salva MODÜLER FIRIN ELEKTRONK ST-92 REVZYON: 6/11/97

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "salva MODÜLER FIRIN ELEKTRONK ST-92 REVZYON: 6/11/97"

Transkript

1 salva ELEKTRKL MODÜLER FIRIN ELEKTRONK ST-92 REVZYON: 6/11/9

2 0. UYARILAR GÜVENLNZ ÇN Petrol, alevlenebilen sıvılar veya gaz ürünlerini bu ekipmanın yakınında kullanmayın ve depolamayın. Bu fırının içerisinde alkol içeren veya alevlenebilir gaz çıkartan hiçbir ey piirilmemeli. BALATMA TALMATLARI Elektrik boalması riskine karın güvenliiniz için alet mutlaka topraklanmalı. Kontrol dolabının dorudan zeminine balanmalı. Topraklama kablosu asla kesilmemeli veya fırın ile balantısı kopartılmalı. DKKAT Fırında piirme sırasında oluan buhar sebebiyle olası yanıklara karın kapının dikkatlice açılması gerekir. GÜRÜLTÜ SEVYES Fırının oluturduu akustik güç 0 db den (desibel) azdır. Bu kullanma talimatını güvenli ve her an ulaabileceiniz bir yerde saklayın. Fırın ile ana elektrik kutusu arasına bir tri-faze ana alter ve buna uygun sigortalar yerletirilmelidir.

3 1. KURULUM ÖNCES TALMATLARI 1.1. DEPOLAMA VE NAKLYE Fırın tahta bir palet üzerine paketlenmi olarak gönderilmitir ve neme ve yamura karı korunma amacıyla plastik bir film ile sarılıdır. Fırın tamamen kapalı bir araç ile nakledilmeli ve hiçbir zaman dıarıda bırakılmamalıdır KULLANMA ARTLARI - Fırın iç mekanda kurulum için üretilmitir. Dı mekanda çalıtırılması için yapılmamıtır. Su ile oluabilecek herhangi bir temas önlenmelidir. - Fırını aırı ısı, buhar ve/veya nemin olutuu yerlere kurmayın. - Fırın u dı artlar altında çalıacak ekilde üretilmitir: -10 ile +0 ºC, ve % 0 ile 90 nem oranı. - Fırının kurulacaı odadaki pozisyonu yan ve arka duvar mesafesi önergesine göre, fırın ile yan ve arka duvar arasında en az 2 (0 mm) mesafe bulunması gerekir.

4 1.3. GENEL BLG Bu fırın modeli temel olarak birbirinden baımsız standart üretim yüzeylerinden olumaktadır ve tamamen metal ve çelikten üretilmitir. Bu ünite, aynı yüzeylere sahip katların birleiminden olumakta ve iki farklı yüzeyin kurulabilmesi müterinin isteklerine balı olarak farklı kombinasyonlara imkan vermektedir. imal edilmitir. Bu yüzeyler iç odacık ölçüleri.9 (10mm) ve 9.8 inç (20mm) olan iki farklı yüzeyde Fırın ünitesi daima TEMEL tarafından desteklenmi, farklı YÜZEYLER bunun üzerine dizilmi ve duman çıkıı için kapaklı bir TEPE ile kapatılmıtır. Aynı zamanda temel, fermentasyon için veya çok yüksek fırın tiplerinde, dorudan temele takılan tekerlekli bir ek parça ile desteklenebilir. Isıtma elemanları gerektiinde deitirilebilir. Her katın ısısı, o katın sa ön tarafında bulunan bir kontrol paneli tarafından elektronik olarak kontrol edilebilir. Aydınlatma paneli kontrol panelinin yanındadır ve lambanın deitirilmesi de buradan yapılır. (Bu, NXE ve NXE-1P ki bunların paneli sa tarafta bulunur - haricindeki tüm modeller için geçerlidir.) Odacıın içindeki dumanın çıkıını açmaya ve kapamaya yarayan kolun kumandası ön panelin sol tarafında bulunur; duman katın arka kısmında bulunan genel bir toplama ünitesinden geçer.

5 1. FIRININ SEVK EDLMES Katlı fırın iki deiik ekilde sevk edilebilir; ya tamamen monte edilmi ve istenilen voltaja takılmaya hazır ekilde veya ikinci olarak katları, temeli, çalıma tablası ve aynı içerikli ocaı veya ayakları ile birlikte, monte edilmemi ve yerinde montaj için hazırlanmı ekilde Monte edilmi fırın Fırını ana elektrik hattına balamak için lütfen madde deki talimatlara uyunuz Monte edilmemi fırın Bu durumda, montaj uzman tarafından yapılmalıdır ve fırının mekanik montajı haricinde modüller arasında elektrik,- ve ana elektrik hattına balantısı ve ilk performans testlerinin yapılması gerekmektedir. Modüller bir kez temel üzerine yerletirildikten ve üst çalıma tablası takıldıktan sonra u ekilde devam ediniz (bakınız çizim): - MATERIAL DE ENVIO Nº 1 (GÖNDERLEN MALZEME Nº 1) yazılı kutu içinde bulunan ilgili kolektörü her katın arka parçasına (4), zemin parçadan balayarak yukarıya doru devam ederek ve her bir kolektörün üst kısmını bir dierinin alt kısmına oturtarak yerletirin, böylece duman çıkıı için bir genel kolektör elde edilmi olunur. - Bu kolektörü tamamlamak için silindir eklinde olan bir dierini (3) yerletirin, ki bu da piirme ilemini en az etkileyen butanlı su ısıtma tipi emme tertibatı taıyıcısı (2) MUTLAKA ÜZERNE yerletirilen, dumanı dıarı veren bacaya (1) takılabilir. - Bundan sonra, buhar kondensasyonundan meydanan gelen suyun akıtılması için takılan boru ile balanan ilk katın kolektörünün alt parçasına kapaı () takın. - Bu drenaj borusu, lastik veya plaktik bir hortuma (6) takılarak bir su toplama kabına veya daha iyisi dorudan dreanaj sistemine iletilebilir.

