15 dk) Toplam Alan 100 Bin m 2 Posta adresi Akademi

Detaylı

116. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI 1.DÖNEM / Ekim 2014

116. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI 1.DÖNEM / Ekim 2014 1 116. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI 1.DÖNEM / 15-19 Ekim 2014 P.101 Türk Hava Yolları direkt HONG KONG gidiş-guangzhou dönüş EKONOMİ / 12-18 Ekim 2014 HONG KONG ELEKTRONİK & ÇİN İTHAL İHRAÇ FUARI 1.

Detaylı

AKYILDIZ GRUP.

AKYILDIZ GRUP. Choice Hotelleri dünyanın en büyük ve en başarılı konaklama zincirlerinden birisidir. Dünyanın çeşitli bölgelerindeki 35'ten fazla ülkede, Franchising Sistemiyle 6.300 otel 500.000 'den fazla odasıyla;

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Tesis Alaçatı merkeze 2, Çeşme Merkeze 7, İzmir Merkeze yaklaşık 80 km mesafededir. Otelin plajımıza mesafesi (MADEO - KUM BEACH) yaklaşık 1 km dir. (Otel misafirlerine %50 indirimli kullanım) Otelimizin

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Ýstanbul da Kendiniz Olma Lüksünü Yaþayýn

Ýstanbul da Kendiniz Olma Lüksünü Yaþayýn Ýstanbul da Kendiniz Olma Lüksünü Yaþayýn Genel Bilgiler Conrad İstanbul Bosphorus sizlere tamamen yenilenen oda ve süitleriyle lüks ve konforun bir arada sunulduğu konaklama deneyimi yaşatır. Tarihi Yarımada

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları

Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Kalitesiyle, Farkıyla Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları Türkiye nin dört bir yanında bulunan tesislerimiz ile termal tatil anlayışına yeni bir soluk getiren Hattuşa Vacation Thermal Club; şifalı

Detaylı

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG ULUDAĞ ZONE Alkoçlar Zone Otel Uludağ 2.Gelişim Bölgesi Alkoçlar Zone Otel Bursa t. +90 224 285 22 88 f. +90 224 285 22 40 2013-2014 KIŞ E-KATALOG Alkoçlar Merkez Sıraselviler Caddesi No:17 Taksim, İstanbul

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

THB Los Molinos CALLE RAMON MUNTANER,, 60-7800 - IBIZA, Ibiza, Ibiza

THB Los Molinos CALLE RAMON MUNTANER,, 60-7800 - IBIZA, Ibiza, Ibiza THB Los Molinos CALLE RAMON MUNTANER,, 60-7800 - IBIZA, Ibiza, Ibiza Tesis Ibiza şehrindedir. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında tamamen yenilendi. Tesiste toplam 168 oda bulunmaktadır.

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş.

OYAK PAZARLAMA HİZMET VE TURİZM A.Ş. Otel Bilgisi Mukarnas Spa Resort İsmini bir bezeme deseni türünden alan ve mimarisine de bunu yansıtan Mukarnas Spa Resort, sizin için bir otelden daha fazlası... Mimarisini Selçuklu döneminden esinlenen,

Detaylı

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Binada 487 oda bulunmaktadır. Tesis şunları sunar: 480 çift yataklı oda ve 7 süit. Bu resort, sıcak güneşli tir aile tatili

Detaylı

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE GENEL BİLGİ Oda Sayısı: 515 Yatak Kapasitesi: 1276 293 Standart Rooms (24 m 2 ) (6 oda Engelli Misafirler içindir) 79 Junior Suites (35 m 2 ) 24 Suites (42 m 2 ) 1 King Suite (170 m 2 ) 72 Gloria Family

Detaylı

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Uzun Plaj üzerinde ideal bir konumda yer alan bu otel, pek çok mağaza, butik, kafe, bar, restoran ve gece kulübüne

Detaylı

VOLLEY HOTEL İZMİR. Factsheet 2016

VOLLEY HOTEL İZMİR. Factsheet 2016 VOLLEY HOTEL İZMİR Factsheet 2016 İÇİNDEKİLER İçerik Sayfa Kapak 1 İçindekiler 2 Tanıtım 3 Konum 4 Oda Bilgileri 5 Yiyecek ve İçecek Bilgileri 6 Yüzme Havuzu 7 2 TANITIM İzmir iş hayatının merkezi Alsancak'ta