6 1.6 ELEKTRK BALANTILARI Elektrik balantıları, fırının kurulacaı ülkedeki mevcut tüzüklere uygun ekilde, yetkili profesyoneller tarafından yapılmalıdır. 230V a balantı için üç faz artı topraklama, 400V balantı için de üç faz, bir nötr faz ve bir topraklama gereklidir. ÖNEML Bu tip fırının büyütülebilir olduu göz önünde tutularak, elektrik balantısı yapıldıında daha geni çaplı bir kablo ve daha büyük amperde malzeme kullanılması önerilir. Böylece, kat veya katlar ekleyerek fırınınızı büyütmeye karar verirseniz elektriksel açıdan hazırlıklı olursunuz. Aaıdaki tablolar güç, elektrik harcamasını ve 230V ve 400V luk kablo bölümlerini göstermektedir. Tablolarda verilen bilgiler sayesinde, EN talimatnamesine uygunluk içinde bulunan kablo bölümlerini hesaplama imkanı vardır. Güç (kw) Voltaj (V) Amper (A) MODEL E ED EM EMD NXE E ED EM EMD NXE 1cm modül cm modül Pizza modülü Buhar jeneratörü Destek EN talimatnamesince gereken besleyici kablo bölümü, kurulu fırının toplam elektrik harcaması temel alınarak hesaplanmıtır.

7 tüketimi. Misal olarak, 400V a balı bulunan bir A1 buhar E-4112-A1 P1 fırınının toplam HORNO B Miktar Parça baı tüketim Kısım tüketimi 1cm modül cm modül Pizza modülü Buhar jeneratörü Destek 1 Toplam tüketim 9A tüketimleridir: Aaıda verilenler, EN talimatnamesine uygun kablo bölümlerinin elektrik Tüketim Faz bölümü (mm²) Topraklama bölümü (mm²) < A < A < A < A < A < A < A < A < A < A < Misalde gösterilen fırın, bir A1 buhar E-4112-A1 P1, her bir faz için (asgari) 16mm² bölümlü ve topraklama için (asgari) 16mm² bölümlü bir kablo ile 400V a balanmalı. Modüler fırınlar kendi içlerinde, modüller arasında güç ileten ve böylece elektrik tüketimini azaltan bir enerji-tasarruf parçası bulundurur. Konfigürasyona balı olarak, dörtmodüllü bir fırın aynı iki veya üç-modüllü bir fırının harcadıı enerji ile çalıır duruma getirilebilir. Eer konfigürasyon üç modül için yapılmısa (tercümanın notu: bundan sonra gelmesi gereken sayfa eksik)

8 1.6.1 Katlar arası elektrik balantısı - Montajı yapılmamı bir fırın istendiinde, ünitelerin doru bir ekilde sıralanmasından evvel, deiik katlar arasında elektriin ve kontrolün köprülenmesi gerekmektedir. Her bir kattan köprülemenin yapılacaı parçalara ulaımı salayabilmek için her bir katın sa alt panelini sökmek gerekmektedir; bunun için katın arkasına balı olan iki adet altıgen-balı vidayı sökmeniz yeterli olacaktır, böylece panel kolaylıkla sökülecektir. - Fırında genelde deiik ekilde üst üste bulunan katlar mevcuttur; R, S ve T alterlerinin köprülenmesi (güç alımı) için ilgili alterin iç terminalleri arasına monte edilmi üç bakır tel gereklidir. - Ayrıca, katlar arasında da balantı yapılması gerekir; bunun için de sadece her bir katın ayar hattının en ucundaki altı erkek uclu konektörü, katta bulunan kurulum panelinin hemen altında yer alan altı dii uçlu konektöre balayınız ve en alt kata kadar bunu devam ettirin ta ki temel üstünde bulunan transformerin üzerindeki dii konektör ile erkek konektör balanana kadar. - Katlar arasındaki zemin terminallerini köprülemeye gerek yoktur çünkü bunlar sıkıca birbirine balıdır. Sadece zemin kablosununu, zemin üzerinde iaretli terminale balamak gereklidir Fırının ana elektrik hattına balantısı - Fırının ana elektrik hattına balanması profesyonel bir elektrikçi tarafından yapılmalıdır ve bunun masrafı müteri tarafından karılanır. - Eer fırın 230V III elektrik ile çalıması için tasarlanmısa, R, S ve T üç balantılı hortum, temelin arkasında bulunan geni kutu içerisinden geçirilmeli ve fırının toplam tüketimine göre uygun bir bölümden topraklanmalı ve ilgili terminallere, R, S, T ve zeminde bulunan topraklanma ile balanmalı (bakınız diyagram). - Eer fırın 400V III ile çalımaya hazır bir durumdaysa, bir önceki kısımda anlatıldıı gibi hortum ile topraklanmanın geçirildii ekilde nötr iletken de temelin arkasında bulunan geni kutudan geçirilmeli ve temel içinde n ile iaretli hatla balanmalıdır (bakınız diyagram). Korunma amacıyla ve oluabilecek arızalara karın gerekli elemanlarla donatılmı bir elektrik panelinin ana elektrik kutusu ile fırın arasına takılması arttır. Bakınız bölüm.1

9 1. SU BALANTISI (Sadece buharlı katlar için) Fırına giden suyun demineralize edilmi olması çok önemlidir. Fırının kurulacaı yerde 1, ile 2, kg/cm³ basınçlı su girii bulunmalıdır. yapılmalıdır. Konektör ile fırın arasındaki balantı, iç çapı 0,4 inç (10mm) olan esnek bir hortum ile NOT: Suyun kireçli olduu durumlarda su çıkıı ile fırın arasına bir kireç arındırıcı takılmalıdır. (Fırın ile birlikte verilmemitir) Aaıdaki çizimde kireç arındırıcısının takılıı gösterilmitir: 1- Kireç arındırıcı 2- Basınç regülatörü 3-3/8 manuel valf 4-3/8 balantı hortumu - Balantı hortumu A- ebekeden su girii B- Fırına su girii C- Kireç arındırıcı drenajı 1.8 DRENAJ (Sadece buharlı katlar için) En az 1 çapı olan bir drenajın takılması arttır. Metalden yapılmı ve her art altında ısıya dayanıklı olmalıdır. Fırına balantısı, çamaır makinesi tipinde iç çapı 0,3 inç (8mm) olan esnek bir hortum ile yapılmalıdır.

- Bozuk bir ürününün kullanılmaması gerekir; elektrik balantılarını kesiniz.

- Bozuk bir ürününün kullanılmaması gerekir; elektrik balantılarını kesiniz. 920184 920185 Ürünlerimizden birisini satın aldıınız için size teekkür ederiz. Montaj, Bakım ve kullanım ile ilgili yönlendirmeler aaıdaki sayfalarda mevcuttur. Bu yönlendirmeler satın aldıınız ürünlerin

Detaylı

MONTAJ, KULLANIM ve BAKIM 4 GN1/1 ELEKTRKL BASINÇLI BUHARLI KOMBI FIRIN

MONTAJ, KULLANIM ve BAKIM 4 GN1/1 ELEKTRKL BASINÇLI BUHARLI KOMBI FIRIN MONTAJ, KULLANIM ve BAKIM 4 GN1/1 ELEKTRKL BASINÇLI BUHARLI KOMBI FIRIN Model 243 061 TR C1 Su boaltım jeneratörü ½ UNI ISO 7/1 I Elektrik kablo girii 38 C4 Güvenlik boaltım jeneratör mili ½ UNI ISO 7/1

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER PRS-D410 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1230426

Kullanım kılavuzunuz PIONEER PRS-D410 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1230426 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER PRS-D410 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER PRS-D410 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

KALE GEÇ KONTROL ÜNTELER. KULLANMA VE MONTAJ KILAVUZU Model-10/100-200

KALE GEÇ KONTROL ÜNTELER. KULLANMA VE MONTAJ KILAVUZU Model-10/100-200 KULLANMA VE MONTAJ KILAVUZU Model-10/100-200 ÜRÜN TANITIMI KULLANIM TALMATI KD050/10-100 & 10-200 kontrol ünitesi özellikle tüm elektrik kontrollü kilitler ve güvenlik kontrolleri için dizayn edilmitir.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz GIGABYTE BLUE EYE http://tr.yourpdfguides.com/dref/3949095

Kullanım kılavuzunuz GIGABYTE BLUE EYE http://tr.yourpdfguides.com/dref/3949095 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya GIGABYTE BLUE EYE için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki GIGABYTE BLUE EYE tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut,

Detaylı

AYBEY ELEKTRON K REV21 SER S ASANSÖR REV ZYON KUTUSU KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU VERS YON:.0

AYBEY ELEKTRON K REV21 SER S ASANSÖR REV ZYON KUTUSU KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU VERS YON:.0 AYBEY ELEKTRONK REV21 SERS ASANSÖR REVZYON KUTUSU KULLANIM VE MONTAJ KILAVUZU VERSYON:.0 AYBEY ELEKTRONK LTD. T. e-mail: sales@aybey.com web: www.aybey.com MALATÇI FRMA AYBEY ELEKTRONK LTD. T. Merkez Mah.