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE Otel Adı Adres Grand Kartal Otel Kartalkaya Mevkii P.K. 50 14200 BOLU, TÜRKİYE Telefon +90 374 234 50 50 Faks +90 374 234 50 47 Web Sitesi E-posta www.grandkartal.com info@grandkartal.com Açılış Tarihi

Detaylı

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km LABRANDA GÜLLÜK PRINCESS ADDRESS: Gulluk Mah. Camlik Cad. No: 15 48670 Milas / Mugla TURKEY Tel: +90 2525222911 E-mail: info.gulluk@labranda.com LABRANDA Kategori: konfor Resmi Kategori: **** TANITIM LABRANDA

Detaylı

maksimum konfor, maksimum deneyim...

maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... maksimum konfor, maksimum deneyim... Genel Bilgi Koşulsuz misafir memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin başarıyı getirdiğine inanan

Detaylı

ERDOBA ELEGANCE HOTEL & CONVENTION CENTER

ERDOBA ELEGANCE HOTEL & CONVENTION CENTER OTEL BĠLGĠLERĠ OTEL ADI : ERDOBA ELEGANCE HOTEL & CONVENTION CENTER SINIFI : Hotel KATEGORĠSĠ : 5 Yıldız ADRES : Midyat Yolu 3. Km 47100 MARDİN TELEFON : +90 482 212 15 00 FAX : +90 482 212 15 10 WEB :

Detaylı

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Antalya falezlerinde kurulu bu şehir oteli muhteşem Akdeniz ve Antalya körfezi manzarasına sahip. Merkezden 5 km

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE

GLORIA GOLF RESORT GLORIA MICE GENEL BİLGİ Oda Sayısı: 515 Yatak Kapasitesi: 1276 293 Standart Rooms (24 m 2 ) (6 oda Engelli Misafirler içindir) 79 Junior Suites (35 m 2 ) 24 Suites (42 m 2 ) 1 King Suite (170 m 2 ) 72 Gloria Family

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA Açılış Tarihi 2008 Telefon + 90 242 814 75 35 Son Yenilenme 2014 Faks + 90 242 814 75 40 Sezon 2018 Kategori 5* Pansiyon Ultimate All Inclusive Toplam Alan 16.000 m² Posta

Detaylı

HAYATIN KALBİNDE, KONFORUN ZİRVESİNDE

HAYATIN KALBİNDE, KONFORUN ZİRVESİNDE 16 17 1516 TAV İstanbul Atatürk Havalimanı... İkitelli Organize Sanayi Bölgesi... CNREXPO... Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi... Mall of İstanbul AVM... Mahmutbey Metro Durağı... 10 km. 6 km. 11 km. 27 km.

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved

MOLTON HOTELS. All Expectations Reserved MOLTON HOTELS All Expectations Reserved MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer. Metro ve Toplu Ulaşım araçlarına çok yakındır. Otellerimiz

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

: Beş Yıldız. : 12 ay

: Beş Yıldız. : 12 ay K A T E G O R İ SEZON : Beş Yıldız : 12 ay KONAKLAMA STATÜSÜ : Herşey Dahil İçecek Konsepti 24 saat, Yiyecek Konsepti 07:00 01:00 K O N U M : 10 dönüm otel binası + 5 dönüm yeşil alan + Uzunluğu yaklaşık

Detaylı

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ

İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ İSTANBUL A HOŞGELDİNİZ KONUMUMUZ ADRES : Gürsel Mah., Tümleç Sk. No:2, 34400, KÂĞITHANE/İSTANBUL TEL : +90 212 368 86 33 FAKS : +90 212 288 57 74 WEB : www.tempohotels.com E-MAIL : caglayan@tempohotels.com

Detaylı

WOW AIRPORT HOTEL FACT SHEET

WOW AIRPORT HOTEL FACT SHEET WOW AIRPORT HOTEL Adres : WOW Airport Hotel Yeşilköy Mahallesi Atatürk Caddesi 34149 No: 15-17-19 Bakırköy / İstanbul Tel : 00 90 212 468 30 00 Faks : 00 90 212 468 30 40 Web Adresi E-mail : www.wowhotelsistanbul.com

Detaylı

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2 2015 FACT SHEET BİLGİLERİMİZ Açılış tarihi : 2007 Kategori : 5* Bodrum Havalimanı: Bodrum Merkez: 38 Km 5 Km Toplam Alan: 8.500 m2 En Yakın Merkez: Bodrum Posta Adresi: 1410. Sokak Gündönümü Mevkii, Bitez,

Detaylı

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SERENĠTY 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Serenity, Manavgat ın doğusuna 15 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Antik kent Side merkezine 12 km uzaklıktadır. 18.000 m2 alana kurulmuş

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

117. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI 1.DÖNEM / 15-19 Nisan 2015

117. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI 1.DÖNEM / 15-19 Nisan 2015 1 117. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI 1.DÖNEM / 15-19 Nisan 2015 P.101 Türk Hava Yolları direkt HONG KONG gidiş-guangzhou dönüş EKONOMİ / 12-18 Nisan 2015 HONG KONG ELEKTRONİK & ÇİN İTHAL İHRAÇ FUARI

Detaylı

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016

2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 2016 FACT SHEET 22 Nisan 2016-31 Ekim 2016 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi Toplam 11652 m² Posta Adresi Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye-Muğla/Türkiye

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

İzmir in İlk Business Class Oteli

İzmir in İlk Business Class Oteli Konaklama Hizmetler Bar & Restoranlar Toplantı & Seminer Düğün & Ziyafet Rezervasyon & İletişim Shuttle Service Kaya Group Konaklama Misafirlerimizin yaşam standartları ve beklentileri göz önüne alınarak,

Detaylı

FACTSHEET SUMMER 2018

FACTSHEET SUMMER 2018 FACTSHEET SUMMER 2018 VILLA SUNFLOWER APARTS & SUITES Genel Villa sunflower hotel alanya merkezde bulunur. Villa sunflower Aparts & Suites 9000 m2 lik bir alan üzerine kurulmuştur ve 6 binadan oluşur.

Detaylı

HILTON ISTANBUL KOZYATAGI

HILTON ISTANBUL KOZYATAGI HILTON ISTANBUL KOZYATAGI istanbul A HOŞ GELDiNiZ HILTON ista N BU L KO ZYATAĞ I KISACA Hilton Hotels & Resorts markasının Anadolu Yakası'ndaki ilk Hilton oteli 47'si Executive, 23'ü Suit 320 Misafir Odası

Detaylı

LARA FAMILY CLUB

LARA FAMILY CLUB Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 15 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00

HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 FACT SHEET PGS ROSE RESIDENCE BEACH HOTEL 5* HER ŞEY DAHİL 10.00 24.00 Adres: Atatürk Bulvarı, Yenimahalle 07980 Kemer - Antalya / TÜRKİYE Tel: (+90)242 814 56 00 Fax: (+90)242 814 55 52 E-Mail: Web: info@rosehotels.com.tr

Detaylı

Kalkan Merkezde yer alan deniz ve doğa manzarasına hakim kiralık lüks villamız Kalkan ın merkezine araçla yaklaşık 5 dakika mesafededir.

Kalkan Merkezde yer alan deniz ve doğa manzarasına hakim kiralık lüks villamız Kalkan ın merkezine araçla yaklaşık 5 dakika mesafededir. Villa Beyaz 1 Özet Kalkan Merkezde yer alan deniz ve doğa manzarasına hakim kiralık lüks villamız Kalkan ın merkezine araçla yaklaşık 5 dakika mesafededir. Açıklama VİLLA BEYAZ -1 Kalkan Merkez Kızıltaş

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator

Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator Molton Hotels Marriott Hotels Prefered Operator MOLTON OTELLERİ Şehir otelciliğinde referans noktasında yer alır. Lokasyon olarak şehir merkezlerini seçer.

Detaylı

SĠDE CROWN CHARM YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN CHARM YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN CHARM 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Charm tesisimiz 5 yıldızlı olup sayısız aktivitelerle çiftler ve aileler için mükemmel bir tatil imkanı sağlamaktadır. Manavgat şehir merkezine

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT UZAKLIK TESİSİN AÇILIŞ YILI 01.05.2002 KONUM KONYAALTI RENOVASYON HAVALİMANINA UZAKLIK 20 KM SINIF ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIK 6 KM SEZON ADRES Akdeniz Bulv.1.Sokak