Detaylı

LETM SSTEM, HZMET VE MONTAJ KILAVUZU GAZ SEMENDER MODEL: SL/G 802 ZANUSSI KOD: 283200 SALG-08 ZOPPAS KOD: 2SL03B

LETM SSTEM, HZMET VE MONTAJ KILAVUZU GAZ SEMENDER MODEL: SL/G 802 ZANUSSI KOD: 283200 SALG-08 ZOPPAS KOD: 2SL03B LETM SSTEM, HZMET VE MONTAJ KILAVUZU KOD: GAZ SEMENDER MODEL: SL/G 802 ZANUSSI KOD: 283200 SALG-08 ZOPPAS KOD: 2SL03B KULLANICI ÇN TALMATLAR Cihazın montajı ve farklı gaz türlerine uyumu salanarak çalıtırılmasının

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz TRANSCEND TS320GSJ25P

Kullanım kılavuzunuz TRANSCEND TS320GSJ25P Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya TRANSCEND TS320GSJ25P için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki TRANSCEND TS320GSJ25P tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 3400 Kapasitans Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 3400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Montaj...

Detaylı

Lumination LED Armatürler

Lumination LED Armatürler GE Lighting Solutions Montaj Kılavuzu Lumination LED Armatürler Askılı LED Bağlantı Elemanı (EP14 Serisi) Özellikler Uzun ömürlü (50.000 saat nominal ömür) 5 yıl garanti IP30 Kuru yere uygun BAŞLAMADAN

Detaylı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 2400 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 2400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Duyarga Çubuklarının

Detaylı

VAKUMSUZ OTOKLAV VE INKUBATOR ÜN KULLANIMI

VAKUMSUZ OTOKLAV VE INKUBATOR ÜN KULLANIMI S.D.U. ARKKARAAAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA LABORATUVARINDA BULUNAN BAZI MKROLEMCL ARAÇLARIN PROGRAMLANMASI VE ÇALITIRILMASI Mikroilemcili bir ekipmana program yapabilmek için ilemin yapılacaı anda herhangi

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

SD 1200 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

SD 1200 Seviye Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 1200 Seviye Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı SD 1200 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 4 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 5 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 6 4.1. Duyarga Çubuklarının

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

UVA-TR10 VIDEO/AUDIO VERC ALICI SET

UVA-TR10 VIDEO/AUDIO VERC ALICI SET UVA-TR10 VIDEO/AUDIO VERC ALICI SET ÜRÜN KILAVUZU Versiyon 2.0 (ARALIK 2005) VEDK ORGANZE SAN. BÖL. 21. CADDE 609. SOKAK NO:15 06370 OSTM / ANKARA TEL NO :(312) 395 68 75 76 FAKS NO:(312) 395 68 77 http://

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Montaj kılavuzu. Dijital basınç gösterge kiti BHGP26A1

Montaj kılavuzu. Dijital basınç gösterge kiti BHGP26A1 Montaj kılavuzu Dijital basınç gösterge kiti BHGP6A BHGP6A Dijital basınç gösterge kiti Montaj kılavuzu İçindekiler Sayfa Montaj Aksesuarlar... Montaj... İşlem prosedürü... İşletim kontrolü... 3 Sorun

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI Su giriş bağlantıları Tahliye bağlantısı Gerektiği durumlarda uzun su giriş hortumu / uzun tahliye hortumu (İlk 30 gün içerisinde) ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ Musluk temini ve montajı Temiz su

Detaylı

Elektronik kireç önleme sistemi

Elektronik kireç önleme sistemi Elektronik kireç önleme sistemi Su yumuşatıcılarına çevreci bir alternatif Tuz yok Kimyasal yok Bakım yok Alman teknolojisi Kesinlikle Manyetizma Kullanılmaz MADE IN GERMANY SSS - Sıkça Sorulan Sorular

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52. Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar)

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52. Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar) Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52 Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar) Document ID: 4957 İçindekiler İçindekiler Genel. Genel

Detaylı

FLR Serisi Duvar Tipi Split Klima Montaj, İşletme, Bakım

FLR Serisi Duvar Tipi Split Klima Montaj, İşletme, Bakım FLR Serisi Duvar Tipi Split Klima Montaj, İşletme, Bakım İÇİNDEKİLER 0. Genel Bilgiler 5 I. Ürünleri Görünüşleri 6 II. Çalışma Prensibi 8 II.1. Soğutma 8 II.2. Isıtma 8 II.3. Sistem Şeması 9 III. Teknik

Detaylı

KALE RF Geçi Kontrol Ünitesi

KALE RF Geçi Kontrol Ünitesi KALE RF Geçi Kontrol Ünitesi 1. Ünite Çalıma Prensibi. X3 Uzaktan Kumanda devresi entegre edilmi RF kart okuyucu ünitesi aracılııyla, X3 Uzaktan Kumanda Ünitesi fonksiyonlarının yerine getirilmesi için

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz TRANSCEND TS320GSJ25M-W

Kullanım kılavuzunuz TRANSCEND TS320GSJ25M-W Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya TRANSCEND TS320GSJ25M-W için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki TRANSCEND TS320GSJ25M-W tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

Montaj kılavuzu. Isı pompası konvektörü için 2 yollu vana kiti EKVKHPC

Montaj kılavuzu. Isı pompası konvektörü için 2 yollu vana kiti EKVKHPC Isı pompası konvektörü için yollu vana kiti Isı pompası konvektörü için yollu vana kiti Montajdan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bir kenara atmayın. İleride başvurmak üzere arşivinizde saklayın. Ekipmanın

Detaylı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BKV 5400 MKK v10.01-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 3.1. BKA 5400 Yüzey Blöf Kontrol Vanası

Detaylı

DKG-251 GOVERNÖR KONTROL MODÜLÜ

DKG-251 GOVERNÖR KONTROL MODÜLÜ Tel: +90-216-466 84 60 Fax: +90-216 364 65 65 datakom@datakom.com.tr http://www.datakom.com.tr DKG-251 GOVERNÖR KONTROL MODÜLÜ ÖZELLKLER 12 ve 24V ile çalıma Çeitli motorlara kumanda edebilme Normalde

Detaylı

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 Montaja başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

Pozisyon Kontrol Sistemi Üzerine Karakteristik Yapı Çalı ması: STANBUL - 2010

Pozisyon Kontrol Sistemi Üzerine Karakteristik Yapı Çalı ması: STANBUL - 2010 Pozisyon Kontrol Sistemi Üzerine Karakteristik Yapı Çalıması: Set Üzerinde Kullanılacak Ekipman: 1 Motor sürücü ve çıkı potansiyometresi, 1 Ayarlama amplifikatörü, 1 Türevsel amplifikatör, 1 Toplama amplifikatörü,

Detaylı

Fan coil üniteleri. Teknik Veri

Fan coil üniteleri. Teknik Veri Fan coil üniteleri Teknik Veri F a n c o i l ü n i t e l e r i E E D T R 1 1-4 0 0 Fan coil üniteleri Teknik Veri F a n c o i l ü n i t e l e r i E E D T R 1 1-4 0 0 çindekiler Ç NDEK LER TABLOSU 3 Dairesel

Detaylı

(Aydınlatma, Priz, Zayıf Akım Sembolleri Çizimi)

(Aydınlatma, Priz, Zayıf Akım Sembolleri Çizimi) (Aydınlatma, Priz, Zayıf Akım Sembolleri Çizimi) Aydınlatma, priz, zayıf akım sembolleri. Proje Kapağı Projenin en başında projeyi oluşturan mühendis ya da mühendislik firmasınca proje ile ilgili bilgileri

Detaylı

RFID OKUYUCU / YAZICI

RFID OKUYUCU / YAZICI RFID OKUYUCU / YAZICI ÜRÜN KILAVUZU Version 1.2 (MAYIS 2006)!"#! $%%&'''()*+,-. %/ GENEL ÖZELLKLER Özellikler : 868 MHz. UHF bandında EN 300 220 uyumlu. RF çıkı gücü ayarlama özellii 2 adet -RS232 veya

Detaylı

Ticari Cihazlar Kullanma Kılavuzu

Ticari Cihazlar Kullanma Kılavuzu Ticari Cihazlar Kullanma Kılavuzu malatçı bilgileri, kondenser ünitesinin sa tarafında bulunan etiketin üzerinde bulunmaktadır. Soutma cihazlarının doru kullanımı için, kullanım kitabını okuyunuz ve talimatları

Detaylı

www.formgroup.com 33

www.formgroup.com 33 R4 32 www.formgroup.com 33 R4 34 Heat Pump Hi-COP Sistemler 8hp (22.4) Özellikler Nominal eygir Gücü Enerji eslemesi Nominal Kapasite Elektriksel Özellikler Dış oyutlar Net ğırlık Soğutucu kışkan Miktarı

Detaylı

Sayfa Sayfa İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal.

Sayfa Sayfa İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal. Sayfa -2 İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal. Sayfa -2 ÜÇ VE DÖRT KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 25A, 40A ve 63A (AC1) IEC çalışma gücü:

Detaylı

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri

ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri ABR 320 SET LCD li Kablosuz Oda Termostat Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Pil DC 3 V (2 1,5V AA Alkaline pil) Alıcı AC 250 V-10A (SPDT) Kullanım ABR 320 SET oda termostatları

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çamaır Makinası PW9

Kullanım Kılavuzu. Çamaır Makinası PW9 Kullanım Kılavuzu Çamaır Makinası PW9 38 9065-31 05.51 çinder Genel...3 Program butonları...3 Opsiyon butonları... Balama butonu... Deterjan Haznesi... Gösterge bilgilsi...5 Arıza Kodları...6 Yıkama Programı...7

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC http://tr.yourpdfguides.com/dref/864893

Kullanım kılavuzunuz HP COMPAQ D230 MICROTOWER DESKTOP PC http://tr.yourpdfguides.com/dref/864893 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni ve sağlam bir seri... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi

Detaylı

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA

TEMİZ SU DALGIÇ POMPA TEMİZ SU DALGIÇ POMPA MODEL RTM860 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ HORTUM BAĞLANTISI POMPA EMİŞ TABANI ELEKTRİK KABLOSU ÇALIŞTIRMA ANAHTARI Teknik Özellikler Ana voltaj 230 V Frekans 50

Detaylı

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO 2017 Fiyat Listesi 1979 yılında elektrik sektöründe faaliyetine başlamış olan ÇETİNKAYA PANO, 38 yıllık sektör tecrübesiyle imalat sahasını geliştirerek ve pazar payını günden güne arttırarak iç ve dış

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EHG7835X http://tr.yourpdfguides.com/dref/629098

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EHG7835X http://tr.yourpdfguides.com/dref/629098 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

()'*'! 1 Uyarı iaretleri ve tehlike sembolleri 3. 2 Emniyet Temel ilkeler Emniyet talimatları Çocuklar 5

()'*'! 1 Uyarı iaretleri ve tehlike sembolleri 3. 2 Emniyet Temel ilkeler Emniyet talimatları Çocuklar 5 !"# $%!!&!'&# ()'*'! 1 Uyarı iaretleri ve tehlike sembolleri 3 2 Emniyet 3 2.1 Temel ilkeler 3 2.2 Emniyet talimatları 4 2.3 Çocuklar 5 2.4 Amaca uygun kullanım 6 2.5 Yapısal deiiklikler ve yedek parçalar

Detaylı

AX5000 KONTROL PANELLER

AX5000 KONTROL PANELLER AX5000 KONTROL PANELLER ÜRÜN SPESFKASYONU UYGULAMA AX5000 serisi, farklı modellerde kontrol panellerinden oluur. Bazı AX5000 panelleri tek baına ya da bir haberleme aı içinde baka panellerle kullanılabilirler.

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU

GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU GÜNEŞ ENERJİLİ CEP TELEFONU ŞARJ CİHAZI KULLANMA KILAVUZU 1. GÜVENLİK TALİMATLARI Genel Olarak; Lütfen, ürünü kullanmadan önce, bu ürünle beraber verilen dökümanları okuyun böylece güvenlik talimatlarını

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PHILIPS SYE5600 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1032727

Kullanım kılavuzunuz PHILIPS SYE5600 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1032727 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PHILIPS SYE5600 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PHILIPS SYE5600 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

BD 5400 İletkenlik Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı

BD 5400 İletkenlik Duyargası. Montaj ve Kullanım Kitapçığı BD 5400 İletkenlik Duyargası Montaj ve Kullanım Kitapçığı BD 5400 MKK v10.02-tr 1 İÇİNDEKİLER 1. ÖNEMLİ NOTLAR... 3 2. TANIMLAMA... 3 3. TEKNİK ÖZELLİKLER... 4 4. MONTAJ ve KABLOLAMA... 5 4.1. Montaj...

Detaylı

Ayarlanabilir Anahtarlama Basıncı Özelliğine Sahip Fark Basınç Anahtarı

Ayarlanabilir Anahtarlama Basıncı Özelliğine Sahip Fark Basınç Anahtarı 930.8x Climair Ayarlanabilir Anahtarlama Basıncı Özelliğine Sahip Fark Basınç Anahtarı Kod No: B.11.2.1 Baskı Tarihi: 270510 Revizyon: 270510 İÇİNDEKİLER Kullanım Alanları...4 Montaj...4 Elektrik Bağlantıları...5

Detaylı

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 250 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 250 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 250 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HMB 60 X / HMB 90 X

DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HMB 60 X / HMB 90 X DAVLUMBAZ TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HMB 60 X / HMB 90 X A B Fig.1 Fig.2 Fig.3 Fig.4-3 - Fig.5 Fig.6 Fig.7 A B C D E F A B C D E Fig.9 A G B C D E A Fig.8 Fig.9 B Fig.10 HMB 60 X, 60 cm dir. HMB 90 X,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

KAYM KAMA AÇMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

KAYM KAMA AÇMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ KAYM KAMA AÇMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ İÇİNDEKİLER Teknik özellikleri....2 Makine ölçüleri..... 2 Kullanım kılavuzu 3 Kurulum ve yerleşim... 3 Makine kullanımı... 3 Kama broşu

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni, sağlam bir ser... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi olarak

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

400 litre Dijital Buzdolapları

400 litre Dijital Buzdolapları Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NAVIGON 3100

Kullanım kılavuzunuz NAVIGON 3100 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NAVIGON 3100 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NAVIGON 3100 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz TRANSCEND TS500GSJ25M

Kullanım kılavuzunuz TRANSCEND TS500GSJ25M Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya TRANSCEND TS500GSJ25M için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki TRANSCEND TS500GSJ25M tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz LIEBHERR CTSL 2441 http://tr.yourpdfguides.com/dref/4280868

Kullanım kılavuzunuz LIEBHERR CTSL 2441 http://tr.yourpdfguides.com/dref/4280868 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri Easy 9 katalog.indd 1 1/17/14 2:33 PM