Detaylı

AMBIENTE FRANKFURT SUBAT 2018 ULUSLARARASI ZUCCACIYE VE AKSESUARLARI FUARI OZEL SEYAHAT PROGRAMI

AMBIENTE FRANKFURT SUBAT 2018 ULUSLARARASI ZUCCACIYE VE AKSESUARLARI FUARI OZEL SEYAHAT PROGRAMI AMBIENTE FRANKFURT 09-13 SUBAT 2018 ULUSLARARASI ZUCCACIYE VE AKSESUARLARI FUARI OZEL SEYAHAT PROGRAMI Otel Bilgisi INTERCONTINENTAL HOTEL FRANKFURT 5***** Wilhelm-Leuschner-Str. 43 Frankfurt, HE, 60329,

Detaylı

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ

FACT SHEET ODA ÖZELLİKLERİ FACT SHEET Otel Adı :GRAND ASYA OTEL Adres :17 Eylül Mah. Atatürk Cad. No:86 Bandırma / BALIKESİR Telefon :0266 715 22 15 Fax :0266 715 22 77 Kategori :5 YILDIZ Faaliyet :12 AY AÇIK Mesafeler :LİMAN 1

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal

ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ. MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ATILIM ÜNİVERSİTESİ GSTMF l MİMARLIK BÖLÜMÜ MMR402 MİMARİ TASARIM VI Yürütücüler: Haluk Pamir, Serdar Akünal ANKARA DA KONYA KARAYOLU ÜZERİNDE SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMET YAPISI Amaç Ankara Yerleşiminin

Detaylı

2016 YAZ FACT SHEET. Kuruluş yılı 2010 Rönovasyon 2014

2016 YAZ FACT SHEET. Kuruluş yılı 2010 Rönovasyon 2014 2016 YAZ FACT SHEET Otelin adı Onkel Resort Beldibi Kuruluş yılı 2010 Rönovasyon 2014 Yüz ölçümü 8000 m2 Adres Göynük Mah. Başkomutan Atatürk cad.no: 171 Beldibi /Antalya Telefon +90 242 824 9292 Fax.

Detaylı

FACT SHEET - KONSEPT

FACT SHEET - KONSEPT FACT SHEET - KONSEPT GENEL BİLGİLER Kategori :3* Toplam Alan :3.000 m2 Plaj Uzunluğu :30 m. Kapasite :86 ODA Kat Sayısı :5 kat Kredi Kartı :Visa - Mastercard Hizmet dönemi :6 AY Konsept :Herşey Dahil Adres

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 FACT SHEET İÇERİK SAYFA Otel Bilgileri 1 Tipleri ve Özellikleri 2-3 Aktiviteler/Hizmetler 4 Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 Otel Adı : Julian Club Hotel Sınıf : 4 * Adres : M.Fevzi Cakmak

Detaylı

SĠDE CROWN PALACE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN PALACE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN PALACE 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Palace, Evrenseki turizm merkezinin en güzel yerinde, Manavgat a 12 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Side Antik kentine 12 km mesafededir.

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

FACT SHEET SUMMER 2018

FACT SHEET SUMMER 2018 FACT SHEET SUMMER 2018 GENEL BAKIŞ Güneşin Gülümsediği Yer Kahya Resort Aqua & Spa, Alanya nın şirin beldesi Payallar da, 36.000 m² lik bir alan üzerinde kurulmuş olup, toplamda 447 oda ve 1200 yatak kapasitesine

Detaylı

Odisej POMENA BB, - 20226 - MLJET, Island Mljet, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Odisej POMENA BB, - 20226 - MLJET, Island Mljet, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Odisej POMENA BB, - 20226 - MLJET, Island Mljet, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Bu popüler tesis Mljet şehrindedir. Otel, 1978 yılında inşa edildi. Otel, 2005 yılında baştan aşağıya yenilendi. Binada 157 oda

Detaylı

City Villa Özet. Açıklama. Harita

City Villa Özet. Açıklama. Harita City Villa 304-305 Özet Tatiliniz boyunca ihtiyacınız olabilecek eşya konforunu size sunacak olan bu Dubleks Villa, 2 yatak odası, salon, mutfak, banyo ve balkon şeklindedir. Toplam 4 kişiliktir. Açıklama

Detaylı

OTEL ÖZET BİLGİ DÖKÜMANI

OTEL ÖZET BİLGİ DÖKÜMANI OTEL ÖZET BİLGİ DÖKÜMANI Otel Adı : Gallery Residence Sınıf : Apart otel Adres : Valikonağı Caddesi, Süleyman Nazif Sokak No:10 34371 Nişantaşı, Şişli - İSTANBUL Telefon : 00 90 212 291 7710 Faks : 00

Detaylı