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri Easy 9 katalog.indd 1 1/17/14 2:33 PM Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. 00205 Easy 9 katalog.indd 1 1/17/14 2:33 PM Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni ve sağlam bir

Detaylı

Asansör Kliması Montaj ve Kullanım Kılavuzu

Asansör Kliması Montaj ve Kullanım Kılavuzu Tel: (224) 243 70 71 Faks: (224) 243 88 96 Asansör Kliması Montaj ve Kullanım Kılavuzu A-2000 (5.800 Btu/h) A-4000 (12.600 Btu/h) www.asansorklimasi.com www.uludagklima.com info@uludagklima.com 1 444 37

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

Montaj ve Bakım Kılavuzu

Montaj ve Bakım Kılavuzu 6302 0489 06/97 TR Montaj ve Bakım Kılavuzu SU 160 300 serisi Boylerler Lütfen saklayınız İçindekiler 1 Genel..................................................... 3 2 Boyutlar ve Bağlantılar.......................................

Detaylı

Taļıma emniyet tertibatlarının sökülmesi. Su baďlantısı

Taļıma emniyet tertibatlarının sökülmesi. Su baďlantısı Güvenlik uyarıları Çamaņır makinesi oldukça ađırdır Kaldırırken dikkatli olunmalıdır. Dikkat: Donmuņ hortumlar çatlayabilir/patlayabilir. Çamaņır makinesi donma riski olan yerlere ve/veya açık alanlara

Detaylı

MC37,40 KULLANMA KILAVUZU

MC37,40 KULLANMA KILAVUZU MC7,40 KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER!. TEKNİK VERİLER VE ÖZELLİKLER... @. BİLEŞENLERİN MONTAJI VE İŞLEYİŞİ.... MC40 bağlantı kolunun montajı.... Bağlantı kolu hava vanası MC40 in ayarlanması.... Kumaş

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI SOS BAİN MARİE (ELEKTRİKLİ) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında

Detaylı

Gazlı çok amaçlı pişiriciler

Gazlı çok amaçlı pişiriciler Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz TRANSCEND STOREJET 25P

Kullanım kılavuzunuz TRANSCEND STOREJET 25P Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya TRANSCEND STOREJET 25P için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki TRANSCEND STOREJET 25P tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NILFISK C 105.5 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3696480

Kullanım kılavuzunuz NILFISK C 105.5 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3696480 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın.

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Teknoloji harikası, üstelik çok hafif Elektronik parçalar için ömür boyu garanti Geleneksel kumandalı hortumlar gibi, hortum boyutunda sınırlama yok, istediğiniz

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ)

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) KULLANMA VE BAKIM KİTABI BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

J R04. Montaj kılavuzu. Geçerlilik alanı. Taşıma. Ön Ön. Çarpmaları önlemek için merdiven rulosu kullanın. Ön, baş üstü görüntü.

J R04. Montaj kılavuzu. Geçerlilik alanı. Taşıma. Ön Ön. Çarpmaları önlemek için merdiven rulosu kullanın. Ön, baş üstü görüntü. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik alanı Bu montj kılavuzunun geçerli olduğu model: 1001, 1002

Detaylı

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım

HT 150 SET. LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri. Kullanım HT 150 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. - Hassas

Detaylı

PREFERİKAL SU POMPASI

PREFERİKAL SU POMPASI PREFERİKAL SU POMPASI MODEL RTM873 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. SU GİRİŞİ 2. SU ÇIKIŞI 3. ELEKTRİK KUTUSU TEKNİK ÖZELLİKLER 1. GERİLİM 230V~50HZ 2. GÜÇ 370W/0.5HP 3. MAK.BASMA YÜK.

Detaylı

TARIM İLAÇLARI DEPOLAMA

TARIM İLAÇLARI DEPOLAMA TARIM İLAÇLARI DEPOLAMA TARIM İLAÇLARI AMBARLARINDA YANGINA KARŞI KORUMA A. Teknik tedbirler B. Organize edilebilecek tedbirler C. Yangında alınacak tedbirler D. Yangın sonunda alınacak tedbirler Dr. Selami

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

Ek kılavuz. Aşırı gerilim güvenlik modülü B Document ID: 50708

Ek kılavuz. Aşırı gerilim güvenlik modülü B Document ID: 50708 Ek kılavuz Aşırı gerilim güvenlik modülü B81-35 Document ID: 50708 İçindekiler İçindekiler 1 Kendi emniyetiniz için 1.1 Amaca uygun kullanım... 3 1.2 Genel güvenlik uyarıları... 3 1.3 Ex alanlar için güvenlik

Detaylı

Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler

Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK Türkçe, 1 Ýçindekiler Montaj, 13-16 Yerleþim Elektrik baðlantýsý Gaz baðlantýsý Veri tablosu Gaz beki ve hortum baþý özellikleri Cihazýn tanýtýmý, 17 Genel görünüm Çalýþtýrma

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

1.1.- Montaj Diyagramı...2 1.2.- Yarleştirme...3 1.3.- Su bağlantısı...3 1.4.- Drenaj...3 1.5.- Teknik özellikler...3 1.6.- Elektrik bağlantısı...

1.1.- Montaj Diyagramı...2 1.2.- Yarleştirme...3 1.3.- Su bağlantısı...3 1.4.- Drenaj...3 1.5.- Teknik özellikler...3 1.6.- Elektrik bağlantısı... Instrucciones generales para instalación, uso y mantenimiento Instructions générales pour l instalation, l utilisation et l entretien General instructions for installation, use and maintenance Allgemeine

Detaylı

www.formgroup.com 17

www.formgroup.com 17 R4 16 www.formgroup.com 17 R4 Dış Üniteler Heat Pump Sistem 4,5,6 hp (11.2-15.5 ) Model No. FD112KXEN6 FD1KXEN6 FD155KXEN6 FD112KXES6 FD1KXES6 FD155KXES6 Nominal Kapasitesi 11,2 (Monofaze) 14. (Monofaze)

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi Duvar veya pencerelere montaj edilmek üzere tasarlanmış aksiyel fan serileri. Tüm fanlarda dayanıklı ABS plastikten koruyucu kafes, panjur ve 230V-50Hz monofaze motor bulunmaktadır. Tüm fanlar IPX4 korumalıdır

Detaylı

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji Sayfa 1/10

Teknik Döküman RCUXXYY EAE KNX Oda Kontrol Ünitesi RCUXXYY DT R1.0. Genel Bilgi. EAE Teknoloji   Sayfa 1/10 Genel Bilgi EAE RCU mevcut versiyonlar: RCU2018 RCU2000 RCU2016 RCU2000 RCU1212 RCU1200 RCU0808 RCU0800 Not: RCUXXYY - XX çıkış sayısını ve YY giriş sayısını ifade eder. Oda Kontrol Ünitesi birden fazla

Detaylı

LOKAL SANTRAL : Abonelerin erişim şebekesi ile direk bağlı olduğu yerel telefon santralıdır.

LOKAL SANTRAL : Abonelerin erişim şebekesi ile direk bağlı olduğu yerel telefon santralıdır. TANIMLAR 1. TANIMLAR LOKAL SANTRAL : Abonelerin erişim şebekesi ile direk bağlı olduğu yerel telefon santralıdır. TOLL SANTRAL : Lokal santralların şehirlerarası çıkışlarının yapıldığı santraldir. LOKAL

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz OMRON E2A

Kullanım kılavuzunuz OMRON E2A Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki OMRON E2A tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını

Detaylı

YAKMADA ELEKTRONK DONANIM VE EMNYET SSTEMLER

YAKMADA ELEKTRONK DONANIM VE EMNYET SSTEMLER 25 YAKMADA ELEKTRONK DONANIM VE EMNYET SSTEMLER Haluk SÖZER ÖZET Emniyetli gaz yakma için kullanılması gereken elektronik donanımlar ve özellikleri ALEV KONTROL Gaz yakmada emniyet, gaz hattı kontrolünden

Detaylı

BENMAR VE KURUTMA DOLABININ KULLANIMI

BENMAR VE KURUTMA DOLABININ KULLANIMI S.D.U. ARKKARAAAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA LABORATUVARINDA BULUNAN BAZI MKROLEMCL ARAÇLARIN PROGRAMLANMASI VE ÇALITIRILMASI Mikroilemcili bir ekipmana program yapabilmek için ilemin yapılacaı anda herhangi

Detaylı

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.02 GAZLI DÖNER TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ

Detaylı

KT KOSMOTERNCQ OTOMATK BUZ TEKNK EL KTABI GR GB

KT KOSMOTERNCQ OTOMATK BUZ TEKNK EL KTABI GR GB KT KOSMOTERNCQ OTOMATK BUZ TEKNK EL KTABI GR GB Bu makine fabrikada tesis edilmi ve en mükemmel sonuçları garanti etmek için nitelikli personel tarafından kalibre edilmitir. Makina montajı ile kurulup

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

BACA STANDARTLARI GENEL BACA STANDARTLARI

BACA STANDARTLARI GENEL BACA STANDARTLARI BACA STANDARTLARI GENEL BACA STANDARTLARI TS EN 1443 09.03.2006 Bacalar-Genel kurallar Kapsamı:Yanma ürünlerinin ısıtma donatılarından dış atmosfere taşınmasında kullanılan (baca bağlantı boruları ve bağlantı

Detaylı

IRROMETER NASIL ÇALIIR...

IRROMETER NASIL ÇALIIR... IRROMETER NASIL ÇALIIR... Irrometer bir tansiyometre prensibi ile görev yapar. Irrometer içi saf su dolu bir tüp, bir vakum göstergesi ve gözenekli porselen bir balık ihtiva eder. Kök bölgesi derinliine

Detaylı

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu GÜVENLİK TALİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SONY VAIO VPC-EE4E1E/WI http://tr.yourpdfguides.com/dref/4336930

Kullanım kılavuzunuz SONY VAIO VPC-EE4E1E/WI http://tr.yourpdfguides.com/dref/4336930 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı